Angioflux - faatonuga aloaia mo le faʻaaogaina

O Angioflux o se tagata faʻasalalau. E naʻo le fomaʻi poto faapitoa e mafai ona faʻamaonia e le tagata na maua muamua, e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga.

O Angioflux o se tagata faʻasalalau.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O le tagata gasegase e mafai ona faʻatauina lenei vailaʻau i le 2 ituaiga o faʻamalagaga: o se fofo mo le vevesi ma le intramuscular administration ma capsules mo le faʻafofoga tautala. O le elemene malosi o le sulodexide. I le avea ai ma mea fesoasoani, lauryl sulfate ma isi vaega o loʻo aofia i le tuufaatasiga o le sodium.

1 ml o le vaifofo e aofia ai le 300 LU (600 LU i le 2 ml) (lipoprotein lipase unit). Faʻasaoina i totonu o ampoules. Papa o le 10

O se vaega o le vailaʻau e aofia ai le 250 LU.

Faʻataʻitaʻiga

O le mea malosi i le vailaʻau o se mea masani. 80% o lona tuufaatasiga o le vaega ole heparin, 20% o le dermatan sulfate. O le vailaau faʻasaina o loʻo faʻaalia ai le antithrombotic ma le faʻaaogaina o le faʻamalosi. Faʻafetai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ua faʻaititia le faʻaogaina o fibrinogen i le plasma toto.

Faʻafetai i vailaʻau, o le faʻavaeina o le faʻamautuina o sela o endothelial vascular ua toe faʻaleleia. O mea totino o le toto ua faʻamautuina.

O le elemene malosi o le sulodexide.

O le vaega o le pharmacological lea o le sooupu o le antithrombotic drugs.

Pharmacokinetics

O le tausiga faʻatuatua e faʻateleina ai le ulu atu o le mea galue i se liʻo tele o le toto. Faʻasalalauga faʻavae e oʻo lava i. O le faʻaaogaina o le elemene galue e tupu i totonu o le inumaga laiti. O le eseesega mai le heparin e le o se vaega, o le mea o loʻo galue malosi e le faʻaleagaina. E taʻitaʻia ai le faʻamaonia o le fualaau faasaina ua sili atu ona vave alu ese mai le tino o le maʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei vailaʻau ua faatonuina mo ituaiga faʻamaʻi e pei:

  • maʻi o le maʻisuka macroangiopathy,
  • angiopathy, lea ua faateleina ai le lamatiaga o le thrombosis,
  • microangiopathy (retinopathy, neuropathy ma nephropathy),
  • diabetic foot syndrome.


O vailaau faʻasaʻo ua faʻamatalaina mo le macroangiopathy ma le maʻisuka.
Faatasi ai ma le ita, e masani ona faatonuina e fomai Angioflux.O le Nephropathy o se faʻaaliga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

Contraindications

O lenei vailaʻau e iai ona aʻafiaga ma faʻalavelave. O faʻaaliga e le manaʻomia e mafai ona tupu pe afai e ave e le tagata maʻi fualaau faasaina, e ui lava i nisi o mea faʻapitoa o lona soifua maloloina ma faʻasologa o loʻo iai. E naʻo le tulaga lenei, o aʻafiaga leaga e mafai ona maua ai se auala sili atu ona leaga.

Afai o loʻo iai i le tagata maʻi faafitauli o loʻo lisiina i lalo, o le a le mafai ona togafitia i le vailaʻau:

  • fomaʻi faʻamaʻi ma isi faʻamaʻi o loʻo faʻamaumau ai le pepelo (faaitiitia i le totoina o le toto),
  • faʻalauteleina le gasegase i le mea galue malosi o le vailaʻau.

Talu ai o loʻo iai le sodium i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e le tatau ona faʻamatalaina ia i latou o loʻo i luga o se masima e aunoa ma se masima.

Faʻatonuga ma pulega Angioflux

O se aganuʻu le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi ma intramuscularly, pe'ā faʻaaogaina i le faiga o se fofo. O le vevelaina o le pulega e faia i le bolus poo le malolo (faʻaaogaina o se kululu). Ole fua saʻo o le fualaau faasaina ma le togafiti togafitiga e tatau ona filifilia e na o le fomaʻi, ia mafaufau i togafitiga faʻaauau, faamaumauga o suʻega ma uiga taʻitasi o le maʻi. E aoga lenei i le folasia o le fofo ma le puleaina o capsules ma le tautala.

Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ile tagata maʻi ona suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaaogaina.

Faʻatasi ma diathesis oona, o le faʻaaogaina o lenei vailaau faasaina e faasaina.

Mo le tuʻuina o se kululu, e tatau ona muamua faʻaitiitia le vailaʻau i le 0.9% sodium chloride solution - 150-200 mg.

O le faatulagaga masani mo fualaau e aofia ai le tausiga o le parenteral mo le 15-20 aso. A maeʻa lena, o le tagata maʻi e togafitia i capsules mo le 30-40 aso.

O nei togafitiga e faʻaalia faalua i le tausaga. E mafai ona fesuisuiaʻi le fesuiaiga e fuafua i le auala e suia ai le tulaga o le maʻi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

I le uluaʻi masina, e le mafai ona e faʻamaonia togafitiga. I le lona lua ma le tolu o vaevaega, e mafai ona e faʻatonuina se fofo e na o se toe mulimuli, pe afai o le faamanuiaga mo le tina o loʻo faʻamoemoe e sili atu i le ono lamatiaga mo le atinaʻe o le tamaititi.

I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le manaʻomia.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

E faʻaleleia le aʻafiaga o le heparin aʻo faʻaaogaina ma vailaau faʻalauiloa. E tutusa foi le faaaogaina o vailaʻau faʻamalosi faʻamalositino ma gaioiga tuusao ma antiplatelet agents. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona aloese mai le faʻaaogaina o nei vailaau faʻamalosi, aua latou te aʻafia ai le tino sili ona maualuga. E mafai ona tupu le faʻamaʻi o le maʻi fatu.

Faʻaaliga mo Angioflux

N. N. Podgornaya, fomai aoao, Samara: "E masani ona ou faatonuina togafitiga i le fualaau faasaina i le tulaga o inisiua. O aʻafiaga o se mea e seasea tupu, ma e sili atu nai lo le faamalieina ma e le mafai ae faʻamolemole tagata maʻi. E taua tele le taimi atoa e togafitia ai le tagata maʻi i lalo ifo o le vaʻaia a fomaʻi, aua o le a manaʻomia le fetuunaʻi o le fua pe a faʻaalia le faʻaleleia. Ma o le tele lava o tulaga e le o toe umi ona latou o mai. O le mea lea, ou te maua le vailaau faʻamalosia ma aoga lelei i luga o le tino. "

A. E. Nosova, cardiologist, Moscow: "O le vailaau e sili ona lelei mo macroangiopathy. O se tasi lea o auala sili ona aoga e faʻatusatusa i isi. E tatau ona malamalama e aunoa ma le puleaina o se fomaʻi, o aʻafiaga o le soifua maloloina e mafai ona faʻaita. Ae o lenei mea e sili atu ona fesootaʻi atu i le folasia o le fofo, nai lo le aveina o kapula. E mafai ona ave faʻamalosi i le fale, o ni faʻafitauli matuia e faʻalavelave ai le maʻi. Ae afai o le togafitiga e ogaoga, toetoe lava o taimi uma e manaʻomia ai le faʻaofiina o se fofo ma togafiti i totonu o se falemaʻi. Ae ei ai tuusaunoaga i tulafono. "

E faʻasaʻoloto mai falemaʻi ma se faʻamalosaga mai se fomaʻi.

Mikhail, 58 tausaga, Moscow: "Sa togafitia o ia i lenei fualaau faasaina i se falemai. Na talanoa auiliili le fomai e uiga i fualaau o lo o faaaoga i togafitiga ma ou manatua lelei lava o lenei togafitiga na taʻua. Sa ou fiafia ona sa faʻamatalaina auiliili pe o le a le togafitiga e faʻaaoga ma pe aisea e tatau ai. O lenei mea na ou lagona ai le saogalemu. I le faagasologa o le togafitiga, na faia ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, na manaʻomia le faia o suʻega e suʻeina ai pe faapefea ona suia le tulaga pe o iai ni suiga. O le oloa o loʻo i ai se aoga aoga i le tino, ou te fautuaina atu i tagata uma. "

Polina, 24 tausaga, Irkutsk: "Na ou aveina capsules ma le igoa na tuuina mai. O faʻamaʻi faʻamaʻi na maua i le maʻi suka. Sa ou popole i loʻu tulaga, talu ai ona o togafitiga matautia na togafitia. O le filifiliga e alu i le falemai e leʻi faia e le fomai, e ui lava na ia mafaufau i ai. Ae na ia talitonuina le manatu o le fomai, o ia na ia faatonuina le suʻesuʻeina ma le tuuina atu o suega. O le umi o togafitiga e tele masina, ae le gata na faʻaaogaina vailaau faʻalauiloa, ae o isi foi vailaʻau. Na lelei le iʻuga, ou te fautuaina atoatoa. Ua tau le tau. "

2. Le tuufaatasiga ma le agavaa

ANGIOFLUX 600 LU * / 2 ml, vaifofo mo le pulea lelei ma le pulea o le tino.
E tasi le pulufana e aofia ai: le mea galue - sulodexide 600 LU, ANGIOFLUX 250 LU, capsules vaivai.
O le tasi capsule e aofia ai: o le mea gaʻo - sulodexide 250 LU, tagata faʻaola: tagaʻii le palakalafa 6.1. * - lipoprotein lipase units.

4.2. Tosiga ma le pulega.

Faʻasalaga (bolus poʻo le paʻu) poʻo le intramuscularly: 2 ml (1 ampoule) i le aso. Mo le afaina, o le vailaʻau ua muai faʻaalu i le 150-200 ml o le 0.9% sodium chloride solution.
Tautala: 1-2 capsules 2 taimi i le aso i le va o taumafataga.
O togafitiga e fautuaina e amata i le tausiga faamatua o le fualaau faasaina mo le 15-20 aso, ona latou fesuiai lea i le aveina o capsules mo le 30-40 aso. O se tafaoga atoa o togafitiga e faia ile faalua i le tausaga.
O le umi o le vasega ma le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona fesuisuiai e faalagolago i taunuuga o le suʻesuʻeina o suʻesuʻega o le maʻi.

5.1. Pharmacodynamics

O le Angioflux o loʻo i ai se vasoprotective, antithrombotic, profibrinolytic, faʻamalosaga, lipid-lowering effect.
O le faiga o le antithrombotic action e fesootaʻi ma le taofiofia o le vaega Xa ma le IIa. O le aʻafiaga o le fualaau oona e mafua ona o lona malosi e faʻalauteleina ai le faʻamalosia o le plasminogen activator (TAP) i le toto ma faʻaitiitia ai mea o loʻo i totonu ole inhibitor plasminogen activator (ITAP) i le toto.
O le masini o le vasoprotective action e fesootaʻi ma le toe faʻaleleia o le faʻatulagaina ma le faʻatinoina o le tino o vetotelial vascles, toe faʻaleleia o le masani masani o le le lelei o le eletise eletise o pores i totonu ole membrane laugatasi.
O le vailaau faʻasaina e faʻasalalau ai mea faʻaleagaina o le toto e ala i le faʻaitiitia o le faʻasalaga o triglycerides, talu ai e faʻaolaina ai le lipolytic lipoprotein lipase, faʻamalosi o le triglycerides.
O le aoga o le angioflux i le nephropathy o le maʻisuka ua fuafuaina e ala i lona gafatia e faaitiitia le mafiafia o le paʻu o lalo ma le gaosia o le extracellular matrix e ala i le faʻaitiitia o le faʻaopoopoga o siama mesaniko.

6.3. Faiga faʻapolopolo

Faʻamatalaga mo le faʻatonuina o le tino ma le intramuscular, 600 LU / 2ml.
2 ml i le tioata pouliuli ampoules ma se mama malolo.
5 ampoules i pusa tioata. 2 ata ma faatonuga mo le faʻaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa.
Capsules, 250 LE.
25 capsules i pusa tioata. 2 ata ma faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa.

Tuua Lau Faamatalaga