HUMALOGI 100ME

E ui lava i le mea moni na mafai e saienitisi ona toe faia atoa le mole o le inisalini, lea na maua i totonu o le tino o le tagata, o le gaioiga o le hormone na iu lava ina faagesegese ona o le taimi e manaʻomia mo le ave i totonu o le toto. Muamua le fualaau o le faaleleia o gaioiga o le insulin Humalog. E amata ona galue i le 15 minute pe a uma le tui, o lona uiga o le suka mai le toto ua faʻafeiloaʻi i totonu o le tino i se taimi talafeagai, ma e oʻo lava i le hyperglycemia mo sina taimi e le tupu.

Pe a faatusatusa i atinaʻe na tupu muamua, ua maua ai e le Humalog ni faʻamatalaga sili atu: i maʻi, faʻaitiitia le 22% i fesuiaiga o le suka i aso taitasi, faʻaleleia le lelei ole aoga, aemaise lava i le aoauli, ma le ono faʻaitiitia le hypoglycemia. Ona o le anapogi, ae o le gaioiga, o lenei inisalini ua faʻaaogaina pea i le maʻisuka.

Faʻamatala puupuu

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le inisalini Humalog o se volumous volumes, ma o vaega o loʻo faʻamatalaina itu aoga ma faʻasologa mo le faʻaaoga e sili atu ma le tasi parakalafa. O faʻamatalaga uumi e o mai ma nisi vailaʻau e iloa e tagata gasegase o se lapataiga e uiga i le lamatiaga o le aveina oi latou. O le mea moni, o mea uma lava o le faʻafeagai: o se tele, auiliiliga auiliili - molimau o le tele o tofotofogao le fualaau faasaina na tumau mausali.

Ua faamaonia le Humalogist mo le sili atu ma le 20 tausaga talu ai, ma o lea ua saogalemu le faapea atu o lenei inisalini e saogalemu i le fua saʻo. E faʻatagaina mo le faʻaaogaina e tagata matutua ma tamaiti; e mafai ona faʻaaogaina i mea uma e faʻatasi ma le faʻaleagaina o le homone: ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, maʻisuka faʻamaʻi, ma le taotoga faʻapitoa.

Faamatalaga lautele e uiga i le Humalogist:

FaʻamatalagaFaʻamataʻu manino. E manaʻomia ai tulaga faʻapitoa mo le teuina, pe afai e solia, e mafai ona leiloa ona meatotino e aunoa ma le suia o foliga vaaia, o lea e naʻo le vailaʻau e mafai ona faʻatau i falemaʻi.
Mataupu faavae o le taotogaTuuina atu le kulukose i totonu o masini, faʻaleleia le liua o le kulukose i totonu o le ate, ma puipuia le malepe o le gaʻo. O le faʻaitiitia o le suka e amata muamua atu nai lo le inisalini puupuu, ma e itiiti lava.
PepaFaʻamatalaga ma se faʻasalaga o le U100, faʻafoega - mea faʻapitoa poʻo mea e le afaina. Faʻapipiʻi i cartridges poʻo peni tui tui.
FaʻatauO le fofo e maua mai na o Lilly Farani, Farani. Faʻapipiʻiina i Falani, Amerika ma Rusia.
TauI Rusia, o le tau o se afifi o lo oi ai ni cartridges e 3 o le taʻi taitasi e tusa ma le 1800 rubles. I totonu o Europa, o le tau mo le tutusa o le volume e tutusa lava. I le US, o lenei inisalini e toeitiiti atoa le 10 taimi sili atu ona taugata.
Faailoga
  • Ituaiga 1 maʻisuka, tusa lava po o le a le ogaoga o le maʻi.
  • Tusa 2, pe afai o vailaau oona ma le taumafa e le faatagaina ai le faʻasaina o le glycemia.
  • Tusa 2 i le taimi o le gasegase, maʻisuka maʻisuka.
  • O ituaiga uma o le maʻisuka aʻo togafitiga i le ketoacidotic ma le hyperosmola coma.
ContraindicationsTali a tagata taʻitoʻatasi i insulin lyspro poʻo vaega o ausilali. E masani ona faʻaalia i allergies i le nofoaga o tui. I le maualalo o le malosi, e mavae le vaiaso pe a uma ona sui i lenei inisalini. O mataupu ogaoga e seasea, e manaʻomia le suia o le Humalog ma isi analogues.
Vaega o le suiga i HumalogI le taimi o le filifiliga o fua, o le tele o fuataga masani o le glycemia, e masani ona faʻatalanoaina masani faafomaʻi. I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia e le maʻisuka le itiiti ifo o Humalog iunite i le 1 XE nai lo le inisalini puupuu o tagata. O le faateleina o le manaomia mo le hormone e matauina i taimi o faʻamaʻi eseese, faʻalavelave faʻavaivaia, ma gaioiga faʻaauau.
FaʻasalagaO le tele o le fualaau e taʻitaʻi atu ai i le hypoglycemia. Ina ia faʻaaogaina, e tatau ona e ave faʻataʻavale gaʻo. O mataupu ogaoga e manaʻomia ai togafitiga vave faʻapitoa.
Co-administration ma isi vailaʻauE mafai e le Humalog ona faʻaitiitia le gaioiga:

  • fualaau faasaina mo le togafitia o le maualuga o le toto maualuga i se aafiaga o le diuretic,
  • sauniuniga o le hormone, e aofia ai faʻamaʻi pepe,
  • nicotinic acid faaaoga e togafitia ai faafitauli o le maʻisuka.

Faaleleia le aafiaga:

  • ava malosi
  • hypoglycemic agents na faʻaaogaina togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2,
  • aspirin
  • vaega o vailaau faʻasaina.

Afai e le mafai ona suia nei vailaʻau e isi, o le fua o le Humalog e tatau ona fetuunai mo sina taimi.

TeuinaI totonu o le pusaaisa - 3 tausaga, i le vevela o le potu - 4 vaiaso.

Faatasi ai ma aʻafiaga, o le hypoglycemia ma faʻamaʻi e masani ona matauina (1-10% o le maʻisuka). E itiiti ifo i le 1% o tagata gasegase e maua lipodystrophy i le nofoaga o tui. O le tele o isi faʻafitauli leaga e itiiti ifo i le 0.1%.

Le mea sili ona taua e uiga ia Humalog

I le fale, o Humalog e faʻaaogaina i se auala faʻapitoa e faʻaaoga ai se peni tui poʻo se pamu insulin. Afai e faʻaumatia le hyperglycemia ogaoga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai foi ile falemaʻi. I lenei tulaga, o le puleaina o le suka i taimi uma e tatau ai ina ia aloese mai le sologa lelei.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau o insulin lispro. E ese mai le hormone tagata ile faatulagaga o amino acids i totonu ole mole. O ia ituaiga fesuiaiga e le taofia ai le siakiina o le masini i le iloaina o le hormone, o lea latou te faigofie ai ona pasi le suka ia i latou lava. O le tagata palasi e naʻo insulin monomers - tasi, e le o fesoʻotaʻi mole mole. Ona o lenei mea, e vave lava ona faʻavaveina ma e oʻo lava i le taimi e amata ai ona galue e faʻaitiitia le suka nai lo le inisalini masani.

O le Humalog o se fualaau faiva e sili atu ona puupuu, nai lo se faataitaiga, Humulin poo le Tulafonorapid. E tusa ai ma le faʻavasegaga, o loʻo faatatau i analogic inisalini ma faʻataʻitaʻiga vave. O le amataga o lona gaioiga e vave, e tusa ma le 15 minute, o lea e le tatau ai ona faʻatali le maʻi suka seia oʻo ina galue fualaau, ae mafai ona e saunia mo se taumafataga i le maeʻa ai o le tui. Faafetai i se vavave puupuu, o le a faigofie ona fuafua meaai, ma o le tulaga lamatia o le galo o meaʻai pe a uma le inisiua ua matua faʻaititia.

Mo togafitiga lelei, o le togafitiga o le inisalini faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻatasi ma le faʻaaogaina o le insulin umi. Na o le tasi lava le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se pamu insulin i luga o se faʻaauau pea.

Fai le filifiliga

Humalog's dosage e faalagolago i le tele o mea ma ua fuafuaina taitoatasi mo maʻisuka taitasi. O le faʻaaogaina o fuafuaga faʻasalalau e le fautuaina, a o latou faʻateteleina le taui o le maʻisuka. Afai o le tagata maʻi e pipii i se mea maualalo ole gaʻo, o le fua o le Humalog e ono itiiti ifo nai lo auala masani o le pulega e mafai ona maua. I lenei tulaga, e fautuaina le faʻaaogaina o le insulin vave vaivai.

O le hormone e sili atu le malosi e maua ai le malosi sili ona malosi. Pe a fesuiai i Humalog, o lona fua muamua e fuafuaina e 40% o le insulin i le taimi muamua. E tusa ai ma taunuʻuga o le glycemia, ua faʻafetaui le metotia. O le avega masani mo le sauniuniga mo le iunite o le 1-1.5 iunite.

Polokalame tui

O le tagata ulavavale e sasaina i luma o taumafataga taitasi, a itiiti ifo ma le faatolu i le aso. I le tulaga o le maualuga maualuga o le suka, faʻamaonia ai le popula i le va o mea autu o inisiua ua faatagaina. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o fautuaga e fuafua ai le aofaʻiga o le insulin e faʻavae i luga o masini gaʻo fuafuaina mo le isi taumafataga. E tusa ma le 15 minute e tatau ona pasia mai se tui i meaai.

E tusa ai ma iloiloga, o lenei taimi e masani lava ona itiiti ifo, aemaise lava i le aoauli, pe a faʻaitiitia le faʻamalosia o inisalini. O le fua faatatau o le faʻaaogāina o le tino o le tagata lava ia, e mafai ona fuafua i le faʻaaogaina faifai pea o le kulukose toto i le taimi lava e uma ai le tui. Afai e sili atu le mataituina o le faʻaitiitia o le suka i le mea ua faatonuina mai e faatonuga, o le taimi aʻo leʻi faʻamavaeina taumafa.

O le Humalog o se tasi lea o vailaʻau sili ona vave, o le mea lea e faigofie ai ona faʻaaogaina o se fesoasoani faʻafuaseʻi mo le maʻisuka pe afai o le tagata maʻi ua lamatia i se coma hyperglycemic.

Taimi faʻatino (puupuu pe umi)

O le tumutumuga o le inisalini mulimuli ane e matauina 60 minute talu ona uma le pulega. O le umi o le gaioiga o le a faalagolago i le fualaau, o le tele, o le umi o le maualuga o le suka, o lona uiga, pe a ma le 4 itula.

Humalog mix 25

Ina ia mafai ona iloiloina saʻo le aafiaga o le Humalog, e tatau ona fuaina le kulukose i le maea ai o lenei vaitau, e masani lava ona faia lenei mea ao leʻi faia le isi taumafataga. O fua muamua e manaʻomia pe'ā masalomia le hypoglycemia.

O le umi o le taimi o le Humalog e le o se faʻafitauli, ae o le lelei o le fualaau faasaina. Faʻafetai atu ia te ia, o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka o le a le mafai ona aafia i le hypoglycemia, aemaise i le po.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Humalog Mix

I le faaopoopo atu ia Humalog, o le kamupani vailaau faafomai Lilly Farani na faia le Humalog Mix. O se paluga o lyspro insulin ma le sulfate sulfate. Faafetai i lenei tuufaatasiga, o le taimi amata o le hormone e tumau pea vave, ma o le umi o le gaoioiga e faateleina ai le tele.

Humalog Mix e maua ile 2 faʻasalalauga:

FualaauFaʻavae,%
Lyspro insulinTaofia le insulin ma le protamine
Humalog Mix 505050
Humalog Mix 252575

Pau lava le aoga o nei fualaau oona o se faiga e faigofie ona tui. O le taui o le maʻi suka i le taimi e faʻaaogaina ai e sili atu le leaga nai lo le faʻamalosia o togafitiga o le inisalini ma le faʻaaogaina o le Humalog masani, o le mea lea, mo tamaiti Humalog Mix e le faʻaaogaina.

O lenei inisalini ua faatonuina:

  1. Tagata mamai e le mafai ona fuaina le fualaau poʻo le tuiina, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le le lelei o le vaai, maʻi paʻu poʻo le vevesi.
  2. Tagata gasegase ma le mafaufau.
  3. O gasegase matutua ma le tele o faʻafitauli o le maʻisuka ma le le lelei o togafitiga o togafitiga pe afai latou te le mananao e aʻoaʻo tulafono mo le fuafuaina o le inisalini.
  4. Maʻisuka faʻatasi ma le faʻamaʻi 2, pe a fai o lo latou gaosia pea lava pea.

Togafitiga o le maʻisuka ma le Humalog Mix e manaʻomia ai se taumafa faʻaletoʻamea lelei, faʻafefeteina i le va o taumafataga. E faatagaina e 'ai e 3 XE mo le taeao, e oʻo atu i le 4 XE mo le' aiga o le aoauli ma le 'aiga o le afiafi, e tusa ma le 2 XE mo le' aiga o le afiafi, ma le 4 XE ao le i momoe.

Analogs o le Humalog

Lyspro inisalini o se mea galue e naʻo le uluaʻi Humalog. O fualaau faʻataʻitaʻi e leai ni NovoRapid (faʻavae i luga o le aspart) ma Apidra (susulu). O nei meafaigaluega e sili atu ona puupuu, o lea e le afaina ai le tasi e filifili. O mea uma lava e faʻafefeteina ma tuʻuina vave se faʻaitiitia o le suka. I le avea ai o se tulafono, ua tuʻuina atu i le vailaau faʻamuamua, lea e mafai ona maua e aunoa ma se totogi ile falemaʻi.

O le suiga mai Humalog i lona faʻasologa e mafai ona talafeagai i le tulaga o faʻamaʻi o le tino. Afai o le maʻisuka e alu i se taumafataga maualalo, ma e masani ona i ai le hypoglycemia, e sili atu le talafeagai le faʻaogaina o tagata nai lo le inisalini.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Faʻasologa o foliga

Injection, manino, le lanu

insulin lispro 100 IU

O mea e maua ai: glycerol (glycerin), oxide zinc (oxygen zinc), sodium hydrogen phosphate (sodium phosphate), metacresol, vai mo le vai, hydrochloric acid (10% solution) ma le sodium hydroxide (10% fofo) (ia faatuina le pH) .

Fua o le fualaau faasaina


Ole fua saʻo o vailaʻau e faʻatatau taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e le fomaʻi, ona e tuusaʻo tonu lava i le maʻi ole maʻi.

E masani ona fautuaina e faʻaaoga lenei vailaʻau ao leʻi oʻo i taumafataga, peitaʻi, pe a manaʻomia, e mafai ona ave pe a uma le 'ai.

O le Humalog 25 e faʻatulagaina i se auala faʻafuaseʻi, ae i nisi tulaga e mafai foi ona i ai se auala faigata.

O le faʻaofiina o le vaifofo e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele, aua e faigofie ona e ulu atu i totonu o vaʻa toto. A maeʻa se faʻasologa manuia, e le faatagaina le massage ile nofoaga o tui.

O le umi o le gaoioiga e faalagolago i le tele o mea. Mai le metotia sa faʻaaogaina, faapea foi le nofoaga o inisiua, le vevela o le tino o le maʻi ma lona isi gaioiga faaletino.

O le faʻaaogaina o le inisalini e taʻitasi.

O le fua o le Humalog 50 faafomaʻi 50 e faʻatinoina taʻitasi e le fomaʻi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

O le iniseti e naʻo le faʻaogaina i luga o le tauau, papa, ato, poʻo le manava.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau mo le iniseti o tui e le taliaina.

A maeʻa ona fuafuaina le fuainumera manaʻomia, e tatau ona suia le nofoaga o inisiua ina ia faʻaaogaina le sili atu ma le tasi i le 30 aso.

Tau i falemaʻi a Rusia:

  • Faʻafefiloi 25 le faʻamalolo mo le injection 100 IU / ml 5 vaega - mai le 1734 rubles,
  • Faʻafefiloi le 50 faʻamalolo mo le tui 100 IU / ml 5 vaega - mai le 1853 rubles.

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

Faʻamatalaga atoa e uiga i le fualaau faasaina Humalog i le vitio:

Humalog e faʻaaogaina e tagata maʻisuka e faʻafaigofie ai le toto suka. O se tuusaʻo tuusaʻo o le inisalini o le tagata. O loʻo gaosia i Farani i le faiga o se fofo ma le faʻamalolo mo le tuiina. Le faʻamaonia mo le faʻaaogaina ma le hypoglycemia ma le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

Pharmacodynamics

DNA recombinant insulin tuilaina. E ese mai i le itu mulimuli i le faasologa o amino acid i tulaga 28 ma le 29 o le filifili insulin B.

O le aʻafiaga autu o le fualaau faasaina o le tulafono faatonutonu o le metabolism. E le gata i lea, e iai sona aʻafiaga. I le tino maso, o loʻo i ai le faʻalauteleina o mea o le glycogen, o gaʻo gaʻo, glycerol, o le faateleina o le synthesis synthesis ma le faateleina o le taumafaina o amino acids, ae i le taimi lava e tasi ua i ai le faʻaitiitia o le glycogenolysis, gluconeogenesis, ketogenesis, lipolysis, protein catabolism ma le faʻamalolo o amino acids.

I tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2, pe a faʻaaogaina le inisalini lyspro, o le hyperglycemia e tupu pe a uma se taumafataga e sili atu ona faʻaititia pe a faʻatusatusa i le insulin. Mo tagata gasegase o loʻo maua ni suʻavaʻavave ma failalalo, e tatau ona filifili se fualaau o inisua ina ia maua ai le maualuga o le kulukose o le toto i le aso atoa.

E pei o sauniuniga uma o inisalini, o le umi o le lyspro inisalini e mafai ona fesuisuiaʻi i gasegase eseese poʻo taimi eseese i le maʻi lava e tasi ma e faalagolago i le fualaau, nofoaga tui, toto, vevela o le tino ma gaioiga faaletino.

O vailaʻau faʻafomaʻi o le lyspro inisalini i tamaiti ma tamaiti e talitutusa ma mea na matauina i tagata matutua.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e maua ai le maualuga o tui o le sulfonylurea, e faaopoopo i le lyspro insulin e mafua ai le faʻaitiitia o le hemoglobin glycated.

Lyspro togafitiga o le inisalini mo tagata mamaʻi e iai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatasi ma le faʻaitiitia o le numera o episodes of hypoglycemia nocturn.

Ole tali ile glucodynamic ile isulin lispro e le faʻalagolago i le le atoatoa o gaʻo poʻo le ate.

O le inisalini Lyspro ua faʻaalia i le inisalini o le tagata, ae o lana gaioiga e sili atu le vave ona tupu ma e tumau mo se taimi puupuu.

O le inisalini Lyspro e faʻailoaina i se vave vave o le gaioiga (pe a ma le 15 minute), e pei E iai le maualuga o le fua, ma o lenei mea e mafai ai ona e ulu atu i le taimi lava lea aʻo leʻi 'aʻai (0-15 minute ao leʻi' ai meaai), e ese mai ile inisalini puupuu (30-45 minute ao leʻi 'aʻai). Lyspro inisalini e puupuu lona umi o le gaioiga (2 i le 5 itula) faʻatusatusa i le masani a le inisalini o le tagata.

Faʻavasegaga Nosolog (ICD-10)

Faʻamatalaga mo le faʻatonuina ma le faʻaogaina o le pule1 ml
mea galue malosi:
insulin lispro100 IU
tagata faʻapitoa: glycerol (glycerin) - 16 mg, metacresol - 3.15 mg, faʻamaʻi o le zinc - q.s. (i le anotusi o le Zn 2+ - 0.0197 mg), sodium hydrogen phosphate heptahydrate - 1.88 mg, vaifofo acid eleʻele 10% ma / poo le sodium hydroxide solution 10% - q.s. e oʻo i le pH 7-7.8; vai mo le tui - q.s. e oʻo atu i le 1 ml

Tosiga ma le pulega

P / C i le ituaiga o injections poo le faalauteleina o le faʻasolosolo faʻatasi ma se pamu insulin.

O le fua o le Humalog ® ua fuafua e le fomaʻi taʻitasi, e fuafua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le tulafono o le puleaina o inisalini e taʻitasi. Humalog ® e mafai ona faʻatinoina ae leʻi leva se taumafataga, pe afai e tatau ai, e mafai ona faʻatautaia vave pe a maeʻa se taumafataga. O le vevela o le vailaʻau e faʻatonutonuina e tatau ona i ai i le vevela vevela.

Afai e manaʻomia (ketoacidosis, maʻi gasegase, le vaitau i le va o galuega poʻo le taimi ole taimi ole taimi), e mafai foi ona faʻatonutonuina le vailaʻau Humalog ® iv.

O le SC e tatau ona faia i luga o le tauau, o le suilapalapa, papaʻi, poʻo le manava. O nofoaga o tui e tatau ona suia ina ia faʻaaoga ai le nofoaga e tasi e le silia ma le 1 le taimi i le masina.

A oʻo i le s / i le faʻaofiina o le vailaau Humalog ®, e tatau ona faʻaeteete e aloese mai le tuʻuina o le vailaʻau i totonu o se vaʻa toto. A maeʻa le tui, e le tatau ona faʻamalo le nofoaga o inisiua. O le tagata maʻi e tatau ona aʻoaʻoina i le saʻo le tui.

Sauniuniga mo le puleaina o le Humalog ® i faletalimalo

O le fofo o Humalog ® e tatau ona manino ma leai ni lanu. Aua le faʻaaogaina se vaifofo o le sauniuniga a le Humalog ® pe a fai e foliga mai o se puaoa, mafiafia, vaivai le lanu, poʻo ni mea mausali e iloagofie. Aʻo faʻapipiʻi le kesi i totonu o le peni, faʻapipiʻi le nila ma faʻaaogaina le inisalini, mulimuli i faatonuga a le kamupanī o loʻo aofia i penisini taitasi.

2. Filifili se saite mo tui.

3. Saunia le paʻu i le nofoaga o inisiua e pei ona fautuaina e le fomai.

4. Ave ese le pulou puipui i fafo mai le nila.

5. Faʻamau le paʻu.

6. Faʻaofi le nila o le NS ma fai le tui e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le peni.

7. Aveese le nila ma faapipii lemu le nofoaga o inisiua ma se sipuni susu mo ni nai sekone. Aua nei sasaina le nofoaga o tui.

8. Faʻaaogaina le pulou puipuia o fafo o le nila, faʻalaʻese ma lafoai.

9. Faʻaofi le pulou i luga o le peni.

I / i le faʻaofiina o le inisalini. O inisiua matautia o le sauniuniga a le Humalog ® e tatau ona faia e tusa ai ma le masani masani o le iniseti o tui tui, mo se faʻataʻitaʻiga, pulega o le bolus i totonu poʻo le faʻaaogaina o se masini faʻaogaina. I lenei tulaga, e masani ona manaʻomia le pulea o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. Auala mo le faʻasolosolo ma concentrations mai le 0.1 i le 1 IU / ml insulin lispro i le 0.9% sodium chloride solution poʻo le 5% solu solution e tumau i le vevela vevela mo le 48 itula.

P / c insulin infusion e faʻaaogaina ai se pamu insulin. Mo le fausiaina o sauniuniga a le Humalog ®, e mafai ona faʻaaoga pamu - faʻaoga mo le faʻaauau pea le faʻaaogaina o le inisalini i le faailogaina o le EC. A o le taofiofia le inisalini lyspro, ia mautinoa e talafeagai le pamu faapitoa. E tatau ona e mulimulitai i faatonuga na oʻo mai i le pamu. Faʻaaogā na o se vaʻaiga talafeagai ma pusi mo le pamu. E tatau ona suia le seti faʻasolo ina ia tusa ai ma faʻatonuga na tuʻuina atu i le faʻasologa o faʻasologa. Afai e tupu se faʻafitauli o le hypoglycemic, e faʻamutaina le faʻasologa seia maeʻa le mea na tupu. Afai e taua tele le mamafa o le kulukose i totonu o le toto, ona tatau ai lea ona logoina le fomaʻi e uiga i lenei mea ma maua ai se faaitiitia po o le taofia o le inisalini. O se pamu eletise poʻo se fesuiaiga i le faʻaaogaina o le tino e mafai ona mafua ai le vave oso aʻe o le kulukose toto. I le masalosaloga o le soliga o le tuuina atu o le inisalini, e tatau ona e mulimuli i faatonuga ma, afai e tatau ai, taʻu i le fomaʻi. A faʻaaogaina se pamu, o sauniuniga a Humalog ® e le tatau ona faʻafefiloi ma isi insulin.

Mo le sauniuniga a le Humalog ® i le pine o le syringe QuickPen ™, e tatau ona e faamasani i le pine o le syringe QuickKen ™ aʻo leʻi taitaia le inisalini.

QuickPen ™ Humalog® 100 IU / ml, 3 ml Suʻe Pen

O taimi uma lava e te maua ai se pusa fou i pusa serua o QuickPen ™, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le toe faʻaaoga, pei atonu e aofia ai faʻamatalaga fou. O faʻamatalaga o loʻo i totonu o faatonuga e le suia ai talanoaga ma lau fomaʻi e uiga i le maʻi ma togafitiga o le maʻi.

O le Quick Penetration Pen o se penisini o loʻo tui muamua, o loʻo i ai le 300 iunite o le inisalini. Faatasi ai ma se peni e tasi, e mafai e le tagata maʻi ona togafitia ni inumaga ole inisalini. I le faʻaogaina o lenei peni, e mafai ona e ulufale i le dose ma le sao atoatoa o le 1 le iunite. E mafai ona e ulufale mai le 1 i le 60 iunite i le tui. Afai o le fualaau e sili atu ma le 60 iunite, e sili atu ma le tasi le inisi o le a manaʻomia. Faatasi ai ma tui taitasi, o le piston e na o sina mea itiiti lava, ma e ono leloa e se tagata maʻi se suiga i lona tulaga. O le piston e oʻo atu ile pito i lalo o le keli pe afai ua uma ona faʻaumatia e le tagata maʻi 300 iunite uma o loʻo i totonu ole peni.

E le mafai ona fefaasoaaʻi le peni i isi tagata, tusa lava pe faʻaaogaina se nila fou. Aua le toe faʻaaogaina nila. Aua le pasi le nila i isi tagata - o se siama e mafai ona faʻasalalauina i le nila, lea e mafai ona mafua ai le faʻamaʻi.

E le fautuaina mo tagata gasegase i le vaʻaia o le vaʻai po o le le atoatoa o le vaʻaia e aunoa ma le fesoasoani a tagata vaʻavaʻai o loʻo aʻoaʻoina i le tatau tatau o se peni.

O le pusa o le syringe QuickPen ™ Humalog® o loʻo i ai se lanu uliuli o le tino, o se polotini paʻu ma se pepa lanu paepae ma se paʻu lanu paʻu.

Ina ia faia se iniseti, e te manaʻomia se peni a seringo QuickPen ™ ile inisalini, o se nila e fetaui ma se peni a seringo QuickPen ™ (e fautuaina e faʻaaoga peni tui Becton, Dickinson ma le Kamupani (BD), ma se paluga na toso i le ava malosi.

Sauniuniga mo le inisalini

- mulumulu lima i se fasimoli,

- Siaki le peni tui e mautinoa ai o loʻo i ai le ituaiga inisalini saʻo. E taua tele lenei mea pe afai e sili atu i le 1 le inisalini e faʻaaogaina e le tagata maʻi,

- aua nei faʻaaoga peni tui tui ua faʻaalia ile igoa,

- I tui taʻitasi, ia faʻaaoga pea se nila fou e puipuia ai faʻamaʻi ma aloese mai le tuiina o nila.

Vaega 1. Aveese le pulou o le peni (aua le aveeseina le igoa o le sisiva) ma solo le pulou paʻu ma se pusa e tuu i totonu o le ava malosi.

Vaega 2. Siaki le oʻo mai o le inisalini. Humalog ® e tatau ona manino ma le lanu. Aua e te faʻaaoga pe afai e puaoa, o loʻo i ai lanu, po o ni vaega poʻo ni pupuni o loʻo i ai i totonu.

Vaega 3. Ave se nila fou. Aveese le pepa pepa mai le pito i fafo o le pipi.

Vaega 4. Faʻapipiʻi le pulou faʻatasi ma le nila i luga o le sisiva ma liliu le nila ma le pulou seʻia oʻo ina oso i totonu.

Vaega 5. Ave ese le pulou pito i fafo o le nila, ae aua le lafoai. Aveese le paʻu pito i totonu o le nila ma lafoai.

Iloiloina o le pine suauu mo le faaaogaina o fualaau faasaina

O sea siaki e tatau ona faʻatinoina aʻo leʻi tuiina.

O le siakiina o le pine suauu mo le taumafaina o fualaau faasaina e ave e aveese ai le ea mai le nila ma le kilika, lea e mafai ona faaputuputu i le taimi e teuina ai, ma ia mautinoa lelei le galue o le peni.

Afai e te le faia se siaki muamua ao lei faia tui taitasi, e mafai ona e ulufale i lalo ifo o se inumaga maualalo poo le maualuga foi o le inisalini.

Vaega 6. Ina ia siaki peni tui mo le fualaau oona, e tatau ona seti le 2 iunite e ala i le suiina o le polotini.

Vaega 7. Uu le peni lau ma le nila luga. Faʻamama lemu le mea e uu ai le kesi ina ia faʻaputu i luga pito o manu.

Vaega 8. Faʻaauau pea ona uu le peni ma le nila. Faasolo i luga le faamau o le inigi toto seia oo ina taofi ma "0" o loo aliali mai i le faamalama o le faailoga. A o uuina le kuluma, faitau lemu i le 5. O le insulin e tatau ona i luga o le pito o le nila.

- Afai o se mataua o le inisalini e le o iai i luga o le pito o le nila, toe fai laasaga o le siakiina o le penisini mo le faʻaaogaina o fualaau. Siaki siaki e le silia ma le 4 taimi.

- Afai e leʻi oʻo mai le inisalini, sui le nila ma toe fai le siakiina o le pine sulu mo le vailaʻau.

O le i ai o ni meaola laiti laiti e masani lava ma e le afaina ai le fualaau e faʻatonutonuina.

E mafai ona e ulufale mai le 1 i le 60 iunite i le tui. Afai o le fualaau e sili atu ma le 60 iunite, e sili atu ma le tasi le inisi o le a manaʻomia.

Afai e te manaʻomia se fesoasoani i le auala e vaelua ai le fualaau, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Mo tui taitasi, e tatau ona faʻaaogaina se nila fou ma o le faiga mo le siakiina o le suauu tui mo le faʻaaogaina o fualaau faʻatau e tatau ona toe faia.

Vaega 9. Ina ia faʻaaoga le inumaga o le inisalini, faʻafesoʻoto le button dose. E tatau ona i ai i luga o le laina tutusa le fua o le fualaau o fualaau ole fuainumera o vaega e fetaui ma le fua ole manaʻomia.

Faatasi ai ma le tasi le faasologa, o le pasi o le komi e alu le 1 le iunite

O komi taitasi o le kiliki ole kiliki kiliki.

O le fualaau e le tatau ona filifilia e ala i le faitauina o kiliki, e pei ona mafai ona maua i le auala lea le toesega sese.

E mafai ona fetuʻunaʻi le fuainumera i le liliu o le kulini o le dose i le manaʻoga manaʻomia seia oʻo i se fuainumera e fetaui ma le fuainumera manaomia i totonu o le faamalama o le faʻamaʻi i le laina tutusa e pei o le fua o le fua.

E oʻo lava ile numera o loʻo faʻaalia i le fua. O numera numera, pe a mavae le numera 1, o loʻo faʻaalia i laina mama.

E tatau ona e siakiina le numera i le faamalama o le faʻaʻailoga o fualaau oona ina ia mautinoa o le mea na e ulu ai e saʻo.

Afai e itiiti le inisalini e tuʻuina i le penisini e sili atu nai lo le mea e tatau ai, o le a le mafai e le tagata gasegase ona faʻatonuina le fua ole manaʻo ile penisini.

Afai e manaʻomia nisi vaega e sili atu nai lo le tuʻuina i totonu o le peni, e mafai e le tagata maʻi ona:

- ulufale i le vaega o loʻo totoe i le peni, ona faʻaaoga lea o le suauu fou e faʻaalia ai le togi o totoe,

- ave se penisini fou ma ulu i le fua atoa.

E itiiti se inisalini e mafai ona tumau i totonu o le peni, lea e le mafai e le tagata gasegase ona faʻatonu.

E tatau ona faia se iniseti o le inisalini e tusa ai ma le mea na faʻaalia e le fomaʻi.

I tui taitasi, sui (sui) le nofoaga o inisiua.

Aua le taumafai e sui le fualaau i le taimi o le tui.

Vaega 10. Filifili se nofoaga o inisiua - inisalini e tui i le pito i luma o le paʻu o le abdomina, pulu, pulou poo tauau. Saunia le paʻu e pei ona fautuaina e lau fomaʻi.

Vaega 11. Faʻaofi le nila ile paʻu. Faasolo i luga le faamau o le dose seia maeʻa. A o uuina le kuluma, faitau lemu i le 5, ona aveese lea o le nila mai le paʻu. Aua e te taumafai e faʻatino le inisalini i le liliuina o le button dose. A e sui le polo, o le inisalini e le tuʻuina atu.

Vaega 12. Aveese le nila mai le paʻu. E faʻatagaina pe afai e tumau pea le pa'ū o le inisalini i luga ole pito o le nila, e le afaina ai le sao o le fualaau.

Siaki le numera i le faamalama o le faʻaaliga o fualaau:

- afai o le fuainumera o le fuainumera o le "0" i le faamalama, ona ulufale loa lea o le tagata maʻi ile fualaau atoa,

- afai e le iloa e le tagata maʻi le "0" i le faamalama o le faʻaaliga, e le tatau ona toe maua mai le fualaau. Faʻafesoʻoto le atigi lalo o le paʻu ma faʻauma le tui,

- afai e talitonu pea le tagata gasegase e leʻo tusia le inumaga atoa, aua nei toe faia le tui. Siaki le maualuga o le kulukose toto ma galue e tusa ai ma faatonuga a lau fomaʻi,

- afai mo le faʻaofiina o le fuataga atoa e tatau ona faia le 2 injections, aua nei galo e faʻaofi se tui lona lua.

Faatasi ai ma tui taitasi, o le piston e na o sina mea itiiti lava, ma e ono leloa e se tagata maʻi se suiga i lona tulaga.

Afai, a maeʻa ona aveese le nila mai le paʻu, e logoina e le maʻi se pau o le toto, faʻapipiʻi ma le totoa se fasi ie mama poo le ava malosi i le nofoaga o tui. Aua le suʻe lenei vaega.

A uma le tui

Vaega 13. Faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le pulou pito i fafo o le nila.

Laasaga 14 Faʻasese le nila ma le pulou ma tuʻuina atu e pei ona faamatalaina i lalo (silasila Lafoaia o peni tui ma nila) Aua nei teuina le peni tui ma le nila ua faʻapipiʻi e puipuia ai le tui o le inisalini, pipiʻiina o le nila, ma le ea e ulufale atu i le peni.

Vaega 15. Tuu le pulou i luga o le suauu, faʻaoga le pulou pupuni i le fua o le fua ma faʻapipiʻi.

Lafoaia o peni tui ma nila

Nofoaga faʻaaogaina i totonu o pusa talo poʻo se pusa tioata malosi ma se tapuni faʻapipiʻi. Aua nei lafoina ni nila i se nofoaga ua atofaina mo otaota fale.

E mafai ona lafo ese le peni a le tui suauu ma otaota fale pe a uma ona aveese le nila.

Siaki ma lau fomaʻi pe faʻapefea ona lafoai au pusa lapisi.

O faatonuga mo le tuʻuina atu o nila i lenei faʻamatalaga e le suia ai tulafono, tulafono faatonutonu poʻo faiga faʻavae ua faʻaaoga e faalapotopotoga taʻitasi.

Lafoga e le faʻaaogaina togafitiga. Teu pusa tui e leʻi faʻaaogaina i totonu o le pusaaisa i le vevela ile 2 i le 8 ° C. Aua le faʻaleaisaina le inisalini pe a fai e faʻamaʻa, aua neʻi faʻaaogaina. E le mafai ona teuina ni peni tui e le faʻaaogaina seia oʻo i le aso e muta ai ua faʻaalia i luga o le pepa, pe a tuʻuina i totonu o le pusaaisa.

Togitogia o le peni o loʻo faʻaaoga nei. Teu le peni suauu lea o loʻo faʻaaoga nei i le vevela o le vevela i le 30 ° C i se nofoaga e puipuia mai le vevela ma le malamalama. A maeʻa le aso e uma ai le afifi, ona tatau lea ona lafoai le peni e tatau ona lafoai, tusa lava pe tumau pea le inisalini.

Faʻamatalaga lautele i le saogalemu ma le faʻaaoga lelei o le peni

Tausia le peni ma le nila mai le aapa atu o tamaiti.

Aua le faʻaaogaina le peni pinisi pe afai o se vaega o le mea e foliga ua malepelepe pe faaleagaina.

Faʻaauau pea ona ave se peni suauu mamanu pe afai e leiloloa le penisini autu pe gau foi.

Faʻasalalau

Afai e le mafai e le tagata gasegase ona aveese le pulou mai le peni, ma nonoa lemu, ona toso lea o le pulou.

Afai e mamafa malosi le patipati komi:

- Faʻasalalau lemu le komi tulei. Faʻavave lemu i le faʻasologa o togi e faigofie ai le tui

- O le nila e ono aʻafia. Faʻaofi se nila fou ma siaki le peni tui mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina,

- E mafai e le pefu po o isi vaega ona ulu atu i le peni. Togi se peni tui ma ave se mea fou.

Afai oi ai i le tagata maʻi ni fesili poʻo ni faʻafitauli e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le Peno Quickringen Quick Synthesis, faʻafesoʻotaʻi Eli Lilly poʻo lau tausi soifua maloloina.

Faiga faʻapolopolo

Faʻamatalaga mo le faʻatonuina ma le faʻaaogaina o le tino, 100 IU / ml.

Cartridges 3 ml o le fualaau faasaina i totonu o se kesi. 5 cartridges i le pulu. 1 f. i totonu o se pusa pepa. E le gata i lea, i le tulaga o le afifiina o le fualaau faasaina ile kamupani Rusia JSC "ORTAT", e faʻaogaina se tagata e faʻapipiʻi le tatalaina muamua.

QuickPen ™ Sensitive Pens. 3 ml o le vailaau faʻasaina i totonu o se fagu kulupu ua fausia i totonu o le peniua o le sering QuickPen ™. 5 Pusa penisini QuickPen ™ i se pepa pepa. E le gata i lea, i le tulaga o le afifiina o le fualaau faasaina ile kamupani Rusia JSC "ORTAT", e faʻaogaina se tagata e faʻapipiʻi le tatalaina muamua.

Faʻatau

Faʻatauga o le faʻasologa o vailaau faʻasolosolo ma le faʻapipiʻi muamua: Lilly Farani, Farani (cartridges, QuickPen ™ peniua tui). 2 Ru du Colonel Lilly, 67640 Fegersheim, Farani.

Faʻaleleia le lua ma le lelei o le puleaina: Lilly Farani, Farani. 2 Ru du Colonel Lilly, 67640 Fegersheim, Farani.

Po o Eli Lilly ma Kamupani, ISA. Indianapolis, Indiana, 46285 (QuickPen ™ Syringe Pen).

O le JSC "ORTAT", Rusia. 157092, Itumalo Kostroma, itu a Susaninsky, ma. Northern, microdistrict. Kharitonovo.

Sui Ofisa i Rusia / Talosaga Talosaga: Sui Ofisa o Moscow o Eli Lilly Vostok S.A. JSC, Suiselani. 123112, Moscow, Presnenskaya nab., 10.

Tel.: (495) 258-50-01, fax: (495) 258-50-05.

O le Lilly Pharma LLC o le tagata na te faʻasoaina mai Humalog ® i le Russian Federation.

Pharmacokinetics

Suiga ma tufatufaga

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le inisalini Lyspro e vave ona gauai ma oʻo atu i Cmax i le plasma toto pe a uma le 30-70 minute. Vd o le inisalini lyspro ma le inisalini masani o le tagata e foliga tutusa ma o loʻo iai i le 0.26-0.36 l / kg.

Faatasi ai ma le vaavaaiga o le T1 / 2 o le inisalini, lyspro e tusa ma le 1 le itula. O tagata mamaʻi ma le le atoatoa o le hepatic e tumau pea le maualuga o le faʻaaogaina o le lyspro insulin e faʻatusatusa i le inisalini o le tagata.

Faʻaiʻuga

O se aʻafiaga o aʻafiaga e fesootaʻi ma le aoga autu o le vailaʻau: hypoglycemia. O le malosi o le hypoglycemia e mafai ona mafua ai le leiloa o le mafaufau (hypoglycemic coma) ma, i tulaga tulaga ese, i le oti.

Faʻasalaga Allergic: Faʻaauau le tali atu i le faʻafitauli ile tino - mumu, fulafula poʻo le sasaina i le nofoaga o inisi (e masani ona mou atu i totonu o nai aso poʻo vaiaso), faʻasologa o mea e tupu i luga o le tino (faʻafuaseʻi ona tupu, ae sili atu ona ogaoga) - faʻapupulaina o le itching, urticaria, angioedema, fiva, puupuu le manava, faaitiitia le toto maualuga, tachycardia, faateleina le salu. O mataupu ogaoga o gasegase o le tino e mafai ona lamatia ai le ola.

Faʻaauau i le lotoifale: lipodystrophy i le nofoaga o tui.

Tulaga faapitoa

Faʻaliliuina atu o le tagata gasegase i se isi ituaiga poʻo le ituaiga inisalini e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga malosi a le fomaʻi. Suiga i le gaioiga, lanu (gaosiga), ituaiga (faʻataʻitaʻiga, Faʻatulagaga, NPH, Tape), ituaiga (meaola, tagata, inisalini ole inisalini) ma / poʻo le gaosiga (DNA recombinant insulin poo insulin o meaola manu) e ono tatau ai fesuiaiga o fua.

O tuʻutuʻuga lea e ono faʻamaonia ai ma le le faʻapitoa le lapataiga muamua o le hypoglycemia ma le faʻaogaina e aofia ai le faʻaauau pea o le maʻisuka, togafitiga o le inisalini malosi, faʻafitauli o le tino i le maʻisuka, poʻo vailaʻau, e pei o beta-blockers.

I tagata gasegase i gasegase o le suavai pe a uma ona fesiitai mai le inisalini mai meaola manu i le inisalini o le tagata, o le vave o le hypoglycemia e ono itiiti le faʻailoaina pe ese mai i latou na maua i le inisalini muamua. E le mafai ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le hypoglycemic poo le hyperglycemic reactions, e ono mafua ai le leiloa o le mafaufau, faʻata, poʻo le oti.

O le le lava o laasaga poʻo le faʻavaivai o togafitiga, aemaise lava i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e mafai ona oʻo atu ai i le hyperglycemia ma le ketoacidosis o le maʻisuka, o tulaga e lamatia ai le ola i le tagata maʻi.

O le manaomia mo le inisalini e mafai ona faaitiitia ai tagata mamaʻi i le gasegase fou, faapea foi ma tagata gasegase e le maua ai le ate ona o le faaitiitia o le faagasologa o le gluconeogenesis ma le inisalini gasegase. Ae ui i lea, i tagata gasegase o le gasegase o le ate, o le faateleina o le tui insulin e mafai ona mafua ai le faateleina o le insulin manaoga.

O le manaʻomia mo le inisalini e mafai ona faʻalauteleina i faʻamaʻi pipisi, faʻafitauli faʻalagona, faatasi ai ma se faʻaopoopoga o le aofaʻi o gaʻo i totonu o le taumafataga.

E mafai foi ona manaʻomia se fetuutuunaiga o togafitiga pe afai o le gaioiga faaletino o le tagata maʻi e faʻatupulaia poʻo le masani ai o meaʻai. O le faamalositino ina ua maeʻa se taumafataga e faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia. O se taunuuga o vailaau mo togafitiga o gasegase o le inisalini e vave ona faia, o le afai e tupu aʻe le hypoglycemia, ona mafai lea ona atiaʻe pe a maeʻa le tui muamua nai lo le tuiina o le inisalini.

E tatau ona lapatai le tagata maʻi afai e faatonuina e le fomaʻi se sauniuniga o le inisalini ma le maualuga o le 40 IU / ml i totonu o se fagu, ona le tatau lea ona ave le insulin i se kilika ma le inisalini o le 100 IU / ml ma se tui mo le tuiina o le inisalini ma le maualuga o le 40 IU / ml.

Afai e tatau ona ave isi fualaau i le taimi e tasi e pei o Humalog®, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

- o le maʻisuka faʻamalosi i tagata matutua ma tamaiti, e manaʻomia le togafitiga o le inisalini e faʻamautinoa ai le maualuga o kulūkose.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le faʻaogaina o le hypoglycemic Humalog ua faʻaititia e fomaʻi taʻitoʻatasi, corticosteroids, sauniuniga o le hormone thyroid, danazol, beta2-adrenergic agonists (e aofia ai le rhytodrin, salbutamol, terbutaline), tricyclic antidepressants, thiozide diuretics, chlorprotixen, diazitinium isonitrium afuaga o le phenothiazine.

O le aafiaga hypoglycemic o Humalog e faʻaleleia e peta-blockers, ethanol ma vailaʻau oona, vailaʻau faʻamaʻi, fenfluramine, guanethidine, tetracyclines, vailaʻau oona hypoglycemic, salicylates (faʻataʻitaʻiga, acetylsalicylic acid, aniloprilactyl altagonists, inhibitors MAP, Ml inhibitors, Ml inhibitors, angiotensin II receptors.

Humalog® e le tatau ona faʻafefiloi ma sauniuniga o insulin.

E mafai ona faʻaaogaina le Humalog® (i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi) faʻatasi ai ma le inisalini o le tagata e umi ona galue, pe faʻatasi foi ma vailaau oona hypoglycemic, sulfonylurea.

  • E mafai ona faʻatau Humalog 100me / ml 3ml n5 cartridges rr d / in i St. Petersburg i se fale talavai faigofie mo oe i le tuʻuina o se poloaiga i luga o Apteka.RU.
  • Le tau o Humalog 100me / ml 3ml n5 cartridges rr d / in i St. Petersburg - 1777.10 rubles.

E mafai ona e mauaina le pito sili ona lata mai i St. Petersburg iinei.

Humalog tau i isi 'aʻai

E fuafua e le fomaʻi le fualaau taʻitasi, faʻalagolago i manaoga ole maʻi. Humalog® e mafai ona faʻatautaia i se taimi e le i leva ae leʻi faia se taumafataga, pe a tatau ai i le taimi lava e uma ai se taumafataga.

O le vevela o le vailaʻau e faʻatonutonuina e tatau ona i ai i le vevela vevela.

Humalog® o loʻo faʻaaogaina s / c o se iniseti poʻo se faʻalautele / sosolo lautele e faʻaaogaina ai le pamu insulin. Afai e manaʻomia (ketoacidosis, maʻi gasegase, le vaitau i le va o vaʻaiga poʻo le taimi e tuʻu ai le taimi) Humalog® e mafai ona faʻatonutonu iv.

O le SC e tatau ona faia i luga o le tauau, o le suilapalapa, papaʻi, poʻo le manava. O nofoaga o tui e tatau ona suia ina ia faʻaaoga ai le nofoaga e tasi e sili atu i le 1 taimi i le masina. A oʻo i le s / i le faʻaofiina o le vailaʻau Humalog®, e tatau ona ave le tausiga e aloese mai le tuʻuina o le vailaʻau i totonu o se vaʻa toto. A maeʻa le tui, e le tatau ona faʻamalo le nofoaga o inisiua. O le tagata maʻi e tatau ona aʻoaʻoina i le saʻo le tui.

Faʻasalaga

Faailoga: hypoglycemia, faʻatasi ai ma faʻamaoniga nei: faʻasalaga, faʻateleina le pala, tachycardia, maʻi tiga, vomiting, fenumiai.

Togafitiga: o tulaga vaivai o le hypoglycemia e masani lava ona taofia e ala i le taumafaina o le kulukose po o isi suka, po o oloa e aofia ai le suka.

Tuua Lau Faamatalaga