O le a le eseesega i le va o le faʻaleagaina poʻo le faʻaogaina o le intramuscular o Actovegin?

Actovegin o se vailaau faʻamalosi lea e faʻaleleia ai le metabolism, faʻaleleia ai meaʻai mea taumafa, faʻaititia le hypoxia o le tino ma faʻaosofia ai le toe faʻafouina. E mafai ona tuiina Actovegin i totonu o le intramuscularly? O fomai o le falemai o Yusupov e faatonuina Actovegin i le tulaga o inisals intramuscular and inousctions, infusions. O le vailaau faasaina e mafai ona faia i le tautala i luga o ni pepa. O manogi, kulimi ma Actovegin gels e faʻaaoga i le paʻu.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina i le endocrinology, faʻasologa o vailaʻau, vailaʻau vailaʻau vaʻaia, obstetrics ma pediatrics. Aʻo le i faʻataʻitaʻiina le gaioiga i totonu o le falemaʻi o Yusupov, e faia e fomaʻi se suʻesuʻega auiliili o le tagata maʻi e faʻaaoga meafaigaluega faʻaonapo nei mai le taʻitaʻia o le gaosiga ma metotia suʻesuʻeina suʻesuʻega. O le vailaau faʻamaina e faʻatonuina i le intramuscularly e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Actovegin. Faʻataʻitaʻi e le fomaʻi le auala o le puleaina o fualaau faasaina, fualaau ma le umi ole togafitiga.

Faatonuga mo le faaaogaina Actovegin

O se fofo o le Actovegin o loʻo faʻatonuina i totonu o le tino, lea o loʻo i totonu o ampoules o le 2 poʻo le 5 ml. O amules e aofia ai le 10 ml e le o faʻaaogaina mo le tuiina i totonu o le tino, talu ai o le maualuga ole faʻatagaina o fualaau faasaina e mafai ona tui i totonu o le maso e 5 ml, ma e le mafai ona teuina mea o le ampoule tatala.

E tasi le mililita o le vaifofo e aofia ai le 40 mg o le eletise autu autu - faʻamalo totoina o le tamai povi, 2 ml -80 mg, 5 ml -200 mg. O le gaioiga malosi a Actovegin o loʻo aofia ai vaega nei:

  • Amino acids
  • Macronutrients
  • Faʻasologa o elemene
  • Ava malosi
  • Oligopeptides.

O se mea e fesoasoani ai i le ausilali o le vai mo le iniseti ma le sodium chloride. O le tali o le Actovegin o se vai manino, le lanu pe samasama. Pe a ufitia poʻo le faʻavaeina o vaʻaiga, e le o faʻatautaia le vailaau faʻamalosi.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻatonuina o le tino o Actovegin

Actovegin ei ai se faʻalavelave faʻapitoa o gaioiga, lea e maua ai le tele o ona vailaʻau faʻamalosi. E faʻaaogaina i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi. O ana fomai i le falemaʻi o Yusupov ua faatonuina, pe a tatau, ia faaleleia atili meaʻai o le tino, ma faateleina lo latou tetee atu i le hypoxia. O lenei mea e mautinoa ai le itiiti o le faaleagaina o sela o le tino i tulaga o le le lava o le okesene.

Galueovegin e tusa ai ma faʻatonuga, faʻaaogaina i le intramuscular i luma o faʻamatalaga nei:

  • Faʻalavelave faʻaleagaina o le cerebrovascular,
  • Ua afaina le Ischemic
  • Dyscirculatory encephalopathy,
  • Cerebral atherosclerosis,
  • Angiopathy
  • Polyneuropathy o le maʻisuka.

Injeusiga faʻatautaia o le Actovegin e faʻaalia mo le malulu, mumu, gaʻo pipisi. O le vailaau faʻamaina e faʻapipiʻiina faʻapitoa i tagata maʻi e mafatia i le faʻamalosia o faʻamaʻi o gataifale, veins varicose, maʻi faʻamaʻi pipisi. Ua fautuaina e fomaʻi le iniseti o intramuscular o Actovegin mo le agavaʻa poʻo le faʻaleagaina o faʻamaʻi.

Faʻafefea ona ulufale i totonu o le Intramuscularly Actovegin

E faʻapefea ona tuiina Actovegin i totonu o le intramuscularly? O tausimai o le falemaʻi o Yusupov, pe a faʻaaogaina ma le faʻaogaina o le gaioiga o gaioiga, ia matua usitai i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le iniseti o le vailaʻau e faʻataunuʻuina e tusa ai ma le algorithm:

  • A o lei faia le togafitiga, latou fufulu fufulu o latou lima i le fasimoli ma faʻagasolo i se vaifofo faʻafofo,
  • Lauina totigilima gaogao masini
  • O le ampoule ma Actovegin e faʻamafanafanaina i le lima, solo i le ava malosi,
  • O le uila o loʻo faʻamauina saʻo, faʻatasi ai ma le mama i luga o tamatamaʻi lima, latou te ausia o le fofo atoa i le pito i lalo, vavae ese lona pito i se laina ma se mumu,
  • O le fofo o loʻo faʻaputuina i se vailaau faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina, o le ea ua tuʻuina atu,
  • Vaevae vaevae le kulupu i ni vaega se 4 ma faʻapipiʻi le nila ile pito i luga pito i luga, pe'ā uma ona togafitia le paʻu ma le sipuni susu i le ava malosi,
  • O le fualaau faasaina e faʻatinoina lemu
  • A uma le iniseti, ona pipiʻi lea o le inisiua i se solosolo po o le totoa o le fuga ua gaosia i le ava malosi.

Fautuaina tulaga o Actovegin mo le puleaina o le intramuscular

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Actovegin, 2-5 ml o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻatautaia i totonu o le tino. O le fomaʻi, o le amanaʻiaina o faʻamaoniga, o le ogaoga o le gasegase o le faamai ma le aoga o togafitiga, e mafai ona suia le fua fautuaina. I faʻamaʻi o le tino tutotonu, 5 ml o le Actovegin e masani ona faʻatulagaina i aso taitasi mo le lua vaiaso. Ona fai atu lea e fomaʻi ia pepa o Actovegin i pusa tausiga.

Le faʻavaveina o le faagasologa o le toe faʻafouina o manu i manuʻa, o le malulu ma isi manuʻa o le epidermis, o le iniseti o le 5 ml o Actovegin solution e faʻaalia i aso taitasi. E le gata i lea, o ia ituaiga o vailaau oona e pei o se gel, suauu poo se kulimi e faaaoga. O le Actovegin e faʻatautaia i totonu o le tino ma le agavaʻa ma le agavaʻa. I mataupu e sili atu ona faigata, ua faatonuina e fomaʻi le iniseti o le injection poo le fualaau oona.

Lapataiga mo le puleaina o le tino o Actovegin

Ina ia mautinoa le maualuga o le lelei ma le saogalemu i togafitiga ma Actovegin, i le amataga o togafitiga, o le le talitonuina o le tagata lava ia i le fualaau faasaina. Mo lenei mea, 2 ml o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina ile intramuscularly mo le 1-2 minute. O le faʻagasologa taimi e mafai ai ona e matauina le tali a le tino i le vailaʻau ma, faatasi ai ma le atinaʻeina o mea e mafua ai le maʻi, taofi le tui i le taimi. Vasega o togafitiga i le falemaʻi o Yusupov ua faʻapipiʻiina se pusa mataʻutia, lea e mafai ai ona vave tuʻuina atu i le maʻi le tausiga faʻafuaseʻi.

O le faʻaaogaina o tui tui, faʻafitauli fofo faʻaonapo nei, ua mafai ai ona e puipuia le tagata maʻi mai faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi e faʻasaina i le toto. O le tausimaʻi e lelei i le auala o le iniseti intramuscular. E vave ona faʻaaogaina se moli vavalalata, talu ai ona o le le i ai o faʻamaumauga i le fofo o le a le mafai ai ona teuina mo se taimi umi. Mo lenei mafuaʻaga, ua fautuaina tagata maʻi e faʻatau mai faʻamalama o le volumes o loʻo faʻatinoina i se tasi taimi.

Actovegin o loʻo teuina i totonu o le pusaaisa. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le ampoule e fai sina mafanafana i lima e faʻamautinoa ai se faʻalauiloa faʻalautele. O le fofo lea e puaoa pe maua ai se vaʻaia manino e le faʻaaogaina. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o le Actovegin, e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti le iniseti o le vailaʻau faʻamaʻi mai le tolu tausaga.

Mexidol ma Actovegin e mafai ona faʻatautaia faʻatasi i le va o le tino. O togafitiga togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. I le taimi o togafitiga ma Actovegin, o fomaʻi e fautuaina tagata maʻi e le toe inu ava malosi. Ina ia maua fautuaga i le faʻaaogaina o Actovegin, valaʻau i matou.

Uiga o le Actovegin

O se vailaʻau e mafai ai ona e faʻagaoioia ma faʻavasega le faiga faʻasolosolo i totonu o masini o le tino, faʻamautuina ai siaki e iai le okesene, faʻateleina le faʻafouina o le faʻafouina.

O le faʻatomuaga o le Actovegin i se auala faʻamalosi poʻo le intramuscularly o se auala lauiloa o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le fualaau faasaina e faavae i le deproteinized hemoderivative synthesized mai le toto o tamai povi. E le gata i lea, e aofia ai nucleotides, amino acids, fatty acids, glycoproteins ma isi vaega e tatau mo le tino. E le o aofia i le hemoderivative ona lava aʻafiaga, o lona uiga, o le vailaʻau e masani lava e le mafua ai ona toe faʻafoʻi atu le maʻi.

O meaola masani o meaola masani o loʻo faʻaogaina mo le gaosiga, ma le aoga faʻamalositino o fualaau faasaina e le faʻaitiitia pe a maeʻa ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi e le atoatoa le malosi o le tino, ma faʻamalosi metabolic processes e fesootaʻi ma tausaga matua.

I totonu o le maketi tau falemaʻi, o ituaiga eseese o le tuʻuina atu o fualaau faasaina ua tuʻuina atu, e aofia aima fofo mo le tuiina ma le afaina, afifiina i ampoules o le 2, 5 ma le 10 ml. 1 ml o le vaifofo e aofia ai le 40 mg o le vaega galue. Faatasi ai ma mea e fesoasoani i ai o le sodium chloride ma vai.

E tusa ai ma faatonuga na tuʻuina e le gaosi oloa, e 10 ml ampoules e faʻaaogaina mo na o meaola. Mo le injections, o le maualuga o mea e mafai ona faatagaina o le vailaʻau e 5 ml.

O le meafaigaluega e talia lelei e vaega eseese o tagata gasegase. Toeitiiti leai ni aʻafiaga. O le faʻamaoniga i lona faʻaaogaina o le le faʻaaloalo i le gaioiga galue poʻo isi vaega.

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o le Actovegin e mafua ai:

  • mumu o le paʻu,
  • vavao
  • vaivaiga ma faigata i le manava,
  • oso aʻe i le toto totoʻa ma fatu palpitations,
  • feteʻenaʻi.

O le a le taimi e faʻatulagaina ai Actovegin ma le faʻafesoʻotaʻi ma le intramuscularly?

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i le vaega o tagata lagolago. O loʻo faʻaalia i se faʻalavelave faʻapitoa o gaioiga, faʻaleleia meaʻai, ma faʻateleina lo latou faʻamautu i tulaga o le okesene. E faʻaaogaina e togafitia ai le tele o faʻamaʻi o tino i totonu ma paʻu.

Faailoga mo le faʻaaogaina o le oloa:

  • faʻalavelave i le faʻatinoina o le tino faʻasalaga,
  • gasegase o le tino
  • okesene le lava o totoga i totonu,
  • lapisi atherosclerosis,
  • togafitiga o vaʻa o le faiʻai,
  • teteʻe
  • maʻisuka malosi
  • veinsose veinsose,
  • vevela neuropathy.

I le lisi o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, togafitiga o manua eseese, e aofia ai mumu o tupuaga eseese, maʻi o le tino, maʻi le lelei o le paʻu. E le gata i lea, ua faatonuina mo le togafitiga o manua o le tagi ma moega, i le togafitiga o le paʻu o le paʻu.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai tamaiti i luga o le fautuaga a se tagata tomai faapitoa ma i lalo o lana vaavaaiga. O le tele lava o taimi, o injections ogaoga o Actovegin ua fautuaina, talu ai o le pulega o le intramuscular e matua tiga lava.

Mo tamaitai aʻo maʻitaga, ua faʻamaonia le faʻamaʻi ma le faʻaeteete, pe a uma ona iloilo mea uma e mafai ona tupu mo le tamaititi e leʻi fanau mai. I le amataga o le togafitiga, o se auala faigata o le pulega ua faatonuina. Pe a faʻaleleia faʻamau, latou te fesuiaʻi i iniseti intramuscular poʻo le tagofia o fualaau. E faatagaina e ave le oloa i le taimi o le susu.

O le a le auala sili e faʻaaogaina ai Actovegin: faʻafefe pe faʻapitoa?

E faʻatatau i le ogaoga o le faʻamaʻi ma le tulaga o le tagata maʻi, faʻaaogaina ile intramuscular poʻo inisiua a Actovegin. E tatau i le fomaʻi ona fuafua le metotia o le puleaina o fualaau faasaina, le umi o togafitiga ma fuataga.

Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaʻau, e tatau ona faia se suʻega e iloa ai le mafai ona faia o gaioiga o tino i vaega o loʻo faia ai le tuufaatasiga. Ina ia faia lenei mea, aua le sili atu nai lo le 2-3 ml o fofo ile musele. Afai i totonu o le 15-20 minute pe a uma le tui, e leai ni faʻailoga o se faʻalavelave faʻaleagaina e aliali i luga o le paʻu, e mafai ona faʻaaoga Actovegin.

E faʻatatau i le ogaoga o le faʻamaʻi ma le tulaga o le tagata maʻi, faʻaaogaina ile intramuscular poʻo inisiua a Actovegin.

Mo le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, 2 auala e faʻaaogaina: toso ma inkjet, faʻaaoga i tulaga e tatau ai ona vave laveaʻi le tiga. Aʻo leʻi faʻaogaina, o le vailaʻau e faʻafefiloi ma le saline poʻo le 5% kulukose. Ole maualuga pito i luga o aso taitasi e 20 ml. O ia manipulations e tatau ona faia i na o se falemai.

Talu ai ona o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le maualuga o le toto maualuga, e le sili atu i le 5 ml le tui i totonu o le toto. Ole togafitiga e tatau ona faia i lalo ole tulaga ole tino. E tatau ona faʻaaogaina atoa le moli vavalalata mo le 1 le taimi. E le mafai ona teuina.

Aʻo le i faʻaaogaina, taofi saʻo le moli. Faatasi ai ma se moli mama, ia mautinoa o loʻo i lalo uma mea o loʻo aofia ai. Vaevae le pito i luga i le vaega o le mumu. Aoina le fofo i totonu o se togavao faʻamaʻi ma faʻasaʻo uma mai le ea.

Faʻasese vaevae le kulupu i ni vaega se 4 ma faʻaofi le nila i le pito i luga. Aʻo leʻi tuiina, togafitia le nofoaga ma se vaifofo tali. Faʻafoe lemu le vailaʻau. Aveese le nila e ala i le uuina o le inisiua masini ma se pusa ua le afaina.

O le togafiti togafitiga e tupu i totonu o le 30-40 minute pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ma o nei manua ma faʻamaufaʻailoga e le tupu i nofoaga o inisiua, e fautuaina e fai ni pusa e faʻaaoga ai le ava po o le Magnesia.

Talu ai ona o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le maualuga o le toto maualuga, e le sili atu i le 5 ml le tui i totonu o le toto.

O le faʻaaogaina o le Actovegin i togafitiga togafitiga e taliaina, talu ai e leai se fegalegaleaiga le lelei ma isi sooupu ua iloa. Ae ui i lea, o le faʻafefiloi ma isi auala i totonu o le 1 fagu poʻo le suauʻu e le taliaina. Na o tuusaunoaga e aofia ai fofo.

Faatasi ai ma le faʻaaloalo tele o maʻi masani faʻapitoa lea e mafua ai le maʻi ogaoga o se maʻi, o le pulega tutusa a Actovegin ma le faʻasalaga ma le faʻatautaia e mafai ona faʻatulagaina.

Patient Reviews

Ekaterina Stepanovna, 52 tausaga

O Tina sa i ai se taʻavale faa-siama. I totonu o le falemaʻi, na faʻataunuʻuina ai droppers ma Actovegin. Na oʻo mai le faʻaleleia ina ua maeʻa le lona tolu o taualumaga. E tusa ma le 5 na faʻataʻitaʻiina. Ina ua faʻasaʻoina, na fai mai le fomaʻi, a mavae sina taimi o le togafitiga e mafai ona toe faia.

Alexandra, 34 tausaga

E le o le taimi muamua lea na faatonuina ai Actovegin mo le togafitiga o maʻi vailaʻau. Fualaau lelei. A maeʻa ona ou aveina, ou te lagona lava le faʻamalolo. Ma talu ai nei, ina ua maeʻa faitioga o le pisapisao i le ulu, na iloa ai le encephalopathy. Na fai mai le fomaʻi o le a fesoasoani le injections i le fofo o lenei faafitauli.

O le a le auala sili e faʻaaogaina ai Actovegin i se auala faʻatauvaʻa pe faʻapitoa?

O le tofiaina o teteʻe a matua e uiga i le Actovegin e afua mai i le mamafa o togafitiga ma le tulaga o le tagata. E tatau i le fomaʻi ona fuafua le auala o le pulega, le umi o togafitiga ma le fua o le fualaau faasaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, ua faia se suʻega e iloa ai le tali atu a le tino i ona mea.

Mo le mafuaʻaga lenei, o le maualuga o le 2-3 ml o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻatonuina i le intramuscularly. Afai a maeʻa le 15-20 minute o faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo tupu i luga o le paʻu (faʻataʻitaʻiga, fulafula, hypremia, ma isi mea), ua faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le Actovegin o loʻo faʻaaogaina i se auala vavalalata i auala e lua: toso ma le vaalele, e faʻaaogaina mulimuli pe afai e te manaʻomia le vave ona taofia le tiga o le tiga. A o lei faia se iniseti, o le vailaau e faʻamaʻiina i le saline poʻo le 5% kulukose. E le sili atu i le 20 ml le aofaʻiga o aso taitasi. O ia faʻavae e na o le falemaʻi e mafai ona faia.

Talu ai o lenei vailaʻau e mafai ona faʻaosofia ai le maualuga o le toto, o le maualuga o le 5 ml e mafai ona tui i totonu o le papa. A le o lea, o le faʻatinoga e faia ile falemaʻi. E tatau ona vave faʻaaogaina se moli vavalalata; o le teuina o le vaifofo i le pepa tatala e faʻasaina.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o le amupoule e tu i luga. E ala i le faʻamalosi le taina e tatau ona tuʻu le vaifofo i lalo. O le vaega pito i luga ole ampoule e lata ane i le mumu moli e malolo. O le suavai ua tosoina i totonu o se tui vevela, ona lelea ai lea o le ea iina.

I le mafaufau, o le maso musele i le isi itu ua vaevaeina i ni vaega se 4, ua faʻaofiina le nila i le pito i luga. Aʻo leʻi faia se iniseti, e tatau ona togafitia le nofoaga o inisiua i le fulufulu mamoe ua gaugau i totonu o se vaiinu. O le fualaau faasaina e faʻatinoina lemu. Ona tatau lea ona ave le tolaula e ala i le tuʻuina o se pusa faʻamalosi i le nofoaga o tui.

O le vailaau e amata ona galue i totonu o le 30-40 minute talu ona uma lona puleaina. Ina ia aloese mai foliga o le faamanualia ma le toe faʻaaogaina i le nofoaga o tui, e fautuaina e tuʻuina se pusi e faʻaaoga ai le ava po o le Magnesia.

O le tofiaina o Actovegin i le togafitiga faʻapitoa o tulaga faʻaleagaina e faatagaina, ona e leai se aʻafiaga leaga i le tino e tutusa lelei ma isi vailaau ua iloa.Ae o le tuiina i le taimi lava e tasi i le syringe lava e tasi poʻo le faʻafefiloi ma fualaau faasaina e faasaina. O se tuusaunoaga e na o le faʻaaogaina ma fofo fofo.

Afai o loʻo maʻi le maʻi ile maʻi faʻamaʻi, lea na mafua ai ona oʻo atu i se tulaga ogaoga i le soifua lelei, o le fomaʻi na te faʻasinoina Actovegin i le taimi lava e tasi mo le inisiua i le pusa ma le vein.

Le faiga o le gaioiga o fualaau faasaina Actovegin

O le fualaau faasaina na maua lona lauiloa ona o ni uiga autu se tolu, o nei:

  1. Maualuga maualuga.
  2. Faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga faʻapitoa.
  3. Faʻamaliega saogalemu o le vailaʻau.

Actovegin faʻaalia lelei ia galuega taua mo sene o le tino e pei o:

  • Faʻasalaga o le gasegase faʻasaina - o lenei mafuaʻaga ona o le faateleina o le tuʻuina atu o siaki ma meaʻai ma faʻaleleia ai lo latou faʻaaogaina. O le saofaga i le faʻaleleia atili o le siama o le cell membrane, Actovegin e mafai ai ona mafai ona faʻamaʻaʻaina atoatoa le mea autu o fale - glucose. O le a le mea taua i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi.
  • Faatoagaina mai o le gaosiga o le ATP (adenosine triphosphoric acid), lea e mafai ai e pu taitasi ona tuuina atu le malosi talafeagai mo le ola i tulaga o le hypoxia, ona o le faateleina o le okesene e faaaoga e neurons.
  • Tulaga masani o le metabolism ma auala taua. E mafai lenei mea ona o le faʻaopoopoga faʻaopoopoina o le acetylcholine, o le neurotransmitter sili ona taua o lo tatou fatugalemu tutotonu, e aunoa ma le toetoe o faʻagasologa uma o le tino e faʻagesegese.

E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa e igoa ia Actovegin le sili ona malosi o antioxidants, lea e mafai ona amata le gaosiga o le enzyme autu e le tino o le tino. O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le system endocrine e talitutusa ma le gaioiga o le inisalini hormone, ae e ese mai ai, Actovegin e le afaina ai le pancreas ma e le mafua ai ona galue ona tagata i se faiga malosi.

O le lelei tele o aafiaga o Actovegin o loʻo taua i lalo:

  • i luga o le manava - mafatia mai le le atoatoa o le tino,
  • faʻafouina le metabolism i totonu ole tino faiʻai,
  • malosi ona toe faʻaleleia le felauaiga o le toto i totonu o vaʻa, e tusa lava pe ogaoga le solia,
  • faʻaosofia le gaosia o le palatini o le tino, fai sao i le faʻamalologa ma le faʻaleleia o faagasologa,
  • aoga e avea o se mea e le faʻamalosia.

Faʻaaliga - aisea ua faʻamaonia ai le vailaʻau?

O lenei o le a matou talanoa saʻo e uiga i le Actovegin ua faʻamaonia mo. E mafai e le fomai ona faatonu Actovegin e avea o se sui sooupu tutoatasi, pe aofia ai i le togafitiga o togafitiga. O ituaiga eseese o fualaau faasaina ua fautuaina i tulaga e pei o le:

  • ituaiga uma o manuʻa, gasegase ma le loloto o le vevela poʻo le faʻaogaina o le tino i luga o le paʻu ma mucous membranes, mo se faʻataʻitaʻiga, vevela, lā poʻo le vevela,
  • ia faaosofia ai le toe faʻaleleia o gaioiga pe a uma ona maua ni mumu o se vaega tele,
  • le afaina ma le gaʻo o vailaʻau eseese eseese,
  • ina ia mafai ai ona taofia le atinaʻeina o le malosi o le malosi i totonu o le gasegase ma le gasegase,
  • mo le puipuia poʻo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi,
  • ina ia mafai ai ona sauniuni aʻo leʻi faʻatulagaina le gaioiga,
  • pe a uma le manuaga ogaoga o le faiʻai,
  • faatasi ai ma le solia o le toto i vaʻa o le faiʻai, e pei o le puipuia o le atinaʻeina o se paʻu poʻo togafitiga,
  • faatasi ai ma le faaleagaina o le pene poʻo le sclera o mata,

Pepa o fualaau faasaina

O le faʻaaoga lautele o le Actovegin i ituaiga vailaʻau faʻasaʻo e manaomia le tuʻuina atu o lenei vailaʻau i ituaiga eseese, faigofie mo le faʻaaogaina i se matata faapitoa.

O le mea lea, i le taimi nei, o Actovegin o loʻo maua i ni pepa e pei o:

  • pills
  • uu, gels ma kulimi,
  • fofo i ampoules mo tui.

O le filifiliga o ituaiga o fualaau faasaina e tumau pea lava i le fomaʻi. Pe a filifilia se fomaʻi, o le fua o le mea autu aoga ma le natura o vaega o ausilali e amanaʻiaina. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai mea manogi e maua ai le 5% o le initaneti, ma le gel e 20% le maualuga.

Fofo o le Actovegin i ampoules mo tui (injections)

O le toʻatele o fomaʻi o mea faʻapitoa uma e fiafia e faʻasino tonu Actovegin i le inisiua. Faʻalagolago i le ogaoga o le faʻamaʻi ma le tulaga lautele o le maʻi, o faatonuga mo le faʻaaogaina o le actovegin i ampoules e maua ai ituaiga lua o le pulega o fualaau faasaina, o:

  1. Faʻatonuina o le faʻaaogaina o se vaifofo e aofia ai le 5 ml o le activeo Actovegin ma le itiiti ifo o le 250 ml o vailaʻau o le ausilali (NaCl 2 - 0.9%, Glucozae - 5.0%, vai mo le tui). I le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e ono aofia ai le muamua o le Actovegin 10 ml pe oo lava i le 20 ml o le mea galue malosi.
  2. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi e aofia ai le faʻaaogaina o le mea e le faʻaaogaina i totonu o le musele, ma faʻamalama mai le 2 - 5 ml e mafai ona faʻatulagaina.

Ampovegin ampoule solution e aofia ai le 40 mg o le gaioiga gaosi mo le ml, o nei fualaau oona e maua:

  1. Actovegin mo le Injection IM:
    • Actovegin ampoules 2 ml, 25 fasi pepa i totonu o le tasi pusa,
    • 5 ml ipu o Actovegin i le 5 po o le 25 fasipepa i totonu o le tasi afifi,
    • ampoules o le 10 ml o le Actovegin i le 5 ma le 25 fasipepa i totonu o le tasi afifi.
  2. Galue mo le IV fusi:
  • NaCl solution - 0.9% ma le 10% poʻo le 20% Actovegin,
  • Glucose solution - 5.0% ma le 10% actovegin.

Faailoga mo le faʻamoemoe o le injections

O le tuiina o le vailaʻau e talafeagai mo le faʻaleagaina o le tino ma tulaga faʻapitoa e manaʻomia ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le mea lea, o le Actovegin i totonu o le injections ua faʻamaonia mo maʻi faʻaleagaina nei:

  • Faʻafitauli faʻaleaganuʻu ma le gasegase o le faiʻai lea e tupu aʻe ona o se faʻamaʻi o le ischemic poʻo se faʻalavelave matuia.
  • Le mautonu faʻalavelave o veins ma gafa o le tino, e pei o le maʻi o le gaʻo ma le faʻaleagaina o le ita.
  • Polyneuropathy o le maʻi o le maʻisuka.
  • Malosiaga tele, vevela, poʻo le la.
  • Faʻaitiitia le mafai ona toe faʻafouina o le tino ma se faʻafitauli faʻavaivaia.
  • Faʻafouina togafitiga pe a uma le faʻamalosia o le paʻu ma le mucous membranes.
  • Uluai, mumu, ma isi manuaga o le tino.

Faʻalagolago i le mamafa o le maʻi o le maʻi, o le Actovegin solution e mafai ona faʻatonuina i totonu o le initaneti, i totonu o le vavave, ma i totonu foi o le va.

O se mea e manaʻomia muamua mo le faʻaofiina o se faʻavavevave o le saoasaoa. O le saoasaoa o soʻo se ituaiga o le afaina e le tatau ona sili atu i le lua ml i le minute. O injections i totonu o le intramuscular o loʻo faʻatinoina lemu, e mafua ai le ogaoga o le tiga.

I se tulaga faigata e pei o le paʻu, o le puleaina i aso taitasi o le Actovegin e mafai ona oo atu i le 50 ml, o lona uiga, e tusa ma le 2000 mg o le mea galue malosi mo le 200 - 300 ml o le mamafa. O ia togafitiga e faia mo le itiiti ifo ma le 7 aso, sosoo ai ma se faaitiitia o fualaau i le 400 mg o le Actovegin. Faʻamatalaga manino o faʻaleleia, o le numera o infusions e faʻaitiitia, ma faasolosolo malie le siitia o le tagata gasegase e maua le pepa papaa o Actovegin.

I mataupu ma isi faʻamaʻi, o le togafitiga e filifilia e le fomaʻi taʻitasi, ae e masani lava ona faia mai le maualuga o dosages i le gauai o le fualaau faasaina i togi maualalo.

O le faʻatagaina o le Actovegin i le faʻamalositino o loʻo masani ona faia muamua i ni faʻataʻitaʻiga ogaoga. E tusa ai ma a latou taunuʻuga ma le umi o le poto masani o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e lelei tele le toleniina e toetoe lava o tagata gasegase. Ae ui i lea, o tagata gaosia e manatu o lo latou tiute le lapatai atu e uiga i aʻafiaga o aʻafiaga.

Faatasi ai ma le le faapalepale poʻo le faʻaaloalo ile vaega o Actovegin, o nei faʻaaliga e ono mafai ona fai:

  • paʻu mumu ma le vevela,
  • urticaria
  • fulafula
  • fualaau faasaina.

O le 5 acid pe sili atu e tatau ona faatonuina e na o se fomaʻi, ma o le uluai injections e tatau ona faia i lalo o lana vaavaaiga. I le tulaga e le iloa e le tagata maʻi lona le faapalepale i le fualaau faasaina, e ono mafai ona tupu le afaina anaphylactic.

  • pulupuna edema,
  • toa
  • loto vaivai
  • toe le manuia.

O le tau o se fofo o Actovegin e faalagolago i le tele o ampoules i totonu o le afifi, ma e mafai ona aofia ai le 500 rubles. e oo i le 1100 tusi.

O le suauʻu manogi o le Actovegin e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina pito i luga. O le faiga o le gaioiga a Actovegin e faʻagaoioia ai sela o paʻu paʻu uma i le toe faʻafouina ma le toe faʻaleleia. Ona o le gafatia e pei o le olaga ma le masani ona galue i tulaga o le okesene, lea e maua ai le tele o suauu Actovegin, o le suauu e taua tele i le fausiaina o le malosi o le malosi ma lo latou puipuiga, faapea ma le togafitiga o le tele o manua o le paʻu.

Tuuina mai o le suauu o Actovegin

Mo le faʻaaogaina i fafo, o le falemaʻi falemaʻi e maua mai ai ituaiga o suauu pei o:

  • O se suauu e aofia ai le 5% o le gaioiga o le mea galue i totonu o masini mai le luasefulu i le 100 kalama.
  • O se kulimi e aofia ai le 5% o le toto totoʻa ma vaega o ausilali.
  • Gel e aofia ai le 20% gaioiga galue malosi.

Faailoga mo le faʻaaogaina o suauu

O vailaau manogi o fualaau faasaina e masani foi ona faaaoga i ituaiga o vailaau faafomai. Faatonuga mo le faʻaogaina o le suāuʻu Actovegin e fautuaina ai lenei vailaʻau mo faʻalauiloa i le lotoifale i nofoaga ua aʻafia faatasi ma se vaifofo o tui poʻo isi fualaau. O loʻo faʻamaonia i tulaga e pei o:

  • Faʻaaliga inflammatory i luga o le paʻu o se natura faʻalavelave.
  • O ituaiga uma o mumu, e aofia ai mumu e ufitia ai vaega tetele o le paʻu.
  • Le taimi e toe faʻaleleia ai pe a uma ona faʻavasegaina paʻu paʻu.
  • Faʻaleleia le tino i le maeʻaeʻa.
  • O ituaiga uma o le tagiauē o gasegase ma le afaina, e afua mai i le solia o le vavalalata o vaʻa.
  • Opathalmic pathology o le cornea ma le retina.
  • Puipuiga ma togafitiga o le malosi o le mamafa.
  • Faʻaleleia pe'ā uma le faʻamalositino togafitiga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le suauu o Actovegin

O le suauʻu o le Actovegin i le tele o mataupu e faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻamalosi e faʻafaigofie ai le tuputupu aʻe o le epithelium i vaega taua o le liona poʻo se faʻafitauli faʻavaivaia. O le faiga faʻavae e tuʻuina atu mo le faʻasolosoloina, tolu faʻasologa i luga o faʻalavelave faʻapitoa. O lenei polokalame e sili ona aoga mo le togafitiga o maʻi o gaʻo ma le tele o manuaga o le mu.

I aso muamua, o se gel e iai le 20% o le tino galue e faʻaaogaina i le manua, ona toe suia lea o le gel i se kulimi, ma pe a maeʻa lena suāuʻu galue 5% o loʻo aofia i le gaioiga.

Mo le puipuia o le mamafa o le mamafa, o le suauʻu o le Actovegin e mafai ona avea o se auala autu o togafitiga. Ae faʻatasi ai ma meaʻai o loʻo i ai nei ma le faʻaleagaina o le paʻu, o le suauʻu e naʻo le tuufaatasiga ma isi vailaʻau e faʻaaogaina.

O le suauʻu e faʻaaogaina i le manua faʻatasi ma se mea lamolemole e pei o se mea lamolemole poʻo le soloina foi i le malosi o gaioiga i totonu o le tulaga lamatia.

Aafiaga ma faʻaleagaina

O se faʻafitauli le lelei o le paʻu i le suauu o Actovegin e matua leai lava. I tulaga tulaga ese, pe afai o se tagata, i le i ai o le gasegase i vaega o le eletise, e lei feutagai ma se fomaʻi, ae o le faia o ia lava i fualaau, atonu e tupu:

  • ogaoga mumu
  • vevela i le lotoifale
  • seasea o le urticaria.

Talu ai o le suauu o Actovegin o se vailaʻau faʻapitonuʻu, e leai se faʻasalaga mo lona faʻaaoga i le taimi o le maitaga. O fafo i fafo atu i se vaega faatapulaʻa o le paʻu e le mafai ona afaina ai le fusi.

Tulaga o le teuina ma le tau

Tusa i le suauu e mafai ona teu i le vevela o le potu, pe afai e le sili atu i le 25 * C, i se nofoaga e puipuia mai le la susulu. E le tatau ona sili atu le ola i le aso na faʻamatalaina i luga o le afifi.

O le tau masani o le suauʻu o le suauu e 140 rubles. o se eseesega itiiti e mafai ona mafua ona o le itu ole aisi.

O le laupepa o le Actovegin ma le fofo ma le suauu e fesoasoani e faaleleia ai le tino o le tino, e faaosofia ai le faiga o gataifale i siama, ma faaleleia ai le toe faaleleia o tomai o le tino, ao fesoasoani i le polokalama puipuia.

Faatonuga mo le faʻaaogāina o fualaau tusi Actovegin fautuaina e faʻaaogaina naʻo mea e pei ona faʻatonuina e le fomaʻi mo faamoemoega puipuia poʻo le tulaga mulimuli o se togafitiga.

Faʻavae ma fuataga o laupepa gaosia

O le pusa masani o pepa o le Actovegin e aofia ai le 50 i le 100 taʻavale e ufiufi ma se atigi samasama lanumoana. E tasi le api e aofia ai vaega e pei o:

  • Manua mataʻutia mai le toto o tamai povi - 200 mg.
  • Magnesium stearate - 2.0.
  • Povidone K90 - 10 mg.
  • Talc - 3.0 mg.
  • Cellulose - 135 mg.

I lona tuufaatasiga, o le atigi palapala e iai vaega e pei o:

  • Glycolic mauga maualuga.
  • Diethyl phthalate.
  • Macrogol.
  • Povidone.
  • Sucrose.
  • Titanium dioxide.
  • Ma isi mea.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau ma vailaʻau

O fualaau o le Actovegin ua faʻamaonia mo na o togafitiga poʻo le avea ma se tasi o vaega o togafitiga faʻapitoa mo faʻamaʻi e pei o:

  • Faʻafitauli faʻapitoa o le faiʻai o soʻo se suʻesuʻega.
  • Faiga masani lautele o maʻi vascular lautele ma o latou faʻaaliga.
  • Polyneuropathy o le maʻisuka.
  • Le taimi e toe faʻaleleia ai pe a uma le taotoga e aveese veins varicose.

Ole fuaina o le aofaʻi o taʻavale ma ona faʻasalaga i le aso e tatau ona faia e na o se fomaʻi, i le amanaʻiaina o le tagata taʻitoʻatasi ma lona maʻi. I togafitiga masani, e fuafua i le mamafa o le maʻi, e le sili atu i le 2 papamaa ua faatonuina, e sili atu i le tolu taimi i le aso.

Ina ia faʻaleleia le aʻafiaga o le fualaau faasaina, o pepa o Actovegin e le fautuaina e faʻatau pe muaʻi fufulu. Ma e lelei foi le inu tele vai. E tatau ona ave vailaau aʻo leʻi 'ai.

Auala e teu ai ma fegalegaleaiga ma isi fualaau

E mafai ona teuina pusa i le vevela o le potu, ae i se nofoaga e puipuia mai le la. E taua le mataʻituina o le aso e muta ai ua faʻaalia ile pusa. A maeʻa, ona faasaina lea o le fualaau faasaina.

E ui lava i le mea moni e faʻapea o Actovegin e faʻafeiloaʻiina e toetoe lava o tagata gasegase uma, e le mafai ona faʻamatalaina na o ia lava. O le taulaiga faapitoa i faʻamatalaga uma i faatonuga e tatau ona totogi i tagata e leai ni galuega a le fatu fatu. O le i ai o le aulia po o le edema masani e tatau ona avea o se lapataiga i se uiga faʻaeteete ma le gaioiga.

O le tau tumau mo le tapenaina o le laulau e 1700 rubles.

Actovegin o se fualaau faasaina e faavae i vaega masani, ona o lona maualuga maualuga o le saogalemu ma mafai ona faaaoga i tagata o vaitausaga eseese, e oo lava i tamaiti laiti.

O le elemene autu autu o Actovegin o loʻo faʻaaogaina le gaogao o le lafu mamoe. O le vailaau e mafua mai i antihypoxants - fualaau e mafai ona puipuia pe faʻaititia ai le leaga o aʻafiaga o le matelaina o le okesene (le lava le okesene mea e maua i totonu o le tino) i le tino.

O le igoa o lona uiga e maua mai le mea mai le toto o tamaʻi tamaʻi laiti ma faʻasao mai le protein e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa. O le deproteinized hemoderivative e faʻaaoga ai le metabolism e ala i le faʻasalalau ma faʻalauteleina le felauaiga o okesene e ala i le toto i tino ma okeni. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le metabolism o le kulukose i totonu o masini ma faʻamaonia ai lona faʻafefe, o se taunuuga o le maualuga o le malosi i siama o le tino ua faateleina ona o le faateleina o le numera o amino oona taua.

O le totoina o le hemoderivative mai le toto o le tamai mamoe e faatelevaveina ai le toe faʻaleleia ma le faʻamalosiina o gaioiga i gaioiga uma ma fusi, faʻaleleia ai o latou toto. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le faʻamalosia o le nerve i le maʻisuka ma toe faʻafoisia le lagona o le paʻu o loʻo paʻu.

Tagata maua i le fofo mo le iniseti o vai faʻafefete ma le sodium chloride. I le 2 ml ampoules e 200 mg o le hemovirus o le deproteinized mai le toto o le tamai povi, ma i le 5 ml ampoules - 400 mg.

O le inoctions o le gaioiga e faʻataʻitaʻiina mo na faʻalavelave faʻaleagaina o le faiʻai, e pei o le:

  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, lea e faʻalavelave ai le toto i le faiʻai,
  • faiʻai le faiʻai
  • cerebral anerysm,
  • vavalaʻau
  • afaina o le faiʻai.

Actovegin e aoga i:

  • gasegase le atoatoa
  • afaina o le ischemic
  • feteenaʻi angiopathy,
  • vevela vevela ma kemikolo,
  • totoina o le paʻu,
  • faʻamalositino faʻaleagaina le paʻu, paʻu mucous, nerve tissues,
  • maʻi o le tele o etiologies, mea moe,
  • toe faʻaleagaina
  • hypoxia ma le siakiina o totoga eseese ma fusi ma o latou taunuuga,
  • maʻisuka polyneuropathy.

O le aʻafiaga o Actovegin e amata ona faʻaalia i totonu o le 10-30 minute i le maea ai o le pulega ma ausia lona maualuga i le averesi pe a uma le 3 itula.

Injections o le Actovegin i le tulaga o se fofo mo le iniseti o loʻo faʻatonuina i totonu o le tino, i totonu o le vavave ma le vavalalata. I le taimi muamua (fuafua i le ogaoga o le maʻi), 10 i le 20 ml o le vaifofo o loo faafoeina i le intramuscularly poo i totonu, ona 5 ml i aso taitasi, pe tele taimi i le vaiaso.

I faʻamaʻi eseese, o le fua o le fualaau faasaina ma le tele o taimi o le faʻafoega o le fofo e ese mai le tasi i le isi:

- i le tulaga o le toto totoʻa ma le faiʻai o le mafaufau, o le 10 ml o le vaifofo o loʻo faʻaaogaina i aso uma mo le 2 vaiaso, ona fai mai lea mai le 5 i le 10ml i le tele o vaiaso i le vaiaso mo le 1 masina poo le Actovegin ua faʻamatalaina i totonu o fualaau,

- faʻatasi ai ma le faʻasolosolo o le ischemic, o le vailaau faʻasaina e faʻaaogaina i se auala vavalalata e ala i le auala o le solo. Ina ia faia lenei mea, ia saunia le fofo e pei ona taua i lalo: 20-50 ml o Actovegin ua faʻaitiitia mai ampoules ma le 200-300 ml o le 5% glucose solution poʻo le 0.9% sodium chloride solution. O le vaifofo o loo faia i aso taitasi mo le 7 aso, ona faaitiitia lea o le dosiga i le 2 taimi ma o loo faafoeina mo aso e 14 i aso taitasi. I le maea ai o togafitiga ma le inisiua, o le Actovegin o loʻo faʻamaonia i totonu o laupepa,

- i le tulaga o le polyneuropathy o le maʻisuka, o le Actovegin ua afaina i le sili atu ma le 3 vaiaso ma le 50 ml o le vailaʻau, ona faʻatulagaina lea o Actovegin i totonu o fualaau. O le fuainumera lautele i lenei mataupu e oo atu i le 5 masina,

- faʻatasi ai ma faʻafitauli lautele ma faʻafitauli i le tino o le maʻi ma le angiopathy, ua saunia le fofo i le auala lava lea e tasi e pei o le faamai o le ischemic ma le faʻaoʻo faʻamalosi i aso uma mo le masina,

- mo le puipuia o manuaga o le radiation, injections o le 5 ml o loʻo faʻaaogaina i aso uma i le va o sauniga o togafitiga faʻasalalau,

- faʻasolosolo faʻamaʻi ma Actovegin, o injections e faia i luga o le vavalalata poo le intramuscularly, 5 poʻo le 10ml i aso uma pe tele taimi i le aso (o le taimi ole pulega e faalagolago i le mamafa o le liona).

Faʻamatalaga, taimi ole pulega ma le umi o togafitiga e mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga. O faʻafitauli uma o togafitiga ua faʻamatalaina e le fomaʻi o loʻo auai, i le amanaia o le ogaoga o le faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi o le maʻi.

E tusa ai ma faʻamatalaga mo le faʻaogaina o le Inoctions o le Actovegin, o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai faʻasalaga nei:

  • pulupuna edema,
  • osofaʻi (faʻavaeina o le urine i totonu o le vevela),
  • oliguria (faʻaitiitia le aofaʻi o le urine e faʻasolo i gaʻo),
  • (le tulaga lea e le maua ai e le fatu ua faʻamaonia le tino ma gaʻo ile toto talafeagai),
  • faʻamautu i le tino.

O aʻafiaga e mafai ona tupu ao avea Actovegin e aofia ai tali o le maʻi i le tulaga o:

  • urticaria
  • vevela vevela
  • sosolo le faʻaleleia
  • maualuga le vevela o le tino.

I nisi tulaga, pe a ave Actovegin, e maitauina lagona tiga, e mafua mai i le faateleina o le galuega failautusi ma ua manatu o se tulaga masani. Ae peitai, afai o loʻo i ai le tiga, ae le aoga le vailaʻau, e taofia togafitiga.

Ma le faʻaeteete, o le vailaau faʻasaina ua faatonuina mo le laasaga II ma le III, maitaga ma le lactation.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaofiina o Inoctions o le Actovegin e tatau ona faia ma le faʻaeteete ina ia puipuia ai aʻafiaga le talafeagai i le tulaga o anaphylactic reactions. Aʻo leʻi amataina togafitiga, e fautuaina le inisiua.

O ia manipulations e naʻo totonu o le falemaʻi poo fafo atu foi e mafai ona faia, pe a mafai ona faia togafitiga faʻafuaseʻi i le tulaga o faʻaaliga e le manaʻomia.

O faʻafitauli o le Actovegin i ampoules ei ai sina lanu samasama laititi, o lona malosi e mafai ona fesuisuiaʻi i vaega eseese o fualaau faasaina. E faʻalagolago i uiga o mea amata e faʻaaogaina e maua mai ai le depodenezed hemoderivative. O ia suiga i le paolo e le aafia ai le lelei o le fualaau faasaina ma lona aoga.

Faatasi ai ma le faʻafoega masani o le fualaau faasaina, o le faapaleniina o le vai o le tino ma le tuufaatasiga o le toto o le toto toto e tatau ona pulea.

O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai o Actovegin e le afaina ai ni gaioiga po o soʻo se aʻafiaga i le tulaga o le sologa lelei.

Fofo mo le tui Inovegin e tatau ona teu i se mea pogisa i le vevela o le potu e le sili atu i le 25 tikeri. O le ola o le fualaau faasaina e 5 tausaga.

Ua e matauina se mea sese? Filifili ma taomi Ctrl + Ulufale ia faailoa mai ia i matou.

Faitau mo le Soifua Maloloina se tasi pasene pasene:

Igoa: Actovegin (Actovegin)

Gaioiga faʻamaloilo:
Actovegin faʻafouina le metabolism tele (metabolism) e ala i le faʻalauteleina o le felauaiga ma le faʻaputuina o le kulukose ma le okesene, faʻaleleia le faʻaogaina o le intracellular. O nei laasaga e mafua ai le saoasaoa o le metabolism o le ATP (adenosine triphosphoric acid) ma le faateleina o punaoa malosi o le cell. I lalo o tuutuuga e faatapulaaina ai galuega masani o le malosi o le malosiaga (ole hypoxia / le lava le maua o le okesene i le tino poo le le lava o le okesene) ma le faateleina o le malosi (faamaloloina, toe faaleleia / toe faaleleia o tino /), actovegin e faaosofia ai le malosi o le metabolism (Metabolism in tino) ma le anabolism (o le faagasologa o le faʻateleina o vailaʻau e le tino). O le tulaga lona lua ua faʻalauteleina le toto.

E uiga i le Actovegin: gaosiga, faʻaaoga, masini o gaioiga i le tino o le tagata

Faailoga mo le faʻaaogaina:
O le le lava o le gasegase o le gasegase, faʻamaʻi o le ischemic (le lava le gaʻo o le mafaufau e maua ai le okesene ona o le gasegase o le cerebrovascular), gasegase o le gaʻo tiga, gasegase lautele (vevela, vevela), angiopathy (disordered vascular tone), malnutrition malnutrition with varicose veins faʻalauteleina o veins o le pito i lalo (suiga i veins e faʻailoaina i le faateleina o lo latou lumena ma le faʻavaeina o le pa puipui ona o le solia o galuega tauave oa latou masini vili), ulupanua o tupuaga eseese, aʻafiaga mamafa (o le necrosis mea na mafua ona o le faaumiumi o aʻafiaga ia i latou ona o pepelo), mumu, puipuiga ma togafitiga o manua o le radiation. Faʻaleagaina o le paina (vevela o le mata) ma le sclera (alo o le paʻu o le mata): mu o le tino (faatasi ai ma meaola, alkali, lime), ulupala o le tino o tupuaga eseese, keratitis (mumunia o le pona), e aofia ai le gaosia o le tino (transplant) o gasegase e maua ai tioata faafesootai, puipuia o leona i le filifilia o tioata faafesootai i tagata gasegase i faagasologa o le degenerative in the corn (mo le faaaogaina o le tilotilo mata), faapea foi le faatelevaveina o le faamaloloina o maʻi o le gaʻo (faasee lemu le faaletonu o le paʻu), seleseleina (o le necrosis o le tino e mafua ona o le faaumiumi o le mamafa i luga o latou ona o le pepelo), mumu, afaina o le tino, ma isi.

Faʻafitauli aʻafiaga o le Actovegin:
Tali a le Allergic: urticaria, vevela, vevela, fiva. Luluina, susunuina i le vaega o le faʻaaogaina o le gel, suauʻu poʻo le kulimi, pe a faʻaaoga le gel mata - lacrimation, injection of sclera (lanu mumu).

O le auala o le pulega ma le fuataga:
O foliga ma metotia o le faʻaaogaina e faʻalagolago i le ituaiga ma le malosi o le gaioiga o le faʻamaʻi. O le vailaau faʻasaina ua faʻamatalaina faʻalautele, matua (aloese mai le vaega o meaʻai) ma pito i luga.
I totonu e fai ai 1-2 papaʻe 3 taimi i le aso ao leʻi 'aʻai. E le faʻafefeteina le taʻavale, tafe i lalo i sina vai.
Mo le vevesi poʻo le faʻaogaina o le tino, faʻalagolago i le ogaoga o le maʻi, o le fua muamua o le 10-20 ml. Ona 5 le kululaina lea o le a lemu ma le lemu poʻo le intramuscularly, 1 taimi i le aso i aso uma pe tele taimi i le vaiaso. I le vavalalata, 250 ml o le fofo o le fofo o loʻo faʻafofo ile mataʻu ile 2-3 ml i le minute, tasi i le aso, aso uma pe tele taimi ile vaiaso. E mafai foi ona e faʻaaoga le 10, 20 poʻo le 50ml o se vaifofo mo le iniseti, faʻaitiitia i le 200-300 ml o le kulukose poʻo le saline. I le aotelega, 10-20 infusions i le vasega o togafitiga. E le fautuaina e faaopoopo atu isi oloa i le fofo.
E tatau ona faia ma le faaeteete le tausia o matua o gaioiga e mafua mai i le mafai ona atiaʻe se tali atu anaphylactic (maʻi). Faʻamasinoga o le suʻega e fautuaina, faatasi ai ma nei mea uma, e tatau ona tuʻuina atu aiaiga mo togafitiga faʻafuaseʻi. E leai se sili atu i le 5 ml e mafai ona faʻaaogaina i se auala vavalalata, talu ai ona o le fofo o loʻo i ai ni mea faʻapitoa (o le mamafa o le vaifofo e sili atu le maualuga nai lo le mamafa o le toto). Pe a faʻaaogaina le oloa i se auala vavalalata, e fautuaina e mataʻituina faʻamaoniga o le vai-electrolyte metabolism.
Talosaga pito sili. O le gel ua faatonuina e faamama ma togafitia manua ma maʻi pipili. Faʻasalaga mumu ma faʻamalolo, e faʻaaogaina le gel i le paʻu ma se fasi ie. I le togafitiga o maʻi o le tino, o le gel e faʻaaogaina i le paʻu ma se paʻu mafiafia ma ufiufi i se pipiʻi ma le suauu o le Actovegin ina ia mafai ai ona taofia le pipii i le manua. O le laei e suia 1 le taimi i le vaiaso, ma le tagi tele - e tele taimi i le aso.
E faʻaaogaina le kulimi e faʻaleleia ai le faʻamaloloina o manua, faʻapea foʻi ma manua o le tagi. Faʻaaogaina i le mulimuli mai o le fausiaina o le malosi o le mamafa ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi.
O le suauu e faʻaaogaina i se mea manifinifi i luga o le paʻu. E faʻaaogaina mo togafitiga umi o manua ma maʻi o le tino ina ia faʻavavevave ai a latou epithelialisation (faʻamalologa) pe'ā uma le gel poo le faʻamalositino. Ina ia taofia le mamafa o le malosi, o le suauʻu e tatau ona faʻaaoga i vaega talafeagai o le paʻu. Mo le puipuia o faʻamalositiga manuʻa o le paʻu, e tatau ona faʻaaogaina le suauu pe a uma le faʻamalosi poʻo le va o sauniga.
Gel gel 1 pasene o gel e tuusao tuusao mai le meaʻai ile mata ua afaina. Faaaoga 2-3 taimi i le aso. A uma ona tatala le afifi, e mafai ona faʻaaoga le gel mata mo le silia ma le 4 vaiaso.

Tulafonoovegin faʻasolega:
Faʻateleina le ono gafatia i le oloa. Faʻaeteete, faʻatonu le oloa i le taimi o le maʻitaga. I le taimi o le susu, o le faʻaaogaina o le Actovegin e le manaʻomia.

Tulaga o le teuina:
I se nofoaga matutu i se vevela e leai se maualuga e maualuga atu nai lo le +8 * C.

Faiga faʻavae:
Faʻafefe i totonu o se pusa o le 100 pc Fofo mo le tuiina i ampoules o le 2.5 ma le 10 ml (1 ml - 40 mg). Fofo mo le faʻafefeteina o le 10% ma le 20% ma le saline i le 250 ml ipu. Gel 20% i paipa o le 20 g O le kulimi 5% i totonu o masini e 20 g O le suauu 5% i totonu o le 20 g Gel gel 20% i totonu o le 5 g.

Fonotaga a le Sui:
E leai se mea e maua mai i le Protein-free (deproteinized) mai le toto o le tamai povi. E aofia ai le 40 mg o le mea malogo i le 1 ml.

Faʻalogo!
Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi.
O faatonuga ua tuʻuina atu ina ia e faamasani ai i le "".

Aneti. O le Actovegin ® o se fuamoa, lea e maua mai i le dialysis ma le ultrafiltration (faʻatasi ma le mamafa mole mole mole o le itiiti ifo i le 5000 daltons pasese). E afaina ai le felauaiga ma le faʻaaogaina o le kulukose, e faʻamalosia ai le faʻaoʻoina o le okesene (lea e mafua ai le faʻamautuina o paʻu plasma o sela i le taimi o suʻesuʻega ma le faʻaitiitia o le lactates), ma maua ai se aafiaga antihypoxicity lea e amata ona aliali i le 30 minute mulimuli ane pe a maeʻa le faʻamanuiaina o matua ma ausia le maualuga i le averesi pe a mavae le 3 itula (2-6 itula).

Actovegin ® faʻalauteleina le faʻasalaga o le adenosine triphosphate, adenosine diphosphate, phosphocreatine, faʻapea foʻi ma mea amino-acid - glutamate, aspartate ma gamma-aminobutyric acid.

Pharmacokinetics

I le faaaogaina o metotia o le pharmacokinetic, e le mafai ona suesue i vaega o le pharmacokinetic o le Actovegin ®, talu ai e naʻo vaega o le physiological e masani ona i ai i totonu o le tino.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai se faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vailaau faʻamalosi o tagata e gasegase i tagata gasegase ma vailaau o le pharmacokinetics (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasolosolo o le tino ma le tino, suiga i le metabolism e fesootaʻi ma tausaga matua, faapea foi ma foliga faʻafesoʻotaʻi i pepe faatoa fananau mai).

Le aʻafiaga o Actovegin i le tino

O le Actovegin e faia mai mea masani ma e toetoe lava a leai se faʻailoga. Faʻaaoga tele i vailaau, cosmetology ma taʻaloga. Faʻaleleia le faʻamamaina o le okesene ma le kulūkose, e faʻamalosia ai faiga faʻavae.

Faʻaaoga i le togafitiga o:

  • faʻamaʻi totoʻa i vaʻa o le faiʻai (e aofia ai pe a uma le taia),
  • maʻi pipisi o ituaiga eseese,
  • gasegase lautele
  • veinsose veins
  • togafiti
  • endarteritis,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaaogaina mo paʻu o le paʻu, manua o le radiation, mo manua faʻamaʻi, mumu ma le mamafa o le malosi.

Vaega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Actovegin o loʻo maua i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml. 1 ml e aofia ai le 40 mg o le mea galue. I le vavalalata, e tui i totonu o le vein drip poʻo le vaitafe (i tulaga e te manaʻomia e aveese vave ai le tiga). I le malolo, o le vailaʻau e fefiloi ma le saline poʻo le kulukose. Mo se aso, e le silia le 10 ml o le Actovegin e mafai ona faʻatonuina, i mataupu ogaoga, e oʻo atu i le 50 ml. O le numera o injections ma le fualaau ua fuafuaina e le fomaʻi o loʻo faʻavae i le faʻamaʻi o le maʻi ma le faʻaalia o le tino. O le vasega e le itiiti ifo i le vaiaso ma oʻo atu i le 45 aso.

I le maʻisuka, o togafitiga e naʻo le pau o le 2 ml e maua ai. Faʻaleleia e tusa ma le 4 masina.

O inisiua faʻamalosi e na o tausisoifua agavaa latou te iloa tulafono mo le sauniaina o fualaau faasaina mo le faʻatinoga.

O inisiua faʻamalosi e na o tausisoifua agavaa latou te iloa tulafono mo le sauniaina o fualaau faasaina mo le faʻatinoga.

O le faasologa o le injections:

  1. Saunia se sisiua, fulufulu mamoe, vailaau faʻamaʻi pipisi, tafaoga, togafitiga.
  2. Faʻamama le taʻaloga i luga o le tulilima - o le tagata maʻi e faʻaaogaina lona lima. Aumai se vein.
  3. Taulima le inisiua i le ava malosi ma faʻaaoga.
  4. Aveese le taʻaloga ma faʻapipiʻi pe fetuunai le kuluga.
  5. A maeʻa le faʻagasologa, aveese le nila ma faʻaoga le cotton vailaau.
  6. O le tagata maʻi na uʻuina lona tulivae e tusa ma le 4 minute.

O le tui e faigofie, ae tatau ona faia e se fomaʻi e aloese ai i le le lelei o taunuuga ma faʻamaʻi i le toto.

Faiga faʻapolopolo

O le fofo mo le afu (i se vaifofo o le dextrose) e manino, mai le lanu i sina lanu samasama i lanu.

Tagata faʻatau: dextrose - 7.75 g, sodium chloride - 0.67 g, vai d / i - up to 250 ml.

250 ml - fagu paʻu tioata (1) - teuina o pepa pepa.

I / drip poo le / jet. 250-500 ml i le aso. O le fua o le fua e tatau ona tusa ma le 2 ml / min. O le umi o togafitiga e 10-20 infusions. Ona o le gafatia mo le atinaʻeina o anaphylactic reactions, ua fautuaina e faia se suʻega aʻo lei amataina le faʻaoga.

O le gasegase gasegase ma le gasegase o le faiʻai: i le amataga - 250-500 ml / aso iv mo le 2 vaiaso, ona 250 ml iv i le vaiaso.

Vailaʻau vavalalata lautele ma o latou aʻafiaga: 250 ml iv iv iv po o le tele o taimi i le vaiaso.

Faʻamālōlōina faʻamalolo: 250 ml iv, aso poʻo le tele o taimi i le vaiaso, faʻalagolago i le saoasaoa o le faamalologa. Masalo o le tuʻufaʻatasiga faʻatasi ma Actovegin ® i le faiga o vailaau mo faʻaaogaina i le lotoifale.

Puipuiga ma togafitiga o le faʻamalositino o manua o le paʻu ma mucous membranes: o le averesi o le 250ml iv i le aso muamua ma aso uma i le taimi o le faʻamalositino, faʻapea foi ma le 2 vaiaso talu ona maeʻa.

Contraindications

  • hypersensitivity i Actovegin ® poo vailaʻau tutusa,
  • le mautonu le fatu,
  • pulupuna edema,
  • oliguria, ita,
  • faʻamautu i le tino.

Faʻaeteete: hyperchloremia, hypernatremia, maʻi o le maʻisuka (1 ipu e aofia ai le 7.75 g o le dextrose).

Eseese, igoa, tuufaatasiga ma ituaiga o faʻamalolo

Actovegin o lo o maua nei i foliga nei (lea e taʻua i nisi taimi o ituaiga):

  • Gel mo le faʻaaogaina fafo,
  • Uu manogi mo le faaaogaina i fafo,
  • Teu mo le faʻaaogaina fafo,
  • Fofo mo le afu ("otaota") i le dextrose i fagu o le 250 ml,
  • Fofo o le afaina mo le 0.9% sodium chloride (i le saline physiology) i le 250 ml fagu,
  • O se fofo mo le tuiina i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml,
  • Pusa mo le tautala tautala.

Ole gel gel, kulimi, suauʻu ma papaʻitusi e leai se isi igoa faigofie faigofie. Ae o fomu mo tui i le olaga i aso faisoo e masani ona taʻua igoa faigofie. O lea la, o le injection e masani ona taʻua "Actovegin ampoules", "Injections Actovegin"faʻapea foʻi "Galue 5", "Galue 10". I igoa "Actovegin 5" ma le "Actovegin 10", o numera o loʻo taʻu mai ai le aofaʻi o mililiters i totonu o le ampoule ma se vaifofo ua saunia mo le puleaina.

O ituaiga uma o le Actovegin o se mea o loʻo galue malosi (malosi) na faʻaaogaina mai le toto na ave mai i povi ola maloloinafafagaina e le susu. O le totoina o le hemoderivative o se oloa na maua mai i le toto o tamaʻi mamoe e ala i le faamamaina mai molini moletini (deproteinization). O le iʻuga o le faʻaogaina o le tino, ua maua ai se seti faapitoa o molini o le toto o le tamai povi, o loʻo mafai ona faʻaaogaina le metabolism i soʻo se okeni ma le tino. E le gata i lea, o sea tuufaatasiga o mea gaioiolosi e le o aofia ai ni moletini lapopoa o le porotini lea e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

O le faʻaaogaina o le hemoderivative mai le toto o tamai povi ua faʻasaʻoina mo mea o loʻo iai i nisi o vasega o mea e ola ai. O lona uiga o chemists e mautinoa o vaega taʻitasi o le vaega ole vaega o loʻo aofia ai le aofaʻiga tutusa o meaola faʻalaʻau, e ui lava o le mea moni e maua mai i le toto o manu eseese. O le mea lea, o vaega uma o le hemoderivative o loʻo i ai le aofaʻi tutusa o vaega taua ma e tutusa le malosi o le malosi.

O le vaega malosi o le Actovegin (faʻaaogaina o le gaioiga) i faʻamatalaga aloaia e masani lava ona taʻua "faʻatonu Actovegin".

Eseese ituaiga o fualaau o le Actovegin e aofia ai vaega eseese o le vaega galue (deproteinized hemoderivative):

  • Actovegin gel - e aofia ai le 20 ml o le hemoderivative (0.8 g i le fua maso) i le 100 ml o le gel, lea e fetaui ma le 20% le maualuga o le vaega galue.
  • O le suauʻu ma le vailaʻau oona - o loʻo i ai le 5 ml o hemoderivat (0.2 g i le fua maso) i le 100 ml o suauʻu poʻo le kulimi, e fetaui ma le 5% faʻatonuga o le vaega galue.
  • Dextrose infusion solution - e aofia ai le 25 ml o le hemoderivative (1 g i le malogogo) i le 250 ml o le mea sauniuni e faʻaaogaina, lea e tutusa ma le faʻamoemoe o le vaega galue o le 4 mg / ml poʻo le 10%.
  • O le fofo o le fofo i le 0.9% sodium chloride - e aofia ai le 25 ml (1 g matago) pe 50 ml (2 g mimiti) o le hemo-derivative i le 250 ml o le sauniuni e faʻaaoga, lea e fetaui ma le faʻamoemoe o le vaega galue o le 4 mg / ml ( 10%) poʻo le 8 mg / ml (20%).
  • Fofo mo le tui - aofia ai le 40 mg o le hemoderivative vevela i le 1 ml (40 mg / ml). E maua le vaifofo i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml. O le mea lea, o ampoules ma le 2 ml o fofo e aofia ai le 80 mg o le eletise gaosi, ma le 5 ml o le tali 200 mg ma le 10 ml o le vaifofo 400 mg.
  • Laʻau oona - e 200 mg o hemoderivat mago.

O fua uma o fualaau o le Actovegin (kulimi, kulimi, gel, fofo mo le afaina, fofo mo tui ma papa) ua sauni e faʻaaoga ma e le manaʻomia ni sauniuniga aʻo lei faʻaaogaina. O lona uiga o le suauu, gel poo le kulimi e mafai ona faʻaaoga i le taimi lava e uma ai le tatalaina o le pusa, ave pepa e aunoa ma le sauniuni. O fofo o fofo o loʻo faʻaaogaina i le vavalalata ("otaota") e aunoa ma le faʻamalosi ma sauniuni, naʻo le tuʻuina o se fagu i totonu o le tino.Ma o fofo mo le iniseti o loʻo faia foi i totonu o le tino, e aunoa ma le faʻamalosi poʻo le vavalalata e aunoa ma le faʻamalosi, faigofie lava i le filifilia o se faʻamalama ma le numera manaʻomia o mililiters.

O le fofo mo le tuiina i ampoules o se vaega fesoasoani o loʻo aofia ai naʻo vai faʻafefeteina. O le vaifofo mo le faʻasolosolo i luga o le dextrose e avea ma vaega fesoasoani e aofia ai vai faʻafefe, dextrose ma le sodium chloride. O le fofo mo le faʻafefeteina ma le 0.9% sodium chloride o vailaʻau fesoasoani e aofia ai naʻo le sodium chloride ma le vai.

O fualaau o le Actovegin e avea ma vaega fesoasoani e aofia ai mea nei:

  • Mountain wax glycoka
  • Titanium dioxide
  • Diethyl phthalate,
  • Pulu gūmū arabian,
  • Macrogol 6000,
  • Microcrystalline cellulose,
  • Povidone K90 ma le K30,
  • Sucrose
  • Magnesium stearate,
  • Talc,
  • Umi lanu quinoline alumini varnish alumini (E104),
  • Phthalate hypromelilose.

O le tuufaatasiga o vaega o ausilali o le gel, o le suauu ma le kulimi Actovegin o loo atagia mai i le laulau i lalo:

Auxiliary vaega o le Actovegin gelVaega o ausilali o le suauu o ActoveginVaega o ausilali o le Actovegin cream
Carmellose sodiumWhite paraffinBenzalkonium chloride
Papa lactateMethyl ParahydroxybenzoateGlyceryl monostearate
Methyl ParahydroxybenzoatePropyl parahydroxybenzoateMacrogol 400
Propylene glycolCholesterolMacrogol 4000
Propyl parahydroxybenzoateCeyl alcoholCeyl alcohol
Suavai faamamaSuavai faamamaSuavai faamama

Laʻau, suauu ma le gel Actovegin o loʻo maua i alumini alumini o le 20 g, 30 g, 50 g ma le 100 g. O le kulimi ma le suauu o se vaega tutusa o paʻepaʻe. Actevegin gel o se lanu manino e lanu samasama pe le lanu.

O fofo o fualaau o meaola e faavae i luga o le dextrose poo le 0.9% sodium chloride e manino, le lanu po o sina samasama suavai e le o iai ni mea le mama. O vaifofo o loʻo maua i le 250 ml ipu mama tioata, o loʻo tapunia ma se tapuni ma se pulou alumini ma se faʻamatalaga amata muamua.

Tali mo le tui Inovegin o loʻo maua i ampoules o le 2 ml, 5 ml poʻo le 10 ml. O ampoules faʻamaufaʻailogaina o loʻo tuʻu i totonu o se pusa kata o le 5, 10, 15 poʻo le 25 fasi pepa. O vaifofo i ampoules ia i latou lava o se sua manino manino o se lanu samasama lanu po o le lanu i se vaega itiiti o meaola fetolofi.

O fualaau aina e teuteuina i lanu samasama-samasama, susulu, lapotopoto biconvex. O pusa e teuina i totonu o fagu tioata e 50 vaega.

Volume o Actovegin ampoules i le ml

O le fofo o le Actovegin i ampoules ua faamoemoe mo le faia o iniseti ogaoga, iniseti ma intramuscular. O le fofo i ampoules ua sauni mo le faʻaaogaina, o le mea lea, ina ia faia se iniseti, e tatau lava ona e tatalaina le amipoule ma faʻapipiʻi vailaʻau i totonu o le tui.

I le taimi nei, o le vaifofo e maua i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml. E le gata i lea, i ampoules o volumes eseese o loʻo i ai se vaifofo ma le tutusa o le gaosiga o mea aoga - 40 mg / ml, ae o le aofaʻi atoa o mea o loʻo galue i ampoules o volumes eseese e ese. O le mea lea, i ampoules ma le 2 ml o vaifofo e aofia ai le 80 mg o le mea galue, i ampoules o le 5 ml - 200 mg, ma i ampoules o le 10 ml - 400 mg, i le faasologa.

Lelei togafitiga

O le aafiaga lautele o Actovegin, lea e aofia ai le faʻaleleia atili o le malosi o le malosi ma le faʻateleina o le tetee i le hypoxia, i le maualuga o totoga ma gaioiga eseese o loʻo faʻaalia mai e ala i aafiaga o togafitiga nei:

  • O le faʻamālōlōina o soʻo se mea leaga faʻaleagaina ua faʻavave. (manua, tipi, tipi, abrasions, mu, maʻila, ma isi) ma le toe faʻaleleia o la latou fausaga masani. O lona uiga, i lalo o le gaoioiga a Actovegin, o soʻo se manua e faʻamalolo vave vave ma faigofie, ma o le siʻi ua fai ma laʻititi ma e le mafaamatalaina.
  • Ua faʻaaogaina le respiration o tagata, lea e oʻo atu ai i le faʻaaogaina lelei o le okesene ma le toto i sela o totoga ma gaʻo uma.Ona o le faʻaaogaina atoatoa o le okesene, o aʻafiaga le lelei o le le lava o le toto i faʻamaʻi ua faʻaitiitia.
  • Faʻatupulaʻia le faʻaaogaina o le kulukose i selai se tulaga o le matelaina o le okesene poo le faʻamaina o le tino. O lona uiga, i le tasi itu, o le maualuga o le kulukose i le toto e faaitiitia, ma i le isi itu, o le hypoxia o le tino e faʻaitiitia ona o le faʻaaogaina o le kulukose mo le manava o le tino.
  • O le faʻapipiʻi o filolatini e faʻaleleia.
  • O le faagasologa o le fevaevaeaiga o masini e faaosofia faatasi ai ma a latou malaga mulimuli ane i eria e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le amio saʻo.
  • Faʻaleleia le toto toto toto, lea e taʻitaʻia ai le faʻaleleia o le toto i masini.

O le aʻafiaga o Actovegin mo le faʻaleleia o le kulūkose e taua tele mo le faiʻai, talu ai o ona fausaga e manaʻomia ai lenei vailaʻau nai lo isi uma totoga ma fusi o le tino o le tagata. A uma, o le faiʻai e faʻaaogaina le kulukosese tele mo le gaosiga o le malosi. O le Actovegin o loʻo aofia ai foi le inositol phosphate oligosaccharides, o le aafiaga e tutusa ma le gaioiga o le inisalini. O lona uiga, i lalo o le gaioiga a Actovegin, o le felauaiga o le kulukose i totonu o masini o le faiʻai ma isi totoga e faʻaleleia, ona vave puʻeina lea o nei vailaʻau ma faʻaaogaina mo le gaosiga o le malosi. O le mea lea, o le Actovegin faʻaleleia le malosi o le malosi i le fausaga o le faiʻai ma maua ai lona glucose, ma faʻamautuina ai le galuega a vaega uma o le totoga tutotonu ma faʻaitiitia ai le ogaoga o le maʻi gasegase (dementia).

E le gata i lea, o le faʻaleleia atili o le malosi o le tino ma le faʻaleleia o le kulukose e faʻapogai ai le faʻaitiitia o le mamafa o faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino i soʻo se isi lava gaʻo ma totoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina (Aisea ua faʻasinoina ai Actovegin?)

O ituaiga eseese o le Actovegin ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i faʻamaʻi eseese, o le mea lea, ina ia aloese mai le fenumiai, o le a tatou iloiloina eseese.

Uu, kulimi ma le gel Actovegin - faʻamatalaga mo le faʻaoga. O ituaiga uma e tolu o le Actovegin ua fuafuaina mo le faʻaaogaina fafo (kulimi, gel ma le suauʻu) e faʻaalia mo le faʻaaogaina i tulaga tutusa e tasi:

  • Faʻavaveina o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamalolo ma le faʻaogaina ole tino ma mucous membranes (abrasions, cuts, scratches, burns, cracks),
  • Faʻaleleia le faʻaleleia o le tino pe a uma ona mu o soʻo se mea (vai vevela, uila, sola, ma isi),
  • Togafitiga o le paʻu o le paʻu o le paʻu o soʻo se afuaga (e aofia ai maʻi o le varicose),
  • Puipuiga ma togafitiga o gaioiga i aafiaga o le faʻavelaina o le radiation (e aofia ai togafitiga faʻamalolo o le tino) mai le paʻu ma mucous membranes,
  • Puipuiga ma togafitiga o le malosi o le mamafa (na o le suauʻu o le Actovegin ma le kulimi),
  • Mo le togafitiga muamua o le manua aʻo lei paʻu le paʻu i le taimi o togafitiga o ogaoga ma ogaoga (na o le Actovegin gel).

Tali mo le afaina ma le tui (injections) Actovegin - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. Faʻamatalaga mo le afu ("droppers") ma fofo mo le iniseti ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i mataupu nei e tasi:
  • Togafitiga o le gasegase gasegase ma gasegase o le faiʻai (e fai ma faataitaiga, o le faʻailoga o le ischemic, o taunuuga o le manua ogaoga o le faiʻai, le tafe toto i totonu o le faiai, e pei foi o le gasegase ma le mafaufau mama, gauai, auiliiliga o aʻafiaga ona o gasegase tuga o le fatugalemu o le tino, ma isi),
  • Togafitiga o maʻi vailaʻau lautele, faʻapea foʻi o latou aʻafiaga ma faʻafitauli (mo se faʻataʻitaʻiga, maʻi o le gaʻo, angiopathies, endarteritis, ma isi),
  • Togafitiga o le polyneuropathy o le maʻisuka,
  • Faamaloloina o manuʻa o le paʻu ma foliga mucous o soʻo se natura ma le amataga (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻapeʻapeʻa, tipi, tipi, mumu, malosi o le tino, maʻi o le tino, ma isi),
  • Puipuiga ma togafitiga o liona o le paʻu ma mucous membranes pe a faʻaalia i le faʻavelaina, e aofia ai togafitiga faʻamalolo o le tino mama,
  • Togafitiga o mea vevela ma vevela (mo fofo fofo),
  • Hypoxia o totoga ma fusi o soʻo se amataga (o lenei molimau ua faamaonia i le Republic of Kazakhstan).

Fualaau o le Actovegin - faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O laulau e faʻaalia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o tulaga nei poʻo faʻamaʻi:
  • I le avea ai o se vaega o togafitiga faʻafitauli o gasegase gasegase ma vascular o le mafaufau (mo se faʻataʻitaʻiga, gasegase o le cerebrovascular, o le manua o le faiʻai, ma le faʻaleagaina ona o faʻafitauli vailaʻau ma gasegase),
  • Togafitiga o le gasegase vascular disorders ma o latou faʻafitauli (gaʻo pipisi, angiopathy),
  • Polyneuropathy o le maʻisuka,
  • Hypoxia o totoga ma fusi o soʻo se amataga (o lenei molimau ua faamaonia i le Republic of Kazakhstan).

Uu, kulimi ma le gel Actovegin - faatonuga mo le faʻaaogaina

O fua eseese o fualaau o le Actovegin mo le faʻaaogaina fafo (gel, kulimi ma le suauʻu) e faʻaaoga i tulaga tutusa, ae i vaega eseese o nei faʻamaʻi. E mafua lenei mea i vaega eseese o ausilali e maua ai mea eseese i le gel, o le suauu ma le kulimi. O le mea lea, gel, kulimi ma le suauu e maua ai le vevela o manua i vaega eseese o le faʻamalologa ma le natura eseese o faʻalavelave manuʻa.

Le filifiliga a le Actovegin gel, kulimi poʻo le suauʻu ma foliga o lo latou faʻaaoga mo ituaiga manuʻa eseese

E leai se gaʻo o le gel o le Actovegin gel, ma o le mea lea e faigofie ona fufulu ese ma fesoasoani ai i le fausiaina o granulations (o le uluai laasaga o le faʻamalologa) faʻatasi ma le faʻamago faʻatasi o le lafoaʻiga susu (exudate) mai le manua. O le mea lea, e fautuaina le faʻaaogaina o le gel mo togafitiga o manua susu i le faʻaaogaina o le lafoaʻi pe i le taimi muamua o le togafitiga o soʻo se manua o le manua seia oʻo ina ufiufi i meaai ma faʻamago.

O le vailaʻau o le omeovegin o loʻo aofia ai macrogols, lea e fai ai se ata malamalama i luga o le manua lea e fusifusia ai le lafoaʻi mai le manua. O lenei metotia faʻaaogaina e sili ona lelei mo le togafitia o manua o le susu ma le lafoaia lelei pe mo le togafitia o manua malogo ma le vevela o le paʻu.

O le suauu o le omeovegin e aofia ai parafari, ina ia avea ai le oloa ma se ata puipui i luga o le manua. O le mea lea, o le suauʻu e sili ona faʻaaogaina mo togafitiga umi o manua malogo e aunoa ma ni mea e le mafai ona tuʻuina pe ua maeʻa faʻamago.

O le mea lautele, o le vailaʻau Actovegin, kulimi ma le suauu e fautuaina e faʻaaogaina e avea o se vaega o se togafitiga e tolu. I le laasaga muamua, pe a mu le mafu o le manua ma o loʻo i ai le tele o otaota, e tatau ona faʻaaoga le gel. A maeʻa loa le manua ma faʻapipiʻi i luga muamua, e tatau ona e sui i le faʻaaogaina o le creamy cream ma faʻaaogaina seia oʻo ina ufiufi le manua i se paʻu manifinifi. E le gata i lea, seia maeʻa atoatoa le faʻaleleia o le paʻu, e tatau ona faʻaaogaina le suauʻu o le Actovegin. I le faʻamuamua, pe a uma le faʻamamaina o le manua ma faʻagogo, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi poʻo le suauu o le Actovegin seia maeʻa faʻamalolo, e aunoa ma le suia i se faasologa.

O le mea lea, e mafai ona tauaofai fautuaga mo le filifilia o le ituaiga o Actovegin mo le faʻaaogaina i fafo:

  • Afai o loʻo afaina le manuʻa i le faʻamaʻaloga, ona faʻaaoga lea o le gel seʻia oʻo ina malepe le manua. A maeʻa le manua, e tatau ona sui i le faʻaaogaina o se kulimi poʻo se suauu.
  • Afai o le manuʻa e masani lava ona susu, laʻititi pe faʻalelei, ona faʻaaogaina lea o le kulimi, ma a maeʻa maeʻa le manua, alu i le faʻaogaina o le suauu.
  • Afai o le manua e mamago, e aunoa ma se mea e mafai ona faʻaaoga, ona tatau lea ona faʻaaoga le suauu.

Tulafono mo le togafitia o manuʻa i le gel, kulimi ma le suauu o Actovegin

E i ai eseesega i le faʻaaogaina o le gel, kulimi ma le suauu e togafitia ai manuʻa eseese ma maʻi pipili i luga o le paʻu. O le mea lea, i le faʻamatalaga i lalo, i lalo o le fuaitau "manua" o le a tatou faauigaina o se mea leaga i le paʻu, sei vagana ai maʻi.Ma, e tusa ai ma lea, o le a tatou faʻamatalaina eseese le faʻaaogaina o le gel, kulimi ma le suauu mo le togafitia o manuʻa ma maʻi.

O le gel e faʻaaogaina e togafitia ai manua susu ma le faʻaaoga lelei. O le vailaʻau o le Actovegin e faʻaaoga faapitoa lava i se manua na faʻamamaina muamua (sei vagana ai mataupu o togafiti faʻamaʻi), lea e aveesea uma mai ai meaola, tuleia, vevela, ma isi. E manaʻomia le fufulu o le manua aʻo leʻi faʻaaogaina le gel Actovegin aua o le sauniuniga e le aofia ai vaega o antimicrobial ma e le mafai ona taofia le amataina o le faʻafitauli o le faʻamaʻi. O le mea lea, ina ia aloese mai le faʻamaʻi o le manua, e tatau ona fufuluina i le vaifofo (mo se faʻataʻitaʻiga, hydrogen peroxide, chlorhexidine, ma isi) aʻo leʻi togafitiga ma le gel faamalolo o Actovegin.

I luga o manuʻa faʻasaina vai (sei vagana ai maʻi tulou), e faʻaaogaina le gel i se mea manifinifi 2 i le 3 taimi i le aso. I lenei tulaga, o le manua e le mafai ona ufiufi i se fusi, pe afai e leai se faʻamaʻi pipisi ma isi manuʻa i le aso. Afai e mafai ona afaina le manuʻa, ona sili atu lea ona faʻaaoga le tioata o le Actovegin ile pito i luga faatasi ai ma se ofu fai masani, ma suia i le 2-3 taimi i le aso. E faʻaaogaina le gel seʻia oʻo ina vevela le manua ma faʻaputu i luga o le fogaeleele (le mafolafola ile pito i lalo o le manua, e faʻaalia ai le amataga o le faʻamalologa). E le gata i lea, afai o se vaega o le manua e ufiufi i meaʻai, ona amata loa lea ona latou togafitia i le Actovegin cream, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻapalapalaina vaega o susu ile gel. Talu ai o meaʻai e masani lava ona fausia mai pito o le manua, pe a maeʻa ona fausia, o le nofoaga o le manua e faʻamamaina i le kulimi, ma le ogatotonu ma le gel. E tusa ai ma lea, ao faʻalautele le vaega o le faʻatoʻaga, o le faʻalauteleina o le 'eleʻele ma le' eleʻele e faʻaititia i le gel e faʻaititia. Aʻo faʻamamago le manua atoa, e na o le kulimi e faʻamaluina. O le mea lea, e mafai ona faʻaaoga uma le gel ma le kulimi i luga o le manua lava, ae i vaega eseese.

Ae peitaʻi, afai e togafitia le maʻi suka, ona le mafai lea ona fufuluina o latou foliga i se vaifofo antisepic, ae vave faʻaaoga le gutu o Actovegin ma se laumei mafiafia, ma ufiufi ai se fusi faʻalanu ua faʻafefiloi ma le suauu o Actovegin. O lenei laei e sui tasi i le aso, ae afai e susu le ulua ma le tele o otaota, ona togafitia lea o le togafitiga masani: 2 i le fa taimi i le aso. I le tulaga o le gasegase ogaoga o le maʻi, o suiga o laei e pei o le fusi e faʻamalulu. E le gata i lea, o taimi uma lava e faʻaaogaina ai se paluga mafiafia o le gel Actovegin i le ulutala, ma o le faaletonu e ufiufiina i se gaosiga e faʻafefiloi ma le creamo Actovegin. Pe a faʻamuta le maualuga o le uluaʻi susu, latou te amata ona togafitia i le gaʻo o le Actovegin 1-2 taimi i le aso, seia oʻo ina faʻamalolo atoatoa le faaletonu.

O le creamy cream e faʻaaogaina e togafitia ai manuʻa ma se vaega itiiti o manua e le mafai ona faʻaaogaina pe mago. E faʻaaogaina le kulimi i se mea manifinifi i luga o manuʻa 2 i le 3 taimi i le aso. O le afaina o manua e faʻaaoga pe afai ei ai se tulaga lamatia o le lubricating Actovegin cream. E masani ona faʻaaogaina le kulimi seia oʻo ina ufiufi le manua i se vaega o le paʻu mafiafia (paʻu o le paʻu), ona latou fesuiaʻi lea i le faʻaaogaina o le suauʻu o Actovegin, lea e togafitia ai le faaletonu seia maeʻa maeʻa. E tatau ona faʻaaoga le kulimi pe a faalua i le aso.

O le suauu o le omeovegin e faʻaaogaina i na o manua tuga poʻo manuʻa e ufiufiina i le mafiafia o le paʻu (paʻu manifinifi), o se mea manifinifi 2 i le 3 taimi i le aso. Aʻo leʻi faʻaaogaina le suauu, e tatau ona fufulu le manua i le vai ma togafitia i se vaifofo faʻafoʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, hydrogen peroxyide poʻo le chlorhexidine. E mafai ona faʻaaogāina se mea faʻafefiloi masani i luga o le suauu pe afai ei ai se tulaga lamatia o le lubricating o le fualaau mai le paʻu. O le suauu o le Actovegin e faʻaaogaina seia oʻo ina faʻamalolo atoa le manua pe seia oʻo ina faʻavae se puʻu malosi. E tatau ona faʻaaoga le meafaigaluega e le itiiti ifo i le faalua i le aso.

O le mea lautele, e manino lava o le Actovegin gel, kulimi ma le suauu e faʻaaogaina i laasaga e togafitia ai manua o loʻo i tulaga eseese o le faamalologa. I le taimi muamua, pe a susu le manua, e faʻaaogaina se gel e mafai ona faʻaaogaina. Ma, i le laasaga lona lua, pe a oʻo mai muamua muamua meaʻai, e faʻaaogaina se kulimi.Ma, i le lona tolu o vaevaega, pe a uma ona faia se paʻu manifinifi, e lūlūina le manuʻa i le suauʻu seia oʻo ina toe faʻafoʻisia le paʻu i le amio saʻo. Ae peitaʻi, afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona togafitia manuʻa i le gel, kulimi ma le suauʻu, ona mafai lea ona e faʻaaogaina na o le tasi Actovegin, amata ona faʻaaogaina i le tulaga talafeagai e fautuaina ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Actovegin gel e mafai ona faʻaaogaina i soo se laasaga o faʻamaʻi manuʻa. O le omeovegin cream e amata ona faʻaaogaina mai le taimi na malepe ai le manua, e mafai ona faʻaaogaina seia oʻo ina faʻamalolo atoatoa le faaletonu. O le suauu o le Actovegin e faʻaaogaina mai le taimi na faʻamago atoa ai le manua seia oʻo ina toe faʻaleleia le paʻu.

Mo le puipuia o le malosi o le mamafa ma le paʻu o le paʻu e ala i le vevela, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi poʻo le kulimi o le Actovegin. I lenei tulaga, o le filifiliga i le va o le kulimi ma le suauu e faia i luga o le faavae o mea e fiafia i ai le tagata lava ia poo manatu o le faʻaogaina o le faʻaogaina o soʻo se tasi.

Ina ia puipuia le moe, o se kulimi poʻo se suauʻu e faʻaaogaina i vaega o le paʻu i le itu lea o loʻo i ai se tulaga lamatia maualuga o le fausiaina o le mea mulimuli.

Ina ia puipuia le faaleagaina o le paʻu e ala i le vevela, o le Actovegin cream poo le suauu e faʻaaoga i le tino atoa o le paʻu pe a maeʻa le leitiola, ma faʻatasi i le aso i aso uma, i vavao i le va o faʻasalalauga masani o le togafitiga.

Afai e talafeagai le togafitia o maʻi pipili ogaoga i luga o le paʻu ma masini mūmū, ona fautuaina lea o le gelini Actovegin, kulimi ma le suauu ina ia tuʻufaʻatasia ma le iniseti o le vaifofo.

Afai, pe a faʻaaogaina le gel Actovegin, kulimi poʻo le suauʻu, o le tiga ma le faʻamaʻaloga e aliali mai i le eria o le manua o le manua po o le maila, o le paʻu ua mumu mumu, o le vevela o le tino ua tulaʻi, o le faailoga lea o le faʻamaʻi o le manua. I se tulaga faapena, e tatau loa ona vave faʻaaoga le Actovegin ma faʻatalanoa se fomaʻi.

Afai, e le o le talaaga o le faʻaaogaina o le Actovegin, o se manuʻa poʻo le faaletonu o le ulualii e le faʻamalolo i totonu o le 2 i le 3 vaiaso, ona tatau loa lea ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

Ole gel cream, kulimi poʻo le suauu mo le faʻamālōlō atoatoa o faʻafitauli e tatau ona faʻaaoga mo le itiiti ifo ma le 12 aso sosoo.

Tulafono o fualaau aina - faatonuga mo le faʻaaoga (tagata matutua, tamaiti)

Pusa e faamoemoe mo le faʻaaogaina i tulaga tutusa ma faʻamaʻi e pei o vailaʻau faʻaogaina. Ae ui i lea, o le malosi o le togafitiga faʻatasi ma le tausiga faʻatuatua o Actovegin (injections ma "droppers") e sili atu le malosi nai lo le ave o fualaau faasaina ile laulau. O le mea lea e mafua ai ona fautuaina e fomaʻi e tele taimi e togafitia ai togafitiga ma le tausiga o matua o Actovegin, ona sosoo ai lea ma le suia i le faia o fualaau e avea o se togafitiga. O lona uiga, i le taimi muamua o le togafitiga, ina ia mafai ai ona vave ausia le togafiti o le togafiti, e fautuaina e pulea Actovegin matua (e ala i injections poo "droppers"), ona faaopoopo ai lea o le vailaʻau i totonu o fualaau e faʻamalosia ai le taunuʻuga na maua e ala i inisiua mo se taimi umi.

Ae peitai, e mafai ona ave ni laupepa e aunoa ma le faia muamua o le tausiga o matua o Actovegin, pe afai o nisi mafuaaga e le mafai ai ona faia ni inisiua pe o le tulaga e le ogaoga, mo le faʻamautuina o le aʻafiaga o le pepa o le fualaau faasaina ua lava tele.

E tatau ona suʻe le laupapa i le 15-30 minute aʻo leʻi 'ai,' ia faʻaumatia atoa, aua le faʻafefe, aua le faʻafefe, aua le gauia ma tuʻimomomoina i isi auala, ae faʻamamaina i se vaega itiiti ole vai mama (ole afa afa ua lava). I le avea ai o se tuusaunoaga, pe a faʻaaoga fualaau o Actovegin mo tamaiti, e mafai ona vaeluaina i latou i ni afa ma faʻi, ona latou faʻamaʻapeʻa ai lea i sina vaega itiiti o le vai, ma tuʻuina atu i tamaiti se pepa faʻafefe.

Mo tulaga eseese ma faʻamaʻi, ua fautuaina e ave e tagata matutua le 1 i le 2 papa maʻa 3 taimi i le aso mo le 4 i le 6 vaiaso.Mo tamaiti, o pepa Actovegin e tuʻuina i le 1/4 - 1/2, 2 i le 3 taimi i le aso mo le 4 i le 6 vaiaso. O fuataga o tagata matutua ma fanau e fai ma fuataga, e iloagofie, ma e tatau i le fomaʻi ona fuafua taitoatasi le fuainumera ma le tele o taimi e ave ai papamaʻi i tulaga taʻitasi, e mafua mai i le ogaoga o faʻamaoniga ma le mamafa o le togafitiga. Ole laʻititi o le togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 4 vaiaso, talu ai ona e itiiti le taimi e faʻaaogaina ai, e le ausia ai le togafitiga talafeagai.

I le polyneuropathy o le maʻisuka, o le Actovegin e masani ona faʻatautaia i le 2000 mg i le aso i aso taitasi mo vaiaso e tolu. Ma e na o le maeʻa lava ona latou fesuiaʻi i le tagofia o fualaau faasaina i totonu o fualaau e 2 i le 3 fasi vaega, 3 taimi i le aso, mo le 4 i le 5 masina. I lenei tulaga, o le avea o le Actovegin tablets o se lagolagosua lagolago o le togafitiga, lea e mafai ai ona e faʻamalosia le lelei o le malosi o le gaioiga e maua e le iniseti.

Afai, e le tusa ai ma le tala o le ave o fualaau o Actovegin, o se tagata e atiina ae ni mea e mafua ai le maʻi, ona faʻaaogaina loa lea o le vailaʻau, ma togafitiga o le antihistamines poo glucocorticoids.

O le tuufaatasiga o maʻalaʻau o loʻo i ai le vailaʻau quinoline lanumoana alumini (E104), lea e manatu e ono lamatia, ma o lea la e faʻasaina ai pepa o Actovegin mo tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga i le Republic of Kazakhstan. O sea tulafono e faʻasaina ai le faʻaaogaina o fualaau o Actovegin e tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga o loʻo maua nei i Kazakhstan i totonu o atunuu o muamua le USSR. I Rusia, Iukureini ma Belarus, ua faamaonia le fualaau faasaina mo le faaaogaina i tamaiti.

Faʻaiʻuga a le Actovegin - faatonuga mo le faʻaaoga

Faʻaaogaga ma tulafono lautele mo le faʻaaogaina o le solution Actovegin

O le gasegase i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml ua faʻamoemoeina mo le tausia o matua - o lona uiga, mo le iniseti, iniseti poo le iniseti. E le gata i lea, o se fofo o ampoules e mafai ona faaopoopo i sauniuniga saunia mo le afu ("droppers"). O fofo fofo ua saunia mo le faʻaaogaina. O lona uiga e le manaʻomia ona saunia muamua, faʻaopopo, pe sauniuni mo le faʻaaogaina. Mo le faʻaaogaina o vaifofo, e tatau ona e tatalaina le moli ma faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu ole suauu o le voluma manaʻomia, ona faia lea o se tui.

O le faʻamaualuga o le vaega galue i ampoules o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml e tutusa (40 mg / ml), ma o le eseesega i le va oi latou ua na o le aofaiga atoa o le vaega galue. E manino lava, o le aofaʻi atoa o le vaega galue e itiiti lava i le 2 ml ampoules (80 mg), o le toharite i le 5 ml ampoules (200 mg) ma le maualuga i le 10 ml ampoules (400 mg). E faia lenei mea mo le faʻaogaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le taimi mo le iniseti e tatau ona e filifilia se amupoule i se ituaiga o fofo lea e aofia ai le fuainumera manaomia (aofaiga o mea aoga) ua faatonuina e lau fomaʻi. I le faaopoopo atu i le aofaiga atoa o mea o le mea galue, e leai se eseesega i le va o ampoules ma se vaifofo o le 2 ml, 5 ml ma le 10 ml.

E tatau ona teuina i totonu o se pogisa, pogisa i se ea vevela o le 18 - 25 o C. O lona uiga e tatau ona teuina ia ampoules i totonu o le atigipusa pepa na faʻatau ai, poʻo soʻo se isi avanoa. A uma ona tatala le ampoule, e tatau ona faʻaaoga vave le fofo, e le faatagaina lona teuina. E le mafai ona e faʻaaogaina se vaifofo na teuina i totonu o se moli vavalalata mo sina taimi, talu ai o microbes mai le siosiomaga e mafai ona ulufale i ai, lea o le a solia ai le mama o le fualaau faasaina ma mafai ona mafua ai taunuuga le lelei pe a uma le tui.

O le fofo i ampoules ei ai le lanu samasama, o lona malosi e mafai ona eseese i vaega eseese o fualaau faasaina, talu ai ona faalagolago lenei mea i uiga o le feedstock. Ae ui i lea, o le eseesega i le lanu o le fofo e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

Aua nei faʻaaoga se vaifofo e aofia ai meaola, po o le puaoa. O sea tali e tatau ona lafoai.

Talu ai ona o le Actovegin e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi, ua fautuaina e te amataina se suʻega muamua aʻo leʻi amataina le togafitiga e ala i le injecting 2 ml o le vaifofo i totonu. E le gata i lea, afai mo le tele o itula, e leʻi faʻaalia e se tagata ni faailoilo o se faʻafitauli faʻafuaseʻi, e mafai ona saogalemu le togafitiga. O le fofo o loʻo faʻafoeina i le masini o loʻo manaʻomia, faʻapitoa poʻo le le faʻaaogaina.

O faʻamalosaga ma fofo o loʻo faʻapipiʻiina ma se vaega malolo mo se avanoa faigofie. O le sese o le manatu e susulu mumu i luga o le pito i luga o le ampoule. E tatau ona tatala faʻamalamalamaga e pei ona taua i lalo:

  • Ave le moli i ou lima ina ia oʻo i luga le tulaga sese (e pei ona faʻaalia i le Ata 1),
  • Tapuni le ipu malamalama ma lou tamatamailima ma lulu lemu le pulou ina ia mafai ai ona fofo le fofo mai le pito i lalo,
  • Faatasi ai ma tamatamailima o le lima lona lua, ia momotu ese le pito i lalo o le amipoule i le itulagi o le itu i le alu ese mai ia te oe (pei ona faaalia i le Ata 2).


Ata 1 - O le ave saʻo o le ampoule ma le malologa o loʻo i luga.


Ata 2 - Le faʻamaʻo saʻo o le pito i luga o le faʻamalama e tatala ai.

Faʻaaogaina ma auala o le faʻafoeina o tali a Actovegin e faʻamoemoeina e fomaʻi. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa, ina ia mafai ai ona vave maua, e sili ona lelei le faʻafoeina o le tali a le Actovegin i se tulaga e le faʻaaogaina pe faʻapitoa. O se faʻagasolo malie o le faʻamalosi manuia e maua i le faʻaogaina o le tino. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le intramuscular, e le mafai ona e sili atu nai lo le 5 ml o le solution Actovegin i le taimi e tasi, ma faʻataunuʻu poʻo le iniseti, o le fualaau faasaina e mafai ona faʻatautaia i le tele o aofaiga. E tatau ona mafaufauina lenei mea pe a filifilia se auala o le pulega.

Faʻalagolago i le ogaoga o le gasegase o le faʻamaʻi ma le ogaoga o faʻamaʻi, o le 10 i le 20 ml o le fofo e masani lava ona faʻamaonia i le aso muamua i le vavalalata poʻo le vavalalata. E le gata i lea, mai le aso lona lua seia oo i le faaiuga o le togafitiga, e 5 i le 10 ml o le vaifofo o loo faafoeina i totonu o le toto pe 5 ml i le intramuscularly.

Afai e filifili e taitaia le Actovegin fusion (i le foliga o se "lola"), ona 10-20 ml o le vaifofo mai ampoules (mo se faataitaiga, 1-2 ampoules o le 10 ml) e sasaa atu i le 200-300 ml o le fofo (fofo o le physiological poo le 5% glucose solution) . Ma, o le fofo o le a folasia i se fua faatatau o le 2 ml / min.

Faʻalagolago i le ituaiga o faʻamaʻi o loʻo faʻaaogaina ai Actovegin, o togafitiga nei mo le tui o loʻo fautuaina nei:

  • O le gasegase ole gasegase ma le gasegase o le faiʻai (faʻaleagaina o le craniocerebral, le lava o le gaioiga o le cerebral) - 5 i le 25ml o vaifofo i aso taitasi e faia i aso taitasi mo vaiaso e lua. A maeʻa le faʻaogaina o le injections Actovegin fesuiaiga i le tagofia o fualaau faʻamalosi i totonu o maʻalaʻau ina ia faʻamausali ma faʻamalosia le taunuʻuga o togafitiga faʻamoemoeina. I le faaopoopo atu, nai lo le fesuiaiga i le lagolagoina o le fualaau faasaina i totonu o fualaau aina, e mafai ona e faaauau pea le tui o Actovegin, faʻapipiʻi atu i le 5 to 10 ml le tali 3-4 taimi i le vaiaso mo vaiaso e lua.
  • Lesesese Ischemic - inject Actovegin infusion ("dropper"), faʻaopoopo 20-50 ml o vaifofo mai ampoules i le 200-300 ml o le saline physiological poʻo le 5% solu solution. I lenei vailaʻau, o le fualaau faʻasaina e faia i aso taitasi mo le vaiaso. Ma, i le 200 - 300 ml o le fofoa o le fofo (saline pe dextrose 5%), 10 - 20ml o le solution Actovegin mai le ampoules e faaopoopo ma faafoeina i lenei mea i aso taitasi i le tulaga o "droppers" mo isi vaiaso e lua. A maeʻa le vasega, "droppers" ma sui o Actovegin i le tagofia o fualaau faasaina ile pepa.
  • Angiopathy (gasegase lautele lautele ma o latou faafitauli, mo se faataitaiga, maʻi o le gaʻo) - inject Actovegin infusion ("dropper"), faaopoopo le 20-30 ml o vaifofo mai ampoules i le 200 ml o le saline poʻo le 5% solu solution. I lenei tulaga, o le vailaau faʻasaina e faʻafefe tele i aso taitasi mo le fa vaiaso.
  • Polyneuropathy o le maʻisuka - O le Actovegin o loʻo faʻaaogaina i totonu o le 50 ml o fofo mai ampoules, i aso uma mo le tolu vaiaso.A maeʻa le pasi, latou te fesuiaʻi i le avea o Actovegin i se pepa maʻalaʻau mo le 4 i le 5 masina e faʻamautinoa ai le faʻamalosia o togafiti.
  • Faamaloloina o manuʻa, maʻilala, mumu ma isi manuʻa leaga i le paʻu - faʻaaoga se vaifofo o ampoules o le 10 ml i totonu poʻo le 5ml i le intramuscularly poʻo aso taitasi, poʻo le 3-4 taimi i le vaiaso, e faʻatatau i le saoasaoa o le faʻamalolo o le faaletonu. I le faaopoopo atu i injections, o le Actovegin i le foliga o se suauu, kulimi poo le gel e mafai ona faʻaaoga e faʻavave ai faʻamaʻi manuʻa.
  • Puipuia ma togafitiga o manua o le radiation (i le taimi o le vevela togafitiga o paʻu) o le paʻu ma le mucous membranes - O le Actovegin o loʻo faʻafoeina le 5 ml o se vaifofo mai ampoules i aso uma, i le va o sauniga o le togafitiga o le radiation.
  • O le cystitis radiation - injected i le 10 ml o vaifofo mai ampoules transurethrally (e ala i le urethra) i aso uma. O le tulafono i lenei mataupu e faʻaaogaina i vailaau faʻamaʻi.

Tulafono mo le faʻaofiina o Actovegin i totonu o le intramuscularly

E le mafai ona sili atu nai lo le 5 ml o fofo mai le ampoules i le taimi e tasi, ona o le tele o fualaau e mafai ona maua ai le malosi o le fualaau faasaina i luga o masini, lea e faaalia i tiga ogaoga. O le mea lea, mo le puleaina o le intramuscular, na o ampoules o le 2 ml poo le 5 ml o le solution Actovegin e tatau ona faʻaaoga.

Ina ia maua se tui tui, e tatau ona e filifilia muamua se vaega o le tino pe a latalata atu maso i le paʻu. O ia vaega o le ogavae pito i luga, o le pito i luga o le tolu pito i luga o le tauau, o le manava (i tagata gasegase), ma le papa. Ma le isi, o le vaega o le tino lea o le a faia ai le inisiua o le a faʻamamaina i se visepisi (ava malosi, Belasept, ma isi). A maeʻa lenei mea, ona tatala lea o le ampoule, ona ave lea o le fofo mai le suauu ma toe liliu i lalo le nila. Pipiʻi lemu i luga o le suauʻu ma lou tamatamailima i le itu mai le piston i le nila e faʻasili ese mai ai le ea mai puipui. Ona aveese lea o le ea, lolomi le sisiina seia oʻo i se matāua po o se fofo o fofo e aliali i luga o le pito o le nila. A maeʻa lena, o le nila o le suauʻu e faʻasalalau i luga o le paʻu o le a faʻapipiʻi loloto i totonu o le tino. Ma, e ala i le taomiina o le piston, o le vaifofo o le a tuʻu lemu i totonu o le tino ma aveese le nila. O le nofoaga o tui e toe togafitigaina i se antiseptic.

O taimi uma lava, e filifilia ai se nofoaga fou mo le tuiina, lea e tatau ona 1 cm mai itu uma mai alaga mai iniseti muamua. Aua le faʻalua faalua i le nofoaga e tasi, ia taulai atu i le tino o totoe pe a uma le tui.

Talu ai o tiga o le Actovegin e tiga, e fautuaina e te nofo filemu ma faatali seʻiloga ua toʻafilemu le tiga mo le 5 i le 10 minute pe a uma le tui.

Faiga faʻamatalaga mo le faʻafefeteina - faatonuga mo le faʻaaogaina

O vailaau o le omeovegin fusion e maua i ituaiga e lua - i le saline poo le dextrose solution. E leai se eseesega taua i le va oi latou, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻamatalaga o le fofo ua maeʻa. O ia ituaiga o vaifofo o loʻo maua i le 250 ml fagu i le tulaga o se faʻapipiʻi sauniuni ("dropper"). O faʻafitauli mo le faʻafefeteina o loʻo faʻaaogaina i luga o le vaʻaia ("dropper") poʻo le vaalele faʻapitoa (mai se suauu, pei o le intramuscularly). O le tuiina o le tui i totonu o se vein e tatau ona faia i se fua faatatau o le 2 ml / min.

Talu ai ona o le Actovegin e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi, e fautuaina le faia o se suʻega muamua i luma o le "drolo", lea e 2 ml o le vaifofo o loʻo faʻatonuina i totonu o le tino. Afai a maeʻa ni nai itula, e le tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ona mafai loa lea ona e agai atu ma le saogalemu i le faʻaofiina o le vailaau faʻamalosi poʻo le vavalalata i le tau manaʻomia.

Afai e maua mai i le tagata ni faʻafitauli o le maʻi ile faʻaaogaina o le Actovegin, ona tatau loa lea ona faʻaaogaina le vailaau faʻasaina ma tatau ai ona faʻaaogaina le togafitiga talafeagai ma le antihistamines (Suprastin, Diphenhydramine, Telfast, Erius, Cetirizine, Tsetrin, ma isi).Afai e matua ogaoga le tali atu o le allergic, e le gata o le antihistamines e tatau ona faʻaaogaina, ae faʻapea foi le hormones glucocorticoid (Prednisolone, Betamethasone, Dexamethasone, ma isi).

O fofo mo le afu o loo valiina i se lanu samasama, o le paolo atonu e eseese mo le sauniuniga o ituaiga eseese. Peitai, o sea eseesega i le lanu o le lanu e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina, ona e mafua ona o uiga o mea masani e faaaoga mo le gaosia o le Actovegin. O faʻamatalaga turbid poʻo ni vaifofo e aofia ai meaola matagi e iloa i mata e le tatau ona faʻaaogaina.

Ole umi o le taimi ole togafitiga e masani ona masani ile 10 i le 20 infusions ("droppers") ile taʻaloga, ae afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le togafitiga e le fomaʻi. Faʻaaogaina o le Actovegin mo le faʻafefeteina o le faʻafefe o le pulega i tulaga eseese e faapenei:

  • O le gasegase ma le gasegase ole tino i totonu o le faiʻai (e le afaina ai le faiʻai, e le lava le toto i le faiʻai, ma isi mea) - 250 i le 500 ml (1 i le 2 fagu) e faʻaalu i aso taʻitasi i le 2 i le 4 vaiaso. E le gata i lea, pe afai e manaʻomia, ina ia faʻamalosia ai le togafitiga o le togafitiga, latou te fesuiaʻi i le aveina o le pepa o Actovegin, poʻo le faʻaauau pea ona faʻafoeina le tali i totonu o se mataʻu o le 250 ml (1 fagu) 2 i le 3 taimi i le vaiaso mo le isi 2 vaiaso.
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular (stroke, etc.) - faʻapipiʻi i le 250 - 500 ml (1-2 fagu) faʻatasi i le aso i aso uma, pe 3-4 taimi i le vaiaso mo le 2 i le 3 vaiaso. Ona, afai e tatau ai, latou te fesuiai i le aveina o fualaau o Actovegin ina ia faʻamalosia ai le togafitiga o loʻo maua.
  • Angiopathy (faʻaleagaina le gaioiga lautele ma ona faʻafitauli, mo se faataitaiga, maʻi o le gaʻo) - faia i le 250 ml (1 le fagu) i lea aso ma lea aso i aso uma, pe 3-4 taimi i le vaiaso mo le 3 vaiaso. I le taimi lava lea e tasi i le "droppers", e mafai ona faʻaaogaina ai Actovegin i fafo mai foliga o se suauu, kulimi poo le gel.
  • Polyneuropathy o le maʻisuka - 250 i le 500 ml (1 i le 2 vaʻaia) e faʻaopoopoina i le aso i aso taitasi, pe 3-4 taimi ile vaiaso mo le 3 vaiaso. I le isi itu, latou te mautinoa lava le fesuiaiga i le aveina o fualaau o Actovegin ina ia faʻamalosia ai le togafitia o le togafitiga.
  • O faʻamaʻi ma isi maʻi mama, faʻapea ma faʻamaʻi faʻamalolo e le faʻamalolo mai soʻo se amataga, e faia i le 250 ml (1 le fagu) i lea aso ma lea aso i aso taitasi, pe 3-4 taimi i le vaiaso, seia oʻo ina faʻamalolo atoa le manua. I le taimi lava e tasi ma le faʻaogaina o le pulega, o le Actovegin e mafai ona faʻaaogaina i luga o foliga o se gel, kulimi poʻo le suauu e faʻavave ai faʻamaʻi manuʻa.
  • Puipuia ma togafitiga o manua o le radiation (i le taimi o le vevela togafitiga o paʻu) o le paʻu ma mucous membranes - faʻaaoga 250 ml (1 le fagu) i le tasi aso ao le i amataina, ona faia lea i aso uma i le faagasologa atoa o le togafitiga, ma isi vaiaso lua vaiaso faʻasalaga mulimuli.

Faʻasalaga

I faʻamatalaga aloaia a Rusia mo le faʻaaogaina, e leai se faʻaalia o le ono mafai ona maua mai i luga o soʻo se ituaiga fualaau o Actovegin. Ae ui i lea, i faatonuga ua faamaonia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Kazakhstan, o loo i ai faailoga o le faaaogaina o fualaau ma Actovegin solutions, e mafai ona tupu, e faaalia i le tiga i le manava po o le faateleina o aafiaga i itu. I ia tulaga, e fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, fufulu le manava ma faʻamalositino togafitiga faʻamalosi e taulai i le tausisia o le gaioiga masani o totoga taua ma faiga.

E le mafai ona faʻaaogaina le gel, kulimi poʻo le kulimi Actovegin.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

E le o se tasi o metotia o le Actovegin (o suauu, kulimi, gel, tablets, fofo mo le tuiina ma fofo mo le afaina) e le afaina ai le mafai gafatia o togafitiga, o le mea lea, e le aafia ai le faaaogaina o fualaau faasaina i soo se ituaiga, e mafai e se tagata ona auai i soo se ituaiga o gaoioiga, maualuga le tali vave ma le faʻamoemoe.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O foliga o le Matagi mo le faʻaaogaina fafo (gel, kulimi ma suauʻu) e le fesoʻotaʻi ma isi fualaau.O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma soʻo se isi auala mo le faʻafofoga tautala (papa, capsules), ma mo faʻaaogaina i le lotoifale (kulimi, suauu, ma isi). Seʻi vagana lava o le Actovegin e faʻaaogaina faatasi ma isi mea i fafo (ogani, kulimi, lotions, ma isi), e tatau ona tausia le afa afa itula i le va o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina, ma e le vave faʻafefeteina.

Faʻamatalaga ma fualaau aina Actovegin latou te le fegalegaleai ma isi fualaau, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa ma isi auala. Peitai, e tatau ona manatua o fofo o le Actovegin e le mafai ona fefiloi i le syringe tutusa po o le "drolo" tutusa ma isi fualaau faasaina.

Faʻasalaga, e tatau ona faʻavasega faʻamatalaga Actovegin faatasi ma sauniuniga faʻamalositino, togafiti faʻamalolo-faʻamalolo (Spironolactone, Veroshpiron, ma isi) ma le initaneti ACE (Captopril, Lisinopril, Enalapril, ma isi).

Faʻataʻitaʻiga fomaʻi e uiga i Actovegin i se faʻalavelave poʻo se mea faʻapitoa

Valeria Nikolaevna, neuropathologist, St. Petersburg: "Ou te masani ona faatonuina lenei vailaau i tagata gasegase e tusa ai ma faailoga. O faʻamalosiaga lelei i togafitiga e faʻamaonia e taunuuga o suʻesuʻega. O le mea autu i le tofiga o le saʻo saʻo lea o le tui, ma o le vailaʻau e le mafai ona faʻafefete. "

Vasily Aleksandrovich, fomaʻi, Saratov: "O loʻo ou faʻatuina le Inovegin injections i tagata maʻi o vaitausaga eseese e avea o se togafitiga mo maʻi o le maʻisuka, faafitauli o le totoga, ma lino paʻu. E le gata i lea, ou te fautuaina mo tagata matutua e iai ni tuinanau. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e taua tele mo tafe. O tagata gasegase e faʻafesoʻotaʻi lelei lenei vailaʻau, ma e leai lava se faʻamaʻi. O le faʻaaogaina o le Actovegin e maua ai se taunuuga lelei i le togafitiga o tagata o se vaitausaga matutua. "

Tuua Lau Faamatalaga