Sweetener Fit Parade: faʻamatalaga

O le mea sili ona lelei O le faʻafefeteina o loʻo faʻatusalia e se faʻalapotopotoga uma o mea faʻafefiloi, lea e fesuisuiai ma le tofo, ma aofia ai le 0 kcal.

I le taimi nei, i le faʻatau atu, e mafai ona e maua ni ituaiga o meaʻai - "Erythritol", "Suite" ma le isi i lalo ole numera 1, 7, 9, 10, 11, 14.

O se auiliiliga auiliili o vaega taitasi o paluga o le a fesoasoani i le auiliiliga o ana meatotino ma ona manuia faʻalesoifua maloloina.

O le mea lea, o le sui o le "Fit Parade" e suitulaga i le Numera 1 ma le 10 e aofia ai vaega nei:

  • o le erythritol o se polyhydric sugar alcohol, e maua mai i sana, e maualalo le faasinoupu o le inisalini (2) ma leai se mea e maua ai kalori,
  • Ierusalema artichoke extract - faia i luga o le faavae o fualaʻau aʻa, lea e mauʻoa i vitamini ma le mineral composition,
  • sucralose o se oloa e mafua mai i le suka,
  • stevioside - gaosia mai stevia.

Ole fua ole aso fautuaina ole aso ole a faʻaalia i le pusa.

Erythritol ma Sweet o se mea e tasi le vaega. O le vaega muamua e aofia ai le 100% erythritol sugar alcohol, o le lona lua e aofia ai na o le tuatusi. O le sili atu ona sili ona taua i vaega o le sui o le parakalafa Fit Parade e sui ai le Numera 9, o loʻo maua i le pepa laupepa.

E aofia ai:

  • sucralose o se vailaʻau gaosia o le suka na maua e ala i le togafitia i le chlorine,
  • tartaric acid o se tino masani na maua i le tele o fua, e pei o vine,
  • paluga susu,
  • Ierusalema artichoke extract,
  • lactose - o se gaʻolaʻo e mafua mai i le uila,
  • stevioside - o se glycoside e maua mai i se laau toto o stevia,
  • O le L-leucine o se amino acids taua e togafitia ai maʻi o le ate, anemia ma isi faʻamaʻi,
  • croscarmellose - faʻaaogaina e pei o se uila,
  • silikoni dioxide - o se uila.

O le faʻafefiloi Nu 11 e aofia ai, i le faaopoopo atu i le stevioside ma le sucralose, inulin (fualaau fuālaʻau), fualaau pineapple ma fualaau o le melon. Eseesega i lalo o le Numera 7 o le tolu-vaega, e aofia ai le erythrol, sucarlose ma le pito i tua. Faʻafefiloi Numera 14 e lua-vaega, e le o aofia ai le sucralose synthetic, na o le erythritol - polyhydric sugar alcohol ma le stevia glycoside.

Faaaogaina o le Sweetener Fit Parade

O le suamalie e aofia ai mea masani e masani ai, o lona faʻaaogaina o le a aumaia ai faʻamatalaga moni mo i latou o loʻo i ai faafitauli i le metabolism o le kulukose i totonu o le tino.

Suamalie e sili ona fai ma vaisu, e manaʻomia e le tino le fafagaina o siama faiʻai ma isi totoga. O le mea lea, o le lafoaia o se mea e le faigofie tele i tulaga ogaoga.

Ae o loʻo i ai faʻamaʻi e faʻaaogaina ai lenei mea taumafa taumafa e ono lamatia ai le ola. Mo se faataitaiga, o le kanesa. Ua televave ona tupu olaola siama ona o le taumafa o le suka i le tino o le tagata. O le mea lea, o le oncology o loʻo faʻaalia ai se meaai e leai ni meaʻai.

Sugar e mafai ona afaina ai toto toto. Faʻataʻoto i totonu o le toto, sili atu le glucose e taʻitaʻia ai le paʻu o puipui o toto toto ma le faʻavaeina o atherosclerotic plate. O le mea lea, mo le puipuia o faʻamaʻi fatu cardiovascular, e tatau ona lafoai le taumafa o le suka. O le suamalie o le a avea o se meaʻai suamalie ma lelei.

Faaaogaina o le maʻisuka

O nisi tagata latou te aloese mai luga o le suamalie mo le maʻisuka ma le tiga, latou te lagonaina le tapulaa. E iloa o le suamalie suamalie e mafua ai lagona lelei, o se lagona fiafia.

O le fofo lelei i se tulaga faʻapea o le sasala a Paradaiso mo le maʻisuka. O le a le faateleina le kulukose i totonu o le toto, lea e le mafai e le tino ona gauai.

E leai se manaʻoga e faʻamatalaina le taua o le faatumauina o se kulukosese saogalemu i le maʻisuka. O le mea lea, o le faʻaleagaina poʻo le faʻamanuiaina o le faʻaaogaina o le suauu o Fit Parade e leʻo talanoaina - e taua.

Faʻapitoa ma le le lelei o le faʻamanuiaina o le faʻamalieina

"Fit Parade" e foliga tutusa ma le suka suka. E mafai ona afifiina i totonu o se fagu ma se faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga poʻo se fasi pepa. O le tofo o lenei suamalie e manaia, e le afaina ai le tofo o le tofo ma se metotia metotia, e pei o isi oloa faapena.

Ole vaega o le suamalie e le faʻaumatia pe a vevela, o lea e mafai ona faʻaaoga i le tao.

Erythritol, o se vaega o le Fit Parade, o loʻo maua i le paluga o le tele o fualaau 'aina ma fualaʻau. O lona toesega e sili atu le caloric nai lo le suka, ae 1/3 le itiiti le suamalie. Ae ui i lea, o le mea o le caloric o lenei vailaau o le a le afaina ona o le le mafai ona maua e le tino.

Mo tagata e le o iai ni faʻafitauli o le soifua maloloina, o le faʻaaogaina o se mea suamalie e tauamiotonuina na o se suiga le tumau. O le poto masani ua faaalia ai e ui lava ina leai ni calories, o le Fit Parade e le mafai ona aoga ao leiloa le mamafa.

E matua faigata lava ona faaseseina le tino, pe a e lagona se suamalie manaia, e auina atu e le faiʻai se faailo i le pancreas e maua mai ai le inisalini.

Ae a maeʻa se mea suamalie, o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e le suia, o se taunuuga o lea mea o loʻo i ai se lagona o le le fiafia, fiaai.

O le iʻuga, o le tuinanau e oso aʻe, lea e tau atu i le taumafaina o le tele o meaai.

O le suitulaga o le sugar Fitparad ua solia i ia tulaga:

  • vaisu i meaʻai meaai,
  • maʻitaga ma lactation,
  • tausaga e silia ma le 60 tausaga.

Pe a faʻaaogaina le oloa i fuainumera e sili atu i laasaga fautuaina, o le a mafai ona maua se aafiaga tele.

I le toetoe lava o ituaiga uma o le Fit Parade ei ai le sucralose - o se mea suamalie na faia, e le mafai ona ausia i le natura. Mo nisi, e mafua ai se tali le lelei pe a uma le taumafa, e mafai ona faʻafefeina le gasegase, mafua ai le maʻi tiga.

Le manatu o tagata atamamai

O le suamalie na faia ina ia faʻalavelave ai tagata o loʻo faʻaaogaina le tele o suka, ma i latou e solia i le suamalie, mai meaai leaga.

O le Sweetener Fit Parade e leai sona calorie. O le tofo i le tofo o le laulaufaiva, e mafua ai se lagona o le suamalie. O le tele o vaega o le oloa e le mafai ona gauaiina e le tino, o le mea lea o le suamalie e tuʻua ai lou lagona fiaai. O lenei mea e mafai ona mafua ai le fafagaina ma maua le mamafa o le tino.

O le suauu, i se isi itu, e aumaia ai se lagona le tumau o le faamalieina, ae mafai e le tino ona na o le 10 g o lenei carbohydrate e mafai ona gaosi i le itula, faatasi ai ma se aofaiga tele, o taunuuga le lelei e tupu. O le faʻavavega sili ona vave i le glucose e oʻo atu ai i le faʻaaogaina e le gata o suamalie, ae faʻapea foʻi le falaoa. E talitonu tagata e taumafa taumafa e 40-50 g o gaʻo suka maua i fualaau faisua, fualaau aina ma cereals ua lava mo se tagata i le aso. Faatasi ai ma se taumafataga maualalo-kapiti, e mafai ona e faʻaaogaina se suka i se taimi le tumau, faʻaopoopo i meainu, palu.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le Fit Parade e faʻamaonia mo tagata e maua i le maʻisuka, kanesa ma maʻi fatu cardiovascular e le mafai ona latou teena sisi.

Ma e mafai foi ona avea se mea suamalie e avea ma fesoasoani i le suiga i se meaʻai maloloina, lea e leai se nofoaga mo le suka.

O mea popoto e fai mai

O le kamupanī e valaʻau i lana oloa fou Fit Parade mulumotu ma faʻapitoa. O le suamalie, o nei iloiloga e na o se mea lelei lava, e matua ese lava le eseesega mai i isi meaola, na faia i luga o le faavae o le acesulfame, aspartame, cyclamate ma saccharin.

Fai mai Endocrinologists e mamao ese mai mea suamalie uma e vaʻavaʻai i fata i totonu o faleoloa e maua lelei le lelei o le puleaina. O le tele o ia mea o loʻo faʻapipiʻi faʻamalosi, lea e matua afaina ai o tatou tino, ma ua faʻavasegaina o "mea manogi suamalie". O le mea e leaga ai, o nei oloa e le lelei tele mo le soifua maloloina, ma le sodium cyclamate, o se vaega o ia mea, ua faʻasaina atoa i le tele o atunuʻu atiaʻe. E le gata i lea, e iloga i latou i le le mautonu i se siosiomaga oona, faʻafitauli pe a vevela, ma se tofo le lelei e pei o se uamea.

Faamatalaga o oloa

"Fit Parade" e matua ese lava mai ia i latou - o se suka e suia, o lona tuufaatasiga e aofia ai na o vaega taua. Muamua, e taua le matauina o le maualalo o le kalori i totonu o lenei oloa, ua faailoa mai e le gaosiga e tasi le selau kalama e na o le lua calories. E matua suamalie lava o ia. O lea aofaiga i le aso e toetoe lava a le mafai ona faʻaaoga, ae ui i lea, o le alauni sili ona fautuaina i aso taitasi e fa sefulu-lima kalama. O tagata faʻapisinisi oe ua uma ona suʻeina lenei suamalie ua taʻu mai e sefulu i sefululima gaʻo i le aso e lava mo i latou.

Matagofie masani

I le taimi nei, o nisi o oloa tutusa o le kamupani Piteco ua uma ona faʻatau. O le sugar lea e suitulaga i le Fit Parade Numera 14, Nu. 10, Nu. 7, Nu. 9 ma le Numera 1. O latou uma e foliga tutusa ma e eseese naʻo le ituaiga o siʻosiʻomaga o loʻo aofia ai i totonu - o le tosoina o Ierusalema o atishoke poʻo le maile. O suamalie taitasi e aofia ai le tele o vitamini taua ma taua mo le tino i aso uma.

  • Vitamin A - O loʻo i ai se vaega atoa o meatotino aoga. O se vailaʻau sili ona lelei, e fesoasoani i le faʻafeiloaʻi ma le faʻaogaina o le tino, faʻamalosia le puipuiga, puipuia le atiaʻe o le kanesa ma faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract.
  • Vitamin F taua mo le fatu, vaʻa toto, taʻaloga lelei, faʻaitiitia le cholesterol ma le aʻafiaga e atiaʻe le atherosclerosis.
  • Nicotinic acid o loʻo i ai se aafiaga lautele i le tino atoa, aemaise lava, e faʻaleleia ai le faia o le faiʻai, faʻaleleia le fatu cardiovascular, faʻatonutonuina ma faʻasolosolo ai faiga faʻalelei.
  • Vitamin C - O le fesoasoani muamua mo le puipuiga, e faʻamalosia mo le faʻaaogaina i aso uma, o le puipuiga sili lea mai ituaiga eseese o vailaʻau faʻamaʻi pipisi.
  • Vitamini B1 ma le B2 - faʻaleleia le gaioiga o le ate ma le lauroid gland, faia se sao tele i le faiga o le metabolism ma le alualu i luma, e tatau mo le soifua maloloina o lauulu, fao, paʻu.

Faʻamatalaga elemene i sipuni taitasi

O suamalie taʻitasi Fit Parade (Numera 1, Nu. 7, Nu. 10, Nu. 14) e aofia ai le tele o minerale taua e iai togafitiga faʻapitoa ma le faʻasolosolo i le tino.

  • Manganese - e nafa ma le manatuaina ma le lelei o le faʻaogaina o le tino.
  • Omea - faʻaleleia le puipuiga, faʻasaʻo le okesene i sela.
  • Copper - manaʻomia mo le faʻasologa o le hemoglobin, faʻafouina o le cartilage ma ivi.
  • Zinc - aofia ai i le tele o metabolic processes o le tino o le tagata.
  • Silicon - e aʻafia ai i le faʻaleleia lelei o le epidermis, fai fusipaʻu, faʻaleleia meaʻai o fao, paʻu ma lauulu ma elemene latou te manaʻomia.
  • Magnesium - puipuia mai allergies, faʻamautuina le cholesterol ma le toto.
  • Vaʻalele - O le mea autu e tuʻuina atu le malosi mo le tino, faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, ate, fatu ma isi totoga taua.
  • Potassium - e gafa ma le faʻaleleia o le tino, e faʻafoeina le paleni o le vai.
  • Kalaku - o le faavae o ponaivi uma lava, e aunoa ma le toto e le toto, e nafa ma le faʻamalosia ma le faʻaaogaina o faʻamaufaʻailoga ia i latou.

Aafiaga muamua i luga o le tino

O le suamalie Fit Fit (Para. 10, Nu. 14, Nu. 7, ma le Nu. 1) o loʻo i ai ni faʻafitauli lelei faʻalesoifua maloloina ona o le phenylalanine, lysine, arginine, fiber, ma isi vaega e taua mo le soifua maloloina.

  • Inulin - e maua ai le malosi o le manava e ala i le faateleina o le numera o le bifidobacteria i totonu, e faʻaitiitia ai le cholesterol, ma puipuia ai le atinaʻeina o maʻi fatu. Faafetai i ana galuega, vitamini ma minerale e sili atu ona lelei le gauaiina e le tino.
  • Pectin - galue malie ile intestine, faʻafefe ma fusia ai mea leaga i totonu, fetuutuunai faʻasolosolo ma faiga faʻavae, faʻaleleia ma faʻasolosolo le tafe toto.
  • Amino acids - o loʻo i ai i ni fuainumera tele, faʻamautinoa le saʻo lelei o le inu o vitamini, faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai, e nafa ma le fausiaina o le skeleton, ona totoga, maso ma vaʻa.
  • Fiber - e le manaʻomia mo le faʻamaʻiina lelei ma le lelei o le manava, faʻamaopoopoina nei galuega, aveese mai toxini ma isi mea leaga.

E leai se masalosalo

E taʻutino mai e le kamupanī le sugar e suitulaga i le Fit Parade Numera 7 (ma ona numera uma) e matua leai se afaina ma e aoga mo le tino. O lenei mea moni ua faʻamaonia e le tele o suʻesuʻega faasaienisi lea e fautuaina ai e avea o se maʻisuka, fomaʻi togafitiga ma le sui faʻasolosolo. Afai e te suʻeina le afifi i le suamalie, e mafai ona e faitau i lona fatuga. E aofia ai le sukacralose, erythritol, steviziod, faʻapea foi ma le Jerusalem artichoke powder poo le mea na maua ai le rosehip. O igoa o nei vaega e fai si itiiti, ma ia malamalama i le natura o le oloa, o le a sili atu le malamalama ia i latou i auiliiliga.

I luga o le afifiina o se oloa e pei ole suauu Fit Parade, ua faailoa mai ai o lenei mea e maua mai le suka. Ae na te le o tautala e uiga i le auala o loo i ai nei e maua ai. O le mea moni, e le faigofie tele le gaosia o le sucarlose, e alu i le ono laasaga muamua o togafitiga, faʻaleleia lona faʻamalosi ma faia se tamai timu e suamalie pe a mafai. O nei mea uma e suia ai le faʻavae mole mole o le uluai oloa faʻapitoa, ae o faʻamaumauga faʻapitoa i lona afaina i le tino e leʻi faʻamaonia. E tele suʻesuʻega i vaega eseese o le lalolagi, ma o se taunuuga, na mafai ona faʻaaogaina le sucralose e faʻaaogaina e fai ma meaai. Ae e tatau ona maitauina o nisi o tagata ina ua uma ona faaaogaina i aso taitasi na maitauina le faigata tele o migraines, o le tulaga faaletonu o le tino, tiga o le manava ma le faaletonu o le urination. O nei mea e vavae ese, ae o le gaosiga ua fautuaina i aso taitasi e 45 milikalama e le sili atu ona aoga.

O lenei vailaʻau e maua mai i fua suamalie, ma i luga ole laʻasaga o galuega - mai tapioca ma sana. E masani lava, o le tele o le erythritol o loʻo maua i le tilo, vine, pi ma plum. Faʻafetai i lona auai, e mafai e le suauu Fit Parade ona faʻafetaia le vevela o le maualuga e oo atu i le selau ma le valusefulu tikeri ma e le maumau ona uiga lelei. O a tatou tofo e le iloa ai mai le suka moni, o se faʻamatalaga mautinoa. E le gata i lea, o le erythritol e lua mea manaia: e le solia ai le masani masani i le ooto, e faʻaitiitia ai le ono lamatia o le nifo, ma e iai se eseesega faʻapitoa - pe a faʻaaogaina, o sina sina malulu e lagonaina i le gutu, pei o le faʻamalolo.

O le suamalie sili ona taatele o le stevia, i le faavae o ona laʻau latou te faia ai se steviziod. I le lalolagi, o le mea e sili ona lauiloa ma matua faʻapitoa. "Fit Parade" suamalie (silasila i le ata i totonu o le tusitusiga) o loʻo i ai muamua i lona tuufaatasiga, o se vaega taua ma e tutusa ma tulaga uma ua faatagaina. Ua leva ona faamaonia o le stevia e maualalo le kalori ma e le faateleina le suka o le toto, lea e sili ona taua mo le maʻisuka. E lelei mo soʻo se tasi e manaʻo e faʻaititia le aofai o kalori e 'aina i le aso. Ma le faʻaeteete, e tatau ona faʻaumatia le steviso, ma e sili atu le vavaeeseina o le maʻitaga ma lapatai tamaitai mai le taumafataga.

Rosehip extract

O se vaega o le suka e suitulaga i le numera fitu, lea e matua manaʻomia i le tagata faatau. O le Rosehip o loʻo i ai se fualaau tele o le vitamini C, faʻaaoga mo le tele o tausaga i le gaosiga, mo le gaosiga o vailaau masani ma vailaʻau. E mafai ona e talanoa e uiga i ona aoga mo le tino e le gata, e fautuaina faapitoa lava e avea o se meafaigaluega e faaleleia ai le gaioiga o le fatu ma faamalosia ai le tino puipuia.

Aisea e filifili ai o ia

E aofia ai naʻo vaega faʻatagaina ma mea masani o se oloa o le fou fou Fit Parade.O se mea suamalie, o iloiloga e taʻu mai ai lona manuia e le mafai ona faafitia mo tagata, e le faateleina ai le maualuga o le inisalini, o lona uiga e mafai ai e le maʻisuka ona faaopoopo sina suamalie ia latou meaʻai.

  1. E fetaui ma manaoga aupito lata mai o le Institute of Institute of Food and Rospotrebnadzor Rusia.
  2. E teteʻe i le vevela ma o lea e talafeagai ai mo le kukaina o ipu eseese, e le suia ai lona tofo i taimi o togafitiga vevela.
  3. Ona o lona tuufaatasiga o le tuufaatasiga, e aofia ai vitamini, minerale ma isi mea e aoga i le tino, o loo i ai se aafiaga puipuia, togafitiga ma le soifua maloloina-faaleleia, faaleleia atili o le tulaga lautele o se tagata.
  4. Lelei mo tagata e mataʻituina lo latou mamafa pe fuafua e faaitiitia i nai pauna e ala i le faʻaititia o le numera o kalori e 'aina.
  5. E le afaina i le tino. E aofia ai mea masani, natura masani ma vaega.

O se faʻafouga faʻafouina o le maualuga aupito maualuga, atiae le amanaia o manaoga uma o le tagata faʻatau ma taulaʻi naʻo le faʻaleleia o lona soifua maloloina. O ona vaega uma ua uma ona faʻafoeina ma le faʻaeteete le laasaga, lea e faʻaluaina pe a uma ona tuʻuina atu le oloa mai le tagata faʻatau.

Faʻailoga talafeagai

O le faʻaleagaina o le meaʻai suamalie Fit Parade e mafai ona faatagaina, ae peitaʻi pe afai e sili atu lona faʻasologa o aso taitasi. E pei lava o soʻo se oloa maloloina, e na o le pau lava le mea e mafai ona faʻaumatia. A leai, e mafai ona mafua ai le manava ma le tiga o le manava.

  • O le suamalie i le lautele ma o lenei oloa aemaise lava e le fautuaina mo le faʻaaogaina e tina maʻitaga ma tina tausi maʻi.
  • Ua matauina e tagata faapitoa ma tagata tausi fualaau taumafa e faapea, o le lapataiga tele, o suamalie suamalie e tatau ona togafitia ai tagata matutua o lo tatou faitau aofai, aemaise lava i latou oe ua pasi tausaga e ono sefulu tausaga.
  • E tatau ona e amata faʻaaogaina le oloa i se taimi vave e mafai ai mo tagata e masani ona faʻaalia i taimi uma faʻamatalaga o le faʻamaʻi, e mafai lava ona tutupu i mea masani.

Tuua Lau Faamatalaga