Farani riki suamalie: o se fua masani ma isi filifiliga

Farani riki tao (fr. soupe i le oignon) - o le sipuni i totonu o le paluga ma le sisi ma croutons. O soupona oona ua sili ona lauiloa talu mai aso anamua. O nei meaʻai sa lauiloa ma salalau i le taimi o Roma. Ona o le maua ma le faigofie o le galueaina, o aniani - o le oloa autu mo le faia o sou - o le meaai autu mo le tele o aiga le lelei. O le taimi faʻaonaponei o le kuka kuka sipisi mai le Farani i le seneturi lona 17, ona saunia ai lea mai le falaoa o falaoa mago po o croutons, broth, beef ma sina falai poo se ulu atoa o le siʻiti. O le sua e teuteuina i croutons.

O le manogi manogi o le sua e le o se mea e sili ona lelei i luga o le uu e pei ona i ai i luga o aniani saute. I lenei tulaga, o le sautéing o se faiga lea e faʻafefete ai le riki, faʻaali lemu, maua mai se lanu mūmū lanumoana-lanu enaena. E mafua ona o le caramelization o le suka o loʻo iai i aniani. O leona e fufulu i totonu o le afa itula, ae mafai e chefs professionals ona faia lenei mea mo le tele o itula, ausia se ituaiga ituaiga mea suamalie ma le manaia o le sisi sapalai saunia punavai e le o faamaninoina 1064 aso . E masani lava, e tuʻuina atu le sua o se piquaniti faapitoa, o le uaina paʻu mama, kulimi poʻo le sherry e faʻapipiʻi i le mea maeʻa ao leʻi maeʻa le sauniuniga, faʻaleleia le manogi, ma o le supa o loʻo finau pea i se pusa tapuni ao le i auauna atu.

O le sou na saunia i vaega laiti ma e masani ona masani ona avatu i malo i le lava ipu na saunia ai.

Amataga

| faasaʻo tulafono

O Farani na i ai se tala masani e muamua saunia e le tupu o Falani, o le Louis XV. I se tasi afiafi i le po, sa fia taumafa le tupu ma leai se mea i lona tulimanu tulimanu sei vagana ai aniani, sina vaega laitiiti o le pata ma le vine. Na ia faʻafefiloi ia oloa na maua faatasi, tapena ia mea, ma o le fuā muamua Farani Farani.

O le isi tala na fai mai o le sisi o le sisi sa sili ona lauiloa i maketi a Paria. Na faʻamalosia e le au faigaluega malosi ma le au faʻatau i latou i le po. O lenei aga masani na masani ona taatele i le itu i Palesia o Le Al, o le "manava o Paris" (Emil Zola), lea na solo i le 1971. I aso o le malo lona tolu, o le sisi suauu na lauiloa i tagata taʻalo ma na manatu o se fofo aupito sili lea mo se osofaiga.

O le susu o le oona o loʻo ofoina atu i le taimi nei e le tele o faleʻai i Pale.

Talafaasolopito ma foliga o le kuka

O le sua o le oona ua manatu o se ipu Farani, e ui lava, ina ia faamaoni, na faia i le taimi o le maoae o le Malo Roma. Ae ui i lea, o le fua anamua a Roma na ese lava mai le taimi nei. O lena suamalie, lea o loo tautua nei i faleaiga sili a French, na fausia i Pale, i le faaiuga o le 17 senituri. O le maualuga o le fua o le caramelization o le sipisi. A maeʻa lea gaioiga, e maua e le ipu se tofo faapitoa ma se manogi.

E i ai se tala faʻasolopito o le tusitala o le fua o le Tupu Louis XV. E talitonuina o le tupu sili, i luga o le tuliga, ona o lona manao ia maua se meaʻai, e leʻi maua ai ni oloa i totonu o le fale tulimanu, sei vagana ai le vine, falaoa falaoa ma aniani. Peitai e le o se mea na leiloa le tupu, ae na faʻafefiloi ia oloa, saunia le uluai kopi o le lauiloa iloga.

E faigofie lava ona faʻaogaina le suka riki French i le faʻaaogaina o tekonolosi masani. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa nisi o togafiti. O se itu taua tele o le filifiliga o aniani. Lamea paepae e lelei. O lenei ituaiga eseese e ese mai i le sipuni masani i le sili atu le malosi o le tofo, o loʻo aofia ai suga sili ma suauu.

E tatau ona falai ni aniani paʻepaʻe mo se taimi umi, i le faagasologa o lenei gaosiga o le suka, o se vaega o le riki, e taupulepule e siaki, ina ia maua ai e le sua lona lava manaia tulaga ese.

I le faaopoopo atu i aniani, e tatau ona e saunia le suka. O le mea e tatau ai, e tatau ona avea ma moa, faʻamafanafana ma mauoa. Ae e mafai foi ona e faʻaaogaina aano o manufasi poʻo fualaʻau. O le filifiliga mulimuli o le a sili ona fiafia i ai tagata vegetarians.

Ina ia saunia croutons, e tatau ona e faʻaaoga se paʻu poʻo se falaoa paepae masani. O fuālaʻau mo le kuka e tatau ona faʻamaoni ma ia lelei i taimi uma.

Mea moni e fiafia i ai: Emil Zola ma lana tusi "The Womb of Paris", o loo faamatalaina ai se maketi tele meaai i totonu o le taulaga, na i ai se sao taua i le popularising soup onion. O iina sa i ai se suamalie Farani naua na kukaina mo le 'aiga o le taeao, ma sa faʻatonuina, e le o fai e faifaʻatasiga, ae o tagata faatau maketi masani - tagata e faʻatau, tufatufa ma tagata faʻatau atu iʻa, tagata fai fale. I le popofou o le 70, na faʻaumatia le maketi, ae o le manatuaga na faʻamaonia i ata ma tusitusiga.

Palu lapisi sisi

O le fua masani e foliga mai e mamafa tele, o lea matou te ofoina atu ai se avanoa faigofie mo le kukaina o le kuka.

  • 400 gr. lanu paepae
  • 60 gr pata
  • 4 fua o laume
  • 1 lita o le suka (faʻavae mai salu, ae e mafai ona e faʻaaogaina le moa),
  • 2 fasi fasi falaoa.

Matou te tipi le siʻi, tipi lelei i totonu o le mama o mama. Vaevae se fasi suauʻu i ni vaega se 4, faʻapipiʻi i totonu o ipu masima. Suauu aniani i totonu o ipu e 4. I le pito i luga o aniani matou te tuʻuina ai se totō laumeme. Matou te tuu ipu i totonu o le ogaumu ma kuka i le 150 tikeri mo le tasi itula.

Fautuaga! Mo le sauniuniga o croutons o loʻo faʻaaogaina le susu, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ituaiga falaoa paʻepaʻe.

Matou te kukaina le suālaʻau manogi i mea manogi mai salu (poʻo moa), faamama. Matou te faʻaaogaina aano o manu mo isi ipu, ma faʻamama le susu. Matou te ave ipu ma aniani tila, sasaa le susu i totonu ia i latou. Matou te fesuiaʻi ipu i le tasi pito o le pepa tao, ufiufi le isi itu i le tao tao ma pepa. Matou te salalau atu i luga o se paʻu lafoaʻi. Kuki seivagana e faʻafelanulanuaʻi enaena. Tuʻu saʻo le supa i totonu o ipu, fufulu eseese meaʻai, sasaa i totonu o le susu i luma o le 'aiga.

Oona faʻasusu i le sipisi ma le kalakeke

O le sipisi sasisi i croutons ma le sipisi ma le silotilo e iloga ona o lona piquant ma se mea e le masani ai.

  • 500 gr. lanu paepae
  • 2 sipuni gaʻo pata,
  • 2 sipuni tele ole vailaʻau palsamic,
  • 2 teaseti o le suka enaena,
  • 2 pinches o nutmeg,
  • 800 ml o le gaʻo ua maeʻa,
  • masima e tofo.

Mo le toast:

  • 2 fasi falaoa papaʻe (sili atu nai lo ananafi),
  • 2 cloves o le kalama,
  • 2 sipuni tele o le suauʻu manogi,
  • 4 sipuni tele o le suka kuka.

Otioti le aniani i totonu o ni mea mama o mama. Salu le pata i totonu o se pa puipui. Faʻasao le aniani i luga o le vevela. Fuga, faʻaosooso mo taimi e tusa ma le luasefulu minute. A maua e le riki se mea auro, sasaa i le suka suka ma le nutmig, faʻafefiloi. Liligi i le vailaau palsamic, faʻafefiloi ma faʻapipiʻi mo le 10 minute ma le vevela vevela.

Saunia vave le susu, atonu e mafai mai le aano po o le moa, pe mafai foi ona na o fualaau faisua. Sasaa le gutu i totonu o se pani ma aniani ua saunia. O le mafiafia o le supa e mafai ona fetuunai i lau mea e te manaʻo ai, o lea e ono manaʻomia ai pe sili atu foʻi le susu. Aumai le supa i se vevela, faaopoopo mea manogi. Toe faʻaitiitia, faʻaititia le tikeri o le faʻavevela ma faʻapipiʻi mo le 20 minute.

O fasi falaoa ma le suauu manogi, ia salalau i luga o se pepa tao ma fufuluina i le galala lelei. Pipi croutons i totonu o le ogaumu seia oʻo i le enaena. Liligi le suamalie ua maeʻa i totonu o ipu sua. Matou te tufatufaina le crouton ua teuteu i luga ma fufulu i le itu ma le sisi kuka. E mafai ona e galue vave, pe mafai foi ona e tunu i le ogaumu ina ia liua le sisi.

Lulu Oona Oona

Tulimalie o le suka sipuni ei ai sona manogi sili atu nai lo se ipu na saunia e tusa ai ma fua masani masani.

  • 250 gr lanu paepae,
  • 30 gr pata mo le seleselega ma sina mea itiiti mo le laeiina o le supumu ua maeʻa,
  • 4 punetini o kulimi
  • 1 le sipuni falaoamata
  • 1 lita o susu
  • nutmeg, masima ma le pepa e tofo ai.

Salu le pata i totonu o se apa ma se vaʻaiga loloto. Tuu le sisi lapisi lelei i totonu o le suauu ma falai i luga o le vevela seia oʻo ina avea le riki ma auro. Uʻu i le nutmig ma le falaoamata, faʻafefiloi ma fulu mo le lima minute. Liligi le susu i totonu o le kuka ma kuka, fafagu mo le 15 minute. Taʻu le sua e tofo i le pepa ma le masima. Vaʻai le kulimi ua maeʻa i le kulimi ma le faʻavevesi.

Alu suamalie suamalie i totonu o se kuka taofi

O le suamalie o le aiono e itiiti se mea e fai i le aganuu Farani masani. O le mea moni, o se kuka fualaau kuka i luga o le vai. E maualalo le kalori, ae faʻamalie lelei. E le gata i lea, o tusitala o le taumafataga e finau faapea o le 'aiina o sea soupese e mafai e aunoa ma le faʻasaina o tapulaa. Matou te kukaina se sisi kulupu faigofie i se fai kuka taofi.

  • 6 aniani lapoa,
  • 1 tamai ulu o kapeti,
  • 2 ata tioata,
  • 1 laupepa masani o laulaau seleni,
  • 1 koko
  • 4-6 tamato
  • laau fou e tofo ai.

Auala e Fausia ai le Farani Fafaga - O se Fua Faʻatatau

E manaʻomia le tele o le taimi ma le taumafaiga e kuka ai le suka o le riki Farani, ae o le taunuuga e aoga. E mafua ona o le umi o le vaivai o le pata i le vevela vevela e maua ai e le riki se mea manaia matagofie ma le manaia.

Mo se auaunaga masani, o le a e manaʻomia foi se paʻu, nisi o kalakeke ma le kulimi malosi.

O mea aoga

  • Onions - 1 kg.
  • Pulu - 50 gr.
  • Fuga - 1 sipuni
  • Paʻu papaʻe mama - 1/2 ipu
  • Suavai - 800 ml.
  • Salu kulimi - 100 gr.
  • Pulu lanu vevela
  • Fagavai lau
  • Povi paʻu pepa.
  • Suamalie

Kuka

Laasaga 1

Tipi le anisi i fasi ie manifinifi, o le mimiti o le sili atu lea o le tofo malie o ia.

Ina ia aua le tagi pe a tipi, e tatau ona e tuu i lalo le naifi i lalo o le vai malulu, ia toe fai soo lenei gaoioiga. E fesoasoani foi le mint gum.

Laasaga 2

Fufulu le pata i totonu o se mea e faʻafefete ai, o le a mafai ai e le aisa atoa ona fetaui lelei.

Laasaga 3

Kuni le vaʻai ma le tapuni kulisi, faʻaitiitia le vevela i le ala, faʻaosooso i le 10 minute. Aluga o le oona 1 itula. I le taimi lea, o le a ia tuʻuina atu le maualuga o le sua ma vaeluaina le tele.

Ma le isi, aveese le tapuni ma faaauau pea ona fuga o aniani mo le isi 1 itula, seia oʻo ina uma le sua ma fufulu le suauu. O le a leiloloa le tele. A maeʻa pe a le tofo le toisiti i le suamalie, ona le afaina ai lea o le sipuni ti suka.

Laasaga 4

A o faasolosolo le aniani, e tatau ona e kuka le suka. Mo lenei, i le 800 ml. O se fulufulu greens e faʻapipiʻi i le vai inu, o ni peʻa o le pepa uliuli, o le faga faʻaiʻu ua tuʻuina i lalo pe a maeʻa le 10 minute.

A maeʻa le isi 5 minute, ona latou toso ese uma lea o mea uma mai fafo o le apa ma sasaa le sisi susu i totonu o pusa. E tatau lava ona faʻamavae atoa, o lea e tatau ai i nai kopa ona laʻititi pe a mafai.

Laasaga 5

A faʻavela le riki, faʻafefiloi ma le falaoamata ma le uaina paʻepaʻe. Faʻaauau le mu, faʻaosooso seia oʻo ina faʻavaveina le ava malosi, lea e mafai ona malamalama i ai ile manogi.

Laasaga 6

Ua sasaaina le fala oona i aniani ma mafai ai ona kuka. Kuki mo le tasi itula ile vevela vevela, faaopoopo le masima i le tofo i le faaiuga o le kuka.

E le gata i lea, o le fua masani o le supa masani e aʻafia ai le tuʻuina atu o se ipu faʻatoʻa kuka. Mo lenei mea, e faia mai i luga o le pagu, e faʻamago i totonu o le ogaumu ma solo i le kalaka. Ua faʻapipiʻi Croutons i le fusi Farani e kuka ai le sisi ma fufuluina i le kulimi kuka.

E tatau ona e 'aina i totonu o le 15 minute muamua pe a uma le kuka, aʻo vevela pea le manava, ona sili atu lea ona faʻailoa lona tofo.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga mo se Faʻamatalaga Faʻasolo Farani Farani

- E pei lava ou te le fia fiafia i le tofo umi, e tau e tasi le taimi e kuka ai le suka sukani i Farani. Pe a faʻamafanafana, e matua tele lava le suiga.

Mo le sauniuniga a le Farani rūpuni, e sili ona lelei le faʻaaoga o aniani papaʻe. E ui i le mea moni o le mumu e leai sona manogi, e le talafeagai mo le kuka. A faʻaaogaina, e maua e le supa se lanu enaena e le manaia.

- O le pata e tatau ona maualuga ma lelei. Ave se suauu a itiiti ifo i le 82.5% gaʻo.

- Ua mafai ona sui le uaina mālūlū i le vailaʻau poʻo le taulaga, faʻaititia le aofai.

Onion Soup - O se Fua Faʻatatau

Fualaau aina: 1 lita o le sua o fualaau aina suamalie, 5 sipuni tele o le pata gaʻo, kilo kilo o le sipisi, afa tipi, pepa malo lanu fou, 130 g o le kulimi mama.

O le sua o le omono e mafiafia, lelei, manaia ma mafanafana.

  1. Ina ia mafai ai ona suamalie ma manaia le sasisi o le sasisi lanu, e tatau ona sautotogi le gaosi gaosi mo le itiiti ifo i le 20 minute. O le mea lea, e tatau ona e onosaʻi.
  2. O aniani uma e tipiina ma le afa sili ona lelei ma tuʻuina i totonu o se pani ma se mafiafia, lea o loʻo i ai nei le pata pata.
  3. O le fualaau faisua ua kuka i se lanu auro-lanu auro ma le faanatinati faifai pea i se vaʻa.
  4. E vevela le susu ma sasaa atu i totonu o le siʻi kuka. Muamua, e na o le 1 le ipu vai ua faaopoopoina. E tatau ona e faatali seʻi oʻo ina alu ese mai le masini ma na ona faaopoopo atu lea o le susu.
  5. O le meaai e tatau ona matua mafiafia.
  6. I le mea mulimuli, ua faaopoopo le masima ma le pepa.

Auauna atu i fasi keke maunu ma keke kuka.

E faʻafefea ona kuka mo paʻu mamafa?

Meaʻai: lapisi lanu paepae, 1 tbsp. se sipuni o le suāuʻu fualaʻau, afa-lita o le sua o fualaau aina suamalie, se tamai kālati, masima.

  1. O gaʻo ua maeʻaeʻa ma falai i totonu o le suāuʻu manogi, i le pito i lalo o le pusa. Ma le isi, o le fualaʻau ua maeʻa ua tuʻuina atu i totonu o se ipu omea ma fasi keke kope.
  2. Faʻafefiuʻi le susu i totonu o le atigipusa, pe a uma ona tuʻuina i le ogaumu. I le maualalo o le vevela, o le a vaivai le ipu mo le 100-120 minute.

Auina le sua o le sipuni ma le fasi falaoamata o le falaoamata mamago.

Faʻasalaga faʻasani le aniani

Fualaau aina: 730 ml o le aano o aano o manu, 4 sipuni alalaʻau, 160 ml o le uaina paepae (malogo), 80 g o le kulimi mama, 60 g o le pata, laitiiti. se sipuni o le falaoamata o le saito, 2-3 kalu lanu vali, se fasi paʻu, masima, se paluga o pepa.

O le tofo o le supa e le o le aisa!

  1. O le aniani e aveeseina le paʻu, a uma ona tipi lea i totonu o le afa pito sili ona itiiti. Na alu o ia e kuka i totonu o se apa ma le pata uamea.
  2. A amata ona maua se fasi auro, ona auina atu ai lea o le kalama i le riki.
  3. Faʻatasi, o mea e gaosia e pasi mo le isi 6-7 minute, pe a uma ona sasaa atu le falaoamata ia i latou. O lenei mea e faʻaaogaina e faʻaopopoina ai se kulimi kulimi o loʻo uu i totonu o le ipu ma faʻateleina le laiga.
  4. Liligi i totonu o le broth. E talafeagai le faʻafefiloi lelei o vaega ina ia leai ni sulu falaoamata e totoe.
  5. Ua faaopoopoina le uaina i le sua. I lenei taimi, o le paluga e mafai ona avea ma pepa ma masima.
  6. I lalo o le tapuni i luga o le afi laitiiti, o le a vaivai le ipu mo le tusa o le afa itula.
  7. O le uati e tipiina i ni apa mafiafia ma fufusi i totonu o se faisalala poʻo i se isi auala talafeagai.
  8. O le kulimi ua solo lelei.
  9. O le sua o le susu e sasaa atu i totonu o se fagu vevela. O le falaoa falaoa ua faataatia i le pito i luga ma o le sisi na pala. O ituaiga o falaoa, e sili ona lelei le filifilia o le ciabatta poʻo le French baguette. O la latou fale faʻapitoa e faʻafefe atoa ai le vai, ae le liliu i totonu o le falaoa.

Fafaga ma keke

Meaʻai: 5-6 pateta, 1 le lita o le sua o fualaau aina, 2 laulau. l pata, 1 tsp. Saga, pei o le tele o lau thyme ma thyme, 4-5 fasi keke o le bacon. 4 aniani papaʻe lapopoa, 180 g salisi cheese, masima.

  1. O aniani tiʻetiʻoti lelei e falai i le pata omea. O fasi keke o le fualaau faisua e tatau ona kuka seia oʻo ina suia lanu ma liliu ai le auro. Saga ma fasi fasi puaa ua auina atu e fuga. E faʻaauau pea faiʻai seia oʻo ina matuā manaia le meaʻai.
  2. O pati pateta ua kuka i le 2-2.5 lita o le vai seia mama. O le fuālaʻau mumū faʻamalosi i totonu o le apa e liua i le mamae ma meaʻai o totoe. O le masima e faʻafefe.

O paluga pateta suamalie e tautua i luga o le laulau faatasi ai ma le fuluina o aniani ma le pipi. I le pito i luga o le tautua taʻitasi, o loʻo tuʻuina atu ni sipisi cheese.

Onion Puree Soup - faigofie ma suamalie

Meaʻai: kilo kilo o aniani, 1 lita o le falaofa pipi ma fualaau faisua, 120ml o le kulimi mamafa, 2 laulau vavae tele o le falaoamata, o le pine o le suka, salt, fresh pepper ground.

Onione mamae soupoa o se ipu faigofie.

  1. O le aniani ua vaetolo ma tipiina lelei lava. Ona faataatia lea i totonu o se pani ma soʻo se gaʻo, salimalie ma sisi seia oo ina vaivai ma faʻaosoosoina.
  2. O le falaoamata, suka, pepa fou fou o loʻo tuʻuina i totonu o le apa.
  3. A maeʻa maeʻa fegalegaleaiga, e mafai ona e faʻafeiloaʻi le faʻavela i se pani i le vevela vevela. Faatasi ai ma se mea vaivai vaivai, ua kuka ai le aano o le lumanai mo le tusa o le afa itula.
  4. I le faaiuga o le kuka, fufulu le kulimi gaʻo i totonu o le fagu. O le masini ua fafaguina i le lima o le lima. Nai lo le kulimi, e mafai ona e faʻaaoga le kulimi kulimi.

Filifilia o Onions mo le Soupuni Onion

Ina ia lelei le sua, e tatau ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete i le tekinolosi meaʻai o le riki, aua o le tofo o le ipu e faʻalagolago foi i lenei mea. E le o sisi uma e talafeagai mo le faia o le sua. E tatau ona suamalie, o lea e sili atu ai le faia o se paʻepaʻe paʻepaʻe. Uu le siʻiti aʻo faʻaosooso i luga ole vevela seia oʻo ina liua se lanu enaena. E le tatau ona mu le aniani. E taua tele lenei mea! E tusa ma le 40 minute na maeʻa ai lenei taʻaloga.

Vaega o le kuka o sasima

O le susu e sili ona lelei aano o aano (manufasi), ma i le leai o se moa. E tatau ona malosi o ia. O le baguette e fai ma mea fou, pisapisao ma le manaia, e mafai ona e faʻasusu e tusa ai ma la tatou fua. Talu ai ona o nei mea uma, o le a leai ni faafitauli ma isi sauniuniga. O lenei sua e taumafa vevela.

Afai e te fiafia i le tofo o aniani falai, taumafai e fai le kulisi.

Onion Soup - Classic French Recipe

Soup e tusa ai ma lenei fua, e ui lava o se Farani lauiloa, ae o se filifiliga sili ona faigofie. I sina laʻititi laʻititi, o le a masani oe i se mea e sili atu ona faigata o mea taua ma sina mea itiiti i sauniuniga. I le taimi nei, taumafai lenei.

Meaʻai

  • Laʻau moa (poʻo le vai) - 1 L
  • Onions - 4-5 pcs.
  • Lulu - 1 sipunifi e aunoa ma se paʻu
  • Butter - 100 gr
  • Lulu umi (po o le paʻu) mo croutons
  • Titi, pepa uliuli - ia tofo
  • Pepa o le lau - 1 pc.
  • Cheese - 100-150 gr

Kuka:

1. Fufulu ma tipi aniani i afa mama. Tuu le pata i totonu o se fagu ma faʻafefete i luga o le vevela vevela. Ona togiina lea o fualaau faisua i totonu iina ma faʻafefiloi ina ia faʻaaoga uma. Ona tapuni lea o le tapuni ma faʻafesoʻotaʻi mo le 25-30 minute ma faʻaitiitia foi le vevela.

2. Sosoo, faaopoopo le falaoamata ma fafagu. Liligi le fagaoa moa kuka pe na o le vai i le isi. Aumai i se vevela ma kuka i le vevela vevela mo le 25-30 minute. 5 minute aʻo leʻi oʻo i le iʻuga o le sauniuni, tuʻu le laʻau bay i le sou, masima ma le pepa.

3. Aʻo kuka le kuka, saunia croutons. Lua fasi falaoa po o le paʻu e faalagolago i le tasi ipu. O keke e mafai ona falaiina i totonu o se pani ma le suauu manogi i itu uma e lua. E mafai foi ona e faʻamago i totonu o le ogaumu, microwave poʻo se falaoa. Filifili soʻo se metotia talafeagai mo oe.

4. Sasa le suauu ua maeʻa i totonu o pusa vevela poʻo ipu. Fafasi le sisi kuka i luga o se fatu laʻau. Ona tuu lea o ni fasi keke se lua ma fufulu leisi i luga.

5. Tuu ia papatusi i totonu o le umu mo le 5 minute e faʻafefete lelei le sisi. A maeʻa lena, toso i fafo, fufuluina le supa i soʻo se laau ma alu i le 'aiga o le afiafi. E tatau ona e taumafa vevela. O le ipu e sili atu le manogi, malamalama, ae faamalieina.

Le Tatau Saʻo mo le Onion Slimming Soup i le Palu Fua

Afai o loʻo e popole i lau fuainumera, ona fai lea o lau fua mo oe. Tuu lenei meaʻai i au meaʻai; e susunuina lelei gaʻo. Lalo o nai fua o mea taumafa mo le mamafa o le mamafa lea e mafai ona e vaʻaia.

Meaʻai

  • Onions - 6 pi.
  • Sisi kulimi suamalie - 4-5 punetini
  • Fualaʻau o fualaʻau
  • Tofo e tofo ai
  • Suga - 1 sipuni
  • Pepa o pepa
  • Italia Italia

Mo le suamalie:

  • Suavai - 1-1.5 lita
  • Seti Sou Seti
  • Kāreti - 1 pc.
  • Onions - 1 pc.

Kuka:

1. Muamua e tatau ona e kuka le suka. Liligi le vai i totonu o se pani. Tuu le moa, tilotilo Karoti ma le kuliki i totonu o le paʻu (fufuluina muamua). Faaopopo nisi o laau Italia ma se paluga o pepa. Tuu le apa i luga o le afi, aumai le vai i se mea e vevela ma aveese le mumu e mafua ai. O le isi, faʻataʻatasi seʻi oʻo i le kuka. I le taimi pe a ma le 1 le itula.

2. ◊Oti le anisi i totonu o poloka ma tuu i totonu o se pani ma le suauʻu manogi. Faʻaopopo sina vai ma faʻapipiʻi mo le 20 minute i lalo o le tapuni i luga o le vevela vevela. Ona faaopoopo ai lea o le suka ma faaauau pea ona faʻapipiʻi le isi 10 minute.

3. A oʻo ina lava le afu, faʻafeiloaʻi i totonu o se sieve i totonu o se isi fagu. E mafai ona e faʻaaogaina moa ma kāloti i lau faitalia, ma e mafai ona e togiina le siʻi. I soo se tulaga, o le a le toe manaʻomia i la tatou fua.

4. Faʻaopopo le sisi uamea i le vevela vevela ma faʻafefiloi lelei e tatala lelei. Faamasima, faʻafeiloaʻi le lapisi sasasi iina ma kuka i le vevela vevela mo le 20 minute. Liligi le sasisi saunia i totonu o papatusi ma faaopoopo ni laau fou mo se tofo sili atu. E mafai foi ona e tuu ni masi.

Farani riki mamae ma sisi ma croutons

O lenei fua e faigofie mo i latou e le mafai ona 'ai aniani i lona masani masani. I lenei tulaga, faia se mea mama faigofie. Faafetai i fesoasoani o le umukuka i aso nei, ua faia lea i le 1 minute.

Meaʻai

  • Onions - 3-4 pcs.
  • Croutons (falaoa) o falaoa papaʻe - 1 ipu
  • Fualaʻau o fualaʻau
  • Soo se aano o manu (poo vai) - 1 lita
  • Tisaga faagasolo - 3 pcs.
  • Sugar - 1 pine
  • Tofo e tofo ai

Kuka:

1. Fufulu le apa ma sasaa i totonu o le suauu manogi. Tuu le lanu 'aina le siisa ma faʻamalosi ina ia faʻaaoga uma. Faaopopo se pine o le suka. Ua faia lenei mea ina ia avea ma mea enaena enaena. Uʻu le aniani seia oʻo i lenei setete, i lalo o le tapuni tapuni, i luga o le vevela vevela mo le 30 minute pe sili atu.

Ia mautinoa ia fafaguina ma leai se mea e le tatau ai ona mu.

2. Faaliliu atu i le kuka paluga poo vai. Faamalie i lou fiafia, e mafai foi ona e faaopoopo i ai lau mea e sili ona e fiafia i ai ma le taimi. Tuu laumei iina, faʻafefiloi ma kuka i se vevela vevela, i lalo ole tapuni tapuni, mo le 15 minute.

3. Aveese le meaʻai mai le vevela. Faʻaopopo le sisi na gaosia i ai ma, faʻaaogaina se mea e faʻaaogaina, faʻapipiʻi mea uma i se tulaga mama.

4. Auauna atu i le laulau i luga o le laulau ma faʻamaʻi. E mafai foi ona e faaopoopo atu lau laau fou. O le ipu o le a sili ona manogi, loto malie ma lelei.

Vitio i luga o le auala e kuka ai le kuka sipisi i le uaina i le fale

E pei ona folafola mai i luga, ou te tuuina atu ia te oe se mea moni Farani ma lona faigofie ma, i le taimi e tasi, e le masani ai. I le taumafai ai i lenei mea ofoofogia, o le ae lagona e pei o ni tagata faifeau moni. Matamata i lenei ata vitio ina ia malamalama ai i mea uma o le sauniuniga.

Meaʻai

  • Onion - 1.5 kg
  • Laʻau - 3-4 cloves
  • Pulu - 50 gr
  • Fuga - 1 sipuni
  • Meaʻai manu - 1.5 L
  • Paʻu papaʻe mama - 200 ml
  • Titi, pepa - ia tofo
  • Cognac po o Calvados
  • Falaoa
  • Tino malo

O lenei ua e iloa mea lilo uma o lenei meaʻai suamalie. Taumafai ma fiafia i le tofo o Farani moni. O le ae fiafia ia te ia.

O se fua faigofie mo le suka o le sipuni ma pateta

Afai e te le manaʻo e 'ai se siʻisi, ona mafai lea ona faaopoopo isi fualaau faisua i le supa. Mo se faataitaiga, pateta. O le ipu o le a sili atu ona faamalieina ma lelei.

Meaʻai

  • Onion - 2 pi.
  • Butter - 25 gr
  • Potato - 4 pcs.
  • Laʻau o le susu - 1 pc.
  • Suavai - 1-1.5 lita
  • Titi, pepa - ia tofo
  • Pepa o le lau - 1 pc.
  • Tino malolo - 100 gr

Kuka:

1. Muamua saunia uma oloa. Tipi lelei le aniani. Uu pateta ma tipi i totonu o pusa vavao. Grate kulimi i luga o se fatu laumei.

2. Salu le pata i totonu o se pusa mafiafia. Ona tuu lea o le siʻi iina ma faʻafefiloi seia oʻo ina lanu enaena (e pei lava o sina enaena).

3. Ona tuu lea o pateta iina. Fuga laitiiti, na o ni nai minute. Ona liligi lea i totonu o le vai. Faaopopo le masima, pepa ma le bay bay. Kuni le tapuni ma kuka mo le 20-30 minute pe a uma le kuka.

4. Sasaa le kuka saunia i totonu o papatusi, faaopoopo i ai le kuka kulimi iina ma fafagu. E ui lava o le sisi e mafai ona faaopoopo i le pusa lava ia. E leai se eseesega.

Slimming seleni seleni lapisi

Ia, ua matou oʻo atu i le isi fua o le fua mo le paʻu o le mamafa, lea e mafai ona e tuʻuina atu se tusi mo oe lava ma e teu ai i lea taimi ma lea taimi. Ae maise lava pe afai o oe o le kulimi.

Meaʻai

  • Onions - 400 gr
  • Celery Stalks - 300 gr
  • Tomato - 300 gr
  • Paʻu paepae - 350 gr
  • Peʻa suamalie - 400 gr
  • Faamasima ma faamasani i le tofo
  • Suavai - 2.5 lita

I lenei sua, na o le 110 Kcal i le 1 lita ma le tele o vitamini.

Kuka:

1. Fufuluina fualaau faisua uma, tipi i ni fasi vaega po o se julienne ma tuu i totonu o se apa. Sasaa fualaau faisua i le vai, masima ma faʻaopopo le faʻavela.

2. Tuu se fagu fualaau faisua i luga o le ogaumu. Aumai le vai i se vevela ma kuka mo le 15-20 minute. I le faʻamuamua, pe a uma lena ona mafai ona e 'ai.

3. Afai e le mafai ona e 'aina le lapisi o le aniani, ona e toe faʻaaogaina lea i le lima o le lima. Ona e maua ai lea o se molimoli mama o fualaau suamalie mo le mamafa o le mamafa. O lenei ipu e mafai ona 'aina uma ma malulu ma vevela. Faʻalagolago i lou fiafia.

Vitio Vitio mo le suamalie suamalie sisi kulimi

Taumafai se isi sipuni sasimi suamalie. I lenei fua, o mea uma e gaosia ai e na o le vegetarian, e aofia ai le kulimi ma le sisi. Afai e le afaina lenei mea ia te oe, ona toe sui lea o nei oloa i ni mea masani ma taugata.

Meaʻai

  • Onions - 5-6 pcs.
  • Ata - 2 cloves
  • Titi, pepa, fualaau Provencal - ia tofo
  • Olive olive - 5 sipuni tele
  • Nemeloko oat cream 12% - 250 ml
  • Croutons
  • Leisi

Fafaga lenei meaʻai, e pei ona e vaʻai i ai, e vave lava. Ae e fesuisuiaʻi. Aua e te fefe e faataitai ma taumafai e faʻalauiloa se mea fou i au meaʻai.

Suauu o le sipisi ma le kapisi

Ou te fia faʻalauiloaina oe i se isi fua o meaai mo le paʻu o le mamafa. E na o le fa mea e aofia ai vai. E le aofia ai le masima ma isi mea manogi. E le o le fai atu o le suamalie sili ona suamalie. Ae o le mea e fai, o le matagofie e manaʻomia ai le ositaulaga. O le kukaina o lenei ipu e manaʻomia ai se taimi itiiti.

Meaʻai

  • Onions - 700 gr
  • Green Beans - 100 gr
  • Peʻe suamalie - 100 gr
  • Kapisi - 200 gr
  • Suavai

Kuka:

  • 'Otiʻoti le aniani i soʻo se foliga, pei ona e manaʻo ai. E masani lava ona ou tipiina i totonu o ni nai pusa. Tuu i totonu se apa ma pasi 2 minute.
  • Kipi le kapisi ma tipi le pepa suamalie i totonu o ni poloka po o se vaovao laitiiti. Tuu i totonu o se apa. Auina atu pusi lanumeamata iina.
  • Faatumu i vai ma tuu i le afi. A maeʻa tapuni ona kuka ai le sipuni iina ma kuka faatasi mo le 5 minute.

O lenei sua e lelei tele mo aso anapogi. Taumafa i le aso, faaopoopo le inu vai seia oʻo i le 2 lita. O isi meainu i lenei aso e le o saunia.

O lea na ou faʻafeiloaia ai oe i le kuka kulimi uma o loʻo ou iloa. O le mea moni, e mamao ese lenei mea, ma o nisi o faletua e kukaina i le faaopoopoina o aano o manu po o maso. O se mea lea o le tofo. Ma e pei ona ou folafola atu, ou te aumaia ia te oe se lisi o mea e leiloa o le 7 aso le lelei e mafai ona e faasaoina mo oe lava ma faʻaaoga.

O lena mea uma mo aso nei. Ou te faʻamoemoe o aʻu meaʻai e oʻo mai i le faʻaaogaina ma e faʻaopopo atu ia latou meaʻai. O na soupeti o le a sili atu ona lelei i le taumafanafana, pe a vevela ma e te le manaʻo e faʻatuputeleina lou manava.

Faʻamatalaga ma iloiloga

Setema 28, 2018 Anjel-ataata #

Setema 28, 2018 malamalama ma le atamai #

Ianuari 21, 2016 Tamil #

Ianuari 21, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 21, 2016 Tamil #

Ianuari 21, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 21, 2016 Tamil #

Ianuari 20, 2016 elvasbu #

Ianuari 20, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 20, 2016 Aigul4ik #

Ianuari 19, 2016 faʻaaliga #

Ianuari 19, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 19, 2016 Anyuta Litvin #

Ianuari 19, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 19, 2016 Anyuta Litvin #

Ianuari 19, 2016 aleksandrovamascha # (fua o le tusitala)

Ianuari 19, 2016 Anyuta Litvin #

Tuua Lau Faamatalaga