Contraindications i le faʻaogaina o le Mikardis, faiga o gaioiga, faʻamaoniga, fegalegaleaiga, aafiaga o le itu ma faatonuga mo le faʻaaogaina

Pharmacodynamics Telmisartan o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a angiotensin II ma le mataʻitusi (type AT1). Telmisartan ma se maualuga maualuga o le vavalalata e sui ai le angiotensin II i nofoaga o lona fusifusia i le AT1 e taliaina, oe nafa ma aafiaga o le physiological o le angiotensin II. Telmisartan e le faʻaalia se gaioiga faʻaituau faasaga i le AT1 receptors. O le fusifusia i le receptor e patino ma faaumiumi. Telmisartan e leai se vavalalata mo isi faʻaleleia, e aofia ai le AT2 ma isi faʻaleleia AT. O le gaioiga o galuega a nei faʻaleleia e le o iloa, ona o le aʻafiaga o le mafai ona maua i luga e le angiotensin II, o le maualuga lea ua faateleina i lalo o le faatosinaga a telemisartan, e lei faaalia. Telmisartan e faʻaitiitia ai le maualuga o plasma aldosterone, e le afaina ai le galuega o le res plasma, e le poloka ai laina eletise, e le taofia ai le ACE (kininase II), o le enzyme e faʻaumatia ai foi le taʻavale. O le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le o faʻatasi ma aʻafiaga e fesootaʻi ma le faʻaputuina o le bradykinin.
Afai e ave i le fualaau e 80 mg, telmisartan toetoe lava a poloka atoatoa le aafiaga o le hypertensive o le angiotensin II, e tumau pea le malosi o le malosi e 24 itula ma tumau ai le maualuga e oʻo i le 48 itula.
A maeʻa ona ave muamua le siama muamua o telemisartan, e amata ona tupu lemu le malosi o le antihypertensive i luga o le 3 itula, o le maualuga maualuga o le faʻamalosia o le atiaʻe 4-8 vaiaso i le maeʻa o le togafitiga ma faʻaauau pea le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le aʻafiaga o le antihypertensive e tumau i se tulaga faifai pea mo le 24 itula talu ona maeʻa le pulega, e aofia ai le aofia ai i le 4 itula mulimuli aʻo lumanaʻi le isi pulega. E faʻamaonia lea i le siakiina o le toto.
I tagata gasegase e maua ai le maualuga (maualuga maualuga), telmisartan e faʻaitiitia uma le toto toto ma le diastolic e aunoa ma le afaina o le fatu. I le faʻafuasei ona toe tolopoina le vailaʻau, o le maualuga o le maualuga o le toto o le toto e toe foʻi mai i le laasaga muamua e aunoa ma le atinaʻeina o le faʻamaʻi.
Ua faʻamaonia e suʻesuʻega faʻasolosolo e faapea, o togafitiga ma telemisartan e faʻaititia ai le maualuga o le myocardial ventricular left ma le leftricric mass index i tagata mamai e maualuga le maualuga (maualuga) ma le hypertrophy o le myocardial ventricular.
I suʻesuʻega a suʻesuʻega, na maua ai le telmisartan e itiiti ifo nai lo le faʻamaonia o le ACE e mafua ai le faʻaleleia o le maʻi maso.
Pharmacokinetics Faʻavave ona faʻaleleia pe a uma le faʻafofoga tautala, o le averesi o le bioavailability tuusaʻo e tusa ma le 50%. Afai e tagofia le vailaʻau faʻatasi ai ma taumafataga, o le faaitiitia o le AUC e eseese mai le 6% (pe a ave i le fualaau o le 40 mg) i le 19% (pe a ave i le fualaau o le 160 mg). 3 itula i le maea ai o le tagofia o fualaau faasaina, o le faʻaoʻoina i le plasma toto e faʻamautuina ma e le faʻalagolago pe na aveina Telmisartan i totonu o se manava leai se mea poʻo meaai.
Telmisartan e tele lava ina fesootaʻi ma pulu plasma (99.5%), aemaise lava i le albumin ma le alpha-1-glycoprotein. O le tele o tufatufaga i le paleni e tusa ma le 500 lita. Telmisartan e faʻafouina i le faʻatasi ma le kullucuronide. E le oi ai se vailaau faʻapitoa i le vailaʻau. Telmisartan o loʻo faʻamatalaina i se tala o le pharmacokinetic faʻataʻitaʻiga ma le afa o le ola i le vaega o le sili atu i le 20 itula. O le maualuga o le faʻasalaga i le plasma toto ma le AUC e faʻateleina le oʻo atu i le fualaau. E leai se faʻamaoniga o aʻafiaga taua i totonu o le tino pe a faʻaaogaina i laasaga fautuaina. O le faʻasalaga plasma i fafine e maualuga atu nai lo alii, e aunoa ma le suia o le aoga.
A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le telemisartan e toetoe lava o ese mai i feces, e masani lava e le suia, o le excretion e le itiiti ifo i le 2% o le fualaau. Ole maualuga ole lafoaʻi o le plasma toto e maualuga (pe tusa ma le 900 ml / min), pe a faʻatusatusa i le tafe toto (pe tusa ma le 1500 ml / min).
Vaega faʻapitoa o tagata gasegase
Tomaʻi matutua
O vailaʻau mo togafitiga o telmisartan i tagata matutua e le eseese ma lena i tagata matutua.
Tagata mamaʻi e leai se aoga
I tagata gasegase e le o toe maua le maʻi, o le maualuga o le plasma concentration o telmisartan e matauina, ae e leai se aoga taua. O Telmisartan e maualuga tele lona fusifusia i pulu plasma, o le mea lea, e le o faʻamalosiina i le taimi o le tui.
Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega
I tagata gasegase ma le gase o le galuega, o le bioavailability e faateleina i le 100%.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Faʻasologa o foliga - papaʻitusi: lautele, toetoe lava paepae poʻo le paʻepaʻe, i le isi itu - togitogiga "51N" (papafa 40 mg) poʻo le "52H" (pusa 80 mg), i le isi - o le faailoga o le kamupani (7 pcs. i totonu o se pepa pepa pepa 2 po o le 4 paʻu pepa e 40 mg poʻo le 2, 4 poʻo le 8 paʻu ma pepa e 80 mg ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Mikardis).

Mea gaosi gaosi: telemisartan, o lona anotusi i totonu o le papa e tasi e 40 pe 80 mg.

Tagata faʻatau: sodium hydroxide, polyvidone (taligalu 25), sorbitol, meglumine, magnesium stearate.

Pharmacodynamics

O le gaioiga malosi a Mikardis - telmisartan, o se tagata faʻataʻitaʻitūina o le 'angiotensin II faʻaleleia. Uiga e maua mai i le maualuga maualuga mo le subtype AT1taliga o angiotensin II, e mafua ai le gaoioiga a le angiotensin II. Telmisartan e le aʻafia ai le angiotensin II ma faʻaaogaina mai le fesoʻotaʻiga ma le nusipepa, ma o le fesoʻotaʻiga e na o le AT inisiua AT1nusipepa o le angiotensin II, aʻo faʻamaonia le tumau.

O le vailaʻau e leai se sootaga mo isi angiotensin o aʻafiaga, e aofia ai le subtype AT2. O lo latou taua ma le aʻafiaga o se faʻaosofiaina o le angiotensin II, o le faʻateleina o le faʻateleina i le faʻaaogaina o telemisartan, e leʻi suʻesuʻeina.

Telmisartan e faʻaitiitia ai le maualuga o le aldosterone i totonu o le toto. E le afaina ai laina eletise ma e le taofia ai le reini i le plasma toto. E le taofia le katinase II (angiotensin-liua le enzyme) ma se enzyme lea ei ai foi le malosi e mafai ona faaleagaina e faasaga i le bradykinin, o le mea lea, o le faateleina o aʻafiaga e mafua mai i le bradykinin e le o faamoemoeina.

Afai e ave i le fualaau e 80 mg, telmisartan e poloka atoatoa le aafiaga o le hypertensive o le angiotensin II. O le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e matauina i totonu o le 3 itula i le maea ai o le fua muamua, e tumau mo le 24 itula ma tumau pea taua mo le 48 itula.

I tagata gasegase e maualuga le maualuga, o Mikardis e faʻaitiitia le diastolic ma le systolic toto, ae le afaina ai le fatu.

A maeʻa le faalēaogāina o le telemisartan, o le a faasolosolo malie lava ona toe foi atu le faailo o le toto i lo latou tulaga muamua, lea e le o faʻatasi ma le atinaʻeina o le faʻamaʻi mai.

Pharmacokinetics

Televeartan e vave ona galo mai le gastrointestinal tract ina ua maeʻa le faʻafofoga tautala o Mikardis. O lona bioavailability e 50%. I le tulaga o le taumafa tutusa, o le AUC e faʻaititia (o le nofoaga i lalo o le taimi faʻatulagaina): o le faailoga e sau mai le 6% (i se fualaau o le telmisartan 40 mg) i le 19% (i le fua o le 160 mg). 3 itula i le maeʻa ai o Mikardis, o le faʻasalaga plasma o le vailaʻau faʻasaina e tusa lava pe o le a le taimi na fai ai le taumafataga.

Telmisartan e faʻaalia i se maualuga e fusifusia i palatini plasma (tele albumin ma le alafapasa)1- glycoprotein) - sili atu i le 99.5%.O le manino o le tele o tufatufaga i le paleni e tusa ma le 500 l.

O le vailaau faʻasaina e faʻafefiloi e ala i le tuʻuina atu i le glucuronic acid, ma o le taunuuga o lea mea ua fausia ai metabolites. E mafua mai i le intestine i se fesuiaiga e le suia, e itiiti ifo ma le 2% o le fualaau e faʻamalosi e gaʻo.

O le afa o le ola faʻamaʻi e silia ma le 20 itula. O le aofaʻi o le faʻasalaga plasma o le 900 ml / min, o le tafe toto o le hepaticity e 1500 ml / min.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi:

  • kenera: i tamaitai, o le maualuga maualuga ma le AUC e maualuga atu nai lo alii, e tusa ma le 3 ma le 2 taimi, i le faasologa, ae leai ni eseesega eseese i le lelei o Mikardis,
  • le matua: o faʻataʻitaʻiga o le pharmacokinetic i tagata matutua matutua e le ese mai i latou o loʻo gasegase, o le mea lea e le manaʻomia ai le fetuunaiga o fualaau,
  • Tamaiti e taʻi 6 tausaga i le 18 tausaga: pe a faʻaaogaina Mikardis i se fualaau o le 1 mg / kg poʻo le 2 mg / kg mo le 4 vaiaso, o le pharmacokinetics o le telmisartan e foliga tutusa lava ma i latou i tagata matutua, e faʻamaonia ai le le faʻauigaina o le pharmacokinetics o le vailaʻau,
  • ma le faʻaogaina o le tino: o uiga o telemisartan e le suia, o le mea lea e le manaʻomia le fetuunaiga o fualaau. E le saofaga le hemodialysis i le aveesea o fualaau mai le tino,
  • agavaʻa e faʻavaivaia le ate (Vaega ole Child and Pugh A ma le B): o aso taitasi o le telemisartan e le tatau ona sili atu i le 40 mg.

Contraindications

  • Faʻaleagaina o le gaosiga o le fructose (ona o le faʻataʻitaʻiga o le sorbitol),
  • O le gase o le ate (vasega C e tusa ai ma le fua ole Child-Pugh),
  • Malosiaga faʻalavelave o le vaʻaia biliary
  • Pepa o le Peraimeri,
  • I lalo o le 18 tausaga
  • Tina ma le lactation
  • O le gasegase i vaega o Mikardis papa.

  • Hyperkalemia
  • Hyponatremia,
  • Mateʻo fatu faʻamaʻi fatuina (CHD),
  • Faʻasologa o le fatu o le fatu
  • O le faʻasolosolo o le faʻasolosolo faʻamaʻi pepe,
  • Stenosis o le vaalele ma le vanral valve,
  • Faʻaitiitia le faʻasalalau o le toto e mafua mai le manava pe faʻaleagaina, faʻasaʻoina o le masima ma le / poʻo le togafitiga muamua,
  • O le ate ma le / poʻo le gaioiga galue,
  • Faʻaleagaina o le tino poʻo le faʻasolosolo o le gaʻo o se fatuga tasi,
  • Tuʻu pe a uma le gaosiga o fatugaʻo.

Faamatalaga o le faiga o gaioiga: pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Angiotensin II ua faia mai angiotensin E masani lava i lalo o le uunaiga a le angiotensin liliu mai o le enzyme (ACE). O le hormone vasoactive e aʻafia ai le toto maualuga e ala mai i le tali AT1. O le Angiotensin II e mafua ai le vasoconstriction ma faʻaleleia ai le maualuga o le gaioiga o le popolega popole, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le resisorption sodium i totonu o fatuga ma aldosterone pulelasi i totonu o le eleele.

AT1 faʻaleleia

Telmisartan, e pei o isi angiotensin II, o le benzimidazole. E vavalalata ai le inisiua o le angiotensin 1 ma maualalo ai le toto.

Televeartan ua vave ona gauai. Tulaga maualuga o plasma e tutupu pe a uma le 1 le itula. O vailaʻau e faʻaaogaina ai se metabolism muamua. O le le maua o le vaivaiga o le fualaau lea e faalagolago i le toto ma e mai i le 40 i le 60%. I le taimi lava e tasi, o meaʻai e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Telmisartan ua faʻapipiʻiina ma le glucuronic acid ma ua faʻaaogaina ile talo ma le ogaumu. O le afa-ola e faʻaumatia e tusa ma le 24 itula. O faʻamatalaga faaopoopo e uiga i fualaau faasaina ma tau e mafai ona maua i le tusi resitala o vailaʻau (RLS).

Fomaʻi suʻesuʻe

O Telmisartan na faatusatusa i le placebo ma isi fualaau faasaina. O le tele o suʻesuʻega na aofia ai alii ma tamaitai o vaitausaga uma. I totonu o suʻesuʻega e lua o le placebo, na faʻamautuina ai le aʻafiaga a le telemisperan. I le va o le 20 i le 80 mg / aso, o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa. I luga atu o le 80 mg / aso, e le i faateleina le aafiaga, ae ui i lea, o itu itu e taua tele.

I suesuega faalua-tauaso, e 385 tagata na taliaina le telemasartan ma e 193 tagata na mauaina le lisinopril. O le fua muamua mo le telmisartan e 40 mg / aso tasi ma le 10 mg / aso mo le lisinopril. Afai e le pa'ū lalo ifo le toto diastolic i lalo o le 90 mmHg ina ua mavae le 4 vaiaso, na faaluaina le fualaau i vaega e lua. Ona faaauau ai lea ona ave e le tagata gasegase le fua faatonuina mo le 48 vaiaso. Telemusartan monotherapy sa lava i le 44% o mataupu. Na faʻaitiitia le mamafa o le toto e tusa ma le 18/16 mm Hg. Mo le lisinopril, o le numera tutusa e 48% ma le 19/16 mm Hg. I le tuufaatasiga ma le hydrochlorothiazide, telemisartan na faaitiitia ai le toto i le 2 mmHg. Art. sili atu i le lisinopril.

Hydrochlorothiazide

E tusa ai ma se polokalame faʻapitoa, ua faʻatusatusa le telemisartan i le enalapril mo le ono masina. O le suʻesuʻega e aofia ai le 272 tagata na le itiiti ifo ile 65 tausaga. O le fua o le telmisartan e amata mai i le 40 i le 80 mg, ma le enalapril - mai le 1 i le 5-20 mg i le aso. O mea uma e lua o loʻo faʻaalia ai se faʻatusatusaga o le afaina ai.

I suʻesuʻega e lua-vaiaso le tauaso, e 222 tagata na mauaina le placebo, telmisartan (40 pe 80 mg / aso tasi), poo losartan. O le aveitiitia o le toto maualuga o le 14/9 mm Hg. (40 mg / aso) poʻo le 16/10 mmHg pe a faʻaaoga le telemisartan.

232 gasegase na mauaina pe telmisartan (40-120 mg / aso), amlodipine (5-10 mg / aso), poo le placebo mo le 12 vaiaso. E lua faʻamaʻi a le antihypertensive na muamua faʻataʻitaʻiina i le pito sili ona maualalo. Afai o le toto diastolic e leʻi faʻaitiitia le tele, na faʻalautele le fualaau. Na faʻaititia le mamafa o le toto e tusa ma le 17/12 i le telmisartan ma le 18/12 mm Hg. ma le amlodipine. I le telemisartan group, e le lava le fua muamua. I le vaega o le amlodipine, e na o le 40% o tagata gasegase e iai fualaau o fualaau faasaina. E le gata i lenei suesuega, ae na matauina o se fualaau o le telemisartan e sili atu ma le 80 mg / aso e iai sina aafiaga faʻaleagaina.

E tusa ai ma se suʻesuʻega se tasi, telemeartan e tutusa lelei lava ma atenolol (1 taimi mai le 50 i le 100 mg / aso). I nisi o suʻesuʻega, o nisi o gasegase e 24 itula le siakiina o le toto. Na maua ai le telmisartan e sili atu le malosi o aʻafiaga o aʻafiaga nai lo mea e maualalo le ola (mo se faataitaiga, losartan). Peitai, pe a faʻatusatusa i le enalapril, e leai se eseesega na maua. I se suʻesuʻega tatala, o le telemisartan na maua le aoga e pei o le enalapril i tagata e maualuga le maualuga.

Faʻaiʻuga

O le paʻu o le tino, maʻi vevela, maʻi masani vaivai, maʻi vaivai, taotoga, manava manava, ma le maualuga o le tino i le manava o le tino e ono tupu pe ae ave lau cardis. O nei aʻafiaga e tutusa ma le placebo. O isi tagata gasegase na faitio foi i le tale.

O se mataupu o le angioedema ua tupu i suesuega. O lenei mea e faʻamaonia ai aafiaga talu ai e faapea o nei faafitauli e lua, e ui lava e le masani ona masani nai lo le inisiua ACE, e mafai foi ona tupu i le AT1 tagata faʻatautau. I faʻataʻitaʻiga manu, faʻaleagaina ma le gaselase na tupu tele lava i le telemisartan.

Tosiga ma le pulega

E faia ni laulau i luga ole laulau, e tusa lava po o le a le taumafataga.

Ole fua muamua o le Mikardis i le togafitiga o le toto maualuga: 1 papa (40 mg) 1 taimi i le aso. O le faʻateleina le 2-faʻateleina o le fualaau oona e faatagaina i mataupu, pe a ave le 40 mg i le aso, e le ausia le togafitiga fuafuaina. Ae pe a filifili e faateleina le fualaau, e tatau ona manatuaina o le maualuga maualuga o le afaina i le tele o tulaga e mafai ona faamoemoeina i le 28-56 aso talu ona amata le togafitiga.

Ole fua ole vailaʻau e faʻaitiitia ai le maʻi o le cardiovascular ma le olaga faitino o le 1 papa (80 mg) 1 le taimi i le aso. I le amataga o togafitiga, e mafai ona manaʻomia se faʻasalaga faaopoopo o le toto maualuga.

Ole fua faasolosolo ole Mikardis mo le gase o le galue ole ate ole laʻititi ma le tikeri (vasega A ma le B ile Child-Pugh scale) e le tatau ona silia le 40 mg.

Faʻasoaga o le faʻatulagaina o fuataga mo tagata matutua ma gasegase e le atoatoa (e aofia ai i latou o loo i luga o le toto) e le o manaʻomia.

Faatonuga faapitoa

I nisi tulaga, ona o le taofiofia o le renin-angiotensin-aldosterone, aemaise lava pe a faaaogaina se tuufaatasiga o fualaau faasaina lea e aafia ai lenei faiga, o le a le toe aoga le galuega faatino (e aofia ai le le atoatoa o le tino). I lenei itu, o togafitiga faʻatasi ma se faʻalavelave lua faʻaluaina o le renin-angiotensin-aldosterone (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le faʻaopoopoga o inhibitors o le enzyme liliu mai angiotensin poʻo se inhibitor tuusao tuusaʻo, aliskiren, faʻamaʻi angiotensin II), e tatau ona faʻatinoina i se auala e tasi ma mataʻituina lelei fatuga (e aofia ai le mataʻituina o taimi o le serin creatinine ma concentrations o le potassium).

Afai o le gaioiga o gaʻo ma le vascular tone e faʻalagolago i le gaioiga o le renin-angiotensin-aldosterone (mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata mamaʻi e mafatia i faamaʻi fatugaʻo poʻo le faaletonu o le fatu fatu, e aofia ai le faʻamaʻi o le tino poʻo le fatuga o le fatu fatu), le faʻaaogaina o fualaau e aʻafia ai i luga o lenei faiga e mafai ona o faatasi ma le atinaʻeina o le oliguria, hyperazotemia, tuinanau tuusaunoa ma, i se tulaga e seasea tupu, o le le atoatoa o le tino.

I le amanaia ai o le aafiaga o le faʻaaogaina o isi vailaʻau e aʻafia ai le faʻaaogaina o le renin-angiotensin-aldosterone pe a faatonuina le Mikardis e faʻapipiʻi faʻatasi ai ma mea faʻatela, meaʻai e faʻamalolo ai le potassium, fualaʻau faʻasaina ma isi vailaʻau faʻatele e faateleina ai le mamafa o le pālaʻau i le toto (faʻataʻitaʻiga, heparin), e fautuaina e pulea lenei faailoga i tagata gasegase.

I le tulaga o le maʻisuka ma se faʻaopoopoga faʻalavelave mo le cardiovascular system, mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata mamai e maua i le maʻisuka ma fatuga o fatu fatu, o le faʻaaogaina o fualaau e mafua ai le toto maualuga (e pei o le angiotensin o le liua o le inzyme inhibitors poo le angiotensin II talita) e mafai ona faateleina le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le myocardial ma le maliu faʻafuaseʻi o le cardiovascular. O maʻi faʻamaʻi o le fatu faʻamaʻi ma le maʻisuka e mafai ona le mautonu, ma o le mafuaaga lea e foliga mai e le mafai ona maua. I lenei itu, ao lei amataina le polokalame o le Mikardis i tagata mamaʻi ma le maʻisuka, e fautuaina le faia o suʻesuʻega e tatau ai mo suʻesuʻega faʻapitoa, e aofia ai se suʻega o le tino, e iloa ai ma togafitia maʻi faʻamaʻi.

I le avea ai o se isi togafitiga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma togafitiga thiazide (hydrochlorothiazide), lea o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa (faatusa, Mikardis Plus).

I le aldosteronism muamua, o vailaau faʻamalosi, o le faiga o le gaioiga o le taofiofia lea o le system renin-angiotensin-aldosterone, e pei o se tulafono, e leai se mea e manaʻomia.

Telemisartan ua faʻateleina i le talo. I faʻamaʻi faʻalavelave o le gaioiga o le biliary poʻo le le mafaia o le ate, o se faʻaitiitia o le faʻamaonia o le vailaʻau e mafai.

E tatau ona manatuaina o Mikardis e le aoga tele i tagata gasegase o le Negroid race.

O le faʻaleagaina o le ate i le taimi e tele ai le matauina o le telemisartan i tagata nonofo i Iapani.

Tagata maʻi i le togafitiga e tatau ona faʻaeteete pe a faia ni gaoioiga matautia e ono manaʻomia ai le faʻatupulaia o le gauai ma le saoasaoa o lagona o le psychomotor.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O fegalegaleaiga faʻamalositino, faʻaopopo i le gafatia o le telemisartan e faʻateleina ai le faʻamalosia o aʻafiaga o isi vailaau faʻatoʻilalo, e leʻi iloa.

O le faʻaaogaina o telemisartan e faʻatasi ma le amlodipine, simvastatin, paracetamol, ibuprofen, glibenclamide, hydrochlorothiazide, warfarin poʻo digoxin e le taitai atu ai i se fegalegaleaiga taua tele.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o leamisartan i le digoxin, o le faateleina o le maualuga o le maualuga o le plasma toto e matauina e tusa ma le 20% (i le tasi tulaga, e 39%). I lenei itu, e fautuaina pe a faʻaaogaina se tuufaatasiga e fuafua ai i taimi taʻitasi le maunu o le digoxin i totonu o le toto.

A o faʻaaoga le telemisartan faʻatasi ma le ramiprilat (ramipril), o le faateleina o le 2.5 i le Cmax ma le AUC0-24 o le sui lona lua na matauina (e le i faavaeina le taua o le taua o lenei mea).

I mataupu o le faʻaaogaina o le angiotensin-liua o le inhibitors o le enzyme i sauniuniga mo lithium, o le faateleina o le faateleina o le maualuga o le lithium i totonu o le toto na matauina, lea na o faatasi ma se aafiaga oona. E seasea lava, o ia suiga ua lipotia mai i le osofaʻiga a le atigipusa a le angiotensin II. E fautuaina le tuʻuina atu o concenthium concentrations i totonu o le toto i le togafitiga tutusa ma sauniuniga lithium ma faʻatautau o le taliponio II.

O togafitiga faʻatasi ai ma vailaau faʻamaʻi-anti-inflammatory, e aofia ai le cyclooxygenase-2 inhibitors, acetylsalicylic acid ma vailaau e le o filifilia-o-anti-inflammatory, e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻeina o le le atoatoa o le tino i tagata mamaʻi ma le faʻamalolo.

O vailaʻau faʻaaogaina i luga o le system renin-angiotensin-aldosterone e mafai ona i ai se aʻafiaga faʻapitoa. I tagata gasegase e maua ai fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory ma telemisartan, i le amataga o togafitiga, ua fautuaina e toe totogi mo le maualuga o le felafolafoaʻi toto ma faia se suʻesuʻega o galuega tau fatuga.

O le aoga o le telemisartan ua faaitiitia ona o le le taofia o le vasodilating aafiaga o prostaglandins aʻo faaaogaina le Mikardis ma fualaau e le o le steroidal anti-inflammatory drugs.

Totogi o le maualuga

I le lalolagi i onapo nei, o le fatu ma osoʻa e mafua ai le toeitiiti fitu pasene o maliu uma. O le asō, e toʻa fitu o le toʻasefulu tagata ua maliliu ona o le pisa o le fatu po o le faiʻai. O se mea e sili ona fefefe le mea moni o le toʻatele o tagata e le masalomia o latou mafatia i le maualuga o le toto. O le tele o gasegase ona o lenei misia le avanoa e toe faaleleia ai se mea, o lea na latou taʻusalaina ai i latou lava i le oti.

I lenei itu, e le tatau i se tasi ona le fiafia i le soifua maloloina o se tagata ma faatalale i suesuega faafomaʻi masani a fomaʻi. Ma i le tulaga e iloa ai le maualuga o le maualuga, e tatau ona faia uma fuafuaga mo togafitiga. O se mea aoga faapitoa mo togafitiga o lenei faamai i aso nei o se fualaau faasaina ua taʻua "Mikardis".

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

O lenei fualaau faasaina e tele taimi e sili atu ona aoga nai lo Losartan. E tusa ai ma faatonuga, o Mikardis o se vailaʻau gaʻo gaʻo. E lelei lona faʻafefe, e matua gauai uma lava i totonu o le tino, ma e leai se eseesega pe a, o le a, ma le tele na 'ai e se tagata. O le fualaau faasaina, e fai ma tulafono, e amata ona gauai pe a ma le afa ma le afa. Ae o le mamafa, e amata ona paʻu ile tolu itula talu ona ave le piliki. O le mea autu lenei a Mikardis. Ole fualaau faasaina e le faia ai ni tuutuuga mo le fausia o metabolite malosi. Mai le tino o le tagata, o le fualaau faasaina ua alu i totonu o le talo.

O lenei vailaʻau ua faʻaalia, e aofia ai ma tagata gasegase o loʻo mafatia i le fatuina o fatugaʻo. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, "Mikardis" e le o faʻamatalaina i tagata e maua i le maʻi mama, ma i se faaopoopoga, ia i latou o loʻo i ai faafitauli i le vaʻaia biliary. O latou gasegase e le mafai ona sili atu i le 40 miligrams i le aso.

Metotia o le faaaogaina ma le aoga o le fualaau faasaina

E pei ona taʻu mai e le faatonuga i Mikardis, o le aveina o vailaau e manaʻomia ile tasi aso, e tusa lava po o le a le taumafataga. O aso uma o le 40 milligrams. Faatasi ai ma le muamua o le maualuga o le toto, o le togafitiga e amata i le 20 miligrams, i ni tulaga ogaoga, o le tele o vailaau e mafai ona faateleina i le 160 miligrams.

O le aoga o lenei fualaau faasaina e faalagolago i le metotia. Afai e te faʻatuputeleina i aso uma le 20 i le 80 milikalama, o lona uiga e toʻalua faaluaina le mamafa. O le faʻateleina o le fua o Mikardis i le sili atu ma le 80 miligrams e le manaʻomia, aua o le a le saofaga i se paʻu sili atu o le mamafa. Ole fua ole tausiga o le vailaʻau e 40 miligrams i le aso. A mavae le tasi masina o le ave o le fualaau faasaina, o le mamafa i totonu o se tagata e masani lava ona toe foi i le masani. O le mea taua o le matauina o le fua o Miketis.

I le tulaga o le tagata maʻi o loʻo i ai se laasaga muamua o le maualuga o le toto maualuga, e faʻaeteete le faʻatau o se vailaau faʻasaina i se fua o le 40 milligrams ma ave le afa o papalama i le aso (o lona uiga, 20 miligrams). Afai ei ai se pepa masani a le tagata, ona ave lea o le 40 milikalama.

O le tuufaatasiga o le "Mikardis"

O le mea lea, o le vailaau ua tuʻuina atu e aofia ai le telemisartan, o se vaega malosi. I le faʻaopoopoga, o vailaʻau i le ituaiga o hydrochlorothiazide, polyvidone, sodium hydroxide, meglumine, magnesium stearate ma le sorbitol o loʻo aofia ai o sui fesoasoani i Mikardis.

O a faailoga o Mikardis?

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o angiotensin blockers e fautua mai ai o le tagata maʻi o loʻo i ai le fatu ma le nephropathy, lea e aliali mai o se faʻalavelave maualuga o le toto maualuga ma le maʻisuka. E tusa ai ma faatonuga, ua ave le vailaʻau e ausia sini nei:

  • Togafitiga o le toto maualuga.
  • Puipuiga o le fatu ma maʻi faʻamaʻi.

O afea e tatau ai ona inuina le fualaau faasaina ma le faʻaeteete?

E tusa ai ma faʻasoaga faʻapipiʻi mo le faʻaaoga, o le fualaau faasaina "Mikardis" e tatau ona ave ma le lapataiga ma i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi nei:

  • Maʻi maʻi fatu lilo.
  • Stenosis o nei taula.
  • Faʻasologa o le fatu o le fatu.
  • O le stenosis o le fatu valves.
  • Cardiomyopathy poʻo le maualuga maualuga.
  • Hyperkalemia
  • Renal le afaina i le totoina o totoga.
  • Faʻasalaga o le tafe o le talo.
  • Faʻasologa o le gaʻo.
  • O le maʻi suka.
  • Le onā i luga o meaʻai o mea taumafa. E taua le matauina o lenei tulaga, o le leai o se suavai e tatau ona vave toe faʻaleleia ao le i aveina Mikardis. O le faʻatonuga e faʻamaonia ai lenei mea.

Mikardis, faatonuga mo le faʻaogaina: metotia ma metotia

O fualaau o Mikardis e tatau ona tautala tautala. O le 'ai e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

Mo le maualuga o le toto maualuga, e fautuaina togafitiga e amata i se fua masani o le 40 mg i le dose e tasi. Afai e le lava le togafiti togafitiga, o le fuainumera o aso taitasi e faateleina i le 80 mg i le 1 fualaau, ae e tatau ona manatuaina o le maualuga maualuga o aafiaga o Mikardis e atiina ae i totonu o le 4-8 vaiaso talu ona amata le togafitiga.

Ina ia faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻi maʻi cardiovascular, e fautuaina e ave le 80 mg i le aso. I le amataga o togafitiga, e mafai ona manaʻomia se faʻasalaga faaopoopo o le toto maualuga.

Ole fua ole aso ole Mikardis mo tagata gasegase ole gaʻo ole galuega ole ate ole laʻititi ma le tikeri (vasega A ma le B ile Child-Pugh scale) e le tatau ona silia ma le 40 mg.

O se vailaau e faʻateleina ai le ola

Mikardis o se mea e sili ona lelei, poʻo le angiotensin sosoʻo faʻapipiʻi. O lenei fofo ua faʻaaogaina e togafitia ai le toto maualuga. O le taʻiala o le gaioiga o mea e faʻafeiloaʻi ai, o fatugaʻo e gaosia le ola pe a maeʻa ona latou maua, lea e suia ai le faiga o le angiotensinogen i le angiotensin-1, lea e faʻaitiitia ai toto toto ma o se diuretic.O le mulimuli i le tino o loʻo i ai se filifili atoa o eseesega e puipuia ai le maualuga o le maualuga.

O le mea lea, e le o toe umi ae toe foʻi mai le toto i le tino pe afai e maualuga. Ma o le mea tonu lava ona o lenei mea, o le soifuaga o se tagata gasegase o loʻo mafatia i le maualuga o le toto ma le fatu, ma i se faʻaopoopoga, faʻamaʻi pipisi, ua faʻalauteleina.

Lalo tatou te mafaufau i analogues a Mikardis.

Vailaau Analogs

O polotini o Mikardis o loʻo gaosia i Ausetalia, ma o lea o le tau o Mikardis e maualuga tele ma oʻo atu i le fia afe o rubles i le pusa, lea e lua sefulu valu fualaau. Ae o loʻo i ai le tele o analogues o lenei vailaʻau, lea e maua i Rusia, tatou te talanoa e uiga i le "Angiakand", "Blocktran", "Aprovel", "Candesartan", "Atakanda", "Lozartan", "Cozaar", "Lozape", " Valse "ma" Valsartan ".

O fualaau o loʻo taʻua i luga o loʻo i ai tutusa le togafitiga faʻapitoa e pei o Mikardis, ae e ese mai i le vailaʻau ma le tuufaatasiga. O nei analogues e sili atu le taugofie, mai le selau ma le tolusefulu rubles i le pusa. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o analogues o Mikardis, e taua le taʻua o fualaau faʻatau e pei o Telmista faatasi ma Teseo, Priitor, Twinsta, Telpres, Telsartan, Tsart ma Hipotel.

Telmista o se vailaʻau faʻasaina. Avanoa i le pepa. O le gaioiga malosi o le vailaʻau telemisartan, lea ei ai mea e le faʻaleagaina, o le angiotensin II le talipupuni.

Ua faailoa mai mo le maualuga o le maualuga o le toto maualuga, o se maualuga maualuga o faamai o le cardiovascular system i le matua o le silia ma le 55 tausaga. E faʻasaina i ni faʻalavelave ogaoga o le ate, faʻalavelave piliary, faʻaaogaina faʻatasi ma tagata e maua i le maʻi mama poʻo le faʻaogaina o le maʻisuka, lactase / sucrose / isomaltase deficiencies, inoseleose inlerance, glucose-galactose malabsorption, pregnancy and lactation period, age e oʻo atu i le 18 tausaga le matua, o le tagata lava ia e faʻamalosi i le telemisartan poʻo soʻo se vaega o ausilali o vailaʻau.

O le tau o siama a Siame na faia ma le togafitiga tutusa, faapea foi ma vailaau o Hungarian ma polani e gaosi oloa, o se tulafono, e tele taimi e maualuga atu nai lo le faa-Rusia mo Mikardis. Ae e taua le matauina o aso nei e leai ni vailaau Rusia o loʻo i ai se mea tutusa tutusa.

Faatusatusa i isi vailaʻau

E tele tagata gasegase e masani ona mafaufau pe o le a le mea e sili ona lelei e ave - "Lorista" poʻo "Mikardis"? O fualaau nei e lua e faʻaitiitia ai le mamafa, ae o le gaioiga malosi i totonu o ia mea e matua ese lava. E ese foi le tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vailaʻau "Lorista" e tau pe tusa ma le tolu selau rubles, ao "Mikardis" e faʻatauina faʻatau atu i le au faʻatau.

I le faatusatusaina o le "Mikardis" ma le "Valz", e taua le matauina o le vailaʻau mulimuli lea e sili atu ona taugofie. "Valz" e tusa ma le tolu selau rubles. Ae latou te faʻaaogaina o se vaega o togafitiga o le le mautonu o fatu fatu. E mafai foi ona faʻaaogaina e togafitia ai tagata mamaʻi oe na mafatia i se paʻu poʻo se fatu oso.

E tele taimi e taumafai ai tagata e faʻatusatusa ia Mikardis ma Lisinopril. E tatau ona ou fai atu o nei fualaau oona e aofia i vaega eseese o fualaau faasaina. O nei vailaau e aofia uma ai mea e matua ese lava, ma i se faaopoopoga, o le faiga o lo latou aafiaga i le tino o le tagata e ese foi. "Lisinopril" o loʻo avea o se atiata ACE ma faʻaopoopoina ai le tele o faʻafitauli matuia. O lenei sui e gaosia i Rusia, ma o lona tau e tusa ma le selau luasefulu rubles.

E tatau foi ona e faatusatusa ia Mikardis ma Concor. O fualaau faʻasaina ua i ai foi le eseesega o le faiga o gaioiga. "Concor" e aoga e le gata pe a maualuga le maualuga o le tagata maʻi, ae le gata foi i le tulaga o le aoga ma le faaletonu o le fatu.O nei vailaʻau uma e lua e talia lelei e gasegase, i lalo o le tui. O Concor o loʻo galue i le gagana Siamani, ma o le tau o le tolu selau lima sefulu rubles.

E taua le maitauina pe a maeʻa le faʻamalolo o togafitiga ma Mikardis, e le iloa e gasegase le faʻamavaeina o faʻamalologa, ma faʻasolosolo faʻamaʻi, o le isi itu, ia toe foʻi malie atu i a latou tulaga muamua. E tatau foi ona faamamafaina o le Mikardis o se vailaʻau faʻamalosi faʻamalosi e togafitia e tagata gasegase. I le faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau e iai sina numera itiiti o faʻasolega.

Ae o vailaau tuʻufaʻatasiga e maualuga lona tau, o le mea lea, faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, o le tele o tagata gasegase e taumafai e suʻe ni analogues talafeagai taugofie. I lenei itu, e tatau ona manatua e na o se fomaʻi e mafai ona suia vailaʻau, o le mea moni e faapea e oʻo lava i generies e le maua i taimi uma se faʻafitauli faʻapitoa.

Faʻaiʻuga o Mikardis

O fualaau, e pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ei ai le tele o ituaiga uma o aʻafiaga e tupu i taimi e le masani ai, ae e mafai ona matauina. O lo o matou talanoa e uiga i le manava, gaʻo, fiavave, atuatuvale, faateleina le popole, foliga vaaia o le tiga i le sternum ma le tale e le o maua. E le gata i lea, o le tupuga o le fulafula o le mucous membranes e ono aʻafia ma le anemia, urticaria ma le pruritus.

O le a le fesoʻotaʻiga a Mikardis ma le ava malosi?

E mafai ona 'au faʻatasi ma le ava malosi?

I le taimi o togafitiga, inu ava malosi, ma le faaopoopo atu, ave soo se vailaau e aofia ai le ethanol, e matua faʻasaina. Faatasi ai ma lenei tuufaatasiga, o aafiaga ogaoga matuia ma tulaga e mafai ona tupu.

Mafaufau i iloiloga a Mikardis.

Faʻamatalaga o cardiologists e uiga i fualaau faasaina

O faʻamatalaga a le cardiologists e uiga i lenei vailaʻau e sili ona lelei. E tusa ai ma fomaʻi, afai e te le solia le inumaga ma aʻo leʻi faʻaaogaina le suʻesuʻega talafeagai mo le i ai o faʻamaʻi o loʻo faʻasaina ai le faaaogaina o Mikardis, o lona uiga o le a mautinoa lava.

Fai mai tusitala o le togafitiga ma lenei vailaʻau i le tele o tulaga e faia e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga. I faʻamatalaga faafomaʻi, e faʻamalosia ai e tusa lava pe aliali mai ni uiga leaga, latou te agai i luma i se tino vaivai. Cardiologists na maitauina se aafiaga itiiti o lenei fualaau faasaina i le fatu fatu. Faatasi ai ma isi mea, o tagata atamamai e matauina le aoga maualuga o vailaau tuʻufaʻatasia, e oʻo lava i le talaaga o le maualuga o le maualuga.

E le gata i lea, o fomaʻi i le iloiloga o le "Mikardis" lipoti, afai e matauina le saʻo lelei o le taimi mo nei papa, o le fualaau faasaina e maua ai se aafiaga faaumiumi i le tino o le maʻi, lea e oʻo atu i le fasefulu valu itula.

Patient Reviews

E uiga i fualaau faasaina o le "Mikardis" mai maʻi e lelei tele. Naʻo le toe foʻi mai o lenei vailaʻau Siamani, e tusa ai ma tagata, o lona tau tele. O le tau o le fualaau faasaina, e pei ona taʻua muamua, e tasi le afe o taula. Ioe, o sea tau e le fetaui i tagata uma. Ae maise lava, o peniseni e tatau ona faʻaaluina le tele o tupe i luga o latou togafitiga i masina uma e faitio e uiga i lenei mea moni.

Faatasi ai ma iloiloga lelei e uiga i lenei fualaau faasaina o loo i ai manatu e faapea o le togafitiga ma Mikardis e o mai faatasi ma se mafanafana fiafiaga. O lea la, e lava le inu na o le tasi le laulau e tasi i le aso, ma o le aso atoa e te lagona lelei ma savali ai ma le mamafa masani. O maʻi, e pei o fomaʻi, ia faʻamaonia o soʻo se aʻafiaga ogaoga e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e matua le masani lava.

Faatasi ai ma isi mea, ua lipotia mai e tagata e faafetai ia Mikardis na latou mafai ai ona aveeseina le vevela ma oso faafuaseʻi i le mamafa.E maitauina ua leva masina talu ona faʻaaogaina masani, o le malosi e taofia ai le osooso ma avea ma mea masani. E faʻamalosia foʻi e le au faʻatau lenei fualaau mo le fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto maualuga e aunoa ma se faʻaleagaina o le fatu.

O nisi tagata gasegase ia latou iloiloga ua lipotia mai latou te ave le fualaau faasaina "Mikardis" faatasi ai ma isi vailaau e faaitiitia ai le toto. Aemaise lava, o na gasegase o loʻo mafatia i tulaga masani o le maualuga o le toto maualuga e tausisia i ia togafitiga masani. Tagata faʻatau tusi tusi i lenei mataupu, o Mikardis e lelei lana galuega, ae o nisi taimi o paʻu paʻu i luga o alofilima.

Auala e ave ma pe o le a le mamafa, fua

Pau le faailoga aloaia mo le telemisartan o le maualuga maualuga. Telmisartan e le tatau ona ave mo le faaletonu o le fatu.

Mikardis o loʻo maua i le 40 ma le 80 mg papa. E le tatau ona malepelepe ia laumei ona oa latou meatotino faʻapitoa. O le vailaau faʻasaina e faʻaaluina i le aso. Ole fua muamua ole 40 mg / aso. O le taunuʻuga aupito maualuga e faʻamoemoeina i totonu o le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faaluaina le fua ile 80 mg / aso. Telmisartan e manuia lelei ma se vailaʻau oona. Mikardis e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le tulaga o le faʻamalaina, ae le o le faʻafitauli tele. I le tulaga o le ate, e fautuaina e faʻaitiitia le fualaau.

E pei o le angiotensin avetaavale, o le telemisartan e solia i le maitaga (gau i le fetus). E leai se poto masani i le susu.

O le igoa autu o fefaatauaiga o mea tau vailaʻau:

Taua! O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu e tusa ai ma le faʻasalalauga a le fomaʻi. E le fautuaina e faʻatau le vailaʻau e aunoa ma se faʻasologa.

Fegalegaleaiga

Telmisartan e mafai ona taʻitaʻia ai le maualuga o le maualuga o le digoxin i totonu o le toto, e ui lava e le o malamalama atoatoa le faiga o lenei gaioiga. O le mea lea, e tatau ona mataituina ia digoxin pe a amata pe taofi le togafitiga telemisartan. E le gata i lea, o loʻo mafaufauina e mafai e le angiotensin II ona faʻataʻitaʻia le talipupuni o le talipupuni ona faateleina le maualuga o le lithium. E le o fautuaina foi e ave le telmisartan i fualaau aina.

Fua o le vine

O le ava malosi e taofiofi ai le fatugalemu o le tino i gasegase tele ma e mafai ona faʻaleleia ai le vasodilating o le fualaau faasaina. E le fautuaina le inuina o le ava i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina. I nai tootoo, o le ethanol ei ai sona aafiaga taua i luga o vailaau mo togafitiga ma vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina, ae i le tele o tui e mafai ona mafua ai le oona.

Fautuaga! Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻatalanoa se cardiologist. E matua faʻasaina le faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻaaoga le vailaʻau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi. Le faʻaaogaina le faʻaaogaina e mafai ona oʻo atu ai i taunuʻuga leaga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le matelaina o le cardiovascular ma, o le mea lea, o le olaga faaletino i tagata e sili atu i le 55 ma se maualuga maualuga o le faatupuina o faʻamaʻi o le cardiovascular system.

Tausaga ma auala o le pulega

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo taʻu mai ai o Mikardis o loʻo faʻatonuina i totonu, e tusa lava po o le a le meaʻai.

  1. Ina ia faʻaitiitia le maʻi o le cardiovascular ma le olaga faitino, o le fua fautuaina ole 1 le laupepa. (80 mg) 1 taimi / aso. I le uluaʻi taimi o togafitiga, e mafai ona manaʻomia se faʻasalaga faaopoopo o le toto maualuga.
  2. Faʻatasi ai ma le maualuga o le toto maualuga, o le fuainumera muamua fautuaina o le Mikardis o le 1 tab. (40 mg) 1 taimi / aso. I mataupu e le ausia ai le togafitiga, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina i le 80 mg 1 le taimi / aso. Pe a filifili pe tatau ona faateleina le fualaau, e tatau ona amanaia e faapea, o le maualuga maualuga o le antihypertensive e masani lava ona ausia i totonu o le 4-8 vaiaso talu ona amata le togafitiga.

O faʻamaʻi pipisi (e aofia ai i latou o loʻo i luga o le hemodialysis) e leʻo manaʻomia le fetuunaiga o fualaau oona.

I tagata gasegase e maualalo le galuega o le ate o le laʻititi i le tikeri (vasega A ma le B i le fua ole Tama-Pugh), o le fualaau o le fualaau oona e le tatau ona sili atu i le 40 mg.

O le faʻatulagaina o togafitiga i tagata matutua matutua e le manaʻomia ai suiga.

Tulaga o le teuina ma le ola

Teu i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 30 ° C.

Mikardis o se faʻamaʻi pipisi.
E aofia ai vaega nei, e pei o telmisartan, sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, sterete magnesium.
O vaega o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻalauteleina o toto toto, e faʻaitiitia ai le toto maualuga. O se fualaau lelei tele, o lana gaioiga e tupu pe a mavae ni nai itula.

Ua faʻamaonia le fualaau faasaina?: siaki pupe

Faʻafomaʻi faaopoopo: 2010-03-11.
Faatonuga fou: 2017-08-25

Otootoga faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasaʻo, faʻatasi

Faailoilo (o le a le fesoasoani?)
E masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le toto maualuga. E faʻaaogaina mo faamoemoega puipuia, mo tagata matutua, e faʻaititia ai faʻamaʻi o le tino cardiovascular system.

Contraindications
E matua faasaina le faʻaaogaina o mycardis pe a:
1. O le tagata maʻi e maʻi ile ate,
2. faapitoa le le iloa e le tino o le fructose ma lactose,
3. Taofiga o tausaga (talavou i lalo o le sefuluvalu tausaga),
4. i le taimi o le maitaga ma le lactation,
5. o loʻo i ai faʻamaʻi o le vaʻaia biliary.
Faʻamatalaga faapitoa, o faʻasolosolo ua fautuaina mo faʻamaʻi fatugao, mo hyponatremia, mo hyperkalemia, mo se fatugaʻo pe a uma se vaitaimi o le gafa, mo le fatu o le fatu fatu, mo ituaiga faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Metotia o le talosaga (metotia)
Paʻu taula, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le metotia e tuʻuina taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi, o le togafitiga e umi lava. I le togafitiga o le fualaau o le tasi lea piligi i le aso, pe afai e tatau ai, e mafai ona faaluaina.

Lapataiga
E faasaina le faʻaaoga o mycardis ma le aliskeren (mo le maʻisuka). E le fautuaina le tuʻufaʻatasia i fualaau o loʻo iai le lithium.

Faʻaiʻuga
Mikardis mafua ai le tele o aʻafiaga itu:
1. faamai luga o le manava o le tino,
2. Cystitis
3. anaemia,
4. le mautonu, atuatuvale, atuatuvale,
5. faaletonu vaaia,
6. o le faʻaitiitia o le mamafa o le toto,
7. bradycardia, tachycardia,
8. vaivaiga o musika, puupuu le manava,
9. tiga o le manava, flatulence, manava,
10. o le gutu malolo, leu, vomiting,
11. faʻamaʻi faʻafuaseʻi (faʻavave, urticaria, sosogia),
12. tiga o le vae, manava,
13. galuega le atoatoa, e oo atu i le le atoatoa,
14. tiga i totonu o le fatafata ma le vaivai lautele o le tino.

Faʻasalaga
E leʻi iai ni faʻamatalaga o vailaʻau faʻasaina.

Faiga faʻapolopolo
E maua mai i ni pepa, paʻepaʻe, lautele, i totonu o se paʻu o le 7 iunite.

Fautuaga / iloiloga a fomaʻi: o loʻo iai a matou vaega tele o faʻatalatalanoaga i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e faʻatalanoaina muamua ai fualaau faasaina o le Mikardis e tagata gasegase ma fomaʻi - vaai

Mikardis - o se fualaau mo le puipuia o maʻi fatu

"Mikardis" o se fualaau faasaina ua atiae i luga o le faavae o se mea galue malosi /

O se tagata e sili atu le taua o le faʻataʻitaʻiga a le 'angiotensin receptors.

O meatotino o lenei vailaʻau e mafai ai e oe ona aafia lelei le tino o le tagata ma maua ai le sili ona maualuga i le togafitiga o se faʻamaʻi.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

O le aso "Mikardis" e faʻaaogaina lautele i togafitiga faafomaʻi. O fualaau nei ua faatonuina e fomai e togafitia ai le tele o faamai.

E tusa ai ma faatonuga, e mafai ona ave le vailaʻau i mataupu nei:

O le manaʻoga mo togafitiga mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻaaliga o le maualuga o le maualuga.

  1. Mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system (mo tagata e iai le talafaasolopito o le maʻisuka, faʻapea foi i latou e aofia i le togafitia o le paʻu poʻo le maʻi fatu fatu).
  2. E puipuia ai le lamatiaga o le faʻaalia o se faʻamaʻi faapitoa o le polokalame cardiovascular.

2. Faʻafofo ma le faʻafoega

O fualaau o Mikardis e tatau ona naʻo le gutu e tatau ona ave, aʻo inu tele vaiinu masani. O le tagofia o fualaau e le faalagolago i le taimi o le 'ai.

Faatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le toto, ua fautuaina ai gasegase e filifili se uluai fua o le fualaau faasaina, lea e le silia le 40 mg i le aso. I nisi tulaga, i le faaaogaina o ia ituaiga o fualaau, e le mafai ona ausia le togafiti o le togafitiga manaomia, o le mea lea, e tatau ona faateleina le fualaau i le 80 mg i le aso.

E tatau ona amanaʻia le mea moni e masani lava o le maualuga o le lelei o le vailaʻau e faatoa mafai ona tupu pe a uma le 1-2 masina mai le amataga o togafitiga.

Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona maua i se maʻi fatu cardiovascular, e pei o se tulafono, e ave e tagata maʻi le 80 mg i le aso i le tasi fualaau. Mo nisi tagata, i le amataga o le vasega, o se faʻasalaga i le toto maualuga atonu e talafeagai.

O tagata e mafatia i le gaioiga o le gaioiga galue e le manaʻomia ona filifili soʻo se metotia faapitoa.

Mo tagata gasegase e mautinoa lava le faaletonu o le gaioiga o le ate, o le togafitiga ole aso ua fautuaina e le silia le 40 mg i le aso.

I tausaga taʻitasi i Rusia, o le faʻamaumauga e faia i le suʻesuʻega - angina pectoris. Aoao atili e uiga i uiga ma togafitiga o le maʻi:

  1. Metotia faʻaonapo nei o togafitiga.
  2. O faailoga taua o angina pectoris.

O le Mikardis e faia i foliga o lapopoa laititi, papa lanu paʻepaʻe pe sinasina i lanu.

O vaega nei e faʻaaogaina o vaega o lenei vailaʻau:

  1. Telmisartan o se mea aoga.
  2. Tagata faʻatau: magnesium stearate, povidone, sorbitol, sodium hydroxide, meglumine.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai taavale ma faʻalavelave faʻalavelave

O suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa i le tulaga o Mikardis i le mafai ona gauai ma le saoasaoa o le tali atu e lei faia. Ae ui i lea, talu ai ona o aʻafiaga e aʻafia ai e pei o le moe ma le vevela, ua fautuaina e faʻaeteete pe a avetaʻavale ma galue ma ni mea matautia matautia.

Tina ma le lactation

O suʻesuʻega o aafiaga ole telemisartan i luga o le faʻaleleiaina o tagata e leʻi faʻatautaia.

I le uluaʻi masina muamua o le maʻitaga, e faʻasaina ai le faʻaaogaina o faʻatautau o le receptor angiotensin II. I le tulaga o le mauaina o le maitaga aʻo togafitiga, e tatau loa ona faalēaogā loa Mikardis ma, pe a manaʻomia, ole togafitiga faʻapitoa e tatau ona faʻataʻitaʻiina (faʻamaʻi faʻamalosi o isi vaega e faatagaina mo le faʻaaoga i le taimi o le gaioiga).

I le II ma le III o faʻamatalaga o le maitaga, o le faʻaaogaina o Mikardis e le fautuaina. E ui lava e leʻi maua i le suʻesuʻeina o fuainumera faʻamaonia, o le fetotoxicity (faʻaitiitia o le gaioiga, le faʻagasolo malie o le ulupulu, oligohydramnion) ma le aʻafiaga e le masani ai (faʻasologa o le totoga, hyperlinks, le toe maualalo).

O le mea lea, o Mikardis ua faʻaseseina i le taimi o le maitaga. Afai o nisi mafuaaga na faʻaaogaina ai le vailaʻau i le II masina, e fautuaina ia faia se suʻesuʻega ultrasound o ponaivi ma fatuga o le fetus. O pepe faatoa fananau mai o latou tina na mauaina le telemisartan e tatau ona mataʻituina lelei mo le atinaʻeina o faʻasalalauga.

O tamaitai o loʻo fuafuaina se maʻitaga e tatau ona muamua tuʻuina atu togafitiga faʻapitoa.

I le taimi o le lactation, o le faʻaaogaina o Mikardis e faʻasaina.

Faʻasalaga toe faʻaaogaina galuega

O maʻi e maua ai le le atoatoa, e aofia ai i latou o loʻo faʻamaʻi toto, e le manaʻomia le fetuunaiga o Mikardis.

I le faʻaeteete, e tatau ona faʻaaogaina Mikardis i mataupu nei: faʻaleagaina le aoga o le tino, faʻasolosolo o le tino poʻo le faʻasolosolo o se fatu tasi o le fatu, ma se tulaga pe a uma le gaosiga o fatugaʻo.

Faʻasolosolo galuega ole ate

Mikardis ua faʻaseseina i mataupu o le faʻaleagaina o le hepatic (vasega C i luga o le Child-Pugh scale) ma le faʻaleagaina o le pulelaa.

I le vaivai ma le faʻaleagaina o le faʻamaʻi o le hepatic (A o le Child ma le Pugh A ma le B), o le maualuga pito i luga o le aso e mafai ona faʻatagaina o le telemisartan e 40 mg.

Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Mikardis

Tagata matutua O le fautuaina i aso taitasi mo tagata matutua o le 40 mg. I nisi o gasegase, e mafai ona aoga se fua ole 20 mg / aso. I le le atoatoa o le aoga, o le fualaau o le vailaʻau e mafai ona faateleina i le maualuga o le 80 mg i le aso pe faaaoga i le tuufaatasiga o togafitiga thiazide (hydrochlorothiazide), lea e maua ai se malosi e sili atu ona taua pe a faatusatusa i le monotherapy. I le tele o tui, e tatau ona manatua i le mafaufau e maualuga le malosi o le alo o le alo pe a mavae le 4-8 vaiaso mai le amataga o togafitiga.
O tagata maʻi e maualuga le maualuga (toto maualuga) e mafai ona togafitia i le Telmisartan Monotherapy i le fualaau o le 160 mg / aso poʻo le faʻatasi foi ma le hydrochlorothiazide i se fua faatatau o le 12.5-25 mg / aso, o lenei tuufaatasiga e aoga.
O le fualaau faasaina e ave e tusa lava po oa meaai.
O le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi, e faʻalagolago i le natura o le faʻamaʻi ma le aoga o le togafitiga.
Tagata mamaʻi e leai se aoga. O gasegase pipisi ma le gasegase laititi e le manaʻomia le fetuunaiga o fualaau. Telmisartan e le aveeseina mai le toto i taimi o le hemofiltration.
Tagata gasegase e maua ai le gaʻo galuega. I tagata gasegase e maualalo le gaioiga o le ate, e le tatau ona silia le 40 mg i le aso.
E leai se faʻavasegaga ole manaʻomia ole matutua.
E leai ni faʻamatalaga i luga o le saogalemu ma le aoga o Mikardis pe a faʻaaogaina i tamaiti ma tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga o le vailaʻau Mikardis

O le aotelega o le aʻafiaga o faʻalavelave faʻalavelave pe a fai le telemisartan (41.4%) e masani lava ona faʻatusatusa i le avea o placebo (43.9%) i suʻesuʻega a le placebo. O le aʻafiaga o aʻafiaga o itu e le faalagolago i le fualaau ma le kenera, tausaga poʻo le ituaiga o tagata gasegase. O gaioiga leaga ua lisiina i lalo na faailoaina i mataupu tau suesuega e aofia ai le 5788 tagata gasegase e ave telemisartan.
Iniseti ma faʻalavelave: faʻamaʻi pipisi o le urinary (e aofia ai le cystitis), faʻamaʻi pipisi o gasegase maualuga.
Mafaufauga mafaufau: popolega.
Mai le itu o le okeni o le faaaliga vaaia: solia o le nofo ai (vaaiga vavalalata).
Faʻafitauli faʻapitoa: vavao.
Gastrointestinal: tiga o le manava, manava manava, gutu malolo, dyspepsia, afaina, le aoga o le manava.
Mai le paʻu poʻo le tino o le tino: faʻamaʻi, faʻateleina le afu.
Mai le maskotakeletal system ma mea fesoʻotaʻi: afaina, tiga, tiga o le gaʻo povi poʻo le tiga o le vae, myalgia, faʻamaoniga tutusa ma le tendonitis.
Soliga masani: paʻu o le pusa, fomaʻi pei o faʻamaoniga.
E le gata i lea, o mataupu o le erythema, pruritus, syncope / loss of consciousness, tigā, atuatuvale, vomiting, masalosalo (e aofia ai le vavalalata o le mafaufau), bradycardia, tachycardia, leʻo leʻo, galuega fatugao, e aofia ai le faaletonu laititi (tagai i le FAʻAALIGA, na lipotia). APPLICATIONS), hypercalemia, puupuu le manava, anaemia, eosinophilia, thrombocytopenia, vaivaiga ma leai se aoga. O le tele o taimi e tutupu ai nei aafiaga e le o iloa.
E pei o isi angiotensin II tagata faʻataʻatia, o mataupu faʻavaomalo o angioedema, urticaria, ma isi tali tutusa na lipotia.
Suesuega Laboro: e seasea ona i ai se faaitiitia o le maualuga o le hemoglobin poo le faateleina o le maualuga o le uric acid, o mataupu o le faateleina o le creatinine po o le ate o le enzymes sa lipotia foi, ae o le tele o taimi e tutusa pe maualalo pe a faatusatusa i le placebo.
E le gata i lea, o mataupu o le faateleina o le maualuga o CPK na lipotia mai mai le maeʻa ona faamauina.

Faiga o vailaʻau Mikardis

Telmisartan e ono mafai ona vaʻaia le aafiaga faʻaleagaina o isi sui sooupu.
Maota na suʻesuʻeina i suʻesuʻega o vailaʻau mo togafitiga: digoxin, warfarin, hydrochlorothiazide, glibenclamide, ibuprofen, paracetamol, simvastatin ma amlodipine.
Mo le digoxin naʻo ia, o le 20% (i nisi tulaga 39%) faʻalautele i lona faʻasalaga i le toto plasma e tusa ai ma le laʻasaga maualuga, o le mea lea, e tatau ona amanaia le manaʻomia o le siakiina o le maualuga o le digoxin i le toto plasma.
Faatasi ai ma le faaaogaina tutusa ma suauu lithium, e mafai ona faateleina le maualuga o le lithium i le toto plasma ma le atinaʻeina o mea oona, o le mea lea e tatau ai ona mataʻituina le maualuga o le lithium i le plasma toto.
O le togafitiga NSAID (e aofia ai le acetylsalicylic acid i doses e sili atu i le 0.3 g i le aso, ma le COX-2 inhibitors) e ono oʻo atu ai i le atinaʻeina o le le atoatoa o le tino ile maʻi. Maota e aʻafia ai le system renin-angiotensin, mo se faataitaiga telemisartan, ei ai le aʻafiaga o le synergist. I le amataga o le faʻamalosiga faʻatasi o NSAID ma Mikardis, e manaʻomia e le au gasegase le faʻaleleia o le faamamaina ma mataʻituina le mataʻituina o galuega. Faatasi ai ma togafitiga tutusa ma NSAID, o le faaitiitia o le aafiaga o fualaau faasaina, e pei o telemisartan, na lipotia ona o le taofia o le vasodilator aafiaga o prostaglandins.

6. Tuutuuga ma aiaiga o le teuina

"Mikardis" e tatau ona teuina i se nofoaga matutu ma se vevela maualalo, lea e siakiina pea ma e mafai ona puipuia mai le la. Ole vailaʻau e le tatau ona maua e tamaiti laiti.

Soifua manuia o lenei vailaʻau e lua tausaga.

I totonu o falemaʻi o loʻo i ai i le teritori o le Rusia Federationfualaau e tau mai le 300 rubles i le pusa.

I falemaʻi a Ukrainian o latou tau e mai le 115 hryvnia.

O analogues sili ona taatele o lenei fualaau faasaina e aofia ai mea nei:

O faʻataʻitaʻiga e uiga i fualaau faasaina o masini e sili ona lelei, o gasegase e matauina se taunuuga lelei o le fua o le fualaau faasaina i luga o le tino, mo se faataitaiga na tusia e Alina: "O se fualaau lelei atoatoa. Faatasi ai ma lana fesoasoani na ou aveesea ai le maualuga o le maualuga. Ou te leʻi maua ni aʻafiaga i itu. Ou te fautuaina atu i tagata uma e leai ni faʻasalaga. "

Alena: "O se sauniuniga mama. Na faatonuina e le fomaʻi le puipuiga o maʻi fatu fatu. Na ou fiafia lava i le taunuuga. "

E mafai ona e faamasani i iloiloga a isi tagata faʻaoga, faʻapea foʻi ma le faʻamatalaina o lou manatu i le faaiuga o le tusiga.

O fualaau faasaina ua fuafuaina mo le togafitiga o le tele o faamaʻi cardiovascular. E le o faʻamaonia le fualaau i le taimi o le maitaga, solia matuia o le ate ma fatugaʻo, aʻo maʻitaga. Ina ia aloese mai aʻafiaga o le aʻafiaga ma faʻalavelave, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamautinoa i le fautuaga a se fomaʻi.

O le tasi papalama Micardis e aofia ai le 40 pe 80 mg telemisartan (mea aoga).

Tagata faʻatau: sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, magnesium stearate.

Mikardis Price

I Rusia, o se pusa o le 80 mg Numera 28 o le a tau mai le 830 i le 980 rubles. I totonu o Iukureini, o le tau o Mikardis i le ituaiga lava o lomiga e lata i le 411 hryvnias.

  • Online Pharmacies i Rusia
  • Faletusi i luga ole Initaneti i UkraineUkraine
  • Faletusi i luga ole Initaneti i Kazakhstan
  • Mikardis Plus tablets 80 mg + 12.5 mg 28 pcs Boehringer Ingelheim Böhringer Ingelheim
  • Mikardis tablets 80 mg 28 pcs.
  • Mikardis tablets 40 mg 28 pcs Boehringer Ingelheim Böhringer Ingelheim
  • Mikardis 40mg Nu. 28 pusaBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis ma le 80mg / 12.5mg Numera 28 palapetiBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis 40mg Numera 14 fualaauʻaiBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis 80mg Numera 28 fualaauBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG

Pani Pharmacy

  • Mikardis tab. 80mg Nu. 28Beringer Ingelheim
  • Mikardis tab. 80mg Nu. 28Beringer Ingelheim
  • Mikardis® Plus 80 mg / 12.5 mg Numera 28 pepa Boehringer Ingelheim Pharma KG (Siamani)
  • Mikardis® 80 mg No. 28 pusa Boehringer Ingelheim Pharma KG (Siamani)

TAIMI FAATASI! O faʻamatalaga i luga o vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi o se faʻamatalaga faʻapitoa, e aoina mai faʻalapotopotoga lautele ma e le mafai ona avea o se faavae mo le filifili i le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o togafitiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Mikardis, ia mautinoa e feutagai lau fomaʻi.

O le vailaau "Mikardis": o analogues, faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga:

O Mikardis o loʻo faʻatonuina i tagata gasegase e faʻamalo faailoga o le toto maualuga. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai pea le faʻamalosia o meatotino, o le vailaau mo tagata maʻi taitoatasi e filifilia patino. A o leʻi ave le vailaʻau, e fautuaina e faitau faʻamatalaga mo lea mea, suʻesuʻe suʻesuʻega, faʻapea aʻafiaga.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina "Mikardis"

O le gaioiga malosi, o le autu lea i le tuufaatasiga o leina, o le telmisartan. E tasi le api e mafai ona aofia ai mai le 20 i le 80 milligrams. O isi vaega e fesoasoani e vave faʻaaogāina le elemene o loʻo i ai nei:

  • yoxitalamic acid
  • sodium hydroxide
  • polyvinylpyrrolidone,
  • glucite
  • magnesium stearate.

O le mea muamua o le "Mikardis" e taʻitaʻia ai le faasolosolo malie o le toto. E faasolosolo malie le faaitiitia i le tele o itula. E faʻamaua le aʻafiaga o le antihypertensive ile aso talu ona ave le fualaau faasaina.

O lona uiga ia tumau pea le mamafa o le toto, e tatau ona ave se tasi o Mikardis i le aso. O le faaitiitia sili ona mamafa o le malosi e mafai ona vaaia i le maeʻa ai o le masina mai le amataga o le fualaau faasaina.

Faʻatasi ai ma le taofiofia o le aveina o "Mikardis" e leai se aoga o le "faalēaogāina", o uluaʻi faailoga e toe foi i totonu o le 2-3 vaiaso.

O vailaʻau uma o loʻo iai vaega o fualaau faasaina, pe a faʻaogaina faʻafofoga mai le pulupulu, e vave ona gauai, o le maualuga o le maualuga o le mea gaʻo e oʻo atu i le 50%.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

I nisi o tulaga e le masani ai, o le vailaau ua faatonuina mo tagata mamaʻi ua silia ma le 55 tausaga le matua, o loʻo lamatia le atiaʻe o faʻamaʻi fatu ogaoga e aʻafia i le toto maualuga.

I le faaopoopo atu i le masani "Miketis", o le fualaau faasaina "Mikardis faaopoopo" ua gaosia. O le mea mulimuli e aofia ai le 12.5 miligrams o le hydrochlorothiazide, lea ei ai ni meaola diuretic.

O le tuufaatasiga o se vailaʻau faʻamalosi faʻatasi ma se angiotensin tagata faʻataʻitaʻi e fesoasoani e ausia ai le tulaga maualuga. O faʻafitauli iloga e amata ona faʻaalia i le lua itula talu ona ave le fualaau. "Mikardis faaopoopo" ua faʻamaonia pe afai e le mafai ona maua se faʻaitiitia o le mamafa pe a masani ona fai le "Mikardis".

E leai se tulaga e tatau ona e faatonuina ai le fualaau faasaina ma le fua na o oe lava, talu ai e na o le fomaʻi e tatau ona maua uma ia faʻailoga ma iloilo auiliiliga a le tagata maʻi.

Mikardis i le taimi o le maitaga

Ua faʻamaonia e suʻesuʻega ile falemaʻi le aʻafiaga o le fualaau oona. O le mea lea, "Mikardis" e le mafai ona ave i totonu o faʻataʻitaʻi uma o le maʻitaga ma aʻo faagasolo le lactation. Afai e fuafua se fafine e avea ma se tina, ona fautuaina lea e fomaʻi ia te ia e fesuiai i ni fualaau malupuipuia. A oʻo mai le maitaga, e taofi le vailaʻau.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina "Mikardis"?

O le fualaau faasaina ua na o se fomaʻi e faatonuina ma e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa ma isi vailaʻau e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le gaioiga o le cardiovascular system. O faʻatusa tutusa o le Mikardis Rusia e tutusa lava le ituaiga o gaioiga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le taumafa i aso taitasi o le vailaau faʻasaina e tatau ona faʻamapulaʻa i le tasi papalama o le 40 milligrams.

E tatau ona manatua e faapea i tagata gasegase i le maualuga o le maualuga o le toto maualuga, o le faaitiitia o le toto maualuga e tupu pe a ave se papa ma le 20 miligrams o le mea galue. O le filifilia o le togafiti togafitiga e faia i se vaitaimi e oʻo atu i le fa vaiaso.

O le mea moni, o le tele o le taimi e tatau mo Mikardis e faʻaalia ai ona lelei uma ile tino maʻi.

Afai i le masina o le aveina o le "Mikardis 20" o le manaʻoga e le i oʻo mai, ua faatonuina e le fomaʻi se fualaau faasaina ma se masini e 80 miligrams, lea e manaʻomia foi ona ave tasi le laulau i le aso.

I tulaga ogaoga o le faamai, e mafai e le fomai ona faatonuina "Mikardis" i se fuataga e 160 miligrams, o lona uiga, e tatau ona e aveina le 2 maa i le aso, 80 miligrams.

I se tulaga e le masani ai, o se tagata maʻi e le mafai ona maualalo le toto o se fualaau e tasi, ona faapea lea o le maʻi o le Mikardis Plus, ona o le mamafa o le mamafa e faaitiitia vave. O le vailaʻau o le vailaau faʻasaina i lenei mataupu ua filifilia e faʻavae i luga o le atinaʻe o le maualuga o le toto. O faʻamatalaga e uiga i "Mikardis" ma analogues e faamaonia ai lona lelei i le faʻaitiitia o le toto.

O tagata maʻi o loʻo i ai a latou talafaʻasolopito o loʻo i ai le faaletonu o le soifua maloloina e le manaʻomia ai le tofiaina o se vailaau taʻitasi.

Afai o le faʻamatalaga o loʻo i ai faamaumauga o se suiga faʻaleagaga faʻaleagaga o le ate, ona tatau loa lea i se tagata maʻi ona ave le "Mikardis 40".

E le mafai ona faʻateleina le fualaau o le vailaʻau: o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le gaioiga o le gaioiga o gaʻo ma le ate. O maʻi matutua e le fetuunai le metotia.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi o le fatu poʻo isi maʻi fatu cardiovascular, o le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le myocardial fatalima ma le maliu faafuaseʻi ua faʻalauteleina ona o le faʻaaogaina o le vailaʻau Mikardis.

O maʻi faʻamaʻi o le fatu faʻamaʻi i le maʻi suka e mafai ona tupu e aunoa ma ni faʻamaoniga ma e ono le maua muamua. O le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga faʻatasi ma le vailaʻau Mikardis, e tatau ona pasia uma suega talafeagai ma maua ai se faʻamaʻi.

Le malosi e pulea ai auala faigata pe a ave "Mikardis faaopoopo" ma analogues

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻamaonia ai e leai ni suʻesuʻega faapitoa na faia i luga o le auala o le gaioiga (telmisartan), o se vaega o fualaau faasaina ma le tele o analogues, e aʻafia ai le gauai atu o le mafaufau ma le mafai ona ave le taavale. Ae! E tatau ona manatuaina o vailaau o loʻo aofia ai vaega o vailaʻau e mafai ona mafua ai le moe ma le vevela.

O le fualaau faasaina "Mikardis" e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e le silia ma le 30 tikeri. Soifua Maloloina:

  1. Pusa ma se vailaau e 40 ma le 80 milikalama - 4 tausaga.
  2. Pusa ma se vailaau e 20 miligrams - 3 tausaga.

O le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu e tusa ai ma le faʻasalalauga. "Mikardis" e faasaina mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Mikardis: analogues, iloiloga

O faatonuga mo le faʻaaogaina e fai mai ai e mafai ona e tagofia le fualaau faʻamaʻi i soo se taimi o le aso, o le 'ai e le afaina ai le malosi o le tino e gauai ai le fualaau faasaina.

O le aofaʻi o le umi o togafitiga e faalagolago i le fomaʻi, a maeʻa ona iloiloina le soifua maloloina o le maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le sui i le 20 mg.

O tagata e ave vailaʻau e vave iloa le faʻaitiitia o le toto ma le leai o aʻafiaga i itu. Ae o le tele o tagata gasegase mai le faʻatauina o lenei fualaau faasaina ua taofia i lona tau maualuga.

O faʻataʻitaʻiga taugofie o le "Mikardis faaopoopo" ua filifilia e le fomaʻi, o vailaʻau sili ona tausaafia ma le tutusa o aʻafiaga e aofia ai:

O le tau o analogues o le vailaau Mikardis e faalagolago i le atunuu o gaosiga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina. I se faʻaitiitiga o tau, e mafai ona e faʻatauina faʻataʻitaʻiga nei:

  1. Blocktran o se taugofie ma sili atu ona taugata tele mo le togafitiga o le maualuga o le toto ma le faaletonu o fatu fatu.E ese mai Mikardis i le vaega autū ma le metotia.
  2. "Valz" - e maua i totonu o pusa e 28 papa, e sili atu nai lo le fualaau faasaina "Mikardis", o le mea lea, faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, "Valz" e taugofie. O le tuufaatasiga o vailaau e eseese, talu ai o Valsartan (40 milligrams) e faʻaaoga i Valz.
  3. "Angiakand" - e ese mai i le tuufaatasiga, o le elemene aoga ma lona atinaʻe. E faʻatagaina e ave ma le maualuga o le toto ma le vaivai o le fatu. E i ai isi faʻalavelave, o lea e fautuaina ai e te faitauina ma le faʻaeteete faatonuga aʻo leʻi faʻaaoga.

Mikardis Plus: faatonuga mo le faʻaoga, faʻatusatusaga

O le fualaau faasaina "Mikardis faaopoopo" ua faamoemoe mo togafitiga o faamaʻi fatu ma faaitiitia ai le ola faaletino. O loʻo faailoa mai mo faʻamaʻi pipisi i tagata e matutua atu i le 55-60 tausaga. O loʻo faamatalaina le vailaʻau i Siamani. Aʻo leʻi faʻaogaina, e te manaʻomia se faʻatalatalanoaga a le fomaʻi, se suʻesuʻega auʻiliʻili o faʻamatalaga i luga o meatotino ma faʻamatalaga, lea o loʻo aofia ai faʻamatalaga mo le faʻaaoga mo le vailaʻau Mikardis.

Faʻavae, masini o gaioiga ma le faʻavaeina

O le vailaʻau e maua i foliga o papa papaʻe ma le logo o le kamupani i le tasi itu, i le lona lua - faʻatasi ai ma le "51N" poʻo le "52N", e fuafua i le suʻega. I totonu o se pusa pepa, o vailaau e mafai ona aofia ai i le 2 i le 8 papatusi ma le 7 fua i totonu taʻitasi. O le tuufaatasiga o le tasi laupepa "Mikardis" e aofia ai vailaau ia o latou faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

Faamatalaga talafeagai i 21.08.2014

  • Igoa Latina: Micardis
  • ATX Code: C09CA07
  • Mea aoga: Telmisartan (Telmisartan)
  • Foafoa: BOEHRINGER INGELHEIM PHARMA (Siamani)

O le tasi papalama Micardis e aofia ai le 40 pe 80 mg telemisartan (mea aoga).

Tagata faʻatau: sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, magnesium stearate.

Faʻasalaga

E le o faamauina ni mataupu o le togafitiga o fualaau faasaina.

Pe a iai ni faʻamaoniga e pei o: faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto, tachycardia, bradycardia, togafitiga faʻapitoa. O le siama e le aoga.

Faatonuga faapitoa

I mataupu o le faʻalagolago i le gasegase o le tino ma le gaioiga e masani lava i luga o le gaoioiga a le RAAS (mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata gasegase o le fatu po o fatuga o fatugaʻo, e aofia ai le faʻamaʻi o le fatu poʻo le faʻamaʻiina o se fatu sekene tasi), o le faʻaaogaina o vailaau e aʻafia ai lenei polokalama faʻatasi ai ma le atinaʻeina o faʻatautaiga o le tino, agavapotemia, oliguria ma, i se tulaga e seasea ona tupu, o le le lelei tele.

I nisi o gasegase, ona o le taofiofia o le RAAS, ae maise lava pe a faʻaaogaina se vailaau o fualaau oona i luga o lenei faiga, o le gaioiga faʻapitoa (e aofia ai le le faʻaaogaina o le gaʻo) e faʻavaivaia. O le mea lea, o le togafitiga faʻatasi ma le tutusa o le poloka o le RAAS (mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le faʻaopoopoga o le inisiua ACE poʻo se inhibitor tuusao tuusao, aliskiren, angiotensin II). serinium creatinine).

I maʻi e maua i le maʻisuka ma isi faʻafitauli faʻapitoa cardiovascular, mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata mamai e maua i le maʻisuka ma faʻamaʻi pipisi o le fatu, o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto, e pei o le angiotensin II taligata poʻo le atiata o le ACE, e mafai ona faateleina ai le lamatiaga o le myocardial fatal and cardiac maliu lapisi. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le fatu fatu o le fatu fatu e mafai ona faʻavaivai ma o lea e le mafai ona togafitia. Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o le vailaʻau Mikardis mo le siakiina ma le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o fatu, e tatau ona faia suʻesuʻega faʻataʻitaʻi talafeagai, e aofia ai suega i le gaioiga faaletino.

E tusa ai ma le poto masani o le faʻaaogaina o isi fualaau oona e aafia ai le RAAS, ao faʻasalalau Mikardis ma le vailaʻau faʻasaina o meaʻai, mea faʻapipiʻi e aofia ai le potassium, masima suamalie, ma isi vailaau faʻatele e faateleina ai le mamafa o le potassium i le toto (mo se faʻataʻitaʻiga, heparin), e tatau ona siakiina lenei faailoga i tagata gasegase.

I tagata gasegase e maualalo i le aldosteronism, antihypertensive drugs, o le faiga ole gaioiga o le RAAS, e masani ona le aoga.

I le isi itu, o Mikardis e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma togafitiga thiazide, e pei o le hydrochlorothiazide, lea o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa (mo se faataitaiga, Mikardis Plus 40 mg / 12.5 mg, 80 mg / 12.5 mg).

E tatau ona faʻaeteete i le faʻaaogaina o le vailaʻau Mikardis (faʻapea foi ma isi vasodilators) i tagata gasegase e maua ai le gasegase o le tino poʻo le mitotia ma le faʻasoesa o le cardiomyopathy.

I tagata gasegase i le maualuga o le maualuga o le toto, o se fualaau o le telmisartan 160 mg / aso i le tuufaatasiga ma le hydrochlorothiazide 12.5-25 mg na lelei ma lelei le faapalepaleina.

Telemisartan ua faʻateleina i le talo. I tagata gasegase e maua ai le faʻamaʻi pipisi o le vailalaʻau poʻo le gau o le ate, e mafai ona faʻamoemoeina se faʻaitiitia o le faʻamaonia o le vailaʻau.

O le faaletonu o le ate ma le tofiaina o telemisartan i le tele o mataupu sa matauina i totonu o tagata nonofo i Iapani.

Mikardis e le aoga tele i tagata gasegase o le Negroid race.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona amanaia fegalegaleaiga ma isi vailaʻau:

  1. Telmisartan atonu e faʻapupulaina ai le malosi o aʻafiaga o isi sooupu faʻasaga. O isi ituaiga o fegalegaleaiga ma le taua taua e lei faailoaina.
  2. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le telmisartan ma le ramipril, o le siʻitia o le 2.5-fold i le AUC0-24 ma le Cmax o le ramipril ma le ramipril sa matauina. O le taua ole taua o lenei mea e le i faavaeina.
  3. O le faʻapotopotoina faʻatasi ma le digoxin, warfarin, hydrochlorothiazide, glibenclamide, ibuprofen, paracetamol, simvastatin ma le amlodipine e le oʻo atu ai i se fegalegaleaiga taua tele. O se faailoga iloga i le avega o le digoxin i le toto plasma e tusa ma le 20% (i le tasi tulaga, e 39%). Faatasi ai ma le pulega tutusa o telemisartan ma digoxin, e fautuaina ai le fuafuaina o taimi o le concentration o le digoxin i le toto.
  4. Togafitiga o NSAID, e aofia ai acetylsalicylic acid, COX-2 inhibitors, ma NSAID e le filifilia, e mafai ona mafua ai le faaletonu o le tino i le maʻi mama. O fualaau o loʻo galue i luga o le RAAS atonu ei ai sona aʻafiaga. I tagata gasegase maua NSAIDs ma telemisartan, BCC e tatau ona totogi i le amataga o togafitiga ma o se suʻesuʻega o galuega fatugao e tatau ona faia.
  5. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻapitoa o le inisiua ACE ma sauniuniga i le lithium, na maitauina ai le faateleina o le faateleina o le maualuga o le lithium i totonu o le toto, faatasi ai ma se aafiaga oona. I nisi tulaga e le masani ai, o ia suiga ua lipotia mai i le faafoeina o le au a le angiotensin II. Faatasi ai ma le faʻafoega faʻapitoa o tapenaga o le lithium ma le faʻatautau o le taliponio angiotensin II, ua fautuaina e fuafua le faʻatupulaia o le lithium i totonu o le toto.
  6. O le faʻaitiitia o le aʻafiaga o sui sooupu, e pei o le telemisartan, e ala i le taofiofia o le vasodilating o le prostaglandins, na maitauina i se togafitiga tutusa ma NSAID.

Na matou aveina nisi o iloiloga o tagata o loʻo ave le fualaau faasaina Mikardis:

  1. Natalya. Ua ou fefe. E 59 oʻu tausaga. Maualuga maualuga Ina ua tago i le fualaau faasaina, ona amata lea o ona vae ona "taofi", na ia faitio i le fomai, na amata ona ia tausisi pea i le faaauau pea ona tago i le fualaau faasaina, ma finau mai o le numera o le mamafa na lelei. Sa ou talitonu pea i nei upu a le fomai. Na amata ona "taofi" lima. Sa ou fefe (masina ma le afa o togafitiga na pasia). Taofi le ave o vailaʻau. Lima "faatoafilemu", ua fufula vae mo le tolu masina.
  2. Katerina. Mycardis na faatonuina mai ia te aʻu e se fomaʻi. I le taimi muamua, o le dosiga e 40 mg, ona siitia ai lea i le 80. O le vailaau na fesoasoani tele e taofi ai le atinaʻe o le maualuga o le toto maualuga, o aʻafiaga i luga na o naʻo foliga o le vevela taimi. O le a faaauau pea ona ou fiafia e togafitia Mamekisa, ae o lona tau maualuga na sili atu nai lo mea ou te maua. Na pikiina e le fomai se faʻalautele taugofie.
  3. Semen. Ina ua maeʻa le fatu, na ou mafatia i le le mautonu ma le malosi o le malosi, o se cardiologist na faatonuina lenei fualaau faasaina. Sa ou inuina mo le tausaga.E tasi le masina talu ona maeʻa, ae le mafai ona oso le taʻavale, na amata ona masani - 120/70. O le taimi lenei ua inu ava ai Mikardis i lana ava ma lona tuafafine.

Faʻatusatusaga o le gaosiga o le mea galue:

Aʻo leʻi faʻaaogaina analogues, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

Tulaga o le teuina ma le ola

Teu i se nofoaga matutu e le mafai ona maua e tamaiti i le vevela e le sili atu i le 30 ° C.

Mikardis o se faʻamaʻi pipisi.
E aofia ai vaega nei, e pei o telmisartan, sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, sterete magnesium.
O vaega o le vailaʻau e fesoasoani i le faʻalauteleina o toto toto, e faʻaitiitia ai le toto maualuga. O se fualaau lelei tele, o lana gaioiga e tupu pe a mavae ni nai itula.

Ua faʻamaonia le fualaau faasaina?: siaki pupe

Faʻafomaʻi faaopoopo: 2010-03-11.
Faatonuga fou: 2017-08-25

Analogs ma sui

Faʻalogo! Faʻamatalaga faʻamalositino - pe faʻapefea ona fafagaina tagata Rusia pe o le a foi le tupe e le tatau ona faʻaaluina!

Otootoga faatonuga mo le faʻaaogaina, faʻasaʻo, faʻatasi

Faailoilo (o le a le fesoasoani?)
E masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le toto maualuga. E faʻaaogaina mo faamoemoega puipuia, mo tagata matutua, e faʻaititia ai faʻamaʻi o le tino cardiovascular system.

Contraindications
E matua faasaina le faʻaaogaina o mycardis pe a:
1. O le tagata maʻi e maʻi ile ate,
2. faapitoa le le iloa e le tino o le fructose ma lactose,
3. Taofiga o tausaga (talavou i lalo o le sefuluvalu tausaga),
4. i le taimi o le maitaga ma le lactation,
5. o loʻo i ai faʻamaʻi o le vaʻaia biliary.
Faʻamatalaga faapitoa, o faʻasolosolo ua fautuaina mo faʻamaʻi fatugao, mo hyponatremia, mo hyperkalemia, mo se fatugaʻo pe a uma se vaitaimi o le gafa, mo le fatu o le fatu fatu, mo ituaiga faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Metotia o le talosaga (metotia)
Paʻu taula, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le metotia e tuʻuina taʻitasi mo tagata taʻitoʻatasi, o le togafitiga e umi lava. I le togafitiga o le fualaau o le tasi lea piligi i le aso, pe afai e tatau ai, e mafai ona faaluaina.

Lapataiga
E faasaina le faʻaaoga o mycardis ma le aliskeren (mo le maʻisuka). E le fautuaina le tuʻufaʻatasia i fualaau o loʻo iai le lithium.

Faʻaiʻuga
Mikardis mafua ai le tele o aʻafiaga itu:
1. faamai luga o le manava o le tino,
2. Cystitis
3. anaemia,
4. le mautonu, atuatuvale, atuatuvale,
5. faaletonu vaaia,
6. o le faʻaitiitia o le mamafa o le toto,
7. bradycardia, tachycardia,
8. vaivaiga o musika, puupuu le manava,
9. tiga o le manava, flatulence, manava,
10. o le gutu malolo, leu, vomiting,
11. faʻamaʻi faʻafuaseʻi (faʻavave, urticaria, sosogia),
12. tiga o le vae, manava,
13. galuega le atoatoa, e oo atu i le le atoatoa,
14. tiga i totonu o le fatafata ma le vaivai lautele o le tino.

Faʻasalaga
E leʻi iai ni faʻamatalaga o vailaʻau faʻasaina.

Faiga faʻapolopolo
E maua mai i ni pepa, paʻepaʻe, lautele, i totonu o se paʻu o le 7 iunite.

Fautuaga / iloiloga a fomaʻi: o loʻo iai a matou vaega tele o faʻatalatalanoaga i luga o la matou upega tafaʻilagi, lea e faʻatalanoaina muamua ai fualaau faasaina o le Mikardis e tagata gasegase ma fomaʻi - vaai

Mikardis - o se fualaau mo le puipuia o maʻi fatu

"Mikardis" o se fualaau faasaina ua atiae i luga o le faavae o se mea galue malosi /

O se tagata e sili atu le taua o le faʻataʻitaʻiga a le 'angiotensin receptors.

O meatotino o lenei vailaʻau e mafai ai e oe ona aafia lelei le tino o le tagata ma maua ai le sili ona maualuga i le togafitiga o se faʻamaʻi.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

O le aso "Mikardis" e faʻaaogaina lautele i togafitiga faafomaʻi. O fualaau nei ua faatonuina e fomai e togafitia ai le tele o faamai.

E tusa ai ma faatonuga, e mafai ona ave le vailaʻau i mataupu nei:

O le manaʻoga mo togafitiga mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i faʻaaliga o le maualuga o le maualuga.

  1. Mo le togafitiga o faʻamaʻi eseese o le cardiovascular system (mo tagata e iai le talafaasolopito o le maʻisuka, faʻapea foi i latou e aofia i le togafitia o le paʻu poʻo le maʻi fatu fatu).
  2. E puipuia ai le lamatiaga o le faʻaalia o se faʻamaʻi faapitoa o le polokalame cardiovascular.

2. Faʻafofo ma le faʻafoega

O fualaau o Mikardis e tatau ona naʻo le gutu e tatau ona ave, aʻo inu tele vaiinu masani. O le tagofia o fualaau e le faalagolago i le taimi o le 'ai.

Faatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le toto, ua fautuaina ai gasegase e filifili se uluai fua o le fualaau faasaina, lea e le silia le 40 mg i le aso. I nisi tulaga, i le faaaogaina o ia ituaiga o fualaau, e le mafai ona ausia le togafiti o le togafitiga manaomia, o le mea lea, e tatau ona faateleina le fualaau i le 80 mg i le aso.

E tatau ona amanaʻia le mea moni e masani lava o le maualuga o le lelei o le vailaʻau e faatoa mafai ona tupu pe a uma le 1-2 masina mai le amataga o togafitiga.

Ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona maua i se maʻi fatu cardiovascular, e pei o se tulafono, e ave e tagata maʻi le 80 mg i le aso i le tasi fualaau. Mo nisi tagata, i le amataga o le vasega, o se faʻasalaga i le toto maualuga atonu e talafeagai.

O tagata e mafatia i le gaioiga o le gaioiga galue e le manaʻomia ona filifili soʻo se metotia faapitoa.

Mo tagata gasegase e mautinoa lava le faaletonu o le gaioiga o le ate, o le togafitiga ole aso ua fautuaina e le silia le 40 mg i le aso.

I tausaga taʻitasi i Rusia, o le faʻamaumauga e faia i le suʻesuʻega - angina pectoris. Aoao atili e uiga i uiga ma togafitiga o le maʻi:

  1. Metotia faʻaonapo nei o togafitiga.
  2. O faailoga taua o angina pectoris.

O le Mikardis e faia i foliga o lapopoa laititi, papa lanu paʻepaʻe pe sinasina i lanu.

O vaega nei e faʻaaogaina o vaega o lenei vailaʻau:

  1. Telmisartan o se mea aoga.
  2. Tagata faʻatau: magnesium stearate, povidone, sorbitol, sodium hydroxide, meglumine.

4. Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O se vailaʻau e mafai ona fegalegaleai i le tele o auala eseese ma le tele o isi vailaʻau, ao tuʻuina atu se tali talafeagai:

  1. I le tulaga o se tuufaatasiga o papa maʻa ma soo se isi lava vailaʻau faʻamalosi, o le faʻalauteleina o le aʻafiaga o le natura faʻaleagaga e tupu.
  2. O faʻatasi ma vailaʻau pei o Warfarin, Digoxin, faʻapea foi Paracetamol poo Ibuprofen e le maua ai se aoga taua tele.
  3. A faʻaaoga faʻatasi ma fualaau oona o loʻo i ai le mimiti, o le faʻatupulaia o le mulimuli i totonu o le toto e mafai ona faateleina.
  4. Afai e faʻamaopoopoina togafitiga e faʻaaoga ai le Mikardis ma le tele o inisiua o le enzyme liliu mai angiotensin, faʻapea foʻi ma vailaʻau e aofia ai le lithium, o se faʻateleina o le aofaʻi o lenei uiga o le toto ua mataituina, lea ei ai sona aafiaga faʻapitoa i le tino o le tagata.
  5. O se faaumiumi faʻatasi ai ma vailaʻau e le o faʻamaʻi-faʻamaʻi (le NSAID le filifilia, acetylsalicylic acid ma le tele o isi) e mafua ai le tuputupu aʻe malosi o le le atoatoa o le tino i tagata e mafatia i le faʻamaʻavaina o le tino.
  6. O fualaau o loʻo galue i le system renin-angiotensin-aldetsterone e tele lava ina i ai se aʻafiaga.

5. O aʻafiaga

O lenei vailaʻau e faʻatagaina ai oe e vave vave ona ausia se taunuuga mausali i le togafitiga o le maualuga o le maualuga poʻo le maʻi fatu.

Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o faʻailoga, i luma o le mea e tatau ai ona lafoaʻi le faʻaaogaina o laupepa ma sui i se isi vailaʻau:

  1. O le faʻaalia o le le lava o le tagata i soʻo se vaega o loʻo faʻaaogaina mo le gaosia o laupepa.
  2. O le i ai o faʻamaʻi faʻalavelave faʻalavelave o le biliary tract.
  3. Faʻasalaga faʻaleagaga i se mea e pei o le fusi.
  4. Faʻalavelave manino i le masaniga o le ate.
  5. Tagata maʻi e leʻi oʻo i le sefuluvalu tausaga i le taimi o togafitiga.
  6. O tamaitai i le taimi o gaioiga ma lactation o loo lacting.

O loʻo i ai foi ni faʻamaonia i le auai o le Mikardis e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele ma i lalo o le vaavaaiga manino a le fomaʻi. E aofia ai:

  1. O le gaioiga o le gaioiga.
  2. Taunuuga o le ate.
  3. Faʻailoga faʻamalosi i luga o se fatuga maloloina e tasi.
  4. Nofoaga faʻasalalau o le gaogao.
  5. Faʻasologa o le fatu o le fatu.
  6. Le atinaʻe o hypernatremia poʻo hyperkalemia.
  7. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto lea e salalau i totonu o toto toto na tutupu mo mafuaaga eseese.
  8. O le puipui o le valve valve.
  9. Faailoga o vailaau o le valve valve.
  10. A maeʻa le taotoga mo le gaosia o fatugao.
  11. Pepa o le Peraimeri.
  12. Faiga faʻamaʻi faʻamaʻi faʻapitoa o le faʻapitoa.

O aʻafiaga e masani ona tupu, ae e le tumau ma masani ona mou ese vave.

A leai, e tatau ona e lafoaʻi togafitiga i lenei fualaau faasaina. O latou nei:

  1. Sepsis.
  2. Faailoga o le thrombocytopenia.
  3. Le atinaʻe o le eosonophilia.
  4. Vaʻaia manino.
  5. Faʻasalaga o le le lava.
  6. Vaivai.
  7. Le atinaʻe o le maualuga o le maualuga.
  8. O se faʻaitiitia faʻaitiitia o le toto.
  9. Naua ma le vomiting.
  10. Tachycardia ma le brachycardia.
  11. Umi le manava.
  12. Faʻailoaina le faʻaleagaina o le tino.
  13. Faʻavavega masani.
  14. Malosi malosi i totonu o le manava.
  15. Mausali le mago o le membrane mucous i le vavau o le tautala.
  16. Totoina o galuega ole ate.
  17. Le faʻaalia o faʻailoga o se tali vave.
  18. Le faʻatulagaina o angioedema faʻapitoa.
  19. Meteors.
  20. Syspepsia malosi.
  21. Le atinaʻe o le eczema.
  22. Faaseʻe i luga o le paʻu, le manaia o le susulu.
  23. O le faʻaalia o le faʻasolosolo.
  24. Le tupuga o le tiga i vaega eseese muscle.
  25. O isi faʻaaliga e faʻalavelave ai le masani ai o gaioiga uma o le tino o le tino.

6. Tuutuuga ma aiaiga o le teuina

"Mikardis" e tatau ona teuina i se nofoaga matutu ma se vevela maualalo, lea e siakiina pea ma e mafai ona puipuia mai le la. Ole vailaʻau e le tatau ona maua e tamaiti laiti.

Soifua manuia o lenei vailaʻau e lua tausaga.

I totonu o falemaʻi o loʻo i ai i le teritori o le Rusia Federationfualaau e tau mai le 300 rubles i le pusa.

I falemaʻi a Ukrainian o latou tau e mai le 115 hryvnia.

O analogues sili ona taatele o lenei fualaau faasaina e aofia ai mea nei:

O faʻataʻitaʻiga e uiga i fualaau faasaina o masini e sili ona lelei, o gasegase e matauina se taunuuga lelei o le fua o le fualaau faasaina i luga o le tino, mo se faataitaiga na tusia e Alina: "O se fualaau lelei atoatoa. Faatasi ai ma lana fesoasoani na ou aveesea ai le maualuga o le maualuga. Ou te leʻi maua ni aʻafiaga i itu. Ou te fautuaina atu i tagata uma e leai ni faʻasalaga. "

Alena: "O se sauniuniga mama. Na faatonuina e le fomaʻi le puipuiga o maʻi fatu fatu. Na ou fiafia lava i le taunuuga. "

E mafai ona e faamasani i iloiloga a isi tagata faʻaoga, faʻapea foʻi ma le faʻamatalaina o lou manatu i le faaiuga o le tusiga.

O fualaau faasaina ua fuafuaina mo le togafitiga o le tele o faamaʻi cardiovascular. E le o faʻamaonia le fualaau i le taimi o le maitaga, solia matuia o le ate ma fatugaʻo, aʻo maʻitaga. Ina ia aloese mai aʻafiaga o le aʻafiaga ma faʻalavelave, o le fualaau faasaina e tatau ona faʻamautinoa i le fautuaga a se fomaʻi.

O le tasi papalama Micardis e aofia ai le 40 pe 80 mg telemisartan (mea aoga).

Tagata faʻatau: sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, magnesium stearate.

Faiga faʻapolopolo

O vailaʻau o pepa papaʻe e pei o le 51H o loʻo tusiina i luga o le tasi pito ma le logo a le kamupani i le isi itu.

7 ia papaa ma se fua o le 40 mg i totonu o se pulufana; 2 pe 4 ituaiga paʻu i totonu o se pusa pepa. E tusa ma le 7 ia papaa ma se vailaau e 80 mg i totonu o se pulufana, 2, 4 poo le 8 ituaiga paʻu i totonu o se atigipusa pepa

Faʻataʻitaʻiga

Taofiofi angiotensin II ma, o se taunuuga, vasodilation. O le fualaau faasaina e maua ai le toto toto, mea e aofia ai aldosterone i totonu o le toto.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Telmisartan - tagata e vaʻaia le mea e maua mai ai le tagata angiotensin II. E i ai le maualuga o le vevela AT1 nusipepa subtype angiotensin II. Taaloga ma angiotensin II i faʻamaumauga patino e aunoa ma le tutusa o latou aafiaga. O le fusifusia o le faaauau.

E le faʻaalia ai le vevela mo isi vavaega o faʻaleleia. Faaitiitia mea e maua aldosterone i totonu o le toto, e le taofia ai le gase plasma renin ma le tele o laina i sela.

Amata faʻaleagaina matauina i le taimi muamua o le tolu itula talu ona uma le pulega telemisartan. O le gaoioiga e faʻaauau mo se aso pe sili atu foi. O le faʻalauiloaina aloaia e atiae se masina pe a maeʻa le pulega.

I tagata e ogaoga maualugatelemisartan faaitiitia le toto toto ma le diastolic, ae le suia ai le numera o feteenaiga o le loto.

E le mafua ai le faʻamalosolo maʻi.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaalia i le tautala, e vave ona gaʻo mai le manava. Ole latalata ane ile 50%. A mavae le tolu itula, o le maualuga o le plasma e maualuga. 99.5% o le mea galue malosi e fusifusia i aʻafiaga toto.

Faʻafeiloaʻi i le tali atu i ai glucuronic acid. O metabolites o fualaau faasaina e le o toe aoga. O le afa-ola e faʻaumatia ai e silia ma le 20 itula.

E mafua mai i le vaega o meaʻai, o le excretion in urine e itiiti ifo i le 2%.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Contraindications

O fualaau o le Micardis e faʻailogaina i tagata taitoatasi allergies luga o vaega o le vailaʻau, mamafa faʻamaʻiate poʻo fatuga, fua o le palasele, ao maitaga ma lactation, tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

  • Mai le vaʻaiga tutotonu: faanoanoagavavao tiga o le uluvaivai, atuatuvale, tigā, gaogao.
  • Mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: faʻamaʻi o le pito i luga o le manava o le tino (sinusitis, pharyngitis, bronchitis), tale.
  • Mai le faiga faʻasalaga: faaitiitia le faaitiitia o le mamafa, Tachycardia, bradycardiatiga o le pusa.
  • Mai le faʻaogaina o meaʻai: taʻavale, manava manava, dyspepsiafaʻateleina le faʻamalosi o le enzymes.
  • Mai le maskotakeletal system: faʻataʻitaʻigamaualalo le tiga faʻasolosolo.
  • Mai le faiga o meaʻai: edema, faʻamaʻi pipisi o le tino, hypercreatininemia.
  • Gaioiga o le eleelea: Paʻu Paʻu, angioedema, urticaria.
  • Faailoga o le fale suʻesuʻe: anaemia, hypermalemia.
  • Isi: erythemasasaa dyspnea.

Mikardis, faatonuga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Mikardis, o le fualaau faasaina e faʻaalia i le tautala. Fautuaina mo tagata matutua dose 40 mg tasi i le aso. I le tele o tagata gasegase, ua uma ona matauina le togafitiga o le togafitiga pe a ave se fualaau 20 mg i le aso. Afai e le o matauina se faʻaitiitia o le mamafa i le maualuga o le manaʻoga, ona mafai lea ona faʻaleleia le fualaau i le 80 mg i le aso.

O le maualuga o le aoga o le fualaau faasaina e maua i le lima vaiaso talu ona amata le togafitiga.

I tagata gasegase ma ni faʻalavelave ogaoga ogaoga maualuga faʻaaogaina 160 mg fualaau faasaina i le aso.

Faʻasalaga

Faailoga: faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto.

Fegalegaleaiga

Telmisartan faʻafouina faʻaleagaina isi auala e tuuitiitia ai le mamafa.

A faʻaoga faʻatasi telemisartan ma digoxin o le taimi faatulagaina o le faʻasalaga e talafeagai digoxin i le toto, aua e mafai ona faateleina.

Aʻo faʻaaogaina fualaau faʻamaʻi lithium ma ACE inhibitors o le siitia le tumau o mea e mafai ona matauina lithium i totonu o le toto, faʻaalia i aʻafiaga.

Togafitiga non-steroidal anti-inflammatory drugs faatasi ai ma le Mikardis i maʻi gasegase e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le le atoatoa o le tino.

Vaitaimi o le faʻatau

E faʻamaonia faʻapitoa e ala i faʻasalalauga.

Tulaga o le teuina

Teu i totonu o le afifiina le tatalaina, i le vevela e oo atu i le 30 ° C, i se nofoaga malulu. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Aso faʻauma

Faatonuga faapitoa

Aua tagata gase (faʻasaina masima, togafitiga togafitiga, manava manava, vomiting) o se faʻaitiitia i le fua o le Mikardis e talafeagai.

Faʻasalaga, tofia ni tagata faʻamaʻi o le lua faʻailoga, mitrale valve stenosis poʻo faʻasologa o le cardiomyopathy hypertrophic faʻalavelave faʻalavelave, ogaoga ogaoga, afaina o le tino poʻo le fatu, faʻamaʻi o le vaega o meaʻai.

E faasa ona faʻaaoga pe a muamua aldosteronism ma fua o le palasele.

Faatasi ai ma se maʻitaga fuafuaina, e tatau ona e maua muamua se sui mo Mikardis ma le isi vailaau faʻasaina.

Faʻaaoga ma le faʻaeteete pe a ave taavale.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina lithium o le mataʻituina o mea i totonu o le lithium i totonu o le toto ua faʻaalia, talu ai e mafai ona maua se siʻitia le tumau i lona tulaga.

Mikardis analogues

O mea nei o loʻo taʻua i lalo o Mikardis e sili atu ona avanoa: Tagata faʻatau, Telmista, Hipotel.

E faʻasaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina i tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga.

I le maitaga (ma lactation)

E faʻasaina le faʻaaogaina i maʻitaga maʻitaga ma fafine lapatai.

Faamatalaga e uiga ia Mikardis

O faʻamatalaga e uiga ia Mikardis e faʻaalia e se numera itiiti o lipoti o aʻafiaga, ae o le tele o tagata gasegase e le faamalieina i le tau maualuga.

Mikardis Price

I Rusia, o se pusa o le 80 mg Numera 28 o le a tau mai le 830 i le 980 rubles. I totonu o Iukureini, o le tau o Mikardis i le ituaiga lava o lomiga e lata i le 411 hryvnias.

  • Online Pharmacies i Rusia
  • Faletusi i luga ole Initaneti i UkraineUkraine
  • Faletusi i luga ole Initaneti i Kazakhstan
  • Mikardis Plus tablets 80 mg + 12.5 mg 28 pcs Boehringer Ingelheim Böhringer Ingelheim
  • Mikardis tablets 80 mg 28 pcs.
  • Mikardis tablets 40 mg 28 pcs Boehringer Ingelheim Böhringer Ingelheim
  • Mikardis 40mg Nu. 28 pusaBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis ma le 80mg / 12.5mg Numera 28 palapetiBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis 40mg Numera 14 fualaauʻaiBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG
  • Mikardis 80mg Numera 28 fualaauBeringer Ingelheim Pharma GmbH ma CoKG

Pharmacy IFK

  • MikardisBoehringer Ingelheim, Siamani
  • Mikardis Plus, Boehringer Ingelheim, Siamani
  • Mikardis tablets 80mg No. 28Beringer Ingelheim (Italia)
  • Mikardis-faaopoopo pusa 80mg / 12.5mg Nu. 28Beringer Ingelheim (Siamani)

Pani Pharmacy

  • Mikardis tab. 80mg Nu. 28Beringer Ingelheim
  • Mikardis tab. 80mg Nu. 28Beringer Ingelheim
  • Mikardis® Plus 80 mg / 12.5 mg Numera 28 pepa Boehringer Ingelheim Pharma KG (Siamani)
  • Mikardis® 80 mg No. 28 pusa Boehringer Ingelheim Pharma KG (Siamani)

TAIMI FAATASI! O faʻamatalaga i luga o vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi o se faʻamatalaga faʻapitoa, e aoina mai faʻalapotopotoga lautele ma e le mafai ona avea o se faavae mo le filifili i le faʻaaogaina o vailaau i le taimi o togafitiga. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau faasaina Mikardis, ia mautinoa e feutagai lau fomaʻi.

O le vailaau "Mikardis": o analogues, faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga:

O Mikardis o loʻo faʻatonuina i tagata gasegase e faʻamalo faailoga o le toto maualuga. O le vailaau faʻasaina o loʻo i ai pea le faʻamalosia o meatotino, o le vailaau mo tagata maʻi taitoatasi e filifilia patino. A o leʻi ave le vailaʻau, e fautuaina e faitau faʻamatalaga mo lea mea, suʻesuʻe suʻesuʻega, faʻapea aʻafiaga.

O le tuufaatasiga o le fualaau faasaina "Mikardis"

O le gaioiga malosi, o le autu lea i le tuufaatasiga o leina, o le telmisartan. E tasi le api e mafai ona aofia ai mai le 20 i le 80 milligrams.O isi vaega e fesoasoani e vave faʻaaogāina le elemene o loʻo i ai nei:

  • yoxitalamic acid
  • sodium hydroxide
  • polyvinylpyrrolidone,
  • glucite
  • magnesium stearate.

O le mea muamua o le "Mikardis" e taʻitaʻia ai le faasolosolo malie o le toto. E faasolosolo malie le faaitiitia i le tele o itula. E faʻamaua le aʻafiaga o le antihypertensive ile aso talu ona ave le fualaau faasaina.

O lona uiga ia tumau pea le mamafa o le toto, e tatau ona ave se tasi o Mikardis i le aso. O le faaitiitia sili ona mamafa o le malosi e mafai ona vaaia i le maeʻa ai o le masina mai le amataga o le fualaau faasaina.

Faʻatasi ai ma le taofiofia o le aveina o "Mikardis" e leai se aoga o le "faalēaogāina", o uluaʻi faailoga e toe foi i totonu o le 2-3 vaiaso.

O vailaʻau uma o loʻo iai vaega o fualaau faasaina, pe a faʻaogaina faʻafofoga mai le pulupulu, e vave ona gauai, o le maualuga o le maualuga o le mea gaʻo e oʻo atu i le 50%.

Faiga faʻapolopolo

Mikardis o loʻo avanoa i papa papaʻe. O le afifi e mafai ona aofia ai i le lua i le valu pepa, e tofu ma pepa e 7.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina?

I nisi o tulaga e le masani ai, o le vailaau ua faatonuina mo tagata mamaʻi ua silia ma le 55 tausaga le matua, o loʻo lamatia le atiaʻe o faʻamaʻi fatu ogaoga e aʻafia i le toto maualuga.

I le faaopoopo atu i le masani "Miketis", o le fualaau faasaina "Mikardis faaopoopo" ua gaosia. O le mea mulimuli e aofia ai le 12.5 miligrams o le hydrochlorothiazide, lea ei ai ni meaola diuretic.

O le tuufaatasiga o se vailaʻau faʻamalosi faʻatasi ma se angiotensin tagata faʻataʻitaʻi e fesoasoani e ausia ai le tulaga maualuga. O faʻafitauli iloga e amata ona faʻaalia i le lua itula talu ona ave le fualaau. "Mikardis faaopoopo" ua faʻamaonia pe afai e le mafai ona maua se faʻaitiitia o le mamafa pe a masani ona fai le "Mikardis".

E leai se tulaga e tatau ona e faatonuina ai le fualaau faasaina ma le fua na o oe lava, talu ai e na o le fomaʻi e tatau ona maua uma ia faʻailoga ma iloilo auiliiliga a le tagata maʻi.

Contraindications

"Mikardis 40" e tutusa tutusa le faʻasaina o fualaau faʻasaina ma se eseesega o mea aoga. E le mafai ona ave le vailaʻau i mataupu nei:

  1. Afai ei ai le faʻalauteleina o le lagona i le vaega autū poʻo vaega o ausilali.
  2. I le taimi o le maitaga ma le lactation.
  3. Afai o le tagata gasegase e le lelei le gaioiga o le biliary, lea e ono aʻafia ai la latou ala.
  4. Maʻi faʻamaʻi tuga o le ate ma fatugaʻo.
  5. Faʻatasi ma le faʻaleagaina o le le gauaʻi i le fructose.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o "Mikardis" o loʻo taʻu mai ai e le o faʻamalamalamaina le vailaʻau i tagata maʻi ma:

  • fesuiaiga o le hypercalcemia (faateleina le maualuga o le calcium plasma),
  • hypokalemia (o se faʻamaʻi e mafua ona o le leai o le paluka i le tino o le tagata),
  • ma se faaletonu lactase,
  • lapatose inlerance,
  • galactose inlepale.

O le fualaau faasaina "Mikardis" ma le matua mataala ua faatonuina mo:

  • Hyponatremia (o se tulaga lea e pa'ū ifo ai le maualuga o ionic sodium i le plasma toto i lalo ifo o le masani).
  • Hyperkalemia
  • Ischemia o le fatu.
  • Loto o le fatu - maʻi le tumau, valve stenosis, cardiomyopathy.
  • Stenosis o laina uma o fatugaʻo.
  • O le galala na mafua ona o maʻi ma le vomiting ma le manava.
  • Vaʻaiga faʻasolosolo muamua.
  • Toe faʻaleleia pe a uma se gaioiga fatuga.

E tatau ona ave le fualaau faasaina ma le mataʻituina tele i le maʻisuka ma le gout (o se faamai o sooga ma masini e mafua mai i le le atoatoa o le tino i le tino).

Faʻaiʻuga

O faʻamatalaga e uiga i "Mikardis" e le o taimi uma e lelei. O nisi o tagata gasegase e faʻamaonia le tupuga o le le lelei o le soifua maloloina, e tuusaʻo tonu lava i le fua o le fualaau faasaina, i le matua ma le i ai o faʻamaʻi. O aʻafiaga sili ona taatele o le:

  • Tesea, migraine, vaivai, popole tele, le fiafia, atuatuvale, moe, le mautonu.
  • Maʻi faʻalamalomi ma faʻamaʻi pipisi e mafua ai le pharyngitis, sinusitis, bronchitis ma le tale.
  • Nausea, flatulence, manava manava.
  • Vaʻaia (toto maualalo maualalo), tachycardia (faʻamaʻaloga o le fatu), bradycardia (faʻalavelave o le gaioiga).
  • Masala maso, faʻasolosolo, toilalo maualalo.
  • Iniseti o le faiga o genitourinary system, tumau fluid i totonu o le tino.
  • Allergies i le tino o le paʻu o le paʻu, urticaria, angioedema, itching, erythema (ogaoga mumu o le paʻu na mafua ona o le faʻalauteleina o capillaries).
  • Maʻeu le vaʻavaʻai mamao.
  • Manoa lautele-tapuni klaucoma.
  • Faʻaletonu (faʻaletonu feusuaiga).
  • Pancreatitis (mumu o le pancreas).
  • Galuega gaʻo maʻi.
  • Jaundice
  • Dyspepsia (o le solia o le gaioiga masani o le manava, faigata ma le tigaina o otaota).
  • Faateleina le vevesi.
  • Fuga i totonu o maso o le tamai povi.
  • Arthrosis (o se faʻasologa faʻatasi soofaatasi ma o latou faʻafitauli ma le faʻagataina o le gaioiga).

Mikardis i le taimi o le maitaga

Ua faʻamaonia e suʻesuʻega ile falemaʻi le aʻafiaga o le fualaau oona. O le mea lea, "Mikardis" e le mafai ona ave i totonu o faʻataʻitaʻi uma o le maʻitaga ma aʻo faagasolo le lactation. Afai e fuafua se fafine e avea ma se tina, ona fautuaina lea e fomaʻi ia te ia e fesuiai i ni fualaau malupuipuia. A oʻo mai le maitaga, e taofi le vailaʻau.

E faʻapefea ona ave le fualaau faasaina "Mikardis"?

O le fualaau faasaina ua na o se fomaʻi e faatonuina ma e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa ma isi vailaʻau e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le gaioiga o le cardiovascular system. O faʻatusa tutusa o le Mikardis Rusia e tutusa lava le ituaiga o gaioiga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le taumafa i aso taitasi o le vailaau faʻasaina e tatau ona faʻamapulaʻa i le tasi papalama o le 40 milligrams.

E tatau ona manatua e faapea i tagata gasegase i le maualuga o le maualuga o le toto maualuga, o le faaitiitia o le toto maualuga e tupu pe a ave se papa ma le 20 miligrams o le mea galue. O le filifilia o le togafiti togafitiga e faia i se vaitaimi e oʻo atu i le fa vaiaso.

O le mea moni, o le tele o le taimi e tatau mo Mikardis e faʻaalia ai ona lelei uma ile tino maʻi.

Afai i le masina o le aveina o le "Mikardis 20" o le manaʻoga e le i oʻo mai, ua faatonuina e le fomaʻi se fualaau faasaina ma se masini e 80 miligrams, lea e manaʻomia foi ona ave tasi le laulau i le aso.

I tulaga ogaoga o le faamai, e mafai e le fomai ona faatonuina "Mikardis" i se fuataga e 160 miligrams, o lona uiga, e tatau ona e aveina le 2 maa i le aso, 80 miligrams.

I se tulaga e le masani ai, o se tagata maʻi e le mafai ona maualalo le toto o se fualaau e tasi, ona faapea lea o le maʻi o le Mikardis Plus, ona o le mamafa o le mamafa e faaitiitia vave. O le vailaʻau o le vailaau faʻasaina i lenei mataupu ua filifilia e faʻavae i luga o le atinaʻe o le maualuga o le toto. O faʻamatalaga e uiga i "Mikardis" ma analogues e faamaonia ai lona lelei i le faʻaitiitia o le toto.

O tagata maʻi o loʻo i ai a latou talafaʻasolopito o loʻo i ai le faaletonu o le soifua maloloina e le manaʻomia ai le tofiaina o se vailaau taʻitasi.

Afai o le faʻamatalaga o loʻo i ai faamaumauga o se suiga faʻaleagaga faʻaleagaga o le ate, ona tatau loa lea i se tagata maʻi ona ave le "Mikardis 40".

E le mafai ona faʻateleina le fualaau o le vailaʻau: o lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le gaioiga o le gaioiga o gaʻo ma le ate. O maʻi matutua e le fetuunai le metotia.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi pipisi o le fatu poʻo isi maʻi fatu cardiovascular, o le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le myocardial fatalima ma le maliu faafuaseʻi ua faʻalauteleina ona o le faʻaaogaina o le vailaʻau Mikardis.

O maʻi faʻamaʻi o le fatu faʻamaʻi i le maʻi suka e mafai ona tupu e aunoa ma ni faʻamaoniga ma e ono le maua muamua. O le mea lea, ao leʻi amataina togafitiga faʻatasi ma le vailaʻau Mikardis, e tatau ona pasia uma suega talafeagai ma maua ai se faʻamaʻi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Aʻo leʻi faatonuina e le fomaʻi Miketone i le maʻi, e tatau ona ia iloa po oa isi vailaʻau o loʻo ave e le tagata maʻi. Pe a ave vailaau nei, e mafai ona faateleina o latou aafiaga, poʻo le aafiaga o "Mikardis":

  1. Telmisartan e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o isi fualaau faʻasaina ma le tutusa foi lona aafiaga.
  2. Faatasi ai ma le tuufaatasiga tuufaatasi ma Digoxin ma Mikardis, o le faateleina o le mea galue i le muamua fualaau faasaina.
  3. O le faʻatupulaia o le "Ramipril" e faʻaopoopo 2 taimi.
  4. O le faʻaogaina o vailaʻau o loʻo aofia ai le lithium e faʻalautele, lea e faʻapupulaina ai le aʻafiaga o le tino i le tino.
  5. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory ma le telemisartan i tagata mamaʻi ma le faʻamalalaina, o le aʻafiaga o le atinaʻeina o le faalumaina o le lapopoʻa faateleina ma o le a faʻaititia le aafiaga o Mikardis.

Le malosi e pulea ai auala faigata pe a ave "Mikardis faaopoopo" ma analogues

O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻamaonia ai e leai ni suʻesuʻega faapitoa na faia i luga o le auala o le gaioiga (telmisartan), o se vaega o fualaau faasaina ma le tele o analogues, e aʻafia ai le gauai atu o le mafaufau ma le mafai ona ave le taavale. Ae! E tatau ona manatuaina o vailaau o loʻo aofia ai vaega o vailaʻau e mafai ona mafua ai le moe ma le vevela.

O le fualaau faasaina "Mikardis" e tatau ona teuina i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e le silia ma le 30 tikeri. Soifua Maloloina:

  1. Pusa ma se vailaau e 40 ma le 80 milikalama - 4 tausaga.
  2. Pusa ma se vailaau e 20 miligrams - 3 tausaga.

O le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu e tusa ai ma le faʻasalalauga. "Mikardis" e faasaina mo tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Le tau o le fualaau faasaina "Mikardis"

O le tau o se vailaʻau e faʻalagolago i le fua o le mea galue malosi. Le tau o "Mikardis 40" (14 papa) - mai le 500 rubles ma luga. "Mikardis 80" - mai le 900 i le 1000 rubles. O le tau o Mikardis Plus (28 papa) e mai le 850 ru ma luga.

Mikardis: analogues, iloiloga

O faatonuga mo le faʻaaogaina e fai mai ai e mafai ona e tagofia le fualaau faʻamaʻi i soo se taimi o le aso, o le 'ai e le afaina ai le malosi o le tino e gauai ai le fualaau faasaina.

O le aofaʻi o le umi o togafitiga e faalagolago i le fomaʻi, a maeʻa ona iloiloina le soifua maloloina o le maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le sui i le 20 mg.

O tagata e ave vailaʻau e vave iloa le faʻaitiitia o le toto ma le leai o aʻafiaga i itu. Ae o le tele o tagata gasegase mai le faʻatauina o lenei fualaau faasaina ua taofia i lona tau maualuga.

O faʻataʻitaʻiga taugofie o le "Mikardis faaopoopo" ua filifilia e le fomaʻi, o vailaʻau sili ona tausaafia ma le tutusa o aʻafiaga e aofia ai:

O le tau o analogues o le vailaau Mikardis e faalagolago i le atunuu o gaosiga ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina. I se faʻaitiitiga o tau, e mafai ona e faʻatauina faʻataʻitaʻiga nei:

  1. Blocktran o se taugofie ma sili atu ona taugata tele mo le togafitiga o le maualuga o le toto ma le faaletonu o fatu fatu. E ese mai Mikardis i le vaega autū ma le metotia.
  2. "Valz" - e maua i totonu o pusa e 28 papa, e sili atu nai lo le fualaau faasaina "Mikardis", o le mea lea, faatasi ai ma togafitiga faaumiumi, "Valz" e taugofie. O le tuufaatasiga o vailaau e eseese, talu ai o Valsartan (40 milligrams) e faʻaaoga i Valz.
  3. "Angiakand" - e ese mai i le tuufaatasiga, o le elemene aoga ma lona atinaʻe. E faʻatagaina e ave ma le maualuga o le toto ma le vaivai o le fatu. E i ai isi faʻalavelave, o lea e fautuaina ai e te faitauina ma le faʻaeteete faatonuga aʻo leʻi faʻaaoga.

Mikardis Plus: faatonuga mo le faʻaoga, faʻatusatusaga

O le fualaau faasaina "Mikardis faaopoopo" ua faamoemoe mo togafitiga o faamaʻi fatu ma faaitiitia ai le ola faaletino. O loʻo faailoa mai mo faʻamaʻi pipisi i tagata e matutua atu i le 55-60 tausaga. O loʻo faamatalaina le vailaʻau i Siamani. Aʻo leʻi faʻaogaina, e te manaʻomia se faʻatalatalanoaga a le fomaʻi, se suʻesuʻega auʻiliʻili o faʻamatalaga i luga o meatotino ma faʻamatalaga, lea o loʻo aofia ai faʻamatalaga mo le faʻaaoga mo le vailaʻau Mikardis.

Pharmacological group

O le vailaʻau e maua mai i le vaega o tagata faʻatau e tusa ai ma le angiotensin, o lona uiga, i le kulupu o vailaʻau o loʻo gaoioi i faʻamaumauga AT ma fusifusia i le toto mo se lelei sili atu. O le faʻamaʻiina, o se vaiinu vaivai. E leai se aʻafiaga ma faʻalavelave faʻalavelave.

Faʻavae, masini o gaioiga ma le faʻavaeina

O le vailaʻau e maua i foliga o papa papaʻe ma le logo o le kamupani i le tasi itu, i le lona lua - faʻatasi ai ma le "51N" poʻo le "52N", e fuafua i le suʻega. I totonu o se pusa pepa, o vailaau e mafai ona aofia ai i le 2 i le 8 papatusi ma le 7 fua i totonu taʻitasi. O le tuufaatasiga o le tasi laupepa "Mikardis" e aofia ai vailaau ia o latou faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

Faamatalaga talafeagai i 21.08.2014

  • Igoa Latina: Micardis
  • ATX Code: C09CA07
  • Mea aoga: Telmisartan (Telmisartan)
  • Foafoa: BOEHRINGER INGELHEIM PHARMA (Siamani)

O le tasi papalama Micardis e aofia ai le 40 pe 80 mg telemisartan (mea aoga).

Tagata faʻatau: sodium hydroxide, polyvidone, meglumine, sorbitol, magnesium stearate.

Faiga faʻapolopolo

O vailaʻau o pepa papaʻe e pei o le 51H o loʻo tusiina i luga o le tasi pito ma le logo a le kamupani i le isi itu.

7 ia papaa ma se fua o le 40 mg i totonu o se pulufana; 2 pe 4 ituaiga paʻu i totonu o se pusa pepa. E tusa ma le 7 ia papaa ma se vailaau e 80 mg i totonu o se pulufana, 2, 4 poo le 8 ituaiga paʻu i totonu o se atigipusa pepa

Faʻataʻitaʻiga

Taofiofi angiotensin II ma, o se taunuuga, vasodilation. O le fualaau faasaina e maua ai le toto toto, mea e aofia ai aldosterone i totonu o le toto.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Pharmacodynamics

Telmisartan - tagata e vaʻaia le mea e maua mai ai le tagata angiotensin II. E i ai le maualuga o le vevela AT1 nusipepa subtype angiotensin II. Taaloga ma angiotensin II i faʻamaumauga patino e aunoa ma le tutusa o latou aafiaga. O le fusifusia o le faaauau.

E le faʻaalia ai le vevela mo isi vavaega o faʻaleleia. Faaitiitia mea e maua aldosterone i totonu o le toto, e le taofia ai le gase plasma renin ma le tele o laina i sela.

Amata faʻaleagaina matauina i le taimi muamua o le tolu itula talu ona uma le pulega telemisartan. O le gaoioiga e faʻaauau mo se aso pe sili atu foi. O le faʻalauiloaina aloaia e atiae se masina pe a maeʻa le pulega.

I tagata e ogaoga maualugatelemisartan faaitiitia le toto toto ma le diastolic, ae le suia ai le numera o feteenaiga o le loto.

E le mafua ai le faʻamalosolo maʻi.

Pharmacokinetics

Pe a faʻaalia i le tautala, e vave ona gaʻo mai le manava. Ole latalata ane ile 50%. A mavae le tolu itula, o le maualuga o le plasma e maualuga. 99.5% o le mea galue malosi e fusifusia i aʻafiaga toto. Faʻafeiloaʻi i le tali atu i ai glucuronic acid. O metabolites o fualaau faasaina e le o toe aoga. O le afa-ola e faʻaumatia ai e silia ma le 20 itula. E mafua mai i le vaega o meaʻai, o le excretion in urine e itiiti ifo i le 2%.

Faailoga mo le faʻaaogaina

  • Toto maualuga.
  • Faʻaitiitia o le cardiological morbidity ma le olaga faitino i tagata e sili atu ma le 55 i tulaga lamatia.

Contraindications

O fualaau o le Micardis e faʻailogaina i tagata taitoatasi allergies luga o vaega o le vailaʻau, mamafa faʻamaʻiate poʻo fatuga, fua o le palasele, ao maitaga ma lactation, tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Faʻaiʻuga

  • Mai le vaʻaiga tutotonu: faanoanoagavavao tiga o le uluvaivai, atuatuvale, tigā, gaogao.
  • Mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: faʻamaʻi o le pito i luga o le manava o le tino (sinusitis, pharyngitis, bronchitis), tale.
  • Mai le faiga faʻasalaga: faaitiitia le faaitiitia o le mamafa, Tachycardia, bradycardiatiga o le pusa.
  • Mai le faʻaogaina o meaʻai: taʻavale, manava manava, dyspepsiafaʻateleina le faʻamalosi o le enzymes.
  • Mai le maskotakeletal system: faʻataʻitaʻigamaualalo le tiga faʻasolosolo.
  • Mai le faiga o meaʻai: edema, faʻamaʻi pipisi o le tino, hypercreatininemia.
  • Gaioiga o le eleelea: Paʻu Paʻu, angioedema, urticaria.
  • Faailoga o le fale suʻesuʻe: anaemia, hypermalemia.
  • Isi: erythemasasaa dyspnea.

Mikardis, faatonuga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Mikardis, o le fualaau faasaina e faʻaalia i le tautala. Fautuaina mo tagata matutua dose 40 mg tasi i le aso. I le tele o tagata gasegase, ua uma ona matauina le togafitiga o le togafitiga pe a ave se fualaau 20 mg i le aso. Afai e le o matauina se faʻaitiitia o le mamafa i le maualuga o le manaʻoga, ona mafai lea ona faʻaleleia le fualaau i le 80 mg i le aso.

O le maualuga o le aoga o le fualaau faasaina e maua i le lima vaiaso talu ona amata le togafitiga.

I tagata gasegase ma ni faʻalavelave ogaoga ogaoga maualuga faʻaaogaina 160 mg fualaau faasaina i le aso.

Faʻasalaga

Faailoga: faʻaitiitia le faʻaitiitia o le toto.

Tuua Lau Faamatalaga