O le masini e fuaina ai le toto suka pei ona valaʻauina

O se tasi o faʻamaʻi masani masani o le 21st senituri ua taʻua o le maʻisuka. Ma ina ia mafai ai ona le mafai ona faʻaaogaina lenei faʻamaʻi, e taua le mataʻituina o le maualuga o le suka o le toto. Ina ia faafaigofieina le ola o se tagata ma laveai o ia mai asiasiga faifaipea i se falemai, sa faia se masini mo le fuaina o le suka toto, pe, e pei ona taʻua ai, o se glucometer. I le tusiga o aso nei, o le a tatou mafaufau i mea e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia lenei masini.

Talafaasolopito o lona tupu

O le mataupu o le mataʻituina o le maualuga o le suka toto ua popole i fomaʻi i le 50s o le seneturi talu ai. Ona, mo lenei mafuaʻaga, sa faʻaaogaina ai ni faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea na mafai ai ona faʻavae le aofaʻi o le kulukose i le urine ("Clinics system") poʻo le toto ("Detrostics system"). Ae o le mea moni e faapea, o le fuaina o le kulukose na tutupu naʻo le vaai, o loʻo i ai se mea sese tele i le taimi o se maʻi.

O le mea lea, i le mavae ai o le 20 tausaga, na atiaʻe ai le masini muamua a le lalolagi mo le fuaina o le suka toto. O lana gaioiga na faʻavae i luga o le liua o se faʻamalama, lea na atagia mai i lanu vali lanu, e avea ma faailoga o le aofaʻiga o le suka i le tino o le tagata. Faatasi ai ma le le lelei o nei masini, e mafai ona iloa o fasi siaki o loʻo faʻaaogaina i totonu e manaʻomia ona fufulu pe a uma ona faʻaaoga.

Ina ua mavae lena, na amataina le faaleleia atili o nei fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaalia mai o masini e faʻaaogaina ai suʻega e le mafai ona faʻaaogaina mo se glucometer e mafai ona maitauina. O se uiga iloga o nei masini o le gafatia e ave toto e le gata mai tamatamailima, ae mai le lima. I le faaopoopo atu, na o le tasi le mataua o le toto e lava lea e iloa ai le maualuga o le suka. O le taunuʻuga, o se tulafono, e iloa i totonu o le 30 sekone.

I aso nei, ua vaevaeina glucometers i vaega nei:

  1. Mo tagata matutua ma maua i le maʻisuka.
  2. Mo tagata e laʻititi le matutua ma faʻatasi foi ma se faʻamautuina o le maʻisuka.
  3. Mo tagata e ono maua lenei faʻamaʻi.

Faʻasoaga o glucometers

I aso nei, o ia ituaiga masini e:

  • Photometric, fuafua le maualuga o le suka i totonu o le toto, faʻalagolago i le lanu o vailaau o suʻega. Le suiga o le lanu e fuafua i le tali o le kulukose i le vailaau o loʻo tuʻuina i luga o le fasi pepa. Ae e taua le matauina o lenei tekonolosi ua manatu o se mea e le lelei tele.
  • Electromechanical. I nei masini, o le aofaiga o le suka e fuaina i le aofaiga o le taimi nei. O lenei avanoa e mafua ona o le fegalegaleaiga o gaʻo ma elemene faapitoa e faʻaaogaina i fasi siaki. Afai tatou te faʻatusatusaina nei masini i ni photometric, o le a saʻo le maualuga o le latou filifiliga i le tele o taimi. E le gata i lea, e tatau ona maitauina e le o aʻafia foi i latou i fafo. E le gata i lea, i le avea ai o se tulafono, o nei glucometers latou te faʻaaogaina le faʻataina o plasma.
  • Ramanovsky. O nei masini e fuafua ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, e iloagofie ai mai fusi lautele o le paʻu. O lona uiga, o lenei faiga e matua le manaʻomia ai le toto sampling. E moni, i le taimi nei o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe lenei tekinolosi, ae faʻamasinoina e suʻesuʻega lata mai, o ona taunuuga e sili atu i faʻamoemoega uma.

E faapefea ona fua le toto?

E le o se mea faalilolilo o taunuuga o fuataga e faia i le fale e ono ese mai si mea na faia i le fale suesue. O le mea lea, ina ia faia lenei eseesega e toetoe lava a le mafai, e tatau ona e tausisi i tulafono faigofie, e aofia ai:

  • Fufuluina ou lima i le vai mafanafana ona fufulu ese lea aʻo leʻi alu e suʻe suʻega.
  • Lafoaʻi o se tamailima po o isi vaega o le tino aʻo le i ave le toto.
  • Suiga faifaipea i nofoaga o sampling toto. O lenei mea o le a aloese mai le paʻu o loʻo faʻamauina i na nofoaga na faʻaaoga muamua.
  • Aua e te paʻu loloto.
  • Faʻaaogā na o au faga.
  • Aua nei faʻaaoga le mataua muamua o le toto. I le faaopoopo atu, ia mautinoa o le mataua e le faʻapalapala.

Manatua, e matua faasaina le uuina o ou tamatamailima, aua e mafai ona taʻitaʻia ai le toto ma le suavai. E le gata i lea, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le puipuia o fasi siaki mai le susu. O le mea lea, e manaʻomia ona aveeseina aʻo leʻi faʻaaogaina.

Glucometer mo tagata matutua

O le masini mo le fuaina o le suka toto i tagata matutua o loʻo maualuga le manaʻomia. O le mafuaaga lena e tatau ai ona faigofie ma faatuatuaina. O le faʻalagolago e aofia ai: le i ai o se mataupu malosi, o se vevela lapoa ma se numera aupito maualalo o masini feaveaʻi, lea e mafai ona le manuia i le faagasologa oa latou galuega. O le faigofie e fuafua i le laitiiti ma le i ai i totonu o se fasi siaki faʻasolo mo le mita o loʻo galue ma se pulou faapitoa, ae le o se seti faʻamau o pona ma numera e te manaʻomia e te ulufale ai. O le faʻaalia foi o foliga o lenei masini o lona tau taugofie ma le leai o ni mea faʻainisinia faʻapitoa, o le faʻamatalaga mo se tagata matua, e le pei o se laʻitiiti, e le o manaʻomia. O nei faʻataʻitaʻiga e aofia ai: le tele o le manatua, o le saoasaoa tele o le fua o le suka ma le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta.

E le gata i lea, o masini sili ona fiafia e aofia ai:

  • Glucometer "Tasi Taʻi".
  • Glucometer "Filifili Faʻamama".
  • Glucometer "Accu-Chek".

E tatau foi ona manatuaina pe a filifilia se ituaiga masini mo se tagata i le tele o tausaga, e tatau ona gauai atu i le faʻaaogaina o vaega o suʻega mo lenei faʻataʻitaʻiga, ma i le lumanaʻi e te le tau faʻaalu lou taimi i sailiga le manuia, ma le tele. E le gata i lea, e le fautuaina e faʻatau faʻatau laiti, lea e mulimuli ane na o le faʻamalosia ai o latou faʻaaoga mo tagata matutua.

Glucometer e fai ma mea autu tau

E pei ona faaalia i le faatinoga, o le tau muamua o se glucometer e toetoe lava a le faʻatusatusa i le aofaʻiga e manaʻomia ona faʻaaluina i le faatauina masani o fasi siaki. O le mafuaaga lena, aʻo leʻi faatauina se masini, e fautuaina e faʻatusatusa a latou tau mo lenei mea ma isi faʻataʻitaʻiga.

Ae e taua le maitauina o le tau taugofie o fasi pepa mo se glucometer e le tatau ona avea ma mafuaaga mo le faatauina o se masini e le lelei le lelei, o le saʻo e mafai ona tuua ai le tele o mea e manaomia. Manatua o lenei masini e leʻo mo se siaki, ae mo lou soifua maloloina, ma e le gata ina puipuia ai nisi faʻafitauli faigata i le gasologa o le maʻisuka, ae ia faʻalautele ai foi le ola. I se faaopoopoga, e pei ona faaalia i le faatinoga, e le o fautuaina e faatau ni suega i totonu o le afifiina o tagata taitoatasi, e sili atu le filifili mo i latou o loo faatauina atu i le "tuufaatasiga" afifi. O lenei filifiliga e finauina e le mea moni e faapea, pe a uma le tatalaina o le "tuufaatasiga" o le afifiina, o le a totoe le vaega o suega o totoe pe a le faaaogaina i le taimi. O le mea lea, o lenei meatotino oi latou i se auala faapitoa e faʻaolaina ai le maʻi e siakiina e le aunoa le maualuga o le suka i totonu o le tino, lea e mulimuli ane i ai sona aafiaga lelei i le tulaga masani o le maʻi.

O le a se mea sili atu mo le autalavou?

Filifilia o se glucometer mo tagata talavou (12-30 tausaga le matutua), e sili atu le taofia o lau filifiliga i luga o mea e sili ona maualuga:

  • Glucometer "Accu Check".
  • Glucometer "Itiiti"
  • Glucometer "UltraIzi"

O lenei filifiliga e mafua mai i le mea moni e faapea, mo tupulaga talavou o mataupu o le faʻatusatusaga, o le saoasaoa o le fua ma isi logo faʻapitoa ma pulou e taua tele. O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona matou taʻua le ata Gmate Smart, lea o le aso nei o le ata aupito sili ona lelei, talu ai e fesoʻotaʻi atu i le telefoni feaveaʻi i le iPhone, ma o le fugamaʻu lava e tupu mai i se telefoni feaveaʻi. E taua foi le matauina o le Accu Chek Mobile glucometer, o le uiga iloga o le faaaogaina o tamai mataua o le toto ma kaseti suega faapitoa e faaaoga ai se ata tifaga e talitutusa ma lena na faaaogaina i le tele o tausaga talu ai i lipine tape. O luga o lea mea o le a tatau ai ona faʻaaoga se tamai mataua o le toto. O le vaitaimi o le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e lenei mamanu o le 5 sekone, ma o le numera o faʻasalaga talafeagai e lua afe. E le gata i lea, e le faʻaogaina e le Accu Chek Mobile glucometers le faʻasologa. O le masini lava ia ua uma ona faʻapipiʻi muamua i se penisini faapitoa, i totonu o ia mea o loʻo i ai se paʻu o loʻo i ai ni lanu mumu. O le faʻaaogaina o le peni, e tasi le kiliki e lava, o le mea muamua lava e lavea ai le tagata mai le tatalaina o afifi i fasi siaki ma toe faʻaopoopoina i le masini fua, faʻapea ma le faʻamamaina atoa o le manaʻoga mo le teuina o le pen-piercer ma le sui sui o lancets. Pau lava le toe faafoi o lenei mita ei ai le tau o le masini lava ia ma kaseti suega faapitoa.

Fua o le kulukose o le toto mo fua o le kulukose taimi

Talu ai ona o le maualuga o le maʻisuka i le taimi nei, e tele fomaʻi e fautuaina tagata maʻi mai lea taimi i lea taimi siaki le maualuga o suka i totonu oo latou tino. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatinoina, sei tatou fai atu, faʻasolosolo le pulea:

  • Glucometer "SelectSimple".
  • Glucometer "TS Taavale".

O le saʻo o le filifiliga o nei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻamaonia i le tele o itu i le taimi e tasi:

  • Mo le "Simple Simple" mita, o suʻega o 25 iunite o loʻo faʻatau atu i totonu o le tasi fagu.
  • O fasipepa o loʻo faʻaaogaina i le "Contour TS" e vavae ese mai le fesoʻotaʻiga ma le okesene ma mafai ona teuina mo se taimi umi.
  • E le gata i lea, e le manaʻomia e le masini e lua le fesuiaiga.

Le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le mita

O le faʻaaogaina o lenei masini fuafaatatau e le gata ina faigofie, ae e le manaʻomia foi se poto faapitoa i vailaau. Pau lava le mea e manaʻomia o le tuiina lea o le tamatamailima (ua maeʻa le faʻaaogaina o le gaioiga) ma faʻaaogaina le paʻu o le toto i se vaega faapitoa, lea e taʻua foi o le suega o le glucometer. E le gata i lea, o mea uma e totoe o le faʻatali na o ni nai sekone (i le taimi nei o loʻo faitauina le faʻamatalaga i luga o le suka) ma vaʻai i numera o loʻo faaalia i le faʻaaliga.

E le gata i lea, i le talanoa e uiga i le lelei o le faʻaaogaina o lenei masini, e le tatau i se tagata ona faʻagaloina le faʻafetai i ai, faʻaauau, vave ma, sili ona taua, faʻamautinoaina le faʻalagolagoina o le pulea o le kulukose o le toto. I le faʻaopoopoga, aua nei galo e uiga i le maualuga o le saʻo o fuataga, lea o le a le gata ina mafai ai ona e maua le ata sili ona saʻo o le setete o lou tino, ae e aloese ai foi i foliga o eseesega faigata, lea, o se tulafono, i le tele o tulaga o satelite o lenei maʻi.

Glucometer "Tasi Taʻi"

Mafaufau i se tasi o masini sili ona lata mai mai le kamupani Lifescan, lea e tatau ona manaʻomia maualuga i le salafa o le lalolagi. O se tasi o ona tulaga sili ona lelei i luga o isi faʻataʻitaʻiga o le lisi atoa o Luga Luga, o nisi taimi e faʻafaigofieina ai le faʻataʻitaʻiina o oe lava i lana taʻiala o le taotoga. E taua foi le matauina o le tulaga tulaga ese o lenei masini, e pei o le meaai meaai. Afai e mafai ona fai lenei galuega, ona mafai loa lea ona vaevaeina taunuuga o le kulukose - aʻo leʻi maeʻa ona 'ai. O lenei tulaga e faigofie lava mo tagata o loʻo fia iloa pe faapefea ona 'ai, ma faʻamaonia meaai e aʻafia ai le faʻaitiitia poʻo le totoina o le suka suka. I se faaopoopoga, faʻafetai i se lapataiga faʻalogo o se maualuga maualuga o le kulukose, e mafai ona e mautinoa pe o lou saogalemu atoatoa poʻo le faʻalavelaveina o le tulaga. O lenei mita o le suka o le toto, e pei ona masani ai, e aofia ai:

  • O le mita lava ia ma se maa.
  • Pepa o suʻega (10 iunite).
  • Peni mo le taina.
  • Lancets (10 pcs.).

O le isi mea fiafia na tupu, o le mea moni lava, talu ai nei lava, na amata ai ona tuʻuina atu pepa faʻataʻitaʻi na faʻaogaina i nei glucometers i le tulafono tutusa. Faʻafetai i lenei auala, na mafai ai ona seti le tulafono i se tasi taimi, e aunoa ma le toe faʻaaogaina.

Glucometer "TS Taavale"

Na faia i Iapani, o lenei masini e maualuga lona manaomia i le tupulaga laiti ma le matutua. Ae mo le manaʻoga o le mea moni, e tatau ona maitauina e ui lava na maua ai le tele o le lauiloa i tagata mo le 40. O lenei mafuaʻaga ona o lona faigofie ona faʻaogaina ma le faʻaaogaina o le "leai coding" tekonolosi, lea e le aofia ai le faʻaaogaina o soʻo se tulaga o se pulou code po o se komepiuta taua. Faafetai i lenei galuega, o mea sese e mafai ona tupu pe a fai e tatau ona e ulufale i se numera numera ua soloia uma. E taua tele le taua i le taimi nei e leai se manaʻoga mo le faʻamaonia tutoatasi o le numera o pepa faʻataʻitaʻiga, talu ai o mea uma lava ua faʻaaogaina uma i totonu. Ou te fia faaopoopo atu foi ni nai upu e uiga i le saʻo maualuga o fuataga, lea na siakiina ma mulimuli ane faʻamaonia e fale suʻesuʻe falemaʻi a Europa.

O le lelei o le konekarate o le Contour TS o le:

  • Lapoʻa tele ma avanoa avanoa.
  • Faʻapipiʻi pala.
  • O se moli lanumeamata moli mo fasi siaki, ma faigofie ai ona vaʻavaʻai mo tagata e le lelei le vaai.

Mo se isi mafuaaga, o le "Contour TS" faʻataʻitaʻiga e lauiloa: o se glucometer, o le tau e talafeagai lelei mo tagata matutua,

Pau lava le mea e manatua pe a faʻaaogaina lenei masini o le faʻataʻitaʻiina lea o laupepa ma faʻataʻitaʻiga.

Faʻavasegaga

O mea e osofaʻi ai ma le le faʻaleagaina o fuataga e faʻaaogaina e pulea ai le suka. E faʻaaogaina i falemaʻi faʻale-fomaʻi ma o loʻo faʻaaogaina i le fale.

O le mita o le kulukose o le toto o se masini mo fuafaatatau e ala i le taufaʻailogaina o se tamatamailima po o isi nofoaga.

O le afifi o ata faʻaonaponei e aofia ai foi se mea puʻe, faʻamafaʻaloga ma se seti o faʻataʻitaʻiga. O glucometer feaveaʻi taʻitasi e ese ai lona faʻatinoga - mai le faigofie ona sili atu ona faigata. O le taimi nei i luga o le maketi o loʻo i ai tagata auʻiliʻili manino e fuaina le kulukose ma le cholesterol.

O le aoga sili o faʻataʻitaʻiga faʻaosoosoga e latalata i iuga saʻo. O le mea sese o le masini feaveaʻi e le silia le 20%. O afifi taʻitasi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ei ai le tulafono patino. Faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le lima, e faʻaaoga ai se vaʻa faapitoa.

O masini e leai ni osofaiga e eseese tekinolosi suʻesuʻe. O faʻamatalaga e tuʻuina atu e ala i faʻasalalauga, faʻamafanafana, ma le tonometric. O ia ituaiga masini e le saʻo tele nai lo le osofaia. O lo latou tau, e pei o se tulafono, e sili atu nai lo le tau o meafaigaluega faʻapitoa.

O faʻamanuiaga e aofia ai:

  • suega leai se aoga
  • leai se fesootaiga ma le toto,
  • leai ni faʻaopoopoga faaopoopo mo suʻega faʻataʻitaʻiga ma taʻavale,
  • o le faiga e le afaina ai le paʻu.

O meafaigaluega e fua ai mea e vaevaeina e le mataupu faavae o le galue i totonu o le photometric ma elekene. O le filifiliga muamua o le muamua glucometer o le augatupulaga. O loʻo faʻamatalaina ai faʻamaoniga ma le itiiti ifo o le saʻo. O fua e faia e ala i le faafesootai o le suka ma se vailaau i luga o se siaki faʻamau ma faʻapusatusaina ma faʻataʻitaʻiga faʻaleleia. O lenei ua le toe faatauina, ae mafai ona faʻaaogaina.

I le asō, o le maketi e maua ai le tele o fuataga o fuataga. O mita ole kulukose o le toto i aso nei e eseese i foliga vaaia, taʻiala faʻavae, uiga faʻapitoa, ma, e tusa ai ma le tau. E tele faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e iai matala, faʻataʻitaʻiga o fuainumera, mafaufauga tele ma le gafatia e faʻaliliu atu faʻamatalaga i se PC.

AccuChek Active

AccuChek Asset o se tasi o mita sili ona taatele o kulukose toto. O le masini e tuʻufaʻatasia se mamanu faigofie ma le faʻamalosi, tele galuega ma faigofie o le faʻaogaina.

E taofiofia le faʻaaogaina o 2 pi. O laʻititi laʻitiiti: 9.7 * 4.7 * 1.8 cm O lona mamafa e 50 g.

E lava le manatua mo le 350 gaioiga, o loʻo i ai le faʻaliliuga o faʻamatalaga i se PC. A faʻaaogaina le suʻega o suʻega, o le masini e logoina le tagata faʻaaogaina se faailo leo.

O fua faʻatatau o faʻatulagaga ua fuafuaina, o faʻamatalaga "aʻo leʻi 'aulia taumafa" ua makaina. O le faʻaaogaina o le moliuila. Ole saoasaoa o le suʻega e 5 sekone.

Mo le suʻesuʻega, 1 ml o le toto ua lava. I le tulaga o le le lava o le toto sampling, e mafai ona faʻaaoga faʻaauau.

O le tau o AccuChek Active e tusa ma le 1000 rubles.

Kontour TS

O le eletise TC o se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa mo le fuaina o suka. O lona uiga faʻapitoa: o se pusa susulu mo taʻaloga, o se faʻaaliga tele e faʻapipii faʻatasi ma fua faʻatusatusa, o se ata manino.

O loʻo pulea e ni koni se lua. O lona mamafa e 58 g, laasaga: 7x6x1.5 cm. O suʻega e tusa ma le 9 sekone. Ina ia faia, e naʻo le 0.6 mm o le toto e te manaʻomia.

Pe a faʻaaogaina se faʻamaumauga fou, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o code i taimi taʻitasi, o le foduina o le otometi.

O le mafaufau o le masini e 250 suega. E mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu i latou i se komepiuta.

O le tau o Kontour TS o le 1000 rubles.

O le a le igoa o le masini e fua ai le suka toto, ma aiseā e manaʻomia ai?

E masani lava, e le gata o le tulaga ua faʻavaivaia e le faʻamaʻi, ae o le masani masani o tagata ma le le mafai ona avea ma mafuaaga o le le lava o asiasiga masani i le fomaʻi e fuafua ai le maualuga o le suka. O le tele o le maʻisuka, aemaise i le amataga o le faʻamaʻi, latou te le iloa le igoa o le masini mo le fuaina o le toto suka, o le tele foi o le le iloa o le aso e le tatau ona alu i le falemaʻi e maua ai lenei faʻamatalaga.

O se masini mo le fuaina o le suka toto i le fale ua taʻua o se glucometer, o lona uiga moni o le "faitauina o le suka."

O nei ituaiga masini na faʻaalia i luga o le maketi i le faaiuga o le 80s o le seneturi talu ai, ae i na aso, e mamao lava i latou mai le saʻo ma le tau nai lo le tele o le maʻisuka e mafai ona gafatia. O aso nei, e mafai ona faatauina lenei masini i le mea moni o falemaʻi uma lava, ma le eseesega o faʻataʻitaʻiga e ofoofogia, ae faʻatasi i latou uma i se sini masani: ia tuʻuina atu le faʻamatalaga o le maʻi e uiga i le faʻaoʻoina o le kulukose i lona toto i le taimi nei.

Ina ia siaki lou lava tulaga, ua lava lea e tuʻuina atu ai le faʻataʻitaʻiga i ni nai minute ma sina lua toto, ma o le a laveaiina ai le tele o le taimi ma le taumafaiga na faʻaalu e le tagata maʻi i le alu i le fomaʻi. Ioe, o se asiasiga i se fomai faapitoa e le mafai ona tuulafoaia atoa: e oo lava i le maualuga o le kulukose toto i le fale e mafai ona sese i nisi o taimi, ma ia mataituina a latou galuega, e tatau ona faatusatusa taunuuga ma numera o masini suesue i lea taimi ma lea taimi.

Tau maua (Maua uma!)

  • Paypal Cash (Up to $ 1000)
  • Western Union transfer (Up to $ 1000)
  • BestBuy kata kata (Up to $ 1000)
  • Newegg meaalofa kata (E oo atu i le 1000 $)
  • Kata kata meaalofa (Up to $ 1000)
  • Pepa meaalofa meaalofa Amazon (Up to $ 1000)
  • Samsung Galaxy S10
  • Apple iPhone XS Max
  • Ma le tele o isi meaalofa

Na pau le mea e tatau ona e faia o kiliki le ki lalo (GET REWARDS) ma faʻamaeʻaina soʻo se ofo na lisiina, mulimuli ane o le a mafai ona e filifilia lou taui (faʻatapulaʻa le aofaʻi!):

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea le suka o le toto. O se faʻaaliga iloga lea o lo latou lelei ma le lelei togafitiga. Ole suʻesuʻeina lea ole fale suʻesuʻe, ae le mafai e tagata uma ona asiasi i le falemaʻi i taimi uma. Ma o le suʻega e leʻo saunia i le aso e tasi. Mo le faigofie ma le siaki i aso taitasi, e tatau ona e faatauina se mita toto suka - o se glucometer. O le a sili ona aoga mo le maʻisuka ituaiga 2.

Eseese o glucometers

E i ai le tele o ituaiga meafaigaluega mo le fuaina o le kulukose i le toto toto i le maketi mo masini faafomai.

Ina ia filifilia le masini saʻo, e tatau ona e iloa poʻo le a le ituaiga o glucometers o iai ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina.

Faʻalagolago i le taʻiala o le faʻaogaina, latou te iloa ai:

  • Photometric. O lea ituaiga masini e faigofie ona faʻaaoga ma e le taugata, ae ua manatu o se filifiliga le tumau. O le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o fasi faʻataʻitaʻiga, lea, e ala i le ituaiga o laʻau, suia lanu pe a faʻafesoʻotaʻi ma le toto. O le taunuʻuga e faʻamoemoe i le tusitusi o le lanu o le vailaau o suʻega ma le lanu lanu faatasi ai ma faailo. O lenei metotia ei ai le pasene maualuga o mea sese, e ui lava e faigofie ona faʻaaoga.
  • Faiga eletise. O le mataupu faavae o le fuaina o le suka o le fuafua lea o le tele o le eletise e tupu ona o le gaioiga o le toto ma se enzyme na teuina i luga o se siaki. O lenei metotia ua manatu sili atu ona faatuatuaina ma faʻaonapo nei, talu ai ona faʻaumatia le mea taua o le fuafuaina o le iuga (faʻafeagai ma le masini photometric).
  • Laser O ia ituaiga mea e iai le laser laser faapitoa e leai ni manua ma e toetoe lava a leai se tiga. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se seti o fasi siaki, pati, pusa. O lenei masini na foliga mai talu ai nei, e taugata ma e faigata pea ona maua ile maketi saoloto. O le le lelei o le masini laser e mafai ona taʻua o iunite. O le masini e faʻaalia ai le taunuuga i mg / dl, aoi ai i le CIS atunuu faʻaaoga moli / l.
  • Faʻafesoʻotaʻi. Ua mamanuina le masini e fua ai le suka e aunoa ma se tamatamailima e faʻaaoga ai le metotia thermospectroscopic. O le masini eletise e faʻafefe ai galu o se tasi umi, lea e atagia mai i le paʻu i le tagata e taliaina. O faʻamaumauga tuʻuina atu e tuʻuina atu i se komepiuta poʻo se matamata mataʻutia. O le ata o le laʻau e faʻalagolago i le fesuiaiga o molelaʻau toto, lea e aafia i le kulukose.
  • Romanovsky. O se masini faʻaonapo nei lea, na faʻavae i luga o le faʻaaogaina o tekinolosi lata mai, ma o lea e taugata. Ina ia fuaina le suka, o loʻo faʻaaogaina soʻo se tino.
  • Multifunctional. O ia ituaiga masini e maua ai se tau maualuga, aua ua mamanuina e fuafua ai ni faailoilo o le toto: glucose, cholesterol ma triglycerides. E taua tele lenei mea pe a oʻo mai le maʻisuka ma le atherosclerosis vascular.

E sili ona lauiloa o glucometers eletise. O aso nei o loʻo sili ona manaʻomia i le maketi, aua latou te tuʻuina atu le fua o le tau, faʻatinoga ma le faigofie o le faʻaoga.

E faapefea ona filifili se masini mo le fuaina o le suka toto?

I le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina e siaki le kulukose level 5-6 taimi i le aso. O lenei vaega o le autu i le filifiliga o meafaigaluega fua.

E fautuaina e faʻatau faʻataʻitaʻiga eo mai ma fasi pepa faapitoa.

Mo tagata matutua, e tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga e le gata o le maualuga, ae faʻalelei foi. Faatasi ai ma le matua, o le a faʻaitiitia le faʻaaliga ma faigata e tulai mai i le aʻoaʻoina o tomai fou. O le mea lea, o le masini e tatau ona faigofie ona faʻaogaina ma faʻatasi ai ma se laupepa lapopoa.

O le mea e leaga ai, o nisi taimi e maua ai le maʻisuka i tamaiti, ma o le maʻisuka e tupu i pepe faatoa fananau mai. O se vaega o le faamai mo lenei vaega o tagata gasegase o le lamatiaga lea o le hypoglycemic coma. E mafua lenei mea i le mea moni e le mafai e tamaiti ona lapatai i taimi uma i le faʻaitiitia o le lelei ma le gaioiga i le taimi. E le gata i lea, e fefefe tamaiti i tui, ma e tatau ona e puipuia i latou mai le tiga i le tele e mafai ai.

E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i foliga o le maʻisuka i tamaiti ma metotia o togafitiga o loʻo i totonu o le tusiga.

I lenei tulaga, o le masini laser o le a lelei, ae e tusa lava pe leai se avanoa tau tupe mo lona mauaina, e le o le fefe. I luga o le faʻatau o loʻo i ai ni mea faʻapitoa mo le pipisi o tamatamailima, e masani lava ona le lagona e le tagata le tiga pe a faʻaaogaina. O nisi taimi o lenei masini e sau ma se glucometa eletise, ae e mafai ona e faʻatau ese. E faigofie foi mo se tagata matua ona faʻaaogaina.

E i ai masini e iai le pule leo, e talafeagai mo tagata e faigata ona vaʻai.

I le maʻisuka ituaiga 2, o mea e multifunctional e talafeagai. Talu ai o loʻo i ai faafitauli i le mamafa o le mamafa ma toto toto i lenei faʻamaʻi, fuaina o le cholesterol ma triglycerides faatasi ma le kulukose o le a sili ona aoga. Ae o le tau o lenei masini e le avanoa mo tagata uma.

Tasi le paʻi palota

Faʻaputuina ma se laupepa lapoa, talafeagai mo tagata matutua. E mafai ona e fuaina fuaitau ao lei amataina ma pe a maeʻa taumafa ma faʻaali atu faʻamatalaga i luga o se komepiuta. Fuafua le fua o le kulukose i le tele o aso. E fetaui e faʻaaoga.

Aisea e faaitiitia ai le maualuga o le suka toto, o a faailoga, ituaiga ma metotia o le suʻesuʻeina o le hypoglycemia, faitau le tusiga.

Faagasologa o kelu

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e faamasani ia oe lava i faatonuga e masani ona aofia ai.

O faʻataʻitaʻiga taʻitasi e iai ona lava uiga faʻaaoga.

Ae e tele tulafono lautele mo masini uma:

  • Aua le faʻaaoga i totonu o potu e maua ai le maualuga.
  • Taofi ese mai le vevela ma le la.
  • Ina ia teuina le masini, faaaoga le faavaa, lea e masani ona aofia i totonu o le pusa.
  • Fua i lima mamā ma malogo.

O le tausisia o le itiiti ifo o le mea e manaʻomia mo le faʻatinoina o galuega o le a mafai ai mo se taimi umi ona tausia le faagaoioia o le masini ma maua ai ni faʻataunuʻuga saʻo.

Ituaiga o glucometers. O le fea masini e te filifilia?

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

A filifilia se masini mo le fuaina o suka, e tatau ona e taulai atu i ni mea iloga se tolu: o lona faʻaogaina (faʻamaonia o se fuataga o fuataga), tau ma le saʻo o fuataga. O se masini lelei e le tau tele se tupe, ae leai se mea e sili atu i le le totogiina: o se tau taugata e masani ona pei o se lua o glucometers masani, ma o le eseʻesega o le a na o ni galuega faaopoopo ma se mamanu mamanu. Ae mo le sao o mea e gaosi ai le suka, e leai se manatu lautele. O tagata taʻitasi taʻitasi e faʻamautinoa le faʻatau o le latou oloa, ae sili atu le taulai atu i le manatu o le endocrinologist togafiti.

Ma le mea mulimuli, o nei masini uma e ese i a latou metotia o galuega, lea e fuafua ai le latou vaega autu:

  • i le tele o glucomet photometric, ua suia le lanu o le laasaga o le suʻega lea na faʻaaoga ai le toto, o se taunuuga o le tali o mea o loʻo aofia ai i le glucose. I aso nei, o ia ituaiga masini ua maeʻa ona leai se saʻo,
  • eletise eletise e fesootaʻi atu i le gaosiga o loʻo i ai nei o masini e faʻavae i le fuaina o au e fegalegaleai i le va o se suʻega ma le kulukose. O le Amperometry ua manatu o se auala talafeagai lelei o le auʻiliʻiliga ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o itu i fafo i le iuga mulimuli, ae manaʻomia ai le faʻaleleia faifaipea e le plasma,
  • faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa e aofia ai glucometers ma vailaʻau oona, o latou galuega e faʻavae i luga o le tulaga o le resonance o le plasma surface. O le tele o nei mita o loʻo i ai se auro manifinifi auro i luga o le masini fua, lea e le faʻaogaina ai le tamaoaiga mo le faʻaaoga i le olaga i aso faisoo. Ae peitai, o le isi augatupulaga o tupe meataalo o le a le faia i le auro, ae i ai vaega ninii i luga o le masini, lea o le a le gata ina faaitiitia ai a latou tau, ae e faateleina ai foi le auiliiliga saʻo e ala i le faaselau. O le isi avanoa i nei masini o le a mafai ona fuaina le suka o le toto e aunoa ma le tipiina o le paʻu: ona o le leai o se osofaiga, o le auiliiliga o le kulukose o le a faia i le faʻaaogaina o isi vai ola (urine, afu, uila),
  • o le isi tekinolosi i se taimi lata mai, ua avea ma tagata e taʻua o Rlug glucometers, o latou taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o se suʻesuʻega faʻasalalau o le paʻu ma le toto toto o loʻo aofia ai mo le kulūkose.

Faʻapefea ona faʻaaoga le masini? Laasaga i lea laasaga taʻitasi

E talafeagai le faʻaaogaina o masini mo le fuaina o le kulukose o le toto ma le faʻamaonia a le fomaʻi, o ia o le a taʻu atu ia te oe le ituaiga sili ona talafeagai ma le mamanu o le masini, ma faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini. A uma ona faʻatau se glucometer, e taua tele le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga, aua e ono aofia ai ni faʻaaliga taua o le taotoga, o le le amanaʻia lea e mafai ona faʻaleagaina ai le masini. Talu ai o le tele o glucometers i luga o le maketi i aso nei e faavae i luga o le faʻaaogaina o vailaau faʻataʻitaʻi, e taua tele le le gata i le masini lava ia, ae ia teuina foi e tusa ai ma faatonuga (i totonu o se nofoaga malupuipuia e aunoa ma le susu i le susu ma le malamalama).

O le mea moni, e le tatau ona paʻu le mita i lima o tamaiti, ma o fasi pepa e le fautuaina e faʻaaoga pe a maeʻa le aso e muta ai, a le o lea, o le taunuuga e mafai ona faalēaogāina (masani o le vaitaimi e tasi i le tolu masina talu ona tatala le afifi).

Mafaufau i le taimi o le faʻatinoga, o le toto e maua mai i le puʻupuʻu i luga o se tamatamailima e faia i se gutu o le glucometer e fuaina, e tatau ona ave le tausiga e mataʻituina ai togafitiga e puipuia ai faʻamaʻi mai le toto. O le mea lea, e tatau ona fufuluina lima, o le tamailima e faʻaaogaina mo le auiliiliga e tatau ona ufiufi i se ie faʻamaʻi, ma o le nila e tatau ona faʻamamaina. O le isi itu tāua o le nofoaga faʻatoʻilalo: e pei o le tulafono, e faʻaaogaina tamatamai lima, ae e le o taimi uma e tatau ai ona filifili paʻu - e mafai foi ona faia se tui i le itu o le tamailima.

Tuuina atu e faapea o le maʻisuka ituaiga 1, e tatau ona fuaina le kulukose i le tolu i le fa taimi i le aso, e mafai ona fesuiaʻi lima ma le paʻu i le manava po o le muaʻi lima, sili ona taua, aua le faʻasalalau i le nofoaga e tasi i le tele o taimi i le laina.

Talu ai ona o le maualuga o le kulukose o le toto e mafai ona leiloa lo latou saʻo i luga o le taimi, e tatau ona faʻapipiʻi tasi i le tasi ma le afa vaiaso, faʻatusatusa le iuga ma faʻamatalaga mai se fale suesue. E taua tele le mataʻitu o le fesuiaiga i luga o vaega o le suʻega, talu ai o taʻitasi vaega fou e ese mai le tasi muamua i le ituaiga, ma o le faʻamaoniaina o fasi pepa ma le meafaigaluega e tatau ona tutusa lelei, a leai, o le a iai ni mea sese. O le isi itu e mafai ona faʻamaonia mo tagata taʻitoʻatasi, o le loloto lea o le faʻalavelave na faia e le glucometer: malosi tele o le a tiga, ma o le vaivai o le a le afaina ai le paʻu.

A uma ona faʻaaogaina le masini, e tatau ona e tuʻuina atu sina taimi e sauniuni ai mo le galuega, ma le faʻaaogaina o le toto i le fasi pepa e tatau ona faia ma le faʻaeteete, e aunoa ma le faʻaaogaina poʻo le faʻaleagaina. O le mea moni, a maeʻa le auʻiliʻiliga, e tatau ona tapunia le saite o le paʻu i se pulu paʻu o loʻo tipi i totonu o le ava malosi.

E le gata i lea, e ono i ai i le mita nisi o galuega faʻavae e faafaigofie ai ona faʻaogaina pe tuʻuina atu faʻamatalaga faaopoopo:

  • faʻaola i totonu o le masini manatuaina taunuuga o iloiloga talu ai,
  • leo leo o le taunuuga,
  • fesoʻotaʻiga faakomepiuta mo le kopiina ma le faʻaliliuina o faailo,
  • o le i ai o le tonometer function,
  • le mafai gafatia le fuaina o maualuga o le cholesterol levels.

E taua tele le nofouta i mafuaʻaga o mea sese po o mea sese i le fua o le maualuga o le suka ma le mita o le kulukose o le toto ina ia lapataʻia ai i latou pe faʻapipiʻiina i le taimi. Muamua, e tatau ona teuina lelei ia vaega o suʻega e tusa ai ma tulafono, ma o le glucometer lava ia e tatau ona tausia mama, aloese mai le faʻaleagaina poʻo le faʻaleagaina o masini. E tatau foi ona mataʻituina le fetaui lelei o le siakiina o luga o fasipepa ma le masini, ma puipuia ai fuataga i le maualuga ma le maualalo o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga sili atu le toʻa ma le faʻamoemoe, e fautuaina e fomaʻi e le na ona fufuluina o latou lima, ae faʻamafanafanaina foi ina ia mafai ai e le toto i le aofaiga tonu ona tumu ai laulaʻau lautele o le paʻu.

O le isi vaega o faafitauli e ono tulai mai e aofia ai suiga le pulea i le tuufaatasiga o le toto, lea e mafai ona faʻaaogaina ai faʻamaumauga mulimuli i se auala e le mafaamatalaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faasaʻo mo hematocito e mafai ona faia i se mea sese - o le fua o le maualuga o le toto mumu totoga i le toto, poʻo le taunuuga o le a aʻafia e le tele (poʻo le le lava) o le okesene i totonu o le toto. Aua le galo e uiga i vailaʻau eseese e aʻafia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, lea e tatau ona amanaia pe a iloiloina ia fuainumera na maua.

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

TasiTouchUltraEasy

VanTouch UltraIzi o se masini faʻaonaponei faʻaonaponei mo le fuaina o suka.O lona uiga tulaga ese o se mamanu lelei, o se lauulu ma le saʻo atoatoa o ata, o se avanoa talafeagai.

Tuuina atu i ni lanu se fa. O le mamafa e na o le 32 g, fua: 10.8 * 3.2 * 1.7 cm.

Ua manatu o se lomiga moni. Faia mo le faigofie ma le faigofie o le faʻaaoga, aemaise i fafo atu o le fale. O lona saoasaoa o le aasa e 5 s. Mo le suʻega, 0.6 mm o le suʻega e manaʻomia.

E leai se faʻatulagaga faʻatulagaga mo fuainumera faʻamaumauga ma maka. E i ai se mafaufauga tele - faleoloa e tusa ma le 500 fuataga. E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se PC.

O le tau o OneTouchUltraEasy e 2400 rubles.

Fesoʻotaʻi OK

Diacon o se mita maualalo o le kulukose o le toto lea e tuufaatasia ai le faigofie o le faʻaaoga ma le saʻo.

E sili atu nai lo le lautele ma o loʻo i ai se lapisi tele. Faʻamaumauga o le masini: 9.8 * 6.2 * 2 cm ma le mamafa - 56 g Mo le fua, e manaʻomia le 0.6 ml o le toto.

E ui i le mea moni o masini o lenei ituaiga e ono i ai ni eseesega, e lautele ma lautele o latou fausaga e foliga tutusa lava.

O le glucometer i lona fatuga:

  • mata e tipi ai se tamailima,
  • faʻaali
  • eletise faaeletonika
  • maa
  • fasi siaki.

O le mita suka e faʻaaogaina o se vaega o le pusa mo le siakiina o le tulaga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ae le o se masini tutoatasi.

O le pusa o togafitiga ma togafitiga e iai le igoa ole pamu insulin ma e aofia saʻo ile:

  • glucometer
  • iniseti kateta,
  • se peni tui lea e faia ai le inisalini i se semi-automate mode.

I le taimi nei, e tele ituaiga o meafaigaluega o se fuafuaga talitutusa, e aofia ai:

  • photochimium, mamanuina e fuaina le maualuga o le kulukose e tusa ai ma le suiga o le lanu o le tagata toto,
  • eletise e faʻaaoga i eletise eletise. E aoga foi lenei i le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga talafeagai. O nei masini e manatu o ni mea fou fou ma o se vaega o le augatupulaga fou. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona maua ni faʻamaoniga mama, talu ona faʻaitiitia le aʻafiaga o mea faʻaleagaina. O le faʻaleleia o metotia o fua o le eletise e maua ai le igoa o le faʻamalosi i fomaʻi. O lona aoga sili lava o le faʻaitiitia o le tele o le toto na faʻaaogaina,
  • masini e mafai ai ona faʻaogaina - o se masini lea o lona taotoga e faʻavae i luga o le faʻatinoga o le resonance plasma. O lenei mita e leai se mea e sili atu na i lo se pu faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻamaʻi auro. Nai lo o le auro, e mafai ona faʻaaogaina vaega ninii e faʻalautele ai le lagona ma fua le suka i vaiinu e ese mai i le toto: ile urine ma le pala,
  • elemene - faʻamalosi kenera e mamanuina le kulukose pe a faʻasaʻoloto mai le fusi o le paʻu.

E tele metotia e faʻaaogaina e fuafua ai le maualuga o le glycemia. Faʻalagolago i tekonolosi faʻapitoa, o gaosi oloa e ofoina atu ituaiga eseese o masini feaveaʻi mo le pulea o metabolism gaʻo.

E faʻapefea ona faʻaumatia faʻamaʻi tiga ile maʻi tiga ole maʻi? Faitau faʻamatalaga aoga. Aoao e uiga i mastalgia cyclic o mamanu mammary ma pe faapefea ona aveesea le tiga o le tiga mai lenei tusiga.

  • photometric (muamua augatupulaga). I le taimi o le auʻiliʻiliga, e gaosia ai le biomaterial ma le tagata na faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le laasaga o le suʻega. O le susulu atu o le lanumoana, o le maualuga o le suka. Tau - mai 900 rubles,
  • eletise. Se sili atu le saʻo ma le faʻamaoni: o le faʻafesoʻotaʻi o le paʻu o le toto ma se laina faʻaalia e fatuina ai se eletise eletise, o le malosi lea e maua ai e le masini le maualuga maualuga. Tau - mai le 2500 rubles,
  • biosensor ma spectrometric. E le manaʻomia le faʻaaogaina o masini faʻaleagaina mo le fuafuaina o taunuuga e faʻaaogaina i vaega o suʻega toto: e fuafua e le masini le faʻamatalaga o le spectrometric ma faʻamatalaga. E faʻatatau i le vaega, e suʻesuʻe e masini faailoga o le mamafa o le toto, le tulaga o le paʻu, o le maualuga o le okesene i totonu o le toto. Elemene elemene (sulu) o loʻo i luga o le manava, talipupuni, o nisi ituaiga o meaola ua totoina i totonu o le tino. E mafai ona maua faʻamaumauga o fua i luga o se telefoni feʻaveaʻi. E mafai ona e faʻatau se glucometer i le tau e 8000 rubles.

Faʻalagolago i taʻiala o le faʻatinoga, o le ituaiga o fuataga e fuaina ai:

  • Faiga eletise. O lenei filifiliga e faʻapipiʻiina ma se faʻamatalaga manino, i le fesootaʻi ma le toto, o se tali atu i le suka e tupu i foliga o loʻo i ai nei. O le fuaina o lona malosi o se faailoga autu lea o le setete o le tino. O lenei faʻataʻitaʻiga e faigofie ona faʻaoga i le fale, e sili ona sese ma e sili ona saʻo i totonu o filifiliga tau tupe.
  • Photometric. O sea mita e galue i luga o le mataupu faavae o le tusi. Aʻo faʻafesoʻotaʻi le toto toto, o le fasi siaki e suia lanu. O le lelei o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai le gafatia, o le le lelei o le tulaga o le sese o fua. O le iuga mulimuli e fuafua i le tutusa o lanu i le sone o suʻega ma le lanu lanu tutusa mai le laulau o faʻataʻitaʻiga masani.
  • Faʻafesoʻotaʻi. Ua mamanuina le masini mo le auiliiliga e aunoa ma le faʻaaogaina o se pupu. E maualuga lona sao ma saoasaoa i le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga. O le mita ua faʻapipiʻiina ma se eletise infrared ma se mea e sili ona mataalia. Mo fua, o se vaega itiiti o le paʻu e faʻamalamalamaina e ala i vaʻa-infrared. Pe a atagia mai, ua puʻeina i latou e se masini faʻapipiʻi, ma ua maeʻa ona suʻeina e le komepiuta le faʻamaumauga ma faʻaalia le iuga i luga o le mata. O le mafaufauga o le uila e faalagolago tonu lava i le tele o taimi o oscillations o molioo toto. E fuafua e le masini lenei tau aogā ma le suka.
  • Laser E punitia e le mita le paʻu ma se laser. O le faʻatinoga o loʻo faʻatinoina e aunoa ma se faʻaletonu, ma o le nofoaga faʻasalalau e faʻamalolo ma sili atu le vave. O lenei fesuiaiga e sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka i tamaiti. O le pusa e aofia ai:
    • totogi
    • seti o 10 suega,
    • 10 pulou puipuia
    • mataupu.

    Mo le faigofie o le faʻaoga ma le maualuga o le fua saʻo e tatau ona totogi se aofaiga tele. E tatau ona maitauina e sili atu le taimi e tatau ai ona faʻatau faʻatauga faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga.

  • Romanovsky. O nei mita o le laʻititi foi lea o le lavelave. Mo suʻesuʻega, e faʻaaogaina soʻo se vai ola mai le tino. O le faʻaaogaina o tekinolosi lata mai nei mo le fuaina o fua o le suka e mafua ai le taugata tele o lenei masini. E mafai ona e faʻatauina lenei ituaiga mita ae na o sui aloaʻia o le kamupanī.

  • fua o le suka, cholesterol, triglycerides,
  • faataga oe e pulea le soifua maloloina lautele,
  • aloese mai faʻalavelave o le atherosclerosis, faʻalavelave fatu.

Faataitaiga o lenei ituaiga e taugata uma e tusa ai ma le masini lava ia ma mea e faaaogaina.

Tusi faitauga

E taua le manatuaina o mita taʻitasi ei ai le avanoa mo mea sese, o le 20%. O le mea lea, pe afai o laʻasaga e ese siʻeseʻese i suʻesuʻega suʻesuʻe ma le fualaau faasaina, ona oʻo loa lea o lenei faʻafitauli i totonu o taʻaloga masani.

I se tulaga e le masani ai, e tusa ma le 5% o mea sese uma, o le toilalo e silia ma le 20% o le va. E tatau foi ona manatu e faʻaalia e le masini le maualuga o le toto i le plasma, ma i totonu o fale suesue e faia se filifiliga i luga o le faavae o le toto capillary.

I le faʻatinoga, o lona uiga o le masini e faʻaalia le 11-15% maualuga le maualuga o le suka.

E mafai foʻi ona e faʻamapulaʻa le numera o faitauga sese e ala i le faʻapipiʻi lelei o le vaega o le suʻega. Afai ua maeʻa pe ua teuina saʻo, e mafai ona tupu ese eseesega eseese.

O le mea masani, o le teuina o fasipepa e tatau ona faia i totonu o se mea faʻamaufaʻailogaina lea e aofia ai se mea e faʻaogaina. O tulafono e le faatagaina le taofia o suʻega e le puipuia mai aafiaga mai fafo.

E mafai ona teuina fofo mo le 24 masina i le vevela o le potu ma le faʻamaufaʻailogaina. A uma ona tatala le paipa, e tatau ona faʻaaoga ia mea mo 3-4 masina.

E tatau ona e faʻatauina se glucometer mo tagata uma e manaʻomia le mataʻituina o latou lava soifua maloloina ma le suka o le toto. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o se suʻesuega faʻapitoa i le fale, o:

  • ogaoga faʻafitauli o le tino,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi i faʻalavelave faʻamaʻi oso i le toto glucose faailoga,
  • mamafa tele
  • maʻisuka maʻitaga
  • maʻitaga o le maitaga (i le i ai o ni soliga talafeagai),
  • Faʻalauteleina le faʻaalia o ketones i tamaiti (sosogi o le acetone i le faʻavave),
  • ituaiga 1 poʻo le maʻisuka ituaiga 2
  • tausaga e silia ma le 60 tausaga.

O le filifiliga o se glucometer e faia e fuafua i le ituaiga o maʻisuka. Eseesega i le va o le insulin-e faalagolago ma le non-inisalini ituaiga o faʻamaʻi. I le faʻasalaga muamua, faʻaleagaina le autoimmune o peta beta o le pancreas, lea e maua ai le inisalini, e tupu. E faʻavae i luga o lona le atoatoa, ua faʻavaivaia togafitiga faʻasolosolo i le tino o le tagata.

I le maʻisuka ituaiga 1, e mafai ona e faia mo le leai o sau lava inisalini e ala i tui. Ina ia iloa le fua saʻo e manaʻomia i se mataupu faapitoa, e te manaʻomia se masini e fua ai le aofaʻi o le suka i le toto. E sili atu ona faigofie le faʻatau se faʻataʻitaʻiga mo le faʻaaoga i le fale. O le mea lea, e mafai ona e mataʻituina le faitauina o le kulukose i soo se taimi.

E iai foʻi le maʻisuka ituaiga 2 - T2DM. O le faamai e mafua mai i le faaititia o le gaosiga o le inisalini e le pancreas, po o le faaitiitia o le lagona lelei o loo matauina. O lenei ituaiga o soliga tulafono e mafai ona taʻitaʻia ai:

  • meaʻai paleni
  • atuatuvalega, mafatiaga popole,
  • le lelei o le tino puipuia.

Ina ia faatumauina se tulaga mausali o le tino ma le maʻisuka, e tatau ona e faʻatau se masini, ia teuina i taimi uma ma ia faia fua toto i le taimi. O le tele o mita mita e mo tagata e le lava le inisalini i le maʻisuka ituaiga 2.

Le tau o glucometers i falemaʻi

O le filifiliga aupito sili ona taugata mai luga o le One Touch Select Sampling.

O lona tau e oʻo i le 800 - 850 rubles.

Mo lenei aofaiga, e maua e le tagata faʻatau le masini lava ia, 10 laupepa faʻaaogaina ma 10 laupepa faʻasolosolo. O le femalagaaʻi taavale e sili atu le taugata. E oʻo atu i le 950-1000 rubles e tatau ona totogi mo se masini e 10 laupepa ma faʻataʻitaʻiga.

Tasi le Touch i le Easy Easy e tau faalua. I le faaopoopo atu i fasi pepa e sefulu, ufi ma se pulou, o le pusa e aofia ai se tulaga talafeagai mo le saogalemu ma le vave o le utaina o le masini.

Tuua Lau Faamatalaga