Auiliiliga o meaola totogo Accutrend Plus (Accutrend Plus), Siamani

O le fati o le olaga faʻaonaponei o le olaga ua mafua ai ona matou toaaga: matou te faʻaauau pea pisinisi, faʻaauau ona paʻi, matou te le toe maua se minute e tasi. Manua le lelei, popolega, faʻavevesi faifai pea faʻaosoosoina le atinaʻe o faʻamaʻi tuga. O galuega faʻapisinisi e le maua ai ei matou le taimi e vaʻai ai i se fomaʻi ma maua ai suʻesuʻega faʻaleagaina. Ae e mafai ona e tutoatasi ma i le fale puleaina mea sili ona taua o lou tino, aemaise lava, le maualuga o le cholesterol (lipids) i totonu o le toto e faaaoga ai le masini komepiuta Accutrend Plus.

Ae pei o oe, ioe, ia iloa o le maualuga o le cholesterol maualuga o se tasi lea o mafuaʻaga autu mo le atinaʻeina o le faʻamaʻi o le myocardial and stroke. Ua faʻamaonia le faʻamaonia o le siakiina faifai pea o tulaga o le cholesterol e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faafitauli ogaoga o le cardiovascular 1, 2.

Accutrend Plus o se mea faʻapitoa, faʻaonaponei ma, sili ona taua, o le auiliiliga o fale e lua toto taua taua. I ni nai minute, e mafai ai e oe ona fuafua le aofaiga o le cholesterol ma triglycerides i le toto. O faʻatatauga o loʻo maua o le a fesoasoani i le fuafuaina o le setete o lou tino ma faia fua i le taimi e faʻaitiitia ai lamatiaga o le loto.

Accutrend Plus

O le faʻaleleia e le tagata o ia lava e ala i le faʻaaogaina o le polokalama Faʻasalalau e mafai ai ona vave vave ma saʻo le fuaina o le cholesterol ma triglycerides i ni nai minute, i soo se taimi, i soo se mea.

O lenei auala o le a faʻafaigofieina ai lou olaga, faʻaleleia le lelei o le olaga ma fesoasoani ia te oe e taulimaina lelei faʻamaʻi fatu cardiovascular. Accutrend Plus o se mea faʻapitoa, faʻaonaponei ma, sili ona tāua, o le auiliiliga o fale e lua toto taua taua. I ni nai minute, e mafai ai e oe ona fuafua le aofaiga o le cholesterol ma triglycerides i le toto. O faʻatatauga o loʻo maua o le a fesoasoani i le fuafuaina o le setete o lou tino ma faia fua i le taimi e faʻaitiitia ai lamatiaga o le loto.

Accutrend Plus Analyzer Features

  • Faʻasagaga, mamafa o le mamafa, malosi o le tagata lava ia, lea e mafai ai e oe ona ave le masini ma faʻagaoioi i soo se mea. Malosiaga e maua mai i le 4 elemene o suiga a AAA.
  • Lelei maualuga mo masini feaveaʻi e faʻavae i luga o tekinolosi faʻamalositino eletise, saʻo saʻo. Pe a faʻatusatusa i metotia falesuesue, o le mea sese e le sili atu i le ± 5%.
  • O le mafaufau o le mafaufau o le masini e mafai ona teuina e oʻo atu i le fa selau suʻega o suʻega, lea e mafai ai ona mataituina suiga o suiga i le toto.
  • Faailoilo o le kulukose e fuafuaina i le 12 sekone, triglycerides / cholesterol - i le 180 sekone, lactate - i le 60 sekone.

O le Accutrend Plus e taua tele mo le faʻamaʻiina o faʻamaʻi / post-stroke, tagata taʻaloga faʻapolofesa.

Tuua Lau Faamatalaga