Salati i le totoina: 10 recipes with photos easy, sweet and quick

Aso fanau

Appetizer Recipes → Salads → Saladi iʻa

O tagata e totoina vine e tatau ona fiafia i lenei salati. O se fualaau suamalie ma suamalie i le totoina o se mea moni lava mo ava malosi mo aso malolo faaleaiga.

Fafaga i le fale se suamalie ma maloloina lelei i le tuna. O se salalalelei tele mo i latou o loʻo i luga o se taumafataga ma mataʻituina se soifua maloloina ma lelei. O se saladiga lelei o le tino e mafai ona faigofie, ae i le taimi lava e tasi, e aunoa ma le faʻaituau i lau ata ma le soifua maloloina. Matou te saunia se salati i le tuna, tamato, kukama, olive, fuamoa ma le suauu olive. Laʻau suamalie i le laulau fiafia.

E te le i taumafai e pei o le manava! Sapalai meaʻai "Royal roll" i iʻa mumu - o se teuteuga sili mo le laulau fiafia! Faʻataʻitaʻi fua faigofie mo le tausaga fou!

O le salafa puff salalau "Littlemaidmaid" i le taʻavale, o lago, olive ma le caviar mumu o se mea lelei tele o faʻatauga o oloa. Salamata e tusa ai ma lenei fuataga e le taugofie, ae mafai ona e gafatia i aso malolo faapitoa. O se salamata lanu ma iʻa mumu o le meaai autu lea i lau laulau.

O le salad sala salamu ma le mumu moli ma le moli o se fuamalie fiafia ma suamalie.

Puff salad "Mimosa" o iʻa, fuamoa, kāloti e mafai ona saunia ma se saumalie o le siʻisi ma le sinapi.

O le salatisi salatisi i beets ma le vao, manatuaina o le "togafiti i lalo o se peleini fugafulu" e tofo ai. E na o le salati lenei e faigofie mo le tino ma e faigofie ona saunia. Faia se salati i le vao, apu ma fualaʻau - o uo ma aiga o le a talisapaiaina i le 5+!

O se saladi ma iʻa mumu ma tamato e matua manaia, loto, matagofie ma atoatoa mo se aso malolo. Afai e te teuteuina le salati i le Tausaga Fou, o le a suia atoatoa le olive ma teuteu le laulau.

O le isi salatisi matagofie i le vao. E le na o le lelei, ae o le soifua maloloina. Salati i le vao ma le pepa mumu e teuteu ai soʻo se aso malolo.

Saladi fualaʻau fua ma fuamoa, olive ma sisi. O le salati e foliga mai o le a faamalieina, ae le o le mamafa uma, o lona faʻaopoopoga.

Sa matou saunia le saladitani Siamani masani i le togavao mo le taimi muamua, ma o le salatiga o le tofo lea o tagata matutua uma o le aiga. Fautuaina mo se taumafataga ma meainu malolosi. Le fua lelei atoatoa!

Saunia mo le Tausaga Fou. Filifili salakeke. E te manaʻo i se mea fou? Ma faʻamolemole! :)

Toto lelei, faamalieina ma le le mafaamatalaina le salati i iʻa mumu, musigot, pateta. Ou te saunia na o se sala salafe mo le toeitiiti o aso malolo. Taumafai ma oe!

Salamu fua ma fuamoa ma caviar mumu mo le laulau fiafia. O le tuufaatasiga o lemoni ma le caviar e tautala mo ia lava - e te le tau faia se taumafaiga tele e faia ai lenei salati o le caviar ma saumoni moni moni.

Salati fua ma le mumu mumu, kukama ma apu, teuteu i fuamoa ua gaosia.

O sala salafa e masani ona manaia ma foliga matagofie. O le salati ma le piniki piniki ma le paʻu laau e fetaui ma le laulau 'ai ma le laulau fiafia.

Ou te faʻamautinoa oe - e te leʻi 'aiina sea ituaiga o togafiti i lalo o se peleue fulufulu. E malie? Upu sese! :)

O le salati ma le tuna, tamato, fuamoa o le salu, letisi, sisi ma olive o se mea lelei tele ma matagofie i le laulau fiafia. Faʻaaogā mea aoga uma o vaega o le salati ma le tuna, e mafai ona e fautuaina saogalemu ia i latou oe tausisi i mataupu faavae o meaʻai talafeagai.

Salati "Fagalaʻau i lalo o se peleue fulufulu" ua teuteuina i "rosa" mai pancakes ma beets. Talia, matagofie, fiafia.

Se salati suamalie ma le faigofie o beets ma le vao. Filifili togafiti "i lalo o se ofu mafanafana." O se saladi o mea e maua, o lauiloa, faigofie ma vave saunia, e lelei e pei o se salati fiafia.

O le salad saladi ma le ate, o le sisi, fualaau faisua ma le rimoni e le gata ina matagofie, ae e manaia foi. Afai e te kukaina fualaau faisua muamua, ona mafai lea ona aoina le salati fiafia i le 20-30 minute.

Toa suamalie lelei i sina sina manogi o kiwi ma fualaau suamalie. Faʻafaigofie ona saunia, e mafai ona saunia i taimi uma mo le taunuu mai o malo e leʻi mafaufauina.

O se salati faigofie lava o le ate o le ate, o fuamoa o le salu ma aniani kalama o se meaai manaia ma maloloina. E mafai ona saunia sea salatisi mo se taumafataga a le aiga, pe e mafai ona e tuʻuina i le laulau fiafia.

O le salati keke i le falaoʻai ma laau papaʻu o le a fetaui lelei i totonu o le lisi o soʻo se laulau faʻamanatuga. O le salati o le keke e matua manaia ma faigofie ona saunia, ma o foliga mai o le meaʻai e manaia tele!

Ou te fiafia e kuka se salalafola fafusi i fuamoa, ma sparves, musigot, sisi, pateta ma kāloti. Sa ou manao e auauna atu i le ipu i le laulau fiafia i se auala e faateia ai malo. Sa ou filifili e teuteu i fuamoa, ma ou maua ai se salati tulaga ese lava "Lemon Slice".

Salati o saula ma fualaau faisua, ma laʻau.

Se sati suamalie ma le fiafia i iʻa mumu. E talafeagai mo le 'aiga o le afiafi, o se mea tutoʻatasi, ma e mafai ona ave lona nofoaga sao i luga o le laulau fiafia.

O se fualaau suamalie mo le faia o se meaʻai suamalie suamalie i palu ma peʻa lanumeamata, e aunoa ma se mayonnaise.

O lenei uluai salatisi vine atonu e teʻi ai i mea suamalie e pei o le apu ma le pi. Ae o le taunuuga o le a faʻamafanafanaina oe - o le salatisi e faʻafefiloi lelei fualaau aina, ma togafiti, ma fuālaʻau kuka, ma fuamoa. Taumafai e kuka.

Chladanthemum iʻa salati o se aiga o le mladosa salad salad, ae e sili atu le malamalama ma sili atu le agavaivai. Ma o le mea pito sili ona taua - o le salati e vave, lelei, ma e te le manaʻomia ona kukaina fualaʻau!

E le o se ituaiga o "ofu fulufulu ofuvae", ae o se salati matagofie tele i le vevela, beets, mushrooms ma tamato. Puff salad.

Saladed fish salad, o le mea autu o le suauu suamalie, e lelei mo le laulau fiafia. I le salati feʻalo, o le iʻa e lelei atoatoa i le araisa, apu ma kāloti. Ou te fautua atu ia te oe e fai lau salati ma le faaopoopoina o le mayonnaise.

O lenei salati o le a teuteuina ai soʻo se laulau malologa. Manatua le sala o le tausaga fou.

Salati "Fagalaʻau i lalo o se ofutino fulufulu" i le foliga o se keke, i lalo o se mumu malulu mumu, faatasi ai ma se mayonnaise fale.

O se tasi o mea sili ona lauiloa i le laulau fiafia o le salad salad. O fualaau mo lenei meaʻai tele e ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava ona e saunia se salati vela o le ate o le ate ma le kalaka.

E toatele e fiafia i le togafiti i lalo o se ofu tino. Ae faʻapefea pe afai e inoino se tagata mai le fale? Ou te ofoina atu ia te oe se salatisi saladisi ma fualaau faisua - i se teuteuga fiafia.

O fualaau i salakeke e alu lelei ma pateta. Faʻavae i nei mea e lua, e mafai ona e kukaina le tele o salakeke eseese. Matou te ofoina atu ia te oe se fua mo salati pateta ma sprats.

I le taimi o le anapogi, e iai aso e faatagaina ai iʻa. I le Fagafulu e na o le lua aso, ae i le Petrov ma le Kerisimasi e tele naua aso. Matou te fai se mayonnaise - ma fafo, o loʻo matou sauniuni se salati lelei mo le aso malolo.

O le fua muamua o salati ma le gaosia, avoka ma le mozzarella. Faatasi ai ma lenei fua, e mafai ona e faateia oe pele ma uo. O mea taʻitasi taʻitasi e manaia i lana lava aia tatau, ma e faʻatasi lelei lava.

E te manaʻo e fai se sala salai? E le iloa pe faapefea? Mo oe le fua sili ona auiliili.

E faʻafefea ona teteʻe ae le faia se salati masani, ae matagofie mo le laulau fiafia? O se "ofu mafanafana" matagofie e mafai ona faia i le tulaga o se laau Kerisimasi. I loʻu manatu, matagofie)

O se salati fiafia i iʻa, fuamoa ma fualaau faisua, teuteu i le foliga o se fatu, o le a le gata ina faamalieina ai lona tofo, ae o le a faateia foi i le tulaga muamua o le auauna atu.

O le Mimosa masani e selesele fua ma iʻa fagota e ono masani ai tagata uma. Ae o se suʻega, e mafai ona e kukaina lenei salati i le vevela. Faʻafetai i iʻa faʻafefe, o le tofo o le salamata Mimosa e sili atu ona tumu. O le salatisi o se tala faʻatupeina, lea e mafai ai ona saunia i aso uma o le vaiaso ma luga o le laulau fiafia.

Pe na o mai le malo mai le malo? O se vave vave mai le fuamoa o le "Northern" fuamoa mai fuamoa ma le ate o le ate o le a fesoasoani. E manaia ma maloloina.

O le fua o le peleina e le tele o togafiti i lalo o se ofu tino. Faia se suamalie suamalie ma le fiafia i se meaʻai.

E te fiafia i salamoa? E te manaʻo i se mea fou? Ma faʻamolemole! :) Faʻafefiloi le salati i iʻaʻai, apu, sisi, paʻu, teuteu i foliga o se laumei.

O le isi fesuiaiga o le selesele o le Sunflower, o le taimi lenei tatou te faaopoopo ai mea taumafa. E i ai aʻu sikola, e foliga mai o se mea lelei tele.

Mo i latou e fiafia i iʻa - o se fua faigofie i le gaogao ma le sami. O le vave vave o le gaogao ma le sami e mafai ona faigofie ma vave saunia mo faʻapotopotoga ma uo.

Ou te fiafia i salalati pafasi, ma e oo lava foi i le Taukalama Pamegranate faapitoa. O pene mamele e maloloina ma lelei, avatu le salati o se uiga mataʻina. E tele filifiliga mo lenei salati, o le a ou ofoina atu se salati i le rimoni ma sprats.

O fualaau matala ma sprats ua saunia lelei, ae foliga matagofie ma fiafia. Ona o le faigofie o le kukaina, e mafai ona e kukaina se afaina faff salalau e le gata i aso malolo, ae faapena foi i aso o le vaiaso.

← Muamua | Le isi →

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

Faatasi ai ma fuamoa ma le sukati mumu "Otpad"

Kuki vave i le taimi lava lena: o le a latou fesili mo ni supplements! O se fua faigofie ma suamalie, e aunoa ma se mayonnaise ma meaʻai. I le taimi lava e tasi, ua agavaa o ia mo se laulau fiafia mo se faafiafiaga a le aiga.

  • Vaovao (mama mālū) - 1 itiiti
  • Laʻau mumu (aka Crimean, salati) - 1 le aniani
  • Fuamoa (kuka) - 4 pcs.
  • Letusi - 1 le tele lapoʻa

  • Mustard (Dijon) - 1 sipuni
  • Olive olive - 3 tbsp. sipuni
  • Lemon wai - 1 tsp
  • Tofo e tofo ai

Matou te taoto mea e maua i le saolotoga saoloto, ma sasaa le uluai ofu i luga.

Substrate - letus leaves ua malepe. Aua nei galo e fufulu ma faamamago muamua. Afai o laʻau e maua le taimi e faʻaumatia ai, faʻafefete i le malulu malulu - mo le 20 minute.

E le gata i le gaosiga o meaʻai:

  • Laʻau lapoa lapoa
  • Sisi le sisiʻasisi le afa po o le kuata mama
  • Iʻa. Tatou te tipi (tele lava) pe tipiina (faʻatasi ma fasi ie lamolemole umi)

Faʻafefiloi vaega o le sauuga - o le afa minute! - ma sasaa atu i ai se ipu i le taimi lava e leʻi faia ai.

O le a le mea e le o se faʻailoga mataʻutia o Kaisara vao. ) I luga o le auala, o faʻamago faʻamago lelei e faʻapipiʻi le ipu.

Puff "Mama" faatasi ai ma le totoina, pateta ma apu

Ma o lenei filifiliga ua uma ona filifilia mo se togafitiga mamalu. E leai se faigata i le kukaina! Iloa na o le tuʻuina o vaega taʻitasi i luga o le tasi - ma fiafia i le tofo e ala i le faʻamalosi mo le 30 minute i le pusaaisa.

  • Vaovao (mama mālū) - 1 itiiti
  • Lalu lanu - 1 ulu tele (e oo i le 150 g)
  • Apple (suamalie ma inu) - 1 atoa (ia tofo i le 150 g)
  • Potato (kuka, peeled) - 3 pcs. lona lua
  • Fuamoa (kuka) - 2-3 pcs.
  • Carrot (kuka) - 2 pi.
  • Laʻau o le suauʻu - 3 tbsp. sipuni
  • Malosiaga mayonnaise - e oʻo i le 6 tbsp. sipuni
  • Tofo e tofo ai

Fesoasoani i le galuega:

  • O le salati salalau po o le vaeluaina o ipu

Tatou te tipi le sipisi i afa afa ma filifili se tasi o mea e tolu e tofo ai:

  1. Aua le sauniuni.
  2. Marinate, faaopoopo le vineta (3 vaega) ma le suka (2 vaega) i fasi pepa, faaopoopo sina masima. Tuʻu mo le 20-30 minute. A maeʻa le sua, ona tuʻuina lea o le riki.
  3. Fuga seia mama ma malamalama auro. Tuu i luga o se solo solo e faʻaliliu ai, o lea e faʻafefe ai le suauu tele.

Potatoes, apples, carrots and eggs can be grated in the process of laying layers, o le tuʻuina o le grater i luga o le mamafa.

I luga o se mea lapoʻa lautele o loʻo i ai sau mama salalaʻau poʻo se lapisi mai se mea e tao ai le tao. Pelu ma faʻafefe ia pateta - o le pito i lalo o le salati. O loʻo mulimuli mai o le mayonnaise. O le vao o le a nofo i luga o le fogafale lona lua, ma le apu mama i le lona tolu. Ma le isi, mayonnaise, lea o le a le faatagaina le apu e pogisa.

Mo le vaega lona fa - saunia le siʻi.

O le lima o le a kukaina kaloti, pe a uma le mayonnaise pe a manaʻomia. Ono - fualaau nutimomoia, ma le fitu - yolks. Matou teuteu ma se fulufulu lauulu ma tuu i le malulu mo le itiiti ifo i le 15 minute.

O laasaga e taua, a ea? Faatasi ai ma se ata, manatua e faigofie.

Toto ma le Korea Carrot Fua

O i latou e fiafia i mea suamalie e tatau ona tilotilo i sasaʻe. E fesuiaʻi ai e mafai foi ona kuka i le vao Korea.

  • Lulu manogi suamalie - 1 pc (300 g)
  • Korea carrot - 200 g
  • Bulgarian pepa - 1 pc.
  • Lalu lanu - 1 laisi arati
  • Pasili (greens) - ia tofo

  • Soya sauce - 1 tbsp. se sipuni
  • Vineva (9%) - 2 teaspoons
  • Suauu o fualaʻau - 1.5-2 tbsp. sipuni
  • Titi ma le uliuli pepa e tofo i ai

Mo keke aniani:

  • Suavai malulu - 2, -3 tbsp. sipuni
  • Sugar - 2 sipuni ma se paʻu
  • Vineva (9%) - 2 teaspoons

O le filifiliga e faigofie ona sauniuni - ma se lanu felanulanuaʻi ma se mea fiafia. Vaai i faʻamatalaga uma i se vitio puupuu e lata ane.

Salati i le totoina ma le pateta ma kukama "I le Rusia"

Rich, masani ma le taugata, ae faigofie ma lelei le mamanu, e aofia ai mo le laulau fiafia. O le ai ai mea uma: mayonnaise ma le piko!

  • Fuga vine (salmon salim) - 400-500 g (2 iʻa)
  • Suauu kuka - 1 pc. tele (100 g)
  • Kaloti kuka - 2 pcs. (150 g)
  • Apple (ituaiga oona) - 1 pc. ala (100 g)
  • White onion - 1 pc. (e oʻo atu i le 100 g)
  • Pamu cucumber - 2 pi. (e oʻo atu i le 100 g)

  • Mayonnaise - 8 tbsp. sipuni
  • Apple cider vinegar (6%) - 1 tbsp. se sipuni
  • Mustard (ala, saunia) - 2 tsp
  • Titi - ½ sipuni
  • Pepa lanu uliuli - 1 sipuni

O le a tatou iloiloina ia oloa ma saunia i latou pe a tatau ai.

  • Afai o kulupu ma le paʻu tino, ia fufulu muamua.
  • Afai o le fusi e sili atu le suamalie, soʻo tasi le itula ile susu, fufulu ile vai ma faʻagogo ma solo.

Sa matou tipi i totonu o se tamai pusa, e pei o luga o le olive: pateta, kāloti, paluga o le apu, togafiti vao ma piko. Oti maoti lelei le aniani.

Faʻatasi ia fasi ma faʻafefiloi.

E tumau pea e saunia le sauuga. Matou te faʻafesoʻotaʻi vaega uma ma paʻu i le tui. Liligi le paluga salati.

Faʻafefiloi ma nofo i le malulu mo le itiiti ifo ma le 30 minute e faʻasolosolo ai le faʻaoga.

Salati i le totoina ma pulou "Fox coat"

O sina taumafaiga laitiiti ma e te tautuaina se ipu lelei tele i le laulau fiafia. Lua keke meataalo o lenei fua "i lalo o se peleini fulufulu": le mamanu o le pito i luga o kāloti ma se tuufaatasiga tulaga ese o iʻa ma musika. E foliga mai o mea eseese uma, ae faamamafa faamamafa le tofo o le tasi i le isi.

  • Vaovao (vaeluagalemu) - 1 pc.
  • Carrot (tele) - 1 pc.
  • Potato - 3 pcs.
  • Musika (matou te taina) - 300 g
  • Aluga - 1 siʻitiʻiti laʻitiiti
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Mayonnaise - 6-8 tbsp. sipuni
  • Suauu - mo le faʻavelaina
  • Tofo e tofo ai

Tatou amata i tua o le ogaumu. Fufulu fuamoa, kāloti ma pateta, ia faʻamafanafana, pi ma tolu. Sili i luga o se mea e gaosia.

Tatou te tipi ni aniani laʻititi ma pulou ma sasaa i totonu o le apa. Fuga seia oʻo mai se mea manaia auro. Afai e te le manaʻo e faʻafefe i le kukaina, ia ave vave pulou pulou.

Ua oo i le taimi e faataatia ese ai le palapala. Vali lanu paʻu taitasi i le mayonnaise. E mafai ona e faaseʻe mai le smear ia tofo.

  • Vaatoʻaga - Potato - Fuamoa - Musuligi ma aniani - Kāreti.

O le ufiufi moli o se mea manaia e faʻatulaga i foliga o se fox. Ae peitai, e mafai ona e moemiti i le faia o le la, squirrel ma e oo lava i se kamela, pe afai e lava lou tomai.

"Faigofie" faʻatasi ma beets ma pateta

  • Fatuga (salted, fillet) - 200 g
  • Beets (medium) - 2 pcs.
  • Potato - 3 fatu
  • Onion - 1 pc.
  • Suauu (sili le olive) - 3 tbsp. sipuni
  • Lemoni suamalie, pepa - ia tofo

Laʻau palu ma pateta poo le tao i totonu o le ogaumu (i le pepa alumini - e sili atu le vave!). Tuu le mafanafana ma aveese le pele. Tatou te tipi mea uma e fai ma se pusa paʻu tutusa, lapisi, faaopoopo le suauu. E le galo i latou e alolofa i le faanatinati ma le le fiafia e uiga i le pepa ma le lemoni. O lena mea uma!

Tau lava o le faia o se salati e aunoa ma ni pateta.Po o le, aveeseina aʻa, ia faaopoopo le apu. Ma o le a matou saunia le tuʻuina o le kesi. Lulu le suauu (3 sipuni) ma le sinapi manogi ma le sua o le lemon (1 sipuni se tasi). E mafai foʻi ona e faʻafefiloi le meli - ia tofo (1 teaspoon ua lava mo i tatou). E foliga mai e le o se mea matagofie, ae o le tofo e matua eseese lava - e ese ma e le masani ai!

Matou te tuʻuina i le fasi pepa se mea faaopoopo se tasi - kulimi ua kuka, pi po o pi. Ave mumu mumu, 2-3 tbsp. sipuni.

Ma o se mea sili lea e leʻi faamoemoeina le gutu-inuinu: o pusa o tomato ua suamalie po o se mea mumu mumu. Aua e te valea e sasaa fualaʻau ma le vai inu mo ni nai minute ma aveese le paʻu. O le tino mausali e lagona le tele o juicier, ma o saladi o loʻo sili atu ona manaia.

I le auala, i paluga o pati, e aoga le na o na o le pulupulu, ma tuu le vai i totonu o se masimasi, fefiloi ma le sua o le tipolo.

"E faigofie lava!" Faatasi ai ma lanu lanumeamata

E maeʻa ona faia i le sefulu minute, ma e 'aina i le lima. :)

Matou te manaʻomia:

  • Totoga - 250 g
  • Suauu kuka - 1 pc.
  • Peas (kuka poo le tioisa) - 100 g
  • Alu (e sili ona suamalie mumu) - 1 pc.
  • Umu - 1 tbsp. sipuni (faʻamaʻaina lelei)
  • Olive olive - 2 tbsp. sipuni
  • Lemon wai - 1 tbsp. se sipuni
  • Le tofo: masima, pepa uliuli

Tipi pateta i ni fasi pupuu. Matou te lūlū le fusi vao i lona tele. Matou te fesootai.

Tipi le aniani i totonu o le kuata po o le afa afa ma sasaa i luga le sua o le tipolo. Tu i luga mo ni nai minute, fusi le tipi ma faʻaopoopo i isi mea e lua. Faaopopo meaʻai, pi, suauʻu. Faamasima ma le pepa e tofo ai.

Falaisa, kāloti ma kukama

O faʻaupuga ma le araisa e maua ai le umi i totonu o lo matou aiga, ae o lenei seti matagofie e faigofie ma lelei. E ono le mafai ona sui le olive i le laulau fiafia, ae o le a mafai ona ia faia le vaega o se fatu loto i se taumafataga faaleaiga lautele.

  • Fuga o le vao (malamalama lelei) - 500 g
  • Onions - 1-2 pcs. (e oo i le 120 g)
  • Kāreti - 1-2 pcs. tele (e oo i le 150 g)
  • Fugama fou - 2-3 pcs. (10-12 cm le umi)
  • Risi (kuka) - 120-130 g
  • Umu (i fasi fasi pepa) - 2 tbsp. sipuni
  • Lemoni suamalie - 2 tbsp. sipuni (faitalia, mo le fiafia i le ita)
  • Mayonnaise - ia tofo: e oʻo atu i le 3 tbsp. sipuni
  • Titi, pepa - ia tofo
  • Letusi - 4-5 pcs. (mo le fafagaina o le meaʻai)
  • Laʻu suauu - mo le faʻavelaina

  • Faitau i se isi fualaʻau auala e faʻapipiʻi ai leisa ma faigofie.
  • Afai e te le fiafia i le araisa, sui i le aofaiga tutusa o le pateta ua vela ua kukaina, lea e kuka lelei.

Taʻu le araisa ma faʻaliliu. Matou te tilotilo i kāloti, faʻafefe i totonu o se paʻu lapoa ma oso i totonu o se falai - matou te le manaʻomia se paluʻu maoaʻe seʻia faʻamaluluina. Sue lemu i luga o se solo solo e gaosi ai le suauu sili atu.

Matou te tipi le aniani i totonu o ni limite-mama, sela laitiiti ma sasaa i le sua o le tipolo mo le 5-7 minute.

◊Oti afifi vao e aunoa ma ni ponaivi i totonu o se tamai pusa. Taofi le kukama ma fasi manoa pupuu. E taua le aua le mama: e sili atu le matagofie ma sili atu ona mautonu. Tatou te tipi le dill i se mea itiiti ma mafai ona aufaatasi ma fasi kukama.

Faʻapipiʻi se faʻavae faigofie i luga o faʻamau:

  • Laulamu laʻau - Rice + le tui o le masima + se fasi lanu o le mayonnaise - Aʻa - Aniani tipi (fuʻe suamati o lemoni)! - Kāreti - O se faʻalanoaga manino o le mayonnaise - O le faʻafefiloi o kukama ma le dill

Matou te le faʻaosoosoina le matagofie o le puff mo le umi - tasi le itula i totonu o le pusaaisa. A o le i ai, ia faaopoopo i luga ina ia sili atu ona lelei kukama.

Fafagaina ma le avoka "Bold Chic"

Latou te taumafai ma le faʻaeteete ... Ma ole atu mo supplements! O le tulaga le suia lea o lenei uluai seti o oloa i totonu o se salati suamalie e aunoa ma le mayonnaise. I lo tatou tofo, e talafeagai foi mo se taumafataga fiafia.

  • Avocado - 1 pc. (fuataga lautele)
  • Faʻafefete faʻamaʻi vao - 150-200 g
  • Kukama (fou) - 1 pc. (tele)
  • Chicken Egg - 1 pc. + 1 le kulimi mo le saumalie
  • Apple (suamalie ma inu) - 1 pc. (laʻititi, peʻe)
  • Laʻau failaisa - 3 tbsp. sipuni (e mafai ona suia i pateta)
  • Mustard (suamalie) - 1-2 tbsp. sipuni
  • Luauu o fualaʻau - faʻafefiloi ma le sinapi
  • Dill poo chives - filifiliga
  • Titi ma le uliuli pepa e tofo i ai

Na matou tipiina mea uma i totonu o se tamai pusa. Matou te ave laumei e aunoa ma le faʻanoanoa ma le kukaina lelei. Matou te faia le saumalie: tasi le kulumu tunu lelei e kuka lelei i se vavae ma faʻafefiloi ma le sinapi - e leai ni pulumu. Faʻaopopo le suauu ma faʻafefiloi seia oʻo ina lamolemole Toe faʻaaoga le masini o mea e gaosia. Ua sauni le tamaʻitaʻio Brave!

"Tagogo" i pi ma fualaʻau

O se ipu e aunoa ma se mayonnaise ma le tele o le malamalama ma fuamalie fualaʻau. E lelei le faʻaaogaina o pi pi. I le faasao, e sili atu ona malosi, ma o le pi lava latou e tutusa lelei le laugatasia.

O le nofoaga o le lavea e fiafia i aso o le vaiaso, o se pikiniki malie, o se taumafataga fiafia i le taimi mafanafana. E mafai ona faatulaga se lagona o lagona o le tautotogo i le ogatotonu o le taumalulu, pe a mafai e le paketi ona e faʻatau mai fualaau faisua.

  • Loto feololo mama - 1 pc. tele
  • Alu (sili ona lanu mumu) - 1 pc.
  • Ata - 1-2 cloves
  • Pini (mumu, pulou) - 1 le (200-240 g)
  • Bulgarian pepa - 2 pcs.
  • Tomatoes - 3 pcs.
  • Greens (pasisa ma le dill) - 3-4 tbsp. sipuni (faʻamaʻaina lelei)

Mo le sipuni saula ma le faapaleʻele:

  • Laʻu suauu - 2-3 tbsp. sipuni
  • Apple cider vinegar (6%) - 3-4 tbsp. sipuni
  • Sugar - ½ sipuni

O le kuka o loʻo faʻaalia lelei i le vitio o loʻo i lalo. Faamolemole ia matau o le a alu uma le kulimi ma le suka i le riki mo le teu. O le tele mo le seleseleina o fualaau faisua o le faʻaoga. O le faʻamaʻaʻaina lelei e na o aniani ma laau e manaʻomia.

E faʻapefea ona tipi vave iʻa ma leai ni ponaivi

E lua ni auala mai se teine ​​lalelei. O le lona lua o le anapogi ma se iʻa e taamilo i le siʻusiʻu - mai le 02:28.

Ma afai e te faʻafesoʻotaʻia lenei fesili i se vaʻa tomai faapitoa? Faʻapitoa mo le polokalama YouTube atoa o loʻo faʻatinoina e se vaʻa: o mea uma e manino ma manino. Aʻo le i amataina le fagota iʻa e le uma le sefulu sekone.

E faaopoopo i le kuka o pateta ma beets, mo soʻo se filifiliga i la tatou filifiliga o le a faʻaaluina le afa afa itula mai le malosi. E le matagofie? Aemaise lava i na uluai fatuga, lea e le o se agasala e tuu i luga o le laulau fiafia. Faʻaopoopo la matou seti i faʻamatalaga ma le mana fiafia!

P.S. 4 isi faʻataʻitaʻiga ma vitio: Danish ma le 2 i le 1 mo le aso malolo

O le fesuiaiga muamua ma pateta ma apu o le tosina mai lea i se sosogi vevela i luga o le kulimi ma le sinapi ma le sua o le tipolo ma le pepa uliuli.

Ma o le faiga lona lua e pulea e le lauiloa Ilya Lazerson. Laʻau tipi kohlrabi, apu, kulu mafiafia ma kulimi mumu e fetaui ma iʻaʻai.

Alaladulela salati ma le kuka ma le sisi poo le pasta mo sandwiches.

  • Fuga vine - mai le 3 iʻa tele
  • Kāreti kuka - 4 pcs.
  • Tisaga faagasolo - 2 pcs. (180-200 g) poʻo le 3 pcs. mo salati
  • Pulu - 100 g (naʻo le pasta)
  • Umu (mea totino) ma mea manogi: filifiliga

O mea uma e faigofie pei o le lelei. Ma o algorithms mo le manuia e mamao mai le tasi.

Tuu le sisi i le pusaaisa mo le 20-30 minute. A uma lena, o le a sili atu ona faigofie ona tatu.

Afai tatou te tipi mea uma i totonu o se tamai paʻu, tatou te maua se salati. Na ia ole atu mo se tartlet!

Ma afai tatou te liliu atu i se mea e sili atu, o loʻo i luma oi tatou o se faasalalauina malie.

O le isi filifiliga lelei: ia tapenaina lelei le togafiti ma faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i totonu o se paʻu tutusa o vaega o loʻo totoe. O le ai ai le tele o lanu, ma o le palota o le paʻu o le a faʻasaoina. Afai e te tipi kokoloti, o le a afaina ai fuamoa. Vaʻavaʻai i totonu o se meaʻai ma le tipi, lea e sosolo i luga o le sanuisi. Fafaga meaʻai e aunoa ma le faʻalavelave!

E foliga mai o le Peking ma le totoina? Ma ioe! Se fua faigofie ma le suamalie ma se faamamafa i luga o ni meaʻai ma e aunoa ma se mayonnaise. I ni nai minute i se ata matagofie o le ae iloa mea uma e te manaʻomia mo le manuia.

Tuua Lau Faamatalaga