ASD vaega 2: le faʻaaogaina o se faʻaosofia mo togafitiga o le maʻisuka

Mo le tele o tausaga e tauivi ma le DIABETES e aunoa ma se taumafaiga?

Ulu o le Inisetiute: "O le a e maofa i le faigofie o le togafitia o le maʻisuka i le ave i aso uma.

ASD o se vailaau na maua ma atiae i le ogatotonu o le seneturi lona lua e le saienitisi suesue a Russian Alexei Vlasovich Dorogov. E toatele tagata latou te taʻua o le "elixir o le ola." Talafou vave faasalalauina tala fou e uiga i le oo mai o se togafitiga faafomai fou. O le saienitisi na ia faia lenei fofo e le o tuua na o ia e le fiaafe o tagata oe ua le toe faatuatua i lo latou toe faaleleia ma i togafitiga faaleaganuu. ADD na lauiloa i le maʻisuka ituaiga 2.

O le a le mea mo?

O se numera faagaeetia o tusi ma iloiloga loto faafetai mai ona tagata gasegase oe sa togafitia e tusa ai ma metotia na fatuina a Dr. Dorogov. O le toatele oi latou na mafatia i faʻamaʻi o le cardiovascular, bronchopulmonary systems, faʻaoga o le oncology poʻo leona o le tino.

O le fualaau faasaina e toe faaleleia ai le soifua maloloina o le tina o Lavrenty Pavlovich Beria, o le na mafatia i le kanesa i le 1940. Ae o mea lelei uma o le vailaau o togafitiga, e leʻi talia e le au ofisa, aua o le faʻaaogaina o le mea fou na faʻaumatiaina uma lava talitonuga uma na taliaina e le sosaiete, ma e matua le fetaui lava ma taunuuga o suesuega faasaienisi.

O le mauaina, o le faʻaaogaina lea e mafai ona liua ai le lalolagi, ae mo le tele o mafuaaga na le faia, e lei mou ese atu e aunoa ma se faʻasologa. O le fualaau faasaina e malosi tele ma faʻaaoga lelei mo togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase tuga, e oʻo atu i le faʻaogaina o meaola, faapea foi i togafitiga fomai.

Na faapefea ona fatuina ASD

I le amataga o le 1940, o le tele o fale suʻesuʻe o atinaʻe suʻesuʻega i totonu o le USSR na maua ai se galuega tuʻufaʻatasia mai le malo e atiae se fualaau faasaina e puipuia ai meaola mai aafiaga o le radiation radioactive. O le meafaigaluega e tatau ona taugofie, o lona uiga e tatau ona tele. I le taimi lava e tasi, e tatau ona televave, faatasi ai ma le maualuga tele, faʻaleleia mea puipuia o le tino. Talu ai ona o lenei tulaga faʻapitoa, sa feagai ai le au suʻesuʻe ma se galuega e le mafaamatalaina.

Na o suʻesuʻega na faamanuiaina i le fale suʻesuʻe o le All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine, lea na galue i lalo o le vaavaaiga a Dr. A. Dorogov. Ona o lana taleni mo le faʻatinoina o suʻega eseese, faʻapea foʻi ma auala masani e foia ai lenei faafitauli, na ausia ai le taunuʻuga.

O fulu sa faʻaaogaina e pei o meafaitino mataʻutia, ma le faʻavavega o le vevela o le ie ma le faʻasalaga mulimuli na faʻaaogaina e avea o se metotia gaosi. O le taunuuga o se vai faʻamaʻi pipisi, faʻamalosia ma le toe faʻaleleia aafiaga. Ina ua maeʻa ona maua, sa taʻua o le ASD - o le antiseptic o Dorogov na faʻaosofia.

I le taimi muamua, o le fale suesue na faʻaaoga ai pulu e pei o meafaitino, ae o le taimi na suia ai i latou i aano o manu ma le ponaivi. O ia suiga e le afaina ai le lelei o le fualaau faasaina ona o le faatamaia o molelatini porotini o le DNA o le raw material ona o le maualuga o le vevela.

O le vaega muamua o le vai masani, o lona uiga e le mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai maʻi, o le mea lea, o lona uiga, e le aoga mo vailaau. Ma o le isi lua, o loʻo i ai le malosi e faʻamaʻapeʻa ai i le vai, gaʻo po o le ava malosi, ei ai mea taua. Na o le faʻaaogaina e togafitia ai tagata ma manu.

O le vaega lona tolu ua faia faapitoa mo le faaaogaina i fafo, ma fesoasoani ai i le tau faasaga i sigi poʻo paʻu paʻu, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o manuʻa pipisi.

E mafai ona togafitia ituaiga uma o faʻamaʻi paʻu - eczema, paʻu, psoriatic, paʻu paʻu paʻu.

Aʻo lei faia le mea fou o le ASD, o faʻamaʻi tutusa e pei o latou etiopathogenesis i le psoriasis e leʻi tali atu i soʻo se togafitiga, ma a maeʻa ona suʻeina le fualaau faʻatau i luga o tagata ofo fua, na faʻauʻuina e lima o le dermatologists o latou lima.

O le vaega lona lua e faʻafefeteina i le vai ma e faʻatatau tonu mo le faʻaaogaina i totonu, ae o fafo e le faʻateʻaina.

E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina e maua ai taunuuga lelei ma leai ni aʻafiaga, aʻo faʻamalosia le aʻafiaga o isi fualaau.

Togafitiga o le maʻisuka ma le ASD

E le o se mea faalilolilo le fesoasoani o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le glycemia. O lenei faʻaititia o le suka o le maʻisuka e mafai ona tumau tumau. Afai e maualalo le maʻisuka ituaiga 2, ona mafai lea ona tupu se fofo atoatoa.

O lenei tulaga e le o se vavega lava. O le faʻaaogaina o le vaega ole ASD i le maʻisuka e fesoasoani e toe faʻafoʻisia ma faʻamaonia le faʻatinoga o gutu o endocrine ma le system endocrine i lona atoaga. E tatau ona maitauina e le tatau ona e fefe e faʻaaoga lenei fualaau mo le maʻisuka, aua o le a le afaina ai ma o le a fesoasoani e togafitia le maʻi.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka ituaiga 2, e fautuaina e faʻaaoga le 10 pata, pe a maeʻa ona faʻasao i totonu o le 100 ml vai. O aso muamua e 5, e le suia le fualaau, ma pe a maeʻa ia latou faʻaopopo i le 5 pata. E mulimuli mai le tolu aso malolo, ona faʻateleina lea o le siama e le isi 5 mataʻu ma inu mo le isi 5 aso. Ona sosoo ai lea ma se toe tolu aso malolo. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fautuaina i vasega.

I le sili atu ona lelei, o le Vaega 2 o le ASD e faʻasaina le glycemia i le ituaiga o maʻisuka e le o amataina le maʻisuka 2. O le fualaau faasaina foi e iai sona aafiaga lelei i suauu pancreatic, e fesoasoani i le toe faaleleia.

O le pancreas e i fafo fafo ma totonu ole faasea. E maua i totonu o lona tino ni enzymes digestive ma faʻafesoʻotai saʻo le faagasologa o le faʻapalapala. O le mea autu o le pancreatin. Ma o le siʻusiʻu o le pancreas o tamaʻi ia o Langerhans, lea e maua mai ai le inisalini ma glucagon, hormones tauvaga. O le inisalini e faʻatau ai le suka, ma le glucagon, o le hormonone contra-hormonal, faʻateleina.

O le vaega 2 o le ASD e fesoasoani i le toe faʻaleleia o le siʻusiʻu ma le tino o le pancreas, lea e taʻitaʻia ai lona siʻusiʻu ma teineiti o Langerhans, ma o se taunuuga, o le faʻamautuina o le gaosiga o gaʻo ma togafitiga o le maʻisuka lava ia ma faʻafitauli e mafua mai i le maʻisuka.

Faʻatinoga o gaioiga

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le vaega ole ASD 2, o le aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina o le faʻagaoioia lea o le faʻaogaina o le tino tutotonu ma autū. E i ai foi le faagaeetia o galuega tau afi o le digestive system, ma o le faagasologa o le toe faaleleia o ia mea ua faalauiloaina. O le vailaau faʻamalosi e faʻaaogaina ai le pulelaina o laufanua o loʻo matua aʻafia i le faʻaogaina o otaota, faʻapea foʻi ma le gutu o le endocrine.

O le faʻaaogaina o le Enzyme e faʻaleleia ai, o le lelei o faiga o le enzymone, ma le sodium ma le konatela e sili atu ona lelei i totonu o siama, lea e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le tino (puipuia, faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga) ma le faʻamautuina o metabolic processes.

Talu ai ona o lenei, o na totoga ma faiga e ono faʻamalosia ai a latou gaioiga pe leai foi se mea e mafai ona amata i se auala fou.

O le faʻaaogaina fafo o le vaega 2 ei ai sona aafiaga faʻaolaina i le system reticuloendothelial. O gaioiga faʻapitoa e faʻasolosolo lelei ma faʻaleleia atili le faʻafouina o le tino. O le faʻaaogaina fafo o loʻo faʻaalia i mataupu e talafeagai ai le faʻaaogaina o le antisepic ma le anti-inflammatory.

O le vaega 3 o loʻo faʻaaogaina i fafo, faʻapea foʻi ma le ASD 2 e faʻamalosia ai le faiga o le reticuloendothelial, ei ai sona aoga aoga i le galo ma le toe faʻafouina o mea. O le fualaau faasaina ua faavasegaina o se mea matautia lamatia. I le sao saʻo, e leai se mea e le fiafia pe ono mafai ai ona faʻaleagaina se faʻafitauli.

Contraindications

E tatau ona maitauina e le o faʻatagaina aloaia le vailaʻau ma e le faʻatagaina mo le faʻaaogaina o togafitiga faafomaʻi, o le mea lea, e leai ni faʻamatalaga faasaienisi saʻo i luga o le aoga o le faʻaaogaina, ona aʻafiaga, faʻasalaga. Togafitiga ma lenei vaifofo e naʻo le lamatiaga ma le lamatiaga o le fomaʻi ma le gasegase, e le gata i totonu o se fale faʻapitoa faʻamalositino ma tutoʻatasi.

O le faʻapitoa faapitoa e tatau ona faʻamaonia le faʻamaonia o le ASD 2 ma le ASD 3 ua faʻamaonia ma faʻamaonia mo le faʻaaogaina i le togafitiga o vailaau vailaʻau, ae e pei o aso nei ua leiloloa lo latou lauiloa ma e seasea lava ona faʻaaoga.

Ae, e ui i le mea moni e faapea, e le o amanaiaina e le fomaʻi togafitiga fualaau faasaina ma e le o aofia ai i soo se togafitiga mo maʻi uma o le maʻisuka po o isi faʻamaʻi, o ona lagolago ma tagata e fiafia i ai o se tasi o togafitiga aupito sili ma sili ona lautele mo le tele o ituaiga eseese faʻamaʻi. O nisi fomaʻi na toe manatuaina lenei fualaau ina ua mavae le tele o le taimi, ma latou mautinoa o loʻo aoga ma fesoasoani e fofoina faʻafitauli ogaoga, e pei o le maʻisuka poʻo le kanesa.

I le togafitiga ma lenei fualaau faasaina, ua matua faasaina le inuina o le ava ma le ulaula. E tatau foi ona manatua o le vailaau e maua ai se manogi malosi ma le le manaia.

ASD vaega 2: le faʻaaogaina o se faʻaosofia mo togafitiga o le maʻisuka

O le vailaʻau faʻamalositino ASD 2 o se meaola faʻaleleia lea e faʻaaogaina e togafitia ai ituaiga uma o faʻamaʻi, ae le o amanaiaina e fomaʻi aloaia.

Mo le lata i le 60 tausaga, sa faʻaaogaina vailaʻau i le faʻatinoga, e ui lava e leʻi faʻamaoniaina e le setete o falemaʻi. E mafai ona e faʻatau le vailaʻau vailaʻau i se vailaau vailaau vailaʻau, poʻo le faʻatonuina i le initaneti.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o falemaʻi i luga o lenei vailaau faʻasaina e leʻi faia. O le mea lea, o gasegase e togafitia le maʻisuka ma le ASD 2 (o le vaega e faʻaaogaina mo le puipuia) e faʻaalia i latou lava tulaga lamatia.

O le a le vaega ole ASD 2

E sili atu lona taua i totonu o le talafaasolopito o le fualaau faasaina. O fale falesuesue faalilolilo o nisi o polokalama a le malo a le USSR i le 1943 na maua ai se poloaiga a le setete mo le fatuina o oloa faafomai sili ona lata mai, o le faaaogaina lea o le a puipuia ai tagata ma manu mai le vevela.

E tasi le isi tulaga - o vailaau e tatau ona taugofie mo soo se tagata. O le vaega e tatau ona faʻalauiloaina i le tele o gaosiga, ia faateleina le puipuiga ma le toe faʻafoʻisia o le malo.

O le tele o fale suesue e leʻi taulimaina le galuega atofaina, ma na o le VIEV - na mafai ai e le All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine ona atiina ae se fualaau faasaina e fetaui ma manaoga uma.

Na ia ulu i le fale suesue, lea na mafai ai ona atiina ae se vailaʻau tulaga ese, Ph.D. A.V. Dorogov. I lana suʻesuʻega, na faʻaaogaina ai e Dorogov se auala e le masani ai. O fulu masani sa avea o se meaola mo le fausiaina o le vailaʻau.

O le vaega maualalo na i ai meatotino nei:

  • faʻamaʻi manuʻa
  • fomaʻi
  • immunomodulatory
  • immunostimulatory.

O le vailaʻau ua taua o le ASD, o lona uiga o le antiseptic stimulant stimulant, o le faaaogaina lea o togafitiga mo le maʻisuka. Mulimuli ane, na suia le vailaʻau: o meaʻai ma ponaivi na avea ma meafaitino, lea na le afaina ai uiga lelei o le fualaau faasaina, ae mautinoa lava le faaitiitia o lona tau.

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

I le taimi muamua, na tuʻuina atu le ASD i lalo o le faʻailoga ma vaevaega i vaega ninii, lea na taua ASD 2 ma le ASD 3. I le taimi lava na faia ai le fausiaina, na faʻaaogaina ai le vailaʻau i le tele o falemaʻi a Moscow. Faatasi ai ma lana fesoasoani, na togafitia ai le taʻitaʻi vaega.

Ae o tagata masani na togafitia i fualaau faasaina i luga o se tulaga e aunoa ma se totogi. Faatasi ai ma tagata gasegase e oo lava i tagata mamaʻi o le kanesa, e faʻaumatia i le fomaʻi.

Togafitiga ma togafitiga a le ASD ua fesoasoani i le tele o tagata e aveesea faʻamaʻi eseese. Ae ui i lea, o vailaau faʻapitoa e le iloa le fualaau faasaina.

ASD vaevaega - atunuʻu

O fualaau faasaina o se mea leaga o meaola lanu manu. E maua i le metotia o le vevela vevela. E le o se faʻalavelave e taʻua ai le vailaau o se mea e faʻaosofia ai le faʻavevesi. O le igoa lava ia o le fatu o lona aafiaga i luga o le tino o le tagata ma manu.

Taua! O le aʻafiaga o le antibacterial ua tuʻufaʻatasia ma se galuega faʻatulagaina. O le mea autu autu o le vailaʻau e le teenaina e le ola ola, talu ai e foliga tutusa ma i latou io latou fausaga.

O le vailaʻau e iai le malosi e ulu ai i le toto-faiʻai ma le pa puipui o le placental. E toetoe lava leai ni aʻafiaga o le tino, ma faʻapupulaina le puipuiga o le tino.

O le ASD 3 e na o faamoemoega i fafo e faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi paʻu. O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai e mafai ona faʻaogaina le vailaʻau e faʻamaʻi ai manua ma faʻataʻitaʻia ai le tele o microorganisms and parasites.

I le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻasolosolo, o le siama e togafitia, dermatitis o tupuaga eseese, eczema. O le fualaau faasaina na fesoasoani i le tele o tagata e faatea ese psoriasis i taimi uma ma mo mea uma.

O le vaega ASD-2 e masani ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa i maʻi eseese. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o loʻo togafitia lelei togafitiga i aso nei:

  1. Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka.
  2. Toto fatu.
  3. Pulmonary ma le ponaivi.
  4. Maʻi mata.
  5. Faʻasologa o le gynnecological (faʻamaʻiina ma le fufulu).
  6. O gasegase o mea e maua ai fualaau (gasegase gasegase ma le gasegase, maʻi o le peptic).
  7. Faamai o le tino.
  8. Rheumatism
  9. Gout.
  10. Toothache
  11. O le faʻasolosolo o le tagata lava ia (lupus erythematosus).

Aisea e le iloa ai e togafitiga aloaia le antiseptic a Dorogov?

O le a le mea la e le tatau ai ona faʻamaonia le faʻamaonia faavavega ina ia aloaia o se fomaʻi aloaia? E leai se tali tasi i lenei fesili. Ole faʻatagaina aloaia ole faʻatagaga ole faʻamaonia ole vailaau ole vailaau vailaʻau i aso nei.

E mafai e se tasi ona manatu o mafuaaga mo lenei teena e taoto i le siosiomaga o le faalilolilo na siomia ai le foafoaga o lenei vaega. O loʻo i ai se talitonuga e faʻapea, o le au Soviet i le taimi e tasi, latou te le fiafia i suiga fou i le vaega o vailaʻau.

Ina ua mavae le maliu o Dr. Dorogov, o le na faia se fualaau faasaina, o suesuega uma lava i lenei vaega na malolo mo le tele o tausaga. Ma na o le tele o tausaga mulimuli ane, na toe tatalaina ai e le afafine o se saienitisi, Olga Dorogova, le vailaau faafomai i se lautele lautele.

O ia, e pei o lona tama, na taumafai e ausia le faaaofiaina o fualaau faasaina i totonu o le resitala o vailaau aloaʻia aloaia, faatasi ai ma le fesoasoani e mafai ai ona togafitia le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2.

E leʻi oʻo mai lava lenei mea, ae e le o le a le maua e le fomaʻi le faamoemoe o le a oʻo mai le faʻaaliga i le lumanaʻi lata mai.

Doroise's antiseptic mo le maʻisuka

I le maʻi suka, ASD 2 faʻaitiitia lelei le kulukose o le toto. Togafitiga e faapitoa lava le faʻamaonia i mataupu e le o faʻaauau pea le maʻi. O le faʻaogaina o le vaevaega e tagata gasegase e maua i le maʻisuka e fesoasoani i le faʻatinoga o le tino o le toe faʻafouina o le tino.

O lenei okeni o loʻo i ai le maʻisuka e le mafai ona faʻatino atoatoa lona gaioiga, ma o lona atoaga toe faʻaleleia e mafai ona faʻasaʻo tumau ai le maʻi mai se maʻi faʻataʻoto. O le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina e talitutusa ma togafitiga o le inisalini. Latou te faʻaaoga vailaʻau e tusa ai ma se polokalame.

Faʻalogo lelei! E ui e le mafai ona faʻamaonia e le endocrinologists officia le ASD 2, o tagata o loʻo togafitia togafitiga faʻapitoa e togafitia ai ma togafitiga o se soifua soifua maloloina lelei na faʻaaogaina lenei fofo.

I totonu o faasalalauga faʻapitoa ma luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina se tele o iloiloga fiafia o le maʻisuka e uiga i le aafiaga faavavega o le fualaau faasaina ile tino maʻi.

Aua e te talitonu i nei molimau - e leai se mafuaaga! Ae ui i lea, a aunoa ma le feutagaʻi ma se fomaʻi, e sili atu le aua le faʻataʻitaʻiina oe. O le isi itu: e tusa lava pe maua e le antiseptic le faʻamalosia o le maʻi suka i le maʻisuka, e le tatau ona e teena le togafitiga autu ua faʻamatalaina e le fomaʻi.

Togafitiga o le maʻisuka ma se vaega itiiti e mafai ona avea ma se fuataga faaopoopo mo togafitiga, ae le o lona sui.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau e ala i le faʻatonuina i luga o le Initaneti poʻo le faʻatau i se falemaʻi vailaʻau. E le fautuaina e faʻatau ni faʻamaʻi faʻapipiʻi lima. Talu ai nei, o mataupu o le faatauina atu o vailaau taufaasese ua sili atu ona masani. E tatau ona tuʻufaʻatasiga i tagata taʻutaʻua ma talitonuina.

I se falemaʻi vailaʻau, o le vailaʻau mo le maʻisuka (se fagu e mafai ona 100 ml) mafai ona faʻatauina mo le tusa ma le 200 rubles. O le vailaʻau e leai se faʻamaʻi, pe a le o taʻua i soo se mea. O le mea lava lea e tasi mo aʻafiaga itu - latou te leʻi faʻatuina.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le vaega ASD 2 i le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka

ASD 2 mo le maʻisuka ituaiga 2 o se isi taumafaiga le faʻamalosi e faatoilaloina se faʻamaʻi faʻasese. O le faʻapuupuuga mo le biostimulator e tu mo Dorogov Antiseptic Stimulator. Mo le sili atu i le 70 tausaga, o le mea fou a le sui tauva o le saienisi e leʻi aloaia e fomaʻi aloaia.

E faigata ona faʻamasino pe tatau ona talia aloaia e le fualaau faʻamaonia pe leai foi, e sili atu ona taua le malamalama pe fesoasoani le ASD i le maʻisuka, ona o le fualaau faasaina e leʻi pasi atu i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Talafaasolopito o le foafoaga

I le ogatotonu o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na maua ai e le falesuesue faalilolilo se faʻailoga a le setete ina ia fatuina se vailaau fou fou e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma puipuia ai mai le faʻamalolo. O se tasi o tulaga autu o le maua lautele o le fualaau faasaina, e pei ona fuafua mo le tele o le gaosiga. Na o le All-Union Institute of Experimental Veterinary Medicine na feagai ma le galuega na faatuina e le Malo.

Ulu o le saienitisi suʻesuʻe A.V. Doroko na faʻaogaina auala e le masani ai mo ana suʻesuʻega.

Simple froke sa avea o se punavai o mea e masani ai. O le faia o sauniuniga na faaalia ai:

  • Mea faʻapipiʻi
  • Faʻasailaloina avanoa faʻalolololo
  • Faʻasalaga o faʻamaʻi,
  • Faʻaleagaina le aoga.

Ina ia faaitiitia le tau o le fualaau faasaina, na amata ona latou aumaia le fualaau faasaina mai aano o manufasi ma ponaivi. O ia suiga e le afaina ai lona uiga lelei. O le matavai muamua na faʻailoaina i luga o le laʻitiiti. O le vaega ole ASD na amata ona faʻaaoga i le maʻisuka ituaiga 2.

I le taimi muamua, na faʻaaogaina le mea fou mo le pati, ma o volenitia o loʻo iai ni suʻesuʻega leai se faamoemoe na auai i le suʻega. E tele gasegase na toe maua, ae o le aloaia o le faʻamauaina o le fualaau faasaina e leʻo mulimuli mai.

Ina ua mavae le maliu o se saienitisi, o le suesuega sa faamaa mo le tele o tausaga. O le aso, o le tama teine ​​a Alexei Vlasovich Olga Alekseevna Dorogova o loʻo taumafai e faʻaauau le pisinisi a lona tama e faia le faʻamalologa faʻataʻitaʻi i tagata uma. I le taimi nei, o le faʻaaogaina o le ASD i vailaʻau vailaʻau ma le dermatology ua faatagaina aloaia.

I le vitio Ph.D. O.A. Dorogova e talanoa e uiga i le ASD.

Faʻavae ma le masini o le faʻaalia

O le gaosia o se mea e faʻaosofia ai le antiseptic e le tutusa ma le faʻapipiʻi o le tele o meaʻai. Nai lo o vailaʻau faʻamaʻi ma mea taumafa, o loʻo faʻaaogaina mea masani mai i ponaivi o manu. O le meaai ma le ponaivi o le gaʻo e faʻapipiʻiina e ala i le faʻaleleia o le masima. I le taimi o le vevela o togafitiga, o le a faʻaaogaina le meaola i totonu o microparticles.

O le tuufaatasiga o biostimulator e aofia ai:

  1. Carboxylic acids
  2. Suauu mata ma le le ova,
  3. Suavai
  4. Suavai.

O le fuataga e aofia ai le 121 vaega o le tuufaatasiga o meaola talafeagai mo le tino o le tagata. Faʻafetai i tekonolosi faʻapitoa, o le togafitiga o le maʻisuka ASD 2 e pasia le taimi o fetuutuunaiga, talu ai ona e le teenaina e siama o le tino o le tagata le vailaau, aua e tutusa lelei lava ma latou fausaga.

Muamua lava, o le adaptogenise e faʻafaigofieina le gaioiga o le tino tutotonu o le tino ina ia mafai ai ona pulea uma totoga ma faiga e ala i le tino auto. O le vailaʻau e faʻatagaina ai oe e faʻamalosi malosi gafatia o le tino o le maʻisuka, e faʻamalosia ai sβ β-pipisi.

Fetuunaiga i suiga e suia ai le siosiomaga, e fetuunai o tatou tino. O le galuega o le puipuiga, endocrine ma isi faiga e faʻatulafonoina e le faʻalavelave popole.

I le fetuunaʻi, e sui suiga o le tino - o faʻamaoniga o le atiaʻe o faʻamaʻi.

O le toe faʻafoʻisia o faʻaagaga a le tino, o le ASD-2 adaptogenise e galue tutoatasi e fausia ai lona lava puipuiga faʻafefe. E le maua e le stimulator se aafiaga faʻapitoa o le hypoglycem: e ala i le faʻamautuina o metabolic processes, e fesoasoani i le tino e faʻatoʻilaloina ai le faʻamaʻi lava ia.

O le a le aoga o le maʻisuka mo le maʻisuka

E lua ituaiga o musika antiseptic o Dorogov ua gaosia: ASD-2 ma le ASD-3. O le lautele e faalagolago i le tele o le vaega. O le filifiliga muamua e mo le faʻaaogaina tautala.

Faʻasolo ile lalolagi uma ile mea uma - mai le toothache i le pulmonary male ponercurism:

  • Tuʻu faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,
  • O mata ma taliga faʻamaʻi ma le mumū,
  • Goiter ma le rhinitis
  • Gynnecological problems (mai faʻamaʻi pipisi i fibromas),
  • Manuaga o le gasegase (colitis, maʻi suka),
  • Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave
  • Vailaau vevela,
  • Loto fatu, toto maualuga,
  • Rheumatism, sciatica ma gout,
  • Vaʻaia o le tino
  • Mafuaaga
  • O maʻi faʻapitoa e pei o lupus erythematosus,
  • SD o soo se ituaiga.

O le vaega lona tolu e mo le faʻaaogaina i fafo. E faʻafefiloi ma le suauu ma faʻaaogaina e masani ona togafitia faʻamaʻi pipisi o le paʻu - eczema, dermatitis, psoriasis, e faʻamaʻi ai manua ma faʻateʻa ese meaʻai.

I le faʻatulagaina o le ASD-2, o le maʻisuka e matauina:

  1. Faʻaitiitia le faʻaitiitia i le glucometer
  2. Lelei lelei, malosi maualuga le tetee,
  3. Faamalosia o puipuiga, le leai o se malulu,
  4. Faʻaleleia o le Digestion,
  5. O le leiloloa o faʻafitauli paʻu.

ASD 2 mo le maʻisuka ua na o se faʻaopoopoga i togafitiga e pei ona faatonuina e le endocrinologist e faʻaleleia ai le lelei o le ola o le maʻisuka.

E sili atu i le ASD-2 ma pe faapefea ona faʻaaogaina mo le maʻisuka - i lenei vitio

Fautuaga mo le faaaogaina

E tele fautuaga i auala e faʻaaogaina ai le faʻaosofia i le maualuga o le aoga. E aoga le faamasani i le polokalame, lea na fatuina e le tusitala lava ia. E tusa ai ma le fua o le tagata na faia mea fou:

  1. Mo tagata matutua, o se tasi o fualaau o fualaau faasaina e mafai ona i ai i le va o le 15-20 pa'ū. Ina ia saunia le fofo, faʻafefe ma faʻamafanafana le 100 ml o le vai (i le tino, pei o le minerale poʻo le carbonated, e le talafeagai).
  2. Faʻaaoga le ASD-2 mo le 40 minute. ao lei faia taumafataga, taeao ma afiafi mo aso e lima.
  3. Afai e tatau ona e ave isi vailaʻau i le taimi e tasi, o le vaeluaga i le va oi latou ma le ASD e tatau ona le itiiti ifo ma le tolu itula, aua o le faʻamalosi e faʻaititia le aoga o fualaau. O le malosi e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ai ona e faia se mea e faʻafefeteina ai soʻo se mea oona.
  4. Fai se malologa mo 2-3 aso ma toe fai nisi nai vasega.
  5. I le averesi, latou te ave vailaau mo le masina, o nisi taimi e umi, e fuafua i le togafitiga.

O le vaifofo ua saunia mo le taumafaina e tatau ona onā i le taimi nei, talu ai ona o le faʻamalosia i le taimi e teuina ai. O le fagu e teu i se mea malulu ma malulu i totonu o se afifi faʻamaufaʻailogaina, na o le pu mo le tuilani o loʻo tuiina mai le fola.

O le faʻaaogaina o le ASD mo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamaonia, pe afai e mafua ona o le malosi o le malosi e osofaʻi ai le manufeʻa, o le faʻalavelave sili lea i le gaosiga o le gaʻo i le maʻisuka.

O se faʻamatalaga lautele mo le ave o le ASD mo soʻo se faʻamaʻi:

Aso o le vaiasoFaʻafeiloaʻi o le taeao, faʻafefeAfiafi o le afiafi, faʻafefe
1 aso510
2 aso1520
3 aso2025
4 aso2530
5 aso3035
6 aso3535

I le aso lona fitu, e tatau ona e malolo ona ave lea o le 35 tafe 2 taimi i le aso. Faʻatasi ai ma faʻamaʻi o le tino, e mafai ona faia faʻamalosi i totonu, microclysters.

I luga o le Initaneti poʻo totonu o falemaʻi faʻatoʻaga (i ASDs masani) e mafai ona e faʻatau se oloa na afifi i 25, 50 ma le 100 ml fagu. Tau tau taugofie: 100ml pusa e mafai ona faatauina mo 200 rubles. O le amber po o le paʻu suamalie o loʻo i ai se manogi lelei. E tele e inu ai i le vine vine.

O le auala muamua e faʻaaoga ai fualaau e le lelei tele mo le faʻaaogaina totonu o lenei vitio

E aoga le maʻisuka mo maʻi uma?

O le mea e faʻamalosi ai e leai se faʻamavaega faʻamaoni; o le tele o le maʻisuka e faʻatagaina togafitiga masani.

Faatasi ai ma aafiaga itu e mafai:

  • Tali atu i le Allergic
  • Dyspeptic disorders
  • Faʻaleagaina o le paʻu o gaioiga o le manava,
  • Tigā.

E le o se isi mea e mafai ona e maua ai se vaifofo ma le tele o aafiaga eseese e faʻamalolo atoatoa ai faʻamaʻi tuga e leai ni aʻafiaga, e pei o se tupulaga fou o le ASD. Masalo ona e leʻi faatagaina o ia e le au ofisa ona o le fomaʻi e faʻaosofia, 80% o fualaau oona e tatau ona aveesea mai le gaosiga.

O faleopathic ua faia e faʻalauteleina ai le soifua maloloina ma le puipuiga e avea o se faʻaopoopoga i vailaau autu e maua ai le suka, ma o le ASD e leai se faʻalavelave. Mo tamaiti uma ma se tagata matua matua o loʻo i ai faʻamaʻi pipisi ma faʻasolosolo faʻamaʻi tumau, o le a fesoasoani le vailaau e toe faʻafoʻi ai tali talafeagai.

Tuua Lau Faamatalaga