Talosaga: faatonuga mo le faʻaaoga, analogues ma iloiloga, tau i falemaʻi o Rusia

Tau o falemaʻi i le initaneti:

O le faʻasolosolo o se vailaʻau vevene ma venoprotective mo totonu (capsule) ma faʻaaogaina fafo (gel).

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o mea faʻapitoa:

  • capsules: tioata malosi, lapoa Numera 0, faʻatasi ma se tino ma se pulou lanu samasama, mea lanu - samasama, lanumeamata-lanu samasama, tan poo samasama-lanu meamata ma fasi ma granule o ituaiga eseese, poʻo le paʻu, faʻapipiʻiina i pusa paʻu e vaeluaina pe a paʻu (10 pcs i le paʻu, i le pepa pepa pepa o le 3, 5 poʻo le 6 paʻu, 15 pcs. I paʻu pepa, i le pepa pepa pepa 2, 4 poʻo le 6, 20 pcs. I paʻu, i le pepa pepa o 3 pe 5 paʻu, 30, 50, 60, 90 poʻo le 100 pi i totonu o pusa polymer, i totonu o se pusa cardboard 1 mafai),
  • gel mo le faʻaaogaina fafo: manino, lanu, mai samasama i samasama-lanu meamata poʻo le lanu enaena i lanu (20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80 poʻo le 100 g i totonu o pulu moli, ipu moli moli po o alumini alumini , i se pepa cardboard 1 se tasi poʻo le 1 sekone).

Faatulagaga i le 1 capsule:

  • gaioiga galue: troxerutin - 300 mg,
  • vaega fesoasoani: talc, sodium carboxymethyl starch, stearate calcium, microcrystalline cellulose, povidone,
  • body capsule ma le pulou: dioxide, paʻu uʻamea uʻamea samasama, gelatin.

Faatulagaga mo le 100 g o le gel mo le faʻaaogaina fafo:

  • gaioiga galue: troxerutin - 2000 mg,
  • vaega fesoasoani: disodium edetate, sodium hydroxide 30%, carbomer 940, benzalkonium chloride, sua faamama.

Pharmacodynamics

Faʻasolosolo o se bioflavonoid semi-synthetic mai le vasega benzopyran. O loʻo i ai se faʻalavelave faʻavevelaina, faʻaleagaina, veveton ma le faʻaleagaina o le inflammatory, e faʻaitiitia ai le palasi ma le mafai ona gafatia, ma o loʻo faʻaalia foʻi le p-vitamin.

O vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina e mafua ona o le auai o le bioflavonoids i lalo o le inhibition o le hyaluronidase enzyme ma le toe tali atu. Ona o le taofiofia o le hyaluronidase, o le hyaluronic acid o suauu ua faamautuina ma ua faaitiitia ai lo latou gafatia. O le gaioiga o le vailaʻau e fesoasoani e puipuia ai le faʻamaʻiina o lipids, adrenaline ma le acid ascorbic. Faʻasologa o aʻafiaga e puipuia ai le faʻaleagaina o le paʻu o lalo i le pito i lalo o le tino i lalo o le aʻafiaga o le tele o mea leaga. O le fualaau faasaina e faateleina ai le maualuga o le puipui lapoa, e faaitiitia ai le faʻaaogaina o le eletise vai o le plasma ma le totoina o sela i totonu o le lapoa o loʻo siomia ai, faʻaititia ai le faʻaoʻoina o platelets i luga o le puipui vascular, faʻalavelaveina le faʻaputu ma faateleina ai le faʻaogaina o lela toto.

O le malosi tele e aoga i le le atoatoa o le vevela i vaega eseese o togafitiga (e mafai ona faaaoga le fualaau faasaina i togafitiga faafomaʻi). E faaitiitia ai le fulafula o vae, aveese le lagona o le vaivai i totonu o vae, faaleleia le tino o le tino, faaitiitia le malosi o le tiga ma le faoa faamalosi.

O le vailaau faʻasaʻo e faʻasaʻo ai faʻamaoniga o afaina e pei o tiga, tigāina, vevela ma le toto.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka retinopathy, o le alualu i luma o le faamai e telegese le alualu i lalo, talu ai o Troxerutin e aafia ai le tetee ma le gafatia o puipui o capillaries.

Ona o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le 'oa o le toto, atonu o le a le mafai ona taofia le microthrombosis vascular vascular.

Pharmacokinetics

Faʻavave vave pe a uma le faʻafofoga tautala. O le maualuga maualuga o le plasma concentration e oʻo i le 1.75 ± 0.46 itula pe a uma le faʻafofoga tautala. O le faʻaaogaina o le gasologa masani e tusa ma le 10-15%. Faʻateleina tui, o lona faʻasologa o meaola e faateleina. O le afa o le ola o le fualaau faasaina e 6.77 ± 2.2 itula. O le togafitiga faʻamaʻi e tausia i plasma mo le 8 itula. O le maualuga o le maualuga o le plasma o le siakiina o le siama o loʻo mataituina 30 itula talu ona ave le fualaau faasaina. O lenei maualuga e mafua mai i le gaioiga o le enterohepatic. O le gasegase e tupu i le ate. E tusa ma le 65-70% o loʻo faʻaaogaina i totonu o le iniseti i foliga o metabolites (trihydroethylquercytin ma le kullucuronide) ma e tusa ma le 25% le fatugaʻo e le suia.

I le faaaogaina fafo o sauniuniga o le gel, e vave lava ona pasia e le vailaʻau i le epidermis ma ua uma ona maua i siama i totonu o le 30 minute, ma pe a mavae le 2-5 itula i le gaʻo gaʻo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O capsules ma gel getaways e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi nei:

  • veinsose veinsose,
  • gasegase masani ole gase, lea eo mai faatasi ma le tiga, fulafula ma se lagona o le mamafa i vae,
  • uila o le thrombophlebitis,
  • faʻaleagaina o puipui i fafo ma le afaina lata ane (periphlebitis),
  • varicose dermatitis,
  • mimiti post-traumatic, manua vaivai o le tino.

Faʻamatalaga faaopoopo mo le troxerutin capsule:

  • afaina o gaʻo ma faafitauli o gaʻo e mafua mai i le le atoatoa o le vevela,
  • otaota (e faʻamalolo ai faʻamaoniga),
  • postthrombotic syndrome,
  • retinopathy, maʻi o le maʻisuka,
  • ausilali faʻasolosolo ina ua maeʻa le taotoga e aveese veins varicose ma / poʻo le sclerotherapy.

Contraindications

Faʻasalaga lautele mo ituaiga uma o vailaau faasaina:

  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • hypersensitivity i vaega autu poʻo vaega lagolago a le vailaʻau.

E le mafai ona faʻaaogaina faʻamaʻi i foliga o capsules e le mafai ona faʻaaogaina i tagata gasegase i le faʻavavevave o gastritis tumau, ulutala pepote ma le ulutala duodenal, faʻapea foi ma tina maʻitaga (i le uluaʻi tausaga tolu) ma tamaitai lapatai.

O le sauniuniga i le foliga o se gel e le faatagaina e faʻaaogaina i le paʻu ua faaleagaina.

I le faaletonu masani, e faʻaaogaina le Troxerutin ma le faʻaeteete (aemaise lava mo se taimi uumi).

Gel mo le faʻaaogaina fafo

Ole faʻaaogaina o gel e faʻaaoga i fafo. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i vaega ua afaina ma solo lemu seia maeʻa. O se tasi o fualaau o se koluma o le gel ma le umi e tusa ma le 4-5 cm, o le taimi e faʻaaoga ai e 3-4 taimi i le aso. Ole fua maualuga ole aso o le vailaʻau e 20 cm o le gel. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaaoga le gel i lalo o laupepa gaosi poʻo fusi. O le togafitiga e oʻo atu i le 10 aso.

Afai e faʻaauau pe faʻamaʻaʻaina faailoga o le faʻamaʻi pe a maeʻa le 6-7 aso o togafitiga ma Troxerutin, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e faʻamalosia atili togafitiga ma fuafua le umi o le togafitiga.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina ua matua talia lelei e gasegase. E le seasea ona tutupu ni uiga le lelei.

O le faia o le faʻamautinoaga i le foliga o le paʻu e mafai ona afaina ai nei mea e le manaʻomia:

  • gastrointestinal tract: tiga i totonu o le manava, afu, erosive ma le ulcerative leions o le manava ma / poʻo le manava, vomiting, faʻalava vavae, afaina,
  • cardiovascular system: lagona o le feusuaʻi o foliga,
  • faʻaogaina o le tino: maʻi tiga,
  • paʻu ma mea faʻapipiʻi: mea manogi, vevela, erythema,
  • le puipuiga o le tino: tali o le faateleina o le lagona o le tagata lava ia.

Pe a togafitiga i le gel Troxerutin, e mafai ona maua mai le paʻu o le paʻu (eczema, gasegase, dermatitis), lea e vave ona mou atu pe a maeʻa le faʻamavaeina.

O le faʻaleagaina o aʻafiaga o lisi poʻo le foliga mai o isi faʻafitauli leaga e le o taʻua i totonu o faatonuga o se faʻamatalaga tuusaʻo mo le alu i le fomaʻi mo le faamoemoe o feutagaiga.

Faʻasalaga

O le faʻasolosolo o le fualaau faasaina ma le maualalo o le faʻamaʻi. I le tulaga o le sologa lelei i le taimi o faʻaaogaina faʻaogaina, o faʻamaoniga o loʻo taʻua i luga i le vaega "Faʻafitauli" e mafai ona matauina.

O togafitiga e fautuaina ia avea ma faailoga ma lagolagoina. A maeʻa ona ave le fualaau faʻatau i lalo o le itula e tasi, e tatau ona fufulu lou manava ma ave se malala ua gaoioi.

E le i lipotia mai mataupu o le faʻaaogaina o le geli oversight. O le faʻamautuina faʻafuaseʻi o le gel e mafai ona mafua ai le salivation, faʻavelaina o lagona i le ooto, vavao ma le vomia. I lenei tulaga, fufulu le gutu ma le manava, pe afai e tatau ai, faʻatonu togafitiga faʻamaʻi.

Afai e ulufale atu le gel i manuʻa, i mata ma luga o le mucous membranes, faʻaleagaina i le lotoifale, lea e faʻaalia e le hyperemia, susunuina, lapataiga ma tiga. I lenei tulaga, e tatau ona fufuluina le vailaau faʻasaina ma se aofaiga tele o le masini masi kulutalani poʻo le vai faʻafefeteina seia oʻo ina mou atu pe faʻaitiitia.

Faatonuga faapitoa

Togafitiga o le verombosis vevela loloto ma le thrombophlebitis ma le troxerutin e le aofia ai le faaaogaina o isi anti-inflammatory and antithrombotic drugs.

E le o faʻamaonia le faʻasolosolo mo le edema e mafua mai i faʻamaʻi pipisi o gaʻo, fatu ma le ate, talu ai i nei tulaga e le aoga.

O le vailaʻau a le tagata lava ia ma le vailaʻau e tatau ona faʻatino e tusa ai ma laasaga fautuaina ma le taimi aupito sili ona togafitia.

O le gel e mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i le paʻu e le i totonu. Aloese mai le fesootai atu i mata, mucous membranes ma manua tuga.

I tagata gasegase ma le tele o le gasegase lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaʻi o le tino, faʻamaʻi, vailaau fiva ma le misela), o le gel e faʻaaogaina faatasi ma le acid ascorbic e faʻamalosia ai lona aafiaga.

Tina ma le lactation

Faʻasalaga e faʻamaonia i fafine maʻitaga i le uluaʻi masina. Afai e talafeagai le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le lona lua ma le tolu o vaevaega o le maitaga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi, o le, pe a uma ona iloiloina le fua o le manuia i le tina / lamatiaga ile fetus, o le a filifili ile ono mafai ona faatonuina lenei fofo.

O le faʻaaogaina o le malosi i le taimi o le lactation ua faʻasalaina, talu ai e leai se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau galue o le vailaʻau i le susu susu.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani i le Tofi? Faʻamatala le vailaʻau i le tulaga o faʻamaʻi poʻo tulaga nei:

  • leai se atoatoa
  • afaina o le gaʻo i le le atoatoa o le vevela (gaʻo pipisi, dermatitis),
  • vailaʻau vevela ma veins varicose,
  • postthrombotic syndrome,
  • fomaʻi faʻamaʻi (faʻateleina le gaogao o capillaries), e aʻafia ai ma le misela, vevela vevela, pala,
  • itu taua o le togafitiga o le radiation,
  • meli post-traumatic,
  • edema ma hematoma o se natura post-thrombotic,
  • retinopathy, maʻi o le maʻisuka,
  • otaota.

E leai se aoga i le edema e mafua mai i faʻamaʻi pipisi o le ate, fatuga ma fatu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faʻatasi ai ma le faʻafofoga tautala e tasi o vevela (capsules), e faʻamalosia ai le aʻafiaga o le acid ascorbic i luga o le gafatia ma le tetee o le puipui vascular.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻamatalaga i luga o fesoʻotaʻiga faʻamalositino o le gasegase i foliga o se gel.

O analogs o Troxerutin o: Troxevasin, Troxevenol, Troxerutin Vetprom, Troxerutin Vramed, Troxerutin Zentiva, Troxerutin-MIC.

Faʻaaogaina o falemaʻi ma uiga o fualaau faasaina

E pei ona faʻaalia e faatonuga mo le faʻaaogaina, o fualaau o Troxerutin o fualaau faasaina o le vaega o angioprotectors. O loʻo faʻaalia i le faʻaalia o capillary-protective, venotonic, anti-inflammatory ma membrane-stabilizing activity. O lenei meafaigaluega e fesoasoani i le faʻaleleia o le gafatia lautele, faʻaitiitia ai lo latou mafai, ma faʻaleleia ai foi le tino. E le gata i lea, o le gaioiga malosi o le fualaau faasaina, o le ulu atu i le tino, e maua ai se aafiaga e taofia ai le auala o le lipid peroxyidation ma le hyaluronidase, faʻamaʻiina o le adrenaline ma le acid ascorbic. "Faʻasolosolo" e faʻaitiitia ai le malosi o le faʻaogaina o le tino, e ese mai i le P-vitamin ma fesoasoani e faʻaleleia le faʻamalositino o oloa gaosi mai le gaʻo. Vitamin P, o lona uiga, sosolo, o se fualaau lelei tele lea e tauivi ma le le atoatoa o le malosi. I le faʻaopoopoga, e le o se mea e faʻaogaina, o lona uiga, e saogalemu i le taimi o le maitaga, e pei o le lona lua ma le tolu piliona. O faʻamatalaga mo le faʻaogaina o fualaau oona e tatau ona mataʻituina.

A maeʻa ona 'aʻai, o loʻo tuʻuina i totonu o le toto le maʻalaʻau, e oʻo atu i le maualuga o latou maualuga i le vaitau mai le lua i le valu itula. Lona lua, o le tumutumu o fualaau faasaina e mafai ona matauina pe a mavae le tolusefulu itula. O lenei vailaʻau e leai sona tauatogenic, faʻaveotoxic ma mutagenic aafiaga. O le taimi lava e maua ai i totonu le vaega galue, e gauai i totonu o le fatu ma le gastric tract. O lona faʻamalositino e faia faʻatasi ma le fesoasoani a gaʻo ma le ate i le aso pe a uma le taumafa.

O le vailaʻau e sili ona faʻaaogaina i uluaʻi laʻasaga o togafitiga, peitaʻi, o le vailaau faʻasaina e mafai ona i ai le aoga talafeagai i tulaga sili atu.

I falemaʻi, o lenei vailaau faʻatau e faʻatau e aunoa ma se faʻamaumauga. E mafai ona teuina e le silia ma le tolu tausaga. O le taimi lava e maeʻa ai le aso e muta ai, e matua faasaina ona faʻaaogaina. O capsules e tatau ona teuina i se vevela e le sili atu i le luasefululima tikeri.

Aafiaga aʻafiaga

O le tele o taimi, e le o faʻatasi ma aʻafiaga i totonu ma fafo atu o le faʻamalositino, ae ui i lea, ei ai tulaga e faʻaaogaina ai lenei vailaʻau e tagata gasegase o loʻo sili ona malamalama i ona elemene poʻo ua i ai foi le faʻasaʻoina o loʻo lisi atu i luga. I lenei tulaga, o aʻafiaga e mafai ona tupu i le tulaga o:

  • afaina o le tino (mimiti, mumu o le paʻu, mumu ma le vevela),
  • manava manava
  • tiga o le ulu
  • vomiting ma le gaioiga.

Afai ei ai soʻo se itu, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e tatau ona faamutaina. O le a se isi mea e faʻatonu e faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau o Troxerutin?

Talosaga faʻaoga

Togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona faia i se vaitaimi umi, talu ai ona o lona aoga e le o vave mai, ae na o ni nai vaiaso talu ona amata le faaaogaina.

O capsules e tolu e tatau ona ave i meaai, faʻaumatia atoa. E le mafai ona solia le amio saʻo o le laulau, talu ai ona o le vailaʻau o loʻo i ai i totonu, o loʻo aʻafia ai le gastrointestinal tract, o le a aafia i le aafiaga o le suauu hydrochloric ma le sua oona, ma o le a leiloloa ana meatotino. Afai o le pusa i totonu o le atigi, ona faʻafetai lea o le vailaau e le mafai ona le aoga, talu ai o loʻo avea o se puipuiga o le mea galue malosi seia oʻo ina faʻamaʻi atoa ma aʻafia i le toto. E tatau ona matua mataʻituina le fua o le Troxerutin.

E tatau ona ave faʻatasi le tolu capsule i le aso, o lona uiga o le fua ole aso e iva selau miligrams. A e ave le vailaʻau mo faamoemoega faʻasolosolo, e tatau ona e ave le tasi capsule faalua i le aso. O le umi o le latou faaaogaina e tusa ma le tolu i le fa vaiaso. Afai e tulaʻi mai se manaʻoga, e mafai ona faʻalauteleina le auala togafitiga, ae muamua lena e tatau ona e feutagai ma lau fomaʻi.

Faʻaaoga faapitoa i le taimi o le maitaga

O le vailaau faʻasaina i totonu o le laulau e le fautuaina mo le faʻaaoga i le uluaʻi tolu masina o le maʻitaga. Ae i le lona lua ma le lona tolu o vaevaega, e mafai ona faʻamatalaina e le fomaʻi pe afai o faʻamanuiaga o loʻo faʻamoemoeina mo le tina e sili atu le maualuga nai lo tulaga lamatia e ono tutupu mo le atinaʻe o le tamaititi.

I foliga o le gel, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o maitaga pe a uma ona talanoa i se fomaʻi.

Afai ei ai se manaʻoga e ave le vailaʻau i foliga o capsules i le vaitau o le lactation, e tatau ona e feutagai muamua ma lau fomaʻi ma faʻamalamalama le faafitauli o le mafai ona taofia le susu. Ae pei o se gel, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma le faalavelaveina o le susu, talu ai ona o lona uiga e maualalo le faʻaʻauʻau. O nisi nei o fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau oona ma mea manogi.

O nisi o fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Ua fautuaina e le au atamamai le fualaau faasaina e matua saogalemu ma lelei. O loʻo faʻamatalaina i tagata o loʻo mamafa tele, faʻapea foʻi ma fafine e masani ona faia ni taʻaloga maualuga. O le tele o fomaʻi e faʻaaogaina lenei fualaau faasaina i vaega muamua o atinaʻe veinsose veins development mo tamaitai o loʻo galulue i ia ituaiga meaʻai, i mea e manaʻomia ai ona i ai i taimi uma i luga o latou vae: tagata faʻatau, tagata e teuteuina lauulu, tagata faʻasalalau, ma isi.

Ua tuʻuina atu e le au atamamai fautuaga nei e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • ina ia ausia le vave vave, e tatau ona e faʻafeiloaʻi capsules faʻatasi ma le gels tutusa o le gaosiga tutusa,
  • o le thrombophlebitis i ni foliga malu e mafai ona tofotofoina e faaaoga ai laau eseese, mo se faataitaiga, hazel, uʻamea mauga, siaki vine, solofanua solo, melilot,
  • afai e leai se faʻamaʻi, ona mafai lea ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma le vitamini C, ma o lona aoga o le a matua faateleina, o le faʻaalia o itu itu o le a puipuia. O le a le tau o fualaau oona?

Tau fualaau faʻatau

E fuafua e faʻatatau i le numera fuainumera o le vailaau faʻasaina, faʻapea foʻi mai le gaosi oloa o fualaau oona:

  • Nu. 50 - mai le selau limasefulu i le tolu selau rubles,
  • Nu. 60 - mai le tolu selau fitu sefulu lima i le lima selau valu sefulu rubles,
  • №90 - mai le ono selau i le valu selau ma le limasefulu galu,
  • o vailaau i foliga o capsules Numera 30 tau mai le selau limasefulu i le fa selau rubles i le pusa.

E tusa ai ma le mea galue malosi "Troxerutin" o loʻo i ai tala nei:

  • "Troxerutin Lechiva" - o le tau e tusa ma le selau luasefulu-lima rubles mo le tolu sefulu vaega.
  • Troxerutin Zentiva - lua selau fitu sefulu lima rubles mo le aofaiga tutusa.
  • "Troxerutin MIC" - ivasefulu rubles mo le lima sefulu fasi pepa.
  • Faʻasologa o Vailaʻau - selau selau valu sefulu lima rubles mo le aofaʻi tutusa.
  • "Troxevenol" - mai le valuvalu rubles i le afifi,
  • Troxevasin tablets (E masani lava ona fenumiai le taua o le Troxerutin i lenei fualaau faasaina) - lua selau ma le onosefulu rubles mo le limasefulu futu.

O faʻatusatusaga o loʻo taua i lalo e faʻapitoaina i le faʻataʻitaʻiina o vailaau faʻatau:

  • "Fugalaau" - lua selau fitu sefulu lima rubles mo luasefulu vaega.
  • Agapurin - lua selau tolu sefulu fitu rubles mo le aofai tutusa.
  • Uila - lua selau ma le tolusefulu galu.
  • "Venolife" - e fa selau ma le onosefulu rubles i le pusa tasi.
  • "Detralex" - ono selau luasefulu fa rubles mo le tolu sefulu vaega.

Ava malosi

O le inuina o le ava malosi e le afaina ai le aoga o lenei vailaau, ae o le tuufaatasia pea i le mea e le manaomia. Talu ai o le ava malosi e afaina ai fusi ma siama o le tino, o loʻo i ai se faʻalavelave faateleina o aʻafiaga o le vailaʻau. O le mafuaʻaga lea pe a faʻaaogaina le vailaʻau i foliga o capsules, e sili lava le teena o le ava malosi.

E mafai ona faateleina le faʻamaʻi i tagata gasegase e maua?

O le tele o taimi, pe'ā uma ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, o le mamafa e faʻamautu pe faʻaitiitia. Talu ai o le mumusu, o le fulafula ma le toto e galue e fai ma sui mo le faateleina o le toto, o le fualaau faasaina e feagai ma nei faafitauli ma le manuia, faaitiitia o ona tulaga ma toe aumaia i latou i tulaga masani.

Aofaiga o iloiloga: 3 Tuʻua se iloiloga

Gel malulu ma se tele o talosaga. O ia lava, na fesoasoani tele ia te aʻu i le taimi o le maitaga. O le a le mea na ou le taumafai, ae le mai le taugofie, ae o ia na fesoasoani! Ou te fautuaina.

O se meafaigaluega lelei, o se mea tutusa o Troxevasin i se tau taugofie. Ou te matua fiafia lava na ou faatauina mai lenei vailaau faapitoa.

O le faʻasolosolo o se tau e le taugata ae aoga mo veins varicose, e fesoasoani tele. ma ua na o le pau lea o le vaifofo mo veins varicose lea na lava ai tupe i le fale talavai. O lea la ua ou faitau i faatonuga, o le tele o gels o loo i ai le mea taua e tasi, ae o le tau i le fale talavai e sili atu le maualuga!

Tosiga ma le pulega

Troxerutin Capsules e mo le faʻafofoga tautala. O le fualaau faasaina e ave i meaai, vave ona folo, faatasi ai ma le tele o vai.

O le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi ma i le uluai laasaga o togafitiga e 300 mg i le dose ma le 900 mg i le aso, e vaevaeina i le 3 taimi. O se togafitiga faʻapitoa o le fualaau faasaina e matauina pe a ma le 2 vaiaso mai le amataga o togafitiga, pe a uma ona faʻaititia le fualaau o aso taitasi i le 600 mg (300 mg 2 taimi i le aso).

O le umi o le togafitiga o fualaau oona e tusa ma le 1 masina, ae ono fesuiaʻi taʻitasi e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

Tina ma le lactation

E le o faʻamalamalamaina capsules faʻataʻitaʻiga mo fafine maʻitaga i le amataga o le tolu tausaga, talu ai o le falemaʻi i le vailaʻau i lenei taimi e gata pe leai foi ma saogalemu mo le fetus e leʻi faʻamaonia.

I le lona lua ma le tolu o vaevaega o le maitaga, o le tagofia o fualaau faasaina i capsules e mafai ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomai, pe afai o le faamanuiaga i le tina e sili atu nai lo le ono lamatia ai le tamaititi.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina i foliga o capsules i le taimi o le lactation e le manaomia, talu ai o Troxerutin e mafai ona faʻamalosi i susu susu ma ulufale i le tino o le pepe. Afai e tatau ai, togafitiga o fualaau faasaina, lapataiga e tatau ona maeʻa pe faafesootaʻi se fomaʻi e filifili se isi ala saogalemu ma saogalemu.

Faiga o vailaʻau ma isi vailaʻau

Ina ia puipuia le atinaʻeina o aʻafiaga o le itu mai le mea o loʻo i ai meaʻai, e le fautuaina ia capsules o le troxerutin mo tagata gasegase ina ia faʻasolosolo faʻatasi ma le acid ascorbic. O le vailaʻau C e faʻaleleia ai le togafitiga o le gaseave, lea e mafai ona mafua ai le afu, vomiting, tiga o le ulu, ma mea e afaina ai.

E mafai ona faʻapipiʻiina capsules faʻatasi ma le faʻaaogaina o se sauniuni mo le faʻaaogaina i fafo - o le a faʻaleleia atili ai le togafiti o togafitiga o Troxerutin.

Tuua Lau Faamatalaga