Inisalini Insuman Bazal GT

Taofia mo le puleaina o le tino 100 IU / ml

1 ml o le taofiga e aofia ai

mea galue malosi - insulin 100 IU (3,571 mg),

tagata faʻapitoa: 85% glycerol, protamine sulfate, metacresol, phenol, zinc chloride, sodium hydrogen phosphate dihydrate, sodium hydroxide, acid hydrochloric concentrated, vai mo le tuiina.

Vave vave faʻasaʻo le faʻagasologa o le paʻepaʻe pe toetoe lava paepae. O le supernatant e manino pe toetoe lava manino.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

Insuman® O le Basal GT (tosalini-insulin suspended) o le inisalini ma se gaoioiga faifaipea ma atinaʻe. A maeʻa le faʻatonuina o le subcutaneous, o le aafiaga e tupu i totonu o le 60 minute, o le vaega o le maualuga o le gaioiga e matauina 3-4 itula pe a uma le tui, o le aafiaga e 11-20 itula.

O le afa o le ola o le inisalini mai le vevela e tusa ma le 4-6 minute. Ua umi atu le ogaoga o le faaletonu. E tatau ona maitauina o le falemaʻi o le inisalini e le o atagia mai ai lona aʻafiaga.

Pharmacodynamics

Insuman® O le Basal HT e aofia ai le inisalini tutusa i le fausaga o le inisalini o le tagata, e maua mai i le faʻaaogaina o le DNA i le faʻaaogaina Escherichia coli.

Insuman® Bazal GT

- faʻaitiitia le kulukose o le toto ma fesoasoani i aʻafiaga o aʻafiaga, ma faʻaitiitia ai foi le afaina o le gaʻo

- faʻaleleia le felauaiga o le kulukose i totonu o siama, faapea foi le fausia o glycogen i maso ma le ate, faʻaleleia le faʻaaogaina o le uila. E taofia ai le glycogenolysis ma le glyconeogenesis

- faʻaleleia le lipogenesis i le ate ma le malosi o le tino ma faʻalavelave ai le lipolysis

- faʻaleleia le faʻaaogaina o amino acids e ala i siama ma faʻafouina le faʻasologa o porotini

- Faʻateleina le taumafaina o le pailaka i sela.

Tosiga ma le pulega

O le maualuga o le kulukose o le toto, o sauniuniga o le inisalini e faʻaaogāina ma le faʻatulagaina o fuataga (fuataga, tufatufa taimi) e filifilia taitoatasi e tusa ai ma le taumafataga, tulaga o le gaioiga faaletino ma le olaga o le tagata maʻi.

Laasaga i aso uma ma le taimi o le pulega

E leai ni tulafono e le mafai ona suia mo le tuiina o inisalini. O le averesi o aso taʻitasi o le tui ile 0.5-1.0 IU i le kilokalama o le mamafa o le tino. O le mea e manaʻomia mo le inisalini e 40-60% o le aofaʻi o manaʻoga i aso taʻitasi. Insuman® Bazal GT o loʻo faʻatonuina i se auala faʻafuaseʻi 45-60 minute ao leʻi faia se taumafataga.

Ole faʻasologa o le toʻalua

Faʻaleleia le pulea o le tino e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻalauteleina o le lagona o le insulin, e mafua ai ona maualalo le tulaga o le insulin. E mafai ona manaʻomia le fetuʻutuʻunaiga pe a fai o suiga i le mamafa o le tagata maʻi, o le olaga, ma isi tulaga e mafai ona saofaga i se faʻaopoopoga o le maualuga o le hypoglycemia poʻo le hyperglycemia (silasila "Faatonuga Faapitoa").

Vaega faʻapitoa maʻi

O le manaʻomia mo le inisalini e mafai ona faʻaititia i le tulaga o le ate po o le fatugao ma le matua (silasila "Faatonuga Faapitoa").

O le faʻaleagaina o le pulega e matua vavae ese lava.

Insuman® O le Basal GT o loʻo faʻatonutonuina i se auala faʻapitoa.

O le faʻaaogaina o le inisalini ma, o lona uiga, o le suka o le faʻaitiitia o le tui e mafai ona fesuiaʻi, e faalagolago i le inisiua (mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu o le manava e faatusatusa i le vaega ole fafine). O le nofoaga o tui e tatau ona suia i taimi taʻitasi i totonu o le vaega lava e tasi.

Pharmacodynamics

Insuman ® Basal GT o loʻo aofia ai le inisalini tutusa i le fausaga o le inisalini o le tagata ma e maua mai i le suʻega faʻainitaneti e faʻaaoga ai aʻa Escherichia coli K12 135 pINT90d.

Le faiga o le gaioiga o le inisalini:

Faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, faʻamalosia ai aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻaitiitia ai aʻafiaga faʻaleaga,

E faʻaleleia le felaʻuaiga o le kulukose i totonu o sela ma le faʻavaeina o le glycogen i maso ma le ate ma faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le vevela, faʻalavelave ai le glycogenolysis ma le glyconeogenesis,

Faateleina le lipogenesis i le ate ma le tino o le tino ma faʻalavelave ai le lipolysis,

Faʻamalosia le tafe o amino acids i totonu o siama ma le faʻalapotopotoga o polotini,

Faʻateleina le maua o le potassium i nila.

Insuman ® Bazal GT o se inisalini umi na faia i le amataga o le gaioiga. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ona tupu lea o le hypoglycemic i totonu o le 1 le itula ma oʻo atu i le maualuga i totonu o le 3-4 itula. E tumau le aafiaga mo le 11-20 itula.

Contraindications

gasegase o le gasegase ile inisalini poo soo se vaega o ausilali o le vailaau, sei vagana ai taua ole togafitiga ole inisalini,

Ma le faaeteete: (o le faaitiitia o le tui ile inisalini e mafua mai i le faaititia o le gasegase o le inisalini), tagata matutua matutua (o le faaitiitia o le maua o le inisalini), o le le mafaia o le ate (o le insulin e tatau ona faaitiitia ona o le faaitiitia o le gasegase gluconeogenesis ma le faaitiitia inisalini gasegase), faʻalavelave matuia o le gataifale ma gafa (i totonu o nei tagata gasegase, o vaega o le hypoglycemic atonu o le a iai se taua faʻapitoa faapitoa, o lona uiga. K. ei ai se faʻalavelave tele o faʻafitauli o le fatu poʻo le faʻalavelave o le cerebral o le hypoglycemia), gasegase e maua ai le retinopathy, aemaise lava i latou e leʻi mauaina togafitiga faʻatasi ma le photocoagulation (laser therapy), aua faʻatasi ai ma le hypoglycemia o loʻo i ai se lamatiaga o le amaurosis faifai pea - faʻapouliuli atoatoa, gasegase e maua ai faʻamaʻi pipisi (aua o faʻamaʻi pipisi e masani ona faateleina le manaʻomia mo insulin).

Afai o le maʻi o loʻo iai se tasi o nei faʻamaʻi poʻo tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina.

Tina ma le lactation

Togafitiga ma le Insuman ® Basal GT i le taimi o le maitaga e tatau ona faaauau. Ole inisalini e le sopoia le pa puipui. Faʻaleleia lelei le tausiga o le tino i le taimi o le maitaga e faʻamalosia mo fafine o loʻo maua i le maʻisuka aʻo lei maʻitaga, poʻo tamaitai ua atiaʻe le maʻisuka faʻamaʻi.

O le manaʻomia mo le insulin i le taimi o le maitaga e mafai ona faʻaitiitia i le uluaʻi masina muamua o le maitaga ma e masani ona faateleina i le taimi lua ma le tolu o le maʻitaga. I le taimi lava pe a uma le fanau mai, o le inisalini o le manaoga e faʻaitiitia vave (faʻaititia le tulaga lamatia o le hypoglycemia). I le taimi o le maitaga ma aemaise lava pe a uma le fanau mai, ia mataʻituina ma le totoʻa le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto.

Afai oe maʻitaga poʻo le fuafuaina o se maʻitaga, ia mautinoa ia logo lau fomaʻi.

I le taimi o le susu, e leai ni tapulaa i le togafitiga o le inisalini, peitai, o le inisalini o fualaau ma meaʻai e ono manaomia.

Faʻaiʻuga

Hypoglycemia. O le aafiaga sili ona taatele o le togafitiga o le inisalini e mafai ona atiae pe afai o le fualaau o le inisalini e sili atu nai lo le manaomia (vaai "Faatonuga Faapitoa"). O faʻasolosolo faʻasolosolo faʻasolosolo o le hypoglycemia e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o faʻaʻailoga o le neurological, e aofia ai le coma, gaogao (vaʻai i le "Vaʻaiga"). O faʻasolosolo pe ogaoga faʻasologa o le hypoglycemia e mafai ona lamatia ai le ola.

I le tele o gasegase, o faʻamaoniga ma faʻaaliga o le neuroglycopenia e mafai ona muamua i luma o faʻamaoniga o le mafaufau (i le tali atu i le atinaʻeina o le hypoglycemia) faʻafouina o le faʻalavelave popole popole. E masani lava, faatasi ai ma se faʻaitiitia o le faʻalauiloaina po o le faʻateleina vave o le maualuga o le kulūkose i totonu o le toto, o le faʻafouina o le toe faʻaleleia o le faʻalavelave popole popolega ma ona faʻamaoniga e sili atu ona faʻamaonia.

Faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le mamafa o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le atinaʻeina o le hypokalemia (faʻafitauli mai le CCC) poʻo le atinaʻe o le cerebral edema e mafai.

O mea o loʻo mulimuli mai o mea leaga na tutupu i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo faʻavasegaina e vasega faʻapitoa o okeni ma i le faʻaitiitia o le faasologa o mea tutupu: masani (≥1 / 10), masani (≥1 / 100 ma le New, e fautuaina e endocrinologists Faʻaauau le Mataituina o Maʻisuka! E na o aso uma e tatau ai.

O lenei fualaau faasaina o se oloa o Sanofi, lea e maua ai le lauiloa Lantus, Apidra ma Tujeo. O le vaega a Insuman ile maketi o le inisalini e tusa ma le 15%. E tusa ai ma le maʻisuka, o le fofo e faigofie ona faʻaogaina, e faʻaalia e le tumau maualuga le lelei. E lua ituaiga o inisalini i totonu o le laina: Medium Insuman Bazal ma puupuu Insuman Rapid.

E faapefea ona galue le fualaau faasaina?

O le insuman o se inisalini o le tino o le tino. I luga ole laʻasaga, o le hormone e maua mai e faʻaaoga ai siama. Pe a faatusatusa i inisua sa masani ona faaaoga, o le inisinia o le kenera e sili atu ona mausali ma aoga lelei.

I le taimi muamua, o le sini o le togafitiga o le inisalini o le tau i le oti. I le oʻo mai o le inisalini o le tagata, ua suia ai le luitau. O le taimi nei o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaitiitia o le lamatiaga o faʻafitauli ma le ola atoa o tagata gasegase. O le mea moni, o le ausia o lenei mea i luga o le insulin analogs e faigofie atu, ae i luga o le insuman compensation mo le maʻisuka e mafai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga mo le fualaau faasaina, lona talaaga o gaioiga, aoao ma vave fetuunai.

O gasegase ma le tafe o le a avea o se mea o le taimi ua tuanai

O le maʻisuka o le mafuaʻaga lea o le toeitiiti 80% o tafaoga uma ma toesega. 7 mai le 10 tagata e maliliu ona o le pisa o fatu o le fatu po o le faiʻai. E toetoe lava o mataupu uma, o le mafuaʻaga mo lenei faʻamoemoe matautia e tutusa lava - maualuga le toto suka.

E mafai ma e tatau ona tuʻituʻi le suka, pe leai se mea. Ae e le fofoina ai le faʻamaʻi, ae naʻo le fesoasoani e tau ai le suʻesuʻega, ae le o le mafuaaga o le maʻi.

Na pau lava le vailaʻau e fautuaina aloaia mo le maʻisuka ma faʻaaoga e endocrinologists i la latou galuega o le Ji Dao Diabetes Adhesive.

Le aoga o fualaau faasaina, fuafua e tusa ai ma le auala masani (o le numera o tagata gasegase na toe malosi i le numera o tagata gasegase i le vaega o le 100 tagata na togafitia togafitiga) o:

  • Tulaga masani o le suka - 95%
  • Faʻaitiitia o vein thrombosis - 70%
  • Faʻamamaina o se fatu fatu malosi - 90%
  • Aveesea o le toto maualuga - 92%
  • Faamalosia o le aso, faaleleia o le moe i le po - 97%

O Ji Dao e gaosia oloa e le o se pisinisi faapisinisi ma e faatupeina e le setete. O le mea lea, o nei tagata nofomau uma e maua le avanoa e maua ai le vailaau i le 50% le tau.

O le faʻasinotonu o le hormone i totonu o se pancreas soifua maloloina e le mautonu. O le faʻamavaega autu o le inisalini e tupu i le tali atu i le kulukose e ulufale atu i vaʻa toto mai meaai. Ae peitai, afai o fiaai se tagata poʻo moe, o loʻo iai pea le inisalini i totonu o le toto, e tusa lava pe itiiti ifo laʻititi - i le tulaga ua taʻua o le basal. A oʻo ina tuʻuina le hormoni i le maʻisuka, e amata le togafitiga o fesuiaiga. E masani ona manaʻomia ai ituaiga 2 inisalini. O le tulaga o le basal e faʻataʻitaʻiina Insuman Bazal, e alu malie le toto, mo se taimi umi ma i ni vaega laiti. O le suimui pe a uma le taumafataga ua mamanuina e faʻaititia ai le Insuman Rapid, lea e vave tele ona oʻo atu i vaʻa.

Uiga faʻatusatusa o Insumans:

Faailoga Rapid GT Bazal GT
FaʻavaeInisalini tagata, vaega e faʻagesegese ai le faʻafefeteina o vailaʻau, vailaʻau mo le faʻasaʻoina o le eletise. O tagata mamaʻi e tatau ona faamasani i latou lava ma le lisi atoa o mea na faʻaalia i faatonuga.Ina ia faʻagesegese lemu le hormoni mai le tino, e faaopoopo atu ai le sulfate sulfate. O lenei tuufaatasiga o le insulin-isophan.
Le vaegaPotoOle laʻititi (mafaufau umi seia oʻo ina faʻaalia le inisalini)
Faʻailoga faatino, itulale amataga0,51
pito i luga1-43-4, o le pito i luga e vaivai.
taimi atoa7-911-20, o le maualuga o le fua, o le umi o le gaioiga.
FaailogaInisalini togafitiga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga umi 2. Faʻasoaga o faʻalavelave faʻalavelave o le maʻisuka, e aofia ai le le o le insulin. Faʻaavanoa mo se vaitaimi o le faateleina o le manaomia o le homone. Faʻasalaga pe afai e teteʻeina le ave o le suka.E na o le maʻisuka e faʻalagolago i le insulin. E mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le Rapide HT pe a fai e maualalo le manaʻomia o le inisalini. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le amataga o le togafitiga o le inisalini, ituaiga 2 maʻisuka.
Auala o le pulegaI totonu o le fale - i se mea faʻafuaseʻi, i totonu o se falemaʻi - i le vavalalata.E na o se pusa faʻapipiʻi ma se peni vailaʻau poʻo le U100 inisuane tuila.

Talosaga o talosaga

O le manaʻomia mo le inisalini o le tagata lava ia mo maʻisuka taʻitasi. I le avea ai o se tulafono, o tagata gasegase e maua i le ituaiga 2 faʻamaʻi ma le manua tele e manaʻomia le sili atu o le homone. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, i le averesi i le aso, o gasegase e oʻo atu i le 1 le unite o le vailaʻau i le kilokalama o le mamafa. O lenei ata e aofia ai Insuman Bazal ma Rapid. O le inisalini puupuu e maua ai le 40-60% o le aofaʻiga o manaʻoga.

Insuman Bazal

Talu ai ole Inisiua ole Insuman Bazal GT e itiiti ifo ma le aso, e tatau ona e faaluaina: i le taeao pe a uma le fua o le suka ma ao le i momoe. O mea e faʻaaogaina mo faʻatonuga taʻitasi e faʻatulaga eseese. Mo lenei mea, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e amanaʻia ai le mataʻituina o le hormone ma le glycemia data. O le fua saʻo e tatau ona tumau le maualuga o le suka i le taimi e fiaai ai le tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

O le Insuman Bazal o se taofiga, aʻo teuina o ia e faʻamalosia ai: o se vaifofo manino e tumau i le pito i luga, o se vaʻa paʻepaʻe o loʻo i lalo. Aʻo lei faia tui taitasi, o le vailaʻau i totonu o se peni manaʻomia e faʻafefiloi lelei . O le tele o le toniga o le faʻamalolo, o le sili atu foi lea o le fua o le a faʻaaogaina. O le insuman Bazal e sili atu ona faigofie ona saunia mo le pulega nai lo isi insulin insulin. Ina ia faʻafefiloi le faʻafefiloi, ua faʻapipiʻi pepa e tolu polo, lea e mafai ai ona ausia le lelei atoatoa o le faʻamalolo i le na o le 6 avanoa o le peni.

O loʻo sauniuni e faʻaaoga le Insuman Bazal e lanu paʻepaʻe lanu. O se faailoga o le faaleagaina o fualaau faasaina o fulufulu, tioata, ma fulufulu ese o lanu i totonu o le kesi pe a maeʻa.

Faʻamatalaga Faʻasaʻo

Faʻasolosolo Faʻamataʻu GT Gasegase muamua aʻo leʻi 'aʻai, e masani ona faalua i le aso. E amata ona galue pe a uma le 30 minute, o le mea lea e tatau ona faia muamua le inumaga. Ina ia faʻaleleia atili le taui o le maʻisuka, e manaʻomia le ausia o se tulaga faʻateleina o le mauaina o vaega o le inisalini ma le kulukose i totonu o le toto.

Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia:

  1. Amata lau taumafataga ma le gaʻo gaʻo ma le polotini. O meaʻai gaʻo vave e totoe i le faaiuga o se taumafataga.
  2. Taumamafa i le va o meaai autu. Mo se meaʻai, 12-20 g o gaʻo.

O le fua o le Insuman Rapid e fuafua i le aofaʻi o meaʻai i le meaʻai ma isi meaʻai. O se fua saʻo faʻatusatusa e mafai ai e oe ona aveese mai i le vai ia suka uma na sau mai meaai.

Ole inisalini anapogi e masani ona manino, e te le manaʻomia ona faʻafefiloi, e mafai ona faʻaaogaina le peni tui e aunoa ma le sauniuni.

Faʻataʻitaʻiga

O le insuman e gaosia e le gaosi oloa i le 5 ml o ipu, 3ml cartridges ma peni tui. I falemaʻi a Rusia, e sili atu le faigofie ona faʻatau se vailaau faʻasaina o loʻo tuʻuina i penisini syringe SoloStar. E aofia ai le 3 ml o le inisalini ma e le mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa le vailaʻau.

Auala e ulufale ai Insuman:

  1. Ina ia faʻaitiitia le tiga o le iniseti ma faʻaitiitia le lamatiaga o le lipodystrophy, o le vailaʻau i le syringe pen e tatau ona i totonu o le vevela vevela.
  2. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e siakiina ma le faʻaeteete le kalama mo faʻaaliga o le faʻaleagaina. Ma o le tagata maʻi e le faʻafememeaʻi ituaiga o inisalini, o peni tui e faailogaina i mama lanu e fetaui ma le lanu o faʻamaumauga i luga o le afifi. Insuman Bazal GT - lanumeamata, Rapid GT - lanu samasama.
  3. O le insuman Bazal o loo taavale solo i le va o alofilima ile taimi e faʻafefiloi ai.
  4. E manaʻomia se nila fou mo tui taʻitasi. Faʻaaoga faʻaleagaina le tino o le tino. Soʻo se ālaʻau lautele e pei o le penisini a le SoloStar: MicroFine, Insupen, NovoFine ma isi. O le umi o le nila e filifilia e faalagolago i le mafiafia o le gaʻo gaʻo.
  5. O le peni tui ua mafai ai e oe ona toto mai le 1 i le 80 iunite. Faʻamama, saʻo saʻo tali - 1 le iunite. I tamaiti ma tagata gasegase i meaai maualalo ole gaʻo, o le manaʻomia mo se hormone e mafai ona laʻititi tele, latou te manaʻomia le maualuga maualuga i le faʻatulagaina o fualaau. SoloStar e le talafeagai mo ia tulaga.
  6. O le faʻasolosolo i luga o le manava, o le a tuia i totonu o le manava, Insuman Bazal - i ogavae poʻo totoa.
  7. A maeʻa le folasia o le vaifofo, ona tuʻu lea o le nila i le tino mo le isi 10 sekone ina ia le amata ona oso le fualaau faasaina.
  8. A maeʻa ona faʻaaoga uma, ona ave lea o le nila. O le inisalini e fefe i le susulu o le la, o lea e tatau ai ona e tapunia vave le kesi ma se pulou.

Faʻamataʻuga itu

Afai o le fualaau faasaina e sili atu nai lo le manaomia, e tupu. O le mea sili ona taatele i le togafitiga o le inisalini, e tusa lava po o le a le ituaiga insulin o faʻaaogaina. O le hypoglycemia e mafai ona vave faʻavalevalea, e oʻo lava i sina paʻu i le suka i lalo ifo masani e tatau ona faʻaumatia vave.

O aʻafiaga o Insuman e aofia ai foi:

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ou te faanatinati e taʻu atu le tala lelei - o le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Sciences Sciences ua mafai ona faʻatuina se vailaau faʻamalolo e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i le aso 23 o Aperila (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

  1. Alu i le vaega o le fofo. E masani lava ona faʻaalia i le vevela, mumu, faʻavevesi i le vaega o le pulega. E sili atu ona itiiti (e tusa ma faatonuga, itiiti ifo i le 1%) faʻaalia anaphylactic reactions: bronchospasm, edema, paʻu mamafa, teteʻi.
  2. Taofiga sodium. E masani ona matauina i le amataga o togafitiga, pe a pa'ū le suka mai le maualuga o numera i le masani. Hypernatremia e faʻatasi ma le edema, maualuga maualuga o le toto maualuga, fiainu, faʻaleagaina.
  3. O le faʻavaeina o vailaʻau faʻasaina i le inisalini i le tino o se uiga o le togafitiga o le inisalini umi. I lenei tulaga, o le faateleina o le fua o le Insuman e manaʻomia. Afai o le fuainumera o loʻo manaʻomia e telē tele, o le tagata gasegase ua siitia atu i se isi ituaiga o inisalini poʻo fualaau faʻamaʻi e puipuia ai.
  4. O se faʻaleleia lelei o le taui o le maʻisuka e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le faʻaaliga le tumau.

O le tele o taimi, e faʻagasolo lava ona faʻaaoga le tino i le inisalini, ma tu ai le allergy. Afai o se itu o le lamatiaga lea o le ola (faʻamaʻi anaphylactic) poʻo le a leʻa pe a mavae le 2 vaiaso, e fautuaina e sui le vailaʻau faʻatasi ma se analog. Insuman Bazal GT - poʻo, Rapid GT -, poʻo le Humulin Regular. O nei fualaau faasaina e eseese lava i mea e maua ai. O le faʻasologa o galuega e tutusa ma latou. Pe a afaina i le inisalini o le tagata, latou te fesuiaiga i le inisalini.

O le tau o Insuman e tutusa ma le taua o ana lafoga. O fualaau faasaina i peni tui e tau e tusa ma le 1100 rubles. i le 15 ml (1500 iunite, 5 peni tui). Isofan-inisalini o loʻo aofia i totonu o le lisi o vailaʻau taua, o lea e maua ai e le maʻisuka le avanoa e maua ai e aunoa ma se totogi .

Faatonuga faapitoa

O le hypoglycemia o le itu pito sili lea ona ogaoga o le togafitiga o le inisalini, o le mea lea, o se vaega ese ua tuuto atu i ai i faatonuga mo le faaaogaina o Insuman. O le lamatiaga o se pa'ū mataʻutia o le suka e maualuga maualuga lava i le amataga o le inisalini, pe afai e na ona aʻoaʻoina e le tagata maʻi le fualaau o le vailaʻau. I le taimi nei, e fautuaina le mataʻituina o le kulukose mataʻutia: o le mita e faʻaaogaina e le gata i le taeao ma ao lei oʻo i taumafataga, ae faʻapea foi i vaitau.

O le hypoglycemia e taofi i uluaʻi faailoga poʻo le maualuga o le suka, e tusa lava pe le afaina ai le lelei. Faailoga o mea lamatia: popole, fiaai, atuatuvale, faʻalavelave poʻo le tosoina o le laulaufaiva ma laugutu, afu, palapitations, maʻi tiga. O le faateleina o le hypoglycemia e mafai ona masalomia o le faʻavevesi, le pulea o le tagata lava ia ma le faʻamaopoopoina o gaioiga. A maeʻa ona leai se malamalama, e vave ona tupu le tulaga, amata.

O le tele o taimi o le mpoglycemia malu, e sili atu le leaga o le maʻisuka e maua ona uiga, ma o le sili atu ona lamatia o le isi faʻaititia o le suka. E masani ona manaʻomia e le hypoglycemia le fetuutuunaiga o le insuman. Fesoasoani Muamua mo le maualalo o le suka - 20 g glucose . O lenei fualaau e mafai ona sili atu i ni tulaga ogaoga, talu ai o le tele o mea inu gaʻo o le a vave ona tau atu i le isi itu-hyperglycemia.

O se faʻalavelave maualuga o le maualuga o le hyperglycemia. E masani lava ona atiina ae mo ni nai aso, o lona uiga o le tagata maʻi e iai le taimi e fai ai taga. I nisi tulaga, mai le amataina o le ketoacidosis e faʻatasi, na o ni nai itula e pasi, o lea e tatau ai ona e faʻaititia le maualuga maualuga o le suka i le taimi lava e iloa ai. Mo nei faamoemoega e faʻaaoga na o le soona faalialiavale . I le avea ai ma tulafono lautele, e manaʻomia le 1 le iunite e faʻaitiitia ai le glycemia e 2 mmol / L. Insuman. Ina ia puipuia le hypoglycemia, o le suka i le taimi muamua e faaitiitia i le 8. Faʻasalaga i le masani ona faia pe a mavae ni nai itula, pe a maeʻa le taimi o le tui muamua.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina.

**** HOECHST MARION ROUSSEL Aventis Pharma Deutschland GmbH Sanofi-Aventis Deutschland GmbH / Sanofi-Aventis East Hoechst Marion Russel GmbH

Tulaga faapitoa

  • inisalini-isophan (inisinia o le tagata) 3.571 mg (100 IU) Meaʻai: protamine sulfate - 318 μg, metacresol (m-cresol) - 1.5 mg, phenol - 600 μg, chloride zinc - 47 μg, sodium dihydrogen phosphate dihydrate - 2.1 mg, glycerol 85% - 18.824 mg, sodium hydroxide (mo le fetuunaiga o le pH) - 576 μg, hydrochloric acid (mo le fetuunaiga o le pH) - 246 μg, vai d / i - e oo atu i le 1 ml. inisalini-isophan (inisinia o le tagata) 3.571 mg (100 IU) Meaʻai: protamine sulfate - 318 μg, metacresol (m-cresol) - 1.5 mg, phenol - 600 μg, chloride zinc - 47 μg, sodium dihydrogen phosphate dihydrate - 2.1 mg, glycerol 85% - 18.824 mg, sodium hydroxide (mo le fetuunaiga o le pH) - 576 μg, hydrochloric acid (mo fetuunaiga o le pH) - 246 μg, vai d / i - e oʻo atu i le 1 ml.

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

Faʻaaualuga Insuman Bazal GT e mafai ona i ai i le tulaga o le taofiga mo le injections i lalo o le paʻu i se fuataga o le 100M / ml. O pusa tioata taitasi e aofia ai le 5 ml Insuman Bazal GT ma tapunia i se pulou alumini lea e ufiufi i luga ma se paʻu paʻu paʻu mo le puipuiga faaopoopo. E 5 fagu i totonu o se pusa pepa. I le faʻaopoopoga, e maua le vailaau i totonu o le 3 ml tioata tioata. I luga o le tasi vaega ua tapunia e se tapuni ma ufiufi i le alumini, ma i le lona lua - i se piston. O le kalama e 3 polo o le uamea. E lima ia pepa faʻafeiloaʻi o loʻo afifiina.

Faʻataʻitaʻiga

O le inisalini e maualalo ai le glucose, e lagolagoina le faʻavaeina o fou fou ma faʻaitiitia ai aʻafiaga faʻaleaga. O le vailaʻau e faʻateleina le gaioiga o le kulukose i totonu o sela ma faʻapipiʻi le glycogen. O le aafiaga o le folasaga i lalo o le paʻu e tupu i totonu o le itula e tasi, e maualuga pe a uma le tolu itula ma e tumau mai le 11 i le 20 itula. O le parakalafa T1 / 2 e 5 minute, ma i le i ai o le faaletonu o le tino, ua faateleina lona alualu i luma.

O le insuman Bazal GT o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka, lea e manaʻomia ai le faʻaofiina o le inisalini faaopoopo.

Faʻasalaga

O le maualuga o le fualaau faasaina, mo se faataitaiga, o le afaina o se fua tele e faatatau i meaʻai po o le malosi e mafai ona tupu, e mafai ona mafua ai le ogaoga o le hypoglycemia, lea e mafai ona avea ma se taufaamatau, e oo lava i le oti. Mo le togafitiga o mataupu o le hypoglycemia o le faʻalavelave laiti, pe a faʻatumauina e le tagata maʻi se mafaufauga manino, taofi i le faʻaaogaina o meaai gaʻo. Atonu e te manaʻomia le fetuutuunai o le fualaau, sui tulafono ma taimi ole taumafa ma faʻafetaui le tikeri o gaoioiga i taaloga. O faʻalavelave faʻalavelave o le hypoglycemia, lea e mafai ona faʻapipiʻiina ma le tino o le tino, gasegase faʻamalosi poʻo le faʻaleagaina i le fomaʻi, e mafai ona taofia e le puleaina o le glucagon intramuscularly poʻo le faʻasolosolo foi, poʻo le faʻaofiina o se maualuga maualuga o le solution i luga o se vein. Mo tamaiti, o le fuafuaina o le fua o le dextrose e faʻavae i luga o le mamafa o le tino. O le taimi lava e tulaʻi mai ai le glucose, atonu e talafeagai le ave o meaʻai gaʻo ma pulea le fomaʻi, talu mai le faʻamuamua o togafitiga o le hypoglycemia, atonu o le a toe maua. Pe a togafitia tamaiti, e taua le mataʻituina ma le totoa le mea o le kulukose, aua e foliga mai o le a tupu aʻe ni faʻaaliga matuia o le fiaai malosi. I mataupu o le faʻaleagaina o le hypoglycemia mo se taimi umi pe a maeʻa le faʻaaogaina o le glucagon poʻo le dextrose, e tatau ona tuʻuina se kululu ma se maualuga maualuga o le solution ole dextrose ina ia aloese ai i mataupu o le atinaʻeina o le fia ai le malosi. E le gata i lea, e aoga le mafaufau e iai nisi tulaga e manaʻomia ai le felauaiga o se tagata i le potu maʻi tigaina mo le malosi o lona tulaga ma le pulea o togafitiga uma.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le fegalegaleaiga a Insuman Bazal GT ma isi vailaʻau e mafai ona pei o lenei: 1. Faʻatasi ai ma beta-blockers, clonidine, suauu lithium - o se faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le vailaau oona. 2. Ma le ethanol - o se faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le vailaau oona, o le faateleina o le lamatiaga o le faatupuina o le fiaai malosi, ma le faʻaitiitia o le kulūkose i se tau e lamatia ai le ola maloloina ma le ola. 3. I le pentamidine - o se faʻalavelave tele o le atiina ae o le fiaai malosi, lea e mafai ona oʻo i le hyperglycemia. 4. Faʻatalofa faʻamalofa - faʻaitiitia poʻo le faʻamaeʻaina atoatoa o faʻamaoniga o le faʻalavelave faʻalavelave faʻafouina.

Tina ma le lactation

I le taimi o le maitaga, e taua le faʻaauauina pea o le Insuman Bazal GT. E taua le tau atu o le inisalini e le maua le malosi e ulu ai i le placenta. E tāua tele le faʻatinoga o le gasegase i le taimi atoa o le maʻitaga mo i latou o loʻo maua i le maʻisuka ao leʻi oʻo i le maitaga, ma i latou e amata ona aliali mai i le maʻisaga maʻi i le taimi o le maitaga. I le uluaʻi masina, o le manaʻomia mo le inisalini e faʻaitiitia, ae o loʻo i ai le faateleina o le inisalini i le lona lua ma le tolu. A maeʻa le fananau mai, e vave faʻaitiitia le manaʻomia mo le inisalini, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le ono mafai ona atiaʻe le malosi o le malosi. O le mataituina ma le faaeteete o le kulukose e manaomia i le taimi o le maʻitaga ma i le taimi lava e maeʻa ai. Pe a fuafuaina le maʻitaga ma pe a tupu, e taua le logoina o le fomaʻi e uiga i lenei mea. Ae e te leʻi amata fuafuaina, e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi ma saili uma uiga o le auala e sauniuni ai mo le maitaga, ma i uluaʻi faailoga. E taua le maitauina i le taimi o le fafagaina e leai se faʻalavelave i le faʻaaogaina o le inisalini, ae ia mafaufau i le fetuutuunaiga o le inisalini ma le taumafa.

Tulaga o le teuina

  • teu i se mea matutu
  • Teuina i le malulu (t 2 - 5)
  • aloese mai tamaiti
  • teu i se mea pogisa
Faamatalaga na tuuina mai e le Setete Resitala o Fomaʻi.
  • Biogulin Tape U40, Isofan Insulin Ipu a le Lalolagi, Levulin L, Levulin N, Monotard, Humulin L, Humulin N

Vaitaimi umi ole inisalini ole tagata

Pharmacokinetics

I tagata soifua maloloina, T 1/2 o le insulin ile plasma e tusa ma le 4-6 minute. I tagata gasegase ma le faaletonu ogaoga, ua umi atu. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le falemaʻi o le inisalini e le o atagia ai lona aafiaga i le tino.

Faailoga Insuman ® Bazal GT

O le maʻisuka na manaʻomia le togafitiga o le inisalini.

Faamalologa meatotino

O le aafiaga hypoglycemic o Insuman Bazal ua ausia ona o lona tino - insulin-isophan. O le vailaau i lona fausaga ma meatotino e tutusa ma le hormone na gaosia i le tino o le tagata. E maua mai e ala i le inisinia faʻainitaneti.

O le vailaʻau e aʻafia i le kulupu o fualaau oona e umi le umi o gaioiga. A maeʻa le puleaina, faʻapipiʻi i lalo i se mea faʻapipiʻi i nisi o faʻaleleia o le membrane membrane o le sela, ma faia ai se faʻalavelave patino e faʻamalosia ai le faagasologa masani o intracellular. E faʻaitiitia ai le kulūkose e ala i le faatelevaveina o femalagaaiga, faʻaleleia atili le faʻafefe, faʻasaina le faʻasologa o le ate, ma faʻagasoloina faiga faʻava-o-tino ma lona auai.

O le umi o le aafiaga e faia e le fualaau faasaina e faalagolago i le saoasaoa lea o loo tuiina ai le inisalini i totonu o le tino, o le fualaau, o le tui, ma le ala o le pulega. O le mea lea, o le inisalini e faia faapitoa e le gata i maʻi maʻisuka eseese, ae tusa lava pe tasi le tagata maʻi.

Tulaga faʻatatau o fuainumera: o le amataina o le gaoioiga - tasi ma le afa itula i le maea ai o le tui, o le maualuga aupito maualuga o le faʻaalia i le vaeluaga o le 4-12 itula, le umi ole gaoioiga o le hypoglycemic - e oo atu i le 1 aso.

O le fualaau faasaina e tufatufa atu i siama o masini i volumes eseese, e le mafai ona pasi i le susu ma ui i le placenta. E faʻaaogaina i se vaega taua i le ate ma fatuga. E faʻateleina i le faanatinati.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

I le gasologa o le inisalini, ia manatua le Insuman Bazal GT, pe a faʻapipiʻiina ma vailaau faʻasaina, o le suiga i le faʻaaogaina o vailaau faʻasolosolo poo le vavalalata o aʻafiaga o togafitiga o isi vailaʻau e mafai:

  • O le hypoglycemic insuman ua faʻaleleia ma faʻalauteleina pe a tuʻufaʻatasia ma vailaau o le suka, o le inocitors ACE, iMAO, Disoprimide, salicylates, anabolic, vailaʻau ma hormones tane, Fluoxetine, Fenfluramine, Ifosfamide, sulfonamides, Amphetamine ma le tetetamine.
  • O le tuufaatasiga ma le GCS, fualaau oona, corticotropin, Danazole, glucagon, hormones (estrogens, gestagens), sympathomimetics, mea oona, mea e maua mai le phenothiazine, siama ma isi vailaʻau e faaitiitia ai le aafiaga o le hypoglycemic insulin.
  • Pe a tuʻufaʻatasia ma le BAB, Clonidine, masima lithium, o le gaioiga a Insuman Bazal e le mafai ona vaʻai: o le aʻafiaga o le hypo-hyperglycemic e mafai ona atiaʻe.
  • Ethanol e galue i sauniuniga o inisalini e le mautonu foi: o le aafiaga o Insuman e mafai ona faateleina pe faaitiitia. E tatau ona manatua i le mafaufau afai e faʻaitiitia le maualuga o le glycemia o le maʻi, ona i lalo ifo o le aʻafiaga o ava malosi poʻo vailaau faʻamalosi, o lona maualuga e mafai ona faʻaitiitia i se tulaga ogaoga, lea e mafai ona afaina ai le soifua maloloina ma le ola o le maʻisuka.

Faʻaiʻuga

I le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e tatau ona e manatu ole inisalini Bazal e mafai ona faʻaosofia ai tulaga le lelei i le maʻisuka.

O le pito sili ona taatele i le togafitiga o le inisalini. E atiina ae pe a faʻaaogaina se tui lea e tele taimi e maualuga atu nai lo le manaoga o le tino mo le inisalini. O mataupu ogaoga o le pa'ū o le kulūkose e fesoasoani i le atinaʻeina o faʻafitauli o le neurological, lea e mafai ona o mai faatasi ma le faʻavevesi, coma. O osofaʻiga uumi ma ogaoga e ono faʻaosoina ai le maliu o le maʻi.

Afai o le faʻaitiitia o le faʻatonuga o le glucose na tupu tele, e mafai ona mafua ai le hypokalamia ma faʻafitauli o le CVS ma / poʻo le ceremaral edema.

I le faaopoopo atu i le hypoglycemia, o le maʻisuka e iai foʻi isi mea e le manaʻomia, faʻaalia i le tulaga o le le lelei o gaioiga ma tino:

  • O le faʻaaliga o allergies: anaphylaxis, faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le paʻu, Quumeke's edema, bronchospasm, faʻasolosolo o le tino (faʻaaogaina o le insulin).
  • CCC: faʻaitiitia le toto toto.
  • Metabolic processes: edema, sili atu le sodium i le tino.
  • Vaega o le faʻaaliga: faʻaleagaga faʻafuaseʻi o le faʻavasegaina o le tino, faʻavave taimi faʻapitoa o le retinopathy, faʻaleagaina o le nerve opic poʻo le retina, mulimuli mai ai le le tumau pe tumau tauaso.
  • Paʻu ma mea faʻapipiʻi: lipodystrophy (faʻatasi ai ma le inosia i se tasi o nofoaga), o se taunuuga - faʻaleagaina o le inisalini.
  • Isi faʻalavelave: mumu i le nofoaga o tui, sasaina, tiga, urticaria, faʻaleleia pe fulafula, afaina.

Tuua Lau Faamatalaga