HAZARDOUS MEDICINE

E toʻatele e talitonu o Golubitoks o se mea taufaasese, o se mea leaga, o se mea leaga. E toʻatele e saʻo. Talu ai o loʻo i ai le numera tele o nofoaga o loʻo faʻatau atu ai le vailaau moni, ma o se fagu e le mafaamatalaina e maua mai i mea e le mafaamatalaina e le fesoasoani i le fofoina o faʻamaʻi, pe masani ona faʻalavelaveina le soifua maloloina o tagata.

E mafai ona e faitau i le tele o iloiloga le lelei na matou aoina i le taimi lenei i se isi tusitusiga lea o le ae iloa ai pe faapefea ona paʻu'ū tagata i lalo o le taufaasese, teteʻa, solo, pe faapefea ona latou salamō.

Ae o Golubitok uma lava o se taufaasese mama, o se mea leaga, o se mea leaga? Leai. O le mea tonu lena o le a sosoo ai.

Aiseā ua le gata ai o le pepelo i le Golubitok, le teteʻa?

O i latou e fai mai o Golubitoks o le teteʻa na pau lava mo le taufaaleaga. E mafai ea e lenei vailaʻau faʻamaonia? E mafai! I aso nei, e pei ona e iloa mai le tusiga "E mafai ona faʻatau togafitiga i falemaʻi", e le faatauina atu se vailaʻau maualuga i falemaʻi, ae naʻo le na o le sui aloaʻia o le kamupani gaosi oloa ma la latou upega tafaʻilagi. E faia lenei mea ina ia mafai ai e tagata ona taumafai faʻatasi i se tau e le taugofie, ma maualuga le lelei i se tau lelei, aua a amata ona tuʻuina atu Golubitok i falemaʻi, e tatau ona e totogiina le tele o lafoga faaopoopo, tau femalagaiga, teuina i falemaʻi, ma isi.

O nei mea uma o tupe faaopoopo ia o le a avea ai Golubitoks ma fualaau taugata, e le o fiafia tele i ai le au gaosi oloa, aua o le fualaau faasaina na muai fuafuaina o le fua aupito sili ona taugofie, o le maualuga o fualaau faasaina e avanoa mo tagata uma. O le mafuaʻaga lea na faʻatautaia ai le faʻatau muamua i luga o le Falemeli.

E mafai e tagata taʻitoʻatasi uma ona malamalama i lenei mea, ma e mafai e tagata uma ona faia ni nofoaga mo i latou lava, o le tele o le faigofie ona paʻu i lalo o le vaʻa, lea e masani ona aofia i le mea moni o tagata masani masani e alu i le punaoa muamua avanoa i le sailiga, faʻatonu Golubitoks iina, matua manatuaina muamua oloa, ona tuʻuina atu ai lea o tupe, taumafai e faʻaaoga se paʻu, e le fesoasoani.

FAʻATASI! O le faafitauli ogaoga o teteʻa e le mafai ona e iloa se mea sese mai le uluai faʻamaʻi lava oe pe afai e te le taulimaina i latou i taimi uma. O le mea lea, e matua taua lava le faʻatau Golubitoks na o le Sui Aloaia a le kamupani gaosi oloa ma lona tuatusi faakomepiuta, naʻo auala e tuʻuina atu iinei e puipui ai oe lava mai le au faila.

E fia le pau mo le teteʻa ma le taufaasese?

Ioe, o le toʻatele e le faʻaaogaina le faʻatau oloa i luga o le Initaneti, e le tele le faʻamalosi i luga o le Initaneti. O le mea lea, latou te le iloa pe faapefea ona puipuia i latou mai le taufaasese, tetea. A maeʻa ona faitau uma tusiga i luga o la matou blog, o nisi e pulea le faaseseina, ona o le mea moni na latou fenumiai le tulaga o le Sui Aloaia i le nofoaga o le au faipese, ma, e aunoa ma le faatuai, faia se poloaiga, ma na latou iloa ai ua teteʻa.

E masani ona tusitusi mai tagata ia i matou i le meli pe a maeʻa ona tetea, pe faaseseina i se mea i isi faleoloa, ma faatalitali mo le tali mai o sui aloaia, nai lo le manaʻo tele tupe i le mea na latou faʻatonuina, ae e le mafai ona toe faʻafoʻi tupe. O le mafuaaga lena e tatau ai ona e matua faʻaeteete pe a faʻatonu.

O le blog progolubitoks.ru e matua tuuto atu i le fualaau faasaina o Golubitoks. O faʻamaumauga uma e tuʻuina mai e sui aloaia o le kamupanī faʻapitoa LLC Sashera-Med! Faitau atili i luga o le itulau "E Uiga ia i Matou! Faʻatasi Mai Matou!" I le Faʻasologa.

E i ai pea fesili? Fesili ia i latou i faʻamatalaga i luga o lenei tusiga, ma o le a matou tali atu ia te oe i se taimi vave!

Golubitoks mai le maʻisuka o le teteʻa? Faʻamatalaga

I RuNet, o se faasalalauga faalauiloa faalauiloa "Initaneti i fualaau faasaina" Golubitoks. O le mea e masani ai, o lenei faʻamatalaga mai blueberries e ofoina atu i le maʻisuka, aʻo le faʻaitiitia o le suka toto e maua i le 95% o tagata gasegase, ma 11% - gauai! - faʻamalolo atoatoa i le maʻisuka. Aiseā ua le maua ai e le au foafoa o Golubitoks le Nobel Prize, ae faʻatau atu a latou oloa i luga ole itulau le tasi-page i luga o le Initaneti, lea e leai ni pepa, leai ni faʻaaliga, poo ni molimau tutoatasi o lona aoga? Masalo ona o le maʻisuka, o le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻaleleia. Ma o tupe e pei o Golubitoks ua faʻatau atu e faasese ma tatala ai tagata e le talisapaia.

Faamatalaga

  • Golubitoks o se oloa LLC "Sashera Med", o se kamupanī o loʻo tuʻuina atu le sea a le Liona o vailaʻau Initaneti mo faʻatau i luga o itulau taʻitasi e faʻaaoga ai le CPA polokalama. E tusa ai ma pepa, lenei meaʻai faʻavae mea taumafa. E le o se vailaau poʻo se faʻaopoopoga meaʻai. E leʻi faamauina i Roszdravnadzor. E leai se aoga i vailaau, i soo se mataupu ua faʻamaonia e pepa.
  • Aua e te taumafai e suʻe ma faʻatau Golubitoks i falemaʻi. E le oi ai o ia ma o le a leai lava. O falemaʻi e nafa ma a latou fesoasoani, ae o faʻatau oloa i luga o le Initaneti e faʻaaoga le fesoʻotaʻiga e faʻatau atu ai "fualaau faasaina," ao le mauaina ma le telefoni i le tala e toetoe lava a le mafai.
  • O faʻamatalaga e uiga i suega a Golubitoks mai Amerika, Saina, Iapani, ma isi - e leʻi faʻamaonia i soo se mea. E leai se falemai ogaoga o le a suʻesuʻeina le meaʻai, aʻo faʻamatalaina mea moni o le toe faʻafoʻisia atoatoa mai le maʻisuka. O manatu o "fomai" ma le iloiloina o le faatauina atu o nofoaga o se vaega o le faasalalauga faalauiloa ma e le faatuatuaina.
  • I le faaopoopo atu i le maʻisuka, i nisi o nofoaga Golubitoks ua ofoina atu mo le togafitiga o prostatitis, o le afaina, toto maualuga, glaucoma, psoriasis, veins varicose ma le tele o faamaʻi eseese. Ma le faʻamagaloina poʻo le toe faʻaleleia o loʻo faʻaalia i soo se mea O faaiuga e manino.

Au pele asiasi: Matou te fautuaina oe ia aua lava nei vaʻaia togafitiga faafomaʻi i luga o itulau taʻitasi. O le aso, Golubitoks poʻo Diabenot, mo se faʻataʻitaʻiga, ofoina mai se panacea. Ma a taeao i luga o saite lava ia o le ai ai isi igoa ma se pepelo fou. I le taimi lava e tasi, e oʻo lava i le meli mai le Sasher Honey ua uma ona manuia, e masani lava ona latou auina atu faes, falemaʻi tau falemaʻi poʻo isi "sauniuniga" i le lautele. O faʻafanua uma e faʻatau atu latou te faʻaalia o latou tulaga aloaia. Faatau vailaʻau i na o falemaʻi, sei vagana ai le soifua maloloina, aʻafi ma tupe.

Ia mautinoa e tuua au iloiloga moni e uiga i Golubitoks, o le a le faʻaumatia le mea moni i la tatou 'upega tafaʻilagi, poʻo se faʻataʻitaʻiga iinei (fomaʻi manatu e uiga i Golubitoks). Fesoasoani ia te oe lava ma isi e aloese mai le teteʻa ma le taufaasese.

E Golubitox Moni mo le Maʻisuka?

O le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo faʻapea mai o le vailaʻau e iai antifungal ma antisclerotic meatotino, ei ai lona aʻafiaga, faʻamaʻi-inflammatory ma le antitumor, e faʻamalosia ai le tino puipuia. O le mea pito sili ona manaia, o lenei fualaau e fautuaina e le gata mo le maʻisuka, ae faʻapea foʻi mo prostatitis, maʻi pipili, maʻi o le tino, toto maualuga, vailaʻau varicose, psoriasis ma isi faʻamaʻi. Ua ou ofo - o se "fualaau faasaina" saʻo. Ma o lea ia tatou toe foi i le mea moni ma iloilo le tuufaatasiga o Golubitoks ma lona aafiaga.

Faatulagaga:

  • fualaau lanu ma lau,
  • tele vitamini A, C, E, B,
  • inulin
  • inosine
  • vaʻa.

O le faʻatauga o faʻamatalaga e fai mai o vaega mulimuli e tolu e mafai ona faʻaititia ai le kulūkose toto, e pei lava ou te le malamalama. Galegin o se alkaloid oona, o le inosine e faʻaaogaina mo maʻi fatu, o le inulin o se vailaʻau faʻasaʻa masani lea e aofia ai fualaʻau fructose. E tele faʻamatalaga e uiga i le fructose o loʻo tusia iinei. Fai mai foi o golubitoks e aofia ai le tele o mea masani. Tatou oi le wikipedia:

Fai mai o le tuufaatasiga o se vailaʻau polymide ma ua faʻaaogaina elastomeric ma ni mea faaopoopo ma (poʻo) faʻaopopo pe leai foi pe a maeʻa. E faʻaaogaina e avea o se mea e faʻaaogaina eletise poʻo se auala e puipuia ai le pa.

Ou te le malamalama lava i le a le fesoʻotaʻiga o mea faʻapitoa i vailaau faʻasaina? Masalo ou te le malamalama i se mea? O nei resins, e le mafai ona faʻaaoga i totonu! Ma o le 'upega tafaʻilagi e fai mai o lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaoga mo tamaiti mai le 3 i le 12 tausaga. O le a le tagata atamai o le a fasiotia lona alo i lenei kemisi? E leai sau upu ...

Iloiloga le lelei o se endocrinologist

  1. E le mafai ona aveesea le maʻisuka. Latou te le o mai i se vailaau faʻapitoa lea o le a fofoina atoatoa ai le maʻisuka. Diabetnorm, Golubitoks, Diabetes - o mea uma lava ma le pamu tupe!
  2. O lenei fualaau faasaina ua gaosia e le Sashera Med LLC ma e le o se vailaau po o se fesoasoani faaopoopo. E tusa ai ma faʻamaumauga, o se taumafa faʻavae e faʻavae i luga o mea tau vailaʻau.
  3. O faʻamatalaga lelei uma e leʻi tusia e tagata maʻisuka, ae na faia e kopi kopi e totogi mo ia.
  4. E le mafai ona e faʻatau se vailaau faʻasaina i totonu o falemaʻi, ma o itulau uma e tasi le itulau e faia tele lava mo le tatalaga o tagata taʻutaʻu.
  5. O faʻamatalaga e uiga i suʻesuʻega, o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e le faʻamaonia i soo se mea. Afai e te manaʻo e ola i se soifua maloloina, ia togafitia faʻapitoa e se fomaʻi atamai!

Ou te fautuaina le matamata i se vitio manaia:

O le a le mea uiga ese o le Golubitoks?

Golubitoks o se mea totino o loʻo i ai se mea faʻapitoa. O se vailaʻau faʻavae e faavae i luga o laumei. O lenei meafaigaluega e matua tulaga ese lava, talu ai o le mea galue malosi e maua mai e ala i auala fou. O lenei mea e mafai ai ona teuina le numera maualuga o vaega aoga.

O le tuufaatasiga o blueberries e aofia ai vitamini ma elemene taua i ni aofaiga tele, lea e mautinoa ai lona lelei o le aafiaga i le tino o le tagata. I le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga o mea taumafa, ua tuʻuina atu ai le faʻamautuina o le metabolic i le tino o le tagata.

O le gaioiga autu o loʻo faʻatatau i le faʻamalosia o puipui o toto toto ma faʻamautinoaina le masani ai o le galueaina o le vaega o meaʻai. Golubitoks e masani ona faʻaaogaina e faʻafetaui ai faʻamaʻi eseese.

Faʻafofo faalenatura

Golubitoks o loʻo faʻatulagaina e le gaosiga o se vailaʻau faʻapitoa masani mo le maʻisuka, faʻaitiitia le faʻaaliga, toto maualuga, maualuga toto maualuga, afaina, prostatitis ma nisi maʻi. Ua faailoa mai e le kamupanī e sili atu nai lo isi ituaiga o fualaau oona i le lelei ma e toetoe lava o se panacea mo le tele o faamai ua iloa. O le mafuaaga mo lenei aoga e taoto i le tuufaatasiga o vailaau, lea o se upusii mai vine ma laulaau lanu ma e le o aofia ai ni vailaau.

E tuʻuina atu foʻi e le kamupanī faʻamatalaga e tolu laulaʻau o le oloa e mafai ona suitulaga i le afa afa o le sukalatipi poʻo le tasi ipu o fualaau ua filifilia fou. O faʻamatalaga lata mai e uiga i le fualaau faasaina "Golubitoks" ua faamaonia ai o le vailaau oona e matuai gauai tele lava. O le tolu laulaʻau i totonu o se ipu vai, o le suavai masani, e moni, e le aoga, ae o le vai e tofo lelei ma suia le lanu mai le manino i le lanu-lanu viole. Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga a le au gaosiga, matou te iloa ma e mafai ona matou fai atu ma se maualuga maualuga o le avanoa e le o teteʻa le vailaʻau e uiga i lagona pe a faʻaaogaina. O faʻamatalaga e uiga i Golubitoks e faʻamaonia ai o le inu e faigofie ma manaia.

Faiga faʻapolopolo

O vailaau faʻapitoa e maua i pusa tioata tioata o 30 ml. O le fagu ua faʻapipiʻiina se pipette faapitoa e faʻamaonia lelei ai le metotia. O le mafaufau lava ia o se vai enaena enaena ma se mea manogi. O le tofo e suamalie ma malie. E faavae i luga o lenei faʻamatalaga, e mafai ona faia e tusa ai ma le faigofie o le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le faʻamatalaga a le kamupanī e le o teteʻa. I le iloiloga o Golubitoks, ua faailoa mai e le au tali e mafai e tagata uma ona saʻo lona tago, faafetai i le pulou i se pipette.

Mea aoga

Alu i luma. Ua fai mai le gaosi oloa o le fualaau faasaina "Golubitoks" e matua aoga tele lava i le tele o siama viral, bacteria ma pathogens o le tele o faamaʻi. E le gata i lea, o loʻo i ai sona faʻaaogaina, faʻaleleia le puipuiga ma faʻamalosia le malosi o le tino e puipuia ai. E fesoasoani i le faʻamamaina o vaʻa toto, faʻaleleia le gaioiga o le toe faʻaleleia o mea, e iai sona aoga aoga ile vaʻai ma faʻafefe ai soʻo se gaioiga faʻaoga. E tusa ai ma lenei lisi o mea aoga, o le auala na faʻatau ai manatu o le au faʻatau. O nisi e finau e faapea o Golubitoks o le teteʻa, ma faʻamanatu iloiloga o le togafitiga i lenei fualaau faasaina e le afaina ai le soifua maloloina. O isi, i se isi itu, ia viia le fofo. Afai tatou te lafoai le avanoa o le "placebo", e mafai ona tatou manatu o le fualaau faasaina na fesoasoani tele i nisi numera o tagatanuu e faaleleia a latou puipuiga, aua o le blueberry o loo i ai moni lava le tele o vitamini, micro ma macrocells. O lona uiga, o se meafaigaluega i togafitiga faʻapitoa, e mafai ona aoga tele. Ae e tusa ai ma le togafitiga atoatoa o le tele o maʻi, e faigata ona tuʻuina atu se tali lelei.

Talosaga mo faʻamaʻi eseese

E tusa ai ma iloiloga a le Golubitoks, faʻapea foi ma le au gaosi oloa ma le au faʻatau, o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega e faʻaitiitia ai le mumū i totonu o totoga o le faʻaaliga e faʻamaonia ai lona mafuaʻaga atoa. O nei fuainumera o loʻo faʻaaogaina e le au atamamai faʻapitoa falemaʻi: 95% o tagata gasegase e faʻaaogaina le fualaau faasaina na taua ai le faʻaleleia atili o le faʻaaliga i le maeʻa ai o le vaiaso muamua o le faʻaaogaina, 50% o mataupu na mumusu e fai tioata e faitau pe galue i luga o le komepiuta pe a maeʻa togafitiga i lenei vailaʻau, i le 75% falemaʻi o loʻo mafatia i le glaucoma i le laasaga muamua, o le faamaʻi na mou ese atoa ma le malosi o mata, i le 100% o mataupu o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, o le faʻamaʻaloina o mata matagola na maitauina Tiredness ina ua mavae le galuega po o le taufaaleaga. Ia, o le ituaiga o fomaʻi o Golubitoks. Ole fualaau lea e toe faʻafoʻi ai mata o tagata. E le mafai ona malilie uma i lenei faʻamatalaga, talu ai o le tele o faʻamaʻi mata, aemaise lava le glaucoma, e manaʻomia togafitiga sili atu ona ogaoga, ae o laumei (ma ua iloa lenei mea e toetoe o tatou uma) ei ai le aoga aoga ia tatou gaioiga vaaia. Faʻatau atu e le falemaʻi le tele o vailaau faʻatau fualaʻau taugofie e fuafua e faʻaleleia le mata. E faʻaaogaina faʻatasi ma isi vailaʻau poʻo le faʻasolosolo.

Fai mai le au gaosiga o le "Golubitoks" faʻapitoa e le gata ina toe faʻafoʻi le vaaiga, ae faʻamavae foʻi le maʻisuka. E pei ona lipotia mai i faatonuga, o le faʻamoemoe o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i lenei tulaga e le o se faʻaitiitia le tumau o le toto suka, ae o se fofo atoatoa mo lenei maʻi. E tusa ma le 95% o le maʻisuka ina ua maeʻa le uluai togafitiga o le suka na pa'ū ifo ai le suka i le masani ma e leʻi tulaʻi mai pe a leai ni mea sese o meaʻai. O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau mo le maualuga o le totoga e masani ona tuʻuina mai faatasi ma iloiloga faʻamaonia. O loʻo i ai se faʻaleleia atili o le galuega o le cardiovascular system, faʻamaʻiina o le fatu fatu, o le mou atu o le ulu o le ulu ma isi faailoga o le maualuga.

E le gata i lea, o loo i ai lipoti e faapea, o le fualaau faasaina "Golubitoks!" E faalauiloaina ai le aveesea o le cholesterol mai le tino, lea e faaitiitia ai le lamatiaga o le atherosclerosis i le faatupuina o le atherosclerosis.O le mea lautele, o se iloiloga o iloiloga lelei o lenei fualaau faasaina e mafai ai ona tatou manatu e tatau ona i ai se aafiaga lelei i le ogatotonu o le tino, fesoasoani faʻamaʻaloga o vasospasm, faʻaaoga lelei metabolic, faʻaitiitia le ono mafai ona alu i migraines, fesoasoani i lalo ifo o le suka toto, aafia ai le faʻaogaina o totoga o le vaʻai.Aisea, e tusa ai ma le tele o iloiloga, o Golubitoks o le teteʻa? O le a tatou taulimaina lenei mataupu ile mataupu e ala i le tusi.

Tosiga ma le pulega

O faatonuga mo le fualaau faasaina ua fai mai e tatau ona tolu tolu mataua i le aso, e faʻafefe i se ipu vai, sefululima minute ao leʻi faia se taumafataga. Mo tamaiti mai le tolu i le sefululua tausaga, o le vailaʻau e faʻamaonia se tasi pe lua fuga. O le fua, ole tautala saʻo, e utiuti. E tusa ai ma fomaʻi, e oʻo lava i mea aupito sili ona aoga, i le tino i na ituaiga atunuʻu, e le mafai ona tuʻuina atu se togafitiga faʻapitoa. E faigata ona fai pe o le a le maualuga o le Golubitox e tatau ona i ai, ina ia mafai ai e se mataua se tasi ona suia le aoga o se vaega atoa o fualaau.

O le tuufaatasiga o le "Golubitoksa"

O lenei vailaʻau e faia i luga o le faʻavaeina o faʻasologa mai laulaʻau ma vine o vine, lea e naʻo nofoaga e mamā ai le faʻaogaina o meaola, e ese mai nofoaga o taulaga ma fale tetele o fale gaosi oloa. Sa iloilo e saienitisi le tuufaatasiga o vaega o le fualaau faasaina ma na oo mai ai le faaiuga e mafai ona ausia uma aafiaga lelei e mafai ona maua e tagata gasegase ona o vaega nei: galegin, inosine, inulin. Sei o tatou taumafai e iloa po o le a nei mea e aofia ai igoa faʻapitoa. O fomaʻi i a latou iloiloga o Golubitoks o loʻo faʻamaonia ai o le va o se palloid. Ae e le gata ina maua i laʻau manogi, ae faapena foi i isi laau. O se tasi oi latou o togafitiga o vine. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vao, na latou taumafai ai e togafitia le maʻisuka i le 19 seneturi. Ae o suʻesuʻega mulimuli ane na faʻamaonia ai o lenei vailaau oona tele, o lea na latou le toe faʻaaogaina ai i togafitiga faʻapitoa. Ae o le inosine e leai se faʻaleagaina. E faʻaaogaina e avea o se vaega o vailaau faʻasaina mo le togafitiga o maʻi faʻapitoa, ae o taimi uma lava e tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau.

Ae o le inulin, o se vailaʻau gaʻo lea e aofia ai se numera faapitoa o molemoa fuamosa. O lona anotusi e tele tele i soo se fua ma fua. Mo le faʻaaogaina o soʻo se aafiaga taua, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o maualuga o suka, e na o se fua o le tele o le sefulu kalama i le aso. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le tuufaatasiga o le "Golubitoks" e le mafai ai ona avea ma se panacea mo le tele o maʻi, ae o se meafaigaluega fesoasoani o se mea talafeagai.

Faʻaaloalo i tusi pasi lelei

O le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo i ai lipoti e faapea o le oloa na atiae e tagata tomai i Rusia ma ua pasi atu i tofotofoga tau falemai, o loʻo i ai uma faʻatagaga talafeagai mo le faʻatauina o fualaau faʻatau i Rusia ma atunuu CIS. E le gata i lea, o loʻo lipotia mai e le kamupanī le faʻamaonia o le oloa e saogalemu, e leai ni aʻafiaga o le itu ma e mafai ona faʻaaogaina e avea o se vailaau tutoatasi poʻo se vaega o togafitiga faʻapitoa. Matou te faʻamoemoe o le taimi nei ua e malamalama i le ituaiga vailaʻau o le "Golubitoks", o le mea e fesoasoani i ai.

O fea e faʻatau ai?

Afai e te filifili e faʻatau mai lenei vailaau faʻataʻitaʻiga, sei tatou taʻu atu e le mafai ona e mauaina i totonu o falemaʻi masani. O le faatauina atu o Golubitoks e naʻo totonu o falemaʻi i luga o le initaneti e faia. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o loʻo i ai se pepa talosaga faapitoa. A uma ona faʻatumu ma tuʻuina atu, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e se fomaʻi e faʻamaonia le poloaiga. Tuʻuina atu e mafai e le faletusi Rusia ma le tuʻuina atu o faila. Totogiina o tinoitupe i le faʻatauina. O le tau o Golubitoks i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e 1090 rubles, ae mo sui taʻitasi o le kamupani atonu e maualuga atu, ma e faigata ona faʻatulagaina le tapulaʻa pito i luga. I luga foi o le upega tafaʻilagi aloaia, matou te mautinoa o le vailaʻau e togafitia e oʻo atu i le 90% o faʻamaʻi uma o loo i ai i le tasi ituaiga o togafitiga, o lea o le a lava le tasi fagu. O le mea moni o lenei teteʻa, o iloiloga e uiga i le "Golubitoks", e le tusia e le toatele, e masani lava ona lipotia mai. E finau tagata i lo latou manatu le lelei e faapea o se fagu suamalie e 30 ml, e tusa lava pe tusa ma le 3 pata i le aso, na vave ona uma, ae leai se aoga lelei.

Ma o le teteʻa po o le upu moni o se faʻamalologa vavega mo Golubitoks?

Muamua lava, ou te manaʻo e maitauina o le vailaʻau e ono le mafai ona laveaʻi se tasi mai le maʻisuka. Afai ei ai lenei faʻamaʻi, ona e iloa lea e le mafai ona faʻaumatia. O lenei maʻi e le mautonu i le natura, lea e aofia ai le mataituina pea o le maualuga o le toto toto seia oʻo i le iuga o le olaga. I faʻatinoga i le lalolagi, e leai se vailaʻau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. O faʻamatalaga e fesoasoani ai le Golubitok i le galuega o le autonomous system ma faʻateleina ai le pancreas e leʻo iai se faʻatagaga faasaienisi. E ui lava o faatonuga mo "Golubitoks" e faamaonia ai le faafeagai.

I le maʻisuka o le ituaiga muamua, o faʻamaʻi e maua ai le inisalini ua faʻaumatia. Mo sina taimi, e mafai ona faʻamalosia ai ni vavalo ola mo lua e galulue i vailaʻau, ae mafai ona faia mo se taimi puupuu, ona o le faasolosolo malie le mate o sela e nafa ma le gaosiga o le inisalini. O le tagata gasegase i lenei tulaga e tatau ona maua le inisalini i le tulaga o inisiua. O le faʻavaivaia o faaiuga e mafai ona faia e uiga i isi faʻamaʻi e fautuaina e togafitia i le fesoasoani a le fualaau faasaina "Golubitoks." O le toe iloiloga moni o le fualaau faasaina o loo taʻu soo ai lona valea e avea o se togafitiga tutoatasi.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

E tusa ai ma fomaʻi, o lenei vailaʻau e le naʻo le aoga, ae e lamatia foi, ona o le maʻi, faʻamoemoe mo lana gaioiga, e mafai ona taofia le inu o vailaʻau na faatonuina e le fomaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a taofia le maua o le maʻisuka ile inisalini, e manatu ai o le aveina o se faʻamatalaga lanumoana o le a fesoasoani tele ia te ia. I lenei tulaga, o le aʻafiaga o faʻafitauli e matua faateleina, e oo atu i le amataga o iuga sili ona ogaoga e le mafuatiaina. E tusa ai ma fomaʻi, nai lo le faʻatauina o lenei vailaʻau, e sili atu ona lelei le 'aiina o le laulaau fou. O lenei mea o le a le fesoasoani i le myopia poo le maualuga, ae o le a mafai ai ona e fiafia i fualaau suamalie.

O le tele o tagata gasegase moni e faailoa mai le le aoga o se fofo mo togafitiga o maʻi. O le le lelei o le tau maualuga o le oloa ma le le mafai ona faatau i totonu o se fale faʻatau oloa. O le lelei o le vailaau oona: o se fagu faigofie, o se manaia lelei o le mea inu, o nisi tulaga faaleleia i le tulaga lautele pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le a le aoga o laʻau o Golubitoks

O le vailaʻau o le Golubitoks o se vailaau lelei mo le tele o faʻamaʻi: maʻisuka, toto maualuga, faʻateleina le mamafa o le intracranial, le afaina, prostatitis ma isi. O le lauiloa o le fualaau oona e tupu i aso uma, ma o le mafuaaga o le natura masani, lea e le manaomia ai ni tau maualuga i le gaosiga, ma o le mea lea o le tau o vailaau e maualalo.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

Meafaigaluega e mafai faʻaleleia le faʻasolosolo i totonu o masini o mata ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le faʻailoga, lea e avea ai le Golubitoks ma vailaau e sili ona taua mo le faaleleia atili o le vaai. A maeʻa suʻesuʻega, faʻafefea e faʻamalosi vaʻa o mata na faʻaalia i luga o ni taunuuga lelei:

  • i 95% o mataʻupu 'mataʻituina mataupu na faaleleia i le vaiaso talu mai le amataga o togafitiga,
  • 50% gasegase na teena tioata mo le faitau po o le galue i se komepiuta,
  • i 75% tagata e iai le uluaʻi laʻasaga o le glaucoma, na faʻafuaseʻi ona mou ese atu le maʻi ma toe foʻi atu i le masani,
  • 100% Na maitauina e tagata maʻi latou te le o toe lagona ni uiga le lelei e pei o le le lava pe a uma ona faitau, lapataiga, poʻo mata matagogo.

Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i lenei vailaʻau, ona mafai loa lea ona e faitau faʻamatalaga atoa i lenei tusiga.

Tau ma le mea e faʻatau ai le fualaau oona Golubitoks

E fautuaina e faʻatonu Golubitoks e na o luga lava o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa e faʻafefe ai ina ia aloese mai isi faafitauli. O lea ua faʻamaonia oe e maua se uluai oloa faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tusia ni manatu, mulimuli ane o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le tagata faʻapitoa e faʻamalamalama auiliiliga. Faʻasalaga e faia i soo se tulimanu o le atunuu i totonu o le 1-2 vaiaso.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau o le Golubitoks i se falemaʻi masani, ae atonu o le tau o le fualaau oona o le a sili ona maualuga ona o le faʻamaufaʻailoga.

E fia le vailaʻau Golubitoks

E leai se tau sili atu nai lo le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī. O vailaʻau Golubitoks e mafai ona faʻatau i le tau e 1090 p., Ma ia mautinoa e leai se vailaau faʻamaʻi e ofoina atu ia te oe se tau maualalo ifo nai lo lenei. E sili atu ma le 90% o faʻamaʻi e mafai ona faʻavaivaia i se tasi o togafitiga, o le a lava le tasi fagu.

Le tau o lālā o Golubitoks i falemaʻi:

  • Moscow - 990 rubles.
  • St. Petersburg - 990 rubles.
  • Novosibirsk - 990 rubles.
  • Yekaterinburg - 990 rubles.
  • Ukraine, Kharkov - 399 UAH.
  • Odessa - 399 UAH.
  • Minsk - 23 au. solo
  • Almaty - 5600 totogi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

Analogues o le fuʻalaupule Golubitoks

O le kamupanī o le uluai oloa na faʻamautinoaina e le mafai ona faʻatusatusa se tasi Rusia se tasi i le aoga ma Golubitoks. E leai se vailaau faʻasaina e iai se vailaʻau faʻasolosolo lautele. Mo le maualuga o le maualuga, e mafai ona ofoina atu ia Captopril i le laupepa; mo le maʻisuka, DiabetNot. Ole Vitrum Vision Forte e talitutusa lava i le faiga o le gaioiga i Golubitoks, ae itiiti ifo i le aoga.

  • Diabenot
  • Captopril
  • Vitrum Vision Forte

Toe iloiloga moni o fomai e uiga i le fualaau faasaina Golubitoks

Golubitoks o se vailaʻau mo le tele o faʻamaʻi: toto maualuga, maʻi suka, myopia, malulu, veins veinsose, o lea e tele ai iloiloga moni mai fomaʻi.

Ina ua maeʻa le atinaʻeina o le vailaʻau o Golubitoks, na faʻasaʻolotoina i luga o le maketi a Rusia ma mafai ona nofo i se nofoaga maualuga i le lisi o fualaau oona e filifili ai mo faʻamaʻi o le endocrine. O le lelei o aafiaga o laumei i luga o le faagaoioia o tino eseese o tino ua leva ona matauina e tagata tomai faapitoa, ma o lea ua aofia nei i le fualaau oona Golubitoks. E leai ni faʻamatalaga lelei i le maketi tau vailaʻau, o lea ou te fautuaina Golubitoks i aʻu maʻi uma.

Barinov V.S., tagata poto faapitoa i faʻamaʻi pipisi

O le maʻisuka o le sasa lea oo tatou taimi. O aʻu gasegase e mafatia i le maualuga o le toto maualuga, tiga i le loto, ulu, le manava, le tele o le salu, gau o le mamafa ma vice versa - leai se aoga o le mamafa. I faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi, e toetoe o totoga uma ma tino o le tino o le tino e mafatia ai. O le vailaʻau Golubitoks, lea na maua ai le tele o iloiloga moni mai fomaʻi o loʻu tomai faʻapitoa, faʻamalolo mo faafitauli i le mamafa, maʻi suka, faʻalauteleina o muscle ma isi mea. E faʻamaonia ana taga i faʻamaumauga aloaʻia. Ou te fia matauina o pa'ū o le a le suitulaga i insulin.

I le taimi nei, faatasi ai ma masalosaloga o faafitauli o le soifua maloloina, ou te fautuaina tagata gasegase e ave lenei fualaau faasaina mo le puipuia o maʻi o le endocrine ma le puipuiga. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa e faigofie lava, o lona uiga, o le inuina o le fualaau faasaina e le mafua ai ni faigata faapitoa, ma o le tau maualalo e mafai ai e se tasi ona faatau mai. E taua tele, aua o le tele o aʻu maʻi o tagata matutua e le maua le avanoa e faʻatau ai fualaau taugata.

Vasina O.A., endocrinologist (fomaʻi)

Faʻasaʻo e le gata ina faʻasaina le mamafa, faʻaleleia atili le vaʻai ma le soifua lelei, ae faʻamalosia ai foi le musika o le fatu, fesoasoani i le toe faʻafouina o le toto o le tino.

Ole mafaufauga le lelei ole tagata ole fualaau ole Golubitoks

Ona o le tuputupu ae o le fualaau oona Golubitoks, o iloiloga atonu e foliga mai, lelei ma le lelei. O le mea lea, o tagata faatau atonu e fiafia i se teteʻa pe leai, ma e aoga le faʻatau mai o lenei oloa.

I loʻu olaga atoa, na lelei laʻu vaai, ae o le lua tausaga mulimuli na amata ai ona ou vaai atu i le leaga, o mata o le mata mai le fale talavai e le fesoasoani, ma na fautuaina au e loʻu afafine e faataitai le fualaau oona Golubitoks. Sa ou inu i le atoaga ma na faʻamalieina atoa oʻu faʻamoemoega: na fesoasoani tele i le faaleleia atili o le faʻaaliga. Ma le isi, ou te vaaia manino le lalolagi o siomia au. O le a ou faʻaaogaina nei nei mataua e puipuia ai le vaʻai.

Iulia, 54 tausaga, Moscow

Ou te mafatia mai le oso i luga i le suka, ou te leʻi maua i le maʻisuka, ae na ou filifili e suʻe mo se isi togafitiga. I luga o fonotaga sa ou faitau ai i le tele o iloiloga lelei e uiga i le meafaigaluega Golubitoks e faavae i luga o se fasi fualaau. O lenei ou te tausia le maualuga o le suka i le toto ma lagona le lelei.

Igor, 49 tausaga, Novosibirsk

O laʻu tama teine ​​e 7 tausaga le matua, ma e matua vaivai lava lona puipuiga, ma o le mea lea ua leva ona ia sailia ni auala e faateleina ai le puipuiga. O laʻu filifiliga na pa'ū i luga o Golubitoks, o iloiloga le lelei e toetoe a leai. O le iʻuga - o le faʻaleleia atili o le manuia o lana tama teine ​​ma faʻatasi ai ma le tasi fualaau faasaina i totonu o la matou vailaʻau vailaʻau.

Elena, 33 tausaga, St. Petersburg

O le tele o tagata e faʻatatau i le vailaʻau o Golubitoks e lelei, ma o le i ai o iloiloga le lelei e faʻamatalaina e le mea moni e le i faatauina le vailaʻau i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo faʻaaoga e le tusa ai ma faatonuga.

Golubitoks - teteʻa poʻo le mea moni

Pe a sailia se fofo lelei mo le maualuga o le toto maualuga, myopia poo le maʻisuka, o loo i ai ni iloiloga le lelei e uiga i le fualaau faasaina Golubitoks, o lea e mafai ai ona tulai mai le fesili: o le teteʻa pe leai foi. I le iloiloga, e tele lava taimi e maua ai le maualalo o fualaau faasaina i punaoa lona tolu, o lea e maua ai e le au faatau masalosaloga e uiga i le moni poo le taufaasese o meatotino o le fualaau faasaina.

  1. Muamua, ona o le maualuga o le lelei ma le alualu i luma o le lauiloa o le meafaigaluega, e mafai ona e tautevateva i luga o se auala taufaasese, nai lo se nofoaga aloaia, lea e ono tosina atu ai se tau maualalo.
  2. Lua, i lalo o le igoa Golubitoks ma le afifiina faapena, o se vailaʻau eseese atoatoa ma le aʻafiaga o le a mafai ona faʻatau atu, lea e ono oʻo atu ai i le manatu o le isi lea taufaasese.
  3. Tolu, e le o tagata uma e tagofia ma le faʻaeteete fualaau faasaina e tusa ai ma le togafitiga fautuaina. O le faʻasalaga e le masani ai e faʻaitiitia ai le faʻamoemoe o le a leai se mea.

O lea e leai se masalosalo o le moni po o le talafatu o le lelei o le vailaʻau o le Golubitoks mo le maualuga o le toto maualuga, e tatau ona e aloese mai le faatau i luga o tuatusi tolu ma mulimuli i faatonuga.

O ai o loʻo faʻaalia mai le laʻau o le launiu

Golubitoks e talafeagai mo togafitiga o:

  • leaga le vaaia (o le faʻaaogaina o mata o le a faʻamalosia ai vaa o le retina),
  • ogaoga maualuga
  • maʻisuka malosi
  • faateleina le mamafa o tui,
  • prostatitis
  • psoriasis
  • otaota.

O suʻesuʻega faʻapitoa na faʻaalia mai ai le maualuga o le faʻamalosia o le tino, antiviral, antifungal ma isi mea aoga o le vailaʻau o le Golubitoks. O loʻo i ai sona malosi malosi e tetee atu ai, faʻaleleia le gataifale ma faʻamalosia ai le puipuiga o le tino.

Faatonuga mo le faaaogaina

O faatonuga mo Golubitoks o loʻo faʻaalia ai le tuufaatasiga, faʻamaoniga, auala e faʻaaoga ai ma faʻalavelave. O maʻi e maua i le maʻisuka, toto maualuga, ma le faʻaleagaina o le tino e tatau ona faʻaaoga ai le 3 mataʻu i le ipu vai i luma o taumafataga taitasi. O le togafitiga e 1-2 masina ma e faalagolago i le malosi o le maʻi. Tau lava o le faʻamalosi saʻo o togafitiga e tusa ai ma fautuaga e mafai ona maua ai le manuia maualuga.

Faʻavaeina ma le masini o gaioiga

O vailaʻau faʻasolosolo e tele ituaiga o gaioiga, lea e faʻamatalaina i lona tulaga tulagaese.

O le tuufaatasiga o Golubitoks e aofia ai:

  • B vitamini,
  • ascorbic acid,
  • Vitamini A ma E
  • apamemea
  • paluka
  • zinc
  • antioxidants
  • seleni
  • magnesium ma isi.

O le vailaʻau e faʻamatalaina i le i ai o ni viseptic ma siama, lea e mafai ai e ia ona faia se tau atoa faasaga i siama. Blueberries, lea na avea ai ma faavae o le fualaau faasaina, ua faʻailoa mai ai ni mea e le faʻaleagaina. Ona o le i ai o se faʻaaogaina o le faʻaaoga, o le faʻaaogaina o vailaʻau e mafai ona faʻatinoina mo le togafitiga o faʻamaʻi pipisi.

O le vailaʻau e faʻamaonia e ala i le iai o aafiaga antiparasitic ma anti-inflammatory. Ona o le lagona filemu, ua fautuaina Golubitoks mo le faʻamamaina o faʻalavelave popole ma le atuatuvale.O le vailaau faʻamaina e faʻaalia i le i ai o antitumor ma mea faʻafouina.

Faʻavae ma gaioiga o mea aoga

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e na o le tolu vaega, o lona aafiaga faatasi e tau atu i se taunuuga lelei:

  1. Blueberry Berry Extract.
  2. Lisi Laiti.
  3. Vai Shungite.

O le tuufaatasiga o Golubitoks e aofia ai le tele o vitamini, antioxidants, flavonoids ma elemene, lea e oʻo atu ai i se tulaga maualuga o le oloa. Ma o le natura masani e faʻaitiitia ai le avanoa o aʻafiaga o le itu ma faʻalavelave.

Ola ola! Faʻaaogaina o mea totino o laumei

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le' auʻaunaga

Alu i le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa

I luga o le Initaneti Ou te matua talanoaina ma le Golubitoks e le o manino o iloiloga lelei o se teteʻa po o le mea moni. O manatu le lelei i Golubitoks e sili atu ona faigata ona maua, ae ui i lea, o nisi tagata e le fiafia i lamala ma fai faitioga i luga o fonotaga ma faamatalaga. Seʻio tatou tilotilo i le a le atinaʻe ua faitioina mo.

Faailoga mo le taliaina

Golubitoks e le gata o se aoga aoga faʻa-natura, ae o se mea e sili ona lelei le togafiti.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vailaʻau, ua faia togafitiga:

  1. Glaucoma Tuuina atu le puleaina o meaʻai masani o totoga o le vaʻaia, lea e atagia lelei i la latou faatinoga. I le vaitau o le tagofia o fualaau faasaina, ua mataʻituina le toe manino mai o le vaʻai. O vailaʻau faʻamalolo e faʻaleagaina ai vaʻaia ma laʻau i luma o mata.
  2. Maʻi faʻasolosolo. Golubitoks na atiae i luga o le faavae o enzymes taua, lea e maua ai se toe faaleleia atoatoa o le tino. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vailaʻau, ua tuʻuina atu ai le faʻamautuina o metabolic processes i le tino. O le faʻaaogaina o se fesoasoani faaopoopo e fautuaina mo tagata e maua i le maʻisuka e faʻavasega ai a latou toto suka.
  3. Maualuga maualuga. Golubitoks malosi malosi i luga o puipui o toto toto, faʻamalosiina ma faʻamamaina o tupe o le cholesterol.
  4. Vaʻa vevela. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vailaʻau, e le na o le taua e faasaga i faʻaaliga o le maʻi, o loʻo faʻaumatia foi ona mafuaʻaga.
  5. Psoriasis O vailaʻau faʻapitoa e maua ai le avanoa e maua ai se faʻamalologa mo se taimi umi o se tulaga maʻi.
  6. Faʻaaliga faʻapitoa. I le vaitau o le suʻeina o fualaau, o le faʻalavelave faanatura ma le tino puipuia o le tino ua toe faʻafoisia, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o faʻamaʻi pipisi o le helminth i le vave e mafai ai.

Ua fautuaina foi le fualaau faasaina mo alii e tetee atu i le faaleagaina o erectile. Faʻatasi ai, o le tafe mai o le urine ua faʻamautuina ma ua toe faʻaleleia se fale. O vaega masani o le vailaau faʻatagaina e faʻatagaina ai oe e vave aveese microbes ma siama e aʻafia ai le tino.

Ona o le aʻafiaga o le aʻafiaga, o le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le afaina ai. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻaumatia faʻamaʻi o le faʻamaʻi, e pei o le tiga, mumu ma le le faʻavaivai. Faʻatasi ai ma vailaʻau faʻapitoa, e toe faʻafoʻi fomaʻi, ma faʻaitiitia foi le paʻu, lea e fesoasoani i le vave faʻafouina o le maʻi.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e taulai i le faʻaitiitia o le suka o le toto, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le tagata maʻi e faʻaititia ai le palasi ma faʻafefe ai vai faʻavave.

Golubitoks - faʻamatalaga saʻo fualaau faʻataʻitaʻi mai forums

"E le maua ai se aafiaga vave"

Nai lo o se lisi o fualaau faasaina, ou te aveina Golubitoks mo le maualuga. A o faagasolo le masina muamua, o lapalai e faʻamautuina le mamafa, faʻapipiʻi lelei ia neura ma le soifua manuia. Economical ma saogalemu. O se faʻafitauli matuia o le fualaau faasaina e le mafai ona tuʻuina atu le malosi pe a uma le faʻaaoga muamua. I le avea ai o se mea faigaluega faʻafuaseʻi ou te le fautuaina, e tatau ona e faatali mo le aso tasi mo suiga iloga e aliali mai.

"Na ou faʻatonuina nisi pusa"

E faigata ona faʻatulagaina le numera manaʻomia o afifi o Golubitoksa, faʻatau mai le Initaneti. Na fautuaina e le pule e faʻatau 5 vaega i le taimi e tasi, ma afai e tumau, toe liliu i totonu. Aveesea mai le afaina, o le tulaga na faaleleia pe a mavae le 3 vaiaso. E tasi le pusa na alu. Sa ou manatu e sili atu le faigata ona toe faafoi le paleni. Sa ia tuu ese le fagu mo le lumanai pe afai e manaʻomia se fesoasoani faanatinati.

"O vasega faifaipea e manaʻomia"

Ou te nofo i le komepiuta i le aso atoa (mo tiute faigaluega). Ma o lena vaaiga mamao e le faateteleina, ma e le afaina oʻu mata, ou te aveina Golubitoks vasega o le 3 vaiaso. E aoga tele, ae tasi le auala e le lava mo se "faʻavavau" aʻafiaga. E tatau ona toe faia i vaeluaga o nai masina.

"Taimi uumi"

O le Vaaiga Taulai i le lua tausaga talu ai ua faasolo ina faasolosolo malie. O aʻoaʻoga ma vitamini e le fesoasoani - o le "itiiti" faʻapupulaina saʻo masina i lea masina. Sa fautuaina i latou i laumei i se mea faapipii lanumoana - Golubitoks. E le faigata ona ave le Golubitox mo se vaʻai: e le totoina le vailaʻau, ae na faʻafofoga 2-3 taimi i le aso. Ou te inu mo le masina, na siakiina mulimuli ane e se fomaʻi - i le "itiiti ifo le 5" na faʻaleleia lau vaaiga i le "itiiti ifo i le 3.5" ma faʻaauauina ona faʻaleleia. Pau lava le faafitauli o le inu ava i se auala umi, ona toe fai lea. E le pine ae toe toe feoai.

"O le mea sili e le o le alu mamao tele i le metotia"

E maualuga loʻu maualuga. O le mamafa e oʻo i le 140/90 ma laʻititi maualuga atu. Laʻau e lelei, o le toto faʻaitiitia le vave alu ma mo se taimi umi. Ae e tatau ona filifilia ma le faaeteete le suʻega: Na muamua laʻu masini 3 saulalo i le tioata, ma o se taunuuga na ou lagona ai le le lava. Na ou faʻaititia le fualaau ile lua pata. Ou te faʻamoemoe o loʻu iloiloga e aoga i se tasi.

"E le maua i falemaʻi masani"

Afai o Golubitoks na aliali mai i falemaʻi muamua, semanu e ono mafai ona faʻaumatia le maualuga o le toto maualuga i tausaga ua mavae. Sa ou mafatia i se tiga mo le tusa ma le 10 tausaga, inu tele fualaau, faaaluina le tele o mea. Sa ou inu i se ala o pata - ma na sili atu ona lelei loʻu ola maloloina. Faʻafetai i le tama teine ​​na faʻatau faʻatau i luga ole Initaneti. O se mea alofa e faigata ona faʻatau i se fale talavai.

"O se tau taugata"

Na o le pau lava le pusa o le a taugata tele, ae e tatau ona inu 3 fagu e faaleleia atili ai laʻu vaai. I le taimi muamua sa ou le iloa, ae o le pule mo nisi mafuaaga na le fai mai. Na ou faatonuina se pusa e tasi, amata ona ave, faaiu i le vaiaso. Na tatau ona toe faia le poloaiga. O le taimi lenei na ou faatauina ai 2 i le taimi e tasi. E fesoasoani tele, ae ia teu se tupe, e sili atu le aoga e ave ni nai vaega, ae le o le tasi. Le itiiti ifo i luga o le fasi fanua.

"E vave ona afaina ai le '

Mo se taunuuga tumau, ua fautuaina Golubitox mo le 2-4 vaiaso. I le taimi lea, o le tofo o le oloa o se mea sese faʻafefe. E pei ona tusia i iloiloga, e le oona le pata, pe afai e te faʻavaivai malosi i vai. Ae mo se masina atoa, 3 toese i aso taitasi e maua ai le taimi e faʻavaivaia ai. E manaia lelei le galuega - e le toe i ai ni taʻavale.

"E le o teuina mo se taimi umi"

Ou te le manaʻomia le faia o vasega atoa o le tasi ma le afa i le lua masina. Ou te inu Golubitoks mo na o mea e puipuia ai - o oʻu mata e le lava le malosi i le galuega. A maeʻa aso e 10 o le pulega, e masani lava o sina mea laiti e tumau i le fagu. O se mea alofa le sasaa, ae ou te fefe e teu. O tapenapenaga i pepa laupepa e sili atu ona talafeagai.

"E le lapataia e uiga i tau"

Sa ou faatauina ni pepa se 4 o fualaau faasaina - mo le tasi ma le afa masina aʻoaʻoga. E le taugofie, ae na iloa e uiga i se aafiaga lelei, e le o se mea e sili ona lelei. Maua, amata ona inu. Faʻamanatu vave le faʻaleleia atili o le faʻaaliga. Na ou toe foi atu i le saite e faamanino ai mea e ono tutupu mai - ma o loo i ai foi le Golubitoks e tasi e faatauina atu i se tau ... Ma i le taimi e tasi, e 2 taimi le taugofie. Na matua leiloa. E fautuaina e lapatai atu e uiga i lenei mea muamua.

Golubitoks - iloiloga o tagata le fiafia i luga o fesoʻotaʻiga lautele

"Sa ou faatalitali mo le tolu vaiaso"

Ou maʻi i le maʻisuka. I le tausaga ua tuanaʻi, o le tulaga na faʻalauiloaina le leaga. Sa ou taumafai e faapau i lalo i se mea faapipii lanumoana. Golubitoks mai le maʻisuka na lelei le lelei, na lelei lona lagona, o le suka e le oso tele. Ae o le iʻuga na faʻatali i le tolu vaiaso atoa. Na ou manaʻo ia vave ona oʻo mai le aafiaga.

"O le faʻamausali o tagata faʻatau e ofoofogia lava"

E leai ni faitioga e uiga i Golubitoks - faʻaitiitia faʻaitiitia le suka, fesoasoani e faʻamafanafanaina namu, faʻaleleia le vaai ... Ae o tagata e faatauina atu e le sili ona fiafia. E tasi le masina talu ona faʻatau, latou te amata valaʻau ma mafaufau pe na faapefea ona aoga, pe tatau pea ona faʻatonu, pe ou te fia masani i isi oloa ... Faʻafefe.

"O se auala uiga ese o le faaaogaina"

O le togafitiga o le afaina ai o se faagasologa lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae o lapalai e faʻaaogaina i se auala e eseʻese. O le mea moni e tatau ona inu le Golubitoks mai le afaina i totonu, i le taimi muamua na le mautonu. Ma le leai se aoga: i le faaiuga o le kosi, ua le toe i ai le ita, o le tiga na mou ese atoa, o le nofoa na toe maua. Latou te le pepelo i iloiloga.

"Faanatinati ona faʻaaluina"

Ua vaivai laʻu vaai - "itiiti ifo 7". Ou te taliaina Golubitoks, ma i le masina ma le afa 2 diopters ua sili atu ona lelei. O se toe faʻatonuga tele o le tau o le meafaigaluega e tele. E tatau ona fai se fua tele - 3-4 faʻafefe tolu taimi i le aso. Ua maeʻa le fagu, ma e tatau ona e tatalaina se mea fou.

"Na vave ona aliali mai"

Fai mai faatonuga e le mafua ai Golubitoks ona aʻafiaga. Ina ua uma le talosaga, sa i ai sina tamai faasee i luga o loʻu lima - i le aso lona lua. Ou te le iloa le mea e solo. Ia, na vave ona mou atu. Ma a oo mai i le maualuga o le suka, na amata ona mausali i le faaiuga o le vasega, ma ou te lagona lelei.

"Faatasi ai ma le maʻisuka, oe manaʻomia pea se meaai."

O le maʻi suka o se faʻamaʻi e manaʻomia ai se taumafa malosi. Golubitoks e fesoasoani e taofi le suka i se tulaga e masani ai, ae e le mafai ona e teena se meaʻai. E naʻo se meafaigaluega lagolago, e tatau ona pulea e le tagata lava ia.

"O le a le fofoina atoatoa le maʻisuka"

E leai se togafitiga mo le maʻisuka faʻavavega. Ae o Golubitoks o se fualaau faasaina lea e aveesea ai le tele o faaaliga mai fafo ma faailoga o le maʻi. Na ia toe faafoi aʻu i se olaga masani, o nisi taimi ou te 'ai foi i se mea suamalie. Ou te toe faia ia vasega i lea taimi ma lea taimi - i vaitau o 2-3 masina. Lava e faatumauina le aafiaga ma le soifua manuia.

"E faigata ona faʻamaonia fomai"

Laveaʻi tamomoe. Ina ua maeʻa togafitiga masani, sa na o le faamoemoe mo taotoga. Ae na tonu ia te au e muai taumafai i le vaifofo i luga o le ata lanumoana. Na ia taʻu atu i le fomai, ma na amata ona ia talitonu e aua nei talitonu i ni iloiloga i luga o le Initaneti. Talia ina ua uma ona faatauanau e faatalitali mo le 2 vaiaso. Ma e lelei, talu ai ona o le mumū ua mou atu i lenei taimi, o le manaʻoga mo taotoga ua mou atu. Sa ou inu i isi vaiaso e lua, ma o lea na galo ai ia te aʻu mea e afaina ai.

"Sa ou manatu e tatau ona ou tanu"

Sa ou faatauina mai le fualaau faasaina ona o le le lava o le mata. E sili atu le talafeagai le teli i totonu. Na foliga mai o le Golubitox mo mata o loo tautalagia tautala. O se auala uiga ese, aua o le ita ma le toso i luga e tatau ona aveeseina e auala i le lotoifale. E le masani o ia i le faiga o le galuega o le fualaau faasaina, ae na aoga lelei. Ou te le lagona le vaivai i le taimi nei. E leai se lagona o le oneone i mata, e le susulu ma e le afaina.

Tatalo Golubitoks Reviews - Tatalaina poo le Moni?

O suʻesuʻega suʻesuʻega e faʻamaonia ai le aoga o fualaau faasaina ma le moni o iloiloga. Golubitok Naturel e aʻafia ai faʻamatalaga mai fafo ma mafuaʻaga o maʻi o le maʻisuka, totoʻa, toto maualuga. Faʻaleleia le vaʻavaʻai ma faʻafefe le vaivai o le mata. O le sili ona ogaoga o tagi mo otaota: o le le lava o falemaʻi, o le manaʻoga e inu i vasega atoa, gaʻoina (ae le o fafo atu, e pei o fualaau oona). O le lisiina o mea e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

Faʻalogo! Ina ia aua le sola i se mea sese, faatulaga Golubitoks i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Ona e le tatau ona e le fiafia i le fofo.

  • Faʻapitoa: telefaceted action, togafitiga faigofie togafitiga
  • Mea le lelei: e naʻo le faʻatau e mafai ona faʻatauina

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina na o ni iloiloga lelei e uiga i Golubitoksa. O le faavae o lenei tapenapenaga o fua o vine, ma o le mea lea e matua fesoasoani tele ai le aveesea o le tele o faʻamaʻi. Golubitoks o se mea faafomaʻi fou faafomaʻi na fausia e se vaega o fomaʻi taʻitaʻi ma saienitisi mai le salafa o le lalolagi.

Faʻamatalaga i fomaʻi ma isi faʻatau

I le auala, matou te fautuaina oe e faitau i iloiloga o fomaʻi lauiloa ma tagata moni na matou aoina mo oe. Atonu o latou o le a tuleia oe e faia se faaiuga agai i Golubitoksa.

  • Tusi mai le tagata faitau Alina Gurieva: Na toe faafoi laʻu vaai i le Blueberry!
  • Upheart.org: Meaʻai e le o mai na o oe: pe faapefea ona tape le Cholesterol

Golubitoks ua faʻavaeina o ia lava o se fofo lelei ma faigofie, lea e masani lava o se panacea mo le tele o faamai. O lona aoga i le tino atoa e mafua ona o lona tulaga ofoofogia.

O vaega autū o le meafaigaluega

O le tuufaatasiga o le Golubitoks e mataʻutia i lona faigofie ma i le taimi e tutusa lelei ai, aua e paleni lelei ma atoatoa lelei i tagata uma, e aofia ai ma le maʻitaga, tagata e mamaʻi, tagata matutua ma tamaiti.

O vaega ia o le vailaʻau:

  1. Lea ma vine o le lanu. Lauiloa mo o latou aafiaga lelei i luga o le mata ma le retina. E aoina e tagata gaosi nei vine mo le gaosia o fualaau faasaina faapitoa i vaomatua Siberia loloto.
  2. Vai Shungite. Mo se taimi umi na talitonu ai o lona manuia o le talafatu, e toʻatele na latou fai mai e le o ese le vai mai le vai masani. Ae ui i lea, i le taimi nei, ua faamaonia e le fomaʻi le lelei o le faʻaaogaina o le vai shungite. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le tagata maʻi o le a faʻamamafa lona tino ma minerale ma vitamini.
  3. Faanatura masani faalenatura. E leai se isi mea o le a mafai ona e faʻatonuina se oloa faʻapenei ma se foliga tulaga ese, lea o loʻo i ai mea taua e tatau ai mo tagata!
  4. Ascorbic acid. O le mea moni, e mafai ona faʻatau faʻatau i falemaʻi eseese. Ae peitai, o le taimi nei o le tasi ua foia mai maʻi uma ma faʻamaʻi, o lea e te le toe manaʻomia ai se afa o le falemaʻi pe ae lagona le leaga.
  5. Pterostilbene. Na o ni nai mataua o lenei mea, o se vaega o Golubitoksa, aua neʻi faatagaina le faʻavaeina o toto, ma e le o se tala faʻasolopito! E faavae ile fuainumera o fuainumera faafomai, o le aoga o lenei vaega ia te ia lava e le itiiti ifo i le aoga o le aofaiga o tau togafitiga e tolu.
  6. Bioflavonoids. Faʻafetai atu ia i latou, o Golubitox mai le maualuga o le toto maualuga e vave faʻavaveina ai faiga faʻavaomalo o loʻo tutupu i totonu o le tino, faʻapea foi ma le faʻasaina o le mamafa.

Faʻamaumauga lelei, a ea? E le o se mea e ofo ai, o faʻamatalaga lelei o fomaʻi e uiga i Golubitoks o loʻo faʻafefe i luga o le Initaneti, e peiseai mai se cornucopia!

O meatotino lelei o le oloa

O le golubitoks mai le maualuga o le toto maualuga o loʻo i ai le tele o malosiaga faʻalauiloaina. E mafai ona e lagona lelei taunuuga lelei mai le muamua faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le mea sili ona taua o nei:

  1. O fualaau oona mai le maualuga o le toto ma isi faʻamaʻi pipisi, o lea o se vailaʻau taua tele e aoga i le tino atoa.
  2. Golubitoks mai le prostatitis ma isi maʻi e faʻamamāina ai le toto, faʻaleleia lona fatuga, faʻaleleia lelei le lelei.
  3. O fualaau oona mai le maʻisuka ma isi faʻamaʻi e faʻaleleia ai le lelei o vaʻa toto ma faʻaopopo ai le galaʻi ia i latou.
  4. E le gata i lea, o le vailaʻau Golubitoks mo le maualuga o le toto ma le tele o isi mea le fiafia e faʻasaʻo ai le toto i totonu o totoga uma.
  5. O le isi tulaga faʻapitoa o Golubitoks e faasaga i prostatitis ma le ulu tiga o le taofia vave lea o le atinaʻega o faʻafitauli i totonu o le tino o le tagata.
  6. Ma le mea mulimuli, o vailaʻau Golubitoks mo le maʻisuka ma faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa e faʻapupulaina ai le maualuga o le puipuiga o le puipuiga, e mafai ai e se tagata ona puipuia i le toetoe o faʻamaʻi uma, ma faʻamalosia ai le toe faʻafoʻi.

O le mea lea, e mafai ona matou fai atu ma le mautinoa e le gata ina faʻamaloloina le maʻi suka i Golubitoks, ae e faʻateʻaina ai foʻi isi faʻafitauli o lou tino e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le a le tele ma le mea e faʻatau ai?

O le a le tau o Golubitoks pe afai e fesoasoani lelei mai toetoe o faʻamaʻi uma? E le tatau ona e manatu o le tau o lenei vaifofo o le faitau miliona: o fualaau e tau na o le 990 rupu. E le gata i lea, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia (o le mea lea o loʻo i ai) o nisi taimi e le maua ai ni faʻaletupe ma faʻalauteleina faʻalapotopotoga e mafai ai e oe ona faʻatau le fualaau faasaina e taugofie.

O fea e faʻatau ai Golubitoks? Ae paga lea, e le mafai ona faatauina le oloa i le fale talavai.Ae ui i lea, aua e te le fiafia e uiga i lenei mea: e mafai ona e faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Mafaufau i nisi auiliiliga o fesili ile auala e faatau ai Golubitoks. O lenei faʻatinoga e faʻatino i nisi o laasaga faigofie:

  1. Asiasi i le 'upega tafaʻilagi aloaia (iinei o le), pe mafai ona e faʻatonuina le mea faigaluega.
  2. Filifili numera manaomia o afifi. O le tele o iloiloga o Golubitoks o loʻo taʻu mai ai e sili atu le vave faʻaaogaina o le lua i le tolu pepa o fualaau faasaina.
  3. Tuʻu faʻamatalaga e uiga i le tuatusi faʻapipiʻi: e mafai e le tagata gasegase ona faʻatonu togafitiga i le fale, i le galuega pe filifili le ofisa pito lata ane.
  4. Fuafua i luga o le totogiina: i tinoitupe poʻo le pepa aitalafu, ao le i tuʻuina atu pe vave loa ona mauaina oloa.
  5. Pe a fai se faʻatauga, e mafai foʻi ona e faʻatali faʻatusa mo le isi faʻasalalauga poʻo le faʻatau atu e faʻatau ai lenei vailaʻau faʻatau nai lo le faʻaaliga folafolaina.

O pusa taʻitasi o Golubitoks o loʻo tuʻuina atu ma faʻamatalaga faapitoa mo le faʻaaoga, o aiaiga autu e mafai ona e maua i lalo. E tusa lava po o le a le mea e faʻalavelave ai ia oe (mata o le mata, faʻafefe o le mamafa poʻo isi faʻafitauli), o le togafitiga masani e tutusa lava:

  1. E tatau ona togi 2-3 pa'ū i le 100 ml o le vai i le taeao, aoauli ma le afiafi ma inuina le fualaau faasaina ao lei 'ai.
  2. O le togafitiga e 1-2 masina. O ai e manatu e le mafai ona toe faʻaleleia i se taimi puupuu, i le faaiuga o le tofiga o le a ia vaai mo ia lava e le o se tala fatu lenei! I le averesi, e lua afifi o fualaau faasaina e ave i luga lenei vaitaimi.
  3. Ua faailoa mai e le gaosiga o Golubitoks ua tuufaatasia ma isi vailaau, o lea e le mafai ai ona e popole i le tuufaatasia o nei mataua faatasi ai ma isi mea na faatonuina atu ia te oe.
  4. Tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matua e manaʻomia le faʻaititia o le aofaʻi o fualaau faasaina i le afa, talu ai ona tele lona faʻaogaina e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga leaga mo le tino le malosi.

Ia, o lenei ua e iloa le auala e ave ai le fofo.

Golubitoks e pa'ū mai le maʻisuka o se oloa sili ona lauiloa, lea e tele naua ma e masani ona faʻatau. O le mea lea, e ono tulaʻi mai se mea e tupu pe a alu ese atu le tagata faʻatau mai lenei meafaigaluega. Matou te fautua atu e te le faʻatali mo se faʻasalaga fou o oloa ma faʻalogo i mea tutusa Golubitoks mai le mea lava e tasi:

  1. ReCardio Faʻasoifua Rusia mo le maualuga o le toto. O faʻamatalaga lata mai e uiga i ReCardio e taʻu mai e fesoasoani tele i se taimi puupuu - i totonu o le vaiaso.
  2. Hypertononium. O se fofo sili ona lelei mo le maualuga o le toto. E le vaivai nai lo Golubitoks, lea e aofia ai le sipuni ata.
  3. DiaNot. O se vailaʻau o loʻo faʻapipiʻiina ai le faamanuiaga ma se mamana malosi i totonu lea e fesoasoani i le faʻamaʻiina o le maʻisuka. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia (o le mea lenei) o lenei mea faigaluega faʻapipiʻi faʻaleleia ma faʻatau.
  4. Eye Plus. Atoatoa mo le toe faʻaleleia o le vaʻai, faʻafefe ese le vevesi mai mata. O le tau i le sapalai e tusa ma le afe rubles. Peitai, matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le faʻaaogaina o Golubitoks e sili atu ona aoga.

I le taimi nei ua i ai ituaiga uma o togafitiga mo faʻamaʻi eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o mata e toe faʻafoʻi mata, ma o fualaau faʻapitoa e mafua ai le toto maualuga. Ae ui i lea, o vailaau Golubitoks i le tele o taimi e sili atu nai lo nei tupe uma i lona aoga ma lona lelei ona o le mea moni o se vailaʻau masani.

Ae e te leʻi amata faitauina ni iloiloga moni e uiga i Golubitoksa, matou te fautuaina oe e faamasani i manatu o fomaʻi ma tagata tomai faapitoa:

  1. Kerensky Gennady, o se fomaʻi e 20 tausaga o lona poto masani, 6 Falemai o le Itumalo Tyumen: "Ou te maua pea lava pea faamatalaga e faapea o Golubitoks o se paga. O le mea moni, i le taimi muamua e foliga mai o le fofo e le mafai ona faʻamalolo mea uma i le taimi e tasi. O aʻu foi, sa ou masalosalo muamua, aua na ou faalogo i le tele o mea leaga e uiga i oloa a Sasher Med. Ae ui i lea, Golubitoks na mulimuli ane fesoasoani ia te au i le tele o au. Ou te aoteleina o se fomai: o se vailaau faamaonia, e tatau ona tatou aveina. "
  2. Dmitry Zhdanov, sui ole fomai suʻesuʻe, St. Petersburg: "Ioe, mai lea taimi i lea taimi e iai ni faamatalaga le lelei e uiga i lenei fualaau faasaina. O le mea moni, o nei iloiloga le lelei e tusia e tagata tauva, ma e le manaʻomia ona latou talitonu. Ioe, e le mafai ona faatauina le vailaʻau i falemaʻi, ma le tele o tau o Golubitoks, pe o le a le tele o Rusia e le maua i le aso, ae e le o lona uiga o le fofo o le teteʻa! E le taugata tele, ae i le taimi lava e tasi le lelei. O le faʻataʻitaʻiga a loʻu tinā o lana tane, o se faʻataʻitaʻiga, na faʻamaloloina le foma. "
  3. Lyudmila Ivanovna Sobakina, polofesa, faiaoga i le aʻoga: "A o matou talatalanoa ma aʻu uo i se fesili vevela (Golubitoks o se teteʻa poo le moni), na ou faailoa atu le manatu e aoga, pe a uma. O le mea moni, na ou vaʻai i tagata o loʻo tago i lenei fualaau faasaina, ma le faʻaleleia o lo latou soifua maloloina, ma e le o ese mai ia te au. Ma le lona lua, ou te faʻatonu ia te au lava ia, pei o le tele o fomaʻi i la matou aʻoga. "

O le mea lea, o iloiloga e uiga i Golubitoks mo le vaʻaia ma le faʻaumatia o faʻamaʻi eseese i le fomaʻi e lelei tele. E le gata i lea, i faʻamatalaga e le o lomia iinei, latou te faʻamaonia foi vaega o aofia ai i le tuufaatasiga ma maitauina e le o le mea e faʻaaogaina ai le mea na fai ma vaisu.

O a mea o fai mai ai tagata faatau?

O mea nei e masani ona tusia e tagata faʻatau masani e uiga i le fualaau oona Golubitoks, ua uma ona latou togafitia o latou maʻi eseese ma lana fesoasoani:

  1. Yaroslav Chesky, tagata fai pisinisi: "Faʻafetai mo faʻamatalaga vavalalata, ae na fesoasoani Golubitok ia te aʻu i le tele o le afaina, e ui lava na ou mafatia i lenei maʻi le lelei mo le silia ma le tausaga. I le taimi muamua, sa ou manatu o se mea leaga, ae peitai, ina ua ou asiasi atu i le nofoaga aloaia (iinei o le) ma ia mautinoa o mea uma sa saogalemu ma e leai ni iloiloga le lelei, sa ou faatonuina ma le filemu ni pusa se lua. E pei ona i ai, e le o se mea le aoga. "
  2. Sergei Maslyukov, o se faiaoga aoga: "Na ou lavea faafuasei i ana analogues i luga o le Initoneti, ae i le avea ai ma se tagata na masani ona tilotilo i le aʻa, na vave ona ou aoaoina le fofo lava ia. Na foliga mai e fesoasoani tele i mata, faʻamalolo le maʻisuka. O ai isi mai tagata Rusia e mafai ona mitamita i le lelei o a latou oloa? Seʻi vagana ai lenei, atonu e leai. Sa ou faatauina se afifi mo le toe faaleleia lautele, ou te lagona le manaia. "
  3. Tatyana Ivanovna Tishchenko, tausitusi: "I le taimi muamua sa ou maasiasi e le mafai ona faatauina le vailaʻau o le Golubitoks i se fale talavai. Ae ui i lea, ona taʻu mai lea e loʻu tuafafine ia te au le auala e faia ai le poloaiga, ma e aunoa ma ni faafitauli ma se faafitauli (ma na saʻo le saʻolotoga i le falemautotogi) na avea aʻu ma tagata fiafia i lenei vailaau. Na toe foi atu le malosi i le masani, fia faaleleia, ma le fomaʻi umi umi na taofia le faalavelave. "
  4. Belova Julia, tagata faufautua: "Sa ou matua le mautonu ma ou le malamalama pe faapefea ona ave le fualaau faasaina, aua o le tasi, mo se faataitaiga, faitioga o mata, o le lona lua o le afaina, o lona tolu o le mamafa. E foliga mai e manaʻomia e tagata uma ona togafitia tutusa - na ona inu i totonu, ma e manaia! Mo se faʻataʻitaʻiga, sa ou togafitia se ulutala, fufulu le ate ma fatuga, lafo ese le 13 kilokalama! Ou te fautuaina tagata uma i lenei fofo. "

O lauulu matagofie o Golubitoks mo le vaʻai, mai le maualuga o le toto maualuga ma le faʻaleleia atili o le malosi e matua taua lava le faʻatau. I le faia o le faʻatauga o le oloa, o le ae fasiotia ni manulele e tasi ma le maa e tasi: tuliesea uma soresi tuai, lafo uma vailaʻau mai le fale e le tatau ai, taofi le alu i le falemaʻi ma fafagaina le au fomaʻi e aunoa ma se taimi, ma o le a le manaʻomia foi ona asiasi i falemaʻi ma fomaʻi taugata. Oe lava oe o le a avea oe ma se tagata soifua maloloina ma fiafia, manava manaia ma ola e aunoa ma faʻamaʻi!

Faʻamatalaga i fomaʻi ma isi faʻatau

I le auala, matou te fautuaina oe e faitau i iloiloga o fomaʻi lauiloa ma tagata moni na matou aoina mo oe. Atonu o latou o le a tuleia oe e faia se faaiuga agai i Golubitoksa.

  • Tusi mai le tagata faitau Alina Gurieva: Na toe faafoi laʻu vaai i le Blueberry!
  • Upheart.org: Meaʻai e le o mai na o oe: pe faapefea ona tape le Cholesterol

O fea e faʻatau ai?

Manatua. E te le mauaina le oloa i se fale talavai poʻo se faleoloa. O le faʻatau fualaau muamua e mafai ona faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa! Faʻafetai i lenei mea, o le kamupani e siakiina pea le tulaga lelei o le oloa, lona tau ma, ioe, iloiloga a tagata faatau.

O le faʻatatauga o faʻatauga e le tele se taimi e te faʻaaluina. Faʻatoa faʻatumu le pepa faʻatumu ma faʻatali mo lau lisi.

Upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa!

Golubitoks o se vailaʻau lautele e faʻaleleia ai le soifua maloloina-faʻaaogaina e faʻamalolo ai faʻamaoniga o le maualuga o le toto.i ai le tele o mea aoga mo le tino. I lenei tusiga, o le a tatou iloiloina faatonuga mo le faʻaaogaina, toe iloiloga e uiga i le fualaau faasaina, saili po o le a le tele o tau, ma talanoa e uiga i ona uiga tutusa.

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o le taofiofi - o se mea lanu moana lanu moana e pei o laulaʻau. O le mea autu o se vaega o le vailaau oona o se vailaau lanu moana. E faʻafetai i lenei mea o le vailaau faʻasaina e tele naua mea aoga.

O le a le mea uiga ese o Golubitoks

E tusa ai ma tagata atamamai, o le tulaga ese o le vailaau oona o loo taoto i vaega autu - mea aogaaoga mo soʻo se tino o le tagata:

  • Tele Vitamini
  • Matagofie,
  • Antioxidants
  • Minerale tuufaatasia.

Ona o le taumafaina o nei vaega, o le tulaga atoa o le soifua maloloina ua faaleleia atili. I le faaopoopo atu ia i latou, o le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le shungite lauiloa, lea e tautaua mo lona aafiaga o le tuai.

Faʻalogo lelei! I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o faamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Golubitoks (faatonuga mo le faaaogaina, tau, iloiloga, mea e tutusa ai, tuufaatasiga ma sili atu). E na o faʻavae mautinoa o faʻamatalaga e tatau ona faʻatuatuaina.

O faʻamaumauga e sili ona faʻatuatuaina i luga o le faʻatagaina e mafai ona maua i le faʻatalanoaga a le fomaʻi.

Faamalologa o meatotino ma le tuufaatasiga o pa'ū. O le a le fofo mo le toto maualuga

Ona o le i ai o se faʻalavelave o mea paleni, o le vailaʻau e ese mai i mea uma e tutusa, o le mea lea, ua maua ai le lauiloa tele i tagata, ma ua manatu le toatele e avea ma vavega.

O le tuufaatasiga e aofia ai vaega nei:

    Blueberries (suʻega) - o loʻo faʻaalia e le maualuga aupito maualuga o vitamini aoga ma vailaʻau e fesoasoani i le vaevaeina o toxins faʻaopoopoga, o le cholesterol deposits, sosoʻo gaʻo i le tino. O lenei vaega e fesoasoani i le faʻaumatia o toxins, faʻaleleia faiga faʻava-o-tino, ma faʻapupulaina ai foi le faagasologa o le toe faʻafouina o le tino.

Faʻaaogaina o mea totino o laumei. Faʻavae

  • Laina lanu (kopi) ua taʻua o se fualaau faʻamaʻi masani lea e mafai ona tau ai faʻamaʻi ma faʻamaʻi. Faafetai i lenei vaega, o Golubitox e aoga i togafitiga o prostatitis.
  • Vitamin faʻalavelave (A, B, C, E), lea e fausiaina ai le tino, lea e fesoasoani i le faʻaleleia atili o faiga faʻafouina i totonu o siama.
  • Fualaau suamalie e faatatau i antioxidants o le natura moni. E manaʻomia e le tino mo le galuega atoa, ma fesoasoani e toe faʻafouina le malosi, faʻafouina le malosi. Ona o le aʻafiaga o lenei vaega, o le maualuga o le gaioiga a le tino e faʻatuputeleina ai.
  • Flavonoids aoga aoga i luga o metabolic processes, fesoasoani e faamama le tino o toso ma toxins faatupulaia, cholesterol. Ona o le taumafaina o lenei vailaau, ua matua faateleina le puipuiga o siama. E faʻapena foi i faʻatasi ma isi vaega o le vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia o le pa'ū lautele.
  • I le faʻaopoopoga i meatotino e faʻamalolo ai le lisi, o Golubitoks o se meafaigaluega malosi i le tau faasaga i le maualuga maualuga, e pei ona faʻaalia i faatonuga mo le faʻaaogaina. Tau faʻatusatusa i paaga, e taugofie, taugofie. E tele ni iloiloga lelei mai tagata gasegase ile Initaneti, lea e faamaonia ai le lelei o le fualaau faasaina i le tau faasaga i le maualuga o le toto.

    O vaega ua lisiina i se galuega faigata ma se maualuga maualuga o le lelei e aafia ai le totoga ma le fatu. O lenei gaioiga e aofia ai e le gata i le faʻaitiitia ma le faʻamautuina o le mamafa, ae faʻapea foi i le puipuia o le atinaʻe mulimuli ane o sea togafitiga.

    E faapefea ona faʻaoga le meafaigaluega mo le faʻamautuina o le toto toto Golubitoks

    O le maualuga o le maualuga ole malosi ole tino ole tino.O le mea lea, e le mafai ona le amanaʻia ona uiga.

    E taua le iloa o mea o loʻo mulimuli mai o loʻo aʻafia ai le tele o le maualuga o le toto maualuga:

    • Tulaga maualuga o le atiaʻe o faʻamaʻi pipisi o le cardiovascular e pei o le stroke ma le fatu fatu,
    • O le tulaga o le faʻaleagaina o vaʻa toto i le maualuga o le mamafa,
    • Pulu toto,
    • Lagonaina o le maʻi, e mafua ai le vevela, tiga matuitui,
    • Le atinaʻeina o veins varicose.

    O le mea e masani ai, o le vailaʻau e fesoasoani i le maualuga o le toto, ae o loʻo faʻaaogaina foi i le togafitiga o le tele o isi faʻamaʻi.

    E tusa ai ma le kamupanī, o le meafaigaluega e faʻamalosia lelei ai le faʻamaʻi ma e fesoasoani i le faʻamalosia atoa o le tino.

    O fualaau faasaina e iai na aafiaga i luga o le tino:

    1. E i ai se lagona filemu i le galuega a le loto, o lona uiga e faaitiitia ai le tele o taimi o feteenaʻiga ma faaitiitia ai le sese,
    2. Faʻaleleia togafitiga faʻasolosolo i le cardiovascular system,
    3. E taofia le atinaʻe o le atherosclerosis, e ala i le saofaga i le aveeseina o mea leaga mai le toto,
    4. E faʻamaeʻaina ai le popole ma le alofa faʻapitoa, lea e fesoasoani e faʻamalo ai spasma,
    5. Faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o se faʻalavelave maualuga,
    6. Faʻaitiitia le lamatiaga o migraines,
    7. Faʻafeiloaʻi o le ulu tiga.

    Faʻalogo lelei! O le fualaau faasaina e aveesea ai le aofai o cholesterol mai le toto, ma o lenei mea e mafai ai ona e teuina laula, capillaries ma veins maloloina mo se taimi umi.

    Faʻaaliga - o ai o le a aoga le fualaau faasaina

    E ui lava i iloiloga lelei ma faʻamaonia le lelei i le tau faasaga i le maualuga o le toto, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i le tulaga o togafitiga o isi faʻamaʻi.

    O mea sili ona aoga o le aoga o fualaau faasaina Golubitoks mo le tino

    E fesoasoani tele i le togafitia o faʻamaʻi nei:

    • ituaiga eseese o parasite o loʻo ola i le tino o le tagata (lipworms, paʻu, lapotopoto),
    • osteochondrosis,
    • mala
    • afaina o le autoimmune
    • afaina
    • ituaiga paʻu o le paʻu
    • faafitauli i le gastrointestinal tract,
    • faʻamaʻi o le tino.

    I le faʻaopopo atu i nei faʻamaʻi, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le togafitia o le maʻisuka, gasegase, prostatitis, faʻamaʻi e fesoʻotai ma le faaletonu o le vaai.

    Manatu o fomai i le aoga o fualaau faasaina: o se vailaau poʻo se teteʻa?

    E pei ona e iloa, e tele taimi e maua ai fualaau faʻatau i le fale talavai e le maua ai ni iuga. O le vailaʻau o le Golubitoks na faʻaalia i luga o le maketi talu ai nei, o lea e le tele ai manatu ma iloiloga a le fomaʻi e uiga i lona faʻaaoga ma le aoga.

    Ae peitaʻi, afai tatou te iloiloina suʻesuʻega o loʻo i ai nei a fomaʻi, e mafai ona tatou faʻamaonia o le meafaigaluega e feteenai i le aoga. Fai mai fomaʻi e faapea, o le tuufaatasiga ei ai sona aafiaga lelei i le tino, ao isi e talitonu i le le aoga o le Golubitoksa.

    Toe iloiloga moni o fualaau faasaina i luga o le Initaneti: o se toe iloiloga

    E tele naua iloiloga ma feteenaʻi. O faʻamaʻi e liliu ai tagata i Golubitoks e eseese foi. O se tasi e lagona le fesoasoani tele pe a uma ona ia tago i le fualaau faasaina, ma o se tasi e ese mai ai, e sili atu lona maʻi.

    Ioe o le mea lea, e matua faigata lava ona talanoa e uiga i le lelei o fualaau faasaina, e faavae i luga o iloiloga. I le uma, o meaola uma e tulaga ese.

    Analogues o fualaau faasaina ma o latou tau

    O fualaau oona o le a tutusa ma le tuufaatasiga ma le aafiaga e le oi ai. E mafai ona maua ni analogues o le ai ai se aafiaga talitutusa, ae na o le latou tuufaatasiga o le ai ai vailaau. Mafaufau i se laulau faʻatusatusa mo Golubitoks ma analogues o vailaʻau faʻasolo.

    Golubitoks (faatonuga mo le faʻaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa e talanoaina i luga)Analogs o vailaʻau faʻasolo
    FaʻaaogainaPills e manaʻomia ona fufuluina i le vai, o nisi taimi e mafua ai nisi faʻafitauli
    Leai aʻafiaga ituO le faʻaaliga o se itu, faʻaalia e pei o ulu o le ulu, o le gasea, rashes
    Na o mea masani e aofia aiO le tuufaatasiga e aofia ai naʻo vaega o vailaʻau

    O le fualaau faasaina e aoga tele mo le faaleleia atili o le soifua maloloina i le matua.

    O le tau o analogues e sili atu le maualuga, ae e le o lona uiga latou te sili atu. E taua le filifilia o se sauniuniga masani masani.

    Golubitoks, e ui lava o se fualaau fou, ae ua mafai ona manumalo i le taliaina o le tele o tagata loto faafetai. Muamua, o le fualaau oona e faʻaaogaina e togafitia ai le maualuga. Ae faʻapea foi le manuia o le faʻafefea fesoasoani i togafitiga o le tele o isi faʻamaʻi.

    Se vailaau lelei poʻo se isi teteʻa?

    O le toʻatele o tagata e mafaufau i lona aoga ao leʻi faʻatau se vailaʻau. I le tulaga o le Golubitoks, o le aoga na faamaonia e le gata i iloiloga o maʻi, ae faapea foi i suesuega talafeagai.

    E tusa ai ma a latou taunuʻuga, na maua ai le maʻisuka, o le toto maualalo o le suka e faʻaitiitia, faʻaleleia le vaaia o meaʻai, togafitiga lelei o le afaina, prostatitis, ma isi. E faʻapefea ona gaoioi Golubitoks, tusa pe saʻo pe o le isi foi, o le a taʻu mai ai le iloiloga o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase.

    Tala faʻamatalaga e uiga i aoga o fualaau faasaina Golubitoks:

    Le manatu o tagata tomai faapitoa

    O le tele o fomaʻi ua latou fetaiaʻi ma Golubitoks i la latou masaniga ma finau e mafai e le vailaʻau ona faʻaleleia le togafitiga o fualaau faʻasaina ma sui vailaʻau.

    O se tasi o aʻu maʻi na taʻu mai ia te au e uiga i le fualaau faasaina. Fai mai a ia, na mafai e le Golubitoksa ona faʻamalolo le afaina. Sa ou le masalosalo i ana upu, ae sa ou filifili e faamasani i le vailaau. Sa ou fiafia i le tuufaatasiga o le faaopoopo meaʻai ma o lea na amata ai ona ou fautuaina i oʻu tagata gasegase. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fualaau faasaina, e le gata ina mafai ona e fesoasoani i le tino e faʻaumatia faʻamaʻi, ae ia faʻaleleia atili lona soifua maloloina i le faʻalavelave.

    Igor Ivanov, failautusi, 20 tausaga le poto masani

    Ou te fautua atu le fualaau oona Golubitoks ma le toto maualuga i tagata matutua. Ou te fiafia i le mea moni e faapea, o fualaau e le maua ai ni aafiaga le talafeagai ma e le afaina ai le tino, e le pei o le tele o fualaau faasaina.

    Inna Taran, fomaʻi, poto masani 8 tausaga

    Golubitoks o se vailaau lelei ma se mea tulagaese. O le mafuaaga lena ou te faatonuina ai o se sui o sui mo osofaʻiga manumalo. Faatasi ai ma le fesoasoani a biooryitives, o le faagasologa o le aveesea o anufe mai le tino ua matua faatelevave. Talu ai ona e le mafai e le fualaau faasaina ona faʻafefe le oti o anufe, o le puleaina o le igoa o le tusi o se mea e tatau ai.

    Andrey Aromev, parasitologist, 13 tausaga le poto masani

    Manatu o maʻi

    O tagata maʻi o loʻo tagofia le vailaau faʻatele e saofagā i iloiloga o Golubitoks. E i ai uma uiga lelei ma manatu le lelei, e ui lava o le sea o le vaega mulimuli e laʻititi.

    Ou te fiafia i le aoga o Golubitoksa. Ou te aveina i le tuufaatasiga o togafitiga mo le vevela o psoriasis. Faafetai i lenei fualaau faasaina, ua mafai ai ona ou maua le faamagaloga vave vave. E le gata i lea, a maeʻa togafitiga, o le tulaga o lau lauulu ma fao ua sili ona lelei.

    Irina Linar, 29 tausaga

    Golubitoks na fautua mai ia te aʻu e se uo ina ua ou faitio e le mafai ona ou tauivi mamafa mamafa. Talu ai ona o le fualaau faasaina ua vave ona aveesea le toxins ma le cholesterol mai le toto, na mafai ai ona ou faaitiitia le mamafa o le tino i le 10 kilokalama. Ae, e le o se faasalalauga faavavega, o lea ou te masani ai ona ou alu i totonu mo taaloga ma tausisi i se meaai.

    Anna Parkhomenko, 36 tausaga

    Ou te iloa o nei lanu moana e i ai se aafiaga lelei i luga o mata. Ae ou te le maua le avanoa e ai ai lenei fua ile taimi atoa. Ma o lea na ou maua ai se isi mea - Golubitoks. Faʻafetai i lenei vailaʻau, o laʻu vaaiga mamao e le o pa'ū mo le tele o tausaga, e ui o le mea moni e masani ona ou galue i se komepiuta.

    Ivan Andreev, 39 tausaga

    Talu ai ou te galue o se loli, o laʻu ola feusuaiga e le o mausali. O le mafuaʻaga lea na masani ai ona ou matauina le gaioiga o le gasegase i le prostate. I le aluga o taimi, na amata ona ou maitauina se mea e le mafai ona faia. Seia ou alu i lenei faafitauli, ou te lei faalogo e uiga i Golubitoks ma ou te le iloa pe o le a. Sa fautuaina au e se uo. Ina ua maeʻa le masina, sa ou matauina ua sili atu le alualu i luma o loʻu soifua maloloina. O vailaau na fesoasoani ia te aʻu, o lea ou te fautuaina ai aʻu uo uma.

    Anton Lisoy, 46

    Na fautuaina mai aʻu e se uo i le fualaau faasaina. Na ia fai mai o le a ia fesoasoani e foia faafitauli ma le gafatia. Na fesoasoani ia Golubitoks ia te ia. O lea - o lenei fesoasoani faaopoopo na le fesoasoani ia te au. I loʻu manatu, o le teteʻa lea mo nai mea faigofie. Ae o se sui mo vitamini - o le a faia. Ae e le mafai ona togafitia faʻamaʻi moni i vitamini.

    Sergey Chaushev, 52 tausaga

    Tuua Lau Faamatalaga