Aotelega o le mita Accu Chek Performa

Glucometers ua avea ma vaega taua i olaga o tagata maua i le maʻisuka. O fesoasoani o loʻo i ai i le siakiina o faailo i le fale.

Ina ia mafai ona lelei ma saʻo le togafitiga, e tatau ona filifili se masini e talafeagai mo tafaoga ma faʻamaonia saʻo le ata.

O le tekinolosi sili ona lata mai o le Roshe o le toto glucose toto - Accu Chek Performa.

Meafaigaluega

Accu Chek Performa - o se masini faʻaonapo nei e tuʻufaʻatasia ai le laʻititi, mamanu faʻaonaponei, saʻo ma faigofie le faʻaaogaina. O le meafaigaluega e faigofie ai le fua o le fua, e mafai ai ona faʻamautinoa lelei le tulaga. E faʻaaogaina e le aufaigaluega faafomaʻi e pulea ai le kulūkose, ma e faʻaaogaina foi e tagata gasegase i le fale.

O le masini e laʻititi i le lapoa ma e maualuga lona faʻaaliga tele. I fafo, e foliga tutusa ma se kiki mai se faʻailo, o lona telē e mafai ai ona fetaui lelei i totonu o se taga taga ma totonu o se taga. Faʻafetai i le tele o numera ma le susulu malamalama, o le suʻega o suʻesuʻega e faitauina e aunoa ma ni faʻafitauli. O le mea e sili ona manaia ma le faʻaogaina o tafaoga faʻapitoa e talafeagai mo le faʻaaoga e vaitausaga eseese.

Faʻaaogāina o se peni faapitoa, e mafai ona e puleaina le loloto o le poloka - o faʻamatalaga o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i faatonuga. O se isi lava filifiliga e mafai ai ona e maua le toto i se taimi vave ma leai se faʻaletonu.

O lona telē: 6.9-4.3-2 cm, mamafa - 60 g. O le masini e siakiina faʻamatalaga ao leʻi oʻo i le taimi o se taumafataga. O fuainumera o fuataga uma na maua i le faagasologa o le masina ua fuafuaina foi: 7, 14, 30 aso.

Accu Chek Performa e matua faigofie lava ona faʻaaogaina: o le taunuʻuga e maua e aunoa ma le kiina o se ki, o le a le mafai ona lavea ma le otometi, ma o le toto sampling o loʻo faʻaaogaina e le auala capillary. Ina ia faia le suʻesuʻega, ua lava lea e faʻapipiʻi saʻo ai le suʻega, faʻaaoga se mataʻu o le toto - i le mavae ai o le 4 sekone ua saunia le tali.

E mafai ona faʻaaogaina le vaʻaia i le 2 minute pe a maeʻa le vasega. E oʻo atu i le 500 faʻamaumauga ma aso ma taimi e mafai ona teu i le mafaufau o le masini. O taunuʻuga uma e tuʻuina atu i le PC e ala i le uaea. Ua fuafuaina le mita mita mo le tusa ma le 2000 fuataga.

O le mita ua faʻapipiʻiina i se galuega faʻalogologo lelei. Na ia manatuaina le manaʻomia ona taitaia se suʻesuʻega. E mafai ona e seti i le 4 avanoa mo matala. O le 2 minute o le mita o le a toe faʻailogaina le faailo e oo atu i le 3 taimi. Accu-Chek Performa lapatai foi e uiga i le hypoglycemia. Ua lava lea e ulufale ai i le iuga taua na fautuaina e le fomaʻi i le masini. I nei faailoilo, o le masini e vave tuʻuina atu se faailoilo.

O meafaigaluega faʻapitoa e aofia ai:

  • Accu Chek Performa
  • uluaʻi faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo faʻatasi ma se ipu faʻalauiloa,
  • Faʻatautaia o meafaigaluega a le Softclix,
  • maa
  • lancets
  • mataupu
  • pulea fofo (lua tulaga),
  • faatonuga mo le tagata faaaoga.

Faʻapefea ona faʻaaoga le masini?

Muamua e te manaʻomia le faʻaogaina o le masini:

  1. Liliu ma liliu le masini i luga ma le faʻaaliga.
  2. Faʻaofi le pusa faʻasologa faʻatasi ma le fuainumera mai ia te oe lava i totonu o le fesoʻotaʻi seia oʻo ina taofi.
  3. Afai ua uma ona faʻaaogaina le masini, ona aveese lea o le ipu tuai ma faʻaofi se mea fou.
  4. Sui le peleni pe a faʻaaoga le pepa fou o suʻega i taimi taʻitasi.

Faia le fua o le maualuga o le suka i le faʻaaogaina o le masini:

  1. Fufulu lima.
  2. Saunia se masini punipi.
  3. Faʻaofi le fasi siaki i le masini.
  4. Faatusatusa faʻamaoniga o faʻamatalaga i luga o le lau ma faʻamau i luga ole pu. Afai e le oʻo mai le code, e tatau ona e toe faia le taualumaga: muamua aveese ona faʻaofi lea o le fasimea.
  5. Le faʻaaogaina o se tamailima ma ia tuʻia le masini.
  6. Tago i le lanu samasama i luga o le fasipepa i se mataua o le toto.
  7. Faatali mo le taunuuga ma aveese le taʻaloga o le suʻega.

Aoaoga vitio mo le faʻaaogaina o Accu-Chek Fai:

Vaevaega mo le masini

O suʻega suʻega e faia e faʻaaoga ai tekinolosi tulaga ese lea e faʻamaonia ai le faʻamaonia atoatoa o faʻamaumauga o suʻega

E ono la latou fesoʻotaʻiga auro e maua ai:

  • fetuunaiga i le fesuiaiga o le maualuga o le maualuga o le maualuga,
  • fetuunaiga i fesuiaiga o le vevela,
  • vave siakiina o gaoioiga,
  • siaki le aofaiga o le toto mo suʻega,
  • siaki le saʻo o fasipepa.

Ole suega ole suʻega e aofia ai se vaifofo o ni tulaga se lua - faatasi ai ma se maualuga maualalo maualuga o le kulukose. Latou te manaʻomia: pe a maua ni faʻamatalaga faʻamaonia, pe a uma ona suia i se masini fou, pe a faʻaaoga se mea fou e teu ai pepa.

O le a le mea e ese ai Accu-Chek Performa Nano?

Accu Chek Performa Nano o se mita matua tele lea e faigofie tele ona ave i totonu o se ato po o se ato. Ae paga lea, ua le toe faʻaaogaina, ae e mafai lava ona e faʻatau i nisi o faleoloa i luga o le initaneti poʻo falemaʻi.

Faatasi ai ma le lelei o se mea sili, o le mea lea e mafai ona iloga:

  • aso nei mamanu
  • faʻamatalaga tele ma ata manino ma le malamalama,
  • compact and lightweight
  • tuʻuina atu faʻamaumauga faʻamaoni ma fetaui lelei uma manaoga,
  • tele faamaoniga o iuga,
  • galuega faʻatino: fuaina o le tau aofaʻi, faailoga muamua ao leʻi uma le 'aʻai, o loʻo i ai faʻamanatuga ma faailoilo lapatai,
  • manatuaga tele - e oo atu i le 500 suega ma lo latou faʻaliliu atu i se PC,
  • umi le ola o le ola - e oo atu i le 2000 fua,
  • o loʻo i ai se siakiga faʻamaonia.

O mea le lelei e aofia ai le le lava o mea taumafa ma le tau maualuga o le masini. Ole iloiloga mulimuli o le a le faʻaitiitia mo tagata uma, talu ai o le tau o le masini e ogatasi ma le lelei.

Manatu o tagata

Accu Chek Performa ua aoina mai le tele o iloiloga lelei mai tagata na faʻaaoga le masini mo le mataituina o fale. Lagolago ma le lelei o le masini, saʻo atoatoa o faailoilo, o galuega faigofie faaopoopo na matauina. O nisi tagata faaaoga na talisapaia uiga o fafo - o se mamanu lelei ma se mea e faʻatusatusa i ai (e faapitoa loʻu fiafia i le afa fafine).

O le a ou faʻasoa atu loʻu aafiaga i le faʻaaogaina o le masini. Accu-Chek Perfoma e faigofie ona faʻaaogaina, e iai se manatuaga mo se fuainumera tele o fuataga, faʻamaonia saʻo le taunuʻuga (faʻamaonia mautinoa e le auʻiliʻili o le falemaʻi, o faʻamaumauga e ese mai i le 0.5). Sa ou fiafia tele i le peni tui - e mafai ona e setiina le loloto o le punisi oe (seti i le fa). Ona o lenei mea, o le taualumaga na toetoe lava leai se leaga. O le galuega o le faʻamaloilo e faamanatu atu ai ia te oe le mataʻituina o le maualuga o le suka i le aso atoa. Aʻo lei faʻatau, na ou tosina mai le gauai i le mamanu o le masini - o se ata faʻaonaponei ma le faʻatusatusa lea e mafai ona ou aveina faʻatasi i soo se mea. I le lautele, ou te matua fiafia i le glucometer.

Olga, 42 tausaga, St. Petersburg

Ou te faʻaaoga lenei mita i laʻu galuega faafomai. Ou te maitauina le saʻo atoatoa o taunuuga i le tulaga o le suavai ma le maualuga o suga, o le tele o fuataga o fuataga. E manatuaina e le masini le aso ma le taimi, e iai se mafaufauga tele, fuafua le fuainumera, e fetaui lelei ma manaoga saʻo - o nei mea taua e taua mo fomaʻi uma. Mo maʻi e faʻaaoga i le fale, o se faʻamanatuga ma se lapataiga o le a faigofie. Pau lava le leaga o le faʻalavelave i le tuʻuina atu o fasi siaki.

Antsiferova L.B., endocrinologist

E maua i loʻu maʻisuka ma e manaʻomia ona pulea le kulukose. Sa ou faatauina mai le Accu-Chek Perfoma i luga o le fautuaga a se tagata poto masani faafomaʻi. O le masini e foliga manaia tele, e matua faʻatusatusa ma se lapoʻa lapoa ma le malamalama, e taua mo tagata matutua. E pei ona matauina e Mama, o le faʻaaogaina o se glucometer e matua faigofie lava ona pulea le suka. Pau lava lou manaʻo e faʻapipiʻi se fasi pepa, tuʻi lou tamatamailima ma faʻaaoga le toto. A maeʻa ni nai sekone, o le a oʻo mai le iuga ile faʻaaliga. "Faamanatu" e faigofie foi, lea e uunaia ai le faia o se suega i le taimi. Mo maʻi e maua i le maʻisuka, o le a avea le masini ma uo moni mo se taimi umi.

Alexey, 34 tausaga, Chelyabinsk

E mafai ona faʻatau le masini i fale faʻapitoa, falemaʻi, faʻatonuina i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Tau faʻatatau mo Accu-Chek Performa ma mea faʻapitoa:

  • Accu-Chek Perfoma - 2900 p.,
  • O le fofo o le fofo o le 1000 p.,
  • Vaevaega 50 pcs - 1100 p., 100 pcs. - 1700 p.,
  • Battery - 53 p.

Accu-Chek Perfoma o se masini fou fou mo le suʻeina i tulaga eseese. O le mauaina o le iuga i se glucometer ua vave, faigofie ma faigofie.

Tuua Lau Faamatalaga