Glucometer Accu-Chek Mobile: iloiloga, faatonuga, tau

O le malosi o le puleaina o le maʻisuka e tele lava ina faalagolago i le gasegase o le gasegase e pulea a latou glycemia. Goucometers ua faʻaleleia i tausaga taʻitasi, o latou saʻo, faigofie le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga, ma faʻalautele galuega. O le Accu-Chek Mobile glucometer o le masini muamua lea e mafai ai e oe ona taitaia le olaga sili ona malosi. O masini uma e talafeagai mo le fuaina, o lona uiga, o le glucometer lava ia ma fasipepa ma le laʻau, ua faʻaputu i se masini e tasi. Faatasi ai, e mafai ona fuaina le suka i le va o mea, faʻapitoa i le tasi lima.

I le faʻamasinoina e iloiloga, o le Accu-Chek Mobile e lauiloa i talavou, tina talavou, ma tagata faimalaga femalagaaʻi.

Faʻapuupuu e uiga i le masini

Glucose e pulea le maʻisuka e naʻo le glucometer maualuga e mafai. O le uiga autu o le suʻe suʻe o le saʻo lea o fua. Le aoga o le faaaogaina, mamanu, tele o le manatua, o le mafai ona fesootai i se PC e taua, ae le o ni uiga taua. O gaioiga o Accu-Chek o se tasi lea o mea sili ona saʻo i maketi a Rusia. O fua o le fuataga e itiiti ni faʻasesega mai faʻamatalaga na maua i le fale suesue i le 99.4% o mataupu. E tusa ai ma tulaga maualuga, o le faʻatagaina e sese e 15-20%. I le Accu-Chek Mobile e matua maualalo ifo - e sili atu ma le 10%.

O le gaosiga o nei mita o Roche Diagnostics. O le kamupani e faʻapitoa i le gaosiga o mea tau togafitiga faafomai ma reagents. O le lelei o masini na gaosia e ia e iloiloina e le gata i tulaga o le setete. O suʻega taʻitasi e tofotofoina mo le tausisia o faʻamatalaga faʻavasegaina faʻapitoa i totonu o se suʻesuʻega suʻesuʻe, o se vaega taua o le fale.

Glucometer Vaega:

Lafu mea faaputuputuAccu-Chek Mobile mita o le kulukose o le toto ma le fasilaau Fastclix ua faapipiʻi. Afai e manaʻomia, e mafai ona taʻe le 'au. O le mita ua faʻapipiʻiina ma se kaseti faʻatasi ma se lipine faʻamau, se peni ma se paʻu ma lanini. O le mamafa o lenei pusa o le 129 g.
Tino cm12.1x6.3x2 faʻatasi ma se atigi fale
Lisi o fuataga, mmol / le oo i le 33.3
Taiala galueO le auala o le photometry e faʻaaogaina. Ua suesueina le toto toto, o le taunuuga ua liua i le plasma toto. O le Accu-Chek Mobile optics e faamamaina aunoa ma le otometi aʻo lei faia auʻiliʻiliga.
GaganaRusia mai masini na faatauina i Rusia.
MataOLED, moliuila moliuila ma le malamalama susulu.
Manatua2000 poʻo le 5000 suʻega (faʻalagolago i le tausaga o le gaosiga) faʻatasi ma se aso, taimi, maka muamua pe a maeʻa se taumafataga.
Le tele o le toto e manaʻomia0.3 μl
O le taimi mai le faʻamamaina toto ina ia maua ai se iuga≈ 5 sekone (e faalagolago i le maualuga o le glycemia i le maʻisuka)
Galuega faaopoopoTogi fua mo vaitau eseese (e oo i le 90 aso).
Le malosi i le maʻisuka i le vaʻavaʻai faʻatasi ai ma le anapogi ma le gaʻo mulimuli.
O se uati faʻamalo e faamanatu atu ai ia te oe e fua le glycemia.
Faʻatulagaina o fua faʻatatau o le suka taua.
Puleaina le ola ola o le fasi pepa.
Tapuni aunoa le aunoa.
Punavai mana"Laititi" AAA maʻa, 2 pi.
Fesootaiga PCMicro cable E leai se masini faʻapipiʻi manaʻomia.

O a tulaga lelei o le suʻega

O le tele o iloiloga e uiga i le mita e lelei. Manatua faʻamatalaga:

  1. Le malosi e faia e aunoa ma le masani masani. Faʻamolemole tuʻu se kaseti i le Accu-Chek Mobile glucometer, lea o le a galue mo le isi 50 fuataga.
  2. E le manaʻomia le faʻasologaina o le mita. O le tulafono e ulufale saʻo lava pe a sui le kalama.
  3. E le mafai ona faʻaalu se taimi itiiti i le auʻiliʻiliga. O le masini e talitutusa ma se mea faʻaonapo nei, o le glycemia mo le maʻisuka e mafai ona siaki i soo se mea. Fuataga e vave ma sili atu le maaleale nai lo le faʻaaogaina o siaki faʻataʻitaʻiga.
  4. Mo le puleaina o le maʻisuka, e manaʻomia le itiiti ifo o le togafitiga, lea e sili ona taua i malaga, aʻoga, i le galuega.
  5. E le gata e tatau ona faʻapipiʻi ia tui i taimi taʻitasi, ae faʻalelei foi. O suʻega faʻaaoga e tumau pea i totonu o le kaseti.
  6. O le 'au e galue i luga o le mataupu faavae lava lea: o le uila o loʻo i totonu o le "toe faʻafoʻi" faʻatasi ma se uili faʻapitoa. Afai e tatau ai, e mafai ona toe faʻaaogaina le taga. O le pa puipui o loʻo tu i le pito i luga, e le tatau ona pipiʻi le tautotogo.
  7. Accu-Chek Mobile e manaʻomia le 2 taimi o le laʻititi ifo o le toto nai lo le isi mita o le kulukose toto. O le punscr e 11 faauuga o tulaga. E taua tele lenei mea mo tagata e faʻaaogaina le maʻisuka ituaiga 1, oe ua faʻamalosia e fua le glycemia faʻa 5 taimi i le aso.
  8. O le Accu-Chek Mobile glucometer interface ua maeʻa atoa. O faʻamatalaga e mafai ona lafo i totonu o le komepiuta e faʻaogaina ai se uaea masani. Ina ia gaosia ma maimoa i lipoti, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina ma le faʻatinoina o polokalama; e le manaʻomia le initaneti. O polokalama uma lava o totonu o le masini lava ia.
  9. Pe a suia ia maa, taimi ma aso, o le a faʻaitiitia ai le le lelei o lipoti.
  10. Mo le mauaina o faʻamaumauga saʻo, faʻamautinoa e le masini le taimi i le maea ai o le kaseti faʻataʻitaʻi (3 masina) ma le aofaʻi o le ola.
  11. Accu-Chek Mobile ei ai se mamanu lelei, lelei le faʻamalamalamaina, o le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le lau i le tele, manino numera.

O mea le lelei o le masini e aofia ai tagata maʻisuka:

  1. Tele tele le Accu-Chek Mobile. O glucometers masani faʻasalalau e laiti tele.
  2. Pe a toe faʻafoʻi le lipine faʻamau, o le masini e faʻafeiloaʻi le maualalo o le hum.
  3. O kaseti o suʻega e sili atu le taugata nai lo le masani mai fasi pepa e tasi.
  4. E leai se aofia e aofia ai.
  5. E toʻatasi le tagata e mafai ona faʻaaoga le mita, e pei ona teuina le toto i totonu o le masini i luga o le uila ma se fasi siaki.

O le a le mea o loʻo i le seti

Faʻatulagaga atoatoa faʻatulagaina:

  1. Glucometer Accu-Chek Mobile, faamaonia ma saunia mo galuega, maa i totonu.
  2. O le kaseti suʻega ua fuafuaina mo le 50 fuataga.
  3. O le pupu i le foliga o se peni, ei ai se mauga i le tino o le mita. Polokalama FastClix. E naʻo uluaʻi laʻau i pamu e talafeagai mo le au.
  4. Glucometer Lancets - 1 puʻamuʻu i le ono lancets. E i ai le 3-itu, o le 30G faʻamau.
  5. O le uaea e faʻataʻitaʻiina i pu Micro-B ma le USB-A.
  6. Faʻamaumauga: faʻamatalaga puupuu mo le mita, faʻasalaga atoatoa mo le mita, peni ma le kaseti, pepa faʻamaonia.

O le tau o lenei seti e 3800-4200 uaea.

E faaopoopo atu e mafai ona e faʻatau:

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

Mea e Fesootai aiFeʻauTau, siaki.
Faʻamatalaga Clix Faʻasalalau4 taʻaloga, o le aofaʻi o le 24 lancets.150-190
17 tuna, o se aofaiga atoa o 102 lancets.410-480
Accu-Chek Mobile kasetiE na o le50 le faʻatau - mo le 50 fuataga.1350-1500
Fastclix PenE maeʻa i le 6 lancets.520
Taʻiala le mataupuFaʻailoga faʻatasi ma fusi faʻamau, pipi - magnet.330
Faʻaaliga faʻatasi ma se kesipala.230

Auala e faʻaoga ai

E ui i le numera tele o galuega faʻatino, o le faʻaaogaina o le mita e faigofie. Accu-Chek Mobile e siakiina gaioiga a le tagata gasegase i le maʻisuka ma o ia lava e fautuaina le isi laasaga.

Faʻamatalaga:

  1. Tatala le fusi lea e ufiufi ai le vaega o le suʻega, o le mita o le a faʻaalia le aunoa. Faatali seia maeʻa ona utaina ma o le uluai uunaiga "fufulu ou lima" e aliali mai. E mafai ona e liliuina le masini i le ki. I lenei tulaga, o le a ia fesili pe e te manaʻo e fai se auiliiliga ma fautuaina le tatalaina o le fuse.
  2. Fufuluina ma faʻagogo au lima. O iloiloga mai le paʻu eleelea atonu e le faʻatuatuaina pe a tumau pea vaega o le kulukose ma le pefu. I le taimi lea, o le masini o le a alu ese le fasi pepa i le tulaga faigaluega ma faʻamata e uiga i lenei mea: "faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga".
  3. Faʻasalaʻi lou tamatamai lima ma le faʻamalosi agai i le tagata e tu i luga, faʻafesoʻomi le pa puipui. Ina ia faia le pupuʻu e aunoa ma se tiga pe a mafai, o faatonuga mo le faʻaaogaina fautuaga e taia ai le pito i luga o le tamatamailima, ae le o le aluga. Muamua e te manaʻomia le fetuunaiga o le malosi o le malosi ina ia maua ai se mataua pe a ma le 3 mm le lautele.
  4. A aunoa ma le faʻatali mo le toto e faʻatautaia, faʻafesoʻotaʻi le paʻu i luga o le fasi siaki o le Acclu-Chek Mobile glucometer, ae aua le faʻafefe le toto i luga o le fasi pepa. A oʻo mai le faʻamatalaga o "alualu i luma," aveese lou tamailima.
  5. Faatali mo ni nai sekone. O le a faʻaalia i luga o le lau.

Mo le faʻamaonia saʻo ole maʻisuka, aua e te paʻi atu i le taʻavale ma se isi lava mea nai lo le paʻu o le toto. Aua e te tatalaina le fusi. Ina ia aua neʻi faʻamaonia suʻesuʻega, ia mataʻituina le tele o le paʻu, faʻaaoga le toto i le ogatotonu o le fanua o suʻega.

O le Accu-Chek Mobile e sau ma se 50 tausaga le faʻamaonia. E na o le mita lava e faʻaaoga. O le pulufana ma le ufiufi e manatu o mea aoga ma e le pau i lalo o le faʻamautinoa.

O faʻamaonia e faʻamuta vave i mataupu nei:

  • faʻaleagaina masini
  • faʻaaogāina o le masini i vaʻaia e le masani ai (lalo ifo o le 10, sili atu ma le 40 tikeri),
  • faaleagaina le mita e ala ile suavai po o le maualuga o le suamalie (sili atu i le 85%),
  • faʻaaoga le masini i totonu o se potu e sili ona efuefu,
  • taumafaiga a le tagata lava ia, suiga o le firmware.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Faamanuiaga o le Faaaogaina o le Accu-Chek Mobile Meter

E faʻaalia e le au faʻapitoa le tele o tulaga taua e maua e se glucometer:

  1. O tekonolosi faʻafouina fou e mafai ai e le masini mo se taimi umi e aunoa ma le sui o fasi pepa,
  2. O se faʻamaumauga faapitoa mai le suʻega o suʻesuʻega e mafai ai ona oʻo atu i le limasefulu fuataga,
  3. O le tolu-i-tasi mita le faigofie. I le tulaga o le mita e aofia ai e le gata o le masini lava ia, ae o se peniscercer, faapea foi ma se kaseti faataitai mo le taitaia o suesuega o le toto mo faailoga o le kulukose,
  4. O le masini e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻe i se komepiuta a le tagata lava ia e aunoa ma le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama,
  5. O se faʻaaliga faigofie faʻatasi ma faʻamalamalama manino ma manino e faʻatagaina ai e matutua ma le vaai le faʻaaogaina le masini
  6. O loʻo i ai i le masini ni faʻatonuga manino ma se lisi lelei i le gagana Rusia,
  7. E na o le 5 sekone e faʻataʻitaʻi ai ma maua ai iuga o le suʻega,
  8. O se meafaigaluega lelei lea, o le auiliiliga o le auiliiliga e toetoe lava a tutusa ma faailoga. Maua i totonu o suʻesuʻega,
  9. O le tau o le masini e taugata tele mo soʻo se tagata faʻaaogaina.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le mita

Accu-Chek Mobile o se masini faʻatusatusa lea e faʻapipiʻiina ai ni galuega i le taimi e tasi. O se penisilima ma se pu e ono-pulou ua fausia i le masini. Afai e manaʻomia, e mafai ona tuʻu ese le 'au mai le fale.

Faʻaaogāina o se micro USB cable, e mafai e le tagata gasegase ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta, lolomi le faʻamaumauga ma faʻaalia le taunuʻuga i le fomaʻi.

E le manaʻomia e le masini le fesuiaiga. O le masini e faʻatagaina ai oe e teuina 2000 o fuataga mulimuli faatasi ma le aso ma le taimi o le auiliiliga, ma e mafai ai foi ona e seti faailoga e faailoa ai le vaitaimi o le fuataga - muamua pe ua uma ona 'ai. Aemaise lava, e mafai ona maua fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma tolu masina.

  • O le taimi mo le suʻeina o le toto e le sili atu ma le lima sekone,
  • O le auiliiliga e na o le 0.3 μl o le toto e manaomia, e tutusa ma le tasi mataua,
  • E manatuaina e le masini le 2000 fuataga e faʻaalia ai le taimi ma le aso o le toto sampling,
  • Afai e tatau ai, e mafai e le masini ona fuaina le fuainumera fuainumera o faamaumauga mo le vaiaso, lua vaiaso, masina ma le tolu masina,
  • O le tagata gasegase e mafai ona faamanatu. A fuaina fua - aʻo leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga,
  • I luga o le masini, e mafai ona e setiina se faʻamanatuga o le a faʻaalia ai le manaʻomia mo le auʻiliʻili ile itula, tasi ma le afa, lua pe tolu itula,
  • O le uati o le uati e mafai ai ona e setiina i faʻamanatuga e fitu i le aso atoa,
  • O le tagata gasegase e mafai ona faʻatulaga le fua o fuataga talafeagai. Afai e tulaʻi pe pa'ū le fua, o le a tuʻuina atu e le masini se faailoga faapitoa,
  • O le tele o le masini o le 121x63x20 mm ma se manoa gau ua faʻapipiʻiina. O le mamafa e le silia le 129 g,
  • I le avea ai ma se maa, e lua AAA 1.5 V, LR03, AM 4 poʻo masini komepiuta e faʻaaogaina.

O lea ituaiga mea Accu-Chek Mobile e mafai ai ona e faia i taimi uma ma le le faʻaleagaina se suʻega toto. Aveesea o le toto mai se tamatamai lima ma se paʻu o le moli. Afai e muta le kaseti o suega, o le mita o le a lipoti atu lenei mea i se faailo. O lona uiga, o le masini e patino i le ituaiga - o se glucometer e aunoa ma ni suʻega.

E faapena foi, o le tagata maʻi e iloa ai o le a faamutaina le tau o le paʻu i se vaitaimi. O piʻa e masani lava mo 500 fua. Le tau o masini e le sili atu i le tau o analog eleni mai lenei kamupani.

Auala e faʻaaoga ai le mita

Aʻo leʻi suʻeina, fufuluina lima i le fasimoli ma le vai, solo i se solo mamā ma ofuina totigilima paʻu. O lima leaga e mafai ona faʻaaoga le meafaifaʻaili e faitau le saʻo.

O le tamatamailima lea o le a faia ai le pa puipui e tatau ona togafitia i se vaifofo e aofia ai le ava ma maso maso e faaleleia ai le toto.

E tatau ona tatala le fusi i le mita ma fai se pupu i le tamatamailima. A maeʻa lena, e tatau ona aumai le masini i le tamatamailima ma faʻaitiitia le pa'ū o le toto.

E leai se tulaga e tatau ona e faia ai se suʻesuʻega pe afai ua salalau pe faʻamamaina le toto, o lenei mea o le a faʻasese ai faailoga o le auʻiliʻiliga mo le suka o le toto. O le masini e manaʻomia ona vave aumai, e pei o le puncture ua faia ina ia leai se taimi e toto ai le toto.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tapuni.

Glucometer Benefits

Accu Chek Mobile o le mita o le kulukose o le toto ua tuufaatasia ma se masini mo le taina o le paʻu, faapea foi ma se kaseti i luga o se lipine se tasi, ua mamanuina e faia ai le 50 glucose fua.

  1. E naʻo le pau lea o le mita e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fasi siaki. O fua taitasi e faia i se vaega itiiti o le gaioiga, o le mafuaʻaga lea e lelei ai le masini mo le puleaina o suka i le auala.
  2. O le masini e faʻaalia e se tino ergonomic, o loʻo i ai sina mamafa.
  3. O le mita o loʻo gaosia e Roche Diagnostics GmbH, o loʻo gaosia ai meafaigaluega maualuluga o le maualuga.
  4. O le masini e faʻaaogaina lelei e tagata matutua, faʻapea foʻi ma tagata gasegase matala ona o le faʻaogaina o le eseesega ma le tele o faʻataʻitaʻiga.
  5. E le manaʻomia e le masini le faʻamaonia, o le mea lea e faigofie ai ona faʻaogaina, ma e le manaʻomia ai le tele o le taimi mo le fua.
  6. O le kaseti o le suʻega, lea ua faʻaofi i le mita, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina umi. O le mea moni lea e alofia ai le toe faʻafouina o fasi faʻataʻitaʻiga ina ua maeʻa fua taitasi ma faʻafaigofie faigofie ai olaga o tagata o loʻo mafatia i soo se ituaiga o suka.
  7. O le seti o Accu Check Mobile ua maua ai e le tagata maʻi le avanoa e fesiitai ai faamatalaga na maua mai ona o se fua i se komepiuta a le tagata lava ia ma e le manaʻomia ai le faʻaopoopoina o isi masini komepiuta. E sili atu ona faigofie le faʻaogaina o le maualuga o le suāuʻu e faʻaali atu i le endocrinologist i le pepa lolomi ma faʻafetaui, faʻafetai i lenei mea, o le togafitiga faʻafesoʻotaʻi.
  8. O le masini e ese mai ona analogues i lona maualuga maualuga o fua.O lona taunuuga e toetoe lava a tutusa i suesuega o le toto suʻesuʻeina mo le suka i tagata mamaʻi.
  9. E mafai e tagata taʻitasi taʻitasi ona faʻaoga le faʻaogaina o le faʻamanatuga faʻafetai i le faʻamafaʻailoga ua setiina i le polokalama. E mafai e lenei mea ona e le misia le taua ma fautuaina e le fua o le fomai.

O le lisi o mea lelei o le glucometer e mafai ai e tagata uma o loʻo maua i le maʻisuka le mataʻituina o latou soifua maloloina ma le pulea o le faʻafitauli o le maʻi.

Tufuga Faʻatusi

O le mita e foliga mai o se masini faʻatusatusaina lea e tuufaatasia ai nisi o galuega taua.

  • fausiaina i totonu o le au mo le pa'ū o le paʻu ma se paʻu o le ono o le uʻamea, e mafai ona faʻaaogaina mai le tino pe a manaʻomia,
  • se fesoʻotaʻiga mo le faʻapipiʻiina o se kaseti faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, lea e lava mo le 50 fuataga,
  • O le USB cable ma se mea e fesoʻotai i luga o le micro, lea e fesoʻotaʻi i se komepiuta patino ina ia mafai ona faʻasalalau fua o fua ma fuainumera i le tagata maʻi.

Ona o lona mamafa ma lona mamafa, o le masini e telefoni feaveai ma e mafai ai ona e pulea le maualuga ole kulukose i soo se nofoaga faitele.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Accu Chek Mobile ei ai tulaga nei:

  1. O le masini e siakiina i le plasma toto.
  2. I le faʻaaogaina o se glucometer, e mafai e le tagata gasegase ona fuafua le aofaʻi maualuga o le suka mo le vaiaso, 2 vaiaso ma le kuata, faʻatusatusa i suʻesuʻega na faia muamua pe maeʻa se taumafataga.
  3. O fuataga uma i le masini e tuʻuina atu i le faasologa o taimi. O lipoti ua maeʻa i le pepa lava e tasi e faigofie lava ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta.
  4. A o le i uma le taʻaloga, e fa faʻailoa leo, lea e mafai ai ona e vave suia ia mea taumafa i totonu o le pusa ma e le misia ai mea taua mo le tagata maʻi.
  5. O le mamafa o le masini fua e 130 g.
  6. O le mita e lagolagoina e 2 maa (type AAA LR03, 1.5 V po o le Micro), ua fuafuaina mo 500 fua. Aʻo lei uma le totogi, o le masini e maua ai se faailo tatau.

I le taimi o le fuaina o le suka, o le masini e mafai ai e le tagata maʻi ona le misia le maualuga poʻo le taua o le taua o le faailo faʻafetai i se tagata ua tuʻuina atu faapitoa.

Faatonuga mo le faaaogaina

Aʻo leʻi faʻaaoga le masini mo le taimi muamua, e tatau i le tagata maʻi ona faitau ma le totoa ia faatonuga na sau mai le pusa.

E aofia ai mea taua nei:

  1. Ole suʻesuʻega e naʻo le 5 sekone.
  2. E tatau ona faia faʻamalamalamaga i lima mamā, mago. O le paʻu i le mea e pupu ai le paʻu muamua e tatau ona faʻamamaina i le ava ma faʻamaʻi e moe.
  3. Ina ia maua se faʻataunuuga saʻo, e manaʻomia le toto i le aofaiga 0.3 μl (1 le lua).
  4. Ina ia maua le toto, e tatau ona tatala le fusi o le masini ma fai se punopilo i luga o le tamatamailima ma le au. Ona tatau loa lea ona aumai le glucometer i le toto ua faia ma faia seia maeʻa ona gauai. A leai, e ono le saʻo le fua o le fua.
  5. A maeʻa ona faʻaalia le kulūkose, e tatau ona tapuni le fusi.

E i ai se manatu

Mai i faʻatauga a tagata faatau, e mafai ona tatou faʻataunuʻuina o Accu Chek Mobile o se mea maualuga tele le masini, e faigofie ona faʻaaoga.

Glucometer na ou maua ai ni fanau. Accu Chek Mobile na matua ofo lava. E faigofie ona faʻaaoga i soo se mea ma e mafai ona tuʻuina i totonu o se taga; e manaʻomia sina gaioiga e fua ai le suka. Faatasi ai ma le glucometer muamua, sa tatau ona ou tusia uma tulaga faatauaina i luga o pepa ma i lenei fomu faafesootai se fomai.

O lenei ua lolomiina e tamaiti lomiga o fua i luga o se komepiuta, lea e sili atu ona manino mo laʻu fomaʻi aoga. O se ata manino o fuainumera i luga o le lau, o se mea e sili ona manaia, lea e taua mo loʻu maualalo le vaʻaia. Ou te matua fiafia lava i le meaalofa. Naʻo le toe foʻi mai o le tupe na ou vaaia naʻo le tau maualuga o mea taumafa (suʻega suʻega). Ou te faʻamoemoe o le a faʻaitiitia e le au gaosi oloa i le lumanaʻi, ma o le toʻatele o tagata o le a mafai ona pulea sugar ma le faʻamafanafanaga ma faʻaitiitia ai le leiloa mo a latou lava paketi.

Svetlana Anatolyevna

"I le taimi o le maʻisuka (5 tausaga) na mafai ai ona ou taumafai i ituaiga eseese o glucometers. O le galuega e fesoʻotaʻi ma le auaunaga a tagata faatau, o lea e taua ai ia te aʻu o le fua e manaʻomia ai sina taimi, ma o le masini lava ia e siʻitia ai sina avanoa ma e lava lona lava. Faatasi ai ma le masini fou, ua mafai lenei mea, o lea ou te matua fiafia lava. O le gaioiga, e na ona ou matauina le leai o se puipuiga puipui, talu ai e le o taimi uma e mafai ai ona teuina le mita i le tasi nofoaga ma ou te le manao e taʻe pe sasa. "

Taʻiala faʻamatalaga ataata mo le faʻaaoga tatau o le masini Accu Chek Mobile:

Tau ma o fea e faʻatau ai?

O le tau o le masini e tusa ma le 4000 rubles. O se kaseti faataitai mo le 50 fuataga e mafai ona faʻatauina mo le tusa ma le 1,400 rubles.

O le masini i le maketi tau falemaʻi ua uma ona lauiloa, o lea e mafai ai ona faʻatau i le tele o falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa e faʻatau meafaigaluega faʻa-fomaʻi. O se isi mea o le falemaʻi i luga o le initaneti, lea e mafai ona faʻatulagaina ai le mita ma le faʻasalaga ma i se tau faʻaleleia.

Tausaga o mea

O lenei masini e iloga i lana mamanu o loʻo i ai nei, faʻamanatuina le faʻaalia o se telefoni feʻaveaʻi. O lenei auiliiliga o loʻo i ai se mea faʻamaonia ma le mamafa o le mamafa, o lea e mafai ai ona ave e aunoa ma ni faʻafitauli e tusa lava pe sili atu i le tamaʻi taga lima a le fafine. O lenei suʻega ei ai le eseesega o le mata ma se iuga lelei.

O le kaseti lava ia o loʻo faʻaofi i totonu o le gaini, ma e aoga mo se taimi uumi. E le tatau ona fesuiaʻi le masini, o mea uma lava e faigofie mo le tagata faatau. O taimi uma lava, e le manaʻomia ai le aveeseina ma le faʻaofiina o le faailoilo, ma o le mea sili lea e aoga ai lenei suʻega. O le tele o tulaga lelei o lenei mita, e tusa ai ma tagata faʻaoga, o tulaga nei:

  • O se lipine faʻatasi ma se suʻega e aofia ai le limasefulu fuataga e aunoa ma le manaʻomia e sui le kaseti.
  • E mafai ona faʻafetaui faʻamaumauga faʻatasi ma se komepiuta.
  • O le i ai o se matala lapoa ma ni uiga lapopoa ma susulu.
  • Faʻatalatalanoa taʻavale faatasi ai ma se lisi manino i le gagana Rusia.
  • O le vaitaimi o le gaosiga o faʻamaumauga, e fai ma tulafono, e le sili atu ma le lima sekone.
  • Mauaina o le saʻo maualuga o suʻesuʻega i fale, talu ai e toetoe lava tutusa lava taunuuga e maua mai i suʻega suʻega.
  • O lenei mita ei ai lona tau taugofie e tusa ma le tolu ma le afa afe rubles.

I le lomiga o tau: ioe, e mafai ona faʻatau sau faʻataʻitaʻiga i nai taimi taugofie. Ae peitai, e sili atu le faʻaalu o tupe i le Accu-Chek Mobile glucometer i le taimi. E tusa ai ma iloiloga, o le pusa o lenei masini o le a aoga mo le tele o tausaga.

Ia faaeteete!

E tusa ai ma fuainumera, e tusa ma le lua miliona tagata e maliliu i tausaga uma mai le maʻisuka ma aʻafiaga faʻapitoa i le lalolagi. I le leai o se lagolago talafeagai, o le maʻisuka e oʻo atu ai i ni faʻafitauli eseese, e faʻaumatia ai le tino.

O aʻafiaga, gangrene o le maʻisuka, nephropathy, retinopathy, maʻi o gaʻo, hypoglycemia ma le ketoacidosis e masani lava ona maua. O le maʻisuka e mafai foi ona oʻo atu i le kanesa. I le tele lava o mataupu uma, o le maʻisuka e ono oti faʻatasi ma se maʻi tiga, pe liliu atu i ni tagata moni ei ai manaoga faʻapitoa.

O le a le mea e tatau ona faia e tagata gasegase?

Muamua lava, o togafitiga e le tatau ona faʻagaloina ma e tatau ona feutagai ia fomai i le taimi. I le taimi nei, ua amataina se polokalama feterale ua taʻua o le "Healthy Nation", lea e aiaia ai le tuuina atu o se glucometer i tagata tagatanuu uma o Rusia e aunoa ma se totogi. O faʻamatalaga auiliili e uiga i lenei mataupu ua tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

Accu-Chek Mobile ma ona tomai faapitoa

O le au suʻega e aofia ai le suʻega faʻatasi ma le peni tui e faʻaaogaina ai se pu e ono-toncet. E faʻapipiʻi le au i le mataupu pe a tatau ai, e mafai ona tatalaina. E le gata i lea, o le fusi ei ai le maea ua faʻapipiʻiina i se fesoʻotaʻiga faapitoa faapitoa a le USB.

O lenei metotia e matua le manaʻomia lava mo le fesuiaiga, lea, e tusa ai ma tagata faʻaaoga, o lona aoga sili lea. O le isi itu matagofie o le mita o le kulukose Accu Chek Mobile o lona mafaufau tele lea, e tusa ma le lua afe taunuuga. O le mea moni, e le mafai ona faʻatusatusa i le fuataga o le manatuaina o isi glucometers, lea o le numera pito i maualuga o faʻamaumauga faʻamaumauga e tutusa ma le lima selau fua.

E tusa ai ma faatonuga mo le Accu-Chek Mobile glucometer, o le tomai faʻapitoa o lenei masini e pei ona taʻua i lalo:

  • O le gadget e mafai ona faʻaalia le tau aogā mo aso e fitu, lua vaiaso ma le masina e tasi, faʻapea foi ma le kuata.
  • Mo le siakiina o le glucose index, o le masini e naʻo le 0.3 microliters o le toto, ma e le sili atu nai lo le pa'ū.
  • E saʻo lava, e mafai e le tagata gasegase ona ia iloa tonu le taimi na ave ai le fua (aʻo leʻi 'aʻai pe a maeʻa).
  • O le tagata e puleaina ua paʻu i le plasma toto.
  • E mafai ona e setiina se faamanatu e fesoasoani ai i tagata e manatua o le taimi lea e faia ai se suʻesuʻega.
  • O le fuataga o fuataga a le tagata faʻaaoga e faʻapitoa foi ona fuafuaina.
  • O le suʻega o le a tali atu i le taua tele o le kulukose i le toto o le tagata gasegase ma se foliga lelei.

O lenei masini e i ai se tagata e faʻaaogaina le taʻavale e galue toetoe lava a le faʻaleagaina. O se moli paʻu e lava lea e faʻaalia ai le tasi mataua o le toto, lea e tatau ona maua ai se suʻega kulukose.

E tusa ai ma iloiloga, Accu-Chek Mobile e faigofie ona faʻaaoga.

Tasi o le suʻega mo le masini

E pei ona taʻua i luga, o le gadget na faʻaalia e aunoa ma le faʻaaogaina o suʻega masani. O loʻo taʻu mai ai e le tatau i le tagata maʻi ona alu ese mai se mea faapitoa i taimi uma, ma tuʻuina atu i totonu o le suʻega, ona ave lea i fafo ma lafo. O le a na o le tasi le taimi e faʻaofi ai le kesi i totonu o le masini, lea, e pei o se tulafono, ua lava mo le limasefulu fua, lea, o le mea moni, e matua tele lava.

Faamatalaga o le Accu-Chek Active mita

O le glucometer ua taʻua o le Accu-Chek Asset ua faamoemoe mo le fuafuaina o le kulukose o le toto fou capillary. O lenei mita e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma fasi pepa e talafeagai mo lenei mamanu faapitoa. I le mea e manaʻo ai se tagata e faʻaaoga se isi suʻega suʻega, ona tatau loa lea ona mulimulitaia faatonuga i faatonuga.

O iloiloga a tagata o le Roche Accu Chek Active glucose mita e tatau ona toe iloilo muamua.

O le siakiina ole kulukose, lea e aofia ai sikola faʻataʻitaʻiga ma se glucometer, e talafeagai mo le siakiina o oe lava, ma, faʻaopoopoga, mo le faʻaaogaina faʻapitoa. Faafetai i lenei faiga, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka e mafai ona latou pulea taitoatasi a latou kulūkose. E le gata i lea, e mafai e tagata tomai faapitoa i le fomaʻi ona mataʻituina le maualuga o le kulukose o le toto o latou tagata gasegase e faʻaaoga ai le faiga e fesiligia o se vaega o se faʻamaʻi faʻafuaseʻi i mataupu o masalomia o le maʻisuka.

O lenei faiga e talafeagai mo le fuaina o le toto na maua mai nofoaga eseese. Ae o lenei gadget e le tatau ona faʻaaogaina e faʻavae ai pe le faʻatagaina ai le siama o le maʻisuka. O lenei mita e fetaui lelei mo le faʻaaogaina e tagata e le lelei le vaai, ona e iai le eseesega o le mata ma mataʻitusi tetele. Faaaoga lenei meafaigaluega e tusa ai ma faatonuga ua faapipii. A leai, o puipuiga puipui atonu e le aoga. O le masini Accu-Chek Asset e faamoemoe muamua mo le faʻaaogaina o le fale.

Accu-Chek Asset ma suʻesuʻega

Mo fuafuaga suʻesuʻe, 0.6 microliters o le toto e manaʻomia. O fua o fua o loʻo i luga o le faʻaaliga pe a uma le lima sekone. O le fuataga o se ituaiga elemene. Ua mamanuina le mafaufau mo le lima selau fua e faailoa ai le taimi tonu ma le aso o le auiliiliga. O le faʻatusatusaina o le tau aogā na maua muamua ma le maeʻa ai o se taumafataga ua saunia mo le fitu, sefulufa, tolu sefulu ma le ivasefulu aso.

E mafai ona maka faaiʻuga taʻitasi e pei ona maua muamua pe ina ua uma ona 'ai. O le fuainumera o fuainumera fuainumera e faʻaaogaina nei faailoga ma lipoti e tuʻufaʻatasia mo ituaiga uma o fuataga. Sugar i le tasi ma le afa i le lua itula talu ona 'aʻai (lea o se faailoga o le tolopoina) o se mea sili ona taua e mafai ai ona tatou iloiloina le lelei o le inisalini mo meaai.

I le mea na filifilia e se tagata se faʻamanatuga pe a uma ona 'ai, o le a tuʻuina atu e le masini se faailoga faapitoa i le itula pe lua pe'ā maeʻa ona fuaina aʻo leʻi' ai. O lenei mea o le a tuʻuina atu ai se faʻamanatuga o le manaʻomia ona fai ni fuataga pe a uma taumafa.

Accu-Chek Asset ma mea faigaluega

O lenei masini e iai vaega nei:

  • O le i ai o se faʻailo ma le mafai ona faʻatulaga ni fa fa i le taimi i aso taitasi e faamanatu ai ia te oe le manaomia ona fua le suka.
  • O se tasi laasaga mo le hypoglycemia (o lona uiga, maualuga le maualuga o le suka) ua faatuina i tulaga taitasi. I le tulaga o le fua o le fua e maualalo, o le mita o le a tagi.
  • Faailogaina o taunuuga i luma ma le maeʻa o taumafataga.
  • Tuuina atu o se faamanatu o le manaʻoga e fai fua i meaʻai.
  • Le auai o le masini faʻapipiʻiina o le masini pe a ulufale atu i se vaega o le suʻega.
  • O le masini, e pei o se tulafono, e liliu i le lua minute pe a maea le galuega.
  • O loʻo iai le avanoa e faʻasalalau ai faʻamatalaga i se komepiuta patino e ala i infrared. Ae o lenei mea e manaʻomia ai se faʻapipiʻi USB.

Vaevaega

E faʻaaogaina e le glucometer ia fasi suʻesuʻega faapitoa e fuafua ai le kulūkose i totonu o le toto, ma, i se faʻaopoopoga, lalaga mo le peni tui. I le tulaga e manaʻomia e le tagata maʻi ona fua le tele o le suka i le tele o taimi, aua nei galo e faʻatonu le tele o mea manaʻomia mo le masini.

O le taimi nei ua matou iloa mea o loʻo talanoa ai le au faʻatau e uiga i glucometers na faʻatalanoaina muamua i a latou iloiloga ma le tele o latou manatu o nei vailaʻau faafomai e saʻo ma faʻamaonia. Lalo o le a tatou iloiloina iloiloga e uiga i Accu-Chek Mobile ma Accu-Chek Asset.

E tele manatu e uiga i le Initaneti Accu-Chek Mobile ma Accu-Chek Asset. Ae e taua le taʻu vave atu o Accu-Chek Mobile, e tusa ai ma iloiloga, manumalo manumalo. Faʻamatalaga e le au faʻatau e sili atu le sao o lenei masini ma e ofoina atu le tele o avanoa. Pau lava le le fiafia na mafua ai ona maualuga le tau.

O a ni iloiloga e uiga i le Accu Chek Active glucose mita?

O le faʻamatalaga i luga o le mita ua taua o le "Accu-Chek Asset", e viia ai e le aufaatauvaʻa ona o ana galuega, tau taugofie ma uiga lelei Siamani. Faatasi ai ma isi mea, ua maitauina foi e faigofie tele i le faagasologa o le talosaga ma o loʻo faʻaalia i le sao atoatoa o fua. E le fiafia tagata i le mea moni e faapea o le tausiga o lenei masini e manaʻomia ai mea taugata, ma, i se faaopoopoga, o se mataua tele o le toto e manaʻomia e maua ai se taunuuga.

Na matou iloiloina iloiloga ma faatonuga mo le Accu-Chek Mobile glucometer.

Accu-Chek Active

Le faʻatau sili ona faʻatau atu i le lalolagi i polokalama a Accu-Chek. E mafai ona e fuaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala ile 2 auala: pe a saʻo le tuusao i le masini ma fafo. I le tulaga lona lua, e tatau ona tuu i totonu le mita i le mita le sili atu i le 20 sekone.

E mafai ona iloilo le saʻo le fua o fua. Ae e sili atu le siakiina o le saʻo ma le fesoasoani o togafitiga faapitoa.

  • Leai se faʻamatalaga manaʻomia. Mo le faʻaaogaina o le masini e te le manaʻomia e te ulufale ai i faʻamaumauga o faʻamaumauga, o le tino e otometi lava ona faʻatutuina.
  • Fua i auala e lua. E mafai ona e maua le iʻuga i totonu o le masini.
  • Seti le aso ma le taimi. O le masini e otometi le setiina o le aso ma le taimi.
  • Faʻamasinoga. O faʻamatalaga mai fua muamua ua teuina mo le 90 aso. Afai e fefe se tagata e galo le faʻaogaina o le mita, o loʻo i ai se faʻatonuga o le faʻamalo.

Accu-Chek Performa

Le faʻataʻitaʻiga masani na faʻaaogaina e le tele o le maʻisuka. Mo le auʻiliʻiliga, e manaʻomia se laʻititi o le toto, ma oi latou o loʻo moomoo e mafai ona tuʻu faʻamanatuga e uiga i fua.

  • O le olaga ola ole vaega o suʻega e le faʻalagolago i le aso e tatala ai. O lenei mea o le a fesoasoani ia aua nei galo e uiga i suiga o siaki suega ma laveaʻi oe mai faʻatatauga le talafeagai.
  • Manatua mo 500 fua. Faatasi ai ma le 2 fua i le aso, o le iuga o le 250 aso o le a teu i le mafaufau o le masini! O faʻamatalaga o le a fesoasoani e pulea le faamaʻi e le fomaʻi. O le masini foi e teuina fua faatatau fuainumera mo le 7, 14, ma le 90 aso.
  • Tonu. Faʻaaloalo i le ISO 15197: 2013, lea e faʻamaonia e tagata tutoatasi tutoatasi.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

Accu-Chek Mobile

O le glucometer aupito lata mai o le iloa lea i le fuaina o le kulukose. O le vave faʻavavevave & alu i tekonolosi e mafai ai le suʻesuʻeina e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga.

  • Faʻataʻitaʻiga fua fua. Ina ia faia le auʻiliʻiliga, e tatau ona e maua le toto i se kiliki se tasi i luga o le paʻu, ona tatala lea o le tapuni i le masini ma faapipii se tamatamai lima tuitui i le moli malu. A maeʻa ona alu ese le lipine ma o le a e vaʻai i le iuga i le faʻaaliga. Fuaina o fuataga i totonu o le 5 sekone!
  • Pamu ma cartridges. O le televave & gofie tekonolosi e le mafai ai ona sui ni laupepa ma tofotofoina fasi pepa pe a maeʻa iloiloga taitasi. Mo le auiliiliga, e tatau ona e faʻatau se cartridge mo le 50 mea ma se pamu i le 6 lancets.
  • Faʻamasinoga Faatasi ai ma foliga o le galuega: o le uati o le uati, lipoti, le gafatia e fesiitai ai iuga ile PC.
  • 3 i le 1. O le mita, siaki kaseti ma le taʻavale ua fausia i totonu o le masini - e te le manaʻomia se faʻatau se isi mea!

Accu-Chek Performa Nano

O le glucometer Accu-Chek Performa e ese mai isi ata i ona vaega laiti (43x69x20) ma le mamafa maualalo - 40 kalama. O le masini e maua ai se taunuuga i totonu o le 5 sekone, e faigofie ona feaveaʻi faʻatasi ma oe!

  • Faʻamau. Faʻafaigofie ona fetaui i totonu o lau taga, ato fafine poʻo ato ato ato.
  • Nofoaga e faʻaosoina ai le Black. Faʻapipiʻi faʻatasi - i le amataga. I le lumanaʻi, e leai se manaʻoga e suia.
  • Manatua mo 500 fua. Tau faʻatatau mo faʻataʻitaʻiga mo se taimi faapitoa e mafai ai e le tagata faʻapitoa ma le fomaʻi ona mataʻituina ma fetuunai le faagasologa togafitiga.
  • Puʻeina le malosiaga faʻaoʻo. O le masini lava ia e alu i le 2 minute pe a maeʻa le suʻega.

Accu-Chek Go

O se tasi o ata muamua o Accu-Chek na faamutaina. O le masini e iloga i le gafatia e ave ai toto e le gata mai tamatamailima, ae mai isi vaega foi o le tino: tauau, lima. O le masini e itiiti ifo i isi i le Accu-Chek line - o se mea itiiti manatua (300 fua), o le leai o se uati o le uati, o le leai o se toto e taua i luga o se vaitaimi, le le mafaia ona fesiitai atu i luga o le komepiuta.

Faatusatusaga uiga o glucometers

O le laulau e aofia uma ai faʻataʻitaʻiga sei vagana ai le tasi ua faʻaumatia.

FeʻauAccu-Chek ActiveAkku-Siaki PerformaAkku-Siaki feaveaʻi
Toto toto1-2 μl0.6 μl0.3 μl
Maua le iuga5 sekone i le masini, 8 sekone - fafo atu o le masini.5 sekone5 sekone
Tau o suʻega / kiliva mo 50 fuaMai le 760 tusi.Mai le siliva 800.Mai le 1000 rub.
MataLanu uliuli ma papaeLanu uliuli ma papaeLanu
TauMai le 770 solo.Mai le 550 suʻe.Mai le 3.200 rub.
Manatua500 fuataga500 fuataga2,000 fua
Fesoʻotaʻiga USB--+
Auala fuaPhotometricFaiga eletisePhotometric

Fautuaga mo le filifilia o le ata saʻo

  1. Fuafua i le paketi o loʻo e faʻatau ai le mita.
  2. Faʻataʻitaʻi le faʻaaogāina o le laumei o fasi pepa o suʻega. O oloa taugofie e eseese e ala i faataitaiga. Iloilo pe fia le tupe e te faʻaalu i le masina.
  3. Vaavaai mo iloiloga i se faʻataʻitaʻiga faapitoa. E taua le faamasani ia oe lava ia i ni faafitauli e ono tulai mai e faavae i manatu o isi tagata ina ia mafai ai ona e mafaufau i mea lelei ma le lelei.

O le a le mea e faʻatau pe afai e tapulaa le paketi?

"Aseta" e faigofie i le mafai ona e maua le taunuʻuga i ni auala se lua - i le masini ma tua atu. E faigofie mo le faimalaga. O vaega o suʻega i le averesi e tau 750-760 ruʻu, e sili atu le taugofie nai lo le Accu-Chek. Afai ei ai sau faʻasologa o pepa faʻatagaina i falemaʻi ma faʻailoga i faleoloa i luga o le initaneti, o le a sili atu ona tau le tele o laupepa.

"Performa" e ese mai i le tau (e aofia ai fasi siaki ma meafaifaaili) i totonu o le lua selau rubles. Mo fuataga, e manaʻomia se pa'ū toto (0.6 μl), o lenei mea e itiiti ifo nai lo le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga.

Afai e le taua tele mo oe se lua selau rubles, ona sili atu lea ona ave se masini fou - Accu-Chek Performa. E sili atu ona sao, aua o loʻo i ai se auala eletise e fua ai fua.

O le a le mea e faʻatau pe afai e le faatapulaaina le paketi?

O le mita o le glucose o le Accu-Chek Mobile e faigofie ona faʻaaogaina. O le lanua e sau ma le mita. Leai se mea e te popole ai i ni suʻega aʻo e savali pe faimalaga, e pei ona tatau ona suia le fausaga fou pe a maeʻa ma e le mafai ona leiloloa. A uma ona faʻaaogaina, o le numera o totoe o fua o le a faʻaalia i luga o le lau.

E tatau ona faʻaofi i totonu o le tagata faʻatoʻa le paʻu ma le ono pu. O le a e vaʻaia e faʻaaogaina uma nila i luga o le paʻu - o le a aliali mai se mumu moli ma e le mafai ona toe faʻaleleia.

O taunuuga o suʻesuʻega e mafai ona sii mai i se komepiuta, faʻapea foʻi ma le matamata i faʻamatalaga i masini i fua muamua. E sili atu le faigofie i le faʻatinoina ma sili atu ona faigofie ona faia malaga ma malaga.

Tala o le Maʻisuka

Yaroslav. Sa ou faʻaaogaina le "Nano's Performance" mo se tausaga i le taimi nei, o pusa tofotofo e taugofie nai lo le faʻaaogaina o le glucometer Van Touch Ultra. O le saʻo e lelei, faʻatusatusa i le falesuesue faalua, o le vavalalata o loʻo i totonu o le tulaga masani. Na pau le leaga - ona o le lanu lanu, e masani ona e sui le maa

Maria E ui o le Accu-Chek Mobile e sili atu le taugata nai lo isi glucometers ma o ana suʻega sili atu ona taugata, e le mafai ona faʻatusatusaina le glucometer i soʻo se isi masini! Mo le faigofie e te totogia. Ou te lei vaʻaia se tamaloa o le a le fiafia i lenei mita!

Tuua Lau Faamatalaga