O le a le mea e filifilia: Combilipen poʻo Milgamma?

O le tino o le tagata, e pei o meaola uma i le natura, e lafoaʻi. Ma e le mafai ona aʻafia le faagasologa o le soifuaga faʻanatura masani, faʻaogaina o le mumusu, gasegase ma le faʻaleagaina o le maskloskeletal system, le faʻaaogaina o le gaioiga o le tino. Tulaga faigata, tulaga o galuega, siitia o le mamafa, mamafa i le taimi o taʻaloga taʻavale - o nei mea uma e mafai ona oʻo atu ai i se suiga i le fausaga o ogaumu o le myelin o faʻamavae, e mafua ai le tiga. O vailaʻau o loʻo i ai faʻamalosi o vitamini ma mea e faʻaaogaina ai analgesic e manaʻomia mo le tino e fesoasoani e aveesea ai tiga, e pei o Milgamma, Neuromultimit, Combilipen ma isi.

O loʻo i ai se vaega atoa o vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo faʻamaʻi e pei o le faʻaleagaina o le tino (osteochondrosis, facial paresis, neuralgia, plexopathy, polyneuropathy, ma isi), vystonia vegetovascular (VVD), ma isi faʻamaʻi e aʻafia ma le leai o vitamini i totonu o le tino B. O le mea e sili ona faʻaaogaina i lenei vaega o vailaʻau, ua maua ai fualaau faasaina e pei o Milgamma, Neuromultimit, Combilipen ma isi. I le faia o se faʻatusatusaga i le va o vailaau faʻamaʻi, e mafai ona e mauaina le aoga o vailaau taʻitasi i togafitiga o se togafitiga patino.

O vailaʻau le pulea ma togafitiga a le tagata lava ia e mafai ona oʻo atu ai i ni faanoanoaga faanoanoa ma le le mautonu. I totonu o le Yusupov Clinic, o le puipuia ma le togafitia o nei faamaʻi e mataʻituina lelei e taʻitaʻi fomaʻi o le laumua, e faʻaaoga ai masini tekonolosi ma metotia faʻaonapo nei. Mo nisi faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi faufautua ile falemai e ala i le valaʻau.

Kombilipen, Binavit, Neuromultivit ma Milgamma: o se faatusatusaga o le tuufaatasiga o fualaau faasaina

E le mafai e le tino o le tagata ona faia e aunoa ma vitamini e tatau ai mo lona masaniga galue. O se vaega taua o ia elemene o vitamini ia o le vaega B, o vaega ia o le Milgamma ma Neuromultivit falemaʻi:

  • B1 (aliamine). Auai i faiga uma o fefaʻatauaiga. A aunoa ma lea mea, e le mafai ona gaosia le ampini o mea amino, lipid ma le palatini i totonu o le tino. E iai le aoga o le miamine i le gaioiga o le faiʻai ma i luga o le faʻalavelave atoa o le tino.
  • B6 (pyridoxine). E i ai sona aafiaga tuusao i le metabolism ma faʻatonutonu ai le gaioiga o enzymes. E talafeagai mo le faʻagasolosolo lelei o le puipuia, puipuia o le cardiovascular ma le popole. E nafa ma le tuufaatasia o neurotransmitters (aafia ai le uiga o se tagata ma lona mafaufau) ma le fausiaina o prostaglandins (mea e pulea ai le toto ma le galue o le fatu).
  • B12 (cyanocobalamin). E faʻamalosia le faʻavaeina o meaola o le nucleic, e nafa ma le biosynthesis o pa puipui o namu ma meaʻai. E afaina ai le toto toto, o lona aofaiga i le tino o le tagata e faaitiitia ai le cholesterol.

Milgamma poʻo Neuromultivitis: o le fea e sili?

Milgamma ma Neuromultivitis o ni vailaʻau togafitiga faʻapitoa e aofia ai vitamini B e tolu (thiamine, pyridoxine ma cyanocobalamin).

Pe a mafaufau i le tuufaatasiga o nei vailaau faasaina, e mafai ona tatou faaiuina e tutusa uma le numera o vitamin B. Peitai, o Milgamma, e le pei o le Neuromultivitis, e aofia ai le lidocaine hydrochloride, lea e mafai ai ona i ai se aafiaga o le analgesic i le taimi o le tui.

Combilipen poʻo Milgamma: o le fea e sili?

Combipipen ma Milgamma e matua tutusa lava i le tuufaatasiga. O nei vailaʻau uma e toʻesea e faʻaleagaina ai le leaga i le ogatotonu o le tino. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le fusi o le faʻaaogaina o fualaʻau sauniuni Combilipen poʻo Milgamma e ese.
O le faʻaaogaina o Milgamma e faʻaleleia ai le toe faʻaleleia o tino o le neura, faʻaleleia le toto, ma faʻamalosia ai le amio o se lagona faʻaoʻo. O Milgamma na amanaʻia o se meafaigaluega sili ona lelei mo le faʻaitiitia o le maʻi pipisi. I le faʻaopopo atu i le malosi faʻamalosi lautele i le tino, o Milgamma e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi e pei o le neuritis, paresis mata ma siama o le herpesvirus.

O le komipiipini e fautuaina e tagata tomai faapitoa i le polyneuropathy lea e tupu i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma i latou e faʻaleagaina le ava malosi, e taua tele i le togafitiga o le neuralgia. O fualaau faasaina ua i ai se aafiaga faalogona i ituaiga eseese o siama, o le mumū o le tiga o foliga, radicular, lumbar ma le cervicobrachial syndrome, intercostal neuralgia and other pathologies.
Pe a tulaʻi se fesili feteenaʻi - Combibilpen poʻo Milgamma: o le fea e sili atu? - faʻasalalau iloiloga faʻapitoa faapitoa. E masani ona taliaina e faapea, mo tagata mamaʻi o loʻo i ai fatu o latou fatu, o le Combilipen o se fualaau saogalemu nai lo Milgamma.

Binavit po o Milgamma: o le fea e sili atu?

O le faapaleniina o se tutusa o Milgamma ma Combilipen. O se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea e aofia ai vitamini B (thiamine, pyridoxine, cyanocobalamin). O nei vaega uma o loʻo i ai se aoga aoga i faʻamaʻi faʻamaʻi ma fulafula o neura ma le maskloskeletal system. E faʻaaogaina e faʻaitiitia ai tulaga o hypovitaminosis, ma i luga o atopaʻu ei ai faʻafitauli analgesic. E le gata i lea, latou te faateleina le tafe toto ma faʻamaonia le faʻatinoina o le tino. O le faapaleniina o loʻo i ai foliga tutusa o vailaau mo togafitiga o Milgamme, ma o le faʻamoemoega o se fualaau faasaina e faalagolago i fautuaga a le fomaʻi ma le tali a le tagata maʻi i gaioiga o fualaau.

Milgamma poʻo Movalis: o le fea e sili atu?

O le faatusatusaina o nei vailaʻau e lua e matua faigata lava, talu ai o la latou tuufaatasiga e eseese uma lava. Milgamma o se mea faʻapitoa vitamini o loʻo i ai se faʻalogiga mataga. O loʻo i ai se faʻamatalaga faʻaleleia faʻaleleia i le tino o le maʻi. Movalis e matua taulaʻi lava lona mafaufau i aafiaga o le analgesic, anti-inflammatory and antipyretic. O le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina e le aofia ai vitamini B, o le vaega autu o le Meloxicam, lea e faaalia ai le maualuga o le ita i soo se vaega o le mumu. I nisi tulaga, e fautuaina e fomaʻi le aveina o Movalis faatasi ma Milgamma, e I le faʻaopoopoga i ana mea faʻapitoa, o Milgamma e fesoasoani e faʻamalosia ai le tino ma le faʻaaogaina o le aofaʻi tatau ole vitamini B.

Compligam poʻo Milgamma: o le fea e sili?

Complig i lona tuufaatasiga e tutusa lelei lava ma Milgamma. O vaega autū o le vailaʻau o vitamini B (B1, B6, B12). O le i ai o vitamini B ma le lidocaine hydrochloride i vailaʻau uma e lua ua avea ai ma mea tutusa mo le togafitia o maʻi o le neuro, vegetovascular dystonia ma le tele o isi faʻamaʻi. O le mea lea, o le solia o nei vailaʻau e lua e tutusa. O le faʻatagaina o Compligam e na o na mo tagata o loʻo faʻatautaia, o se filifiliga sili atu ona taugofie ma taliaina.

Cocarnith poʻo Milgamma: o le fea e sili?

O le Cocarnit o se tino filifilia o mea gaʻo ma vitamini. O lona autu autu o le nicotinamide. Ole vailaʻau o le PP. E naʻo le faʻaaogaina o faiga faʻasaga i sela, faʻaleleia le gaʻo gaʻo ma le gaosiga o le vailaʻau, faʻamautuina le metabolism lipid, ma faʻaitiitia ai le maualuga o lipoproteins atherogenic i totonu o le toto. O se tasi o ona vaega o le vitamini B12 (cyanocobalamin), lea e faʻaleleia ai le fausia o meaola o le nucleic, e aafia ai le biosynthesis o le membrane puipuia o fiva namu. O le vitamin lava e tasi o loʻo i Milgamma. Ae afai o le Milgamma foi e vave ona faia se suʻesuʻega, ona taumafai lea o Kokarnit e faʻaleleia atili le gaioiga o le tino i le atoaga, faʻalauteleina le toe faʻaleleia o gaioiga i totonu o potu.

Neurobion poʻo Milgamma: o le fea e sili atu?

Neurobion, pei o le faasologa atoa o fualaau oona, o se mea faigata o vitamini B (B1, B6, B12). O le taʻiala autu o le fesoasoani lea i tagata mamaʻi e mafua mai i le leai o lenei faʻalavelave o vitamini. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lautele. O Milgamma foi e tele atu lona tele o talosaga, ei ai lona aafiaga loloto ma le aoga, o le faamamaina o lagona tiga tiga.

O faʻamanuiaga e aumai i le tino o le tagata e le vitamini B e le mafai ona faʻamagaloina. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo o le avea o nei fualaau faasaina i le tele o soʻo e mafua ai le faateleina o le lagona popole, e i ai se aafiaga leaga i totoga i totonu, aemaise lava i gaʻo ma le ate.

Pe a filifilia soʻo se vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E mafai ona e faia se feiloaʻiga ma se fomaʻi poʻo se neuropathologist i le Yusupov Hospital ma maua tali i au fesili i luga poʻo luga o le upega tafaʻilagi e ala i le faʻafesoʻotaʻi a matou faufautua.

Uiga o le Combilipen

O le vailaʻau e aofia ai vitamini B. O le pepa faʻamalolo e mafai ona ese: papa, vaifofo mo le iniseti intramuscular. O le afifi, e aofia ai: 30 pe 60 pi, 5 po o le 10 ampoules o le 2ml. O le gaosiga o fualaau faasaina o Phar Pharstandard-UFAVITA OJSC (Rusia). O le Kamupeni e aʻafia i le vaega o vailaʻau. Faatulagaga:

O mea faʻaaoga uma e aʻafia ai le tele o tino tino. O le mea lea, thiamine hydrochloride, poʻo le vitamini B1 o loʻo aʻafia i le metabolism. A aunoa ma lea, o le faagasologa o le liua o palatini, gaʻo ma gaʻo, o le a faʻalavelaveina, lea e mafai ona mafua ai le tele o faʻamaʻi. O lenei vaitamini o loʻo maua i totonu o siama eseese: nisi o totoga o totonu, maso skeletal. E talafeagai mo le faʻamautuina o le cardiovascular system, o le digestive tract, brain, system nervous system.

I le tele o tulaga, o le leai o le tino i le tino e mafua mai i le le lelei o meaai. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o le vailaʻau o le suavai e mafai ona fofoina ma e le faʻaputu i le tino. O le mea lea, o nisi o faʻatauga e tatau ona tuʻuina atu faʻamalosi, ave faʻamalosi tino. E tatau ona e nofouta o nisi oloa, i se isi itu, e saofagā i le faaitiitia o le aofaiga o meaʻai: iʻa ma iʻa, lauti, kofe.

Tuuina atu o le vailaʻau B1 e aafia ai le faiʻai, ma le le atoatoa o lenei vailaau, o le mafaufau le lelei, o le faaitiitia o le mafaufau ma le faaletino, o se faaitiitia o le gaosiga o le afi ma le vaaia o ituaiga maʻi eseese o le masculokelet system. E mafua mai foi lenei mea i le mea moni e faapea o le siama e maua i le musele skeletal. O le le lava o lenei vaitamini e mafua ai le leiloa o le mafaufau.

O le isi vaega malosi (pyridoxine hydrochloride) e fesoasoani e faʻamaonia le faʻaoga o le hematopoiesis. O loʻo aʻafia o ia i le metabolism o gaʻo, gaʻo, pulu. A aunoa ma le vitamini B6, e le mafai ona fai le masaniga o le faigamalo tutotonu ma le lautele. A aunoa ma le pyridoxine, e leai se felauaiga o ni mea faapitoa i totonu o le totoa namu. Faatasi ai ma se tuufaatasiga o vitamini B1 ma le B6, o lo latou aafiaga malosi i le tasi ma le isi e matauina. O se taunuuga, o le lelei o le togafitiga e umi atu.

O le galuega autu o le vitamini B12, poʻo le cyanocobalamin, o le gafatia e faʻaosofia ai le faʻaogaina o nucleotides. Faʻafetai i lenei mea, faʻatulagaina o le alualu i luma, toe faʻaleleia o le hematopoietic system, ma le atinaʻe o sela epithelial e iloa. A aunoa ma le vitamini B12, o le gasegase o le gataifale ma le myelin production e faʻalavelaveina.

E le gata i lea, o le vailaau faʻasaina e aofia ai le lidocaine - mea faʻapitoa. O lona autu autu o le faaitiitia o le malosi o le tiga. Ae ui i lea, o lenei mea e le faʻaaogaina ai le mafuaaga o le le mautonu. E faʻaaogaina o se vailaʻau. O le aafiaga o le lidocaine i se fualaau itiiti e puupuu. O lenei vailaʻau e poloka ai le faagasologa o le faʻaosoosoina o lagona i totonu o namu, lea e fesoasoani i se fesoasoani lē tumau. Faailoga mo le faʻaaogaina o le Combilipen:

  • neuropathy o eseese ituaiga,
  • fagu mata e le mai,
  • faʻafitauli o le maskloskeletal system,
  • faʻaogaina o agavaʻa.

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaoga i nisi tulaga:

  • tausaga e 18 tausaga
  • hypersensitivity i mea aoga,
  • gasegase gasegase ogaoga ma le tumau,
  • maʻitaga maʻitaga ma aʻo faagasolo le lactation.

O le vaega taua (pyridoxine hydrochloride), o se vaega o Combipilene, e fesoasoani i le faʻamautuina o le hematopoiesis system.

O aʻafiaga e ono aʻafia ai:

  • le atinaʻeina o allergies, lea eo mai faatasi ma se vevela, vevela,
  • mafaufau le lelei
  • vavao
  • suiga i le fatu fatu,
  • vili
  • hyperhidrosis
  • oso i luga o foliga, paʻu,
  • musele maso
  • afaina i le nofoaga o tui.

Afai e faʻaaogaina se sooupu o loʻo iai le lidocaine (Combilipen), e le manaʻomia le faʻamalosiga faaopoopo o tiga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, faʻatasi ai ma le puleaina o le intramuscular, e amata ona gaoioi vave le gasegase. O le iʻuga, o le faʻafitauli ua faʻaitiitia. I lenei fomu, ua fautuaina le fualaau e faʻaaogaina pe a oʻo mai tulaga faʻaleagaina, faʻatasi ai ma lagona tiga: neuralgia, solia o le masukalokelet system.

Afai ei ai se laʻititi laʻititi i galuega a le faiʻai, faʻaogaina o le tino, e fautuaina e faʻaaoga le Combilipen i totonu o fualaau. O le tuufaatasiga o lenei fualaau faasaina e ese si ese. O le mea lea, e le aofia ai le lidocaine, o lona uiga e le faʻaalia ai le faʻaleagaina. E le gata i lea, o le aofaiga o le cyanocobalamin i le 1 papalama e 2 mg, lea e faaluaina e pei o le 2 ml o vaifofo (1 mg o vitamini B12).

E faapefea ona galue Milgamma?

O le fualaau faasaina e mafai ona faatauina na o se vai. Afai e manaʻomia ona e faʻaaogaina i isi ituaiga o fualaau oona, e tatau ona e gauai atu i le faʻasologa o Milgamma Compositum. E mafai ona faʻatauina lenei oloa i totonu o laupepa. Milgamma o loʻo maua i le 2 ml ampoules (5, 10 ma le 25 pauna. O vaega taua o loʻo faʻaaogaina o le thiamine hydrochloride, pyridoxine hydrochloride, cyanocobalamin, faʻapea foʻi le lidocaine. O le fua o nei mea i le 2 ml o Milgamma e tutusa lava ma le tulaga o le sui ua filifilia muamua.

Faatusatusaga o le Kamupene, Milgamma

O vailaau uma e lua e aofia ai mea taua e tasi. O lenei mea latou te fefaʻatauaʻi ai. Ona o le tutusa o le tuufaatasiga, o nei sooupu e maua ai le aafiaga tutusa i togafitiga. O le faʻaaogaina o le ituaiga o mea gaosia i le gaosiga o fualaau faasaina e mafai ai ona faʻaaogaina e togafitia ai tulaga faʻaleagaina. O faʻamaoniga mo nei fualaau oona e le suia foi. E tusa ai ma le seti o aʻafiaga itu, e le eseese nei fualaau. O lenei tutusa e mafua mai i le tutusa lava lea.

O le a le eseesega?

Tuuina atu o nei fualaau oona e maua ai foliga tutusa, galue i luga o se mataupu faavae se tasi, faatupuina ai tali tutusa faapena, ma ua faasaʻoina foi i le pepa lava e tasi, e leai ni eseesega i le va o Combilipen ma Milgamma. Afai o nisi mafuaaga o se tasi o nei vailaʻau e le talafeagai (faʻaaloalo le tasi i le vaega galue), e le tatau ona faʻaaogaina se analogo ma le mea tutusa. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, i lenei tulaga, o le gasegase o mea e gaosia e mafai foi ona tupu, ona o le tuufaatasiga o sauniuniga e tutusa.

O fea o taugofie?

E mafai ona faatauina le lapisi mo le 150-240 rubles, lea e faalagolago i le numera o ampoules i totonu o le afifi. Mo le faʻatusatusaga, o le fualaau faasaina Milgamma e tau atu i le 300 rubles. O le tau e mo le oloa, lea o loʻo maua i totonu o se afifi o loʻo iai 5 ampoules. E le gata i lea, o le tele o le vailaau faasaina i le 1 ampoule e tutusa lava i mataupu uma e lua - 2 ml.A o le Kamupani i le tau maualalo (5 ampoules o le 2ml) e tau 150 rubles, ma le Milgamma - 300 rubles, e mafai ona finauina e faapea o le togafitiga ma le faʻamaʻi mulimuli o fualaau oona o le a sili atu le tau, e ui lava i le tutusa lelei o nei vailaʻau.

Faʻatasi ai ma le osteochondrosis, o Milgamma o le a faʻaitiitia le malosi o tiga.

O le a le mea sili atu Combilipen poʻo Milgamma?

Pe a faatusatusa fualaau faasaina, e tatau ona amanaia a latou pito sili ona taua: tuufaatasiga, faailoga mo le faʻaaogaina, faʻasalaga, aʻafiaga, fegalegaleaiga ma isi auala, le mafai ona faʻaaoga i le taimi o ma maitaga ma aʻoga. I le faʻaopoopoga, o le faiga o le gaioiga e aofia ai. O lenei faitalia o le ki lea, aua e mafai ai e oe ona iloilo le aoga o vailaau i togafitiga.

Afai e faʻatusatusa, o le fea e sili atu ona lelei: Milgamma poʻo le Combilipen, ia amanaʻia le tutusa o le tuufaatasiga o nei vailaau faʻamalosi, faʻapea foi ma se masini e tasi o gaioiga i le tino. Mo isi vaega o loʻo taua i luga, o nei tupe e tutusa uma lava, o lona uiga e le mafai ona finauina e tasi le fualaau e sili atu ona aoga nai lo le isi. E tutusa lava i latou, o le mea lea o loʻo i ai se aafiaga lelei ma le tutusa le malosi i ituaiga faʻafitauli eseese. Combilipen ma Milgamma - o vailaʻau uma e faʻaaogaina i le injections, o le foliga o le mea e tasi e tutusa - o se fofo.

Faʻatasi ma le osteochondrosis

Pe a tutupu se faʻamaʻi, o lagona tiga e aliali mai, aua i lenei tulaga o loʻo i ai se soliga o le fausaga o le mea o le cartilage. O le mea lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau (Combilipen ma Milgamma) o le a faʻaitiitia ai le malosi o le tiga. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea o le aofia e aofia ai le lidocaine, lea ei ai sona aafiaga faʻaleaganuʻu i le lotoifale. O le mea lea, i tulaga o le aoga, o fualaau uma e lua o le a fesoasoani i le faʻamaʻi ma le faʻamautuina o metabolic process in tissues i le tulaga tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻaaogaina nei fualaau oona i laulau, o le ae manaomia le faʻaaogaina atili o le tiga. E mafua lenei ona o nisi o eseesega i le tuufaatasiga: e leai se lidocaine. O tapenapenaga o le Combilipen ma Milgamma i se foliga malosi e sili atu ona aoga pe a manaʻomia le faatumuina o le vaivaiga o vitamin B, ma e leai se faʻafitauli i totonu o le masini.

Patient Reviews

Marina, 39 tausaga, Vladivostok

Sa ou faʻaaogaina le Kamupene i le fofo, a maeʻa na ou lagona le lelei mo sina taimi. O suiga lelei i le lotoifale e leʻo vave ona iloa, ae o lenei fofo e vave faʻaleagaina ai le tiga i taimi o faʻamaʻi pipisi. I le aluga o taimi, e mafai ona e vaʻavaʻai i le auala na aafia ai le tino o le fualaau. I loʻu tulaga, sa i ai suiga nei: manatuaina le mafaufau, faʻaleagaina le faʻaleagaina.

Olga, 45 tausaga, Sevastopol

Na fesoasoani Milgamma i le tiga pe a iai ni hernias. O lenei meafaigaluega o loʻo i ai se vailaʻau faʻapitoa, o lona uiga o le televave o le faʻamaʻi na matua mafatia lava. O taimi taʻitasi, o lagona le lelei i tua e toe faʻaalia. Mo lenei mafuaaga, e masani ona e faʻaaogaina le Milgamma. I le faaopoopo atu i le gasegase, o le tuufaatasiga e aofia ai vitamini B, o se mea lelei mo aʻu, ona o loʻo i ai foi le faaletonu o le tino. Ou te lagona le toomaga pe a uma se togafitiga ma lenei fofo.

Fomaʻi 'auʻiliʻili a Combilipen ma Milgamma

Shevchuk M.V., endocrinologist, 33 tausaga, Nizhny Novgorod

E masani lava ou te fautuaina le Kamupene i tagata mamaʻi ua maua i le maʻisuka ma ua atiaʻe le polyneuropathy. Ou te manatu o lenei meafaigaluega o se tasi o mea sili ona lelei i laʻu vaega. E le gata i lea, o le tau o le Kamupene e tutusa lelei ma le tele o analogues, ma mai i latou foi e tutusa foliga tutusa.

Lapin R.V., fomai tipitipi, 39 tausaga, Moscow

Milgamma - o se mea faigaluega e maualuga lona aoga e faʻaaogaina ai faailoga o neuralgia, faʻamaʻi o le masukalokelet system. O aʻafiaga i le taimi o togafitiga ma lenei ofisa e seasea ona aliali mai, i le tele lava o tulaga e tupu lenei mea ma se mea e ono aʻafia ai i ni faʻafitauli o le maʻi.

Faʻataʻitaʻiga

O fualaau totino taʻitasi o loʻo aofia ai i totonu o faʻamatalaga faʻamatalaina, i lona lava ala, e aʻafia ai le tino o le tagata, fesoasoani mai nisi faʻafitauli.

  1. Mimine. E talafeagai mo le ala saʻo o le gaʻo ma le lipid metabolism, o le masani masani o faʻamaoniga o le nerve, ma le puipuia o le faʻavaeina o mea e pala. O le vailaʻau o loʻo aofia ai i le tele o gasegase o le eletene, o le faʻasologa o le kulukose ma le acetylcholine, faʻasalalau le taʻavale ma le tikeri o le viscosity o le toto. Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le vailaʻau, ua faʻaumatia ai aʻa namu, o se taunuuga, o le tiga e tupu. O le siama o se vai vailaʻau suamalie, ae i le tuufaatasiga o vailaʻau o loʻo i totonu o se suauʻu gaʻo gaʻo, e mafua ai ona faʻaleleia lelei le tino.
  2. Pyridoxine. Auai i le tuufaatasiga o le histamine, neurotransmitters, hemoglobin, e faaosofia ai le fausia o lipids ma kullukose, faʻamaonia le metabolism. O le vailaʻau A e manaʻomia mo le faʻamavaeina o amino acids, o le atoatoaga o le paleni o protein, o le faʻamautuina o le tulaga o le muscle o le fatu, gaʻo tautau, vaʻa toto, ma le faʻamalosiina o le tino puipuia. Pyridoxine e faatonutonu ai mea o loʻo i totonu o le tino, e puipuia ai le faʻaopoopoga o le vai i totonu o le tino ma le atinaʻeina o le fulafula, faʻateleina le toe faʻaleleia o le paʻu i faʻamaʻi faʻamaʻi, purulent skinions, burns, eczema.
  3. Cobalamin Faʻateleina le puipuiga a le tino, faʻasolosolo le tafe o le okesene i totonu o siama, faʻamautuina le tulaga o le tino. O le vailaʻau e aʻafia i le hematopoiesis, e puipuia ai le atinaʻeina o le anemia, tausia le taofiofiga masani o le toto, ma puipuia ai le fausiaina o le gasegase mama. Vitamin B12 E talafeagai mo le faʻapipiʻi o neurotransmitters ma nisi o hormones, le saʻo o le faʻaleleia o lagona i luga o fausaga o le nerve, manatuaina o le manatuaina, faʻaleleia atili o le faʻamalosi, ma le puipuia o le vevela senile. O le vailaʻau e faʻamautuina ai le mafaufau ma lagona o le tagata maʻi, faʻaitiitia le atuatuvale ma le popole, faʻaleleia le moe.

Faatusatusaga uiga o fualaau faasaina

Lalo o faʻamaumauga faʻamaumauga lea e mafai ai ona e faʻatusatusa le komupiipini Vitamin complex and its parallel - the drug Milgamma.

Komipeni

Milgamma

faailoga mo le faʻaoga

ogaoga o le neuralgia, polyneuropathy o eseese etiologies, patho o le flammatory o fulafula o le tino, radiculitis o le thoicic, syndical radicular o le tino, thoracic ma le lumbar spinal, tiga tiga o le tui

polyneuropathy o eseese etiologies, neuritis, neuralgia, sciatica, musele maso o le tino, siama o le tino o le tino, vaivai o le tino puipuia

fua faʻatatau

afaina o musika, 2 ml ampoules, paepae, taamilomilo, felafolafoai i itu uma e lua, ata vali ata, 15 iunite i totonu

afaina o maso musele, 2 ml ampoules, uaea lapotopoto papaʻe, 15 iunite i totonu o se manua

tuutuuga o le faaaogaina

mo se faʻamaʻi e iai ni faʻaʻailoga matuia, 1 le ampoule e faia i aso taʻitasi mo le vaiaso, vaiaso e sosoo ai e na o le 2 i le 3 ampoules mo le 7 aso e faʻaaogaina e faʻamalosia ai le aʻafiaga, fualaʻau e faʻamaonia mo se maʻi gasegase ma o nisi taimi pe a maeʻa togafitiga, o le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, sili atu i le 2 vaiaso

o le muamua metotia mo le vave vave ona toe maua le tiga o le 1 ampoule i le aso poʻo le 1 laulau 3 taimi i le aso, e faʻamalosia le iuga, e tatau ona e togi 3 ampules i soo se aso o le 2 vaiaso, pe ave le 1 laulau i le aso mo le masina, le umi o le vasega togafitiga ua fuafuaina e se fomaʻi

faʻailoga

faʻavevesiina o le fatu ma le faʻamalositino, le faʻamaoni i vaega o le vailaʻau, maʻitaga, lactation, vaitau o tamaiti

fatuga faʻapitoa o le loto, faʻalavelave o le paʻu ma le amio pulea o le fatu, o le faʻafefe i fualaau oona, le faapalepale i vaega o le vailaʻau, maʻitaga, lactation, vaitau o tamaiti

itu aʻafia

fomaʻi oso, vene, tachycardia, sosolo

taoto, bradycardia, paʻu o le paʻu, paʻu o le paʻu, fulafula, vevela, tulaga faʻasalaga, afu

fegalegaleaiga ma vailaau ma isi fualaau faasaina

faʻafeiloaʻiga ma Levodopa ma Phenobarbital sauniuniga, o vailaʻau o loʻo iai le vitamini B ua faʻasaina2, dextrose, penicillin, thiamine e taofia ai mea e maua ai le faʻamalolo ma le faʻaitiitia o le aʻafiaga, ua le aoga le cobalamin i lalo o le faatosinaga o sima uʻamea

o le siama o loʻo faʻaumatia i mea oona, o loʻo taofiofia e le glucose, penicillin substances, vitamini B2, acetates, iron ammonium citrate, mercuric chloride, tannic acid, vitamini B6 vaivai le togafitiga o le fualaau faasaina Levodopa, o le aoga o le cobalamin ua faaitiitia i lalo o le aafiaga o le mamafa o metale

tau

5 ampoules - 130 rubles, 10 ampoules - 210 rubles, 30 papa - 240 rubles, 60 papa - 450 rubles

5 ampoules - 260 rubles, 10 ampoules - 450 rubles, 25 ampoules - 1100 rubles, 30 fuamoa - 750 rubles, 60 papa - 1400 rubles

O le fea o vailaʻau gaʻo e lelei tele - Combilipen poʻo Milgamma?

Lalo o se faʻamatalaga faʻatusatusa o nei vailaʻau e lua, lea e mafai ai e oe ona filifili po o fea le mea e sili atu ona lelei e filifilia - Milgamma poʻo le Combilipen.

  1. O foliga tutusa e foliga tutusa, o mea gaioiolosi o loo i ai i le tutusa. Pau lava le eseesega e leai lava se cobalamin i totonu o le maʻa o le Milgamma complex.
  2. O le Kamupeni o loʻo gaosia e se kamupanī faʻakomepiuta Rusia, o Milgamma e gaosia e le Siamani. O le mea lea, o le tau o le muamua fualaau faasaina e matua maualalo ifo nai lo le tau o le lona lua.
  3. E leai ni suka i totonu o pusa lapisi. O le mea lea, o lenei vailaʻau e mafai ona ave e tagata e maua i le maʻisuka.
  4. E masani lava e ese mai le Milgmma i le mea e masani ai, o le togafitiga, faʻamaoniga mo le faʻaogaina.
  5. O fualaau oona e toetoe lava tutusa tutusa ma faʻamaʻiloga ma aʻafiaga. O vailaʻau uma e faʻasaina mo tamaiti, fafine maʻitaga, tina fafagaina.
  6. O vailaʻau o loʻo teuina i totonu o se fale malulu ma malulu lea e le mafai ona oʻo i ai se tamaititi. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Combipipen ma Milgamma e tasi ma tutusa fualaau faʻasaina. Ae e le o lona uiga o vailaau e mafai ona suia ma suia i lau lava pule faitalia. O le tofiaina ma le sui o fualaau oona e na o se fomai faapitoa e faia. E le gata i lea, o le tagata gasegase, pe afai o loʻo ia inuina isi vailaau, e tatau ona lapatai le fomaʻi e uiga i lenei mea, talu ai o faʻamatalaga o vailaʻau ua faʻamatalaina e le ogatasi ma nisi vailaau.

O faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e faia se filifiliga

Masalo, ia faia se filifiliga ma fuafua po o le fea e sili atu - "Milgamma" poʻo le "Combilipen", o tali mai a tatou tagata o le a fesoasoani i:

  • Nina: "Afai e te filifilia, ona sili lea ona lelei le filifiliga o le paketi, aua, talu ai ona ua e suʻesuʻeina uma faailoilo, ou te leʻi maua se eseesega. O le mea moni, o le Kombilipen o se mea e tutusa ai Milgamma, na o le inisiua e toetoe o le afa o le tau. "
  • Denis: "Ou te alu i taaloga mo galuega faapolofesa, pe a mavae ni manua ou te toe maua ai na o Milgamma." O le fualaau faasaina e manaia tele, e vave ona tuʻuina ona vae, e tatau lava ona e matua mataʻituina le fua ma le tulafono, aemaise lava talu ai o loʻo i ai se filifiliga i papa. "

O le mea lea, le au faitau pele, matou te taumafai e filifili le faʻamatalaga sili ona lelei i luga o nei vailaʻau ma faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe e faia se filifiliga, ae sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Ia soifua maloloina!

Milgamma Feature

O se vailaau gaosi oloa ua gaosia i Siamani ua fuafuaina mo le togafitiga faʻaleagaina o le maʻi o le neurology e fesootaʻi ma le faʻamalosi o le faʻamalosi. O le lelei o le fualaau faasaina e maua i le faateleina o le anotusi o vitamini B i totonu. O lenei tuufaatasiga o le fualaau faasaina e mafai ai ona e vave aveese le tiga o le tiga ma vave ona galue i luga o le mea oona.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o laupepa ma se vai fofo. Injections e televave ona aʻafiaga, ona o le mea o loʻo aʻafia ai le vailaau faʻamalolo, e faʻafefe ai le faʻaogaina o le tino. Faʻafiafiaga faʻapitoa:

  • thiamine (vitamini B1),
  • pyridoxine (vitamini B6),
  • cyanocobalamin (vitamini B12),
  • lidocaine
  • sodium polyphosphate
  • benzyl alcohol.

O le pepa laupepa e aofia ai:

  • pyridoxine hydrochloride,
  • glycerides
  • silica
  • cellulose
  • kesi gaʻocarmellose.

  • neuralgia ma le neuritis,
  • non-inflammatory lions o fusi namu,
  • afaina o le tino ma le gaogao o le maso galue,
  • liʻo o namu finauga,
  • gaogao
  • plexopathy
  • afaina o le nerve nodes
  • osteochondrosis.

O le tofiga o Milgamma e faia i le neuralgia ma le neuritis.

Ole vailaʻau e le tatau ona tuʻu faʻatasi ma isi vailaʻau o loʻo iai vitamini B, ina ia le faʻaosofia ai le maualuga o nei mea.

Faatusatusaga o Milgamma ma le Kamupene

A amata le togafitiga, e fautuaina e faʻatusatusa nei vailaʻau i tulaga o le lelei, faʻamoemoe ma tau. Ae ao leʻi faʻaaogaina le oloa, e fautuaina e faʻatalanoa se fomaʻi.

O vailaʻau uma e lua e aofia ai vitamin B. E i ai le tutusa i le faʻasologa: o vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai faʻafitauli faʻapitoa ma aʻafiaga. O vailaʻau o loʻo avanoa i le fomu lava. O mea tutusa e matauina i le metotia ma le metotia o le faaaogaina. E mafai ona faatauina uma ia oloa i luga o le tuʻuina atu o le talavai.

O le Combipilene e mafua ai na uiga leaga pei o le urticaria, leʻiva.

O vailaau faafomai e le tatau ona faaaogaina i mea nei:

  • mamafa mamafa masima,
  • ascorbic acid
  • Dextrose
  • Epinephrine et al.

Aʻo leʻi faʻaaogaina nei vailaʻau, e tatau ona e faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina, aua o fualaau oona e iai se lisi o mea faʻaleagaina ma aʻafiaga.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Milgamma ma Combilipen

Pavel, fomai tipitipi, Moscow: "E taugofie le komipiuta. E aoga lelei i togafitiga faʻapitoa mo suiga o le degenerative i le vavae ma le sooga. O le i ai o le pene benzyl i lona tuufaatasiga e matua tigaina e nisi tagata gasegase. "

Svetlana, psychologist, St. Petersburg: "O le sauniuniga sauniuni o le gaosiga a Rusia e le ese mai i lona va i fafo. E tele lava ina faʻamatalaina o se vaifofo faaopoopo i le taimi o le atuatuvale ma le mamafa. O vailaʻau faʻamaonia e talafeagai lelei o maʻa ma vaifofo. O mea le lelei e aofia ai: pulega tiga ile intramuscular ma le ono mafai ona maua ni faʻamaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga