Auala e ave ai le fualaau faasaina cardiomagnyl - tuufaatasiga, faatonuga mo le faaaogaina, aafiaga i le itu ma analogues

Pe a leaga le tino o le tino, e suia le suavai ma le viscosity o le toto. O plasma matutu e mafai ona afaina ai le fatu cardiovascular, o le mea lea o fomaʻi e sili atu i le 40 tausaga le matua o loʻo faʻatagaina le faʻataunuʻu o le toto. O le fualaau faasaina Cardiomagnyl o se faamanuiaga, o le gaioiga ma le afaina o le a talanoaina i lalo, ua faatonuina mo le faaaogaina i ituaiga maʻi o toto toto poo le loto ma mo le puipuia. O nei fualaau e le mafai ona onosaʻi pe faʻamautuina mo oe lava, talu ai ei ai a latou faʻasagaga ma aʻafiaga itu.

O le a le Cardiomagnyl

Ole vailaʻau e le o le narcoti lenei o fualaau faʻasaina lea e faʻaaogaina e puipuia ai le atinaʻeina o le fatu o le fatu ma le thrombosis i tagata maʻi e iai tulaga faʻalavelave. O le anti-inflammatory properties o Cardiomagnyl e fesootaʻi ma le taofiofia o le faaputuga platelet o le tuufaatasia o sela o le toto, o lona uiga, latou te puipuia le thrombosis. O le fualaau faasaina ua faamaonia i le faiga o fatuga, o le mea lea e tatau ai mo le tele o tagata gasegase e maua i maʻi fatu.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le vailaʻau e gaosia i Tenimaka e le kamupani komipiuta a Nycomed. Cardiomagnyl o loʻo maua i foliga o oval po o loto. O lapisi ua teuina i totonu o fagu tioata enaena o le 30 po o le 100 fasipepa. O vaega taua o Cardiomagnyl o le acetylsalicylic acid (ASA) ma le magnesium hydroxyide. Tagata faʻatau: cellulose, starch, talc, propylene glycol, magnesium stearate. I le oval, e tasi le papalama e aofia ai le 150 mg doses o acetylsalicylic acid ma le 30, 39 mg o le magnesium hydroxide. I totonu o fatu, o le tui o le 75 mg o le acetylsalicylic acid ma le 15, 2 mg o le magnesium hydroxide.

Cardiomagnyl Action

O le aoga aoga Cardiomagnyl o loʻo faʻamatala manino mai i faatonuga. O le faʻaaogaina o le vailaau oona e puipuia ai le faʻaauau (faʻaopoopoga) o platelets, mafua mai i le gaosiga o le thromboxane. Acetylsalicylic acid e galue i luga o lenei masini i ni itu eseese - e faʻaitiitia ai le vevela o le tino, faʻasaʻo ai le tiga, afaina. O le magnesium hydroxide e fesoasoani e puipuia ai le faʻaleagaina o puipui o le vaega o meaʻai e ala i le faʻaleagaina o le ASA. Ulufale atu i le fegalegaleaiga ma le suka o le chlorhydric ma le sua oona, e ufiufi ai le mucosa gastric ma se ata puipui.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma aʻafiaga o le ASA ma isi vaega o Cardiomagnyl, o le vailaʻau ua faatonuina e le gata mo togafitiga ma le puipuiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system. O le vailaau ua faatonuina e puipuia ai pupuni toto pe a uma le taotoga mo le angioplasty coronary poʻo le coronary artery e alo ese mai le faapipiiina. O faʻamatalaga autu:

  • gasegase o le myocardial,
  • ogaoga masani po o le gasegase maualuga,
  • faʻataʻitaʻiga
  • puipuiga o le faamai o mea e fai,
  • cerebrovascular accident,
  • migraines o le le iloa mai.

Cardiomagnyl, o se vailaʻau faʻamaʻi-le-steroidal anti-inflammatory, e manuia ai tagata o loʻo lamatia. E aofia ai:

  • talafaasolopito o aiga o maʻi fatu fatu
  • afaina
  • hypercholesterolemia,
  • maʻisuka malosi
  • ogaoga maualuga.

Faatonuga mo le faaaogaina Cardiomagnyl

E tusa ai ma le faʻamatalaga, e tatau ona foloina fualaau e aunoa ma le tunu, ona fufulu ai lea i le vai. I le faigata i le foloina, e mafai ona nutimomoia i se auala faigofie. Afai e ave le fualaau faasaina - muamua pe a uma ona 'ai, i le taeao po o le afiafi, e le afaina, aua e le afaina ai le aoga ma le aoga o le fualaau faasaina. Afai i le taimi o le puleaina ole vailaʻau Cardiomagnyl o loʻo i ai aʻafiaga le talafeagai mai le gastrointestinal tract, e sili atu le faʻaaogaina o fualaau faasaina pe a uma se taumafataga.

Mo togafitiga faafomaʻi

O le fualaau faasaina cardiomagnyl - o aoga, aafiaga ma afaina e faalagolago i le sao saʻo. O tagata maʻi e le atoatoa le cardiovascular ua faʻamatalaina 1 papalama 1 taimi / aso. O le fua muamua mo le aʻoga masani o le 2 pcs./day. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le myocardial ma le angina pectoris, e oʻo atu i le 6 papa / aso o loʻo faʻatulagaina, ma e tatau ona vave amata le togafitiga pe a maeʻa le osofaʻiga. O le togafitiga e faʻamoemoeina e le fomaʻi i tulaga taʻitasi, ina ia le afaina ai le tagata maʻi.

Mo le gaphylaxis

Faʻafefea ona ave Cardiomagnyl mo le puipuia o le stroke, fatu fatu ma isi maʻi, o le a taʻu atu e le fomaʻi ia te oe taitoatasi. E tusa ai ma faʻamatalaga mo le faʻaleleiina o le angina, e tatau ona e inu 1 papalama 0, 75 mg 1 taimi / aso. Mo le puipuia o le fatu fatu, o le fua lava lea e tasi ua faatonuina. O togafitiga faʻapitoa e faia mo se taimi umi. O le puipuia o le thrombosis o le cerebral e manaʻomia ai le faʻaaogaina umi o le Cardiomagnyl. Ina ia taofia le toe-thrombosis, faaaoga 2 pusa o le 150 mg i le aso.

Mo le toto toto

A o leʻi faatonuina le Cardiomagnyl e faʻafefeteina se plasma mafiafia, e tatau i le fomaʻi ona tuʻu le tagata maʻi i se suʻega o le tui tui. Afai ei ai ni aʻafiaga leaga, o le a fautuaina e le fomaʻi le ave o le vailaʻau mo aso e 10 i le 75 mg, a maeʻa ona e toe alu i le toe suʻesuʻega. O se auala faapena o le a faʻaalia ai le aoga o fualaau.

Umi o le taimi o le ulufale

O le umi o togafitiga ma Cardiomagnyl e mafai ona tumau mai le tele o vaiaso i le olaga atoa. O se vailaau e faʻamaonia le amanaia o faʻamaʻi ma aʻafiaga, ona o le faʻatagaina o le fualaau faasaina i nisi o tulaga faʻalesoifua maloloina. O nisi taimi e fautuaina e fomaʻi le faia o se malologa i le taimi o togafitiga. O le umi o le faʻatagaina e faʻamoemoeina e le fomaʻi mai.

O le a le matua e mafai ona ou ave

O le fualaau faasaina cardiomagnyl - o se tamaoaiga o ana pharmacokinetics ma mea leaga e iloa e fomai, e le o faatonuina mo alii ei lalo ifo o le 40 tausaga le matutua ma tamaitai ei lalo ifo o le 50 o tausaga. E mafua mai i le mea moni e sili atu le lamatia o maʻi o le cerebrovascular ma le tupu o maʻi fatu. O tagata laiti e itiiti lava le aʻafia o le fatu, ae o loʻo i ai se tulaga lamatia o le toto ile toto ile faʻaaoga umi ole Cardiomagnyl.

Fesoʻotaiga ma isi vailaʻau

O le faaaogaina tutusa o Cardiomagnyl ma thrombolytics, anticoagulants, antiplatelet o fualaau oona e faaleagaina ai le toto totoga, o le mea lea, o lo latou faʻaaogaina o se maualuga maualuga o le faamaligiina o le gastrointestinal poʻo isi nofoaga. O le faʻaaogaina vave o le ASA mo togafitiga faʻapitoa poʻo le faʻasolosolo e mafai ona faaosofia ai le bronchospasm, o lea e faʻasalalau ai ma le faʻaeteete i tagata e maua i le fulafula poʻo le faʻamaʻi. O le inuina o le ava malosi ma Cardiomagnyl e matautia tele, talu ai o se tuufaatasiga e afaina ai le tulaga o le fualaau oona.

Faʻaiʻuga o Cardiomagnyl

I le tulaga o le sologa lelei poʻo le maeʻa ona faʻaaoga e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, o le vailaʻau e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli leaga. O le tulaga sili ona lamatia o le afaina o le faiʻai. Isi aʻafiaga o Cardiomagnyl:

  • moe le moe
  • tinisitus
  • le fiafia, moe,
  • le lelei le faamaopoopoina o gaoioiga
  • tiga o le ulu
  • vavalalata o le paʻu,
  • faateleina le toto
  • tui
  • anaemia
  • paʻu o le fatu, manava o le manava,
  • laryngeal edema,
  • paʻu o le paʻu,
  • osofaʻi anaphylactic,
  • afaina o le manava
  • stomatitis
  • eosinophilia
  • agranulocytosis,
  • moprotrombinemia.

Cardiognyl contraindications

E le mo tagata mamaʻi uma, o fualaau oona i togafitiga ma le puipuia o faamaʻi cardiovascular. O nisi tuufaatasiga o Cardiomagnyl ma nisi o tulaga e faasaina ai le faaaogaina o lenei vailaau. Faʻasalaga tele, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia mo le toilalo. Faʻailoga matuia:

  • faʻataʻitaʻiga uma o le maʻitaga
  • lactation
  • le faapalepale i le acetylsalicylic acid,
  • gasegase po o le soloia o le manava,
  • hemophilia
  • talafaasolopito o le tafe toto ma le afaina,
  • tausaga e 18 tausaga.

Cardiomagnyl analogues

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i soo se fale talavai i Moscow ma St. Petersburg. Afai e le mafai ona e faatauina Cardiomagnyl i se tau taugofie, ona faigofie lea ona e siaki i luga o le initaneti. O le faʻatau mai i le fesoʻotaiga o le a sili atu le tau-aoga pe afai e faʻatau sau faʻamatalaga i le taimi e tasi. Afai o Cardiomagnyl - o le manuia ma le faʻaleagaina o loʻo faʻamatalaina i luga, e le talafeagai mo le tagata maʻi mo soʻo se mafuaʻaga, e mafai e le cardiologist ona faʻamatalaina fualaau tutusa e togafitia:

Katerina Lvovna, 66 tausaga I le taimi muamua sa ou le iloa po o le a le umi e mafai ai ona ou aveina Cardiomagnyl e aunoa ma se malologa, o lea na ou faatauina mai ai se pusa se tasi. O le tau mo aʻu e maualuga - 340 rubles i le 100 vaega. Ua leva ona ou mafaufau i le auala e sui ai Cardiomagnyl. Ae na fautuaina e se tuaoi se mea e faatau ai i totonu o le sili atu taugofie. Na vave ona ou faatauina ni faaputuga se 5 i luga o le Initaneti i se tau e 250 rubles - o se teugatupe tele.

Eugene, 57 tausaga. Na ou faalogo tele e uiga i Cardiomagnyl, o se faamanuiaga ma se leaga ou te le i suesueina. Ou te iloa o loʻo faʻamatalaina mai toto toto, ae ua leva ona i ai le gout, lea e le mafai ona tuufaatasia uma vailaʻau. E ui lava na faatonuina e le fomai le Panangin, ae o loo ou faitau pea i le toe iloiloga e uiga i Cardiomagnyl - e viia e tagata ma tusia na o faamanuiaga. Sa ia filifilia mo lenei fualaau faasaina.

Larisa, 50 tausaga E leʻi faalogo i le matautia o Cardiomagnyl. Ou te iloa o le togafitiga o le cardiovascular o le fualaau sili lea ona lelei, o lea ou te le maua ai le faafitauli o le filifiliga ma e leai se manao e taumafai se isi mea. Na muai faatonuina e le fomai mo aʻu ia faatumauina le soifua maloloina i le 3 tausaga talu ai. Ou te inuina pills i vasega ma ni malologa puupuu, o lea e le faalavelave ai angina pectoris ia te au.

Tuua Lau Faamatalaga