O le maʻisuka ma le maʻi faʻamaʻi

O le vailaʻau "Kanefron" e faʻaaogaina e togafitia ai le urinary tract. Mo le tele o tagata, o le fesili i le mafai ona faʻaaogaina se vailaau mo vailaʻau mo le maʻisuka e talafeagai. Ua maua e fomaʻi le tali saʻo, aua o le maʻisuka e faʻateleina ai togafitiga i le urinary tract, ma Kanefron e mafai ai ona e taulimaina ma le saogalemu i latou. E ui lava i le faʻaaoga lautele o fualaau mo le maʻisuka, o le mea muamua e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi, aua o le vailaau e faʻasaina.

E TATAU ONA ILOA! E oʻo lava i le maʻisuka maualuga e mafai ona faʻamalolo i le fale, e aunoa ma se taotoga poʻo falemaʻi. Tau lava faitau le mea na fai mai Marina Vladimirovna. faitau le fautuaga.

Faaaogaina o le maʻisuka

Faʻatasi ai ma le maʻisuka i le tele o gasegase, o le togafitiga o le urethra ua sili atu ona mamafa, lea e mafai ona malamalama i ai. E mafua ona o le maʻisuka, o le tino o le tino ua faʻaleagaina, lea, o le a avea ma saofaga i le lelei o le toe gaosia o le microflora pathogenic. E ui lava o le mea moni o vailaau e masani ona faʻaaogaina ma togafitia lelei e togafitia ai faʻamaʻi o le polokalama urinary, e sili atu le gauai atu o fomaʻi i togafitiga o fualaau.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻai, tulaga paʻu ma le lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

E pei ona matauina e saienitisi, vailaau, lea e aofia ai vaega faalenatura, mafua ai le itiiti ifo o aʻafiaga, aafiaga, ma e mafai ona faʻaaoga mo se taimi umi. O ia vailaʻau o Kanefron. O le vailaʻau faʻapitoa e iai mea nei:

  • anti-inflammatory
  • diuretic
  • antibacterial.

Fomaʻi fomaʻi ua faʻateleina le fautuaina o Kanefron mo le togafitia o faʻamaʻi o le natura faʻaleagaina o le urinary system for patients with type 2 diabetes.

Ituaiga faʻamaʻi pipisi o le urinary

Ole maʻi maualalo ole urinary. E mafai ona tupu le mumū o le ufiufi - o le urutritis, poʻo le vevela mumū - cystitis. O faʻamaoniga o faʻamaʻi pipisi o le urinaryia e aofia ai le tiga i le pito i lalo, taofi o le urinary, poʻo le faʻasolosolo pea, o le tiga tiga.

I faʻamaʻi pipisi o le fata urinary pito i luga, o le mumu o le tino fatu - pyelonephritis - e tupu. O aʻafiaga o lenei tulaga o le fiva ma le maualalo o le tiga.

O le a le leukocyturia asymptomatic?

O se tulaga lea e le matauina ai e le tagata maʻi le i ai o faailoga o le UTI, ae peitai, o se faʻataʻitaʻiga masani o loʻo faʻaalia ai le i ai o sela paʻepaʻe i le urine. Pe a totoina le urine, o le a tupu aʻe ai le tele o tagata na aafia i le siama. 27% o tagata mamaʻi maua i le maʻisuka ei ai le lecycyturia asymptomatic.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e le faʻaitiitia ai le lamatiaga o le nephropathy i le maʻisuka e maua ai le maʻisuka siama. Ae ui i lea, e le fautuaina e togafitia lenei tulaga, talu ai o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e aʻafia ai le faateleina o le tetee atu o siama i togafitiga. O lenei mea e ono oʻo atu ai i le atinaʻeina o ituaiga sili ona ogaoga o UTI i le lumanaʻi.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le fualaau faasaina "Kanefron" o loo maua i le 2 ituaiga o fualaau: togi mo le faaaogaina o le tautala ma le vevela. O le tuufaatasiga o vailaau e matua lelei ma e aofia ai centaury, rosemary, rose vao ma lovage. I le faaopoopo atu i nei mea, o le 19% o le ava malosi o loo i ai i le tuufaatasiga o mataʻu. O fualaau o loʻo tuʻu i totonu o fagu tioata o le 100 ml, ma taʻavale i afifi faapitoa o le 50 vaega.

E faʻapefea ona galue le inisalini: "loka-loka"

O le maʻisuka ituaiga 2, na taʻua muamua o le "maʻisuka matutua" (ma o tamaiti nei e mafatia mai ai) e fesoʻotaʻi ma le le lava o le lagona o le insulin.

"E masani lava, i le tali atu i le gaʻo gaʻo, o le pancreas e faʻasaʻo ai le inisalini, lea e fusifusia ai i le mea e faʻaaogaina ai se kulupu, tatala le faitotoa mo le kulukose ina ia mafai e suga ona fafaga le tino.

Faatasi ai ma le matua (pe ona o faʻamaʻi, poʻo le mafuaʻaga o genetics), o le a le faʻaitiitia le malamalama o le faʻalogo i le inisalini - "faʻamalo". Glucose tumau i totonu o le toto, ma totoga o aʻafiaga mai lona leai. I le taimi lava e tasi, o le "sugar maualuga" e afaina ai vaʻa laiti, o lona uiga o vaa, neura, gaʻo ma mata o le tino.

Lio i le fale gaosiga o le inisalini

Ae peitai, o le toilalo o le ki-loka o le tasi lea mafuaaga o le maʻisuka ituaiga 2. O le mafuaaga lona lua o se faaitiitia o le gaosia o le inisalini lava ia i le tino.

"O le pancreas tatou te" lūlūina "i ni galuega se lua: e maua ai le enzymes mo le faʻaogaina o otaota, ma vaega faapitoa e maua ai hormones, e aofia ai insulin. O le pancreas e aʻafia i soʻo se togafiti faʻaleagaina o le gastrointestinal tract, ma o faʻamafanafanaga uma e muta e faʻamutaina i le sclerotherapy - o le sui o gaioiga galue (o lona uiga, faia o se mea) faʻatasi ma se mea faigofie fesoʻotaʻi.

O nei fusi uʻamea e le mafai ona faia ni enzymes poʻo ni hormones. O le mea lea, o le gaosiga o le inisalini e faaitiitia i tausaga.

Mo tamaiti e sili atu ma le tausaga, ua fai Kanefron i foliga o matū. O laulau e faʻaalia mo le faʻaaoga mai le ono tausaga.

Ae ui i lea, o le fualaau faasaina e masani ona faatonuina mo tamaiti e oo atu i le tausaga. O le fua aupito sili ona lelei mo pepe laiti e 30 silu i le aso, vaevaeina i 3 atumaga.

O vailaʻau faʻamaʻi, o vaega ia o le vaifofo, e lelei ona toleniina e tamaiti, ma o le faʻamaualuga o le ava i totonu e le maualuga tele e afaina ai le tino o le fanau. O le mea lea, e talitonu o Kanefron mo pepe e oo atu i le tausaga e matua saogalemu lava.

I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaoga le meafaigaluega mo se taimi umi ma faʻatasi ai ma isi vailaʻau.

E naʻo le itu aʻafiaga e ono aʻafia ai, e mafua ona o le le lava o se tasi.

Kanefron i le maitaga ma le lactation

O le tuufaatasiga o le tanefron e mafai ai ona e atofa atu i tina maitaga ma fafine lapatai. E aofia ai mea masani e le o iai se faʻaleagaga i le tamaititi.

O le fualaau faasaina ua toetoe lava o le pau lea e mafai e fomai ona faatonu atu i se tamaitai i le vaitau lenei mo le togafitiga o fatuga o fatugao ma urinary system. E saogalemu, lelei toleniina, galue lelei ma e le afaina ai aʻafiaga.

Kanefron i le taimi o le maitaga ua toetoe lava a lelei ma aoga, aua i lenei vaitau, e tatau i le lumanai po o le tausimai tausi ona popole tele i le soifua maloloina o le tamaititi. O le vailaau faʻasaina e le o aofia ai vaega gaosia, o le mea lea, e saogalemu atoatoa.

Ata: Kanefron 2

E mafai ona ou inu Kanefron ao ou maitaga? O le tali i lenei fesili o le ioe.

Talu ai ona o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai se lavelave o laau toto, o tina faʻamoemoe e masani ona faʻamatalaina Kanefron mo cystitis, pyelo- ma glomerulonephritis, faʻapea foi ma le tele o isi faafitauli mai le polokalama urinary.

E tele fafine e fiafia i le fomaʻi poʻo le Kanefron, ma pe mafai e fafine maʻitaga ona ave mo edema.

E pei ona faailoa mai e le gaosimea, o le vailaʻau o loo i ai se vailaau o le antimicrobial ma le antibacterial, faamamaina ai le spasm, e taofia ai le atinaeina o siama i le urinary tract, faaleleia ai le tulaga o le gaʻo ma le vevela, lea i le taimi o le maitaga na tupu ai le mafatiaga ma e masani ona manaʻomia le lagolago.

E le gata i lea, o laulaʻau ma meaʻai e maua ai le malosi o le diuretic, lea e mafai ai ona faʻaaogaina e fai ma fofo mo le edema, lea e mafai ona faʻatasi ma le maitaga. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻaitiitia ai le fulafula, faʻaitiitia le malosi o le tiga i lalo ma faaleleia ai le soifua maloloina o se fafine.

I nisi tulaga, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le aveina o Kanefron N e puipuia ai le gestosis ma le faʻamaʻalogaina o ituaiga eseese o maʻi faʻapitoa, lea e matua le manaomia i le taimi o le gaioiga.

O le mea lea, aisea na faatonuina ai Kanefron i le taimi o le maitaga:

  • mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi ma le lē faʻamaʻi pipisi o le urinary tract (o le fofo e aoga mo cystitis, nephrital interstitial, pyelonephritis, glomerulonephritis),
  • mo le puipuia o nephrolithiasis (fatu fatu fatu),
  • e faʻaitiitia ai le faʻamalosi o le protein urinary.

O se tasi o mea lelei o vailaau e mafai ona ave e aunoa ma le fefe mo se taimi umi, pe a manaʻomia (aofia ai i le taimi o le susu).

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o Kanefron i le laulau e le faʻatagaina ai le tina tausi maʻi e tuʻuina atu le pepe i mea faʻafefiloi ma cereals, ae mafai ai e ia ona faaauau le susu, e aunoa ma le fefe e faʻaleagaina le soifua maloloina o le pepe.

O le tulaga masani o Kanefron i le taimi o le maʻitaga e pei ona taua i lalo - 6 papalama poʻo le 150 lamala ma le tele o talosaga 3 taimi i le aso. Ae ui i lea, o nisi taimi o fua i le taimi o le maitaga ua faatonuina e ave faalua i le aso, ma o se fofo - 25-50 e faʻafefe faalua i le aso.

E ui lava i le mea moni o le vailaau faʻasaina e leai se faʻamaʻi ma e seasea mafua ai ona aʻafia le aʻafiaga o aʻafiaga, e tatau ona manatua o ona vaega autū - rosemary ma lovage - ei ai le malosi e faʻalautele ai le leo o maso utera.

I lona tulaga mamā, o nei laau totō ua faʻaseseina mo fafine maʻitaga, o le mea lea, pe a togafitia ma Kanefron, e tatau i se tasi ona tausisia le polokalame na faatonuina e le fomaʻi.

Aafiaga faʻamalolo

O vailaʻau "Fitolizin" o loʻo i ai togafitiga nei:

  • faʻaleleia le gaosiga o le urine ma faʻaleleia lona faʻamalosi,
  • fufulu le oneone mai totoga o le tino urinary,
  • faamamāina tulaga faʻapitoa,
  • e faʻaleagaina ai lagona le lelei i le mucous membrane o le tino urinary.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le vailaau oonafron N N o loo faʻaaogaina e togafitia ai le plonelonphritic chronic, cystitis, glomerulonephritis, lesealise interstitial. E faʻaaoga foʻi pe a uma le taotoga e aveese maʻa ma le puipuia o urolithiasis.

Kanefron faʻasolega: ava malosi po o le tele o le ava malosi (mo le fofo), e oʻo atu i le 6 tausaga (mo taʻavale), le le faʻamaoni i vaega o le vailaʻau. O tagata maʻi e leʻi leva ona faia le togafitiga manuia mo le ava malosi, e le fautuaina e ave le vailaʻau faʻasaina mo le faʻafofoga tautala.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina i lenei tulaga e tatau ona ave ma le lapatai i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi ate. Taliaina o tupe e tatau ona tupu pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga malosi.

O se isi filifiliga i fualaau faasaina e mafai ma e tatau ona sailia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamalologa o togafitiga e faʻavae i togafitiga masani. Fautuaina e taumafai.

O le a le mea e fesoasoani i ai vailaʻau? I le faʻamatalaga o le fualaau faasaina, ua faailoa mai e le kamupanī e mafai ona faʻaaogaina lenei oloa mo le togafitiga autu (masani), ma o se vaega o togafitiga faʻapitoa, o le mafuaʻaga o le togafitiga o faʻasolosolo ma le masani o faʻamaʻi pipisi o le vevela ma fatuga (e aofia ai le cystitis ma le pyelonephritis )

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o Kanefron N o ni faʻamaʻi tumau faʻamaʻi o mea e leai se afaina, e aofia ai le nephritis glomerulonephritis interstitial.

I le avea ai o se faʻasolosolo, ua faatonuina Kanefron N e puipuia le atinaʻeina o urolithiasis (o le faʻaaogaina o le vailaʻau ua faʻaalia, e aofia ai ma gasegase oe na faia le taotoga e aveese ai le fuaina o le fua).

E lua ituaiga o vailaau faasaina e mafai ona fautuaina mo le faʻaaoga umi. O le taimi o togafitiga e faʻalagolago i mea papaʻitusi po o pa'ū o loʻo faʻatulagaina, faʻapea foʻi ile le amanaiaina o le togafitiga.

A maeʻa taunuʻuga o le falemaʻi, e manatu lelei e ave Kanefron N mo le isi 14-18 aso. E tusa ai ma faʻamatalaga, o togafitiga faʻatasi ma vasega e faatagaina.

Kanefron N e na o se faʻafofo mo le faʻafofoga tautala ma i le foliga o se paʻu, e leai se mea e saili ai isi ituaiga o fualaau (mo se faʻataʻitaʻiga, suppositories poʻo tui).

Kanefron N: pe faapefea ona ave - aʻo leʻi 'aʻai poʻo mulimuli ane?

I totonu o faatonuga e faʻapipiʻi le gaosiga i le vailaʻau, e leai se faʻamatalaga manino e uiga i le a le taimi sili ona lelei e ave ai timuga ma vaifofo, faʻapea foʻi ma soʻo se faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o meaai i luga o fualaau o le vailaʻau.

I lenei itu, o le filifiliga pe a inu Kanefron - muamua pe pe a uma se taumafataga - o le tagata maʻi e faia i lana faitalia.

Laʻau a Kanfron: faatonuga mo le faʻaoga

O le fua aupito sili ona lelei o fualaau faasaina i le ituaiga o timu ua filifilia taitoatasi e faalagolago i le matua o le maʻi.

Kanefron o loʻo maua i foliga o matūa ma timuga. Tamaiti laiti (e oo i le 5 tausaga) o loʻo taʻuina ifo i lalo. O le lelei o lamala o le faʻaogaina lea o fetuutuunaiga o fualaau oona, o le lelei o le taʻavale o le faigofie lea o le pulega. Ua faʻaalia laʻau

ma tamaiti ei lalo ifo o le 5 tausaga le matutua, ao latou faatagaina oe e ave le fualaau faasaina i ni atopaʻu laiti ma le maualuga saʻo. Tamaiti e sili atu i le 5 tausaga le matutua ma tagata matutua e mafai ona ave fualaau faasaina i itu uma e lua.

Kanefron N e lautele i lona faʻaaogaina. O le mea lea, o le meafaigaluega e faʻaaogaina lelei e togafitia ai tagata mamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi tumau o gaʻo ma le urogenital system. O nei faʻamaʻi e aofia ai cystitis, pyelonephritis, glomerulonephritis, urolithiasis.

Kanefron e mafai ona toʻatasi. Ae ui i lea, e lelei tele i isi fualaau oona tutusa, gaioiga i le taimi tutusa o latou aafiaga ma le faʻavaveina o le togafitiga. Faatasi ai ma nisi faiga e le ogaoga o le le fiafia, e mafai ona faʻaaogaina Kanefron faʻatasi e avea ma sini puipuia.

O laʻau o Kanefron e faʻafofoga tautala. E tusa ai ma faʻatonuga, e fautuaina e gasegase e tagata matutua ia pusa e lua i le aso ma le tele o vai inu. Mo faʻalavelave fomaʻi o le faʻamaʻi, e manaʻomia le faʻatalanoaga a se fomaʻi e fuafua ai pe faʻalautele pe tausia le fomaʻi e le suia.

E tusa ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 6 tausaga le matua, iinei o le Kanefron ua faʻatulagaina i foliga o mataʻu, lea e matua faigofie ai le togafitiga. O le fualaau o loʻo faʻatulagaina i le faitalia a le fomaʻi, e fuafua i le maualuga o le faʻamaloloina ma le ituaiga maʻi.

Tamaiti pe a mavae le 6 tausaga e fautuaina e inu 1 papa maʻa 3 taimi i le aso. I le i ai o se faʻalavelave faʻalavelave o le faʻamaʻi, o le fualaau o loʻo faʻamatalaina e se tasi e togafitiga le fomaʻi.

I le taimi o le maitaga, o le maualuga o le lamatiaga ma le tulaga ole fetus o le tamaitai i le lumanaʻi o loʻo galue lelei. I le taimi nei, e le o matauina le leaga o aafiaga o Kanefron N tablets. I le tele o tulaga, e faʻaaoga lelei e tamaitai ma teine ​​le fualaau mo togafitiga pe a maeʻa feutagaiga muamua ma suʻega e se fomaʻi.

Faʻaaogaina o Kanefron ile mataʻu, e tatau foi ona e iloa uiga o le aafiaga o lenei ituaiga vailaʻau. Faaaogaina o lenei oloa i lenei fomu e faigofie, aemaise lava pe a manaomia e le tamaititi togafitiga.

O le mea lea, mo tagata matutua, o se fua o le 50 paʻula ua faʻaalia 3 taimi i le aso. Muamua, o laulaʻau e tatau ona lūlūina lelei mo ni nai sekone ma ia faʻamaeʻaina i se vaega itiiti o le vai (tusa ma le 15 ml). E mafai ona manino le vai, vai, lauti.

A maeʻa le 1 tausaga o le soifuaga, o tamaiti laiti ua faatonuina 15 toʻasele 3 taimi i le aso. O le umi ole vasega o togafitiga e fuafuaina patino.

Tamaiti pe a mavae le 6 tausaga e fautuaina e inu le 25 toʻatolu 3 taimi i le aso. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e inu le tele o vai ao faagasolo togafitiga e faaleleia atili ai le aafiaga.

O lafu o Kanfron e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga o fafine maʻitaga ma fafine ua uma ona fananau mai.O le aveina o vailaau e faia i lalo o le vaavaaiga malosi a se fomaʻi mo le fua o le afaina ma le manuia mai le tagofia o fualaau faasaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

"Kanefron" o loʻo faʻamatalaina mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia mai i le vaʻaia o le urinary system. O nei faʻamaʻi e aofia ai le cystitis o eseese etiologies, faapea foi le pyelonephritis. I lenei tulaga, ia faʻamaonia se vailaʻau pe afai e le o iai le faʻamaʻi i se gaioiga laititi, e le tupu faatasi ma le faateleina o le vevela ma le tiga tele. Afai o le togafitiga e tele, o fualaau ua faamatalaina e avea o se vaega o togafitiga faafomaʻi ma fualaau faʻasaina e faʻamalosia ai le togafitiga. E le gata i lea, o Kanefron e faʻaaogaina foi e faʻaumatia le glomerulonephritis i tagata mamai. O nisi taimi o vailaau ua faatonuina i le tulaga o urolithiasis.

Faatonuga mo le faaaogaina o "Kanefron" i le maʻisuka

Mo tagata matutua matutua o loʻo maua i le maʻisuka, o Kanefron o loʻo faʻatulagaina i le 2 papa poʻo le 50 faʻafefe 3 taimi i le aso. O tamaiti ua matutua atu nai lo le 5 tausaga ua faatonuina se vailaau faafomai o le 25 golo pe tasi le laulau faatolu i le aso. Mo tamaiti laiti, o le vailaʻau e tatau ona faʻatulagaina e le fomaʻi o loʻo auai. O faatonuga mo le faʻaaogaina o "Kanefron" na fai mai e mafai ona faʻatagaina le faia o togafitiga togafitiga. O le umi ole togafitiga e fesoʻotaʻi saʻo ma le ituaiga o faʻamaʻi ma le mamafa o lona auala.

Faʻaiʻuga

E pei ona taua i faatonuga mo le faʻaaogaina o "Kanefron", ua tele suʻesuʻega na faʻaalia ai o le vailaʻau sili ona faamatalaina o loʻo talia lelei e tagata gasegase. Ae peitai, afai o le tagata gasegase ei ai sona lagona taitoatasi i mea oona i le tuufaatasiga, o nisi mea e tupu i nisi taimi, e foliga mai i le fulufulu o le paʻu ma le urticaria. O le tele lava o taimi e masani ai, o le itu o faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Kanefron o se tulaga o le solia o le gastrointestinal tract.

Afai i le faagasologa o togafitiga o loʻo i ai se faʻafitauli i le setete o le soifua maloloina, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua taofia.

Analogues o fualaau faasaina

O falemaʻi e ofoina atu le tele o vailaau o loʻo faʻaaogaina ai le gaioiga e pei o Kanefron. O nei vailaʻau e aofia ai:

E ui lava i le mea moni e faapea, o fualaau o loʻo taʻua i luga ua i ai foi se masini tutusa o le gaioiga, e eseese lava i latou. E moni lava lenei mea mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, talu ai o le atinaʻeina o faʻamaʻi leaga e mafai ona afaina ai le tino o le tino. Afai o se maʻi maʻisuka o faʻamaoniga o se maʻi urinary tract, e taua le faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi o le a faia faʻataʻitaʻiga talafeagai. E na o le faʻavae o fua o suʻega, o le a mafai ai e le fomaʻi ona filifili se filifiliga sili ona saogalemu ma sili ona aoga i se mataupu faapitoa.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

Tuua Lau Faamatalaga