Satellite meter price ma eseesega eseese

Talu mai le 1993, o le lala Rusia ELTA, faʻapitoa i mea tau fomaʻi, na faʻalauiloaina le gaosiga o laina eletise meli o glucometers. O uluai faʻataʻitaʻiga, e masani ona tupu, e le atoatoa, ae o suiga mulimuli ane na faʻapipiʻiina ai le masini i tulaga faʻavaomalo. O le tagata sili ona lauiloa i lenei faasologa o le Satellite Express. O le faʻalagolago ma le avanoa o le masini e mafai ai ona tauva ma le tele o vaega o loʻo gaosia. Aemaise lava, e pei o glucometers i Sisifo, o le Satellite Express o loʻo i ai se faʻamaoniaga i le olaga atoa.

Eseesega ma masini

O satelite uma e faʻaaogaina se metotia kemikisi e faʻatautaia ai le iuga. O faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e faʻaaoga ai le "kemikolo matūmati" metotia. O le faʻavasegaina o le masini ua tuʻuina atu e le toto toto, o pepa o suʻega ua tusia ma le lima.

E tolu ituaiga o meaola e ola i le satelite: ELTA Satellite, Satellite Express ma Satellite Plus.

I totonu o le pusa o soo se mita e mafai ona e mauaina:

  • Tufugafu ma le batalia CR2032,
  • Piercer
  • Fufulu faʻamaʻi
  • Puleaina
  • 25 toso faʻasolosolo ma fasi uila,
  • Fautuaga mo le faʻaaogaina faʻamaumauga faʻamaonia.

I le ata aupito lata mai o Satellite, e mafai ona e vaʻai i se mea faʻatalanoa ma se kesipala, o mea na muamua atu na faʻasaoina i se pusa paʻu. E tele faitioga e uiga i le tuai o le afifiina mo le Satellite mita i iloiloga i luga o le fonotaga: o le palasitisi e puupuu-o le a vaeluaina, vaevaeina i ni afa se lua, e tatau ona faapipii i se mea faapipii. O le muamua o ata Satellite ua faʻapipiʻiina i fasi pepa e sefulu, o le isi ua i ai le 25 pcs.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Uiga o faʻataʻitaʻiga o glucometers e mafai ona tuʻuina i le laulau. O le Satellite Express analyzer e taʻitaʻia le lisi, ma e le gata ona o le tau: o le ae le maua le taimi e sasaa ai le fuagogo seia oʻo ina suʻeina le faʻataʻitaʻiga.

TaimiFesoʻotaiga SatelliteSatelite Satellite Plus
Fuataga o fuamai le 0.6 i le 35.0 mmol / l1.8 i le 35.0 mmol / Lmai le 0.6 i le 35.0 mmol / l
Taimi faʻatulagaina7 sekone40 sekone20 sekone
Toto toto1 μl4-5 μl4-5 μl
Malosiaga o mafaufauga60 fua40 fua60 fua
Le tau o le masini1300 tusi.870 solo920 suʻe
Ole tau ole suʻega (mo vaega e 50)390 suʻe430 suʻe430 suʻe
Lancet tau (mo vaega e 50)170 tusi170 tusi170 tusi

Le lelei ma le le lelei o meaola

O masini uma lava e lava le saʻo, pe a le sili atu ma le 20% le maualuga o suga i totonu o le toto i le va o le 4.2-3.5 mmol / l le faʻaaogaina mai le fausaga o suʻesuʻega. Iloiloina e manatu faaalia mai tagata faaaoga ma tagata atamamai i fonotaga autu, Satellites e le o iai ni isi tulaga lelei:

  • O se tusi faʻamaonia i le olaga atoa i luga o le laina atoa o vailaʻau o le ELTA,
  • Le tau o le faʻatupega o masini, e aofia ai mea faʻaaogaina,
  • Faigofie faʻamalositino (na o le 2 pi, o le faagasologa atoa o loʻo i luga o se tulaga faʻaogaina),
  • Taimi faʻatulagaina o le taimi aupito maualalo (i le Satellite Express),
  • Faʻaalia i le tele o numera,
  • O le mana o le tasi poloka e lava mo le 5,000 fua.

E taua le matauina o tulaga e teuina ai le masini: e le fiafia i le susu ma le malosi o le ultraviolet. O le tau vevela e manaia: mai -20 ° C i le + 30 ° C, ae mo suʻesuʻega e te manaʻomia le vevela i totonu + 15-30 tikeri ma le 85% o le manogi.

O le tele o taimi e faʻaalia ai le le lelei o:

  • Le lava le fuaina o fua saʻo (aemaise lava ma le ogaoga ma ogaoga o le maʻisuka)
  • O se tauagafau (faʻatusatusa i le itu i Sisifo) le tele o le mafaufau,
  • Laasaga faigata mo se masini feaveaʻi,
  • E leai se fesoʻotaʻiga i le PC.

O le faatonuga mai le kamupanī o loʻo fai mai o le saʻo o fuataga e fetaui i le faʻavae o tulaga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o fale o tagata auiliiliga (e oo i le 20%), ae pe a faʻatusatusa i glucometers, o le mea sese e taua tele.

Taiala o Talosaga

A uma ona e faamasani i le faatulagaga o le Satellite Express glucometer, e tatau ona e suesue i faatonuga mo le faʻaaogaina mai le gaosi oloa ina ia mautinoa o loʻo galue le masini (e tusa lava pe i le taimi na maua ai). O se taofiga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le masini vavaeese (o loʻo i ai se faʻapitoa faapitoa mo lenei mea). Faʻatasi ai ma tulaga masani, o se museum smoker foliga mai i luga o le faʻaaliga ma faʻamaonia 4.2 - 4.6. O le taimi nei e mafai ona aveese lenei fasipepa.

O le isi laasaga o le faʻaogaina o le masini:

  1. I totonu o le fesoʻotaʻiga o le masini faʻavalevalea, e tatau ona e tuʻuina se vaega faapitoa mo le fesuiaiga.
  2. E tatau i le pupuni ona faʻaalia se numera tolu-numera e tutusa ma le numera o numera o suʻega.
  3. O lenei e mafai ona e aveesea le fasipepa mai le mita.
  4. Fufuluina lima i le mafanafana, vai tafe ma mago lelei.
  5. Faʻamau se mea faʻagata i totonu o le atigi.
  6. O le fasi siaki ua tuʻuina i totonu o le masini ma faʻafesoʻotaʻi i le masini, muamua e tatau ona e faʻatusatusaina le numera i luga o le fagu ma faʻatau ma le faʻaaliga.
  7. A maeʻa ona faʻaalia le foliga o le faʻafefe, e mafai ona e toso mai le toto mai le limatusi ma aumai i le pito o le suʻega. E mafai ona e faʻavavevaveina le faʻagasologa i se masini moli - o le malosi tele e faʻaleagaina ai taunuuga, e pei ona fefiloi le vai o le extracellular i le toto.
  8. Mo le maualuga maualuga, e sili atu le faʻaaogaina o le lua pa'ū mo lenei faʻamoemoe, ma vaʻavaʻai ma le faʻaeteete muamua le mataua ma se mama mama mama.
  9. A maeʻa le 7 (20-40) sekone (o le taimi tonu o loʻo faʻaalia i totonu o le tusi lesona), e mafai ona iloa le fua o le fua i luga o le lau.
  10. Aua e te faalagolago i mafaufauga - tusi i lalo molimau i totonu o lau api o talaaga.

Faʻaaogaina

O se mea taua i Satellite mita uma o le maua lea o mea taumafa. E gaosia e le gaosi oloa i le tele o aofaiga ma faʻatau atu i atunuʻu uma i se tau e taliaina i soo se ituaiga o tagata faatau. O leisiisi mea manaia o le faʻapipiʻiina patino o fasipepa, lea e faʻaopoopoina ai le taimi o le faʻamaumauga o se penitala tatala. Mo ituaiga uma o le auiliili e faʻasaʻo a latou fasi pepa:

  • Mo le tagata suʻesuʻe faʻamatalaga satete - PKG-03,
  • Mo le masini Satellite Plus - PKG-02,
  • Mo le masini ELTA Satellite - PKG-01.

Aʻo leʻi faʻatau, siaki le aso faʻamaonia aso faʻagata o mea taumafa. O le pupuʻu e fetaui lelei ma ituaiga uma o sini autu o le lalolagi pe a fai ei ai se faavae faʻapitoa:

  • Taiwanese Tai doc,
  • Polish Diacont,
  • Siamani Microlet,
  • South Korea LANZO,
  • American One Touch.


O le tau o le masini e taua tele: e mafai ona e lisiina le tele o lelei o analogues mai fafo, ae afai e mafai ona e na o le paketi filifiliga, ona manino lea o le filifiliga. I le auala, o le tau faʻataʻitaʻitele o le glucometer Express e 1300 rubles, ae vave ona totogi mo ia lava e ala i le faʻataʻitaʻiga. Mo le 50 vaega, e tatau ona e totogia na o le 390 rubles (mo le faʻatusatusaga: o le aofaiga tutusa o fasi pepa mo le One Touch Ultra E faigofie ona mita 800 tau).

O isi faʻataʻitaʻiga o lenei ituaiga e sili atu ona taugofie: o le glucose mita ELTA Satellite poʻo Satellite Plus e mafai ona faʻatauina mo 1000 rubles, ae o le a sili atu ona taugata fasi pepa mo latou - 430 rubles / 50 pcs.

I le faaopoopo atu i fasi pepa, o loʻo manaʻomia foi mo ni peni peni, ae e taugofie: 170 rubles / 50 pi.

E foliga mai afai o le masini lava ia e faʻatuatuaina ma tumau, o lona tausiga e faʻatusatusa i le laina o satelite mai tagata mai fafo. I le faaiuga, e le o tagata uma o loʻo tuliloaina tala fou ae le o penisione uma e manaʻomia se fesoʻotaʻiga i se PC, galuega leo, tusi o meaʻai, pusa pusa, pipi faʻapipiʻi. Atonu o le a le fiafia tagata talavou i na mamanu ma galuega faatino, ae atonu o le tagata gaosi oloa sa taʻitaʻia e se isi vaega o tagata faʻatau.

Fesoʻotaiga i fesoʻotaʻiga vavave faʻatasi ma tagata faʻatau ma le poto masani i le faʻaaogaina o mita satelite, na mafai ai ona ou maua le tele o mea manaia e uiga i tagata e talafeagai mo tagata ma e faʻafouina le faʻatau.

O le faamuamua o le ELTA o le faaleleia atili lea o le lelei o le soifuaga o ona tagata faatau faafetai i le vave ma le taugofie o le pulea o le glycemia. E sailia e le kamupanī lona tekinolosi le saogalemu tele ma le lelei i le tau maualalo. E fautuaina e tagata tomai faapitoa le Satellite eletise, muamua lava, ia i latou e le faʻaaogaina i aso uma ma e le mafai ona gafatia faʻataʻitaʻi taugata. Mo soʻo se maʻisuka faʻalagolago i le insulin, e le taliaina lenei filifiliga. E te fiafia i mita satelite?

Tuua Lau Faamatalaga