Fualaau 600 pusa: faatonuga mo le faʻaaogaina

mea galue malosi - thioctic acid 600 mg

tagata faʻapitoa: mamafa gaʻo, filifili uila triglycerides.

atigi: 70% le solution sorbitol, e le o le tioata (i le uiga o mea e le o se meaola), 85% glycerin (i le tulaga o mea e le oona), gelatin, dioxide (E 171), varnish carmine (E 120).

Fale faʻamaloilo

I totonu o tagata, o le thioctic acid e vave faʻavaveina pe a uma le faʻafofoga tautala. Ona o le faʻalauiloaina o le aafiaga o le uluaʻi fua i totonu o le ate, o le faʻatoatoaga o le bioavailability (pe a faʻatusatusa i le iv) o le thioctic acid o loʻo faʻaaogaina i totonu e tusa ma le. 20% Ona o le saoasaoa o tufatufa atu i totonu o masini, o le afa-ola o le thioctic acid mai le plasma i tagata e tusa ma le 25 minute.

O le aʻafiaga o le bioavailability o le thioctic acid pe a faʻaogaina faʻamataʻu i luga o fualaau oona e sili atu ma le 60% e faʻatatau i fofo faʻafofo. Le maualuga o le plasma matāʻupu o le faʻatatau. 4 mcg / ml, ausia pe a maeʻa. 0.5 h i le maea ai o le puleaina o le 600 mg o le thioctic acid.

I suʻesuʻega i meaola (anufe, taifau), faʻaaogaina se igoa o le leitio, e mafai ona iloagofie le auala tele o le excretion (80-90%), e pei o le metabolites. I totonu o tagata, e na o le itiiti lava o le aofaiga o mea e aofia ai mea e maua i le urine. O le biotransformation e mafua mai i le faʻapuupuuga o le filifili o le itu (oxidation beta) ma / poʻo le S-methylation o thiols tutusa.

O le gaioio o le thioctic e gaosia ai le in vitro ma complexic ion (eg cisplatin). O le vailaʻau o le thioctic ma fualaʻau o le suka e ulu atu i totonu o vaega faʻapitoa maʻaleʻale.

Pharmacodynamics

O le thioctic acid o se vailaau e pei o le vaitamini ae o mea e gata mai e avea ma coenzyme i le oxidative decarboxylation o alpha-keto acids. O le maise o le maʻisuka e mafua ai le tuʻuina atu o le kulukose i luga o le matrix proteins o toto toto ma le faʻavaeina o oloa mulimuli o le alualu i luma alualu i luma ("Advanced Glycosylation End Products"). O lenei gaioiga e mafua ai ona paʻu i le tafe o le toto mulimuli ma le hypoxia / ischemia, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻalauteleina o le gaosiga o faʻamalolo o le okesene e faʻaleagaina ai namu lautele. I nesi lautele, o le faʻaaogaina o antioxidants, e pei o le glutathione, ua maua foi. O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le gaioio o le thioctic acid i nei faiga o meaola oona, faʻaitiitia ai le fausia o taunuʻuga o glycosylation, faaleleia atili o le toto toto, ma le faateleina o le physiological levels o le antioxidant glutathione. E galue foi e avea o se antioxidant e faasaga i le okesene free radicals i neura e aafia i le maʻisuka. O nei aafiaga na maitauina i le taimi o le suʻega ua fautua mai e mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina o neura o le gaioiga e ala i le fesoasoani a le gaioio. E faʻaaoga lenei mea i faʻafitauli o le mafaufau i le polyneuropathy o le maʻisuka, lea e mafai ona faʻaalia e pei o le maʻi o le maʻi ma le paresthesia (mo se faʻataʻitaʻiga, mu, tiga, faʻalavelave poʻo le taʻavale). O suʻesuʻega faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai le aoga o aʻafiaga o le thioctic acid i togafitiga faʻapitoa o le polyneuropathy o le maʻisuka, faʻatasi ma faʻamaoniga iloga e pei o le mu, paresthesia, numera ma tiga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le suʻesuʻega e aofia ai le avea o se elemene galue thioctic acid (alpha lipoic acid) i le foliga o se masima ethylene diamine, o se vioxidant oona lea e fusifusia ai radical free ma se coenzyme o le alpha-keto acid decarboxylation process.

O le togafitiga o le togafitiga e faʻaitiitia ai le maualuga ole plasma. glucose ma faʻaleleia le ate glycogenvaivai inisalini tetee, e faʻamalosia ai le cholesterol, faʻamalosia ai le lipid ma le gaʻo gaʻo. Acoa thiocticTalu ai ona o lona gaioiga o le antioxidant, e puipuia ai sela o le tino o le tagata mai mea leaga na mafua mai i a latou oloa leaga.

I maʻi maʻisuka thioctic acid e faʻaitiitia ai le faʻatuina o oloa muta fuilatini i siama nerve, faʻalauteleina le microcirculation ma faʻaleleia le tafe o le toto, ona faʻapupulaina ai lea o le toto faʻamaʻi faʻamaʻi. Ona o lona malosi e faʻaitiitia ai le kulūkose o le plasma, o loʻo aʻafia ai se isi auala o lona metabolism.

O le vailaʻau o le thioctic e faʻaitiitia ai le faʻapipiʻiina o le faʻaleagaina polyol metabolites, ma saofagā i le faʻaitiitia o le fula o le tino atuatuvale. Faʻataunuʻuina le faʻasalalauga o aʻafiaga o le nerve ma le malosi o le gaosiga o le tino. Auai i le gaʻo gaʻo, faʻateleina le biosynthesis phospholipidso se taunuuga lea ua toe faʻafouina ai le faʻaleagaina o le fausaga o le siama. Faʻaitiitia afaina oloa gaosiolosi o le ava malosi (pyruvic acid, acetaldehyde), e faʻaitiitia ai le faʻasaʻolotoina o le okesene e maualalo ai molikula faʻasalalau, faʻaititia suʻesuʻega ma faʻaiʻuga hypoxiamitotia ai faailoga polyneuropathyi le pepa paresthesiasusunuina o lagona, afaina ma tiga i totonu o vae.

E tusa ai ma mea ua taua i luga, o le thioctic acid o lona uiga o lona hypoglycemic, o le neurotrophic and antioxidant activity, faapea foi le faaleleia lipid metabolism taga. Faʻaaoga i le sauniuni o le gaioiga galue i le fomu ethylene diamine masima e faʻatagaina oe e faʻaititia le matuia o aʻafiaga le lelei o le gaioio o le thioctic acid.

Aʻo faʻaaogaina faʻamalosi, o le gaioio o le gasegase vave o le a gasolo vave ma gaogao uma mai le vaega o meaʻai (mea taumafa e tutusa ma le faʻaitiitia o le absorption). TCmax i plasma e eseese i le va o le 25-60 minute (ma le iv pulega o le 10-11 minute). Plasma Cmax e 25-38 mcg / ml. O le leai o se avanoa e tusa ma le 30%, Vd pe a ma le 450 ml / kg, AUC e tusa ma le 5 μg / h / ml.

O le gaioio o le thioctic e mafai ona aafia i le "muai pasi" i le ate. Faʻasalaga o oloa gaosiolosi e mafai ona maua e ala i gaioiga faʻasalaga ma faʻamaʻi faʻamaʻi o le itu. O le manava i le ituaiga o metabolites e 80-90% na faia e fatugaʻo. T1 / 2 e tusa ma le 25 minute. Ole faʻamaonia ole plasma ole 10-15 ml / min / kg.

Contraindications

O le suʻesuʻega e solia i tagata gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga le matua, o gasegase e maua ai le gasegase patino i le gaioiolosi (thioctic acid) poʻo soʻo se mea e fesoasoani ai i le togafitiga o le vailaau faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le lapatating ma fafine maʻitaga.

Fualaau 300 pusa, ona o le i ai i lenei pepa Lactosesolia i maʻi ma soʻo se faʻatoʻaga suka le gauai.

Mo ituaiga uma o fualaau faasaina

  • solia / suia i le tofo,
  • faaitiitia i le plasma anotusiglucose (ona o le faʻaleleia atili o lona faʻaaoga),
  • faʻamaoniga hypoglycemiae aofia ai le faaletonu vaaia, vavao, hyperhidrosis, ulu matua,
  • faʻamaʻi maʻie aofia ai le paʻu o se vevela/sasaaurticaria fash (urticaria), anaphylactic shock (i mataupu vavalalata).

Faʻaopoopoga mo ituaiga o matua o le fualaau faasaina

  • diplopia,
  • mu i le vaega o le tui,
  • gaogao,
  • thrombocytopathy,
  • purpura
  • puupuu le manava ma faʻateleina le mamafa o tui (faʻaalia i mataupu o le vave faʻafoeina o pulega iv ma pasi atu i le taimi e aunoa ma se taimi).

Faʻavae, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fua)

O faatonuga aloaia mo le faaaogaina o le Berlition 300 e tutusa lelei ma faatonuga mo le faaaogaina o le Berlition 600 mo ituaiga uma o lenei vailaʻau (vailaau injection, capsules, tablets).

O le vailaʻau O le faʻamoemoega mo le sauniuniga o infusions o loʻo faʻamuamuaina i se aso i aso uma o le 300-600 mg, lea e faʻaaogaina i aso uma i totonu o se paʻu mo le itiiti ifo i le 30 minute, mo le 2-4 vaiaso. I le taimi lava lea ao leʻi oʻo i le faʻasolosolo, ua saunia se vailaau faʻasaina e ala i le faʻafefiloi o mea o le 1 ampoule o le 300 mg (12 ml) poʻo le 600 mg (24 ml) ma le 250 ml Sodium Chloride Injection (0,9%).

I le fesoʻotaiga ma le ata pueina o le fofo o le faʻapalaina o le faʻapala, e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama, mo se faataitaiga, afifiina i le alumini pepa. I lenei pepa, o le fofo e mafai ona taofia ana meatotino mo le tusa o le 6 itula.

A maeʻa le 2-4 vaiaso o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea faʻaleagaina, latou te fesuiaʻi i togafitiga faʻatasi ai ma le faʻaogaina o fualaau o fualaau faasaina. O fualaau pipi poʻo fualaau o loʻo faʻamatalaina i se togafitiga o aso taʻitasi o le 300-600 mg ma ave i luga o se manava gaogao atoa pe tusa o le afa itula ao lei 'ai, inu le 100-200 ml o le vai.

O le umi o le faʻasolosolo ma le faʻafofogaina o le togafitiga, faʻapea foʻi ma le mafai o la latou amio faifai pea, ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Faʻasalaga

Faailoga le lelei o le faʻaaogaina lelei thioctic acid faʻaalia lava ia taʻavale taʻavale i totonu vili ma ulu matua.

I tulaga ogaoga, e ono matauina matala le malamalama poʻo psychomotor agitationlautele gaogao, hypoglycemia (aʻo le i oʻo i le coma), faʻafitauli ogaoga o le tino-base ma lactic acidosismaai muscle necrosis selu tele gaioiga o okeni, siama, DIC, faʻasaina o le gaʻo o le ponaivi.

Afai e te masalomia le aafiaga oona o le thioctic acid (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a sili atu i le 80 mg o le vailaʻau faʻasaina i le 1 kilokalama o le mamafa), e fautuaina le maʻi ile falemai i le taimi lava lea ma vave amata ona faʻaaoga auala masani e faʻatau ai le faʻamaʻi faʻafuaseʻi (gastrointestinal tract cleaningtalia sorbents ma isi). I le lumanaʻi, e faʻaalia ai togafitiga faʻamaʻi.

Togafitiga lactic acidosis, faʻatautaia lautele ma isi faʻalavelave lamatia e ola ai le maʻi e tatau ona tupu i totonu o le uarota togafitiga mamafa. Tele vaifofo e le o iloa. Hemoperfusion, fomaʻi ma isi faiga faʻaaogaina faʻamalosi e le aoga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le fua o le Berlition 600 o se faʻaoga mo le sauniuniga o se fofo faʻafefete: se vai manino, lanumeamata-samasama i le 24 ml i le tioata pouliuli ampoules (25ml) ma se laina paʻu (igoa papaʻe) ma lanu-lanumeamata-lanumeamata, i le 5 pcs. i totonu o se paʻu palasitika, i totonu o se pusa pepa pepa 1 paleti.

1 ampoule e aofia ai:

  • gaioiga malosi: thioctic acid - 0.6 g,
  • vaega fesoasoani: ethylenediamine, vai mo tui.

Pharmacokinetics

Faatasi ai ma le puleaina o le fualaau faasaina, o le maualuga o le maualuga o le thioctic acid i plasma e ausia pe a maea le 30 minute. C aogamax pe a ma le 20 μg / ml. Faʻafeiloaʻiina i le oxidation o le filifili o le itu, faʻapea foʻi ma le faʻasalaga. Vo (tufatufa atu) o le 450 ml / kg. O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites e faʻasalaina e gaʻo (o le auala autu o le excretion). O le afa-ola e faʻaumatia e tusa ma le 25 minute.

Fuataga 600: faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

O le mataupu 600 o loʻo faʻaaogaina i se auala e faʻaogaina i se ituaiga o fofo.

I le amataga o togafitiga, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se fualaau o le 600 mg i le aso (1 ampoule o le mafaufau). I le avea ai o se tulafono, o le togafitiga o le 2-4 vaiaso, mulimuli ane o le togafitiga o togafitiga ma le thioctic acid i le ituaiga o fualaau i se fualaau o le 300-600 mg i le aso. O le umi ole taimi o le togafitiga, faapea foi le manaomia mo vasega faifai pea, ua fuafuaina e le fomaʻi.

Ina ia saunia se fofo mo le faʻafefeteina, o mea o loʻo i totonu o le ampoule e tasi e faʻamaluluina i le 250 ml o le saline. O le fofo ua uma ona faia i se auala vavave, lemu (ia le itiiti ifo i le 30 minute). O le gaioio o le thioctic e foliga mai, o lea e le tatau ona faʻamalosi muamua le vailaʻau. O le fofo sauniuni e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama.

Faʻaiʻuga

  • Metabolism: e seasea ona tupu - o se faʻaitiitia o le kulukose plasma, o nisi taimi e oʻo atu i le hypoglycemia (faʻaalia i faʻamaoniga e pei o le vevela, maʻi vevela, vaʻaia o le vaʻai ma le afaina tele),
  • ogatotonu ma le mafaufau lautele: e seasea ona tupu - o se suiga i le tofo, faaletonu o le vaʻaia o le vavalalata, faʻavevesi,
  • faiga o le hematopoietic: e seasea ona maua - o le thrombophlebitis, o le gasegase o le tino, o le faateleina o le toto ona o le gaioiga o le platelet function,
  • afaina o le tino: e seasea lava ona tupu - urticaria, vevela, vevela i luga o le paʻu, mea vavalalata - faʻalavelave anaphylactic,
  • tali i le lotoifale: e seasea ona tupu - o se lagona mu i le nofoaga o inisiua o le fofo o fua,
  • Isi: faigata le manava ma se lagona o le vaivai i le ulu (faʻaalia ma le vave faʻafoeina o fualaau faasaina ma pasi na oi latou lava).

Faatonuga faapitoa

O tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faʻamalosi tino vailaʻau e tatau ona siakiina e le aunoa a latou maualuga o suka (aemaise i le amataga o le togafitiga ma le pipiʻi 600). E manaʻomia lenei mea mo le puipuia vave o se tulaga o le hypoglycemic. I nisi tulaga, e mafai ona manaʻomia le faʻaleleia o le inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala.

Faʻatasi ai ma le faʻaleagaina o le pule, e mafai ona tupu ni tali o le hypersensitivity. O le foliga mai o le paʻu o le paʻu, leisa, malaise poʻo isi faailoilo o le gasegase o se faailoga lea mo le faʻaumatia vave o le gaioiokawa.

O le ava malosi e faʻaitiitia ai le aoga o le Fualaʻau 600, o lea i le vaitaimi o togafitiga e tatau ona e lafoaia le faʻaaogaina o ava malosi.

E naʻo le 0.9% sodium chloride solution e mafai ona faʻaaogaina e fai ma soli mo le faʻamoemoe. O le fofo sauniuni e tatau ona teuina i se mea pogisa, e le gata i le puipuia mai le malamalama i le alumini pepa. O le ola papa o le fofo e le sili atu i le 6 itula.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

E leai ni faʻamatalaga i luga o le aafiaga o le vasega Berlition 600 i luga o le gasegase ole gasegase e gauai pe vave tali atu i se tulaga, talu ai e leʻi faia ni suʻesuʻega faapitoa. I taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a fai soʻo se galuega e fesoʻotai ma se faʻalavelave maualuga i le ola ma le soifua maloloina.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole vasega 600 e mafai ona faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga chelate i le uʻamea, magnesium, calcium ma isi metala, o lea la e tatau ona aloese ai lo latou faaaogaina.

O le gaioio o le thioctic e faʻaleleia le aafiaga o le hypoglycemic insulin ma vailaʻau o le hypoglycemic, ma faʻaitiitia ai foi le malosi o le cisplatin.

O le Ethanol e faaitiitia ai le aafiaga o le Berlition 600.

Ina ia saunia se fofo mo le faʻafefete, e le mafai ona e faʻaaoga fofo o le fructose, dextrose, glucose, Ringer, faʻapea fofo e fesoʻotaʻi ma alalaupapa vavave ma SH-vaega.

O analogues o le Berlition 600 e aofia ai: Tiolepta, III-Vial, Thiogamma, Thioctacid 600 T, Lipoic acid, Alpha-lipoic acid, Acid Thioctic, Lipothioxin, Berlition 300, Thioctacid BV, Espa-Lipon, Octolipen, Lipolion, Lipolion, Tolipion, Tolipion, Politolion, Lyprolion, Politon, .

Iloiloga 600 iloiloga

O fualaau faasaina ua maua ai le tele o iloiloga lelei, aua e le na o le aoga, ae e mafai foi ona gafatia e tagata gasegase. Ona o lona aafiaga antitoxic, o le Berlition 600 e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le ava malosi. E fesoasoani tele i le puipuia ma le togafitia o faʻafitauli o le maʻisuka, ma sili atu le aoga nai lo nisi o analogues.

E tusa ai ma iloiloga, o le Berlition 600 e toetoe lava a leai se faaletonu, sei vagana ai se tau maualuga.

Tosiga ma le pulega

Ole fua ole aso ole 1 kulupu o le drug Berlition® 600 capsules (e tutusa ma le 600 mg o le thioctic acid), lea e tasi le taimi, e tusa ma le 30 minute aʻo le i faia muamua le taumafataga.

Faʻasolosolo tigaina, e mafai ona e faia muamua le fomaʻi faʻasolosolo ma le gaioiopi.

Tamaiti ma talavou

Berlition® 600 capsules e le tatau ona ave e fanau ma tamaiti

Berlition® 600 capsules e tatau ona ave i luga o se manava gaogao, faʻafefe uma ma inu tele vai. O le taumafataga tutusa e mafai ona faigata ai le faʻaaogāina. O le mea lea, mo tagata gasegase e masani ona umi le taimi o le gaogao gaʻo, e taua tele le faʻaaogaina o vailaʻau i le afa itula ao lei faia le taeao.

Talu ai o se faʻamaʻi tumau i le tulaga o le polyneuropathy o le maʻisuka, e mafai ona talafeagai le togafitiga faaumiumi.

O le faʻavae o togafitiga mo le polyneuropathy o le maʻisuka o le sili lea ona lelei le pulea o le maʻisuka.

Folasaga faʻapitoa ma le afifi

15 capsules o loʻo tuʻuina i totonu o se pusa paʻu o pVC kiriata (PVDH laina) ma pepa alumini.

1 po o le 2 'ato faʻatasi ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o le soifua maloloina i le setete ma le gagana Rusia o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa.

Teu i se vevela e le sili atu i le 25 ° C.

Aloese mai le aapa atu o tamaiti!

Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso faʻauma!

Fegalegaleaiga

Aua thioctic acid uiga masani o ana fegalegaleaiga ma vailaau togafitiga, e aofia ai gaosi eletonika (e pei o le platinum Cisplatin) I lenei itu, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻamalositino ma le faʻalapone e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaititia o le lelei o le mulimuli.

O pulega faʻatasi o vailaʻau oona e aofia ai ethanol e oʻo atu ai i le faʻaititia o le malosi o le faʻaaogaina o le pipiʻi.

O le gaioio o le thioctic e faʻaleleia le gaioiga o le hypoglycemic vailaau oona oona ma inisalinilea e ono manaʻomia ai le fetuʻunaiga oa latou faʻatonuga o fua.

O le suʻesuʻega mo le tui e le ogatusa ma vailaau faafomai e faʻaaogaina e avea ma faavae mo le sauniuniga o mea faʻafefiloi, e aofia ai tali a le sui ma Dextrosefaʻapea foʻi ma fofo e tali atu i alavai vaʻavaʻaʻi poʻo le SH-vaega.

O le vailaʻau o le thioctic e mafai ona fatufatuina faʻalavelave maʻaleʻale faʻasaina ma masini suka.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Faʻataʻaga / Pule o Tusi Resitala

BERLIN-HEMI AG (MENARINI GROUP)

Gliniker Veg 125

12489 Perelini, Siamani

Packer

Catalent Siamani Schorndorf GmbH, Siamani

O le tuatusi o le faʻalapotopotoga o talia faasea mai tagata faʻatau i le tulaga lelei o oloa (oloa) i le teritori o le Malo o Kazakhstan:

Sui o le JSC "Berlin-Chemie AG" i le Malo o Kazakhstan

Telefoni: +7 727 2446183, 2446184, 2446185

Faʻailoga poʻo le Heptral

I le fesoʻotaʻiga ma le faʻamaʻiloga o meatotino o le Berlition, o se kulupu o fualaau faʻasaina ma se faʻamalosiaga i luga ate o le ate, o se tasi o sui lauiloa o le Heptral. O le mea moni, e sili atu le faigata ona faʻatusatusa tutusa ma aʻafiaga o nei vailaʻau faʻamalosi e lua, aua o loʻo i ai pea i latou i vailaʻau faʻasaina eseese, e aofia ai vaega eseese o loʻo galue malosi ma e faʻaalia i auala eseese o gaioiga, peitai, i le togafitiga o maʻi o le ate, e masani lava ona suia pe faaopoopoina e le tasi.

Talu ai ona o le le lava o le suʻesuʻeina o le faʻamalosia o le tino o le fanau, o lona faʻaaogaina i tamaititi e faʻasaina.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le suʻesuʻega e faatatau i vailaʻau faʻasolosolo e faʻafoe le metabolism o gaʻo ma gaʻo. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le gaioio gaioiolosi. O vailaau faʻasaina e maua i totonu o laulau ma i le foliga o se faʻaoga mo le sauniuni o se fofo mo le faʻasusu.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i tagata mamaʻi o loʻo mafatia mai maʻi faʻaleagaina nei:

  • polyneuropathy, na atiae e faasaga i le talaaga o le maʻisuka malosi ma le ava malosi,
  • steatohepatitis o faʻavae eseese,
  • ate o le ate
  • gasegase gaʻo
  • faʻamaʻavale masani.

Faʻaiʻuga

O faʻafitauli e le manaʻomia e mafai ona mataʻituina i taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga:

Urticaria

Mo faʻatusa uma:

  • allergy, lea e mafai ona faʻaalia i le urticaria (pe a faʻaaogaina tui, faʻafitauli o le tino e mafai ona tutupu i anaphylaxis),
  • o se faʻaitiitia o le suka o le toto, pei o le kulūkose e sili atu ona lelei.

Mo ituaiga tui:

  • gaogao
  • faalua vaaiga
  • hyperplasia intracranial ma le le lava o le mānava (matauina ma le vave faʻafoega o se vailaʻau, o nei tulaga le lelei e alu ese mai),
  • togafiti
  • afaina ai le paʻu ma le mucous membranes,
  • platelet o loʻo faʻapala,
  • afaina le afaina,
  • tofo tofo
  • mu i le nofoaga o tui.

1 papalama e aofia ai le 300 mg o le thioctic acid.

I le avea ai ma vaega faaopoopo e aofia ai:

  • MCC
  • masaga
  • susu suka
  • fume silica,
  • E 572,
  • kesi gaʻocarmellose.

O le atigi e aofia ai mea nei:

  • paʻu paepae
  • suavai vai
  • hypelloli,
  • sodium dodecyl sulfate,
  • dye E104 ma le E110.

I le 1 ampoule o le mafaufau mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafefeteina, 300 poʻo le 600 mg o mea gaʻo e mafai ona aofia ai.

I le avea o ni mea fesoasoani, o le concentrate e aofia ai le vai, ethylenediamine, ma le Berlition 300 ei ai foi le macrogol.

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le thioctic acid o se antioxidant. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, e manaʻomia ai se vaega i le oxolide carboxylation o le elemene oona ma le alpha-keto acid.

E faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻapupulaina ai le maualuga o le glycogen i le ate, fesoasoani e foia le faʻamalosia o le insulin. Faʻafoe le metabolism o le lipids ma le gaʻo, faʻaleleia le galuega o le ate. Faʻaitiitia le maualuga o le kulukose, lipids ma le cholesterol i totonu o le toto, o loʻo i ai se aafiaga o le hepatoprotective.

Pe a faʻaalia i le tautala, e lelei le faʻaleleia mai le gastrointestinal tract, ae i le taimi lava e tasi ma meaai, o le tikeri o le adsorption ua faʻaitiitia. Faatasi ai ma le puleaina o le ita, o le maualuga o le tausiga e matauina pe a maeʻa le 10 minute, pe a uma ona faia le tautala pe a uma le 40-60 minute.

O le pasi atu i le ate, o le mea galue malosi e faʻafefiloi, e faʻamalosi e ala i fatugaʻo.

Vaitaimi o le faʻatau ma le teuina

E mafai ona e faʻatau se vailaʻau e tusa ai ma le faʻasologa o le fomaʻi.

E taua le teuina o le concentrate i le vevela e le silia ma le 25 tikeri i se nofoaga pogisa e le mafai e tamaiti ona maua.

Ole vailaʻau e le tatau ona faʻamaʻi.

O le olaga ola o le faʻamoemoe e 36 masina.

O pusa e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e le silia le 25 tikeri. O le soifua maloloina o le ola e 24 masina.

(Tuu lau iloiloga i faʻamatalaga)

* - O le tau o le tele o tagata faʻatau i le taimi o le mataituina e le o se ofo lautele

Tau fuafua, mea e faʻatau ai

I Rusia, o le tau o Berlition 600 i ampoules Numera 5 o le 900 rubles, ma Berlition 300 i ampoules Numera 5 e 600 rubles. O le tau o le Berlition 600 i capsules Numera 30 e tusa ma le 1000 rubles. O le tau o le Berlition 300 i pepa Numera 30 e tusa ma le 800 rubles.

I totonu o Iukureini (e aofia ai Kiev, Kharkov, Odessa, ma isi) E mafai ona faatauina mai i le fuataga: ampoules 300 Numera 5 - 280 hryvnia, ampoules 600 Numera 5 - 540 hryvnia, capsules 300 Numera 30 - 400 hryvnia, capsules 600 Numera 30 - 580 hryvnia , pusa 300 Numera 30 - 380 hryvnias.

Tuua Lau Faamatalaga