Taumafa ole taumafa Oligim mo le maʻisuka: faatonuga, iloiloga, tau

O le maʻi suka o loʻo faʻamaonia e ala i le gasegase i le gaioiga o le tino, lea e faʻaalia i le faateleina o le maualuga o le suka i le toto o se tagata. O lenei tulaga e tupu pe a maua e le pancreas le le lava o le inisalini, lea e talafeagai mo le puleaina o le kulukose.

O mafuaʻaga autu o lenei faʻamaʻi matautia o:

  • mamafa tele
  • maualuga le cholesterol
  • faʻasologa o togafitiga
  • ogaoga maualuga.

Afai o se tuufaatasiga o nei mea tutupu e tupu, ona mafai lea ona faateleina le tele o taimi i le atiaʻeina o se maʻi.

O i latou e lamatia e manaʻomia ona manatua o le inisalini o se hormone faapitoa lea e manaʻomia e pulea ai le suka. O mea taumafa uma e ulu i le manava e faʻauʻu i totonu o le inumaga i le mea itiiti.

O nei mea e aofia ai le kulukose, lea e tuʻuina i totonu o le toto ma salalau solo i le tino atoa. Taua tele i le masini o le leai lea o le inisalini o le faagasologa e le mafai. E na o lenei hormone e mafai ai ona faʻafefe le suka i se tulaga maualuga.

Faʻapitoa Oligim Evalar

I le taimi nei, o le falemaʻi o vailaau mo togafitiga e ofoina atu ai le tele o fualaau oona ma mea taumafa e fesoasoani e totogi ai le le lava o le inisalini.

O se tasi o nei meafaigaluega o le Oligim Evalar, lea e fesoasoani e faatonutonu ai le metabolism o gaʻo i totonu o le tino, ma faʻamasino i mea o loʻo i ai, e aʻafia ai ma lana galuega.

O loʻo faʻatautaia e le Faletupe Vaʻalele le maketi o lo tatou atunuu mo se taimi umi, aoina mai ni iloiloga lelei.

Ua atiae e le kamupani le tele o fualaau faasaina lea e mafai ona sili atu ona aoga mo faafitauli faafomaʻi.

Faiga o vailaʻau

O le aʻafiaga o aʻafiaga o le ola maloloina (BAA) Oligim e faʻamoemoe e faʻaleleia le tulaga o le soifua maloloina o le maʻisuka. O lenei meafaigaluega e tatau ona faʻaaogaina i luga o le tala o se taumafataga laiti-carb, e faʻaaogaina ai le faʻafitauli o le faʻamaʻi. Ole Oligim e iai le inisalini sili ona mama, faapea foi le gimnema (o se vailaʻau togafitiga ua iloa mo le mafai ona tuu i lalo le suka o le toto).

O meatotino o lenei faʻaopoopoga mea taumafa o le pe a ulu atu i le gastrointestinal tract, o le inisalini (i lalo o le aʻafiaga o le siosiomaga oona o le manava) e amata ona liua i se suga masani - sui fructose. O se taunuuga, e maua e le tino o le maʻi le malosi e tatau mo ia, ma o le kulukose toto e le mafai ona faateleina.

Ona o le auai i le tuufaatasiga o Oligim Evalar o lau o le fafie jimnema, o le sauniuniga e aofia ai meaola masani, lea e fesoasoani e faagesegese ai le soona inu o le suka maualuga mai meaai e faaaogaina e le manava.

O le iʻuga, o le faʻaaogaina tele o le kulukose i totonu o le toto, lea e mafai ona aveesea atoa mai le tino, e faaitiitia. O faʻamatalaga e uiga i le gaioiga o fualaau faasaina, latou te fai mai e lelei tele.

Gymnema acids e mafai ai ona amata le gaosiga maloloina o le inisalini, lea e mafai ona lagolagoina le lelei sili atu o le gaosiga o le pancreatic pancreatic performance.

O vaega o mea taumafa faaopoopo O Oligim e i ai sona aafiaga faʻapitoa i le tino. E le gata i lea, o le vailaʻau e mafai ona:

  1. faaitiitia le fiaai
  2. faʻaitiitia le manaʻoga mo sitaili
  3. puipuia ia suauu pancreatic mai le faaleagaina.

O le faʻasalaga mo le Oligim Evalar e faigofie lava. E tatau ona faia se faʻaopoopoga o meaola i aso uma i le taimi o taumafataga (2 pata faalua i le aso). O le autu o togafitiga o le a 25 aso. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faia se 5 aso malolo, ona toe fai lea o le kosi.

O le tele o le faʻasaʻo

O le gaosiga o le vailaau mo le faasaʻoina o le gaosiga o le gaʻofale e le o fautuaina le faʻaaogaina o le oloa i le tulaga o:

  • tasi le le faapalepale i vaega o meaʻai faaopoopo,
  • maʻitaga
  • i le taimi o le lactation.

I le faʻaopoopoga, e le mafai ona e faʻaogaina oe lava ia. Mo lenei mafuaʻaga, e taua le muamua feutagai ma lau fōmaʻi (endocrinologist), o le a tuʻuina atu fautuaga e faʻavae i luga o le suʻesuʻeina o le soifua maloloina o le maʻi.

O tausaga taʻitasi, e toʻatele tagata e aʻoaʻoina e uiga i le maʻisuka. Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina o mea faʻalaʻau faʻapitoa o le Oligim Evalar, o le a mafai ona faaitiitia le tulaga o le totoina o le hypoglycemia, ma o le iloiloga o le maʻisuka e faamaonia ai lenei mea.

Afai ua amata ona amata le maʻi, o lenei vailaʻau o le a fesoasoani e faatumauina se tulaga masani o le kulukose i le toto o le tagata maʻi.

O le a le fualaau faasaina Oligim

O le aʻafia o le maʻisuka i luga o le tino e le faʻapulaʻaina i le fesuiaʻiga o le gaʻo gaʻo. Faatasi ai ma le tuputupu ae o le suka, o le maualuga o le lipids i le toto e faateleina ai le mamafa o le oxidative, ma o se faaletonu tumau o nisi o vitamini. O fualaau e maualalo ai suauu e foia ai nei faafitauli e le lava, e taua tele mo le maʻisuka ia maua lelei meaai lelei i vitamini ma filo masani. O le tele o tagata gasegase e tatau foi ona faʻaitiitia le mamafa, o lona uiga, o le meaai e tatau ona faatapulaa i le kalori. E faigata tele ona aofia ai mea uma e tatau ai i le 1200-1600 kcal, ma i le taumalulu e taugata tele, o lea o nisi o maʻisuka e sili ona faʻamalosia a latou meaʻai ma le fesoasoani a Oligim Evalar.

E tusa ai ma faʻatonuga, o laʻau Oligim e fesoasoani e tumau ai le kulukose. Latou te aofia ai:

  1. Se fuaitau mai laulaau o se laau Initia - Gimnema vao. E faʻaaogaina e faʻafaigofieina ai le suka o le toto ma le cholesterol, faʻaitiitia ai le manava, ma faʻaleleia le faimamaga. E talitonuina o Gimnema e lagolagoina laupepa peta pancreatic, e puipuia ai le tafe o le kulukose mai le manava. O lenei laau e sili ona lauiloa, o se vaega o le sili atu nai lo le tele o meaʻai e maua ile maʻisuka. O le faʻaaogaina o le hypoglycemic o le gimnema e faʻamaonia e ala i suʻesuʻega i meaola e maua i le maʻisuka.
  2. Inulin o se faʻasolosolo laau toto. E le na o le faʻamaoniaina o le faʻagasoloina o le maʻisuka, ae iai foi le tele o meatotino e aoga mo le maʻisuka: e gauai ma aveesea le cholesterol sili atu, faʻaleleia le gaioiga o le tino puipuia, ma faʻagesegeseina ai le inu o le kulukose i totonu o vaʻa toto. Aumai le inulin mai Ierusalema artichoke. E le gata i lea, e tele naua i le chicory, ituaiga o aniani, palu.

Vitamins Oligim o se vailaʻau maʻoti mo fualaau maʻisuka. Na manatu le gaosiga e faapea o tagata gasegase masani o loo i ai se manaoga maualuga atu mo meaʻai, o le mea lea, o vitamin sili ona taua o loo i totonu o le lavelave i se aofaiga faateleina. E taua le faamaninoina o le fualaau faasaina ua faamauina e avea o se fesoasoani faaopoopo, o lona uiga, e leʻi pasi atu i faamasinoga faataitai. E ui lava i lea, o iloiloga e sili ona lelei, o tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka maualuga maualuga, tau maualalo faʻatusatusa i analogues, toleniga lelei o Oligima Evalar.

O le lauti o Olifi o loʻo i ai laʻau lauiloa e fesoasoani i le maʻisuka e tausisia le maualuga o le kulukose ma puipuia ai faʻafitauli. Galega e faaosofia ai le faʻamamaina o le suka mai toto toto, dogrose ma fualaau lauʻau e faʻamalosi ai le tino, faʻafefeteina saoloto fualaʻau, faʻafefeteina ai le mumū, faʻavave le toto toto. E tusa ai ma le maʻisuka, o le Oligim tea e le na o le soifua maloloina, ae e matua lelei lava ma manogi.

Le tuufaatasiga o Oligim faaopoopo

O le tuufaatasiga o vitamin complex Oligim:

lactate - 6.5120 manganese

gluconate - 1.4130 apamemea1100 seleni0,0686 chrome0,08150 Macronutrientsiodine0,15100 magnesium6015 Gaoioiga faʻaopoopo faʻaopoopotaurine140— siama gimnema50—

E pei ona mafai ona iloa mai le laulau, o vaega o vaega e sili atu nai lo le tulafono ua fautuaina. E talafeagai lenei mea ina ia mafai ona maua ai le le lava o vitamini o loʻo i ai i maʻisuka uma. O lenei faasiliga e le afaina i le soifua maloloina, talu ai e itiiti ifo nai lo le maualuga faatagaina faatagaina. E tusa ai ma fomaʻi, o vitamin oligim e le sili atu ona leaga nai lo analogues. Ole vailaau e leʻo faamauina e fai ma vailaʻau, e le o faʻamaoniaina e le fomaʻi, ae e mafai ona fautuaina.

I le faaopoopo atu i vitamini ma minerale, ua faaopoopo i le capsule le ulu ma le gimnema. E manaʻomia e le tino ia Taurine mo le puipuia o le retinopathy o le maʻisuka, lagolago o le tino, le ate ma le paʻu. Gimnem faʻaleleia le pulea o suka.

Vaega o ausilali o vitamini Oligim: cellulose, calcium stearate, diokyide, gelatin, oona.

O le tea o Oligim e aofia ai:

  • mutia o le galega ('oti) o le vaega autu o le suka-o le togafitiga o le maʻisuka i le 'oti,
  • sisi i luga o sipuni,
  • o pito i luga o fugātini tipi na aoina i le vaitaimi o le vavao,
  • upega fagota, currants ma lingonberries,
  • uliuli tiuti
  • tofo.

I faatonuga mo le faʻaaogaina, e le lipoti mai e le kamupanī le pasene o vaega, o lea o le aoina o lauti i lou lava loto e le galue. E iloa lelei o le phytoformula (otaota e afaina ai le maʻisuka) e tusa ma le kuata o le aofaiga atoa o aoina.

Faʻavaeina o le 1 papa maʻa inulin + jimnema:

  1. 300 mg o inulin, i le 1 papalama - 10% o le tupe fautuaina i aso taitasi.
  2. 40 mg fuamoa gimnema.
  3. Auxiliary ingredients: cellulose, starch, stecite calcium, diokone.

Faatonuga mo le faaaogaina

Talu ai o oloa Oligim Evalar o ni mea faaopoopo, e le o ni vailaʻau, e leai ni a latou faʻamalamalamaga mo le faʻaaogaina o vailaau mo togafitiga ma vailaau mo togafitiga. E le mafai ona faʻamatala lelei le aʻafiaga o meaʻai, ona o la latou vaega autu o le mea totino. Ae ui i lea, o faatonuga o loʻo faʻamatalaina ai le faʻasaʻoina, vailaʻau ma togafitiga.

Maualalo Information OligimVitaminiPillsTea
Faiga faʻapolopoloO le pusa e aofia ai le 30 capsules ma minerale ma le 30 ma vitamini, taurin ma gimnemoy.5 paʻu mo 20 papaʻu taʻitasi.20 taga e tuʻu ai ato. O le kuka e ave le 10 minute.
Totogi o aso umaAve 2 capsules eseese i le taimi e tasi.2 pcs. taeao ma afiafi.2 sachets.
Umi o le taimi o le ulufale1 masina i kuata taitasi.1 masina, toe faʻagasolo i le 5 aso.3 masina.
Soifua manuia, tausaga323
Tau o le tagata faatau, lapisi.279298184

O le tau i falemaʻi ma faleoloa i luga o le initaneti mo le Oligim tupe e tutusa ma le mea na gaosia e le kamupanī. E mafai ona e maua ni supplements i toetoe lava o nofoaga tetele uma o le Rusia.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Aafiaga ma faʻaleagaina

Faʻailoga lautele mo le laina Oligim atoa: allergy i vaega o loʻo fausiaina, maʻitaga, HB. O le faʻaleleia o le aʻafiaga o fualaau antidiabetic ma insulin, o le mea lea, a tuʻuina faatasi, e mafai ona maua le hypoglycemia. Mo mafuaʻaga saogalemu, o fua o le suka e sili atu ona masani i le amataga o le vasega. Afai e pa'ū, o le fualaau o vailaʻau e tatau ona faʻaitiitia mo sina taimi.

O le tī o Oligim e aofia ai laʻau o le diuretic, o lea e le tatau ai ona onā i le maualalo o le vai, le lava o le sodium, faʻamaʻaina, pe a fai o le maʻisuka e faigata i maʻi fatu fatu. O aʻafiaga e aʻafia ai: faʻalauteleina le toto, faateleina le mamafa o le toto, faafitauli faʻaogalua.

O a ni mea lelei e sui

O a meafaigaluega e mafai ona faʻaaoga e fai ma sui mo Oligim:

  1. E i ai ni nai analog o vitamin Oligim ua faʻatatau faapitoa mo tagata mamaʻi i le maʻisuka i falemaʻi a Rusia: Alphabet Diabetes, Doppelherz Asset, Vervag Pharma. Na auina mai le Evalar ua fautuaina foi mo le maʻisuka, e ese mai Oligim i lona seti o fualaau faʻamaʻi ma le itiiti o vaega.
  2. O se analogo o tea Oligim e mafai ona mafaufau i ai o le faaopoopoina o le Dialek, toto o le hypoglycemos Arfazetin ma Mirfazin, tea o monastery, Phytotea Balance.
  3. E leai ni faʻatusatusaga atoatoa o Oligim tablets mai le isi gaosiga, ae e mafai ona e faʻatau inulin ma Gimnema paʻu eseese. O loʻo faʻatau atu i falemaʻi, faleoloa mo tagata taʻaalo, matagaluega o meaʻai maloloina.

Faʻaaogaina ma inulin: paʻu Astrolin (Biotechnology Factory), NOW INulin mai aʻa o le chicory mai le gaosiga Amerika o mea taumafa taumafa I le taimi nei Meaʻai, Taimi umi mai le fale o le lau-nutrition Diode, Inulin No. 100 na faia e le V-Min.

O Jimnu i laumei ma le paʻu o loʻo gaosia e toetoe lava o mea tetele e gaosi meaʻai. E mafai ona e faʻatau mai ia taugofie ile fale o Ayurvedic.

Taurine o loʻo i ai pepa palapala e avea o se mea galue. E faʻaaogaina mo faʻamaʻi fatu ma le maʻisuka e faʻafaigofie ai faiga faʻasolosolo. E mafai ona e inu Vaʻai faatasi ma Oligim, talu ai i vitamini mai le Evalar 140 mg o le uaina, ma o le manaomia i aso taitasi e tusa ma le 400 mg.

Oligim: uiga lautele ma le tuufaatasiga

O mea faʻapitoa o meaola masani (BAA) na faia e le Kamupani a Rusia, e mafai ona faʻatau i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, faʻapea foi i le website Evalar.ru.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o laupepa e tatau ona faia i le tautala. E 100 papalama i totonu o se kesi. O le tuufaatasiga mo le maʻisuka e aofia ai na o le lua vaega - inulin (e le o fenumiai ma le inisalini) ma le gimnema.

Inulin o se ituaiga glucose sui. E mafai ona suia le suka o le toto i le faagasologa o le gaosiga o le carbon, ma o le taunuuga lea ua faaitiitia ai lona tulaga i le tino o le tagata.

I le isi itu, e fesoasoani le jimnema e faʻaitiitia le manaʻoga o le tino mo le suka, ma faʻaitiitia le fiafia i lau suauʻu. E le gata i lea, o le vaega o lenei vailaau togafitiga e afaina ai le tino atoa, e mautinoa ai le galue masani o le pancreas, ma toe faʻafoisia ana galuega pe afai ua leiloloa.

O le Oligim o se vailaʻau tulaga ese ma e le faʻaleagaina ma se faʻateleina le umi o le aafiaga, lea e mafua ai ona maua le umi o le togafitiga o le maʻi:

  • O le manaʻomia mo meaai suamalie e mou atu (faʻafaigofie lenei mea i le gimnema).
  • O le tuinanau e faʻapitoa, o le lagona o le matelaina ua mou atu.
  • E faaitiitia le kulūkose o le toto.
  • O le metabolism o le gaʻo kulimi o loʻo toe foʻi i le masani.
  • I le telefoni feaveaʻi, ua toe faʻafoisia le galuega o le pancreas.

O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi o loʻo faailoa mai o lenei taumafa faʻaaogaina o se fualaau lelei lea e mafai ona sui se lisi tele o le tele o vailaʻau, aʻo le faʻaosofia ai aʻafiaga i itu.

Afai o nisi mafuaaga e le talafeagai ai le gaʻo ma le maʻi, e mafai ona e taumafai e ave Oligim Vitamins mo le maʻi suka, pe inu Oligim Tea mo le maʻi suka. E mafai ona faʻatau i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a Evalar.ru, faʻapitoa foʻi i falemaʻi ma falemaʻi.

Oligim: ata, tau, iloiloga, mea tutusa i falemaʻi

Aʻo leʻi mafaufau i foliga o le talosaga, e tatau ona fai ni nai upu e uiga i le tau o vailaʻau. E mafai ona e faʻatau le fualaau faʻatau i falemaʻi poʻo luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa - Evalar.ru. O le tau o le fualaau faasaina e eseese mai le 250 i le 300 rubles.

I le taimi nei, o aʻafiaga leaga mai le tagofia o fualaau faasaina e leʻi lipotia.Ae ui i lea, o le poto masani ma iloiloga o fomaʻi ua faaalia ai o le faailoaina o se tali atu i le mea totino e le o faʻamagaloina.

E mafai ona tuʻuina atu i ai faʻamalosi ma faʻamaoniga e pei o se vevela, lanu, lanu mumu ma isi gaioiga o le paʻu, lapataiga, mūmū o le ufiufi o mata, gasegase o le gaogao, lagona faʻavevela i vaega eseese o le tino.

Ae ui i lea, o suʻesuʻega faʻapalepale e faʻaalia ai e le o se mea e tupu ai, o le vailaʻau faʻasaʻo lelei, faʻasaʻo le soifua manuia atoa ma le suka o le toto.

E iai faʻamaʻiloga:

  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i le vailaʻau poʻo ona vaega.
  • O le vaitaimi o le maʻitaga (o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le atinaʻeina o le inisinia ole fetus e leʻi suʻesuʻeina).
  • Fafagaina o susu (o le avanoa e faʻafeiloaʻi ai vaega mai le tina i le pepe i le taimi o le susu pepe e leʻi faʻamaonia).

E tatau ona e iloa o le vailaʻau e mafai ona faʻataʻitaʻiina e se tagata maʻi o se vaitausaga laʻitiiti, ae naʻo se fomaʻi tamaititi poo isi tagata tomai faʻapitoa tamaiti. O vailaau nei e mafai ona mafua ai fualaau oona:

  1. Pearl Romance.
  2. Golden tausaga.
  3. Gastiton.

Pe a faatusatusa i fualaau faasaina ma isi vailaau ua faatonuina mo le togafitiga o le maʻisuka, o lenei mea faaopoopo ola maloloina o loo i ai le tele o tulaga lelei ma lelei:

  • Tau tau taugata mo tagata taitoatasi, o le afifiina ua lava mo se taimi sili ona lelei.
  • Faʻailoga laiti, leai ni aʻafiaga.
  • Faʻalauteleina o avanoa ma mea e masani ai.
  • Le malosi e ave ai vailaau mo se taimi uumi, faia le malologa tatau i le va o tui.
  • O le tuufaatasiga o le oloa e le aofia ai mea gaosia ma vailaau oona, o le faʻaopoopoga e aofia ai vaega o mea totino.

E fautuaina e faʻapipiʻi faʻamaʻi ma se taumafataga maualalo-gaosiga e faʻataunuʻu ai le manaomia o le maualalo o le suka, ia faʻaleleia lou lelei.

O uiga masani ma le tuufaatasiga

O lenei fesoasoani faaopoopo ua gaosia e Evalar. O le faʻasalaga o loʻo i totonu o pepa. O le pusa e aofia ai le 100 pcs.

O le tuufaatasiga o pepa e na o le lua vaega:

  1. Inulin. Afai e ulu atu i totonu o le vaega o meaʻai, o lenei vailaau ua liua i le fructose. E mafai ona suia le suka, maua ai le malosi i le tino. Ae i le taimi lava e tasi, e le maua ai le faateleina o le kulukose toto, lea e saogalemu ai le maʻisuka.
  2. Jimnema. O le mea lenei o se laau toto. O lona gaioiga o le fusifusia ma le suauu. Ona o lenei, o le aofai o le kulukose e ulu i le toto ua faʻaitiitia. Gimnema foi e faʻavasega ai le pancreas ma lagolagoina le gaosia o le inisalini i se tulaga sili ona lelei.

O nei foliga e maua ai le Oligim tablets e aoga mo le maʻisuka. Ae o le amataina o la latou faʻaaoga e aunoa ma le fautuaga a se fomaʻi e le manaomia - muamua e te manaʻomia e saili pe faʻapefea ona aʻafia le tulaga o le maʻi i lenei meafaigaluega.

Vitamini ma le igoa e tasi e faia mo tagata o loʻo nofouta i le tuufaatasiga o le faʻaopoopoga.

O lenei ituaiga vailaʻau e faʻaititia ai vaega o mea aoga. O a latou tuufaatasiga ua faaopoopoina i minerale ma vitamini e talafeagai mo le masani ai o le tino.

E aofia ai:

  • magnesium
  • zinc
  • chrome
  • Vitamin A
  • B vitamini,
  • Vitamin C
  • vitamini E.

Pe a tago i lenei fualaau faasaina, e le gata ina mafai e le tagata gasegase ona maualalo le maualuga o le kulukose, ae faʻaolaina foi le tino ma elemene taua.

O le isi ituaiga o mea taumafa faaopoopo o le lauti.

I totonu, i le faaopoopo i le gimnema ma inulin, o loʻo i ai mea nei:

  • neti (faʻaosoina le gaosiga o le inisalini),
  • galega (fesoasoani e aveese le suka, faatonutonuina faiga faʻavae)
  • lingonberry (eseese aafiaga toto),
  • rosehip (faʻamalosia vaʻa toto),
  • currant (faʻaleleia le faʻamaʻi),
  • buckwheat (tuʻuina atu le faʻateleina o le vaivai o toto).

Manatu o le Maʻisuka

O faʻamatalaga e uiga i le maʻisuka e uiga i Oligim e sili ona lelei. O le toʻatele na maitauina le faʻaitiitia o le suka o le toto ma le aoga atoa o le aoga o fualaau faasaina i le tino.

Taofi pea Oligim latalata. Faʻaaoga i luga o le fautuaga a se fomaʻi, ma ou te manatu o lenei mea aoga tele. E le o se vailaau, ae i le taimi lava lea e fesoasoani i le faʻaaogaina o faʻafitauli o meaʻai. O lenei faʻaopoopoga meaʻai e leʻi mafua ai aʻafiaga e oʻo lava i loʻu tino vaivai, lea e manaia tele. E le gata i lea, o le mamafa na paʻu tele, aua na ou le toe taumafa i laʻau suamalie - ou te le manao lava i ai. O le eseesega i aʻu ata ae leʻi faʻaaogaina le meaʻai faaopoopo ma mulimuli ane ua tele.

Sa ou faaaogaina Oligim faalua. Sa ou fiafia i taunuuga. Ae o lenei ua tatau ona taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina - fai mai le fomaʻi e mafai ona lamatia i le taimi o le maitaga.

Sa ou faatauina Oligim i luga o le fautuaga a se uo, ae o lenei meafaigaluega na le fetaui ma au. Ou te leʻi matauina soʻo se aafiaga aoga, o le suka na tumau pea i le tulaga lava e tasi, naʻo le mamafa o le mamafa na faʻaititia. E ui lava e faʻaaoga e laʻu uo toetoe lava o taimi uma ma e matua fiafia lava.

O lenei fofo e fesoasoani i le maʻisuka. I le taimi muamua, na suia tele ma maualuga le maualuga o laʻu sukesi, ae ina ua amata ona ave Oligim latou te tumau i se tulaga masani. E sui na o le solia o le taumafataga. I le taimi lava lea e tasi, na sili atu ona lelei loʻu soifua maloloina, ou te lagona le sili atu le mataalia, na ou le toe lagona le le lava o le vaivai.

O lenei meaola o loʻo gaosia ma faʻatauina i Rusia. O le mea lea, o le fualaau faasaina e mafai ona maua i falemaʻi i aai eseese, pe a faʻatau atu e aunoa ma se faʻamaumauga. E mafai foi ona e vaʻai le meafaigaluega i le initaneti. Talu ai Oligim o se oloa i totonu o le fale, o lona tau e maualalo. Mo le afifiina o pepa (100 pcs) E tatau ona faʻaalu mai le 150 i le 300 rubles.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina

O le kamupanī Rusia o le falemaʻi Faʻasalalau e maua ai meaʻai - Oligim, lea e mafai ona faʻatau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi i falemaʻi i soo se taulaga. O pusa taʻitasi o lenei vailaau faʻasaina e aofia ai fualaau e 100 e tatau ona faia i le tautala.

O le meafaigaluega e aofia ai vaega taua e lua - inulin ma gimnim. A oʻo mai le inulin i le manava, faʻapipiʻi le kulimi hydrochloric, e liua i le fructose. E le afaina ai le suka o le toto, o le mea lea ua fautuaina ai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le faʻamalositino Gymnema e puipuia ai le gaʻoina o le suka i le toto ma fesoasoani i le tino e faʻaumatia. O le vailaʻau togafitiga e lagolagoina le gaosiga tutoatasi o le inisalini e le tino ma faʻaleleia le gaioiga o le pancreas.

O tagata o loʻo 'aʻai i mea taumafa i lalo o le vaavaaiga malosi a se fomaʻi o le a vave ona ausia nei taunuʻuga:

  • faaitiitia le manaʻoga mo lauusiusi,
  • o foliga mai o se manaʻoga maloloina,
  • faaitiitia le lagona o le fiaai pea,
  • faatulagaina o le maualuga o le suka,
  • faamautuina o le gaosiga o le gaʻo,
  • faaleleia atili o le pancreas.

Mo nisi mafuaaga, e le talafeagai le saunia o le laulau i tagata. I lenei tulaga, e mafai ona e taumafai e inu Oligim pe ave vitamini mo le maʻisuka i lalo o le vaavaaiga a se fomai Oligim.

O le toʻatele o tagata e tali lelei i le faʻaleina o togalaau, lea o loʻo i ai togalaau faʻamalo - vao vao, lingonberries, galega vao, currants ma vao. O le lauti Oligim mo le maʻisuka o loʻo tumau pea le maualuga o le suka, e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini, faʻamalosia ai toto toto, faʻaleleia le gasegase ma faʻafefe ai le inu i totonu o le tino. O faʻatautaia o lauti tila e faigofie ai le faʻaaogaina o le laʻau.

Vitamini ma mea faʻalavelave faʻalavelave O fualaau o Oligim e faʻamautu ai le maualuga o le toto toto. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o se feutagaiga ma lau fomaʻi e matua fautuaina. O le faʻalavelave e aofia ai le tele o minerale (chromium, zinc, biotin, magnesium, ma isi mea), vitamini (A, B1, B2, B6, E, C, PP) ma telefoniʻaiga e aafia ai le toto suka.

O le togafitiga e tasi le masina, e tatau ona toe faalua 3-4 taimi i le tausaga.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

O le mea moni, o lenei fualaau faasaina ua amanaʻia o le sili ona saogalemu i tagata faʻatautaia o loʻo i ai-tutusa. Ae ui i lea, o faatonuga a le Oligim e aofia ai le faʻasaina:

Ore Feeding Time. E mafai e le pepe, faatasi ai ma le susu susu, ia maua vaega o le vailaʻau, o lona aafiaga e leʻi suʻesuʻeina.

Afai o lenei vailaau ei ai ni faʻasagaga, ona leai lea o ni aʻafiaga itu. I se tulaga e le masani ai, o le tagata gasegase e mafai ona i ai ni faʻafitauli o le maʻi, faʻaalia:

  • paʻu o le paʻu,
  • mūmū mata
  • lapataiga
  • sasaina i nofoaga eseese
  • Rhinitis lema (manava o le isu).

Pau lava le faʻasaʻoga e na o le faʻaaoga lelei o lenei fualaau faasaina. O se tagata maʻi e faʻaaogaina fualaau faasaina na o ia lava e mafai ona faʻaleagaina ai lona soifua maloloina e ala i le faʻaitiitia o lona suka suka, lea e oʻo atu ai i le hypoglycemia (o le hypoglycemia i le maʻisuka o se faʻaitiitia o le kulukose i le lymph).

Totogi ma iloiloga o maʻi

O lenei meafaigaluega e mafai ona faʻatau i soo se fale talavai pe tatalaina le itulau o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani vailaau faʻamalosi - Evalar.ru. Talu ai o Oligim o se fualaau oona, o le tau o mea taumafa faaopoopo i laulau e mai le 250 i le 350 rubles, mo le lauti - i le va o 145-165 rubles ma mo vitamini - e tusa ma le 240 rubles.

O fualaau o Oligim, o iloiloga e toetoe lava o taimi uma e lelei ai, ua faʻatuina i latou lava e avea ma fualaau faʻamalosi lelei e faʻaaoga mo le puipuia o le maʻisuka. Ae i le togafitiga, e faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i le togafitiga autu o vailaʻau. Toeitiiti lava o tagata maʻi uma lava e faʻaaogaina lenei vailaʻau e mafai ona faʻamaonia ai faʻamanuiaga nei:

  1. Faʻaopoopoga e mafai ona faʻatauina i soo se tulimanu o Rusia.
  2. O le tau o le fualaau faasaina e talia lelei.
  3. E toetoe lava a leai se faʻasaʻologa ma ni aʻafiaga leaga.
  4. O le auai i le tuufaatasiga o vailaau e na o ni vaega masani lava.
  5. O se fuainumera tele o laupepa i pusa (100 fasi vaega) e maua ai le atoaga o togafitiga.
  6. O Oligim o se faʻaoga sili ona lelei o fualaau taugata e faʻaitiitia ai ma faʻavasega ai le suka o le toto.

O nisi o le sili atu le tele o gasegase ua lipotia mai o se aafiaga lelei e pei o le mamafa o le mamafa. E mafua lenei tulaga i le mea moni e faapea o le fualaau oona e manaʻo mo meaai suamalie ma faʻamaonia ai se manaʻoga maloloina.

Faʻatasi ai ma itu lelei uma e uiga i Oligim, e iai foi ni iloiloga le lelei. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻalavelave o le faʻaaogaina o laupepa faalua i le aso (o nisi mea tutusa e lava e faʻaaoga i le aso) ma faʻamaʻi maʻi.

O nisi tagata gasegase e maua i le maʻisuka latou te le fiafia i le mea moni e faapea aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻaaliga faʻaonapo nei o fualaau faasaina

O nisi taimi o tagata gasegase e faʻasaga i lenei fualaau faasaina e tatau ona faia isi mea tutusa. E tele naua i latou i luga o le maketi tau falemaʻi, o le sili ona lauiloa o:

Reishi Extra i Capsules o se faʻaopoopoga meaʻai e aofia ai le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le maʻisuka. E fesoasoani i le faʻaleleia atili o le puipuiga a le tino, faʻamalosi le galuega o le tele o totoga ma aveesea ai toxins.

O le alofa solo o Pearl o se aoga aoga foi. E faʻamaonia ai le gasegase o gaʻo, proteins ma gaʻo, faʻamalo le inisua i totonu o le tino, o se visefofo lelei ma e iai sona aʻafiaga.

Estrella Spray o se faʻaopoopoga mea taumafa i le taumafataga. O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina mo tamaitai, talu ai e faʻamaonia le tulaga masani o le maʻi i le taimi o le meli. E faʻaleleia ai le puipuiga o tamaitai, faʻamaonia le galuega o toetoe lava o totoga uma, aemaise lava, o le pancreas i le telefoni.

Pasila Pasila e faʻaaogaina i le togafitiga o soʻo se ituaiga o maʻisuka. O le vaega o lenei anufe e faʻaitiitia ai le suka ma puipuia ai le matua o le tino. Ma faapena foi:

  1. Yogi-ti O le masani o se laʻau vela mo le maʻisuka. O lona faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le faʻamautuina o le gastrointestinal tract, le faʻasiliina o meaʻai uma ma faʻamamā le tino o toxins.
  2. Flammulin e maua i le paʻu pepa, lea e tatau ona faʻaopopo i le meaai autu. O lenei mushroom ei ai vaega ia e maualalo ai le cholesterol ma le suka toto, ma faʻaleleia ai foi le toto.
  3. Metformin o se mea sili ona lelei o lenei fualaau faasaina. E faʻamalolo mai i le pepa. O le vailaʻau e faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2, e aofia ai maʻi ma le mamafa ma le gaʻo, faʻaitiitia le maualuga ole kulukose o le toto e aunoa ma le aʻafia o fatugaʻo.

Olijim tablets mai le kamupanī Evalar e mafai ona taʻua saogalemu o se tasi o sili ona lauiloa i tauvaga tauvaga i lenei vaega. O le numera o le faʻasaʻoina ua faʻaitiitia, ma o aʻafiaga itu e seasea lava. O le tele o fomaʻi e iai se manatu lelei e uiga i fualaau faasaina. O le faiga o le tau o lenei meafaigaluega e tumau pea le faamaoni i vaega ogatotonu o le faitau aofaʻi, o le mea lea, o maʻi uma e maua i le maʻisuka e mafai ona gafatia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

I le vitio i lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le gaioiga a le vaega autū o le vailaʻau Olejim - inulin.

Tuua Lau Faamatalaga