Van paʻi i glucometers: o se aotelega o faʻataʻitaʻiga ma uiga faʻatusatusa

O iLive uma e iloiloina e fomaʻi poto faapitoa e faʻamautinoaina le sili atu ona maualuga le saʻo ma talafeagai ma mea moni.

E iai a matou tulafono faʻavae mo le filifiliina o faʻamatalaga o faʻamatalaga ma e na o matou e faasino i nofoaga iloga, atinaʻe suʻesuʻega faʻaleaʻoaʻoga ma, pe a mafai, faʻamaonia suʻesuʻega faafomaʻi. Faamolemole ia matau o numera i puipui (,, etc.) o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi ia i ia suʻesuʻega.

Afai e te manatu o se tasi oa tatou mea e le saʻo, ua le toe faʻaaogaina pe ua le mafai ona fesiligia, filifili ma lolomi Ctrl + Enter.

I le avea ai o se tulafono, o se toe iloiloga o glucometers o loʻo faʻaalia ai uiga o nisi faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o masini sili ona lelei e mafai ona taʻua i latou o loʻo i ai se metotia o le fuataga. I le asō, toetoe lava oi latou uma. E sili atu le taua o Accu Chek, Van Touch ma le Bionime.

O nei masini e faʻaalia ai se sao saʻo, faʻamaʻoina o latou toto atoa. E le gata i lea, latou te faatagaina oe e teu le tulaga sili ona lata mai o suʻesuʻega ma fuafua le aofaʻi o le kulukose mo le 2 vaiaso. I lenei itu, e sili atu ona lelei le tuuina atu o le fiafia i le Accu Chek Asset, Accu Chek Mobile ma le BIONIME Right GM 550.

Afai e te manaʻomia le mauaina o se multifunctional system atoa o le a mataʻitu e le gata i le maualuga o suka, ae o le cholesterol ma le hemoglobin. I lenei tulaga, faʻalogo lelei i le faʻataʻitaʻiga EasyTouch.

O le mea lautele, o masini faʻaonapo nei e faʻafetaui mea uma e manaʻomia. O le vave, sili ona maualuga ma sili ona lelei e mafai ona taʻua uma o faʻataʻitaʻiga o Accu Chek ma Van Touch. Soo se mita i lenei faasologa e mafai ona faʻaalia o ia lava i le auala e sili ona lelei.

, , ,

Faʻatusatusaga o le Glucometer

Faatusatusaga o glucometers e ala i uiga masani ma faʻatinoga. Muamua lava, e tatau ona e vaʻavaʻai i le sao o mea faigaluega o loʻo suʻesuʻeina. O le mea lea, BIONIME Right GM 550 e sili atu lona matagofie i totonu o lenei eria. Ioe, e faʻavae i luga o fofo fou o tekinolosi.

O le fua faʻatatau o loʻo i ai se vaega itiiti. Afai e te faʻaoga photometric i luga o le faavae, ona faʻalogo lea i le kamupani Accu Chek. O masini sili ona lelei o Accu Chek Asset, Mobile ma Compact Plus. Afai tatou te talanoa e uiga i le auala electromechanical o fua, ona lelei uma lea o masini.

E tusa ai ma fua faʻatatau, e taʻua o le kulukose ma le ketone, o le Optium Xceed sili ona lelei. Afai tatou te faʻaogaina o se faavae (toto atoa poʻo le plasma), ona toetoe lava o mea uma VanTach masini na sili atu ona manuia i lenei vaega.

I le tele o se mataua o le toto, e aoga le tuʻuina atu i le FreeStyle Papillon Mini. O lenei meafaigaluega e sili ona itiiti ma e naʻo le 0.3 μl e manaʻomia mo le suʻega. E tusa ai ma le taimi o fua, o se tasi o mea aupito sili ona lelei o le faʻaaogaina o 'au e 4 sekone, Accu-Chek Performa Nano, Bionime Right GM 550, OneTouch Select, SensoLite Nova Plus - 5 sekone.

O le tele o le manatua e le leaga i faʻataʻitaʻiga o Accu Chek ma Bionime. Faʻavae i luga o iloiloga a tagata faʻatau, i se tulaga lautele, e tele le lelei o Clever Chek.

Tele toto glucose mita

O se masini lea e mafai ai ona e iloa lelei lau kulūkose i le alu. E matua faigofie lava. Afai o se tagata e faimalaga i taimi uma ma seasea lava i le fale, ona manino lea e le mafai ona ia faia e aunoa ma lenei masini.

O le masini e mafai ai e oe ona vave maua le maualuga o le kulukose, i soo se mea. O le mataupu faavae o lona faagaioiga e le ese mai mea masani. Ole lava suega lea, se mataua o le toto, ni nai sekone ma le taunuuga.

Na o le pau lava le mea e iloagofie ai o le mafai lea ona ave le masini ma oe i soo se mea e te alu i ai. E faigofie tele, aoga ma faʻaonapo nei. O lea ituaiga masini e filifilia e tusa ai ma mataupu faavae lava e tasi. E tatau ona siaki lona sao, ia tilotilo i ona uiga autu ma faamasani i le faatinoga o vaega.

E leai nisi suʻesuʻega e tatau ona iai. E masani lava, o sea ituaiga masini e iloga i lona faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. Moniresult Twist e pau i lalo o lenei fuaitau. O ia o le aupito itiiti o lona ituaiga. Ae ua mamao o ia mai le mea mulimuli. O lea faʻapitoa e aumaia ai le fiafia mai lona faʻaaogaina.

Glucose ile toto toto

I le avea ai o se tulafono, o le mita o le kulukose o le toto o se masini lea o loʻo i ai i taimi uma. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o ni masini feaveaʻi feaveaʻi. A uma mea uma, e te le manaʻomia le ave faʻatasi ma oe i soo se mea, latou te fuaina fua o kulukose i le fale.

Filifilia se ituaiga masini, o le mea muamua e tatau ona e gauai atu i lona saʻo. O le matua taua lea i luga o le faavae e faavae ai le filifiliga. O le tau aogā e le tatau ona silia le 20% sese. A leai, o le masini e mafai ona manatu e le talafeagai. A uma, o le a leai se uiga mai ia te ia.

Faatasi ai ma le sili e aofia ai Accu-Chek Performa Nano. E iai uiga lelei. E mafai ona tuʻuina atu se taunuʻuga i le 5 sekone ma i se tulaga aoao o se masini e mafai ona taugofie. O le manumalo o le Optium e tutusa uiga. O luga o nei masini e sili atu le taulaʻi atu. I le tulaga lautele, pe a filifilia se masini fale, e aoga le mafaufau i mea e fiafia i ai le tagata lava ia.

Glucose toto

O le alualu i luma e le tumau, o le mea lea, o le atinaʻeina o ia masini e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o se fasi siaki ua amata talu ai nei.

I le taimi nei, o nei masini ua taʻua o le auga o le auga o tupulaga lona tolu. E pei ona e iloa, o loʻo i ai telefoni feaveaʻi ma eletise. O lenei iunite ua taua - Raman.

E ese le auala e galue ai. E mafai ona fai mai o le lumanaʻi e taoto i nei masini. E faapefea ona aoga? Faafetai ia te ia, e mafai ona fuaina le fusi o le paʻu. E tusa ai ma faʻamatalaga na maua, ua fuafuaina le kulūkose. Glucose e faasolosolo malie ona vavae ese mai fusi masani o le paʻu ma o lea ua faitauina ai le tele.

I le taimi nei, o ia ituaiga masini o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe ma e leai se avanoa e faʻatau ai. O le mea lea, e na o le matauina le atinaʻeina o tekinolosi fou. Ae i le lumanaʻi o le a avea ma se mea moni i le tulaga o le fuafuaina o le maualuga o le kulukose.

,

Glucose mita e aunoa ma le afaina

E tele ituaiga o ituaiga masini. Ae naʻo se tasi oi latou e mafai ai ona e fuaina le kulukose e aunoa ma le tuiina o le paʻu.

O lenei metotia e taua o Raman. Ina ia maua le maualuga o le suka, ia aumai le masini i le paʻu. I le faagasologa o lenei faagasologa, ua salalau le fusi o le paʻu ma ua amata ona faamatuu atu le kulukose i lalo o lenei faatosinaga. A o lei faia nei mea uma ma i sekone e maua ai le iuga.

E manaia tele, ae e le o avanoa. E foliga mai, o ia ituaiga masini o le a sili ona lauiloa. A maeʻa, o le a latou le manaʻomia le faʻatau o nisi vaega. O le taimi nei e leai se mea e manaʻomia mo se laupepa ma se suʻega. O se tupulaga fou o masini.

E foliga mai, o masini i se mataupu o aso e mafai ona maua ai le lauiloa tele. E moni, o le tau o le a sili atu le maualuga nai lo mea masani. Ae i lenei tulaga, e filifili tagata uma mo ia lava.

Glucometer e le faʻafesoʻotaʻi

Ona o le mea moni na faia talu ai nei, e le mafai ona maua le lautele o tufatufaga. O le mea moni o le mita e le faʻafesoʻotaʻi e tele mea faaletonu ma o loʻo faʻaauau pea i le faagasologa o le faʻamamaina.

E foliga mai o le tele o tagata ua latou faalogo e uiga i le ituaiga Raman. O lea, o le mea lenei. O lana galuega autu o le fuafuaina lea o le maualuga o le kulukose e aunoa ma le tuiina o le paʻu. O le masini e faigofie lava ona oʻo i lou tamatamailima, o le fusi o le paʻu e amata ona solo ma o le suka e faʻasaʻo mai ai. Maofa ma le le malamalama i le taimi e tasi. Peitai, e ui i lea, o lenei mea e mafai ai e oe ona malamalama i se mataupu o sekone pe o le a le maualuga o le kulukose o se tagata i le taimi nei.

E masani lava, o le faʻatauina o sea ituaiga masini e le o mafai. Ae a mavae sina taimi, o le a mautinoa lava o ia o le a mafai ona ia faia se tulaga maualuga. E ui lava, e foliga mai, o sea ituaiga masini e sili atu lona maualuga nai lo ona muamua. Ae o le mea faigofie e sau muamua, o lea o le a mafai ai e le masini lona tolu-tupulaga ona maua ona tagata.

,

Talanoa mita

Mo tagata ei ai ni faʻaletonu poʻo le le lelei o le faʻaaliga, ua atiaʻe ai se mita faapitoa tautala mita. E tusa ai ma ona uiga, e leai se eseesega mai isi masini. E naʻo le i ai o se leo e pulea ai le leo. E le gata i lea, o le masini e taʻu atu i le tagata le mea e fai ma faʻasalalau taunuuga o le suʻega.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga o Clover Check TD-4227A. O lenei mea o se masini fuafuaina faapitoa mo tagata e maualalo le vaʻaia. E saʻo, lipoti le taunuʻuga i sekone. Ae o lona uiga autū o le saʻo lea i le puleaina o leo.

E taʻu mai e le masini mea e tatau ona fai i se tagata, auala e faʻaauau ai le galuega ma pe faapefea ona maua le iuga. E faigofie tele, ma na o tagata matutua. Aua, e tusa lava po o le a le itiiti o le seti o galuega tauave, e le mafai e tagata uma ona vave iloa lelei. O le talatalanoaga o le, masalo, o se mea na tupu. Ioe, faʻafetai i ia ituaiga masini, e mafai ona faʻaaogaina e tagata uma, e aunoa ma ni faʻasalaga faapitoa. O le mea tonu lava, faigofie o le faʻaaogaina ma leai ni faʻafitauli, o nei mea uma e tuʻufaʻatasia ai le tautala glucometer.

Ui o le uumi a le Uati

O se mea fou e fiafia i ai o le kluulu lea o le mata. E manaia tele ma lelei. E mafai ona e aveina le masini faʻatasi ma oe o se mea masani masani. O le taʻiala o le faʻatinoga e tutusa ma le isi faʻataʻitaʻiga. Pau lava le eseesega o le mamanu matagofie ma le mafai ona faʻaaogaina e fai ma matamata.

O lenei masini e tulaga ese i le leai o se mea e te tuiina ai le paʻu. E maua ai le taua ile paʻu. I le taimi nei, o se tasi o ia ituaiga meafaigaluega o le faʻatalanoa o le kalama. O le mea moni, o le mauaina o se mea faʻafitauli.

E toʻatele tagata latou te fai mai e mafai ona afaina ai le paʻu. E le gata i lea, o le ofuina i taimi uma e le o fautuaina. O se faʻaopoopoga o le leai o se manaʻoga e tuia le paʻu. Ma o le mea faʻapitoa lava e manaia e ofuina, aua o se kopi o le watch a Suetena. O le suʻeina o se masini e le faigofie tele, ma e sili atu lona tau nai lo ona muamua. O aso nei e mafai ona faatauina i fafo atu.

OneTouch Select® Plus

Le glucometer fou o le Kamupani Johnson & Johnson, lea sa resitalaina i Rusia ia Setema 2017. O le aoga sili o le masini i isi faʻataʻitaʻiga o le usitaia o le saʻo aʻiaʻi ISO 15197: 2013. E faigofie ona faʻaaoga, e mafai ona fuafua le aofaʻi o le kulukose mo le 7, 14, 30 aso. O le pusa e aofia ai se peni peni OneTouch® Delica® e leai sona tiga.

Faʻaalia Van Touch Select Plus:

  • maualuga maualuga
  • lapoa tele ma le faʻalelei vaʻaiga,
  • lanu lanu mo iuga,
  • "Muamua" ma le "pe a uma le talisuaga" faailoga,
  • mea taugofie e le taugata ma sapalai,
  • lisi i le gagana Rusia, faʻatautaiga faigofie,
  • o le mataupu e faia mai ni paʻu paʻu le tumau,
  • manatua mo le 500 taunuuga.

OneTouch Verio® IQ

Ia Aperila 2016, o se glucometer faʻaonapo nei ma se lanu lanu ma se lisi a le gagana Rusia na faʻaalia i le faʻatau. O se uiga iloga o lenei masini o le i ai lea o se masini ua fausia. E mafai ona maka meaʻai (muamua pe mulimuli ane), e mafai ona e fuaina le maualuga o le maualuga o le sugars mo le 7, 14, 30 ma le 90 aso. O le masini ua i ai se uiga fou ma matagofie - "lipoti i faiga i tulaga maualalo pe maualuga le kulukose".

  • lanu tele lanu
  • maualuga maualuga
  • o le toto manaomia e na o le 0.4 μl,
  • fausia i totonu o le maa e molia e ala i le USB
  • OneTouch Delica peni peni o le nila
  • Lisi gagana Rusia
  • valoaga o le hyper / hypoglycemia.

OneTouch Filifili Simple®

"Faʻafaigofie" faʻataʻitaʻiga o le Van Tach Select masini (e le faasaoina ai fua muamua i le mafaufau). O le tino o le masini e faia i le maualuga o le plastic plastic. Faʻafetai i le taamilosaga o tulimanu ma vaega faʻatusatusa, o loʻo uuina lelei i lou lima. O le mita e lelei mo tagata matutua, talu ai e leai ni kulini i totonu o le masini, e le manaʻomia le fesuiaiga, suʻe suʻega e faʻatau i se tau taugofie. O le maa e tumau mo le tusa ma le 1000 fuataga.

  • lapoa tele
  • leo manino ma le maualuga pe maualalo le suka,
  • leai se fesuiaiga
  • saʻo lelei
  • tau talafeagai o le masini ma mea taumafa.

OneTouch Ultra

O lenei mamanu ua le toe faaauauina. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau pea i falemaʻi, o le tau e tusa ma le 1300 rubles. O le mita o le glucose toto Van Touch Ultra o loʻo i ai le faʻamaonia o le olaga atoa, o lea i le lumanaʻi e mafai ona fesuiai mo se faʻataʻitaʻiga Johnson & Johnson.

Vaega Taua:

  • le toto manaʻomia - 1 μl,
  • taimi o fua - 5 sec.,
  • ua faʻamamaina i le plasma toto
  • auiliiliga o metotia - glucose oxidase,
  • manatuaina o le 150 taunuuga,
  • mamafa - pe a ma le 40 g.

Faatusatusaga uiga o glucometers Van Touch

O le laulau e le aofia ai faʻataʻitaʻiga e le o toe faia.

UigaOneTouch Select PlusOneTouch Verio IQOneTouch Filifili
Toto toto1 μl0.4 μl1 μl
Maua le iuga5 sec5 sec5 sec
Manatua500750350
Matavaʻaiga faʻatusatusalanuuliuli ma paʻepaʻe
Auala fuaeletiseeletiseeletise
Le tulaga sili ona lata mai o le saʻo++-
Fesoʻotaʻiga USB++-
Taavale gaioiga650 suʻe1750 suʻe.750 suʻe
Tau o faʻataʻitaʻiga 50 pcs.990 solo1300 tusi.1100 tusi.

Tala o le Maʻisuka

O le tau o OneTouch glucometers e laʻititi maualuga pe a faatusatusa i tagata tauva. O le sili ona lauiloa i le maʻisuka o Van Touch Select. O le tele o tagata e na o ni iloiloga lelei, e moni, oi latou e le fiafia i oloa Johnson & Johnson. O le mafuaaga autu e faatauina ai e le maʻisuka isi mita o le glucose toto o le tau maualuga lea o fasi siaki ma siaki. O mea nei e tusia e tagata:

Fautuaga mo le filifilia o le ata saʻo

Ae e te leʻi faʻatauina se masini, e tatau ona e faia ni laasaga:

  1. Iloilo iloiloga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa.
  2. Vaʻai faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻiga faʻamaonia fou.
  3. Vaʻai i tau o le masini ma mea faʻaaoga.

I loʻu manatu:

  • le faʻataʻitaʻiga sili ona talafeagai mo tagata matutua - One Touch Select Simpl,
  • Van Touch Verio e lelei tele mo tagata mauoa ma tamaoaiga,
  • Filifili Sili o se mita lautele lea e fetaui ma tagata uma.

5 Satellite Plus

Glucometer mo le fale "Tele satelite" o le gaosia i totonu o le fale o se faʻataʻitaʻiga sili lea ona taua mo tupe. E lelei mo tagata matutua e masani ona fuaina le suka o le toto. E tuʻuina i se pusa palasitika talafeagai, lea e faigofie e teuina pe ave faʻatasi ma oe i le alu.

Satellite Plus e iloa ai le maualuga o le kulukose i le 20 sekone - ua lava le umi mo masini faʻaonapo nei. O le masini masini e mafai ai e oe ona teuina le aofaʻi o fuataga e 40. O le pusa faʻapitoa e aofia ai le 25 laupepa faʻaoga. O le autu autu o le tau sili ona lelei mo le masini lava ia ma le vaega o suʻega. O loʻo gaosia e le kamupanī 5 tausaga le faʻamaonia. I le iloiloina i iloiloga, o le glucometer e umi se taimi ma e le motusia.

  • avanoa lelei
  • mataupu e aofia ai
  • sili ona taua mo tupe,
  • faigofie ona uia le auala
  • le tumau
  • tau suʻesuʻega taugofie
  • faʻamaoni.

4 Clever Chek TD-4209

O le Clever Chek i le fale o le kulukose o le toto o loʻo i ai uiga lelei faʻapitoa, aemaise lava le mafaufau i lona tau. Na te faia le suʻega mo le 10 sekone, ma fuafua le maualuga o le suka e manaʻomia ai sina toto - 2 μl. Faʻatulagaina ma le manatua lelei - faasaoina 450 fuataga. O le faʻaaogaina o le masini e faigofie tele ma e leai se aoga, e pei E manaʻomia se puncture itiiti. Ole tele ole faʻataʻitaʻiga e faʻataga ai oe e ave le mita faʻatasi ma oe.

Faʻaogaina e se pulu, lea e tusa ma le 1000 fuataga! O le isi avanoa o le faʻaaliga manino lea i le numera tele, lea e faigofie tele mo tagata matutua. Lelei mo le faʻaaogaina o le fale. O faʻamatalaga uma e mafai ona tuʻuina atu i se komepiuta e faʻaaoga ai se uaea faapitoa. Faʻaaogaina mo Clever Chek TD-4209 e le taugata tele.

  • maualuga maualuga
  • telefoni lelei
  • faigofie mo le faʻaaogaina o le fale,
  • manatua tele
  • iloiloga sili
  • manaʻomia se vaega itiiti o mea mo le suʻesuʻeina - 2 i le toto.

3 Accu-Chek Active

O le laina mulimuli i le faʻavasegaina o vaega o tau o le taugofie o Accu-Chek Asset, o loʻo i ai le mana sili e manatuaina ai i totonu o ia ituaiga masini. O loʻo gaosia e le Kamupani Siamani Roche Diagnostics GmbH, o se taʻitaʻi faʻasoa o mea tau fomaʻi. O le masini e galue i le mataupu faavae o le fesuiaiga. E mafai ona e ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le muai lima, tauau, tamai povi, pama. O lenei mea e maua ai mea faʻaopoopo. O sea ituaiga masini e talafeagai mo tagata o vaitausaga eseese.

O le mita o loʻo faia i se mamanu lelei ma faigofie. O lona faʻasolosolo paʻu palasitika talafeagai lelei lava i totonu o le alofilima o lou lima. O faailoga e faʻaalia i luga o se faʻaaliga tele, lea e fesoasoani i tagata matutua ma le le iloa o tagata e faigofie ona iloilo le iuga. E mafai e le masini ona fuaina fua faʻatusa i le tulaga o se kalafi e mafai ona faʻaaoga e le fomaʻi.

  • Iloiloina le maualuga o le suka e 5 sekone.
  • E manatua e le masini 350 iloiloga talu ai nei.
  • Le malosi faʻapitoa e tupu pe a mavae le 60 sekone o le le gaoioi.
  • Lapataiga leo e uiga i le manaʻoga e suia paʻu.
  • Faʻatumu i le masini e 10 fasi siaki.

2 Diacon (Papatono OK)

O le Glucometer Diaconte e ese mai ona tagata tauva i le aoga ma le tau sili ona lelei. E mafai ona e faʻatauina lenei masini faaeletonika mo na o le 780 r, o le tau lea e ofoina atu mo le faʻatau atu. O le masini na gaosia i Rusia, ae tusa ai ma ona uiga faʻapitoa ma le maualuga o le suʻesuʻega, e le o se mea e sili atu ona maualalo nai lo le faʻaaogaina o ata. E mafai ona iloa e le mita le maualuga o le suka e aunoa ma le coding, o lona uiga o le lamatiaga o mea sese e maualalo.

Mo le saʻo o taunuʻuga o loʻo aʻafia ai foʻi suʻesuʻega eletise eletise, lea e faʻatinoina i lenei masini. O le toto e gaoioi ma le polotini, ona maeʻa ai lea o fua numera mulimuli i luga o le lau. Faatasi ai ma lenei metotia, ua faaitiitia ai le avanoa e sese ai. I le faaiuga o le galuega, o le masini foi o le a faʻaalia ai faʻamatalaga pe o le taunuʻuga na maua mai o se vavaeese mai le masani ua taliaina.

  • Anaʻea vave i totonu o le 6 sekone.
  • Faʻasalaga faʻapitoa pe a uma ona tuʻuina se fasi pepa fou.
  • Mafaufauga e fuafuaina e teuina ai 250 fua.
  • Faʻailoga o le pala.
  • Mafai ona maua fuainumera i aso uma e fitu.
  • Lisi tele o fasi pepa (50 pi mo le 400 r).
  • Tatalo faʻafuasei i le taimi e tolu-minute le leai se taimi.

Fautuaga mo le filifilia o se glucometer:

  • E lua ituaiga o le maʻisuka: o le insulin-e faalagolago ma e le o le inisalini. Mo i latou taʻitasi e manaʻomia lau lava glucometer.
  • Mo tagata matutua ma faʻavalea mata, o masini ma se tele lapopoa e talafeagai. O le faʻatonuga o le leo o le a fesoasoani ai foi i le taotoga.
  • O le a aoga le manatuaina o le fua o le fua. Ma o le a sili atu ona faigofie le tausia o se tusi faʻataʻitaʻi ma faʻatalanoa se fomaʻi.
  • O le glucometer mo le tamaititi e tatau ona le faʻamaonia le faʻaaogaina o le toto. Faʻalogo i le suʻesuʻega loloto o le loloto.
  • Aʻo le i filifilia se masini, e tatau ona e fuafuaina le faʻaaogaina o le suʻeina i le masina, ma ia filifili i se faʻataʻitaʻiga faapitoa.
  • Ole vavalalata ma le mamafa o le mamafa o mea taua ia e mafai ai ona e tausia pea le masini ma oe.

1 Togi le

Glucometer Contour TC mai le tagata Siamani e gaosia Bayer e faʻaalia ai le maualuga ma le saʻo o fua. O le masini e aofia i le uluaʻi tau o le tau, o lea e avanoa ai i tagata uma. O lona tau e mai le 800 i le 1,000 rubles. E masani lava ona matauina e le au faaaoga le iloiloga e lava le faigofie o le faʻaoga, lea e faʻamautinoa e le leai se faʻamatalaga. O se faʻaopoopoga tele lea o le masini, talu ai o mea sese i iuga e mafua ona o le faʻaofiina o le tulafono sese.

O le masini ua i ai se mamanu mataga ma sese. Lisi laina e faigofie ai ona uu i totonu o lou alofilima. O le mita ei ai le malosi e faʻafesoʻotaʻi ai i le PC e faʻaliliuina fua o fua, lea e faigofie tele mo le teuina ma le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga. E mafai ona e faʻaogaina lenei filifiliga pe a uma ona e faatauina le masini ma le cable.

  • O vaega o suʻega na faʻatau eseese. Seti o le 50 pcs. tau e tusa ma le 700 p.
  • O loʻo i ai se faʻamanatuga mo le 250 mea mulimuli.
  • O le taunuuga o le kulukose o le a aliali i luga o le mata pe a maeʻa le 8 sekone.
  • O se faailo leo o le a logoina oe ua maeʻa le auiliiliga.
  • Puʻeina o le tino i tua o le 3 minute.

O glucometers aupito sili: tau - lelei

O le faʻaitiitia o le toto na manaʻomia e fua ai le suka, o le tele foi lea o le leai o se mea e alu ai. O le glucometer iCheck mai le fale gaosi oloa lauiloa e lava lea e faʻavasegaina ai le pito sili ona itiiti. O loʻo i ai se foliga faʻapitoa e talafeagai lelei i lou lima. O le pusa faʻapitoa e aofia ai se tagata faʻapitoa faapitoa, 25 leketi ma faʻataʻitaʻiga, lea e faʻalagolago i le toto saʻo. O le masini e na o le 50 g.

iCheck e faigofie tele ona faʻaaoga, ma o le taimi e fuafua ai le taunuuga o le 9 sekone. Mo le faigofie, o le masini ua faʻapipiʻiina ma le gafatia e fesiitai faʻamatalaga i se komepiuta. O le tau maualalo o le a avea ma ponesi faaopoopo pe a faʻaaoga lenei mita mo le fale.

  • o le faʻaoga sili ona faʻaaogaina
  • foliga lelei
  • tau sili ona lelei
  • lelei iloiloga
  • Lelei mo le au matutua ma le aiga,
  • tagata gaosiga faʻamaonia
  • tau maualalo o vaega o suʻega,
  • mataupu e aofia ai.

3 Tasi le paʻi faigofie faigofie (Filifili Van touch)

I le laina lona tolu o le fuataga o le Van Touch Select Simple mita - o le masini aupito lelei i le faigofie o le faʻaaogaina. O le masini a le kamupani lauiloa Swiss e lelei mo tagata matutua. E galue e aunoa ma le faʻailogaina. E i ai se tau taugofie, o lea o lona faʻatau e le aʻafia ai le atotupe. O le tau o le "Van touch select" e mafai ona manatu e taugofie ma e i ai i le lautele o le 980 - 1150 p.

O le tino o le masini e faia i le palasitika umi, manaia i le paʻi. Faʻataʻatitia tulimanu, faʻatusatusaga ma le mamafa o le mamafa e mafai ai e oe ona tuʻu le mita i lou lima. O le manoa lima matua o loʻo i le pito i luga e fesoasoani e taofi le masini. I luma e leai se mea e sili atu. O loʻo i ai se laupepa lapoa ma lua afi moli e faʻaalia maualuga maualuga / maualalo le suka. O se uila pupula o loʻo faʻaalia ai le pu mo le suʻega, e oʻo lava i se tagata maualalo le vaʻai o le a ia maitauina.

  • Faʻailoa le leo pe a vavae ese le suka i le masani.
  • 10 suʻega suʻega ma le fofo o fofo o loʻo tuʻuina atu.
  • O loʻo i ai se lapataiga e uiga i le tau maualalo ma le faʻatagaina atoatoa o le masini.

2 Accu-Chek Performa Nano

I luga o le laina lona lua o le Accu-Chek Performa Nano glucometer, lea e faʻamaonia ai le faʻaaogaina saʻo o le suʻega toto. Ona o le maualuga o le fuataga, e sili atu ona faigofie i le maʻisuka ona pulea le faasologa o le tagofia o fualaau, ma le mataʻituina o le taumafataga. O lenei masini e talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o ituaiga muamua e lua. Le tau o le masini e maualalo, e tusa ma le 1,500 p.

E ui lava i le mea moni o loʻo galue le masini i luga o se tulafono faavae, o loʻo i ai le tele o galuega e mafai ai e le taʻaloga ona sili atu le faʻalelei. E mafai e le tagata faʻapitoa ona filifilia le nofoaga le mama mai le pa o le a faia (tauau, luma, alofilima, ma isi mea). Ma o le uati o le uati e masani ona logoina oe i le taimi o le manaomia mo se auiliiliga, o lea e mafai ai ona e faia ma le saogalemu pisinisi.

  • Faafetai i fesootaiga a le auro, e mafai ona teuina ia fasi siaki.
  • O le taunuuga vave i le 5 sekone.
  • Faʻailoga leo pe a faʻapipiʻi le fasi pepa.
  • Malosiaga tele mo le 500 fuataga. O le avanoa e tuʻuina atu ai iʻuga maualalo mo se vaiaso / masina.
  • Malamalama - 40 kalama.

1 Express Express

O le laina muamua o le fua faatatau e ave i le satelite faʻamatalaga manino o le gaosiga a Rusia. O le masini e sili atu nai lo le tauvaga, ona o ia lava na te aveina le toto talafeagai o le toto mo le auiliiliga. O lenei metotia e sili atu ona talafeagai pe a faʻatusatusa i isi masini e te manaʻomia e faʻafefe ai le toto. O le isi avanoa i luga o tauvaga o le tau pito i maualalo lea o vaega o suʻega. Seti o le 50 pcs. e mafai ona faʻatau mo na o le 450 p.

O le masini lava ia e le o le tele foi, o le faatauina o le a tau e tusa ma le 1300 p. O le mita ua mamanuina e le gata mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, ae faʻapea foi mo le fuaina o le suka i totonu o le falemaʻi, pe afai e leai se avanoa i metotia o suʻesuʻega suʻesuʻe. O le masini e galue i le mataupu faavae o le fesuiaiga. O le gaioiga, e mafai ona maitauina sina manatuaga o le masini - 60 fua lata mai.

  • Maua le taunuʻuga i totonu o le 7 sekone.
  • Fuafuaina o le kulūkose i metotia eletise.
  • Faʻafou toto toto atoa.
  • Long life battery. Ua mamanuina mo le 5,000 fua.
  • E i ai le seti o suʻega e 26, e aofia ai le faʻatonuina o le tasi.

5 OneTouch Verio IQ

Ole maualuga o le kulukose o le kulukose o le toto o le OneTouch Verio IQ. E le gata na te faʻaaoga lelei lana galuega autu - o le fuafuaina o le maualuga o le suka, ae o loʻo i ai foi nisi mea faaopoopo. O le masini a se tagata e lauiloa e na o le 5 sekone na te faʻaaluina i se suega, ia manatua le 750 fuataga mulimuli, ma fuafua le fua o le taunuuga. E faigofie lava mo tagata matutua, aua faigofie ona taʻavale ma faʻapipiʻiina i se faʻaaliga manino i se faila tele i Rusia.

O le OneTouch Verio IQ o le mita o le glucose i le toto toto e aoga tele: o se moliuila ua fausiaina, o le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta, o se vaega faʻamalamalamaina mo le ulufale atu i se fasimea. E na o le 0.5 μl o le toto e manaʻomia mo le auʻiliʻiliga - o se mea sili ona taua. A e galue i le masini, e te le manaʻomia ona e ulufale i le tulafono.

  • maualuga maualuga
  • pito maualalo o le toto mo le auiliiliga,
  • maua i le 5 sekone,
  • tele le manatua
  • galuega faʻatino
  • aupito sili ona lelei
  • fua faʻatusatusa
  • faigofie faigofie
  • faʻaaliga manino
  • lelei atoatoa mo tupe.

4 Lelei Smart Wireless Gluco-Monitoring System BG5

Iuna Lelei o loʻo faʻaalia ai le GGG-Smart Wireless Gluco-Monitoring System BG5, lea e galue ma se telefoni feaveaia iOS po o se Mac. E fuafua ai le aofaʻi o le suka i totonu o le toto i totonu o le 5 sekone ma teu ai le iuga i le mafaufau o le masini. Mo le faʻatonuga tonu o le masini, e tatau ona e faʻapipiʻiina se tusi faʻapitoa - o le a faamanatu atu ai ia te oe le aso e muta ai pepa o suʻega. O le faagasologa atoa o le faʻaliliuina o faʻamaumauga e tupu e aunoa ma le auai o le tagata maʻi.

O sea ituaiga masini e faigata tele ona pulea mo tagata matutua, ae mo tagata talavou o le a avea ma fesoasoani fesoasoani. Totogi i le uaea, o le pati e umi se taimi. O se masini foliga e fetaui ma fetaui i lou lima. Mo le faigofie, o loʻo i ai se vaega faʻapitoa mo vaega faʻataʻitaʻi.

  • sili tekinolosi
  • faʻasalalauga faʻasalalauga
  • fuataga vave o le maualuga o le suka,
  • E talafeagai mo le fale ma femalagaaʻi,
  • lava le totogi mo 500 fua,
  • lelei iloiloga
  • Faʻaaliga OLED.

2 Bioptik Technology (EasyTouch GCHb)

O le Bioptik Technology glucometer (EasyTouch GCHb) o loʻo i ai galuega sili ona lelei i ana suʻesuʻega. O le masini e mafai ona fuaina le toto e le gata mo le suka, ae faapena foi mo le cholesterol ma le hemoglobin, o lea e talafeagai mo tagata ei ai maʻi eseese, faapea foi i latou e aafia i le puipuiga, ma mananao e faatau se masini mo le vaavaaia taimi. O le polokalame siakiina na ofoina atu e le mita e lauiloa foi i tagata tomai faapitoa i le soifua maloloina. O le masini e galue i le mataupu faavae o le fesuiaiga. O paʻu e na o le tamatamailima e ave.

O le masini ua faʻapipiʻiina ma se LCD-mata tele, o loʻo faʻaalia ai faʻailoga tetele e faigofie ona mafai ona mafai e tagata e maualalo le vaʻaia. O le tino o le masini e faia i le paʻu umi, e le fefe i mea faʻaleagaina. I luma o le faʻailoga, i le faʻaopopo i le faʻaaliga ma faʻamaufaʻailoga e lua, e leai ni elemene faaopoopo e mafai ona fenumiai ai le tagata faʻaaogaina.

  • O le fua o le fuaina o le toto mo le glucose ma le hemoglobin e 6 sekone, mo le cholesterol - 2 minute.
  • Faʻatumu i le masini 10 fasi siaki mo kullukose, 2 mo le cholesterol ma le 5 mo le hemoglobin.
  • O le mafaufau e mafai ona teuina i le 200 fua mo le suka, 50 mo le hemoglobin ma le cholesterol.

1 Accu-Chek Mobile

O le sili i le vaega o le Accu-Chek Mobile glucometer, o se masini fou fou. O lenei masini e le manaʻomia le faʻamaonia (faʻaaoga le plasma), faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o fasi siaki. O lenei auala i fuataga taitasi na muai fuafuaina e Roche. O le mea moni, o le tau o lenei masini e tele taimi e sili atu nai lo le maualuga o glucometers, o le 3-4,000 rubles.

O le tekinolosi uiga ese na faʻaaogaina i le masini e mafua ai ona le totoʻa le toto. E mafua ona o le i ai o tulaga e tasi o le puncture, e mafua mai i le eseesega masani o le paʻu. O le afifi, i le faaopoopo atu i le masini, e aofia ai ni pu se lua ma ni taga, se kaseti faataitai mo le 50 mea, faapea foi ma se tui ma le uaea mo le fesootai atu i se komepiuta. E i ai se lisi Rusia.

  • O le taunuuga vave i le 5 sekone.
  • O le masini e mafai ona teuina le 2,000 fua. E faʻaalia uma i le taimi ma le aso.
  • Faʻatonuina o le faʻailo e oʻo atu i le 7 taimi i le aso. Alerts oe e siaki le suka.
  • Malosiaga e fatuina ai lipoti mo se vaitau e ivasefulu aso.
  • E faʻamaonia e le kamupanī le faʻaogaina o le masini mo le 50 tausaga.

  • Le tau maualuga o le masini.
  • Manaomia e faʻatau kaseti o suʻega (50 fuataga), e sili atu le taugata nai lo fasi siaki.

1 Accu-Check Performa Combo

Ole maualuga o le kulukose o le toto o le Accu-Check Performa Combo. O le masini e faʻapipiʻiina i se lanu lanu me se lisi i le gagana Rusia. E iai le tomai e faʻatautaia ai faʻamatalaga, tuufaatasia lipoti, faʻamanatuina le manaʻomia mo fuataga, faʻatulagaina mea taua o le tagata maʻi. Na faia e le kamupani lauiloa a Suetena Roche.

O le Accu-Chek Performa Combo e talafeagai mo le faʻaaogaina o le fale ma o se masini multifunctional mo le sili ona saʻo lelei le fua o le maualuga o le suka. O le taunuuga o le auiliiliga e mafai ona maua pe a maeʻa le 5 sekone, ma mo lona amio, e na o le 0.6 i le toto ma se tamai pupuʻu e leai se afaina. O le Accu-Chek glucometer o loʻo i ai se isi mea aoga aoga - vave i luga ma le mamao. O le kulupu o loʻo i ai le 9 ki. O le mea le lelei tele o le tau maualuga tele.

  • uiga taua tele
  • o tagata sili ona lauiloa,
  • saʻo saʻo
  • Tele le maualuga o le kulukose toto
  • multifunctional
  • filifiliga vave o le taunuuga,
  • leai se faʻaaoga
  • faʻasalalauga faʻasalalauga
  • fetuunaiga faigofie.

Vaega o le mita

Van Touch Touch o le masini faaeletonika atoatoa lea mo le faʻavaveina o le kulukose. O le masini o se atinaʻega o LifeScan.

O le mita e matua faigofie lava ona faʻaaoga, mama ma faʻamaonia. E mafai ona faʻaaogaina i le fale ma falemaʻi.

O le masini ua manatu e saʻo, o faʻamaoniga e masani lava e le ese mai faʻamatalaga fale suʻesuʻe. Fuataga e faʻatinoina e tusa ai ma se faiga faʻalauteleina.

O le mamanu o le mita e matua faigofie lava: o se lapoʻa lapoa, o se amataga o le kuluma ma arrow i lalo e filifili ai le filifiliga e manaʻo ai.

O le lisi e lima avanoa:

  • faatulagaga
  • iuga
  • iʻuga nei,
  • avega
  • tape.

Faʻaaoga 3 pātū, e faigofie ona e pulea le masini. Lapoʻa lapoa, lapisi lapopoa e mafai ai e tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaaoga le masini.

Tasi le Touch Filifili faʻatau e tusa ma le 350 iuga. O loʻo i ai foi se galuega faaopoopo - o faʻamaumauga o faʻamaumauga muamua ma le maeʻa o se taumafataga. Ina ia sili ona lelei le taumafataga, o le fuainumera mo se taimi e fuafuaina (vaiaso, masina). Faʻaaogāina o se uaea, e fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta e faʻapipiʻi ai se faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi.

Falemaʻi Glucometer

O sea manatu e pei o se glucometer suʻesuʻe, i le mataupu faavae, e le oi ai. E oʻo mai i le taimi nei, e leai lava ni masini e mafai ona maua ai se sao saʻo.O masini taʻitasi e i ai lona lava sese, e masani lava e le sili atu i le 20%.

O le fua saʻo e tuʻuina atu na o suʻesuʻega falesuesue. O le faʻatau mai o se masini ma faia uma manipisi ile fale e le galue.

O le mea lea, ae e te leʻi alu e faʻatau se isi masini, e tatau ona e alu i se suʻega suesue. Ave faʻamatalaga ma alu e suʻe. E mafai ona e filifilia le masini sili ona saʻo, ae leai se tasi oi latou o le a maua ai tali tutusa. E tatau ona mafaufau lenei mea pe a filifilia se masini lelei.

E leai ni glucometers falesuesue. O lea e tatau ona e filifili mai le a. O le mea moni, i le mataupu faavae, o masini e aunoa ma se mea taliaina e le oi ai. E tatau ona malamalama i lenei mea ae le manaʻomia mai le masini mo se mea e le talitonuina. O le masini e fua le maualuga o le kulukose ma se mea sese e oʻo atu i le 20%.

Faʻailoga Uila

O fou fou o le taulima glucometers. O mea nei e mafai ona e tauaveina faʻatasi ma oe. I foliga vaaia, e foliga mai o se fesoasoani masani. Faʻasalaga, o se matamata, o le taimi muamua e faigata tele ona malamalama o se meafaigaluega mo le fuaina o le kulukose.

E i ai ni faʻataʻitaʻiga e faia i lalo o le vaavaaiga a Swiss. E le toatele e mafai ona faʻatau i latou i le taimi nei. Muamua, o le tau e sili atu le maualuga nai lo mita glucose masani. Lona lua, o le mauaina o se masini e le faigofie tele. E le o mea uma e faʻatau atu. E foliga mai, e tatau ona e mulimuli ia te ia i se isi atunuu.

O le mea autu o le masini e le o sona foliga lelei, ae o le mafai ona faia se suʻega e aunoa ma le tuiina o le paʻu. O le mea moni, o nisi tagata latou te faitioina ei ai o latou lagona le fiafia. O le mea lea, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete sea ituaiga masini. E fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi. O lenei masini e mafai ona taʻua o se faʻalavelave i le matata o tekinolosi faʻafomai. E ui e le taatele ma ei ai ona sese. Ae i le aluga o taimi, o le a avea ma vaega taua o le olaga o tagata uma e le tagolima.

Moli eletise o le kulukose toto

Mo se faʻataʻitaʻiga o le suega o le kulūkose saʻo, e te manaʻomia se mita eletise o le kulukose toto. O le mea moni, o ata uma na tuʻuina atu e fesoʻotaʻi ma lenei ituaiga faapitoa. O masini e malosi i maʻa. E i ai i totonu o maʻa, o loʻo i ai, ma ia ituaiga filifiliga e te manaʻomia e sui ai le maa. Ae e le taua tele lenei mea.

O mita uma o le kulukose toto o masini eletonika. O le faʻaaliga e faʻaalia ai numera e faʻaalia ai le taimi, aso o le suʻega mulimuli. E le gata i lea, o le taunuuga o loʻo faʻaalia i luga o le lava ata.

O le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ai e oe ona filifili se mea a le tagata lava ia. O le mea moni, o masini e le mafai ona talitonuina i totonu ia i latou lava. Ioe, latou te tutusa lava i le tau tutusa, e tusa lava po oa galuega latou te maua.

Pe a filifilia, e tatau ona e mafaufau i manatu patino. E tatau ona saʻo le masini ma faʻaali vave le taunuʻuga. Fautuaina ia oʻo mai ia vaega o suʻega pe faʻapipiʻi faʻatasi.

O loʻo i ai galuega mo le fetuunaiga o le leo i le maualuga poʻo le maualuga o le kulukose. E taua foi lenei mea. E i ai ni masini e iai le pule leo mo tagata ei ai manaoga faapitoa. I le tulaga lautele, e tele ituaiga meaʻai. O le mea autu o le filifili lea o lau lava faʻataitaiga, lea o le a faigofie ona faʻaaogaina.

, ,

Photometric Glucometer

O le uluai glucometer photometric na atiaʻe. O loʻo faʻaalia ai le taunuʻuga e faʻavae i vaega o suʻega faʻapitoa. O le mea lea, o le toto e faʻaaogaina i le fasipepa ma e suia ai le lanu e fuafua i luga o le suka.

O le afaina o le kulupu o le taunuuga lea o le fegalegaleaiga o le kulukose ma vaega faapitoa o loʻo i luga o le suʻega. E moni, o lenei ituaiga masini ua manatu ua le toe i ai. O le mea moni o le faia o ia e le mea muamua lava, ma e tele ni faaletonu o ia. O le mea lea, o le mea sili ona le lelei o le sese maualuga, lea e le taliaina i le tele o mataupu. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai se tagata o loʻo inuina le inisalini e aunoa ma le tatau ma faʻaleagaina ai lona soifua maloloina.

I le faʻaopoopoga, o nei masini e faʻamaonia faʻapitoa mo le toto toto. E leai se isi e talafeagai, e tatau ona amanaia lenei mea. Ma i se tulaga lautele, e aoga le gauai atu i lenei masini, pe'āfai e sili atu le saʻo ma faʻaonaponei faʻaonaponei. Photometric aofia ai Accu-Siaki Alu ma Accu-Siaki Faʻamama.

Aʻo leʻi faʻatau lenei masini, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O le a ia tilotilo i le tulaga o le maʻi ma o le a foliga mai o le a filifili e filifilia se isi faʻataʻitaʻiga.

Glucometers e aunoa ma se tulafono

E fautuaina e filifili glucometers e aunoa ma tulafono, o latou e sili ona faigofie ma saogalemu. O le mea moni o le tele o masini e manaʻomia se code faapitoa. O le mea lea, i le taimi o le faʻaaogaina, o le siaki o le suʻega e manaʻomia e faʻatusa ai le fodiga. E taua le tutusa lelei. A leai, o le avanoa o se taunuuga le saʻo.

O le mea lea, e tele fomaʻi e fautuaina e gauai atu i na ituaiga masini. O le faʻaaogaina o nei mea e matua faigofie lava, na o le tuʻuina atu o se fasi siaki, aumai se mataʻu o le toto ma saili le iuga i se mataupu o sekone.

I aso nei, toetoe lava o masini uma e le fesuiaʻi. E le talafeagai lenei mea. O le alualu i luma e le tumau, o lea e sili atu ai le tuuina atu o le fiafia i le faaleleia atili o tulaga. O le faigofie ona faʻaaoga o Van Touch Select. E leai se fesuiaiga ma e mafai ai ona maua se sao saʻo i minute. O ia ituaiga masini ua maua ai le tufatufaga faapitoa. I le masani ai, e toʻatele tagata latou te faʻaaogaina masini initoneti i le auala tuai. Ae i lenei tulaga, e filifili tagata uma po o le fea le ata e sili atu.

Glucometer mo le iphone

O mea fou na tutupu talu ai nei, e matua le talitonuina, ma e leʻi leva ona maua mai se glucometer mo le iphone. Ma, o le iBGStar le masini na faʻatuina e Apple ma le kamupani falemaʻi Sanofi-Aventis. Ua mamanuina le masini mo le vave ona iloiloina o le kulūkose.

O lenei faʻataʻitaʻiga o se faʻapitoa faʻapitoa lea e pipii i le telefoni. O le fuafuaina o le maualuga o le suka e faia e tusa ai ma se algorithm faigata. Faʻaauau le faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o se taʻavale ese ese mai le pito i lalo o le masini. E paʻu le paʻu i le auala lava e tasi ma o le pa'ū o le toto e faʻaaogaina i le suʻega. Ona amata loa lea ona iloilo e le masini le taunuuga o "mea" ma tuuina mai ai se taunuuga.

Ua faʻapipiʻiina le mea faʻapipiʻi i lana lava puʻupuʻu, o lea e le tuʻua ai le telefoni. Ua mamanuina le manatuaina o masini mo le 300 taunuuga. O se uiga iloga o le masini e mafai ona auina atu le iʻuga e ala i le i-meli i aiga poʻo le fomaʻii le taimi lava e uma ai le suʻega. E talafeagai mo tagata ei ai le ituaiga muamua ma le lua o le maʻisuka.

Glucometer e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga

I le taimi nei, o se glucometer e aunoa ma ni suʻega suʻesuʻe ua atiaʻe. Mai le taimi nei, o le faʻaaogaina o le toto e fuafua ai le maualuga o le suka i totonu e le talafeagai. E sili atu ona faigofie mea uma. O le masini e aumai i le paʻu, o ona fusi e faʻasalalau ma o le suka e amata ona faʻaalia. E maua e le masini faamatalaga maua ma amata le suʻega.

E leai se mea faigata, e sili lava ona manaia. O le mea moni, e toʻatele e talitonu o latou taugofie ma lē aoga. Na na o le latou faʻatau atu, ma, o le mauaina o ia mea e le faigofie tele. O le tau o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e tele taimi e maualuga ai nai lo se masini masani. Ioe, ma o nei masini e manaʻomia ai le sili atu ma le tasi le suʻega.

O le mea lea, e leai se mea lelei pe leai foi e le o taʻua. Ioe, o le tekonolosi e fou, e tatau ona e faʻamoemoe i se mea manaia mai ai. Ae pe faʻapefea ona faʻaogaina le masini o le toto mai le paʻu. Ma o le auala tonu lena? Latou te fai mai o loʻo i ai le lumanaʻi. Ia, e tumau pea le faʻatali mo o latou foliga uma i faleoloa ma suʻega. E moni lava o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a sili atu le lelei ma lelei nai lo mea uma o loʻo maua i le asō.

Telefoni toto kullukose

E masani lava, o sea ituaiga e faʻaaoga e fomaʻi fomaʻi e fuafua ai le kulūkose. O se tasi o ia masini o le OneTouch VeriaPro +. O le mea aupito lata mai lea e mafai ai e oe ona maua le taunuʻuga saʻo.

E saogalemu, faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaaoga. E le gata i lea, latou te faaitiitia le faʻafesoʻotaʻi o se fomaʻi soifua maloloina ma faʻamalosi faʻaaogaina. O le au mulimuli e maua ai le saʻoga saʻo.

O le masini e i ai se faamau e otometi ona aveese le laasaga. O le mea lea, e le o faia e le fomai fomai se mea. O le mamanu e faia i se auala e le afaina ai ma e le manaʻomia ai le faʻaleleia o le tagata lava ia.

Ina ia iloiloina le maualuga o le kulukose, e mafai foi ona ave toto toto. O le masini ua i ai se masini e pulea-i totonu e mafai ai ona e faʻaogaina i vaega o loʻo faʻaogaina i soʻo se siosiomaga. O le masini e leai ni faʻalavelave, o le mea e tasi e naʻo tagata faigaluega faafomaʻi e mafai ona faʻaaogaina.

Multifunctional blood glucose mita

O lenei mea e le gata na te siakiina le maualuga o le kulukose, ae lapatai foi i lona faaitiitia pe faateleina.

O lea la, o ia ituaiga masini ei ai le galuega a le uati ua taʻua o le uati. O lenei mea e mafai ai ona e setiina le faailo leo mo le umi o le suʻega e sosoo ai. E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo lapatai ai le faʻaitiitia poʻo le faateleina o le kulūkose. O lenei mea e mafai ai e se tagata ona vave faʻaaoga uma auala talafeagai.

Afai e te filifili i ia ituaiga masini, e sili atu le tuʻufaʻatasia o le EasyTouch model. O se faiga multifunctional lenei mo le mataituina o le kulukose ma le cholesterol. O le masini foi e vaavaaia le hemoglobin. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina e tagata e le gata i le maʻisuka, ae faʻapea foʻi ma le hypercholesterolemia poo le anemia.

O le mea lena o masini multifunctional. E masani lava, e sili atu lo latou maualuga nai lo mea masani.

Iapani glucose toto toto

E tatau ona e iloa e le ese mai kuki Iapani mai isi. E mulimulitaʻi foi ma e eseese o latou uiga. Ae e le mafai ona e fai atu o latou o le sili o latou agalelei. Talu ai ona o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo iai o loʻo tausisia tulaga faʻatulagaina ma tuʻuina sao saʻo.

Afai tatou te mafaufau i lenei mataupu mai le manatu o nisi faʻataʻitaʻiga, ona sili atu lea, atonu o le Super Glucocard II. O lenei masini e faʻataga ai oe e maua le taunuʻuga saʻo 30 sekone pe a uma le amataga o suʻega. O faʻamatalaga na maua e saʻo ma e le sili atu i le sili ona sese.

O le masini ei ai le mafai e teu ai taunuuga fou, i le mataupu faavae, pei o le tele o isi. Moni, o le tele o le manatua e matua laitiiti lava. Ae e le taua tele lenei mea, o le mea autu o le masini e tatau ona maualuga lona lelei.

I se tulaga aoao, e faigata ona fai atu o meafaigaluega Iapani e sili ona lelei. Talu ai ona o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o loʻo i ai ona manuia ma faʻasoa, e tusa lava po o le a le atunuu o gaosia.

Siamani glucometers

O le maualuga pito sili ona maualuga o glucometers Siamani. Ma i se tulaga lautele, o uluai masini na atiae saʻo lava e tagata suʻesuʻe Siamani. E moni, e le mafai ona maua se mea ofoofogia i lenei aso. O tele masini e telefoni feaveaʻi, ma o lenei ituaiga ua maeʻa. O masini eletiseka ua maua faapitoa le lauiloa, ae o tagata Siamani na latou maua foi ia ituaiga masini.

O le mea sili ona taatele o Accu Chek. E taʻutaʻua mo latou faigofie i le faʻaaoga ma tau maualalo. E le gata i lea, e mafai ona avea uma ma multifunctional ma aupito masani. Puipuia o leo, faailo leo, tapunia aunoa ma le aofia, o nei mea uma o loo i totonu o le German Accu Chek model.

Faʻafaigofie ona faʻaaoga, maualuga ma faigofie, o nei mea uma e faʻaalia ai nei masini. Ae o le mea pito sili ona taua, latou te tuuina mai se sao saʻo. E masani lava, e le pei o se fale suesue, ae e matua latalata lava i ai. E i ai le mea pito sili ona maualalo o mea uma e mafai.

Glucose toto o Amerika toto

Aua nei manatu faatauvaa i mita o le kulukose o Amerika, o latou sili ia o latou ituaiga. Na faia e le au suʻesuʻe suʻesuʻe Amerika le tele o suʻega, i luga o le mafuaʻaga na fatuina ai masini faʻapitoa.

O le taatele ma lauiloa o Van Touch. E iloga i latou i lo latou avanoa. E le gata i lea, e matua faigofie lava ona faʻaaoga. E oo lava i se tamaititi e mafai ona ia pulea le masini, lea ua faafaigofie ai le galuega. O nisi oi latou e sili atu ona faigofie ma na o le feagai ma le fuafuaina o le kulūkose. O isi e mafai ona faitauina le hemoglobin ma le cholesterol. O nei masini e multifunctional.

O le saʻo o iuga ma le saoasaoa o le suʻega, o le mea lea e lauiloa ai glucomet Amerika. E i ai foi ni faataitaiga ma le puleaina o le leo, faapea foi ma le mafai ona seti se "faailo". O nei mea e sili ona maualuga le lelei, e mafai ona tumau mo le silia i le sefulu ma le lua tausaga, i le faʻatinoina lelei. Amerika Van Touch o se fesoasoani lelei mo tagata e maua i le maʻisuka.

Faʻamau i totonu o le fale

E mafai foi e tauvaga i totonu o le tauva ona tauva mo le suafa o le sili ona saʻo ma lelei. O se kamupani manuia mo le gaosiga o nei masini o Elta. O se atinaʻe mautu lea e galue i totonu o le atinaʻe fou ma le malosi faʻasaienisi ma faʻatekinisi.

O se tasi o mea pito sili ona lelei o Satellite Plus. I se taimi puupuu lava na mafai ai ona ia lauiloa. O le masini e matua manaʻomia ona o le mea moni e le tau tele, ma i le tele o itu e le leaga.

E fesoasoani i tagata e maua i le maʻisuka i soʻo se minute le siaki o latou kulūkose. E le gata i lea, o le taunuuga e saʻo. O le autu autu o lenei masini o lona tau maualalo ma le lelei tele.

O le Satellite Express o loʻo faʻaalia foi i le lelei o lona faʻatinoga. E tutusa foliga, ae e sili atu le lelei nai lo lona muamua. O le mea moni, e tele lava ni filifiliga.

I le aso, e le tutu le kamupani ma o loʻo galue i luga o masini fou. O le mea lea, e foliga mai o le a oʻo mai i le lumanaʻi le tele o faʻataʻitaʻiga i luga o maketi. Masalo o le a faʻatau le faʻasologa o le glucometer muamua Raman.

Filifiliga ma faʻamatalaga

O se seti atoa ua tuʻuina mai e vaega:

  • OneTouchSelect glucometer, eo mai ma se pati
  • toso tui
  • faatonuga
  • fasi siaki 10 pcs.,
  • mataupu mo le masini,
  • vailaau faʻamalosi 10 pcs.

O le saʻo o Onetouch Filifiliga e le sili atu ma le 3%. A faʻaaogaina fasipepa, o le ulufale atu i le numera e naʻo le taimi e faʻaaoga ai le afifi fou. O le taimi faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻasaoina le batini - o le masini e otometi lava e alu pe a uma le 2 minute. O le masini e faitauina faitauga mai le 1.1 i le 33.29 mmol / L. Ua mamanuina le maa mo le afe o suʻega. Sisi: 90-55-22 mm.

Tasi le Touch Filifili E faigofie ona manatu ole laʻititi o le mita.

O lona mamafa e na o le 50 g. E itiiti le aoga - e leai se mafaufauga o mea ua tuanai, e le fesootai i se PC. O le aoga autu o le tau o le 1000 rubles.

Tasi Touch Ultra o se isi faʻataʻitaʻiga i lenei faasologa o glucometers ma le tele o galuega faatino. O loʻo i ai se faʻalelei faʻalanuʻumi lelei ma le fausaga fou.

E le gata e fuafua ai le maualuga o suka, ae o le cholesterol ma triglycerides foi. E sili atu nai lo isi glucometers mai lenei laina.

Le lelei ma le le lelei o le masini

Onetouch Filifilia avanoa e aofia ai:

  • itu lelei - malamalama, compactness,
  • iuga vave - ua saunia le tali ile 5 sekone,
  • mafaufau ma mafaufau lelei,
  • lautele lauulu ma numera manino
  • pepa faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga ma se faʻamaufaʻailoga manino,
  • aupito maualalo le sese - feeseeseaiga e oo atu i le 3%,
  • maualuga le fausia o palasitisi,
  • manatua tele
  • le mafai ona fesootai i se PC,
  • e iai faʻamaoniga manino ma le leo,
  • faigofie le faʻaogaina o le toto

O le tau o le maua o faʻataʻitaʻiga - e mafai ona manatu o se mea e le talafeagai.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le masini e faigofie tele ona faʻatino, e le mafua ai ona faigata i tagata matutua.

Auala e faʻaaoga ai le masini:

  1. Faʻapipiʻi ma le faaeteete se fasi siaki se tasi i totonu o le masini seia maeʻa.
  2. Faʻatasi ai ma se lanoa e leai se aoga, ia faia se pupuʻu e faʻaaoga ai se peni faapitoa.
  3. Tuu se mataʻu o le toto i le fasipepa - o le a faʻaaogaina le aofaʻi sao mo le suʻega.
  4. Faatali mo le iuga - a maeʻa le 5 sekone o le a faʻaalia le maualuga o le suka i luga o le lau.
  5. A uma le suʻega, ave le suʻega.
  6. A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻafuaseʻi le tapeina o le taavale.

Faʻaalia ata vitio mo le faʻaaogaina o le mita:

Tau mo le mita ma mea taumafa

O le tau o le masini e taugofie mo le tele o tagata o loʻo pulea le maualuga o suka.

Le tau faʻatatau o le masini ma mea taumafa:

  • VanTouch Filifilia - 1800 rubles,
  • vailaau faʻamalosi (25 pcs.) - 260 rubles,
  • vailaau mama (100 pcs.) - 900 rubles,
  • pulu faataitai (50 pcs.) - 600 rubles.

O le mita o se masini faaeletonika mo le mataʻituina pea o faailoga. E faigofie i le faʻaaogaina i aso uma, e faʻaaoga uma mo le faʻaaogaina o le fale ma i galuega faafomaʻi.

Glucometer ma ona foliga

O le masini e faʻaaogaina le glucose e faʻaaogaina ai se faʻafouga fou ma lelei. Van Tach Select ua manatu o se masini talafeagai ma le maualuga le tulaga o le tulaga Europa, o lona uiga e toetoe lava tutusa ma i latou mo suesuega o le toto i tulaga o suʻesuʻega.

Mo le auiliiliga, e le tatau ona faʻaaoga le toto i se fasimea faapitoa. O le Van Tach Select device ua mamanuina i se auala e mafai ai e vaega o suʻega o loʻo faʻapipiʻi i le glucometer ona faʻapipiʻatasi se mataua o le toto lea na tausia ina ua uma ona tuʻia se tamatamailima. O le suiga o lanu o le fasipepa o le a taʻu mai ai ua lava le toto ua taunuu. Ina ia maua se suʻega saʻo, i le mavae ai o le lima sekone, o le a faʻaalia i luga o le mata o le mita ia iuga o le suʻesuʻega.

Le tasi Touch Select glucometer ei ai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻatautaia le suʻeina o laʻasaga e le manaʻomia ai se faʻailoga fou i taimi taʻitasi mo se suʻega toto. E i ai sina laʻitiiti 90x55.54x21.7 mm ma e faigofie ona ave i totonu o se ato.

O le mea lea, o aoga sili o le masini e mafai ona iloga:

  • Lisi lata mai i le gagana Rusia,
  • O le tele o le lauulu ma faʻamatalaga manino ma lautele,
  • Laititi laʻititi
  • Faʻasoʻoto faʻasolosolo o fasi siaki,
  • O loʻo i ai se galuega mo le teuina o faʻamatalaga o suʻega aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga.

O le mita e mafai ai e oe ona fuafua le aofaʻi mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina. Ina ia faʻafeiloaʻi fua o suʻega, e fesoʻotaʻi i se komepiuta. O le fuataga o le 1.1-33.3 mmol / L. E mafai e le masini ona teuina le 350 mea mulimuli ma le aso ma le taimi. Mo le suʻesuʻega, e naʻo le 1.4 μl toto e manaʻomia ai. I lenei tulaga, o le saʻo ma le lelei e mafai ona taua o se faʻataʻitaʻiga bayer glucometer.

Ua lava le pulu e fai ai le 1000 suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer. E maua lenei mea ona o le mea moni e mafai e le masini ona faʻapolopolo. E otometi lava ona taofia le lua minute pe a uma le suʻesuʻega. E i ai i le masini se faʻatonuga o loʻo faʻamatalaina ai laasaga e manaʻomia mo se suʻega toto. Le Tasi Taʻatasi Filifili le glucometer o loʻo i ai se tusi faʻamaonia i le olaga atoa, e mafai ona e faʻatau mai e ala i le alu i le 'upega tafaʻilagi.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  1. O le masini lava ia,
  2. 10 fasi siaki,
  3. 10 aisa
  4. Tulaga mo le glucometer,
  5. Faatonuga mo le faaaogaina.

Glucometer Reviews

O tagata faʻapipiʻi ua uma ona faʻatauina lenei masini masini e maua ai ni iloiloga lelei pe a uma ona faʻaaogaina. O le tau o le masini e manatu e taugata tele mo tagata uma e faaaogaina, i le ala, e mafai i lenei tulaga o le tau ma le lelei, fautuaina e gauai atu i le glucometer o le gaosiga a Rusia.

Soʻo se 'upega tafaʻilagi e manatu i ai o se mea tele tele ma mafai ai ona faʻapolopolo le tulafono faakomepiuta i le mafaufau, lea e le manaʻomia ai ona ulufale atu i taimi uma e te faia ai se suʻesuʻega. I le faʻaaogaina o le afifi fou o fasi siaki, e tatau ona toe ulufale i le tulafono, peitaʻi o lenei mea e sili atu le talafeagai nai lo le faiga masani i le tele o kulupu, pe a tatau ai ona faʻaalia se faʻailoga fou i taimi taʻitasi. E le gata i lea, o le tele o tagata tusitusi e tusia ni faʻamatalaga e uiga i se faiga faigofie o le faʻaleaogaina o le toto ma le faʻateleina o faaiuga o suʻega.

Ae mo le faʻaaogaina, o loʻo i ai iloiloga e uiga i le mea moni e faapea, o le tau o le suʻega mo le mita e maualuga tele. I le taimi nei, o nei fasipepa ei ai tulaga lelei e mafua ona o la latou laiga talafeagai ma le faʻamalamalamaina o igoa o igoa.

Muamua mita mita OneTouch ma le talafaasolopito o le kamupani

O le kamupani sili ona lauiloa o loʻo gaosia ia ituaiga masini ma tufatufaina i Rusia ma isi atunuu o le CIS muamua o LifeScan.

O lona mita muamua o le kulukose toto, lea e tufatufa atu i le lalolagi, o OneTouch II, na tatalaina i le 1985. LifeScan e leʻi umi ae avea ma se vaega o le lauiloa Johnson & Johnson ma faʻalauiloa ana masini e oʻo mai i le aso, ma faʻatautaia ai le lalolagi i fafo atu o tauvaga.

OneTouch Select® Simple

E faavae i luga o le igoa, e mafai ona e malamalama o lenei mea o se "moni" o le ata muamua o le OneTouch Select mita. O se ofo tau tamaoaiga mai le gaosi oloa ma e talafeagai mo tagata ua faamalieina i le faigofie ma le itiiti, faapea foi i latou e le mananao e tolopoina mo galuega tetele atonu latou te le faaaogaina.

E le faasaoina e le mita ia taunuuga o fuataga muamua, le aso na ave ai ma e le manaʻomia ona fesuiaʻi.

  • pulea e aunoa ma paʻo,
  • faʻamaonia i le maualuga ma maualuga le maualuga o le kulukose i totonu o le toto,
  • lapoa tele
  • fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa,
  • faʻaalia tonu saʻo saʻo,
  • o le tau masani e $ 23.

Tafaʻi faʻatusa o le tasiTouch Glucometer:

UigaUltraEasyFilifiliFilifili faigofie
5 sekone mo le fua+++
Faasao taimi ma aso++-
Faʻatulagaina o isi faailoga-+-
Manatu na fausia-i totonu (numera o taunuʻuga)500350-
PC fesootai++-
Ituaiga o fasi siakiOneTouch UltraOneTouch FilifiliOneTouch Filifili
FaʻaogainaFale Faitaʻaga "25"Fale Faitaʻaga "25"-
Tau faʻatatau (i tala)352823

E faʻapefea ona filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai?

A e filifilia se glucometer, e tatau ona e mafaufau pe o le a le tele o le kulukose i totonu o le toto, o le a le tele o taimi e te manaʻomia ai le faamaumauina o taunuuga, ma le ituaiga ituaiga olaga e te taitaia.

O i latou e tele naua i luga o suka suka e tatau ona faʻalogo i le faʻatusa. TasiTouchFilifili pe afai e te manaʻo ia maua i taimi uma se masini faʻatasi ma oe e faʻapipiʻi galuega ma faʻatusatusaga - filifili OneTouch Ultra. Afai e le manaʻomia le faʻamautuina o le suʻega ma e leai se manaʻoga e siaki le kulukose i taimi eseese taimi, tasiTouch Select Simple o le filifiliga talafeagai.

I ni nai tausaga talu ai, ina ia mafai ai ona fua le aofaiga o le suka i le taimi nei, e tatau ona ou alu i le falemaʻi, suʻe suʻega ma faʻatali mo se taimi uumi mo iuga. I le taimi o le faʻatali, o le kulukose e mafai ona suia tele ma o lenei mea na matua aʻafia ai isi gaioiga a le tagata maʻi.

I nisi o nofoaga, o lenei tulaga e masani ona matauina, ae faʻafetai i faʻapipiʻi e mafai ona e faʻaolaina oe lava i mea vaivai faʻamoemoeina, ma o le faitauina e le aunoa o faʻataʻitaʻiga o le a faʻamaonia ai le taumafa taumafa ma faʻaleleia le tulaga lautele o lou tino.

O le mea moni, faʻatasi ai ma faʻamalosiaga o le faʻamaʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi muamua le tagata tomai faapitoa e le gata ina faʻamatalaina togafitiga talafeagai, ae ia maua ai faʻamatalaga o le a fesoasoani e aloese mai le toe faʻafouina o ia tulaga.

Tuua Lau Faamatalaga