Glucotrack DF F - mita o le kulukose toto e aunoa ma le pupuʻu tamatamailima ma fasi siaki

O le maualuga o le kulukose o le toto o se mea e ese ai i mea masani o loʻo galulue faatasi ma ni faʻataʻitaʻiga ma e manaʻomia ai se faʻaogaina o tamatamailima i taimi uma e manaʻomia ai se suʻesuʻega. O aso nei i luga o maketi o meafaigaluega tau togafitiga faafomaʻi o loʻo faʻaalia ma le manino e le tagata lava ia le faʻamaonia o le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma ni paʻu paʻu le lelei.

O le mea e ofo ai, o le suʻeina o le suka, na o le aumaia o le gadget i le paʻu. E leai se auala sili atu ona talafeagai e fuaina ai lenei mea taua o meaola faʻapitoa, aemaise pe a oʻo mai i le faʻatinoina o le faʻataʻitaʻiga ma tamaiti laiti. E matua faigata lava ona faatauanauina i latou e togi se tamaʻi tamatamailima, e masani ona fefefe i lenei gaioiga. Auala e leai se osofaiga e aunoa ma se faʻalavelave faʻaleaga, o lona avanoa e le mafaagaloina.

Aisea tatou te manaʻomia ai sea masini

O nisi taimi o le faaaogaina o se mita masani e le manaomia. Aisea ua faapena ai O le maʻisuka o se faʻamaʻi lea o lona ala e faalagolago i le tele o mea. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o gasegase e oʻo lava i nai manuʻa manua mo se taimi umi. Ma o se faʻalavelave faigofie o tamatamailima (lea e le manuia i taimi uma i le taimi muamua) e mafai ona oʻo atu i le faafitauli e tasi. O le mea lea, e fautuaina e faʻapea o le maʻisuka e faʻatau mai tagata e le o ni faʻamalositino.

E mafai ona fuaina le maualuga o le kulukose i auala eseese - vevela, optical, ultrasonic, faʻapea foi le eletiseka. Masalo o le pau lea e le mafai ona faʻatagaina o lenei masini e le mafai ona faʻaaogaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

Glucotrack DF F faʻamatalaga auiliiliga

O lenei oloa na faia i Isaraelu. I le atinaʻeina o se vailaau oona, e tolu fesuiaiga o masini e faʻaaogaina - ultrasonic, electromagnetic and thermal. E iai se upega saogalemu e manaʻomia ina ia faʻaaoga ai soʻo se le saʻo.

O le mea moni, o le masini ua uma ona pasia uma faʻataʻitaʻiga ile falemaʻi manaʻomia. I totonu o la latou faʻatulagaga, e sili atu ma le ono afe fua na faia, o taunuʻuga na fetaui lelei ma tulaga faatauaina o suʻesuʻega faasaienisi.

O le masini e faʻatusatusa, e tusa lava pe laʻititi. O se faʻasalalauga lea e faʻaalia ai iuga, ma se fualaʻau faʻalogo e fesoʻotaʻi i le taliga. O lona uiga, o le faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu o le taligalu, o le masini e maua ai le taunuuga o se tulaga e le o tulaga faʻasalalau, ae, e ui i lea, o le auiliiliga saʻo.

Malosiaga e le mafaamatalaina o lenei masini:

  • E mafai ona e faʻatupeina e ala i le faʻaaogaina o le port USB,
  • E mafai ona faʻafetaui le masini ma se komepiuta,
  • E toʻatolu tagata e mafai ona faʻaogaina le gaioiga i le taimi lava e tasi, ae o aʻafiaga taʻitasi o le ai ai ona lava tagata taitoatasi.

E taua le taʻuina atu o mea le lelei o le masini. E tasi i le 6 masina, e tatau ona sui le kiliva, ma ia taʻitasi i le masina, a le itiiti ifo, e tatau ona faia le toe iloiloga. Ma le mea mulimuli, o le tau o se masini taugata tele. E le gata i lena, i le teritori o le Malo Rusia e le mafai ona mafai ona faʻatau, ae o le tau foi mo Glucotrack DF F amata mai le 2000 cu (a itiiti mai i se tau faapena e mafai ona faatauina i Europa Europa).

Faamatalaga Faaopopo

I fafo atu, o lenei masini e pei o se telefoni, aua afai ei ai se manaʻoga e faʻaaogaina i nofoaga tumutumu, o le ae le tosina tele atu le gauai. Afai e te matauina i se falemaʻi pe a maua e fomaʻi le gafatia e taitaia le mataʻitū mamao o tagata gasegase, o le mea lea e le sili atu le lelei o na mea e le o osofia.

O se faʻaonapo nei faʻaonapo nei, faigofie le faʻavasegaga, tolu vaega o suʻesuʻega - o nei mea uma e faʻamaonia ai le saʻo ma le faʻamaonia.

I aso nei, o ituaiga masini e fia faʻatau falemaʻi faʻapitoa i togafitiga o tagata e maua i le maʻisuka. E faigofie ma e le faʻaleagaina, ae o le mea e leaga e taugofie. E aumai e tagata ia glucometers mai Europa, faʻaalu le tele o tupe, popole pe o le a le mea e tupu pe a gau. O le mea moni, e faigata le tautua tautua, e pei ona tatau i le tagata faatau ona tuʻuina atu le masini, o se faafitauli foi. O le mea lea, o le tele o le maʻisuka o le a tatau ona mafaufau i isi auala.

O le a le isi mea e faʻaogaina i le taimi nei

E toatele o loʻo faatalitali mo na taimi pe a le maua ai le televise e le o osofaia. E leai lava se ituaiga o oloa ua faamaonia i le faatauina atu e aunoa ma se totogi, ae latou (faatasi ai ma le gafatiaina o mea tau tupe), e mafai ona faatauina i fafo atu.

O a ni mita o le kulukose o le toto e leai se oso?

SUGARBEAT patch

O lenei auiliiliga e galue e aunoa ma le ola o le vai. O le gacget faʻatautaia na o loʻo pipii i luga o lou tauau e pei o se patch. E na o le 1 mm le uumi, o le mea lea o le a le aumaia ai se faʻafitauli i le tagata faʻaaogaina. E maua e le masini le maualuga o le suka mai le afu lea e faalilolilo ai le paʻu.

Ma o le tali e sau i se mataala atamai po o se telefoni, ae peitai, o lenei masini e tusa ma le lima minute. A oʻo loa ona e tuiina lou tamatamailima - e faʻavasega ai le masini. Faʻaauau, o le gadget e mafai ona galue mo le 2 tausaga.

Glucose Contact Contact

E te le manaʻomia le tuʻia o lou tamatamailima, aua o le suka e le fuafuaina e le toto, ae o le isi vai ola - loimata. O mataʻitusi faapitoa e faʻaauau pea suʻesuʻega, pe afai o le tulaga e taufaamatau, o le maʻisuka e aʻoaʻoina e uiga i lenei faʻaaogaina o se faailoilo. O le siakiina o iuga o le a faʻaauau ona auina atu i le telefoni (atonu e faʻaaogaina ma le fomaʻi).

Sini Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi

O le tele o masini e fuafua e le gata o le suka, ae o le cholesterol foi. E tatau ona galue le masini i lalo o le paʻu. I luga atu, o se masini e leai se mea e faapipiiina ma o se tagata e taliaina e auina atu fua i le atamai i le tagata e faaaogaina. O le gadget e le gata ina lipotia ai le faateleina o le suka, ae e mafai foi ona lapatai atu i lē e ona le lamatiaga o se fatu fatu.

Optical Analyzer C8 Masini Medisensors

O lea ituaiga tagata e tatau ona faapipii i le manava. O le gadget e galue i luga o le mataupu faavae a Raman spectroscopy. Pe a sui suiga o le suka, o le a mafai foi ona ese le mafai ona faasalalauina o ave - o ia faamatalaga ua faamaumauina e le masini. O le masini na pasia le suʻega a le Komisi Europa, o le mea lea, e mafai ona e talitonu i lona saʻo. O fua o suʻesuʻega, e pei o faʻataʻitaʻiga muamua, o loʻo faʻaalia i le atamai a le tagata faʻaoga. O le mea muamua lea o le gaioiga muamua o loʻo galue manuia i luga o se fua faʻatatau.

Faamatalaga o oloa

Glucotrack DF F o se masini e le o osofia ai le fuaina o le kulukose i le tino o le tagata. O le masini na fausia e se vaega o saienitisi Isaraelu na mafai ona tosina atu tupe teufaafaigaluega ma faatuina se polokalame telefoni o kiliva o lenei faataitaiga. O se vaega o le Glucotrack DF F o lona faigofie ona faʻaaogaina ma le le atoatoa o le fua o le suka o le suka.

Aʻo faʻatinoga, e faʻaoga e le masini faʻaeletoroni metotia faʻapitoa mo le suʻesuʻeina o le sili atu o kulukose:

  • eletise eletise,
  • matagofie
  • suʻesuʻega ultrasound
  • faʻapipiʻiina o mea faʻasao.

I le 80% o tagata e maua i le maʻisuka, e oʻo lava i nai maʻila sili ona leaga e matua le lelei lava. O le mea lea, e fautuaina le faʻaaogaina o le Glucotrack DF F mo tagata mamaʻi o loʻo faʻapitoa i le toe faʻafouina o mea ua faaleagaina, e masani lava ona masani ona oso i totonu o le toto kulukose. I fafo atu, o le masini e pei o se eletise faaeletonika, o le tele o ia mea e pei o le lua sikuea.

O le glucometer e leai se osofaʻiga Glucotrack DF F ua faʻapipiʻiina i masini eletise, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le mauaina o faʻamatalaga faʻasese. O le masini e iai sana lava faʻaaliga, lea e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le maualuga o le suka i le toto o le tagata maʻi. Glucotrack DF F ei ai se fesoʻotaiga USB e fesoʻotaʻi i le kilipa.

O lenei vaega o le mita ua tuʻu i luga o le talipupuni, faʻapipiʻi le glucose ma tuʻuina atu faʻamaumauga ua uma ona gaosia, lea e vave tele, faigofie ma saʻo i tulaga o iunite.

O le itiiti o le masini e le mafai ona maua e le lautele o tagata gasegase e maua i le maʻisuka. Mea fou faafomai mo le faatauina atu i Isaraelu ma Europa i Sisifo. Talu mai le 2019, ua fuafua e amata le faʻatau atu o se tagata e ola ai faʻamatalaga i le Iunaite Setete. Ole tau faʻatatau o le glucometer e le faʻafefe Glucotrack DF F i Moscou o le a 20,000 rubles.

E tusa ai ma le tausiga o le masini e le faigofie foi. Soʻo se 6 masina, e tatau ona sui le kilipa, lea e aofia ai se seti o sensosi e maua ai faʻamatalaga mautinoa e uiga i le maualuga o le suka i le toto. A itiiti i le taʻitasi i le masina, e faʻamaonia le kilia.

E oo atu i le 3 tagata e mafai ona faʻaaoga le mita Glucotrack DF F i le taimi lava e tasi. O le mea autu lava e taʻitasi ma maua lana lava masini faʻaoga ma le USB cable. O le masini e faʻamalosia foi e lenei elemene. E mafai ona faʻamaopoopoina le galuega a le tagata fai pusa o meaʻai ma le komepiuta a le fomaʻi poʻo le tagata maʻi maua.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faʻaaogaina o le masini e matua faigofie lava. O se tagata e fia iloa le maualuga o le suka o le toto o le a manaʻomia ona matua tausisia tulafono nei:

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

  1. Lue le Glucotrack DF F ma faʻatali seʻia oʻo i luga le laupepa o le masini ma faʻaalia le faʻaaliga e faʻafesoʻotaʻi le fualaʻau i le paʻu o le tagata o loʻo suʻesuʻeina.
  2. Faʻaofi le USB cable i totonu o le sola o le mita.
  3. Faʻamau le kilipa i luga o le talipupuni ina ia aofia uma ai le vaʻa pito i lalo o le vaʻa.
  4. Filifili le filifiliga mo le fuaina o le toto glucose i le faʻaaliga a le masini.
  5. Faatali mo le mauaina ma le faagasologa o faamatalaga faʻamatalaga faʻatasi ma a latou faʻaaliga i luga o le faʻaaliga o le mita.

A maeʻa le fua o le maualuga o le suka, e tape le glucometer e le ova, pe tuʻuina i luga o le eletise eletise. O le aofaʻiga o le taimi e faʻataʻitaʻiina ai mai le 1 i le 3 minute o le taimi.

Isi mita o le kulukose o le toto

I le faaopoopo atu i le masini Glucotrack DF F, o loʻo i ai mita eletise eletise eletise ma e le manaʻomia ai foi le toto sampling mai le maʻi. O le tele o nei masini o ni faʻaaloalo i totonu o le fale o Isaraelu.

Tele le maualuga o le toto o le kulukose o le toto, na faia i luga o ata o le ituaiga "A-1". E mafai ona tutusa le fuaina o le suka toto, o le pulsation frequency o vaʻa tetele tetele ma faʻaalia ai le toto. O loʻo gaosia i le OJSC Electrosignal i le aai o Voronezh. O le fuataga e mai le 2 i le 18 mmol. O le avega masani o iuga mulimuli e 20%. Tau faʻatatau o le masini e 3000 rubles.

TCGM Symphony

E faʻaalia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e ala i se masini faʻapitoa, lea e faʻatautaia i luga o le toto. O le paʻu i le vaega o fuataga e muaʻi togafitia i se vaifofo faʻapitoa ma meatotino faʻapipiʻi. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a le masini, ua aveeseina ai le selatini o le keratinized, ma o se leo o le glucometer e leai se oso e faapipii atu i le nofoaga o le epithelium mama.

E faagaoioi le masini i le faiga masani, e faʻaalia ai le maualuga o le suka i le 20 minute. E mafai ona e faʻafetaui le faagaoioiga o le masini ma se telefoni feʻaveaʻi ma maua faʻamatalaga i le faiga o faʻamatalaga SMS, lea e faigofie tele mo tagata e taʻitaʻia se olaga ola.

O le atinaʻe lata mai o saienitisi Amerika, lea e mafai ai e oe ona taofiofia le maʻisuka. E aofia ai se senia matala, lea e faʻapipiʻi i se vaega avanoa o le tino, tagata e faʻaavanoa ma faʻaalia. Ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina mo faʻamatalaga manino o tamaiti i luga ifo o le 2 tausaga ma le matua. O se vaega o lenei masini o le faʻaaogaina lea o lona faaaogaina. Dexcom G6 e mafai ona faʻapipiʻiina i se masini faʻaleleia o le insulin.

E faagaoioi le masini i le faiga masani, e faʻaalia ai le maualuga o le suka i le 20 minute. E mafai ona e faʻafetaui le faagaoioiga o le masini ma se telefoni feʻaveaʻi ma maua faʻamatalaga i le faiga o faʻamatalaga SMS, lea e faigofie tele mo tagata e taʻitaʻia se olaga ola.

O le atinaʻe lata mai o saienitisi Amerika, lea e mafai ai e oe ona taofiofia le maʻisuka. E aofia ai se senia matala, lea e faʻapipiʻi i se vaega avanoa o le tino, tagata e faʻaavanoa ma faʻaalia. Ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina mo faʻamatalaga manino o tamaiti i luga ifo o le 2 tausaga ma le matua. O se vaega o lenei masini o le faʻaaogaina lea o lona faaaogaina. Dexcom G6 e mafai ona faʻapipiʻiina i se masini faʻaleleia o le insulin.

O le masini e iloa ai le faateleina o le suka o le toto, fesiitaiga o faamatalaga i se masini masini, ma se pamu ma tui inisalini e faʻaaogaina ai vailaʻau i totonu o le vaega o le maʻisuka. A maeʻa lena mea, o le a sili atu le mataituina o le puipuia o le kulukose i le tulaga sili ona taliaina. O le Dexcom G6 ua manatu o le sili ona vavalalata lata ane o le glucometer e le o osofaia Glucotrack DF F Isaraelu, aua o loʻo i ai tulaga nei:

  • le umi o le masini e aunoa ma le toe faʻaleleia o le 10 aso,
  • o se tasi o fuataga sili ona fuaina e mafai ai e oe ona maua fua saʻo o fua,
  • faʻapipiʻiina o le masini e le mafua ai le tiga poʻo se isi faʻafitauli,
  • o le faʻaoga tutusa o isi vailaau faʻatele e le faateleina ai le faʻailoga sese, lea e faʻaitiitia,
  • ua faʻapipiʻi e le kamupanī se faʻailoga e faʻasalalau ai le tagata maʻi e uiga i le vave faʻaitiitia o le suka o le toto, ma afai e le o ave ni fua e toe faʻafoʻi ai le paleni o le malosi, ona oʻo lea i totonu o le 20 minute o le kulūkose o le a pa'ū i le 2.7 mmol.

O le a le ituaiga o mea e le faʻaleagaina e filifili ai mo le faʻaaogaina i aso taitasi e faʻatonu e le tagata maʻi ma lona finocrinologist, mai ia te ia o loʻo lesitalaina, e masani ona togafitia togafitiga ma maua fautuaga faʻapitoa.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

M10 faila o le auiliiliga

O lenei foi o se kesi e faʻapipiʻiina i se masini faʻapitoa. O ia, pei o le mea faigaluega, e tumau i lona manava (pei o se patch masani). O iina e na te faia ai le faʻamatalaga, tuʻuina atu i luga o le Initaneti, lea e mafai ai e le tagata maʻi ma lana fomaʻi ona masani lelei i le mea e tupu. I le auala, o lenei kamupani, i le faaopoopoina i le fatuina o se masini atamai, na faia ai foi se gaioiga e mafua ai le inisalini lava ia. E tele filifiliga, e suʻeina faʻamatalaga o meaola oona i le taimi e tasi. O le masini o loo i ai nei i le suʻega.

O le mea moni, o ia faʻamatalaga e mafua ai le masalosalo i se tagata masani. O nei mea e sili ona lelei e mafai ona foliga mai ia te ia tala mai se tala fatu faasaienisi, i le faatinoga, e na o tagata mauoa lava e mafai ona latou mauaina na ituaiga mea mo i latou lava. O le mea moni, o le faafitia o lenei mea valea - aua o le tele o tagata e mafatia i le maʻisuka e tatau ona faatali mo taimi o le a avanoa ai sea ituaiga. Ma i le asō, e tatau ona e siaki lou tulaga, mo le tele o vaega, ma glucometers o loʻo galulue i luga o sikola faʻataʻitaʻiga.

E uiga i se glucometer taugofie

O faitioga e le faʻaaogaina o glucometers e taugofie tele o se mea e masani ai. E masani lava o le faʻaaogaina o ia ituaiga mea faitio e faitio e uiga i le mea sese i iuga, e le mafai i taimi uma ona tui se tamatamailima i le taimi muamua, e uiga i le manaʻoga e faʻatau faʻataʻitaʻiga.

Feteenaʻiga e fiafia i se glucometer masani:

  • O le tele o masini e i ai galuega mo le fetuunaiga o le loloto o le pupu, lea e mafua ai le faiga o le tuiina o se tamatamailima faigofie ma vave,
  • E leai se faigata e faʻatau ai faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻatau atu,
  • Lelei auaunaga avanoa
  • Faʻamatalaga faigofie o galuega,
  • Tau taugata
  • Faʻamau
  • Le mafaia ona faʻapolopolo se numera tele o taunuʻuga,
  • Le mafai ona maua mai le tau aofaʻi mo se vaitaimi,
  • Faʻamatalaga manino.

Iloiloga a le e ona

Afai e mafai ona e maua le tele o auiliiliga auʻiliʻili ma poto pupuu i luga o soʻo se faʻataʻitaʻiga o glucometers, ae o le mea moni o loʻo i ai ni faʻamatalaga itiiti o au faʻamaoniga o mea e le o osofaia.Nai lo lea, e aoga le vaavaai mo i latou i luga o fefaʻatauaʻiga, lea o loʻo sailia ai e tagata avanoa e faʻatau ai ia ituaiga mea, ona faʻasoa atu lea o latou aafiaga muamua.

Tusi au oe lava faaiuga, ma e ui e leʻi faʻamaonia le masini i Rusia, faʻatau se mita faʻapitoa ma le faigofie o le kulukose o le toto i aso nei. O le a tatau pea ona mataʻituina le maualuga o le suka, ae o le faia o se maliega fetuutuunai i aso nei e le o se faafitauli.

Tuua Lau Faamatalaga