Protafan NM Penfill - faʻauluuluga * faatonuga mo le faʻaaogaina

Taofia mo le puleaina o le tino, 100 IU / ml

1 ml o le taofiga e aofia ai

mea galue malosi - Inisinia o le inisalini insulin (insulin-isophan) 100 IU (3.5 mg),

tagata faʻapitoa: protamine sulfate, zinc, glycerin, metacresol, phenol, sodium hydrogen phosphate dihydrate, 2 M sodium hydroxide, 2 M hydrochloric acid, vai mo le tuiina.

Se faʻamalologa paʻepaʻe, lea, pe a tulaʻi, e faʻamalosia i se mea manino, le lanu pe e le toe faʻalanu ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le tulaʻi mai e faigofie lava ona faʻaaogaina ma le malu malu.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le umi o le gaioiga o le faia o le inisalini e mafua ona o le fua o le absorption, lea e faalagolago i le tele o mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i le fua o le inisalini, le auala ma le nofoaga o le puleaina, le mafiafia o le gaʻo o le gaʻo ma le ituaiga o maʻisuka). O le mea lea, o vailaau o le pharmacokinetic o le inisalini e afua mai i feeseeseaiga taua ma vavaega.

O le maualuga maualuga (Cmax) o le inisalini i le plasma e oʻo atu i totonu o le 2-18 itula i le maea ai o le faʻatonuina o le subcutaneous.

E leai se faʻamaonia e faʻamaonia i pulu plasma e lauiloa, sei vagana ai faʻamaʻi inisalini (pe afai ei ai).

O le inisalini o tagata e pipii i le gaioiga o le insulin protease poʻo le inisalini o le faʻamaʻiina o enzymes, faʻapea foʻi ma atonu, e ala i le gaioiga o le protéiculfaseraseraseraserase. E manatu ai i totonu o le mole o le inisalini o le tagata e tele nofoaga o le pipisi (hydrolysis), ae peitai, e leai se metabolites e mafua mai ona o le pipisi o loʻo galue.

O le afa-ola (T½) e fuafuaina e le fua o le avega mai le tino o le tino. O le mea lea, o le T½ o se fuataga o le gauai, nai lo le fua moni o le aveesea o le inisalini mai le plasma (T½ o le insulin mai le toto e na o ni nai minute). O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le T½ e tusa ma le 5-10 itula.

Pharmacodynamics

Protafan® NM o se inisalini o le tagata e galue i luga o le toto e mafua mai i le biotechnology DNA recombinant e faʻaaoga ai le saccharomyces cerevisiae. O le faaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e mafua ona o le faateleina o lana avega i le intracellular ina ua maeʻa le tuiina o le inisalini i le inisalini o le maso ma le tino o le masini ma le faaitiitia tutusa i le fua o le kulukose i le ate.

O le gaioiga o le vailaau e amata i totonu o le 1½ itula i le maea ai o le puleaina, o le maualuga o le faʻaalia e faʻaalia i totonu o le 4-12 itula, ao le aofai o le umi o le gaoioiga e tusa ma le 24 itula.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina ua faamoemoe mo le pulea o meaola. O le faʻamalositili o insulin e le mafai ona faia faʻatasi ma le le mautonu.

Protafan® NM e mafai ona faʻaaoga uma i le monotherapy ma faʻatasi ai ma le inisalini faʻataʻitaʻi vave pe puupuu.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi, ma mafaufau i manaoga o le tagata maʻi. E masani lava, o le inisalini e manaʻomia ile 0.3 ma le 1 IU / kg / aso. O manaoga o aso taitasi mo le inisalini e ono maualuga atu i tagata gasegase e maua ai le inisalini (mo se faataitaiga, i le taimi o le tamaititi, faapea foi ma tagata gasegase i le gaʻo), ma le maualalo i tagata mamaʻi ma le gaosiga o le insulin.

Protafan® HM e masani lava ona faʻaaogaina i se auala faʻapitoa i le ituvae o le ogavae. Afai e faigofie lenei mea, ona mafai lea ona faia ni inisiua i le paʻu o le abdomina pito i luma, i totonu o le vanu poʻo le itu o le muso o le tauau. Faʻatasi ai ma le faʻaofiina o le vailaʻau i totonu o le ogavae, o loʻo i ai se faʻagasolo malie atu nai lo le taimi e faʻaofiina ai i isi eria. Afai o le iniseti ua faia i le paʻu o le paʻu paʻu, ona faʻaitiitia lea o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le pulega o le vailaʻau.

O le nila e tatau ona tumau i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone, lea e faʻamaonia ai le atoa o fualaau. E tatau ona suia i taimi uma le nofoaga o inisiua i totonu o le itulagi faʻaanatura e puipuia ai le atinaʻe o lipodystrophy.

Protafan® NM i totonu o ipu uʻamea e mafai ona faʻaaoga faʻapitoa faatasi ai ma tui inisalini, lea e faʻaaogaina ai le fua, e faʻataga ai oe e fua le fua o le insulin i vaega o gaioiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Protafan® NM e tuʻuina atu i le tagata maʻi.

Aua nei faʻaaoga le Protafan® NM:

I pamu inisalini.

Afai ei ai se allergy (hypersensitivity) i inisalini o le tagata poo soʻo se vaega o loʻo faia ai le vailaau faasaina Protafan® NM.

Afai e amata le hypoglycemia (maualalo le suka o le toto).

Afai o le inisalini e le o teuina lelei, poʻo pe a faʻamaʻa

Afai o le pupuni puipui o loʻo misi pe leai foi. O fagu taitasi ei ai se pusa paʻu paleni.

Afai o le inisalini e le faʻapaʻe le paepae ma le ao ina ua maeʻa.

A o le i faaaogaina le Protafan® NM:

Siaki le igoa ina ia mautinoa o loʻo e faʻaaoga le ituaiga saʻo o le inisalini.

Aveese le pulou puipui.

Auala e faʻaaogaina ai le fualaau faasaina Protafan® NM

O le vailaau faasaina Protafan® NM ua fuafuaina mo le puleaina o subcutaneous. Aua nei faʻaaogaina le inisalini i se auala faʻapitoa poʻo se mea faʻapitoa. Faʻaaoga taimi uma e tui ai i totonu o le itulagi faʻaanatura e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻamaufaʻailoga ma uluga i le nofoaga o tui. O nofoaga e sili ona lelei mo injections o: toso, tua o le ogavae poʻo le tauau.

E faʻaaogaina Protafan® NM pe afai e na o Protafan® NM e faʻatonuina pe afai o Protafan® NM e faʻafefiloi ma short-acting insulin

Ia mautinoa e faʻaaogaina se tui tui inisalini lea e faʻaaogaina ai le fua e fua ai le fualaau i iunite o gaioiga.

Tusi le vaalele i totonu o le suauu i le aofaiga e fetaui ma le fua o le insulin.

I le taimi lava e te leʻi ave ai le tui, ia vili le voli i le va o ou alofilima seʻia oʻo ina papaʻe ma le mafiafia le inisalini. E faʻamalosia le faʻamalolo pe a fai o le vailaʻau e maua ai le vevela vevela.

Ulufale ile inisalini i lalo ole paʻu.

Taofi le nila i lalo o le paʻu mo le itiiti ifo i le 6 sekone ina ia mautinoa ai o loʻo faʻatino lelei le tui o le inisalini.

O faʻamaʻi faʻamaʻi, aemaise lava le afaina ma eo mai faatasi ma fiva, e masani ona faateleina le manaʻo o le tino mo le inisalini. E mafai foi ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fai o le maʻi e maua ai faʻamaʻi faʻamaʻi o fatugaʻo, ate, faʻaleagaina o le tino, pituitary poo le thyroid gland.

O le manaʻomia mo le fetuʻunaʻiga o fualaau e mafai ona tulaʻi mai pe a suia le tino poʻo le masani a le tagata maʻi. E mafai ona manaʻomia le fetuunaiga pe a fesiitai se maʻi mai le tasi ituaiga insulin i se isi.

Faʻaiʻuga

O gaioiga ogaoga na matauina i tagata gasegase na togafitia ma Protafan® NM na mafua ona o le toto-faalagolago ma na mafua ona o le togafitiga o le inisalini.

O loʻo taua i lalo le taua o le taimi o faʻafitauli matuia na faʻaalia i taimi o suesuega faʻapitoa, lea na manatu e fesoʻotai ma le faʻaaogaina o le vailaau faasaina Protafan® NM. O le tele o taimi na fuafuaina e pei o: mulimuli ane (≥1 / 1,000 i

Contraindications:

Tina ma le lactation
E leai ni tapulaʻa i le faʻaaogaina o le insulin i le taimi o le maitaga, talu ai ole inisalini e le pasia le pa puipui. E le gata i lea, afai e te le togafitia le maʻisuka aʻo e maitaga, e mafua ai: lamatiaga ile fetus. O le mea lea, o le maʻisuka togafitiga e tatau ona faʻaauau i le taimi o le maitaga.
O le hypoglycemia ma le hyperglycemia, lea e mafai ona atinaʻe i mataupu o togafitiga lē filifilia, faateleina ai le lamatiaga o le faaletonu o le fetal ma le maliu o le tama. O fafine maʻitaga o loʻo maua i le maʻisuka e tatau ona mataituina i le taimi atoa o le maitaga, e tatau ona latou faʻaleleia le pulea o maualuga o le kulukose o le toto, o fautuaga lava ia e faatatau i tamaitai o loʻo fuafuaina se maitaga.
O le manaʻomia mo le inisalini e masani lava ona paʻu i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga ma faasolosolo malie le faʻatupulaia o le lua ma le tolu piliona.
A maeʻa le fānauga, e vave lava ona toe foʻi le inisalini i le maualuga lea na maitauina aʻo leʻi maʻitaga.
E leai foi ni tapulaa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Protafan NM i le taimi o le lactation. Ole togafitiga ile insulin mo tina tausi pepe e le afaina mo le pepe. Ae ui i lea, atonu e manaʻomia e le tina ona fetuunai le fuataga o le vailaʻau Protafan NM ma / poʻo le meaʻai.

Itū taua:

E seasea lava ona tupu - anaphylactic reactions.
O faʻamaoniga o le faʻasalalauga lautele e mafai ona aofia ai le vevela o le paʻu o le paʻu, le vevela, salu, faʻalavelave o le gastrointestinal tract, angioedema, le lava le manava, palpitations, faʻaititia le toto maualuga, faʻavaivaia.
E mafai ona avea ma faʻamataʻu taufaʻatau i le vaʻaia o le vaʻaia o le hypersensitivity.

Le mautonu o le tino
E seasea ona maua le neuropathy lautele.
Afai o se faʻaleleia atili o le kulūkose o le toto na vave maua vave, o se tulaga e taua o le "tiga matuia o le neuropathy" e mafai ona atiae lea e masani lava ona toe fetuunai,

Faʻaleagaina o le okeni o le faʻaaliga
E seasea ona tupu - faʻasesega faʻasaga.
O le teenaina o mea le masani ai e masani ona lauiloa i le amataga o le togafitiga o le inisalini.
I le avea ai o se tulafono, o nei faailoga e mafai ona toe faʻaleleia.

Faʻalēseā - le retinopathy o le maʻisuka.
Afai e lava le faʻatonuina o le maʻi mo le taimi umi, o le a faʻaitiitia le lamatiaga o le alualu i luma o le retinopathy o le maʻisuka. Ae peitai, o le faʻateleina o le togafitiga o le insulin ma le faʻaogaina lelei o le pulea lelei o le manava e mafai ona mafua ai le siitia le tumau o le malosi o le retinopathy o le maʻisuka.

Faʻafitauli o le paʻu ma le tino pala
Faʻasalaga - lipodystrophy.
Lipodystrophy e mafai ona atinaʻe i le nofoaga o inisiua pe a le faʻafouina le nofoaga o inisiua i totonu o le vaega lava e tasi o le tino.

Tetee mai le tino i lona atoa, faapea foi ma tali i le nofoaga o tui
Faʻasalaga - tali i le nofoaga o tui.
Faʻasaga i tua o le togafitiga o le inisalini, e mafai ona tupu ni tali i le nofoaga o inisiua (mumu o le paʻu, fulafula, afaina, tiga, hematoma formation i le nofoaga o tui). Peitai, i le tele o tulaga, o nei gaioiga e le tumau i le natura ma ua mou atu i le faagasologa o le faaauau pea togafitiga.

Faʻasalaga - faʻavalea.
O le fulafula e masani ona lauiloa i le amataga o le togafitiga o le inisalini. I le avea ai o se tulafono, o lenei faailoga e le tumau i le natura.

Tuua Lau Faamatalaga