Suauu-lowering tablets Faʻamatalaga: gaioiga faʻasolosolo ma faatonuga mo le faʻaaogaina

O le maʻisuka e maua ai e tagata le tele o faafitauli. Ae paga lea, e matua le mafaamatalaina lava.

O le mea lea, e toʻatele tagata gasegase e liliu atu i fomaʻi ina ia fesoasoani i le faʻaleleia atili o latou soifua maloloina ma le fesoasoani o fualaau faʻapitoa.

O fualaau sili ona aoga i le puleaina o faʻaaliga o le maʻisuka o mea ia e mafai ona faʻaitiitia le kulukose i le toto o le tagata.

O lea meafaigaluega o le Metuau, o faatonuga ia e faʻamatala auiliiliina ai faʻamatalaga mo le faʻaaogaina, tuufaatasiga, faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu. E mafai ona e faamasani i lenei faʻamatalaga i lenei tusiga.

Faiga faʻapolopolo

O loʻo maua i totonu o laupepa e ufiufi ma se pa puipui. O le tasi o le malulu e aofia ai papa e sefulu. Ae o le tasi pusa e mafai ona aofia ai ni mea se tolu pe tusa foi ma sefululua o papa. O le vailaʻau e pei o le: 500 mg, 850 mg ma le 1000 mg.

Pulu fuatini 1000 mg

O le elemene malosi o le metformin hydrochloride. I le faaopoopo atu i ai, o loʻo i ai i totonu o pepa le hypromelilose, povidone ma le magnesium stearate. O le tuufaatasiga o le membrane e aofia ai le hypromelilose, macrogol, faapea le dioxide.

Faʻataʻitaʻiga

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O lenei fualaau faasaina o se vailaau faʻapitoa o le hypoglycemic, lea e faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala.

Mo tagata mamaʻi e iai ituaiga o maʻisuka eseese, e fesoasoani le Metommma i le suʻeina o le suka e ala i le taofiofia o le gluconeogenesis i le manava i fafo, e faʻaitiitia ai le faʻafefe o le kulukose mai le mea o loʻo i ai meaʻai ma faʻalauteleina lona gaioiga i totonu o masini o totoga e ala i le faʻalauteleina o latou lagona i le hormone pancreatic.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau faasaina ua taʻua o le Metopsmma 850 o loʻo taʻu mai ai e le faʻaleleia le faʻamalosi ile inisalini e ala i vela pancreatic ma e le afaina ai ni mea e le masani ai ma le le manaʻomia. O lenei vailaʻau e mafai foi ona aafia ai le metabolism.

Faʻamatalaga faapitoa


A o togafitiga i lenei fualaau faasaina, e tatau ona mataitu le faatinoga ma le gaioiga o fatugaʻo.

E taua tele pe tusa o le faalua i le tausaga ona faia le filifiliga o lactate i le plasma.

Afai e televave le atinaʻe o le acidic lactic, ona tatau loa lea ona faʻamaeʻa vave togafitiga. E le fautuaina e faʻaoga mo faʻamaʻi pipisi, manua ma le lamatiaga o le faʻamala.

Faatasi ai ma togafitiga faʻafefiloi e faʻaaoga ai sulfonylureas, e tatau ona faʻamautinoa le mataituina lelei o suiga ile maualuga o suka.

Afai o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina 1000 i le tau maualalo e le o aofia ai faʻamatalaga e uiga i lau maʻi, e le tatau ona e lamatia ma amata ona ave. Aʻo leʻi amataina togafitiga i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa e faʻaesea le tupuga o aʻafiaga matuia i taimi o faʻaaogaina.

Metotia o le talosaga


E tatau ona e naʻo totonu o le taimi o taumafa pe a maeʻa.

O gasegase e le maua le inisalini taua e tatau ona ave pe a ma le lua papa faalua i le aso mo aso muamua e tolu.

E mafai foi ona e taumafai e amata le ave tasi o le papa (500 mg) faatolu i le aso, faatasi ai ma se isi faʻaopoopoga o le faalua. Mai le aso lona fa seia oʻo i le faaiuga o le vaiaso lona lua o le pulega, e tatau ona e ave ni papamaa se lua ma se fua o le 500 mg i le taimi faʻatolu i le aso.

A uma ona pasia le lua vaiaso mai le taimi nei, e mafai ona toe faʻaitiitia le fualaau, ma mafaufau i le pasene o le kulukose i le toto ma le urine. Ole fua ole tausiga e tusa ma le 2 g i le aso. Afai e maua e le tagata maʻi le inisalini i se fualaau o le itiiti ifo i le 40 iunite, o le fualaau o lenei vailaʻau i aso taitasi e tumau pea.

Pe a ave le inisalini, e taua tele le faʻaitiitia o lona fua. Afai o le inisalini e sili atu ma le 40 iunite. i le aso, o le faʻaaogaina o fualaau e taʻua o le Metokone ma le faʻaitiitia malie o le fua o le hormone pancreatic e manaʻomia ai le faʻaeteete tele ma o le mea lea e tatau ona faia i na o le fomaʻi talafeagai.

Contraindications

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau oona, ole tau e mafai ona maua i totonu o soʻo se fale talavai, o loʻo aofia ai faʻasalaga nei:

  • faʻaleagaina o le myocardial
  • le faʻamaoniaina o soliga o le masani o gaioioiga o totoga o le tino fiafia,
  • le lava atoatoa o totoga o le tino ma le manava,
  • ketoacidosis, precoma ma coma,
  • le atoatoa o le toto toto i vaʻa o le faiʻai,
  • faʻamaʻi
  • lactic acidosis,
  • o le ava malosi
  • ava malosi,
  • maualuga le maaleale i vaega taʻitasi o le vailaau faʻasaina, aemaise lava i le mea galue malosi,
  • maʻitaga
  • susu.

E le fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata o loʻo iai i le vaega o tagata e sili atu i le onosefulu tausaga le matua o loʻo faia galuega mamafa mamafa, e manaʻomia ai le tele o le malosi. E le gata i lea, o le meafaigaluega e mafai ona faʻaosofia le puleaina o felauaiga ma faʻalavelave faʻapitoa, talu ai ona faʻaitiitia ai le gauai atu o le mafaufau. O le mea lea, i le vaitau o togafitiga e sili atu ona lelei le le tuʻuina o lou ola ma olaga o isi tagata i se tulaga lamatia. Ina ia faia lenei mea, faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o le taavale i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau.

Faʻaiʻuga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Metomame 1000 e lapatai mai ai o tulaga nei e mafai:

  • taoto ma vili
  • o le mea e taʻua o le "togafiti" i totonu o le vavau,
  • leai se manaʻo
  • dyspepsia
  • afaina ma tiga i totonu,
  • lactic acidosis,
  • moe
  • hypovitaminosis B12,
  • faʻaitiitia le toto maualuga
  • le maalili,
  • paʻu o le paʻu e tupu i le taimi o se faʻafefe faʻafefe.

Aʻo leʻi amataina le togafitiga ma Metopsmma, lea e mafai ona faʻatau i se tau taugofie, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa ia faatonuga mo le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation


Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Metopsmma ua taʻu mai ai e matua faʻasaina ona faʻaaogaina i taimi o gaioiga ma le lactation.

O le vaitaimi o le fuafuaina o le maʻitaga e tatau foi ona i ai le gauai faapitoa.

I le taimi lea, afai o le tagata gasegase e ave le fualaau faasaina, e tatau ona taofi vave ma togafitiga ma le hormone o le pancreas e tatau ona faʻatulagaina.

E taua tele le logoina o le fomai i le tulaga o le maitaga. Tina ma pepe e tatau ona mataituina. I le taimi nei, e le o iloa pe o le mea galue malosi o le vailaau faʻasaina ua faʻateleina faatasi ma susu susu pe leai. O le mea lea, afai e popole lelei le tina i le soifua maloloina o lana pepe, o le faʻaaogaina o laupepa e tatau ona faamutaina ao faagasolo le susu.

Faʻasalaga


O loʻo iai nei faʻamaumauga o le faʻalavelave faʻatasi ma lenei vailaʻau. O se tasi o faailoga o le lactic acidosis.

O le togafitiga o lenei mea faʻalavelave e aofia ai le maeʻa maeʻa o le ave o pepa, faʻamaʻiloga ma togafitiga faʻapitoa.

O le mafuaaga o le faateleina o le faaputuga o le kulimi lactic i totonu o le tino atonu o le tuufaatasia o le fualaau faasaina ona o le gaioiga masani o gaioiga masani. O le vave ma le maofa o faailoga o le lactic acidosis o le faatosinaga lea i le vomit, manava, o le pa'ū o le vevela o le tino, tiga e le mafuatiaina i totonu o le manava ma maso, o le manava vave, le mautonu o le mafaufau ma, o se taunuuga, coma.

E taua le maitauina o le maualuga o le Metomota 1000 e mafai ona oʻo atu ai i se maliu e lei mafaufauina. O le mea lea, e tatau i le fomaʻi ona matua faʻaeteete pe a tusia se fuafuaga mo le tagofia o fualaau faasaina ma fuafua le suʻega i se mataupu faapitoa.

Faʻatasi ma isi vailaʻau


I le taimi nei, o loʻo i ai faʻapotopotoga e le fautuaina e faʻaaoga.

O se tuufaatasiga o Metopomma faatasi ai ma Danazole, vailaʻau oona, o le chlorpromazine ma isi mea faapena e le o se mea e manaʻomia.

A faʻaaogaina i le antipsychotics ma pe a uma ona faalēaogāina, e tatau ona faʻasaʻo le fua ole dose ole Methnmma. Ae o glucocorticosteroids faʻatasi ai ma le matua ma le faʻaaogaina i le lotoifale e faʻaititia ai le faʻapalepale plasma glucose, i nisi tulaga e faʻafefe ai le ketoacidosis.

Afai ei ai se manaʻoga faʻanatinati e faʻaaoga le gataifale ma le metformin oona, o loʻo i ai se faʻafitauli o le lactic acidosis e mafua mai i le faʻalavelave faʻaleagaina o le tino, ma e mafai foi ona tupu i le taimi o le suʻesuʻeina o le leitio e faʻaaoga ai sooga faapitoa o le radiodate iodine.

Togafitiga ma le fualaau faasaina e tatau ona faalēaogāina i le lua aso talu ai ma e le toe faafou muamua nai lo le taimi lava lea e tasi pe a uma le x-ray ma le faʻaaogaina o ni mea faʻapipiʻi faapitoa e maua i le iodine.

Afai e te faʻaaogaina le fualaau oona i le hormoni o le pancreas ma le salicylates, ona i ai lea o se avanoa e faʻateleina ai le malosi o le hypoglycemic i le tino.

Vitio faʻatalanoa

O le fualaau faasaina Metformin o se tutusa o Metrossmma. E faʻapefea ona e tago i lenei fualaau faasaina, matamata i le vitio:

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Metopsmma 500, lea e mafai ona faʻatau i soo se fale talimalo i se tau taugofie, o loʻo i ai faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e tatau ai. Aʻo leʻi amata togafitiga i lenei vailaʻau, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi. E tāua foʻi le faʻaeteete faʻaeteete ia oe lava i aʻafiaga o vailaʻau, faʻamaʻi, faʻasalaga le talafeagai ma isi faʻamatalaga taua o loʻo i ai aʻoga aʻo leʻi aveina. O lenei mea o le a puipuia ai le tino mai aʻafiaga le lelei o le fualaau faʻasaina pe afai e le talafeagai mo se tagata faapitoa. E le gata i lea, i le tulaga o le sologa lelei e iai se tulaga lamatia o le oti. O le mea lea, e taua le fuafua ma le faaeteete le fualaau ina ia le afaina ai, ae i se isi itu, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i le plasma o le tagata.

Tuua Lau Faamatalaga