O le olaga e le faʻanofoina: O le maʻisuka Rusia e popole o loʻo tuʻuina atu i le insulin Rusia i lalo ole polokalame o suiga o oloa

I le taimi nei i Lusia, e tusa ma le 10 miliona tagata na maua i le maʻisuka. O lenei faʻamaʻi, e pei ona e iloa, e fesoʻotaʻi ma le solia o le gaosiga o le inisalini e sosoʻo o le pancreas, e nafa ma le metabolism i le tino.

Ina ia mafai e le tagata maʻi ona ola atoatoa, e tatau ona ia tuiina le inisalini i aso uma.

I aso nei o le tulaga e sili atu nai lo le 90 pasene o fualaau faasaina ua faia i fafo-maketi maketi - e faatatau foi lenei i le inisalini.

I le taimi nei, o loʻo feagai nei le atunuu ma le galuega o le suʻeina o le gaosiga o vailaau taua. Mo lenei mafuaʻaga, o aso nei o taumafaiga uma lava e faʻamautinoa o le inisalini i totonu o le atunuʻu e avea ma segatasi talafeagai o hormones ua lauiloa i le lalolagi.

Faʻatonuina o le insulin Rusia

Ua fautuaina e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Malo ia atunuu e sili atu i le 50 miliona tagata e faatulaga a latou lava gaosiga o le inisalini ina ia le maua ai e le maʻisuka faafitauli i le mauaina o le hormone.

I tausaga talu ai nei, o le taʻitaʻi i le atinaʻeina o vailaau faʻasaina i totonu o le atunuu o Geropharm.

O ia, na o ia lava i Rusia, o ia na te faia insulin insulin i foliga o vailaʻau ma vailaʻau. I le taimi nei, o le insulin Rinsulin R ma le inisalini o le totoina Rinsulin NPH o loʻo gaosia iinei.

Ae ui i lea, e foliga mai, o le gaosiga o le a le tu iina. I le fesoʻotaʻiga ma faiga faʻapolokiki i totonu o le atunuʻu ma le tuʻuina atu o faʻasalaga e faasaga i tagata gaosi oloa mai fafo, na faatonuina ai e le Peresetene o Rusia Vladimir Putin e auai atoatoa i le atinaʻeina o le inisalini ma faia se suʻetusi o faʻalapotopotoga o loʻo iai.

Ua fuafua foi e fausia se mea atoa i le aai o Pushchina, lea o le a maua ai ituaiga o homoni.

Soifua Maloloina

o le gaʻo na ou suia mai le lantani tujeo sugar na faʻaitiitia i luga o le lantus e pei o le oso i luga e pei o le masani i le taimi nei ae o lenei ua ou maʻi i le siama i le taimi nei o le a ou vaʻai pe o le a le mea e tutusa 42 e leai ma o fea e te alu ai i le gaogao e leai ni taʻaloga

Tujeo tutusa lava le INN, ae o se faʻaleleia atili o aʻoaʻoga mai le tasi ma le mea na gaosia - Sanofi Aventis. Tujeo e sili atu ona lelei mo le maʻisuka aua pe a faʻapitoa ona faʻatonuina, e le mafua ai le hypoglycemia i le aoauli ona o le mea e le o iai le fesuiaiga o lo oi totonu o Lantus. Lantus e maualuga lona 100D i le 1ml, ma i Tujeo 300 IU i le ml, o lona uiga, i Lantus. O le tele o suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia ma faʻamaonia lelei ai e sili atu Tujeo nai lo Lantus. O lea, ia e fiafia e tuʻuina atu oe ia oe. Eseese, ae na tatau i le fomai ona faamalamalamaina lenei mea ma faamatala le eseesega i le metotia.

O fea, o anafea ma o ai na faia ai suʻesuʻega?

O le mea lea e te pepelo ai, o le hypoglycemia i le po e tupu tele lava, ma i le taeao maualuga sugars. O loʻo tupu i le 22 tausaga. Aʻo leʻi faia lena, na lelei mea uma i le moli.

Tusi e matua le malamalama. Lantus ma Tujeo o se tasi o gaosi oloa, Sanofi. Ua sasaa mai oloa mai fafo. O le a le fefe na avea ai Lantu ma Rusia?

O Lantus ua manatu nei o se pisinisi soofaatasi. Faʻatau - Sanofi Vostok. Ma o Tujeo na faia i fafo atu. O le gaosi oloa o Sanofi, ma Sanofi Vostok na o se tagata e teu.

Ua ou maʻi mo le 12 tausaga ma le ituaiga 1, atonu na ou taumafai uma i insulin, sei vagana ai le puaa, ma NovoNordisk ma Humulin ma nisi saina, ou te le manatuaina le igoa, ma Rinsulin. Ma le faamaoni, ou te le o vaaia se eseesega tele. Ae atonu o le a tatou faatulagaina lenei mea mo aʻu)))

Se mea ese e te tusia. E foliga mai e te le maʻi. I maʻisuka uma, ou te toe fai - ALL, e aunoa ma se tuusaunoaga, e faia se fetuutuunaiga pe a uma ona sui atu i le isi insulin ma faia uma lenei mea i lalo o le vaavaaiga a se endocrinologist. Ma o le fetuutuunaiga ua faia, ona e le mafai e le tino ona tali atu i inisalini eseese i le auala lava lea (sei vagana o oe o se cyborg o le filo naʻo). O le mea lea, o lau faʻamatalaga e sese, e faʻafilemu ai le mataala o le maʻisuka.
Ma o oe o le maʻisuka, aua le avea se sui. Tusi ia faamatalaga i le ofisa o le loia moliaga, le faamasinoga, le peresitene, le Matagaluega o le Soifua Maloloina, pe afai e le galue, ona oo lea i le faamasinoga Europa.
Afai tatou te faia lenei mea ma faʻamaonia a tatou aia tatau, o le a leai se tasi na te tuʻuina mai ia i tatou se sui, ae afai e te suitulaga, ona e malilie lea i mea uma ma aua le ita i le sugars sugars. E tele naua le maʻisuka ma e tatau i tagata uma ona galulue mo lo tatou lumanaʻi, ma aua le faʻalogo e ala i le malie ma le faʻamalosi o tatou siʻusiʻu, o le a leai so tatou lumanaʻi.

Ua maeʻa le faʻamaonia, ou te le finau. Ou te fai atu, e tusa ai ma ou lagona, ou te le lagonaina se eseesega moni i le fuafuaina o lenei ituaiga po o le ituaiga o inisalini. Ma na e sese, ou te le o se mea sese. O aʻu o le maʻisuka. Ou te malilie i le faʻamatalaga a Irina i lalo.

Denis, ona e maua ai lea o le fetuunaiga talafeagai ma se mea lelei, filemu o le maʻi. E matagofie lenei mea, ia faaauau pea ona i ai. Tau lava e te le mafaufau i se taimi lelei na o se aoga, e pei o Irina. E ese le vasega. Ma e le faigofie i taimi uma ona taulimaina. Na ese ia te au. Aʻo le toʻafilemu, e pei ona e maua, suauu lamolemole, e pei o le gg, ona ou fai atu foi lea o le pulea e le tagata o ia lava - ma o mea uma lava i se fusi. Na faia lenei mea mo le sefulu tausaga. Ona lelei lea! O le maʻisuka na teʻa ese mai le afaina, o le inisalini e sasaa mai e pei o le vai, o se mea e le faʻaitiitia mo le tele o itula, e te fuafuaina lenei mea, e te nofo i se fusi ma se glucometer, ma o loʻo e misia lava le taimi e paʻu ai le raz - ma le suka. Ma aua le siitia se mea. Ma e te liligiina ia te oe le meli, siamu, siva, suka i sipuni. Ma toe foʻi i luga, aua o le ate e fesoʻotaʻi mo le galue, ma le moligao. Faʻasaga i lalo-lalo. Ma i totonu o le nofoaga tutotonu, o le vaʻai i tagata uma, latou te viia tagata uma mo le taulimaina, ae naʻo le mea e tatau ona e alu i le vaitau o le labile auala. Ma popole e pei ona e mafaia. Ina ua mavae se tasi o ia vaitaimi o ni nai masina, pe a iloa lelei le maʻisuka, sa ou musu e talanoa e uiga i le atamai ou te i ai i le puleaina o loʻu maʻisuka. O le mea moni, ou te faia mea uma na te manaomia, ae o loʻo ia faʻalepale foi ia te au. O le mea lea, e le tatau ona e usitaia vave ma malilie faatasi ma se manatu autu.

Faatasi ai ma le maʻisuka, e masani ona ou fiafia i ai. Mo le 12 tausaga, na le iloa e ia se tasi taimi, e lelei le i ai o ia i le fale ae leai, i le tausaga lona tolu o le maʻi. Na maʻi o ia i le 24. O hypo Ou te lagona vave, i taimi uma sei vagana ai le tulaga lena ou te mafaia ona taofi. Mo le lima tausaga muamua sa tumau ai mo le ketoacidosis i le tausaga. Ua 6 tausaga pah-pah. E le mafai ona ou fai atu ua ou lelei atoatoa le puleaina o le meaai ma le injections, e tupu. Ou te faigaluega, ua ou faaipoipo i le maʻisuka, o laʻu tama teine ​​i le vasega muamua i lenei tausaga, matua maloloina. Ou te fai atu, ou te le iloa pe na ou faia se faaiuga e le o se osofaiga ma le maʻisuka)) Na te faatagaina aʻu ni saolotoga, ae ou te le sopoia ona tuaoi)))

tusi i le ofisa o le loia moliaga i le peresitene i le Matagaluega o le Soifua Maloloina? e foliga mai e te le ola i Rusia

I le taimi nei, e te tusia i mea uma e te vaeluaina?

O loʻo ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 1 mo le 42 tausaga, ou te talitonu e tatau ona filifili e le maʻisuka ia tui o le inisalini mo i latou lava, ia fesuiaʻi i se isi inisalini na oi latou, lea na ou faia mo le tele o tausaga. le naunau e suʻesuʻe lau maʻisuka.

E iai lau maʻisuka mo le 42 tausaga? Faatasi ai ma se poto masani ma oso mai le tasi insulin i le isi, taʻu mai ia te oe ei ai sau GG masani ma e leai ni faafitauli!

+100500. Aafiaga talu mai le 2010. O le togafitiga autu mo le maʻisuka ituaiga 1 o se ituaiga ola e fesoʻotaʻi ma faamalositino ma meaʻai. Ua ou maua foi le poto masani i suiga mai Aktrapid i Humulin, sosoo ai ma NovoRapid, sosoo ai ma Rinsulin, mai Lantus i Tujeo, ma isi. Ioe, o taimi uma lava e te manaʻomia ai suʻesuʻega o vailaʻau mo togafitiga faapitoa, ae pei ona ou fai atu, o le soifuaga, o le maʻisuka o lona uiga o le gauai atu i faatonuga, ma le nofouta i le soifua maloloina, ma seisi faitauga sili atu nai lo fomai i falemaʻi.

Ua e faalogo e uiga i le faʻafefe o le tino? E lelei na e laki mo lau 42 tausaga! O le maʻisuka o ia lea e manatu ma lona ulu e masani ona filifili ma fetuutuunai le fua o le inisalini, o le a le mea e fai i le tulaga o faalavelave faafuasei (maualuga / maualalo le suka, acetone), ae o le fesiitaiga mai insulin i le inisalini e na o lalo lava o le vaavaaiga a se endocrinologist i le falemai ma, e le gata i lea. Totogi lelei i tagata uma!

O oe o tagata e saʻo i lau lava ala.
Na o se talosaga faʻamaonia ia i latou e faigofie ona suia mai le tasi insulin i le isi: aua neʻi galo ia i tatou uma e iai a latou lava maʻisuka. O uiga taʻitasi nei. E mafai ona ou fiafia mo i latou o loʻo i ai se auala agamalu. Talosia ia tuʻuina oe e le Atua e alu e aunoa ma ni faʻafitauli faapitoa. Tau lava e te le vavae ese le faʻaalia o le tagata ma le eseesega o manaʻoga mo aumaga e mafua mai i le suia o fualaau faasaina i le leai o se tino, le lava o le amio pulea ma le le fia iloa le tagata maʻi. O le maʻi suka o se gasegase tuga, e le o se olaga ola uma. O le ala o le olaga iinei o le suia lea o lona masani. Ia, afai e mafai ona e tausia le faʻamaʻi i siaki. Ma ioe, o auala uma lava o se olaga. A leai, aua e te tuuaia aʻu, ae o le fuaina o numera mathematics e le o toe taavale solo iinei. Biochemistry ma le physiology, faatasi ai ma uiga ma tali a tagata taʻitasi e le mafai ona faʻaitiitia.

O suauu lelei uma suga!

Ituaiga 1 maʻisuka talu mai le 1993. O le hypoglycemia sa toe fai, e pei o le hyperglycemia. I le faʻaopopo i le tele o insulin - o se mea faʻafefe. Tau talu ai nei i luga o le lantus ma le tagata. Ae ui i lea, o le taimi mulimuli ae le o le sulu na tuʻuina atu tuuso. O le a vave ona muta le toega o le moli, lea o le a ou le iloa i le aso.

O loʻo ou nofo i Krasnodar, ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 18 tausaga, 5 tausaga i le inisalini, i le past 3 months ua suia ai au 5 ituaiga inisalini e aunoa ma le fesiligia, pe ave mea e le o maua. I le taimi nei, ua leai se suka o NovoRapid ma Levemir e le faaitiitia pe a uma ona 'ai i le 19-20 i luga o se manava leʻo 10-11, ou te lagona le leaga. O le faateleina o le fualaau e leai se aoga.

Levemir ma Novarapid suiga i isi masini o le a amata ona galue i le vaiaso pe lua
Mai se mea na ou oo i ai, na ou togiina ai le 11 basal, na amata ai ona ou tuiina 22, na ou lagonaina le aafiaga i le 1.5 vaiaso

Moscow Talu mai Ianuari 2017, na ia liliu atu ia Tujeo. A o le i ai i Lantus. E leʻi leaga le suka.
Ma o le mea lenei ou te mafaufau i ai. Aua e te fefe pe a fai o le tuga a Tujeo e sili atu (itiiti) nai lo
o le metotia a Lantus. O le mea autu o le suka e masani lava. Ma o le fuainumera na avea ma 3-5 iunite
sili atu (itiiti) mo au leai se eseesega. E masani lava ona i ai sina fualaau laitiiti pe a suia le inisalini
suia. Ma ia te aʻu, o se taimi e pei o le taimi o le tui (taeao po o le afiafi) na faʻaalia le iloa.
Amata i le afiafi. Ona ia siitia lea i le taeao.

Fai mai le fale talimalo, o le insulin lantus e na o le feterale e maua ai le tupe - tamaiti, insulin tujeo mo e faʻapitoa i le itulagi, tusa lava po o le a le ituaiga o suka. Lelei mo Tamaiti, o le a faʻalavelaveina isi. Ina ua 25 ou tausaga, e leai se Inisalini Danimaka i le USSR, sa i ai tamaiti, ae e le tatau ona ou, e foliga mai sa i ai foi se faafitauli i le faatupeina. Ina ua uma ona faʻaaoga o matou inisalini, na mou atu le tino maso i nofoaga pupu. O lea la e pei o le maʻisuka ituaiga 1, afai e te moliina le moli, ou te le fautuaina le suiga i tujeo. Talu ai. MATAGALUEGA O CRIMINAL, o le aia tatau e filifili ai vailaau mo le maʻi e tatau ona tumau. Ua solia le tulafono i luga o le puipuiga o tagata faatau, ua solia le faavae o le Russian Federation - o tagata maʻi ua faʻasalaina i le vailaʻau.

Oe, pele, ei ai le aia tatau e filifili ai insulin. E te alu i le fale talavai ma faʻatau mea e te manaʻomia. E leai se tasi e aitalafu ia te oe.

Pusi Platinum, o lona uiga, e te totogia lafoga i le malo, e leai se mea e nofo aitalafu ai, ma o latou foliga o loʻo taʻalo i luga. e le o oe o le tulaga o le alo o le sui?

Lelei lelei
Ou te siakiina faleoloa faapisinisi i Moscow mo le i ai o le insulin, Lantus, e le oi ai iina.

O lea ou te manatu na filifili tagata e faʻaumatia i matou pe o le a foi? Na maʻi loʻu maʻi mo le 25 tausaga, 15 i Khumulin, ma na faafuasei ona ave e loʻu toalua le inisalini i le falemaʻi mo au, ma avea ai ma Rinsulin, e aunoa ma le sauniuni e aunoa ma se lapataiga, o lea na amata ai ona ou vaavaai mo iloiloga, ou te fefe i se mea, ae e tatau ona amata.

O le afiafi lelei tagata uma, ua maʻi i le maʻisuka mo le 23 tausaga talu mai le 16 tausaga. Na amata ona latou togafitia aʻu i le puaa, na o le maualuga na o le suka, o fualaau aina ma fualaau na fesoasoani atili, o lona uiga, o aʻu o se maʻisuka anamua)) ona sosoo ai lea ma le taulasea o le gasegase ma le gasefanesa, ua na o se mea leaga lava, ona siitia atu lea i le masini ma le novrapid, talu mai le 2008 , faafetai i le Atua, e le mafai ona ou fiafia, o le suka na tausia e pei ona ou manaomia, na maua i le aso le inisalini, nai lo le sulu na latou tuuina atu, faitauina ia iloiloga, o le a ou mautinoa lava o le a tumau i luga o le moli.

O le maʻisuka ituaiga 1, o le 34 tausaga o le poto masani, o faʻafitauli uma lava, (fatu fatu, hypertension, nephropathy, ma le retinopathy), na masalomia, maua le suisini mo le taimi muamua ma le mataʻu, ou te manatu e faʻaogaina le "faʻaaogaina",

Faʻamolemole toe foʻi mai le inisalini, oa matou inisini e leaga tele

Ma le atoatoa ma le malilie uma. O le inisalini e le aoga tele.

Afai e leai se gaioiga, sa i ai le suka i luga o le insulin Rusia i le lumanai 25. Sa ou faatauina Lantus i le taimi nei i le suka 5-6. O faafitauli uma na faia i le taimi na faia ai o ma inisalini, na aveeseina e au lava ia, ae ou te le iloa pe faapefea ona faatau. O le ae maasiasi i se atunuu tele.

Ua ou maʻi mo le 23 tausaga talu mai le taumafanafana na amata ai ona latou faʻafeiloaʻi atu i Tajo, e aunoa ma le iloa o le mea na tupu, ave le moliuila i le fale talavai, fai mai le fomai e sili atu le lelei nai lo le lantus np na muta talu ai nei le moliuila, e le o faʻataʻitaʻiina mea uma e tusa ai ma faatonuga i le suka i le 3 itula itiiti le suka 15, mo le masina i le taimi nei, o se lagona faapea ua tumu le Sprats i le vai e leai se mea, ma e tatau ona ia faatauina mai le moli i le fale talavai mo le 3800 O le a ou le tosoina le mea e fai Ou te le iloa vave o le palota e na o Putin lava e leai se auala

E te tusia e pei e pei o le peni ua tumu i vai faʻafefe. Ua e taumafai e maua le aofaʻi sao o le inisalini ma tuʻuina atu i le ea? Mo se faʻataʻitaʻiga, ua matou iloa o Rosinsulin e le sau mai se suauu - na o se tamai laʻau e faʻamaʻiina, nai lo se vaalele. Mafaufau i le mea e mafai ona i ai, o le a mafaufau se tagata ua ia faʻalauiloa atu ia te ia le fuainumera manaomia, ae na te leʻi mauaina. Coma E leai ni faafitauli faapena ma Humulin!

o lea na ia faatonuina ai oe e tui le insulin Rusia.

Ou te fai atu ia i latou uma o loʻo teteʻe atu i le sui faʻamalosia o le inisalini faʻatasi ma Tujeo, lea na mafua ai le taufaasese o le tele o maʻisuka, e sainia le talosaga:
https://www.change.org/p/president-rf-- vave-recover-providing-maʻi-maʻisuka-maʻisuka-insulin-moli

Tusa o le maʻisuka talu mai le 1990 (maualuga o le kulukose i le taimi o le falemaʻi muamua e 40 mmol / l.). O le aso, HbA1c 6.0 o le 6.9%. O le maualuga 166 cm., O le mamafa 54 kg. O faʻalavelave e faʻavae i luga o le "O le a le matua o le maʻisuka?" Ia, ona matou tusi lea. "Ou te malie ma Alina: o le tusiga e le tusitusi. O itu taua o le inisalini, e pei o isi vailaʻau, o vailaau mo togafitiga ma vailaau mo togafitiga. Ma mo iniseti uma, e aofia ai insulin faaumiumi ma le umi lava o le gaioiga o le gaioiga, e ese. E le gata i lea, o punavai o le insulin analog e ese foi: Ou te iloa ni filifiliga se lua - Escherechia Coli (E. coli) ma Saccharomyces cerevisiae (lefetega o le fai meaʻai). O faʻamatalaga talafeagai mo le maʻisuka o le kalafi o le vaʻo taimi faʻatulagaina. E na o le i ai se faafitauli: o nei ata i totonu o faatonuga e le lolomiina i taimi uma.
E uiga i le eseesega i le va o Lantus ma Tujeo, ma le leai o se tala e uiga i le sili atu. O ata latou te maua e eseese (o loʻo tuʻuina atu i faatonuga) ma le faʻatonuga (Tuʻu tioata i luga o le alu!).O le mea lea, o fomaʻi o faʻamatalaga e tasi ma tutusa, e talafeagai le le amanaʻiaina ma le faʻafetaui lelei o le fesuiaiga (ma malamalama i fomai: latou te fai mai le mea o loʻo faʻatonuina e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina): pe o le inisalini e talafeagai pe leai, ma pe o le a le mea e fesoʻotaʻi atu i (masini, o meaʻai, mea faʻapipiʻi, atonu o totoe pea le gaosiga o inisalini, ma isi mea) - na o le Atua lava e iloa. O se faʻalavelave leaga faʻafuaseʻi i Lantus o le hypoglycemia nocturnia, i luga o Tujeo nei taofi, e fetaui ma le faʻavae elemene, pe ae vaʻai i le kalafi o lenei inisalini.
O loʻu lava aafiaga i le suʻega i le lua tausaga talu ai e fesoʻotaʻi ma le inisalini Lantus (insulin glargine), lea na ou i ai mo le silia ma le 10 tausaga, Levemir (insulin detemir) ma Tujeo (insulin glargine).
Lantus (1 taimi i le aso, o le fua autu autu o le 15 iunite, o le fua na suia manino i le mamafa ma le tino faaletino ma le avega faaletino): faafitauli - po o le hypoglycemia (i le taimi lava e tasi o mea uma e lelei atoatoa, talafeagai ma matagofie). I le aluga o taimi, sa ou mafaufau i le ala e aloese ai mai le sugars o le taeao (o le taimi nei e 4-5 mmol / l).
A o ou tauivi ma sugars i le po, sa ou taumafai ia Levemir (2 taimi i le aso, mo le 4 masina o le fualaau mai le 15 i le 20 iunite, e aunoa ma le suia o le mamafa): faafitauli - suga maualuga (10-12 mmol / l) i le vaeluaga o injections, o le faʻatusatusaina o insulin i le taeao, aso ma le afiafi e ese, e te le vaʻavaʻai ma le glucometer ma e le malamalama i le faʻaogaina o le inisalini ma le mea o le a tupu iina i le isi minute + faʻaalia tetee i Levemir. Na ou toe foi atu i Lantus - o mea uma lava e atoatoa (i le taeao 4-5 mmol / l, i le aso 6-8, i luga o le galuega i luga o le 12-14, GG 6.2).
Ma o iinei na amata ai ona tusitusi Tujeo (1 taimi i le aso) - taeao gaʻo 15 mmol / l. (tutusa lava e aunoa ma se tui tui inisalini), e te ola i luga o lagomeli i le aso, faatasi ai ma le faateleina o le fualaau mai le 15 iunite. e oʻo atu i le 32 iunite e leʻi suia le tulaga. Na ou toe foi atu i Lantus ... na o faafitauli i le mauaina.
Sa masani ona ou manatu faamaualuga e le lava lenei mea mo le maʻisuka e taulimaina ai suga. I le taimi nei ua ou malamalama afai e leai sau mumu, e leai se mamafa ole mamafa, musika aoaoina, e te iloa ole glycogen o le a "alu" i tali ole suga ma e amio saʻo i se tulaga o le hypoglycemia, pe afai e te fuafua mea uma ma iloa lelei uiga o ou lagona I nisi tulaga, adrenaline, lea - norepinephrine, lea e - cortisol, ma e te le fenumiai ai le orgasm ma le hypoglycemia, ma isi mea), ae i le taimi lava e tasi e toto ai le suka, o le fua o le faateleina o le basal, E LE MAFAI ONA LĒ TAITAI LE LENEI LENEI. O le ola i insulin e le fetaui ma oe o seoli, ma ua lava lava faafitauli ua maeʻa.

i le 2015 na aʻafia ai i le faʻanoanoa faʻafefe. Ua ou maʻi i le s2 ituaiga 15 tausaga I le amataga, sa togafitia i latou i fualaau, meaʻai, ma ina ua uma le paʻu na latou siitia atu i leproprofan ma humulin. O le fualaau na filifilia i luga o se mea i fafo. O le ZA2year sa i luga o Protafan, Humulin, Levemire, Nsuman, Basal Rosinsulin Rinsulin, Larapide, Actrapide, Apidra, ma o le taimi nei latou te ofoina mai le biosulin, lea na ou maua ai le vevela, le manava ma le manava. mea e manaʻomia

Faʻafoʻi Tagata Tomaʻi i Homulins! Ua latou ola fiafia i lo tatou taimi! O loʻo latou faʻalogo pea i le tele o mea. E le faatagaina se vaega o le mafaufau, ma e le mafai ona galue ma ia ituaiga vailaʻau e aunoa ma le lagolagoina oe pele!

MINZDRAV - o se solitulafono! Mo se taimi umi na latou ave ai aʻu i le matagaluega i MONIKI, ma le faigata tele ona latou taofi i LANTUS: 30 siteki. Faatasi i le aso. O le suka ua iu ina avea ma tagata sili atu pe itiiti foi. Ae e leʻi tuʻuina mai ia LANTUS mo se saʻolotoga mo le 2 tausaga. Na faʻamatalaina: mo le taulaga o Korolev faʻatonu: naʻo tamaiti. O lenei mea e inosia. Ma tagata matutua - faanatinati faanatinati? E ui lava i le mea moni o loʻo ia te au le aia tatau e saoloto ai le inisalini ma fasi, ua ou faatauina mai mo le 2 tausaga. O le Penisione o loʻo osofaʻi i luga o faʻailoga. Ma o lenei ua le mafai ona ou mauaina LANTUS e tusa lava mo tupe: i Korolev e leai. TUJERO e le fetaui ma au. Na tuua e LANTUS le peni mulimuli. Na ou tusia le tagata gaosi oloa na faailoa i luga o le pusa. Na latou tali mai: matou te gaosia e pei ona masani ai. Ma o fea oi ai o ia? Faalumaina, inosia! O le au ofisa mai le MATAGALUEGA O LE SOIFUA MALOLOINA ua mafua ai le inoino: latou te galulue mo se "toe tua"? E te faʻasalaina i matou i le oti ma e te le nanaina foi: o tamaiti o LANTUS na faʻaolaina, aua o le a na o oe lava e fanaina oe. A o le i faia le atunuu atoa, fai mai le igoa o le tagata e nafa ma lenei mea leaga! Atonu ua fefe nei e alu i fafo. Ou te feanu i ou foliga leaga! Mo i latou uma na faʻaaogaina ia te aʻu le avanoa, e tusa lava mo tupe, ia i ai le inisalini taua ia te aʻu. Ou te inoino ia te oe. Ou te le fia oti ona o le mea moni e manatu nisi sikula e uiga i lana taga, ae le o tagata ola! Ou te faʻamoemoe mo le PERESITENE. Ae atonu e le aoga.

Re: Faʻaliliuga i insulin ile fale

Granny Valya »Jan 06, 2010 6:40 PM

Re: Faʻaliliuga i insulin ile fale

ANAELA "Ianuari 6, 2010 7:19 i le taeao.

Lau pele iminiashina!
Sa ou tilotilo atu i lau talaaga (po o lou alo, lau tama teine).
O oe (poʻo le, her) o loʻo maua i le maʻisuka mo le tusa ma le 7 tausaga, e tele, ma o oe, ioe, ia e iloa:
- insulin insulin (pei o lau tama teine) ma inisini gasegase tagata - o faʻasalalau ma "puupuu" - o gaioiga e matua ese lava i la latou talaaga,
- E le faʻasaʻoina Rusia ma o le a le maua se inisalini analog i se taimi lata mai,
- analog ma na foafoaina ina ia mautinoa ai le maualuga o le physiological, faigofie ma le pulea o le SC i se faʻalapotopotoga "soifua maloloina" mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka,
- o le faʻafeiloaʻiga o se tamaititi e 16-tausaga le matua mai le mea masani e faʻamalosia ai tagata soifua, e aunoa ma se masalosalo, o le a aafia ai se suiga i meaʻai, faʻaitiitia le faʻamalosi, o se filifiliga fou o tui o le a tatau ai - mea uma lava, ma mai le vevela, faʻaitiitia le tauia
- e oʻo lava i le taimi muamua.
O fomaʻi oe ofoina atu ia oe lenei mea e tatau ona faʻamaonia manino ai a latou filifiliga. Malamalama i mea ma pe aisea latou te faia ai, ma tali atu mo lenei filifiliga.
O le mea moni, e totogi e le setete o latou totogi mo lenei mea.
Afai o se "suiga" ua ofoina mai ia te aʻu, o le a ou sailia se finauga manino o ia ituaiga o taga, ma i se tusitusiga. Talu ai e le mafai ona tuʻuina atu i le Matagaluega o le Soifua Malōlōina, o le Federal Service for Health Supervision, ma le Ofisa o le Faʻamasinoga (o le lisi o pulega e vaavaaia, e aofia ai mo lenei mea na o ia lava, e sili atu le umi), talu ai e le mafai ona tusia tala le mafaufau ma faʻailoga i soo se mea.
P.S. Ou te lei faalogo e uiga i le tele o le gasegase o le maʻisuka i iniseti ile fale. Na ou tilotilo i talosaga na uma ona faia mo le afa muamua o le tausaga - i la matou eria, o mea uma lava e tutusa ma le aofaʻi tutusa i le tausaga talu ai. Ioe, afai ei ai se mea e lipoti atu ai lenei autu, o le a ou taʻu atu ia te oe.

P.P.S. Fuaina o le SC "tasi i le aso" - e le talafeagai, IMHO. E le mafai ona faʻamatalaina saʻo saʻo mai faʻamatalaga mai lenei mea - o le mea lenei mai o tatou lava mea faanoanoa.

Le manuia i le taua!

Re: Faʻaliliuga i insulin ile fale

Tele tina »Jan 07, 2010 11:59 AM

Ou te iloa le tele o mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faitau (aofia ai faʻamatalaga):

Ou te le iloa lona uiga lelei. E mafai ona ou mafaufauina e ala i le faʻatusatusaga ma le faʻaopoopoga. Ou te manatu afai e aveesea le iniseti mai i totonu o lo tatou atunuu, ona "alu ese lea o le tama".

Sa ou galue i le faiga o togafitiga faafomai, ma mulimuli ane talanoa. E mafai ona ou fai atu, o le au faigaluega i totonu o faleoloa saua e le 'aina le sausage, ma o le afafine o laʻu uo teine, ina ua maeʻa ona galue i luga o le UPK i le fale gaosi oloa, ua alu ese mai le laulau mo le 10 tausaga i le vaaia o se keke "pateta" - o lea ou te "aluese mai le laulau" pe a talanoa e uiga ile inisalini ile fale.

Ae o le faafitauli ogaoga e le o lelei uma! O lenei inisalini E LĒ MANAOMIA!

O fuafuaga mo taui mo aso nei mo le T1DM e fautuaina ai le tuufaatasiga o insulin (prolonged insulin (Lantus, Levemir) ma ultrashort (Novorapid, Apidra, Humalog).
O le inisalini i le fale, pe a ou malamalama i ai, e le o le mea lenei pe leai foi. Rinsulin ua i ai se taimi umi o le faatinoga o le 6-8 itula "faatasi ai ma se slide." Biosulin P, e ui lava o le "tolopo", (e tusa ai ma le tusi folau) 12 itula "ma se paʻu", ma Biosulin H ua manatu puupuu, ae tutusa 6-8 itula.

O le tauva mo lenei faʻasalalauga o faʻataʻitaʻiga e naʻo tagata o le maʻisuka e pei o Connie. Ae e tatau lava ona e ola e tusa ai ma ia ituaiga faatufugaga.
Ou te le malamalama lava i le auala e tuiina ai le 2 taimi i le 12-itula o le insulin. O nei mea e lua "i le mauga" e lua ma lua "i le va" le maualuga!
Ina ia faamaluluina nei "gaosiga o le roller", IMHO, o le fualaau e tatau ona vaevaeina i ni vaega se 4. Ma o lenei, i le ala, o le talaaga!

Willulin Russian insulin e sui ai fualaau mai fafo

E tusa ai ma iloiloga faʻapitoa, i le taimi nei, e le o Rusia se tauvaga i le lalolagi mo le gaosiga o le inisalini. O kamupani autu e tolu kamupani - Eli-Lilly, Sanofi ma Novo Nordisk. Peitai, e silia ma le 15 tausaga, o le inisalini ile fale e mafai ona suia e tusa ma le 30-40 pasene o le aofaʻi o le hormone na faʻatauina i le atunuu.

O le mea moni e faapea o le vaega Rusia ua leva ona faatuina le galuega o le tuuina atu o le atunuu i lona lava inisalini, ma suia malie ai fualaau faasaina mai fafo.

O le gaosiga o le hormone na toe faʻalauiloaina i taimi o Soviet, ae na maua ai le inisalini o meaola manu, lea e leʻi maua ai le faʻamamaina maualuga.

I le 90s, na faia ai se taumafaiga e faatulaga le gaosiga o le inisinia ole inisinia i totonu o aiga, ae o le atunuu na feagai ma faafitauli tau tupe, ma na taofia ai le manatu.

I nei tausaga uma, na taumafai kamupani a Rusia e maua ituaiga inisalini, ae o oloa mai fafo na faʻaaogaina o se vailaau. I aso nei, o faʻalapotopotoga ua saunia e faʻasaʻo se oloa faʻalelei i totonu o le atunuʻu ua amata ona aliali mai. O se tasi oi latou o le kamupani Geropharm o loʻo faʻamatalaina i luga.

  • O loʻo fuafuaina ina ua maeʻa le fausiaina o se laau i Moscow, o le a maua e le atunuu ituaiga vailaau faʻaonaponei mo le maʻisuka, lea e mafai ona tauva i le itu tau i Western technology. Malosiaga i ona po nei o le fale fou ma o loʻo i ai nei o le a mafai ai ona gaosia le 650 kilokalama o le mea i le tausaga e tasi.
  • O le a fausiaina fou i le 2017. I lenei tulaga, o le tau o le inisalini o le a maualalo ifo nai lo ona tagata mai fafo. O lea polokalame o le a foia ai le tele o faafitauli i le itu o le diabetic o le atunuu, e aofia ai mea tautupe.
  • Muamua, o tagata gaosi oloa o le a auai i le gaosia o le hormone ultrashort ma le uumi. I le aluga o le fa tausaga, o le a tuʻuina atu se laina atoa o tulaga uma e fa. O le insulin o le a gaosia i totonu o fagu, cartridges, pusa tuila ma toe faʻaaoga.

Pe o le mea moni lenei o le a lauiloa pe a uma ona faʻalauiloaina le faagasologa ma faʻaalia muamua le toe iloiloga o fualaau fou.

Ae ui i lea, o se faagasologa umi lenei, o lea e le tatau i tagata nofomau o Rusia ona faamoemoe mo le vave ona suia.

O le a le uiga lelei o le hormone o le gaosiga o fale?

O le itu pito sili ona talafeagai ma leai se osofaʻiga mo le maʻisuka e manatuina o le inisalini o le tino, e fetaui ma le lelei o le physiological i le uluai hormone.

Ina ia suesueina le aoga ma le lelei o le inisalini pisitaini Rinsulin R ma le inisalini o le toto Rinsulin NPH, sa faia se suesuega faasaienisi lea na faaalia ai se aafiaga lelei o le tuuitiitia o le kulukose o le toto i tagata mamaʻi ma le leai o se tali atu i le togafitiga umi ma togafitiga Rusia.

E le gata i lea, e mafai ona maitauina o le a aoga mo tagata gasegase ia iloa le auala e maua ai le inisalini saoloto, i lenei aso e matua taua tele lenei faʻamatalaga.

O le suʻesuʻega e aofia ai le 25 maʻisuka e 25-58 tausaga, oe na maua i le maʻisuka ituaiga 1. I le 21 tagata gasegase, na maitauina ai se faʻafitauli matuia o le faamai. Latou te mauaina uma i aso taitasi le fua talafeagai o le insulin ma le atunuu mai fafo.

  1. O le fua o le glycemia ma le hemoglobin glyc i le toto o tagata gasegase i le faʻaaogaina o se faʻalogo i totonu o le lotoifale e tumau pea i le tulaga e tasi e pei o le faʻaaogaina o le hormone o le gaosiga mai fafo.
  2. O le faʻateleina o faʻamalosi e leʻi suia foi.
  3. Aemaise lava, ketoacidosis, o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e leʻi matauina se osofaʻiga o le hypoglycemia.
  4. O fua i aso taitasi o le hormone i le taimi o le mataʻituina na faia i le lava voluma e pei ona masani ai.

E le gata i lea, na faia se suʻesuʻega e iloilo ai le aoga o le faʻaitiitia o le kulukose toto e faʻaaoga ai Rinsulin R ma Rinsulin NPH faʻamaʻi. E leʻi i ai ni eseesega tele pe a faʻaaogaina le inisalini o le gaosiga i fafo ma fafo.

O le mea lea, na maua ai e saienitisi le faaiuga e mafai ona liua le maʻisuka i ituaiga fou o inisalini e aunoa ma ni taunuuga. I lenei tulaga, o le auala ma le auala o le pulega o le hormone e tumau.

I le lumanaʻi, o le fetuutuunaiga o fuataga e faʻavae i le siakiina e le tagata lava ia o le setete o le tino e mafai.

Faaaogaina o le Rinsulin NPH

O lenei hormone ei ai lona umi o le gaioiga o gaioiga. E televave ona oʻo i totonu o le toto, ma o le fua faatatau e faalagolago i le metotia, metotia ma le vaega o le puleaina o le hormone. A maeʻa ona faʻaaogaina le vailaʻau, e amataina lana gaioiga i le itula ma le afa.

O le aafiaga sili e matauina i le va o le 4 ma le 12 itula pe a uma ona ulu atu i le tino. O le umi o le faʻaaliga i le tino e 24 itula. O le faʻamalologa e papaʻe, o le vai lava ia e le lanu.

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le maʻi suka o le ituaiga muamua ma le lona lua, ua fautuaina foi mo tamaitai ei ai se faamai i le taimi o le maitaga.

Contraindications e aofia ai:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi o le vailaʻau i soʻo se vaega o se vaega o le inisalini,
  • Le i ai o le hypoglycemia.

Talu ai e le mafai e le hormone ona ulu i totonu o le pa puipui, aʻo maitaga e leai ni tapulaa i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

I le taimi o le susu, e mafai foi ona faʻaaoga se hormone, ae a maeʻa le fanau mai e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma, pe a tatau ai, faʻaititia le fua.

O le inisalini e faia faʻapitoa. O le vailaau ua faatonuina e le fomaʻi, e fuafua i le mataupu faapitoa o le maʻi. O le averesi o aso taʻitasi o le 0.5-1 IU i le kilokalama o le mamafa.

O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina tutoatasi ma faatasi ai ma le hamu poto e pei o Rinsulin R.

Ae e te leʻi ulufale i le inisalini, e tatau ona e loli le kekeli ia le itiiti ifo i le sefulu taimi i le va o alofilima, ina ia tutusa le masini. Afai o le foam ua faia, e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina mo se taimi le tumau, aua e ono oʻo atu ai i se vailaʻau le saʻo. E le gata i lea, e le mafai ona e faʻaaogaina le hormone pe afai o loʻo i ai ni meaola mai fafo ma vaʻalele e pipii i puipui.

O se sauniuniga tatala e mafai ona teuina i le vevela o le 15-25 tikeri mo le 28 aso mai le aso na tatala ai. E taua tele le taofia o le inisalini mai le la ma le vevela.

Faʻasolosolo, e mafai ona atiaʻe le hypoglycemia. Afai o le faʻaitiitia o le kulukose i totonu o le toto e agamalu, o se mea e le manaʻomia e mafai ona faʻaaogaina e ala i le gaosia o meaʻai suamalie e aofia ai le tele o mea inu. Afai e ogaoga le tulaga o le hypoglycemia, o le fofo 40% o le kulukose e faʻatonutonuina ile maʻi.

Ina ia aloese mai lenei tulaga, pe a uma lea mea e tatau ona e 'ai meaai maualuga-carb.

Faaaogaina o Rinsulin P

O lenei vailaʻau e faʻamalosi ile inisalini. I foliga vaaia, e tutusa ma Rinsulin NPH. E mafai ona faʻatonuina i se auala faʻapitoa, faʻapea foi i le initoneti ma le faʻamalosi i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi. E manaʻomia foʻi ona faʻatagaina le fomaʻi ma le fomaʻi.

A oʻo mai le hormone i totonu o le tino, o lana gaioiga e amata i le afa itula. O le maualuga o le malosi e matauina i le vaitau o le 1-3 itula. O le umi o le faʻaaliga i le tino e 8 itula.

O le inisalini e faʻatonuina ile afa itula ao lei faia se taumafataga poʻo se meaʻai lelei faatasi ai ma se aofaiga faapitoa o gaʻo. Afai e naʻo le tasi le vailaʻau e faʻaaogaina mo le maʻisuka, e faʻatolu ona faʻatonuina Rinsulin P i le aso, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le ono i le aso.

O le vailaau ua faatonuina mo le maʻisuka malosi o le ituaiga muamua ma le lona lua, i le taimi o le maitaga, faapea foi mo le taufaasese o le gaosiga o le gaʻo i le gaosiga o se fua faatatau faafuasei. O faʻamaoniga e aofia ai le le faʻamaoni i le fualaau faasaina, faapea foi ma le i ai o le hypoglycemia.

Pe a faʻaaogaina le inisalini, o le faʻafefe o le tino, paʻu o le paʻu, fulafula e ono tupu, ma seasea ona tupu - faʻalavelave anaphylactic.

Ou te fia iloa mea uma

O le gaosiga o le inisalini o le inisalini o loʻo faia i Rusia. Enterprise mo le 3.3 piliona piliki. o le a maua ai le 100% o manaʻoga o le faitau aofaʻi o le atunuu mo tapenaga o le inisalini.

E leʻo manino le mea e tasi, aisea e tupu ai lenei mea i le taimi nei ma aiseā e le oʻo ai lima i le taimi nei? Talu ai sa faatauina i matou e aunoa ma ni faafitauli mai tua o se falemaʻi? Ia, la, "mamalu i le faasalaga!" pe pei ona latou fai mai "e leai se paʻu siliva."

O le Matagaluega o Alamanuia ma Fefaʻatauaiga, St. Petersburg ma le kamupani o vailaau faʻasaina Geropharm na latou sainia se konekarate faapitoa mo le teufaafaigaluegaina (SPIC) i le fausiaina i le teritori o le Russian Federation o se gaioiga atoatoa o vailaau taua, e aofia ai le inisalini ma ana mea tutusa.

I lalo o le poloketi, o le kamupani e sili atu i le 3.3 piliona piliona, e aofia ai le 1.5 piliona piliki. mo le vaitaimi o le faaiuina o le SPIC i le fausiaina o se pisinisi tau pisinisi fou i le taulaga o Pushkin (St. Petersburg), e tusa ai ma le Matagaluega o Alamanuia ma Fefaatauaiga.

I lalo o le maliliega, o le kamupani o le a fatuina ai ni galuega se tele e maualuga le tech.

"O le faʻatinoga o le galuega o le faʻatupeina o Geropharm o se vaega tāua i le faʻamautinoaina o le saogalemu o fualaau o le Rusia," o le saunoaga lea a le Minisita o Alamanuia ma Fefaʻatauaʻiga Denis Manturov. "O le gaosiga o le gaosiga fou - sili atu i le 1,000 kilokalama o le inisalini mea i le tausaga - o le a mautinoa ai le 100% inisalini, faʻapea foʻi ma faʻalautele atili le mafai ona auina atu i fafo o le kamupani. "

O le fale fou o le a avea ma nofoaga muamua i le Rusia o le Malo lea o le a maua ai le faʻasologa o le inisalini i luga o se taʻamilosaga atoa - mai le faʻaogaina o mea e tuʻuina atu i le tuʻuina atu o pepa faʻatumu.

O le atinaʻeina o galuega i totonu o aiga ma faʻamautinoaina o le tutoatasi mai kamupani mai fafo o loʻo tuʻuina atu ai faʻamaoniga i tagata Rusia mo le faʻamaoniaina o le mauaina o vailaʻau taua.

I aso nei, o le vaega a Geropharm e aofia ai inisalini gasegase o le tino, lea, e tusa ai ma taunuuga o le kuata lona 3 o le 2017, o loʻo nofoia le nofoaga muamua i le maketi o le insulin. I le tele o tausaga na sosoo ai, ua fuafuaina ai e Geropharm le faʻalauiloaina o le inisalini i luga o le maketi, o le mea lea, o mea uma ua iloa nei o inisalini oloa i le lalolagi o le a gaosia i Rusia i se taamilosaga atoa.

Geropharm o se gaosi oloa a le atunuu o oloa gaosiga o le biotechnology e mautinoa ai le saogalemu o fualaau faasaina i Rusia. O loʻo tuʻuina atu e le kamupani fualaau faʻataʻamilosaga atoa, faʻapipiʻi i le faʻalauteleina o tekonolosi ma le fausiaina o se vailaʻau faʻaonaponei fou.

O le vaega o kamupani e aofia ai le kamupani matua - LLC Geropharm, o le gaosiga o sauniuniga o meaola o le biotechnological i Moscow ma le nofoaga autu o suʻesuʻega i le SEZ Neudorf (St. Petersburg) - Farm Holding CJSC.

Vaega o mea faapitoa "Geropharm": psychoneurology, ophthalmology, endocrinology ma le gynnecology. O le auupega a le kamupani e aofia ai le sili atu i le 10 vailaau: uluai fualaau faasaina - Cortexin®, Retinalamin® ma Pineamin®, insulin - Rinsulin® R ma Rinsulin® NPH i ituaiga eseese o le faasao, faaleleia atili generics - Levetinol®, Memantinol®, Rekognan®, Pregabalin .

O le nofoaga tutotonu o suesuega a le kamupani o le atinaʻe lea o fualaau mo le togafitiga o le maʻisuka, e aofia ai le insulin, anaurologic, ophthalmic, fualaau oona - i le aofaiga atoa, e sili atu ma le 15 galuega faatino o loʻo faʻaaogaina.

Rosinsulin - Faʻamatalaga e uiga i Rosinsulin

Ole Rosinsulin o se inisalini lea e faʻaaoga i nisi o ituaiga o maʻisuka. E tatau ona vave faamamafa atu e tele ituaiga o togafitiga o lenei vailaʻau:

  • Rosinsulin PShort insulin faatasi ai ma le amataga o le aafiaga, pe a ma le afa itula mai le taimi o le pulega ma le maualuga lona atinaʻe i totonu o le 1-3 itula. O le aofai o le umi o le gaioiga e oʻo ile 8 itula,
  • Rosinsulin M mix"Faatatau" inisalinie aofia ai vaega e lua (o se mea e maua mai le kemikolo ma se oloa o le inisinia o le kenera, e tutusa lelei ma le hormone tagata). O faailoga muamua o le gaioiga o lenei vailaau e foliga mai ile afa itula pe a maeʻa le pulega, o le maualuga o mea e aliali mai mai le fa i le 12 itula, ma le aofaʻi o le umi o le aoga e tusa ma le aso,
  • Rosinsulin C"Faatatau" inisalinie aofia uma lava i le inisalini-isophan e maua mai i le inisinia. E le pei Rosinsulin M mixga, o le aʻafiaga o lenei vailaʻau e atiina ae i totonu o le itula ma le afa, ma oʻo atu i le maualuga ma tumau - pe a oʻo i le fofo muamua,

O vailaau faʻapitoa e manaʻomia mo tagata e le lava a latou inisalini.

O lenei mea e mafua ai le faateleina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le solia o lona gaioiga e fuluʻi, lea e sili ona matautia ma ono vave faʻaleagaina ai le soifua maloloina o le tino.

O tagata mamaʻie maua i le maʻisuka, ua latou malamalama lelei i faʻalavelave faʻapitoa o le metabolism o le glucose, aoao e iloilo lelei o latou tulaga (fai fua i se glucometer) ma faʻaaoga "long", "medium" poʻo "short" insulin e faasaʻo ai.

O nei vailaau e faʻaaoga mo:

  • Inisalini e faalagolago i le maʻisuka maʻi (ituaiga I),
  • O le maʻisuka e le o le inisalini e faalagolago i le maʻisuka (ituaiga II), pe a le mafai e le tino ona tuʻuina atu ituaiga o fualaau oona,
  • Maʻetuka ketoacidosis ma le coma,
  • Maʻisuka mafua mai ile maitaga,
  • Sugar e pulea ai tagata gasegase e manaomia ai togafitiga o taotoga, manuʻa, mafatia i se vaega laititi o se faʻamaʻi pipisi - i mataupu e le mafai ai ona faʻaaogaina isi vailaʻau oona,

Rosesulin tuʻuina atu pepa - fofo ma faʻamalolo mo tui. O nei fualaau oona e faia faʻafuaseʻi (i ni tulaga e le masani ai, e le faʻafefeteina poʻo le faʻaogaina).

O le fua faatatau o le faʻamaʻiina o lenei vailaʻau e faʻalagolago foi i le nofoaga o inisiua - o tagata poto masani e iloa le mea e sili ona lelei e tui ai inisalini i tulaga eseese.

E taua le suia i taimi uma le nofoaga o inisiua ina ia alofia ai aʻafiaga o le tino (lipodystrophy, etc.).

O le taimi o le puleaina o fualaau eseese e eseese ma faʻapipiʻi i meaʻai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Rosinsulin P "puupuu" e faia sefululima i le luasefulu minute ao lei faia se taumafataga.

Ma o le "Rosesulin C", lea e faʻaaogaina i le aso, e masani lava ona faʻaaluina le afa itula ao leʻi faia le taeao.

O tagata gasegase e atiina ae lana lava fuafuaga mo le faʻaaogaina o insulin, e faʻavae i luga o le faʻamaumauga o le glucometer i luga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, uiga o lona maʻi ma le olaga.

O le vailaau faasaina ua solia i:

  • Le faʻapalepale i soʻo se vaega
  • Hypoglycemia,

E mafai ma e tatau i tina fananau ma lacting, pe a tatau ai, ona faʻaaoga sauniuniga inisalini. E saogalemu mo le fetus ma le pepe fou. Ae o le tagata gasegase e tatau ona siakiina pea le maualuga o le suka, talu ai e tele lava ina fesuisuiai le gasegase o le kulukose i le taimi o le maitaga ma pe a uma ona fanau.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le le faapalepale i nisi o ituaiga o inisalini e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli o le maʻi - mai le urticaria, fiva, le manava, e oʻo i le angioedema.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o le hypoglycemia e mafai, o faailoga muamua ia o pallor, tremor, popole, palpitations, ma isi (faitau atili i se mea faapitoa e uiga i lenei tulaga). Ina ia faʻaleagaina lenei tulaga, o le faateleina o le numera o faʻamaʻi-inisalini faʻamaʻi i totonu o le toto e mafai ona faʻateleina.

I le amataga, o togafitiga e mafai ona o mai faatasi ma le edema ma le faʻaleagaina o mea. I le nofoaga o inisiua, mumu, fulafula, sosogi, ma le faʻaleagaina o mea faʻapipiʻi (e masani ona inisiua i le itu e tasi).

O le maualuga o Rosinsulin e taʻitaʻia ai le hypoglycemia ma e manaʻomia ai faʻalavelave faʻafuaseʻi - mai le suʻiina e le tagata maʻi, i le faʻaofiina o kulukose ma glucagon solutions (ma le leai o se malamalama).

Analogs e taugofie nai lo Rosinsulin

Talu ai ole Rosinsulin e le o avanoa mo le faʻatau atu, ma ua na o na o faʻamaumauga e leai se totogi e tuʻuina atu, i totonu o le falemaʻi e tatau ona e filifilia ona uiga ma, sili atu, e sili atu ona taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, "inisalini puupuu" o:

O nei, o le Tulafono e sili ona taugofie.

Analogs o le initaneti "initaneti" Rosinsulin S ma M mixga ole:

  • Biosulin N,
  • Humulin NPH,
  • Protafan NM,
  • NPH fou,
  • Ma isi

Biosulin o le nofoaga sili ona taugofie iinei.

Faʻamatalaga e uiga i Rosinsulin

Ole fualaau faasaina o le gaosiga o fale - o le mea lea, o loʻo faʻamalosia le faʻaofiina i totonu ole tino ole tausiga ole maʻisuka. E aofia ai, o lenei vailaʻau lea ua i ai nei, e masani lava i se isi ituaiga, ua faatonuina mo faʻasalaga e aunoa ma se totogi i falemaʻi. O le mea moni, o lenei mafuaʻaga e mafua ai le popolega tele i tagata maʻi ma a latou iloiloga o Rosinsulin e manino le faʻaalia o lenei:

- Ua leva ona amata ona taʻu mai e laʻu fomai ia Rosinsulin, o loʻo vivii ia te ia. Ae sa ou tetee. I le taimi nei, i se tasi aso sa latou tauina saʻo mai ia te au o le taimi nei ua na o lenei fualaau oona o le a faatonuina. Ma o isi tagata ese uma e mafai ona faʻatau i a latou lava tau. Latou te leʻi tuua aʻu se filifiliga. Faafetai i le Atua, ua ou le masani ai. Ae o lenei ua leai se filemu - O loʻo ou faatalitali pea mo faalavelave.

- Ono masina ua uma ona iai i Rosinsulin (faaliliuina i le malosi). Sa amata ona oso le suu. A o fetuutuunai le fualaau, ae o nisi taimi e na o ni popolega.

O nisi tagata gasegase ua fetuunai i lenei inisalini ma e viia ai foi:

- Na ou iloaina o le tele o faafitauli e mai le fefe ma le le talitonu. Mo le toeitiiti atoa le tausaga talu ona ou tui Rosinsulin ma ou iloa ai o loʻo galue lelei.

- Na vave ona ou tosoina le Rosinsulin i le falemaʻi. Sugar e taofi e tatau. O lea aua le fefe.

O le mafuaaga autu mo le le fiafia o le maʻisuka, o le faʻaaogaina o le tasi poo le isi inisalini o le ki lea ile ola masani. Mo le tele o tausaga, ua filifilia e le au togafitiga fualaau faasaina, fetuunaiga togafitiga, fetuunai o latou olaga ... I lenei tulaga, o le fesuiaiga (ma le masani i le faasologa) i soo se isi vailaau e mautinoa lava o se faalavelave. E tusa lava pe aoga tele lenei meafaigaluega.

O le mafuaaga lona lua o le le lava lea o le mautinoa i insulin. O fualaau faasaina na gaosia i lo tatou atunuu i le taimi muamua sa le lelei le lelei ma e le mafai ona tauva, ma sili atu foi, suia ai fualaau faasaina.

O le mea moni, lelei, e lelei mo tagata maʻi taitoatasi ona maua "lona" inisalini - o le fofo lea e sili ona fetaui ma ia. Ae, ala, i le tulaga oi ai nei e le mafai.

Ae ui i lea, o le mautinoa ma le mafaufau masani e tatau ona faatumauina i taimi uma. O le tele o tagata gasegase ua suia a latou fualaau faʻasaina e sili atu ma le tasi - pulea e le tagata lava ia le suka ma e talafeagai tele fautuaga faʻapitoa i le taimi nei.

Ma e foliga mai o Rosinsulin o le a faamaonia lona aoga.

Aotelega lautele: 1.2 out of 5

Faʻaliliuga mai le inisalini e faaulufaleina mai i faʻafitauli ile fale

I le tulaga o hormones, le pele Natalya, latou te talanoa e uiga i mea na suia i hormones o le malosi o togafiti, o loʻo i ai se taimi mo i latou - biosimilars. E tutusa ma NOVORAPID - e tusa ai ma le gaioiga o le faatinoga m. FUAFUAGA. I Rusia, e leai se tasi pe leai foi.

E le gata i lea, o loʻo i ai eseesega i foliga o se vailaau, i le foliga o se mea e puipuia ai. Afai ua faamalieina oe i le NOVORAPID, aua le malie i se sui mai le lelei o le le sailia o mea lelei. Ma afai e le o Humalog lenei - e le malie, vaai i le faatalanoaga a A. Suvorov.

luga o lenei 'upega tafaʻilagi pe faitau:

«AIF": - Alexander Yuryevich, i le 2013, o le taimi aoga o pateni mo le faʻaaogaina o le inisalini (o fualaau sili ona lata mai nei ma lelei o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka) e muta. O loʻo faʻamoemoeina o le tau malulu ole Indian ma Saina e faʻafefe ai le maketi. O le a le mea o le a taʻitaʻia ai?

A.M.: - Mo kamupani vailaau mo togafitiga, o le gaosiga o le inisalini ma analogues (e totogi i soo se mea e kamupani inisiua) o se tidbit. O le mea lea, o le tele o kamupani e fiafia e ulufale i le maketi ae le o se auala malamalama, taʻitaʻia suʻesuʻega tutoatasi e faamaonia ai le lelei o fualaau faasaina, ae "pulega", Tuuina atu o se tau maualalo. Mo a tatou ofisa o le soifua maloloina, o le filifilia o le filifilia o se fualaau faasaina e le o le lelei o le ola, ae o le tau. O se taunuuga, e mafai ona faʻafeiloaʻi tagata gasegase i fualaau fou, ma le le aoga.

«AIF": - Ae, masalo, o le faʻaolaina e tauamiotonuina?

A.M.: O tagata e maua i le maʻisuka suʻe vailaʻau mo le ola. O latou tulaga e tuusaʻo lava i le lelei o le fualaau faasaina, lea e faʻamoemoeina e le gata i le tausisia o le metotia faʻasolosolo, ae e oʻo lava i le uʻamea o le vaituloto o loʻo i ai le siama e maua ai le inisalini.

I le lalolagi atoa, ina ia faamaonia le aoga o se fualaau faasaina fou, e tatau i le kamupanī ona toe faʻafoʻisia tulaga uma o faʻataʻitaʻiga. I Rusia, o se suʻega e tolu masina le fualaau mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ua lava, ma ua maeʻa le resitaraina. Afai o le taimi lea e le o lagona le sili atu le leaga o le tagata maʻi, o le fualaau faasaina ua manatu e talafeagai. O isi uiga lelei e le o siakiina.

«AIF": - E le mafai e se fomaʻi ona faʻamautuina se fualaau fualaau taugofie a Initia, ae o se tau Europa taugata?

A.M.: - E le gata i lea, e mafai ona ia, ae o le mea lea o le a manaʻomia ai se faʻamaoniaga matuia. Ma o ai na te aoina lenei faʻamaoniga?

Oloa mai insulin poo le fale? O se mataupu lenei o le faʻaogaina.

O sauniuniga Iukureini e le sili atu ona leaga, ae taugofie.

I le tautala i le maʻisuka, e masani lava ona taʻua e fomaʻi o le faʻamaʻi pipisi o le seneturi 21.

O le mea moni, o lenei maʻi ogaoga o le endocrine o loʻo i le tolu o nofoaga i le lalolagi i le numera o tagata o loʻo mafatia mai - pe a maeʻa faʻamaʻi cardiovascular ma faʻamaʻi.

I le 15 tausaga, o le numera o tagata gasegase i le maʻisuka i luga o le paneta e faalua. I le aso, e tusa ai ma le Iunivesite o Harvard, e tusa ma le 350 miliona, e tusa ma le 6% o le faitau aofaʻi o le lalolagi.

TULAFONO MA LE TULAFONO

O le maʻi suka e vaevaeina i ituaiga insulin-faʻalagolago ma e le o insulin-dependent.

I le tulaga muamua, e manaomia e le tagata maʻi ni togafitiga masani o le inisalini e faatumauina ai le maualuga o le suka i totonu o tapulaa masani, i le tulaga lona lua, o le faafitauli o le faateleina o le suka e mafai ona fofoina i se taumafataga maualalo, aua o le ituaiga o le insulin e masani ona atiae i tagata matutua ona o le mamafa. I siama o le insulin, o le inisalini e na o le pau lava lea o fualaau faasaina lea e suitulaga i tamaʻi manomalie. Taumafai e aloese mai le iniseti, suia le inisalini i meaʻai po o naʻo se mea e maualalo i le gaosiga e mafai ona oʻo atu ai i le hyperglycemic coma, ma o nisi taimi o le oti. E tatau ona manatua lenei mea e tagata gasegase ma o latou aiga oe manatu o le faafitia o le maʻi, le le amanaiaina, e mafai ona e faʻaumatia.

LE MEA UA FAIA I LE MALO

I aso nei, o tapenaga o le inisalini e gaosia mai mea masani masani (aemaise lava, mai le pancreas o le puaa) ma le suamalie ma synthese (synthetic). O inisini gasegase faʻainisinia faʻale-tino e tutusa lelei ma vailaʻau faʻamaʻi i le inisalini o le tagata.

E le gata i lea, o le inisalini e puupuu tele, puupuu, ma le umi ma le umi (faʻalautele) gaioiga. I le taimi nei, o fomaʻi e manaʻo e faʻasolosolo puupuu le taimi o insulin i le faʻapipiʻiina.

Ae peitai, o le tagata maʻi lava ia e tatau ona pulea le maualuga o le suka o le toto e faʻaaoga ai se glucometer ma ia iloa pe faʻapefea ona fuafua i le 1 XE le maualuga o le inisalini mo ia lava (o se keke o se vaega masani e faʻaaogaina le fuafuaina o le aofaʻi o meaʻai) i tagata maʻi taitoatasi, e mafai ona fesuiaʻi.

E tatau foi ona manatua e tatau i tagata maʻi o le insulin ona maua se tafaoga manino o le taumafataga e fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o le injection.

A maeʻa, o le tui e le faia i le taimi e mafai ona oʻo atu ai i le hyperglycemia (o le faateleina o le suka o le toto), ae le o se taumafataga e ave i le taimi, i se isi itu, e mafai ona taʻitaʻia ai le hypoglycemia (o le faʻaitiitia o le suka).

E lua uma le hyper- ma le hypoglycemia e afaina i le siama, lea e mafai ai ona ave i fafo ile maʻi ile falemaʻi.

O LATOU NOFOAGA E TATAU ONA TATAU ONA ONA TATAU I LE TAIMI

Talu mai le 1999, o loʻo galue le polokalame o le maʻisuka i Iukureini, faʻafetai i tagata e maua i le inisalini e maua ai vailaʻau 100%.Ae e le mafai ona fai mai o le polokalama e foia uma faafitauli o le maʻisuka.

Aʻo le i faʻaulufaleina mai kamupanī faʻakomepiuta Iukani e maua ai le inisalini (ma o loʻo i ai nei le toʻalua oi latou i nei aso, Indar ma Farmak), na i ai faigata mai lea taimi i lea taimi ma le faʻatau mai o fualaau faʻasau mai. Ma o le maʻisuka, e pei ona e iloa, e te le fiafia e faatali ma e le mafai.

O le mea lea, o tagata gasegase na faʻatau faamalosia e faʻatau fualaau faasaina i luga o maketi uliuli, o lona tau e mamao ese mai le paketi. Ina ua maea ona faailoa mai e Ukraine i le tele o ana sauniuniga o le inisalini, na faaitiitia le tulaga.

O le mea moni, e le o tagata uma o Ukrainians na vave faʻaaogaina fualaau faasaina na faia e tagata e gaosia fale. O le matafaioi na faia iinei e le itu o le mafaufau - o le mea taua i totonu o le teritori o le Soviet space ua mautinoa pea le mautinoa, ma o le fua o le fualaau faasaina.

E pei ona e iloa, o le suiga faifai pea o le inisalini o se popolega tele mo le tino. Ma o le fesiitaiga mai le tasi fualaau faasaina i le isi taimi e manaomia ona faia i se falemai. O le mea lea, o tagata gasegase e taumafai e faʻaaoga fualaau o le tasi kamupani.

Ae ui i lea, oi latou na amata faʻaaogaina le inisalini i Iukureini e le faitio foi - o le inisalini e toetoe lava leai se eseesega mai analogues mai fafo. Na o tau e itiiti.

Ae ui i lea, fai mai fomai, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e masani ona i ai popolega e uiga i sapalai o inisalini, faapea foi ma tau. O sina paʻu laʻititi poʻo le tau o le tau e mafua ai le le mautonu.

"O le suiga mai le tasi fualaau faasaina i le isi, o le mea moni, e mafai, ae e matua faigata lava, talu ai e tatau ona faia i lalo o tulaga tumau," o le tala lea a Yuri Karachentsev, o le faatonu o le Institute of Endocrine Pathology Problems of the Academy of Medical Sciences of Ukraine.

E le faigata ona fuafua i totonu o Iukureini e le tele naua moega ma uarota e fesoasoani ai i le tele o tagata.

Ae o le a le fualaau e sili ona manaʻo, o lenei, e pei o manatu o le tele o tagata e molimau, o se mea moni lava o le tau ma le mamalu. O fualaau faʻatau uma e faʻatau atu i Iukureini e masani ona aoga.

RAIDER'S CAPTURE HEALTH OF UKRAINIANS

Ae ui i lea, o le inisalini na gaosia e le Indar i Kiev e le o toe umi ae mou atu pe tulaʻi i luga le tau i le maualuga o le faaulufale mai.

O le isi aso, na tauaaoina ai e le ulu o le komiti a Indar CJSC, Alexey Lazarev, le Peresitene o Iukureini ma se tusi tatala e faapea o le kamupani na osofaia le pisinisi ma ua le mafai e le setete ona pulea se mea e le o noatia i le faatumaotiina i lalo o le tulafono.

I lana talosaga, na taʻua e Lazarev e faapea, "70.7% o sea o le atinaʻe na gaoia mai le setete." E tusa ai ma ia, na tupu lenei mea i le 2008, ma o le tolu-tausaga o le faamasinoga na le suia ai le faagasologa o mea na tutupu. O faʻataʻotoga e ala i faiga faʻalavelave sa umia e le tele o kamupani i fafo atu.

70.7% o sea o le atinaʻe sa umiaina e le setete, lea sa umia i latou e ala i le SJSC "Ukrmedprom", o se fausaga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

Ae ui i lea, e tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, o latou tagata o loʻo iai nei o le kamupani mai fafo o Stroke Holdings Limited, na faamauina i Belize.

21% o Indara o loʻo umia e le Polish Bioton, o loʻo ia te ia lenei pusa e ala atu i Kuperu i fafo atu o Mindar Holdings Limited. O le isi 8% o sea o loʻo umia faʻasalalau e Pole, lea na faʻatau mai i le 2006.

Lazarev e mautinoa o le sini o le Raiders o le tapunia lea o gaosiga mo le lelei o tagata e faaulufaleina mai ma maketi o le inisalini.

E talitonu o ia o tagata o loʻo iai nei e le fiafia i le gaosia o le inisalini, latou te mananaʻo e faʻatau le fale.

E le gata i lea, o tagata fou, oe na tofia o latou faatonu ae le o Lazarev, o kamupani i fafo atu, o lona uiga, e le o manino atoatoa pe o ai i latou ma o ai foi i latou.

"INDAR" e na o le pau lea o le kamupani i Iukureini ma o le lona fa i le lalolagi o loo faia le taamilosaga atoa o le gaosiga o le inisalini - mai le mea e faʻauʻu ai pepa o fualaau.

Vladislav Tsarev, o loia ma le faufautua i le Yurexpert Law Firm, e talitonu o le tulafono, tagata ma kamupani latou te nanaina meatotino a latou meatotino ile lua mataupu.

"O le mea muamua e sili ona taatele pe a fai o lē e ona le ofisa maualuga poʻo se tagata vavalalata o lona aiga," o le faamalamalama mai lea a le loia. - Ma le lona lua, pe a fesootaʻi se tagata ma le lalolagi solitulafono. I tulaga uma e lua, o le lolomiina o igoa o tagata moni e mafai ona oo atu ai i le solitulafono ma le toe iloiloina o maliega uma e le fiafia i le tagata fou.

O le mea lea, e mafai ai e tagata Ukrainians e faʻalagolago i le insulin-o le a le pine ae suia vailaʻau ma faʻamalo ai. Ae ui i lea, e leʻi faʻasalaina le peresitene.

TALAFAASOLOPITO O LE MALO

Kiev Gennady Bogolyubchenko e 26 tausaga le matua, na maua ai o ia i le maʻisuka 9 tausaga talu ai. Na te taumafai e na o le inisalini e faaulufaleina mai: "Ou te tuiina le French Faculty Rapid Rapids faatasi ma le Siamani Lantus. O fualaau faasaina e aoga, o lea ou te lagona lelei ai.

O le a ou le fesuiaiga i fualaau oona, na taʻu mai e au uo pagatia ia te au le tele o mea matautia. E ui lava o loʻo i ai pea faafitauli i le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le mea lea, e tatau ona e faʻatau oe lava, o le mea moni, e le taugofie.

O loʻu finocrinologist i taimi uma e tauanauina au e fesuiai i la matou "Humodar", fai mai o tala uma e leaga ai o ia o faiga faaupufai. E le gata i lea, o loʻo i ai se peni tui, e faigofie lava, ae ou te fefe i faʻafitauli. "

O le Pension Anna Grigoryevna Samsonova, e 60 tausaga le matua, e maua i le maʻisuka mo le 30 tausaga, e faaaoga ai le inisalini ile fale: "Ua ou fiafia tele i aʻu vailaau, ua ou faaaogaina Humodar mo le 10 tausaga.

E te malamalama o se mea le talafeagai le faʻatau mai o vailaau faʻatau mai ile penisione, ma aiseā? Ua faatonuina e le fomai "Humodar" e aunoa ma ni faafitauli, e leai se faalavelave ia te ia. E leʻi i ai ni faʻafitauli mo nei taimi uma, o le suka e masani lava.

Ia, e moni, ou te mulimuli i se meaai. O le mea e leaga ai, e leai se auala ma a tatou faʻamaʻi e aunoa ma lenei mea. "

O le tamaititi Lilia Gmara e nofo i Zhitomir, e 19 ona tausaga, na maua i le ono masina talu ai, na ia faʻaaogaina le inisalini: "Ina ua latou fai mai ou te maua le maʻisuka, sa ou popole lava, na na ona ou teʻi. Cried, manatu o le a ou le malilie e tui inisalini.

Ae na ou iloaina e leai se isi mea, e ui na taumafai oʻu matua e ave au i luga o le mafaufau. Ia, e te iloa, e leai se tasi e foliga mai e talitonu i lenei mea, ae na latou faʻamoemoe lava. Na vavao tele i matou e le fomai mo lenei mea. Na faatoa mafai lava ona ou oo i tulaga ma loʻu maʻi.

Ou te malamalama e le o le kanesa lenei ma e mafai ona e ola ai. Ae e matua faigata lava ona mafaufau i ai i taimi uma, ia manatua e tatau ona e maua se tui i le taimi, ia 'ai i le taimi. O aʻu o se tagata aʻoga, ola e tusa ai ma le tulafono e masani lava o se faafitauli. Na faatonuina au e le fomai Humodar, ou te fiafia i ai. Ou te lagona le lelei.

O le a ou le faatauina mai le faaulufale mai, e taugata tele, ma e leai se aoga. E le sili atu lo matou leaga. "

Faʻasologa o vailaau faʻaonaponei. Rusia insulin

O le maʻisuka faʻalagolago i le insulin-o se faʻamaʻi e manaʻomia ai togafitiga o le olaga atoa. I le uiga moni o le upu, o le ola o le tagata maʻi e faalagolago i le i ai pe leai foi le inisalini. O le maʻisuka ua aloaia aloaia o se faʻamaʻi pipisi ma, e tusa ai ma le WHO, o lona tolu lona tolu i tulaga o le faʻateleina pe a maeʻa maʻi cardiovascular ma oncological.

E 200 miliona tagata e maua i le maʻisuka i le lalolagi, lea ua 6% o le aofaʻi o tagata matutua. E sili atu ma le 2.7 miliona oi latou e nonofo i lo tatou atunuu. I le tele o auala, o lo latou ola e faalagolago i mea o loʻo faia i totonu o nei puipui.
O le Medsintez o loʻo galue i Sverdlovsk Novouralsk talu mai le 2003.

O aso nei ua faamalieina ai le 70% o manaoga o le maketi atoa o le inisalini. Ma o le fiafia ma le fiafia na ou maua ai le avanoa e faia ai se maimoaga puupuu i lenei atinaʻe. Ma o le mea muamua na faateia ai au o le fale - "pepe taalo". I totonu o le gaosiga o le "non-styryl" aʻoga e tasi le isi - "mama".

O le mea moni, i tafaoga masani i soo se mea e faʻata i luga fola ma le mama. Ae o le galuega autu e tupu iina, i tua o faamalama tioata. Zavod Medsintez LLC, na faavaeina i le 2003, o se vaega o le NP Uralsky Pharmaceutical Cluster. I le taimi nei, ua tuufaatasia ai e le fuifui le 29 kamupani o talaaga eseese ma le aofaiga atoa o le silia ma le 1,000 tagata.

O le faleoloa o loʻo faʻafaigaluegaina nei i le taimi nei le sili atu ma le 300 tagata. Ua tofia tagata e ulu atu i le faitotoa, e ui lava sa matou teuina i mea tetele. Sa tatau ona ou tilotilo i totonu o faamalama. I totonu, o le galuega a le tamaʻitaʻi e sili ona puleaina. O loʻo tuʻuina atu se mea ma faʻapipiʻiina ma e ui lava ina e iloa o mea uma o loʻo i totonu e saogalemu ma o vailaau e gaosia, e leai se faʻalelei.

O le a le mea o loʻo faia e nei mata matagofie i luga o le galuega, pe a fai o se fatu, po o se ata se tasi, ona fai lea:

FAAMATALAGA O LE FUAFUAGA O INSULIN

Ma o lenei i le itu. I le 2008, i le laau o Medsintez ma le auai o le kovana o le Sverdlovsk Region E.E. Rossel na tatalaina le muamua i le gaosiga o le gaosiga o fale gaosiga o le gaosiga o tui o le inisalini o le tagata e tusa ai ma manaoga o le GMP EC (TUV NORD o le Numera 04100 050254/01).

O le gafatia o le upega tafaʻilagi e oʻo atu i le 10 piliona IU i le tausaga, lea e mafai ona faamalieina i le 70% o manaʻoga o le maketi insulin.

O le gaosiga o loʻo i totonu o se fale fou e iai le eria e silia ma le 4000 mita. E aofia ai le faʻalavelave o potu ma fale e 386 mita, e aofia ai potu o potu mama A, B, C ma D.

O meafaigaluega faatekinolosi a le au gaosi oloa o le lalolagi na sii i le gaosiga: BOSCH (Siamani), SUDMO (Siamani), GF (Italia), EISAI (Iapani).

Ae ui i lea, o le vailaau e talafeagai mo le gaosia o fualaau faasaina na faatauina muamua i Falani. Ina ia mafai ona faʻamalolo le vailaʻau, e tatau ona atiaʻe a latou lava siama.

Na faʻaiʻuina e le saienitisi Ural le fa tausaga e faia ai lenei mea - na latou pateniina o latou aʻa ia Me 2012. O lea la o le mataupu o le faʻaaogaina o le gaosiga.

I le taimi nei, na faʻaalia i matou i le mea aupito sili ona paia - o le mea lea e amata ai le filifili o gaosiga. O le Ural telefoni Igor Kholmansky ma tagata o loʻo faʻalogologo i se faʻamatalaga puupuu o le gaioiga galue. O mea uma lava e faʻaaogaina ma o tagata i le itu lenei.

"Ola" tagata faigaluega e na o le faasologa o le faagasologa e mafai ona vaaia. O le sauniuniga e sauniuni ai i latou mai le mafutaga faaleaoaoga i le mafutaga faaleaoaoga e naʻo le au faimalaga. O nei tamaʻitaʻi latou te aoina ia afifi ma tuu i luga o le fusi paʻu.

O se tafe malosi o le ea e tulei ese mai le fata ma faʻapipiʻi. E le mafai e le bacteria ma isi mea "e paʻu i le fulufulu mamoe" ona faʻataʻamilomilo. Ona tatau ai lea ona ia tamoe i ni nai mita i le va o le "non-sterile" zone seia oʻo i le "sterilizer" mulimuli ane.

O taʻaloga e tietie solo lava i luga o alavai. O lenei o le vaega mulimuli o loʻo teu i uta. Ua saunia insulin e alu i le tagata faʻatau. E le tele foi tagata, e oʻo lava i se taavale feʻaveaʻi i luga o servos e momoli pusa.

O loʻo fausia se fale fou i Novouralsk, lea e tatau ona aofia atoa ai le manaʻoga mo le inisalini mo le atunuu atoa.

E le gata i lea, o se vaega o oloa o le a auina atu i fafo - o maliega i luga o lenei mea ua uma ona sainia.

O le fale fou o le a amataina i ni nai masina. O le vaega muamua o le inisalini atoa Rusia i Medsintez e tatau ona maua i le afa muamua o le 2013.

O le tau o le fale fou fou e 2.6 piliona taula. O le vaega ole atinaʻe e 15,000 mita sikuea. m, lea e lua afe - fale suʻesuʻe. O le tele o mea faigaluega o le a faʻatauina i Siamani. O le gaosiga o le laau e tatau ona 400 kilokalama o mea i le tausaga. O lenei, e tusa ai ma tagata atamamai, e 75 kilokalama sili atu nai lo le manaʻomia o le Rusia.

I le taimi nei, e tusa ma le 2 miliona tagata Rusia e manaʻomia le faʻaaogaina o le inisalini i aso uma. O le faapipiiina o se fualaau faasaina mai fafo e tusa ma le 600 rubles, o le tau o fale e tau e tusa ma le 450-500 rubles. A maeʻa le faʻatinoga o le poloketi, e tatau ona faʻaitiitia le tau i le 300 rubles. I le taimi lava e tasi, e mafai e le tupe a Rusia ona faʻapolopolo e tusa ma le 4 piliona taula.

Tuua Lau Faamatalaga