Vitagamma (Vitagamma) faatonuga mo le faʻaaogaina

Pepa o mea e fai - fofo mo le pulega o le intramuscular: manino, mumu, ma se uiga masani o le 2 ml i ampoules, 5 ampoules i totonu o se pusa po o se mea e faapipii ai, 1 po o 2 pallets / faapipiiina i totonu o se atigipusa (pe a faʻaaoga ampoules e aunoa ma se togi po o se mama afifi paʻu ua faʻapipiʻiina i se naifi faʻamalama po o se silaiti).

Mea gaosi i le 1 ml o fofo:

  • pyridoxine hydrochloride - 50 mg,
  • thiamine chloride - 50 mg,
  • lidocaine hydrochloride - 10 mg,
  • cyanocobalamin - 0.5 mg.

Vaega faʻaopopo: masini faʻasaina o le hexacyanoferrate, alcool benzyl, sodium hydroxide, sodium polyphosphate, vai mo le tuiina.

Pharmacodynamics

O le faʻamalositino o gaioiga o le Vitagamma o loʻo fuafuaina e meatotino o ona vaega o loʻo iai:

  • vitamini b1 (thiamine): e maua ai le gaioioiga, faʻafefe i le glycolysis o le protein, e aofia i le faʻatonutonuina o manaʻoga o le nasu,
  • vitamini b6 (pyridoxine): e talafeagai mo le tuufaatasia o neurotransmitters (dopamine, norepinephrine, etc.), reaarboxylation reactions, toe foi ma le faʻamaʻamiloina o amino acids, faʻavave vave faiga faʻafouina i totonu o le tino ma taofia ai le faaputuputuina o le ammonia,
  • Vitain B12 (cyanocobalamin): 'auai i le faʻasologa o le myelin tissue, manaʻomia mo le hematopoiesis masani.

O vaega taua, faia i le tuufaatasiga, faʻaleleia le faʻatinoga o le afi, maso autonomy ma aʻafiaga, faʻapea foi le faʻatonutonuina o polotini, gaʻo ma le gaʻo gaʻo, ma fesoasoani i lona faʻasologa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga, ua faamoemoe Vitagamma mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le maʻi maua o vitamini B1, B6 ma B12.

I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻapitoa, ua faʻaaogaina le vailaʻau mo togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi eseese o le tino, e pei o le:

  • polyneuropathy (aofia ai le maʻisuka ma le ava malosi),
  • faʻaleagaina
  • neuritis ma polyneuritis (e aofia ai i latou eo faatasi ma le tiga), e aofia ai le retrobulbar neuritis,
  • pepa faʻapipiʻi (e aofia ai le nerve mata).

Contraindications

  • thrombosis ma le thromboembolism,
  • mamafa toto
  • erythrocytosis,
  • erythremia
  • faʻailoga faʻamaonia,
  • ituaiga ogaoga o le toilalo fatu,
  • tulaga faateia
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga o tamaiti
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

  • faanaunauga e fausia ni manoa o le toto,
  • Wernicke encephalopathy,
  • neoplasms (faʻapitoa pe leaga), faʻatasi ma measina megaloblastia ma le toesea o le vitamini B12,
  • ogaoga fomaʻi ogaoga,
  • aso muamua ma le taamilosaga i le va o tamaitai,
  • tausaga e silia ma le 65 tausaga.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e masani lava ona faapalepaleina, i se tulaga e le masani ai: afua, sweating, tachycardia, reactions respiratory (itching, skin rashes, urticaria), mausali lelei (Quincke's edema, puupuu le manava, osofaʻi anaphylactic).

I le tulaga o le pulega vave, o mea nei e mafai: o le ulu, o le arthhythmia, agitation, dizziness, tachycardia poʻo le bradycardia, cardiagia, vomiting, faʻavevesi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O faʻafitauli e aofia ai sulfites e faʻaumatia ai siama, ma iʻamea apamemea ma le maualuga o le pH o le sili atu i le 3 faʻavavevave lona faʻaleagaina.

Vitamin B6 i vailaau togafitiga, faʻaititia ai le aafiaga o levodopa.

Vitamin B12 e le ogatasi ma masima o metale mamafa.

E pei o isi vitamini B, o le cyanocobalamin e vave ona faaleagaina i vaifofo e aofia ai le limilia (o le maualalo o le mamafa o ions uʻamea o loo i ai i le sauniuni e fesoasoani e puipuia lenei mea).

Analogs o Vitagamma o: Compligam B, Vitaxone, Binavit, Milgamma.

Faʻamatalaga e uiga i Vitagamma

O le tele o iloiloga o Vitagamma e maitauina lona aoga, tau talafeagai ma le faapalepale lelei. O nisi taimi latou te faʻaalia ai le tigaina.

E masani ona le faʻaogaina le solution Vitagamma mo lona faʻamoemoega. Ua aofia ai i le tuufaatasiga o masikoli e faʻaleleia ai le tupu o lauulu, pe faʻaaogaina mo le vave faʻaleleia pe a uma faʻamaʻi ma manua, aemaise lava tagata taʻaalo.

Le tau o Vitagammu i falemaʻi

Le tau o Vitagamm e le o iloa, talu ai e leai se vailaʻau i falemaʻi.

Fua faʻatatau mo mea tutusa: Milgamma (10 ampoules o le 2 ml i le tasi) - 299-831 rubles, Pasiva (10 ampoules o le 2 ml i le tasi) - 162-300 rubles.

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

E masani ona avea lena mafiafia e faatamaoaiga ai le tino ma le okesene. Peitai, o lenei manatu na faʻamaonia. Sa faʻamaonia e saienitisi e faʻafefete, e faʻamamaina e le tagata le faiʻai ma faʻaleleia lana gaioiga.

O le tamaititi e 74 tausaga le matua o Ausetalia o James Harrison na avea o se toto na foaʻiina atu e tusa ma le 1,000 taimi. E i ai sona toto e seasea ona tupu, o le mea lea e fesoasoani ai i mea e puipuia ai pepe faatoa fananau mai ma se maʻi mama. O le mea lea, na faasaoina e Ausetalia e tusa ma le lua miliona tamaiti.

O le maʻi sili ona leaga o le maʻi lea o Kuru. Na o sui o le ituaiga Mua i Niu Guinea o loʻo maʻi ia te ia. O le maʻi na maliu i le talie. E talitonuina o le mafuaaga o le faʻamaʻi o le 'ai lea i le faiʻai o le tagata.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford nisi o suʻesuʻega, lea na latou oʻo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona leaga le gataifale i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona paʻu i lona tino. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi ia aua neʻi faʻamavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

Afai e le toe gaoioi lou ate, o le a oti i totonu o le aso.

E tusa ai ma fuainumera, i le Aso Gafua, o le aʻafiaga o tua o manuʻa ua faateleina le 25%, ma le aʻafiaga o le fatu fatu - e 33%. Ia faaeteete.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

I le faaopoopo atu i tagata, e na o le tasi le mea ola i luga o le lalolagi Earth - taifau, e pagatia mai le prostatitis. O a matou uo sili ona faamaoni.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le 80% o fafine i Rusia o loʻo mafatia i siama siama. I le avea ai o se tulafono, o lenei maʻi lē lelei e tuʻuina atu i le paʻepaʻe papaʻe poʻo le grayish.

Faʻaiʻuga

O nisi taimi togafitiga Vitagamma e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le sosolo faʻateleina,tachycardia, aʻa. Faʻaaliga ono o le paʻu afaina o le tinomo se faʻataʻitaʻiga sasaa, urticariavave. E le gata i lea, o nisi gaioiga faʻale-tino e le aofia ai: faigata le manava, anaphylactic shock, Quincke's edema.

A oʻo loa ona faʻatonuina le vailaʻau, e mafai ona maua e tagata gasegase vavao ma tiga o le uluvomiting e atiina ae Tachycardia, arrhythmia, bradycardiatulaga faʻamalosiacardiagia ma le fiafia.

Folasaga, afifiina ma le tuufaatasiga Vitagamma

Tali mo le pulega i / m1 ml1 amp
lidocaine hydrochloride10 mg20 mg
pyridoxine hydrochloride50 mg100 mg
thiamine hydrochloride50 mg100 mg
cyanocobalamin500 mcg1 mg

2 ml - ampoules mata tioata (5) - afifi afifi palasitisi (1) - pepa o pepa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e fuafua e meatotino e aofia ai vaega o le vailaʻau. Vitamini B 1, B 6 ma le B 12 faʻafoe le porotini, gaʻo gaʻo ma le gaʻo gaʻo, fesoasoani i lona faʻasologa, faʻaleleia le gaioiga o le afi, masini tino ma le tino.

O le Miamine (B 1) e puipuia ai le glycolysis o le protein, ei ai le gaioioiga, ma o aʻafiaga o le nasu e aofia i le tulafono faatonutonu.

Pyridoxine (B 6) o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina o neurotransmitters (dopamine, norepinephrine, etc.), faʻasologa o le amino, ma le faʻamaʻapeʻaina o mea amino, ma puipuia ai le faʻaopoopoga o le ammonia ma faʻavaveina ai faiga faʻafouina i totonu o le tino.

Cyanocobalamin (B 12) e tatau mo le hematopoiesis masani, e aofia ai i le faʻasologa o le myelin tissue.

Faailoga Vitagamma

  • afaina o le neurologia e mafua mai i se tulaga faamaonia o le vitamini B 1, B 6 ma le B 12,
  • i le avea ai o se sui faʻamaʻi mo togafitiga faʻamaʻi o faʻamaʻi o le faʻalavelave o fatuga o tupuaga eseese: neuritis ma polyneuritis (e aofia ai faʻatasi ma le tiga), e aofia ai. retrobulbar neuritis, paresis peripheral (e aofia ai le nerve mata), neuralgia, polyneuropathy (diabetic, ava malosi, ma isi)
ICI-10 tulafono laiti
ICD-10 numeraFaʻaaliga
G51Faanatinatiina o le Nerve Mata
G51.0Bell palsy
G60Neuropathy faʻatoʻateleina ma le faʻaleagaina
G61Polyneuropathy inflammatory
G62.1O le polyneuropathy o le vai inu
G63.2Polyneuropathy o le maʻisuka
H46Optic neuritis
M79.2Le neuralgia ma le neuritis

Faʻamataʻuga itu

I nisi o tulaga, o le siʻitia o le pala, le tachycardia, le haki e mafai ona tupu. O mataupu o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le paʻu (itching, urticaria ma isi ituaiga o le paʻu o le paʻu), faʻapea foi ma le faʻaogaina o le tino (puupuu o le manava, Quarkke's edema, faʻalavelave anaphylactic).

I le tulaga o le vave faʻafoega o le fualaau faasaina, o mea nei e mafai ona tupu: vevela, vevela, vomiting, tachycardia poʻo le bradycardia, arrhythmia, faʻavevesi, faʻavevesi, cardiagia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Ua faʻaumatia mimine i fofo e aofia ai sulfites.
O vailaau togafitiga o vitamini B6 e faʻaitiitia ai le aafiaga o levodopa. Oona uʻamea, maualuga o le paleni o le pH e sili atu i le 3 le faʻavavevaveina o le faʻaleagaina o siama.
Vitamin B12 e le ogatasi ma suauu mamafa mamafa.
I vaifofo e aofia ai le vine, cyanocobalamin (e pei o isi vitamin B) ua vave faʻaleagaina (faʻaitiitia le mamafa o ions uʻamea o loʻo i ai i le sauniuniga e mafai ona puipuia lenei mea).

Vitagamma, o fea e faʻatau ai

E mafai ona faʻatau Vitagamma i le 2 ml ampoules i le tau o 12 rubles i le 1 fasi pepa.

O le tau o Vitagamma i ampoules o le 2 ml mo 10 fasi vaega e mai le 130 rubles.

Aoga: Na faauu o ia mai le College Rivne State Basic Medical College ma se tikeri i le Falemaʻi. Na faauu o ia mai le University of Medical Medical University a Vinnitsa. M.I. Pirogov ma se galuega faataitai e faavae i luga.

Aafiaga: Mai le 2003 i le 2013, sa galue o ia o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ma le pule o le faleoloa falemaʻi. Na tuʻuina atu ia te ia tusi ma faʻamavaega mo le tele o tausaga o le galue malosi. O tusiga e uiga i mataupu faafomaʻi na lomia i lomiga a le lotoifale (nusipepa) ma i luga o telefoni i luga o Initaneti.

Pharmacotherapeutic group

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e fuafua e meatotino e aofia ai vaega o le vailaʻau. Vitamini B1, B6 ma B12 faʻapipiʻi polotini, gaʻo gaʻo ma le gaʻo gaʻo, saofaʻi i lona faʻamautuina, faʻaleleia le gaioiga o le afi, masini tino ma le tino.
O le miamine (B1) e puipuia ai le glycolation o le kinisini, ei ai le gaioioiga, ma o aʻafiaga o le nasu e aofia ai i le tulafono faatonutonu.
Pyridoxine (B6) e aafia i le faʻaopoopoga o neurotransmitters (dopamine, norepinephrine, ma isi), tali o le decarboxylation, ma le faʻamaʻapeʻapeina o amino acids, faʻasaʻo le faaputuputuina o le amonia ma faatelevaveina le faʻafouina o gaioiga i totonu o le tino.
Cyanocobalamin (B16) e tatau mo le hematopoiesis masani, e aofia ai i le faʻasologa o le myelin tissue.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, o loʻo i ai le faʻalauteleina o faʻamaoniga o aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina, faʻamalositino togafitiga faʻapitoa.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Ua faʻaumatia mimine i fofo e aofia ai sulfites.
O vailaau togafitiga o vitamini B6 e faʻaitiitia ai le aafiaga o levodopa.
Oona uʻamea, maualuga o le paleni o le pH e sili atu i le 3 le faʻavavevaveina o le faʻaleagaina o siama.
Vitamin B12 e le ogatasi ma suauu mamafa mamafa. I vaifofo e aofia ai le vine, cyanocobalamin (e pei o isi vitamin B) ua vave faʻaleagaina (faʻaitiitia le mamafa o ions uʻamea o loʻo i ai i sauniuniga e mafai ona puipuia lenei mea).

Tuua Lau Faamatalaga