Clover check sks 05 faatonuga

A filifilia se masini, o le maʻisuka e tatau ona amanaʻia le tele o foliga, e aofia ai ma tomai faʻapitoa.

I le taimi nei, o loʻo faʻaogaina i luga o maketi masini.

O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona maua le laina o mea fua fua o meafaigaluega.

Filifiliga ma faʻamatalaga

CloverChek glucometers o oloa faʻa-Rusia. O iunite taʻitasi i le faasologa e fetaui ma manaʻoga faʻaonapo nei. Fuataga i faʻataʻitaʻiga uma e faia i le faʻaaogaina o le auala eletise. O le kamupanī gaosimea e taulai atu i tekonolosi faʻaonaponei ma teu ai mea taumafa.

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻaaliga tioata tioata, o se mea lelei e faia i le palasitika lanumoana. I fafo atu, o le masini e foliga tutusa ma se ata o se paʻu telefoni feaveaʻi.

Tasi le pule o loʻo i lalo o le lau, o le isi i totonu o le vaega o le pusa. O le vaega o le suʻega o loʻo i luga o le pito i luga.

Faʻaogaina e le 2 tamatamailima. O la latou auaunaga taua o le soifuaga e 1000 suʻesuʻega. O le lomiga talu ai o le Clover Check glucose mita TD-4227 e eseese lava i le leai o se galuega leo.

Seti atoa o le fuataga:

O le toto o le suāuʻu e faʻamoemoeina e le toto toto atoa. E mafai e le tagata faʻaoga ona ave le toto mo le suʻega mai isi vaega o le tino.

  • fuataga: 9.5 - 4.5 - 2.3 cm,
  • mamafa o le 76 kalama,
  • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
  • taimi suʻesuʻe - 7 sekone.

O le TD 4209 o se isi sui o le Clover Check line. O lona uiga iloga o lona laitiiti tele. E fetaui lelei le masini i le alofilima o lou lima. O le seti atoatoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le ata muamua. I lenei faʻataʻitaʻiga, ua faaopoopoina ai se pulou eletonika.

  • fuataga: 8-5.9-2.1 cm,
  • o le toto manaomia o le 0.7 μl,
  • taimi o taualumaga - 7 sekone.

SKS-05 ma SKS-03

O nei tamaʻi glucometers e tauva ma tagata mai fafo i faʻamatalaga faʻapitoa. Le eseesega i le va o faʻataʻitaʻiga i nisi o galuega. SKS-05 e leai se galuega o le faʻamalo, ma o le fatuga ua fausiaina e laʻititi.

Ua fua le pusa mo le tusa ma le 500 suega. O faʻataʻitaʻiga a SKS Numera 50 e talafeagai mo i latou. O le seti atoa o le fuataga fua tutusa e tutusa ma le TD-4227A model. O le eseesega e mafai ona i ai i le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga.

Taʻu o Clover Check SKS 03 ma SKS 05:

  • SKS 03 vaega: 8-5-1.5 cm,
  • fua o SKS 05 - 12.5-3.3-1.4 cm,
  • o le toto manaomia o le 0.5 μl,
  • taimi o taualumaga - 5 sekone.

Fonotaga Faʻatino

O galuega a le CloverCheck mita e faalagolago i le faʻataʻitaʻiga. O masini taʻitasi ua i ai se mea e fausiaina, faʻatusatusaina o fuainumera, faailoga ao leʻi oʻo i le 'aʻai.

O le mea autu o Clover Check TD-4227A o le lagolago tautala o le faiga o suʻega. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o tagata ei ai faʻafitauli faaletonu e mafai ona faia fua tutusa.

O le faʻaaliga leo o loʻo faʻatinoina i vaega nei o fuataga:

  • folasaga o se faʻamaufaʻailoga,
  • oomiina le ki autu
  • fuafuaga o le puleaina o le vevela,
  • ina ua uma ona saunia le masini mo le auiliiliga,
  • faamaeaina o le taualumaga ma le faasilasilaga o le taunuuga,
  • ma iʻuga e le o iai i le va o - 1.1 - 33.3 mmol / l,
  • aveese le lipine siaki.

Ua maeʻa le mamanu mo le 450 fuataga. E maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e iloa ai le tau aogā mo le 3 masina mulimuli. O taunuʻuga o le masina talu ai e faʻatulagaina i vaiaso taitasi - 7, 14, 21, 28 aso, mo le taimi muamua mo na o masina - 60 ma le 90 aso. O se faailoilo o fua o fua ua faʻapipiʻiina i le masini. Afai o le sugar sugar content e maualuga pe maualalo, o le ataata fiafia e aliali i luga o le lau. Faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o se ataata fiafia e faʻaalia.

O le mita e liliu faʻafuaseʻi pe a e faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga i totonu o le taulaga. O le faʻalavelave e tupu pe a mavae le 3 minute o le le toaga. E le manaʻomia le faʻamaoniaina o le masini - ua i ai se code i le mafaufau. E iai foʻi se fesoʻotaʻiga ma le PC.

Clover Siaki TD 4209 e faigofie tele ona faʻaoga - o le suʻesuʻega e faia i laasaga e tolu. Faʻaaogaina o se masini faaeletonika, ua fesuiaʻi le masini. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina CloverChek sikola faʻasaʻo masani.

O loʻo i ai se mafaufauga mo le 450 fuataga. E faʻapea foi i isi faʻataʻitaʻiga o le fuaina o le tau faʻatauaina ua faia. E fesuiaʻi pe a tuʻuina se lipine faʻataʻitaʻi i totonu o le taulaga. E fesuiaʻi pe a uma le 3 minute o le pasi. E tasi le pati e faʻaaogaina, faatasi ai ma se olaga talafeagai e oʻo atu i le 1000 fuataga.

Vitio e uiga i le setiina o le mita:

SKS-05 ma SKS-03

CloverCheck SCS faʻaaoga auala nei:

  • lautele - i soo se taimi o le aso,
  • AS - taumafa taumafa e 8 pe sili atu itula ua mavae,
  • MS - 2 itula talu ona 'ai,
  • QC - faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai se fofo faʻafoe.

O le CloverCheck SKS 05 fale o le glucometer 150 e maua ai le manatua. Model SKS 03 - 450 iʻuga. E iai foi i totonu 4 faamanatu. Faʻaaogaina o USB e mafai ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga ma le komepiuta. A oʻo i le 13.3 mmol / ma le sili atu, o le faʻataʻitaʻiga o le ketone e faʻaalia i luga o le mata - o se "?" Faailoga. E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai i le aofaʻiga o lona aoga mo le 3 masina i le vaitau mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 aso. O faailoga muamua aʻo leʻi maeʻa foʻi taumafa e manatuaina.

Mo fua i nei glucometers, e faʻaaogaina ai se auala eletise o fua. E faʻapipiʻi le masini. O loʻo i ai se faiga faʻapitoa mo le otometi e suʻe ai lipine faʻataʻitaʻiga. Leai se fesuiaiga e manaʻomia.

Faasologa o Meafaigaluega

Aʻo faʻaaogaina, e mafai ona tupu faʻalavelave ona o mafuaʻaga nei:

  • maualalo le pamu
  • e le o faʻapipiʻiina le faʻamaumauga i le pito / itu sese
  • ua faaleagaina pe le lelei le masini,
  • ua faaleagaina le afaina
  • toto na oʻo mai mulimuli ane nai lo le faʻatinoina o le mea faigaluega a le masini aʻo leʻi tapunia,
  • le lava le toto.

Faatonuga mo le faaaogaina

Fautuaga mo le Kleverchek sikoa o le lalolagi atoa ma le suega a Kleverchek SKS:

  1. Mātauina tulafono e teu ai: aloese mai le la, faʻafefe.
  2. Teu oloa i uluai fatuga - faʻafeiloaʻi i isi koneteina e le fautuaina.
  3. A maeʻa ona aveese le 'au suʻesuʻe, ia vave tapuni le fagu i se tapuni.
  4. Teuina faʻalupega tatala o suʻega faʻataʻitaʻi mo le 3 masina.
  5. Aua le gauai atu i le mamafa o masini.

Tausia o meafaigaluega siaki CloverCheck e tusa ai ma faatonuga a le kamupanī:

  1. Faʻaaogā se 'ie mago ua faʻamamaina i le vai / se ie faʻamamā e faʻamamā.
  2. Aua nei fufuluina le masini i le vai.
  3. I le taimi o femalagaaiga, e faʻaaoga ai se ato puipui.
  4. E le teuina i le la ma i se nofoaga susu.

E faʻapefea ona faʻaaogaina le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga:

  1. Faʻaofi se lipine faʻamau i totonu o le fesoʻotaʻi - o se mataʻutia ma o le a faʻaalia se kiliva i luga o le lau.
  2. Faatusatusa le numera o le fasipepa ma le numera i luga ole pu.
  3. Faaaoga se lua mataua o le vaifofo i le tamailima.
  4. Faaaoga se matāua i le vaega faʻafefe o le faʻamau.
  5. Faatali mo taunuʻuga ma faʻatusatusa i le tau o loʻo faʻaalia i luga o le paipa i le fofo faʻafoe.

E faʻapefea ona maua le suʻesuʻega:

  1. Faʻaofi le pito i luma o le siaki faʻamau faʻatasi ma fasi pepa paʻu i totonu o le potu seia maeʻa.
  2. Faatusatusa le numera o le laina i luga o le paipa ma le iuga i luga o le lau.
  3. Faia se faʻamaʻi e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga masani.
  4. Fai se toto faataitai pe'ā uma ona faʻaalia se matāua i luga o le lau.
  5. Faatali mo taunuuga.

Manatua! I Clover Siaki TD-4227A e mulimuli le tagata faʻalogo i le siʻosiʻomaga leo o le masini.

1. Faʻaaliga LCD 2. Uiga o le leo 3. Faʻasalaga mo le faʻasalaga 4. Faʻasalaga autu, Pasi mamao: 5. Faʻasalaga 6. Vaega o le pulou, Vaega o le itu taumatau: 7. Faʻasa mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i le komepiuta 8. Mautu mo seti seti

Tau mo le mita ma mea taumafa

Vaega o Suʻega Kleverchek le aofaʻi Nu 50 - 650 rubles

Faʻavavega faʻavaomalo Nu. 100 - 390 rubles

Siaki siaki TD 4209 - 1300 rubles

Siaki siaki TD-4227A - 1600 rubles

Siaki siaki TD-4227 - 1500 rubles,

Siaki siaki SKS-05 ma siaki siaki SKS-03 - e tusa ma le 1300 rubles.

Manatu faʻatau

O le Clover Check na faʻaalia ai ona malosi na faʻaaoga e tagata faʻapitoa ia latou iloiloga. O faʻamatalaga lelei e taʻu mai ai le tau maualalo o mea taumafa, o le gaioiga o le masini, o le fua o le toto ma le manatua tele. O nisi tagata e le fiafia i latou e matauina o le mita e le o lelei ona galue.

Clover Siaki loʻu tama na faʻatauina au ona o le masini tuai na gau. I le taimi muamua, na ia tali atu ia te ia ma le masalosalo ma le le talitonuina, ao lumanai lena, ina ua uma, na faaulufale mai. Ona ou tausaafia saʻo lava lea i ai ona o le tele o lona lapoa ma le lapoa lapoa ma le numera tele lava. E manaʻomia foi se paʻu itiiti o le toto - o lenei mea e matua faigofie lava. Ou te fiafia i le talanoa mataala. Ma o tamaiti i le taimi o le auiliiliga e matua malie lava.

Antonina Stanislavovna, 59 tausaga, Perm

Faʻaaogaina tausaga e lua Clover Siaki TD-4209. E foliga mai o mea uma na lelei, o le tele e talafeagai, faigofie o le faʻaoga ma le faʻatinoga. Talu ai nei, ua masani ai le faʻaalia o le E-6 sese. Ou te aveeseina le fasi pepa, toe tuu i ai - ona masani ai lea. Ma o le tele o taimi. Ua faʻamaonia muamua.

Veronika Voloshina, 34 tausaga, Moscow

Sa ou faatauina se masini ma se tautalaga tautala mo loʻu tama. E laʻititi lona vaʻai ma e tau le mafai ona iloa le eseesega i le tele o numera i luga o le faʻaaliga. O le filifiliga o masini e iai se galuega faapena e laiti. Ou te fia fai atu ou te leʻi faanoanoa i le faʻatau. Fai mai tama o le masini e aunoa ma ni faafitauli, e galue e aunoa ma se faalavelave. I le auala, o le tau o faʻataʻitaʻiga e taugofie.

Petrov Alexander, 40 tausaga, Samara

CloverChek glucometers - o le tau sili ona aoga mo tupe. Latou te galulue i luga o le elekene mataupu faavae o le fuaina, lea e mautinoa ai le saʻo maualuga o le suʻesuʻega. O loʻo i ai se mafaufauga tele ma le faʻatusatusaina o fua faʻatatau mo le tolu masina. Na manumalo o ia i le tele o iloiloga lelei, ae o loʻo i ai foi tali le lelei.

Clover Siaki TD-4209 - Ata

  • Fuainumera tufuga: 80x59x21 mm
  • Masini o le masini: 48.5 g
  • Taimi o fuataga: 10 s
  • Toto o le toto Volume: 2 μl
  • Faiga Faʻapitoa: Faʻataunuʻu
  • Manatua: 450 Tulaga Faatauaina
  • Metotia Fua: Capillary Blood
  • Units of measurement: mmol / l, mg / ml
  • Faʻaogaina: pulou komepiuta
  • Faʻatonu galuega faaopoopo: tulaga faʻatauaina i le taimi ma le aso ole fua
  • Faʻamau faʻatasi: o
  • Puipuia le mana i luga: ioe
  • Faʻaaliga Lisi: 39x35 mm
  • Puipuiga o Meafaigaluega: 1x 3V Lithium Battery
  • Soifua o le Battery: E silia ma le 1000 Fuataga
  • Lapataiga e uiga i le i ai o tino o le ketone: ioe (faatasi ai ma se faailoga i luga atu o le 240 mg / dl)
  • Iloiloina o fua faʻatatau: mo le 7,14,21,28,60,90 aso
  • Lulu malamalama. Fuataga: 1.1-33.3 mmol / L (20-600 mg / dl)

Clover Siaki TD-4227A - Faʻamatalaga

  • Fuainumera tufuga: 96x45x23 mm
  • Masini o le masini: 76.15 g
  • Taimi o fuataga: 7 sekone
  • Fua o le toto toto: 0.7 μl
  • Faiga Faʻapitoa: Faʻataunuʻu
  • Manatua: 450 Tulaga Faatauaina
  • Metotia Fua: Capillary Blood
  • Units of measurement: mmol / l, mg / ml
  • Encoding: Faʻatonuina le Faʻamaumauga i Totonu
  • Faʻatonu galuega faaopoopo: tulaga faʻatauaina i le taimi ma le aso ole fua
  • Faʻamau faʻatasi: o
  • Puipuia le mana i luga: ioe
  • Faʻaaliga Sii: 44.5 x 34.5 mm
  • Puipuiga o Punaoa: 2 X 1.5 V AAA Alualu Mamao
  • Soifua o le Battery: E silia ma le 1000 Fuataga
  • Se lapataiga e uiga i le i ai o tino o le ketone: ioe
  • Lulu malamalama
  • Fuataga Measure: 1.1-33.3 mmol / L
  • Faʻailoga galuega:

maualuga le maualuga o le kulukose o le toto

  • Galuega leo
  • Glucometer SKS-03 - Faʻamatalaga

    • Metotia Faʻapitoa: Faʻatekonolosi
    • Fua o le toto toto: 0.5 μl
    • Taimi o fuataga: 5 sekone
    • Faʻaogaina: e le manaʻomia
    • Sueina o le siakiina o siaki: ioe
    • Lapataiga Ketone: ioe
    • Faamanatu o leo (alaga): 4
    • Fua o galuega i luma ma le maeʻa o taumafataga: ioe
    • Faailoga e maua ai: ioe
    • Numera o le Encoding: E ​​le Manaomia
    • Manatua: 450 iʻuga ma aso ma taimi taimi taʻitasi
    • Fua Faatatau o le tau: mo le 7, 14, 21, 28, 60, 90 Aso
    • Fuaina o Fuataga: 1.1

    33.3 mmol / l

  • Fesootaiga ma se komepiuta: e ala i le RS232 cable
  • Malosiaga Punaoa: 1pcs * 3V CR2032
  • Fuainumera o fuataga ma se masini fou: 500
  • Faʻasaoina o le malosi: pe a mavae le 3 minute o le le toaga
  • Faʻamau: 85 maualuga x 51 lautele x 15 maualuga (mm)
  • Pauna: 42g (ma le pati)
  • Tuutuuga o le faaaogaina: + 10 ° C

    +40 ° C (Glucometer ma fasi) Tulaga o le teuina: -20 ° C

    +40 ° C (Paʻu)

  • Aotelega i le pusa felauaiga: 40 fasi vaega
  • Pusa o le pusa: 8 kg
  • Glucometer SKS-05 - Faʻamatalaga

    • Metotia Faʻapitoa: Faʻatekonolosi
    • Fua o le toto toto: 0.5 μl
    • Taimi o fuataga: 5 sekone
    • Faʻaogaina: e le manaʻomia
    • Fua o galuega i luma ma le maeʻa o taumafataga: ioe
    • Sueina o le siakiina o siaki: ioe
    • Fuaina o Fuataga: 1.1

    33.3 mmol / l

  • Fesootaiga ma se komepiuta: e ala i le USB
  • Faailoga e maua ai: ioe
  • Malosiaga o Punaoa: CR2032 x 1 fasi pepa
  • Fuainumera o fuataga i se masini fou: 500 - aupito maualalo
  • Numera o le Encoding: E ​​le Manaomia
  • Malosiaga mo le mafaufau: 150 fuataga ma le aso ma le taimi o ia mea taitasi
  • Faʻasaoina o le malosi: pe a mavae le 3 minute o le le toaga
  • Itū: 125 uumi / 33 lautele / 14 maualuga (mm)
  • Pauna: 41g (faatasi ai ma le batini)
  • Tuutuuga o le faaaogaina: + 10 ° C

    +40 ° C (Glucometer ma fasi) Tulaga o le teuina: -20 ° C

    +40 ° C (Paʻu)

  • Aotelega i le pusa felauaiga: 40 fasi vaega
  • Pusa o le pusa: 8 kg
  • I le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, o le maʻisuka e manaʻomia le suʻeina o le toto i aso uma. Mo lenei mea, o masini faʻapitoa e faʻaaogaina e faia ai le auʻiliʻiliga i le fale. O se tasi o nei masini o le Clever Chek glucometer, lea ua maua i le asō le lauiloa tele i le maʻisuka.

    E faʻaaogaina le suʻesuela mo togafitiga ma mo le faʻamaʻi e iloa ai le tulaga masani o le maʻi. E le pei o isi masini, e faia e Kleverchek se suʻega toto mo le suka mo na o le fitu sekone.

    E oʻo atu i le 450 suʻesuʻega talu ai nei e otometi lava ona teuina i mafaufauga o le masini ma le aso ma le taimi o le auiliiliga.

    E le gata i lea, o le maʻisuka e mafai ona maua le maualuga o le kulukose o le 7-30 aso, lua ma le tolu masina. O le autu autu o le mafai lea ona fesoʻotai faʻamaumauga o le suʻesuʻega i se leo faʻaopoopo.

    O le mea lea, o le talanoa mita Clover Check e muamua lava mo tagata e maualalo le vaʻaia.

    Faamatalaga o mea

    O le Clever Chek glucometer mai le kamupani Taiwanese TaiDoc e ausia uma tulaga moomia o aso nei. Ona o lona fua faʻatusatusa 80x59x21 mm ma le mamafa 48.5 g, e faigofie ona ave le masini faʻatasi ma oe i totonu o lau taga po o le ato tupe, e pei foi ona ave i se malaga. Mo le faʻaogaina o le teuina ma le feaveaʻi, ua maua ai se maualuga maualuga o le ufiufi, lea, i le faaopoopo atu i le glucometer, o loʻo i ai uma mea taumafa.

    O masini uma o lenei fuataga e fua ai le maualuga o le toto suka i le auala eletise. Glucometers e mafai ona teuina mea fou i le mafaufau ma le aso ma le taimi o le fua. I nisi o faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai e le tagata gasegase ona faia se faʻamatalaga e uiga i le auʻiliʻiliga muamua ma le maeʻa ona 'ai.

    I le avea ai ma se maa, o loʻo faʻaaogaina se maa faʻamaupae "papa". O le masini e faʻaaogaina le masini pe a faʻapipiʻi se fasi siaki ma taofi galue pe a maeʻa ni nai minute o le le gaoioi, o lenei mea e mafai ai e oe ona teu le mana ma faʻalautele le faatinoga o le masini.

    • O se faʻapitoa faapitoa o le suʻega o le leai lea o se mea e tatau ai ona fai se faʻailoga, talu ai o le suʻega o suʻega ei ai se pu faapitoa.
    • O le masini e faigofie foi i fua faʻatusatusa ma sina mamafa.
    • Mo le lelei o le teuina ma le felauaiga, e sau le masini ma se tulaga talafeagai.
    • O le eletise e tuʻuina atu e se tasi tamaititi laʻititi, lea e faigofie ona faʻatau i le faleoloa.
    • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e faʻaaogaina ai se auala faʻamaonia saʻo.
    • Afai e sui le fasi siaki ma se mea fou, e te le manaʻomia le ulufale i se faʻailoga faapitoa, lea e faigofie tele mo tamaiti ma tagata matutua.
    • O le masini e mafai ona otometi lava ona faʻaauau ma maeʻa peʻa maeʻaeʻa suʻesuʻega.

    E fautuaina e le kamupani nisi o eseesega o lenei faataitaiga ma le tele o galuega, o lea e mafai ai e le maʻisuka ona filifili le mea sili ona talafeagai mo uiga. E mafai ona e faʻatau se masini i soo se faleoloa poʻo faleoloa faapitoa, i le averesi, o lona tau o le 1,500 rubles.

    O le pusa faʻapitoa e aofia ai laupepa e 10 ma le faʻataʻitaʻiga mo le mita, se peniscercer, se faʻataʻitaʻiga o le faʻafoega, se pulou faʻapipiʻi, se pulou, se ufiufi ma se tusi lesona.

    Aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻega, e tatau ona e suesue i le tusi lesona.

    Tuua Lau Faamatalaga