E aoga le Doppelherz Ginkgo Biloba? Faatonuga mo le faʻaoga ma iloiloga

Faamatalaga talafeagai i 25.02.2015

  • Igoa Latina: Ginkgo folium
  • ATX Code: N06DX02
  • Mea aoga: Ginkgo Bilobae leaf extract (Ginkgo Bilobae extract extract)
  • Foafoa: Evagelia CJSC (Rusia), Kvayser Pharma GmbH ma Co. KG "(Siamani)

Faʻavae Ginkgo Biloba Evalar:

  • Ginkgo biloba lau lau lau
  • Glycine.

1 le papa Ginkgo Biloba Doppelherz aofia ai:

  • afu malogo vevela - 30 mg,
  • vitamini B1 - 1.4 mg,
  • vitamini B2 - 1.6 mg,
  • Vitamin B6 - 2.0 mg.

Faʻavae Ginkgo Biloba Forte:

  • Ginkgo Biloba Extract,
  • lanu meamata
  • fugalaau fugalaau
  • fuālaʻau mago
  • lactose monohydrate,
  • vailaʻau vaʻa
  • calioum stearate
  • polyvinylpyrrolidone.

Le tuufaatasiga o le paʻu i le 1 capsule Ginkgo mafaufau:

  • faʻasaʻo le faʻamago o le alaloba extract o Ginkgo - 0.04 g,
  • microcrystalline cellulose (MCC) - 0.109 g,
  • caliteum stearate - 0.001 g.

Faiga faʻapolopolo

O sauniuniga e faʻavae i luga o le Ginkgo Biloba ua tuʻuina mai, e fai ma tulafono, i le tulaga o laupepa mai kamupani faʻapitoa faʻakomepiuta ma isi vaega o fesoasoani ma mea faʻalaʻau faʻapitoa:

  • Pepa o Doppelherz, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaopoopoga i le mea autu e gaosia, o vitamini B o loʻo aofia ai.
  • Evala sapalai 40 capsules poʻo ni maʻa i totonu o fagu paʻu lanu moana lanu uliuli. 1 vailaau faʻatasi ai ma le faʻafofoga tautala o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina i totonu o le fagu.
  • Ginkgo Biloba Forte - capsules e tusa ma le 0.42 g i le paʻu o le tino mo 10 fasi vaega. O se pepa palota e 4 paʻepaʻe.
  • Ginkgo mafaufau - mamafa gelatin capsules o lanu uliuli (eseese lanu mai le lanu enaena i le pogisa), lea e aofia ai le paʻu mai le samasama i le lanu enaena ma lanu ma paepae paʻepaʻe. 2 pupuʻu o le 15 fasi vaega ua tuʻuina i totonu o se pusa pepa (o le aofaiga e 30 capsules i totonu o se pusa).
  • Tincture Ua saunia tutoatasi mai lau o le Ginkgo Biloba po o Ginkgo bilobate.

Faʻataʻitaʻiga

Wikipedia o loʻo faʻamatalaina le Ginkgo o se fale o le gymnospermous, e pei o le uila ma le paina, lea e masani ona taʻua o se fossil ola. Fuga fatu ma laʻau kuka e pei o lauti ua umi ona faʻaaogaina e fai ma meaʻai i vaega o lona tuputupu ae ma i togafitiga faʻaSaina. I le faaiuga o le 20 senituri, na amata ona faʻaaogaina le togalaau o Ginkgo Biloba i togafitiga faʻaleaganuʻu faʻapitoa ona o mea e faʻaaogā ai meaola (bioflavonoids, terpene trilactones, alkaloids, meaola malosi, proanthocyanides, flavonoids) vavae ese mai ona lau. E le gata i lea, o le vailaʻau e aofia ai le tele o micro ma elemene elemene.

O mea tau togafitiga o togafitiga o le Ginkgo e eseese, ae ui i lea, o le tele o vailaau e faʻaaoga ona ovailaʻau faʻasaina o vailaʻau. E mafai e le vaega o loʻo faʻamalosia ona taofiofia le gaioiga o le enzyme o le phosphodieserase, ma o le mea lea e faʻapipiʻi ai le cyclic i totonu o sela maso mumu guanosine monophosphate (cGMP), ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o ions calcium i le cytoplasm. Ua faaalia lenei i le malolo o le puipui maso o toto toto ma o le faaitiitia o lona leo. E le gata i lea, o le gaioiga o le siʻosiʻomaga mai laulaʻau e faʻalautele atu i le methiolum, faʻaleleia le faʻapipiʻi o le mea e malolo ai, lea e maua ai se mea taua faʻaleleia o le totoe aofia ai le tafaʻi ma le cerebral.

O aʻafiaga o meaola o vailaʻau faʻasaina e aʻafia ai le toto, fesuiaiga o meatotino, e puipuia ai le atinaʻe o le thrombosis, faʻaitiitia ai mea faʻapipiʻi o vailaʻau mumu mūmū ma platelets, faʻaitiitia ai le faʻasaʻolotoina o tagata faufautua e faʻalauteleina ai le toto o le toto totoʻa. O le faʻaaogaina o le antiplatelet action o le faʻalavelaveina lea o le gaoioiga a le FAT (vaega o le faʻamalosia o le platelet).

Ginkgo Biloba e malosi aʻafiaga faʻaleaga, lea e mafua ona o le tele o fegalegaleaiga faʻakomepiuta. Muamua lava, i lenei mataupu e taua le matauina flavonoid glycosides. Faatasi ai ma le P-vitamin, latou te mafai ona fusifusia i ni ions apamemea, uʻamea, manganese ma isi metala, e faʻalavelave faʻatasi ma faʻaitiitia le faʻateleina o fualaʻau saoloto. E le gata i lea, latou te puipuia le faʻaleagaina o meaola o le ascorbic acid ma le adrenaline. E aofia ai foʻi i totonu o le tusi terpenoids, apamemea, seleni, potassium ma le phosphoruse faʻaaogaina ai isi metotia o le aʻafiaga o aʻafiaga.

Aneti-ischemic propertiesbilobalida, o se tasi o gaosiga galue a le Ginkgo leaf extract, o loʻo fuafua ai le faʻaaogaina o sauniuniga faʻamalositino i le cardiology ma togafitiga gasegase le atoatoa. O lenei gafatia o le gaioiga galue e faapitoa lava ona maua i lalo o le tulaga o le hypoxic, ona o le faateleina o le mitochondrial expression ma le faateleina o le maualuga o le mRNA, o le gaoioiga o le cytochrome C oxidase, o loo faaalia i le faateleina o le faagaioiga o le mitochondria.

O le laau e mafai ona faʻaaogaina i le neurology, aua o le vailaʻauneuroprotective meatotino, faʻaitiitia ai le lamatiaga o le atinaʻeina o apoptosis e aunoa ma le faʻavaivai ma le faʻamalolo e ala i le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le NMDA ma le aʻafiaga i luga o masini e faʻalagolago i le calcium o le matemateina o le cell cell. I le faʻaopoopoga i faʻatonuga faʻatonuga i neura, o le vailaʻau e fesoasoani e faʻamaonia le metabolism o le carbohydrate, e aʻafia ai mea faʻaleagaina o le norepinephrine, dopamine ma le serotonin, ona o le mea ua iloa ai fofoma aʻafiaga o aʻafiaga fomaʻi togafitiga.

O le faʻaaogaina o le Ginkgo Biloba extract e fautuaina foi i le nephrology, talu ai ona o vaega o loʻo i ai le mea e puipuia ai e fesoʻotaʻi ma fusi o le fatugaʻo. Aafiaga Nifolorotective na maua i le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le lipid, lea e puipuia ai siosiomaga mai le faaleagaina. E faʻaititia le fualaau faasaina proteinuria ma le ogaoga o nisi faaletonu maʻi. Aua nei galo o le laau o loo i totonu ma mea tau toto, talu ai ua sili ona lelei le faʻaleleia o le tafe toto, ma o le maualuga o le filtration rate increases.

Faʻaiʻuga

O le masani lava, o vailaʻau e faʻatatau i le Ginkgo Biloba e talia lelei e tagata gasegase, talu ai o le faʻatoʻaga o le vailaau faʻataʻitaʻi e sili atu ona vavalalata i le natura masani, o mea faʻaletologia nai lo mea e faʻapipiʻiina. I nisi tulaga, o aʻafiaga nei e mafai ona tupu:

Fegalegaleaiga

E le tatau ona faʻaaogaina togafitiga o Ginkgo Biloba e faʻaaogaina i togafitiga faʻatasi ma fualaau faʻasaina fofo poʻo gaioiga o gaioiga, ma non-steroidal anti-inflammatory drugs ona o le faateleina o le aʻafia o le toto.

Faatonuga faapitoa

Tuputupu ae i le fale

O punaoa eseese e faamatalaina ai taumafaiga manuia ina ia ola tutoatasi le laau o Ginkgo, o le vaega autu lea o sauniuniga faafomai. Ae ui i lea, ao lei amataina lenei galuega faigata, e taua tele lou faamasani i le faasologa o gaioiga ina ia mafai ai ona e iloa i le fale le tele o togafitiga lelei o le laau ma ona vaega uma. E tatau foi ona maitauina lena mea laau totino maua nisi amio mamamo se faataitaiga, o se mamanu faapitoa o laulaau, lea e foliga ai Ginkgo pei o famu anamua.

O le totōina ma le tausiga o le laau e le mamafa, aua e le o faʻamalosi le laau. O se mea e manaʻomia mo le tausiga o Ginkgo malulu malulu i tulaga vevela mai le 0 i le 6 tikeri. O le tuputupu ae i le eria o Moscow po o se isi foi tulaga faapena e manaomia ai le tuu o le laau i totonu o le pusaaisa i luga o se isi fale. Ma i le taumalulu foi e tatau faatapulaa pulega o vaiAe peitai, e le mafai foi ona faʻagogo le eleele. A leai, afai e te le tausia le vevela manaʻomia ma le faapaleniina o le vai, o le a faʻafefiloi le faasologa o le ola o Ginkgo, lea o le a iu lava ina taitai atu i le oti o le laau.

O faʻamanuiaga ma faʻalavelave a Ginkgo Biloba

Muamua lava, ioe, oi latou uma na uiga lelei faʻaaogaina o sauniuniga tau vailaau mo togafitiga e tatau ona faʻatonuina. E faapitoa le taua o mea nei:

  • faaleleia atili o le toto toto i le autu ma le microcirculatory levels,
  • aʻafiaga faʻaleaga
  • suia i mea iloga o le toto i le itu o mea e puipuia ai auupega,
  • faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga
  • nephro-ma neuroprotective aafiaga.

O le mea masani lava, o se vailaʻau faʻapitoa e lelei ona gafatia e tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina i togafitiga faʻasao, peitaʻi faatasi ai ma le faateleina o le lagona o le tagata lava ia nisi o aʻafiaga e mafai ona matauina, faʻamatalaina o le aʻafiaga o aʻafiaga o mea o loʻo iai. Faʻafefe o mea inu, faʻamaʻi o fualaau oona, ulu tiga - o nei mea uma o loʻo faʻamatalaina i iloiloga i luga o le Ginkgo e tagata taʻitasi e faʻaaogaina, lea e faʻaalia ai le itiiti o le aʻafiaga o aʻafiaga o vaega taua o sauniuniga o togalaau.

O le mea moni, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona aoga ma leaga, ae o tulaga lelei o le faʻaaogaina o mea tau vailaʻau e sili atu le lautele nai lo le leaga ma faamaonia ai le faʻamaonia faasaienisi, aua ua maua e Ginkgo Biloba se igoa lelei i le va o tagata tomai faapitoa i le togafitiga o homeopathic.

O analogues Ginkgo Biloba e fai ma sui o se vaega o sauniuniga faʻapitoa e faʻavae i luga o lenei fale, ae o isi igoa tau fefaʻatauaʻiga, vailaʻau o le vaega galue ma isi mea laiti. O le lauga e sili ona lauiloa o loʻo mafaufauina Ginkgome - 40 mg capsules, o le gaosiga gaosi o le mea lea e maua mai ai lau lau Ginkgo bilobate. O fualaau faasaina, e pei o fualaau faasaina e faavae i luga o le Ginkgo Biloba, e tele ituaiga o mea tau vailaau mo togafitiga, ae o le autu autu o lona faaaogaina o le malosiaga lea e faatumauina ai le galue masani o le cardiovascular ma le faiʻai.

O lona uiga, o Ginkgo bilobate o le a sili atu ona faʻaalia lona malosi gafatia e faatatau i rheological siosiomaga o le toto ma vasomotor tali o vaʻa tetele, lea e mafai ai ona tele togafitiga filifilia. Talu ai ona o le Ginkgo mafaufau, o se tulafono, ua tofia e faasaʻo le gaioiga lautele ma le cerebral, e ese mai i le Ginkgo Biloba, o ona ituaiga o faailoilo e aofia ai le tele o iunite o le fofo.

Ginkgo Gotu Kola - O se isi faʻaaliga masani o vailaʻau faʻatau mai luga o Ginkgo Biloba. O lona uiga o le i ai o se vaega lona lua o loʻo galue malosi. Gotu Kola o se vailaʻau togafitiga e aʻafia ai le aiga pasili ma ua leva ona faʻaaogaina i vailaau. Faʻafetai i lenei tuufaatasiga o vaega masani, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o se vailaau mo togafitiga faʻasolosolo i pepa faʻapitoa e faaopoopoina e le tele afaina o le paʻutalu ai o Gotu Kola o loʻo i ai vaega taua o meaola e manaʻomia mo le fausiaina o fausaga o le tino.

O mea tau vailaʻau mo vailaʻau faʻatauina e lua i luga o faʻataʻitaʻiga o laau e mafai ai ona e le na o le faʻaaogaina o maʻila mataʻutia ma toso pe a maeʻa mumu, tipi poʻo isi ituaiga o manuaga, ae fesoasoani foi i le saoasaoa faʻamaʻi pipisi faʻamalololea e ese mai ai i le taimi. Ae ui i lea, o ia tomai faaopoopo o le fualaau faasaina i nisi itu e faateleina ai le tau, lea e le o taliaina e le vaega atoa o tagata gasegase e aunoa ma se tuutuuga.

Faamatalaga lautele o le meafaigaluega

O le vaivai o le mafaufau, faigata faigata, faʻagaloga faʻagalogaina o faailoilo o le lelei o meaʻai faiʻai. O lenei faʻafitauli e taʻitaʻia ai le faʻalavelave i le gaioiga o le tino o le tino i lona atoaga. Ina ia aloese mai mea faʻapitoa faʻaleaga, e fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o vailaʻau faapitoa mo le faʻaleleia atili o le faiʻai. O se tasi o fualaau faʻamalosi ua taʻua o se oloa mai le lauiloa lauiloa "Doppelherz" - "Ginkgo Biloba".

O faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase ua faailoa mai o le taunuuga o le tagofia o le vailaʻau e vave lava ona iloa. O le vailaʻau o se faʻalavelave o vaega o vailaʻau, minerale ma vitamini e manaʻomia e faʻamautinoa ai le lelei o galuega a le faiʻai. E le gata i lea, o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga lelei i luga o toto, faaleleia o latou puipui.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le autu o le fualaau faasaina o le faatumauina lea o le galue masani o le faiʻai ma le faʻafouina o lana gaioiga. E tusa ai ma faʻatonuga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina se fesoasoani faaopoopo i mataupu nei:

  • faatasi ai ma le faaletonu o le mafaufau ma le le mautonu,
  • i le tulaga o le faʻalavelave o le cerebrovascular,
  • ma se lagona o le atuatuvale, vaivai, faalavelave i le moe,
  • ia faaleleia le faatinoga
  • pe a iai le pisa i taliga ma le vevela,
  • mo le puipuia o le fatu fatu, stroke.

Contraindications

Doppelherz Ginkgo Biloba fesoasoani faaopoopo, e ui lava i lona faʻavae laau, ei ai ni faʻasagaga mo le faʻaaogaina. Ole lapataiga e lapatai ai e le fetaui le oloa mo le togafitiga o tamaiti ei lalo ifo o le 14 tausaga le matutua, fafine i taimi o lapataiga ma maitaga. E faʻatagaina le faʻaaogaina o laupepa i le tulaga o le le faapalepale poʻo le gasegase i soʻo se vaega o le tuufaatasiga.

E le faʻaaogaina le vailaau i le vaitaimi o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le cerebrovascular, le faʻaleagaina o le myocardial. Afai o loʻo maʻi le maʻi ile taimi e ave ai vailaʻau, o le faoa faamalosi e mafai ona sili atu ona masani. E faʻasaina le faʻaogaina o meaola faʻatoʻaga ma mea faʻamalosi i le taimi lava e tasi ona o le faʻalauteleina o le togafitiga o le mulimuli. Aua le faatonuina se fofo mo togafitiga ma fualaau faasaina e le o-steroidal e puipuia ai le totoina o le toto.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

1 papalama (275 mg) o loʻo maua:

  • Ginkgo biloba lau lau vevela - 30 mg
  • B vitamini: B1 - 1.4 mg (93% manaoga i aso taitasi)
  • B2 - 1.6 mg (89% DV)
  • B12 - 2 mg (100% DV).

Isi vaega - microcrystalline cellulose, tuufaatasiga o le silicium, calcium, magnesium, iron, titanium ma isi mea.

Faamalologa meatotino

O le aoga o le faʻaopoopoga o meaola faʻatele Doppelherz e mafua ona o mea totino o le mea masani o le ginkgo biloba. O le laau, lea na avea ma tagata soifua mo le sili atu ma le 5000 tausaga, o se tasi o auala sili ona lauiloa o le toe faʻaleleia o galuega faʻamalosi, faaleleia atili o le faiʻai, tuʻuina atu i meaʻai ma le okesene, ma le faʻamalosia o vaʻa toto:

  • O le Ginkgo biloba extract is rich in flavonoids and terpenoids - o vailaʻau faʻasaina malosi. Faafetai ia i latou, o le gaioiga o tuusao saoloto e tapunia, o se taunuuga lea e maua ai e le mafaufau ia le okesene ma le kulukose talafeagai. Ginkgo biloba e faʻafoisia ai le vaivai o le toto toto, puipuia ai le thrombosis, faʻamalositinoina metotia faʻavae, ma e maua ai se lagona filemu ma le antispasmodic.
  • Vitamini o le vaega B o loʻo aofia i le faʻaopoopoga meaʻai e fesoasoani i le lelei o le faʻatinoina o Niu Sila, auai i le gaʻo, protein, carbohydrate, metabolism-masima masima. Latou te faʻaleleia le malosi o le tino i aʻafiaga i fafo ma faʻamaʻi, faʻamalosia ai galuega faʻamalosi, fuafua le faagasologa o le hematopoiesis, faʻaleleia le toe faʻaleleia o le tino.

O le tuufaatasiga o vaega o le Doppelherz Ginkgo Biloba e fesoasoani e faaumiumi ai le tagata, faaleleia ona uiga faalemafaufau ma faalelagona, faatelegese le matua.

Faʻasalaga Fomu

O le tau masani o se faʻaopoopoga meaʻai e 280 rubles.

O loʻo maua le faʻaopoopoga meaʻai i le laulau. O fualaau o le biconvex, kulimi poo le samasama. Faʻaopoopoga o loʻo faʻapipiʻiina i le 15 fasi vaega i paʻu. I totonu o se kata pepa - 2 papatusi ma maʻalaʻau, o se pepa faʻaopoopo aʻoaʻoga.

Sauniuniga saogalemu

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona manatuaina o le tasi papalama e aofia ai le 0.14 kcal / 0.6 kJ. E leai ni laulau falaoa i le Doppelherz faaopoopo meaʻai o Ginkgo Biloba.

O le faʻalavelave e le manaʻomia ina ia faia faʻatasi ma isi vailaau o loʻo aofia ai elemene tutusa.

O tagata mamai o loʻo i ai faʻamaʻi pipili e tatau ona faʻaeteete pe a fai ni mea faʻapipiʻi meaʻai, ona o mea o le ginkgo biloba e mafai ona faʻaosoina ai le gaoia.

Faʻasalaga

Afai e te pipii atu i le vailaʻau ua faʻamaotiina i faatonuga, ona le faʻatagaina lea o se mea e sili atu. E mafai ona faʻataunuʻuina le faʻamaʻi ma le faʻalavelave faʻaaogaina o se fuainumera tele o papamaʻa poʻo le faʻateleina le faʻaaogaina o le faʻalavelave mo le sili atu ma le 2 masina.

I totonu o se mea oona, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, faʻaleagaina vomiting, ma togafitiga faʻapitoa. E tatau foi i le fomaʻi ona fuafua le polokalame mo le faʻaitiitia o le gasegase masani.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

E mafai ona faʻamalosia le faʻaopopoina o meaola i totonu o le 3 tausaga mai le aso o le gaosiga. Ina ia aloese mai le faaleagaina, e tatau ona teu ese mai mea o vevela, malamalama, susu. E le tatau ona silia le 25 ° C. Aua le faʻaaogaina meaʻai pe a maeʻa le aso e muta ai. Aua le tuuina atu i tamaiti.

O togafitiga e mafai ona suia atoatoa le Doppelgerz Ginkgo Biloba ma vitamini B e le oi ai. O le filifilia o se analogue e tatau ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a se fomaʻi.

Herbion Pakistan Private Ltd. (Pakistan)

Tau:

Laʻau faʻamalolo e faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral, faiga faʻasolosolo. O fualaau faasaina ei ai sona aoga aoga ile NS, gaoioiga faalemafaufau. E fautuaina e ave ma le faaletonu le mafaufau, faʻalavelave, faʻagaloina, se uiga o le atuatuvale, faateleina le atuatuvale ma le popole. O le Intellan e aofia ai vaega o vailaʻau faʻamaʻi: ginkgo biloba, centella, coriander, embliki, herpestis monnieri.

O loʻo maua avanoa faʻalaʻau i le foliga o sifo ma papa. Ua fautuaina le Intellan e ave 1 le papa (poo le 2 teaseti) faalua i le aso mo le 30 aso. O le vasega e 3 masina.

O le oloa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 30 paʻu i totonu o fagu palasitika, o loʻo pipiʻi i pusa pepa. O le siva o loʻo maua i fagu o le 90 ml.

Faʻapitoa:

  • Le natura o vaega
  • Lelei.

Faʻafitauli:

  • O le tali atu i le faʻalogo
  • Atonu ei ai ni faʻalavelave moe.

O nisi mea moni

O le meatotino o le Doppelherz Ginkgo Biloba + B1 + B2 + B6 o se faʻaopoopoga o meaola e fautuaina mo le puipuia ma le togafitiga o fualaau o le gaʻo. O se punavai faaopoopo o vitamini B, bioflavonoids ma meaola eletise e faaleleia ai tino o manu, toto toto ma manatua. E mafai ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi na mafua mai i le hypovitaminosis, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le moe, faʻapea foʻi ma le le amanaiaina.

Lelei malosi

O le togafitiga o le meatotino a Doppelherz o Ginkgo Biloba + B1 + B2 + B6 e mafua mai ile falemaʻi o mea gaosi:

  • O le Ginkgo biloba extract has an antihypoxic effects and stimulates le fesuiaiga o le gas i totonu o masini,
  • o le siama e faʻamaonia ai le gaosiga o le carbohydrate ma faʻaititia ai le tiga i le taimi o le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻaleagaina,
  • Lactoflavin e faʻamalosia ai le mafaufau ma aveesea ai aʻafiaga saoloto mai le tino,
  • pyridoxine faʻavaveina le metabolism glucose ma faʻasaina le toto toto.

O se vailaʻau vitaminini e iai le antioxidant, aʻafiaga e le faʻamalosia ma le faʻasolosolo. O le faʻaaogā faʻaaogāina o se meaʻai faʻatagaina e puipuia ai le atinaʻe o le senile sclerosis.

Faʻasologa o mea

Dosage Doppelherz Ginkgo Biloba Asset + B1 + B2 + B6 ua fuafuaina e le tikeri o le vaitamini. O le fua fautuaina o se meaola mo le puipuia o maʻi o le cardiovascular is 1 tablet per day. Mo le ausia o se togafiti o togafitiga, e tatau ona ave se faaopoopo meaʻai mo le 1 pe 2 masina.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vailaau e mafai ona mafai ona faaosofia ai ni mea e afaina ai. Ina ia puipuia ni mea leaga, e tatau ona matua mataʻituina le fua na faia e le fomai. O le tele o vitamini i totonu o le tino e mafai ona mafua ai faʻamaoniga o le hypervitaminosis.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

Multifitamin tablets e tuʻuina atu i falemaʻi ma faleoloa faapitoa e aunoa ma se faʻamaumauga. O lo latou ola ola e 36 masina mai le aso na tuʻuina atu ai. Teu le meaola o meaola i le vevela e oʻo i le 25 tikeri Celsius i se nofoaga matutu, vaʻaia.

Laisene o vailaau mo togafitiga LO-77-02-010329 na tusia i le aso 18 o Iuni, 2019

Tuua Lau Faamatalaga