Auala e ave ai le Angiovit pe a fuafua se maʻitaga

Faʻafeiloaʻi i tagata fia faitau uma!

O ulugalii fou ma sili atu ona iloa le taua o le fuafuaina o le maitaga. A o lei amataina, latou te asiasi muamua i se fomaʻi, suʻe suʻega faapitoa ma feutagai ma tagata tomai faapitoa. E talafeagai lenei mea ina ia maua ai faatonuga e faatatau i fualaau oona lea o le a fesoasoani i le mauaina lelei o se tamaititi ma faʻaitiitia ai soʻo se faʻafitauli i le taimi o lana gaioiga.

I le avea ai o se tulafono, i ia tulaga, o le tele lava o fomaʻi e fautuaina mai ai meaʻai ma fualaʻau. O se tasi o lauiloa e sili ona taʻutaʻua o Angiovit faatonuga mo le faʻaaogaina pe a fuafuaina le maʻitaga, lea o le a auiliiliina i lenei tusiga, lea o le a fesoasoani e aoao atili ai e uiga i vailaau ma lona aafiaga.

Uiga o le Angiovitis: o vaega o le fualaau faasaina ma la latou fesoasoani i le maitaga

O le fualaau faasaina "Angiovit" o loo faamatalaina i na tulaga pe a le lava le vitamin B e matauina i totonu o le tino o se tamaloa po o se tamaitai. O latou ia e afaina ai le manuia o le mafaufau, faapea foi ma le atinae ma le faatuina o le pepe i le manava.

O le tuufaatasiga o le lavelave o se tuufaatasiga o vitamini B12, B6 ma B9 faaopoopo i le kulukose. E oo lava i le taumafaina o meaʻai e mauoa i nei vailaʻau, o le a le mafai ona maua e le tino ni gaʻo talafeagai. O le a le lava mo se manuia manuia.

I lenei tulaga, e mafai e le fomai tipitipi ona fautuaina le aveina o vitamini B i le laulau. Ina ia faʻalauteleina avanoa o le vavalalata manuia o le fuamoa, e mafai e le fomaʻi ona faʻatonu le Tiapolo i se tamaloa.

Ona o le faapaleniina o le tuufaatasiga o pepa, latou te fesoasoani i le faʻagaoioia o le methionine amino ma faʻaitiitia ai le aofaiga o le homocysteine, lea e mafua ai le atinaʻe o depressive states:

  • atherosclerosis,
  • patho o toto toto ma loto,
  • vevela tele
  • maʻi faiʻai.

O le faateleina o lona tulaga e mafai foi ona oo atu ai i faafitauli i le mafaufau ma le atiina ae o maʻi o le fetal i le manava.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina: o fea mataupu e aoga ai le Angiovit?

O fualaau faasaina mo tamaitai ua faatonuina i mataupu na maua ai e le fomai le tagata maʻi i se maualuga maualuga o le homocysteine ​​amino acids. O faʻamatalaga i luga o le Initaneti ua faamaonia ai le lamatiaga o le atiina ae o ia togafitiga, talu ai o loʻo taʻitaʻia ai le faʻapipiʻi o capillaries o le placenta. O i latou ua avea ma maʻitaga maitauina le aoga o AngioVit o se fualaau faasaina mo le saogalemu ma le manuia o le mafaufau o se pepe.

O le mafuaaga lea ua faatonuina ai le fualaau mo ulugalii oe fuafua e maua se pepe:

  • ina ia mafai ai ona puipuia ma togafitia le leai o le vai,
  • i le tulaga o le maʻisuka maualuga i le tina,
  • faatasi ai ma le ania ma ia faaitiitia le ono mafai ona atiae,
  • puipuiga ma togafitiga o pathoces cardiovascular,

  • faatasi ai ma faafitauli i le totoga ma le toto toto,
  • afai ei ai se tulaga faigata o le maualuga o le homocysteine,
  • aʻo leʻi oʻo i IVF e faʻaleleia le toto.

Mo tagata, ua faatonuina le vailaʻau ina ia faateleina le saoasaoa ma le lelei o le sperm.

Faatonuga mo le faʻaaogaina Angiovit: fua, umi, tuusaunoaga talafeagai

O le afifi o le Angiovit N60 mai le tagata gaosi Rusia o Altayvitaminy e aofia ai le 60 fasi pepa e leai ni lanu, e tofu ma le 4 mg o le vitamini B 6.5 mg o le folic acid ma le 6 μg o le vitamini B12. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e mafai ona eseese mo maʻi eseese, talu ai o tulafono o le faʻatagaina e faʻavae i luga o uiga patino o le tagata maʻi.

Afai tatou te talanoa e uiga i le fuafuaga faʻapitoa, ona faʻapipiʻi lea o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Angiovit:

  • inu 1 laulau i aso taitasi i aso uma mo le masina e tasi,
  • e mafai ona e inuina le vailaʻau i soo se taimi, tusa lava po o le a le taumafataga,
  • e le mafai ona nutimomoia le piliki aʻo leʻi 'ave pe faʻatau,' ona inu uma lea ma fufulu i lalo i se ipu vai faʻamamaina.

E fia pepa e ave i le aso e naʻo le fomaʻi e faʻamaonia e le fomaʻi pe a uma ona suʻe le tagata maʻi ma taitaia se faasologa o suʻega. O le mea lea, i le tulaga o le mauaina o se maualuga maualuga o le homocysteine, e mafai e se fomai ona faatonuina 2 pini i le aso. O le umi o le pulega e mafai foi ona fesuiaʻi - mai le 20 aso i ni nai masina.

Afai o se fafine o loʻo aveina se tamaititi e maualuga le maualuga o le homocysteine, e mafai ona faʻaauau le togafitiga mo le 1 masina uma. Pe a faʻafesili pe fia taimi i le tausaga e toe faia ai le ala o le faʻaaogaina o le Angiovit ina ia i ai se aafiaga, ae le afaina ai le soifua maloloina, e tali mai fomai: e tele taimi i totonu o le tasi tausaga e mafai ai ona e sau saogalemu e sauniuni se vaitamini ina ia manuia ai le faʻamafanafanaina.

Faʻailoga mo tagata: e taua i le taimi o le fuafuaina o le pepe?

E taua e le gata i se tamaitai, ae faʻapea foi i se tamaloa e faʻamalosi lona soifua maloloina aʻo lei fanauina se tamaititi. O le maitaga e aofia ai le tele o faʻamatalaga e uiga i le aoga o le Angiovit mo le faiga o le fanau fanau.

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le 'foliki acid, lea e puipuia ai togafitiga o le sperm. O le mea lea, ona o le le lava o lenei vailaʻau, e mafai ona gaosia ia laumei tane e aunoa ma se siʻu poo le ulu.

O se vailaau o le vailaʻau e foʻia ai lenei faafitauli, faʻamautinoa le gaosia o le ola maloloina ma le malosi, lea e faʻapupula ai le ono mafai ona tupu.

Contraindications ma aʻafiaga o le itu: e mafai ona i ai se mea leaga mai le sauniuniga o le vaitamini Angiovit?

O le fualaau faasaina e masani ona talia lelei ma e masani lava ona mafua ai ni aʻafiaga le lelei. O le tele o taimi e tupu lenei mea ona o le le lava o suʻesuʻega o faatonuga, aua o loʻo taʻu mai ai o vailaʻau e faʻasaina ona faia i le i ai o se allergy i ona vaega.

I le tulaga o se faʻalavelave, e mafai ona oʻo mai aʻafiaga, e pei o le:

  • moe i le moe
  • vavao
  • taoto ma vili

  • toso
  • fufulu
  • afaina o le paʻu.

I lenei tulaga, e matua manaʻomia lava le vaʻai i le fomaʻi o le a fesoasoani e filifili sili atu le manuia ma le saogalemu o analogues o le fualaau faasaina.

O le a se mea e mafai ona suia?

I le fale talavai e mafai ona e faʻatau se sui lelei mo Angiovit.

O le tau o nei fualaau oona e eseese i luga o le lautele, lea o le a mafai ai e tagata gasegase eseese tupe maua ona filifilia se vailaau. Mo ulugalii e leʻi saunia e faʻalauteleina o latou aiga, o le a aoga le faamasani i le lauga saoloto "21st Century - No Hormonal Drugs!" Mai le fomaʻi-fomaʻi Irina Zhgareva.

E fesoasoani le tiapolo e maʻitaga ma i le taimi lava lea e puipuia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli eseese i le faagasologa o le mafaufau ma le fanauina o se pepe. I soo se tulaga, ina ia mafai ai ona maʻitaga, e fautuaina oe muamua siaki lau fomaʻi e uiga ile tulaga o lou soifua maloloina.

O faʻatalatalanoaga ma suʻesuʻega o se laʻasaga tāua i luga o le auala i le miti a se tamaititi. E talafeagai foi le faia o suʻega talafeagai e suʻe tonu ai le mea o loʻo tupu i le tino atoa ma le tino puipuia i le tino. O lenei tusitusiga aoga e tatau ona fautuaina mo le faitau i au uo, ma o le mea moni aua nei galo e toe faʻaaogaina fesoʻotaʻiga lautele.

Tausia lou soifua maloloina, fuafua lau maʻitaga muamua ma e te le manaʻomia se vailaʻau. O le a ou fiafia e faitau faʻamatalaga ma tali mai tagata faitau taʻitasi. Soifua Maloloina i tagata uma ma tagata uma, seia tatou toe feiloai i isi mataupu!

Ma le faamaoni, Katherine Grimova, tina o se afafine matagofie!

O le a le Angiovit ma lona fatuga

O le tiapolo o se tuufaatasiga o fualaʻau tuufaatasi, lea e aofia ai le maualuga o fualaau o B, e aoga mo le tuputupu ae atoa ma le atinaʻe o le pepe.

O le tuufaatasiga o le Angiovit e aofia ai:

faʻaitiitia le faʻaleagaina, faʻaititia le faʻalavelave i le toxicosis, faʻaleleia le faʻasologa o le amino acid (faitau le mea e faatatau i ai: Toxicosis i le vave maʻitaga >>>),

o le mea sili ona taua i le fuafuaina o le maʻitaga. E talafeagai mo matua uma, e puipuia ai le faʻafuaseʻi o le faʻaleagaina o le pepe (mo le atinaʻe masani o le tamaititi, tagaʻi i le tusiga Atinaʻe o le tama i le manava >>>),

  • Vitamin B12, lea e puipuia ai le maualalo o le hemoglobin ma puipuia ai faafitauli ma le tino tutotonu.

Seʻio tatou tilotilo pe aisea ua faʻamaonia ai le Angiovit pe a fuafua se maʻitaga.

O le tiapolo ua faatonuina i le vaitaimi o fuafuaga i mataupu nei:

  1. mo le puipuia o le le atoatoa o le vaitamini,
  2. i le lamatiaga o le atiaeina o maualuga maualuga o le homocestein,
  3. afai i totonu o le talafaasolopito o oe o loʻo lamatia,
  4. ma le maʻisuka
  5. faatasi ai ma faafitauli faʻamaʻavale,
  6. ina ia faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe le anemia i le tina,
  7. ma faʻamaʻi fatu cardiovascular.

E faʻamaonia foi le ita i alii pe a fuafuaina le maʻitaga e faʻaleleia le saoasaoa ma le lelei o le sperm. O se uiga taua lea mo se manuia manuia, ae o le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i lalo.

Auala e ave ai le Angiovit

E te fia iloa le ala e ave ai le Angiovit pe a fuafua?

O le umi o le pulega ma le polokalame e faalagolago ile tulaga o le soifua maloloina ole maʻi.

Taua! Afai o le homocysteine ​​i totonu o le toto e le masani ma ei ai maʻi faʻafomaʻi ma fatu fatugavale, ona tatau loa lea o lenei vailaʻau mo oe.

O le Angiovit o loʻo i ai faatonuga nei mo le faʻaaogaina:

  • E masani ona ave le 1 laulau i aso taitasi, e tusa lava po o le a le aso poʻo le taumafataga, mo le masina,
  • Afai o le auʻiliʻiliga e faʻaalia ai le i ai o le maualuga homocestein i le toto, o le a faatonuina oe e le fomaʻi e te tago i lenei fualaau faasaina i lea aso ma lea aso, 1 le papa,
  • O le laulau e tatau ona fufuluina i le tele o vai, e le mafai ona ulaina, nutimomoia ma afaina.

O faatonuga mo le faaaogaina e talafeagai mo paaga uma e lua.

O le tele o taimi, o le vitamini E e faʻamatalaina faʻatasi ma le angiovitis.

O lenei elemene, e puipuia ai le faʻapipiʻiina o toto i totonu o toto toto, sili atu le maualuga o le toto, e puipuia ai le tupu mai o le tele o mumū i totonu o totoga, e aofia ai i le fausiaina o le placenta.

E Tatau Ona Manaomia Tagata e le Angiovit?

E mafai ona e inu vailaau i se tamaloa pe a fuafuaina le maʻitaga.

O lenei mea o se faʻamalosiaga tele o vitamini e le mafai ona afaina ai le sperm, ae e le mafai foi ona galue se vavega ma fofo faʻafitauli i le toto, pe afai ei ai.

Manatua! Ua na o se seti o vitamini e mafai ona e maua mai se masani masani, pe afai e fetuʻunaʻi lau meaʻai.

Ae mo se tasi, e sili atu ona faigofie le 'ai i se pulu i le taeao ma toʻa mo oe lava ma lou soifua maloloina.

I le avea ma se taunuuga o le ave faʻamalosi o le Angiovit i se tamaloa:

  1. o le a sili atu le malosi o le malosi,
  2. Faʻaleleia le lelei o le sperm quality
  3. malosi o le a faateleina
  4. o le a sili atu ona mausali le faʻaoga o le tino
  5. o le a tetee malosi le tino.

O le tama i le lumanai, e pei o le tina, sauni mo le maʻitaga, e tatau ona suʻesuʻeina e iloa ai le i ai o faʻamaʻi natia ma faʻamalolo i le taimi.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau pe'ā e maʻi ile vitamini. O lea ituaiga o allergy e faʻaalia i le paʻu o le paʻu, ma atonu i se tulaga sili atu ona ogaoga, i foliga o angioedema. Faitau atili e uiga i mea e uiga ile maʻisaga maʻi pregnancy >>>

E masani lava ona faʻafefeteina le tiapolo, ae o le tele o aʻafiaga leaga e mafai ona tupu i le taimi o le pulega:

  • atonu e lagona le pala
  • faʻalautele le faʻaalia o le paʻu
  • leai se mea e tupu
  • masani ona tiga
  • taoto, pala, vomiting ma le kuluma.

I lenei tulaga, e tatau ona e taofi le ave o Angiovitis ma taʻu i le fomaʻi.

Faʻalogo lelei! Afai e te inu i se mea faigata ole vitamini, e mafai ona e faia le hypervitaminosis!

E faʻaalia e ia lava ia faʻamaoniga nei:

  1. O le Hypervitaminosis B6 e mafua ai le numera o vae, e le afaina ai tomai taugofie o lima,
  2. O le maualuga o le folic acid i le taimi o le gaioiga e mafua ai le foma i le pepe,
  3. O le tele o le B12 e taʻitaʻia ai le thrombosis vascular, mafua ai le edema pulmonary, ma e ono aʻafia ai le faʻalavelave anaphylactic.

Taua! O le maualuga o vitamini B e tupu pe afai e te le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina. O le mea lea, ao avea le Angiovit, e tatau ona e mulimulitai i tulafono uma.

A maeʻa le toesea o le toʻasaga, e alu ese uma aʻafiaga ma e le manaʻomia se togafitiga faaopoopo.

Afai e te manaʻo ina ia ola maloloina lau pepe, ona mautinoa lea e tatau ona e fuafuaina ma le faʻamaoni.

  • E tolu masina aʻo lumanaʻi le fuafuaina, e faaopoopo i le faʻaaogaina o elemene taua, e tatau ona taʻitaʻia se soifua maloloina,
  • Aua nei inu le kofe malosi
  • e taua le vavaeeseina o le ava ma le ulaula tapaa,
  • 'ai saʻo.

E sili atu le faʻaaogaina o le tele o fualaau aina ma fualaʻau, ave suʻega mo faʻamaʻi pipisi (faitau le tusiga: Suʻega o le maʻitaga) >>>), faʻatalatalanoaina suʻesuʻega.

O le a lenei vailaʻau?

O le fualaau faasaina "Angiovit" o se vailaau o le vailaʻau, lea e aofia ai vaega autu e tolu: vitamini B12 (cyanocobalamin), vitamini B6 (o le pyridoxine i le galuega faafomai), faapea foi ma le vitamini B9, o lona uiga, o le siama gaosi e iloa e tagata uma. O sea vailaau faasaina ua gaosia i foliga o mea e afaina ai.

Aisea ua faatonuina ai e le Angiovit sauniuniga mo le maʻitaga?

Pe a fuafuaina le maʻitaga, e masani ona faatonuina le Angiovit e puipuia ai le le atoatoa o vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina, o lona uiga, vitamini B. Ma o ia mea e taua tele i le sauniuni mo le mafaufau.

O faʻataʻitaʻiga autu o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le tino o le fafine, aemaise lava le tina o loʻo faʻamoemoe:

  • B vitamin e fesoasoani e faʻamaonia le faʻatinoina o le tino, lea e matua taua lava i le tulaga o le gaioiga.
  • O vaega o le vailaʻau e fesoasoani e aloese mai le faateleina o le maualuga o le homocysteine ​​i totonu o le toto. O lenei vailaau, muamua, e mafai ona faʻalavelaveina le felafolafoaiga o le toto, ma lona lua, e mafai ona ulu atu i le placenta ma i ai se aafiaga matautia i le fetus. Tolu, o le homocysteine ​​e mafai ona faʻaleleia le toto, ma e lamatia ai le faʻavaeina o toto.
  • B vitamini vitio e avea ma se vaega malosi i faiga uma o gataifale, faapea foi ma le fatuina o ni fou fou, e aofia ai totoga taua o le fotus. Ma afai e le lava ni mea, e mafai ona oʻo atu ai i nisi o faaletonu o le fetal, ma ogaoga.
  • O vaega o le tuufaatasiga e faʻaleleia le faʻatinoina o le cardiovascular system, faʻamaonia le fatu fatu ma faʻamalosi le myocardium.
  • B vitamini, faatasi ai ma isi mea, fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaalia o le toxicosis, lea e mafua ai le le faʻavauvau i le faitau miliona o tina faʻamoemoe.
  • O le vitamin B12 o loʻo aʻafia i le faʻasologa o le hemoglobin, lea, e pei ona e iloa, ua maua ai le sosolo o le okesene o le toto ma ona felauaiga i vaega uma ma okeni. Faatasi ai ma se faaletonu o le cyanocobalamin, o le lamatiaga o le atiaʻe o le anemia ua matua faateleina, ma e matautia tele i le taimi o le gaioiga.

O le mea lea, o le Angiovit i le tulaga o le sauniuni mo le mafaufau e aloese mai le atinaʻeina o le anemia poo le hyperhomocysteinemia (maualuga le maualuga o homocysteine), faʻapea foi le faʻaitiitia o le lamatiaga o faʻalavelave ogaoga i taimi o gaioiga, e pei o le le atoatoa o le tino poʻo le hypoxia fetal. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faatonuina mo tamaitai ua i ai se talaaga o le le atoatoa po o le vave fanau mai, ua afaina i faamaʻi cardiovascular or anemia.

E faʻapefea ona fai?

E masani lava, i le taimi o tapenapenaga mo le fausiaina, ua faatonuina tamaitai i le tasi papa maa i le aso. E le gata i lea, o le taliaina e le faʻalagolago i le faʻaaogaina o meaai, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina uma i le taimi o taumafataga, ma muamua pe mulimuli ane. O le taimi o le aso e mafai foi ona i ai, ma e matua faigofie lava. O le umi o le vasega o togafitiga e filifilia taitoatasi, ae e masani lava o le luasefulu i le tolusefulu aso.

Fautuaga

O nai fautuaga mo tamaitai o fuafuaina se maʻitaga:

  1. Pe a fuafua se maʻitaga, o le fualaau faasaina "Angiovit" e mafai ona ave e le gata i se fafine, ae faapena foi i se tama i le lumanai, o lona uiga, o se tamaloa. O le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻaleleia le maualuga o le sperm, e faʻapupulaina le gafatia ma le gaioiga o le sperm.
  2. E le fautuaina le ave toʻatasi o le ita, e ui o lenei vailaʻau e saogalemu ma e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tina faʻamoemoe ma tausimai.Ae ui i lea, e taua le amataina o le puipuiga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi ma luga o lana fautuaga. E le gata i lea, e tatau i le fomaʻi ona tusia se togafitiga faʻasolosolo, i le amanaʻiaina o le tulaga o le fafine ma ona faʻafitauli o le soifua maloloina.
  3. Afai i le taimi o le faʻafeiloaʻiga na e maitauina ai foliga o ni mea le lelei, ona e taʻu atu loa lea i lau fomaʻi. Atonu o le fualaau faasaina e le talafeagai mo oe, ma i lenei tulaga e tatau ona faalēaogāina.
  4. Aua e te sili atu i masini ua faailoaina, talu ai o le sili atu o vitamini B i totonu o le tino e matautia foi, faapea foi ma le le atoatoa.
  5. E fautuaina le amataina o le taliaina i le taimi o sauniuniga mo le mafaufau, ae e mafai ona faaauau pea i le taimi o le maitaga pe a manatu le fomai e tatau ai (mo se faataitaiga, ma le ogaoga o le anemia, hyperhomocysteinemia, cardiovascular diseases, le atoatoa o le vitamin B).

E totoe na o le faaopoopo atu o le Angiovit e matua aoga lava i le tulaga o le fuafuaina o maitaga, ma o nisi taimi e matua tatau lava. O le mea lea, afai na faatonuina e le fomaʻi lenei vailaʻau mo oe, ona vave amata lea ona e faʻaleleia atili le soifua maloloina, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o aʻafiaga o le atiaʻeina o faʻafitauli i le taimi o le gaioiga.

Faʻaipoipo pe a fuafuaina le maʻitaga: mea e manaʻomia ma pe faʻapefea ona galue

O le oloa o loʻo i ai se faʻatulagaga lelei atoatoa ma faʻatulagaina faʻatonuga. O le mea lea, e sili atu le amata ona ave pe a uma le taimi e talafeagai ai le togafitiga faafomaʻi. O ai le vaitamini mo?

  1. O fafine ei ai le le atoatoa o vitamini e aofia i le vaega B. Afai e te fanau se tamaititi e leai se tino o nei vitamini i le tino, o le fomaʻi o le fetal ma e oʻo lava i le atinaʻeina o maʻi fatu e leʻo faʻateʻaina.
  2. O fafine maʻitaga ei ai maualuga maualuga o homocysteine ​​i totonu o le toto. Afai ei ai le tele, o le totoga i le placenta o le a sese, ma o lenei mea e matua lamatia ai le fetus.
  3. Sui o le "vaega aʻafia". E aofia ai tamaitai ei ai le poto masani i le maitaga o le maʻitaga. E iai foi i lenei vaega e aofia ai tina faʻamoemoe o latou aiga na maua i uluaʻi faʻamaʻi, strokes, heart attacks.
  4. Tinaʻitaʻi e manaʻomia se auala puipuia e puipuia ai mai le maʻi fatu.
  5. Mo alii - pe afai o le taunuuga o se suʻesuʻega o le sperm e le o se mea sili ona lelei, ma e manaʻomia ona faʻaleleia o latou uiga.

Afai e te faia mo le le lava o vitamini i le taimi, e mafai ona e puipuia oe lava mai le tele o mea lamatia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le le lava o vitamini, o tamaiti e faʻapupulaina le vaivai, ma le mafaufau ma le faaletino.

O le faavae o le tuufaatasiga o vitamini B6, B9 ma le B12. E i ai se aafiaga tuusaʻo i le tino o le tina faʻamoemoe, faʻateleina le ono mafai ona maua se faʻataʻitaʻiga faamanuiaina ma le tautala filemu e aunoa ma le atinaʻeina o maʻi.

O le a faatonuina e le fomaʻi Angiovit pe a fuafuaina se maʻitaga ina ua maeʻa ona maua ni faʻamaʻi - aemaise lava, e tatau ona ia iloa le iuga o le auiliiliga e fuafua ai le aofaiga o le homocysteine ​​i totonu o le toto.

Tulafono faʻatagaina ma aʻafiaga

O le tagofia o fualaau faasaina e matua faigofie lava: o le a fautuaina e le fomai se fuafuaga auiliili. I se tulaga ogaoga, o le a ia fautuaina e mulimuli i faatonuga, lea e malamalama lelei ma e le mafua ai fesili. Tulafono Lautele mo le aveina o le televitamin:

  • i se tulaga masani - 1 laulau i le aso,
  • e leai ni tapulaa i mea taumafa e maua - maua avanoa i soo se taimi,
  • e mafai ona e inu se pulu i se taimi talafeagai - mai lea taeao i lea afiafi,
  • o le vasega e 20-30 aso: o le a fautuaina e le fomai le aofaiga atoa.

I le faagasologa o le faʻatagaina, atonu e te manaʻomia ni isi asiasiga faaopoopo i le fomaʻi e mataitu ai le tulaga. Faʻavae i lenei mea, e mafai e le fomaʻi ona suia le aumaga poʻo le faalauteleina o le vasega. E taua foi le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe afai e aliali mai ni mea e leʻi mafaufauina pe leai.

O le Multivitamin e tasi lona faʻasalaga i le faia o se mea faʻafefe i le tuufaatasiga. Ma e oʻo lava i lena, e tele naua tagata gasegase e iai le teteʻe. Afai e solia le tui poʻo isi faafitauli e tupu, o le a aliali mai itu nei: o le urticaria, maʻi vevela ma le vevela o le a tupu, o le paʻu o le a matua mataʻutia, o le a faʻalavelave le moe. Malosiaga talafeagai, afaina, vili.

Faʻaleagaina le televitamin Angiovit pe a fuafuaina le maʻitaga e tatau ona faia e faʻaleleia ai le tele o auala i totonu ma puipuia mai mea lamatia. O le mea sili lava, o le fomaʻi e faatonuina le vailaʻau ma siakiina pea lona aoga.

Tuua Lau Faamatalaga