Meainu minerale mo pancreatitis

O vai inu mo pancreatitis sa faʻaaogaina mo togafitiga i tua i le 19 seneturi. Ma i lalo o le pulega Soviet, na ave ai e le KavMinWater se aofaiga tele o tagata na mananao e faaleleia lo latou ola maloloina. Peitai, e le o vai uma e talafeagai mo ia faamoemoega. E le o se mea faalilolilo o le tele o vai o loʻo tuʻuina atu mo le faʻatau i le asō e faʻaaogaina. O le faamamafa e sili atu i luga o le tofo, sili atu nai lo le faamaloloina o meatotino o le inu. Mo le togafitiga o pancreatitis, na o le vai minerale o le natura masani e talafeagai. E fautuaina e le Gastroenterologists le tuuina atu o mea e fiafia iai i ituaiga eseese

  • Essentuki 4
  • Essentuki 20
  • Arkhyz
  • Borjomi
  • Luzhanskaya.

E faʻafefea ona inuina vai inu o le pancreatitis

O lenei ituaiga o togafitiga e le o fautuaina mo tagata mamaʻi i le gasegase o le maʻi. E tatau ona e amata inu vai inu pancreatitis i luga o le fautuaga a se fomaʻi pe a mavae le faʻamaʻi o le maʻi.

O se vaega tele e faia ile vai vevela. O le malulu, e pei lava o vevela (vevela i luga ae o le 45 ° C) o le a mafua ai le pipisi o ala ma naʻo le faʻaleagaina o le tulaga o le maʻi. Ae o le vai mafanafana lelei o le a fesoasoani i se lelei sili atu o le sua o le pancreatic, e faʻamalosia ai le gland.

O le mineral water mo pancreatitis e faʻaaogaina i se setete ua vevela i le 38 ° C, e tatau ona ave muamua aʻo leʻi 'ai. E taua le amata togafitiga i ni togi laiti. Muamua, o le tagata maʻi e ofoina atu e le sili atu i le ¼ tioata o vai inu i le taimi. Afai e le o faʻatasi ma le faʻamafanafana poʻo le tiga i le pito i luga o le vai, o le a faasolosolo malie lava ona suia le fua ile 1 ipu.

O vai inu i totonu o le vaega lapopoa o le pancreatitis

I se tulaga e le masani ai, i luga o le fautuaga a se fomaʻi ma i lalo o lana vaavaaiga, ua manatu ua faatagaina e faʻaaoga vai inu i totonu o le vaega o le pancreatitis vagana ai meaai masani. O le vai vevela e aunoa ma le kesi i lenei tulaga e mafai ona iai ni aʻafiaga faʻamaʻi ma aʻafiaga i luga o le pancreas, e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tiga. O le faʻaaogaina o le faʻamalositino o le suasite juice e mafai ai e le pancreas ona malolo mo le taimi talafeagai mo lona toe faʻaleleia. A maeʻa le faʻaleleia muamua, ona faatagaina lea o le tagata maʻi e toe 'ai i ni vaega laiti. O le siitia malie o le avega i luga o le pancreas e tau atu ai i le faatuina o ana galuega, faaleleia le faimamaga.

O vai e sili ona talafeagai mo nei faamoemoega:

  • Faʻaaliga
  • Borjomi
  • Essentuki 17
  • Slavyanovskaya.

Tuua Lau Faamatalaga