Suauu vae mo le maʻisuka: lelei gaʻo

O le maʻi suka o se faʻamaʻi masani lea e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le tele o faafitauli ogaoga, o le sili ona lamatia o le vae o le maʻisuka. Mo lenei mafuaʻaga, e taua tele mo tagata mamai e maua i le maʻisuka e tuʻuina atu ai o latou vae i le tausiga lelei, lea e puipuia ai le foliga mai o gaʻo, fatu, vavae ma maʻi o le gaʻo.

Tausiga o vae mo le maʻisuka e manaʻomia ai le faʻaaoga tatauina o kulimi faapitoa ma suauʻu e maua ai meaʻai talafeagai, faʻamamaina, faʻamalulu ma puipui.

Ae ina ia mafai ai ona maua le manaʻoga e manaʻomia, e taua le iloa po o fea e filifili ai le kulimi sili ona lelei mo le maʻisuka, o a mea e tatau ona aofia ai i lona fatuga ma pe faapefea ona faʻaaogaina i luga o le paʻu o vae.

Mea taua mo le maʻisuka

O faʻamaʻi o vae i le maʻisuka e tulaʻi mai ona o se faʻalavelave matuia o le fatu cardiovascular ma le popole. O se maualuga maualuga o le kulukose i totonu o le toto e faaleagaina ai puipui o toto toto, lea ei ai lona aafiaga matuia i luga o capillaries ma tamai ipu o vae.

E mafua ai ona solia le tui o le toto ma mafua ai le le lava o le okesene ma meaʻai i totonu ole tino. O sea faʻalavelave i le taimi e oʻo atu ai i le siakiina o sela ma, sili atu ona taua, i le faʻaumatia o fiva namu.

O le faʻatoʻilaloina o faʻamamaga namu e faʻaleagaina ai le lagona o le vae, lea e mafua ai ona latou gasegase i manua ma manuʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka e mafai ona fai ni seevae vavalalata pe le lelei, mo se taimi umi, e aunoa ma le matauina o loʻo matua paʻu o ia.

Soʻo se paʻu o le paʻu i le maʻisuka ua faʻamalolo mo se taimi umi lava, ma o le faʻaitiitia o le puipuiga o le lotoifale e mafai ona faʻaosofia ai le mumū o le mumū. O le mafuaʻaga lea e masani ona mafatia ai le maʻisuka mai maʻi pipili i luga oo latou vae, lea e mafai foi ona oo atu ai i le toesea o vae.

Ole faʻaaogaina o se kulimi faapitoa poʻo se suauu mo le maʻisuka o le a fesoasoani e puipuia na aʻafiaga leaga ma tausia le vae o le tagata maʻi. Ae o se suauʻu mama mo le maʻisuka e tatau ona i ai mea nei:

  1. Faʻamamaʻi le mumu,
  2. Faʻafeʻau lelei le paʻu,
  3. Puipui le vae mai le afu,
  4. Fasia siama siama
  5. Saturate fatu ma vailaau uma talafeagai,
  6. Faʻamālosia faiga faʻapitoa i le paʻu,
  7. Faaleleia le toto i vae,
  8. Tonu le paʻu o vae.

Le tuufaatasiga o le kulimi vae

O le maualuga o le kulimi mo le maʻisuka e tatau ona faʻaleleia le faʻamaloloina o vae o le vae ma puipuia le faʻaalia o mea fou. O lenei mea e taofi ai le atinaʻeina ole vae o le maʻisuka ma faʻafeiloaʻi ai lenei faiga faʻaleaga, faʻaleleia atili le toto ma toe faʻaleleia lagona i le vae.

Pe a faʻatau se kulimi vae e sili ona lelei le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai oloa ua faailoga "mo le maʻisuka." O lenei tusiga o se faʻamaoniga e iai i le kulimi vaega uma e tatau ai mo le tausiga o vae o tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

Ae i le leai o ni vailaʻau faʻapitoa faapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi masani masani, ae tuʻuina atu e faʻavaeina i luga o le faavae o mea aoga nei:

  • Aveese mai laulaau pepa. O lenei vailaʻau e malosi lona aʻafiaga o le antimicrobial. Mint foi e faʻasaʻo ai tiga
  • Blackcurrant berry extra extract. O lenei vailaau e iai sona aafiaga faʻaleagaina i le paʻu, ma faʻateleina le faʻamaloloina vave o maʻi pipisi ma isi paʻu o le paʻu. Ma o le tele o meaʻai e aofia ai i le blackcurrant fesoasoani e puipuia ou vae mai faiga faʻapitoa,
  • Sea buckthorn suauʻu. O lenei suāuʻu o se tasi lea o togafitiga sili ona aoga mo le faʻavaveina o faʻamaʻi o manua ma fatu,
  • Urea O lenei vaega e tuʻuina atu ai le kulimi ma le maualuga gafatia o le gaosiga. Urea foot cream mo le maʻisuka o le auala sili lea e tau ai lou vae ole maʻi suka.
  • Liquid collagen. O lenei vailaau o se tutusa o le polotini lea e aofia ai paʻu o le tagata. E manaʻomia le faʻapalapala mo le faʻaleleia lelei o le paʻu.
  • Allantoin. Ua taʻua o mea faʻapitoa faʻapitoa ma fesoasoani e faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi.
  • Lea laau ma togafiti taua. O isi nei vailaʻau faʻapitoa e mafai ona fesoasoani i le faʻamalolo vave o manua ma gasegase,

Faauluuluga o Antifungal. E mafai ona matua ese lava, ae o lo latou i ai i totonu o le kulimi ma le suauʻu suauʻu mo le maʻisuka e faigofie lava.

Le eseesega i le va o se kulimi ma se suauu

E ui lava i le mea moni e faʻapea o kulimi mo le maʻisukavae vaevaega o loʻo i ai le tele o ituaiga mea aoga, o latou o tagata tausi maʻi ma e faʻaaogaina e fai ma puipuiga. O faafitauli ogaoga, e pei o faʻamaʻi pipisi faʻamalolo ma faʻamaʻi pipisi, o le a latou le taulimaina.

O ia ituaiga paʻu o le paʻu e mafai ona faʻamaloloina i na o gaʻo faapitoa e faʻamoemoe mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O nei vailaʻau o vailaʻau ma e mafai ona aofia ai vaega taua e pei o vailaau faʻamaʻi ma faʻamalologa oona.

E talafeagai le faʻaaogaina o le suauu mo vae i le tulaga o soʻo se manuʻa i luga o vae, mo se faʻataʻitaʻiga, saito po o tipi, lea i le lumanaʻi e mafai ona faʻaosoina ai le faʻaalia o maʻi pipisi ma le nekrosis. O le suauʻu e tatau ona faʻaaogaina i na o le vaega ua afaina, talu ai e faigofie lava ona aʻafia i totonu o le toto e ala i le paʻu ma lona tele tele o tupe e mafai ona mafua ai se faʻalavelave.

O se eseesega talanoaga e tatau ona maua ai le inisalini o le kulimi, pe a faʻaaogaina i le paʻu o vae, o le hormone o loʻo i totonu e vave ona ulu i totonu o le toto e ala i le epidermis ma fesoasoani e maualalo le toto toto.

Tausiga o le Maʻisuka Foot

O le tulaga sili ona taua mo le tausiga o le paʻu i le maʻisuka o le masani lea o taualumaga. E le pei o isi tagata, o gasegase ma lenei faʻamaʻi e le mafai ona gafatia e alu e moe e aunoa ma le tuʻuina atu o latou vae i meaʻai e tatau ai, faʻaleleia ma le puipuiga.

O le mea lea, mo le maʻisuka, o le tausiga o le maʻisuka ma le faʻaaogaina o se kulimi faapitoa mai le vae o le maʻisuka e tatau ona faia i le afiafi e pei o le fufuluina poʻo le fufulu o ou nifo. E taua le malamalama o le le amanaʻiaina o se tagata maʻi i le maʻisuka e mafai ona le gata o loʻo aʻafia ai vae, ae o le ola foi.

Ae o le faʻaaogaina masani o le kulimi mo le maʻisuka e le mafai ona aumaia le manaʻoga e manaʻomia pe a faʻaaoga sese. O tagata uma e maua i le maʻisuka e tatau ona iloa le mea e mafai ma mea e le mafai ona faia pe a faʻaaoga le kulimi i luga o le paʻu o vae.

Auala e faʻaaoga ai le kulimi sulu mo le maʻisuka:

  1. Aʻo le i faia le taotoga, e tatau ona fufuluina vae i le taele poo le vai, pe faia foi se vae paʻele, ma pe a maeʻa ona faʻaaogaina le kulimi,
  2. Pe a faʻaaogaina le oloa, e tatau ona e faia se masini moli vae, lea e tatau ona faia i ni lamolemole malie ma agamalu. Leai se mea e tatau ona sasaa malosi pe malosi le lolomi i luga o le paʻu.
  3. A e faʻatau se suāuʻu poʻo se kulimi, e tatau ona e filifilia se meafaigaluega na fuafuaina faapitoa e faʻafeteia ai faafitauli o loʻo iai i le maʻi. Ma afai o le maʻi o loʻo iai muamua faailoga o maʻi pipili, ona tatau lea ona e filifili mo se suauu poo se kulimi e faʻaleleia le faʻafouina o le paʻu ma faʻaleleia le toto.
  4. Ina ia fesoasoani i le faʻamalolo ma faʻavaveina le faʻamālōlōina o maʻi pipisi, e tatau ona faʻaaoga se suauu malosi, lea e tatau ona faʻaaogaina naʻo vaega e aafia ai le paʻu,
  5. O suauʻu ma suauʻu, lea e aofia ai mea aoga, e pei o le zinc, e tatau ona faʻaaoga i le paʻu ma na o se sipuni susu po o se fasi ie. O lenei mea o le a aloese mai le faʻaalia o nai liona laiti i luga o le paʻu, lea e mafai ona oʻo i le taimi e mafai ona tupu aʻe ai i le maʻi pipisi.

Laʻau manumanu lauiloa mo le maʻisuka

Ureata. O le kulimi mama e aofia ai le Uria, lea e avea ai ma mea sili ona lelei mo le vevela ma le paʻu o le paʻu. E le gata i lea, o fesoasoani aurea e oso ai le manava le manava, ma e faʻaitiitia foi le ita ma fesoasoani e faʻamalolo ai manuaga laiti.

O lenei kulimi o le a avea ma faavae lelei o vae mo le maʻisuka ituaiga 2, ona e lelei ona feagai ma faafitauli uma o le paʻu i lenei maʻi. O le paleni o le tuufaatasiga o mea taua i mea maloloina e faʻatasi ma le maualuga maualuga o Siamani o le a maua ai le paʻu ma le faʻaleleia ma le faʻaleleia o le tino, ma fesoasoani e ausia taunuuga lelei.

O le tau masani o le creamy cream o le 340 rubles.

O lenei kulimi ua mamanuina faapitoa mo le tausiga o le maaleale ma faigofie ona faaleagaina le paʻu o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka. E aofia ai le tele o vaega aoga e le gata ina faʻaleleia ai le tulaga o le paʻu, ae faʻaleleia ai foi le toto ma le faateleina o le lagona i vae.

O nei mea o le kulimi e mafai ona puipuia le faʻaalia o liona eseese i luga o le paʻu ma saofagā i le faʻamalosia vave o manuʻa, gasegase ma maʻi maʻi.

Tino Dia Ultraderm o se meafaigaluega malosi lea e maua ai le paʻu o vae i se tausiga agamalu ma le puipuiga lelei. E mafai foi ona faʻaaoga e tausi ai le paʻu maaleale o vae, aua e le afaina ai allergies ma vave ona faʻaitiitia soʻo se ita.

O le tuufaatasiga o lenei kulimi e aofia ai vaega taua e mulimuli mai:

  • Superoxide dismutase,
  • Glycerin
  • Whemat germ.

I le averesi, o le tau o lenei kulimi i totonu o aai Rusia e 210 rubles.

Virta Urea Fomaʻi Tausiga o Foot Care e talafeagai lelei mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E maua ai le paʻu i le faʻaleleia o le tino ma faʻaleleia le faʻafouina o le tino, lea e mafai ai e le tagata maʻi ona faʻaumatia le mago, paʻu ma soʻo se gaioiga mimiti.

O lenei kulimi mo le maʻisuka e maua ai vae ma faʻamalosia le puipuiga mai le faʻavaeina o vaʻa, masini ma saito, ma o lana galuega vaivai e avea ma se meafaigaluega lelei mo le tausiga i aso uma o le paʻu mago ma le maaleale. E mafai ona faʻaaoga i le taeao ma le afiafi.

O le tau faʻatusatusa o lenei kulimi faapitoa o le 180 rubles.

I le vitio i lenei tusiga, o le autu o kulimi mo le maʻisuka o loʻo faaauau pea.

Tuua Lau Faamatalaga