Faataitaiga o se glucometer Freestyle Libre (Freestyle Libre)

O se fale mo le siakiina faifai pea o le toto o le kulukose toto o le mea tonu lava lea e manaomia e tagata ei ai se siama o le maʻisuka. Ae ui i lea, e fautuaina e fomaʻi e le gata na o le maʻisuka ia i ai se masini feaveaʻi e vave vave ma faʻatuatuaina le faʻamautuina o lenei mea faʻapitoa. I le avea ai ma se masini faʻalagolago mo le faʻaaogaina o le fale, o se glucometer i le aso e mafai ona avea ma se tasi o elemene o se pusa fesoasoani muamua.

O lea ituaiga masini e faatauina atu i se fale talavai, i se faleoloa falemaʻi, ma o le a maua e tagata uma se filifiliga e talafeagai mo i latou lava. Ae o nisi masini e le o avanoa mo le tagata faatau tele, ae e mafai ona faʻatonuina i Europa, faʻatau mai uo, ma isi. O se tasi o ia masini atonu o le Freestyle Free.

Faʻamatalaga o le masini Faʻasalalauga Faʻatasi

O lenei gaioiga e aofia ai vaega e lua: o se leo ma se tagata faitau. O le umi atoa o le faʻalauiloa o le taifau e tusa ma le 5 mm, ma o lona mafiafia e 0.35 mm, o le a le lagona e le tagata faʻaoga lona i ai i lalo o le paʻu. O le masini e faʻapipiʻiina e se elemene faigofie e iai lona lava nilala. O le nila lava ia ua faia saʻo mo le faʻaofiina o se taifau i lalo o le paʻu. Faʻasalaga e le tele se taimi, e matua leai lava se aoga. E tasi le leo e lava mo vaiaso e lua.

O se tagata faitau o se laupepa lea e faitauina faʻamaumauga faʻamatalaga e faʻaalia ai iuga o se suʻesuʻega.

Ina ia mafai ona siakiina le faamatalaga, aumai le tagata faitau i le mea mamao i le mamao e le sili atu i le 5 cm. I totonu o ni nai sekone, o le faʻaalia o le a faʻaalia le maualuga o le kulukose o loʻo i ai nei ma le malosi o le suka i le valu itula ua tuanaʻi.

O a aoga o lenei mita:

  • Leai se mea e tatau ona faʻavasega
  • E leai se lagona e faamanualia ai lou tamatamailima, e pei ona e faia i totonu o masini ua saunia ma se manoa gau,
  • Faʻamau
  • Faʻafaigofie ona faʻapipiʻi e faʻaaoga ai se tagata faʻapitoa,
  • Faʻaaoga umi o le leo,
  • Le mafai ona faʻaaoga se telefoni ae le o se tagata faitau,
  • Faʻaaogā le masini eletise,
  • O le faʻateleina o fua faʻatatau faʻatasi ma faʻamatalaga e faʻaalia i le glucometer, o le pasene o mea sese e le sili atu ma le 11.4%.

O Freestyle Libre o se mea faʻaonapo nei, faigofie e galue i luga o le mataupu faavae o se faʻaogaina o le tino. Mo i latou e le fiafia tele i masini ma se peni pipili, o lea mita o le a sili atu le faigofie.

Le lelei o le aufaasālaʻi paʻi

O le mea moni, pei o soʻo se isi lava masini o lenei ituaiga, o le Freestyle Libre sensor o loʻo i ai ona toso. O nisi masini ua faʻapipiʻiina i le tele o filifiliga, e aofia ai faailo leo e faʻailoa ai le tagata e faʻaaogaina faʻamaumauga o faʻamaonia. E le maua e le tagata e suʻeina le paʻi se leo faʻalogo.

E leai se fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le leo - o le mea lea o se mea leaga o le masini. E le gata i lea, o nisi taimi e mafai ona faʻaalia faʻamaoniga i le tuai. Ma le mea mulimuli, o le tau o Freestyle Libre, e mafai foi ona taʻua o se tulaga faʻaitiitia o le masini. Masalo e le mafai e tagata uma ona gafatia se ituaiga masini, o lona tau aoga e tusa ma le 60-100 cu O loʻo faʻatulagaina se tagata e faʻatulagaina ma se faʻamalositino i le masini.

Faatonuga mo le faaaogaina

O Freestyle Libre e lei sau faʻatasi ma faatonuga i le gagana Rusia, lea o le a faigofie ona faʻamatalaina tulafono mo le faʻaaogaina o le masini. Faatonuga i se gagana e le masani ai oe e mafai ona faaliliuina i auaunaga faapitoa i luga o le Initaneti, pe le faitau i ai, ae matamata i se vitio o le masini. I le faʻamuamua, e leai se mea faigata i le faʻaaogaina o le masini.

Faʻapefea ona faʻaaoga se gaosiga faʻafefiloi?

  1. Faʻamau le masini i le tauau ma le lima,
  2. Faasolo le "amataga" button, o le a amata ona galue le tagata faitau,
  3. Aumai le tagata faitau ile lima sene senetete ile seneturi,
  4. Faatali ao faitau e le masini faamatalaga
  5. Vaʻai i faitau i luga o le lau,
  6. Afai e tatau ai, faia ni faʻamatalaga poʻo ni faʻamatalaga,
  7. O le a tape le masini pe a uma le lua minute o le le faʻaaogaina.

O nisi tagata e ono mafai ona faʻatau e mumusu e faʻatau naʻo se ituaiga masini, aua latou te le talitonu i se masini e galue e aunoa ma se laupepa ma se suʻega. Ae, o le mea moni, o sea gadget e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma lou tino. Ma o lenei faʻafesoʻotaʻiga e lava lea e faʻaalia ai i le tulaga lava e tasi o taunuʻuga faatuatuaina e tatau ona faʻamoemoeina mai le faʻatinoga o se glucometer masani. O le nila o le masini sensosi o loʻo i totonu o le vai faʻapitoa, o le iuga e itiiti lava le sese, o le mea lea e leai se masalosalo i le faʻamaoni o le faʻamaumauga.

O fea e faʻatau ai sea ituaiga masini

O le Freestyle Libre sensor mo le fuaina o le toto toto e le i faamaonia i Russia, o lona uiga ua le mafai nei ona faatau i le Russian Federation. Ae o loʻo i ai le tele o upega tafaʻilagi o loʻo faʻatalanoaina le mauaina o mea e le o faʻamalosia ai falemai, ma latou ofoina mai la latou fesoasoani i le faʻatauina o masini. E moni, o le ae totogiina le tau o le masini lava ia, ae o auaunaga foi a tagata faufautua.

I luga o le masini lava ia, afai na e faatauina mai i lenei auala, pe na e faatauina mai i Europa, e tolu gagana ua faʻaogaina: Italia, Siamani, Farani. Afai e te manaʻo e faʻatau saʻo le aʻoaʻoga a Rusia, e mafai ona e maua i luga o le Initaneti - e tele nofoaga e ofoina atu lenei auaunaga i le taimi e tasi.

I le avea ai o se tulafono, o kamupani o loʻo faʻatau atu lenei oloa e totogi muamua. Ma o se itu taua lenei. O le polokalame o le galuega e masani lava ona taua i lalo: e te faʻatonuina se suʻega paʻi, totogi le pili lea na tuʻuina atu e le kamupani ia oe, latou te faʻatonuina le masini ma maua, a maeʻa ona latou lafoina oe i le mita i le afifi.

O kamupani eseʻese latou te ofoina atu auala eseese tau tupe: mai le faletupe i luga o le initaneti polokalama.

O le mea moni, e tatau ona e malamalama o le galue i se totogi muamua, e te ono lamatia ai se tagata e le taufaasese. O le mea lea, mataʻituina le talaaga o le tagata faatau, faʻasino i iloiloga, faʻatusatusa tau. Mulimuli ane, ia mautinoa e te manaʻomia se mea faapena. Masalo o se glucometa faigofie i luga o le faailoga o fasi pepa o le a sili atu nai lo le. O se masini e leai se osofaiga e le masani ai tagata uma.

Iloiloga a tagata

I se isi itu, o iloiloga o tagata ua uma ona faʻatauina le suʻega o loʻo faʻaalia foi, ma mafai ona latou talisapaia ona tulaga tulaga ese.

Atonu o le fautuaga a le endocrinologist o le a aafia ai lau filifiliga. I le avea ai o se tulafono, o tagata tomai faapitoa i faʻalavelave faʻapitoa e iloa le lelei ma le faʻaogaina o glucometers lauiloa. Ma afai oe pipii atu i se falemaʻi pe a iai le tomai o le fomaʻi e faʻafesoʻotaʻi mamao ai lau PC ma au fua o fua, e mautinoa lava e te manaʻomia lana fautuaga - o le a sili ona aoga le masini i lenei fusi. Teu au tupe, taimi ma le malosi!

Aotelega o faataitaiga o le glucometer

Glucometers Freestyle e gaosia e le kamupani iloga o Abbott. O oloa o loʻo tuʻuina mai e le Freestyle Optium ma Freestyle Libre Flash faʻataʻitaʻiga ma le Faʻamatalaga Freestyle Libre.

E sili atu le saʻo o masini ma e le manaʻomia le faaluaina.

Glucometer Freestyle Libre Flash ua fuafuaina mo le faaauauina pea le mataituina o le toto toto. O le masini e laʻititi i le tele, faigofie e faʻaaoga. O le Freestyle Libre Optium na te faia le fua masani - faʻatasi ai ma le fesoasoani o suʻega faʻataʻitaʻiga.

O masini uma e siaki faailoga e taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka - o le maualuga o le glucose ma le b-ketones.

O le laina Abbott Freestyle o glucometers e faʻatuatuaina ma mafai ai ona e filifilia se masini e iai uiga e manaʻomia mo se tagata maʻi ma faigofie ona faʻaaogaina.

Faʻasalaga

O Freestyle Optium o se faʻataʻitaʻiga o le glucometer faʻaonapōnei lea e faʻaaogaina ai faʻataʻitaʻiga. O le masini ei ai se tekinolosi tulaga ese mo le fuaina o b-ketones, galuega faaopoopo ma le mana e manatua ai mo le 450 fua. Fuafuaina mo le fuaina o le suka ma le ketone bodies e faʻaaoga ai ituaiga e lua o fasi siaki.

O le pusa glucometer e aofia ai:

  • Freestyle Optium
  • 10 taʻavale ma 10 sikola faʻataʻitaʻiga,
  • mataupu
  • mea e lavea ai
  • aoaoga i le gagana Rusia.

O faʻamatalaga e faʻaalia e aunoa ma le faʻaulu i luga. O loʻo i ai se mataʻetaʻe lapoa ma le faʻalelei ma se failauga na fausia-o loʻo fuafua mo tagata e maualalo le vaʻaia. O lona telē: 53x43x16 mm, mamafa 50 g O le mita e fesoʻotaʻi i le PC.

E maua mai suʻauga pe a maeʻa le 5 sekone, ma ketones pe a maeʻa le 10 sekone. I le faʻaaogaina o le masini, e mafai ona e ave toto mai isi vaega: tapulima, lima. E tasi le minute talu le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le oso.

Lelei ma le le lelei o le saolotoga saoloto

Le saʻo maualuga o faailo o fua, mamafa ma le mamafa, faʻamaoniga lelei o glucometers mai se sui ofisa - o nei mea uma e fesoʻotaʻi ma le lelei o Freestyle Libre.

O le lelei o le faataitai o le Freestyle Optium e aofia ai:

  • itiiti le toto e manaʻomia mo suʻesuʻega,
  • le gafatia e ave mea mai isi nofoaga (faʻailoga, tapulima),
  • lua faaaoga - o le fua o ketones ma le suka,
  • saʻo ma saoasaoa o taunuʻuga.

Faʻapitoa o le Model Freestyle Libre Flash:

  • siaki faifaipea
  • le mafai ona faʻaaoga se telefoni nai lo o se tagata faitau,
  • faigofie o le faʻaaogaina o se glucometer,
  • auala e le faʻaleagaina ai suʻesuʻega,
  • vai faʻafefe vai.

Faatasi ai ma mea le lelei o Freestyle Libre Flash o le tau maualuga o le faataitaiga ma le puupuu o le ola o le masini - e tatau ona totogi i lea taimi ma lea taimi.

Manatu mo Tagata Faatau

Mai le iloiloga o tagata gasegase e faaaoga Freestyle Libre, e mafai ona tatou faapea o masini e saʻo ma faigofie ona faʻaaoga, ae o loʻo maualuga le tau mo mea taumafa ma le faʻalavelave o le faʻaogaina o le masini.

Ua leva ona ou faalogo e uiga i le masini e le o osofaia le Freestyle Libre Flash ma na vave ona faatau mai. I le tulaga faʻapitoa, e matua faigofie lava ona faʻaaoga, ma o le mausali o le masini i luga o le tino e lelei tele. Ae ina ia mafai ona faʻailoaina mo le 14 aso, e tatau ona susu pe faapipii i lalo. Ae o faailoga, e lua oʻu masini e sili atu i luga o le 1 mmol. A faʻapea o loʻo i ai se avanoa tau tupe, o le a ou faatauina ni masini mo le iloiloga o le suka-e matua faigofie lava ma e le o ni mea faʻaleaga.

Ua ou faaaogaina le Libra mo le ono masina i le taimi nei. Faʻapipiʻi le talosaga i le telefoni LibreLinkUp - e le maua i Rusia, ae mafai ona e pasi le loka pe a e manaʻo ai. Toeitiiti lava o aʻa uma na faʻaaogaina le taimi na faʻasalalau, e tasi le umi na umi. I le masani ai o faitauga kulūkose, o le eseesega e 0.2, ma le maualuga maualuga - e tasi. Faʻasolosolo malie lava i le masini.

O le tau o Freestyle Optium e 1200 rubles. Le tau o se seti o suʻega suʻega mo le iloiloga o le kulukose (50 pi). 1200 rubles, o se seti mo le iloiloga o ketones (10 pi) - 900 rubles.

O le Freestyle Libre Flash starter kit (2 masini ma le faitau) e tau 14500 p. Faʻafeiloaʻi Sensor e tusa ma le 5,000 rubles.

E mafai ona e faʻatau se masini i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia ma e ala i se tagata faufautua. E tuʻuina atu e kamupani taʻitasi a latou lava tuutuuga o le tuʻuina atu ma tau.

FreeStyle Free Flash Overview

O le masini e aofia ai se leo ma se tagata faitau. O le faʻalauiloa o le taifau e tusa ma le 5 mm le umi ma le 0.35 mm le uumi. O lona i ai i lalo o le paʻu e le lagona. O le masini e faʻapipiʻiina i se masini faʻapitoa, o loʻo i ai lona lava nilala. E manaʻomia se faʻalapotopotoga faʻaleleia e faʻapipiʻi ai se canlaula i lalo o le paʻu. O le faʻatulagaga faʻapipiʻi e vave ma toetoe lava a leai se tiga. E tasi le leo e galue mo le 14 aso.

O se tagata faitau o se mataʻitu lea e faitauina senia faamatalaga ma faʻaalia ai iuga. Ina ia suʻesuʻeina faʻamatalaga, e tatau ona e aumaia le tagata faitau i le mea mamao i le mamao e le sili atu i le 5 cm, pe a maeʻa se lua sekone o le gaʻo o loʻo iai nei ma le faʻaogaina o le glucose level movement i luga o le 8 itula ua tuanaʻi.

E mafai ona e faʻatau se FreeStyle Libre Flash faitau mo le $ 90. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se uta ma ni faʻatonuga. O le tau o se tasi se mea e lagona e tusa ma le $ 90, ua aofia ai le ava malosi ma le faʻapipiʻiina o le talosaga.

Sensor Instruction Instruction

Aotelega Vaʻaia Faʻapitoa ma Faʻamaumauga:

I le taimi talu ai nei, na matou talanoa ai e uiga i tagata e le o ni osofaʻiga, e uiga i nisi ituaiga o mea leaga. E leai se tasi na talitonu e mafai ona fuaina le kulukose i totonu o le toto e aunoa ma se pupuʻu tamatamai lima. Fristay Libre na faia ina ia faaitiitia ai le numera o manua o le maʻisuka. O le maʻisuka ma fomaʻi e fai mai o lenei mea moni o se mea e sili ona aoga ma aoga. Ae paga lea, e le o tagata uma e mafai ona gafatia e faʻatau lenei masini, sei tatou faʻamoemoe o le a sili atu le taugofie o Freestyle Libre. O le mea lea e fai mai ai tagata fiafia o lenei masini:

Tau mai ia te aʻu le mea e faʻatau ai Freestyle Libre Flash i Moscow?

O le mita e tuʻuina atu mai Siamani i soo se mea i Rusia ma Iukureini e ala i meli. E tele vaega i fesoʻotaʻiga vavalalata e faʻapitoa i le faʻatau atu o Freestyle Libre.

taʻu mai le mea e faʻatau ai Freestyle Libre Flash i Moscow ma pe fia

o iai se mea e faʻaoga mo le saolotoga mo le iphone?

Ua matou faaaogaina le Libra mo le tausaga i le taimi nei. Tele mea. Afafine e 9 tausaga. Le taua o le suka i le pito i tua o tulaga faatauaina i totonu o le toto, ae ua fetaui i le masini. I le maualuga o le suka, o le mea sese e laʻititi (0.1-0.2), mo suga tele pe laiti suʻe ua matua tele (1-2 iunite).
Faʻapipiʻi le talosaga (LibreLink) i luga o le tama teine ​​atamai. Ma na ou faʻaogaina le talosaga (FreeLinkUp) i luga o laʻu telefoni. O le talosaga e le o maua i Rusia, ae e mafai ona e galue faʻatasi: fatuina se tala fou Google i le atunuu o Peretania Tele, faʻapipiʻi se pepa faletupe i lau teugatupe (e leai sau totogi), faʻapipiʻi le talosaga mo le VPN tunnelBenelBear - e na o le pau lava le taimi e te alu ai i Peretania e faʻapipiʻi le talosaga, Initaneti, ae le o Wi-Fi. Ma mo le fua, e te manaʻomia se telefoni ma le NFC lagolago, e mafai ona e fuaina i luga o soʻo se telefoni. O se tamaititi i le aoga e tatau ona gaosi i le telefoni, ma i le galuega ou vave mauaina le maualuga o le suka i laʻu telefoni. O talosaga e na o Android.
I le gasologa o le tausaga, na o le tasi le leo na taofi le tuʻuina atu o fuataga nai lo le taimi faatulagaina, o le isi na galue e pei ona faʻamoemoe mo le lua vaiaso. I le taimi lava na ou faatonuina ai 6 masini, ae na latou o mai ma se taimi umi o le faaaogaina. 2 masini na faʻaaogaina ina ua maeʻa, sa latou galulue lelei.

Matou te faʻaaogaina foi, VAAI mea lelei, ae na o le tasi le tele 'BUT' mo i matou. E le avanoa mo le faatauina fua i Estonia (i le Baltic States). E mafua ai le tele o faʻalavelave, faʻafitauli ma neura ma le faʻatau! Matou te tulimatai atu i le taimi o le a faatauina atu ai matou!

ma o fea e te faʻatonu ai?

E i ai se faʻafitauli: o le aʻa e pau i le 2-3 aso. Suiga Freestyle Faʻaavanoa i se mea fou - taugata. E tatau ona e faʻatau se masini fou. Sa matou taumafai e faapipii le patch - e fesoasoani tele.

Na maua i matou i lenei auala: e tatau ona e faia se fusi lautele (!) Peh Haft ma fusi. O le tele o fouvalega e lava, o le fusi e faʻapipiʻi ai le tagata lava ia (e le o manaʻomia ni nonoa), o le fusi lautele i lalo o le mea e leʻo e le afaina. Tausia se vaiaso faigofie.

Talofa! Ma na i ai ni faafitauli pe a aveese le masini? E leʻi i ai se nila pe a aveeseina, na o se faʻaogaina faʻapipiʻi "faʻaoga" i totonu o le nila.

O le nila lea. Faamolemole ia matau o faʻamaumauga e mafai ona faʻafetaui i lalo. E le punou le umi. E tumau pea le nila mausali pe a faʻapipiʻi le masini i se pusa palasitino, i le "faailoga".

Sa matou taumafai e faʻapipiʻi le eletise e faʻaaogā faʻaopoopoga faaopoopo, kulupu faʻapitoa (taugata), ae pa'ū le lagona ile aso poʻo le lua. Matou te le iloa le mea e fai. E leai se faafitauli i le pamu.

E tatau ona fufulu lelei i se 'ava malosi, vevela, ona vevela lea, ona faʻagasolo lea i le faʻatulagaga. O le afafine e 11 tausaga, tatou te faʻaaogaina le 6 masina, ua sili atu ona faigofie le ola

Masalo e aoga le puipuia o le 1- tuai o faailo i le 20min-hour, 2- pe a uma le lagona, o le a tumau le toesea i le lua vaiaso mulimuli ane (o loʻo i ai le kelu)
O le malologa e lelei

Lelei lelei
Ou te faʻaaogaina Freestyle Liber i le afa tausaga. Le faamalieina, leai se faitioga. Ae sa i ai saʻu fesili ma e le mafai ona ou maua le faʻamatalaga i soo se mea. Atonu o se tasi e iloa, tau mai ia te aʻu pe o fea e mafai ona e faʻapipiʻi ai le masini, sei vagana ai lima?
Faafetai i le taimi muamua

01/24/18 Kamupene Abbot ua aloaia aloaia le scanner ma le lagona FreeStyle Libre, o loo matou faatalitali mo faatau aloaia i Rusia.

I luga o le potu tusi 3 masina, o se mea lelei. poloaiina 2 pcs. se masina muamua atu. ona oso ai lea o le tā i luga o le nofoaga na latou faʻatonuina ai e le avanoa. faʻaipoipo e faʻafefea ona ola. iinei ma tusia faaiuga. faletusi i le atalii o le 6 tausaga. faʻatasi ai ma se faʻauluuta. i maila e sili atu o ia nai lo le pipisi, aemaise pe'ā uma ona 'ai i le 5 minute.

O le Freestyle Libre o se mea e le talafeagai. Faʻaaliga o se taimi tuai.
O le a faʻaalia aloaia i Rusia naʻo le pau. Latou te fai mai latou te maua se laisene mo se taimi umi (silasila, o le Matagaluega peleloina a le Soifua Maloloina e puipuia i tatou mai le le lava o le faʻaleagaga, ofo atu ina ia togafitia i le 10 suʻega suʻega i le masina).
O le tau na faafuasei ona oso i luga o le au oloa, o le lagona e 5,000 i le taimi nei, 10,000, o le gaoia matautia, ona o le mea moni na amata ona latou faatau atu i le 2 iunite i le masina, ioe, na oso le euro

O fea ma le auala e faʻatau ai lenei masini?

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia - https://www.freestylelibre.ru O le a vave ona amata faʻatau Sales i Russia.

O afea e vave ai ona oʻo mai lenei mea?

O le aso tonu e le o iloa e au. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia latou te tusitusi i se taimi vave.

Faʻatau faʻatau i le 10.25.2018

Le aoauli lelei, e mafai ai ona faʻafeiloaʻi faʻamaumauga mai se faʻataʻitaʻiga freeStyle Libre i se komepiuta poʻo se telefoni?

Ioe, e tatau ona e siiina le polokalama o le igoa lava e tasi mo Windows mai le nofoaga aloaʻia https://www.freestylelibre.ru

O ai o le a taʻuina atu ia te oe le ituaiga o suʻega o fasi pepa ua faʻaofi i le tagata faitau ma mo le a le mafuaʻaga?

Igor, FreeStyle Optima mo le fuaina o le kulukose ma le ketones

E mafai faapefea ona ou faatauina se mea faapena? Kutulik Irkutsk rohe, pe mafai ona ou auina atu se felauaiga? [email protected] faatalitali mo se tali

Tau mai ia te aʻu le mea e faʻatau ai Freestyle Libre Flash i Moscow ma e fia?

Tuua Lau Faamatalaga