O vailaʻau faʻasolosolo o mea ia e taofia ai faʻamaʻi faʻamaʻi. O faʻasalaga saoloto latou te tau ai i le tele o faiga faʻapitoa i le tino. Latou te le faatagaina le atinaʻe o kanesa, maʻi fatu cardiovascular. Faatasi ai ma mea e maua ai nei meatotino o acidum thiocticum. O le faatonuga mo le faʻaaogaina o le thioctic acid (o le fuaitau ua faaliliuina mai le Latina) o loʻo fai mai o lenei tasi o nai faʻataʻitaʻiga o lenei vaega.

Talosaga

Ole gaʻo po o le lipoic o se mea faʻapitoa o meaola e pei o le vailaʻau. Ae ina ua maeʻa se suʻesuʻega auiliili, sa i ai o ia i totonu o vitamini o loʻo faʻaalia ai vailaʻau. I tusi faafomaʻi, ua maua ai le igoa Vitamin N.

I le avea ai o se antioxidant, o le thioctic acid o loʻo fusifusia ai faʻamalolo saoloto. I lona aafiaga i luga o le tino, e foliga tutusa ma vitamini o le vaega B. O le vailaau o loʻo faʻaalia ai le faamamaina ma le faʻamaʻi o le tino.

O lenei polysaccharide o le autu autu o le teuina o mea mulimuli ma le teuina o carbohydrate. E gau i lalo o le malosi o enzymes pe a faʻaitiitia le maualuga o le suka, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le faʻamalosi tino. O le gaʻo e faʻaitiitia ai le ono tulai mai o faʻafitauli o le maʻi suka o se mea matautia - faʻalavelave i le gaioiga o le tino, fatu, ma toto toto.

A maeʻa le pulega, o le vailaʻau e faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract. O le maualuga maualuga o le tausiga e matauina pe a maeʻa le 25 minute i le 1 itula. O le tulaga o le bioavailability e mai le 30 i le 60%. O le Lipoic acid e faʻaaogaina i le ituaiga o metabolites e ala i fatugaʻo.

Faʻatasi ma le Cholesterol ma le mamafa

Lipoic acid e faaitiitia ai le maualuga o le cholesterol lamatia i totonu o le toto, talu ai e taua i le gaʻo gaʻo ma o se tagata taua tele i totonu. O le aafiaga o le hypocholesterolemic e faaalia pe a lava le tele o fualaʻau e ulu atu i le tino. O le fualaau faasaina e taofia ai foi le manaʻo. O lenei mea e taofia ai le mamafa ma faʻamautinoa le mamafa o le tino.

I le togafitiga o pathoces vascular

O le tausisia o le aofaʻi tatau o le gaioiola i totonu o le tino, e ono mafai ai ona faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe pathologies cardiovascular, e aofia ai le sasa ma le fatu. I faʻamaʻi pipisi e maua ai, o le vailaau e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le faʻamaʻi ma puipuia ai faʻalavelave matautia.

O le vailaʻau faʻateleina le faʻaleleia o taimi, e fesoasoani i se faʻalauteleina o le toe faʻaleleia o galuega a le tino pe a maeʻa le paʻu. I lenei tulaga, o le tikeri o paresis (le atoatoa le maʻi pipili) ma le faaletonu o le gaioiga o le tino o le mafaufau ua faaitiitia.

O le vailaʻau o le thioctic e faʻaaogaina mo le polyneuropathy (diabetic, ava malosi), oona, aemaise lava, ma masima mamafa o metals mamafa, grebe pale. E aoga le mea faigaluega mo maʻi o le ate:

  • Hepatitis A virus, faʻasolosolo o le hepatitis,
  • gaʻo gaʻo,
  • cirrhosis.

Vitamin N ua fautuaina mo hyperlipidemia, ua maua i le atherosclerosis, le mamafa.

Contraindications

E le faʻaaogaina le vailaʻau thioctic mo togafitiga i lalo o aiaiga nei:

  • hypersensitivity i le lipoic acid poʻo mea faʻaopoopo e avea ma vaega o fualaau faasaina, lactose,
  • o le tagata gasegase e lei oʻo atu i le ono tausaga, ma se metotia e 600 mg - 18 tausaga.

I le neuropathy tuga e mafua mai i le maʻisuka, o le gaioio o le thioctonic e tuuina atu ma le le fiafia i le 300-600 mg. Injections e faia e ala i le tuiina poʻo le gaʻo. O le vasega e tumau i le 2-4 vaiaso. Ona faʻatulagaina lea o se pepa laulau.

O le vailaau ua fuafuaina e le fomaʻi, o ia na te amanaia le matuia o le maʻi ma le tulaga o le maʻi.

Tau tausagaFua o meaʻaiFautuaina Fai, mgNumera o faʻasalalauga
6–1812, 2412–242–3
Mai le 18503–4
Mai le 186006001

Le umi o le taimi o togafitiga e 12 vaiaso. E tusa ai ma le filifiliga a fomaʻi, o le faʻaauau pea le faʻaauau seia oʻo ina ausia le taunuʻuga ua faʻamoemoeina.

Faʻamataʻuga itu

E ui lava o le lisi o tali leaga e mafua mai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e puupuu tele, e tatau ona e nofouta i ai.

I le faagasologa o togafitiga, o na faʻafitauli matuia e tutupu:

  • pe a faʻamalosia - faʻaogaina o le maʻi, faʻaalia e le nausea, vomiting, faʻalava vavae, ma le tiga o le manava,
  • o faailoga o le hyperreaction - o se vevela i luga o le epidermis, urticaria, faʻalavelave anaphylactic,
  • cephalgia
  • se mataua o le toto toto kullukose,
  • faʻatasi ai ma le faʻateleina o le tausiga o matua - faʻalavelave poʻo le faʻamalosi o le tino, faʻateleina le mamafa o le intracranial, diplopia - o se maʻi vaaia lea e tupu ai se vaaiga faalua i mata, gasegase maso, totoga, pei o platelet, pinch outflows i le siama, mucous membranes ua taofia.

Vaega o le faʻaoga

Mea taumafa e faigata ai ona aʻafia le fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o le thioctic acid i le taimi o le maitaga e faalagolago i le vaeluaga o faamanuiaga mo fafine ma tulaga lamatia mo le tamaititi e leʻi fanau mai. I le tulaga lautele, o le aʻafiaga o fualaau faasaina ile fetus e lei faavaeina e le FDA.

I le faatonuina o le gaioiolosi, o le fomaʻi e pulea ai le toto, aemaise lava i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. I le taimi o le togafitiga, o le ava e le aofia ai le taumafataga.

Teu oloa i le vevela o le + 25 ° C, puipuia mai le faʻaalia i le la ma le susu. Vagana faʻatagaina e aunoa ma le faʻatagaina o tamaiti laiti i vailaʻau.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le thioctic acid e fegalegaleai ma nisi vailaʻau, lea e mafai ona afaina ai le taunuuga o togafitiga. O mea nei e mataituina:

  • O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai meatotino o le toto toto e maualalo ai fualaau faasaina ma i le auala lava lea e aafia ai inisalini. O lenei mea e manaʻomia ai le filifilia ma le faaeteete o le vailaau o oloa o le hypoglycemic.
  • O se fofo o le gaioiose acid e faʻaitiitia ai le aoga o le cisplatin, lea e faʻaaogaina e togafitia ai maʻi o le kanesa.
  • O le pepa vai e faʻasaina mo le faʻaaogaina faʻatasi ma tali a le sui, dextrose, fualaau faʻasaina lea e fegalegaleai ma disulfide male SH-vaega.
  • Faamalolosia o mea e le faʻaleagaina ai meaʻai o glucocorticoids.
  • O le ethyl alcohol e faʻaititia ai le aʻafiaga o fualaau faasaina.

Faʻasalaga

Faʻalavelave faʻafuaseʻi ona tupu. E mafua mai lenei mea i le mea moni o le sili atu o le malosi o le suauu e maua mai i meaʻai e vave lava ona faʻavaveina, e aunoa ma se taimi e faʻaleagaina ai le tino. E ui lava i lea, i tagata gasegase e faʻaaogaina le fualaau faasaina, o le faʻaaogaina o tui i luga atu o mea e taʻu mai, o le tulaga e faʻaleagaina. O faitioga nei e tulai mai:

  • hyperacidity o le gastric juice,
  • toso
  • tiga i le lua o le manava
  • tiga o le ulu.

O le tau o le gaioiosi gaʻo e faalagolago i le tagata gaosi oloa ma le ituaiga faʻamalolo o le vailaʻau. O tau nei e faʻaaoga:

  • fofo mo le vevela pulega (5 ampoules, 600 mg) - 780 rubles.,
  • taulaʻi mo sauniuniga fofo (30 mg, 10 ampoules) - 419 suʻe.,
  • papa 12 mg, 50 pi. - mai le 31 tusi.,
  • 25 mg tablets, 50 pi. - mai le 53 rubles.,
  • 600 mg tablets, 30 pcs. - 702 suʻe.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o vailaʻau faʻatasi ma le vailaʻau autu autu o vailaʻau oona o loʻo tuʻuina atu i lalo o igoa nei:

  • fofo i vaomatua Espa-Lipon (Esparma, Siamani),
  • fofo i ampoules Berlition 300 (Berlin-Chemie AG / Menarini, Siamani),
  • pusa vela ata, Oktolipen infusion concentrate (Pharmstandard, Rusia),
  • Tiogamma tablets (Woerwag Pharma, Siamani),
  • meaʻai Thioctacid BV (Meda Pharma, Siamani),
  • Tiolipon papa (Biosynthesis, Rusia),
  • Oktolipen capsules (Pharmstandard, Rusia),
  • otaota, vaifofo i le va o Tielept ampoules (Canonpharma, Rusia)

Ole faʻatusatusaina ole tau ole gaioiga e filifilia e le fomaʻi.

E toʻatele ua aafia i aʻafiaga o le gaioiopi. E ese le uiga faaalia i le mea faigaluega. O nisi tagata e faʻaaogaina le aoga e aoga, o isi e fai mai e leai se iuga.

O le vailaʻau o le thioctic e faʻaalia i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa. Ae e le fautuaina i latou e faʻaaoga fualaau faasaina, ae maise lava i tamaiti. Afai o mea e tutupu e tutusa ma mea e faʻamautuina ai le vailaʻau, faʻafesoʻotai le fomaʻi muamua ia iloa le mafuaaga o le maʻi. Ma e na o le maeʻa suʻesuʻega, o le tagata poto faapitoa e faʻamatalaina le gaioio o le Thioctic acid. O faatonuga mo le faʻaaogaina, lea o loʻo tuʻuina atu iinei, ua saunia mo le masani masani faʻatasi ma le fualaau faasaina.

O le vitamin N e maua foi i meaai, o fea e sili atu le saogalemu e maua ai. E fautuaina e tagata taumafa meaai le faʻi, legumes, offal, aniani, susu, otaota, fuamoa. Ole fua ole aso o le thioctic acid mo se tagata matua mai le 25 i le 50 mg. I le maʻitaga ma le lactating women, o le manaʻomia mo lea mea e faʻatuputeleina, ma ausia le 75 mg.

Faʻamatalaga a fomaʻi e uiga i le thioctic acid

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e manaia i tuutuuga o lona igoa o le antioxidants. Ou te faʻaaogaina le sperm in patients with male infertility e faʻafefe ai le faʻalavelave o le oxidative, lea e sili ona taulai atu i ai leologist i le taimi nei. O le faʻamaoniga mo le thioctic acid o se mea e tasi - o le polyneuropathy o le maʻisuka, ae o loʻo faʻamalamalama manino mai i le faatonuga e faapea "e le o se mafuaaga lea e faʻaititia ai le taua o le thioctic acid i togafitiga faʻapitoa."

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, e mafai ona suia ai lagona o le tofo, faʻaitiitia le manaʻo, e mafai ona maua le thrombocytopenia.

O le atinaʻeina o vailaʻau faʻasaina o se itu taua tele i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi o le urogenital sphere.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se neuroprotector atoa ma mea faʻaleagaina, faʻaaoga masani e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka, faʻapea foʻi ma gasegase e maua ai le polyneuropathies, e faʻamaonia.

O le tau e tatau ona laʻititi ifo.

I se tulaga lautele, o se vailaʻau lelei faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea faʻaleagaina. Ou te fautuaina mo le faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o tagata gasegase o le maʻisuka foot syndrome, neuro-ischemic forms. Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani e maua ai iʻuga lelei.

O nisi tagata gasegase e le o logoina e uiga i le manaomia o togafitiga ma lenei fualaau faasaina.

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona maua se laʻititi laʻititi o togafitiga faʻatasi ai ma lenei vailaʻau faʻalua i le tausaga.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Maʻeu le faapalepale ma le vave faʻaaoga pe a faʻaaogaina ma le le fiafia.

O le vailaau e le maluelue, e vave ona faʻamavaeina i lalo o le malosi o le malamalama, o lea pe a faʻatonuina, e tatau ona afifi le fagu fofo i le pepa.

Lipoic acid (sauniuniga o thiogamma, thioctacid, berlition, octolipene) e faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai faʻafitauli o le maʻisuka, aemaise lava le polyneuropathy o le maʻisuka. Faatasi ai ma isi polyneuropathies (ava malosi, toʻila) e maua ai foi se aafiaga lelei.

Manatu o tagata mamaʻi i le Acio Thioctic

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo au e faaitiitia ai le mamafa o le tino, na latou faatonuina au i se fua o le 300 mg 3 taimi i le aso, mo le tolu masina ina ua ou le faaaogaina lenei fualaau ua le toe lelei atoatoa loʻu le atoatoa o le paʻu, na sili atu ona faigofie ona ou faapalepale, o oʻu lauulu na le toe paʻu i fafo, ae lei alu ese loʻu mamafa, e ui lava i le tausisia o le CBJU. O le saoasaoa folafolaina o le metabolism, ala, e leʻi tupu. E le gata i lea, i le taimi o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, o le urini e i ai se manogi faapitoa, o le ammonia, pe e le manino foi le mea. Ua le fiafia le fualaau faasaina.

O le antioxidant sili. E le taugata ma aoga. E mafai ona e faia se taimi umi e aunoa ma ni taunuuga leaga.

Na faatonuina au i le thioctic acid ma sa ou aveina le 1 papalama 1 taimi i aso taitasi mo le 2 masina. Na ou maua se malosi malosi mulimuli ane o lenei vailaau ma ua mou atu loʻu lagona.

O le vailaʻau o le thioctic poʻo le isi igoa o le lipoic acid. Na ou faia ni vasega se 2 o togafitiga i lenei fualaau faasaina - o le uluai vasega o le 2 masina i le tautotogo, ona sosoo ai lea ma le 2 masina i le lua masina lona lua. A maeʻa le vasega muamua, o le tumau o le tino na faʻalauteleina le faʻalelei (mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi amataina le vasega e tusa ma le 10 sikuea e aunoa ma le manava, ina ua uma le 1 le vasega ua 20-25). O le fiaʻai na faʻaititia foi laʻititi ma o se taunuuga, gau gau mai le 120 i le 110 kilokalama i le 3 masina. Na foliga mai na sili atu le piniki o foliga, na mou ese le paolo o le ata. Sa ou inuina 2 papafa 4 taimi i le aso i luga o se faasologa i taimi masani (mai le 8 i taeao i le 4 itula).

Short description

O le thioctic acid o se sui o le gataifale lea e faatonutonu ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo. O faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina e maua ai se tasi faʻamaoniga - polyneuropathy o le maʻisuka. Ae peitai, e le o se mafuaaga lea e manatu faatauvaa ai i le taua o le thioctic acid i togafitiga faafomaʻi. O lenei vioxidant matautia o loʻo i ai le gafatia ofoofogia e fusifusia ai faʻasalaga saoloto. O le gaioio o le thioctic e avea ma vaega malosi i le metabolism cellular, ma faia ai le galuega o se coenzyme i le filifili o suiga o le tino o mea antitoxic e puipuia ai le cell mai radical free. O le gaioio o le thioctic e mafai ona gaoioi ai le inisalini, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻagasoloina o le faagasologa o le faʻaaogaina o le kulukose.

O faʻamaʻi na mafua mai i le endocrin-metabolic disorders ua i ai i le vaega o togafitiga faapitoa a fomaʻi mo le silia ma le selau tausaga. I le faaiuga o le vaitau 80 o le seneturi mulimuli, o le manatu o le "inisal resistance syndrome" na muaʻi faʻaaogaina i vailaau, lea na tuufaatasia, o le mea moni, le inisalini resistance, faʻavaivaia o le glucose, faʻaititia le maualuga o le "leaga" cholesterol, faʻaitiitia le maualuga o le "lelei" cholesterol, ma le mamafa ma le maualuga o le maualuga. O le faʻafitauli o le inisalini faʻasaina e tutusa lona igoa "metabolic syndrome". I le eseesega, ua atiaʻe e fomaʻi le faavae o togafitiga faʻasolosolo e taulai i le tausia poʻo le toe faʻafouina o le masini, o ana galuega faavae o le physiological, o se tulaga mo le masani ai o le tino atoa. O le togafitiga ole gasegase e aofia ai le togafitiga o le hormone, tausia o se tulaga masani o chole- ma le ergocalciferol (vitio D group), faapea foi ma togafitiga ma gaioiga taua, e aofia ai le alpha lipoic poo le thioctic. I lenei tulaga, e matua sese lava le mafaufau i le togafitiga o le antioxidant ma le thioctic acid i le tulaga o togafitiga o le neuropathy o le maʻisuka.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei vailaʻau o se vaega taua foi o togafitiga faafomai. I le taimi muamua, na taʻua le vailaʻau thioctic o le "Vitamin N", ma e taua ai lona taua mo le faʻaoga o le tino. Ae ui i lea, i totonu o lona fausaga vailaʻau, o lenei tuufaatasiga e le o se vailaau. Afai e te le ulu i totonu o le vaomatua "vaomatua" ma le taʻua o complexes dehydrogenase ma le krebs Cycle, e tatau ona maitauina le igoa o le antioxyidant properties o le thioctic acid, faapea foi lona auai i le toe gaosia o isi antioxidants, faataitaiga, vitamini E, coenzyme Q10 ma le glutathione. E le gata i lea: o le thioctic acid o le sili lea ona aoga o vioxidants uma, ma o se mea e faanoanoa ai le matauina o le le maualalo o le taua o lona aoga ma le le talafeagai o faʻamaoniga mo le faʻaogaina, e pei ona taʻua muamua, i le neuropathy o le maʻisuka. Neuropathy o le degenerative degenerative degeneration of the tissue tissue, e mafua ai le le mautonu o le ogatotonu, o gataifale ma le autonomous system ma le desynchronization of organs and systems. E afaina atoa le tino, e aofia ai ma tali. O le pathogenesis o le neuropathy e fesoʻotaʻi i taimi uma e lua: o le malosi o le malosi gasegase ma le atuatuvale oxidative. I le "vevela" o le mea mulimuli i le tino o le tino, o le galuega a le fomaʻi e aofia ai e le gata o le siakiina maeʻaeʻa o faailoga o le neuropathy, ae o lona togafitiga faʻamaʻi ma le gaioiopi. Talu ai ona o togafitiga (nai lo le puipuia) o le neuropathy e sili atu le aoga e oʻo lava i le amataina o faʻamaʻi o le maʻi, e tatau ona amata ona ave le acid thioctic i se taimi vave e mafai ai.

E maua le gaioio o le thioctic i laulau. O le tasi fualaau o le vailaʻau e 600 mg. Tuuina atu le synergy o le thioctic acid i le inisalini, faatasi ai ma le faaaogaina tutusa o nei vailaʻau e lua, e mafai ona matauina le faateleina o le aafiaga hypoglycemic o le inisalini ma masini elepopo.

Faiga faʻapolopolo

O laumei, ata e ufiufi mai le lanu samasama i le samasama-lanumeamata i lanu, e lapotopoto, biconvex, i le gau o le autu e sau mai le lanu samasama i le samasama.

1 le
thioctic acid300 mg

Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose 165 mg, lactose monohydrate 60 mg, calscarmellose sodium 24 mg, povidone K-25 21 mg, colloidal silicon dioxide 18 mg, magnesium stearate 12 mg.

O le tuufaatasiga o le membrane film: hypromelilose 5 mg, popo 3.55 mg, macrogol-4000 2.1 mg, dioxide titanium 4.25 mg, quinoline vali lanu 0.1 mg.

10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (1) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (2) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (4) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (5) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa tioata (aluminium / PVC) (10) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (1) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (2) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (3) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (4) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (5) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa tioata (aluminium / PVC) (10) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (1) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (2) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (3) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (4) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (5) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa tioata (aluminium / PVC) (10) - teuina o pepa pepa.
10 pi. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
20 pcs. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
30 pcs - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
40 pcs. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
50 pi. - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.
100 pi - pusa polymer (1) - teuina o pepa pepa.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le tasi mea e tasi e 600 mg.

I / i totonu (tafega lemu pe taʻe) e faʻatonuina 300-600 mg / aso.

Faʻaiʻuga

A maeʻa le puleaina o le iv, le diplopia, faʻasalaga, afaina i le mucous membranes ma le paʻu, galuega eletise le lelei, ma le vave faʻafoega, o se faʻaopoopoga o le mamafa o le intracranial.

Pe a faʻatonuina, e mafai ona maua ni faʻamaʻi vailaʻau (e aofia ai le siu, vomiting, muʻu).

Pe a faʻaalia i le tautala poʻo le iv, faʻalavelave faʻafuaseʻi (urticaria, faʻalavelave anaphylactic), hypoglycemia.

Tuua Lau Faamatalaga