Detralex® (Detralex®)

Detralex 500 mg o se venoprotective ma fualaau faasaina. E aʻafia ai le afaina o le tino, faʻaleleia ai le leo o veins, faʻamaonia ai le tafe toto, lea e mafai ai ona maua le faʻamagaloga mausali. Faʻaavanoa i pepa faʻapitoa mo faʻaoga tautala.

O se tasi o ata e ufiufi ata-ata e aofia ai:

  • Vailaau oona: 500 mg o le vaega faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi o le flavonoid e aofia ai 450 mg diosmin (90%) ma flavonoids, e fuafua i luga o le 50 minute (10%).
  • Tagata faʻatau: gelatin 31.00 mg, magnesium stearate 4.00 mg, cellualose microcrystalline 62.00 mg, sodium carboxymethyl starch 27.00 mg, talc 6.00 mg, vai faʻamamā 20.00 mg.
  • O le ata o le ata: macrogol 6000 0.710 mg, sodium lauryl sulfate 0.033 mg, muamua mo le paʻu moli lanumeamata-mumu, e aofia ai le: glycerol 0.415 mg, magnesium stearate 0.415 mg, hypromelilose 6.886 mg, vailaau omea uila samasama 0.161 mg, vailaau uila uila 0.054 mg, titanium dioxyide 1.326 mg.

O fuamini e vali ata-oval o le moli-lanu mumu.

Pusa o le laulau i le gau: mai le samasama samasama i le samasama, faʻavae fou.

Pharmacodynamics

O Detralex ua maua le veveton ma mea e faʻaogaina ai.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o veins ma le vevela vevela, faʻaititia ai le mafai ona gafatia o capillaries ma faʻateleina ai lo latou tetee. O taunuʻuga o suʻesuʻega tau suʻesuʻega ua faʻamaonia ai le gaosiga o le vailaau faʻasaina e fesoʻotaʻi ma le vevenamnamics venous. Na faʻaalia se fua faʻatatau i le fuainumera o Detralex® mo faʻataʻitaʻiga o le telefoni: O le gaʻo vevela, o le vevela vevela, o le taimi o le vevela vevela. O le fua faatatau lelei o fua-fuamoa e matauina pe a ave le 2 papa.

Ua atili ai le faateleina o le leo o Detralex: faatasi ai ma le fesoasoani a le telefisemasmography, o se faaitiitia i le taimi o le gaoia o le gaogao na faaalia. I tagata gasegase ma faʻamaoniga o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le microcirculatory, a maeʻa togafitiga ma Detralex®, faʻapena faʻatusatusa i le placebo, o le faateleina o le malosi o le capillary, iloilo e le angiostereometry.

O le malosi o le togafitiga o le Detralex ua faamaonia i le togafitiga o faʻamaʻi faʻamaʻi o veins o pito i lalo, faʻapea foi ma le togafitia o afaina.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O Detralex ua faailoa mai mo togafitiga o faʻamaʻi o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi (faʻamalologa ma le toomaga o faʻaʻailoga).

Faʻaleleia o faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino:

  • tiga
  • vae
  • lagona o le mamafa ma le atoatoa i vae,
  • "vaivai" i vae.

Faʻaleleia o faʻamatalaga o le le atoatoa o le gasegase:

  • fula o le pito i lalo,
  • suiga o le pusa i le paʻu ma le tino,
  • gasegase gaʻo matautia.

Ata 3D

Palama vali ata1 le.
mea galue malosi:
faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi faʻamalosi e aofia ai 450 mg diosmin (90%) ma flavonoids500 mg
i le uiga o le le mautonu - 50 mg (10%)
tagata faʻapitoa: gelatin - 31.00 mg, magnesium stearate - 4.00 mg, MCC - 62.00 mg, sodium carboxymethyl starch - 27.00 mg, talc - 6.00 mg, vai faamama - 20.00 mg
ata tifaga: macrogol 6000 - 0.710 mg, sodium lauryl sulfate - 0.033 mg, faʻasaga mo le ata vali o le lanu moli-lanu moana (e aofia ai: glycerol - 0.415 mg, magnesium stearate - 0.415 mg, hypromelilose - 6.886 mg, uʻamea faʻasaa samasama - 0.161 mg, vali uʻamea uʻamea mumu - 0.054 mg, titanium dioxide - 1.326 mg)

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O papa maʻalaupapa e maua i totonu o se ufiufi piniki piniki-moli, ma se lanu samasama samasama i le malologa. E i ai o latou foliga faʻalelei ma se fausaga fou.

  • 1 papalama e aofia ai: 450 mg o le diosmin ma le 50 mg o le hesperidin.
  • O le tuufaatasiga o le membrane film e aofia ai macrogol, dioxide, vai. Tagata faʻatau: gelatin, cellulose, talc, magnesium stearate, sua mama.

15 papa faʻamau i paʻu, o pepa palota taitasi e aofia ai le 2 paʻu.

Tina ma le lactation

O faʻataʻitaʻiga a manu e leʻi faʻaalia ai aafiaga taua.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni lipoti o soʻo se itu pe a faʻaaogaina fualaau faʻasaina i fafine maʻitaga.

Ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le excretion o le fualaau faasaina ma le susu susu, o tamaitai lapatai e le fautuaina e ave le fualaau faasaina.

Faʻaaogaina o falemaʻi

Diosmin - o le gaioiga malosi a Detralex o le vaega o venotonics ma angioprotectors. O se taunuuga o le gaioiga o le fualaau faasaina, o le leo o veins e faateleina, o lona uiga latou te le maualalo le gafatia ma mafai ona gafatia, ua faaleleia atili le toto, ma ua faaitiitia ai faailoga. Detralex e taofia le taliaina o leukocytes i le puipui endothelial, ma o se taunuuga o le a faaitiitia ai le faaleagaina o aafiaga o tagata faufautua inflammatory i luga o leaflets valve.

O le tekinolosi uiga ese o le diosmin processor - micronization - ua maua ai le Detralex ma se televave ma le vave o le absorption, ma o le mea lea o se vave vave le gaioiga o gaioiga, pe a faatusatusa i fualaau faasaina e aofia ai le diosmin e leai ni microbiozed.

I totonu o le tino, o Detralex o le biotransformed to the phenolic acid. E mafua mai i le ate (e 86%), o le afa o le ola o le 10.5-11 itula.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga na mulimuli mai na lipotia ao ave le Detralex ® i le faasologa o le fati lea: masani (> 1/10), tele (> 1/100, 1/1000, 1/10000, CNS: e seasea lava - o le agavaʻavaʻaʻi, maʻi tiga, masani malaise.

Mai le gastrointestinal tract: e masani lava - manava faʻamaʻi, dyspepsia, leu, vomiting, faʻafuaseʻi - colitis, le faʻamatalaina vave - tiga o le manava.

I le vaega o le paʻu: seasea - vevela, vevela, urticaria, e le o taʻua vave - fulafula o le mata, laugutu, eyelids. I tulaga tulaga ese, angioedema.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i foliga o soʻo se mea, e aofia ai o mea e le o manaʻoina ma lagona e le o taʻua i lenei faʻamatalaga, faʻapea foi ma suiga i totonu o suʻesuʻega i suʻesuʻega faʻatasi ma le fualaau faasaina.

Tosiga ma le pulega

Le atoatoa le gasegase o le tino. Tomai fautuaina - 2 papa / aso: 1 papa - i le ogatotonu o le aso ma le 1 laulau. - i le afiafi, i le taimi o se taumafataga.

O le umi o togafitiga e mafai ona fai i le tele o masina (seia oʻo i le 12 masina). I le tulaga o le toe faifai pea o faailoga, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le togafitiga e mafai ona toe faia.

Vailaau afaina. Laʻau fautuaina - 6 papa / aso: 3 papa. i le taeao ma le afiafi mo aso e 4, ona 4 papa / aso: 2 papa. taeao ma afiafi mo le isi 3 aso e sosoo ai.

Faatonuga faapitoa

Aʻo leʻi amata ona e tago i le fualaau faasaina o Detralex ®, e fautuaina e fefaʻatauaʻi i se fomaʻi.

Faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le afaina, o le faʻafoega o le sauniuniga a Detralex ® e le suia ai le togafitiga patino o isi faʻafitauli mataga. O le umi o togafitiga e le tatau ona sili atu i le taimi ua faʻamaonia i totonu o le vaega "Metotia o le talosaga ma le fualaau." I le tulaga o le a le mou atu faailoga i le maeʻa ai o le togafitiga o togafitiga, o se suʻega a se fomai suʻesuʻe e tatau ona faia, o ai o le a filifilia nisi togafitiga.

I le iai o le taʻavale leaga, o le maualuga o le togafitiga e faʻamautinoa e ala i se tuufaatasiga o togafitiga ma se soifua maloloina (paleni): e fautuaina e aloese mai le umi o le faʻaaloalo i le la, nofo umi i luga o vae, ma fautuaina e faʻaitiitia le mamafa o le tino. Faʻasalalau ma, i nisi tulaga, o le faʻaofuina o totini faapitoa e fesoasoani i le faʻaleleia o le toto.

E tatau ona vave faʻatalanoa lau fomaʻi pe afai o le maʻi na maʻi pe leai foi se faʻaleleia atili i taimi o togafitiga.

Aafiaga i luga o le gafatia e ave se taavale ma faia galuega e manaʻomia ai le vave televave o le mafaufau ma le tino. E le afaina.

Faʻatau

Laboratories Servier Industry, Farani.

Serdix LLC, Rusia.

E ala i le gaosiga i le "Laboratory Industry Laboratory", Farani

Faamauina le resitalaina e le Servier Laboratories, Farani.

Faia e: Servo Industry Laboratories, Farani

905, Alatele o Saran, 45520 Gidey, Farani

Mo fesili uma, faʻafesoʻotaʻi le Sui Ofisa o le JSC "Laboratory Servier".

Ofisa Ofisa o Servier Laboratories JSC: 115054, Moscow, Paveletskaya sq., 2, p. 3.

Telefoni: (495) 937-0700, fax: (495) 937-0701.

I luga o faatonuga faʻasoa i totonu o se atopau, o le logo o le Servier Lab o loʻo faʻaalia i le Latina tusi.

I le gaosiga i le Servier Industry Laboratory, Farani ma le afifi / afifiina i Serdix LLC, Rusia.

Faamauina le resitalaina e le Servier Laboratories, Farani.

Faia e: Servo Industry Laboratories, Farani.

905, Saran Highway, 45520 Gidey, Farani.

Saunia ma afifi: Serdix LLC, Rusia

Telefoni: (495) 225-8010, fax: (495) 225-8011.

Mo fesili uma, faʻafesoʻotaʻi le Sui Ofisa o le JSC "Laboratory Servier"

Sui o le JSC "Laboratory Servier": 115054, Moscow, Paveletskaya pl., 2, p. 3

Telefoni: (495) 937-0700, fax: (495) 937-0701.

O faʻamatalaga o loʻo i totonu o le pusa faʻaalia

- le igoa Latin o le "Servier Lab",

- Faʻasologa o Latina o le Serdyx LLC, "Kamupani vavalalata auaunaga"

E ala i le gaosiga i le LLC Serdiks, Rusia

Faamauina le resitalaina e le Servier Laboratories, Farani.

Faia e: Serdix LLC, Rusia

Tel.: (495) 225-8010, fax: (495) 225-8011

Mo fesili uma, faʻafesoʻotaʻi le Sui Ofisa o le JSC "Laboratory Servier".

Sui o le JSC "Laboratory Servier": 115054, Moscow, Paveletskaya pl., 2, p. 3

Telefoni: (495) 937-0700, fax: (495) 937-0701.

O faatonuga o loʻo i totonu o le pusa e faailoa mai:

- le igoa Latin o le "Servier Lab",

- le faʻamaufaʻailoga a le Latina alphabet o le LLC Serdix, "kamupani fesoʻotaʻi kamupani Servier".

Vaʻa vevela

O le le atoatoa o le tiga poʻo le faʻasolosolo o le maʻi vae vaevaega o se vaega o faʻamaoniga e mafua mai i le paʻu o le toto i totonu o veins o pito i lalo ma se suiga i le mafai ona gafatia o puipui o toto toto. O se faʻamaʻi faapena e taatele i tamaitai. E tupu pe afai o vaʻa vevela e taofia ai le tafe o le toto e le tapunia ona o le faateleina o le mamafa. O le iʻuga, o loʻo faʻalauteleina veins, lea, i le isi itu, e taʻitaʻia atu ai i le faateleina o lo latou mafai. E ala i le vevela o le puipui, faʻafefe o le toto ma le plasma toto e amata ona tafe atu i totonu o masini vavalalata. O lenei mea e mafua ai le fulafula o le tino o loʻo siomia ai veins. Afai i le taimi lava e tasi o loʻo faʻapipiʻi ai vaʻa laiti, o le mea lea, i le isi itu, e oʻo atu ai i le siakiina ma le faʻavaeina o gaʻo pipisi.

O mafuaʻaga autu e ono mafua ai le le atoatoa:

  • mamafa tele
  • amio le taua
  • mea na mafua mai
  • galuega le aoga po o galuega ma le faatapulaaina o gaoioiga,
  • masaniga tumau
  • maʻitaga, suiga o le hormonal, le faʻaaogaina o fualaau oona i totonu o fafine,
  • laʻeiina o lavalava ma lavalava.

O le le lava o le le atoatoa o le tino e faaalia i le tele o faailoga, e aofia ai:

  • lagona o le vaivai, vaivai ma le atoatoa i vae,
  • fulafula o pito,
  • tiga o le tiga, aemaise pe a uma ona savali,
  • lagona le lelei
  • gaogao
  • suiga o le pusa i le paʻu ma le tino,
  • afaina toto.

E i ai ni vaega o veins varicose:

  • Vaega I - taeao vaivai vaivai, fulafula i afiafi, mou ese atu i le taeao,
  • Laasaga II - o le edema persistent, pigmentation, compaction ma le mumu o nisi o vaega o le paʻu, paʻu, foliga mai o le eczema,
  • Laasaga III - o le faʻaalia o maʻi papala e faigata ona togafitia.

O laʻasaga uma o le faʻamaʻi e ogatasi ma le tele o le tiga, o se lagona o fetolofi fetolofi, o le gasegase o le afiafi, faʻalavelave o nisi vaega o le paʻu.

I le amataga o le faamai, o fusi paʻu, tights, totini ma totini ua faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa. E mafai foi ona togafitia le faʻamaʻi ma le togafitiga.

E mafai e Detralex ona faʻasaʻo faʻamalologa e pei o le mamafa ma le tiga i vae, fulafula, po o le po. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le palasi o le capillary, ei ai sona aafiaga i le toe faʻaolaina o maʻi faʻamalolo malosi,

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o Detralex mo veins varicose, o kulimi vailani ma suauʻu e mafai ona faʻaaogaina.

Hemorrhoids ua taʻua o veins varicose o le anus poʻo le faasutu pito i lalo. O veins vaevaeina e fai ai ni pona (i fafo, e iloa i le taimi o le suʻega o le anus, poʻo le totonugalemu, o loʻo i totonu o le faʻasaʻo). O le gasegase tuga o se ituaiga o faʻamaʻi e mafua ai faʻalavelave, ma o maʻi pipisi e alu e aunoa ma ni faʻalavelave. O le tele o mea e fesoasoani i le tupuga o le pipili:

  • galuega le mautonu
  • amio le taua
  • siitia le mamafa
  • faaumiumi le tumau
  • maʻitaga, fanau fanau,
  • faiga o le inflammatory i le vaega o le pelvic,
  • meaai le talafeagai - taumafa i le tele o mea ulaula, mea vela ma le masima, faʻaaogaina o le ava malosi.

O le faʻamaʻi faʻatasi ma le vevela ma le tiga i le anus, toto toto, afaina o le pito.

I le togafitiga o le faʻamaʻi, o togafitiga faasao e sili ona lelei: faʻatinoga tatau, meaʻai, togafitiga faʻamalosi, togafitiga fualaau. O pusa ma faʻamalosolo mea e faʻamalieina ai le tiga ma le mumū o loʻo feteenaʻi ma faʻamaʻi e mafai ona faʻaaogaina.

O le taua tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e pei o Detralex. E mafai ona faʻaaoga uma i le taimi masani o le faʻamaʻi ma i le gasegase, e aofia ai na mataupu pe a faʻaalia se taotoga - i le taimi sauniuni ma faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave i le taimi o le faʻasologa.

Contraindications

O le fualaau faasaina e itiiti lava le faʻailoga. Muamua lava, o le faʻaaloalo lea i vaega o le vailaʻau. E le gata i lea, e le mafai ona ave le vailaʻau i le laʻitiiti (e oʻo i le 18 tausaga).

E le fautuaina le faʻaaoga o Detralex mo maʻi gaʻo tatala, gasegase toto.

E le fautuaina e tuʻufaʻatasia togafitiga faʻamaʻi ma le inu ava malosi, talu ai ona faʻaitiitia ai le aoga o togafitiga. E le gata i lea, ao faia le ava malosi, o le a ono tulai mai aafiaga i itu.

Faaaogaina o Detralex i le taimi o le maʻitaga ma le lactation

I le taimi o le maitaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina le vailaʻau. O suesuega a manu e leʻi faaalia ai ni aʻafiaga leaga o le fualaau faasaina i le atinaʻeina o le tamaʻi tama.

I le faʻatinoga, e masani ona faʻaaogaina le Detralex i le taimi o le maʻitaga e togafiti ai le afaina, pe a faʻalavelaveina galuega taotoga. E taua le mafaufau e faapea, i fafine maʻitaga, o le aʻafiaga o le afaina o le afaina o le toto e faateleina e tusa ma le 5 taimi.

Aʻo fai susu, e le fautuaina le faʻaaogaina o Detralex, talu ai e leai se faʻamaoniga e le ulu i le susu o susu.

Detralex, faatonuga mo le faʻaaogaina

O le fua lelei o le fua o le aafiaga ma le fualaau oona e mautinoa i se fua o le 1 g o mea aoga i le aso.

Mo maʻi faʻamaʻi vae, o le masani masani o le 2 pusa o le 500 mg i le aso. I nisi o tulaga, e lua laulau e mafai ona faʻatulagaina faalua i le aso i le vaiaso muamua. E masani lava o fualaau aina e ave i meaai, taeao ma afiafi. E tatau ona foloina fualaau e aunoa ma le tunu. O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi, ae, o se tulafono, e tumau a itiiti mai o le masina. O le tapulaa maualuga o le vasega e 1 le tausaga.

Afai e toe faʻaalia le faʻamaʻi pe a uma ona tu Detralex, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina se isi auala faaopoopo.

I totonu o le afaina o le toto, o loʻo ave fualaau mo le silia ma le tasi le vaiaso. Peitai, o le fualaau o le fualaau faasaina i lenei tulaga e sili atu. E tatau ona ave 6 palasia i le aso - 3 i le taeao ma le 3 i le afiafi. O sea fuafuaga e tatau ona tausisia i aso muamua e 4 o le taliaina.I le 3 aso na totoe, o le togi e itiiti ifo - 2 pusa i le taeao ma le afiafi. Afai e manaʻomia, faʻalautele le ala o togafitiga e manaʻomia ai le faʻatagaga a se fomaʻi. Ae ui i lea, e masani ona le manaʻomia lenei mea, talu mai ni nai aso o le a mafai ona iloa le tulaga.

I taimi masani, e masani lava ona latou tausisi i se ituaiga fuafuaga - lua laupepa faalua i le aso mo le vaiaso, ona faaitiitia lea o le fualaau i le 2 pulu i le aso ile tasi fualaau. O le umi o le vasega e mafai ona 2-3 masina.

A maeʻa le taotoga mo le afaina, e faalua i le aso ona ave Detralex ma se papa. I lenei tulaga, ua tuufaatasia le vailaau ma isi togafitiga togafitiga:

  • meaai
  • faʻaaoga moligaʻo ma kulimi,
  • solo le paʻu i luga o manua faʻamaʻi paʻu.

E faʻavave ona oʻo mai le aafiaga o le vailaʻau

O le Detralex e masani lava ona vave maua ai se taunuuga lelei ma le afaina - e tusa ma le 2-3 aso. I le togafitiga o veins varicose, o le a faʻaalia le aafiaga pe a mavae sina vaitaimi umi atu. E tatau foi ona manatua o le lelei o le fualaau faasaina e le talafeagai ma le faatamalaina o le faamai, o lona uiga, i le amataga o le faamai o le a le mafai ona taofia lona atinae.

Faatonuga mo le faaaogaina

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le Detralex tablets o loʻo faʻamatala mai e le gutu. O aʻafiaga i luga o le laulau e faʻamoemoe mo na o le vaevaega ina ia mafai ai ona faʻaumatia.

  1. Ole fua fautuaina mo le le atoatoa o le gasegase o le 1 tablet / day, sili ile taeao, i taimi o taumafataga.
  2. O le fua fautuaina mo gasegase lapoa o le 3 papa / aso (1 le laulau i le taeao, aoauli ma le afiafi) mo aso e 4, ona 2 papa / aso (1 le papa i le taeao ma le afiafi) mo le isi 3 aso e sosoo ai.
  3. O le fua fautuaina mo maʻi faʻalavelave masani o le 1 papa / aso.

O le umi o togafitiga e mafai ona fai i le tele o masina (seia oʻo i le 12 masina). I le tulaga o le toe faifai pea o faailoga, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, o le togafitiga e mafai ona toe faia.

Faʻaiʻuga

Detralex ua talia lelei e le tele o tagata gasegase. O nisi taimi pe a tago i le fualaau faasaina, o itu nei e mafai ona mafai:

  • faʻavavevave ma le ulu - mai le faʻaogaina o le tino,
  • vevela ma le vili, le toʻa i le manava, manava mai le gastrointestinal tract,
  • paʻu o le paʻu, mimiti ma le mu, urticaria ma isi faʻaaliga o faʻamaʻi maʻi.

Afai o loʻo aʻafia itu pito i luga, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau faasaina ma faafesootai lau fomaʻi.

Faʻasalaga

Leai se mataupu o le tele o pepa na lipotia. E mafai ona manatu e faapea afai e le saʻo le tagofia e le tagata gasegase, e aunoa ma le matauina o mea ua fautuaina, o lona uiga o le a mafai ona faateleina le itu itu o le a faateleina.

Afai e le mou atu faailoga mo le tele o itula, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi mo le tofiaina o togafitiga lagolago. Atonu e manaʻomia ai le gasegase ma le faʻaaogaina o vailaʻau mai le vaega o le togafiti.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aafiaga o Detralex i le togafitiga faafomai o isi vailaau mo togafitiga e lei faailoaina.

Na matou suʻe nisi o iloiloga o tagata e uiga i le fualaau faasaina Detralex:

  1. Andrey. O aʻu o se tagata e leai se totogi. O le mea lea, ou te faʻaaluina le tele o loʻu taimi galue i le komepiuta, o lea la o le olaga le talafeagai. O se taunuuga o lenei mea, o le afaina ai o le malosi na sili atu ona malosi ia te aʻu, e pei lava o le toatele o tagata o loʻu tupulaga. Sa ou taumafai moligao - latou te fesoasoani, ae le o se taimi umi. Ona fautuaina lea e le ava o se fualaau faasaina e pei o Detralex. I vaitaimi o faigata, e fesoasoani tele ia te aʻu. Ou te alu i le 2 pati mo le 1 taimi i le taeao, i le aoauli ma le afiafi. A maeʻa aso e 3 - e leʻi tupu le faʻavauvau, e ui o le aafiaga ua maeʻa ona iloa i le aso e sosoo ai. Ou te fautuaina.
  2. Irina Na faatonuina aʻu ao ou maitaga. Na faamatala mai e le fomai e le afaina le tamaititi e lei fanau mai ma e mafai ona saogalemu i latou. I le taimi lea, na ou maua ai le afaina, gasegase i le taimi o le nofoa, tiga ma le susunuina o lagona. Sa faigata ona savali ma nofo. Ou te le talitonu moni o le a fesoasoani fualaau, ae o loʻu teʻi i le aso ina ua uma le fualaau muamua sa ou matauina ai le nofoa e le tiga tele, ma ua leai se toto. O lenei ua leva ona ou galo e uiga i le afaina.
  3. Eugene. Na mafatia loʻu toalua mo se taimi umi ma le afaina. Na faatonuina e fomai ni baths i le chamomile ma moligao. O le a le tele o tupe ma le taimi sa ma faʻaaluina i luga o ia togafitiga. Na oo i le tulaga e le mafai e le tane ona alu e faigaluega, e tatau ona ave o ia i le falemaʻi. Na latou filifilia se faʻaaogaina o le taʻavale. Ona fai mai lea o se uo faigaluega ia te aʻu ou te faatauina Detralex, o le ava a loʻu toalua. Na vave ona ou faia se maliega e le taugofie ia fualaau, ae matou te le popole, matou te le mananao e fai le taotoga. Na ave e le tane 6 lapalai i aso taitasi mo aso e lima. Ua mavae atu Hemorrhoids! E moni na pasi ma e le faʻalavelave mo se tausaga. O le a le tele o taumafaiga ma le tupe na faʻaumatia, ae na e tatau ona e ave se fualaau lelei e tasi - Detralex.

Ua iloa e fomaʻi o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Detralex ua ausia ona o lona tulaga faʻapitoa faʻataʻitaʻi ma le tekonolosi gaosiga. O vaega laiti o mea e gaosia e faigofie lava ona uʻuina e le tino. Ae o le taunuuga aupito lelei, e tusa ai ma fomai, ua ausia ona o se togafitiga ma nisi o vasega faifaipea o se vaega o togafitiga faigata o le le atoatoa o le tino o le pito i lalo ma le afaina. Aua neʻi galo e uiga i le tulafono, faʻamalositino faaletino, meaai ma isi vailaʻau e fesoasoani i le tau faasaga i le faʻamaʻi.

Analogs Detralex

Faʻataunuʻu analogues Detralex (generics) e sili atu ona taugofie nai lo le uluai faʻamaʻi:

  1. Venozolum (Venozolum) - o se vailaʻau faʻatasi ma mea aoga autu - diosmin ma le hesteridin. O faʻatinoga faʻamalositino e tutusa ma Detralex. Faʻaaloalo: pepa, gel ma kulimi. O le tau e 300 rubles.
  2. Venarus (Venarus) - o se vailaʻau faʻasaina e tutusa ma mea gaosi (diosmin ma hesderidin). O le taʻiala o le faʻatinoga e tutusa lava ma Detralex. Faʻasalaga - faʻamau i totonu o le atigi. O le tau e 450 rubles.

Faʻataunuʻu Analogues Detralex o loʻo i le tulaga muamua:

  1. Atapelu 600 (Faʻifaʻola 600) - o loʻo maua i le pepa laupepa. O le mea malosi - diosmin, ei ai se togafitiga faafomaʻi pei o Detralex (faʻapupula le leo o le vevela puipui, faʻaleleia le toto, faʻamautuina le gaogao o pa o toto toto). O le tau e 900 laupepa.
  2. Vasocet o loʻo maua i foliga o lanu samasama laʻitiiti. O le mea galue malosi (diosmin) e faʻaitiitia ai le faʻaogaina ma faʻaleleia ai le leo o veins, ma puipuia ai le foliga mai o le edema. O le tau e 800 rubles.

Aʻo leʻi faʻaaogaina analogues, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Hemorrhoid togafitiga

O le laasaga fautuaina mo lapisi lapoa o le 6 pamu i le aso: 3 papa i le taeao ma le 3 papa i le afiafi mo aso e 4, ona 4 papa i le aso: 2 papa i le taeao ma le 2 papa i le afiafi mo le 3 aso e sosoo ai.

O le fua fautuaina mo maʻi o le gasegase e lua o le 2 pusa i le aso ma meaai.

Toto

O faʻataʻitaʻiga a manu e leʻi faʻaalia ai aafiaga taua.

E oʻo mai i le taimi nei, e leai ni lipoti o aʻafiaga leaga pe a faʻaaogaina fualaau faasaina i fafine maʻitaga.

Ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le excretion o le fualaau faasaina ma le susu susu, o tamaitai lapatai e le fautuaina e ave le fualaau faasaina.

Faʻasalaga faʻapitoa ma fuataga

Pepa vali ata, 500 mg.

Detralex i se fuataga o le 500 mg e gaosia e ni tagata gaosi se lua:

  • I le fausiaina o le Laboratory of Servier Industry, Farani - 15 poʻo le 14 paʻu i le pulu. Mo le 2 po o le 4 faʻataʻitaʻiga ma faatonuga mo le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi i totonu o se atigipusa pepa.
  • E ala i le gaosiga i le atinaʻe a Rusia LLC Serdiks - 15 poʻo le 14 paʻu i luga o pulu. Mo le 2 po o le 4 faʻataʻitaʻiga ma faatonuga mo le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi i totonu o se atigipusa pepa.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

O pusa maʻalaʻau e tuʻuina mai i falemaʻi e aunoa ma se faʻamaumauga.

O le tau o le vailaau faasaina Detralex i se fua faatatau o le 500 mg i falemaʻi a Moscow o:

  • 30 papa - 768 rubles.
  • 60 pusa - 1436 rubles.

O vailaau nei e tutusa lelei ma le latou togafiti togafitiga i Detralex:

Aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻasologa, ua fautuaina le tagata maʻi e faʻatalanoa se fomaʻi.

Tuua Lau Faamatalaga