O le a le mea o le thioctic acid, faatonuga mo le faʻaaogaina, tau i totonu o falemaʻi

O le a le mea alpha lipoic acid? E i ai foi igoa o le thioctic acid maualuluga, lipoic acid. O se vailaau o le vailaʻau, o se mea e faʻaaogaina ai le pyruvate dehydrogenase ma le alpha-ketoglutarate dehydrogenase complexes, antioxyidant.

O le vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina i le foliga o se paʻu lanu samasama lanu samasama, lea e le faʻamaʻapeina i le vai ae faigofie ona soluva i le ethanol. I fualaau faasaina e faʻaaogaina ai se vailaau faʻamalosi o se vailaʻau vailaʻau - lona masima masima. O le vailaau e maua i le tele o mea i le ate, meaʻai, gaʻo ma le fatu, araisa. O le tino e masani lava ona mafai ona faʻamaopoopo faʻatasi alpha lipoic acid. O le vailaau faʻasaʻo e tuʻuina atu i le tulaga o le faʻamoemoega mo le faʻafefeteina o vaifofo ma le iniseti intramuscular, i le tulaga o mea e ufiufi.

Bodybuilding Alpha Lipoic Acid

O le vailaʻau e faʻaaogaina e tagata taʻaalo e faʻaumatia saolotoga saoloto ma faʻaititia le faʻamaʻiina o tui pe a maeʻa aʻoaʻoga. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o aʻafiaga ma siama, faʻavaveina ai le toe faʻaleleia pe a uma aʻoaʻoga. O le vailaau e faʻateleina ma faʻaleleia ai le masini o le kulukose e maso, e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina. glycogen. E talitonu foi o le a mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e avea o se gaʻo gaʻo lelei.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Acio Thioctic - o se coenzyme o le oxidative decarboxylation pyruvic acid ma eseese alpha keto fesoasoani. O le vailaʻau e aʻafia ai le malosi, lipid ma le gaʻo gaʻo, i le metabolism. cholesterolnoatia fusi tuusaʻo. I lalo o le gaioiga o le fualaau faasaina, faʻaleleia le galuega o le ate, e sili atu lona gaosia lelei glycogen. O le aʻafiaga o le faʻalavelave ma le faʻalavelave e faʻasalaina toxinsava malosi. I lona gaosiga o meaola, o le vailaʻau e latalata B vitamini.

Pe a faaopoopo alpha lipoic acid i vaifofo mo le puleaina o le tino (faatasi ai ma le tali tutusa o fofo), o le ogaoga o aafiaga leaga mai fualaau faasaina e faaitiitia.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le a leai se meaʻai, o le vailaʻau e matua uma lava ona vave faʻaaogaina i totonu o le vaega o meaʻai. O le leai o se avanoa e oʻo atu i le 30-60%, talu ai ona o le oloa e maua ai se biotransformation. I totonu o le ate, o le vailaʻau e faʻamaʻiina. E faʻamalieina e fatugaʻo. O le afa-ola faʻaleagaina e faia mai le 20 minute i le itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • i maʻisuka polyneuropathy,
  • gasegase polyneuropathy ava malosi,
  • o se vaega o togafitiga faigata gaʻo gaʻo, cirrhosismasani hepatitiseseese vailaʻau ma mea oona,
  • i togafitiga ma le puipuiga hyperlipidemia.

Contraindications

E le faʻaaoga le meafaigaluega:

  • i allergies,
  • i lalo o le 6 tausaga,
  • lalo ifo o le 18 tausaga le matua ma togafitiga polyneuropathy,
  • i le taimi o maitaga,
  • fafine i le taimi o le lactation.

Alpha Lipoic Acid Injection

I le ogaoga polyneuropathy 600 mg o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i le vavalalata, lemu, 50 mg i le minute. O le mafaufau e fafagaina sodium chloride. O le taimi o le pulega e tasi i le aso. Afai e tatau ai, e mafai ona faateleina le fua ile 1.2 g i le aso. O le umi ole togafitiga e oʻo ile 4 vaiaso.

E le o fautuaina e pulea sili atu i le 50 mg i le taimi. E tatau ona sui taimi le nofoaga o tui.

Alpha-lipoic Evalar ua ave e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī.

Fegalegaleaiga

O vailaʻau faʻaititia le aoga cisplatinfaʻaleleia le aʻafiaga o vailaʻau oona ma le vailaʻau inisalini.

E le tatau ona faʻafefiloi le vailaau i totonu o le pusa lava e tasi dextrose, tali a le sui, ethanol, ma tali fofo i totonu SH vaega ma faʻaumatia alalaupapa.

Ethanol ma fualaau faasaina o loo i ai le alcohol ethyl alcohol faavaivaia ai le aafiaga o le iniseti.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amataina togafitiga o tagata gasegase maʻisuka E fautuaina e te faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma mataʻituina lou suka toto.

Malamalama i le fofo alpha lipoic acid e le mafai ona teuina i le malamalama mo se taimi umi. Aveese mai le pusa i le taimi lava e leʻi faʻaaoga.

O sauniuniga e aofia ai (Analogs of Thioctic Acid)

E tele fualaau oona ma tui e faʻavae i luga o le Acio Thioctic.

Faʻapitoa sauniuniga: Turboslim, Bio max, Selmevit Intensive, Complivite Trimesterum (1 le tolu, 2 le tolu ma le 3 tolu).

O faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le acid liliic acid e sili ona lelei. O le vailaʻau e saogalemu tele le faʻaaogaina, e seasea lava ona mafua ai ni faʻafitauli matuia (faatasi ai ma le faʻaogaina o le tele o doses), e faʻamaonia lelei e le au gasegase, masani o le vailaau faʻasaina o se vaega o togafitiga faʻatasi ma isi vitamini ma fualaau.

E tele iloiloga e uiga i le Acio Thioctic mo le gau o le mamafa:

  • ... Sa ou inuina le vasega o le fualaau faasaina i le taimi nei. Sa ou mulimuli i se meaai, auai i faatinoga faaletino. Ua leai sou mamafa, ou te matua fiafia lava i mea uma”,
  • ... I le avea ai ma se tamaitiiti, na faatonuina au e lenei fomaʻi e se fomaʻi i togafitiga o le dyskineia, talu mai lena taimi e toetoe lava a leai se faafitauli i le talo. Ae o nisi taimi ou te ave lenei mea mo le puipuiga. Ou te lagona le manaia”,
  • ... A uma le vasega, ou te leiloa se lua kilokalama, ou te lagona le mama i totonu o le tino, ou te le toe fia taumafa ma suamalie”,
  • ... Sa ou inuina le atoaga o le auala, faaalu le tupe ma le taimi, ma alu e fesuisuiai e pei ona masani ai, ae ou te leʻi iloa se tasi na taunuu mai. Na o se otaota o tupe”,
  • ... O le mea lelei, ioe, o le vailaʻau e taugofie ma e leai ni ou uiga leaga, o fualaʻau uma lava. Ae e le mafai ona fai atu e le mafai ona ou aveesea le mamafa mai ia te ia. E tumau pea le mamafa o le mamafa”.

Tau o le Thioctic Acid, o fea e faatau ai

Taumafa 600 mg Acio Acio i laulau Palota 300 (300 mg i le kalama, 2 i le aso) e tusa ma le 750 ruuga mo le 30 vaega, se 15 aso. Faʻatau le acid alpha-lipoic i le Russian Federation i le ituaiga o palama i se pusa vela, 12 mg e mafai ona fai mo le 40 rubles, 50 fasi vaega. Tau o le alpha lipoic acid (Lipoic acid forte DD) I Ukraine e tusa ma le 70 hryvnia mo le 50 papa.

Aoga: Na faauu o ia mai le College Rivne State Basic Medical College ma se tikeri i le Falemaʻi. Na faauu o ia mai le University of Medical Medical University a Vinnitsa. M.I. Pirogov ma se galuega faataitai e faavae i luga.

Aafiaga: Mai le 2003 i le 2013, sa galue o ia o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ma le pule o le faleoloa falemaʻi. Na tuʻuina atu ia te ia tusi ma faʻamavaega mo le tele o tausaga o le galue malosi. O tusiga e uiga i mataupu faafomaʻi na lomia i lomiga a le lotoifale (nusipepa) ma i luga o telefoni i luga o Initaneti.

Ou te aveina foi fualaau faasaina e faavae i le thioctic acid, ua taʻua o Thioctacid BV. Sa faatonuina aʻu e se fomaʻi, e le o le talaaga o le maualuga o le cholesterol, ma le mamafa mamafa. E mafai ona ou fai atu ina ua mavae vaiaso e lua, o le maualuga o le cholesterol ua paʻu tele. Na faaleleia loʻu manuia, na amata ona paʻu le mamafa, ma na ou filifili foi ou te alu i le vaitaele, o lea na ou ola ai i le ola maloloina.

Afai o le aspartame ua ave ona o le faoa faamalosi, e mafai ona ave le acio thioctic?

Na taʻu mai e le fomaʻi e tatau ona amata ona ave le vailaʻau oona thioctic. O fea e fautuaina?

Acino thioctic - o le a

I le 1951, na vavaeese muamua ai le acio thioctic (synonyms: acid α-lipoic, vitamini N, Thioctic acid, thioctacid) mai le ate o le pusa, ma a maeʻa le 10 masina, na maua mai ai i le synthese.

p, blockquote 3,0,0,0,0,0 ->

E 2 punaoa faanatura o le ALA:

p, blockquote 4,0,0,0,0,0 ->

  1. O meaai lenei. Vitamin N o loʻo maua i le pateta, lefete ma le ate.
  2. Faʻavae o le toto, o lona uiga, o loʻo faʻapipiʻi e le microflora o le intestinal.

O se tagata maloloina e manaʻomia 1 i le 2 kalama i le aso. thioctacide. Seia oʻo i le 30 tausaga, ua lava lenei aofaiga mo manaoga uma o le tino. I tausaga mulimuli ane, e tatau ona toe faʻatumu e ala i le aofia ai o le tele o mea taumafa i le taumafataga, e pei o:

p, blockquote 5,0,0,0,0 ->

  • susu ma ona fua,
  • fuamoa
  • Wheat groats
  • aufana
  • musika
  • greens
  • leki.

O le lelei o le tuʻuina mai o le TC e mafai ona mafai ona tuʻuina atu na o oloa mai lenei lisi e tuʻuina mai, ma e tatau ona 'aina i le tele o mea. E sili atu ona faigofie le liliu atu i vailaau mo togafitiga.

p, blockquote 6.0,0,0,0,0 ->

Gaioiga o meaola

O le ALA o se coenzyme natura (vaega e le o se porotini o enzymes) lea e faʻamalosia ai le faʻamaʻiina o lipids ma gaʻo, ma mafua ai le malosi. O nei laasaga o loʻo faʻaaoga i luga o membranes o mitochondria - o totoga faapitoa, lea e taʻua o "malosiaga eletise" o le cell. I lana gaioiga, o le thioctacid e talitutusa ma vitamini B.

p, blockquote 7,0,0,0,0 ->

O le vailaʻau o le thioctic e fusifusia ai faʻasalaga saoloto, e faʻaalia ai meatotino antioxidant. O le mea moni lenei, o fomaʻi i le lalolagi atoa ua i ai se avanoa fou e togafitia ai faʻamaʻi pipisi e faavae i le solia o le paleni oxidative-antioxidant balance. O le LC e faʻamaopoopoina le metabolism i le telefoni e ala i le tuusaʻoina faʻamalosi o aʻafiaga saoloto, ma tuʻuina i latou i vaega SH mai le latou fatuga. E lagolagoina ai isi gaioioiga o le tino i totonu o le tino, e mafai ai ona aʻafia ai le faʻaleagaina o aʻafiaga pe a mavae le faʻaaogaina o faʻamalo.

p, blockquote 8,0,0,0,0 ->

E iai foi isi numera o isi togafitiga faʻaleagaina:

p, blockquote 9,0,0,0,0 ->

  • faʻamalosia le metabolism malosi, ae faʻalavelaveina le faʻasologa o le cholesterol,
  • faʻamautuina paʻu toto,
  • faʻaleleia meaʻai o sela o le tino o le tino, faʻaosofia le tuputupu aʻe o axons (faʻagasologa umi),
  • faʻaitiitia le kulukose o le toto, aʻo faʻalauteleina le fiafia i le glycogen i hepatocytes,
  • faaleleia le gaioiga galue o le ate,
  • e faʻamalosia ai le faʻamaeʻaina o le tino i le tulaga o le 'ona o le mamafa o masini, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻitaʻi, mercury, mercuric chloride, faʻapea foi cyanides ma phenothiazides,
  • afaina ai le insulin,
  • faaleleia le mafaufau ma le mafaufau-lagona faalemafaufau,
  • faʻasalalau le galuega a le pancreas, fatu, toto toto, tagata suʻesuʻe auiliiliga.

O tagata soifua ALA o loʻo iloa o se mea faʻale-natura masani. E lua ituaiga: oxidized ma faʻaititia, ona o le a mafai ona faʻamaonia ai galuega antioxidant ma coenzyme.

Vitamin N - o se vaega tāua o lipid-lowering drugs and hepatoprotectors. Talu mai le ogatotonu o le 20 seneturi, faʻatasi ai ma lana fesoasoani, ua puipuia ai maʻi o le fatu, o faʻamaʻi faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le faʻamaʻi o le oxidative, lea e masani ai mo le maʻisuka, e togafitia.

p, blockquote 11,0,0,0,0 ->

LC ua faʻamaonia i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. I faʻataʻitaʻiga o meaola, o lona aoga i le faʻaitiitia o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi o vailaau faapitoa ua faʻamaonia. Ua faailoa mai mo le siama o le polyneuropathy o le maʻisuka (DPN). I le avea ai o se antioxidant mamana e aloaia o le "tulaga auro" i le togafitiga o le DPN, e faʻamafiesea ai le le mautonu, pagatia, tiga. Auala o le pulega: tautala tautala pe leai foi, 600 mg i le aso mo le 3-24 vaiaso.

p, poloka 12,0,1,0,0 ->

O le TK e vave ona gauai i le gastrointestinal tract, e pasi i le ate, ae o mea taumafa e faʻaleagaina ai lenei gaioiga. O le mea lea, e maua e tagata gasegase fualaau oona ei ai le ALA i le afa itula ao leʻi faia se taumafataga e faʻasaʻo ai le vailaʻau.

p, blockquote 13,0,0,0,0 ->

I le tele o suʻesuʻega, sa faia e saienitisi ni fua, o le faifai pea o le faʻaaogaina o meaʻai ma le vitamini N, ma le umi o togafitiga. I le tasi o nei mea, o le α-lipoic acid na faia i se auala vavalalata i tagata maʻi na maua i le neuropathic symptoms mo le 3 vaiaso. O le iʻuga, i le tele o tagata auai i le suʻesuʻega, o faʻamaʻi tiga e mafai ona faʻamalieina.

p, blockquote 14,0,0,0,0 ->

Oona ma le mamafa

I aso nei, o le thioctic acid e fiafia tele i le toatele e avea o se meafaigaluega aoga mo le aveesea o le mamafa. E mafai e ia ona faʻaauau ma "faʻasalalau le metabolism", e aunoa ma se feeseeseaiga e le mafai.

p, blockquote 15,0,0,0,0 ->

O aoga aoga o le thioctacide e aofia ai:

p, blockquote 16,0,0,0,0 ->

  • Faʻaleagaina o le fiaʻai o se itu o le faʻaaogaina o le TC. Fesoasoani i le faʻaaogāina o meaʻai gaʻo, faʻamalosi le tuʻuina atu o le inisalini, toe faʻafoʻi le paleni o suga ma faʻagaoioia le metabolism o gaʻo. LCs e ave e le maʻisuka, ma o aʻafiaga o loʻo aʻafia e lelei mo le ata.
  • O le mauaina o le tele o lipoti e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina, popolega, lea e iu lava ina faʻaumatia ai le manaʻoga e faʻamafanafanaina lagona faʻaletino-faʻalagona ma le atuatuvale.
  • O le tuʻuina atu o le laasaga o le vaivai faaletino e mafai ai e oe ona faʻateleina le umi o aʻoaʻoga, aveesea lagona o le atuatuvale, faʻaleleia le taʻaloga ma ausia vave le faʻataʻitaʻiga o le ata.
  • Faʻaitiitia o le gaʻo o le tino. O lenei mea e le tupu ona o le susunuina o lipids, ae ona o le faagasologa o le faʻamalosia o le gaosiga o meaʻai gaʻo ma le puipuia o le gaosia o suʻapalapala, o loʻo faʻaititia foi ona faʻasao ona o le faʻasaʻoina o ni mea mai le toxins, ma le vaeluaina o metabolites.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina masani o le LC faʻalautele lima, e masani lava mo le leiloa o le mamafa, e le faia.

p, poloka poloka 17,0,0,0,0,0 ->

Faatonuga mo le faaaogaina

Fale faʻatoʻaga e ofoina atu 2 ituaiga o fualaau o le TC:

p, poloka poloka 18,0,0,0,0 ->

  • Laupepa samasama e aofia ai le 300 poʻo le 600 mg o le eletise gaosi. O le aso fautuaina ole aso e lua pe 1 le tele t. E tatau ona ave atoa ile afa itula ao leʻi faia le taeao. O le togafitiga e 3 masina o se faʻaauau pea o le tausiga faʻatuatua mo se vaitaimi e 2-4 vaiaso.
  • O le mafaufauga lea e saunia ai ia mea mo le afaina (i le 1 ml o le 30 mg o le TC). O le metotia e tutusa. Faʻaaogā naʻo vaifofo fou saunia. E teuina i le pogisa, ae le sili atu i le 6 itula. O le faʻatomuaga e tuai, i / totonu, paʻu. O se vasega o le 2-4 vaiaso ma le fesuiaiga i le laupepa o le TC.

O fautuaga a le au AAA maketi ma fomaʻi atonu e le ogatasi. O loʻo faʻataʻitaʻiina e le tulafono le tulafono, "Aua le faʻaleagaina!" Ma fautuaina:

p, blockquote 19,0,0,0,0 ->

  • Faʻaauau i aso masani, lea e tutusa ma le 50 mg. I le togafitiga o maʻi o fatugaʻo, ate, ma le cardiovascular system, e mafai ona siitia e se fomaʻi i le 75 mg.
  • I le maʻisuka, e 400 mg o le TC ua faʻaalia.
  • Mo tagata taaalo e aofia i aʻoaʻoga faʻapitoa, e oʻo atu ile 500 mg.
  • Mo le aveesea o le mamafa, ae o tagata soifua maloloina i le aso, e mafai ona e oʻo atu i le 100 mg. Tina e tusa ai ma le polokalame: 3 × 10-15 mg, alii 2 taimi sili atu.
  • O le fualaau i le taimi o le iniseti intramuscular e le mafai ona sili atu i le 50 mg. Ina ia aloese mai aʻafiaga matuia, o le polokalame faʻafeiloaʻiga i tulaga taʻitasi e atiaʻe e se fomaʻi.
  • O le umi o le vasega e tapulaa ile 2-3 vaiaso. Faʻaauauina le faʻaaogaina o se lamatiaga moni i le soifua maloloina. O le vaitaimi pito i lalo e 2 masina.

O le manogi masani o le urini pe a maeʻa le faʻaaogaina o sauniuniga a le TC o le masani.

p, blockquote 20,0,0,0,0 ->

Faʻaiʻuga

O le aveina o pills e mafai ona o faatasi ma le tele o aʻafiaga, e aofia ai:

p, blockquote 29,0,0,0,0 ->

  • tiga o le manava, manava,
  • allergy i faʻamatalaga paʻu, faʻalavelave anaphylactic,
  • hypoglycemia, faʻafitauli o le auiliiliga o mea faitino, uluʻa, hyperhidrosis,
  • tofo tofo.

Pe a faʻaaoga le mafaufauga, o aʻafiaga afaina e aafia ai le tafe o le lymphatic ma le totoina o le toto. E le mafai ona faʻavevelaina le vevela ma le vevela, e pei foi o le faʻafouina o enzymes o le ate, tachycardia, thrombophlebitis.

p, blockquote 30,0,0,0,0 ->

Faatasi ai ma le televave o le pulega o fualaau faasaina, o faafitauli manava e foliga mai, ma o vaivaiga e popole.

p, blockquote 31,0,0,0,0 ->

O le aveina o le 10-40 g o le TC e mafua ai le taofiofi o le ponaivi, le tele o le okeni, le afaina o le toto ma le paleni eletise, faaleagaina i le toto mumu toto, le neke o le musika skeletal, gaioiga lautele, o le hypoglycemic coma.

p, blockquote 32,0,0,0,0 ->

E leai se mea e faʻaitiitia ai le oona o le LC. I le gasegase maualuga, ua faʻaalia le falemai. I totonu o se falemai, i lalo o le vaavaaiga ma le vaavaaiga a se fomaʻi, ua tuuina atu i tagata gasegase vailaau e lagolagoina ai galuega a le tino.

O le gaioio o le thioctic, o le tau i le falemaʻi, tutusa

I luga o le maketi, o vailaʻau faʻatasi ma le TC ua vaevaeina masani i ni vaega se tolu:

p, blockquote 35,0,0,0,0 ->

1 vaega. Vailaʻau e, faatasi ai ma le le faʻasalalauina o le aoga, e mafua ai ona aʻafia taunuuga, o lea e lelei ai le le faʻaaogaina e faʻaumatia ai paʻu faaopoopo. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa:

p, blockquote 36,0,0,1,0 ->

  • Faʻaiʻuga.O se fualaau faasaina lea e faatonutonuina ai le faagasologa o metabolic. O se pusa e 30 fualaau e tau mai le 700 ruulu, ma le tau o le 5 ampoules mai le 500 r.
  • O le tolu. Vaʻaia o le tupuaga. Mo le 30 tone, e tatau ona e totogia le 800 r.
  • Toa. Le tau e 30 tone mai le 1800 p.
  • Espa lipon. Metabolic regulator. E faʻaaogaina o se mea faigaluega i le togafitiga o le maʻisuka. O le tau o le 5 ampoules mai le 750 p.
  • Oktolipen. Se fualaau faasaina e aveesea ai le gaʻo. E tau mai le 300 p.

p, blockquote 37,0,0,0,0 ->

2 vaega. I falemaʻi, ei ai foi le gaioiola masani (600 mg), o le tau o se laulau e 50 rubles mo le 50 fasi vaega. Latou te faʻaogaina i le masini lava e tasi ma e leai se aoga. O le mea lea, ao le i mauaina ni analogues taugata, o le a le sili atu le manaia e masani lelei ai i le tuufaatasiga o se oloa fou, ma faia loa se faaiuga.

p, blockquote 38,0,0,0,0 ->

E le tatau ona faʻafesoʻotaʻi le maʻa ile susu. O le faʻamoemoe mo le sauniuni o fofo o loʻo puipuia mai le faʻamalamalamaina o le ultraviolet tuusao. O vailaau ua uma, e tusa lava po o le a le ituaiga vitamini N faasao, e mafai ona oo atu ai i le oona. Aʻo leʻi faʻatau, ia mautinoa e siaki le aso e muta ai vailaʻau, faitau ma le faʻaeteete faatonuga.

3 vaega. O se filifiliga e sili atu ona talafeagai, aoga mo le oona, o meaʻai ia e maua ai le gaioiopi. O le maketi e ofoina atu le tele o ituaiga eseese. O i latou uma lava ua faʻamalosia ma isi vaega taua. Faatasi ai ma le sili ona lauiloa:

p, blockquote 40,0,0,0,0 ->

  • ALK mai Evalar. Tuuina atu le puipuiga o le antioxidant ma le faamamaina o le tino, puipuia le ate. O le tau o le oloa e tusa ma le 300 rubles mo le 30 capsules (100 mg o le vaega galue). O faʻamanuiaga o le laina Turboslim ua faʻamaonia e fomaʻi.
  • TK pepa mai le Square-C o se punavai faaopoopo o vitamini N. Latou te faaitiitia le mamafa, faatelevave le metabolism o gaʻo, ma faatulaga le tulaga o le tino puipuia. O auaunaga taʻitasi e aofia ai le 30 mg o mea e gaosia. O le tau o se afifi o fualaʻau e 30 e amata i le 60 p.
  • O le avanoa e maua ai le soifua maloloina lelei, lalelei o le paʻu ma se mea tau taʻaloga e tuʻuina atu ai fualaau faʻasaina i le TC mai le DHC - o le tagata gaosi Iapani o meaʻai. O le tau o le oloa e 1000 r. mo le 40 capsules.
  • O le faʻaaogaina o le Gluten mai le kamupani Amerika Solgar e talafeagai mo tagata vailaʻau. O le tau o se afifi o le 50 tone e tusa ma le 1,400 rubles.

O vailaau faafomai e mafai ona faatauina mai i luga o le Initoneti pe i se falemaʻi masani e ala i le faia o faʻasalaga. O mea taumafa taumafa e aofia ai le TC ua faatauina atu i fale taʻalo meaai. Aʻo leʻi manaʻomia se faʻatalanoaga faʻapitoa.

p, poloka poloka 41,0,0,0,0 ->

O le a le mea o le thioctic acid

Pe a faʻaaogā faʻamalosi, o le gaioiola o le a faʻavave vave ona tufatufaina i le tino atoa. E mafai ona maua le maualuga pito i luga ile 40-60 minute. O le faʻasologa o faʻamaumauga o le vailaʻau e 30%.

Afai o le tagata maʻi e tui i le 600 mg i se auala vavalalata, o le maualuga pito i luga pe a uma le afa itula. O le fualaau faʻasaina ua faʻafefiloi i le ate, o le filifili o le itu ua faʻamaʻiina, faʻatoʻa amataina. O le vailaʻau e iloga i le gaioiga o le uluaʻi fua i le ate. E aveʻesea ma le urine e 80-90%, o le afa-olaga e 20-50 minute. O le tele o le tufatufaga e 450 ml / kg. Faʻasalaga o le plalasma mai le 10 i le 15 ml / min.

O le vailaʻau o le thioctic ua faatonuina mo le polyneuropathy, e faʻavevelaina e le maʻi suka poʻo le faʻaleagaina o le ava malosi.

  • e le mafai e le tino ona toleniina vaega,
  • fafine maʻitaga e le tatau ona inu i le taimi o le lactation,
  • e le o faʻasinoina i tamaititi.

O tagata matutua e sili atu nai lo le 75 ua faʻamaʻiina ma le faʻaeteete.

O pusa e faʻaaogāina atoa i le taeao i le afa itula ao leʻi faia taumafataga, faʻafefe i le vai, aua nei faʻatau. O le tele o taimi e masani ona faʻatonuina le 600 mg 1 le taimi i le aso. E mafai ona inu ipu i totonu o le 2-4 vaiaso talu ona amata le tausiga o matua. O le umi o le umi o togafitiga e 12 vaiaso, pe a maeʻa ona fuafua e le fomaʻi le manaʻoga mo le faʻaaoga atili o vailaʻau.

Pe a faʻaaoga mai le 10 i le 40 g o le vailaau faʻasaina, o faʻamaoniga nei o le onisua e aliali mai:

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

  • gaogao
  • hypoglycemic coma,
  • lactic acidosis,
  • E le lelei le toto
  • ua afaina ai le tino musika.

O le faʻasolosolo o le fofo o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le toto. E mafai ona e faʻaaoga le maualuga o le 2 ampoules i le aso. Mo le sauniuniga, 250 ml o le 0.9% saline solution e faʻaogaina, lea e faʻaaogaina loa pe a uma ona gaosia. E tatau ona teuina le vailaau mai le susulu o le la, o lea o le a mafai ona faʻalauteleina lona ola i le 6 itula.

Lipoic acid

O le fualaau faasaina ua gaosia i fualaau Rusia - o se mea tutusa atoatoa o le gaioio o le thioctic. E faia i luga o le faavae o le vaega taua lava. O loʻo i ai ni mea faʻapitoa, puipuia malu ma gaʻo mai le gaioiga o faʻamalolo saoloto, ma faʻaosofia le aafiaga o le hypoglycemic insulin poo panicreatic enzymes. E faʻaleleia ai le faʻasaina ma le faʻaaogāina o le lipids i le tino o le tino, faʻamaonia ai le gaoioi o le ate.

Neuro lipone

Ua na o le maʻisuka poo le ava malosi ua faatonuina. Analogues tutusa:

E maua mai i le 600 mg capsules i le foliga o se vailaʻau oona, lea e faʻaaogaina e fatu ai le suavai mo le faʻasusu. O aʻafiaga - faigata i le gaioiga o le toto.

E le o faʻamatalaina mo tagata gasegase e maualalo le galactose toleni ma mo tagata e leai ni lactase i le tino.

O le togafitiga e tumau i le 2-4 vaiaso, pe a maeʻa ona tausia le tino mo le tele o masina. O le fomaʻi e faʻamalamalama pe oi ai se manaʻoga mo se faʻaopoopoga o togafitiga.

O vailaʻau faʻapitoa e faia e kamupanī faʻatekarate Rusia. O Oktolipen e aʻafia i le gaioiga o vailaau faʻamaʻi pipisi e mafai ona faʻaosofia ai le faʻaumatia o elemene o loʻo maua mai le tino. Faʻaaliga:

  • maʻisuka polyneuropathy,
  • faafitauli i le tino popole ona o le ava malosi.

O Octopylene o se faʻatusa atoatoa o Tiogamma. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻatatau i le mafai ona pulea le aofaʻi o kulukose ma glycogen. O vailaʻau e faʻaleleia ai le metabolism, faʻaleleia le gataifale.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

E maua i foliga o 300 mg capsules, 600 mg tablets ma i le foliga o se vailaau oona, o le faavae o vaifofo mo tamaloloa. Ole togafitiga faʻapitoa e faia i na o le falemaʻi. O fualaau oona e faʻaaoga lelei i le fale e tusa ai ma faatonuga a le endocrinologist.

O aʻafiaga i le maea ai o le aveina o Octopylene faʻagafaleina fale e sili atu ona faʻaalia pe a faʻatusatusa atu i vailaau Siamani. E faʻasaina le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ava malosi, o oloa gaosiga e tatau ona lafoaʻia mo le vaitaimi o togafitiga.

O se vailaau faʻasaina, o le mea autu o loʻo gaosia ai le gaioiolosi, o se tasi o vaega fesoasoani o le suauʻu suauʻu.

O le vailaʻau e faatino ai le galuega o le puipuia o siama mai radini faʻamalosi, faʻaleleia le galuega o le ate, e faʻateleina ai le faʻaaogaina o lagona i luga o fiva nerve.

O le fualaau faasaina e fesoasoani e faatonutonu ai le suka toto, talepeina le tele o le cholesterol, ma suia lipid metabolism. 1 le itula talu ona uma le taumafa, o le maualuga o le faʻaogaina o vaega galue i le tino e mataituina.

O laulau e faia i Siamani, o le mea autu e gaosia ai le eletise o le thioctic acid. Mea faaopoopo:

O vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻaleagaina filemū ona o le maʻisuka poo le ava malosi. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o suauu insulin, faʻamaonia le maualuga o le cholesterol i le toto. E le mafai ona e faʻaaogaina mo fafine maʻitaga, o gasegase e faʻaleagaina le myocardial, faʻamaʻi gasegase, fatu fatu, ate.

Atunuu o gaosia - Siamani. O le vaega autū o le vailaʻau oona. Faʻaaliga:

  • neuropathy
  • maʻi ate
  • atherosclerosis
  • tino inu,
  • faʻafitauli faʻapitoa.

E maua i totonu o fualaau e 600 mg po o ampoules mo injections o le 25 mg / ml, o lenei vailaau e faʻaaogaina i se auala vavalalata. Pe a faʻaaoga fualaau, o le gaioio o le gaʻo e sili atu ona lelei, e faʻafefeteina uma inisiua.

O le thioctacid o se faʻatusatusaga atoatoa o Thiogamma, faʻatasi ai ma le uiga o le vailaʻau.

O nei vailaau faʻamaʻi o loʻo i ai se aoga aoga i luga o metabolism. E tusa ai ma nisi o faailoilo, o vailaʻau e ese, o le Thioacid e itiiti lona numera o faʻasalaga.

  • maʻisuka polyneuropathy,
  • osteochondrosis.

Siamani gaosiga, o meatotino ia e tele lava ina ogatasi ma le Thioctacid. O loʻo faʻatulagaina mo faʻafitauli o le ate, puipuia le tino mai toxins, galue e avea o se antioxidant, e faʻaitiitia ai uiga o le paʻu mamafa mamafa. O faʻafitauli o atherosclerotic plate i vaʻa toto e faʻaumatia foi. Ole fesoasoani ile fesoasoani e pulea le ao ole glucose ma lipids.

  • 300 mg tablets
  • mea faʻapitoa mo le sauniuniga o se fofo i ampoules o le 300 ma le 600 mg.

O nisi tagata gasegase o loʻo i ai ni faʻafitauli faʻafitauli poʻo ni allergies i foliga o aʻafiaga, o nisi taimi o le mamafa o le mamafa o le mamafa, ma ua maualuga le vevela.

Le manatu o fomaʻi

O fualaau faasaina o loʻo iai ni faʻamalositino lelei. O se tulaga lautele o le neuroprotective ma le antioxidant. Faʻailoaina i le maʻisuka ma tagata gasegase e iai le polyneuropathy.

Faʻailoaina fafine i le gaioio o le Thioctic mo le mamafa o le paʻu, ae o fomaʻi e le ioe i le aoga o le fualaau mo le fetuunaiga o le mamafa. O le tau o lea mea faigaluega e maualuga tele.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga