Faʻapitoa o le faʻaogaina o kaseti faʻataʻitaʻi mo le kulukose mita Akkuchek mobile

Faʻapipiʻi le kaseti muamua o suʻega

Aʻo leʻi faʻaaogaina le mita fou mo le taimi muamua, e tatau ona e faʻaofi se kaseti faʻataʻitaʻi.

O le kaseti muamua o le suʻega ua faʻaofiina i totonu o le mita ao leʻi faʻatoʻa aveese le ata tifaga puipui ma ua faʻaaogaina le mita.

  • Faitau le pepa faʻavae mo le kaseti suʻega. O iina o le a e maua ai faʻamatalaga faaopoopo taua, mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le teuina o le kaseti faʻataʻitaʻi ma e uiga i mafuaaga talafeagai mo le mauaina o fua le fua saʻo.
  • Afai ei ai se faʻaleagaina i luga o le pusa palasiteni poʻo se ata puipui, aua le faʻaaoga le kaseti faʻataʻitaʻi. I lenei tulaga, e ono le saʻo le fua o fua. O fua le saʻo fua o fuataga e mafai ona taʻitaʻia ai fautuaga le saʻo ma togafitia ai le soifua maloloina.
  • Tatala le pusa palasiti ao leʻi tuʻuina le kaseti faʻataʻitaʻi i le mita. I se mataupu tapunia, o le kaseti suʻega e puipuia mai le faaleagaina ma le susu.

I luga o le afifiina o le kaseti o le suʻega o le a e maua ai se laulau faʻatasi ai ma taunuuga aoga o fuataga (faʻataʻitaʻiga o le glucometer e faʻaaoga ai se vaifofo o loʻo i ai le kulukose). O le glucometer e siakiina aunoa ma le masalo le taunuuga o le fuataga e faʻatonutonu ai mo le saʻo. E mafai ona e faʻaaoga le laulau pe a fai e te manaʻo e fai se siaki siaki oe lava. I lenei tulaga, faʻasaʻo le afifiina o le kaseti faʻataʻitaʻi. Faamolemole ia matau o le laulau e aoga mo le kaseti faataitai i totonu o lenei pusa. O isi laulau e faʻaaoga mo kaseti suʻega mai isi afifi.



Aso faʻauma
Aso na muamua atu e mafai ai ona teuina le kaseti o le suʻega i totonu o se pusa faʻamaufaʻailogaina. O le a e mauaina le aso e muta ai i le afifiina o le kaseti / faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi i autafa o le faailoga.

Faʻaleleia olaga o kaseti suʻega
O le ola o le kaseti o le suʻega ua vaevaeina i totonu o le ola ma le ola.

Vaitaimi faʻaaoga
3 masina - o le vaitaimi lea e tatau ona faʻaaogaina ai le kaseti o faʻataʻitaʻiga ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi.

Afai o se tasi o tuutuuga - o le vaitaimi o le faʻaaoga poʻo le aso e muta ai - ua muta, ona le mafai lea ona e faʻaaoga le kaseti o suʻega e fua ai le maualuga ole kulukose toto.

Afai ua maeʻa le aso e muta ai pe o le a muta i se taimi lata mai, ona oʻo lea i le amataga o le fuataga o le a logoina oe e le glucometer.
O le uluaʻi savali o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga 10 aso aʻo lumanaʻi le aso e muta ai, o mulimuli ane - 5, 2 ma le 1 aso ao lumanaʻi le aso e uma ai.
Afai ua muta le kiliva suʻesuʻe, o le a aliali mai se savali ile faʻaaliga.

Accu-chek Mobile Test Cassette mo le Accu-Chek Mobile mita glucose 50 suega

O le masini feaveaʻi o Accum o se masini faʻapitoa. O se mita lauiloa maualalo o le kulukose toto lea e galue e aunoa ma ni suʻega. Mo nisi, e mafai ona avea ma se mea e matua ofo ai: e malamalama lelei, aua e sili atu ma le 90% o glucometers uma o tagata e suʻe suʻega, lea e tatau ona faʻatauina i taimi uma faʻatau faʻataʻitaʻiga.

I Accucca, na maua mai ai e le au gaosi oloa se isi faiga: o se kaseti faataitai o le 50 suʻega suʻega e faʻaogaina.

O le taimi e faʻaalu i le suʻesuʻega atoa e le sili atu i le 5 minute, e faʻatasi ma le fufuluina o ou lima ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga i se PC. Ae o le amanaʻiaina o le suʻega e faʻatautaia le faʻamatalaga mo le 5 sekone, o mea uma lava e sili atu ona vave.

  • Faʻataga le tagata faʻaaoga e seti le fuataga,
  • E mafai e le glucometer ona logoina le tagata faʻaaogaina se faʻateleina pe faʻaititia le masani o le suka,
  • E faailoa e le tagata suʻesuʻe le iʻuga o le aso e muta ai le kiliva faʻataʻitaʻiga ma se faailo leo.

O le mea moni, o le tele o tagata e mafai ona faʻatau mai e fiafia i le auala tonu e galue ai le kuki Akkuchek Mobile. O le uluai kilika e tatau ona faʻaofiina i totonu o le suʻega aʻo leʻi aveesea le ata puipui o le pulu ma aʻo le i toe faʻaogaina le masini lava ia.

Accu Chek Mobile ei ai tulaga nei:

  1. O le masini e siakiina i le plasma toto.
  2. I le faʻaaogaina o se glucometer, e mafai e le tagata gasegase ona fuafua le aofaʻi maualuga o le suka mo le vaiaso, 2 vaiaso ma le kuata, faʻatusatusa i suʻesuʻega na faia muamua pe maeʻa se taumafataga.
  3. O fuataga uma i le masini e tuʻuina atu i le faasologa o taimi. O lipoti ua maeʻa i le pepa lava e tasi e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta.
  4. A o le i uma le taʻaloga, e fa faʻailoa leo, lea e mafai ai ona e vave suia ia mea taumafa i totonu o le pusa ma e le misia ai mea taua mo le tagata maʻi.
  5. O le mamafa o le masini fua e 130 g.
  6. O le mita e lagolagoina e 2 maa (type AAA LR03, 1.5 V po o le Micro), ua fuafuaina mo 500 fua. Aʻo lei uma le totogi, o le masini e maua ai se faailo tatau.

I le taimi o le fuaina o le suka, o le masini e mafai ai e le tagata maʻi ona le misia le maualuga poʻo le taua o le taua o le faailo faʻafetai i se tagata ua tuʻuina atu faapitoa.

Aʻo leʻi faʻaaoga le masini mo le taimi muamua, e tatau i le tagata maʻi ona faitau ma le totoa ia faatonuga na sau mai le pusa.

E aofia ai mea taua nei:

  1. Ole suʻesuʻega e naʻo le 5 sekone.
  2. E tatau ona faia faʻamalamalamaga i lima mamā, mago. O le paʻu i le mea e pupu ai le paʻu muamua e tatau ona faʻamamaina i le ava ma faʻamaʻi e moe.
  3. Ina ia maua se faʻataunuuga saʻo, e manaʻomia le toto i le aofaiga 0.3 μl (1 le lua).
  4. Ina ia maua le toto, e tatau ona tatala le fusi o le masini ma fai se punopilo i luga o le tamatamailima ma le au. Ona tatau loa lea ona aumai le glucometer i le toto ua faia ma faia seia maeʻa ona gauai. A leai, e ono le saʻo le fua o le fua.
  5. A maeʻa ona faʻaalia le kulūkose, e tatau ona tapuni le fusi.

O le kaseti o le Accu-Chek Mobile o se kaseti fou e mafai ona suia ma 50 suesuega faifai pea. Ua mamanuina mo le mita Accu-Chek Mobile.

O le muamua glucometer lea i le lalolagi ma le tekonolosi faʻafouina "e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga": o se kilipa sui e faʻaofi i le glucometer. Accu-Chek Mobile e lelei mo tamaiti ma tagata o loʻo i ai se olaga ola malosi.

E le toe manaʻomia ona ave se fagu ese, faʻaaoga fasi pepa faʻataʻitaʻi ma lafoai.

E mafai ona e faigofie, vave ma faigofie le fua i le alu, i le aʻoga, i le galuega ma i le fale.

  • 1 le kaseti faʻataʻitaʻi Accu-Chek Mobile ma 50 suʻega.

Foafoa: Roche Diagnostics - Siamani

O le kaseti o le Accu-Chek Mobile No. 50 ua faamaonia mo le faatauina atu i Rusia. O ata o oloa, e aofia ai le lanu, e ono eseese mai foliga moni. O loʻo i ai foʻi le suiga i totonu o le pusa e aunoa ma se faʻaaliga. O lenei faʻamatalaga e le o se ofo lautele.

O le glucometer AccuChekMobile e mafai ai ona e faia se suʻega o le toto i aso taʻitasi mo maualuga o suka i le fale, ina ia mafai ai e le maʻisuka ona mataʻituina o latou tulaga ma faʻatonutonu togafitiga.

O lea ituaiga masini e sili ona fiafia mo i latou e le fiafia e faʻaaoga fasi pepa faʻamalositino ma faia faʻamatalaga i fua taitasi. O le pusa glucometer e aofia ai se kaseti faapitoa e mafai ona suia ma 50 fanua faʻataʻitaʻi e suitulaga i laasaga faʻataʻitaʻiga. Ua faapipii le kesi i le tagata suesue ma faʻaaoga mo se taimi umi.

E iai foi i totonu o le pusa lapoa se 12 vailaau mama, o se peni pipili, o se AAA, o se gagana Rusia.

O le lelei o se fuataga e aofia ai mea nei:

  • I le faʻaaogaina o lea faiga, o le maʻisuka e le tatau ona faʻaaogaina se masini siaki ma i fua taitasi o le suka o le toto, sui le fasi siaki pe a uma le suʻega.
  • Faʻaaogāina o se mea faapitoa mai le malae suʻe, a itiiti ifo ma le 50 suʻega toto e mafai ona faia.
  • O sea glucometer e faigofie i totonu o loʻo i ai mea uma e manaʻomia. O se penisini ma se kaseti faʻataʻitaʻiga mo le suʻeina o le suka toto ua faʻapipiʻiina i le masini masini.
  • O le maʻisuka e mafai ona faʻafeiloaia uma taunuuga o suʻesuʻega toto i se komepiuta a le tagata lava ia, ae leai se polokalama faʻapitoa e manaʻomia mo lenei mea.
  • Ona o le i ai o se lau lautele lautele talafeagai ma se ata manino ma susulu, o le mita e lelei mo tagata matutua ma tagata gasegase maualalo le vaai mamao.
  • O le suʻesuega o loʻo i ai ni faʻatonuga manino ma se lisi gagana Rusia talafeagai.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga ina ua mavae le lima sekone.
  • O le masini e sili ona saʻo, o iuga e maua ai se mea sese pito i maualalo, faʻatusatusa i faʻamatalaga falesuesue. O le sao o le mita e maualalo.
  • O le tau o le masini e 3800 rubles, o lea e mafai ai e se tasi ona faʻatau.

Accu Chek Mobile o se masini fou lea e naʻo le tasi lea o mea tutusa uma i le lalolagi e mafai ona fuaina ai le suka o le toto e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

O se glucometer faigofie ma le faʻatusatusa mai le kamupani lauiloa Sialani o Roche Diagnostics GmbH, lea na faia mo le tele o tausaga o masini mo suesuega i luga o le maʻisuka maualuga, lea e maualuga ma lelei.

O le masini ei ai se mamanu faʻaonapōnei, o le ergonomic body ma le mamafa maualalo. O le mea lea, e faigofie ona ave faʻatasi ma oe i totonu o lau ato. E mafai e tagata matutua ma tamaiti ona faʻaaogaina. O le Accu Chek Mobile glucometer e fetaui lelei mo tagata matutua ma faaletonu le vaai, ona o le eseesega o le mata ma le lautele ma manino.

E mafai e le masini, pe a talafeagai ai, le faia o fua o le suka i aso uma, fesoasoani ai i le maʻisuka ia mataituina o latou lava soifua maloloina ma le pulea o le kulukose i totonu o le tino.

O se masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona faʻamalieina tagata mamaʻi e le fiafia e faʻaaoga fasi pepa faʻataʻitaʻiga ma faia faʻamatalaga i taimi taʻitasi. O le seti e aofia ai le suʻega o suʻega e limasefulu o se foliga e le masani ai e foliga mai o se kiliva aveese.

O le kaseti ua faʻaofi i totonu o le mita Accu Chek Mobile ma e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi. O lenei faiga e faigofie ai le olaga mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, e le manaʻomia ai le faʻaogaina o se ipu faʻafefiloi. E le talafeagai foi le suia o fasi suega i taimi uma lava pe a maea le auiliiliga.

Accu-Chek Mobile o se masini faʻatusatusa lea e faʻapipiʻiina ai ni galuega i le taimi e tasi. O se penisilima ma se pu e ono-pulou ua fausia i le masini. Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻu ese le 'au mai le fale.

Le lelei o le faʻaaogaina o le mita Accu Chek Mobile

Le lelei o Accum Mobile:

  • O le masini ei ai se mea faʻapitoa, lea e aofia ai le tolusefulu suʻega suʻesuʻe, o le mea lea, e mafai ona e suʻeina le 50 fuataga e aunoa ma le suia o le faʻamau,
  • E mafai ona faʻaogaina le masini ma se komepiuta, e aofia ai foi le cable USB,
  • O se masini ma se faʻaaliga faigofie ma manino, manino, lea e faigofie mo le faʻaaogaina e tagata e leai se vaʻai mamao,
  • E manino ma faigofie le faʻatautaia.
  • Taunuʻuga o le gaosiga - 5 sekone,
  • E saʻo le masini, o ona faailoilo e latalata lava i le taunuʻuga o suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe,
  • Taugofie le tau.

E le manaʻomia e le Mobile le fesuiaiga o Accuchek, lea e taua tele foi.

O le masini foi e faʻaalia ai faʻatusa maualuga, e talafeagai mo le tausia o se fua tusi.

Accu Chek Mobile o le mita o le kulukose o le toto ua tuufaatasia ma se masini mo le taina o le paʻu, faapea foi ma se kaseti i luga o se lipine se tasi, ua mamanuina e faia ai le 50 glucose fua.

  1. E naʻo le pau lea o le mita e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fasi siaki. O fua taitasi e faia i se vaega itiiti o le gaioiga, o le mafuaʻaga lea e lelei ai le masini mo le puleaina o suka i le auala.
  2. O le masini e faʻaalia e se tino ergonomic, o loʻo i ai sina mamafa.
  3. O le mita o loʻo gaosia e Roche Diagnostics GmbH, o loʻo gaosia ai meafaigaluega maualuluga o le maualuga.
  4. O le masini e faʻaaogaina lelei e tagata matutua, faʻapea foʻi ma tagata gasegase matala ona o le faʻaogaina o le eseesega ma le tele o faʻataʻitaʻiga.
  5. E le manaʻomia e le masini le faʻamaonia, o le mea lea e faigofie ai ona faʻaogaina, ma e le manaʻomia ai le tele o le taimi mo le fua.
  6. O le kaseti o le suʻega, lea ua faʻaofi i le mita, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina umi. O le mea moni lea e alofia ai le toe faʻafouina o fasi faʻataʻitaʻiga ina ua maeʻa fua taitasi ma faʻafaigofie faigofie ai olaga o tagata o loʻo mafatia i soo se ituaiga o suka.
  7. O le seti o Accu Check Mobile ua maua ai e le tagata maʻi le avanoa e fesiitai ai faamatalaga na maua mai ona o se fua i se komepiuta a le tagata lava ia ma e le manaʻomia ai le faʻaopoopoina o isi masini komepiuta. E sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le maualuga o le suāuʻu e faʻaali atu i le endocrinologist i le pepa lolomi ma faʻafetaui, faʻafetai i lenei mea, o le togafitiga faʻafesoʻotaʻi.
  8. O le masini e ese mai ona analogues i lona maualuga maualuga o fua. O lona taunuuga e toetoe lava a tutusa i suesuega o le toto suʻesuʻeina mo le suka i tagata mamaʻi.
  9. E mafai e tagata taʻitasi taʻitasi ona faʻaoga le faʻaogaina o le faʻamanatuga faʻafetai i le faʻamafaʻailoga ua setiina i le polokalama. E mafai e lenei mea ona e le misia le taua ma fautuaina e le fua o le fomai.

O le lisi o mea lelei o le glucometer e mafai ai e tagata uma o loʻo maua i le maʻisuka le mataʻituina o latou soifua maloloina ma le pulea o le faʻafitauli o le maʻi.

E faʻaalia e le au faʻapitoa le tele o tulaga taua e maua e se glucometer:

  1. O tekonolosi faʻafouina fou e mafai ai e le masini mo se taimi umi e aunoa ma le sui o fasi pepa,
  2. O se faʻamaumauga faapitoa mai le suʻega o suʻesuʻega e mafai ai ona oʻo atu i le limasefulu fuataga,
  3. O le tolu-i-tasi mita le faigofie. I le tulaga o le mita e aofia ai e le gata o le masini lava ia, ae o se peniscercer, faapea foi ma se kaseti faataitai mo le taitaia o suesuega o le toto mo faailoga o le kulukose,
  4. O le masini e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i se komepiuta a le tagata lava ia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama,
  5. O se faʻaaliga faigofie faʻatasi ma faʻamalamalama manino ma manino e faʻatagaina ai e matutua ma le vaai le faʻaaogaina le masini
  6. O loʻo i ai i le masini ni faʻatonuga manino ma se lisi lelei i le gagana Rusia,
  7. E na o le 5 sekone e faʻataʻitaʻi ai ma maua ai iuga o le suʻega,
  8. O se meafaigaluega lelei lea, o le auiliiliga o le auiliiliga e toetoe lava a tutusa ma faailoga. Maua i totonu o suʻesuʻega,
  9. O le tau o le masini e taugata tele mo soʻo se tagata faʻaaogaina.

Tagaʻi suʻega Accu-Chek Mobile No. 50

Afai ei ai se mea leaga i luga o le pusa palasitisi poʻo se ata puipui, o lona uiga e mautinoa lava e le mafai ona faʻaaoga le kalama. O le pusa palasiti e tatala na o le faʻamaʻiina o le pusa penisini i totonu o le tagata suʻesuʻe, o lea o le a puipuia mai le manua.

I luga o le afifiina o le kaseti o le suega o loʻo i ai se ipu ma mea e ono maua mai i fuataga. Ma e mafai ona e pulea le sao o le masini e faʻaaoga ai se fofo galue e aofia ai le kulukose.

O le tagata suʻesuʻe lava ia e siakiina le taunuuga o le fuataga e faʻatonutonu ai le saʻo. Afai o oe lava e te manaʻo e fai se isi siaki, faʻaaoga le laulau i luga o le kaseti afifi. Ae ia manatua o faʻamatalaga uma i luga o le laulau e aoga mo na o lenei kaseti suʻega.

Afai ua muta le kiliva feaveai o le masini uta, lafo ese. O taunuuga o suʻesuʻega faʻatautaia ma lenei lipine e le mafai ona faʻatuatuaina. E masani lava ona lipotia e le masini ua maeʻa le kilika, ma le isi, e sili atu ma le tasi ona lipotia.

Aua e te le amanaiaina lenei taimi. Ae paga lea, o ia tulaga e le o vavaeeseina. Sa faʻaauau pea ona faʻaaogaina e tagata ia kaseti le lelei, vaaia ai ni faʻasesega, na taulai atu i ai. O i latou lava na faalēaogāina le togafitiga, taofi le inu o vailaʻau, faia le faʻamaoni tele i le taumafataga.

Pe o le maʻi na maua?

I luga o lenei mataupu, o tagata lava ia na latou fatuina le tele o tala faanatura ma faamatalaga sese lea e ola faʻamalosi i le sosaiete. Ae o mea uma lava e faigofie ma manino, ma ua faamaninoina e le au saienitisi mo se taimi umi: ituaiga suka o le maʻisuka 1, ma le maʻisuka ituaiga 2, e tutusa lava le tikeri.

O togafitiga faʻasolosolo o se auala faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tina maloloina ma se tama soifua maloloina e fanau mai se tamaititi e iai le maʻisuka ituaiga 1. E foliga mai, na ia "mauaina" le faamaʻi e ala i se augatupulaga. Na maitauina le maualuga o le maʻi suka i le tama tane e sili atu ona maualuga (ma sili atu le maualuga) nai lo le laina fafine.

Ua taʻua foi i le fuainumera o le lamatiaga o le atiina ae o le maʻisuka i totonu o se tamaititi e tasi le matua maʻi (o le lona lua e maloloina) e na o le 1%. Ma afai o le ulugalii ei ai le maʻisuka ituaiga 1, o le pasene o le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi e oʻo i le 21.

E le o se mea e leai se mea e taʻua e le endocrinologists lava ia o le maʻisuka o se maʻi maua, ma e masani ona fesoʻotaʻi ma le olaga o se tagata. Faʻaleagaina, faʻalavelave, faʻamaʻi faʻamaʻi - o nei mea uma e mafua ai tulaga lamatia moni mai i ni tulaga lamatia laiti.

Glucometer Accu Chekmobile: iloiloga ma tau

Na o le glucometer i totonu o mea fou fou e mafai ai ona e fuaina le kulukose toto e aunoa ma ni suʻega suega o le Accu Check Mobile.

O le masini e faʻailoaina i se mamanu lelei, malamalama, ma e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina.

O le masini e leai ni taʻaloga i le faʻaaogaina, o le mea lea e fautuaina ai e le kamupanī e pulea le kosi o le maʻisuka i tagata matutua ma tagata gasegase.

O le Accu Chek Mobile glucometer e na o le pau lea o le mita toto maualuga o le suka i le lalolagi e le faʻaaogaina ni faʻataʻitaʻiga i le taimi o le suʻega. O le masini e faʻatusatusa ma faigofie ona feaveaia, e maua ai le mafanafana i le maʻisuka.

O le kamupanī o le glucometer o le kamupani lauiloa Siamani o Roche Diagnostics GmbH, lea e iloa e tagata uma mo o latou tulaga maualuga, lelei ma tumau mo tagata ua maua i le maʻisuka. O le suʻesuega o loʻo i ai se mamanu faʻaonapo nei, o le ergonomic tino ma le mamafa.

O lenei mea e mafai ai e oe ona ave le mita ma oe ma faia se suʻega toto i soʻo se nofoaga talafeagai. O le masini e talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti. E le gata i lea, e masani lava ona filifilia e tagata matutua ma faʻalauiloa foliga, talu ai o le tagata suʻesuʻe e iloga i se ata vaʻaia ma se ata manino tele.

O le Accu-Chek Mobile glucometer o se masini faʻatusatusa lea e tuufaatasia ai ni galuega i le taimi lava e tasi. O le suʻesuega o loʻo i ai se manoa e fausiaina ma se pu le ono-pu. Afai e manaʻomia, e mafai e le tagata maʻi ona tatalaina le auʻau mai le tino.

O le pusa e aofia ai se micro-USB cable, lea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta a le tagata lava ia ma faʻafeiloaʻi le faʻamaumauga o loʻo teuina ile mita. O lenei mea e sili ona talafeagai mo i latou o loʻo siakiina le faʻaogaina o suiga ma tuʻuina atu fuainumera i le fomaʻi.

E le manaʻomia e le masini le fesuiaiga. E tusa ma le 2000 suʻesuʻega o loʻo teuina i le mafaufau o le tagata suʻesuʻe, o le aso ma le taimi o le fuataga o loʻo faʻaalia. E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona fai ni faʻamatalaga pe'ā faia le auʻiliʻiliga - muamua poʻo le maeʻa foi o se taumafataga. Afai e manaʻomia, e mafai ona e maua fuainumera mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso.

  1. O le suʻeina o le suka toto e tusa ma le lima sekone.
  2. Mo taunuʻuga o le auʻiliʻiliga e saʻo, e naʻo le 0.3 μl poʻo le tasi mataua o le toto e te manaʻomia.
  3. E lavea e le mita le 2000 suʻesuʻega, e faʻaalia ai le aso ma le taimi o le auiliiliga.
  4. O le maʻisuka e mafai ona faʻamatalaina suiga o faʻamaumauga mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso i soo se taimi.
  5. O le mita ei ai lona faʻatinoga e maka ai fuataga ao leʻi oʻo i le taimi o taumafataga.
  6. E i ai i le masini se mea e faamanatu ai, o le masini o le a faʻaalia ai e manaʻomia le suʻega toto.
  7. I le gasologa o le aso, e mafai ona e faʻatutuina le tolu i le fitu faʻamanatuga o le a faʻalogo i se faailo.

O se vaega sili ona faigofie o le mafai lea ona fetuʻutuʻatasi le tele o mea faatagaina. Afai o le maualuga o le kulukose o le toto e sili atu i le masani poʻo ua tuʻuina atu, o le masini o le a tuʻuina atu se faailo talafeagai.

O le mita ei ai le lapoa o le 121x63x20 mm ma le mamafa o le 129 g, ma mafaufau i le pen-piercer. E galue le masini i AAA1.5 V, LR03, AM 4 poʻo masini komepiuta.

I le faʻaaogaina o se masini, e mafai ai e le maʻisuka ona suʻeina le suāsina i aso uma e aunoa ma se tiga. O le toto mai se tamaʻi tamatamailima e mafai ona maua e ala i le faʻamalosi le patipati.

Ua mamanuina le maa mo le 500 suʻesuʻega. I le faaiuga o le moliaga, o le a faʻamaonia le mea lenei.

Afai e muta le kaseti o le kaseti o le suʻega, o le a faʻasilasila atu foi e le au suʻega oe i se leo lelei.

Accu Chek Mobile Product Description

O le mita e foliga mai o se masini faʻatusatusaina lea e tuufaatasia ai nisi o galuega taua.

  • fausiaina i totonu o le au mo le pa'ū o le paʻu ma se paʻu o le ono o le uʻamea, e mafai ona faʻaaogaina mai le tino pe a manaʻomia,
  • se fesoʻotaʻiga mo le faʻapipiʻiina o se kaseti faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, lea e lava mo le 50 fuataga,
  • O le USB cable ma se mea e fesoʻotai i luga o le micro, lea e fesoʻotaʻi i se komepiuta patino ina ia mafai ona faʻasalalau fua o fua ma fuainumera i le tagata maʻi.

Ona o lona mamafa ma lona mamafa, o le masini e telefoni feaveai ma e mafai ai ona e pulea le maualuga ole kulukose i soo se nofoaga faitele.

E i ai se manatu

Mai i faʻatauga a tagata faatau, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o Accu Chek Mobile o se mea maualuga tele le masini, e faigofie ona faʻaaoga.

Glucometer na ou maua ai ni fanau. Accu Chek Mobile na matua ofo lava. E faigofie ona faʻaaoga i soo se mea ma e mafai ona tuʻuina i totonu o se taga; e manaʻomia sina gaioiga e fua ai le suka. Faatasi ai ma le glucometer muamua, sa tatau ona ou tusia uma tulaga faatauaina i luga o pepa ma i lenei fomu faafesootai se fomai.

O lenei ua lolomiina e tamaiti lomiga o fua i luga o se komepiuta, lea e sili atu ona manino mo laʻu fomaʻi aoga. O se ata manino o fuainumera i luga o le lau, o se mea e sili ona manaia, lea e taua mo loʻu maualalo le vaʻaia. Ou te matua fiafia lava i le meaalofa.

Naʻo le toe foʻi mai o le tupe na ou vaaia naʻo le tau maualuga o mea taumafa (suʻega suʻega). Ou te faʻamoemoe o le a faʻaitiitia e le au gaosi oloa i le lumanaʻi, ma o le toʻatele o tagata o le a mafai ona pulea sugar ma le faʻamafanafanaga ma faʻaitiitia ai le leiloa mo a latou lava paketi.

"I le taimi o le maʻisuka (5 tausaga) na mafai ai ona ou taumafai i ituaiga eseese o glucometers. O le galuega e fesoʻotaʻi ma le auaunaga a tagata faatau, o lea e taua ai ia te aʻu o le fua e manaʻomia ai sina taimi, ma o le masini lava ia e siʻitia ai sina avanoa ma e lava lona lava.

Faatasi ai ma le masini fou, ua mafai lenei mea, o lea ou te matua fiafia lava. O le gaioiga, e na ona ou matauina le leai o se puipuiga puipui, talu ai e le o taimi uma e mafai ai ona teuina le mita i le tasi nofoaga ma ou te le manao e taʻe pe sasa. "

Faʻapitoa Iloiloga Suʻe-Suʻega Cassette

  • Accu-Chek Mobile Test Cassette (Accu-Chek Mobile)
  • Naʻo le talafeagai mo le Accu-Chek Mobile mita (Accu-Chek Mobile)
  • Le numera o suʻega i le kelika - 50 vaega
  • E leai se faʻamaonia po o ni tupe meataalo e manaʻomia
  • O suʻega o loʻo i ai i luga o le lipine, lea e otometi lava ona toe faʻaleleia pe a maeʻa fua taʻitasi.

Faʻamaumauga o siaki siaki o se filifiliga lelei. O le lelei o oloa, e aofia ai le Accu-Chek Test Cassette, e pasia le lelei o le puleaina e le au faʻatau. E mafai ona e faʻatau se kaseti suʻega Accu-siaki i la matou 'upega tafailagi i le kiliki i le "Faʻaopoopo i le Kata" button. O le a matou fiafia e tuʻuina atu le Cassette o le Suʻe-Check Test i soʻo se tuatusi i totonu o le faʻasalaga e faʻamaonia i le vaega Faʻasalalauga, pe mafai ona e faʻatonuina le Accu-Check Test Cassette.

O le a le aoga o AccuChek Mobile

Le faʻapipiʻi se fasipepa i le masini i taimi taʻitasi e faʻalavelave ai. Ioe, oi latou o loʻo faʻaaogaina lenei mea i taimi uma atonu e le o maitauina, o le faagasologa atoa lava e otometi lava. Ae afai e te ofoina atu ia oe se tagata auiliiliga e aunoa ma ni fasipepa, ona e vave faʻaaogaina lea, ma toeititi lava e te iloa: o se avanoa e pei o le leai o se manaʻoga e faʻapipiʻi pepa i taimi uma e taua tele pe a filifilia se meafaigaluega.

Le lelei o Accum Mobile:

  • O le masini ei ai se mea faʻapitoa, lea e aofia ai le tolusefulu suʻega suʻesuʻe, o le mea lea, e mafai ona e suʻeina le 50 fuataga e aunoa ma le suia o le faʻamau,
  • E mafai ona faʻaogaina le masini ma se komepiuta, e aofia ai foi le cable USB,
  • O se masini ma se faʻaaliga faigofie ma manino, manino, lea e faigofie mo le faʻaaogaina e tagata e leai se vaʻai mamao,
  • E manino ma faigofie le faʻatautaia.
  • Taunuʻuga o le gaosiga - 5 sekone,
  • E saʻo le masini, o ona faailoilo e latalata lava i le taunuʻuga o suʻesuʻega suʻesuʻe suʻesuʻe,
  • Taugofie le tau.

E le manaʻomia e le Mobile le fesuiaiga o Accuchek, lea e taua tele foi.

O le masini foi e faʻaalia ai faʻatusa maualuga, e talafeagai mo le tausia o se fua tusi.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le mita

O le taimi e faʻaalu i le suʻesuʻega atoa e le sili atu i le 5 minute, e faʻatasi ma le fufuluina o ou lima ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga i se PC. Ae o le amanaʻiaina o le suʻega e faʻatautaia le faʻamatalaga mo le 5 sekone, o mea uma lava e sili atu ona vave. O oe lava e mafai ona faʻaaogaina le faamanatu i luga o le masini ina ia faʻamalamalamaina oe i le manaʻoga e ave se fua.

Ma le isi Akchek telefoni feaveaʻi:

  • Faʻataga le tagata faʻaaoga e seti le fuataga,
  • E mafai e le glucometer ona logoina le tagata faʻaaogaina se faʻateleina pe faʻaititia le masani o le suka,
  • E faailoa e le tagata suʻesuʻe le iʻuga o le aso e muta ai le kiliva faʻataʻitaʻiga ma se faailo leo.

O le mea moni, o le tele o tagata e mafai ona faʻatau mai e fiafia i le auala tonu e galue ai le kuki Akkuchek Mobile. O le uluai kilika e tatau ona faʻaofiina i totonu o le suʻega aʻo leʻi aveesea le ata puipui o le pulu ma aʻo le i toe faʻaogaina le masini lava ia. O le tau o le Accu-check mobile cassette e tusa ma le 1000-1100 rubles. O le masini lava ia e mafai ona faatauina mo le 3500 ru. O le mea moni, e sili atu le maualuga nai lo le tau mo se taʻaleni masani ma feololo mo ia, ae e tatau ona e totogiina mo le faʻaogagofie.

Faaaogaina o se mea faapipii

Afai ei ai se mea leaga i luga o le pusa palasitisi poʻo se ata puipui, o lona uiga e mautinoa lava e le mafai ona faʻaaoga le kalama. O le pusa palasiti e tatala na o le faʻamaʻiina o le pusa penisini i totonu o le tagata suʻesuʻe, o lea o le a puipuia mai le manua.

I luga o le afifiina o le kaseti o le suega o loʻo i ai se ipu ma mea e ono maua mai i fuataga. Ma e mafai ona e pulea le sao o le masini e faʻaaoga ai se fofo galue e aofia ai le kulukose.

O le tagata suʻesuʻe lava ia e siakiina le taunuuga o le fuataga e faʻatonutonu ai le saʻo. Afai o oe lava e te manaʻo e fai se isi siaki, faʻaaoga le laulau i luga o le kaseti afifi. Ae ia manatua o faʻamatalaga uma i luga o le laulau e aoga mo na o lenei kaseti suʻega.

Afai ua muta le kiliva feaveai o le masini uta, lafo ese. O taunuuga o suʻesuʻega faʻatautaia ma lenei lipine e le mafai ona faʻatuatuaina. E masani lava ona lipotia e le masini ua maeʻa le kilika, ma le isi, e sili atu ma le tasi ona lipotia.

Aua e te le amanaiaina lenei taimi. Ae paga lea, o ia tulaga e le o vavaeeseina. Sa faʻaauau pea ona faʻaaogaina e tagata ia kaseti le lelei, vaaia ai ni faʻasesega, na taulai atu i ai. O i latou lava na faalēaogāina le togafitiga, taofi le inu o vailaʻau, faia le faʻamaoni tele i le taumafataga. O le a le mea na mafua ai - o le mea moni lava, o le tagata ua faasolo ina leaga, ma e oo lava i tulaga lamatia e mafai ona misia.

O ai e manaʻomia glucometers

E foliga mai o le tali ile luga ole taua ole glucometers e talafeagai mo le maʻisuka. Ae le na o latou. Talu ai ona o le maʻisuka o se faʻamaʻi faʻamaʻi lea e le mafai ona faʻamalolo atoa, ma e le mafai ona faʻaititia le fua faatatau o le fua, e le na oi latou ua leva ona ola faatasi ma lenei siama e manaʻomia ona latou mataituina a latou lava toto maualuga.

Ole vaega aʻafia mo le gaosia o le suka e aofia ai:

  • Tagata ei ai le gaosiga o le genetic
  • O le mamafa o tagata,
  • Tagata e sili atu i le 45
  • Tina oe ua maua i le maʻisuka ituaiga
  • O fafine ei ai se faʻamaoniga o le ovary polycystic,
  • O tagata e faimalaga e faʻaalu le tele o taimi e nonofo i luga o se komepiuta.

Afai a itiiti ifo ma le tasi le taimi e "oso ai" le toto, ona faaali lea o tulaga masani, ona sili atu lea (pe le manatu maualalo), e tatau ona e alu i le fomaʻi. Masalo ei ai le taufaamatau i le atinaʻeina o vailaau faʻasolosolo - o se tulaga pe a leai se faʻamaʻi, ae o faʻamoemoe mo lona atinaʻe e maualuga tele. E le masani ona togafitia togafitiga o fualaau faasaina i fualaau faasaina, ae o mea e sili ona mamafa e tuu i luga o le pulea e le tagata o ia lava. O le a ia iloiloina ma le totoʻa ana amioga e 'ai, pulea le mamafa, faʻamalositino. E toatele tagata latou te ioeina oe na muamua suia o latou olaga.

O lenei vaega o tagata gasegase, o le mea moni, e manaʻomia glucometers. O le a fesoasoani latou te le misia le taimi na oʻo mai ai le maʻi, o lona uiga o le a le mafai ona faʻafitia. E talafeagai foi le faʻaaogaina o le kulupu mo tamaʻitaʻi maʻitaga, talu ai o tamaʻitaʻi i le tulaga ua lamatia i le gasegase o le maʻisuka e pei o le maʻisuka, o se mamao mai le tulaga leaga. Ma o se tagata ola ma se kaseti o le a faigofie mo lenei vaega o tagata faʻaoga.

Accu Check Mobile

Faʻasalalauga o se glucometer tulaga ese lea e galue e aunoa ma ni taʻavale ua maeʻa lana galuega - na amata amata ona faʻatau e tagata tagata masini e faʻaaoga lelei. Ma o latou manatu, faapea foi ma fautuaga i tagata faatau, e mafai ona maua i le Initaneti.

O le siaki o Accu o se ituaiga lea e le o toe manaʻomia ni faasalalauga faapitoa. E ui lava i le tauvaga tauvaga, o nei meafaigaluega o loʻo faʻatau atu ma le faʻatau, faʻaleleia, ma e tele glucometers ua faʻatusatusa tonu ma le siakiina o Accu. E taua le taʻu atu o loʻo taumafai moni le kamupanī e faʻamalieina vaega eseese o tagata faʻatau, ona o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o ia glucometers, taʻitasi ma ona lava uiga. O le uiga ese o le faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma le Prefix Mobile o le leai lea o ni fasipepa, ma e tatau ona e totogiina se isi mea mo lenei mea.

Tuua Lau Faamatalaga