Teraflex mo le maʻisuka: e mafai ona suʻeina meaʻai mo le maʻisuka ituaiga 2

E lelei le galue o Glucosamine pe a faʻapipiʻiina ma le chondroitin, o lea e lelei ai e lua i lau vailaʻau.
Ina ia mafai ona gaogao uma i le musika (fualaau mo le togafitiga o sooga), tatou te manaomia le gaioiga faaletino (lea e faʻaleleia atili ai le toto i le masukuleti system). O le mea lea, taumafai e faimalaga, savali, aau, faia tele taʻaloga (matou te filifilia le mamafa e tusa ai ma le faapalepale).

Chondroitin ma glucosamine e le oi ai se aafiaga faʻalauiloa i le suka o le toto, e mafai ona e faʻafilemuina (e mafai ona suia laitiiti le suka, ae o le a le tupu tele). O le MSM o se vailaʻau faʻamaʻi-muʻamu e aofia ai le sulfur e le afaina ai le toto kulukose.

Afai e te gaoioi atili ma tago i nei vailaʻau, ona faʻateleina lea o le tino, o le suka o le toto o le a faʻalelei.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina ma lona gaosi oloa

E masani lava ona i ai i le tagata maʻi le fesili pe o le Teraflex o se faʻaopoopoga meaʻai po o se fualaau faasaina. Ina ia fuafua le tali i lenei fesili, e tatau ona e suʻesuʻeina le eseesega i le va o meaʻai ma fualaau faasaina. Faʻaopoopoga - o se faʻaopoopoga i le taumafataga, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le tino atoa.

O le faʻaosofia o le tino e mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi. O faʻaopoopoga i la latou tuufaatasiga o loʻo i ai ni mea faʻapitoa. O vailaau faafomai i la latou tuufaatasiga ei ai vaega taua. O vailaʻau e faʻaaogaina mo suʻesuʻega, faʻaoga faʻasolosolo ma mo togafitiga o nisi faʻamaʻi.

E tusa ai ma nei faʻamatalaga, e mafai ona tatou faʻamaonia o Teraflex o se vailaʻau.

O fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Siamani kamupani Bayer.

I le Rusia, o le tuʻuina atu o le vailaau faʻatau e faʻatinoina e kamupani vailaʻau i lalo o le laisene a se tagata e faia le fale. O le gaosiga o fualaau faasaina na amata i le Malo o Rusia i le 2010 ina ua mavae le fusia o pisinisi tetele i popolega.

Amata i le 2012, o popolega tau vailaʻau faʻapitoa sa galulue faʻatasi ma le HealthCare.

O le vailaau na pasia uma suega talafeagai ma faamaonia ai le aoga i le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le gaʻofale o le sooga.

E foliga mai o le gaosiga o Teraflex ua toe faʻafouina. Masalo, i le RCT o le fualaau faasaina, e tele (i le lalolagi atoa) mataupu o le hypoglycemia na maitauina. E leʻi leva ona amataina e le au gaosi fualaau faasaina e le gata o se lisi o aʻafiaga, ae o latou taimi foi, o lona uiga, o le mea e ono tulaʻi mai. I loʻu manatu, o se mea e mou atu, pe afai ei ai.

Faʻamanino tonu pe o le a le mea e te manatu i le suka o le hypoglycemia i le tala o Teraflex.

Ou te le iloa se mafuaaga e taofi ai le faaaogaina o Teflexflex. O le maʻisuka e na o tamaiti e aafia ai sooga. O lona uiga, e leai sau sootaga i le va o le maʻisuka ma le osteochondrosis

Afai e te le malamalama i laʻu tali pe iai ni fesili faaopoopo - tusi i le faʻamatalaga i lau ma o le a ou taumafai e fesoasoani (faamolemole leai tusi i latou i savali patino).

Afai e te manaʻo e faʻamalamalama se mea, ae o oe leaitusitala o lenei fesili, ona tusi lea o lau fesili ile itulau https://www.consmed.ru/add_question/, a le o lau fesili o le a le taliina. Fesili faafomaʻi i savali patino o le a le taliina.

Lipoti o se feteʻenaʻiga talafeagai: Ou te mauaina taui tau tupe i le tulaga o fesoasoani tutoatasi tau sailiiliga mai Servier, Sanofi, GSK ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia.

Fausia se SAVALI FOU.

Ae o oe o se tagata e le faʻatagaina.

Afai na e lesitalaina muamua, ona e "ulufale i totonu" (faʻafesoʻotaʻi i le pito i luga o le itu taumatau o le saite). Afai o lau taimi muamua lenei, saini.

Afai e te lesitala, o le a mafai ona e suʻe tali i au savali i le lumanaʻi, faʻaauau talanoaga i mataupu mananaia ma isi tagata faʻaoga ma faufautua. E le gata i lea, o le resitala o le a mafai ai e oe ona faia faʻatalanoaga tumaoti ma faufautua ma isi tagata faʻaogaina le upega tafailagi.

Chondroprotectors i togafitiga o le osteoarthrosis: fautuaga fou

I lenei tusiga o le a ou talanoa e uiga i mea e filifilia ma o latou nofoaga i togafitiga o le oseoarthritis, faapea foi ma le suia o fautuaga faasaienisi o loo i ai nei mo le togafitiga o lenei faamaʻi.

Chondroprotectors (faaliliuina moni - "Cartilage puipuia") - fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le mumū i le taʻavale faʻapitoa ma faʻagesegese lona faʻaumatia.

E tofia i latou e tusa ma le 2 faʻamatalaga:

  • osteoarthrosis (I Sisifo, o lenei maʻi ua leva ona valaauina gasegase),
  • spinal osteochondrosis (faʻaleagaina le sooga i le va o le vetebrae - le vaeluaga faʻapipiʻi ma le sooga i le va o le faʻamalosi o le faʻailoga vertebral). O le aʻafiaga o chondroprotectors i le osteochondrosis e mafua mai i le mea moni e faapea o sooga i le va o faiga o vavalalata vavalalata ma vavave faʻafefelebral e talitutusa lava i le fausaga ma le gaioiga e faʻatatau i le cartilage.

Vailaʻau gaosi o meaʻai:

E ala i le vailaʻau vailaʻau, o nei mea e aʻafia ai glycosaminoglycans (proteoglycans)o loʻo faʻapipiʻiina e cellulela (chondrocytes), o ni molemoa lapopoa ma e aofia ai filifili polysaccharide e faʻatasi ma pulu. Ona o lo latou gafatia e taofi le vai, glycosaminoglycans faatasi ai ma palakene e maua ai le faʻamausali, faʻalauteleina ma le elasticity o mea e gaosi ai le cartilage.

O nisi o taimi e aofia ai le hyaluronic acid, o le glycosaminoglycan foi ma e faʻaaogaina i le tulaga o injections i totonu o le paʻu faʻatasi ma le intramuscularly.

Ua i ai i le amataga o le osteoarthrosis, o le fausiaina o faʻalavelave atoa ua faʻalavelaveina, o le a avea ai mole mole laiti ma puupuu. Ua faʻamautuina e faigofie tele ona "tosoina" le tino o le proteoglycans o le mea e gaosia ai le gaʻo ma alu i tua atu o le paʻu faʻatasi, i le mea e avea ai le gasegase o le gasegase ole maʻi autoantigens - o lona uiga, o le puipuiga o le tino puipuia latou te manatu i ai o antigens mai fafo ma osofaiga. O le afaina o le Autoimmune e sili atu ona faʻailoaina i tele faʻaleagaga faʻatasi. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o faʻamaʻi faʻamaʻi i le hyaluronic acid ma isi glycosaminoglycans e faʻateleina i le tino. I lenei tulaga, o le faia o se mea e gaosia ai le gaosiga o le gaosiga o isi mea faʻapitoa ma faʻafefe ai le tulaga o le sooga ona o le faaosofia o le mumu o le autoimmune. Na maua ai maualuga maualuga o siama i le glycosaminoglycans e matuā faʻaleagaina ai le numera o taunuʻuga lelei o le togafitiga faʻatasi ai ma le suauu.

O le masini o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona faʻateteleina ai le tulaga i le taimi o togafitiga, faʻapea foi ma le maualalo o le lelei o chondroprotectors i nisi suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, na taʻitaʻia ai toe iloiloga o fautuaga i sisifo i la latou talosaga.

E masani lava, i totonu o le mea o le cartilage, o le faagasologa o le faʻasolosolo ma le pala e paleni. I le osteoarthritis, o le faʻamafunaina o le faletila e afaina. Atonu e mafai ona filifili na ona tuai lava lenei faagasologa. Glycosaminoglycans o loʻo maua i le tele o tissuʻu tino (paʻu, puipui o le vaa, ponaivi, liga, tendons ma isi). Afai e mafai moni e le aufailautusi ona fesuiaʻi le faiga o le faʻaleagaga o le cartilage, o le mea lea, e le o le talaaga o le latou faʻaaogaina, o le tuputupu aʻe o le tele o gasegase o le a matauina i tagata gasegase.

Suesuega o Aafiaga glucosamine i luga o se meaola i totonu o vitio ("i le tioata", o lona uiga in vitro) na faʻaalia:

  • o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le faʻasinotonu o glycosaminoglycans ma proteoglycans,
  • taofiofia o le gaioiga o le enzymes e faʻaumatia ai faletila.

O fualaʻau e faia i le tautala i ni pepa ma ni capsules i ni uumi taimi mo ni nai masina (ono masina pe sili atu).

Faatinoga o le a oʻo mai lemu:

  • o faʻailoga muamua o le faʻaleleia pe a uma 3-4 vaiaso o le faʻatagaina,
  • o le tapulaa aupito maualuga e matauina i le mavae ai o le 3 masina,
  • A maeʻa le vasega, o le aafiaga e tusa ma le 3 masina.

Glucosamine sulfate e sili atu ona aoganai lo glucosamine hydrochloride.

Chondroitin ma glucosamine e fetaui lelei le tasi i le isi, o le mea lea o le tuufaatasiga o fualaau faasaina uma e iloiloina sili atu le aoga nai lo le monotherapy soo se tasi oi latou.

Glucosamine e le o fusifusia i aʻafiaga toto ma o le mea lea e le aveesea ai isi vailaʻau mai lea ituaiga fesoʻotaʻiga, o lona uiga e le maua ai le tele o aʻafiaga. E tusa ai ma le maʻisuka, e eseese faʻamatalaga: e leai ni lipoti e leai se aoga glucosamine i luga o le maualuga o le suka toto, ma o loʻo i ai - e uiga i le mafai ona i ai se aʻafiaga leaga ile tino o pancreatic. O le mea lea, o le maʻisuka, e sili atu le saogalemu le faʻaaogaina chondroitin.

O le aoga o le aufaipisinisi e sili atu le maualuga uluai vaega osteoarthrosis (tulaga I-II). I le laasaga III, e itiiti lava le aafiaga, ona o loʻo i ai se mea e itiiti lava le kalama. I le Vasega IV, o le faʻaaogaina o mea e filifili ai e leai se aoga.

E tele tagata suʻesuʻe e masalosalo o le aufaipese, matauina le maualalo o le aoga o lo latou faʻaaogaina ma le le lelei o le tulaga o faʻataʻitaʻiga i falemaʻi. O le masimmune mechanism ua faʻamautuina foi e mafai ona faʻamalosia ai le faʻafefeteina o le tino aʻo faia ni meaʻai.

Suia vaaiga i Sisifo e mafai ona malamalama i le suiga i fautuaga mo togafitiga o le osteoarthrosis:

  • 2003, EULAR (Lotu Europa e Faʻafeagai ma le Rheumatism): o meaʻai e faʻaalia i tagata gasegase, latou te faʻaitiitia ai faʻamaoniga ma faʻalavelave ai le atinaʻe o le maʻi.
  • 2007, EULAR: faʻaalia i tagata uma, ae na o le faʻaitiitia ai o faʻaʻailoga.
  • 2008, OARSI (Osteoarthritis Research Society International): na faʻaalia naʻo latou na latou tuʻuina atu i ai le aoga mo le 6 masina o le pulega. Masalo e faʻamāmāina ai faʻamaoniga o le osteoarthrosis.
  • 2012, ACR (American Academy of Rheumatology): e le fautuaina mo le osteoarthritis ma e le faʻasaʻoina ai faʻamaoniga.

Ae ui i lea, o tagata gasegase i le tele o atunuu e fiafia tele i le gasegase ma ua naunau e taliaina (atonu e mafua ona o le faʻamalosia o faʻasalalauga e kamupani vailaʻau), tusa lava pe ua suia fautuaga. O suʻesuʻega faʻavaomalo faʻaopoopo faʻavaomalo e manaʻomia e iloa ai le nofoaga o nei vailaʻau i togafitiga o le osteoarthrosis.

Metotia o le puleaina o meaola:

  • totonu (pusa, capsules, sachets),
  • faʻapitoa (ampoules)
  • i fafo (gels, ointments, creams with a concentration of 5% ma le 8%). O le faʻaaogaina o fualaau oona i fafo e le aoga ona o le vaivai o le gauaiina o meaʻai i sooga, ae peitai, e mafai ona faʻaaogaina mo le osteoarthritis o sooga laiti (mo se faʻataʻitaʻiga, tamatamailima).

O le lisi o vailaau faʻasaina e faʻavae i le CHONDROITIN i Rusia e tusa ai ma le website rlsnet.ru e faʻaititia ai le lauiloa:

  • Filifiliga: 0.1 g / ml vaifofo i ampoules o le 1 ma le 2 ml. E faʻaaogaina i totonu o isi mea uma aso e tasi e oʻo atu i le 25-30 inisiua.
  • Structum: 250 ma le 500 mg capsules. 500 mg 2 taimi i le aso mo le 6 masina.
  • Chondroitin-AKOS: 250 mg capsules ma suauu mai fafo 5%.
  • Chondrolone: 100 mg ampoules mo le pulega o le intramuscular.
  • Chondroxide: fualaau e 250 mg, ampoules 100 mg / ml, suauu mai fafo 5%.
  • Artradol: ampoules 100 mg.
  • Mucosat: fofo mo le pulega i le intramuscularly at 100 mg / ml.
  • Chondroxide gel: gel fafo 5%.

Le lisi o fualaau faasaina e faavae ile glucosamine sulfate i Rusia:

  • DONA: papa i totonu o se atigi pusa o le 750 mg, 1.5 g sapalai mo le sauniuni o se vaifofo mo le fofogaina ole fofoga, ampoules o le 200 mg / ml.
  • Glucosamine Sulfate 750: 750 mg tablets
  • Chondroxide Maximum: kulimi fafo 8%.
  • Elipona: 200 mg / ml ampoules.

Tuufaatasia o fualaau faasaina (Glucosamine + Chondroitin Sulfate):

  • Teraflex: capsules (glucosamine 500 mg ma chondroitin 400 mg).
  • ARTHRA: papa (glucosamine 500 mg ma chondroitin 500 mg).
  • KONDRONova: capsules (glucosamine 250 mg + chondroitin 200 mg), suauu mai fafo ma le 25 mg / g glucosamine ma le 50 mg / g chondroitin.

Faʻatasi ma Ibuprofen (vailaʻau faʻapitoa ma faʻamalo-inflammatory mai le NSAID group):

  • Teraflex Muamua: capsules (glucosamine 250 mg + chondroitin 200 mg + ibuprofen 100 mg).

O fualaau e tolu e latalata i le vaega o felauaiga: hyaluronic acid, alflutop, potulon. O loʻo faʻamatalaina i tala eseese.

Fautuaga faasaienitisi o ona po nei e faatagaina ai le tofiaina o feeseeseaiga mo tagata mamaʻi ma le osteoarthritis, ae o le taimi nei ua le o faamoemoeina e avea ma tamaoaiga sili i togafitiga o gasegase tuufaatasi. Fautuaga a Amerika mo le togafitiga o le oseoarthritis e masani lava ona taulai i le faʻafefeina o le tiga, ma e le o iai ni mea e maua ai.

E tusa ai manatu patino o le tusitala o le saite, ona avea lea ma mea nei:

  1. afai e mafai e tupe, ma muamua oe leʻi faia ni meaʻai, ona e taumafai lea i le 4-6 masina o togafitiga ma soʻo fualaau (chondroitin, glucosamine sulfate po o se tuufaatasiga o ia mea). Faʻavae i luga o iuga o lenei togafitiga, fai lava au faaiuga e uiga i le talafeagai o lo latou taliaina atili,
  2. pe afai o se mumunia ogaoga o loʻo matauina i faʻamaʻi maʻi (s)tiga, fulafula, mumu, malosi), e sili atu le lelei e amatalia i se tuufaatasiga o suauu ma isi anti-inflammatory substances / mea taumafa faaopoopo, lea ua lauiloa nei (tele),
  3. pe afai na e faia muamua ni gasegase mo le itiiti ifo i le 4-6 masina ma e te leʻi maitauina se tulaga lelei, sui i isi vailaʻau poʻo meaʻai mo mea sooga (tele).

Masalo, i le lumanaʻi, i le faʻamautinoaina o le osteoarthrosis, o le a latou toe fuafuaina glycosaminoglycan antibody level. I se tulaga maualalo, o le a faʻataʻitaʻiina ai i le maualuga, leai. Ae o le pau lenei o lau mate.

Contraindications Arthra

E matua le mafai lava ona ave le faletupe o Arthra:

  • ma le faʻaleagaina o le tino,
  • ma le maualuga o le mafaufau i vaega o le vailaʻau.

Faʻasatauga faʻatasi (faia e le filifiliga a le fomaʻi):

  • bronchial asthma,
  • maʻisuka malosi
  • naunau e tafe toto.

E le fautuaina e ave le fualaau faasaina i le taimi o le lactation ma le maitaga.

Faʻafefea ona ave Arthra?

O le Arthra o loʻo maua i le 2 fomu: i totonu o laupepa po o kapula. O le faʻaaogaina o vailaau e tatau ona faʻaalia e le fomaʻi aoga!

O le togafitiga e umi - e tusa ma le 6 masina! O le 3 vaiaso muamua o le Arthra e 2 taimi / aso, ona 1 le papa / aso.

E leai se tulaga e te ave ai Arthra tablets poo Arthra capsules oe lava, e pei ona faatonuina e lau fomaʻi auai! O le togafitiga a le tagata lava ia o Arthra atonu e le aoga, ma i le tulaga sili ona leaga, faʻapipiʻiina le ala o le faʻamaʻi!

Analogs o Arthra

E mafai ona matou fai atu ma le saogalemu, o faʻamalologa maʻoti o lenei vailaʻau e le maua. Ua faʻamaonia lenei mea e le mea moni o loʻo faʻaaogaina e tagata gaosi fualaau faasaina se isi faiga mo le tuufaatasia o fualaau oona malosi. Pau lava le taimi o latou tutusa e ono avea ma mea e pei ona i ai i Arthra, o lona uiga, o le mea o loʻo i ai i le lua faila. O nei fualaau faasaina e aofia ai Teraflex, Teraflex Muamua. Ae o Teflexflex e itiiti ifo le chondroitin nai lo Arthra. Ma i le fualaau faasaina Teraflex Advance, o loʻo i ai pea se vaega e le o le steroidal anti-inflammatory component. O le a le mea sili atu Teraflex poʻo Arthra mo oe: naʻo se fomaʻi e filifili!

Le tau o le vailaʻau faʻatau

O lenei manatu e fiafia tele i le toatele, ae, o le mea e leaga ai, e leai se tau ma e mafai ona e faʻatau Arthra i tau eseese. O le tau o Arthra e faalagolago i le tele o mea: i luga o le au faʻatau, i luga o le nofoaga o le fale talavai i totonu o le aai .... Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai afifi e 30 pauna e mafai ona tau mai le 580 i le 750 ru, e tusa ma le 60 papalama - mai le 750 i le 1250 ruʻu, ma o se lapoa mai 100-120 otaota e mafai ona tau mai le 1250 rubles i le 1800 ru. Ae ona o le mea moni e faapea o le togafitiga ma pepa Arthra e umi ma e manaʻomia ai le sili atu ma le 200 pauna, o afifi lapoa o le a sili atu ona taugofie.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o togafitiga a Arthra e aoga tele i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi (mo sooga, mo le vaʻai ...), ae o loʻo i ai ona faʻamaufaʻailogaina, mea tutusa ... o le mea lea e tatau ona na o le fomai e faatonuina ai! Aua e te mafaufau ia oe lava! Tausia lou ola maloloina!

Mataupu taua:

Fualaau faasaina Artradol - faatonuga mo le faʻaaogaina.

Le fualaau faasaina Ambene - faatonuga mo le faʻaaogaina!

Teraflex Advance - faatonuga, analogues, tau ...

Chondroxide tablets, suauu - faatonuga mo le faʻaaogaina!

Faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina

O a mea e faia e le chondroitin sulfate? E manaʻomia mo le faʻaogaina o le hyaluronic acid. Faʻatulagaina le gaosiga o le ola o le synovial. O lenei sei tatou tilotilo pe faapefea ona fevaevaeaʻi manaʻoga. E tusa ai ma le auala o le pulega, o loʻo i ai: Sauniuniga mo le faʻaaogaina o le Stndum chondrogard, powders Don ma le papa, Arthra, ma isi. O sauniuniga mo le faʻaaogaina o Chondroxide, Chondroitin, ma isi. O sauniuniga mo le faʻaaogaina fafo e aoga i le ituaiga ma isi ituaiga o faʻasalaga. I le tulaga o le tuufaatasiga, e vaevaeina ai le gasegase: E le gata i le naʻo le chondroitin sulfate XC poʻo le glucosamine HA: Faʻatasi ai fualaau faʻasaina o loʻo i ai vaega uma e lua: O mea uma lava e manino ma le mulimuli: O nisi fomaʻi e sili atu i fualaau faʻamaina, o isi suka, ma isi isi eseese e fuafua i le tulaga.

Ae na ou matauina o le glucosamine e maua ai aʻafiaga sili atu mai le gastrointestinal tract.

Chondroprotectors ma le maʻisuka: pe faapefea ona fai, faʻavasegaga

O le mea lea, o le tuufaatasiga o le HA ma le cholesterol e foliga mai ia te au o le mea e sili ona lelei: E fautuaina se fualaau e tasi pe a iai le le faapalepale i le chondroitin poo le glucosamine. Ia, sei o tatou o atu nei i fualaau faasaina. O le glycosaminoglycan-peptide complexes e maua mai i le cartilage ma le gaʻo o ponaivi o tamaʻi mamoe o se meaola malosi e mafua mai i palatini o manu. Faʻaleleia le tuʻufaʻatasiga o le cholesterol, faʻateleina le matua o chondrocytes, e faʻamalosia ai le faʻapipiʻi o palakene ma proteoglycans.

E le gata i lea, ua tusia e le kamupanī e aoga le fualaau faasaina i le vave ma le tuai o laasaga o arthrosis. O le mea mulimuli e mafua ai ona ou masalosalo.

Chondroprotectors ma le suka o le toto

Tau lava faʻamolemole aua le faʻalogo! Lau ituaiga - faatasi ai ma laʻu uunaiga sili ona taua mo mea fou mo oe. O le a ou matua fiafia tele pe afai e te faʻasoa se sootaga i se maʻi o le maʻisuka ma au uo ma au uo i le suka.

Na o le kiliki i le pāfesootai. O le kiliki i luga o kulupu o le lautele.Aina Rzayeva Inga, taumafai e fai atu i le Elbona e aumai se poloaiga, pe afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi. E faia lenei mea i lo tatou atunuu. Ma o se filifiliga, e mafai ona e ave le foai, e sili atu le taugata, ae o le fatu o lenei mea. O le mea lava lea e tasi.

Ae o le tagata lava ia, e fetaui lelei foi ia te au le mafaufau, ma ou te taliaina lelei le chondroitin. Valentina Ivanova, Ua i ai loʻu tulaga 2 arthrosis.

Ina ua uma le inisictions sa ou manao lava ou te momoe ae leʻi i ai se mea agalelei, na tiga ou tulivae ma tiga, na o se laau na amata ai ona ou savali. Na fai mai le tausimai na ou faatauina mai se fualaau faasaina, ae na ou faatauina i se fale talavai ma e taugata.

Ituaiga o fualaau faasaina

E pei foi o isi vailaʻau, e vaevaeina i luga o vaega. I vailaau faʻaonapo nei, o se aganuʻu le faʻavasegaina o fualaau faasaina e tusa ai ma mea autu autu o loʻo i ai, i le tupulaga ma auala faʻaaoga. E le tatau ona e faʻatau mai fualaau faʻatau e le oi ai se tusi faamaonia o le lelei, talu ai faʻatasi ma i latou faʻasologa e masani ona maua.

Faʻasoaga o meaola e ala i le vailaʻau

  • Chondroitin-fualaau faasaina. O lenei elemene o le poloka fale mo sooga. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le puipuia o le faʻaleagaina mulimuli ane o le fale, faʻapea foʻi ma le faʻaosofiaina o le gaosiga o le vai faʻatasi ma, o le iʻuga, faʻaitiitia le faʻamafanafanaga faʻatasi.
  • O vailaʻau e faia mai i le gaʻo o le ponaivi ma le tilotilo o manu.
  • Sauniuniga na faia i luga o le faavae o le glucosamine. Glucosamine o se mea masani lea e faʻatasi ma le toe faʻaleleiaina o le galuega o le kalama i le tino o le tagata.
  • Taofi faʻasolosolo a Mucopolysaccharide.
  • Vaʻaiga faʻapitoa.
  • Vailaʻau faʻasoifua maloloina ma se faʻaaogaina o le gasegase ma faʻasaʻo le mumu.
Toe foʻi i le laulau o mea

Vaeluaina o vailaau i le auala o le talosaga

  • Auala o le faʻaaogaina totonu. O le aoga o togafitiga e matauina pe a mavae le ono masina o le faaaogaina o fualaau faasaina.
  • Injection O le aoga o togafitiga ma lenei vaega o fualaau faasaina e sili atu le maualuga nai lo fualaau oona, ae o le umi e puupuu, o lea e fautuaina ai fomaʻi e toe faia togafitiga i le tele o taimi i le tausaga.
  • Faʻafeiloaʻi vai. O vailaʻau faʻapitoa e faʻatautaia tuusao i sooga tetele. O isi mea e faʻavae i luga o le eletise hyaluronic, o le autu autu lea e faʻatatau i le suia o le vai felagolagomaʻi, o lona aofaiga e faʻaititia i le faʻamaʻi.
Toe foʻi i le laulau o mea

Chondrodrugs ma le maʻisuka

Ua faʻamaonia e fomaʻi ua taliaina lelei e le tino tagata ia gaioiga. Faatasi ai ma tagata gasegase na faʻaaogaina ni meaʻai, o le foliga mai o aʻafiaga i le itu e toetoe lava a le maitauina, ma i se tulaga e le masani ai e le mafai ona tupu mai le manava o le manava. Faatasi ai ma le manaʻoga uma e faʻaaogaina meaʻai, e tatau ona e matua faʻaeteete i le faʻaaogaina o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. O lenei lapataiga e mafua mai i le mea moni e faapea o vailaau oona e aofia ai le kulukose, lea e mautinoa lava o le a totogi e le tele o le inisalini.

E faʻapefea ona suʻe fuamoa mo le maʻisuka?

O tagata maʻi latou te lagona lelei le lelei o le faia o suʻavaʻavaʻa pe a maeʻa se taimi umi togafitiga (o le togafitiga ma le vailaʻau e mai le 6 masina). E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, mo le toe faʻafoʻisia mai o le tileti, e umi se taimi e tatau ai. E pei ona uma ona taʻua, o loʻo maua i le tele o ituaiga auala. I le taimi nei, o vailaʻau o loʻo i lalo o loʻo maua: papa, mea manogi, gels, creams, capsules, fofo faʻafitauli. E tatau ona i ai ni agavaa ma ia maua uma faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le soifua maloloina o le tagata ina ia mafai ai ona filifilia le ituaiga sao o le vailaau faʻasaina ma ia le aofia uma ai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga.

O fualaau o le natura e mafua mai ona mafua ai le faʻafitauli o le maʻi, o lea afai e le o 100% mautinoa e leai se maʻi i se mea faapitoa, e sili atu le le faʻaaogaina o fualaau faasaina. I totonu o le gasegase o le faʻamaʻi, e pei o se tulafono, o injections ua faʻamatalaina faʻatasi ma vitamini poʻo hormones. A maeʻa le faʻamagaloga, e mafai ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i vailaau oona, laulau poʻo capsules.

Mo togafitiga, e faʻaaogaina foi sooupu i fafo atu o ituaiga o suauu.

O se filifiliga i le lotoifale mo le togafitia o tiga i sooga ma le cartilage atonu o le faʻaaogaina o meainu eseese ma kulimi. Ae ui i lea, o nei vailaʻau e le tutusa i le togafitiga, talu ai na o le naʻo le tiga ma le fulafula, e aʻafia ai le paʻu, ae aunoa ma le faʻamalosia o se faʻafitauli faʻapitoa i le kapiti lava ia. Ole taulaiga faapitoa e tatau ona totogi i se vaega o tagata oe ua fautuaina e faʻaaogaina meaʻai mo le puipuia. O nei mea, e pei o se tulafono, tagata o le tino o le tino, e le o iloa i ai le gasegase, ae atonu o le ai ai se taufaamatau tuusaʻo o lona atinaʻe i le lumanaʻi.

Lisi o Fualaau Faʻatau Fualaau

I totonu o fualaau uma lava, o le sili ona lelei o faʻasologa o ituaiga o vailaʻau faʻasoifua maloloina o loʻo faʻaalia i le laulau:

Igoa o fualaau faasainaFaʻamatalaga autuMaʻiFaailoga faapitoa
"Don"Glucosamine sulfateArthrosis, osteochondrosis, oona.O le vailaʻau e tatau ona faʻaalia i le tautala pe faʻalauiloa.

O le faʻatatau a Dona e faalagolago i le maualuga o le faʻaleagaina.

StructumChondroitin sulfateArthrosis, osteochondrosis.E faʻamaonia i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le gasegase.
Toe foʻi i le laulau o mea

Galulue faʻatasi

O mea faʻapipiʻi tagata e ufiufi i se mea faʻapitoa faʻapipiʻi. Faʻalagolago i le ituaiga olaga, gaioiga ma le i ai o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, e aofia ai le maʻisuka, o le tele o cartilages e sili atu i le taimi ma mafua ai le atinaʻe o se faʻamaʻi e pei o le arthrosis. E lagona e se tagata lagona le mautonu, tiga i le sooga pe a siitia. I le leai o se togafitiga talafeagai, atoatoa poʻo le leai foi o se vaega o le tino, o le le atoatoa e mafai ona atiaʻe. Chondropeptides e mafai ona pulea le faagasologa e le mafai ona faʻafefeteina o faʻaumatiaga faʻatasi, ao aveeseina le tiga mai nofoaga malepelepe ona o le gaosia o mea e manaʻomia mo le tino.

Le fegalegaleaiga o le glucosamine ma isi vailaʻau

Aveina o le glucosamine e tutusa ma isi vailaau, e tatau i se tasi ona amanaia a latou fegalegaleaiga i totonu o le tino.

Ua faamaonia ai o le glucosamine e faʻalauteleina ai le malosi o le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi o le tetracycline, ae faʻaitiitia ai le bioavailability of penicillin and chloramphenicol.

Faʻatasi ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory, o loʻo faʻaleleia ai le aafiaga o nei mea.

A togafitia i le corticosteroids, o le faʻaaogaina o le glucosamine e puipuia ai le kalama mai o latou aʻafiaga le lelei, e puipuia ai lona faʻaumatia.

Aua nei misia i le iHerb

O faʻataʻitaʻiga e toetoe lava saoloto ae e na o le 2 pi. i le lima

Faʻasoa o le aso, ituaiga o le vaiaso ma faʻatau atu masani


  1. M.I. Balabolkin "O le maʻi suka. Auala e tausia ai se olaga atoa. " M., le lolomiina o le mekasini "I se taua o le taua" a le vaega o le Matagaluega o le Lotoifale, 1998

  2. Hürtel P., Travis L.B. Se tusi i luga o le ituaiga I susu mo tamaiti, talavou, matua ma isi. O le uluai lomiga i le Rusia, na tuufaatasia ma toe teuteuina e I. I. Dedov, E.G. Starostina, M. B. Antsiferov. 1992, Gerhards / Frankfurt, Siamani, 211 p., Leailoaina. I le uluai gagana, na lomia le tusi i le 1969.

  3. Tsonchev Laboratory diagnostic of disease rheumatic / Tsonchev, isi V. ma. - M.: Sofia, 1989 .-- 292 itu.
  4. Rozanov, V.V.V.V. Rozanov. Compositions. I le 12 volumes. Fuaiupu 2. Faatuatuaga faa-Iutaia. Saharna / V.V. Rozanov. - M.: Republic, 2011 .-- 624 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia mafai ona faʻamatala atu le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Chondrogard - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, faʻalogo

I Initia, sa tatau ona ou faatauina se mea iina i le faamatalaga o fualaau faasaina ua faapea mai "pepelo e faasalaina i le oti. Ina ua uma ona aveese le lafo na ou manatu o le a uma oʻu faafitauli, ae o le mea na tupu, na faatoa amata lava. O le lima na mumusu e fetaui ma sa matuai maʻi lava, na latou fai mai ai e mafai ona iai faafitauli. Ina ia toe maua mai se gau, na faatonuina aʻu Chondrogard. Na ou faitauina i faatonuga, ei ai moni lava ia faailoga, e aafia ai feusuaiga i le ponaivi.

E mafai ona ou aveina Teraflex mo le maʻisuka?

Naʻo le maeʻa ona amata lagona o le toomaga, o le tiga na faasolosolo malie lava. O lea ua tiga le lima. Maria Evseeva Sa i ai aʻu uluai ituaiga o osteochondrosis i oʻu aso aʻoga, e le lava le gaioiga o le suka, ou te le saofafai i le laulau tatau, ae i le afiafi na amata ona ou le fiafia i loʻu tua.

E masani lava, ao talavou o ia e le o. Ma ina ua vevela, na foliga mai e le o lava ni faamalositino faaletino. Na ou mauaina se tusiga i luga o le Initaneti sa faasaienisi, ei ai fualaau faasaina, fualaau oona mo togafitiga o le oseoarthritis scientifically - SYSADOA, Symptomatic Slow-Acting Drugsin Osteoarthritis, lea e le gata ina faamama ai le tiga, ae toe foi ai foi le maʻisuka.

ma le aʻafiaga o nei fualaau oona o le a maua i le maʻisuka pe a maeʻa le aʻoga, talu ai e tatau ona faʻapipiʻi faʻamaʻi i le tino ma galue. Chondrogard o lea togafitiga e umi lava. O fualaau faasaina e aofia ai Chondrogard. O le faʻamasino i ituaiga, e aoga tele, ma i se tau taugofie. Ina ua uma le vasega o lenei fualaau faasaina, sa ou lagona le taua tele i le tui.

O tiga e leʻi faalavelaveina, o le suka suka ua faaleleia, ua sili atu ona faigofie ona siitia ....

Faʻauʻau faʻamaʻi

O se faailoga o le leaga o mea leaga o mea o loʻo tuʻufaʻatasia o foliga vaaia lea o le tigaina o tiga. Ina ia taofi le tiga o le tiga, e faʻaaogaina pusa paʻu mo paʻu faʻatasi, lea e taʻua o analgesics i se siʻosiʻomaga tomai. Faʻalagolago i le malosi o le faʻamaʻi o le tiga, o tagata tomai faapitoa e nofo i le tofiaina o ituaiga eseese o faʻasoesa:

  1. O tala e le o ni nakoti,
  2. Natura Nakoti.

Le aʻafiaga o faʻamalositino e leai ni nakoti i le tino

E maua le aafiaga faʻamalosi ona o le gaioiga o mea gaosi i luga o nofoaga faʻamalama o le mafaufau. O se taunuuga, o loʻo i ai le faʻaitiitia o le faʻagasolo o le tiga o le manaʻoga i le cerebral cortex.

Pros and Cons of Non-Narcotic Analgesics

  1. Latou te faʻaalia le gasegase o le analgesic, e lava e faʻamalieina ai le tiga pe a tupu i le ponaivi po o le soʻo faʻatasi.
  2. E i ai a latou faʻamatalaga e tetee atu ai i aʻafiaga.
  3. O fualaau e le afaina ai le nofoaga autu o le manava.
  4. Ole faʻaaoga masani e le mafua ai le faʻalagolago ile mafaufau.

I le faaopoopo atu i le lelei, o aʻafiaga e leai ni nakoti e iai se aafiaga le lelei i le gastrointestinal tract, e mafua ai le afaina o puipui o le manava ma faʻalavelave ai le gaosia o le eletise hydrochloric. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atiina ae o maʻi o le gastrointestinal, e tatau ona faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o analgesics ma vailaʻau faʻamaʻi (omeprazole).

Sui:

  • Faʻamatalaga,
  • Antipyrine,
  • Phenacetin.

Le aʻafiaga o faʻamatalaga nakoti i le tino

Pe a faʻamalosia, o nakoti e fusifusia ma faʻamalosia ai faʻataʻitaʻi o le opioid. O nei aʻafiaga e taulai atu i le ala o le tiga o le manaʻoga i le taulaʻau ma le faiʻai. O le fegalegaleaiga a le analgesic ma nociceptors i le toto e faʻaaogaina ai mea e faʻaitiitia ai le gauai i tiga. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea i totonu o le faiʻai, o loʻo i ai se atinaʻe o le euphoria ma le mafaufau ma le faʻalalōlōina faaletino.

Pros ma le Conservative o Nakoti Nusipepa

O itu lelei o le faʻaogaina o le faʻataʻi faʻataʻi o le nakoti e mafai ona naʻo le tasi le mea - o fualaau oona ei ai le malosi o le auiliili o mea totino, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina lenei vailaau o fualaau oona e sili ona aoga.

O faʻamalosi e aofia ai:

  1. O vailaau gaosi e afaina ai le totoga tutotonu, ma mafua ai le tagofia o fualaau faasaina ma le tagofia o fualaau faasaina.
  2. I le tulaga o le le tausisia o le togafitiga fautuaina, i luga o le mauaina o le tele o fualaau faasaina, o le a gasegase le tagata maʻi, o le atuatuvale e tupu ma mulimuli ane ua maeʻa ona taofia le nofoaga autu.

  • Morphine
  • Codeine
  • Promedol.

E tatau ona e mumusu e ave lenei vaega o vailaau mo le tiga o le leʻoloa o le etiology, faaletonu o le ate, ma le manua o le faiʻai.

Afai e afaina ai sooga, o le faaaogaina o fualaau faasaina e faavae i fualaau faasaina e le fautuaina.

Talu ai o faʻatau fualaau faasaina e faʻatau atu faʻatasi ma se faʻamaumauga manino, o le fuainumera e masani ona faʻaaogaina i le laulau pepa poʻo le tui. Pills mo tiga faʻatasi, e aofia ai tulivae o loʻo aofia ai le metamizole sodium, e faʻasaina ai le talitane. O lenei mea latou te maua mai ai se antipyretic, anti-inflammatory ma faʻaalia ai le analgesic.

NSAIDs

O se togafitiga lelei mo tiga faʻatasi o fualaau o loʻo aʻafia i le vaega NSAID. O NSAID e talitutusa lava i mea tau vailaau mo togafitiga e le o ni nakoti, ae o lenei vaega e le na o analgesic, ae o aʻafiaga-inflammatory ma antipyretic. O le tele o vailaau e le o le fomaʻi e faʻatagaina ai oe e filifili se fomaʻi faʻapitoa ma fualaau faʻapitonuʻu. E ala i le tuʻufaʻatasia o auala e lua o togafitiga e maua ai le taunuʻuga lelei o le falemaʻi - gasegase o musika, e faʻaitiitia le paepae o le tiga, ma ua mou atu le fiva.

Le aʻafiaga o NSAID

O le gaioiga o fualaau faʻasaina e fesootaʻi ma le faʻasaina o le faʻaaogaina o le prostaglandin e ala i le poloka o le enzyme o le cyclooxygenase.O le Prostaglandins, e nafa ma le tuʻuina atu o le tiga o le manaʻoga ma le faʻaleagaina o le tino, i lalo o le aʻafiaga o mea gaioiolosi, faʻaitiitia le tiga o le vevela, faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina, faʻalauteleina le faʻavevesi o nofoaga autu o le hypothalamic i le vevela.

E tele ituaiga o cyclooxygenase - COX-1 ma COX-2. COX o le ituaiga muamua o loʻo i ai pea i totonu o le tino ma e nafa ma le faʻasalalauga o prostaglandins, e nafa ma gaioiga o le microcirculation, o le puipuiga o le manava ma gaʻo. COX o le ituaiga lona lua ua fausiaina ma le manava o le tino. Faʻapipiʻi mea e aofia ai i le faagasologa o le vavaega o le cell.

Faʻalagolago i le fea o le enzyme e tatau ona aʻafia ai, e tele ituaiga o togafitiga NSAID e iloga:

  1. Diclofenac, Indomethacin, Ketorolac - poloka le enzymes COX-1 ma le COX-2 i le taimi e tasi.
  2. Celecoxib, Nimesulide, Meloxicam - poloka COX-2.
  3. O le acetylsalicylic acid o se COX-1 e poloka.

Pros and Cons of NSAID

O mea taua e aafia ai le tino o NSAID e aofia ai:

  1. Ausia se faʻamalosiga i le localization o le tiga i maso, sooga ma tendon.
  2. Paracetamol ma le Thiaprofenic acid e avea ma mea e faaosofia ai le biosysehesis o glycosaminoglycans - carbohydrates, lea e taofia ai le faʻaumatia o mea e gaosia ai le cartilage. O le a le faʻavavevaveina o le faagasologa o le toe faʻaleleia, e puipuia ai le faʻaalia o le rūmāmati ma le spondylitis akylosing.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e pei o Acetylsalicylic acid, Indomethacin ma Phenylbutazone e mafua ai le faʻasaina o le biosynthesis glycosaminoglycan. O nei fualaau mo le tiga i ponaivi ma sooga e faaitiitia ai le gaioiga o le suauu.

E taua foi le maitauina o fualaau e puipuia ai le mumusu o pepe mo tiga faʻatasi o loʻo i ai le aʻafiaga o le alofilima. O le mea lea, i le faʻaaoga tatau, e ono tupu le toto.

Talu ai o loʻo aʻafia le malosi o le mucosa i le NSAID, o lo latou faʻaaogaina ua faʻasaina i le gastritis ma le ulutala gasegase, aemaise i le gaioiga laititi. E le fautuaina mo le faʻaaogaina i mataupu o le gase o le ate ma le fatu fatu. Ole tausiga faapitoa e tatau ona faia aʻo maʻitaga.

Afai e tiga le sooga, e tatau ona faia togafitiga e ave ai fua nei: Meloxicam, Nimesulide, Celecoxib ma Rofecoxib. Ua faamatalaina lenei mea i le leai o ni aʻafiaga le lelei i le manava ma se faʻaitiitia lelei o le faʻaogaina o le mimiti i sooga ma maso. Ae ui i lea, o nei fualaau faasaina e naʻo le togafitiga.

O mea e filifili ai o ni faʻatulagaga faʻavae o le cartilage. O sauniuniga a lenei vaega e faʻamalosia ai le toe faʻaleleia o le gaioiga, faʻamaonia le tuʻuina atu o meaʻai, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai lona faʻaumatiaga.

E tele augatupulaga o le aufaipisinisi e iloga:

II. Glucosamine Hydrochloride, Chondroitin Sulfate,

III. Teraflex (glucosamine hydrochloride + chondroitin sulfate), Teraflex Advance (glucosamine sulfate + chondroitin sulfate + ibuprofen).

Faatinoga i le tino

I totonu o le tino, o fualaau oona e faaalia ai le gaoioiga lenei:

  • faateleina le gaoioiga o glycosaminoglycans,
  • faʻaauau le faʻaaogaina o le cartilage i mea faʻaleagaina,
  • faʻalavelaveina le faiga o le faʻaleagaina o le cartilage.

Polokalame ma le Maliega o Chondroprotectors

O le faʻaaogaina masani o filifili e mafai ai ona e faʻateʻa ese le osteoarthrosis alualu i luma, osteochondrosis, spondylarthrosis. O togafitiga o se isi mea e fai i taotoga. O fualaau o loʻo i totonu o lenei vaega e faʻamaonia e toetoe lava o le leai o ni aʻafiaga leaga.

O le pito i lalo o le aufaipisinisi o le umi lea o le mauaina. Ina ia faʻaleleia le toe faʻafouina o le cartilage, o le laʻititi o le togafitiga e 3 masina, ma ia maua ai le malosi o le toe faʻaleleia, o le taimi fautuaina o le faʻatagaina e eseese mai le 5 i le 7 masina.

O maʻi e maua ai maʻi o fatugaʻo ma le ate, o le maʻisuka ma faʻamaʻi pipisi i le toto e tatau ona aloese mai le suʻeina o le gaʻo.

O le fualaau o le Teraflex ua i ai se faaitiitia o le faaitiitia i le faagasologa o le inflammatory i le tuufaatasiga, o se faaitiitia o le tiga ma le toe faaleleia o galuega. E tele gasegase e matauina le faigofie, faigofie o le faʻaaogaina ma le leai o ni faʻamaʻi.

E maitauina le tiga ona o le pipisi o vaʻa toto, lea e faʻalavelave ai le microcirculation i totonu o le sooga. O loʻo faʻaaogaina musika ma vailaʻau vailaʻau e faʻalautele ma faʻafilemu maso mūmū o toto toto ma maso.

Mo le puipuia o le oseoarthritis, faapea foi ma le tiga i le tauau o le tauau, o loo faaaoga ai fualaau Trental. Faʻafetai i le faʻalauteleina o vaʻa toto, o vailaau aoga e tuʻuina atu i le sooga, ma le faʻaleleia o le chondroitin e faʻaleleia i le tele o taimi.

Mo le tiga i le sooga vae, o laulau e pei o Midokalm (muscle relaxant) e faʻaaogaina, e pei o vailaʻau vasodilator, o le mea aoga e fesoasoani e faʻavave maso ma faʻaleleia le toto. O lenei fualaau faasaina ua fautuaina e tatau ona faia faatasi ma fasi laau toto poʻo NSAID.

Glucosamine ma le Suga Sugar Levels

Afai ei ai pe o iai le lamatiaga o le atiinaʻeina o le maʻisuka, e tatau ona e mataʻituina le tali a lou tino i mea uma e te 'ai ma inu, e aofia ai mea faaopoopo. O aʻafiaga tonu o le glucosamine i le suka o le toto e le o manino, ae o nisi tagata gasegase e mafai ona suia le maualuga ole kulukose toto. Glucosamine e foliga mai e le afaina ai le toto toto pe a faʻaalia i le tautala, ae afai e tui, o le a faʻaitiitia le faʻalogoina o lou tino pe le mafai ona faʻaaogaina le inisalini tatau. Ona o tulaga taʻitasi e eseese, e taua le talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina le glucosamine ma siaki lau suʻi toto i taimi uma e iloa ai pe faapefea ona aʻafia le glucososa i le kulukose toto.

Hyperglycemia

Afai o le inuina o le glucosamine e le mautonu ai lou tino ile inisalini, e ono maualuga tele lou suka toto. Ae ui i lea, o le maualuga o le suka o le toto o se itu e le masani ai, aua a maua le glucosamine i le tautala, o le tele lava o ia mea e faaleagaina i le manava ma le meaʻai, o le American Diabetes Association e matau. Ae ui i lea, o le glucosamine e mafai ona fefiloi ma le tele o isi mea e mafai pe ono le aʻafia ai le toto toto, o lea e taua ai le faitau i le faʻailoga faaopoopo ma saili poo a mea o loʻo aofia ai. O nisi o gasegase o le glucosamine e ono manaʻomia ai se fomaʻi mo soʻo se vailaʻau maʻisuka ua ave. Faailoga o le maualuga o le suka poʻo le hyperglycemia e aofia ai le faʻateleina pea o le maʻi, faʻalauteleina le fia inu, faʻalauteleina le matelaina, vevela, vaivai, ma le mamafa o le mamafa.

Saogalemu

Glucosamine e masani ona mafaufauina saogalemu ma pe a togafitia le oseoarthritis, o le fautuaga lautele o le aveina lea o le 500 mg o le glucosamine sulfate poo le hydrochloride e faatolu i le aso mo le 30 i le 90 aso, e tusa ai ma le University of Maryland Medical Center. o. E ui lava e seasea, aʻafiaga i itu e mafai ona aʻafia ai le galala, gaʻau, manava, gaʻo, afaina, ma le manava, lea e mafai ona faʻaitiitia e ala i le 'aiina o glucosamine i meaʻai.

Tuua Lau Faamatalaga