Amoxil® (250 mg) Amoxicillin

O le gaioiga malosi a Amoxil e sili atu ona leaga nai lo le suamalie. Amoxicillin o se mea faʻapitoa elemene e maua ai se mea faʻapitoa ae e le o nofouta i micro-organisms e maua ai le penicillinase, ma isi.

Amoxil o loʻo i ai le acidic clavulanic, lea e faʻasaʻo ai le penicillinase, faʻaititia ai le puipuia o le puipuiga o le tino i antimicrobial agents.

Faailoga mo le faʻaaogaina o Amoxil

E tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina Amoxil mo ia faʻamaʻi:

  • afaina o le gastrointestinal tract and system hepatobiliary,
  • fatuga o fatugaʻo ma urinary
  • faʻamaʻi pipisi o mea e fai i le ponaivi, sooga,
  • mea vaivai ma le paʻu o le paʻu.

O Amoxil e aoga mo faʻalavelave pipisi pe a uma le taotoga.

Faʻatasi ma le clarithromycin poʻo le metronidazole, ua faʻaaoga ai Amoxil i le togafitiga o le maʻi o le peptic o le digestive tract, chronic gastritis.

Contraindications

  • tasi le le faapalepale i le fualaau faasaina, faapea foi ma isi vailaau oona o le penisillin series. Faatasi ai ma le faateleina o le maaleale i cephalosporin vailaau faʻamalositino e tatau ona nofouta i le ono ono mafai ona maua i luga ole allergies,
  • lymphocytic leukemia ma afaina o le tino,
  • tamaiti ei lalo o le 1 tausaga
  • lactation period.

Faʻaiʻuga

Alu i le foliga o sasaa, urticaria, fiva, hyperemia, Stevens syndrome, hyperkeratosis, epidermal necrolysis, faʻamaʻimimita dermatitis, angioedema, vasculitis, maʻi faʻamaʻi, anaphylactic shock.

Toto fualaau: faʻaitiitia le fiaai, gasegase, gutu malulu, vili, manava manava, afaina, colitis, suiga i enzymes o le ate maualuga, hepatitis ma le jaundice.

Nervous system: atuatuvale, atuatuvale, leai se malamalama, vavao, hyperkinesistiga o le ulu. I le faaleagaina o le gaioiga, e ono iai ni faʻavevesi.

Hematopoietic organs:thrombocytopenia, leukopenia, hémoliotic anemia, faʻateleina i le faʻasologa o le prothrombin.

Urinary system: interstitial lapisi.

O isi tali, e mafai ona tupu le pipisi, ololota mucous membranes, vaivaiga lautele, tali lelei sese i le naunautaiga glucose i urine ma urobilinogen.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Amoxil (Metotia ma metotia)

Faaaoga masini e pei ona faatonuina e le fomai, e tusa lava pe o le a le meaai.

Totoga mo faʻamaʻi o le agavaʻa ma le agamalu:

  • tagata matutua ma tamaiti pe a mavae le 10 tausaga - 500-750 mg 2 taimi i le aso,
  • tamaiti mai le 3 i le 10 tausaga o le 750 mg i le aso ile 3 vaeluaina ole tui,
  • mai le 1 tausaga i le 3 250 mg faalua i le aso.

I le tulaga o faʻamaʻi faʻamaʻi faifaipea ma i tulaga ogaoga, o tagata matutua latou te ave le 3 g i le aso, e ave e tamaiti le 60 mg / kg o le mamafa, vaevaeina i le 3 inumaga.

Ole fua ole aso mo tagata matutua o le maualuga ole 6 g.

O le faagasologa o togafitiga e faʻaauau mo le isi tolu aso talu ona maeʻa faʻamaʻi. O siama o le agamalu ma le agavaʻa e aofia ai le togafitiga o le tusa ma le 1 le vaiaso. I le faʻamaʻi pipisi i le streptococcus beta-hemolytic, o togafitiga e le itiiti ifo ma le 10 aso.

Mo le togafitiga o se mea faigata tele gonorrhea tofia se tasi 3 g faʻatasi ma probenicide i le aofaiga o le 1 g.

Faʻasolosolo faʻamaʻi mo le faʻaumatia Helicobacter pylori O le faʻatonuga mo Amoxil 500 mg o loʻo tuʻuina atu ai polokalame e tatau ona faʻamatalaina faʻatasi ma isi vailaʻau:

  • Amoxil 2 g i le aso i ni vaeluaga lua tuʻufaʻatasia i clarithromycin 500 mg faalua i le aso ma omeprazole i se fua faatatau o le 40 mg i le aso.
  • Amoxil 2 g i le aso ma metronidazole 400 mg tolu taimi i le aso ma omeprazole 40 mg i le aso.

O le togafitiga e 1 le vaiaso.

I le le atoatoa, ua faatonuina le amanaia o le maualuga o le faamamaina ma le maualuga o le kiliaina creatinine.

Fegalegaleaiga

O fualaau a Amoxil pe a fai e ave faʻamaʻi faʻamaʻi e mafai ona faʻaititia ai le aʻafiaga o le faʻailogaina ma faʻalautele le ono mafai ona tafe.

Faʻatasi le faʻaaogaina ma le fasioti tagata, phenylbutazone, sulfinperazone, indomethacin ma acetylsalicylic acid faʻamaʻalogaina o Amio e fatugaʻo faʻasolosolo lemu.

Fualaau faʻamaʻi e aʻafia ai le paiotio (chloramphenicol, macrolides, tetracycline) faʻaitiitia le aʻafiaga o Amoxil.

Faʻaaoga faʻatasi ma allopurinol faʻateleina le ono mafai ona toe faʻafoʻi le paʻu o le paʻu.

Taʻatasi faʻapitoa atacids faʻaitiitia le faʻafefe o Amoxil.

Faʻatasi ma vailaau oona faʻapupulaina le ono mafai ona tafe toto, o lea e tatau ai ona e pulea le faailo o le taimi o le gaʻo.

Tatala faʻaitiitia le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

I fafine maʻitaga, o le fualaau faasaina e faʻaititia ai le faʻamalosi estradiol i le faanatinati.

Faatonuga faapitoa

O le avanoa e atiaʻe ai se allergy i vailaʻau o le cephalosporin ma le penicillin series e tatau ona le faʻatagaina aʻo leʻi togafitiga.

O le faia ma le umi o le faʻaaogaga e faʻaauau ai le atinaʻeina o teteʻe ma le superfection.

Vomiting ma le manava manava e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina, i nei tulaga e le tatau ona faʻamaonia.

Faʻasoa ma le faʻaeteete i tagata gasegase fulu ma fomaʻi maʻi.

O le tagofia o fualaau faasaina i luga o gasegase e mafua ai le atinaʻe crystalluria, o le mea lea, mo le puipuia, e tatau ona ave se aofaiga talafeagai o le vai.

E mafai e le fualaau faasaina ona suia le lanu o le nifo i tamaiti, o lea e tatau ai ona e mataʻituina le tumama o nifo ma le gutu.

I le faʻalavelave anaphylactic, o loʻo faʻatautaia ai le faʻamalosi o le tino epinephrinefaʻaaoga antihistamines, glucocorticoids ma okesene.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

Afai e tatau ai, o le fua faatatau o aoga i le tina ma le lamatiaga i le tamaititi e tatau ona iloiloina.

O le tauatologic effect of Amoxil e le o iloa.

I se vaega itiiti, o le vailaʻau o loʻo maua i susu susu. Faʻasalalau mo le lactation e mafai, ae fautuaina e taofi le susu i le taimi o togafitiga e puipuia ai le faʻamalosi.

Amoxil Reviews

Iloiloina o iloiloga e uiga ia Amoxil, e mafai ona e mautinoa e taugofie ma fualaau lelei. E tele manatu lelei i le faʻaaogaina o bronchitis, pneumonia ma tonsillitisi tagata matutua ma tamaiti. O tagata maʻi na faʻaaogaina le fualaau faasaina ua taʻua ai le toe vave manuia.

E i ai foi nisi o iloiloga aoga lelei mo streptoderma ma isi paʻu pustular paʻu.

O le faʻafitauli o le faʻaalia lea i nisi o gasegase o aʻafiaga i le itu o le paʻu o le paʻu poʻo le ita o le gastrointestinal.

O le avanoa foi e mafua ona o le saogalemu, o laumei Amoxil e faatagaina e faʻaaoga i totonu maʻitaga ma tausimai.

Tosiga ma le pulega

I le mulimulitaʻia o faatonuga, ua faʻatonuina Amoxil ma faʻafofoga tautala.

O le faʻasolosolo (inumaga) e faʻatinoina ile va ole vaʻalele ile va ole 8-12 itula.O le fofo o le Amoxil e faʻatautaia vave pe a uma ona toe faʻaleleia le paʻu ma e le teuina pe a uma.

Ole fua o le vailaʻau faʻamalosi o Amoxil mo tagata matutua o le 1000/200 mg faʻatasi ma le va o le 8 itula. O le maualuga ole faʻatagaina o le 100/200 mg ma se vaitaimi o le 6 itula.

I le taimi o taotoga, o se tasi o fualaau o Amoxil 1000/200 mg e faʻatautaia aʻo leʻi faʻamaʻi, mulimuli ane i le lava voluma i le ono itula.

I le togafitiga o tamaiti, ua faʻaaogaina Amoxil i ia ituaiga o doses: e oo atu i le 3 masina. (e oʻo atu i le 4 kilokalama) e faʻaaogaina i le tasi le 25/5 mg i le kilogram o le mamafa i le 12 itula. Mai le 3 masina. e oo i le 12 lita (sili atu i le 4 kilokalama) e faʻatulagaina 25/5 mg i le kilokalama ma se vaitaimi o le 8 itula

O le aveina o laumei Amoxil e le o aʻafia ma le 'ai, e tatau ona foloina atoa. O fuamoa Amoxil e ave i le va o le 8 itula.

E tusa ai ma faatonuga O tamaiti o le Amoxil ua faʻamaonia i le faasologa lenei: 1-2 tausaga - 30 mg i le aso i le kilokalama o le mamafa. Mai le 2 i le 5 lita. - 125mg i le taimi. Mai le 5-10 lita. - 250 mg i le taimi. I le 10l. (faatasi ma le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 40 kilokalama) - 250-500 mg i le taimi. O le maualuga o le fanau a Amoxil i laulau e 60 mg i le kilokalama i le aso.

Tagata matutua Amo pepa e tuʻuina atu i le 250-500 mg. I tulaga ogaoga - 1g.

Faʻasologa o foliga

250 ma le 500 mg papa

E tasi le api e aofia ai

gaioiga galue: amoxicillin trihydrate, i le tulaga o le ulavavale - 250 mg poʻo le 500 mg,

tagata faʻapitoa: suauu kulimi sodium, povidone, sterete calcium.

O lapisi e papaʻe ma se totoa lanu samasama, faʻalanoa faʻatalanoa ma le paʻu ma le vaitusi.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics.

Suiga. A maeʻa le faʻafofoga tautala, e vave lava ona faʻafefe i totonu o le pepe laitiiti ma toetoe lava atoa (85-90%). O le taumafaina o le tino e le aʻafia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ina ua maeʻa ona ave se tasi o le fua o le 500 mg, o le faʻaogaina o le mea oona i le plasma toto o le 6-11 mg / L. O le maualuga o le faʻaogaina o le mea o loʻo galue i le plasma toto e maua i le 1-2 itula.

Tufatufaina. E tusa ma le 20% o le mea oona e fusifusia i masini plasma. O le mimiti e ofi atu i totonu o le mucous membranes, o le ponaivi, o le mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻafeiloaʻi i le vaʻalele lelei. Ole maualuga o le fualaau faasaina ile talo e sili atu i le 2-4 taimi. E leai se mea e tupu i totonu o le vavalaʻau, ae ui i lea, o le mumu o le masing (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le maningite), o le faʻasalaga i le vaʻaia o le vaimatua e tusa ma le 20% o le faʻamasinoga i le plasma toto.

Metabolism. O le vailaau oona o se vaega o le metabolised, o le tele o ana metabolites e le o malosi.

Tofiga. O le vailaau oona e mafua mai i fatugaʻo. E tusa ma le 60-80% o le avega ua faʻaumatia pe a uma le 6 itula e le suia. O le afa-ola o le fualaau faasaina e 1-1.5 itula. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le tino, o le afa-ola o le ulavavale e faateleina ma oʻo atu i le 8.5 itula ma le malosi.

O le afa o le ola o le fualaau faasaina e le suia i le galuega ole ate.

Pharmacodynamics

Amoxicillin o se vailaʻau faʻamaʻi pipisi o le aminopenicillin mo le faʻaogaina faʻafofoga. Tuʻu le faʻasologa o le puipui siama siama. O loʻo i ai le tele o vailaʻau o antimicrobial.

O ituaiga o microorganisms e taua i fualaau faasaina:

- tamaʻi vaʻaia-gram-positive: Korinebacterium diphteriae, Enterococcus faecalis, Listeria monocytogenes, Streptococcus agalactiae, Streptococcus bovis, Streptococcus pyogenes,

- vaʻa-galemati leaga: Helicobacter pylori,

Tetele mataʻituina (maua le tetee e mafai ona faʻamalosia togafitiga): Corinebacterium spp., Enterococcus faecium, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus viridans, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Haemophilus parainfluenzae, Moraxella catarrhalis, Proteus mirabilis, Prevotella, Fusobacterium spp.

Meaola gaosi e pei ole: Staphylococcus aureus, Acinetobacter, Citrobacter, Inisiua, Klebsiella, Legionella, Morganella morganii, Proteus vulgaris, Providencia, Pseudomonas, Serratia, Bacteroides fragilis, Chlamidia, Mycoplasma, Rickettsia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

- faʻamaʻi pipisi

- o le mea e gaosia (e aofia ai le metronidazole poo le clarithromycin e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi e fesootai ma Helicobacter pylori)

- faʻamaʻi pipisi o le paʻu ma masini mūlūina e mafua mai i vailaʻau faʻamaʻi faʻamaʻi

FAATULAGAGA

mo togafitiga faafomaʻi

e toe manatua: amoxicillin,

1 le papa ma le tauimasui e leai se mea e sili ona suamalie, pe a fai e sili atu i luga o le amoxicillin - 250 mg poʻo le 500 mg,

upu faaopoopo: suauu masima, calcium, calcium stearate.

Likarska pepa. Pills

Pharmacotherapeutic group. Penicillins o se vateatea tele.

PBX code J01C A04.

Faʻaalia. Iniseti, lea e nofouta i le sauniuniga o meaola ninii, e aofia ai:

- Інфекцій organizів дихання,

- o le auala o se mutia,

- Polokalame faʻapitoa secchostatevo,

- mea e faʻaaogaina ai le laumei.

Faʻatasi ai ma le metronidazole poʻo le clarithromycin, o loʻo i ai se faʻaogaina mo le togafitiga o le togalaau, faʻapea foʻi le malosi e togafitia ai le mutia.

afaina o le toto, le lymphocytic leukemia,

vaitaimi o le tausaga

child wik i le papa.

O fuataga masani mo le fanau ma tamaiti e sili atu ma le 10 tausaga le matutua ma le agamalu ma le agavaʻa: 500 - 750 mg 2 taimi i le pepe; mo tamaiti 3-10 tausaga - 375 mg 2 taimi mo le dobo 250 mg 3 taimi i le Dobu, vykom vykom 1 papa i le 3 rokvv - 250 mg 2 taimi i le doba poʻo le 125 mg 3 taimi i le doba.

I le tulaga o gasegase tumau, toe foi, maʻi o se tulaga ogaoga, matou te togiina le fualaau faasaina; atofaina 0.75 - 1 g 3 taimi i pepe, fanau - 60 mg / kg o le mamafa o le tino, ma le 2 i le 3 taimi sili atu.

Ole maualuga ole dose ole dobova mo doroslikh e 6 g.

Mo le Helicobacter pylori e faʻasalalau ma le slime o le abdominal duodenum AMOKSIL®, tuʻuina atu i se fale faʻapitoa faʻamalositino mo faʻamautuina faavaomalo polokalame:

- 7 aso le umi: amoxicillin 1 g 2 taimi Doba + clarithromycin 500 mg 2 taimi Doba + Omeprazole 40 mg 1 Apia 2 Avanoa,

- 7 aso le umi: amoxicillin 0.75-1 g 2 taimi i le dob + metronidazole 400 mg 3 taimi i le dob + omeprazole 40 mg i le 1 poʻo le 2 meaʻai.

Ole maualuga ole dose ole dobova mo doroslikh e 6 g.

Riven klubochkovo і fіltratsії, ml / hv

E le o manaʻomia le Koregtsia

O le maualuga maualuga o le 500 mg 2 taimi ile pepe

E le o manaʻomia le Koregtsia

15 mg / kg masi tila 2 taimi ile pepe. O le maualuga maualuga o le 500 mg 2 taimi ile pepe.

Tosiga ma le pulega

O fua o mea e maua mai pe a faʻaaoga Amoxil® lautele. E fuafua e le fomaʻi le fuainumera, taimi ole pulega ma le umi ole togafitiga faʻapitoa.

Tagata matutua ma tamaitima le mamafa o le mamafa o le sili atu i le 40 kilokalama ave mai le 250 mg i le 500 mg o amoxil® 3 taimi i le aso pe mai le 500 mg i le 1000 mg 2 taimi i le aso. Mo agasalausitis, pneumonia, ma isi faʻamaʻi tuga, e tatau ona e ave mai le 500 mg i le 1000 mg tolu taimi i le aso. Ole fua ole aso e mafai ona faʻaopopoina i le maualuga ole 6 g.

Tamaiti e itiiti ifo ma le 40 kilokalama masani ona ave 40-90 mg / kg / aso o Amoxil® i aso uma i le 3 vaeluaina o doses poʻo le 25 mg i le 45 mg / kg / aso ile lua vaeluaina. Ole fua maualuga ole aso mo tamaiti ole 100 mg / kg mamafa o le tino (e le silia le 3 g i le aso).

I le tulaga o le maʻi vaivai, ia ave le vailaʻau i totonu o le 5-7 aso. Ae peitai, mo faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le streptococci, o le umi o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 aso.

I le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi, gasegase i totonu o le lotoifale, faʻamaʻi pipisi i se auala ogaoga, o fua o le fualaau faasaina e tatau ona fuafua e amanaʻia le ata o le maʻi.

E tatau ona faʻaauau le fualaau mo le 48 itula i le mavae ai o le leiloloa o faʻamaʻi o le maʻi.

Amoxil® e mafai ona faʻaaogaina i tagata gasegase e le mafai ona faʻaaogaina. I le faaletonu ogaoga (fatuina o le creatinine

Tuua Lau Faamatalaga