Mea faʻasoifua maloloina ma metotia o le faʻaaogaina o le moth mum

I le sailiga o fualaau mo le tausia o le soifua maloloina i tulaga o le le lelei o le siʻosiʻomaga, popolega, le lelei o meaʻai, o se olaga le tauagafau, tatou te masani ona liliu atu i meaalofa o le natura, lea ua leva ona faʻaaogaina e fomaʻi masani. Tincture o moth miti o se tasi lea o auala, o le faʻaaoga lelei e afaina ai le tino o le tagata. E le gata i le mulimuli i isi vailaʻau, ae na fiafia foi tagata suʻesuʻe i le faʻamaloloina o lenei vailaʻau. E ui o le taimi nei, o vaega taua o lenei vailaau masani e leʻo malamalama lelei i ai.

Faamatalaga o le Moth pepe

Ole moa (moa pepe) o se fili matautia o pi, lea, i nisi taimi, e mafua ai le faaleagaina o le tausiga o beekeeping. Lapoʻa moth lafoaʻi fuamoa i totonu o le siva, mai le mea e aliali mai ai, e faasolosolo lava ona liua i le pupae. O le taimi atoa lenei (pe a ma le masina) e nofo le pest i totonu o fale mo pi ma ai a latou oloa: meli, honeycombs, wax.

I le taimi nei, o le tino o le moth larvae e faʻaputuina ai mea aoga e maua mai faatasi ma meaai i le ituaiga o pipi. I le laasaga o sauniuniga mo le fesuiaiga o caterpillars i le faiga o le pupation, o vaega tetele e sili ona aoga ma manuia. O le taimi lea na filifilia ai i latou mo le sauniuniga o togafitiga faafomaʻi e saogalemu mo le soifua maloloina ma faʻamalosia le tele o faʻamaʻi.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Lapatai i lalo o le igoa Bolshaya Ognevka, lea e leʻi liu ma e leʻi ola e tusa ma le 2 cm le umi, o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o se vailaʻau faʻamalolo lelei.

Tincture o moth miti (le igoa lona lua o le iniseti) o loʻo faʻaalia mo le faʻamalosi faʻatasi ma se lisi tele o faʻamaʻi ma pathologies:

  • Tusalaisa o okeni ma faiga: o meaʻai o le faiʻai, gastrointestinal tract, gaʻo o le lymph, o gaʻo, sooga, urinary, respiratory, center centered, system locomota. Faafetai i le enzyme - cerrase -, o le moa ma ona larvae wax digest. O le membrane o sela o le Koch bacillus - mycobacterium, o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o le maʻi, e tele lava ina tutusa ma se suauʻu eleelea e le toto. E vaeluaina e enzymes o le extract larvae, lea e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga faʻamaʻi ma puipuia le aʻafia o faʻamaʻi i totonu o vaʻaiga vavalalata. I se faaopoopoga, o le oloa e faaosofia ai le fausia o sela e mafai ona iai, faʻamalosi ai ana.
  • Paʻi cardiovascular. I le gaioiga laititi o le faʻaleagaina o le myocardial, o le oloa e faʻalelei ma foʻia ai maʻila, puipuia ai le fausia, faʻamālōlōina vaega o le necrotic, ma fausia ai sela maloloina o le myocardial, lea e faʻavaveina ai le toe faʻaleleia o galuega cardiomyocyte. Faateleina le tetee atu i angina pectoris, faʻamaʻi fatu fatu, arrhythmias. I nisi taimi, e faaitiitia ai faailoga o le toilalo o le fatu, faʻamaonia le pao o le fatu ma le bradycardia, tachycardia. Faʻaitiitia le manava manava. O se faʻasologa e puipuia ai le atinaʻeina o nei faʻamaʻi.
  • Malifa neoplasms. O le faʻaaogaina o le tincture e faʻateleina ai le ala o le faʻamaʻi ona o lona malosi malosi, anti-inflammatory, mea faʻamalosi. E faʻamalosia le faʻamalosi, e faʻamalosi le metabolism, ma faʻaleleia le tulaga lautele. O le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu mai le inu o vailaʻau, e aofia ai vailaau faʻasaʻi, ua faʻaitiitia. O le salalau o mea e faʻaleagaina ua faʻaitiitia, ma ua toe faʻaleagaina ai lela.
  • O le maʻi suka. Cerraza e momotu ai faʻamau o loʻo iai i totonu o toto, faʻamautuina le suka o le toto, ma faʻamaonia le gaioiga o le faiʻai. Faateleina le hemoglobin i le maʻisuka anemia. O le meafaigaluega e aʻafia ai i le maʻi papala e mafua mai i le maʻisuka.
  • O faʻamaʻi pipisi. O le oloa e faʻasolosolo ai le gaioiga o totoga o meaʻai, e aofia ai le ate, manava, pancreas, ma isi. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina i le cholecystitis, siafesa, gastritis, pancreatitis, ulia.
  • Faʻafitauli i lauroid. E lelei le togafitiga e tusa lava po o le a le faailo o le iodine i le tino. E fautuaina le faʻailoga aʻo faia le paluga pipi.
  • Faʻailogaina o le faʻaleleia o tane ma fafine. O le taotoga na faamaonia o se vailaau lelei mo togafitiga, faʻavaivaia o le galuega erectile, manaʻoga i feusuaʻiga, manatu maualalo o le sperm motive, faʻasolosolo o le gasegase, prostate adenoma, ituaiga eseese o le faalēmataʻu, faʻavalea, ma le toxicosis i le taimi o le maʻitaga. O le a faʻaitiitia ai faʻataʻitaʻiga i le taneopausal i fafine, e le gata o le toe faʻaleleia o le fausaga o siama endometrial, ae faʻamaonia ai foi le mafaufau loloto, faaleleia o le moe, ma le faʻatupulaia o le faʻatinoga. Faʻaleleia le tafe toto i totonu o le matua, faʻateleina avanoa e maua ai le fomaʻi.
  • Malosiaga o le tino. O le tagofia o fualaau faasaina e fautuaina mo le bronchitis, e aofia ai tamaiti, pneumonia, pagaisa, foma, emphysema, malulu. Faaitiitia soo se tale, e tusa lava po o le a le mafuaʻaga o ona foliga. Faʻaleleia galuega faʻaleleia o le mama.
  • Vailaau faʻamaʻi ma siama. Faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga i le ala o le epidemiological, e aʻafia ai ma le suka, o se mea e sili ona lelei, e faʻasaina ma togafitiga, e tusa lava pe le maua ni taunuuga lelei mai le faʻaaogaina o vailaʻau. Faʻaitiitia le ono ono iai ni faʻafitauli. Fesoasoani i le malulu malulu.
  • Faʻanoanoa popolevale, faʻafitauli lotovaivai. O le mauaina o mea e mafaufau i le mafaufau, o le siʻi mai i le anufe anufe o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tulaga o se tagata i le tele o maʻi atuatuvale, le mautonu le popole, atuatuvale, i vaitaimi o le atuatuvale. Faʻaleleia lagona, faʻamalosia le manatuaina, faʻaitiitia le faʻavauvau masani, gasegase faifai pea.
  • Ole maualuga ole maualuga ole maualuga ole maualuga. E fesoasoani e faʻamalosia ai vaa, o latou gafatia, faʻamavaeina ai le kolalala i totonu, ma taofia le atinaʻe o le atherosclerosis. Faʻateleina le faagasologa o le tafe toto i totonu o vaʻa o le totoga. Faʻateleina le mamafa o le toto.
  • Maʻi pipisi. O le faʻaaogaina o tinctures ei ai sona aoga aoga i luga o le tulaga o sooga ma le oona, osteochondrosis.

I le faʻaopopo atu i le togafiti o togafitiga, o le siʻosiʻo o moths o loʻo puipuia mai le matua, faʻaleleia le tulaga o le paʻu, faʻamalosia atili, faʻafefe mausali, sosolo. E ave e le au taʻavale ma le faʻamalositino malosi ina ia faʻateleina le maso maso, toe faʻaleleia le tino. I le taotoga, o le oloa o loʻo faʻaaogaina lelei i le taimi o le faʻasologaina ona o le gafatia e puipuia ai le faʻaalia o le maʻila, maʻila.

Mea tau vailaau ma fatuga

O faʻamalologa tele o faʻamalolo o le oloa o loʻo faʻamatalaina e lona vailaʻau kemikolo. E faaopoopo atu i le numera o le enzyme unique, e aofia ai isi vaega taua:

  • enzymes: puipuiga, lipases,
  • elemene: o le magnesium ma le zinc e sili atu ona tele, o loʻo i ai foi uʻamea, phosphorus, cobalt, potassium, manganese, chromium, copper, selenium, molybdenum,
  • nucleosides, nucleotides,
  • mea taua ma le taua ole amino (valine, histidine, phenylalanine, tyrosine, proline, aspartic ma glutamic acid), peptides,
  • masini eletise maualuga
  • Minerale ma le sertonin-like substances
  • gaʻo gaʻo, lipids,
  • siamoni
  • vitamini, bioflavonoids,
  • xanthine, hypoxanthine, ma isi.

O le vailaʻau e iai mea aoga:

  • antibacterial, antiviral, antimicrobial,
  • antioxidant, puipuia (puipui le ola ola mai aʻafiaga o aʻafiaga saoloto)
  • bronchodilator, mucolytic, anti-inflammatory,
  • fatufatuʻi, anti-tuberculosis,
  • tonic, tonic, faaleleia atili o mafaufau ma gaoioiga faaletino,
  • puipuiga faʻamaʻi, faʻamalosia le faʻaogaina o le tino,
  • toe faʻafoʻiina, faʻamalolo, faʻafefe, faʻamalosi, faʻamalosia, faafouina le fausaga o musele, masini, sela,
  • psychotropic, anti-stress,
  • hypocholesterolemic, faʻaitiitia le cholesterol toto.

O se faʻasolosolo e faasaga i le thrombophlebitis, veins varicose, aua e puipuia ai le foliga mai o lipoproteins, faʻamaʻi i le toto. Faʻaaogaina i le togafitiga o tamaiti, o le oloa e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tale, fiva, faʻaleleia toto.

Faʻamatalaga: o le tinio o moth larvae o loʻo i ai le meatotino e faʻaleleia ai le aoga o vailaau faʻamaʻi ma isi vailaʻau, aʻo le taimi lava lea e faʻaumatia ai o latou aʻafiaga.

Auala e ave

Ina ia aloese mai taunuuga lē lelei, e taua le i ai o se manatu pe faʻapefea ona faia se siʻosiʻomaga o le moa vao. E tatau ona matua pipii i le fua fautuaina, ole taimi tatau ole togafitiga. E faʻatatau i le faʻamaʻi, e 2 auala o le pulega: fafo ma tautala.

Faʻaaogaina i fafo mai foliga o se failauga poʻo se suauu, o le tincture o loʻo i ai le faʻamaʻi-inflammatory, faʻamaʻi manuʻa, faʻamaʻi pipisi, mea faʻamaʻi. O le a le mea e faʻamalolo ai le oloa? E fautuaina ina ia faʻaaogaina mo le furunculosis, herpes, o le afaina o le tino, o le tui o le pusa, o manuʻa e le faʻamalolo ai, o le vaʻaia, o le vaʻaia, o le malulu, o le mumu, o le gasegase o le malosi o le tino, paʻu faʻatasi, malulu, paʻu o le paʻu.

O le Chatterbox e faʻaaoga pei o lenei:

  1. ave 2 teaseti o tincture,
  2. faaopoopo i latou i le 33% dimexide solution,
  3. saturate le tali maua i se solo solo,
  4. tuʻu i totonu o se faʻafitauli i se nofoaga
  5. tuʻu mo le 2 itula

I le tulaga o le gasegase tele, e tatau ona faʻaitiitia le fofo ile vai.

O le auala e faʻaaogaina ai le suauʻu e faalagolago ile maʻi:

  • i luga o le paʻu, pala o le hemorrhoid, manua, o le kulimi poʻo le susunuina o nofoaga, o le suauu e faʻaaoga i le pepa o le talosaga mo le 1 itula,
  • ma le malulu, o le oloa ua lafoina i tua ma pusa pusa seia maeʻa ona faʻaaoga,
  • mo faʻamaʻi faʻatasi, o le oloa e faʻaaoga i nofoaga faʻalavelave faʻalavelave mo le 30 minute,
  • suauʻu e faʻaaogaina i le paʻu o le paʻu ma se mea manifinifi lua i le aso: i le taeao ma le 1 le itula ao le i momoe, faʻamusu lemu tele ma se solo.

Faʻalogo! Afai e te lagona le le mautonu, vevela, ita i le vaega o loʻo faʻaaogaina ai le pipiʻi i le siaki mai le ognevka poʻo le faʻaaogaina o le suauu, e tatau ona e ave faʻamalosi le oloa, fufulu le vaifofo i le vai.

O le fua o le tincture, o lona faʻatonuga e tatau ona filifilia patino, faʻavae i luga o le ituaiga o faʻamaʻi, o le tulaga o lona auala, tausaga, mamafa o maʻi. E ese foi i luga o le galuega o le taliaina: o se togafitiga poo le puipuia o faamaʻi. O faatonuga nei mo le faʻaaogaina o le nifo o le moth wax o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu.

O le metotia masani o le pulega mo le tele o faamai e faia e tusa ai ma le polokalame:

  • Mo tagata matutua - 3 ifo i le 10 kg o le mamafa o le tino. Umi o le taimi e faʻaoga ai - ia le itiiti ifo i le 3 masina, ona malolo ai lea o le 1 masina.
  • Mo tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua - 1 pasi mo tausaga taʻitasi tausaga o le tamaitiiti. Fuafuaga o le taliaina: 3 vaiaso o le ulufale, 3 vaiaso malolo. Umi o le taimi o le faʻatagaina (e le aofia ai taimi malolo) - 3 masina.

E faʻapefea ona inu le tincture? E tusa ma le afa itula ao leʻi faia se taumafataga, faʻamaʻi i le 3-4 sipuni tele o le kuka, vai inu muamua, susu, vai, lauti. Mo se aafiaga sili atu, e fautuaina e aua nei faʻalosolo vave le pata, ae ia taofi mo sina taimi i lalo o le laulaufaiva.

E le fautuaina e faʻavave vave ona alu i le moega ona o lona malosi. Mo faamoemoega faʻasolosolo, o le oloa e ave 1 le taimi i le aso, i le taeao, 30 minute aʻo leʻi 'ai.

I le faaopoopo atu i le metotia masani, ei ai nisi o vaega o le faʻaaogaina o vailaʻau mo nisi faʻamaʻi. E faʻafefea ona inu le tincture o moth miti i:

  • Tesea, tumaʻi tui. Mo le togafitiga o se maʻi o loʻo iai, o le faʻaaoga e amata mai i le 2 taimi i le aso, 15 pata. I le leai o ni lagona le lelei, pe a mavae ni nai aso, o le a faasolosolo malie lava le alualu i luma, e oo atu ai i le 3 mataua mo le 10 kilokalama o le mamafa. I tulaga ogaoga, e mafai ona faatagaina se siʻitiaga e oo atu i le 8 fula mo le 10 kilokalama o le mamafa o le tino. Lafoaia i lalo ma le 3 sipuni tele o vai inu. A maeʻa le 7 aso o le pulega, o le numera o tusi talosaga e faʻateleina i le 3 taimi i le aso. I le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua, pe a uma le 10% o le siʻosiʻomaga mai otaota vevela e faʻaaogaina i le 2 matutu mo tausaga taʻitasi o le ola, poo le 20% o le fua o le 1 paʻu mo le 1 tausaga o le ola, faʻaitiitia i le susu, sua.
  • Paʻi cardiovascular. Talia e tusa ai ma le faiga faʻavae. A maeʻa le fatu, e amata le togafitiga ile 10 aso mulimuli ane. E faʻatagaina e fesuiaʻi ma le mauaina o le tinii o le paluga o pipi.
  • Malosiaga o le tino. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi pipisi, e 2 taimi i le aso e tusa ai ma le faiga masani. Faatasi ai ma le bronchitis, o le tincture e onosaʻi faatolu i le aso, e faamama ai le 1/3 ipu o le sua o le afu. I le tele o tulaga, o le faʻaititia o le vevela i le aso 3 o le faʻaaogaina o le oloa, o le maʻi vaivai e liua i le susu i le aso 5, ua maeʻa uma lava ina ua mavae le 10 aso.
  • Tulaga atuatuvale, popolega, le mautonu le popole. Ina ia faʻaleleia le tulaga, latou te inuina le luaselesele o le oloa faalua i le aso mo le 30 aso.

E mafai ona faʻaaogaina le tinomi e aunoa ma le faʻaaogaina o isi fualaau.

E faʻafefea ona kuka

Ona o le mea moni e faapea o le oloa e le aloaia aloaia e avea o se vailaau faafomai, o kamupani o vailaau mo togafitiga e le maua mai (e ui i lea, e mafai ona e mauaina i le faatauina atu).

O le tele lava o taimi, e mafai ona e faʻatau mai tagata tausi pipi pe fai foi ia oe.

E tele lava ina faia le 10%, 20% poʻo le 25% le faʻavaʻa mo le ava malosi.

Taua! O le ogatotonu o le pepe pepe o le moa mo minoi e manaʻomia le ola, lapoa, ae aunoa ma ni faailoga o le pupife, o lona uiga. pe a ma le 20-30 aso le matua. I le laasaga mulimuli o le atinaʻe, latou te taofi le faiga o le otaota, lea e faʻaitiitia ai le gaosiga o enzymes aoga.

Laasaga-i------------masi faatonuga o kuka:

  1. ave se fagu o le tioata pogisa,
  2. liligi le 100ml o le 70% ava malosi i totonu,
  3. (immersion) i le ava (e le o le vaomalo - e le fautuaina e muamua ona toso ni iniseti i totonu o le vailaʻau o le olaga i totonu o se fagu ona sasaa lea i le ava!) - mo le 10% o le upusii, 10 g o iniseti e manaʻomia, 20% - 20 g, mo le 25% - 25 g
  4. tapuni le pusa i se tapuni,
  5. tuʻu i totonu o se potu i le potu vevela mo le 10 aso,
  6. lulu le paluga i aso uma
  7. pe a uma le taimi atofaina, faʻafefiloi le vai lanu enaena ma se manogi manaia o le meli, togi ma le tele.

Ua saunia se fualaau lelei. O le i ai o le natura masani i totonu ole tino e le taua tele. Lulu lelei ao leʻi faʻaaogaina!

Ina ia saunia le suauu:

  1. ave ni vaega i se aofaiga e lava e faatumuina ai le 50 g ipu,
  2. togi i totonu o se koneteina ma le malosi malosi e 70% ina ia mafai ai e le ava ona ufiufi ai ia larvae,
  3. tuu le faʻamalosi mo le 5-7 aso,
  4. sasaa le 200 ml o le hypericum ma le suauu paʻu i totonu o se koneteina, 50 ml o propolis, faaopoopo mai le 30 i le 50 g o le beeswax,
  5. liligi le paluga ava i totonu iina,
  6. ufiufi ipu mama,
  7. tuu i totonu o se vai vai, faʻafefea pe a ma le 2 itula,
  8. ia faʻamafanafana sina mea itiiti, faamama,
  9. pusa tioata faʻamaonia,
  10. sasaa le oloa i totonu, tapuni le faʻavaa.

Motugaafa: aua le faʻaaogaina i le solo - o le suauʻu e tatau ona i ai se kulimi kulimi.

Contraindications

E pei lava o soʻo se vailaʻau, o loʻo i ai faʻamatalaga ma faʻailoga. Le fautuaina pe afai e maua:

  • allergies, tasi le le faapalepale i oloa o le taua o gaʻo,
  • maʻi pipili o le manava, vaega o meaʻai,
  • maʻitaga
  • i le taimi o le lactation,
  • afaina o le ate.

E le manaʻomia le faʻatonuina o le oloa i tagatanuu e iai le faʻamaʻi pipisi.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o meaola na faia mai i le moth larvae e eseese.I le faʻatinoina o fautuaga uma, e mafai ona tele sona sao i le fofo o le tele o faamai.

O le vailaʻau faʻasolosolo ma mea totino o le tino o le miti vao

E faigata ona fai pe na faʻapefea ma pe na faʻapefea ona maua muamua ia meatotino faavavega o le pipi afi. O faamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o moth voracious larvae mo le faʻamoemoe o le faʻamalologa ma le faaumiumi o le talavou o loʻo maua i tusitusiga o anamua Aikupito, anamua Eleni ma Mesopotamian tagata faʻamalolo, i aai anamua o Asia, i fua o fomaʻi i Rusia.

Ua amata ona fiafia le au saienitisi o aso nei i le anufe o le uila, o le na tuuina atu le lomiga e faapea o nei iniseti e mauoa i mea faapitoa e mafai ona faaleagaina ai le ata vevela o siama pathogenic e mafua ai ituaiga faamaʻi matuia e pei o le tuberculosis, typhoid, diphtheria. E ui lava, mo le lelei o le saʻo, e taua le taua, e tusa lava pe sili le fiafia o tagata suʻesuʻe i mea e faʻamalolo ai manu vaefe, e le o malamalama atoatoa ma le faʻaaogaina o le moth pepe i faʻamaʻi e pei o le tuberculosis, bronchitis, pneumonia ma isi e le o malamalama atoatoa.

Ua faʻamaonia le faʻamaonia o tagata gasegase e maua i le fatufatuʻi e ave le siʻosiʻomaga e amata ona lagona le lelei ma toe vave maua vave. Aisea e tupu ai lenei mea, o vailaau masani e le mafai ona faamalamalama manino.

E tusa ai ma le gafatia o le moth larvae e fai ai le digesite beeswax i totonu o le pusa e faʻaaogaina ai se enzyme faapitoa na gaosia i totonu oo latou tino (e ala i le tele o vailaʻau suʻesuʻeina o le a iai), na faʻataunuʻuina e le au suʻesuʻega o lenei mea, lea na oʻo mai i totonu o le meaola mai le tino o le anufe, e i ai se aafiaga leaga i luga o le vavalo pepe, lea o loʻo ufitia i luga o le atigi pusa e aofia ai le gaʻo ma le gaʻo.

O lenei vailaau faamaloloina e iai foi isi mea taua na pasi mai i totonu o le vaega i le faagasologa o le saunia o le tincture. O lona vailaʻau faʻasolosolo e matua eseese lava ma faigata. O loʻo aofia ai vaega taua e pei o peptides, enzymes, protein mole mamafa, nucleosides, xanthine, nucleotides, amino acids, minerals, hypoxanthine, bioflavonoids, serotonin-like substances, lipids, hormones steroid, fatty acids, vitamins.

O lona lauiloa e faʻamatalaina foi i le mea moni e faapea e leai lava se faʻailoga. Ma faʻafetai i le faʻasolosolo o vailaʻau oona, o le fusi o gaioioiga o le moa o le miti miti e lautele.

O vaega o loʻo i totonu o le sauniuniga e faʻaleleia le faiga o le gasegase i siama ma faiga faʻasolosolo, puipuia le tuʻuina atu o gaʻo i luga o toto ma totoga i totonu, ma faʻaitiitia ai le cholesterol ma le suka i le tino.

Talu ai ona o ana antioxidants ma antibacterial, o le tinlogiga e faʻaleleia ai le puipuia o le puipuiga, faʻamalositino ma le tino, e puipuia ai le faagasologa o le matua, ma e iai sona faʻamalosiaga lautele i le tino.

Faailoga ma le faʻailogaina o meaʻai o moth miti

Ole moth tiniti ua maua le talosaga i le togafitiga o le tele o maʻi ma le puipuia o faʻamaʻi eseese. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le pulmonology e mafua mai i le mucolytic, o le anti-inflammatory and bronchodilating properties mo le togafitiga o le bronchitis, tuberculosis, allergies ma isi faʻamaʻi pipisi (e aofia ai pediatrics), o le moth tincture ua faʻaalia mo:

  • togafitiga o le fatu ma faʻamaʻi vascular (e maua ai ni taunuuga lelei i le togafitiga o le faʻaleagaina o le myocardial, faʻamaʻi fatu fatu, thrombophlebitis, angina pectoris). E faʻaitiitia ai faʻailoga o le toilalo o le fatu, faʻaleleia iuga o le electrocardiogram, ma faʻaitiitia ai le manava. I le maualuga o le toto - faʻaitiitia le mamafa, puipuia le atinaʻe o le atherosclerosis,
  • o le enzymes proteolytic i le tincture fesoasoani e faʻamavae solo le tino o le tino i totoga eseese ma taligalu pe a uma le mumū ma le taotoga (faʻamaʻalo, maʻila o le fatu i le fatu) pe a maeʻa le fatu o le fatu,
  • moth tincture ua faʻaaogaina e avea o se togafitiga faʻapitoa mo le prostate adenoma, e faʻaleleia ai le faʻafeusuaiga solo ma le motusia o le sperm,
  • faʻaaoga mo togafitiga faʻapitoa o le pancreas ma le ate,
  • faʻaosofia le tino e maua ai le hemoglobin ma faʻaleleia ai le toto,
  • O le tincture e faʻapupulaina ai le musika tumau i tagata taʻaleʻa ma, faʻatasi ai ma le soona faʻamalositino malosi, faʻamalosia le fausiaina o musika, toe faʻaleleia mea,
  • Faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o le gynnecology, o le tinomi o loʻo faʻaalia i le togafitiga o le le fanau mai, ma le anemia ma le toxicosis, faʻatasi ai ma le moaopa (fesoasoani e faʻamaonia le moe, faʻalagona lagona i le vaitau lenei, faʻasagaina le fausaga o suauu endometrial),
  • o le fualaau faasaina ei ai uiga lelei o le mafaufau, e afaina ai lagona ma mafaufauga,
  • faʻaaogaina e togafitia faʻamaʻi paʻu, ma herpes ma furunculosis,
  • o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e maua ai le toomaga i luga o le oncology: faʻaitiitia le tiga, faʻamalūlūina aʻafiaga o aʻafiaga mai le tagofia o vailaʻau, faʻamalosiina le puipuiga,
  • mo faʻafitauli i le lauroid, o loʻo faʻaaoga e tusa lava po o le a le mea o loʻo iai i le iodine i le tino,
  • fesoasoani i osteochondrosis, faʻatasi faʻamaʻi, neuritis, arthrosis.

O le tincture o le moth moa e lelei tele ma isi vailaʻau, e le o se mea oona, e le o aofia ai i totonu o le vaega o faʻafitauli o vailaʻau.

E leai se mea e faʻamaonia ai: e le mafai ona faʻaaogaina le tincture i le tulaga o le le faapalepale, e le manaomia mo le lacting ma fafine maʻitaga, e aoga le tuʻuina atu o le siʻosiʻomaga i tamaiti ma le faʻaeteete, talu ai e le mafai e le tino matua ona afaina, ae o le tino maaleale o le tamaititi e mafai ona tali atu i lona faʻaaoga afaina o le tino. Ae afai e te taulai atu i iloiloga, i totonu ia i latou e leai ni faʻamatalaga e uiga i ni aʻafiaga matuia. Vagana ai i nisi oi latou ua lipotia mai e le o aʻafia le faʻaleleia o fualaau faasaina i soo se auala.

Talosaga o Tinoti Moto

Afai e te laki ma e mafai ona e ola ola uma, tuu i totonu o se koneteina tioata (sili ona pogisa pe tuu i se nofoaga e puipuia mai le la). Matou te faʻatumu le fua faatatau 1:10 (10% concentration) poʻo le 1: 4 (25% tincture) o le biomaterial, faʻamaufaʻailoga le pusa ma faʻamalosi mo le sefulu aso. E fesuiaʻi ma se lanu enaena ma se manogi manogi moli. A maea le filiga, teu le mea na saunia i totonu o se nofoaga e le o se paʻu. E mafai ona e faʻaaogaina mo le 3 tausaga.

Le auala e faʻaaogaina ai le moth o le miti

E ui lava e leai ni faʻafitauli i le faʻaaogaina o tinua o moth miti, ae o le fesili i le auala e ave ai se siʻosiʻomiti o nifo miti e mamao lava mai le leai o se mea. O se togafitiga togafitiga mai moa pepe e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i totonu ma mo le faʻaaogaina i fafo.

Mo le faʻaaogaina i totonu, o le vial ma le fualaau faasaina e tatau ona lūlūina lelei aʻo lei faʻaaogaina (atonu e ono tulaʻi mai i totonu o le tincture i taimi o teuina). E mafai ona e faʻaaogaina le tincture aʻo leʻi 'ai (pe a ma le 30 minute) pe a maeʻa (pe a ma le itula). Ole taimi maualuga mo le ave o fualaau faasaina e 3 masina (o le malologa i le va o vasega e lua i le fa vaiaso).

O le tui mo togafitiga faʻasolosolo ma togafitiga e tatau ona faʻatatau taʻitoʻatasi e faalagolago i le maʻi ma lona tikeri, tulaga, tausaga ma le mamafa o le tagata maʻi, faʻatonuga o le tincture pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

Mo le faʻaaogaina i fafo, tinio o miti miti, maua o le faʻamalolo ma le faʻaleagaina o le aʻafiaga, anesthetizes ma faʻasaʻo le mumu. Mo lenei mea, ua saunia se failauga mai se siʻosiʻomaga o moa faʻatasi ai ma fualaau faʻasaina mo le faʻaaogaina fafo o le dimexide. O se ie e faʻafefeteina i lenei vaifofo e tatau ona faʻaaoga i le nofoaga na afaina mo le 2 itula (faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le lagona, e mafai ona faʻafefiloi le faʻafefiloi i le vai ma fufulu ese le vailaʻau pe a foliga mai le ita). E faʻaaogaina foi Tincture mo le sauniuniga o le suauu.

I le faʻaaogaina o se tinisi moth mo le togafitiga, e tatau ona manatua i le mafaufau o le fua mo lenei oloa lauiloa o loʻo faia pea i isi vailaʻau ma e le mafai ona faʻamaonia le aoga atoatoa o lona faʻaaogaina poʻo le toe faʻaaogaina o lona aoga i aso nei. O ona tagata autu o kamupani laiti o loʻo faʻatau atu oloa o le beekeeping ma tagata tausi malu. Faatasi ai ma kamupani tau vailaau mo togafitiga, e leai se tasi o loo auai i le gaosiga ma le faatauina atu o moth tinctures. Ma o lona uiga, a o lei amataina togafitiga i lenei vailaau faasaina, e aoga le aofia ai o lagona masani ma sili atu ona talanoa i le faufautua o lenei gaioiga ma se fomai o loʻo i ai le poto masani i le togafitia o se faamaʻi faapitoa.

O le a le moth moa

O le meaai autu o iniseti o oloa o pipi - falaoa pipi, meli, pollen. Latou te fafagaina i luga o solo, tilo o le tupu, solo. Motylica, tale, afi '- o le moth moa foi ei ai igoa faapena. Na o le pau lava le mea e afaina ai e le pepe o loʻo tuʻuina ai fuamoa i totonu o le sulu. O le mea sili ona leaga o aʻaʻo ia o le moth vao, o:

  • 'ai le meli
  • faʻafeiloaʻi ai le meli honeycombs i se upega tafailagi, puipuia o pi mai le tausiga o le fanau,
  • mafua ai maliu oti,
  • i le faʻaputuina o mea aoga, i le masina latou te liu ai i le pepe,
  • latou te o mai i ni moth e le manaʻomia ni mea taumafa - lava meaʻai mo lo latou ola ai.

O vailaau faʻapitoa e le iloa ai o le moth miti o se fofo. E leai se kamupani faʻamalositisi o loʻo auai i le gaosia o fualaau oona e aofia ai vaega tetele o loʻo i ai galuega maualuga. O taunuuga lelei mai le togafitiga o le tele o gasegase ma togafitiga fale ua i ai tagata faʻamalolo, tagata tausi manu.

Saienisi fomaʻi o loʻo faʻatautaia suʻesuʻega i le vaega faʻamalolo, amata mai ia Me Meknikov. O aoga o lenei iniseti e mafai ona faitauina i galuega a S. Mukhin. Saienitisi i aʻoga tau aʻoaʻoga a Rusia, Siamani, mafaufau i le aafiaga o mumumu i le tino ma matau iuga lelei:

  • ia toe faaleleia mea na faaleagaina,
  • ia faʻaleleia le tulaga o tagata gasegase e maua i le gasegase.

Faamalologa meatotino

Mo le sauniuniga o tapenapenaga, o vaega o le moa pepe o loʻo faʻaaogaina, ia e aofia ai enzymes tulaga ese, elemene elemene, amino acids. E maua mai le moth moth extract antioxidant, antiviral, antiparasitic, ma antibacterial properties. Faaaoga i togafitiga masani:

  • faaleleia le moe
  • faaitiitia le toto cholesterol ma le suka,
  • Faʻasalalau le faʻamalosi,
  • faateleina le maualuga o le hemoglobin,
  • faʻavaveina le toe faʻaleleia mai paʻu,
  • aveese le toxins, salts of metals mamafa,
  • faʻaleleia le lelei
  • faʻafouina le toe faʻafouina o le tino.

Moth pepe i totonu o tagata faʻapitoa vailaʻau, i le faʻaaogaina o aogā o le meli ma ona fua, fesoasoani:

  • taofi le atinaʻe o le atherosclerosis,
  • faataapeina sikula, taliga,
  • faaleleia le tulaga ma le misa,
  • faateleina le puipuiga a le tino,
  • taulimaina mea vaivai,
  • toe faʻafouina le setete o le faʻalavelave,
  • faateleina le malosi,
  • tagofia faʻamaʻi pipisi, pusa,
  • faʻaauau le taʻavale toto,
  • faamalosia le tulaga lautele
  • taofi le gaʻo i le ate,
  • faamama avega
  • vave ona toe malosi mai maʻi,
  • faaleleia le mafaufau, malosi faaletino.

Totogi togafitiga moth

E talitonu tagata fomaʻi faatasi ai ma le tele o meaʻai, o mea taua o le anufe anufe o loʻo iai a latou vailaʻau mo togafitiga. Ole lapisi e maua ai vailaʻau ma faʻalauteleina meaola faʻapitoa, aʻo latou maua se faʻaopoopoga o le faʻamalosi. E faia e le teu beekeepers ni pulu faapitoa mo le gaosia o moa, lea latou te tuʻuina ai mea e faʻaaogaina ai le suka. Faʻaopoopoga ma fesoasoani beeswax:

  • faʻaitiitia aʻafiaga aʻafia mai le faʻaaogaina o vailaau faʻamaʻi,
  • faʻaitiitia le tiga e faʻatasi ma le faʻamaʻi,
  • faamalosia le puipuiga.

O le ava malosi o le moth moa e fesoasoani i:

  • toomaga mo tagata mamaʻi
  • faaleleia atili alavai mo malala o le tino,
  • pancreatic toefuataiina,
  • fofo faʻamaʻi o le faʻaleleia o tino,
  • aveese le fiva, tale le malulu,
  • faaleleia le manatua, lagona,
  • faʻasologa o faʻasologa o metabolic,
  • faaleleia atili o le paʻu,
  • togafitiga ole fanau
  • o le taofia o le faagasologa o le matua o le tino,
  • puipuiga o faʻamaʻi pipisi i totonu o tagata matutua.

Toto

O mea aoga o meaola i togafitiga o lenei faamai ua faamaonia e saienitisi. O le maualuga o le fualaau faasaina mai le larvae e faʻaaoga i le togafitiga o le gasegase. Enzymes digestive:

  • vaevae le 'eleʻele' ie o le Koch stick,
  • puipuia le salalau o le siama o le tuberculosis,
  • faaosofia le fausia o sosoʻo maloloina,
  • siitia le faʻafouina o le tino,
  • cavities i le mama mama.

O loʻo i ai i totonu o le faʻamatalaga mea faʻasolopito o le amino masani o le histidine, threonine, alanine, leucine, lea e fesoasoani i le faʻaleleia o le tulaga o le maʻi. E faʻamavaeina ai se maʻi pipisi - faʻafitauli pe a uma le chemotherapy mo le faʻamaʻi. Le tele o vasega o le tagofia o fualaau e fesoasoani ai i le gasegase:

  • masini
  • totoga totoga
  • paʻu
  • ivi
  • sooga
  • popolega
  • fomaʻi
  • fualaau oona.

Paʻi cardiovascular

O le tincture o mota moth larvae e faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o cardiosclerosis, o le le atoatoa o le matelaina, angina pectoris. O mea gaioiolosi i le tuufaatasiga e fesoasoani i le toe faʻaaogaina o maʻila, lea e faʻavaveina ai le toe maua mai le fatu fatu. O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i totonu o le tolu masina o loʻo fesoasoani i:

  • faaitiitia le taimi o osofaiga,
  • toe faʻaleleia o faʻasolosolo,
  • faʻasologa o faʻamaʻi pipisi,
  • faateleina le sao o le fatu,
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • faamautuina o galuega o le fatu,
  • puipuiga o pupuni toto.

Gynnecology

O le faʻaaogaina o le ava malosi o gase wax e faʻaleleia ai le toto i totoga o le pelvic. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le faagasologa o gasegase, faateleina le maualuga o le hemoglobin. O togafitiga e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, aemaise lava i le taimi o le maitaga. I le kenekolo, e fesoasoani lenei mea:

  • aveeseina o faailoga o le misa,
  • toe faʻaleleia o le fausaga o le imetometrium,
  • puipuia o mea le lelei
  • aveeseina o le le atoatoa o le placental,
  • faʻasologa o le mafaufau,
  • faateleina le gaioiga faʻasalaga
  • togafitiga o le anemia.

Faʻasologa

Tomai faʻavae faʻatoʻa togafitia togafitiga faʻasolosolo e faʻavae i luga o moth larvae e toe faʻafoisia ai le soifua maloloina o tagata. O le vaega o loʻo i ai le enzymes, amino acids, lea e fesoasoani e tausia ai galuega a le tino e tusa lava pe ua matua. Tino, o mea na maua e fesoasoani i:

  • faʻamālōlō le prostate adenoma
  • faateleina le motusia o le sperm,
  • ausia se faʻavae,
  • faateleina le gaosiga o le testosterone,
  • faatumauina le mafai
  • faaitiitia le lamatiaga o le fanau mai.

Toe faʻaleleia taimi

O le faʻalavelave o vaega o le ola maloloina o loʻo aofia ai le moth moa fesoasoani e toe faʻafoisia le tino pe a mavae se gasegase tuga. E tupu lenei mea ona o le i ai i le tuufaatasiga o mea e faʻavaveina ai le faʻafouina o le tino, le toe faʻaleleia o metabolic processes e taofi ai le vevela. O vailaau fesoasoani e fesoasoani e faaitiitia ai le taimi o le toe faaleleia. Fesoasoani Tincture:

  • vave toe faʻaleleia pe a uma le taotoga,
  • faamaloloina o manua manu,
  • togafitiga o gaioiga faanatura,
  • ponaivi o le toe faʻafouina,
  • tuʻuina atu o le tino i le malosi.

Faʻamatalaga i fafo

O loʻo faʻamalosia e le faʻamalosia le faʻaaogaina o le meaʻai i luga o le ava malosi mo togafitiga o faʻamaʻi paʻu. O le visepisi, faʻafouina o mea, faʻamaʻi-inflammatory ma faʻamalosic properties o le tuufaatasiga e saofagā i le vave faʻafouina. Mo le faaaogaina i fafo, o le 33% Dimexide solution ua faaopoopo i le vailaʻau. O faʻamaumauga ma paluga e faʻaaogaina e togafitia ai:

  • furunculosis,
  • uila,
  • togafiti
  • manuʻa
  • psoriasis
  • moe
  • neuritis
  • faʻataʻitaʻiga
  • arthrosis,
  • osteochondrosis,
  • afaina toto.

Polokalame moth sauniuniga

O oloa e aofia ai le televave o vao e faigata ona maua i falemaʻi - e le o gaosia i mea tau vailaau.O faʻatoaga o le tausiga o le beekeeping, o kamupani o loʻo gaosia fatuga o le gataifale masani o loʻo faia i le gaosia o fualaau. E mafai ona faʻatau i ofisa faʻapitoa o kamupani, faleoloa i luga o le initaneti, mai tagata tausi pipi:

  • extracts o moth larvae,
  • ava malosi,
  • vailaau togafitiga
  • paʻu paʻu,
  • tupe i capsules, fualaau.

O fualaau faasaina e aofia ai enzymes tulaga ese, amino acids ma elemene e fesoasoani e taulimaina faamaʻi. O le meaola na gaosia i le gaosiga o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i totonu. Faamalologa faʻamalolo:

  • Faʻaaliga Milonella
  • e aofia ai le glutamic, aspartic acid, lysine, serine, glycine, valine,
  • O loʻo faʻaalia mo le togafitiga o faʻafitauli o le cardiovascular system, tuberculosis, hypertension, faʻasolosolo, toe faʻaleleia mai gaioiga,
  • tau - 360 p. i le fagu 100 ml.

O le vailaʻau e aʻafia ai tagata faʻamaonia. O le inu ava malosi o le moli apiary ei ai se antiviral, antibacterial meatotino. O le meafaigaluega e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le malosi pe a maeʻa se avega mamafa, faʻamaʻi. Faʻapitoa lelei:

  • "Aveesea Beeswax",
  • e aofia ai amino acids, peptides e faʻatele ai le maualuga o le malosi i totonu o le tino,
  • faʻamalosia le toe faʻaleleia i le fomaʻi, maʻi faʻamaʻi o le tino, allergies, faʻaitiitia le cholesterol, toto toto, faʻasaʻo le toto maualuga,
  • tau - 250 p. i le 50 ml o fofo.

Pusa ma fualaʻau

O fualaau oona i totonu o lenei fomu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina ile tautala. O vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, o mea faʻainisinia. Faʻapipiʻi lelei:

  • Melonapis
  • o loʻo aofia ai pulu o loʻo i ai chitosan, susu susu, pollen paʻu, mea oona, honey,
  • togafiti le pancreas, thyroid gland, ate, sooga, le atoatoa, faʻafefe faʻamalositino faagasologa, faʻaleagaina hematopoiesis,
  • faalua i le aso ma meaai,
  • tau - 410 p. mo le 50 capsules.

Oga ma kulimi

O tapenapenaga mo fesoasoani i fafo e fesoasoani e togafitia ai le paʻu o le paʻu, mu, ma faʻavave ona toe faʻafouina le tino pe a mavae ni manua. O se siʻomaga mai le 'oti e faʻaaogaina ai aʻa, e fesoasoani e mataʻituina le paʻu o le tino. Paʻu o loʻo i ai otaota:

  • "O se afi faʻamalosi."
  • Faʻavaega - moa tipu pipi, propolis, solo, suauu olive. Faaopopo le faavaa o le sage, St. John's wort, solofanua solofanua, almond.
  • Fesoasoani i meaʻai, faʻavaveina o le paʻu, faʻamaʻi manu, togafitiga o siama. E i ai sona aafiaga toe faʻafouina, faʻafefe ese ai, ita.
  • Tau - mo le 40 kalama 450 rubles.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o moth miti

E le o tagata uma e gaosia oloa e faʻaaogaina se faʻamatalaga i fualaau. A e togafitiga, e tatau ona e tausisia nisi tulafono. Ina ia faamanino le tali atu i le fualaau faasaina:

  • e tatau ona e aveina se kuata o le fualaau ma matau le tulaga ile aso,
  • i le le i ai o ni aʻafiaga le lelei - o le edema, o le vevela, faʻaleagaina o le mucous membranes, faʻaauau togafitiga,
  • i le aso lona lua, faʻaaoga le afa o le metotia, i le tolu - 3/4,
  • E le gata i lea, i le leai o aʻafiaga o le itu, ia faʻaalu 2 taimi i le aso.

O le tagofia o fualaau faasaina e manaʻomia ai lona lava auala. E tatau ona faʻatusatusa saʻo le atunuʻu ina ia aua le maua ni faʻafitauli. E fautuaina e mafaufau:

  • ave le afa afa itula ao lei faia se taumafataga po o se itula mulimuli ane,
  • atigi - 3 faʻafefe i le 10 kilokalama o le mamafa o le tino,
  • mo le puipuia - o se mea e tasi, mo togafitiga - faalua i le aso,
  • tinomi diluted i vai, susu - 30 ml,
  • e le fautuaina e inu ao le i momoe ona o le malosi o le tonic,
  • o le togafitiga e 3 masina.

O le metotia o le faʻaaogaina o vailaʻau mo faʻaaogaina i le lotoifale e faalagolago i le galuega e foia. O pusa ma mea manogi e faʻaaoga i auala eseese - e tusa ai ma le faʻamaʻi. Uiga i lenei pepa:

  • mo faʻamalositino, faʻaaogā se mea manifinifi i le taeao ma le tasi itula aʻo lei moe, aveese le meaʻai ma se solo pepa,
  • mo togafitiga o mumu, manuʻa, siama, afaina, afu, faia se talosaga mo se itula,
  • ma se malulu, mago i totonu o le fatafata, toe foʻi i tua aʻo leʻi faʻafefe,
  • mo paʻu faʻatasi, faʻaaoga i le nofoaga na afaina mo le afa itula.

O faʻamalologa o meatotino o le upusii

O le vaifofo i le amataga, o le taimi lava na suesueina ai e saienitisi, na fuafuaina mo togafitiga ma togafitiga o le taumafaina, i se auala fou - o le tuberculosis.

Ae mulimuli ane, na amata ona populari le tincture e avea o se fualaau faasaina e avea o se togafitiga mo le maʻi lava e tasi, ae ua i ai nei e aunoa ma ni ausilali ma nisi vailaau faafomai.

O lona uiga, i le taimi e tasi na faʻaaogaina faapitoa le tincture i ona lava foliga, o se vailaau faʻasaʻo, e aunoa ma le faʻaaogaina o togafitiga faʻamalosi atoa.

I le faaopoopo atu i le suʻesuʻega lelei o le tinoto o miti miti i luga o siama o le tuberculosis, ua manatu le au atamamai e mafai ona i ai se aafiaga o le tino i le tino i faʻamaʻi nei:

  1. Faʻafitauli o le manava
  2. Faʻaleagaina le puipuiga, e faʻalavelave mo le faʻaleleia o faʻamaʻi ma le faʻamaʻi uma o faʻamaʻi.
  3. Faʻatasi ma fatu fatuga, faʻamaʻi fatu fatu, atherosclerosis.
  4. Faʻasalaga fafine faʻasolosolo faʻatasi ma le tin.
  5. Na faʻaaogaina foi e tamaʻitaʻi le tincture e fai ma fofo mo le le atoatoa.
  6. O se aafiaga lelei i le tino ma veins varicose ua matauina.
  7. Faʻatasi ma le tele o faʻalavelave popole.
  8. Toto toto: leukemia, anemia.
  9. O gasegase o le gasegase (pancreatitis, ulia, gastritis).
  10. I le avea ai o se faʻaitiitiga o le mumu pe a uma le taotoga, o se togafitiga toe faʻaleleia.

Fesoasoani E faʻalagolago lava le iloa o sauniuniga faapitoa e faia mai le siʻosiʻomaga o moth miti, e pei o Okoved, lea e fesoasoani i faʻamaʻi mata eseese.

E fautuaina e le au atamamai e faia pea e le gata i tagata maʻi, ae faʻapea foi i tagata soifua maloloina atoatoa e taʻitaʻia se olaga ola malosi. O le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻatupulaʻia le tumau, faʻatinoga, fesoasoani e taulai atu, toe faʻafouina le musika pe a maeʻa (o le mea lea, e lauiloa i tagata taʻaleti).

O se aafiaga sili ona lelei o le fualaau faasaina o loʻo i luga foi o tino o tagata o loʻo galulue i galuega tau mafaufau. E tusa ai ma taunuʻuga o le suʻesuʻega, na maua ai o le masani ona faʻaaogaina o meaola o le moa o le miti, faʻaleleia le mafaufau, faʻalautele le faʻatupulaia. O le mea moni, o lenei vailaʻau e talafeagai mo soʻo se totoga.

O a nisi faʻamaʻi e maua mai i le moth moth extract ei ai se aafiaga ofoofogia, o le ae aoaoina i lenei vitio:

Tosiga ma le pulega

O se mea manaia e mataituina i le fomu ma le fua i le taimi e faʻaoga ai, o fomaʻi e fautuaina mo soʻo se faʻamaʻi pe na o le puipuia, ave le fualaau faasaina i le aofaʻi tutusa.

Mo fua e ala i le matua:

  • E mafai e tamaiti ona ave le 1-1.5 pa'ū i le 12 kilomita. mamafa. E fautuaina le faʻaitiitia o le upusii i le 30 ml. vai.
  • Tamaiti talavou (tamaiti mai le 14 tausaga) e mafai ona ave se faʻatoatoaga o tagata matutua.
  • E faʻamanuiaina le au matutua i le aveina o le 3 matutu i le 10 kilokalama. mamafa. Ma le isi, e tatau ona solo i le vai.

E fautuaina foʻie fomaʻi aʻo leʻi folo, ia tumau pea i le gutu mo ni nai minute. O le auala aupito sili ona lelei e faʻaaogaina ai o loʻo masani ona mafaufauina "i lalo o le laulaufaiva."

Auala e ave

Ua uma ona matou talanoaina pe faapefea ona ave, e aofia ai le faʻamalamalamaina o le saʻo sao i le amanaʻia o vaega o le matua ma le mamafa, pe a fai se faʻasologa o aso taitasi. I le ala e fautuaina e le sili atu i le faalua i le aso, ae leʻi faia ni taumafataga i le 30-40 minute.

E le gata i lea, mo inisiua, afai e le o iloa pe oi ai se tagata o loʻo i ai se allergy, usitai i fautuaga nei. A e ave mo le taimi muamua, e tatau ona e naʻo le tolu vae tolu o le fualaau manaomia.

E le gata i lea, afai e leai se tali, mai le aso e sosoo ai e mafai ona e faʻatupulaia le fualaau, ae na o le afa na te faaaogaina.

Afai e tusa lava pe a uma le afa o le fualaau, leai ni aʻafiaga i luga o le tino ua maitauina, e mafai ona e fesuiai i le aso atoa mai le aso lona tolu. Ma ua uma nei aso e lua talu ona maua le masani masani, e fautuaina e ave ni inumaga se lua i le aso. I le faaopoopo atu i ai, e fautuaina e fefaʻatauaʻi i se fomaʻi.

Faailoga ma le faʻailogaina mo le faʻaaogaina

Tincture ua faatonuina mo:

  1. Arrhythmias.
  2. Taumafa.
  3. Faʻailoga ogaoga.
  4. Toto.
  5. Faʻasologa o meaola.
  6. A maeʻa le taia.
  7. Faʻasolosolo masalosalo.
  8. Tamaitai e leai se tamaʻitaʻi.
  9. Faʻafitauli mafatiaga.

E ala i le faʻaaogaina o mea laiti:

  1. O loʻo i ai se faʻafoʻaiga o tisipeli ma siama.
  2. Faateleina puipuiga, tutumau.
  3. Liga ma muso e toe faʻaleleia pe a maeʻa aʻoaʻoga.
  4. E mafai ai e le tino ona faʻaaogaina le calcium.
  5. Faʻaleleia le metabolism.

Ae mo le faʻasaʻoina, e le fautuaina e ave le suʻega i le tulaga o faʻamaʻi faʻafitauli i le itiiti ifo ma le tasi o oloa o le beekeeping. Ua faʻasaina foi e fomaʻi le faia o ni meaʻai mo le faʻavavevaveina o pancreatitis ma le hepatitis. Mo tagata o loʻo mafatia i maʻi pipisi, e fautuaina e te faʻatalanoa se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina (aemaise lava mo tamaiti, maʻitaga, fafine faʻamalosi).

Faʻataʻitaʻiga o Tincture ma tau

E lava tagata e gaosi oloa i luga o le maketi, ma e toetoe lava tutusa uma tau, tusa lava poo le a le ituaiga o metotia:

O le tele o loʻo faʻatusalia mai o vailaau mai nei tagata gaosia e pei o Transbaikalia Herbs, Melanium ma Altai Gold.

Le tau masani o le 50 ml. mai le 100 i le 200 p. i le fagu, i le 100-200 ml. e tatau ona totogi mai le 250 p., o nisi kopi e $ 400-600 p.

O fomaʻi ma gasegase e matauina se uiga ofoofogia o le tino o le faia o se faʻasologa. O le taunuuga o le a le vave matauina, fautuaina e ave ia le itiiti ifo i le tasi i le aso mo le tele o masina, ae ia mautinoa e feutagai ma lau fomaʻi.

O iloiloga suʻesuʻega e mafai ai ona tatou faʻamasino pe o siakiina e tagata gasegase pe a uma ona faʻaaogaina ni meaʻai o le moth miti:

  • Pep.
  • Tau o le malosi.
  • Faʻailogaina.
  • Faʻaleleia puipuiga.
  • Faaleleia o le metabolism.
  • Faʻamamaga tiga.

E tele iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o tin moth tinctures i luga o le Initaneti, ma o le tele oi latou e lelei. O lenei oloa, e pei o le moth moa i le foliga o tinctures, ogati, faʻamalosi lelei e oʻo lava i faʻamaʻi faʻamaʻi, mo se faataitaiga, tuberculosis. Ae pe a togafitia, o le mea autu o le tausisia e le gata i le saʻo sao o loo faamatalaina i luga, ae ia faia foi se togafitiga masani ma faasolosolo, e sili atu nai masina i aso uma e ausia ai le maualuga.

Vaega o Moto Malu

O le moa pepe o se pepe e matua le mafaamatalaina o le laititi ma le paolo paʻepaʻe. E ui lava i lea, o se tulaga lamatia tele lea i tagata tausi manu. O lenei iniseti e eseese lava ma e maua mai ai se manogi pei o le meli. Ona o lea mea, e le o paʻi atu ia te ia, o le popole mo o latou aiga, lea e mafai ai e ia ona ulu atu i totonu o sulu.

O le mea moni, mo bees, e leai se lamatiaga o lenei pepe pepe, ae o ona aʻa, e afua mai i fuamoa o loʻo tuʻuina e lenei pepe i totonu o le selu, e mafai ona faʻaumatia mea uma e aumai e bees. A maeʻa le fanau mai, ona amata lea ona latou 'ai i le meli ma le pipi falaoa, ona oʻo lea, ao latou matutua, ua ave mo le honeycombs i latou lava ma toega o le pusa.

Talu ai e masani lava ona latou 'ai i le vao, latou te faʻaleagaina le honeycomb, o loʻo ufiufi le liona i manua mūmū, filo siliki. E le gata i lea, latou te fafagaina le meli ma le pala, faʻaumatia le fausaga ma le faʻamalosi. A tele naua meaʻai, latou te amata ona 'ai e le tasi le isi. O le taua tele o ia ituaiga parasite e aʻafia ai aʻafiaga o aiga, peitaʻi o le mea e mafua ai ona mate le pi pe mafai foi ona tuʻu ese se 'ie. Ae mo caterpillars, latou te aoga mai se vaaiga faafomai. E le gata i lea, e le faʻaaogaina lea i togafitiga faʻapitoa.

Mea moni fiafia! O lenei ituaiga o moa ua leva ona lauiloa ma, e pei lava o se taimi ua leva, na faʻaaoga mo togafitiga faafomaʻi. E pei ona lauiloa, o mea ofoofogia o moth masi sa iloa i le 17 senituri. Pe atonu foi muamua. I aso na, sa faʻaaogaina e le fomaʻi le tincture o lenei iniseti e togafitia ai faʻamaʻi fatu.

Faʻamatalaga o le faia o meaʻai o le moth larvae larvae

O le moth moa foi e taua o le moa, ae o le tincture e le o saunia mai tagata matutua, ae mai ona lapopoa e leʻi i ai ni pepe. O latou tino e maua ai se mea faalilolilo faapitoa - fualaupapa, ona o le solo ma vaeluaina. O lenei tulaga na muai fuafuaina le tulaga o le olaga o lenei meaola.

E taua le iloa! E tusa ai ma le au atamamai, e sili atu le faʻaaogaina o lapisi sili ona tele e aofia ai le tele tele o vaega taua. O le fua mo le tincture e matua faigofie lava lea e faigofie ai ona kuka i le fale. Ina ia saunia se 10% tincture, o le ae manaʻomia le 10 g o le larvae ma le 100 g o le ava malosi. Afai e tatau ona e saunia se 20% fofo, e tatau ona e ave 20 g o anufe.

Ina ia saunia le tincture, e sili atu le ave o se koneteina tioata ma tuu mea uma e tatau ai i totonu. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina mo le 1 masina i se nofoaga malulu ma pouliuli. O le taunuuga o se vai lanu enaena ma se moli-protein. A maeʻa ona saunia, e tatau ona faʻamalo le oloa. O meatotino o le tincture ua puipuia mo le 3 tausaga.

O le tincture o loʻo i ai le tele o vailaʻau faʻasoifua, lea e faʻamatalaina e le vailaʻau faʻasolosolo o meaʻai. Maua i le tincture:

  • Vitamini ma amino acids.
  • Enzymes ma lipids.
  • Vioflavonoids ma pectides.
  • Vailaʻau eletise maualuga ma le serotonins.
  • Hypoxanthine.
  • Hormones ma nucleotides.
  • Minerale ma gaʻo gaʻo.

E le faigata le mafaufau pe o le a le tele o togafitiga faʻapitoa e maua ai se ava malosi faapena.

Auala e faʻaaoga ai le tincture

O le tinomi o le moth miti e eseese i le faaaogaina o mea, e faalagolago i le suʻega. O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai aumaga ma le tele o aso e ave ai lenei fofo, e fuafua i le natura o le maʻi, e ui o le tele o taimi o le aʻoga e le o iai, talu ai e leai se tasi e manao e ave le tiute. I taimi ole taimi o le tincture e le fautuaina e inuina le ava malosi, faapea foi ma oloa, lea e mafai ona aofia ai togafitiga.

Talosaga masani

O le tinomi o le moa vao, 10 pasene, e ave i le 15-20 drops, e faavae i luga o le 3 pata i le 10 kilokalama o le mamafa o tagata. O le oloa e tatau ona faʻavaivai i vai poʻo se isi vai. Afai o se 20% lenei, ona faʻaititia lea o le 2 taimi e itiiti ifo (mai le 7 i le 10 fula). Ina ia puipuia le malulu, e ave le 1 le taimi i le aso, i le ituaiga lava lea, ma i isi tulaga uma - 2 taimi i le aso.

O fea e faatauina atu ai le moth moth?

E pei ona tatou iloa, e le o faʻatagaina lenei tulafono i atinaʻe o kamupani vailaau. I le avea ai o se tulafono, e faia e le au faipese lava ia, poʻo le kamupani tumaoti e faʻatau atu oloa o le beekeeping.

I se isi faaupuga, o lenei oloa e le laiseneina ma e le o tofotofoina, o le mea lea, e mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tagata, talu ai e leai se tasi na te iloa tonu po o a ni metotia e faʻaaoga ai le tincture. I lenei tulaga, e mafai ona tatou faapea atu saogalemu e le mafai ona faatau lenei vavega togafitiga i soo se fale talavai. O ai e manaʻo e faʻataʻitaʻi ia te ia lava, e mafai ona ia faʻaaogaina le tautua a se tagata tausi maʻi masani poʻo le Initaneti, lea e mafai ai ona faʻatau saʻo mea uma. E ui lava o le Initaneti o se mea lea e mafai ona latou lafoai ai soo se taufaasese, a maeʻa lea o le a le mafai ona maua ni pito, ma o le taunuuga e mafai ona matua leaga.

Fiafia e iloa! E toʻatele le au faitau e fai mai, a maeʻa se sailiga umi, latou te mafaia pea ona maua se faʻamalologa faʻaleagaga mai se tagata tausi maʻi masani.

E i ai nisi kamupani e maua mai ai sea ituaiga, ae latou te faatauina atu e aunoa ma ni faatonuga mo le faʻaaogaina. O le mea lea, o le tagofia o nei vailaʻau e sili ona matautia mo le soifua maloloina. E tatau ona e faʻalogo i taimi uma i lenei faʻatauga.

Faaiuga

E toʻatele tagata gasegase i aso nei latou te le talitonu i vailaau mo togafitiga ma e le o se mea e ofo ai, talu ai e oʻo atu i le 80% o fualaau oona i luga o maketi o faʻatau. O le sili atu le taugata o le fualaau faasaina, o le tele lava o le le aoga o fualaau.O se tasi o mea faapena e taua i amioga a le tele o gasegase, aemaise lava maʻi mamaʻi. O le mea e leaga ai, o le setete e le o se tulaga e teteʻe ai i lenei mea, talu ai ona o lenei mea ua faia e sui maualuga mai Matagaluega ma matagaluega. O le tele lava o taimi, e faʻalogoina i le aufaasālalau e faʻapea, i nisi o fale ua lafoaia poʻo fale, o ofisa o le tulafono e taofia le faʻaleleia o le eleele. E faigofie ona mafaufau pe o le a le ogaoga o lenei faafitauli i totonu o le atunuʻu. O le mea lea, o le tele o faʻamoemoe mo le mana faʻavavega o vailaau faʻasaina, saunia e faʻaaogaina faʻaoga faigofie, ae o nisi taimi o tekinolosi tulaga ese.

Tuua Lau Faamatalaga