Glucometer Ebsensor: iloiloga ma tau

E tusa ai ma le au saienitisi, o le 10-15 tausaga o le numera o le maʻisuka e faalua. I aso nei, o le maʻi ua taʻua saʻo o se faʻafitauli fomaʻi ma agafesootai. E oʻo mai i le aso 1 o Ianuari, 2016, pe a ma le 415 miliona tagata i le lalolagi atoa o loʻo maua i le maʻisuka, aʻo le afa o latou e leʻo iloa o latou maʻi.

Ua uma ona faʻamaonia e tagata suʻesuʻe e iai le gasegase o le maʻisuka i le maʻisuka. Ae o le natura o le tofi e leʻo manino lava: seia oʻo nei i le taimi nei, ua naʻo tagata saienitisi e iloa po o fea o faʻapotopotoga ma fesuiaiga o kenera e oʻo atu ai i se maualuga maualuga o le atinaʻeina o le maʻisuka. Afai o le maʻisuka o se tasi o matua, o le tulaga lamatia o le a maua e le tamaititi le maʻisuka ituaiga 2 e tusa ma le 80%. O le maʻisuka ituaiga 1 e maua mai le matua i le tamaitiiti i na o le 10% o mataupu.

Na o le pau lava le ituaiga maʻi o le maʻisuka lea e mafai ona aluese na o ia, o lona uiga. o se vaifofo atoatoa ua maua - o le maʻi maʻisuka lenei.

O le faʻamaʻi e aliali mai lava i le taimi o le gaioiga (o lona uiga, ao faia le tamaititi). A maeʻa le fanau mai, o le a le maeʻa atoa le maʻi, pe o le auala e sili ona faafaigofieina. Ae ui i lea, o le maʻisuka o se lamatiaga ogaoga i le tina ma le tamaitiiti - o mea e le masani ai i le atinaʻeina o le tamaititi e le seasea, e masani lava o se tamaititi e le masani ai e fanau mai i tina mamai, e aʻafia ai foi taunuuga leaga.

Le mea e siakiina e le glucometer

O le glucometer o se masini faapitoa e mamanuina mo le vave ona tofotofoina o le kulukose o le toto. O le maketi o loʻo faʻapipiʻiina i lenei auala: o glucometers o faʻafitauli faigata ma tau o tau o loʻo faʻatau atu. O lea, e mafai ona e faʻatauina se masini i le tau o le 500 rubles, pe mafai foi ona faʻatau sau masini ma 10 taimi sili atu ona taugata.

O le tuufaatasiga o toetoe lava o glucometer uma e aofia ai:

  • Vaega o suʻega - o mea e faʻaaogaina, e manaʻomia e gakeni taʻitasi a latou lava fasipepa,
  • Faʻamau mo le tatipi o le paʻu ma le lalaga i ai (vailaau faʻamalosi, lafoaʻi faʻamalosi),
  • Pamu - ei ai masini e mafai ona aveeseina le maa, ma o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga ma le le mafaia ona suia maa,
  • O le masini lava ia, i luga o le pupuni o le taunuuga o loʻo faʻaalia.

E tusa ai ma le taʻiala o le gaioiga, o masini e sili ona taatele o photometric ma elekene.


Toeitiiti lava o tagata taʻumatua uma, e fautuaina e fomai le faatauina o se glucometer i le aso

O le masini e tatau ona faigofie, faigofie, faʻatuatuaina. O lona uiga o le tino o le gadget e tatau ona malosi, o le itiiti ifo o laʻititi laʻititi ma le lamatiaga o le faʻamaʻi - o le lelei. O le mata o le masini e tatau ona lautele, o numera e faʻaalia e tatau ona lautele ma manino.

E le gata i lea, mo tagata matutua, o masini e iai ni taʻaloga laiti ma vaʻaiti e le manaʻomia. Mo tagata talavou, faʻatusatusa, mea laiti, televave masini eletise o le a sili atu ona faigofie. O le tagavai mo le taimi o le faagasologa o faamatalaga e 5-7 sekone, o le aso lenei o le faailo sili lea o le saoasaoa o le mita.

EBsensor Product Description

E le mafai ona aofia ai lenei vailaau oona i luga o le 5 pito sili ona lauiloa o mita suka. Ae mo le tele o gasegase, o ia lea o le sili ona sili ona fiafia iai. O se masini faʻapipiʻi ma se faamau e tasi - o lenei mea laititi e sili ona matagofie mo nisi tagata faatau.

O le eB Sensor o loʻo i ai se faʻaaliga LCD tetele. O fuainumera e tele foi, o le mea lea e matua talafeagai lelei lava le metotia mo tagata ei ai faaletonu o le tino. O faʻataʻitaʻiga tetele o se tasi e sili atu i le mita. E faigofie mo tagata ei ai faafitauli lelei tau afi.

E tatau foi ona e matauina:

  • O le masini na pasia uma suʻesuʻega talafeagai, suʻesuʻega, i le taimi na faamaonia ai e tausisia tulafono faʻavaomalo,
  • O le saʻo o le masini e 10-20% (e le o le tele o faʻataʻitaʻiga, ae leai se mafuaʻaga e faʻamoemoe ai o loʻo i ai glucomet budget faʻapitoa),
  • O le latalata i le taua o le suka o le masani lea, o le maualuga o le fua saʻo,
  • Taimi o fuataga - 10 sekone,
  • O se pulou faʻapipiʻi e faʻaaogaina mo le fesuiaiga,
  • Faʻailoga o le pala
  • O le gasolo e alu i luga ma le aunoa,
  • O le tele o fua faʻatatau e mai le 1.66 i le 33.33 mmol / l,
  • O le tautua folafolaina o le ola e le itiiti ifo ma le 10 tausaga,
  • E mafai ona faʻafetaui le masini ma se komepiuta poʻo se komepiuta,
  • Ole maualuga o le toto e manaʻomia mo le suʻega e 2.5 μl (lea e le laʻititi pe a faʻatusatusa i isi glucometers).


O le e-sensor e galue i luga o le lua AAA

O le mana manatua e mafai ai e oe ona faʻasaoina iuga mulimuli e 180.

Filifiliga ma tau

O lenei pusa oona e faatauina atu i se mea vaivai ma le toʻa. O le pusa oloa faʻapitoa e aofia ai le masini lava ia, o se faʻaonaponei faʻaonaponei, 10 laina, o se faʻataʻitaʻiga o le siakiina e siaki le tulaga o le faagaoioia o le masini, 10 suega, 2 maa, se tusi faʻataʻitaʻi mo le tusia o fuataga, faatonuga ma se faʻamaoniga.

O tau mo lenei masini e taugata tele - e tusa ma le 1000 rubles e te manaʻomia e totogi mo le masini. Ae o le mea moni e faapea i le taimi o faʻatautaia masani tele masini e tufatufaina e aunoa ma se totogi e manaia. O le faiga faʻasalalauga lenei a le kamupanī poʻo le tagata faʻatau, aua o le a iai pea le faʻaalu e le tagata faʻatau le tupe i luga o vaega.


Mo se seti o le 50 fasi pepa e tatau ona e totogi 520 rubles, mo se taga 100 pepa -1000 rubles. Ae e mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga i se tau, i aso o faʻalauiloa ma faʻatau.

E mafai ona faʻatau le masini, e aofia ai le faleoloa i le initaneti.

E faapefea ona avea se suʻesuʻega i fale

O le fuataga o le auala lava ia e faia i ni laasaga. Muamua, ia saunia mea uma e te manaʻomia i le taimi o le suʻesuʻega. Tuu mea uma i se mama mama o le laulau, mo se faʻataʻitaʻiga. Fufuluina ou lima i le fasimoli. Fufulu. E le tatau i le paʻu ona i ai le kulimi, mea teuteu, mea o gaogao. Lulu lou lima, e mafai ona e faia ni taʻaloga faigofie - o le mea lea e tupu i le toto.

  1. Faʻaofi le fasi siaki i totonu o se pu faʻapitoa i le suʻega. Afai e saʻo mea uma, o le ae faʻalogoina se kiliki uiga.
  2. Faʻaaogā se faʻailoga e faʻaofi ai le peni, togi le tamatamailima.
  3. Ave ese le mataua muamua o le toto ma se fulufulu mamoe mama, ma na o le pau lona lua i luga o le vaega o le faʻaaliga.
  4. E totoe naʻo le faʻatali mo le masini e faʻasaga le faʻamaumauga, ma o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga.

I aso nei, toetoe lava o glucometers uma e mafai ona latou teuina se numera tele o taunuʻuga io latou mafaufauga.

E matua faigofie lava ma e mafai ona faʻamoemoe e le gata i lou manatuaina, ae faʻapea foi i luga o le mea saʻo o le masini.

Ma, i le faatulagaga o le tele o masini, e aofia ai le eSensor, o loʻo i ai se tusi faʻamaumauga mo le tusia o fuataga.

O le a le pepa o fua

Ole tusi tusi a le tagata lava ia e mautinoa lava o se mea aoga. E oʻo lava i le tulaga o le mafaufau, e aoga tele lenei mea: o se tagata e sili atu lona malamalama i ona maʻi, siaki toto, iloiloga o le maʻi, ma isi.

O le a le mea e tatau ona i totonu o le tusi o le pulea e le tagata o ia lava:

  • Mea taumafa - pe ae fuaina le suka, o se sooga i le taeao, le aoauli po o le 'aiga o le afiafi,
  • Le numera o iunite falaoa o taʻitasi taumafataga,
  • Ole fua o le inisalini poʻo le faʻaaogaina o fualaau oona e maualalo ai le suka,
  • Sugar e tusa ai ma le glucometer (a itiiti ifo ma le faatolu i le aso),
  • Faamatalaga e uiga i le manuia lautele,
  • Toto toto
  • O le mamafa o le tino (fuaina ao lei faia le taeao).

Faʻatasi ai ma lenei tusi, e fautuaina e sau i le faatulagaina o fuafuaga ma le fomaʻi. Afai e faigofie mo oe, e le mafai ona e faia ni faʻamatalaga i totonu o se api, ae amata se polokalame faʻapitoa i se komepiuta (telefoni, papaa), o fea e tusia ai nei faʻamaumauga taua, faʻamaumau fuainumera, tusia faaiuga. O fautuaga taʻitoʻatasi i mea e tatau ona i totonu o le tusi o le a tuʻuina atu e le endocrinologist, e taʻitaʻia ai le tagata maʻi.

Iloiloga a tagata

O le a le mita eBsensor e aoina ai iloiloga? O le mea moni, e masani lava ona faamatalaina e tagata o latou lagona e uiga i le galuega o se metotia faapitoa i le Initaneti. Auiliiliga, iloiloga faʻamatalaga e mafai ona fesoasoani. Afai e te faʻalagolago i manatu o tagata i le filifilia o se glucometer, faitau ni nai iloiloga, faʻatusatusa, iloilo.

Evgenia Chaika, 37 tausaga, Novosibirsk "O le pisensor o se miti, o se miti o na o maʻi uma lava. Laititi, mafanafana, e aunoa ma ni mea e le manaomia. Faʻailoga i totonu o se taga faila ma o le a le faʻaalia. Faʻafaigofie ona faʻaaoga, o mea uma e vave, sao. Faʻafetai i le kamupanī. "

Victor, 49 tausaga, St. Petersburg "O se matala tele e sili atu ona iloa ai faamatalaga. E galue i luga o maa piniki, lea mo au lava ia o se taimi lelei. E leʻi i ai ni faafitauli i le faʻatutuina (ou te iloa o nisi tagata e gaoi le agasala i lenei itu). Ua lelei le tuʻuina o fasipepa ma aveese. "

Nina, 57 tausaga, Volgograd "I le taimi muamua, sa masani ona matou tuuina atu ni fasi pepa i le Ebsensor. E leʻi i ai ni faafitauli, na tuʻuina atu fesoasoani, o taimi uma lava na faʻamanuiaina ai. Na tuʻuina atu i se tuaoi se glucometer mo se ituaiga faʻalauiloa. Ia o nei fasipepa e tatau ona faia i se taua. Afai e le mo lenei taimi, o lona uiga la, e sili atu le le maua o le masini. E masani ona avea ma siaki Accu, ae mo nisi mafuaaga na agasala ai i le toilalo. Na ia faaalia i nisi o taimi le leai o se mea. Ou te le toesea na o aʻu na ou le atoatoa. "

O nisi taimi o le eBsensor masini e faatau atu le taugofie - ae na o le faʻatau lava o se glucometer lava, ma fasi, ma sekone, ma se peni peni e tatau ona faʻatau mai ia oe lava. O se tasi e toʻa i lenei filifiliga, ae o se tasi e fiafia i le faatauina mai i le atoaga o le faʻatulagaga. I soo se tulaga, saili mo se maliega. E le gata o le tau muamua na e totogi mo le masini, ae o lona tausiga mulimuli ane e taua foi. E faigofie ona maua ni fasipepa ma ni mea e fai? Afai e tulaʻi mai ni faafitauli i lenei mea, atonu e tatau ona e faʻatau ni mea taugofie taugofie.

Glucometer eBsensor - mataupu suʻega

tagata maʻi
O laʻu atinaʻe o glucometers ua faʻateleina ma ua tumu i le EBSENSOR. Na vave ona ou faʻatonuina se isi ato faʻaopoopo 3 o faʻataʻitaʻiga - E faʻaalu 2-5pcs i le aso.
Faʻaaliga
-Fauau i fuataga lelei. Na faʻatusatusaina au i le TALI TIME METIKA Medoronic glucometer, le glucometer BIONIME, le glucometer DIABEST, I le vailaau masani o le suka
o le eseesega i faitauga o masini uma e +/- 0.1 mmol / l, I le eria o 12 mmol / l, o faitauga o masini na faapena (i le faasologa o le poloaiga) 11.1 / 11.7 / 12.5 / 13.1 (ebsensor), ou te manatuaina faitauga i luga atu o le 10 mmol / l, soʻo se masini, e tusa lava ile fale suʻesuʻe, e tatau ona avea o se faʻamaoniga (faailoga maualuga o le suka), ae leʻo se masini fua saʻo,
- ua faʻaofiina fasipepa ma iloa i se glucometer e aunoa ma ni faʻaletonu,
- o fasipepa e faʻamalosi, toetoe lava a le punou, lea e faigofie pe a faʻaaogaina,
-Faʻaiga, mea o le faʻatinoina, masini faʻatauvaʻa - sili atu le mafanafana.

Ou te moomoo maimau pe o le tau o le suʻega, pei o lenei pe a faʻatusatusa i isi fusi, e tumau pea i le fua faatatau lelei i le tagata faʻatau.

Faʻatele:
O se matala tele ma faʻamatalaga lelei, ma e taua mo faʻaletonu mata, e pei o au, o le maʻisuka. Ma o le masini lava ia e le laiti. Ou te manatu o lenei mea e mafua ona o le faʻaaogaina o pulu penisini, o lona uiga o le gaioiga umi o le masini. Ae o le foliga mai ma le faigofie e le faʻaumatia.
Aʻo faʻatuina se masini fou, leai ni faafitauli. Suia vave mai le faiga faa Rusia o le fuaina o le SK i le itu i sisifo. Tausaga lata mai ma taimi faatulagaina. O mea uma, e le toe i ai ni logo ma ni pulou, o loʻo faʻaaogaina i le tele o masini ma le tele o mea e le faʻaaogaina. Lava le fuaina o fua.
O le taimi nei e uiga i le sao o fua. Na amata aʻu i le faʻatusatusaina o faʻataʻitaʻiga ma Accu Chek Performa Nano, Satellite Plus, Maualuga Moni, lea na tofotofoina i le fale suesue. O feeseeseaiga e itiiti - 0.1 - 0.2 mmol / l., E le o mea taua uma. E tatau lava ona e mafaufau o le masini e siaki e le toto capillary, ae le o le plasma.
Ona ia faaaluina se taimi puupuu 5 fua mai le tamatamailima e tasi. Ole laʻasaga-e laʻititi foʻi - e oʻo ile 0.3 mmol.
Ia, o le tau o le masini lava ia, ma o le mea e sili ona taua o le tau o faʻataʻitaʻiga, o loʻo malie pea. E le o se mea faalilolilo ia fasi pepa e tuuina mai ia i tatou e le o taimi uma ma ma se taua. O le mea lea, o le tau o suʻega faʻataʻitaʻiga o se tasi lea o mafuaʻaga autu faatasi ai ma le saʻo lelei.

Meter Advantages

O le mita eBsensor ei ai le mataʻitusi LCD tetele ma ni mataʻitusi manino ma lapoa. Suʻeina lou kulukose toto mo le 10 sekone. I le taimi lava e tasi, e mafai e le tagata suʻesuʻe ona otometi teuina i le mafaufau seʻia oʻo i le 180 suʻesuʻega lata mai ma le aso ma le taimi o le auiliiliga.

Mo le faia o suʻega lelei, e tatau ona maua le 2.5 μl o le toto toto atoa atoa mai le tamatamai lima o le maʻisuka. O le pito i luga o le suʻega i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa e gauaʻi ai le toto manaʻomia mo le auiliiliga.

Afai o loʻo i ai se mea itiiti ole meaola, o le fua ole fua e lipoti atu ai lenei faʻaaogaina o se savali i luga o le lau. A e lava le toto, o le faʻaʻailoga i luga o le vaega o le suʻega o le a mumu.

  • O le fua fua mo le fuafuaina o le toto maualuga o le suka e iloga i le leai o se manaʻoga e taomi se ki e amata ai le masini. E faʻapipiʻi le masini suʻesuʻe pe'ā uma ona tuʻuina le laina o le suʻega i se moli faapitoa.
  • A maeʻa ona faʻaaoga le toto i le suʻega suʻesuʻe, e faitauina uma e le eluSenseor glucometer ia faʻamatalaga na maua ma faʻaalia ai faʻamatalaga tau faʻamaʻi i le faʻaaliga. A maeʻa lena, ona aveese lea o le siaki o le suega mai le fusi, ma o le masini e liliu ese lava.
  • O le saʻo o le auiliiliga e 98.2 pasene, lea e faʻatusatusa i taunuuga o le suʻesuʻega i le fale suesue. O le tau o sapalai ua manatu e taugofie mo le tele o le maʻisuka, o se mea tele tele.

Iloiloga o mea

O le pusa e aofia ai le glucometer eBsensor lava mo le siakiina o le maualuga o le toto, se laina o le siakiina mo le siakiina o le masini o le masini, se peni pipili, se seti o laupepa i le aofaiga o 10 fasipepa, le numera tutusa o fasi siaki, se tulaga talafeagai mo le tauaveina ma le teuina o le mita.

E aofia ai foʻi faatonuga mo le faʻaaogaina o le suʻega, se tusi lesona mo le suʻega, se tusi o le maʻisuka, ma se pepa faʻamaonia. O le mita e faʻamalosia e ni maa se lua AAA 1.5 V.

E le gata i lea, mo i latou na muaʻi faatauina mai glucometers ma o loʻo i ai se masini televave ma se faʻavaa, e ofoina mai se avanoa mama ma le taugofie. O lea ituaiga pusa e aofia ai se fuataga, se taʻavale, se tusi faʻataʻitaʻi ma se pepa faʻataonia.

  1. O le masini e i ai se fua faʻatusatusa o le 87x60x21 mm ma e na o le 75 g e maua ai. O faʻamaufaʻailoga e 30x40 mm, lea e mafai ai ona faia se suʻega toto mo vaivaiga mataʻitaga ma tagata matutua.
  2. O le masini e fua i totonu o le 10 sekone, e tusa ma le 2.5 μl o le toto e manaʻomia e maua ai faʻamaumauga sao. O le fuataga e faʻatinoina e se metotia suʻesuʻeina faʻamalosi. O le masini ua faʻavasega i plasma. Mo faʻamatalaga, e faʻaogaina ai se pulou faʻapitoa faapitoa.
  3. I le avea ai ma iunite o fuataga, mmol / lita ma mg / dl o loʻo faʻaaogaina, o le a faʻaogaina se ki e fua ai le faiga. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafeiloaʻi faamaumauga i le komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai le RS 232 kela.
  4. E mafai lava e le masini ona otometi pe a faʻapipiʻi le fasimea ma otometi le tapeina pe a uma ona aveesea mai le masini. Ina ia tofotofoina le faatinoga o le suʻega, e faʻaaogaina se laina papaʻe.

O le maʻisuka e mafai ona maua ai sailiiliga o suʻesuʻega mai le 1.66 mmol / lita i le 33.33 mmol / lita. Ole laina o le hematocrit e mai le 20 i le 60 pasene. O le masini e mafai ona faʻaaogaina i le vevela o le 10 i le 40 tikeri Celsius ma le maualuga e le sili atu ma le 85 pasene.

E faʻamaonia e le kamupanī le faʻalavelaveina o le faʻaaogaina o le suʻega mo le itiiti ifo ma le sefulu tausaga.

Ituaiga o suʻega mo le Ebsensor

O le suʻega o siaki mo le mita eBsensor e taugofie ma faigofie ona faʻaaoga. I le faʻatau atu e mafai ona e maua na o le tasi le ituaiga o mea taumafa mai lenei gaosiga, o lea o le a le mafai e se maʻi suka ona faia se mea sese pe a filifilia ni suʻega suʻega.

O vaega o suʻega e sili ona saʻo, o le mea lea, o le fuataga e faʻaaogaina e fomaʻi i totonu o le falemaʻi mo suʻesuʻega o le maʻisuka. O oloa e le manaʻomia ai le faʻamaoniaina, lea e mafai ai ona faʻaaoga le mita i tamaiti ma tagata matutua e faigata ona faʻapipiʻi fuainumera numera i taimi taʻitasi.

Pe a faʻatau ni faʻataʻitaʻiga, e taua tele le gauai faapitoa i le olaga o oloa. O le afifiina o loʻo faʻaalia ai le aso mulimuli o lo latou faʻaaogaina, e fuafua i luga o le mea e te manaʻomia e fuafua ai le aofaʻi o mea faʻatau sa faatauina. O nei suʻega suʻesuʻe e tatau ona faʻaaogaina ao leʻi oʻo i le aso e muta ai.

  • E mafai ona faʻatau ni faʻataʻitaʻiga i totonu o falemaʻi poʻo i faleoloa faapitoa, e lua ituaiga o afifi i luga o le faʻatau - 50 ma le 100 fasi fasipepa.
  • O le tau mo le suʻeina o le 50 fasi vaega o le 500 rubles, ma i luga o le initaneti e te mafai ona faʻatau se setete o pusa oloa i tau sili atu ona lelei.
  • O le mita lava ia o le a tau e tusa ma le 700 rupu.

Katerina Emelyanova (Timoshina mother) tusia 20 Iuni, 2015: 16

Ua matou faaaogaina lenei mita mo le sili atu ma le 3 masina - o se tuufaatasiga lelei o le tau ma le lelei, o mea saʻo saʻo, leai se leaga nai lo le. Gliked na maua le faamoemoe. E uiga i le gaioiga, na o foliga, ae e le afaina ai au. Ma, i le ala, e le pei o le siaki siaki, e leai se tasi o faʻamaumauga na faia se mea sese!

Zvyagintsev Alexander na tusia le 24 Feb, 2016: 24

O le taimi lenei o tau o suʻega i luga o le www.ebsensor.ru e pei o lenei:
1 fasi pepa 50 test - 520 rubles

5 pusa 50 fasi suʻesuʻega - 470 rub

10 pusa 50 fasi siaki - 460 rubles.

20 pusa 50 fasi siaki - 450 rubles

50 paʻu 50 fasi suʻesuʻega - 440 rubles

Na tusia e Eugene Shubin le 23 Mati, 2016: 114

Faʻamatalaga faʻamatalaga i metrology o le masini

o le tau o le tulaga faatauaina o le 49.9 mg / dl (2.77 mmol / L) le aofaʻi o fua o loʻo pau i totonu o lenei faʻasalalauga faʻatasi ma le numera atoa o fua i se tuʻufaʻatasiga ua tutusa ma le 100
faataapeapeina le 0-5% 67
5-10% 33
10-15% 0
15-20% 0

96.2 mg / dl (5.34 mmol / L)
faataape 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

tulaga faatauaina 136 mg / dl (7.56 mmol / l)
faataape 0-5% 99
5-10% 1
10-15% 0
15-20% 0

tulaga faatauaina 218 mg / dl (12.1 mmol / l)
faataapeapeina le 0-5% 97
5-10% 3
10-15% 0
15-20% 0

Tuua Lau Faamatalaga