Faʻaaliga ma faatonuga mo le faʻaaogaina gliclazide mb

Ole maʻi ole maʻisuka e le o le insulin e sili ona taatele ile faamai (90-95% o mataupu uma o le maʻisuka). O le lelei o le puleaina ole maʻi faʻamaʻi e manaʻomia e le naʻo suiga o le olaga, ae o togafitiga faafomaʻi masani. O mea e maua mai le sulfonylurea (SM) o loʻo aofia ai foi i le lisi o vailaau faʻatau mo le maʻisuka - o se tasi o togafitiga sili ona lauiloa mo soo se algorithm.

O le maualuga o le gaogao faatasi ai ma le lelei o le gafatia ma le tamaoaiga o le tamaoaiga na faatagaina mo se taimi umi e faʻaaogaina ai mea e maua mai i le SM e avea ma vaega autu o le oona hypoglycemic agents, faʻasaoina i togafitiga e tusa lava pe suia i le inisalini.

O le vailaʻau togafitiga faʻamalosi i aso nei e tatau ona faigofie ona pulea, ma e itiiti le lamatiaga o aʻafiaga o le itu (ma e le gata o le hypoglycemia), e le taugata, e mafai ona aoga ma saogalemu. Faʻafetaui uma nei mea manaʻomia Gliclazide (i le Latina Gliclazide) o se uluai vailaau o le vasega CM.

Pharmacology Glycaside

Gliclazide, o se ata e mafai ona vaaia i lenei vaega, o se vailaau e fai ma sui o le vasega o mea e maua mai i le SM o le 2 auga tupulaga.

O le autu (ae le na o le pau) o le vailaʻau o le hypoglycemic: e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini oona i palapoto b-cell. E ala i le faaosofia o musika o le glycogen synthase, gliclazide faʻaleleia le faʻaogaina o le kulukose. O le fualaau faasaina e vave faʻafoʻi vave le faasolosolo vave, e aofia ai le maʻisuka latito.

Mai le mauaina o meaai i totonu o le vaega o mea taumafa sei oʻo i le taimi o le inisalini ma meaʻai, e itiiti le taimi e alu nai lo le leai. Hyperglycemia, faʻavevesi ona o le faʻaaogaina o gaʻo, ma le gliclazide e le afaina.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

Mai le mea o loʻo i ai meaʻai, o le fualaau oona e vave faʻaleleia ma tumu atoa. O le maualuga o le maualuga e ausia i le va o le 2 i le 6 itula, ma mo papa maʻalaʻau faʻasolosolo umi - mai le 6 i le 12 itula. O le umi o le faʻaaliga o se aso e tasi. Faatasi ai ma aʻafiaga o le toto, o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le 85-99%. O le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaliliuina i totonu o le ate, o le gaosia o metabolites, o le tasi o ia mea e aʻafia ai le microcirculation.

O le afa-ola faʻamaʻaloga e tumau i le va o le 8-12 itula I le Gliclazide MV - 12-16 itula I le taimi lava e tasi, o le 65% o le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina i foliga o metabolites i le urine, 12% e ala i le inumaga.

O le a le taimi e faʻamatalaina ai vailaʻau?

O fualaau ua mamanuina mo le pulea lelei o le maʻisuka ituaiga 2, e pei o le monotherapy ma mo togafitiga tuufaatasi ma isi vailaau e togafitia ai fualaau oona poo inisalini sauniuniga.

Gliclazide faatonuga mo le faʻaaogaina e fautuaina foi e faʻaaoga e avea o se vaega o faʻalavelave mo le togafitia o faʻafitauli o le microcirculation. Mo le faʻamoemoe o le puipuiga, o loʻo iai se vailaau e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli mai le maʻisuka - retinopathy, neuropathy, nephropathy, faʻafao ma fatu fatuga.

Contraindications mo Gliclazide

O le lisi o faʻasolega e faʻaaoga e le gata i Glyclazide, ae faʻapea foi i ana analogues uma (faʻatasi ai ma se mea e masani ai).

Faatasi ai ma le faʻasaina faʻamaonia:

    Ituaiga 1 maʻisuka, tapulaa i luga o le faʻaaoga

Na pau lava le tapulaa o tausaga o tamaiti, talu ai e le i faavaeina le saogalemu ma le aoga mo lenei vaega ole gasegase.

I nisi o tulaga faʻaleaga (faʻaaogaina o filifiliga, suʻesuʻega leitio), e manaʻomia se suiga lē tumau i le inisalini (e masani lava ile 48 itula muamua ma le 48 itula i le maea ai o le taualumaga).

O togafitiga ma le fualaau faasaina ua solia i le taimi o le maitaga, ma afai e togafitia togafitiga i le taimi o le lactation, ua ave le tamaititi i meaʻai paleni.


Faʻaiʻuga

Talu ai nei, o lomiga na aliali mai i Europa ma Amerika e uiga i le fesoʻotaʻiga faʻamaonia i le va o le faʻafoega o mea faʻatapulaʻaina faʻatasi ma le insulin ma sauniuniga ole pancreatitis ma maʻi o le kanesa o le pancreatic. Faamatalaga e leʻi faʻamaoniaina, talu ai o le gliclazide o le uluai vailaau faʻasaina, ua uma ona faia se suʻesuʻega saogalemu saogalemu.

O se lisi atoa o taunuuga e leʻi mafaufauina o loʻo i le laulau.

O fea itu o le aʻafiagaFilifiliga mo Aafiaga Lelei E mafai
Fale gasegasefomaʻi faʻasolosolo i le foliga o le gasea, vomiting, tiga o le manava
Metabolismtulaga o le hypoglycemic
Faiga faʻavaeeosinophilia, cytopenia, anemia
FataAlu, ma le gaogao
O le tino leotofo, le lava le faamaopoopoina, ulu tiga, malepelepe

I le silasila i le lamatiaga o tulaga o le hypoglycemic, aua nei faatonuina Gliclazide mo tagata matutua maʻisuka ma le le lava o meaai paleni ma le le lava o le lagolago lautele, aemaise lava i le loto mama ma maʻi tuga.

Tafaoga faʻamalosi

Gliclazide e mafai ona faʻaleleia le initaneti ACE, anabolic steroid, β-blockers, fluoxidine, cimetidine, salicylates, miconazole, inhibitors MAO, fluconazole, theophylline, pentoxifylline, tetracyclines.

O le aʻafiaga o le glycoside ua faʻavaivaia ma le faʻaoga tutusa o le launiu, glucocorticoids, sympathomimetics, saluretics, oral contraceptives, rifampicin, estrogens.


Le faʻaaoga

Glycloside o loʻo tautala faʻatasi ma meaai. O le papaa ua foloina atoa, e aunoa ma le pipiʻi, fufulu ile vai. O le fomaʻi o le a filifilia le atopaʻu taʻitasi, ma mafaufau i le tulaga o le maʻi ma le tali o le maʻisuka i le vailaʻau. O le masani amata e masani ona le sili atu i le 80 mg, pe a le lelei, o le a faasolosolo lemu le fua.

O le faasologa i aso uma e amata mai le 30 mg i le 120 mg, ma mafaufau i le tulaga o le maʻisuka ma taʻaloga o tausaga. I nisi tulaga, e oo atu i le 320 mg e mafai ona faatonuina.

Afai e misi le taimi e talia ai, e le mafai ona faaluaina le fua. E tatau ona ave le vailaau i le avanoa muamua.
O le faʻaaogaina o faʻapotopotoga tuʻufaʻatasia e mafai ona le gata i le metformin, lea e na o ia lava e faʻaaogaina lautele nai lo sui o SM, ae faʻapea foʻi ma faʻalavelave faʻapitoa.

Breakfast, lea e puʻeina ai vailaʻau, e tatau ona maeʻaeʻa, faatasi ai ma le mea e sili ona mamafa o le gaʻo. O le matelaina i le ao, aemaise lava i le mamafa o le tino, e mafai ona mafua ai le hypoglycemia. O se tulaga talitutusa e mafai ona maua pe a uma ona inu pia.

O le maʻisuka i le tagata matua e matua maaleale lava ia Glyclazide, talu ai o le a sili atu ona latou atiaʻe le glycemia. O lenei vaega o tagata gasegase e sili atu ona fetaui mo vailaʻau pupuu e pei ole Gliclazide masani.

O le faʻaaogaina o faʻamalositino e faʻaaogaina lava i le aso atoa, e le gata i lea, o le faʻafoega o se vailaʻau e nofofua. O le fua o Gliclazide MV o le afa lea o le faʻamaufaʻailoga. O le fualaau faasaina e aoga mo le 3-5 tausaga, o lona uiga o le ono tulai mai o le tetee e faateleina - o se vaega pe leai foi lona aoga. I ia tulaga, e suia e le endocrinologist le faasologa o togafitiga.

O fualaau muamua, e pei o ona ituaiga, e aoga tele i le suia o le ituaiga soifuaga - maualalo le gaosiga o meaʻai, gaioiga ma le faifai pea i le tino, mataʻituina o lagona, lagona o le moe ma malologa malo.

E talitutusa foi le taua o le mataituina o le glycemia i le gasologa o le aso ma le tusia o taunuuga i le tusi o le maʻisuka. A maeʻa le ogaoga o le atuatuvale, faʻaogaina o le tino, le paleni o meaai paleni, e mafai ona talafeagai le faʻasalaga. Mataʻituina lou tulaga ma fesoʻotaʻiga faifaipea ma lau fomaʻi o le a fesoasoani e aloese ai mai le ogaoga o taunuuga.

Fuafuaga puipui

Mo le puipuia o osofaiga o le hypoglycemic, e taua le 'aina o le taeao i le maeʻa ai o le pulu, taofia le matelaina i le ao, ma le vaʻavalea mai le taumafa.O le faʻaaogaina tutusa o b-blockers e mafai ona puipuia ai faʻamaʻi o le hypoglycemic. E taua tele i le maʻisuka e mulimuli i meaai laiti-carb.

Fesoasoani i le tagata manua ma se faʻalavelave

Afai o le tulafono faatagaina e sili atu le maualuga atu, o faailoga o se tulaga maualuga e mafai ona aliali mai:

  1. Lagona le vaivai
  2. Tigā toto maualuga
  3. Ootia
  4. O le popole, le fiafia,
  5. Faasaina tali,
  6. Faʻafitauli lē tumau o ata vaaia,
  7. Fofoga Fetalai,
  8. Spasms
  9. Faʻanoanoa.



Afai o le glycemia na oʻo i se faʻalavelave matuia ma o le tagata manua e le pulea lona tulaga, e manaʻomia e ia se falemai vave. Ina ia taofia le osofaʻiga i itula muamua, e tatau ona tui 50 mg o le kulukose (30% r) i le vein ma le drip - dextrose (10% r) i le vein. E tāua ile amataga o aso e siaki ai pea le glycemia. O le gasegase ma le maualuga o le gliclazide e le aoga.

Faiga o foliga ma foliga

E tusa ai ma tulaga masani, o sauniuniga SM e faʻalua naʻo Metformin. O se tasi o mea lelei o se fomaʻi o lona avanoa lea: mo Gliclazide, o le tau i le filifili o falemaʻi e le sili atu i le 160 rubles. mo le 30 pcs. I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, ua ofoina atu fualaau i lalo ole igoa tau fefaʻatauaiga: Glyclazide-Akos, Glyclazide Canon, Glidiab-MV. O le vailaau e maua i ituaiga eseese, o loʻo i ai se filifiliga ma se suiga faʻalelei o le vaega autu.

E i ai ni laumei e manaia ma e itiiti le faʻavalea. I totonu o sela o papatusi alumini e mafai ona 10, 20 poʻo le 30 pi. pills. O paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i atigipusa o pusa 10, 20, 30, 60 ma le 100.

O pepa taʻitasi e aofia ai le vaega o le gliclazide, lea e faaopoopoina i le cellulose, hypromellose, diologide colloidal, magnesium stearate.

O le fesuiaiga ma le faaumiumi o aafiaga o le Glycaside MV ua faatauina atu i ni afifi tutusa o le 15 po o le 30 ipu i totonu o se fagu po o se pusa.

O se suiga taua o lenei vasega o fualaau faasaina o le ono mafai ona atiaʻe le tetee: e tusa ai ma fuainumera, 5% o tagata maʻisuka oe na ave mea na maua mai le SM mo se taimi umi i le inisalini i le taimi.

Generic Glyclazide

Gliclazide - o fualaau muamua, o isi vailaau faʻatasi ma le mea e tasi e galue malosi poʻo le faʻaaogaina o le falemaʻi, mea tutusa. Glidiab maua le tau sili ona lelei ma le lelei i le Gliclazide analogues e tau 111-137 ru. Faʻafetai maualuga i fomaʻi i fualaau oona ma le maʻisuka MV. O le tau o fualaau oona mai le 250 i le 320 rupu.

Faatasi ai ma isi fualaau oona e fetaui ma le ATX level 4 code, o le sili ona lauiloa o:

  • Glurenorm,
  • Glimepiride
  • Amix
  • Glibenclamide,
  • Amala
  • Maninil.

Afai o se lagona fou, le mafaamatalaina e aliali mai pe a uma le tofiaina o Gliclazide, lipoti atu le le toʻa i lau fomaʻi. Masalo, pe a maeʻa se suʻesuʻega faaopoopo, o le a ia faʻaitiitia le fualaau poʻo filifili se mea talafeagai talafeagai. O le faʻataʻitaʻiina o mea e te masani ai e lamatia ai lou ola maloloina.

Gliclazide - iloiloga o le maʻisuka ma fomaʻi

O togafitiga faʻaonaponei o le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona fetuunai taitoatasi, "faʻatulagaina" i manaʻoga o se tagata maʻi faapitoa, e tatau ona amanaʻia lona tausaga ma foliga o le falemaʻi ina ia faʻaitiitia ai le faʻaletonu o le tino, ma suia ai le leaga o taunuʻuga o le faʻamaʻi ma faʻateleina le ola o le maʻisuka.

O le mea moni, e le fetaui Glyclazide mo tagata uma, faapea foi ma isi suauu maualalo, ae peitai, e mafai ona finauina e faapea o le fualaau faasaina ma analog ua ogatasi lelei ma tulaga ua taʻua i le taimi nei, tumau pea le talafeagai ma faaauau pea ona fesoasoani i le maʻisuka ia pulea ma le mataʻituina maʻi faamai.

E uiga i togafitiga faafomaʻi o le maʻisuka 2-goth ituaiga faamatalaga i luga o le vitio

Pharmacodynamics

O le vailaʻau o le hypoglycemic, lea e mafua mai le sulfonylurea II tupulaga. Faʻasolosolo le gaosia o le inisalini e vaʻaiga sē ma toe faʻaleleia ai lona faʻalauiloa faʻapitoa.O le tagofia o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le taimi mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisalini, talu ai ona e toe faʻaleleia le vaega muamua (vave) o le faʻamalositino ma faʻaleleia ai le vaega lona lua. Faaitiitia le malosi o le suka pe a uma ona 'ai. Faʻateleina le lagona o le tino i inisalini.
E le gata i lea, e faaitiitia ai le lamatiaga. thrombosise ala i le taofia o le tuufaatasiga ma le taliaina peleti pepatoe faʻafouina le peetal physiological fibrinolysisfaaleleia atili le microcirculation. O lenei aafiaga e taua aua e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli faigata - ma microangiopathies. Faʻatasi ai ma le nephropathy o le maʻisuka, o loʻo i ai se faaitiitia i taimi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau faasaina. E taofia ai le atinaʻe o le atherosclerosis, ona o loʻo i ai mea e tetee i atherogenic.

Faʻapitoa o le faʻatulagaga o fua Gliclazide MV tuʻuina atu lelei le togafitia ma le pulea o le kulukose i totonu o le 24 itula.

Talosaga talosaga

Na pau lava le tapulaa o tausaga o tamaiti, talu ai e le i faavaeina le saogalemu ma le aoga mo lenei vaega ole gasegase.

I nisi o tulaga faʻaleaga (faʻaaogaina o filifiliga, suʻesuʻega leitio), e manaʻomia se suiga lē tumau i le inisalini (e masani lava ile 48 itula muamua ma le 48 itula i le maea ai o le taualumaga).

O togafitiga ma le fualaau faasaina ua solia i le taimi o le maitaga, ma afai e togafitia togafitiga i le taimi o le lactation, ua ave le tamaititi i meaʻai paleni.

Glyclazide, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Glyclazide papa o loʻo faʻamautuina i se muamua aso muamua o le 80 mg, faʻaaogaina 2 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. I le lumanaʻi, e fetuunai le fuainumera, ma o le avega o aso taitasi e 160 mg, ma le maualuga e 320 mg. Glyclazide MB e mafai ona maitauina lafoaʻi masani. O le avanoa e sui ai ma togafitiga i lenei mataupu e fuafuaina e le fomaʻi.

Glyclazide MB 30 mg ave le 1 taimi i le aso i le taimi o le aoauli. O le suiga o le tino e faia pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga. E mafai ona 90 -120 mg.

Afai e te misia le piliki e le mafai ona e faaluaina. Pe a suia se isi fualaau o le suka e maua ai le suka ma lenei, e le manaʻomia se vaitaimi tau soloaiga - latou te amata ona ave i le aso e sosoo ai. Masalo o se tuufaatasiga ma biguanides, alpha alpha glucosidase inhibitors. I tulaga maualalo ma le faʻaleʻaleʻaina, o loʻo faʻamatalaina i le mea lava lea e tasi. I tagata gasegase e aʻafia i le hypoglycemia, e faʻaaogaina se togi itiiti.

Faʻasalaga

O le maualuga o le faʻaalia e ala i faʻamaoniga o le hypoglycemia: maʻi tiga, vaivai, vaivai tele, vevela, palpitations, faʻateleina le toto, arrhythmiamoe osofaʻigafaʻasauā, faʻaleagaina, tolopoina tali, faʻaletonu le faʻaaliga ma le tautala, gatetevavao gaogao, bradycardialeai se mafaufau.

Faatasi ai ma le faʻalelei hypoglycemiae aunoa ma se faʻaletonu le mafaufau, faʻaititia le fualaau o le vailaau faʻasaina pe faateleina le aofaʻi o meaʻai gaosi ua gaosia i meaai.

I tulaga faʻaleagaina o le hypoglycemic, o loʻo manaʻomia vave falemaʻi ma fesoasoani: iv 50 ml o le 20-30% glucose solution, ona oʻo ai lea i le 10% le dextrose poʻo le glucose solution. I totonu o le lua aso, o le kulukose o le siaki. Tusa leai se aoga.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o beta-blockers filifilia e faʻaititia ai le faʻalavelave hypoglycemia.

Pe a faʻaaoga Acarbosefaailogaina o mea faaopoopo o le hypoglycemic effect.

Aʻo faʻaaogaina le GCS (e aofia ai pepa faʻaaogaina fafo), faʻaipoipo, togafitiga, estrogenma faʻataʻitaʻiga., faʻaititia le faʻaitiitia o le suka i le vailaʻau.

Faʻataʻitaʻiga

Igoa o le hypoglycemous oral, o le sulfonylurea derivative o le lona lua o augatupulaga. Faʻatupulaia le pulefaʻatasia o le inisalini e ala i seta o le pancreas. Faateleina le lagona o le gasegase o le tino i le inisalini. O le mea moni lava, e faaosofia ai le gaioiga o enzymes intracellular (aemaise lava, muscle glycogen synthetase). Faʻaitiitia le taimi vavalalata mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisinia.Faʻafouina le amataga o le faʻamalosia o le inisalini, faʻaititia le maualuga o le hyperglycemia.

O le Glyclazide e faʻaitiitia ai le taliaina o le platelet ma le faʻaputuina, faʻagesegeseina le atinaʻeina o se thrombus oleietal, ma faʻalautele ai le fibrinolytic vascular activity. Faʻataʻitinoina le mafai ona ola. E iai mea e tetee i atherogenic: e maualalo ai le maualuga o le cholesterol (Ch) ma le LDL-C i le toto, faʻateleina le maualuga o le HDL-C ma faʻaititia ai foi le numera o faʻamalolo saoloto. E taofia le atinaʻe o microthrombosis ma le atherosclerosis. Faaleleia microcirculation. Faʻasaʻitia le faʻapitoa o le gasegase i le adrenaline.

Faʻatasi ai ma le nephropathy o le maʻisuka ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le gliclazide, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le proteinuria e matauina.

Faatonuga faapitoa

Gliclazide e faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka e le o le insulin-o loʻo faʻatasi ma se taumafa-maualalo-kalori, ma le maualalo o meaʻai.

I taimi o togafitiga, e tatau ona e siakiina e le aunoa le maualuga o le kulukose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai, fesuiaiga i aso taitasi i le kulūkose.

I le tulaga o faʻalavelave faʻapipiʻi poʻo le faʻatauvaʻaina o le maʻisuka, e tatau ona amanaia le mafai ona faʻaaoga sauniuniga inisalini.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le hypoglycemia, pe afai o loʻo maʻi le tagata maʻi, glucose (poʻo se vaifofo o suka) o loʻo faʻamatalaina i totonu. I le tulaga o le leiloa o le mafaufau, glucose oona ma le glucagon sc, o le intramuscularly poo le vavalalata o loʻo faia. A maeʻa ona toe iloa, e tatau ona tuʻuina atu i tagata mamaʻi mea taumafa i mea inu gaʻo ina ia aloese mai le toe faʻafouina o le hypoglycemia.

Faʻatasi le faʻaaogaina o le gliclazide ma le verapamil, e manaʻomia le siakiina masani o le maualuga o le kulukose o le toto, ma le siakiina, ma le mataituina ma le faʻaeteete le faʻatulagaina o fuataga o mea e gaosia ai le hypoglycemic.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le gliclazide ma le cimetidine.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aafiaga hypoglycemic o le gliclazide e mafai ona faʻaaogaina i le faʻaaogaina faʻatasi ma le pyrazolone, mea salicylates, phenylbutazone, antibacterial sulfonamide o fualaau faasaina, theophylline, caffeine, inhibitors MAO.

O le faʻaaogaina tutusa o beta-blockers e faʻateleina ai le ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia, ma e mafai foi ona puipui le tachycardia ma le lima o le lima, uiga o le hypoglycemia, aʻo mafai ona faateleina le vevela.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gliclazide ma le acarbose, o loʻo faʻalogoina ai se faʻaoga o le hypoglycemic additive.

Cimetidine e faʻapupulaina ai le faʻaogaina o le gliclazide i le plasma, lea e mafai ona mafua ai le hypoglycemia ogaoga (atuatuvale o le fatugalemu o le tino, le mafaufau le mafaufau).

Faʻatasi ma le GCS (e aofia ai faʻasologa o fualaau oona mo le faʻaaogaina fafo), diuretics, barbiturates, estrogens, progesins, faʻasologa o gaserogen estrogen-progestogen, diphenin, rifampicin, faʻaitiitia le aafiaga hypoglycemic o le glyclazide.

Faamatalaga o le fualaau faasaina "Gliclazide"

O le fualaau faasaina "Glycliazide" e faatatau i mea e maua mai i le sulfonylurea (lona lua auga tupulaga) ma ua i ai sona aafiaga o le hypoglycem. E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le togafitiga o le maʻisuka e le o le insulin. O le sini autu o togafitiga a Glycliazide o le faʻaitiitia o le kulukose toto. E le gata i lea, o le carbohydrate e masani lava ma i le fale talavai e mafai ai ona e faʻatau togafitiga i lalo o le igoa "Glyclazide-Akos", "Glidiab-MV".

O le gaioiga malosi o le igoa lava e tasi e afaina ai le tulaga o toto toto, toe faʻafoʻisia lo latou gafatia ma puipuia le atinaʻe o le atherosclerosis. O le faʻaaoga umi o le vailaau faʻasaina e maua ai se faʻaitiitiga taua o le proteinuria (o le i ai o le polotini i le urine). Faʻasaga i tua o togafitiga ma le sui soʻo, o le aʻafiaga o le atinaʻe o le thrombosis o le parisal ua matuā faʻaitiitia.

O le maualuga o le maualuga o le mea autu o loʻo galue i totonu o le toto ua faamaumauina 6-12 itula i le maeʻa ai o le pepa "Gliclazide". O analog o le fualaau faasaina ua faamaonia ai foi i latou lava, ae tatau i le fomaʻi ona filifilia taitoatasi.I le avea ai o se vaega o le uluai vailaʻau, o le elemene o loʻo galue malosi o se faʻalelei-faʻafeiloaʻi o le gliclazide.

Faailoga mo le tofiga

E tusa ai ma le faʻamatalaga, "Gliclazide" ua faʻamatalaina i tagata e iai le talaʻaga o le maʻisuka ituaiga 2 (suka). O suʻesuʻega eseese e ese mai i le ituaiga muamua i lena mea i le mataupu lona lua, o le faʻaleleia o le inisalini e le tino ua uma ona taofia. O le mafuaaga autu mo le atiina ae o le faamai ua manatu ua matua. Ae ui i lea, o le i ai o nisi pauna ma le tele o le faʻaaogaina o meaʻai i meaʻai e mafai foi ona faʻaalia ai le atinaʻe o le maʻisuka.

O fualaau Glyclazide e fautuaina mo le faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo faʻafitauli o le microcirculatory. Mo faamoemoega puipuia, ua faatonuina le fualaau faasaina e puipuia ai le atiina ae o taunuuga ogaoga o le maʻisuka: o le stroke, fatu fatu, nephropathy, retinopathy.

Faʻafefea ona ave Glyclazide?

E filifilia e se fomaʻi taʻitoʻatasi le fuataga. Ole fua ole aso e mafai ona suia i le va ole 30-120 mg o le mea galue, e fuafua i le mamafa o le maʻi ma lona tausaga. Faʻaaoga fualaau i lea aso ma lea aso ao leʻi 'aʻai (sili atu i se manava leʻo).

Afai e te le taliaina le vailaʻau, e le fautuaina le faateleina o le metotia. I nisi tulaga, o le maualuga pito i luga e mafai ona oʻo atu i le 320 mg.

Vaega o le faaaogaina o fualaau faasaina "Gliclazide"

Analogues o se sui o le hypoglycemic, e pei o le fualaau muamua lava, e naʻo le tuufaatasiga o meaai e maualalo-calorie, o lona uiga o le faʻaaogaina o se vaega maualalo o mea inu. E taua le pulea o le maualuga o le kulukose i le toto toto aʻo leʻi maeʻa ona 'ai. Fetuunai le fualaau o le fualaau faasaina pe a uma le atuatuvalega faalelagona po o le malosi faaletino.

E mafai ona faʻamalo le fualaau faʻamaʻi i le fiva e afua mai i ogaoga mumu, taotoga taotoga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o Glyclazide ma vailaau oona, o vailaʻau e le o faʻamaʻi-inflammatory, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia. O le ethanol e mafai ona mafua ai le tiga o le manava, vomiting, ma le gaioiga.

O fualaau o Sulfonylurea e taua i le togafitiga o le maʻisuka. O latou faʻafitauli le lelei e aofia ai le atinaʻeina o teteʻe. O se tulaga talitutusa e mataituina i le 5% o tagata gasegase, o ē na mulimuli ane tuʻuina i le togafitiga o le inisalini.

O le fualaau faasaina "Gliclazide", o lona tau e amata mai i le 130-160 rubles i le pusa (30 pusa), e mafai ona suia i se fualaau faasaina ma se mea tutusa. I luga o le faavae o gliclazide, o loʻo faʻapipiʻiina foi fualaau faasaina. O faʻatusatusaga nei o le uluai fualaau oona ua manatu lelei e aoga:

O fualaau o le Glyclazide e maua ai se aafiaga lelei i luga o le microcirculation, limato o le hematological, system hemostasis. E taua tele lenei mea mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E tatau i le fomaʻi ona filifili vailaʻau e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini. E tatau ona manatuaina o lea ituaiga o togafitiga e aofia ai le faateleina o le mamafa o le tino.

"Diabefarm": faatonuga mo le faʻaoga

O loʻo iai le sui o le hypoglycemic i le pepa laulau. E tasi le api e aofia ai le 80 mg o le eletise autu autu o gliclazide. I le avea ai ma vaega lagolago, susu suka, magnesium stearate, o le povidone o loʻo faʻaaogaina. O le kamupanī - o se kamupanī faʻatekarate Rusia - e maua ai le faʻamaʻiina o le Diabefarm MV ma se faʻamalologa faʻaleleia. I nei laumei, o le fua o le mea galue malosi e faʻaititia i le 30 mg. Tatalo e tupu ile 24 itula.

Totoga filifilia taitoatasi o le fualaau faasaina. O le fomaʻi e amanaʻia le maualuga o le kulukose i le toto toto, tausaga o le maʻi ma faʻamaʻi o le maʻi. Ole fua muamua o le aso e le sili atu i le 80 mg. I le lumanaʻi, ua siitia i le 160-320 mg o le gliclazide.

O le "Diabefarm" faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fautuaina o loʻo faʻataʻitaʻiina mo tagata matutua matutua e le lelei le togafitiga o mea taumafa ma gaioiga faaletino.Faʻataʻoina-faʻasao (MV) pepa e tatau ona ave 1 taimi i le aso. E mafai e lau fomaʻi ona faʻateleina au tui pe a uma le suʻega o le toto.

O fualaau faasaina "Glidiab"

O le isi sui sogasolo o le hypoglycemie ma le faʻamaloloina o le togafitiga o Glidiab. O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia ai i totonu o le tasi papafa o loʻo i ai le 80 mg o le gaioiga galue o le gliclazide. E tasi le pusa e 60 pauna. O le tau o le fualaau faasaina e 110-140 rubles. Glidiab MV, o le tau o le 140-170 ru, e masani ona faʻasolo atu i tagata gasegase.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e faavae i luga o le faʻafouina o sela i le pancreas e maua ai le inisalini. E mafai e Glidiab ona toe faʻafoʻi le pito muamua o le manava insulin, lea e vaʻaia ai mai isi vailaʻau mai le vaega o le sulfonylurea.

4 itula i le maeʻa ai o fualaau, o le maualuga o le maualuga o le gliclazide i le toto toto e matauina. O le fualaau faasaina ua afaina i le gastrointestinal tract toetoe lava atoa.

Diabeton MV

O le fualaau faasaina "Diabetes" faatasi ai ma le toe faaleleia o le gaioiga o le mea galue o le vaega lea o le sulfonylurea o meaola o le 2 augatupulaga. O se mea uiga ese o le i ai o se mama H-heterocyclic, o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga mulimuli. Ua matauina e tagata popoto e faapea afai e ave le vailaau mo le 2 tausaga, e le tupu le tetee.

O le meafaigaluega e naʻo le togafitiga o tagata matutua, e pei o le fualaau muamua "Gliclazide." O le tau o fomai Farani o le 320-370 rubles i le pusa (30 vaega).

O le maualuga o le maualuga o le gliclazide i le toto e matauina i le 6-12 itula pe a uma ona ave le pulu. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaititia le numera o vailaau i aso taitasi. E masani lava, e fautuaina e fomaʻi le aveina o le papa 1-2 i le aso. Tagata faʻapitoa ma tagata gasegase latou te tuua ni iloiloga lelei e uiga i togafitiga ma lenei vailaʻau.

E tatau i tagata maʻi ona nofouta o le lactose o se vaega o fualaau. O le mea lea, e le fautuaina e faʻaaogaina ma le le faʻalogoina o lenei vailaau poʻo le galactosemia.

E tusa ai ma iloiloga, o le Diabeton MV o se tasi o tagata sili ona aoga mai le vaega o le sulfonylurea. O se mea taua tele o se mea e le masani ai o aʻafiaga o loʻo aʻafia ao ave le vailaʻau. E naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua le suʻega ma togafitiga. O le tagata gasegase e tatau ona suʻesuʻe muamua. E matua le manaomia lava le ave o vailaau ia oe lava ia i lalo o le kulukose.

Gliclazide mv vailaʻau faʻasolosolo ua tuʻuina atu, e tusa ai ma fomaʻi faʻalaʻau, ua taʻua "synonyms" - fualaau faʻafefeteina o loʻo iai se tasi poʻo le sili atu foi o mea e tasi e aʻafia ai aʻo latou aafia ai le tino. Pe a filifilia ni upu tutusa, mafaufau ile tau e le naʻo latou tau, ae faʻapea foi le atunuu o gaosiga ma le talaaga ole gaosi oloa.

Lisi o analogues

Faʻalogo lelei! O le lisi o loʻo aofia ai upu tutusa mo Gliclazide MV, o loʻo i ai se foliga tutusa, o lea e mafai ai ona e filifilia se sui o oe lava, i le mafaufau i le fomaʻi ma le fualaau o vailaʻau na faʻamatala mai e lau fomaʻi. Tuuina atu le fiafiaga i gaosi oloa mai Amerika, Iapani, Europa i Sisifo, faapea foi ma kamupani iloga mai Europa i Sasae: Krka, Gideon Richter, Actavis, Aegis, Lek, Hexal, Teva, Zentiva.

Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Gliclazide MV
30mg Numera 60 o le tb ma le modif vysvob (Ozone Telefoni (Rusia)137.90
Glidiab
Tab 80mg N60 (Akrikhin HFC OJSC (Rusia)133.50
Glidiab MV
Tapa 30mg N60 (Akrikhin HFC OJSC (Rusia)165.30
Gliklada
Gliclazide
Pusa 30 mg 60 pcs. (Ozone,)123
Glyclazide Canon
Pills e umi. 30 mg faʻamalolo, 30 pcs. (Canonfarma, Rusia)89
Pills e umi. 30 mg tatalaina, 60 pcs. (Canonfarma, Rusia)129
Pills e umi. 60 mg tatalaina, 30 pcs. (Canonfarma, Rusia)151
Glyclazide MV Pharmstandard
Pipi umi. 30 mg 60 pcs.146
Pipi umi. 60 mg 30 pcs.173
Gliclazide * (Gliclazide *)
Glyclazide-AKOS
Glyclazide-LEXVM
Glyclazide-LEXVM®
Glyclazide-SZ
Glucostabil
Golda MV
Diabetalong
Tapa ma se faʻafouina o le 30 mg Numera 60 (Faʻailoga o le JJJA (Rusia)115
Maʻisuka
MV tab 60mg N30 Serdix (Serdix LLC (Rusia)320.50
Maʻisuka MB
Diabefarm
Diabefarm MV
Tapa 30mg N60 (Pharmacor Production LLC (Rusia)132
Diabinax
Faʻaipoipo
Diabetid ™
Diatics
Faʻaofi
Predian
Faʻailoga

E fa tagata asiasi na lipotia mai taimi faʻafefe

O le a le taimi sili e ave ai le Glyclazide MV: i luga o se manava gaogao, muamua, mulimuli ane, poʻo le meaʻai?
E masani ona lipotia mai e le aufaasālalau le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i se manava leʻo Ae ui i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se isi taimi. Ua faaalia i le ripoti pe a ave e le vaega totoe o tagata gasegase togafitiga.

Faatonuga aloaia mo le faaaogaina

Talosaga Faavaomalo Faavaomalo: Gliclazide * (Gliclazide *)

Faiga o foliga: pills
Faatulagaga: 1 papalama e aofia ai:
Mea aoga: Gliclazide MV -20 mg, 40 mg poʻo le 80 mg.
Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose, starch, povidone, sodium methyl paraben, colloidal silicon dioxyide, aerosil, magnesium stearate, glycoc sodium sodium, talc, vai faamama.
Faamatalaga:
lapotopoto laulau papaʻe lanu paʻepaʻe, faʻasolosolo faʻasalalau ma se laina sese i le tasi itu.
Pharmacotherapeutic group:
sui o le hypoglycemic ATS code: A10BB09.

Lapataiga Glyclazide

I le taimi o le filifiliga o le toto, aemaise lava pe a faʻatasi ma le inisalini togafitiga, e tatau ona iloa le suʻega sugar ma le faʻaogaina o le glycemia, i le lumanaʻi o le mataʻituina o le maualuga o le kulukose toto. Ina ia puipuia le hypoglycemia, e tatau ona manino le ogatusa ma le taumafa o meaai, aloese mai le matelaina ma le lafoaia o le ava malosi. O le faʻaaogaina faʻapitoa o beta-blockers e mafai ona puipuia ai faailoga o le hypoglycemia. O se mea e maualalo i lalo o le kapeti, e maualalo i le gaosiga o meaʻai. Faʻaaoga ma le faʻaeteete ao faigaluega mo avetaavale o taavale ma tagata o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻateleina o le gauai atu.

Fefaatauaiga

UlutalaLe taua o le Wyszkowski Index ®
0.0226
0.0156
0.0085
0.0022
0.0022
0.0016


Fualaau Gliclazide MV alo ese mai le hyperinsulinemia faaumiumi, o se mea autu i le pathogenesis o le maʻisuka ituaiga 2.
Pharmacotherapeutic group:
Ofo o le tino, e le aofia ai insulini. Sulfonamides, sulfonylurea. Gliclazide.

Metotia o le talosaga

Itū taua:
Togafitiga Glyclazide MV e mafai ona oʻo atu ai i le hypoglycemia i mataupu o le le lelei o taumafa taumafa ma aemaise lava i mataupu e faʻailoa ai taumafa.
E ono mafai ona iai ni faʻamatalaga o le hypoglycemia: maʻi tiga, fiaai, fia inu, vevela, vaivai, faʻalavelave moe, faʻavevesi, faʻasauā, le mautonu le gauai, faʻaitiitia le tomai e iloilo ai le tulaga ma faʻatuai tuai, atuatuvalega, le mautonu, mafaufau ma le tautala, , paresis, faʻaitiitia le lagona lelei, faʻavalea, lagona o le leai o se malosi, leai se pulea o le tagata lava ia, tulaga faʻavalevalea, gaogao, manava papaʻu, bradycardia, moe ma le le iloa, lea e mafai ona tupu fufuluina pe ono afaina. E le gata i lea, o faailoilo o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e pei o le vevela, paʻu paʻu, popolega, tachycardia, maualuga o le toto maualuga, fatu fatu, angina pectoris ma le arrhythmia cardiac e ono tupu.
E masani lava ona mou atu nei faailoga pe a uma ona ave suātini (suka). I le taimi lava lea e tasi, e le maua ai e nei mea suamalie.
I faʻalavelave matuia ma osofaʻi mai o le hypoglycemia, e tusa lava pe mafai ona faʻaumatia mo sina taimi i le suka, e faanatinati le tuʻuina atu o togafitiga faafomaʻi pe, pe a tatau ai, e oʻo lava ile falemaʻi ile maʻi.
Isi aʻafiaga e le manaʻomia:
faʻafitauli o le gastrointestinal system (nausea, manava manava, lagona o le vaivai i totonu o le manava, faamaʻi, tiga o le manava, vomiting, nausea). O nei faailoga e le masani ai ma le tofiaina o Gliclazide MV i le taimi o le taeao.
E leʻi lipotia mai aʻafiaga aʻafiaga:
afaina o le tino: itching, urticaria, vevela moalopapular,
mai le hematopoietic ma le lymphatic system: suiga o le hematological. Atonu o le ania, leukopenia, thrombocytopenia, granulocytopenia. E masani lava, o nei faailoga e mou atu pe a uma ona e ave le fualaau faasaina,
afaina o le ate ma le gall vess: faʻateleina le gaioiga o enzymes o le "ate" (aspartate aminotransferase, alanine aminotransferase, alkaline phosphatase), siapesa (mea vavalalata). Afai e tulai mai le tafia o le cholestatic, e tatau ona faamutaina togafitiga. E masani lava, o nei faailoga e mou atu pe a uma ona e ave le fualaau faasaina,
Ophthalmological disorders: faʻaletonu le vaaia o foliga vaaia.

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:GLYCLAZIDE MV
ATX Code:A10BB09 -

I le leai o se aafiaga o le togafitiga o le glycemia pe a uma se taumafataga, e faatonuina e fomaʻi le fualaau oona Gliclazide, lea e faʻamautuina ai le tulaga o le thyroid gland ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le vailaʻau o le hypoglycemous o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, ua solia i le togafitiga o le insulin. Mai faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona Glyclazide, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, aʻafiaga itu ma le aoga o fualaau.

O le sauniuniga o le hypoglycemic for administration, lea e mafua mai i le lua lona lua o le sulfonylurea, o loʻo i ai le tele o vailaʻau togafitiga faʻasoifua maloloina. Glyclazide e maua i le pepa o le 80 mg po o le 30 ma le 60 mg faʻatasi ai ma se faʻamalosaga faʻaleleia. O le fualaau faasaina ua faamaonia le aoga, o le mea lea, e masani ona faatonuina ina ia mafai ai ona faatulaga le toto kulukose.

Glyclazide 30 mg tablets o loʻo i ai se lapotopoto, foliga faʻalanilima, o loʻo i ai se chamfer, o le lanu e paepae pe toetoe lava a sinasina (lanu samasama po o le lauulu). O se vailaau e 60 mg o loo lamatia. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau o le Gliclazide e masani ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le hyperglycemia. O le faʻasalalauga e faapitoa le talafeagai i le tulaga o le maualalo o le aoga o togafitiga, auala mo le faʻaitiitia o le numera o le tino ma faʻamalositino faʻapitoa. Glyclazide e aoga tele i le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2: o le atinaʻeina o pathology microvascular (stroke, infocctional myocardial) ma faʻafitauli o le microcirculatory (retinopathy, nephropathy).

Faatonuga mo le faaaogaina Gliclazide

O le faaiuga i le fua o le lapoa mo le taliaina ma le hyperglycemia ua fuafua i luga o le faavae o se seti o mea faatapulaa: tausaga, matuia o le maʻisuka, ma le suka o le toto aʻo leʻi ai ma lua itula pe a uma ona 'ai. Ole fua muamua ole fua fautuaina e 40 mg ma meaai. O lenei suʻega e fautuaina mo tagata uma, e aofia ai tagata matutua. Ole fua muamua ole dose ole 80 mg. E le gata i lea, e faʻatatau i le mea e gata ai, e tusa ma le 160 mg i le aso. O le fetuutuunaiga o tau e faia i le mafaufau i le itiiti ifo i le lua-vaiaso le vaitaimi.

O le maualuga o le a mafai ona tuʻuina atu - 320 mg. Afai e te lafoaʻia le fualaau faasaina, e te le manaʻomia le faʻaleleia o le fualaau ile aso e sosoo ai. O le fua mo tagata matutua matutua, faapea foi ma gasegase e le atoatoa, e leai se eseesega. O le tagofia o le vailaʻau e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le puleaina o le kulukose o le toto ina ia mafai ai ona taofia le hypoglycemia (faateleina le maualuga o le kulukose).

Glyclazide MV 30 mg

O le fesuiaiga-faʻasalaga (MV) o le Gliclazide e mafai ona aofia ai le 30 i le 120 mg. O le faʻailoga e faia i le taeao i meaʻai. Afai e te le ave le fualaau mo le hyperglycemia, o le taui e faʻasaina e ala ile faateleina o le fualaau i le aso e sosoo ai. O le faia o faaiuga a le tagata e faia taitoatasi. Ole fua muamua ole 30 mg.I le tulaga o le toilalo o le iuga, o le fua o le fua (i le masina) e oʻo atu i le 60, 90 ma le 120 mg. Gliclazide MB e mafai ona faʻatasi ma le inisalini. Seʻi tatou mafaufau i se fesuiaiga tutusa mai le masani ai Gliclazide 80 i le Gliclazide MV 30 mg pe a uma ona toto le suka.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

E tatau ona teu le vailaʻau i se mea pogisa e aunoa ma le susu i se vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25 tikeri. Gliclazide e tatau ona puipuia mai tamaiti. E tolu tausaga o ola ile ola. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

I totonu 1 papalama o le 80 mg gliclazide.

Hypromelilose, cellulose microcrystalline, magnesium silicon stearate, dioxide, o mea fesoasoani.

I totonu 1 papalama o Gliclazide MV 30 mg gliclazide.

Faiga faʻapolopolo

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:GLYCLAZIDE MV
ATX Code:A10BB09 -

I le leai o se aafiaga o le togafitiga o le glycemia pe a uma se taumafataga, e faatonuina e fomaʻi le fualaau oona Gliclazide, lea e faʻamautuina ai le tulaga o le thyroid gland ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le vailaʻau o le hypoglycemous o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, ua solia i le togafitiga o le insulin. Mai faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona Glyclazide, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, aʻafiaga itu ma le aoga o fualaau.

O le sauniuniga o le hypoglycemic for administration, lea e mafua mai i le lua lona lua o le sulfonylurea, o loʻo i ai le tele o vailaʻau togafitiga faʻasoifua maloloina. Glyclazide e maua i le pepa o le 80 mg po o le 30 ma le 60 mg faʻatasi ai ma se faʻamalosaga faʻaleleia. O le fualaau faasaina ua faamaonia le aoga, o le mea lea, e masani ona faatonuina ina ia mafai ai ona faatulaga le toto kulukose.

Glyclazide 30 mg tablets o loʻo i ai se lapotopoto, foliga faʻalanilima, o loʻo i ai se chamfer, o le lanu e paepae pe toetoe lava a sinasina (lanu samasama po o le lauulu). O se vailaau e 60 mg o loo lamatia. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le meafaigaluega e faaosofia ai le pulefaʻatonu o le inisalini i le pancreas (β-sela) ma faʻaleleia ai lona faʻasologa o le gataifale. O le lelei o le fualaau faasaina e faʻaleleia e ala i le mafai ona faʻalauteleina le gasegase o tisiputi o gataifale i le vaega, e faʻaitiitia ai le taimi i le va o mea taumafa ma le amataina o le puleaina o le vailaʻau. O se taunuuga o le puleaina, o le maualuga o le hyperglycemia pe a uma ona 'ai e faaitiitia i tagata mamaʻi, o le gaosiga o le metabolism o le carbohydrate e faʻapitoa.

O le fualaau faasaina e faʻaitiʻitia ai le taliaina o le platelet, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ma le thietbus biietal. Faʻaauau le vascular vascular activity ma faʻateleina le faʻasolosolo o le tino. Glyclazide mafai ona faʻaitiitia le cholesterol ma faʻamalolo saoloto, e puipuia ai le tupu o le atherosclerosis. O se mea taua o le gafatia lea o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le ono gasegase o toto toto i adrenaline, e teteʻe ai le faaputuga platelet.

O le vailaau e vave ona oʻo i totonu o le gastrointestinal tract, mulimuli ane ua amata le alualu i luma o le taʻavale plasma, oʻo atu i le maualuga 7-12 itula i tua atu o le pulega. O le fesoʻotaʻiga o Gliclazide ma pulu plasma e 95%. O le iai o meaʻai e le afaina ai le faʻaaogaina o le meaʻai. O le gasegase o le vailaʻau e tupu i le ate. O le afa o le ola e tusa ma le 12 itula. O le faʻafoʻiina o tupe e tupu mai i fatugaʻo i foliga o metabolites.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau o le Gliclazide e masani ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le hyperglycemia. O le faʻasalalauga e faapitoa le talafeagai i le tulaga o le maualalo o le aoga o togafitiga, auala mo le faʻaitiitia o le numera o le tino ma faʻamalositino faʻapitoa. Glyclazide e aoga tele i le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2: o le atinaʻeina o pathology microvascular (stroke, infocctional myocardial) ma faʻafitauli o le microcirculatory (retinopathy, nephropathy).

Faatonuga mo le faaaogaina Gliclazide

O le faaiuga i le fua o le lapoa mo le taliaina ma le hyperglycemia ua fuafua i luga o le faavae o se seti o mea faatapulaa: tausaga, matuia o le maʻisuka, ma le suka o le toto aʻo leʻi ai ma lua itula pe a uma ona 'ai. Ole fua muamua ole fua fautuaina e 40 mg ma meaai. O lenei suʻega e fautuaina mo tagata uma, e aofia ai tagata matutua. Ole fua muamua ole dose ole 80 mg. E le gata i lea, e faʻatatau i le mea e gata ai, e tusa ma le 160 mg i le aso. O le fetuutuunaiga o tau e faia i le mafaufau i le itiiti ifo i le lua-vaiaso le vaitaimi.

O le maualuga o le a mafai ona tuʻuina atu - 320 mg. Afai e te lafoaʻia le fualaau faasaina, e te le manaʻomia le faʻaleleia o le fualaau ile aso e sosoo ai. O le fua mo tagata matutua matutua, faapea foi ma gasegase e le atoatoa, e leai se eseesega. O le tagofia o le vailaʻau e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le puleaina o le kulukose o le toto ina ia mafai ai ona taofia le hypoglycemia (faateleina le maualuga o le kulukose).

Glyclazide MV 30 mg

O le fesuiaiga-faʻasalaga (MV) o le Gliclazide e mafai ona aofia ai le 30 i le 120 mg. O le faʻailoga e faia i le taeao i meaʻai. Afai e te le ave le fualaau mo le hyperglycemia, o le taui e faʻasaina e ala ile faateleina o le fualaau i le aso e sosoo ai. O le faia o faaiuga a le tagata e faia taitoatasi. Ole fua muamua ole 30 mg. I le tulaga o le toilalo o le iuga, o le fua o le fua (i le masina) e oʻo atu i le 60, 90 ma le 120 mg. Gliclazide MB e mafai ona faʻatasi ma le inisalini. Seʻi tatou mafaufau i se fesuiaiga tutusa mai le masani ai Gliclazide 80 i le Gliclazide MV 30 mg pe a uma ona toto le suka.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a faʻafefiloi gliclazide ma isi vailaʻau, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete. Ina ia faʻaitiitia tulaga lamatia, o mea nei e tatau ona mafaufauina:

  • o le vailaʻau faʻamalosia le aʻafiaga o siama oona, warfarin,
  • Miconazole, phenylbutazone, ethanol faʻalauteleina le aafiaga o le vailaau faʻasaina, faateleina le aʻafiaga o le hypoglycemia ma le coma,
  • isi fualaau oona, peta-blockers, fluconazole, captopril, cimetidine, sulfonamides, fualaau e le o ni mea-fomaʻi fualaau faasaina e faateleina ai le hypoglycemia,
  • Ua faateleina e le Danazole le aafiaga o le maʻisuka, o le Chlorpromazine e faaitiitia ai le pule o le insulin, glucocorticosteroids, Salbutamol, Ritodrin faateleina le glucose toto, aafiaga o le hypoglycemic o Gliclazide.

Faʻaiʻuga

I le faʻaaogaina o fualaau, e mafai ai e tagata gasegase ona aʻafia aafiaga. E masani ona maua mea nei:

  • hypoglycemia, e uiga i le ulu tiga, faateleina le vaivai, vaivaiga ma le fiaai,
  • fatu palpitations,
  • arrhythmia, faʻateleina le mamafa, moe, po o le le mautonu,
  • atuatuvalega, vaaiga mataga, mataʻutia,
  • paresis, vevela, suamalie, gaogao,
  • bradycardia, faʻanoanoa, solo, taoto,
  • lanu
  • faʻasaina o le hematopoiesis o le ponaivi, mea e afaina ai le tino,
  • erythema
  • anemia, vasculitis, le mautonu le ate.

Faʻasalaga

Faailoga o le vailaʻau faʻasaina o le hypoglycemia, o le leai o se malamalama, coma. Afai e le vaivai le tagata maʻi, e tatau ona tuʻuina atu ia te ia le suka. A oʻo mai se gaʻo poʻo se faoa faamalosi, e tatau ona e valaʻau i se taʻavale a le falemaʻi ma vave ona e togafitia le maʻi. Mo togafitiga, 50 ml o le 40% dextrose poʻo le kulukosese fofo o loʻo faʻaaogaina i totonu o le va. A maeʻa le toe faʻaleleia, o le tagata gasegase e tuʻuina atu i ai mea taumafa i mea faigofie ma faigofie faigofie digestible, ma o le tulaga e siakiina mo aso e lua. O le gasegase i le tulaga o le maualuga e le maua ai le manaʻoga, ona o Gliclazide e fusifusia i masini plasma.

Contraindications

I le i ai o le hypersensitivity i se tasi o vaega o le vailaʻau, e le o faʻamaonia. O isi faʻasolega i vailaʻau e:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • hypersensitivity i sulfonylureas poʻo sulfonamides,
  • o le maʻisuka, ketoacidosis, precoma,
  • ogaoga o le hepatic po o le le atoatoa,
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • maʻitaga, lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻisuka nephropathy,
  • faʻatasi ma le phenylbutazone po o le danazole.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

E tatau ona teu le vailaʻau i se mea pogisa e aunoa ma le susu i se vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25 tikeri. Gliclazide e tatau ona puipuia mai tamaiti. E tolu tausaga o ola ile ola. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

I totonu 1 papalama o le 80 mg gliclazide.

Hypromelilose, cellulose microcrystalline, magnesium silicon stearate, dioxide, o mea fesoasoani.

I totonu 1 papalama o Gliclazide MV 30 mg gliclazide.

Faiga faʻapolopolo

Tulaga o le teuina

Aso faʻauma:
Mo se vailaʻau e 30 mg, o le ola ola e 1 le tausaga.
Mo se fuataga o le 60 mg, o le olaga ola e 2 tausaga.
Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Faiga faʻapolopolo

Faʻaiʻuga autu

Ulutala:GLYCLAZIDE MV
ATX Code:A10BB09 -

I le leai o se aafiaga o le togafitiga o le glycemia pe a uma se taumafataga, e faatonuina e fomaʻi le fualaau oona Gliclazide, lea e faʻamautuina ai le tulaga o le thyroid gland ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le vailaʻau o le hypoglycemous o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, ua solia i le togafitiga o le insulin. Mai faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona Glyclazide, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga, aʻafiaga itu ma le aoga o fualaau.

O le sauniuniga o le hypoglycemic for administration, lea e mafua mai i le lua lona lua o le sulfonylurea, o loʻo i ai le tele o vailaʻau togafitiga faʻasoifua maloloina. Glyclazide e maua i le pepa o le 80 mg po o le 30 ma le 60 mg faʻatasi ai ma se faʻamalosaga faʻaleleia. O le fualaau faasaina ua faamaonia le aoga, o le mea lea, e masani ona faatonuina ina ia mafai ai ona faatulaga le toto kulukose.

Glyclazide 30 mg tablets o loʻo i ai se lapotopoto, foliga faʻalanilima, o loʻo i ai se chamfer, o le lanu e paepae pe toetoe lava a sinasina (lanu samasama po o le lauulu). O se vailaau e 60 mg o loo lamatia. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Le tuufaatasiga o fualaau faasaina:

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le meafaigaluega e faaosofia ai le pulefaʻatonu o le inisalini i le pancreas (β-sela) ma faʻaleleia ai lona faʻasologa o le gataifale. O le lelei o le fualaau faasaina e faʻaleleia e ala i le mafai ona faʻalauteleina le gasegase o tisiputi o gataifale i le vaega, e faʻaitiitia ai le taimi i le va o mea taumafa ma le amataina o le puleaina o le vailaʻau. O se taunuuga o le puleaina, o le maualuga o le hyperglycemia pe a uma ona 'ai e faaitiitia i tagata mamaʻi, o le gaosiga o le metabolism o le carbohydrate e faʻapitoa.

O le fualaau faasaina e faʻaitiʻitia ai le taliaina o le platelet, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le thrombosis ma le thietbus biietal. Faʻaauau le vascular vascular activity ma faʻateleina le faʻasolosolo o le tino. Glyclazide mafai ona faʻaitiitia le cholesterol ma faʻamalolo saoloto, e puipuia ai le tupu o le atherosclerosis. O se mea taua o le gafatia lea o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le ono gasegase o toto toto i adrenaline, e teteʻe ai le faaputuga platelet.

O le vailaau e vave ona oʻo i totonu o le gastrointestinal tract, mulimuli ane ua amata le alualu i luma o le taʻavale plasma, oʻo atu i le maualuga 7-12 itula i tua atu o le pulega. O le fesoʻotaʻiga o Gliclazide ma pulu plasma e 95%. O le iai o meaʻai e le afaina ai le faʻaaogaina o le meaʻai. O le gasegase o le vailaʻau e tupu i le ate. O le afa o le ola e tusa ma le 12 itula. O le faʻafoʻiina o tupe e tupu mai i fatugaʻo i foliga o metabolites.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau o le Gliclazide e masani ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma le hyperglycemia. O le faʻasalalauga e faapitoa le talafeagai i le tulaga o le maualalo o le aoga o togafitiga, auala mo le faʻaitiitia o le numera o le tino ma faʻamalositino faʻapitoa. Glyclazide e aoga tele i le puipuia o faʻafitauli o le maʻisuka ituaiga 2: o le atinaʻeina o pathology microvascular (stroke, infocctional myocardial) ma faʻafitauli o le microcirculatory (retinopathy, nephropathy).

Faatonuga mo le faaaogaina Gliclazide

O le faaiuga i le fua o le lapoa mo le taliaina ma le hyperglycemia ua fuafua i luga o le faavae o se seti o mea faatapulaa: tausaga, matuia o le maʻisuka, ma le suka o le toto aʻo leʻi ai ma lua itula pe a uma ona 'ai. Ole fua muamua ole fua fautuaina e 40 mg ma meaai. O lenei suʻega e fautuaina mo tagata uma, e aofia ai tagata matutua. Ole fua muamua ole dose ole 80 mg. E le gata i lea, e faʻatatau i le mea e gata ai, e tusa ma le 160 mg i le aso. O le fetuutuunaiga o tau e faia i le mafaufau i le itiiti ifo i le lua-vaiaso le vaitaimi.

O le maualuga o le a mafai ona tuʻuina atu - 320 mg. Afai e te lafoaʻia le fualaau faasaina, e te le manaʻomia le faʻaleleia o le fualaau ile aso e sosoo ai. O le fua mo tagata matutua matutua, faapea foi ma gasegase e le atoatoa, e leai se eseesega. O le tagofia o le vailaʻau e tatau ona tuʻu faʻatasi ma le puleaina o le kulukose o le toto ina ia mafai ai ona taofia le hypoglycemia (faateleina le maualuga o le kulukose).

Glyclazide MV 30 mg

O le fesuiaiga-faʻasalaga (MV) o le Gliclazide e mafai ona aofia ai le 30 i le 120 mg. O le faʻailoga e faia i le taeao i meaʻai. Afai e te le ave le fualaau mo le hyperglycemia, o le taui e faʻasaina e ala ile faateleina o le fualaau i le aso e sosoo ai. O le faia o faaiuga a le tagata e faia taitoatasi. Ole fua muamua ole 30 mg. I le tulaga o le toilalo o le iuga, o le fua o le fua (i le masina) e oʻo atu i le 60, 90 ma le 120 mg. Gliclazide MB e mafai ona faʻatasi ma le inisalini. Seʻi tatou mafaufau i se fesuiaiga tutusa mai le masani ai Gliclazide 80 i le Gliclazide MV 30 mg pe a uma ona toto le suka.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a faʻafefiloi gliclazide ma isi vailaʻau, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete. Ina ia faʻaitiitia tulaga lamatia, o mea nei e tatau ona mafaufauina:

  • o le vailaʻau faʻamalosia le aʻafiaga o siama oona, warfarin,
  • Miconazole, phenylbutazone, ethanol faʻalauteleina le aafiaga o le vailaau faʻasaina, faateleina le aʻafiaga o le hypoglycemia ma le coma,
  • isi fualaau oona, peta-blockers, fluconazole, captopril, cimetidine, sulfonamides, fualaau e le o ni mea-fomaʻi fualaau faasaina e faateleina ai le hypoglycemia,
  • Ua faateleina e le Danazole le aafiaga o le maʻisuka, o le Chlorpromazine e faaitiitia ai le pule o le insulin, glucocorticosteroids, Salbutamol, Ritodrin faateleina le glucose toto, aafiaga o le hypoglycemic o Gliclazide.

Faʻaiʻuga

I le faʻaaogaina o fualaau, e mafai ai e tagata gasegase ona aʻafia aafiaga. E masani ona maua mea nei:

  • hypoglycemia, e uiga i le ulu tiga, faateleina le vaivai, vaivaiga ma le fiaai,
  • fatu palpitations,
  • arrhythmia, faʻateleina le mamafa, moe, po o le le mautonu,
  • atuatuvalega, vaaiga mataga, mataʻutia,
  • paresis, vevela, suamalie, gaogao,
  • bradycardia, faʻanoanoa, solo, taoto,
  • lanu
  • faʻasaina o le hematopoiesis o le ponaivi, mea e afaina ai le tino,
  • erythema
  • anemia, vasculitis, le mautonu le ate.

Faʻasalaga

Faailoga o le vailaʻau faʻasaina o le hypoglycemia, o le leai o se malamalama, coma. Afai e le vaivai le tagata maʻi, e tatau ona tuʻuina atu ia te ia le suka. A oʻo mai se gaʻo poʻo se faoa faamalosi, e tatau ona e valaʻau i se taʻavale a le falemaʻi ma vave ona e togafitia le maʻi. Mo togafitiga, 50 ml o le 40% dextrose poʻo le kulukosese fofo o loʻo faʻaaogaina i totonu o le va. A maeʻa le toe faʻaleleia, o le tagata gasegase e tuʻuina atu i ai mea taumafa i mea faigofie ma faigofie faigofie digestible, ma o le tulaga e siakiina mo aso e lua. O le gasegase i le tulaga o le maualuga e le maua ai le manaʻoga, ona o Gliclazide e fusifusia i masini plasma.

Contraindications

I le i ai o le hypersensitivity i se tasi o vaega o le vailaʻau, e le o faʻamaonia. O isi faʻasolega i vailaʻau e:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • hypersensitivity i sulfonylureas poʻo sulfonamides,
  • o le maʻisuka, ketoacidosis, precoma,
  • ogaoga o le hepatic po o le le atoatoa,
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • maʻitaga, lactation,
  • tausaga e 18 tausaga
  • maʻisuka nephropathy,
  • faʻatasi ma le phenylbutazone po o le danazole.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

E tatau ona teu le vailaʻau i se mea pogisa e aunoa ma le susu i se vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25 tikeri. Gliclazide e tatau ona puipuia mai tamaiti. E tolu tausaga o ola ile ola. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

I totonu 1 papalama o le 80 mg gliclazide.

Hypromelilose, cellulose microcrystalline, magnesium silicon stearate, dioxide, o mea fesoasoani.

I totonu 1 papalama o Gliclazide MV 30 mg gliclazide.

Faiga faʻapolopolo

Faʻataʻitaʻiga

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

O le vailaʻau o le hypoglycemic, lea e mafua mai le sulfonylurea II tupulaga. Faʻasolosolo le gaosia o le inisalini e vaʻaiga sē ma toe faʻaleleia ai lona faʻalauiloa faʻapitoa. O le tagofia o fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le taimi mai le taimi e 'ai ai i le amataga o le inisalini, talu ai ona e toe faʻaleleia le vaega muamua (vave) o le faʻamalositino ma faʻaleleia ai le vaega lona lua. Faaitiitia le malosi o le suka pe a uma ona 'ai. Faʻateleina le lagona o le tino i inisalini.
E le gata i lea, e faaitiitia ai le lamatiaga. thrombosise ala i le taofia o le tuufaatasiga ma le taliaina peleti pepatoe faʻafouina le peetal physiological fibrinolysisfaaleleia atili le microcirculation. O lenei aafiaga e taua aua e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli faigata - ma microangiopathies. Faʻatasi ai ma le nephropathy o le maʻisuka, o loʻo i ai se faaitiitia i taimi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei fualaau faasaina. E taofia ai le atinaʻe o le atherosclerosis, ona o loʻo i ai mea e tetee i atherogenic.

Faʻapitoa o le faʻatulagaga o fua Gliclazide MV tuʻuina atu lelei le togafitia ma le pulea o le kulukose i totonu o le 24 itula.

Pharmacokinetics

Vave vave i totonu o le mea oona, o le tikeri ole maualuga. O le maualuga o le faʻatulagaga (pe a oʻo i le 80 mg) e fuafua i le 4 itula. Fesoʻotaiga ma palatini e oo atu i le 97%. E maua le faʻatulagaina o le faʻatonuina pe a uma le pulega mo le 2 aso. Metabolised i le ate i le 8 metabolites. E oʻo atu i le 70% o loʻo aʻafia e fatugaʻo, o le inumaga - 12%. O le afa-ola o le gliclazide masani e 8 itula, faaumiumi i le 20 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • puipuiga o faafitauli (nephropathy, ) e le o le insulin e faalagolago,
  • Ituaiga II.

Contraindications

  • Inisalini e faalagolago ile maʻi suka,
  • ketoacidosis,
  • ogaoga ogaoga / afaina,
  • inisinia faʻasolosolo lactose, maʻi maʻi malabsorption,
  • faʻafeiloaʻiga tutusa ma poʻo Phenylbutazone,
  • tausaga e 18 tausaga
  • hypersensitivity
  • maʻitaga, lactation.

O loʻo faʻamatalaina ma le faʻaeteete i le matua, faʻatasi ai ma meaʻai paleni, faʻasalaituitutulaga ogaoga Ischemic fatu fatuma faʻailoa le atoatoa o le tinotogafitiga umi glucocorticosteroids.

Faʻaiʻuga

  • taoto, vomia, tiga o le manava,
  • thrombocytopenia, erythropenia, , hémoliotic anemia,
  • maʻi vasculitis,
  • paʻu vevela, paʻu,
  • foia le ate,
  • faʻanoanoa vaaia
  • hypoglycemia(i le tulaga o le maualuga).

Glyclazide, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

Glyclazide papa o loʻo faʻamautuina i se muamua aso muamua o le 80 mg, faʻaaogaina 2 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. I le lumanaʻi, e fetuunai le fuainumera, ma o le avega o aso taitasi e 160 mg, ma le maualuga e 320 mg. Glyclazide MB e mafai ona maitauina lafoaʻi masani. O le avanoa e sui ai ma togafitiga i lenei mataupu e fuafuaina e le fomaʻi.

Glyclazide MB 30 mg ave le 1 taimi i le aso i le taimi o le aoauli. O le suiga o le tino e faia pe a uma le 2 vaiaso o togafitiga. E mafai ona 90 -120 mg.

Afai e te misia le piliki e le mafai ona e faaluaina. Pe a suia se isi fualaau o le suka e maua ai le suka ma lenei, e le manaʻomia se vaitaimi tau soloaiga - latou te amata ona ave i le aso e sosoo ai. Masalo o se tuufaatasiga ma biguanides, alpha alpha glucosidase inhibitors. I tulaga maualalo ma le faʻaleʻaleʻaina, o loʻo faʻamatalaina i le mea lava lea e tasi. I tagata gasegase e aʻafia i le hypoglycemia, e faʻaaogaina se togi itiiti.

Faʻasalaga

O le maualuga o le faʻaalia e ala i faʻamaoniga o le hypoglycemia: maʻi tiga, vaivai, vaivai tele, vevela, palpitations, faʻateleina le toto, arrhythmiamoe osofaʻigafaʻasauā, faʻaleagaina, tolopoina tali, faʻaletonu le faʻaaliga ma le tautala, gatetevavao gaogao, bradycardialeai se mafaufau.

Faatasi ai ma le faʻalelei hypoglycemiae aunoa ma se faʻaletonu le mafaufau, faʻaititia le fualaau o le vailaau faʻasaina pe faateleina le aofaʻi o meaʻai gaosi ua gaosia i meaai.

I tulaga faʻaleagaina o le hypoglycemic, o loʻo manaʻomia vave falemaʻi ma fesoasoani: iv 50 ml o le 20-30% glucose solution, ona oʻo ai lea i le 10% le dextrose poʻo le glucose solution. I totonu o le lua aso, o le kulukose o le siaki. Tusa leai se aoga.

Fegalegaleaiga

O le faʻaaogaina o beta-blockers filifilia e faʻaititia ai le faʻalavelave hypoglycemia.

Pe a faʻaaoga Acarbosefaailogaina o mea faaopoopo o le hypoglycemic effect.

Aʻo faʻaaogaina le GCS (e aofia ai pepa faʻaaogaina fafo), faʻaipoipo, togafitiga, estrogenma faʻataʻitaʻiga., faʻaititia le faʻaitiitia o le suka i le vailaʻau.

Vaitaimi o le faʻatau

Tulaga o le teuina

I le vevela e le silia ma le 25 C.

Faʻamatalaga e uiga i Gliclazide

I le taimi nei, o faʻamatalaga e sili atu ona faʻaaogaina.tupulaga II sulfonylureas, lea o Gliclazide, ona e sili atu nai lo fualaau o le augatupulaga na muamua atu i le mamafa o le aafiaga o le hypoglycemic, talu ai ona o le mafanafana mo seta receptors β-cell e 2-5 taimi le maualuga, lea e mafai ai ona ausia le aafiaga pe a faatonuina le toesea o fua. O lenei tupulaga o fualaau faasaina e itiiti lava le afaina ai o itu.

O se vaega o le vailaau faasaina o le tele o metabolites e faia i taimi o suiga i le gataifale, ma o le tasi oi latou ei ai sona aafiaga taua i le microcirculation. E tele suʻesuʻega ua faʻaalia ai le faʻaitiitia o le aʻafiaga o faʻalavelave faʻaanatura (retinopathyma nephropathy) i togafitiga gliclazide. O le malosi e faaitiitia angiopathy, faʻafeiloaʻi mea taumafa lelei, faʻalelei lapisi lapoa. O le mafuaʻaga lea ua faʻamatalaina ai mo faʻafitauli maʻisuka malosi (angiopathy, nephropathyfaatasi ai ma le uluaʻi faʻailoga le tumau, retinopathies) ma ua lipotia mai e tagata gasegase o ē, mo lenei lava mafuaaga, na siitia atu i le aveina o lenei vailaʻau.

E toʻatele e faamamafa e tatau ona ave ia laumei pe a uma le 'aiga o le taeao, lea e aofia ai le tele o meaʻai gaʻo, fia ai i le aso e le faatagaina. A leai, e le o le talaaga o se taumafa maualalo-kalori ma pe a maeʻa le malosi faaletino, e mafai ona atinaʻe hypoglycemia. Faʻasagaga faaletino, e tatau ona sui le fualaau o le vailaʻau. Ina ua uma ona inupia le ava malosi, o nisi tagata foi na i ai tulaga o le hypoglycemic.

O tagata matutua e faapitoa le nofouta i fualaau oona, talu ai o lo latou lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia ua faateleina. I lenei fesoʻotaʻiga, e sili atu ona lelei i latou i le faʻaaogaina o fualaau oona (masani gliclazide).
E maitauina e tagata maʻi a latou iloiloga o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina faʻalelei: faʻagaoioi lemu ma le lelei, o lea e faʻaaogaina i le aso. E le gata i lea, o lona aoga aoga e 2 taimi e itiiti ifo nai lo le fua masani masani gliclazide.

O se tasi o maʻi masani o endocrin masani o le maʻisuka. O le tele o tagata mamaʻi o loʻo iai lenei faʻamaʻi e afaina mai le ituaiga lona lua o le maʻi. O le maʻi e manaomia ai togafitiga faifaipea ma fualaau. O le fualaau faasaina "Gliclazide" e mafai ona faaosofia ai le gaosia o le inisalini i le tino. O analogues o le fualaau faasaina e mafai ona i ai se masini faapena o le togafiti togafitiga poʻo se foliga tutusa. E tatau i le fomaʻi ona filifili se sui mo le uluai vailaau.

Faamatalaga lautele

O le tusi resitala mo Gliclazide MV na tuʻuina atu e le Kamupani a Rusia Atoll LLC. O le vailaau faasaina i lalo o le konekarate o loʻo gaosia e le Samara pharmaceutical company Ozone.E maua ai ma teu ai otaota, ma pulea ai le lelei. Gliclazide MV e le mafai ona taʻua uma togafitiga faʻale-fale, talu ai o se vailaʻau faʻatau mo ((glyclazide) lava lea e faatauina i Saina. E ui lava i lea, e leai se mea leaga e mafai ona taʻua e uiga i le lelei o le vailaʻau. E tusa ai ma le maʻisuka, e le sili atu le leaga nai lo le Diabeton Farani e tutusa uma lava.

O le otootoga o le MV i le igoa o le fualaau faasaina ua faailoa mai ai o le mea galue o loo i totonu o se suiga, pe faaumiumi, faasao. Glyclazide e sau mai le laulau i le taimi tatau ma i le nofoaga tonu, lea e mautinoa ai e le vave ona ulufale atu i le toto, ae i ni vaega laiti. Ona o lenei mea, ua faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga e le manaʻomia, o le fualaau oona e mafai ona faʻaitiitia le tele. Afai ua solia le fausaga o le laulau, ua leiloloa lana gaioiga faaumiumi, o le mea lea, faatonuga mo le faaaogaina e le fautuaina le tapunia .

Glyclazide o loʻo aofia i totonu o le lisi o vailaau tatau, o lea e maua ai e le endocrinologists le avanoa e faʻatonuina ai i le maʻisuka mo le leai o se totogi. O le tele o taimi, e tusa ai ma le faʻasologa, o le Gliclazide MV i totonu o le fale lea o se analog o le uluai Diabeton.

O gasegase ma le tafe o le a avea o se mea o le taimi ua tuanai

O le maʻisuka o le mafuaʻaga lea o le toeitiiti 80% o tafaoga uma ma toesega. 7 mai le 10 tagata e maliliu ona o le pisa o fatu o le fatu po o le faiʻai. E toetoe lava o mataupu uma, o le mafuaʻaga mo lenei faʻamoemoe matautia e tutusa lava - maualuga le toto suka.

E mafai ma e tatau ona tuʻituʻi le suka, pe leai se mea. Ae e le fofoina ai le faʻamaʻi, ae naʻo le fesoasoani e tau ai le suʻesuʻega, ae le o le mafuaaga o le maʻi.

Na pau lava le vailaʻau e fautuaina aloaia mo le maʻisuka ma faʻaaogaina e endocrinologists i la latou galuega o le Ji Dao o le maʻi suka.

Le aoga o fualaau faasaina, fuafua e tusa ai ma le auala masani (o le numera o tagata gasegase na toe malosi i le numera o tagata gasegase i le vaega o le 100 tagata na togafitia togafitiga) o:

  • Tulaga masani o le suka - 95%
  • Faʻaitiitia o vein thrombosis - 70%
  • Faʻamamaina o se fatu fatu malosi - 90%
  • Aveesea o le toto maualuga - 92%
  • Faamalosia o le aso, faaleleia o le moe i le po - 97%

O Ji Dao e gaosia oloa e le o se pisinisi faapisinisi ma e faatupeina e le setete. O le mea lea, o nei tagata nofomau uma e maua le avanoa e maua ai le vailaau i le 50% le tau.

E faapefea ona galue le vailaʻau?

O gliclazide uma e taatia i totonu o le mea o loʻo i ai meaʻai e afaina i le toto ma o loʻo fusifusia i ona aʻa. E masani lava, o le glucose e ulu i totonu o peta beta ma faʻaosofia ai ni tagata faʻapitoa e mafua ai le faʻasaʻoina o le inisalini. Glyclazide galue i le mataupu faavae lava lea e tasi, e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le hormone.

O le aʻafiaga o le inisalini gaosiga e le faʻapulaaina i le aafiaga o le MV Glyclazide. O fualaau faasaina e mafai ona:

  1. Faʻaititia le faʻamalosia o le inisalini. O iuga aupito sili (faateleina le lagona o le inisalini e 35%) o loʻo matauina i totonu o le maso.
  2. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le kulukose e le ate, ma faʻamaonia ai le tulaga o le anapogi.
  3. Puipuia toto.
  4. Faʻamataʻu le faʻaogaina o le oxide nitric, lea e aʻafia ai i le faatonutonuina o le mamafa, faʻaitiitia le afaina, ma le faʻaleleia o le toto i tisipenipuni lautele.
  5. Galue o se antioxidant.

Faatonuga auiliili mo le faaaogaina

E tusa ai ma fautuaga a le Matagaluega o le Soifua Malōlōina o le Rusia, e tatau ona faʻatalanoa le gliclazide e faʻamalosia ai le puleaina o le inisalini. O le mea moni, o le leai o se tasi o le homone e tatau ona faʻamaonia e ala ile suʻega ole maʻi. E tusa ai ma iloiloga, e le o taimi uma e tupu ai. O fomaʻi ma endocrinologists o loʻo faʻamatalaina le fualaau "i mata". O se taunuuga, e sili atu nai lo le manaomia o le inisalini e faalilolilo, e masani ona manaʻo le tagata maʻi e 'ai, o lona mamafa o loʻo faasolosolo malie pea, ma o taui mo le maʻisuka e tumau pea le le lava. E le gata i lea, o peta beta ma lenei faiga o le faʻatamaʻiga e vave faʻaleagaina, o lona uiga o le maʻi e oʻo atu i le isi laasaga.

Faʻafefea ona aloese mai na taunuuga:

  1. Amata amata ona tausisia le maʻisuka mo le maʻisuka (o le aofaiga faatagaina o gaʻo gaʻo e fuafuaina e le fomaʻi poʻo le tagata gasegase e tusa ai ma le glycemia).
  2. Faailoa atu se gaoioiga malosi i aso masani.
  3. Loto mamafa i mea masani. O le tele o gaʻo e sili atu ona maualuga le maʻisuka.
  4. Inu po o ana mea tutusa. O le togi lelei o le 2000 mg.

Ma e na o pe a le lava nei fuataga mo gaʻo masani, e mafai ona e mafaufau i le gliclazide. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e aoga le faia o suʻega mo poʻo le mautinoa o le tino o le hormone e matua leaga lava.

A oʻo i le maualuga o le hemoglobin glycated i le 8.5%, e mafai ona tuʻuina atu le MV Gliclazide faatasi ma meaʻai ma metformin mo se taimi le tumau, seia oʻo ina totogi le maʻisuka. A maeʻa lena, o le tuʻuina atu o le faʻamaʻiina o fualaau oona e filifilia taitoatasi.

Auala e fai i le maitaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻasaina togafitiga faʻatasi ma Gliclazide aʻo maʻitaga ma lactation. E tusa ai ma le Faʻatulagaina o le FDA, o le vailaʻau e aʻafia i le vasega C. O lona uiga e mafai ona afaina ai le atinaʻe o le fotus, ae le mafua ai faʻalavelave faʻalavelave. Gliclazide e sili atu le saogalemu e suitulaga i le togafitiga o le insulin aʻo leʻi maʻitaga, i tulaga ogaoga - i le amataga lava.

O le avanoa e fafaga ai susu ma gliclazide e leʻi faʻataʻitaʻiina. E i ai le faʻamaoniga e mafai ona tuʻuina atu i le susu susu tapenaga o le sulfonylurea ma mafua ai le hypoglycemia i pepe, o lona uiga la, o le latou faʻaaogaina i lenei vaitau e matua faasaina.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i le aso 22 Aperila (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le aʻafiaga pito sili ona ogaoga o MV Glyclazide o le hypoglycemia. E tupu pe a sili atu le gaosiga o le insulin i le manaʻomia. O le mafuaʻaga atonu o se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fualaau faasaina, faʻailogaina o meaai poʻo le leai o ni vailaʻau oona i totonu, ma e oʻo lava i le tele o gaioiga faaletino. E le gata i lea, o le pa'ū o le suka e mafai ona mafua ai le faaputuputuina o le gliclazide i le toto ona o le toilalo ma le ate, o le faateleina o le gaoioiga o le inisalini i nisi o faamai o le endocrine. E tusa ai ma iloiloga, i le togafitiga o le sulfonylureas ma le hypoglycemia, toetoe o tagata uma o le maʻisuka. O le tele o le suka e faʻaumatia i se taimi faigofie.

I le avea ai o se tulafono, o le hypoglycemia e faʻatasi ma faʻamaoniga iloga: o le fiaaai tele, o le vevela o le tino, o le le mautonu, vaivaiga. O nisi tagata gasegase lemu le lagona o nei faailoga, o la latou suka o le suka o le lamatiaga lea o le ola. Latou te manaomia le taofiofia faifai pea o le kulukose, e aofia ai le po, poʻo le faʻafeiloaʻi atu i isi laʻau e maualalo ai le suka e leai se mea e aʻafia ai.

O le lamatiaga o isi gaioiga e le manaʻomia a Gliclazide e fai e seasea ma e seasea lava. E ono mafai:

  • afaina fualaau i le ituaiga o gaioiga, gasegase faigata, poʻo le manava. E mafai ona e faʻaitiitia i latou i le aveina o Glyclazide i le taimi o le taumafataga sili ona lelei,
  • paʻu o le paʻu, e masani lava i le foliga o se vevela faʻatasi ai ma le vevela,
  • faʻaitiitia i plaletlets, toto mumu mūmū, sosoʻo o le toto paʻepaʻe. O le toto na toe foi mai i lona lava taimi pe a uma le soloia o Gliclazide,
  • faʻavaitaimi le tumau i le gaoioiga o enzymes o le ate.

Le faʻatagaina o le Glyclazide MV

Contraindications e tusa ai ma faatonuga Mafuaaga mo le faasaina
O le gasegase ile gliclazide, ana analogues, isi sauniuniga o le sulfonylurea.Tulaga maualuga o gaioiga anaphylactic.
Tusa 1 le maʻisuka, pancreatic resection.I le leai o peta peta, o le inisalini o le faʻasalaga e le mafai.
O le ketoacidosis malosi.O le tagata maʻi e manaʻomia se fesoasoani faʻafuaseʻi. E na o le tui insulin e mafai ona maua.
Renal, toilalo o le ate.Maualuga maualuga o le hypoglycemia.
Togafitiga ma miconazole, phenylbutazone.
Inuina o le ava.
Tina fanau, HB, tausaga o tamaiti.Le lava o suʻesuʻega talafeagai.

O a mea e mafai ona suia

O le gliclazide Rusia o se tau e le taugata, ae sili ona lelei, o le tau o le afifiina o Gliclazide MV (30 mg, 60 fasi vaega) e oo atu i le 150 rubles. Toe sui i mea e tutusa ai pe a fai e le o faʻatau atu laupepa masani.

O le faʻatau muamua o fualaau oona uma o vailaʻau faʻatasi ma le mea lava e tasi, e aofia ai Gliclazide MV - generics, poʻo kopi. O le tau o le maʻi suka e tusa ma le 2-3 taimi le maualuga nai lo ona ituaiga.

Gicclazide MV analogues ma sui ua resitaraina i le Rusia (na o suiga teuteu o sauniuniga e faʻaalia):

  • Glyclazide-SZ na saunia e Severnaya Zvezda CJSC,
  • Golda MV, Pharmasintez-Tyumen,
  • Gliclazide Canon mai Canonpharm Production,
  • Glyclazide MV Pharmstandard, Pharmastandard-Tomskkhimfarm,
  • Diabetalong, gaosiga o MS-Vita,
  • Gliklada, Krka,
  • Glidiab MV mai Akrikhin,
  • Diabefarm MV Pharmacor Production.

Ole tau o analogues e 120-150 ru ma pa. Gliklada na faia i Slovenia o le fualaau sili ona taugata mai lenei lisi, o le tau e tusa ma le 250 rubles.

Taʻu fefaʻatauaʻiga o sauniuniga: Glyclazide-AKOS

Pharmacotherapeutic group:

ATX Code: A10VB09

Gaioiga faʻamaloilo:
Glyclazide o se vailaʻau o le hypoglycemial oral e maua mai le sulfonylureas o le lua o augatupulaga. E faʻamalosia ai le faʻamalositino o le inisalini i seta β o le pancreas, faʻaleleia le aafiaga o le insulin-secretory o le kulukose, ma faʻalauteleina ai le lagona o le gasegase lautele ile inisalini. Faʻataʻatia le gaoioiga o enzymes intracellular - muscle glycogen synthetase. Faʻaitiitia le tafaoga mai le taimi o le 'ai e oʻo i le amataga o le puleaina o le inisalini. E toe faʻafoʻiina le amataga o le faʻamalosia o le inisalini (e le pei o isi sulfipylurea o mea e maua ai, lea ei ai sona aafiaga i le taimi lona lua o le faʻamalosi). Faʻaitiitia le faʻaleleia o le kulukose. E faʻaopopo i le aʻafiaga o le gaosiga o le gaʻo, faʻaleleia le microcirculation: e faʻaitiitia ai le taliaina o le platelet ma le faʻaputuina, faʻasaʻo le gasegase vascular, e puipuia le atinaʻeina o microthrombosis ma le atherosclerosis, ma toe faʻafoisia le faagasologa o le physiological parietal fibrinolysis. Faʻaitiitia le faʻalogona o vascular receptors i epinephrine. Faʻavaivaia le atinaʻeina o le retinopathy o le maʻisuka i se tulaga e le o faʻateleina. Faʻatasi ai ma le nephropathy o le maʻisuka ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, e mafua ai le faʻaitiitia o le mamafa o le malosi o le proteinuria. E le maua ai le mamafa o le mamafa o le tino, talu ai e iai sona aafiaga i le amataga o le manava o le inisalini ma e le mafua ai le hyperinsulinemia, e mafua ai le faaitiitia o le mamafa o le tino i tagata gasegase, e mulimuli i se meaai talafeagai. E i ai ona o le anti-atherogenic meatotino, faʻaititia le maualuga o le cholesterol atoa i le toto.

Pharmacokinetics:
A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave ona gauai i le gastrointestinal tract. Faʻasaʻo maualuga. A maeʻa ona tuʻuina atu le 80 mg, o le maualuga o le maualuga o le toto (2.2-8 μg / ml) e maua pe a ma le 4 itula, pe a uma le puleaina o le 40 mg le maualuga o le maualuga o le toto (2-3 μg / ml) e maua ile 2-3 itula. masini plasma - 85-97%, tufatufaina - 0.35 l / kg. O le faʻatusatusaga o le faʻatonuga i le toto e oʻo i le 2 aso. E maua i le ate, ma le faʻavaeina o le 8 metabolites. O le aofaiga o le metabolite autu o loʻo maua i totonu o le toto e 2-3% o le aofaiga atoa o fualaau faʻatauina, e leai sona aʻafiaga, ae faʻaleleia le microcirculation. E mafua mai i fatugaʻo - 70% i foliga o metabolites, e itiiti ifo ma le 1% i le fesuiaiga o foliga, e ala i le iniseti - 12% i foliga o metabolites.O le afa-ola e faʻaleagaina ai le 8-20 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina
O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i totonu o tagata matutua e faʻapitoa ma togafitiga o meaʻai ma gaioiga faʻamalositino faʻaletino ma le lē aoga mulimuli ane.

Contraindications
- faʻasalalauga ile vailaʻau,
- maʻi maʻisuka ituaiga 1,
- ketoacidosis o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka, maʻi o le maʻisuka,
- Coma hyperosmola,
ogaoga o le hepatic ma / poʻo le le atoatoa,
- faʻalavelave faʻapitoa tau taotoga, ogaoga mu, manuʻa ma isi tulaga e manaʻomia ai togafitiga insulin,
- faʻalavelave o le intestinal, paresis o le manava,
- faʻapitoa faʻatasi ma malasorption o meaʻai, o le atinaʻeina o le hypoglycemia (faʻamaʻi pipisi),
- leukopenia,
- O le maʻitaga, le vaitau o le susu.

Ma le faʻaeteete (o le manaʻomia mo le faʻaeteete ma le faʻaeteete ma le filifilia o vailaʻau) e faʻataʻitaʻiina mo le maʻi febrile, faʻamaʻi ma le faʻamaʻi faʻamaʻi (faatasi ai ma le gaioiga galue).

Tosiga ma le pulega O le fualaau o le fualaau faasaina e faʻatulagaina taʻitasi, e fuafua i tausaga o le maʻi, faʻamaoniga o le maʻi ma le maualuga o le anapogi glycemia ma le 2 itula talu ona 'ai. O le fua muamua o le aso e 80 mg, o le fua faatatau o aso taʻitasi o le 160 mg, ma o le maualuga o aso uma o le 320 mg. O le fualaau oona Glyclazide-AKOS e faʻafofogaina faalua 2 taimi i le aso (taeao ma le afiafi) 30-60 minute ao leʻi faia taumafataga.

Hypoglycemia (i le tulaga o le solia o le faiga o le siakiina ma le le lava o taumafa): maʻi tiga, lagona lelava, fiaai, afaina, vaivai vaivai, le fiafia, atuatuvale, le fiafia, le mautonu, le mafai ona gauai ma faatuai le tali atu, atuatuvale, faaletonu vaaia, lagona le mautonu, vevela, leai o le pulea o le tagata lava ia, le fiafia, le mautonu, le mautonu, le iloa, manava le manava, bradycardia, palpitations.

Mai le fualaau oona: o le malosi e faʻaitiitia pe a 'ave faʻatasi ma meaai, faʻaaogaina o le ate (gaʻo cholestatic, faʻateleina le gaioiga o le "ate" faʻafeiloaʻi).

Mai itutino hemopoietic: anaemia, thrombocytopenia, leukopenia.

Tali atu i le Allergic : pruritus, urticaria, masilopapular fash.

Faʻasalaga
Faʻatasi ai ma se faʻalavelave, o le hypoglycemia e mafai, e oʻo i le atinaʻe o le hypoglycemic coma. Togafitiga: pe afai o le tagata maʻi ua maitauina, ave faʻamalosi tino gaʻo (gaʻo) i totonu, ma le leai o se malamalama, 40% dextrose (glucose) faʻafofo faʻapipiʻi, 1-2 mg o glucagon intramuscularly. A maeʻa ona toe iloa, e tatau ona tuʻuina atu i le tagata maʻi meaʻai e maua i le gaʻolaʻo gaʻo (ina ia aloese mai le toe faʻaleleia o le hypoglycemia). Ma le cerebral edema, mannitol ma le dexamethasone.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
O le faʻataʻitaʻiga o le angiotensin-converting enzyme (captopril, enalapril), o le H2-histamine receptors blockers (cimetidine), vailaʻau faʻamaʻi (miconazole, fluconazole), vailaau e le o le steroidal anti-inflammatory drugs (phenylbutazonefiburate, indomethanone) faʻapupulaina ai le aafiaga hypoglycemic o gliclazide (ethionamide), salicylates, faʻasalaga faʻapouliuli faʻamalosi, mea faʻamaʻi faʻamaʻi, peta-blockers, cyclophosphamide, chloramphenicol, inhibitors monoaminoox o le gaselane, pentoxifylline, guanethidine, theophylline, fualaau oona, reserpine, bromocriptine, disopyramide, pyridoxine, allopurinol, ethanol ma fualaau oona, faapea foi ma isi vailaau faasaina.
Faʻailoa le aafiaga o le tino o le gliclazide, o le glucocorticosteroids, o le sympathomimetics (epinephrine, clonidine, ritodrine, salbutamol, terbutaline), phenytoin, blockers of "slow" calcium channels, carbonic anhydrase inhibitors, acetazolamide diazole dimerizides, triazide diazole diozenidene diuretics, thiazide diazole dimerenesenuretides , diazoxide, isoniazid, morphine, glucagon, rifampicin, hormones oona, suauu lithium, i le maualuga o doses - acidic nicotinic, chlorpromazine, estrogens ma contraceptive oral o loʻo aofia ai.
Pe a fegalegaleai ma le ethanol, e mafai ona faia se tali tutusa. Glyclazide e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le faʻataunuʻuina o le ventricular ao aveina le glycosides cardiac.
Beta-blockers, clonidine, reserpine, guanethidine e mafai ona ufiufi le faʻaaliga o le hypoglycemia. O vailaʻau faʻalavelave e taofia ai le gaʻo o le ponaivi o le hematopoiesis e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le myelosuppression.

Faatonuga faapitoa
Togafitiga ma le fualaau faasaina Glyclazide-AKOS ua faia i se tuufaatasiga faatasi ai ma se taumafa maualalo-kalori faatasi ai ma le maualalo o mea oona. E talafeagai le siakiina pea o le kulūkose i totonu o le toto i luga o se manava gaogao ma le maeʻa ai o meaʻai. I le tulaga o taotoga ogaoga faʻapitoa ma manuʻa, ogaoga mumu, faʻamaʻi pipisi faʻatasi ma febrile syndrome, e tatau ona mafaufau i le mafai ona faʻaaoga sauniuniga inisalini.
E tatau ona lapatai tagata e uiga i le tele o le aʻafiaga o le hypoglycemia i le tulaga o le aveina o le ethanol, o vailaʻau e le o faʻamaʻi-fomaʻi ma le matelaina. I le tulaga o le ethanol, e mafai foi ona atiaʻe se maʻi pipisi e pei o le tino (tiga o le tino, gaioiga, vomiting, maʻi tigaina).
Manaomia le fetuutuunai o le fualaau o le vailaau faʻamaʻi i le tino poʻo le faʻalagona o meaʻai, suia o meaʻai. E sili ona maaleale i le gaioiga o fualaau faʻasaina o tagata matutua, tagata gasegase e le maua se paleni paleni o meaai, faʻavaivaia gasegase, gasegase e maua mai le pituitary-le atoatoa o le tino. I le amataga o togafitiga, i le taimi o togafitiga, e le fautuaina tagata e gasegase i le hypoglycemia e auai i gaoioiga e manaʻomia ai le gauai atu ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor.

Faiga faʻapolopolo
80 mg tablets
I luga o le 10 poo le 20 pepa i totonu o se pusa momotu.
2, 4, 6 poʻo le 10 paʻu mo 10 papa poʻo le 1, 2, 3 paʻu mo 20 papaʻu faʻatasi ma faatonuga mo le faʻaaogaina i totonu o se atigipusa pepa.

Aso faʻauma 3 tausaga
Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Tulaga o le teuina
Lisi B. I se mea matutu, pouliuli i le vevela e leai se sili atu maualuga atu i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga
Faʻamatalaga.

Totogi gaosi oloa / faʻapipiʻiina:
Faʻataʻatia le Kamupani Lautele-Kamupani Kamupani a le Kurgan Joint-Stock of Medicines and Products Synthesis (OJSC Synthesis) 640008, Rusia, Kurgan, pr. Faavae, 7

Tuua Lau Faamatalaga