Milgamma Vitamins

Mo se tagata faʻaonapo nei mo se olaga galue malosi ma faamalieina, e masani lava ona talafeagai le faʻaaogaina ma le faʻamaoni ma le faʻaaogaina o taunuʻuga o le falemaʻi. O loʻo matou talanoa e uiga i meaʻai e aofia ai meaʻai o vitamini. O le mea e leaga ai, o le faʻateleina ma le tele i le aufaasālalau e masani ona faʻatau ai le tagata faʻatau i se filifiliga faʻalauiloa, talu ai e faigofie lava ona "leiloloa" i le ituaiga mea ua fuafuaina.

I la tatou iloiloga i aso nei, tatou te ofoina atu e taulai atu i le lavelave o vitamini B, o loʻo iloa i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga o Milgamma. O lenei fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani vailaau mo togafitiga i Siamani i ni ituaiga o fualaau e lua: laulau ma se vaifofo mo le tuiina o le iniseti.

Milgamma tablets poʻo injections - o le fea e sili atu?

E iai faʻamaoniga, feutagai ma se tagata poto faapitoa

Tatou amataina le auiliiliga o le fualaau faasaina Milgamma ma le ituaiga o le faasaolotoina i totonu o le iniseti, o le auala i se togafitiga faafomaʻi ua faatonuina mo faamaʻi o le tino o le tino o ituaiga eseese. O le eseesega i le va o inisiua Milgamma ma papa, e faaopoopo atu i le ituaiga o le tatalaina, ua faaalia foi i le tuufaatasiga o vaega galue.

O fualaau faʻasaina e aofia ai le chloride thiamine (B1)O le mafuaʻaga autu o le faʻatinoga o le gaosiga o le gaʻo, faʻamalosia o meaʻai, puipuiga o foliga o le tino mai le afaina o mea e faʻamalolo ai meaola, faaosofiaina o le tupu o le tupu, ma le lagolago mo le maso. E galue foi le tina i se auala faapitoa i nofoaga tutotonu o tiga, faamamaina ituaiga eseese o tiga (ofo, mea taua, maso). O vailaau taʻitasi o siama e manaʻomia mo le tino, talu ai e le lava le mafai ona faʻaputuina.

O le isi vaega o le solution Milgamma o le hydrochloride pyridoxine (B1). O lenei vailaau siama ua mamanuina e faaosofia ai le sifi o le adrenaline, histamine ma isi tagata faufautua malosi. Pyridoxine o loʻo maua ai foʻi le faʻaaogāina o meaʻai gaʻo, faʻasalalau le galuega a le tele o enzymes, tuʻuina atu se faailoilo mo le faʻaaogaina o le kulukose, ma faatasi ai ma isi vitamini e fafagaina ai le fatu maso ma le faiʻai.

O le gaosiga mulimuli mulimuli o le cyanocobalamin (B12)o lana matafaioi galue o le faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa o le nucleic, metabolism cellular, lagolago antihistamine ma le faʻamautuina o le tino. O le vailaʻau faʻatasi ma faʻapitoa faʻapitoa o le toto e faʻaopoopoina le felauaiga o mea ma lo latou tuʻuina atu i totoga ma fusi.

E aofia ai foʻi i le tui lidocaine, lea e tatau ai ona maua ai se mea faʻapitoa, talu ai o le puleaina o le vitamin e mafua ai le tiga.

O le tele o tagata gasegase ei ai se fesili talafeagai: o le a le taimi sili e lelei ai le tui Milgamma - i le taeao po o le afiafi? Ona o le mea moni e faapea o le sauniuniga e aofia ai se vailaʻau o le vailaʻau, mai i se vailaʻau togafitiga e sili atu ona saʻo le tuʻuina atu o le injections i le afa muamua o le aso. A oʻo ina sili atu le malosi o faiga faʻasolosolo. I le isi itu, ma e masani lava ona tupu lenei mea, afai o loʻo fautuaina le Milgamma ma isi fualaau faʻasaina i le iniseti, ona fuafua ai lea e le fomaʻi le faasologa o fualaau.

Milgamma papa - eseesega

O le eseesega i le va o fualaau Milgamma ma le vaifofo o le le maua lea o le vitamini B12, ma ua suia le B1 benfotiamine. O lenei vailaʻau vailaʻau faʻasolosolo faʻapitoa e latalata i le fausaga ma le faʻatinoga i le vitamini B12, sei vagana ai o se suauu gaʻo. O le Benfotiamine e faʻamautuina le metabolism o carbohydrates, toe faʻaleleia ai le leai o se vailaʻau faʻasaina, faʻamaonia ai galuega o le neurophysiological ma tulafono faatonutonu o tulafono.


100 mg (benfotiamine)100 mg
100 mg
1 mg
20 mg
30 pe 60 pi.5, 10 poʻo le 25 pcs.

O le mea masani, o se laʻasaga o Milgamma i totonu o fualaau aina e faʻamaonia pe a uma ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻasaina. I lenei tulaga, o loʻo i ai se togafitiga lagolago. Ae ui i lea, mo faamoemoega puipuia, e mafai ona faia se tasi foliga poo le isi, e faalagolago ile faamoemoega ole soifua maloloina.

tausaga o tamaiti, vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation, faʻavalea o le fatu fatu, hypersensitivity i vaega.
O le gasegase o le fructose inisinia, le gasegase-isomaltase, le galactose-glucose malabsorption.

I le faaiuga, ia tauaofai: Milgamma tablets poo injections - o le fea e sili atu? O le tagofia o fualaau faʻasaina e ala i le inisiua o le a sili atu ona aoga i le i ai o faʻamaʻi pipisi, o meaʻai e lelei mo le faʻaleleia o togafitiga ma mo le puipuia. O le mea e ono tupu ai, o Milgamma e le o se vailaau mo fualaau oona; o le aia e filifili ai le fomaʻi e tumau pea i le fomaʻi.

Mo se tagata faʻaonapo nei mo se olaga galue malosi ma faamalieina, e masani lava ona talafeagai le faʻaaogaina ma le faʻamaoni ma le faʻaaogaina o taunuʻuga o le falemaʻi. O loʻo matou talanoa e uiga i meaʻai e aofia ai meaʻai o vitamini. O le mea e leaga ai, o le faʻateleina ma le tele i le aufaasālalau e masani ona faʻatau ai le tagata faʻatau i se filifiliga faʻalauiloa, talu ai e faigofie lava ona "leiloloa" i le ituaiga mea ua fuafuaina.

I la tatou iloiloga i aso nei, tatou te ofoina atu e taulai atu i le lavelave o vitamini B, o loʻo iloa i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga o Milgamma. O lenei fualaau faasaina ua gaosia e se kamupani vailaau mo togafitiga i Siamani i ni ituaiga o fualaau e lua: laulau ma se vaifofo mo le tuiina o le iniseti.

Vaega o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina e faalagolago i le ituaiga o le faasaoloto

O le tuufaatasiga o le Milgamma tele lava e faalagolago i le ituaiga o lona tatalaina. O fualaau faasaina ua gaosia i totonu o fualaau aina ma i le ituaiga o se vaifofo e faamoemoe mo le tausiga o matua.

O le tuufaatasiga o le vitamini Milgamma i le fofo o mea nei:

  • thiamine hydrochloride - 100 mg,
  • pyridoxine hydrochloride - 100 mg,
  • cyancobalamin - 1000 mcg,
  • lidocaine hydrochloride,
  • sodium hydroxide
  • benzyl alcohol
  • sodium polyphosphate.

O le tuufaatasiga o laumei e ese si ese mai le tuufaatasiga o le moli.

O piliki taitasi e aofia ai:

  • 100 mg Vitamin B1
  • 100 mg Vitamin B6
  • se numera o vailaau fesoasoani, e aofia ai microcrystalline cellulose, talc, povidone, glycerides ma isi.

O le fea e sili atu: fualaau oona poo le injections? E tusa ai ma uiga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa i totonu o le ampoule ua sili atu lona lautele nai lo le Milgamma tablets, ma o le mea sili lea. E naʻo se fomaʻi e mafai ona faʻamasino le mafai o le faʻamalosia o se paʻu poʻo se vaifofo, ia amanaʻia uiga o le tagata maʻi, faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faapalepale o vitamini ma isi.

O ai o loʻo faʻaalia se vailaau vailaau?

Aisea ua faatonuina ai Milgamma?
Faatasi ai ma faailoga mo le faaaogaina o le vailaau faasaina Milgamma e tatau ona faamamafaina:

  • faaletonu o le tino e fesootai ma le le atoatoa o vitamini B,
  • faʻaitiitia i le lagolagoina o galuega a le tino,
  • polyneuropathy o le ava malosi ma le maʻisuka,
  • radiculopathy
  • paresis o le nerve nance,
  • tiga o musika
  • shingles ma tiga tiga,
  • faʻamaʻi pipisi.

Atonu e te fia iloa po o fea o le a fesoasoani i le tua ma le maualalo o le tiga. Faitau faʻamatalaga i lenei tusiga ...

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Milgamma, o le iniseti o le vailaau faʻamalosi e faʻatapulaʻaina mo le atinaʻeina o faʻamaoniga o le neurology, ao faʻamaonia le faʻamaonia mo tagata mamai o loʻo le maua le vitamin B1 ma le B6 i le tino.

Milgamma e lelei foi mo lauulu ma le paʻu. E masani ona fautuaina le aveina e tagata cosmetologists i tagata o loʻo i ai faafitauli i lenei natura. E mafai e Milgamma ona vave toe faʻafoʻiina fofo lauulu, e mafai ai ona tupu le tuputupu aʻe o laau ma faʻamalosia ai lauulu, puipuia ai lona faʻasaga ma vavae ese.

Milgamma ma analog i totonu o laulau e masani ona faʻaaogaina i taʻaloga e faʻaumatia ai faailoga o le muscle strain, myalgia, faʻapea foi ma le faʻamalosia lautele o le au taʻaleti.

Metotia o le talosaga

E fautuaina ia laulau ina ia faʻatalanoa pe a maeʻa ona fafagaina faatolu i le aso mo le masina. Ina ia faʻaitiitia faʻamaoniga ogaoga o le maʻi maualalo, e mafai e le fomaʻi ona filifili i le manaʻoga e faʻafeiloaʻi le tagata maʻi i se mea e tasi. E tatau ona fufulu le fualaau faʻasaina i se vai e lava lelei.

O le fofo mo le iniseti e aofia ai le lidocaine, o lea la ao lei faʻaaogaina, e tatau ona faia se suʻega paʻu. I le togafitiga o ni faʻafitauli matuia o maʻi o le neurology, o le vailaau faʻasaina ua faatonuina i se fualaau o le 2 ml (1 ampoule) i aso uma. E le afaina pe a sili atu le lelei o le taleni Milgamma i le taeao po o le afiafi, o le mea autu o le faia lea i soo se 24 itula. I le faʻaaogaina o le malosi o le faʻafitauli o le faʻaleagaina, o le tagata gasegase ua siitia atu i togafitiga faʻaleleia ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina 2-3 taimi i le vaiaso.

E taua le manatua o le fualaau o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le maualuga o tulafono faatagaina. A le o lea, o le tagata maʻi e mafai ona aʻafia i aʻafiaga o le aʻafiaga ma faʻaititia le soifua maloloina lautele. O le mea lea, fesili e pei o le tele o taimi e mafai ai ona e tuiina le fualaau faasaina, o le a le mea e sili atu nai lo le Milgamma poʻo le Milgamma compositum, o le a le faʻamaʻi o Milgamma compositum pills e fesoasoani i ai, e sili atu ona lelei le talanoa ma lau fomaʻi.

O le a e aʻoaʻoina faatonuga auiliili mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina mai le vitio:

Aafiaga ma faʻaleagaina

O le faʻamatalaga i le vailaau faasaina e faʻamatala auiliili ai aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo i ai, ma o fea mataupu e sili atu le musu e faʻaaogaina.

O se taunuuga o le tele o suʻesuʻega, na mafai ona faʻamaonia e faapea o laupepa o fualaau faasaina i tulaga e seasea ona tupu e mafai ona faatupuina:

  • paʻu vevela, paʻu,
  • afaina fualaau
  • tulaga faateia.

E lapataʻiina e le kamupanī o Milgamma i se faʻafitauli i mea e seasea tupu, e ono mafai ona mafua ai faʻafitauli o le paʻu, ma e mafai foi ona mafua ai foliga o le tino, dyspepsia, o le fatu o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma le faoa faamalosi.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • talaʻaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi,
  • paʻu peptic o le manava ma duodenum,
  • o le fatu o le fatu cardiac ma le faʻasoesa i le loto,
  • o le fatu vaivai i taimi uma i le tulaga o le taupulepulega,
  • thromboembolism
  • faateleina le numera o lela mumu i totonu o le toto.

Fegalegaleaiga

O le taliina o le fesili o le fetaui o Milgamma ma le ava malosi ma isi vailaʻau, e le mafai e fomai ona fautuaina tagata gasegase e faataitai i lo latou soifua maloloina, ma tuufaatasi ai filifiliga eseese mo le faaaogaina o vailaau. O le mea moni, o le vailaʻau, faatasi ai ma le alcohol alcohol, e mafai ona mafua ai le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina, lea e faʻavae i fesuiaiga faigata o le faʻalavelave o le gaioiga o le ate ma le fatu. E le gata i lea, o le Milgamma ma le ava malosi, pe a faʻatasi, e faʻateleina le manava o le tino ma faʻaosoosoina ai faʻalavelave ogaoga.

O le a le mea i totonu o le mea faigata e mafai ona ou tuiina le fualaau faasaina ina ia le afaina ai le tino ona o ia ituaiga amioga? O tagata tomai faapitoa e leai se mea e tetee ai i le pulega tutusa a Movalis, Midokalm ma Milgamma. O nei vailaau faʻamalosi e faʻamalosia lelei ai le tasi ma le isi ma tuʻuina atu ai se faʻamalositino faʻamalosi i le faʻalavelave. Ua faʻamaonia le faʻatusatusaina o Milgamma ma Diclofenac, o le mea lea, o nei vailaau faʻasaina ua faʻataʻatia faʻatasi mo le togafitiga o maʻi o le neurology, radiculopathies, syndical syndrome.

O le a se faʻafitauli pipisi? E faapefea ona faʻaalia? O le a e aʻoaʻoina uma faʻamatalaga mai lenei tusiga ...

O fualaau faasaina e tele naua sui. O nisi o analogues o le Milgamma e sili atu le taugofie nai lo le vitamini autu, o isi e sili atu le tau.

I lo matou atunuu, o tala e sili ona lauiloa o Combilipen, Neuromultivit, Neurobion ma Vitagamma.

Komipeni

Le fea e sili atu: Milgamma poʻo le Combilipen? O le vailaʻau o le Combilipen o se tasi o mea sili ona lauiloa a le aiga o Milgamma i ampoules. O loʻo aofia ai vitamini B ma le lidocaine i lona tuufaatasiga. O le a le eseesega i le va o Milgamma ma Kombilipen? E le pei o Milgamma, o le fualaau faasaina ei ai le afa o le faʻaogaina o mea gaʻo. E faʻasaina le faia o fafine maʻitaga ma tina o loʻo fafagaina a latou pepe. Pau lava le mea taua o le Kombilipen e sili atu le taugofie nai lo le atunuu masani lauiloa.

O le isi mea e tasi o Milgamma i le inisiua o Vitagamma. O lenei vailaau e foliga tutusa lava i le tuufaatasiga, mataupu faavae o le gaioiga ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina e lona aiga, o le tele o taimi e fesili ai tagata gasegase pe fia le tau. Talu ai ona o le fualaau faasaina ua gaosia i Rusia, o le tau o Vitagamma e sili atu ona maualalo ifo nai lo le tau o analogues mai fafo ma e tusa ma le 150 rubles. mo le 10 ampoules.

Neuromultivitis

O fea e sili atu: Neuromultivitis poʻo Milgamma? O le faʻapitoa o le B-vitamin sauniuniga o Austrian origin Neuromultivit ua faʻatuina se igoa lelei i le falemaʻi falemaʻi. E lelei le tuʻuina atu e le tino o le tagata ma o mea e seasea tupuga e faʻaosofia ai le atinaʻeina o mea leaga. E fautuaina e faʻaaogaina mo tiga matuia e mafua mai i faʻamaʻi o le tino o le tino, talu ai o le tuufaatasiga o Neuromultivitis o loʻo i ai le maualuga o faʻamatalaga o vitamini nai lo isi gaosiga multivitamin.

O a fualaau oona o le a fesoasoani e faʻamafiesea ai le tiga i faʻamaʻi o le maskloskeletal system, faitau i lenei tusiga ...

Neurobion o se vailaʻau o fualaau oona lea o loʻo maua i le ituaiga pepa ma se fofo mo le tui. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina ua faatusaina i le 100 mg o le disulfide oona, 200 mg o le pyridoxine hydrochloride, 240 mg o le cyancobalamin. Le fea e sili atu: Neurobion poʻo Milgamma? E faigata ona faʻamasinoina lenei mea, talu ai ona o fualaau uma e lua e aoga tele. O le mea lea, i mataupu faapitoa a le falemaʻi, e tatau ona faʻalogo tasi i fautuaga a fomaʻi.

Vitamini o le kulupu B o se fesoʻotaʻiga taua i le masani ai o le faʻaaogaina o fiva, faʻasologa o toto ma le gaioiga o le masukuleti system. Ina ia mafai ona totogi mo le le atoatoa o le tino, o le iniseti o le Milgamma sauniuniga e faʻaaogaina - o le injections o le fofo e mafai ai ona faʻaumatia vave lagona tiga, talu ai o le puleaina o le vailaʻau e faʻamautinoa ai le ausia o faʻamalositiga talafeagai o vitamini i totonu o le 15 minute i le maea ai o le faʻagasologa.

Faailoga mo le faʻaaogaina o injections a Milgamma

O fualaau ua faʻamatalaina mo le togafitiga o le tele o faʻamaʻi ma faʻamaʻi o le tino o le tino ma le maskloskeletal system:

  • plexopathy
  • faʻaleagaina
  • paresis o le nerve matala mata,
  • ganglionitis
  • neuritis
  • tinea versicolor
  • neuropathy
  • retrobulbar neuritis,
  • maʻisuka polyneuropathy,
  • maso maso i le po
  • radiculopathy
  • muscle tigā maʻi
  • ava malosi polyneuropathy,
  • lumch ischialgia,
  • faʻataʻitaʻiga
  • herpes siama faʻamaʻi pipisi faʻatasi ai ma faʻaleagaga faʻatasi,
  • polyneuropathy.

E taua le maitauina o injections o le Milgamma o vailaʻau faʻaaogaina e na o le tuufaatasiga ma isi fualaau oona malolosi. O lenei vailaʻau o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina faʻapitoa e avea o se lagolagosua lagolago e faʻaleleia atili ai le toto toto, faʻateleina faiga faʻavae toto, faʻamautuina galuega ma gaioiga faʻatinoina o le tino.

O nisi taimi o vailaʻau na tuʻuina mai ua faʻamatalaina o se sui faʻamalosia lautele e iai le le lava o vitamini B1, B6 ma le B12.

E moni e sili atu le inisiua o Milgamma nai lo pulu poʻo capsules?

O le mea moni, o le fofo ma le faʻafofoga tautala o lenei fualaau faasaina e le eseese i le tuufaatasiga ma le faiga o gaioiga.

Inisictions e sili ona lelei i le tulaga ogaoga tiga, talu ai e ala i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i totonu o le maso, e mafai ona ausia se faʻamalosi vave. E tusa ai ma suʻesuʻega faʻa-vailaʻau faʻataʻitaʻi, o le togafitiga o togafitiga o viamine, cyanocobalamin ma pyridoxine e oʻo ile maualuga e tusa ma le 15 minute talu ona tui. Afai e te ave se piliki, e tatau ona e faʻatali mo lana gaioiga mo le silia ma le afa itula. E le gata i lea, o le togafitiga tausiga e faia e le muamua tui i 2-3 2-3 aso, ae e manaʻomia ona faʻaaogaina capsules i aso uma.

O lea, e le mafai ona fai mai o se fofo mo le tausiga o matua e sili atu nai lo papa, e na o le vave ona gaoioi, ma e taua lenei mea mo tiga ogaoga.

E faʻapefea ona faia se tui o Milgamma?

Faʻasalaga tigaina, o le vailaʻau o loʻo fesiligia e faʻatonuina mo le 5-10 aso (e tusa ai ma fautuaga a le neurologist), 2 ml i le 24 itula. A maeʻa le faʻalavelave faʻaleagaina ma faʻaitiitia le mamafa o le tiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le vailaʻau (Milgamma Compositum), poʻo le faʻaauau pea ona faia ni iniseti, ae le faʻaititia, 2-3 taimi i le vaiaso.

E taua le iloa o Milgamma o se tui tiga, o lea e tele tulafono faʻapitoa mo le faʻatinoga:

  1. Aua le faʻaaogaina le nila pito sili. O le vaifofo o loʻo i ai pea le mausali, e mafai ona faigata ai le tui.
  2. Faʻaofi le atigilima i le loloto e mafai ona mafai i totonu o le maso. O lenei mea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le ulu atu i totonu o pusi namu ma toto toto. O le mea lea, e tatau ona filifilia le nila e le gata i le lautele, ae o le umi foi.
  3. Faasolosolo lemu le suauu ma sulu lemu. O le aofaʻiga o le taimi e tui ai e tatau ona itiiti ifo i le 1.5 minute. O lea o le tiga o le tui o le a faʻaitiitia ai.
  4. A maeʻa le faʻatinoga, faia se masini moli o le nofoaga o tui. O lenei mea o le a maua ai le faʻasalalau vave o le fofo i totonu o maso o maso, faʻaitiitia le ono mafai ona faia o se hematoma.
  5. Afai o loʻo iai ni cones i le sone o le injection, fai ni faʻamafanafanaga poʻo ni lotions ma magnesia.

O le fea mea e sili atu - injections poo fualaau milgamma? E faʻapefea ona tui? E faʻafefea ona inuina pills? E i ai ni faʻalavelave tiga? Ou te taʻu atu ia te oe loʻu aafiaga ma Milgamma.

Falofa, faitau! O le aso o le a ou faʻamatalaina ai loʻu poto masani ma le faʻaaogaina o sauniuniga Milgamma i ni ituaiga se lua o faʻamalolo - i ampoules ma tablets.

I le amataga, na aliali muamua logo o le maʻi i laʻu aoga. I se tasi itu, i siva (sa ou alu i se kalapu siva), pe o le pe o le oso i luga pe oso, mo le taimi muamua, o se uaua ua faapipiiina i loʻu pito i lalo. Ae na vave ona pasi, e leʻi togafitia. Ae i le taimi ua matua, ina ua fanau mai laʻu tama teine ​​ma sa matua mafatia tele loʻu uaina, ae masani ona ou tauaveina le pepe i oʻu lima, ona tuu mai lea e loʻu tino se leo. O loʻu tua i lalo na maʻi ina ia le gata ina mafai ona ou tauaveina se tasi i oʻu lima, ae e le mafai ona ou savali lelei! Ona ou alu ai lea i se fomai neurologist. Na latou maua aʻu i le "toso o le lumbar spine", ua faatonuina ai se milgamma i ampoules, malolo ma toetoe lava o se moega malolo.

O lea la, o le a le ituaiga o fualaau oona - milgamma?

O loʻo i ai vitamini siama, pyridoxine, cyanocobalomin (B vitamini) ma le lidocaine. B vitamini vitio e taua tele mo le gaioiga o le tino, faʻaleleia toto ma faʻavaeina toto.

Faʻaaliga: neuritis ma neuralgia, ava malosi poʻo le polyneuropathies o le maʻisuka, siama faʻamaʻi siama o le herpes, paresis mata, radiculitis, myalgia.

Contraindications: o le matua e oo atu i le 16 tausaga, lagona lelei i vaega o le vailaau faasaina, fatu le fatu, faaletonu le mautonu o le fatu maso.

Itū o aʻafiaga: tigā, dyspnea, faʻalavelave anaphylactic, bradycardia, sweating, dizziness, cramps, nausea.

Talosaga mo le lactation: e le fautuaina ona o le leai o se suʻesuʻega. Na ou faʻatau atu aʻu 1 taimi i le aso. I le ogavae. E i ai aʻu aʻoaʻoga faafomai, o lea ou te iloa ai le auala e fai ai.

Le lagona: maʻi. Ae faigata. Ulufale loloto i totonu o le maso. Fesootaiga i totonu o le intramuscular. Afai e te alu malie, e le o se mea tiga. E leʻi i ai ni pulupulu pe a uma le folasaga. Na o le tiga i le taimi o le folasaga.

Taunuuga: galue vave. Ina ua mavae le 1-2 aso sa sili atu loʻu lelei. Sa togafitia mo le 10 aso. Pau lava le mea na aʻafia ai o le manogi lea. O le mea lea, a e tuiina, e manaia tele i vitamini, ae a tele le taimi ua mavae talu ona tui, ma o loʻo e savali pea ma manogi i nei vitamini, ua amata ona ita. I le lautele, mai le aso lona tolu seia oo i le 10, o lenei manogi manogi sa i totonu o loʻu isu.

Na togafitia aʻu i le taimi lena ma galo ma le galo oʻu tiga mo le tusa ma le tausaga ma le afa. I le taimi lea, na ou iloa ai i se tulaga faafuasei le i ai o fualaau tutusa. Ma o le isi taimi na ou "lokaina", ua ou faatauina mai. O le aafiaga e tutusa, ae aunoa ma le tiga ma lenei manogi o le vaitamini oona!

O le vailaʻau o loʻo galue i soo se ituaiga o faʻamalolo, lelei, ua faamalieina aʻu. Ae o le HS ma le maʻitaga, e le o lea, e le mafai ona faʻaaogaina. O nisi taimi e atuatuvale ai au i le pito i lalo, o loʻo ou teuina aʻu lava i se fasi pepa.

Na maua talu ai nei e le tina o loʻu tina ni neuralgia. O le neurologist na faatonuina se togafiti togafitiga - o se vailaʻau e le faʻamaʻi-fomaʻi, ma le milgamma. Sa ou togiina o ia. Fesoasoani foi ia te ia lelei

Ou te fautuaina le faaaogaina o fualaau faasaina e pei ona faatonuina mai e le fomai, aua e te mafaufau ia te oe lava, aua o mea e afaina ai e mafai, lea e matua lamatia ai.

Faiga faʻapolopolo

O vailaau faʻapitoa e maua i le tulaga o se vaifofo (Miligamma injections mo iniseti intramuscular), faʻapea foʻi ma papa maʻa ma timuga.

  • Vitamini i le ituaiga o vaifofo o loʻo iai i le 2 ml ampoules. O le ampoules e faia i tioata eleelea, e tofu ma le pepa ma se paʻepaʻe paʻepaʻe. I totonu o le pusa - 5 pe 10 ampoules.
  • O loʻo faʻapipiʻi pepa paʻu i le 30 po o le 60 vaega.
  • O loʻo avanoa foi Dragee.Milgamma Composite- biconvex, lapotopoto, papaʻe. O le paʻu o loʻo i ai i totonu o se pusa momoe e 15 vaega. I totonu o se pepa pepa atonu e lua pe 4 fusi.

Faʻataʻitaʻiga

Milgamma togafitiga e maua ai vitamini neurotropic, e aofia i le vaega B. O le vailaʻau e faʻaaogaina i se togafitiga faʻamaʻi mo faʻamaʻi o neura, o le tino o le tino, lea e solia ai e le au gasegase faʻasologa o le namu poʻo le faʻaleagaina o le namu ma le degenerative phenomena.

O le vailaau faasaina Milgamma ua faatonuina foi mo tagata e maua i faamai o le masukalokelet system. O le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e aofia ai vailaʻau tele o le vitamini B e faʻasaʻo ai tiga ogaoga, faʻamalosia le faagasologa o le microcirculation, faʻaleleia le totoina ma le faʻalavelave o le tino.

Vitamin B1 (thiamine), ulu atu i le tino, e ala i le phosphorylation ua liua i le cocarboxylase ma le thiamine triphosphate. O le Cocarboxylase, i le isi itu, e auai i le faagasologa o le metabolism o le carbohydrate, faʻamaonia ai le gaioiga o le tino o neura ma neura ma faʻaleleia le faʻamalosi o le nerve. Afai o le tino e le o maua i le vitamini B1, ona mafai lea ona faʻapipiʻiina i lalo o mea faʻasolosolo faʻamalosia o le gaʻo gaʻo i le gaʻo, faʻaosoina ai le tele o tulaga faʻaleaga.

Fuafuaina po o le fea e sili atu - inisiua po o fualaau Milgamma, e tatau ona amanaia nai lo le gaiamine, o loʻo aofia ai ni benfotiamine, o se vailaʻau gaosia gaʻo.

Vitamin B6 (pyridoxine), pe a faʻaaogaina, o le phosphorylated. O oloa o lona metabolism e aʻafia ai i le faʻamaʻivaʻaina o mea amino, ma o le taunuuga o lea mea e gaosia ai le aufaasālalau o le tino i le tino - adrenaline, histamine, tyramine, dopamine, serotonin. E le gata i lea, o le vitamini B6 e aafia ai le metabolism o le tryptophan.

Vitamini B1 ma B6 e maua ai le malosi o le aafiaga a le tasi, o le mea lea, o le Milgamma vitamini i injections ma tablets ua i ai se aoga aoga i le tulaga o le soifua maloloina o tagata mamaʻi ma faamai o neura ma le masini.

Vitamin B12 (cyanocobalamin) o loʻo iai se aʻafiaga o le anemic, faʻamalosia le faʻapipiʻi o meaola o le nucleic, choline, creatinine, methionine. E manaʻomia se vaega i faiga faʻapitoa mo mea faʻapitoa. O le tino e faʻaitiitia ai le tiga na faʻaalia ona o le faaleagaina o le fale NS, faʻamalosia ai le metabolism o le nucleic acid.

Lidocaine ei ai sona aafiaga faʻaleaganuʻu i le lotoifale.

Pharmacokinetics ma vailaau mo togafitiga

O loʻo faʻaalia mai i le faʻamatalaga pe a maeʻa le iniseti measina vave faʻapipiʻi ma totonu o le toto. O le tino e tufatufaina atu le faʻaleagaina. Talu ai e leai ni faʻatagaga taua o siama i le tino, e tatau ona tuʻuina i aso uma. O le vailaau e mafai ona ulu atu i le toto toto ma pa puipui. E mafua mai i fatugaʻo. O le siama, pe a faʻatusatusa i isi vitamini, e teuina i totonu o le tino i nai mea laiti.

Pyridoxine, pe a uma ona tuiina le fofo i le toto, e vave ona ulu atu i le toto ma tufatufaina i le tino atoa. E tusa ma le 80% o le vaitamini e fusifusia i masini plasma. E mafai e le vailaʻau ona sopoia le placenta, pasi i susu susu. Mulimuli ane, o le oxidized i le 4-pyridoxic acid, lea e faʻateleina pe a mavae le 2-5 itula e ala i fatugaʻo.

Cyanocobalamin, o le ulu atu i totonu o le toto o se tagata, e fusifusia ai i aʻafiaga, ma o le taunuuga o lea mea ua fausia ai se felauaiga. E le gata i lea, i totonu o lenei pepa, o le gasegase o le tino na te aʻafia ai. E faaputuputu foi i le gaʻo ponaivi. A maeʻa le cyanocobalamin i totonu o le iniseti i le talo, e mafai ona toe faʻaaogaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina Milgamma

O le fofo ma fualaau o loʻo faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻalavelave o le tino, ma e ese mai le amataga.

O faailo nei mo le faaaogaina o Milgamma ua fuafuaina:

  • neuritis
  • faʻaleagaina,
  • retrobulbar neuritis,
  • paresis faga mata
  • ganglionites (e aofia ai sene zoster),
  • neuropathy
  • plexopathy
  • ava malosi, polyneuropathy o le maʻisuka.

E le gata i lea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o inisiua o loʻo i ai i tagata o loʻo mafatia mai le po, ma o latou faʻamaʻi osteochondrosis le tui. O le a le mea e fesoasoani i le fualaau oona o se vaega o togafitiga faʻapitoa, ma mai le mea e sili atu ona faʻamaonia mai i le Milgamma inisiua, e mafai ona maua atili auiliiliga i le fomaʻi.

Contraindications mo Milgamm

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faapenei:

  • maualuga maualuga o lagona i ona vaega,
  • toilalo fatu vaivai.

Ma faʻalavelave foi i injections ma laulau maʻitagataimi lactation ma tausaga o tamaiti ole maʻi.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga o le Milgamma o loʻo faʻaalia, o se tulafono, i se tulaga e le masani ai.

Aemaise lava, o aʻafiaga pito i lalo e seasea mafai ona mafai:

O nisi taimi, pe a uma ona tui le tagata maʻi i le Milgamma IV, atonu e ono oʻo ia te ia le ita i le mea na tui ai le vaifofo. O le faʻaalia o tali faʻale-tino e mafai ona matauina naʻo se faʻalauiloa vave pe i le tulaga o le faʻalavelave.

Afai o isi faʻafitauli itu ua faʻaalia poʻo aʻafiaga le lelei o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻapupulaina, e tatau ona e vave taʻu atu i se fomaʻi o le a tuuina mai fautuaga pe faapefea ona vaevae ampoules pe suia le vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina Milgamma (Metotia ma fua)

Afai o le tagata maʻi e faʻataʻitaʻiina le inisiua Milgamma, e tatau ona mulimuli ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina. Muamua, o le vailaʻau e faʻaaogaina loloto i totonu o le muso 2 ml i le aso mo le 5-10 aso. Afai o le injections ua faʻamoemoe mo togafitiga faʻaleleia, ona faʻaaogaina lea o le 2ml 2-3 taimi i le vaiaso. E mafai foi ona e tago i le fualaau faasaina i le pepa o pill mo togafitiga tausiga (1 laulau i aso uma).

O faatonuga mo le faʻaaogaina o Milgamma e taʻu mai ai e tatau ona faʻaaoga vave le moli, ampoules poʻo papa maʻa (1 le laulau i le tolu taimi i le aso). Togafitiga e mafai ona tumau e tusa ma le tasi le masina. E tatau i le fomaʻi ona mataʻituina le soifua maloloina o le maʻi ile vaiaso. Ua fautuaina e le aufaigaluega le suiga i le inuga o le fualaau faasaina i le vave e mafai ai. Faamolemole ia matau e le o avanoa moligao Milgamma.

O le togafitiga ma le injections e mafai ona umi le umi e pei ona faatonuina e le fomaʻi. E faʻafia ona tui le injections, ma o le a le ituaiga faʻamalolo e sili ona lelei i tulaga taʻitasi, e tatau foi ona fesiligia oe e lau fomaʻi.

Faatonuga faapitoa

Afai o le fofo e faʻafuaseʻi ona faʻatonuina ma le le faʻaaloalo, o le tagata gasegase e tatau ona maua le vaavaaiga faafomaʻi ma togafitiga faʻapitoa o mea leaga.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma galue i ni auala maʻoti.

Ua faailoa e Wikipedia e faapea, i togafitiga o vailaau, e mafai ona faaaoga le meafaigaluega mo taifau ma isi meaola. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o le injections e mafai ona faia pe a maeʻa se tofiga manino e le fomaʻi.

Milgamma Analogs

Afai e manaʻomia se sui mo le fualaau faasaina, e mafai ona e mafaufau i le faʻaaogaina o fualaau oona mo togafitiga e tutusa le aafiaga i le tino. E faʻafefea ona suia le fofo e na o le fomai e fuafuaina na o le a filifilia le mea e sili ona lelei o ana suʻesuʻega a Milgamma i inisiua ma papa. E mafai ona e filifili uma mai fafo ma tagata Rusia.

I le taimi nei, o loʻo taʻua i lalo nei analog ole Milgamma: Neuromultivitis, FaʻasalagaPaʻu, Faʻailoga ma isi. O le mea pito i sili ona lelei le suitulaga o se tutusa tutusa i le tuufaatasiga Komipenifaʻapea foʻi ma le neuromultivitis.

O le tau o le tala tutusa o le Milgamma e masani lava ona maualalo.

Faʻatau ai le ava malosi

Milgamma ua faatonuina pe a uma le ava malosi inupia ina ia mafai ai ona toe faʻaleleia le tino. I le taimi lava e tasi, o le ava malosi ma Milgamma, e le gata i le injections ma le laulau, e le tatau ona faʻaumatia. E ui i le mea moni e faapea, o le fesoʻotaʻiga ma le ava malosi o lenei vailaʻau e leʻo faʻamatalaina i faatonuga aloaia, o sea faʻapotopotoga o le a faʻaaogaina atoatoa le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E le gata i lea, o le tele o aʻafiaga itu e mafai ona faʻaosofia ai le tuufaatasiga o le ava malosi ma le lidocaine: o lenei tiga o le ulu, moe, popole popole.

Milgamme iloilo

E tele iloiloga o Milgamma, lea o loʻo totoe e tagata gasegase oe na faia togafitiga ma tagata tomai faapitoa. I le iloiloga, ua maitauina o le iniseti intramuscularly e matua tiga lava, o nisi taimi o le ita e matauina i le nofoaga na faia ai le tui. Ae o le tele o taimi o le lelei o le faʻamatalaga o loʻo faamatalaina i le togafitiga o neuralgia, neuritis ma isi faʻamaʻi na maitauina pe a uma ona tui le maʻi i gaioiga o Milgamma. O faʻamatalaga e uiga i fomaʻi o loʻo i ai faʻamatalaga e faapea i le taimi o togafitiga, e tatau i tagata gasegase ona taʻitaʻia se olaga saʻo ma mulimuli i fautuaga uma, talu ai o le fofo e naʻo aʻafiaga, e le o le mafuaʻaga o maʻi.

O le aoga o fualaau faasaina i togafitiga faafomaʻi e masani ona maitauina, lea e le na o lenei vailaʻau ua faatonuina, ae faapena foi isi fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona maua se faʻamaoniga lelei pe a tofia Movalis ma Milgamma i le taimi lava e tasi. Movalis o se vailaʻau e le o le toto-fomaʻi lea ua i ai se faʻamaoniga lelei i faʻamaʻi o le masukulekele system.

Milgamma tau, o fea e faatau ai

Ole tau o le Milgamma injections Numera 5 e tusa ma le 320 rupu. O le tau o Milgamma i ampoules o injections Numera 10 e mai le 500 i le 600 rubles. O le tau o injections a Milgamma (faʻaputuina 25 pcs.) O le averesi o le 1100 rubles. E mafai ona e faatauina Milgamma i Moscow (papa, 30 pcs.) Mo le tusa ma le 650 rupu.

O le tau o ampoules i Iukureini e mai le 140 i le 200 hryvnias i le pusa o 5 pi. O le a le tele o tau o vailaʻau e tatau ona maua i se tulaga faapitoa o le faʻatau. O le fualaau faasaina i totonu o fualaau (30 pcs.) E mafai ona faatauina i le avefeʻau mo le 200-250 hryvnia.

Pills (papa)

Paʻu paʻepaʻe e iai se lamolemole lelei e ala i se mea faʻapipiʻi fale. 15 fasi vaega o loʻo tuʻuina i totonu o le vailaʻau. Faʻapipiʻi: 2 poʻo le 4 paʻu.

O iunite taitasi e aofia ai 100 mg gaʻo gaʻo faʻafefeteina o vitamini B1 (benfotiamine) ma le 100 mg o se ituaiga vitamini B6 (pyridoxine hydrochloride). O se tasi o vaega faaopoopo e manuia.

Miligamma tablets o loʻo iai i le kulupu o vitamini tuʻufaʻatasia B1 ma B6 / B12 ma ua faʻavasegaina o vitamin neurotropic o le kulupu B.

E i ai se aafiaga lelei i le afaina ma le faʻaitiitia o neura ma le afi. Faʻaitiitia tulaga le atoatoa o le tino e aunoa ma vitamini. I tulaga maualuga, o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga faʻalogiga. O lenei tuufaatasiga e faʻamautuina ai le tino, faʻaleleia le faʻavaeina o le toto, ma faʻaleleia ai le toto.

O le fualaau faasaina e faigofie lava ona ufiufi i totonu o le vaega o meaʻai, e alu i totonu o le 5 itula.

E taua mataitu fua o fualaau faasainatalu ai e le aofia ai le: hypoactivity o enzymes o le ate, tiga i totonu o le fatu, hypercoagulation (faateleina le gaioiga o le tui toto), malolo o maso skeletal.

Vitamin B6 i se fua o le ≥ 50 mg / aso, mo le ono masina poʻo le sili atu, o le a taʻitaʻia ai i le tino o le neuropathy o le tino (o faʻamaʻi o aʻafiaga o le lautele, sei vagana ai le ogatotonu).

O le fua o le ≥ 1 g / aso mo le 2 masina e mafua mai i le aʻafiaga o le tino (o se suiga i le fausaga poʻo le kemisi o le tino).

Fai le B1 poo le 2g / aso e mafai ona mafua ai le le mautonu o le mafaufau, ataxia, gaioiga o le cerebral. O le hypochromic anemia ma le seborrheic dermatitis e le o aofia ai.

Fesoasoani Muamua: faʻafefe o le gaosiga, faʻafofoga faʻafofoga ole gaʻo ua faʻaaogaina.

I le taimi o le aotelega, o aʻafiaga leaga a Milgamma e mafai ona faʻateleina:

  • Fale gasegase: faʻamaʻaloga, tiga, vomia, taʻavale, fale le fiafia.
  • STS: fatu palpitations.
  • Faʻatonuina le polokalama: faʻamaualuga (anaphylaxis), faʻavave (urticaria).
  • Paʻu o le paʻu: faʻamafanafanaga faʻatasi ai ma le vevela.
  • CNS: atuatuvalega atuatuvale, vevela, valea.
  • Endocrine polokalama: faʻalauteleina le pala.

Faʻalapotopotoga o le atunuu Siamani. Lalaga ola e oo i le 5 tausaga i le vevela o le ≤ 25 ° C. E faʻasaʻoloto e aunoa ma se faʻamaumauga.

Injections (ampoules)

Maea le mumu. Faʻasaʻo i ampoules tioata enaena.

O iunite taitasi e aofia ai: 100 mg thiamine hydrochloride (B1) 100 mg pyridoxine hydrochloride (B6) 1 mg cyanocobalamin (B12). O se tasi o meaʻai o le lidocaine (o se mea faʻalea) ma le ava malosi benzyl.

O le gaioiga faʻamalositino e faia ona o le tuufaatasiga filifilia o vitamini B. O loʻo i ai se aʻafiaga o le neuroprotective, metabolic ma analgesic i fusi namu.

O le autu autu o le Milgamma mo tui o le neura ma tulaga popole. O le gaioiga a le B1 / B6 e faʻalautele atu i le nervous / neuromuscular system.

B12 faʻalavelaveina le tiga i vaega o loʻo aʻafia i le faʻalavelave faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o le faʻavalava o le myelin. Cyanocobalamin e aofia ai i le faʻavaeina o meaola o le nucleic. Faʻatonutonuina le biosynthesis i le va o faʻamavae ma fiva. E nafa ma le totoina o le toto.

E ala mai i le lidocaine anesthetizing aafiaga.

Faatasi ai ma se aafiaga lelei, o le fualaau faasaina i le iniseti e mafai ona mafua ai aʻafiaga:

  • E masani lava: faʻamaʻi maʻi, paʻu o le paʻu, urticaria.
  • Faʻatele: faʻateleina le pala, palapitations, aʻa.
  • E ono mafai: hypersensitivity i vaega, toesea o le mānava, faʻalavelave anaphylactic.

O aʻafiaga e mafai ona faʻatuputeleina. A maeʻa le taofiga o fualaau faasaina ma togafitiga, o le tulaga o maʻi e toe foʻi mai i le masani.

Faailoga iloga o meaʻai ma injections Milgamma

E ui lava o fualaau ma tui o uiga masani ia ma o loʻo gaosia e le gaosiga e tasi, e iai eseesega:

  1. O le tuufaatasiga o laupepa e aofia ai le benfotiamine - o le tutusa lenei o le vitamini B1, ma o le injections e aofia ai vitamini B1 (thiamine).
  2. O le tuufaatasiga o le injections e aofia ai le cyanocobalaini B12 ma le lidocaine, lea e le oi totonu o le maa. O le mea lea, o loʻo i ai a latou meatotino faʻapitoa faʻapitoa.
  3. Miligama injections e vave ona ulufale atu i le toto, e aloese ai i le vaega o meaʻai, ma maua ai se togafitiga.
  4. O fualaau oona i totonu o pusa oloʻo i ai le mea e mafai ai, o lona uiga e faʻasaina mo tagata mamaʻi ma le pala o le le gaoia, lea e le mafai ona taʻua e uiga i inisiua.
  5. O le injections e aofia ai le piso benzyl, o le mea lea, o vaega o tamaiti o loʻo gasegase i lalo o le 12 tausaga le matua ua solia.

E faʻaaogaina pusa mo vasega uumi ma sili atu ona taugata. E masani lava, o injections o loʻo faʻamatalaina i totonu o le vaitau pupuʻu, ona fesuiaʻi lea i laupepa: 1/3 taimi i le aso.

O ai ma o afea o le a talafeagai ai lenei ituaiga poʻo Milgamma?

O ituaiga uma o fualaau faasaina ua faatonuina mo le le mautonu o le maʻi ua mafua ona o le le lava o le vitamini B. A e ui e le mafai ona toe faaleleia mo le faʻamaonia o meaʻai.

O faʻasalaga e le o faʻatulagaina mo:

  • Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻalavelave faʻapitoa i le fatu cardiac.
  • Tina ma le lactation, talu ai o le 2 ml o le vailaau faʻasaina e aofia ai le sili atu nai lo le faʻatagaina o le pyridoxine hydrochloride, ma e mafai ona ulu i le susu.

Aua nei faʻaogaina i le togafitiga o tamaiti ei lalo o le 12 tausaga. O maʻi matutua e le manaʻomia ni fetuunaiga faapitoa. Milgamma e faʻapitoa ona faia i totonu o le tino, i le loloto e mafai ai.

O tagata maʻi faʻamalolo e manaʻomia le fetuʻutuʻunaiga poʻo le faalēaogāina o le tofiga. E taua le manatuaina o le tagofiaina o le tagata lava ia e mafai ona lamatia ai le ola maloloina.

Faʻamaumauga o Vaega

O le tuufaatasiga o vaega taua o papa ma mea inisiua e iai ni eseesega eseese.

O togafitiga Milgamma o le a fesoasoani i togafitiga o faʻamaʻi o le tino. O fualaau faasaina e aofia ai le siama (B1), lea e siitia ai le gaosiga o le carbohydrate, faafaileleina ai le tino o le tino, faaitiitia ai le tiga, lagolagoina le leo musika ma faaosofia ai le tuputupu ae o le ponaivi. E manaʻomia le siama mo le tino, ae e le mafai ona faʻaputu. O le mea lea, o le inisiua o le a taulimaina ma le mataalia le galuega o le tuuina mai ia i tatou i le gaioiga.

O ampoules e aofia ai foi le pyridoxine hydrochloride e faaosofia ai le sifi o le adrenaline ma le histamine. O lenei vaega e faʻasalalau ai le galuega o enzymes, fesoasoani i le faʻaaogaina o gaʻo gaʻo, e fafaga ai le fatu ma le faiʻai.

O le isi vaega malosi o le inisiua o le cyanocobalamin (B12), e nafa ma le tuʻuina atu o vailaʻau i totonu o masini ma faʻamautuina ai le tino. I le injections, o le lidocaine e galue e pei o se mea taulaʻi.

E sili atu le faia o injections a Milgamma i le taeao, ona o vailaau oona o loʻo aofia ai i totonu e amata ona galue vave ma sili atu le lelei.

O le eseesega i le va o iniseti ma fualaau o Milgamma o le mea mulimuli e leai se vitamini B12, ma o le vitamini B1 i lenei tulaga ua suia e benfotiamine. O lenei vaega e tutusa ma le B12, ae o se mea gaʻo gaʻo. O Benfotiamine o le a fesoasoani i le metabolism o carbohydrates, faʻafouina le tuʻuina atu o vailaʻau, toe faʻafouina galuega a le tino mai le neurophysiological. E le gata i lea, o laʻau e leai ni lidocaine.

I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina e le fomaʻi le ave o ia pepa i le maeʻa ai ona faia e le tagata maʻi le vasega o inisiua. Ae mo le puipuia, o se tasi o fualaau e mafai.

Milgamma tablets ma injections e aofia ai:

Ae i totonu o le injections e faaopoopo atu i ai:

O gasegase o le Milgamma e maua ai le vave ma le faʻaogaina o aʻafiaga i faʻamaʻi pipisi. Pills e talafeagai mo le togafitiga ma le puipuiga.

I soo se tulaga, o Milgamma e le o se panacea mo maʻi uma. Ma e tatau ona e faʻaaogaina e pei lava ona faatonuina e le fomaʻi o le a filifilia le auala e sili ona talafeagai mo le faʻamalolo mo oe. Masalo o oe o le a faʻamatalaina isi, vailaau faʻapitoa - fatuga poʻo le neuromultivitis.

Afai na faatonuina oe i le Milgamma injections, e le mafai ona faʻaititia pe faateleina le numera. O le fomaʻi na te fuafuaina lelei le togafitiga mo faʻamaʻi taʻitasi. E mafai ona faia lenei mea mai le 5 i le 10 injections o loʻo tuʻuina atu i aso uma, sili i le taimi e tasi. Mo faamoemoega puipuia, o le injections e faia 2-3 taimi i le vaiaso.

Ave Milgamma i totonu o maʻa mo le itiiti ifo i le masina. Mo le faʻamoemoe o le puipuia, e tasi le papalama e faʻasalaina i le aso mo le 30 aso, ma le tiga tele mo le 10 aso, e tolu fua e ave i aso uma.

E matua faʻaeteete lava e ave le vailaʻau, lea e mulimuli i injections ma fualaau i le taimi o le maitaga ma le lactation.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga, e le o faʻamaonia le vailaʻau.

I le taimi e talia ai le Milgamma, e tatau ona lafoai le ava malosi.

O le a le mea e faʻaaogaina?

O se oloa faʻapitoa e faʻavae i luga o se kulupu o vitamini o loʻo i ai ni mea e sui ai antiviral ma faʻafouina. Pe o Milgamma injections po o fualaau, o fualaau faasaina i soʻo se tulaga ei ai aafiaga lelei i le tino:

  • sili atu le maualuga o le toto,
  • faateleina le toto toto
  • faʻaitiitia le fula
  • faʻaleleia le gaioiga o nasu fagu,
  • faatulaga le faʻatinoga o vaʻa toto,
  • faamalosia le tino.

O le mea lea, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Milgamma i totonu o fualaau ma injections e mafai ona:

  • le atoatoa o vitamini B ma le fua o le vaitamini,
  • neuralgia ma paresis o le nerve mata,
  • faʻamaʻi pipisi ma isi neuropathy,
  • neuritis ma plexopathy,
  • faʻasologa ma ganglionitis,
  • faamalosi lautele o le tino ma le toto,
  • o gasegase ogaoga ua tuanai ma le vaitaimi i le maea ai o galuega,
  • osteochondrosis ma tiga o musika,
  • sciatica ma sciatica,
  • po i luga o le po ma le tele sclerosis.

O le vailaau faʻasaina foi e faʻaaoga lelei i le togafitiga o siama o le herpes zoster ma le herpes.

Faaiuga

Mafaufau i le fualaau faasaina i ona ituaiga eseese o le faasaolotoina, e mafai ona tatou fai atu mautinoa o Milgamma e sili atu le lelei i le tulaga o le iniseti. E naʻo puipuiga e faʻaaogaina.

Faatasi ai ma mea lelei uma o lenei vailaau ua taua o Milgamma, e tatau ona e manatua e mafai ona mafua ai ni mea leaga. O nisi taimi e mafai ona faʻaalia e ala i le faʻanoanoa, o le tigaina, o le tino, o le ulu, tachycardia, o le manava o le manava, o le faʻavevesi.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/milgamma_compositum__3201
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Tuua Lau Faamatalaga