Longevita glucometer ma faʻataʻitaʻiga: tau ma iloiloga, mamanu ma le faʻaaoga

O maʻi, o loʻo i le puipuiga o le maʻisuka, e manaʻomia le faʻaauau pea ona puleaina le toto i totonu o le toto. Longevita Glucometer - o se tasi o mea aupito sili ona puupuu mo le suʻeina. O Vinn o loo vaaia i le faigofie, i le tulaga sili ona maualuga ma le poto i vikoristan. Faamolemole aua le faatagaina aʻu e avatu ia te oe le fualaau o le inisalini, ae ia faateleina le saoasaoa o le alualu i luma.

Galuega ma le toe faʻaleleia

Axis taua e pasi ai le mita o le kulukose Longevita:

  • maualuga tulaga o galuega,
  • faigofie
  • faʻalelei lagona,
  • le mata sili rosmar
  • manatua e oo i le 75 suega,
  • se seti o le 25 suʻega o le suʻega,
  • malilie tauto mo le iloa,
  • post-faʻamaonia.

Le gaioiga o le mita o le kulukose toto i le kulukose toto.

O le tele o feteʻenaʻiga, lea o se mea e manumalo ai, pe a fai se fesuiaiga o tautalaga mo tagata suʻesuʻe ma zucru, e faʻataga ai oe e filifili le taimi tonu o le taimi. Se itula o auiliiliga mo se aofaʻiga e 10 sekone. E tatau ona faʻaalia i luga o le lau, e mafai ai ona e faia vave ma saʻo, pe a manaʻomia, e tatau ona tusia le fualaau. E le gata i lea, ina ia mafai ona faʻasaoina lenei faʻamatalaga, e mafai ona e faʻatagaina faailoga faʻaalia o faʻatinoga. E fesoasoani lenei pidkhid pe a talafeagai, vave ma le faʻatino pe faʻapefea ona ola faatasi ma faailo.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le glucometer Longevita

O le tagata solitulafono i luga o maa AAA e lua.

O le mita o le kulukose toto o loʻo faia i Peretania, e talanoa e uiga i le malosi o le toto. Coduvannya e aunoa ma ni tulafono laiti, ma o le faʻamaoniga e le o se mea itiiti lava. Mo vimidryuvannya ryvnya glucose i le upega o le toto atoa vikoristovitsya elektrokhimichny auala o auiliiliga. O le masini e maloloina, ma o le maualuga o le kukama e i le va o le 1.66 i le 33.3 mmol / l, e saʻo ia faailoilo, o le tau o le tau e le aofia ai. Volodіє e uiga i manatuaga e oʻo atu i le 180 faʻataʻitaʻiga. Lua maa o le ituaiga AAA whistachє mo 1000 i-kata. O le faʻaaliga tele o le mafai lea ona faitau faʻamatalaga manino o mea faitino, lea e lelei mo tagata tusitala ma tagata i le vave o le taeao. Zdatny pratsyuvati i mafaufau o le vevela o le 10 i le 40 tikeri ma le va i le 90%. Kilkіst test-man ma lancet i le kitter star kit ia avea ma 25. Vaga 300 g i rozmіri 20? 12? 5 cm Alu e ave le mita, faʻamolemole faʻatali mo.

Faatonuga mo mea mamafa

E mafai ona tuʻuina atu lima ma le lima e aunoa ma le faʻaaogaina le Nalashtuvati glucometer. O le faʻatinoga mo le faʻatinoina o le vimidryuvannya mo le glucometer ausilali:

  1. Faʻaofi masini ma faʻafano le masini.
  2. A o le i faia vave le vimiryuvanny glucose e seti le aso ma le itula.
  3. Faasolo i lalo le ki autu ma kiliki le faailo. Aua e te faʻaaogaina, e pei o se mea moni, pe ae fesuiai mo se aso, o le a e tago atu.
  4. Lancet fesoasoani i le potu faapitoa, vibrate le mamanu mo le ave o le toto.
  5. Vaʻai Vіdtagnuti i le auala atoa, ma tapuni le suega-suʻega i le taulaga mo i latou.
  6. Faʻaiʻu se tamatamailima i se uila, faʻaaoga toto suauʻu i le moega-suʻega.
  7. Faʻamau 10 sec. Aʻo le i iloa aloaia taunuʻuga, o le a otometi ona faʻaalia le faʻaali.
  8. O le faagasologa o le aveina o le toto e tutusa.

O le mita kullukose Longevita e faigofie i vikoristann. Ae ui i lea, o le tagata gasegase ua nofosala i le faalavelaveina ma o le taunuuga e matua. Compact rozmіri, zrozumіli і wide іnterfeys, rozrahovanі on zruchnіst coristuvach. Vimiryuvati riven tsukru ma ia faia le faʻamalosiga e mafai i soo se taimi. E talafeagai le masini mo tamaiti. O le glucometer o se mea faigaluega ma tusi lesona. E taua lou tuʻuina atu ma le faaaloalo o faʻamatalaga e uiga i faʻamaumauga ma faʻamaumauga. Ina ia fesoasoani ia te oe e faʻatau faʻatau le pidroblenih i le vaʻa e le pasi le puleaina o masini.

Faʻamatalaga Faamatalaga Gamma Mini

O le igoa Gamma o le igoa o le kamupani gaosi oloa. Sa i ai i lalo o la latou taʻiala le faʻaleleia o se mea talafeagai, lea e lelei mo le faʻaaogaina i aso taitasi. E taua tele le toe faʻaaogaina o le talosaga. O le fetuunaiga e le o faʻaaogaina ai le faʻaogaina o faiga faʻapitoa, e aofia ai i le faagasologa o le faʻaaogaina o fasi siaki. E taua foi le tausisia o le masini e tausisia tulaga uma o le ECT (Standards European Standard for Accuracy).

O uiga autu o loʻo taua i lalo:

  • O le mita o se faʻavaomalo se tasi e aofia ai se faʻamaufaʻailoga faʻasalalau, o se sola. O totonu ia te ia na ia ulu atu,
  • pe a uma le faʻaofiina o le fasipepa, faʻafuaseʻi ona faʻaaoga le masini,
  • O le faʻaaliga e 100% lelei. Faʻafetai atu ia te ia, faʻaaogaina le Gamma, o le a mafai ona e siakiina le faʻatulagaina o faʻatulagaga e aunoa ma ni faʻafitauli e tusa ai ma faatusa ma savali faigofie o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

I le talanoa e uiga i uiga o le masini, e tatau ona maitauina o le M key, o le autu autu lea, o loo i luga o le pito i luma o le faaaliga. E faʻaaogaina e faʻaagaoioia ai le masini ma maua ai le avanoa tuusaʻo i vaega i le mafaufau.

Ina ia mafai ona faʻaosoina le masini e tusa ai ma le fuafuaga faʻateleina, e mafai ona e susue ma tausia le ki autu mo 3 sekone. O le taimi lava e aliaʻe ai se mataua o le toto, e aliali mai se savali i luga o le lau o le masini o loʻo taʻu mai ai o le Glucomu glucometer o le Gamma ua maeʻa sauni e ave se toto toto. E le gata i lea, i luga o le faʻaalia o le masini e mafai ona e faʻapipiʻi mea uma: mai le masina ma le aso i itula ma minute.

E tatau ona maitauina eseesega o faʻataʻitaʻiga mai le kamupani na faʻamatalaina, aemaise lava, o le suiga i le Mini. O ona uiga e pei ona taua i lalo: o le manatua e 20 fuataga, o le faʻaleleiaina e faia i le i ai o le plasma toto. E le o manaʻomia le faʻaleleia atili, lea e faigofie tele mo maʻisuka taʻitasi.

O le punavai o le eletise o le "laulau" o le vasega CR2032, lea e mafai ona faatauina i soo se faleoloa faʻapitoa. O le manatuaina o mea e fesoʻotai ma le eletise e 500 suʻega. E tatau foi ona maitauina se isi galuega e sili atu ona talafeagai, e taʻua o le komepiuta faʻaogaina o le USB cable.

O isi faʻaopoopoga o le masini mai le kamupani Gamma e pei ona taʻua i lalo:

  1. le gafatia e matamata i taunuuga mo le 14, 21, 28, 60 ma le 90 aso. E tutusa foi le moni mo le fua faatatau o fuainumera fuafuaina i luga o se vaitaimi e 7 aso,
  2. leo i gagana e lua, e taʻua Igilisi ma Rusia,
  3. se masini faʻasolosolo ma tulafono faatonutonu tuʻufaʻatasia o le tikeri o le loloto o le puncture,
  4. toto mo suʻesuʻega e manaʻomia ile 0.5 μl.

O a foliga o le Sami Mata?

Ma le isi, e mafai ona faʻaaoga le toto mo le auʻiliʻili mai soo se vaega o le tino. O se galuega taua tele mo le maʻisuka, talu ai e le mafai e tagata uma ona talia le toto sampling mai se tamailima. O le vaega o le enzyme o le kulukose, o se faʻamaoniga faaopoopo o le saʻo. Ma le mea mulimuli, o le faʻaaogaina faʻapitoa mo pepa o faʻataʻitaʻiga ua maeʻa le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le mita.

Auina atu i se uo

Glucometer Longevita

O le igoa o lau uo *:

Le imeli a lau uo: *

Faʻatau mai faʻatau

Tweet Faasoa atu lenei Google+ Pinterest

  • Tele faʻamatalaga
  • Faʻamatalaga
  • Faʻamatalaga
Meaʻai2xAAA
Auala fuaeletise
Faʻaogainaauto coding
Taimi o fua, sec10
Le numera o fasi pepa i totonu o le pusa amata25

Ole maualuga o le glucose o le Longevita blood glucose e aoga ma faigofie ona faʻaaogaina.

Vaega:

- manatua mo le 75 fuataga,

- taimi mo suʻesuʻega - e oʻo atu i le 10 s,

- le tele o faailoilo: 1.66 - 33.33 mmol / l.

Filifiliga:

2.25 suʻe suʻega.

3. Se masini mo le taina.

5. Mea e teu ai.

7. Tagalaʻau mo faʻamatalaga.

8. O le aʻoaʻoga i le gagana Rusia.

9. Polokalame e leai se totogi.

Longevita download faʻamaumauga o le glucometer

Glucometer Longevita: faatonuga mo le faʻaoga, tau ma iloiloga

O tagata uma ua maua i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 e manaʻomia le siakiina masani oa latou maualuga o le suka toto ma le mataʻituina o latou tulaga. E taua tele lenei mea mo le filifilia o le saʻo saʻo ole vailaʻau, ma e mafai ai foʻi ona e faʻaogaina fua talafeagai i le taimi ma puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli ogaoga.

I aso nei, o le maketi ole masini e ofoina atu le tele o ituaiga masini mo le faia o se suʻega toto mo le kulukose i le fale. Filifili e le maʻisuka se masini e faavae i luga o le kamupanī, galuega, lelei, saʻo ma le tau o le suʻega.

O le Longevita glucometer ua manatu o se mea aupito sili ona faigofie ma faigofie ile masini tutusa ile vaega o tau. I foliga vaaia, e foliga tutusa ma se pager, o loʻo i ai se faʻaaliga tele, o se avanoa lelei tele mo tagata matutua ma faʻaletonu mata.

Faamatalaga o le mita kullukose

Ona o lona faigofie ma faateleina le faigofie o le faaaogaina, o lea ituaiga meafaigaluega e masani lava ona filifilia e tagata matutua ma tamaiti. Ona o le lautele o le mata, o le maʻisuka, e oo lava i le maualalo o le vaʻaia, e mafai ona vaʻavaʻai i tagata manino ma lapoa, o le mea lea o le masini e tele ni iloiloga lelei mai fomaʻi ma tagata gasegase.

O le toto sampling mo le auiliiliga o loʻo faia i le faʻaaogaina o le lancet faapitoa, ao le maualuga o le loloto o le puncture e mafai ona fetuunai, e fuafua i le lagona o le paʻu o le maʻisuka. O le mea lea, o le umi o le nila e mafai ona fetuunai taʻitasi i le mafiafia o le paʻu.

I totonu o le pusa, i se faaopoopoga i mea tau fua, e mafai ona e mauaina ni laupepa ma faataitai ni fasipepa mo le mita. O le suʻeina o le toto mo le maualuga o le suka o loʻo faʻatinoina e se metotia suʻesuʻeina faʻamalosi.

  • Glucose i le toto o le maʻisuka, pe'ā uma ona faʻafesoʻotaʻi ma palota faʻapitoa o se fasimea, faʻataʻitaʻia ma i latou, lea e oʻo atu ai i le fausiaina o se eletise eletise. O nei faailo o loʻo faʻaalia i luga o le masini faʻaaliga.
  • E faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua, o le tagata maʻi e maua le avanoa e filifili ai le sao saʻo o vailaʻau, insulin, fetuunai le taumafa ma le tikeri o le gaioiga faaletino.

O le Longevita glucometer e faʻatau atu i falemaʻi faʻapitoa faʻapitoa, falemaʻi poʻo le faleoloa i le initaneti. I Rusia, o lona tau e tusa ma le 1,500 rubles.

Vaega o le mita Longevita

Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga Suʻeina E leʻi maua Sailia e leʻi maua Sailiga e le maua

E faʻatusatusa le fua faʻatatau i isi masini tutusa ma se tele tele ma faigofie, e ui i lona tele faʻatusatusa. Mo lenei mafuaʻaga, i le taimi nei, o le glucometer e matua manaʻomia tele i le maʻisuka.

O le pusa e aofia ai le fua o le masini lava ia, o se mataupu mo le ave ma le teuina o le suʻega, se peni peni teuteu, se seti o 25 ata, 25 suega, lua puuna AAA, se pepa faʻamaonia, se faʻamaoniga, se tusi tala mo le maʻisuka.

E mafai e le suʻesueʻese ona teuina e oo atu i le 180 le taimi lata mai. O oloa uma e aofia i totonu o le pusa o le a tumau mo le tasi i le lua vaiaso, e fuafua i le taimi e faʻaaogaina ai le mita.

A maeʻa lena, e tatau ona e faʻatau ni fasi pepa mo le fuafuaina o le suka o le toto e galue i lenei masini. O oloa e faatauina atu i le 25 ma le 50 vaega i se tasi afifi. Ole aofaiga e filifilia e faʻavae i luga o le taimi o le suʻega toto mo le suka.

  1. Ina ia maua ni suʻesuʻega saʻo, ole a manaʻomia le 2.5 μl o le toto.
  2. O le fuataga e fua mai i le 1.66 i le 33.33 mmol / lita.
  3. O le masini e tutusa lelei le lautele o le 20x5x12 mm ma e 0.3 kilokalama le mamafa.
  4. E maua e le kamupanī se faʻamaoniga e le faʻamaonia mo a latou lava oloa.

E mafai ona teuina ni fasi siaki mo le sili atu i le 24 masina, mo le afifiina ma ni laupepa, o le ola ola e 367 masina mai le aso na gaosia ai. O le aso tonu e mafai ona maua i le oloa.

Le lelei o se masini fua

E pei ona taʻua i luga, o lenei masini mo le fuaina o le kulukose i totonu o le toto e matua faigofie lava ona faʻaaoga, o le mea lea e lelei ai mo tagata matutua ma tamaiti. O se faʻaaogaina sili o le suʻega o lona lautele lautele ma le lautele o tagata lautele.

E na o le 10 sekone e maua ai iuga o le suʻesuʻega. I lenei tulaga, o le tele o fuataga mai le 1.66 i le 33.33 mmol / lita ua tuʻuina atu i le maʻisuka. O se iloiloga saʻo e manaʻomia ai le toto maualalo o le 2.5 μl.

O le suʻesuega e teuina e oo atu i le 180 fua lata mai talu ai le aso ma le taimi o le suʻesuʻega, lea e lava mo le maʻisuka. O lenei masini ua faʻamaonia e le Matagaluega o le Soifua Maloloina, o loʻo i ai se faʻamaoniga sili ona lelei ma e maualuga lona saʻo.

O le vitio i lenei tusiga o loʻo faʻaalia ai le auala e faʻaaoga ai le mita.

Faʻamatala lou suka pe filifili se itupa mo fautuaga Suʻeina E leʻi maua Sailia e leʻi maua Sailiga e le maua

Glucometers Longevita

Mo tagata e manaʻomia le siakiina e le aunoa o le maualuga o le suka, o le Longevita glucometer e talafeagai, lea e iloga i galuega ma tau taugofie. O lenei fua o le fua o le kulukose e mafai ai e oe ona ave le masini i soʻo se tasi e maua i le maʻisuka ma fai le suʻega i soʻo se mea.

Fuataga e faia i le auala eletise. O le toto samples e faia i le faʻaaogaina o se laumei, lea e punitia ai le tamatamailima - o le loloto o le pupuʻu e faʻatonutonu faʻapitoa e fuafua i le mafiafia ma le vevesi o le paʻu. O le saʻo o faitauga o le kamupani o le kulukose Longevita ua faʻamaonia e tusi pasi-malo.

E tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga, o le taualumaga e leai se aoga.

  • Faʻaaliga vave - e oo atu i le 10 sekone,
  • 2.5 μl o le toto ua lava mo le auiliiliga,
  • O le tele o fuataga,
  • Faʻaaliga LCD tetele e faʻaalia ai le tele o tagata lautele, o lea la e talafeagai ai Longevita mo tagata ei ai faʻafitauli faʻaaliga,
  • Toe fetuunaiga loloto loloto,
  • O le tele o mafaufauga ma le teuina o le taimi ma le aso, e le manaʻomia le tausia o se tusi o talaaga lea e faʻamaumau ai iuga o iloiloga muamua - na o le taʻavale i le mafaufau i le masini,
  • Le tau taugofie o le masini ma vaega o suʻega, lea e taua, talu ai o suʻesuʻega taitasi e manaʻomia ai se taʻavale fou.

E mafai ona e faʻatau se kullucometer Longevita ma le faʻatagaina i Iukureini i le faleoloa i le initaneti. I le faʻatonuina o oloa i luga o le 'upega tafailagi, o le ae mauaina i totonu ole 1-3 aso.

O a insoles e faʻaaoga mo le maʻisuka?

21% Longevita glucometer (UK) Code: 150 O le Longevita glucometer e aoga ma faigofie ona faʻaaoga. O loʻo i ai se mamanu talafeagai. O se faaaliga tele e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o lenei mita. O le Longevita glucometer o loʻo i ai se manatuaga ma ua faʻapipiʻiina ma le 25 suʻega faʻamaonia. Laisene e leai se totogi Kits: Starter / Faʻamaumauga: Longevita (UK) / Aofaʻi o suʻega i totonu o le pusa faʻatoʻaga: 25 / Fuataga: Glucose / Encoding: Codeless / Warranty, years: Faʻamanatuga / Galuega Faʻatino: Tulaga / Galuega Faʻatino: Manatua / Galuega Faʻatino: Aso ma le taimi / Metotia Metotia: Faʻatekonolosi / Faʻatulagaga: O totoga atoa toto / Tausaga o le faaaogaina o fasi pepa pe a maeʻa le fagu: 3 masina Faitau atili e uiga i le oloa e uiga i le auaunaga → I totonu o faʻatauga 419 UAH535 UAH
% Pusa faʻapolokalame Glucometer Longevita + 50 (25x2) faʻataʻitaʻiga, (UK) Faʻamaumauga: 11045 Faʻaaliga tele Faʻaaliga taimi 10 sekone O le tele o le fuataga (1.66 - 33.33 mmol / L) O le mamafa o le toto mo le auiliiliga (2.5 μl) Faʻamanatuga mo 180 fuataga ma le faʻaaliga o le aso ma le taimi o le fuataga 50 vaega faʻataʻitaʻiga ma le 25 lancets i se seti faʻamaumauga. : Longevita (Tele Peretania) / Aofaʻi o suʻega i totonu o le pusa faʻamafaʻailoga: 50 / Fuataga: Glucose / Encoding: Codeless / Warranty, years: Unlimited / Metotia Metotia: Electrochemical / Calibration: Whole blood glucometers Faitau atili e uiga i le oloa e uiga i le auaunaga → Le maua 659 UAH820 UAH

Faamolemole siaki le ato na tuʻuina atu i le vaega

E 20 tagata ua uma ona faʻamauina.

Glucometer Longevita Starter Kit

O le Longevita toto glucose control system e faigofie ona faʻaaoga, galue ma taugofie. O le mita ua faʻapipiʻiina ma se faʻalauiloa tele, lea e faʻaalia ai mataitusi tetele, e faigofie ma fetaui lelei i le lima.O le pusa tioata e aofia ai se glucometer, se taga mo le teuina, ma se seti o fasi pepa 25.

O le masini e fuafuaina le maualuga o le suka i le 10 sekone, o le fuataga e faʻatino e le elemene elemene (o le taimi sili ona saʻo), le fua o fua.

Vaega o le faʻaogaina o le kulukose:- maua mai o se taunuuga i le 10 sekone - o le fuataga o fuataga i le maualuga o le 1.66 - 33.33 mmol / l - o le toto e manaomia mo le suʻesuʻeina (2.5 μl); - fuafuaina o le kulukose i auala eletise; - manatua mo 180 fuataga - faaaliga o le aso ma le taimi.

Filifiliga:

Foafoa: Longevita, Peretania.

Tagata e gaosi le atunuu: Saina

ItuaigaKitini faʻataʻavale
Auala fuaeletise
Faʻavasegainai le plasma toto
Faailogaglucose
Filifiliga o Tagaato teu
masini lancet
lancets (nila)
fasi siaki
Aofaʻi o Fua o Suʻega25
Glucometer Tusi Faamaonialeai se tapulaa

O le faleoloa Initaneti "MEDTEHNIKA +" ua ia saunia le tele o auala e faʻatulaga ai oloa:

  • I LE SITE - 24 itula i le aso, 7 aso i le vaiaso, saili le oloa e te fiafia i ai, faaopoopo i lau ato, ma kiliki le sosooina o le Fasi e tuu ai se poloaiga.
  • E oʻo mai i le 7 aso i le vaiaso mai le 8:00 i le 20.00, saili le oloa e te fiafia i ai, ma ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi i matou i le telefoni e tuʻu se poloaiga.

O lau iloiloga atonu o le muamua.

Bluesite glucometer: iloiloga, iloiloga, faatonuga Bionime

I mataupu o le maʻisuka, e taua tele le faia o se suʻega o le toto i aso taʻitasi e fuafua ai le kulukose i totonu o le tino. Ina ia le alu i le polyclinic mo suʻesuʻega i le fale suesue i aso uma, o le maʻisuka e faʻaogaina se auala faigofie e fua ai le toto i le fale ma se glucometer.

O lenei mea e mafai ai e oe ona fai ni fua i soo se taimi, i soo se mea e mataʻituina ai lou kulukose toto.

I aso nei i faleoloa faapitoa, o loʻo i ai le tele o meafaigaluega mo le fuaina o le toto mo le suka, ma o le Bluime glucometer e sili ona lauiloa, lea ua maua ai le lauiloa e le gata i Rusia ae faapea foi i fafo.

Glucometer ma ona foliga

O le gaosiga o lenei masini o se kamupani lauiloa mai Suiselani.

O le glucometer o se mea faigofie lava ma faigofie, e le gata o talavou ae mafai foi e tagata matutua matutua ona mataʻituina le maualuga o le toto suka e aunoa ma le fesoasoani a tagata fomaʻi.

E le gata i lea, e masani lava ona faʻaaogaina e le fomaʻi le glucometer o le Bionime pe a fai se suʻesuʻega faaletino o tagata gasegase, e faamaonia ai lona maualuga ma le saʻo.

  • O le tau o Bionheim masini e maualalo maualalo pe a faatusatusa i analog masini. O faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona faʻatau i se tau e taugofie, o se mea tele tele mo i latou e masani ona faia suʻega e fuafua ai le kulukose toto.
  • O nei mea faigofie ma malupuipuia o loʻo i ai se saoasaoa o suʻesuʻega vave. O le peni tui e faigofie ona ulu i lalo o le paʻu. Mo suʻesuʻega, faʻaaogaina le metotia elemene.

O le mea lautele, o faila o le Bionime e maua lelei ni iloiloga mai fomaʻi ma tagata faʻaaoga masani o loʻo faʻataitaia suega o le kulukose toto i aso uma.

Foafoaga o le bionime

I aso nei, i faleoloa faapitoa, e mafai e tagata gasegase ona faʻatau le faʻatatau tatau. O loʻo maua i le maʻisuka se glucometer Bionime 100, 300, 210, 550, 700. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i luga e foliga tutusa ma le tasi, e maualuga le faʻaalia ma faʻalelei le faʻamalamalama.

  1. O le Bionheim 100 faʻataʻitaʻiga e faʻataga ai oe e faʻaaoga le masini e aunoa ma le ulufale i se code ma ua fufusi e plasma. I le taimi nei, mo le auʻiliʻiliga, ia le itiiti ifo i le 1.4 μl o le toto e manaʻomia, lea e tele naua. Faʻatusatusa i nisi faʻataʻitaʻiga.
  2. O le Bionheim 110 o loʻo tu i totonu o faʻataʻitaʻiga ma sili atu i ona sui i le tele o itu. O se masini faigofie lenei mo le faʻatinoina o auiliiliga ile fale. Mo le mauaina o faʻamaoni saʻo, o loʻo faʻaaogaina se masini eletise oxidase.
  3. O le Bionime 300 e lauiloa tele i le maʻisuka, o loʻo i ai se pepa faʻatusa faigofie. Pe a faʻaogaina lenei meafaigaluega, o loʻo maua faʻamatalaga auʻiliʻili pe a maeʻa le 8 sekone.
  4. O le Bionime 550 o loʻo iai se mafaufauga gafatia e mafai ai e oe ona faʻasaoina mea mulimuli 500. E faia aunoa le fodula. O le faʻaaliga o loʻo i ai se faʻalauiloa lelei.

Glucometer ma faʻataʻitaʻiga

O le bionime toto sugar mita e galue ma fasi siaki o loʻo i ai le afifi o tagata taitoatasi ma e faigofie ona faʻaaoga.

E tulaga ese i latou o lo o ufitia o latou luga i paʻu auro e faʻapipiʻiina - o ia ituaiga mea e maua ai le tele o le faʻalogoina i le tuufaatasiga o le toto o le suʻega, o lea latou te maua ai le sao sili ona saʻo pe a maeʻa le suʻega.

O se vaega itiiti o auro e faʻaaogaina e le au gaosi oloa mo le mafuaʻaga o lenei uamea ei ai se vailaʻau faʻapitoa faapitoa e maua ai le maualuga o le eletise elekene. O lenei faʻamaoniga e afaina ai le saʻo atoatoa o faʻamatalaga na mauaina pe a faʻaaoga fasi sikola i le mita.

Ma o le a le faʻaumatia a latou galuega, e tatau ona teuina i se mea pogisa. Aveese mai le susulu o le la.

E faʻapefea ona faia le sampling samples i le maʻisuka

Aʻo leʻi faia se suʻega toto, e tatau ona suʻesuʻe i faatonuga mo le faʻaaoga ma mulimuli i ana fautuaga.

  • E manaʻomia lou mulumulu o ou lima i le fasimoli ma fufulu i se mama mama.
  • O le lalaga ua faʻapipiʻiina i le pen-piercer, ua filifilia le loloto o le loloto e manaʻomia. Mo le paʻu mimiti, o se faailo o le 2-3 e talafeagai, ae mo le faʻafefe, e tatau ona e filifilia se faailoga sili atu.
  • A maeʻa ona faʻapipiʻi le laasaga o le suʻega, o le a faʻaalia le mita.
  • E tatau ona e faʻatali seʻia oʻo mai le faʻamaloilo ma se pa'ū pa'ū i luga o le faʻaaliga.
  • Ua tuʻia le tamatamailima i se peni pipili. O le mataua muamua e soloina i le fulufulu mamoe. Ma o le lona lua o loʻo tuʻuina atu i totonu o le suʻega.
  • A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻaalia le suega i le faʻaaliga.
  • A maeʻa le auʻiliʻiliga, e tatau ona aveese le taʻavale.

Uiga

  • Ituaiga Fua: Electrochimic
  • Faaali atu: ioe
  • Fua faʻatatau: glucose
  • Fua o Fuataga (mmol / L): 2.2-33.3 mmol / L
  • Fua o le fuataga (sec.): E oʻo i le 5 sec.
  • Fua o le Toto toto (μl): 1
  • Faʻavasegaina o iuga: mo le toto toto atoa
  • Fuainumera o fua o loʻo teuina i le manatua: 360
  • Le numera o aso mo le fuafuaina o le tau aoga: 7, 14, 21, 28 aso
  • Pepa o suega-coding: ioe
  • Filifiliga o faʻaliliuga mo le PC, iOS ma le Android: leai
  • Aʻo leʻi oʻo i le Taʻaloga o le Taʻu: Leai
  • Galuega leo: leai
  • Pusa o le eletise: CR2032

Tuuina atu i ofisa o le "New Mail" i Iukureini atoa

Tuuina atu taimi

Tuuina atu o tau - e tusa ai ma tau o "New Mail". Auiliiliga iinei: novaposhta.ua

I le faia o se poloaiga, o le saite e fuaina ai le tau o le faʻapipiʻi faʻafuaseʻi, e faʻavae i luga o le "mamafa mamafa" o le tuʻuina atu. Matou te faʻaogaina le fua faʻatatau:

Vailaau eletiseLe tau o le tuʻuina atu i le faleteuoloa New MailO le tau o le faʻatulagaina faʻapitoa "i le faitotoa"
14555
25057
55565
106570
158085
30100105

I le averesi, o le tuʻuina atu o le 1-3 aso, ao faagasolo le poloaiga, matou malilie faatasi ma oe i le aso na tuʻuina atu ao leʻi tuʻuina atu oloa.

Poloaiga e itiiti ifo i le 100UAH. na o le totogiina

Totogi Faʻatau

  • Faʻasala tupe. Tinoitupe i le tuʻuina atu i luga o le mauaina o oloa i le tulaga o le tuʻuina atu o le poloaiga. Faʻalogo, ua totogi le tautua! O le tau o le auʻaunaga e fuafua e tusa ai ma le fua faʻatatau 20 UAH + 2% o le aofaiga o le aofaiga. Le tele o faʻamatalaga i luga o le site novaposhta.ua
  • Faletupe Faletupe. Muamua i luga o le pepa o aitalafu. Ina ia aloese mai au tau faaopoopo, matou te fautuaina lenei auala e totogi ai.

Tuuina atu o oloa i atunuu CIS

Na o vailaʻau faʻasaina e faʻatagaina mo femalagaiga faavaomalo e mafai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻasalalauga a Ukrposhta, e mafai ona e mauaina oloa na faʻatonuina i Rusia, Belarus, Kazakhstan, Armenia ma isi atunuu CIS. I le averesi, o le auina atu e 1-2 vaiaso, ao faagasolo le poloaiga, matou te malilie faatasi ma oe i le aso na tuʻuina atu ao leʻi tuʻuina atu oloa.

Tau faʻatatau - e tusa ai ma tau o le kamupani "Ukrposhta" Faʻamatalaga i le initaneti mo le fuafuaina o tau o le faʻatagaina - https://ukrposhta.ua

E mafai ona e totogiina le poloaiga e ala i le totogi muamua i le tinoitupe, e ala i le tuʻuina atu o tupe i se teugatupe o loʻo iai nei. A maeʻa ona maua tupe i le teugatupe o loʻo iai nei, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le matou pule ma faʻatasi le malie i tulaga uma e faʻatagaina.

Tuuina atu o oloa i soo se mea i le lalolagi

Na o vailaʻau faʻasaina e faʻatagaina mo femalagaiga faavaomalo e mafai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻasalalauga a Ukrposhta, e mafai ona e mauaina mea na faʻatonuina i soo se mea o le lalolagi. I le averesi, o le auina atu e 1-2 vaiaso, ao faagasolo le poloaiga, matou te malilie faatasi ma oe i le aso na tuʻuina atu ao leʻi tuʻuina atu oloa.

Tau faʻatatau - https://ukrposhta.ua

E mafai ona e totogiina le poloaiga e ala i le totogi muamua i le tinoitupe, e ala i le tuʻuina atu o tupe i se teugatupe o loʻo iai nei. A maeʻa ona maua tupe i le teugatupe o loʻo iai nei, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le matou pule ma faʻatasi le malie i tulaga uma e faʻatagaina.

Āiga ma Faʻamanuiaga

O fua nei o le mita Longevita:

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

  • maualuga tulaga o galuega tauave
  • faigofie ona faʻaaogaina
  • faʻalelei lagona
  • tele lapoa lapisi
  • manatua e oo i le 75 suega,
  • se seti o le 25 suʻega faʻataʻitaʻiga ma lalaga,
  • toto maualalo maualalo mo siama,
  • faʻamaumauga faʻaauau.

O le galuega a le mita o le fuaina o le kulūkose.

O le maualuga o le taimi nei e mafua mai i le fegalegaleaiga o le vailaʻau i luga o le suʻega ma le suka, e mafai ai ona e fuaina le maualuga o le glycemia. O le taimi suʻesuʻe e naʻo le 10 sekone. O loʻo faʻaalia ia taunuuga, lea e mafai ai e oe vave ona faʻatautaia le fua faatatau ole inisalini. E le gata i lea, o faʻamaumauga faʻamaumauga e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o faʻamatalaga. O lenei auala o le a fesoasoani, pe a tatau ai, e faʻafesoʻotaʻi ma fetuunai le olaga faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga.

Faʻamatalaga Faʻatekinolosi o le Meli o le Lumeli

O le mita e gaosia i Peretania, lea e taʻu mai ai le maualuga o lona uiga. O le faʻailoga e le faʻamaonia, ma e leai se tapulaa o le faʻamaoniga. Mo le fuaina o le kulukose i se pa'ū o le toto atoa, o loʻo faʻaaogaina se metotia o le auiliiliga o elekene. E mafai e le masini ona iloa fesuiaiga i le maualuga o le suka i le range mai le 1.66 i le 33.3 mmol / l, o faʻamaumauga e sao, e le o aofia ai le totogi. E i ai le mana e manatuaina e oʻo atu i le 180 faʻataʻitaʻiga. Lua maa AAA e lava mo le 1000 faauigaga. O le tele o faʻasalalauga e maua ai le mafai gafatia faʻapitoa i ata, lea e fetaui mo tagata matutua ma tagata gasegase e faʻaleagaina le vaai. Mafai ona galue i tulaga o le vevela mai le 10 i le 40 tikeri ma le susu e oo i le 90%. Ole numera o suʻega faʻasolosolo ma le faʻaaogaina i le pusa mata o le 25. Poʻo 300 g ma le maualuga 20 × 12 × 5 cm e faʻataga ai oe e ave le mita faʻatasi ma oe.

Faatonuga mo le faaaogaina

E mafai ona e faʻatulagaina le mita i le lima poʻo le aunoa. O le taualumaga mo le fuaina e faʻaaoga ai se glucometer:

  1. Faʻaofi maʻa ma faʻafano le masini.
  2. Aʻo leʻi fua saʻo le kulūkose, seti le aso ma le taimi.
  3. Faasolo le ki autu ma faatali mo le faailo. Aua e te fefe pe afai e liliu le masini mo sina taimi.
  4. Tuu le lalaga i totonu o se sola faapitoa, filifili se faailoga i luga o le masini mo le suʻe toto.
  5. Sue le uila i le auala atoa ma faapipii le fasi siaki i le uafu na faʻamoemoe mo i latou.
  6. Ina ia tuʻituʻi se tamatamailima i se laʻau, faʻaaoga se mataʻu o le toto i le laina o le suʻega.
  7. Faatali 10 sec. ao le i mauaina ma faʻaalia iuga i luga o le faʻaaliga poʻo le setiina o le aunoa.
  8. O le faagasologa o le aveina o le toto e talitutusa lava.

O le Longevita mita e faigofie ona faʻaaoga. Ae ui i lea, o le tagata gasegase e tatau ona mafai ona faʻamatalaina iuga. Laititi faʻasolosolo, faʻaogaina ma lautele le atinaʻe, mamanuina mo le faʻaogaina lelei o tagata. E mafai ona fua le maualuga o le suka ma faʻataunuʻuina i soo se taimi. O le masini e talafeagai foi mo tamaiti. O le mita o se mea faigaluega ma faigofie. E taua tele le faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaogaina ma pepa faʻatasi. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻatauina o masini faʻanoanoa po o le le faʻaaogaina.

Glucometer Selection Filifiliga

O le saʻo aʻiaʻi o se mea autu. I lenei itu, e sili atu le lelei o gluceters i fafo, ae e oʻo lava ia i latou, o le sese o le taunuuga e mafai ona ese mai le 5 i le 20 pasene. E manatu lenei mea o le masani. O mea eseese e mafai ona aʻafia ai le saʻo atoatoa o fuataga, e aofia ai le faʻamautinoaina o vailaʻau, faʻaoga le talafeagai o le masini, poʻo le le tausisia o tulaga e teu ai mo fasi siaki.

E tatau ona faʻalogo i le tele o le taimi e faʻaaluina i se suʻega toto ma le tuʻuina atu o se iuga. O le saoasaoa o le mita, o le lelei. E masani lava, o le faʻatulagaga e alu mai le 4 i le 7 sekone, i le taimi o le taunuʻuga, e tuʻuina atu e le masini se faailo leo.

Malosiaga o mafaufauga

O le mita ei ai lona mafaufau i totonu, e mafai ona taulotoina fua o fua. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, o le numera o taunuʻuga e teuina i le manatua e eseese mai le 10 i le 500. Aʻo leʻi faʻatau, e fautuaina e filifili pe fia ni faailoga ou te manaʻo e teu i le mafaufau o le masini. E masani lava o se fuainumera mai le 10 i le 20.

Fua faʻatatau

O nisi mamanu e fuafua fuaina le fua faatatau o fua o fua. O se vaega aoga lenei e mafai ai e oe ona sili atu ona mataʻituina lou soifua maloloina ma le faʻaaliga e tusa lava pe laʻititi mea laiti mai le masani. E faʻatatau i le kamupanī, e mafai e le au glucometers ona fua iʻuga mo le vaiaso, lua, masina, ma mo le 3 masina, ia amanaʻia, aʻo leʻi oʻo i le taimi o taumafataga, sa faia se suʻesuʻega.

Faʻaaogaina

O le tau o faʻataʻitaʻiga e tatau ona taugofie, aua e manaʻomia lou faʻatau faʻatau. O le taugofie o oloa ia o le gaosiga o fale. O le eseesega i le tau, pe a faʻatusatusa i Amerika poʻo Siamani e gaosi oloa, e mafai ona ausia le 50 pasene.

Aʻo leʻi faʻaaogaina se vaega fou o suʻega, e tatau ona faʻatulaga le masini. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻi le pu (aofia ai) ma ulufale i le tulafono talafeagai. O le a faigata tele mo tagata matutua o le matutua ona taulimaina lenei galuega, mo i latou e sili atu le faʻatau o faʻataʻitaʻiga e faʻatino ai le fesuiaiga i le taimi faʻapitoa.

O le telē o le masini ma lona faʻatusatusaina o se vaega tāua pe afai e te manaʻo e ave le mita faʻatasi ma oe. E te le tuʻuina se masini tele i totonu o lau taga, ma o le a le fetaui i totonu o se tamai taga lima.

Isi avanoa

O le tele o mita o le kulukose o le toto i aso nei o loʻo faʻaalia i galuega faaopoopo, e aofia ai:

  • Le aofaiga o le mafaufau loloto.
  • Lapataiga leo e uiga i le toto maualuga o suka.
  • O le siakiina o le toto maualuga e mafai ai e oe ona tutusa le fua o le toto ma le toto maualuga.
  • Faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta a le tagata lava ia, o lea e mafai ai ona e vave faʻafeiloaʻi faʻamaumauga mai le tonometa memory i se PC.
  • Siʻufofoga leo o gaioiga taʻitasi. O le galuega e sili ona talafeagai mo tagata e maualalo le vaʻaia, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faia o se mea sese.
  • O se faʻamautinoaga faaopoopo o le maualuga o le cholesterol toto. O lenei galuega e avanoa mo CleverCheck TD-4227A, SensoCard Plus, ma isi.

Mafuaaga o faʻamatalaga sese o fualaau faʻasaina faʻaosoina e se tagata maʻi

O le glucometer mini gamma e lauiloa, o lona faʻatulagaga o loʻo faʻaalia ai le masini e avea o se mita talafeagai ma lelei, lelei mo le aveina faatasi ma oe. E le manaʻomia ona faʻapipiʻi; e oo atu i le 20 fua o fuataga e mafai ona teu i le mafaufau. Mo le faʻatau i le Russian Federation ua maeʻa e pei ona taua i lalo:

  1. Pipi
  2. Cell
  3. Vaevaega 10 pcs.,
  4. Lancets 10 pcs.,
  5. Cable mo fesootaiga ma se PC,
  6. Faatonuga pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini,
  7. Tusi faʻamaonia.

I nisi tulaga, e mafai foi ona faʻapipiʻiina se mea e teu ai. O le seti e mafai pe ono le aofia ai se siʻila. O le tau faʻatatau o sea masini i Moscow e mai le 1,000 i le 2000 rubles, e fuafua i le faʻataʻitaʻiga ma le faʻatulagaga.

Le lelei ma le le lelei o le konekarate o le konekarate o le Contour TS

E le gata i le faigofie tele, o lenei masini e aofia ai le tele o isi faʻamanuiaga:

  • Le tau maualalo o le toto. Ina ia fua le glucometer, na o le 0.6 microliters o le toto e manaʻomia.
  • Faailoaina aloaia o ituaiga o mea faigaluega.
  • Faʻailoga laiti. I le maualuga o le maualuga o le maualuga i lalo ifo o le 4.1 mm / L, o le sese o le ai lalo o le 0.80.
  • Biosensor technology, lea e faafaigofieina ai le faaaogaina o le mita "Contour TS" mo tagata eseese e aunoa ma se isi faatulagaga.
  • Le i ai o le tapunia aunoa.
  • Le oloa o le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta patino.
  • Laititi Alert Battery.
  • Fale puipui.
  • Uiga maualuga.
  • Faʻaaoga faigofie o le masini.

O mea le lelei e aofia ai le leai o se mea i le faatulagaga muamua. E le gata i lea, na matauina e le aufaʻatasi le i ai o na o le 10 suʻega o suʻega, aua o faʻamaumauga faʻapitoa e tuʻuina atu ma le faʻatulagaga o le masina faʻaaogaina. O le toʻatele o tagata e maasiasi i le suʻega 8-lona lua, aʻo faia faʻamalologa i le 4 sekone. O le faʻaleleiaina o loʻo faia i le plasma, lea o le faasiliga o le suka e sili atu i le 11%. O lona uiga o faʻatasi ma le glucose meter results results e faʻateleina i le 1.12.

Filifiliga ma mea faʻaaoga

O le Bayer "Contour TS" glucometer ua saunia lelei i le masini lava ia, isi mea faaopoopo, isi mea ma tusi talafeagai. E tuʻuina atu foi i se tulaga talafeagai mo le felauaiga o le masini, se masini sampling toto, se pepa faʻataonia. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani e malamalama i faʻaaliga. O le masini e le o iai ni laupepa - e faʻatau faʻatau eseese i falemaʻi poʻo faleoloa faapitoa. O le tau o le 10 fasi vaega e mai i le 700 i le 900 rubles, lea e mafua mai i le tau o le konekarate TS glucometer 900-1000 rubles.

E naʻo le tasi le taimi e faʻaaogaina ai le suʻega, o lea e taua ai le malamalama o le tausaga e tasi, e tusa ma le fua o aso taitasi, e tusa ma le 30,000 rubles e manaʻomia e faʻatau ai mea fou.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O faailoga autu o le glucometer e aofia ai:

  • O le suʻega e faia ile 8 sekone.
  • Mai le 0.6 microliters o le toto mo le suʻega.
  • 15-500 mg / dl fuataga.
  • Manatuaga mo le 250 suʻega mulimuli.
  • Tasi le maa i le 1000 suega.
  • O le vevela mo gaoioiga masani e 6-40 tikeri.

Glucometer longngevita

Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Malo Rusia: "Faʻasese le mita ma suʻe suʻega. Leai Metformin, Diabetes, Siofor, Glucophage ma Januvius! Talia o ia i lenei mea. "

Mo le tele o tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi eseese, e taua le mataʻituina lelei o le tino o le tino.

Lisi o mataupu:

E talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona pulea le faʻaaogaina o vailaʻau ma ia pulea le faia o fua talafeagai mo soʻo se taufaʻatau i le soifua maloloina ma le soifua manuia. O se tasi o vaega sili ona toatele o ituaiga o tagata i le lalolagi atoa o le maʻisuka.

Latou te sili ona fiafia i mea eseese o meafaifaaili ma meafaigaluega faʻaonapo nei e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga tatau i se auala sili ona faigofie ma faigofie. O se masini pei o se glucometer e mafai ai e oe ona pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

LONGEVITA glucometers ua manatu o se tasi o mea sili ona faigofie ma sili ona faigofie i la latou vasega.

Faamatalaga o le mita Longevita

I fafo atu, o le LONGEVITA mita e sili atu i le pager tele-screen nai lo se masini faʻapitoa faʻafomaʻi. I le auala, i le avea ai ma tagata e faʻaogaina le tusi masini, o se laupepa faigofie tele e sili atu. E lelei mo tagata e maualalo le vaʻaia faʻapea foi ma tagata matutua.

O le mafai ona vaʻavaʻai manino i le fua o le fua e matua taua tele i tagata faʻaoga. E tele lava ina fuafua le filifiliga o lenei masini faapitoa. E maua le toto e ala i le tipiina o le paʻu ma se lanini faapitoa. E mafai ona fetuunai le maualuga o le tau.

O tagata e sili atu le paʻu ma le paʻu o le paʻu o le a mafai ona fetuunai le umi o le nila faapitoa mo i latou lava, e aunoa ma le feagai ma ni faʻafitauli. O le pusa e aofia ai se aofaʻiga o laupepa ma suʻega faʻataʻitaʻiga e fua ai.

Glucose, lea o loo i ai i toto ua filifilia, e mautinoa lava e ulu atu i se tali patino ma ni eletise faapitoa o loʻo i luga ole fasi suʻega. O se taunuuga, o le eletise eletise e maua. O lenei mea e faʻaosofia ai le tali atu o le vailaʻau e faʻagasolo ai i se auala faapitoa.

O taunuuga o loʻo faʻatulagaina e le mita LONGEVITA ma o loʻo faʻaalia loa i luga o le mata. E faʻavae i luga o faʻamatalaga o le masini, e mafai ona e fetuunai fualaau, meaʻai poʻo le avega.

Tau, mea e faatau ai

E toe manaʻo foʻi fomaʻi e faʻatautaia le maʻisuka. O loʻo i ai se togafitiga faʻaonaponei faʻaonaponei Europa, ae latou te fifilemu e uiga i ai. O lena.

O le tau o le masini i Rusia e tusa ma le tutusa ma rubles. E sili atu le faʻatau o le masini i falemaʻi poʻo i totonu o falemaʻi ua faamaonia. Pe a faʻatau, e sili atu le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga ma faʻamaumauga uma ina ia mafai ona aloese mai le faʻatauina o masini e le faʻamaonia pe leʻi pasia le pule.

Sa ou maua le maʻisuka mo le 31 tausaga. Ua soifua maloloina nei o ia. Ae, o nei capsules e le avanoa mo tagata masani, latou te le mananao e faʻatau atu falemaʻi, e le aoga mo i latou.

Faʻamatalaga i le Longevita Glucometer. Le lelei ma lelei. Tala Fou

Mo tagata e maua i le maʻisuka, e taua tele le fuaina o le toto suka, aua o le fua o le suka poʻo le inisalini e faalagolago i lenei mea.

E aliali mai o le mita o le kulukose toto e mafai ona aʻafia ai le toto toto. O faila o le "Ola ola maloloina!" O le a taʻuina atu ia te oe le mea e tatau ona e sailia pe a fua le maualuga o suka i le mita o le kulukose toto.

Vaʻai le faʻasalaga atoatoa iinei: https://youtu.be/XDGLz9NMiao

Manatu faʻapitoa i ni lauiloa iloga o glucometers. Fautuaga mo le filifilia o le fale sili ona lelei ile fale i le http://diabetiky.com/glyukometry/

Faatusatusaga o glucometers. O le fea mita e sili atu? E faapefea ona filifili se glucometer? Ae filifili pea le mita o le kulukose toto? Atonu o lenei vitio o le a fesoasoani ia te oe. online store http://thediabetica.com/ vaega i VKontakte http://vk.com/thediabetica mo fesili uma imeli e puipuia

O le Longevita mita e aoga ma faigofie ona faʻaoga. O loʻo i ai se mamanu talafeagai. O se faaaliga tele e faʻaleleia ai le faʻaaogaina o lenei mita. O le Longevita glucometer o loʻo i ai se manatua mo le 75 fuataga ma ua faʻapipiʻiina ma 25 pusi sikoa ma 25 lekone.

Faʻaaliga tele Faʻaaliga taimi 10 sekone O le lautele o le fuataga (1.66 - 33.33 mmol / L) Laititi o le toto mo le auʻiliʻili (2.5 μl) Faʻamanatuga mo 70 fuataga ma le faʻaaliga o le aso ma le taimi o le fuataga 25 pepa faʻataʻitaʻiga ma le 25 lancets aofia ai le faʻamaonia le leai http: / / dopomoga.

Aotelega o le OneTouch Filifili Glucometer faigofie (VanTouch Select Simple) faleoloa i le initaneti: http://medilife.com.

ua / katalog / medtehnika-dlya-doma / glyukometry-test-poloski / O le a se coupon ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina? - http://medilife.com.ua/index.

Glucometer Longevita + numera o suʻega 25 e faʻatau i falemaʻi faʻapitoa i luga o le initaneti (Medsklad.com.ua)

O le lisi o le Longevita glucometer o se faigofie faigofie ona faʻaogaina, maualuga le saʻo ma tele-telefoni mo le fuaina o le aofaʻi o le kulukose i le toto o le tagata. E mafai ona e faʻatau se lisi o le Longevita glucometer i luga o le initaneti medsklad.com.ua ile tau talafeagai.

O loʻo faʻatautaia Iukilani, Poltava, Zaporozhye, Kharkov, Donetsk, Krivoy Rog, Chernihiv, Kherson, Lutsk, Kremenchug, Vinnitsa, ma isi vaega o le atunuu.

Tuua Lau Faamatalaga