Le fualaau faasaina Alpha-lipon: faatonuga mo le faʻaaogaina

Faiga o foliga - mea e vali ai ata:

  • 300 mg: tafatafa, felafolafoaʻi i itu uma, samasama,
  • 600 mg: lautele, fetai i itu uma, samasama, ma lamatiaga i itu uma e lua.

O pusa e teuina i le 10 ma le 30 pcs. i le paʻu, faasolosolo 3 poʻo le 1 i luga o se pusa pepa.

Aano gaosi: alpha-lipoic (thioctic) acid, i le 1 papalama - 300 mg poo le 600 mg.

Vaega o Auxiliary: microcrystalline cellulose, sodium lauryl sulfate, sodium croscarmellose, diokide silicid colloidal anhydrous, maso masima, lactose monohydrate, magnesium stearate.

O le laumei o loʻo faʻapipiʻiina: Opadry II Faʻafefiloi pulu vevela o le hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), lactose monohydrate, triacetin, polyethylene glycol (macrogol), dioxide (E 171), sunset samasama FCF (E 110), indigotine (E 132), quinoline yellow (E 104).

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le lipoic (thioctic) o le synthesized o le tino ma e avea o se coenzyme i le oxidative decarboxylation o a-keto oona, o loo i ai se taua taua i le malosiaga o le suauu. I totonu o le amide form (lipoamide) o se mea e manaʻomia ai le tele o enzyme complexes e faʻamalosi ai le faʻaitiitia o le a-keto i le kenera Krebs, o le a-lipoic acid o loʻo i ai antitoxic ma mea antioxidant, e mafai foi ona toe faʻafouina isi antioxidants, mo se faʻataʻitaʻiga, i le maʻisuka. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le a-lipoic acid e faʻaititia ai le faʻamalosia o le inisalini ma faʻalavelave ai le atinaʻe o neuropathy lautele. Fesoasoani e faʻaitiitia le kulukose o le toto ma le faʻapipiʻiina o le glycogen i le ate, o le a-lipoic acid e aʻafia ai le gasegase o le cholesterol, e aofia ai le faʻatonutonuina o le lipid ma le carbohydrate metabolism, faʻaleleia le galue o le ate (ona o le faʻavafeteina, antioxidant, aafiaga o le detoxification).

Pe a faʻaalia i le tautala, o le a-lipoic acid e vave lava ma e toetoe lava a gaogao atoa mai le gastrointestinal tract. O le fualaau faasaina e mafua mai i fatugaʻo (93-97%).

Alpha lipon

mea galue malosi: 1 papalama e aofia ai le 300 mg poo le 600 mg alpha lipoic (thioctic) acid

tagata faʻatau : lactose monohydrate, sodium cellulose sodium croscarmellose, satela sodium lauryl sulfate, sodium dioxide colloidal magnesium stearate atigi: paluga mo Opadry II Pepa lanu samasama (lactose monohydrate, hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose), polyethylene glycol (macrogol) indigotine (E 132), sunset samasama FCF (E 110) quinoline samasama (E 104), dioxide (E 171) triacetin).

Faʻasologa o foliga

Palama vali ata.

Mea faʻapitoa faaletino ma vailaʻau:

300 mg lapotopoto lapotopoto i luga o se mea e faʻafeiloaʻi ai, o loʻo ufiufiina i se ata vali samasama

600 mg pepa e tutusa lelei ma se pa, faatasi ai ma lamatiaga i itu uma e lua, e ufiufi i se ata vela lanu samasama.

Fale faʻamaloilo

O le vailaʻau o le thioctic o se vailaʻau e pei o vitamini, e galue o se coenzyme ma e aofia i le oxidative decarboxylation o α-keto acids. Ona o le hyperglycemia o loʻo tupu i le maʻisuka, o le glucose e faʻapipiʻi i le matrix proteins o toto toto ma le faʻavaeina o mea e taʻua o "oloa faaiu o le faʻavaveina o le glycolysis". O lenei gaioiga e mafua ai le faʻaitiitia o le tafe o le toto ma le hypoxia / ischemia, lea, i le itu, e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o aʻafiaga e maua ai le okesene e faʻaleagaina ai namu lautele. O le faʻaitiitia o le maualuga o antioxidants, e pei o le glutathione, i totonu o nesi lautele o loʻo matauina foi.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le gaioio o le thioctic o loʻo vave faʻavaveina. O se taunuuga o le tele o metabolism, o le tino o le bioavailability o le thioctic acid e tusa ma le 20%. Ona o le saoasaoa o tufatufaina atu i totonu o masini, o le afa-ola o le thioctic acid i le plasma e tusa ma le 25 minute. O le aʻafiaga o le bioavailability o le thioctic acid e ala i le tautala tuʻu o faʻamaumauga malosi e silia ma le 60% i le faʻatusatusa atu i le vai inu. O le maualuga maualuga o le plasma o le 4 μg / ml na fuaina pe a ma le 30 minute talu ona faʻamaʻuina le 600 mg o le thioctic acid. I le urine, na o se vaega itiiti o le vailaau e maua e le suia. O le metabolism e mafua mai i le faʻamavaeina o le filifili (β-oxidation) ma / poʻo le S-methylation o thiols tutusa. Acoa thioctic in vitro faʻataʻitaʻi ma faʻalavelave masini uamea, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le cisplatin, ma fomu ni faʻafitauli e mafai ona sosolo faʻamalosi i masini suka.

Paresthesia i le polyneuropathy o le maʻisuka.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina ma isi ituaiga o fegalegaleaiga

O le aoga o le cisplatin ua faaitiitia i le faaaogaina tutusa o le fualaau faasaina Alpha-lipon. O le gaioio o le thioctic o se faʻalavelave faʻalavelave o masini ma o le mea lea, e le tatau ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi i mea faʻapipiʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma meaʻai e aofia ai le uʻamea po o le magnesium, ma meaʻai susu, talu ai o loʻo aofia ai le calcium). Afai o le aofaʻi o fualaau o fualaau oona e faʻaaogaina i le 30 minute ao leʻi faia le 'aiga o le taeao, ona tatau lea ona faʻaaogā meaʻai paleni e aofia ai le uʻamea ma le magnesium i le ogatotonu o le aso poʻo le afiafi. Pe a faʻaaogaina le acio thioctic, o tagata mamai e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻatupulaia le aafiaga o le insulin ma le antisobetic o le suka, o le mea lea, aemaise lava i le taimi muamua o togafitiga, o le vaavaaia lelei o le maualuga o le toto suka fautuaina.

Talosaga faʻaoga

I le amataga o le togafitiga o le polyneuropathy e ala i togafitiga toe faʻaleleia, o le siʻosiʻomaga puupuu i le pagatia ma le lagona o le "fetolofi fetolofi" e mafai. Aʻo faʻaaogaina le gaioiokawa i tagata mamai e maua i le maʻisuka, e tatau ona manaʻomia le siakiina o le maualuga o kulukose o le toto. I nisi tulaga, e tatau ona faʻaitiitia le fualaau o vailaʻau faʻasaina e puipuia ai le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O le faʻaauau ona faʻaaogaina o le ava malosi o se mea taua tele mo le atinaʻe ma le alualu i luma o le polyneuropathy ma e ono aʻafia ai le togafitia o togafitiga, o le mea lea, e tatau ona alofia le ava i le taimi o togafitiga ma i le va o togafitiga togafitiga.

O le fualaau o le Alpha-lipon e aofia ai le lactose, o lea e le tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase e pei o le galactose inlerance, lactase deficiency poʻo le glucose-galactose malabsorption syndrome. Dye E 110, o se vaega o le atigi papa, e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli o le maʻi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation.

O le faʻaaogaina o le gaioiokawa i le taimi o le maitaga e le fautuaina ona o le le lava o faʻamatalaga tau falemai. E leai ni faʻamatalaga e uiga i le ulu atu o le gaioiopi i le susu o susu, o lea e le fautuaina ai e faʻaaogaina i le taimi o le lactation.

Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona ave le tausiga pe a ave taavale, masini, poʻo le auai i isi gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faʻatupulaia o le gauai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor, e ala i le ono tulai mai o ni faʻafitauli matuia e pei o le hypoglycemia (dizziness ma le faaletonu vaaia).

Tosiga ma le pulega

Ole fua ole aso ole 600 mg o le thioctic acid (2 pusa o 300 mg poo le 1 papafa o le 600 mg), lea e tatau ona faʻaaogaina e avea ma se tasi 30 minute muamua aʻo leʻi 'aʻai muamua.

Faʻatasi ma paresthesias, o togafitiga e mafai ona amata i le tausia o matua o le thioctic acid e faʻaaoga ai le fualaau talafeagai.

O le Alpha-lipon e le tatau ona faʻasalalau i tamaiti, talu ai e leai se poto masani faʻapitoa mo lenei tausaga.

Faʻasalaga

Faailoga . I le tulaga o se faʻalavelave maualuga, faʻaleagaina, vomia, ma le ulu tiga. I le faʻaaogaina faʻafuaseʻi poʻo le taumafai foi e pule i le ola faʻatasi ma le faʻafofoga tautala o le thioctic acid i vailaʻau e 10 g i le 40 g faʻatasi ai ma le ava malosi, o le tele o vailaau faʻasaina na matauina, i nisi tulaga e afaina ai.

I le laasaga muamua, o le ata o le inupia e mafai ona faʻaalia i le mafaufau o le psychomotor pe i se malamalama o le malamalama. I le lumanaʻi, o faʻalavelave faʻalautele ma lactic acidosis e tupu. E le gata i lea, i le taimi o le inisua ma le maualuga o gasegase o le thioctic acid, o le hypoglycemia, o le teʻi, o le necrosis uaua, o le hemolysis, o le faasalalauina o le totoina o le tino, le taofia o le gaʻo o le ponaivi ma le toilalo o le tino.

Togafitiga . E tusa lava pe e te masalomia le inu malosi o fualaau faasaina ma le Alpha-lipon (mo se faataitaiga, o le faaaogaina o sili atu i le 20 pepa o le 300 mg mo tagata matutua poʻo se fualaau o le 50 mg / kg mamafa o le tino i fanau), vave ile falemaʻi ma fuataga e tatau ona faia i le faʻamaʻi faʻafuaseʻi (faʻataʻitaʻiga, faʻaleagaina o vomiting, fufulu manava, faʻaaogaina o le carbon carbon). Togafitiga o gaioiga lautele, lactic acidosis ma isi aafiaga e ono lamatia ai le ola oona e tatau ona avea ma faailoga ma e tatau ona faatinoina e tusa ai ma mataupu faavae o tausiga ogaoga faaona po nei. O faʻamanuiaga o le faʻamaʻi o le tino, o le hemoperfusion poʻo le filtration auala ma le faʻamalosi ese o le thioctic acid e lei faʻamaonia.

Tali leaga

Mai le faʻalavelave faʻalavelave: suia pe solia le tofo.

Mai le gastrointestinal tract: vevela, vomia, tiga o le manava ma le gastrointestinal pain, manava manava.

Mai le itu o le metabolism: faaitiitia i le suka o le toto. E i ai lipoti o faitioga e taʻu mai ai tulaga o le hypoglycemic, e taʻua o le vevela, faʻapupulaina o le pala, vevela, ma le leaga o le vaai.

Mai le polokalame puipuia: afaina o le tino, e aofia ai le paʻu o le paʻu, urticaria (urticaria faʻavave), gasegase, le manava manava.

Isi: eczema (e le mafai ona faia faʻataʻitaʻiga e tusa ai ma faʻamatalaga avanoa).

Tulaga o le teuina

Teu i le uluai afifi i se vevela e le sili atu i le 25 ° C.

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Mo se fualaau o le 300 mg . 10 otaota i totonu o se pulufana, 3 paʻu i totonu o se fagu.

Mo se fualaau e 600 mg. 6 papa i totonu o se pulufana, 5 paʻu i totonu o se fagu.

10 otaota i totonu o se pulufana, 3 poʻo le 6 paʻu i totonu o se fagu.

ALPHA LIPON

  • Faailoga mo le faʻaaogaina
  • Metotia o le talosaga
  • Faʻaiʻuga
  • Contraindications
  • Toto
  • Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina
  • Faʻasalaga
  • Tulaga o le teuina
  • Faiga faʻapolopolo
  • Faʻavae
  • Filifiliga

Fualaau Alpha lipon - o se meafaigaluega e aafia ai le faʻaogaina o le tino ma le faʻaogaina o metabolic process.
Alpha lipoic acid o se antioxidant o loʻo faia i totonu o le tino. Na ia faia se vaega i le oxidative decarboxing of acids alpha-keto ma le pyruvic acid, e faatonutonuina ai le lipid, cholesterol ma le metabolism gaʻo. O le i ai o se faʻamaʻi pipisi ma faʻamaonia, e iai sona aafiaga lelei i le ate.
I le maʻisuka, o le a faʻaitiitia ai le faʻamalosia o le lipid i gaʻo o le gataifale, lea e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le faʻasalalau o le faʻaiʻuga ma faateleina le faʻamalosia o faʻalavelave o le nasu. I le faaopoopo atu, e tusa lava po o le a le aafiaga o le inisalini, o le alpha-lipoic acid e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le kulukose i le maso skeletal. I tagata gasegase i le neuropathy o le moto e faʻapupulaina ai mea o loʻo i totonu o mūmene i totonu o maso.
A maeʻa ona ave le vailaʻau i totonu, o le alpha-lipoic acid e vave ona tupu ma e aunoa ma se mea e totoe i totonu o le vaega o meaʻai. O le faʻamaʻi faʻasologa o le filifili ma le faʻamalosi e taʻitaʻi atu ai i le biotransformation o le alpha lipoic acid. I le ituaiga o metabolites na aveesea mai le tino e fatugaʻo. O le afa o le ola o le lipoic acid e 20-30 minute.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Alpha lipon O loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina i neuropathies o tupuaga eseese, e aofia ai le maʻisuka, ava malosi. O le vailaʻau e faʻaaogaina mo le hepatitis masani, o le cirrhosis, oona ma masima o mea mamafa mamafa, musigilua, oona e le masani ai. I le avea ai o se lipid-lowering agent, o le Alpha-lipon ua faʻaaogaina e fai ma faʻasologa mo togafitiga ma le puipuia o le atherosclerosis.

Faʻaiʻuga

Masalo o le atinaʻeina o faʻamaʻi o le tino i le ituaiga o urticaria, eczema, faʻafuaseʻi anaphylactic. I le fesoʻotaʻiga ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o le kulukose, e mafai ai ona maua le hypoglycemia ma foliga mai o le vevela, faʻateleina le vevela, ma le tiga. Mai i le mea oona, o le tiga o le manava, gasegase, vomiting, ma le manava manaia e masani ona aliali mai. A maeʻa le televave o le puleaina, i nisi tulaga, o loʻo i ai ni faʻavevesi, faʻalavelave tau vevela, vaʻaia faʻalua, faatasi ai ma se faʻaosooso vave, o se lagona o le vaivai e aliali mai i le ulu, puupuu le manava, ma pasi i latou lava. I nisi tulaga, i le mavae ai o le puleaina o le tino, sa matauina ai hematomas i lalo o le paʻu ma le mucous membranes. O le tele o nei aʻafiaga uma e alu ese na oi latou lava.

Filifiliga

I taimi o togafitiga Alpha lipon E fautuaina le vavaeeseina o le faʻaaogaina o le ava malosi, talu ai o le ava e fesoasoani i le alualu i luma o le atinaʻeina o le neuropathy ma faʻaitiitia ai le lelei o togafitiga.
I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le siʻitiaga puupuu o le paresthesia e mafua mai i le faʻafouina o le toe faʻafouina i fiva nerve e mafai.
O maʻi e maua i le maʻisuka, aemaise lava i le amataga o le faʻamaʻi o le lipop-lipon, e manaʻomia le mataituina e le aunoa o le kulūkose o le toto.
Ona o le lactose, o le fualaau faasaina e le fautuaina mo tagata mamaʻi na maua i le galactose inlerance, lactase enzyme deficiency poʻo le glucose-galactose absorption deficiency syndrome.
Le leai o se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti e le aofia ai lona faʻaaogaina mo gasegase i lalo o le 12 tausaga.
E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o le fualaau faasaina i luga o le fua o le tali pe a ave taavale pe galue i ni auala faigata.

Alpha Lipoic Acid Dosage ma le Pulega

Mo togafitiga togafitiga, ave 30-40 minute aʻo leʻi 'ai, e aunoa ma le' ai ma inu faʻatasi ma le aofaiga talafeagai ole vai.

Meaola:

  • Puipuiga ma le tausiga o le polyneuropathy o le maʻisuka: 0.2 g 4 taimi i le aso, vasega 3 vaiaso. Ona faaitiitia lea o le dose i aso uma i le 0.6 g, vaevaeina i ni atopaʻu. O le togafitiga e 1.5-2 masina.
  • Isi faʻafitauli: 0.6 g i le taeao, 1 le taimi i le aso.
  • Bodybuilding Alpha Lipoic Acid: ave i le taimi o aʻoga galue i aso taʻitasi o le 50 mg i le 400 mg, faʻalagolago i le mamafa o le mamafa. O le vasega e 2-4 vaiaso, o le malologa e 1-2 masina.
  • Alpha Lipoic Acid: faʻatulagaina faʻatasi ma fomaʻi faʻapitonuʻu o fualaau faasaina, i aso taitasi o le 100-200 mg, vasega 2-3 vaiaso.

Alpha Lipoic Acid Slimming

O vailaau i aso taitasi e eseese mai le 25 mg i le 200 mg, e fuafua i le tele o le mamafa o le mamafa. E fautuaina ina ia vaevaeina i 3 inumaga - aʻo leʻi faia le taeao, vave peʻa uma le faʻamalositino, ma aʻo leʻi faia le taumafataga mulimuli. Ina ia faʻaleleia le gaʻo o le gaʻo, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i meaʻai gaʻo - aso, alaisa, semolina poʻo le teu.

A faʻaaogaina mo le gau o le mamafa, faʻapena faʻatasi ma vailaʻau l-carnitine ua fautuaina. Ina ia ausia le maualuga o le aafiaga, e tatau i le tagata maʻi ona faʻaauau ona faʻamalosi. O le malosi o le gaʻo o le fualaau faasaina e faʻaleleia atili e vitamini B.

Alpha lipoic acid pharmacy tau, tau, tuʻuina atu ma le afifiina

Alpha lipoic sauniuniga oona:

  • E maua i capsules o le 12, 60, 250, 300 ma le 600 mg, 30 poo le 60 capsules i le taga. Tau: mai 202 UAH / 610 solo mo 30 capsules o le 60 mg.

Faʻavae:

  • Vaega tiotio: vailaʻau thioctic.
  • Vaega faaopoopo: lactose monohydrate, magnesium stearate, sodium croscarmellose, starch, sodium lauryl sulfate, kilokone dioxide.

Alpha Lipoic Acid Indications

Faʻaalia i le:

  • Maʻisuka ma le neuropathy.
  • Manua ogaoga ma le gaʻo.
  • Hepatitis ma le cirrhosis.
  • Puipuiga ma togafitiga o le atherosclerosis.
  • Allergodermatosis, psoriasis, eczema, paʻu vevela ma wrinkles.
  • Paʻu tetele ma faʻamaʻila.
  • Faʻatau le paʻu.
  • Faʻaitiitia le malosi o le gaosiga o le malosi ona o le vaʻaia ma le anemia.
  • O le mamafa.
  • Faʻafitauli faʻafitauli.

Faatonuga faapitoa

Le fautuaina mo le susu. I le taimi o le maitaga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻatagaina pe afai o le faʻamoemoe o le togafitiga e sili atu i le lamatiaga matautia i le tina ma le tamaititi. O maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona siakiina mo le suka suka.

I le faagasologa o togafitiga, o le faʻaaogaina o le ava malosi e matua faʻasaina. O lenei mea e mafua ai le saoasaoa o le atinaʻe o neuropathy. Faʻaoga ma le faʻaeteete i tagata gasegase ma le galactose inlerance ma lactase le lava. E leai se faʻamaoniga o se faʻaitiitia o le taimi e tali atu ai pe a faʻafoega faiga faʻaleagaina.

Alpha lipoic acid reviews

O tagata maʻi o loʻo tagofia le fualaau faasaina e matauina le amataina o le faʻaleleia o faʻaleleia pe a maeʻa le vasega o togafitiga. E sili ona aoga i le tetee atu i neuropathy o le maʻisuka ma paʻu o le paʻu e aʻafia ai faʻamaʻi o le fausaga o le tino. O aʻafiaga lelei i le faʻamautuina o le suka i le maʻisuka e masani ona taʻua.

Tusa lava poʻo le a le faʻasologa o togafitiga, e tele gasegase na lipotia mai le faʻaleleia atili o le soifua maloloina, o le faateleina o le vaaia o mea vaaia, ma le faʻamautuina o le gaioiga o le loto. A maeʻa le auala o le ave o le alpha-lipoic acid, o le tele o tagata na tali atu i le maʻi o le ate na faʻaalia ai uiga lelei.

Contraindications

  • glucose-galactose malabsorption syndrome, lactase deficiency poʻo le galactose ole le gafatia (aua o le vailaau faʻasaina e aofia ai le lactose)
  • maʻitaga (ona o le leai o faʻamatalaga faʻamatalaga),
  • lactation period (o faʻamatalaga e uiga i le ulufale i le alpha-lipoic acid i le susu o susu e le maua),
  • tausaga e oo atu i le 18 tausaga (ona o le le lava o le poto masani i tamaiti ma tamaiti),
  • hypersensitivity i soʻo se vaega o le vailaʻau.

Tosiga ma le pulega

O le lipine o le lipine o le lipine o le lipine o le lipine.

O le fualaau faasaina e ave i le 600 mg (2 papa o le 300 mg poo le 1 papafa o le 600 mg) 1 taimi i le aso 30 minute ao lei faia le aiga o le taeao. E taua tele le faʻaaogaina o fualaau faasaina aʻo leʻi 'ai meaai mo tagata gasegase e iai se uiga umi umi o le gaogao o le manava, aua o le taumafa e faigata ai ona gaʻo le gaioio gaʻo.

I le tulaga o le malosi o le paresthesias, o le tausiga o matua o le thioctic acid i isi ituaiga o fualaau talafeagai e mafai ona faatonuina i le amataga o togafitiga.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Alpha-Lipon pe a faʻapipiʻi ma le cisplatin e mafai ona faʻavaivaia le aafiaga o le mulimuli.

E le tatau ona avea faʻatasi ma le paʻu uʻamea mea faʻamalosi, e pei o le magnesium poʻo le mea e aofia ai meaʻai ma meaʻai (ona o le calcium o loʻo iai i latou). Afai e tagofia le vailaʻau i le taeao ao leʻi oʻo i le taeao, o le mea lea, pe a talafeagai ai, o le faʻaaogaina o meaʻai, o la latou meaʻai e fautuaina i le ogatotonu o le aso poʻo le afiafi.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le thioctic acid e mafai ona oʻo atu ai i le faateleina o le faʻaitiitia o le suka o le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemic oral. O le mea lea, i le amataga o le vasega ma masani lava i le faagasologa o togafitiga, e tatau ona pulea ma le faaeteete le maualuga o le suka toto, ma afai e tatau ai, fetuunai le fualaau o le insulin poo le hypoglycemic agents.

Analogs o Alpha Lipon o: Panthenol, Bepanten, Folic acid, Nicotinic acid.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Taofi le uluai afifi mai le aapa atu o tamaiti, i se nofoaga pogisa ma malogo i le vevela o le potu (18-25 º).

E lua tausaga le ola o le taligalu.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

Tuua Lau Faamatalaga