Inisalini i totonu

I le taimi nei i Rusia e silia ma le 10 ml o tagata ua maua le maʻisuka. O se faʻamaʻi faapena e atiaʻe e tetee atu i le tulaga o le le lava o le inisalini e aafia i faiga faʻavave.

Mo le tele o gasegase, o le inisalini i aso taitasi e faʻaalia mo se olaga atoa. Ae ui i lea, o aso nei i le maketi faafomai nai lo le 90% o tapenaga uma o inisalini e le maua i le Rusia. Aisea e tupu ai lenei mea, ona o le maketi o gaosiga o le inisalini e sili ona aoga ma faʻaaloalo?

I aso nei, o le inisalini gaosiga i Rusia, o tulaga faaletino o le 3.5%, ma i faiga tau tupe - 2%. Ma o le maketi atoa o insulin e fuafua i le 450-500 miliona tala. O lenei aofaiga, 200 miliona o le inisalini, ma o le isi o loʻo faʻaaluina i luga o suʻega (e tusa ma le 100 miliona) ma pusa oona hypoglycemic (130 miliona).

Fausiaina o Inisalini Fale

Talu mai le 2003, o le inisalini Medsintez na amata ona faagaoioia i Novouralsk, lea o loʻo maua ai i le taimi nei le 70% o le insulin e taʻua Rosinsulin.

O le gaosiga e faia i se fale e 4000 mita, lea e 386 m2 faletaele. E le gata i lea, o le fale o loʻo i ai nofoaga o le tumama vasega D, C, B ma A.

E faʻaaogaina e le kamupanī tekinolosi faʻaonaponei ma mea fou fou mai kamupani lauiloa faʻatautaia. O le Iapani (EISAI) Siamani (BOSCH, SUDMO) ma meafaigaluega Italia.

Seʻia oʻo i le 2012, o mea e manaʻomia mo le inisalini na maua i fafo atu. Ae talu ai nei lava, Medsintez, na atiina ae ai lana lava siama o siama ma faʻasaʻo ai lona fualaau faasaina ua taʻua o Rosinsulin.

O le faʻamalolo e fai i fagu ma cartridges o ituaiga e tolu:

  1. Faiga faʻainisinia faʻainisinia a le tagata mo le tuiina. E aoga pe a uma le 30 minute. pe a uma le pulega, o le maualuga o le lelei e pau ile 2-4 itula pe a uma le tui ma e oʻo ile 8 itula.
  2. C - inisalini-isophan, e faʻamoemoe mo le faʻafoega o galuega. Ole aafiaga o le hypoglycemicities e tupu pe a uma le 1-2 itula, e oʻo ile maualuga ile maualuga ile 6-12 itula, ma oʻo ile 24 itula.
  3. M - vaega-Rosinsulin e lua-tagata mo le pulega. O le faʻaititia o le suāsusu e tupu pe a uma le 30 minute, ma o le maualuga o le faʻatonuga e tupu i le 4-12 itula ma e oʻo atu i le 24 itula.

I le faaopoopo atu i nei ituaiga o fualaau, o Medsintez e maua ai ni ituaiga se lua o le suauu syringe Rosinsulin - ua maeʻa ma toe faʻaaogaina. O loʻo i ai a latou lava masini pateni faapitoa e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi le metotia muamua pe afai e le i faatulagaina e pei ona tatau ai.

Rosinsulin e tele iloiloga i tagata maʻi ma fomaʻi. E faʻaaogaina pe afai ei ai le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2, ketoacidosis, siama poʻo le maʻisuka ituaiga. O nisi o tagata gasegase e fai mai pe a uma ona faʻaofiina, oso i le suka toto, isi maʻisuka, i se isi itu, faʻafetai i lenei vailaʻau, ma faʻamautinoa e mafai ai e oe ona pulea atoatoa le glycemia.

E le gata i lea, talu mai le 2011, na faʻatautaia ai le uluai fale gaosiga o le inisalini i le Oryol Region, lea o lo o faia ai se taamilosaga atoa, o le faia o pusi penisini ua faatumuina i le taofiga. O lenei poloketi na faʻatinoina e le kamupani faava o malo o Sanofi, o se tasi o kamupani sili ona gaosia fualaau faasaina e togafitia lelei ai le maʻisuka.

Ae ui i lea, e le o gaosia e le laau ia mea lava ia. I le malogo, o le a faatauina le vailaau i Siamani, pe a maeʻa ona faʻafefiloi le mimilo o le homone tagata, ona faʻaoga tutusa ma vaega o ausilali ina ia maua ai faʻamalolo mo tui. O le mea lea, o le gaosiga o le inisalini Rusia i Orel, o le taimi lea e gaosia ai le inisalini o gaoioiga vave ma faaumiumi, o lona tulaga lelei e ausia ai manaoga uma o le palemene.

O loʻo fautua mai le WHO i atunuu e silia ma le 50 miliona tagata, faʻatautaia a latou lava gaosiga o hormones. O lenei mea o le a fesoasoani i le maʻisuka e le maua ai ni faʻafitauli e maua ai le inisalini.

E le gata i lea, o le insulin e maua mai e Geropharm, o se taitai i le atinaʻeina o vailaʻau faʻasaina i Rusia. I le uma, e naʻo lenei mea gaosi oloa e gaosia ai oloa i totonu o le fale i fua o vailaʻau ma vailaʻau.

O nei fualaau oona e iloa e tagata uma e maua i le maʻisuka. E aofia ai ia Rinsulin NPH (faatinoga i lalo) ma Rinsulin P (gaioiga puupuu). O suʻesuʻega sa faʻatautaia e fuafua ai le aoga o nei tupe, lea na maua ai sina eseesega i le va o le faʻaaogaina o le inisalini ile fale ma fualaau faasaina mai fafo.

O le mea lea, o le maʻisuka e mafai ona talitonu i le insulin Lusia e aunoa ma le popole i lo latou soifua maloloina.

Tuua Lau Faamatalaga