O le a le filifiliga: Fraxiparin poʻo Clexane?

I le faateleina o le viscosity o le toto, e faʻaogaina ai meaola e puipuia ai pupuni toto. O nei fualaau oona ua i ai ni tuufaatasiga eseese ma ni faiga o gaioiga. E masani ona mafaufau tagata maʻi pe o le a le mea e filifilia, Fraxiparin poʻo Clexane. O se auiliiliga o uiga o le lua anticoagulants o le a fesoasoani ia malamalama po o fea vailaau e talafeagai i se tulaga faapitoa.

Faailoga o Clexane

O fualaau faasaina ei ai uiga nei:

  1. Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina. E maua Clexane o se tui, o se vai e le lanu, manino. O le fualaau faasaina ua afifiina i le 0.2 mili tioata tioata. O tui taitasi e aofia ai le 20.40, 60, 80, poo le 100 mg o le enoxaparin sodium ma le vai mo le tuiina. Ava o loʻo tuʻuina i totonu o siaki palasitika o le 2 pi.
  2. Faʻataʻitaʻiga. Enoxaparin sodium galue i mea XA, faʻasaina le liua o le prothrombin i le uila. O isi gaioiga o le gaioiga galue ua faailoaina - o le taofiofia o le gaosiga o tagata faufautua ma le faʻaleleia atili o le setete o puipui tetele. O le vailaau faʻamalosi e faʻaosoina ai le gaosia o se mea e faʻailoa ai le mea o le tino ma faʻaitiitia le fua faatatau o le faʻasaʻolotoina o le Faletua von Willebrand mai le faʻalavelave lapisi. O nei gaioiga e maua mai ai le maualuga o le faʻamalosiaga o Clexane. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e fesoasoani e faʻaitiitia ai le taimi o le gathrombin ma le fua faʻatautau o platelet.
  3. Suiga, tufatufaina atu ma le faasee. Ole aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e atiaʻe ai le 3-5 itula i tua atu o le pulega. I le ate, o le enoxaparin sodium ua liua i lalo o metabolites eletise maualalo i le maualalo o galuega faʻafomaʻi. O le afa-ola o le eletise galue e 5 itula. Enoxaparin ma ona metabolites latou te tuua le tino ma le urine.
  4. Faailoga mo le faʻaaogaina. E faʻaaogaina Clexane i le puipuia ma togafitiga o le thrombosis vevela loloto i tagata mamaʻi e iai tulaga lamatia ma maualuga. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina: o le toe faʻaleleia mai togafitiga faʻasolosolo ma le taotoga lautele, thrombosis i maʻi ma moega e malolo, thromboembolism o gaʻo elemene. E mafai ona faʻaaogaina le Clexane e puipuia ai pupuni o le toto i le cardiopulmonary alo ese i le taimi o le hemodialysis. O le vailaau faasaina e faaitiitia ai le lamatiaga o le oti i le gasegase o le myocardial ma le angina le maluelue.
  5. Contraindications E le mafai ona togafitia le Clexane i le tulaga o le gasegase o le tino i le enoxaparin, le totoga o le toto, le afaina o le hemorrhagic, le vevela o le maʻi o le gaʻo, faia o taotoga muamua i le taula, veins varicose o le esophagus. Faʻasalaga, e faʻaaogaina le vailaʻau mo faʻafitauli o le toto, gasegase ma le ulcerative o le gastrointestinal tract i le faʻamagaloina, taʻavale, toe faʻaleleia pe a uma le fānauga, ituaiga 2 maʻisuka. O le saogalemu o le vailaʻau mo tamaiti e le faʻamaonia, o lea e leʻo faʻamaonia mo tagata gasegase i lalo o le 18 tausaga.
  6. Metotia o le talosaga. O le vailaau faasaina e faia i se auala faʻafuaseʻi. O le fuataga ua fuafuaina e le ituaiga o faamaʻi ma le tulaga lautele o le tino. I le thrombophilia, e 20 mg o le enoxaparin e taitaia i le aso. Ina ia puipuia le thrombosis postoperative, o le tui muamua o Clexane e tuuina atu i le 2 itula aʻo lei faia le taotoga. O le togafitiga e 10 aso, pe afai e tatau ai, faʻaauau seia oʻo ina faʻamaopoopoina le toto toto.
  7. Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau. E le mafai ona faʻaaogaina Clexane faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamaʻi-anti-inflammatory, thrombolytics, acetylsalicylic acid. Ma le faʻaeteete, o le anticoagulant o loʻo faʻaoga faʻatasi ma le clopidogrel, ticlopidine, ma le dextran. Pe a faʻaaoga Clexane faʻatasi ma sauniuniga o le calcium, e manaʻomia le suʻeina masani o toto ma urine.
  8. Faʻaiʻuga. O le faʻaaogaina o mea maualuga o le fualaau faasaina e mafai ona saofagā i le atinaʻeina o le toto ile toto, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le toto, le pallor o le paʻu, vaivaiga maso. I le taimi o togafitiga, o aʻafiaga o le tino e mafai ona tupu i foliga o le paʻu o le paʻu, urticaria, fula o foliga ma larynx. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le Clexane, hematomas ma infiltrates e mafai ona fai.

Uiga o Fraxiparin

O uiga nei o uiga o le fraxiparin:

  1. Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina. O le tui puipuia o loʻo maua i le tulaga o se vaifofo mo le faʻaaogaina o subcutaneous. O se lanu manino, susulu samasama, leai se vai. O le vailaʻau e tuʻuina mai i le 0.4 ml suauʻu tioata e mafai ona faʻaaogaina. O tui taitasi e aofia ai le 3800, 5700 poʻo le 7600 IU o le anti-Xa nadroparin calcium, calcium hydroxyide, faʻaitiitia le hydrochloric acid.
  2. Faʻataʻitaʻiga. O le nadroparin calcium e fusifusia i le plasma component antithrombin, e fesoasoani e faʻaititia le gaoioiga Xa. O lenei mea o loʻo faamatalaina ai le maualuga o antithrombotics o le mea galue. Pei faʻatusatusa i le heparin, o le nadroparin e itiiti sona faʻalogona i luga o le faaputuga platelet ma le hemostasis matua. A faʻaaogaina i ni popo laʻititi, e le faʻaitiitia ai e le Fraxiparin le taimi o le prothrombin. Faʻatasi ai ma le faʻaogaina, o le vailaʻau e maua ai se faʻagaloalo taimi umi.
  3. Pharmacokinetics Faʻatasi ai ma pulega faʻapitoa, o le maualuga o le antithrombotic gaoioiga e atiaʻe pe a uma le 3-4 itula. O Nadroparin e faʻaaogaina toetoe lava atoa. Faatasi ai ma le puleaina o le ita, o le gaioiga a Fraxiparin e tupu pe a uma le 10 minute. I totonu o le ate, ua liua le nadroparin e avea ma ni gasegase e le o gaoioi lea e maua e fatugaʻo. O le afa-ola e faʻaumatia ai le 3.5 itula.
  4. Faailoga mo le faʻaaogaina. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e puipuia ai le thromboembolism i faʻalavelave faʻapipiʻi, fatu ma le faʻalaulela o le tino. O le faʻavaeina o Fraxiparin i le taimi o le hemodialysis e taofia ai le totoina o toto. O le tui puipuia o se vaega o togafitiga faʻapitoa mo le faʻaleagaina o le myocardial ma le angina le lelei. E mafai ona faʻaaogā le vailaʻau i le fuafuaina o le maitaga i fafine o loʻo mafatia i le thrombophilia.
  5. Contraindications E le faʻaaogaina le vailaʻau mo le thrombocytopenia e mafua mai i le faʻaaogaina o anticoagulants e maua i le hepatarin, totoga o le toto, maʻi o le hemorrhagic, hemorrhage faʻapipiʻi, faʻaleagaina ogaoga, gasegase siama matuia. E le o faʻamaonia le fualaau mo tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga. Faʻasalaga, e faia Fraxiparin mo maʻi o le ate, maualuga maualuga, maʻi pipili, ma le vaivai o le tino. I le togafitiga o le maʻisuka, e tatau ona mataitu le setete o vaa.
  6. Metotia o le talosaga. O le vailaʻau o loʻo faʻatinoina i le tulaga maualuga i totonu o le tino o le paʻu pito i luma. Aʻo leʻi faʻaaogaina Fraxiparin, e te le manaʻomia le aveeseina o fuʻa mai le tui. Ua faʻaofiina le nila ile pito saʻo i totonu o le paʻu paʻu o le paʻu. Ole nofoaga ole inisiua e le manaʻomia ona faʻamamaina.
  7. Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau. Pe a faʻaaogaina faʻatasi ma le ACE, faʻatoʻaga ma le saltsium, e mafai e le hyperkalemia ona atiaʻe. Faʻaaogā faʻatasi faʻatasi ma faʻamaʻi aloʻamea e faʻatele ai le lamatiaga o le toto. Ma le faʻaeteete, ua faʻamatalaina Fraxiparin i tagata o loʻo maua glucocorticosteroids.
  8. Faʻaiʻuga. O aʻafiaga e sili ona taatele o togafitiga o gasegase o le faʻalauteleina o faʻalapotopotoga, o se faʻaitiitia o le countlet counts ma faʻamaʻi aʻafiaga. O se itu e le masani ai, o le necrosis o le tino i le nofoaga o iniseti, lea e muamua atu i le fausiaina o le faʻapala.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O vailaau faʻatoʻaga o loʻo i ai uiga lautele ma tulaga iloga.

O le tutusa i le va o Clexane ma Fraxiparin e aofia ai uiga nei:

  • ituaiga o mea galue (o le enoxaparin ma le nadroparin e maualalo i le molemoa o le heparins),
  • faailoga lautele mo le faaaogaina,
  • le mafai ona faʻaaoga i le taimi o fuafuaga ma le puleaina o le maitaga,
  • tuʻuina atu (o vailaau faʻasaina uma e maua o se fofo mo pulega faʻapitoa),
  • feteʻenaʻiga masani ma aʻafiaga i itu.

O le eseesega i le va o fualaau oona o le aofaiga ma le gaioiga o le mea galue malosi.

Le manatu o fomaʻi

Sergey, 44 tausaga, Moscou, Hematologist: "Clexane ma Fraxiparin e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le totoina o le toto, e fesoasoani e puipuia le atinaʻeina o le vetoposis ma le vavalalata o le gasegase o le pulmonary i tagata mamaʻi e tatau ona taoto i luga o le moega. I le taimi o le maitaga ma le lactation. O Clexane e mafai ona mafua ai le tele o taunuuga le lelei, o lea e tatau ai ona faʻaaoga i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. "

Tatyana, e 55 tausaga le matua, Tolyatti, fomai o fomaʻi: "Clexane ma Fraxiparin e masani ona faatonuina i le taimi o le maitaga. O fualaau oona e sili ona lelei ma faigofie ona faaaoga. "E sili atu le faʻafefe o le totoga i le tino ma e faʻamaonia pe a uma ona maitaga."

E tasi le tui, e faalagolago i le suʻega: 10000 anti-Ha ME, 2000 anti-Ha ME, 8000 anti-Ha ME, 4000 anti-Ha ME poo 6000 anti-ha ME enoxaparin sodium.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Clexane INN (igoa faʻapitoa faavaomalo) enoxaparin. O le vailaʻau e maualalo le mamafa o le molécula ma le mamafa o le mamafa o le tusa ma le 4,500 daltons. Mauaina e ala i le suavai vai heparin benzyl etheraveeseina mai le mucosa o le intestinal pig.

A faʻaaogaina i siama faʻasolosolo, o le fualaau faasaina e vave suia APTTV, e toetoe lava a leai se aoga i le faaputuga faapipii ma le fibrinogen ua fusia. I togafitiga togafitiga enoxaparin faateleina APTTV 1.5-2.2 taimi.

Pe a uma le inisiua pipiʻi enoxaparin sodium 1.5 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino pe a tasi i le aso, o le faʻatusatusaga o le paleni e tupu pe a mavae le 2 aso. O le bioavailability faʻatasi ai ma le faʻatonuina o le tino e ausia le 100%.

Enoxaparin Sodium metabolised i le ate e faʻaumatiaga ma faʻataʻitaʻiga. O le taunuuga o metabolites e maualalo le gaioiga.

O le afa-ola faʻamaʻi e 4 itula (pulega nofofua) poʻo le 7 itula (tele pulega). 40% o le vailaau faʻasaina ua mafua ona o fatugaʻo. Tofiga enoxaparin i tagata matutua matutua, faʻatuai ona o le le atoatoa o le galuega.

I tagata e faʻaleagaina fatuga, kilia enoxaparin faaitiitia.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O lenei fualaau faasaina o loʻo i ai faʻasalaga nei:

  • puipuiga ma faʻataʻitaʻiga veins pe a uma le taotoga,
  • faigata faʻaletonu poo le le faʻalavelave,
  • puipuiga thrombosis ma le faʻamalosia o veins i tagata oe sa momoe mo se taimi umi talu ai ona o togafitiga faʻapitoa (faʻasolosolo ma gasegase loto vaivaimamafa faʻamaʻi, faʻalavelave faʻafuaseʻimaai malamatika),
  • puipuiga thrombosis i le tino o le toto totoga,
  • togafitiga ma le leai o Q,
  • togafitiga fatu fatu faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le vaega ST i tagata taʻitoʻatasi o loʻo manaʻomia le togafitiga o fualaau.

Contraindications

  • i vaega o fualaau faasaina, ma isi mamafa maualalo mole mole.
  • O faʻamaʻi faʻateleina le lamatiaga o le toto, e pei o le taufaʻamataʻu o le faapau pepe, totoga, afaina.
  • O le faʻaaogaina o Clexane i le taimi o le maʻitaga o fafine o loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi loto e faʻasaina.
  • Tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga (saogalemu ma le aoga e leʻo faʻatulagaina).

Faaaoga faʻaeteete i mataupu nei:

  • faʻamaʻi faʻatasi ma faʻafitauli sili ona maualuga (hemophilia, pepelo, thrombocytopenia, von Willebrand maʻi) faʻaalia vasculitis,
  • ulunua o le manava po o le maʻi ulutala, gasegase o le tino ma le ulcerative o le digestive tract,
  • talu ai nei siama,
  • mamafa
  • afaina poʻo le maʻisuka retinopathy,
  • i ni faiga ogaoga
  • fanau mai talu ai nei
  • faʻasologa lata mai o le neurologist or ophthalmic intervention,
  • taunuʻuga faʻasologa poʻo afaina o le olai gasegase o le cerebral,
  • siama
  • togafitiga faʻapitoa,
  • pericarditis,
  • faʻaleagaina gaʻo po o le ate
  • ogaoga faʻalavelave, mafolafola matala lautele,
  • pulega faʻatasi ma fualaau oona e aʻafia ai le faiga o le hemostatic.

Faʻaiʻuga

E pei o isi faʻamaʻi, o loʻo i ai le lamatiaga o le toto, aemaise lava i faʻalavelave faʻalavelave poʻo le faʻaaogaina o fualaau e aʻafia ai le hemostasis. Afai e iloa le toto, taofi le taitaia o vailaau, saili le mafuaʻaga o le faʻalavelave, ma amata togafitiga talafeagai.

A faʻaaogaina le vailaʻau i tua faʻasologa a le afaina o le ola mataupu o le faʻaaogaina o pipiʻi nematomas ole neuroaxiae oʻo atu ai i siama faʻaleagaina o le fesuiaiga o le matuia, e aofia ai le le mafai ona faʻafitia.

Thrombocytopenia faʻatasi ai ma le vela prophylaxis i tagata gasegase e iai se faʻaaliga tipitipi, togafitiga, ma le faateleina i le ST, na tupu i le 1-10% o mataupu ma i le 0.1-1% o mataupu ma thrombosis veins i tagata gasegase e taoto i luga o le moega ma malolo faʻaleagaina o le myocardial ma.

A maeʻa le faʻaofiina o Clexane i lalo o le paʻu, foliga mai hematomas i le nofoaga o tui. I le 0.001% o mataupu, faʻalapotopotoga necrosis paʻu.

Leai, paʻu ma le faʻaleleia o le tino, e aofia ai.

Ua faʻamatalaina foi le faʻavaveina o le faʻasolosolo faifai pea o le enzyme o le ate.

Faatonuga mo le faaaogaina Clexane

Faatonuga mo le faʻaaogaina Clexane o loʻo faʻatalanoaina le vailaʻau i se tulaga loloto i le tulaga maualuga o le maʻi.

E faʻapefea ona taofi Clexane?

O le vailaʻau e tatau ona faia i le itu tauagavale ma le itu taumatau o le manava. Ina ia faia le iniseti, e tatau ona faia ia manipulation e pei o le tatalaina o le suauu, faʻaalia le nila ma faʻapipiʻi saʻo i le umi atoa, i le paʻu o le paʻu muamua na aoina ma le limamatua ma le tamatamailima. E faʻamalolo le faʻavae pe a uma le tui. E le fautuaina e faʻamalo le nofoaga o tui.

Vitio pe faapefea ona faʻapipiʻi Clexane:

E le faatagaina le vailaʻau e faʻatautaia ile tino.

Polokalame amata. 2 inisictions i le aso ma se faʻaaliga o le 12 itula. O le fualaau mo le tasi pulega e tatau ona 100 anti-XA IU i le kilokalama o le mamafa o le tino.

O tagata maʻi e iai le lamatiaga o le tupu e manaʻomia se fualaau o le 20 mg i le aso. Ole tui muamua e 2 itula aʻo leʻi taoto.

Tagata gasegase e maualuga le lamatiaga o tupu thrombosis e fautuaina e faʻatonu 40 mg o Clexane i lea aso ma lea aso (muamua pulega 12 itula aʻo leʻi faia le taotoga), poo le 30 mg o le vailaʻau faʻalua i le aso (muamua pulega 13-24 itula i tua o taotoga). O le umi o le taimi o togafitiga o se vaiaso poʻo le 10 aso. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaauau togafitiga aʻo iai se tulaga lamatia thrombosis.

Togafitiga. O le fualaau faasaina e faia i se fua faatatau o le 1.5 mg i le kilokalama o le mamafa o le tino i le aso. O le togafitiga masani masani e 10 aso.

Puipuiga thrombosis ma faʻataʻitaʻiga veins i tagata gasegase i luga o le moe malolo e mafua mai i faʻamaʻi pipisi. Ole fua ole fua o le vailaʻau e 40 mg 1 le taimi i le aso (umi 6-14 aso).

Faʻasalaga

Faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona oʻo atu i le ogaoga afaina faʻafitauli. Faatasi ai ma le tautala tautala, o le inu o le vailaʻau i totonu o le taamilosaga masani e le ono tupu.

O le faʻagasolo malie o le pulega o loʻo faʻaalia e avea o se sui soʻo. protamine sulfate ma le le fiafia. E tasi le mg o le protamine e soli le tasi mg o le enoxaparin. Afai e silia ma le 12 itula ua pasi mai le amataga o le faʻalavelave, ona amata lea o le folasaga protamine sulfate e le o manaʻomia.

Faatonuga faapitoa

Aʻo faʻaaogaina le vailaau faʻasaina ina ia puipuia ai se faʻaosofia e faʻaititia le lamatiaga o le tafe toto, e leʻi iloa. A faʻaaogaina Clexane mo togafitiga faʻasolosolo, o loʻo i ai se lamatiaga o le tafe toto i tagata matutua. I nei tulaga, o le mataituina lelei o le tagata maʻi e talafeagai.

E le aafia Clexane i le mafai ona ave taavale.

O analogs a Kleksan

Tafaoga mo ATX Level 4 code:

O analogs a Kleksan ma le mea tutusa tutusa: Clexane 300, Novoparin, Enoxarin.

Le fea e sili atu: Clexane poʻo Fraxiparin?

Faʻateleina ona fesiligia tagata maʻi se fesili e uiga i le faʻatusatusa lelei o fualaau. ma o Clexane o le vaega lava lea e tasi ma e tutusa lelei. E leai ni suʻesuʻega e faʻamautuina le lelei o le tasi fualaau faasaina ile isi. O le mea lea, o le filifiliga i le va o fualaau faasaina e tatau ona faia e le fomaʻi i luga o le faavae o le ata o le maʻi, o le tulaga o le maʻi ma o latou lava aafiaga.

Faʻailoaina i tagata ei lalo o le 18 tausaga.

Faailoga ma le faʻailoga

I le tele o tulaga, fai mai fomai Flexan poʻo Fraxiparin. O fualaau oona e tutusa tutusa, o le eseesega i le va o Fraxiparin ma Clexane i le aofaiga o mea aoga i se tasi fualaau. Clexane e afa le malosi e pei o Fraxiparin.

I mea uma, e pei ona e iloa, o le toto o se fafine maʻitaga ua matua mafiafia, lapatai le tino e tetee atu i le totoina o le toto i le taimi o le fanau mai. Ae faʻatasi ai ma le IVF, o faʻamaoniga i luga aʻe o le tulafono masani e masani ona le taliaina, ona o lenei mea, e mafai ai ona suia fesuiaiga.

Clexane ma Fraxiparin ua faʻatulagaina mo le tele o fafine maʻitaga, ae le iloa e tagata uma pe aisea ua tuʻuina atu ai ia i latou. O vailaʻau uma e fesoasoani e puipuia ai pupuni toto.

Aisea ua faatonuina ai Kleksanpri IVF:

  1. mo le toto toto,
  2. thrombosis prophylaxis,
  3. ina ia mafai ai ona aloese mai le gaioiga o le tino ona o le faia o taotoga tumau i le tino,
  4. toe faʻafoʻi masani le toto i le tamaititi.

Clexane i le IVF o le a fesoasoani e faʻaumatia faʻafitauli o le toto. E tāua tele, aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le tagata suʻesuʻe, ona o le tino o le fafine e le gata ina toe faʻafoʻiina, ae aʻafia foi i le fualaau faasaina.

  • afaina i le heparin ma mea e maua,
  • ei ai se tulaga lamatia o le faapau pepe,
  • o loʻo i ai se talaʻaga o faʻamaʻi faʻatasi ma le tafe toto.

E taua le maitauina o le fualaau faasaina e le mafai ona faʻaaoga faatasi ma le acetylsalicylic acid ma vailaʻau o loʻo aofia ai.

Ina ia maua se iuga sili ona lelei mai le injections, e tatau ona e mulimuli i fautuaga mo le faʻaaogaina.

O le a le mea sili atu nai lo le hemapaxan poʻo le fraxiparin? E ui lava latou te auai i mea e manaʻomia, ae o le mea e galue malosi e eseese mo latou, ma e le manaʻomia ona faʻatusatusa.

Ina ia ausia le maualuga o le aoga, e tatau ona e faia saʻo le tui.

  • taoto i lou tua
  • aua le tatalaina le ea o la latou tui,
  • e faʻamaʻapeʻa le nofoaga o le tui o le iniseti,
  • e gagau le paʻu o le manava,
  • o vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i se auala faʻafuaseʻi,
  • fautuaina le tuʻuina atu o le paʻu pe a uma le tui,
  • aua le tosoina le nofoaga o tui,
  • ulufale atu i vaega eseese o le manava e ese mai ai.

O vailaʻau faʻasolosolo o loʻo tuʻuina atu, lea ua uma ona faʻamalosi, ua leai se aoga.

Elena Volkova, Man, 42 tausaga

Ua uma ona ou maua se faamai o le gasegase o le pito i lalo mo le 14 tausaga, faatasi ai ma le faaleagaina o vevela loloto. Faʻalavelave i le tino o le maivi o le vae vae ma le tamai povi. Ou te aveina warfarin 2 pusa 2 taimi i le aso. pe tusa o le vaiaso, aʻo leʻi oʻo i lena, mo le isi 2 vaiaso, na ou aveina 1 le papaa 2 taimi i le aso. O iloiloga talu ai nei o le MNO1.14, IPT 84. I le taimi muamua, o le heparin maualalo maualalo o le mamafa o le tino na faatonuina i totonu o se isi aai, ae e leʻi faalogo fomaʻi i lo latou aai. Ou te fia iloa le auala e fuafua ai le fualaau ma o le fualaau faasaina e sili atu ona aoga. O loʻu mamafa o le 105-110 kilokalama. Lapataiga Clexane poʻo fraxiparin. Atonu o se isi mea e mafai. Na ou mauaina nei. Ae, e mafai ona e faʻatonuina i se fale talavai e pei lava o na. KLEKSAN INJECTION SOLUTION 8000 ANTI-HA ME / 0.8 ML. MANATU Numera 10 FLUXIPARINE SOLUTION ПК К 9500 ANTI-HA ME / ML 0.8 ML. SAUNOAGA Nu. 10

Lelei lelei Na e aveina fua, aua e tatau ona i ai au indicative INR o le 2-3, a leai o le a le aoga ma leai se uiga. E mafai ona e suia i le Pradax poʻo le (!) E ave i tulaga masani ma e le manaʻomia le siakiina o falesuesue) Aʻo le clexane ma le fraxiparin, e le talafeagai mo le ala o le pulega. Aua neʻi galo e uiga i le taʻaloga e sili ona maualuga mo le faʻafitauli. Faʻaaloalo lava, Vascular doctor Evgeny A. Goncharov

O feutagaiga a le fomaʻi i luga o le autu "E i ai aʻu le gasegase ou te manaʻo e tui i le clexane poʻo le fraxiparin" ua tuʻuina atu mo naʻo faʻamatalaga. A maeʻa faʻasalalauga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, e aʻafia ai e faʻamaonia le mafai ona faʻamaonia.

Fomai, fomai tipitipi cardiovascular (phlebologist), fomai tipitipi aoao, fomai tipitipi ultrasound.

Sui o le Rusia Sosaiete o Angiologists ma Citizens of Physical Surgeons, sui o le European Society of Vascular Surgeons, sui o le International Society of Lymphologists (ISL)

  • VGMA i latou. N.N. Burdenko faapitoa i pisinisi faafomai
  • Falemaʻi i MMA faaigoaina mulimuli ane I.M.Sechenov, taotoga faapitoa "taotoga"
  • Falemaʻi nofo i NMHTS ia i latou. N.I. Pirogov, faʻateleina i taotoga fatuga,
  • Tomai faʻapitoa i le faʻapitoa "Ultrasound Diagnostics"

Avanoa o mea tau tomai faapitoa: ituaiga uma o taotoga ma togafitiga le togafitiga o faʻamaʻi o gaʻo ma veins: atherosclerosis e faʻamaʻapeʻa ai i lalo ifo o le tino ma le maʻi o le maʻisuka, faʻaleagaina o vailaʻau faʻasaina ma angioysplasias, o le atherosclerosis o le brachiocephalic arteries, anerysm o le abdominal aorta and arteri arteriitis and limter arteritis, , Faʻamaʻi o Raynaud ma maʻi, veins varicose o pito i lalo, thrombosis ma thrombophlebitis o le pito i luga ma vae laiti, lymphedema (elephantiasis), maʻi o gaʻo, veins varicose o le pelvisic venous congestion syndrome), ma isi, metotia endolymphatic o togafitiga o faʻamaʻi.

E le o tamaitai uma aʻo oʻo ile maʻitaga e tatau ona faʻaaogaina fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tui toto. Afai e tulaʻi mai se manaʻoga, e masani ona manaʻo le fomaʻi Clexane. Ae ui i lea, o vailaau o loʻo i ai ni faʻasalaga ma e mafua ai aʻafiaga.

Manatu o tagata maʻi mo Fraxiparin ma Clexane

Natalya, 56 tausaga le matua, Kursk: "O le fulufulu na faatonuina i luma o le taotoga mo le taoto o le tulivae. "O le faʻaofiina o se mea e faʻaogaina ai le tino e le afaina ai le taotoga o le taotoga. O le fualaau faasaina e le afaina ai aʻafiaga."

Fraxiparin poʻo Clexane: o le a sili atu le filifili i le taimi o le maitaga

Fraxiparin e faatatau i vailaau faʻasolosolo o vaega o le vaega faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga faʻamaoni ma faʻaalia ai se faʻaoga antithrombotic. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le toto, faʻavasega le cholesterol. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le nadroparin Ca, o se heparin maualalo maualalo mole mole, e maua mai ona o le depolymmerization o le heparin.

O le aʻafiaga o antithrombotic e faʻaalia ona o le faʻamalosia o le fibrinolysis e ala i le aveeseina o le plasminogen activator mai saʻo ole tino ole endothelial ma le faʻamalosia patino ole inhibitor auala auala. PM o loʻo faʻaalia e le umi o le antithrombotic effect.

E toatele e fiafia i le a le eseesega i le va o Clexane ma Fraxiparin, aua o fualaau oona e tutusa lona aafiaga. Fraxiparin, e le pei o Clexane, e aofia ai le enoxaparin Na. I le faaopoopo atu i le antithrombotic action of the substance, e leai se aoga i le fesoʻotaʻiga o fibrinogen faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga o platelet, faʻapea foʻi ma le faʻagasologa o le tuufaatasiga o selatini platelets.

Pe a tofia

E tatau ona faʻatau le Fraksiparin ma Kleksan i na tulaga pe a iai le manaʻo o le fafine i le faʻamaʻi poʻo le tina i le lumanai o loʻo i ai se fatu valve. E fautuaina foi le togafitiga ma nei fualaau oona mo le thrombophilia, faatasi ai ma le fausiaina o fusi toto i ogaoga vevela, ma le siama, ma i le tulaga pe a maua ai le fatu po o le le atoatoa o le tino.

E masani lava, e fautuaina e fomaʻi Clexane e faʻaaoga mo le puipuia, o loʻo faʻaalia mo le faʻaaogaina i le lona lua o le tolu masina o le maitaga. Afai e le talafeagai lenei vailaʻau mo se fafine, e mafai ona faʻaaogaina Fraxiparin.

E le gata i lea, o nei vailaʻau e mafai ona faʻamatalaina i le uluai IVF protocol, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga malosi a tagata tomai faapitoa.

Talosaga faʻaoga

O vailaʻau uma e lua e fuafua mo le faʻaaogaina o masini, e le faatagaina faʻatagaina i totonu o le tino.

E faʻafefea faʻalavelave

E fautuaina e faʻatino le inisiua pe a uma ona faia e le fafine se tulaga pepelo. O le nofoaga e tui ai e tatau ona suia (itu tauagavale ma itu taumatau o le aneterolateral or posterolateral region of the abdomen). A uma ona puʻe le paʻu paʻu i le va o le tamatamailima ma le lima matua, ona faʻaofi saʻo lea o le nila. O le faʻaaogaina o le vaega o le faʻamalositisi e le tatau ona. O le umi ole togafitiga e masani ona 7-10 aso. A maeʻa lenei mea, e fautuaina le foai atu o le toto mo se auiliiliga ina ia mautinoa o fualafaga uma e masani ona masani. E taua le tausia o le kalena o faʻamaumauga o faʻamalositino i le vaiaso o le maitaga.

O le metotia o Clexane poʻo Fraxiparin e faʻamoemoeina taitoatasi. Ina ia puipuia le thrombosis, 40 mg o Clexane e faatonuina i le aso mo le 1-2 vaiaso. Faʻasolosolo i le thrombosis loloto, 1.5 mg o le vailaau faʻasaina 1 kg o le mamafa o le 1 p. i le aso atoa poo le 1 mg faalua i le aso. Afai o le ampoules ma vailaau faʻasaʻo e tumau pea pe'ā uma le maitaga, e mafai ona faʻaaoga pe'ā tatau i le lumanaʻi.

E masani lava, o Paxiparin paʻu e lava mo le togafitiga, o le fua aupito maualalo o fualaau oona e 0.3 ml, o le faʻaofiina o vailaau faʻasaina e faia i le aso. Afai e faʻamaonia e le fomaʻi o le toto le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tusa ai ma se polokalame faapitoa, o le a mamafa le tino o le tagata maʻi ma tausaga o le gasegase.

Fraxiparin poʻo: o le a sili atu ona filifili i le taimi o le maitaga

Fraxiparin e faatatau i vailaau faʻasolosolo o vaega o le vaega faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga faʻamaoni ma faʻaalia ai se faʻaoga antithrombotic. O le vailaʻau e faʻaleleia ai le toto, faʻavasega le cholesterol. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le nadroparin Ca, o se heparin maualalo maualalo mole mole, e maua mai ona o le depolymmerization o le heparin.

O le aʻafiaga o antithrombotic e faʻaalia ona o le faʻamalosia o le fibrinolysis e ala i le aveeseina o le plasminogen activator mai saʻo ole tino ole endothelial ma le faʻamalosia patino ole inhibitor auala auala. PM o loʻo faʻaalia e le umi o le antithrombotic effect.

E toatele e fiafia i le a le eseesega i le va o Clexane ma Fraxiparin, aua o fualaau oona e tutusa lona aafiaga. Fraxiparin, e le pei o Clexane, e aofia ai le enoxaparin Na. I le faaopoopo atu i le antithrombotic action of the substance, e leai se aoga i le fesoʻotaʻiga o fibrinogen faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga o platelet, faʻapea foʻi ma le faʻagasologa o le tuufaatasiga o selatini platelets.

O mea tutusa o tuufaatasiga a Fraxiparin ma Clexane

Fraxiparin o se mea faʻapitoa e maua ai antitrombotic meatotino. E faʻamautuina ai le faʻamalosi ma faʻamaonia ai le cholesterol toto. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le nadroparin calcium.

O le antithrombotic activity o le mea galue o loʻo i ai se faʻaogaina lelei i le hemostasis. Vave vave ona i ai sona aafiaga tumau.

Clexane o se heparin mole maualalo mole molemomo, ma se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga saʻo. O le gaioiga malosi o le enoxaparin sodium, e fesootaʻi ma heparins. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina ua faʻaalia i le faʻaaliga o le antithrombin III, ma o se taunuuga o le faʻasaina o mea IIa ma Xa e puipuia.

O le vailaʻau e iai le umi o le antithrombotic, lea e leai sona aafiaga leaga i le fegalegaleaiga o fibrinogen ma platelets.

  • mo le puipuia mai o le gasegase i le maea ai o taotoga,
  • i togafitiga o le thromboembolism, angina pectoris, veins varicose, faʻalavelave fatu.

  • mo le puipuia o le gasegase vevese,
  • i togafitiga o le angina pectoris, thrombosis, osofaʻi fatu.

O le Fraxiparin e tui i totonu o se vein ma faʻafuaseʻi. O togafitiga e tasi i le vaiaso, o le aso e 0.3 ml. O le muamua fualaau e faʻatonuina 2-4 itula aʻo leʻi taoto. I le taotoga faʻasolosolo, o le uluai fualaau o le vailaʻau o loʻo faʻatinoina 12 itula aʻo leʻi faia le taotoga ma le 12 itula i le maea ai o le taʻaloga. O le togafitiga e 10 aso.

E faʻaaogaina Clexane o se inisiua subcutaneous. O vailaʻau e le mafai ona faʻatonuina i totonu o le tino. I gaioiga o le manava, o le vailaʻau ua faatonuina i se fualaau o le 20-40 ml i le aso. O le tui muamua e faia 2 itula aʻo leʻi faia le taʻaloga. Mo faʻalavelave faʻasolosolo, o se fua o le 40 mg i le aso e faʻaaogaina. O le masini muamua e faia 12 itula aʻo leʻi taoto. O le togafitiga e tumau i le 7-10 aso.

E le mafai ona faʻafefiloi Fraxiparin i soʻo se auala. Contraindications mo le faʻaaogaina o Fraxiparin:

  • hypersensitivity i fualaau faasaina,
  • totoga
  • ulunua o le manava poʻo le maʻi ulutala,
  • endocarditis.

O fualaau faasaina e mafua ai le thrombocytopenia.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Clexane:

  • hypersensitivity i fualaau faasaina,
  • totoga
  • maʻitaga
  • le i ai o se paʻu o le fatu,
  • lalo o le 18 tausaga
  • se ulutala
  • afaina o le ischemic
  • fanau mai talu ai nei
  • endocarditis
  • maʻisuka malosi
  • pericarditis
  • o le ate ma le fatu gaioiga.

Fraxiparin e mafua ai nei aʻafiaga itu:

  • afaina o le tino
  • totoga
  • gaioiga o le ate,
  • hematomas i le nofoaga o tui,
  • thrombocytopenia
  • hypermalemia

I le taimi o togafitiga ma Clexane, o aʻafiaga leaga e mafai ona tutupu:

  • totoga
  • afaina o le tino,
  • lapisi o le tino,
  • o le hematoma,
  • Neurological Disorders
  • maʻi pipili
  • paresis
  • thrombocytopenia
  • afaina i le nofoaga o tui.

I le atinaʻeina o le toto, e tatau ona taofi le togafitiga ma se fomaʻi vailaau.

O le a le eseesega i le va o Fraxiparin ma Clexane

O fualaau oona e toetoe lava a tutusa, o le eseesega i le va o Fraxiparin ma Clexane e na o le aofaiga o le gaioiga malosi i le tasi fualaau. Clexane e afa le malosi e pei o Fraxiparin.

O Clexane e faʻaaogaina mo le iniseti faʻamalosi:

  • mo le toto toto,
  • thrombosis prophylaxis,
  • ina ia mafai ai ona aloese mai suiga o le tino,
  • toe faʻafoʻi masani le toto i le tamaititi.

Le tau o le fualaau faasaina Clexane i falemaʻi:

  1. Faʻaiʻu 40 mg, 0.4 ml, 10 pi. (Falani), tau - 2760 rubles.
  2. Faʻaiʻu 60 mg, 0.6 ml, 2 pi. (Farani), tau - 713 rubles.
  3. Faʻaiʻu 20 mg, 0.2 ml, 10 pi. (Farani), tau - 1785 rubles.

Le tau o le fualaau faasaina Fraxiparin i falemaʻi:

  1. Togaina 2850 IU 0.3 ml 10 pcs. (Ireland), tau - 1950 rubles.
  2. Togaina 5700 IU 0.6 ml 10 pcs. (Ireland), tau - 3409 rubles.
  3. Togiina 7600 IU 0.8 ml 10 pcs. (Ireland), tau - 4640 rubles.
  4. Togaina 3800 IU 0.4 ml 10 pcs. (Ireland), tau - 2934 rubles.

Ua talitonu fomai o le taliina o le fesili e sili atu e faigata. Mo tagata taitoatasi, e filifilia e le fomaʻi vailaau taʻitasi. Fraxiparin e itiiti ni faʻasalaga ma mafua ai nai faʻafitauli. Clexane e mafai ona mafua ai se numera tele o tali le lelei ma ni taunuuga ogaoga.

I le tau o Fraxiparin e taugofie. I le aoga, o fualaau uma e lua e maua ai le maualuga.

Pe a faatonuina e le fomaʻi se tasi o nei vailaʻau, e tatau ona ia muamua suʻesuʻeina le tagata maʻi ma ia iloa pe o maʻi le maʻi o loʻo aʻafia ai lenei vailaʻau.

Mama.life. O le app mo tina o aso nei

Download mo iOS po o le Android

Tina e manaʻomia fautuaga, o le a sili atu Kleksan poo Fraksiparin?
Na faatonuina e le fomai le Fraxiparin ia te aʻu, ae sa ou faalogoina e sili atu le aafiaga mai ia te ia nai lo Clexane.

Tatala i totonu o le app

O le a mafai ona e vaʻai i ata uma, faʻamatalaga ma faitau i isi pou i totonu o le app mama.life

Tatala lenei pou
i le Mom.life app

Kleksan Och faʻasalaga tiga! Ma o Fraxiparin e le

Ma o lea e lelei uma

Sa faatonuina aʻu e Doctor Kleksan. O le tuiina e matua leai lava se tiga (e ui lava o loʻo i ai se faʻasologa o le vevela faateleina ma ou te fefe tele i le tiga). Le lagona lava

Afai ou te ave le heparin e vevela le toto

Na faatonuina aʻu Clexane

- @ marika7051 heparin i le maitaga? e le mafai ona naʻo se faʻailoga poʻo se mea leaga

Ua ou toso Kleksan i le taimi nei, e tiga!

O le maitaga na afaina ai palu

E leai se itu na aʻafia, pe na ia fesoasoani ia te oe? @ 1978koty

Ou te le iloa pe faʻafefea ona vaʻaia saʻo lava Oe teine ​​taʻu mai please please

Sa faatonuina au i le heparin e pei o le fraseparin i le talo

Ma o platelets e masani lava

- @ marika7051 Ou te ave muamua. taoto i le uluai aai, i le fesuiaiga, o iina na latou taʻu mai ia te aʻu o le heparin sa i ai sona itu leaga matautia, e lei afaina lava o ia. ma pe toafia e leʻi taoto i totonu o falemaʻi na o ni paʻu poʻo ni kesi na sasaina

- @ elena51577 ttt, leai, o loʻo lelei lelei teineiti. Sa ou tilotilo i le YouTube pe faapefea ona tu saʻo. i le taimi muamua sa taufaamatau, ma e pei ona faamoemoeina e aunoa ma le fefe

Na taʻu mai e le fomai ia i matou Kleksan le sili ona saogalemu

Prick i le vaega o le umbilical i se auala faʻafuaseʻi. Ou te fiafia i se vaega o tagata gasegase: i luga o le manava, o le faleteuoloa na ave se mea ma se ulu. Sa latou fai mai e le afaina, e le o se mea e le fiafia ai. ma atonu ei ai ni manua e siomia ai pute.

Fai mai le fomai e mafai oe ma Kleksan.

I le taimi muamua, e le o le 0.3 mo se taimi umi, ona oʻo mai ai lea o se allergy i le auiliiliga, ou te le iloa e uiga i ai poo se isi lava mea, ae na latou siitia au i le clexane 0.4, ae leai au mea, ua ou faateleina i le 0.6 , o le a tatou tilotilo. O lona uiga, e tatau ona e taumafai e filifili po oa galuega. Ma e leai soʻu aʻafiaga i luga o fusi)

Kolya fraksiparin uma ma maitaga, leai ni aʻafiaga! Fai mai le fomai e tutusa lava! Ae o Clexane e leai se metotia e 0.3, ma ou te manaʻomia naʻo se mea faapena, o le mea lea na latou faʻatatauina ai!

I le 1b, na tui le fraxeparin. sa leai ni aʻafiaga i itu. E uiga i Kleksan e leʻi faalogoina.

E i ai a latou faʻatonuga. Clexane, mo se faʻataʻitaʻiga, e le fesoasoani ia te aʻu, e na o le d-dimer na tupu. e leai se itu na aafia ai i le fraxiparin

- @polimishik, tutusa mo nisi mafuaaga, o le d-dimer ua na o le tuputupu aʻe. Ua uma ona faaluaina le fualaau. 0.6 + 0.6 i le aso

Suiga i le fraxiparin, atonu o le clexane e le talafeagai mo oe. 0.6 + 0.6 e tele!

Aoina siaki mai Kleksan, ona mafai lea ona e toe faafoi atu le 13% o le tupe na totogi. Sa ou faʻatau uma loʻu maitaga atoa ma toe foʻi mai 8,000 rubles. E mafai ona e faitau atili i le PM po o laʻu vaega https://m.vk.com/vernindfl2015

- @sesefona-85, ae na faapefea ona e fesuiaʻi mai le tasi fualaau faʻamaʻi i le isi? O le aso na sosoo ai na latou sasaina ai le isi? Pe na latou malolo mo se aso pe lua?

- @marmelade vave lava i le aso na sosoo ai na togiina le isi.

- @ pesefona-85, faafetai tele lava!) ou te fia alu taeao) ma e leai se tasi e taliina laʻu fesili i totonu o le vaitafe. popole

- @marmelade, fiafia e fesoasoani))

I le faateleina o le viscosity o le toto, e faʻaogaina ai meaola e puipuia ai pupuni toto. O nei fualaau oona ua i ai ni tuufaatasiga eseese ma ni faiga o gaioiga. E masani ona mafaufau tagata maʻi pe o le a le mea e filifilia, Fraxiparin poʻo Clexane. O se auiliiliga o uiga o le lua anticoagulants o le a fesoasoani ia malamalama po o fea vailaau e talafeagai i se tulaga faapitoa.

Metotia o le talosaga

Ole fualaau faasaina e matuai gaogao ma gasegase:

  1. taotoga lautele . E fautuaina e faʻaaoga lenei fualaau mo le itiiti ifo i le fitu aso ile fua ole 0.3 mililiters. O le fua muamua lava o loʻo faʻatonuina i gasegase i le lua i le fa itula muamua atu,
  2. togafitiga faʻapitoa . O le fua muamua lava o Fraxiparin e faʻapipiʻiina i tagata gasegase i le sefululua itula ao lei faia le taotoga, ma pe a maeʻa foi le taimi lava e tasi pe a maeʻa. O lenei fualaau faasaina ua fautuaina mo le faaaogaina i totonu o le sefulu aso.

O le vailaʻau o Clexane e faʻaaogaina faapitoa mo le puleaina o meaola, ae e taua le iloa o lenei vailaau faasaina e faʻatagaina ona faʻatonuina i totonu o le tino:

  • i gaioiga o le tino . E faʻaaogaina i se vailaʻau e 20-40 milliliters i le tasi aso i le aso. O le muamua muamua aʻo lei faia le taotoga e faia ile lua itula,
  • ao faagasolo gaoioiga faʻapitoa . O se fualaau o le 40 milikalama e faʻaaoga i le tasi aso i le aso. I le amataga, o le fualaau faasaina e faia i le sefululua itula ao lei taoto. Ae ui i lea, o loʻo i ai foi isi tulafono faatonutonu mo le pulega, ma e 30 mita le lua i le aso, ma o le masini muamua e faʻamanuiaina 12-24 itula i le maea ai o taotoga.

O le togafitiga ma lenei mea faigaluega e mai le vaiaso i le 10 aso, ae mafai ona faʻaauau seia oʻo i se taimi, aʻo iai le lamatiaga o le thrombosis. E masani ona faalauteleina e le silia ma le lima vaiaso.

E taua le iloa o Fraxiparin e le faʻaaogaina i totonu o le toto, ma e leai se tulaga e tatau ona fefiloi ma isi fualaau.

Faʻaiʻuga

I le taimi o le togafitiga ma Fraxiparin, o aʻafiaga nei e mafai ona tutupu:

  • afaina o le tino
  • totoga
  • maualuga le maualuga o enzymes o le ate,
  • tamai hematomas i le nofoaga o tui,
  • i luga o nodules tiga i le nofoaga o tui,
  • thrombocytopenia
  • eosinophilia
  • hypermalemia

I le taimi o togafitiga ma Clexane, o aʻafiaga nei e mafai ona tutupu:

  • totoga
  • afaina o le hemorrhagic
  • le atinaʻeina o le afaina i totonu o le avanoa i le retroperitoneal,
  • le atinaʻeina o le gasegase i totonu o le vavalo,
  • taunuuga leaga
  • atinaʻe o le hematoma o le vaeluaga eleele,
  • le atinaʻe o faʻafitauli o le neurological,
  • maʻi pipili
  • paresis
  • thrombocytopenia
  • afaina i le nofoaga o tui,
  • maualuga le maualuga o feeseeseaiga.

I le tafe toto, e tatau ona taofi le faʻaaogaina o Clexane.

Afai o le tiga ma le mumu o le paʻu na faia i le nofoaga o inisiua, e tatau ona vave taofi le faʻaoga ma faʻatalanoa lau fomaʻi.

O le a le umi e mafai e se fomaʻi ona faatonuina Clexane?

O le faaiuga i le mafai ona aofia i togafitiga o le Clexane na faia e le fomaʻi. I le tolu masina muamua o le maʻitaga, e taumafai fomaʻi e aua le faʻamalosia ni inisiua i tina faʻamoemoe. E mafua ona o le mea moni e leai ni faʻamatalaga i luga o le aafiaga o le mea galue malosi i luga o le pepe. I le amataga, e taua tele le faʻaitiitia o aʻafiaga o le atinaʻeina o maʻi o le pepe, aua o le vaitaimi lenei o loʻo faʻatulaga uma ai totoga ma faiga a le tamaititi.

E tusa ai ma faatonuga, e le manaʻomia le fualaau mo fafine maʻitaga. Ae ui i lea, i le faʻatinoga, e masani lava ona taʻu mai e fomaʻi mai le lua o masina. Ae o le togafitiga o loʻo i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi o loʻo siaki ma le faaeteete le setete o le soifua maloloina o le tina, suʻesuʻe i suiga o le toto.

O se fatu tuputupu aʻe e le gata ina faʻamalosi ai totoga o totonu o se fafine, ae faʻateleina ai foi le mamafa i veins. O se taunuuga, o loʻo i ai le mumū o puipui o le toto ma le faʻavaeina o le toto. Ua mamanuina Clexane e puipuia ai le thrombosis i le pelvic ma pito i lalo.

Faʻafefea ona tuʻuina atu injections

Ole auala ole pulega o Clexane e ese mai le masani. O le mea moni e faapea, o le vailaau faasaina e faʻatagaina e tui i totonu o le intramuscularly poʻo le leai foi. E tusa ai ma faatonuga, o le inisiua e loloto i lalo ole paʻu i le tauagavale ma le taumatau o le manava. Ole suʻega e naʻo le fomaʻi e fuafuaina, e fuafua i le suʻesuʻega o le tina o loʻo faatalitali ma uiga o le maʻitaga. O le tele o taimi, o fafine o loo faatalitali mo se pepe ua faatonuina i aso taitasi, o le 0.2-0.4 ml o le vaifofo.

Faatonuga mo le faʻaofiina i lalo ole paʻu ile manava

Ina ia saʻo le ulu i totonu o le tino, e tatau ona e usitaia fautuaga nei.

Mo le faʻaogaina, e fautuaina oe e fomaʻi e faia le faʻatinoga i se tulaga vavalalata. O le togafitiga e fuafuaina foi e le fomaʻi o loʻo auai. I le averesi, e 7-14 aso.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le fualaau faasaina: faʻaitiitia le faʻamalosi poʻo le faasolosolo malie

O le faʻamavaeina o Clexane aʻo lei fanau mai ei ai ona lava uiga. I nisi o tulaga, latou te sasaina malosi o ia (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taufaʻamataʻu o le le mautonu ma le tafe toto). Ae i le tele o tulaga, e tatau ona fai malie lenei mea ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, faʻaitiitia lemu ma tuʻuina atu suʻesuʻega ole toto. A o le i fuafuaina le vaega, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e masani lava ona tu i se tasi aso ao le i faia le taotoga, ma a maeʻa ona faia lea o nisi inisiua e taofia ai le fausiaina o fusi toto.

E uiga i faʻalavelave uma o le faalēaogāina o Kleksan o le a taʻu atu i le tagata tomai faapitoa.

Clexane i le taimi o le maitaga ma le lactation

E faʻasaina (sei vagana ai le maualuga o le manuia i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga i le tamaititi) e faʻaaoga ai Clexane i le taimi o le maʻitaga. O taunuuga e mafai ona le mautonu, talu ai e leai se faʻamatalaga saʻo e uiga i le aoga o le faʻaaogaina o Clexane i le taimi o le maitaga i lona ala.

Afai e manaʻomia ona e faʻaaoga Clexane, e tatau ona e faʻavevesi le susu ile taimi o togafitiga.

Mama.life. O le app mo tina o aso nei

Download mo iOS po o le Android

Tina e manaʻomia fautuaga, o le a sili atu Kleksan poo Fraksiparin?
Na faatonuina e le fomai le Fraxiparin ia te aʻu, ae sa ou faalogoina e sili atu le aafiaga mai ia te ia nai lo Clexane.

Tatala i totonu o le app

O le a mafai ona e vaʻai i ata uma, faʻamatalaga ma faitau i isi pou i totonu o le app mama.life

Tatala lenei pou
i le Mom.life app

Kleksan Och faʻasalaga tiga! Ma o Fraxiparin e le

Ma o lea e lelei uma

Sa faatonuina aʻu e Doctor Kleksan. O le tuiina e matua leai lava se tiga (e ui lava o loʻo i ai se faʻasologa o le vevela faateleina ma ou te fefe tele i le tiga). Le lagona lava

Afai ou te ave le heparin e vevela le toto

Na faatonuina aʻu Clexane

- @ marika7051 heparin i le maitaga? e le mafai ona naʻo se faʻailoga poʻo se mea leaga

Ua ou toso Kleksan i le taimi nei, e tiga!

O le maitaga na afaina ai palu

E leai se itu na aʻafia, pe na ia fesoasoani ia te oe? @ 1978koty

Ou te le iloa pe faʻafefea ona vaʻaia saʻo lava Oe teine ​​taʻu mai please please

Sa faatonuina au i le heparin e pei o le fraseparin i le talo

Ma o platelets e masani lava

- @ marika7051 Ou te ave muamua. taoto i le uluai aai, i le fesuiaiga, o iina na latou taʻu mai ia te aʻu o le heparin sa i ai sona itu leaga matautia, e lei afaina lava o ia. ma pe toafia e leʻi taoto i totonu o falemaʻi na o ni paʻu poʻo ni kesi na sasaina

- @ elena51577 ttt, leai, o loʻo lelei lelei teineiti. Sa ou tilotilo i le YouTube pe faapefea ona tu saʻo. i le taimi muamua sa taufaamatau, ma e pei ona faamoemoeina e aunoa ma le fefe

Na taʻu mai e le fomai ia i matou Kleksan le sili ona saogalemu

Prick i le vaega o le umbilical i se auala faʻafuaseʻi. Ou te fiafia i se vaega o tagata gasegase: i luga o le manava, o le faleteuoloa na ave se mea ma se ulu. Sa latou fai mai e le afaina, e le o se mea e le fiafia ai. ma atonu ei ai ni manua e siomia ai pute.

Fai mai le fomai e mafai oe ma Kleksan.

I le taimi muamua, e le o le 0.3 mo se taimi umi, ona oʻo mai ai lea o se allergy i le auiliiliga, ou te le iloa e uiga i ai poo se isi lava mea, ae na latou siitia au i le clexane 0.4, ae leai au mea, ua ou faateleina i le 0.6 , o le a tatou tilotilo. O lona uiga, e tatau ona e taumafai e filifili po oa galuega. Ma e leai soʻu aʻafiaga i luga o fusi)

Kolya fraksiparin uma ma maitaga, leai ni aʻafiaga! Fai mai le fomai e tutusa lava! Ae o Clexane e leai se metotia e 0.3, ma ou te manaʻomia naʻo se mea faapena, o le mea lea na latou faʻatatauina ai!

I le 1b, na tui le fraxeparin. sa leai ni aʻafiaga i itu. E uiga i Kleksan e leʻi faalogoina.

E i ai a latou faʻatonuga. Clexane, mo se faʻataʻitaʻiga, e le fesoasoani ia te aʻu, e na o le d-dimer na tupu. e leai se itu na aafia ai i le fraxiparin

- @polimishik, tutusa mo nisi mafuaaga, o le d-dimer ua na o le tuputupu aʻe. Ua uma ona faaluaina le fualaau. 0.6 + 0.6 i le aso

Suiga i le fraxiparin, atonu o le clexane e le talafeagai mo oe. 0.6 + 0.6 e tele!

Aoina siaki mai Kleksan, ona mafai lea ona e toe faafoi atu le 13% o le tupe na totogi. Sa ou faʻatau uma loʻu maitaga atoa ma toe foʻi mai 8,000 rubles. E mafai ona e faitau atili i le PM po o laʻu vaega https://m.vk.com/vernindfl2015

- @sesefona-85, ae na faapefea ona e fesuiaʻi mai le tasi fualaau faʻamaʻi i le isi? O le aso na sosoo ai na latou sasaina ai le isi? Pe na latou malolo mo se aso pe lua?

- @marmelade vave lava i le aso na sosoo ai na togiina le isi.

- @ pesefona-85, faafetai tele lava!) ou te fia alu taeao) ma e leai se tasi e taliina laʻu fesili i totonu o le vaitafe. popole

- @marmelade, fiafia e fesoasoani))

E i ai taimi e tupu ai e faigata tele mo ulugalii faaipoipo ona maua se pepe. Mo lenei mafuaʻaga, ua faamalosia i latou e faʻaaoga auala faʻapitoa o le fausiaina. Ae i lenei tulaga, o le a talafeagai le lagolago o le tino o le tina i fualaau, aua o le IVF na ia faia ai togafitiga faʻamalo. Talu ai ona o le toto o se fafine maʻitaga ua televave, o lenei mea e mafua mai i aʻafiaga e le gata mo ia, ae mo le toto foi o le fusi. O le mea lea, o loʻo faʻamaonia mai ia te ia le mea e tasi. Ae o le a le mea sili atu Kleksan poʻo Fraksiparin - o le a fesoasoani le faʻamatalaga o loʻo mulimuli mai e malamalama ai.

Le aʻafiaga ma le saogalemu ole vailaʻau Clexane

O Clexane e aofia ai le vaega o faʻataʻitaʻiga faʻamalosi faʻamalosi, o loʻo faʻaaogaina e faʻaleleia ai le mea e maua ai le toto (suia le viscosity) o le toto. O le falemaʻi faʻamalositino e maua ai se sui sola maloloina i le ituaiga o vailaʻau faʻamalama e mafai ona faʻaaogaina ma se lanu samasama lanu samasama poʻo le lanu manino o vailaʻau eseese.

O le elemene autu autu o Clexane o le enoxaparin sodium, ma o le vai e galue o se vaega lagolago. O le bioavisi o le fualaau faʻasaina ma le faʻaaogaina o mea faʻapitoa e 100%. O lona uiga o le vailaau faʻasolosolo e faʻaaogaina atoatoa.

Clexane o se faʻataʻitaʻiga tuusaʻo faʻatonuina lea e aafia ai le totoina o le toto

O le meafaigaluega e gaoioi ai le antithrombin III (o se fomaʻi faapitoa o le tino), ma o lea e taofia ai le faia o pupuni toto. Ona o le antithrombotic faatinoga o le fualaau faasaina, ua faʻaitiitia ai le totoina o le toto, o lona viscosity ua faʻamaonia.

O faatonuga e le o aofia ai faʻamatalaga e faʻatagaina Kleksan e faʻaaoga i le taimi o le maitaga. Ae peitai, ua faailoa mai o le fualaau faasaina ua na o le pau lava le mea e faatonuina pe a iai ni faailoilo talafeagai mo lenei mea na faatuina e se fomaʻi o le fomaʻi poʻo le fomaʻi.

Clexane ua faʻamautu lelei i togafitiga faafomaʻi, o manatu o fomaʻi e uiga i fualaau faasaina e lelei tele. Ae peitai, e iai isi manatu. O le mea moni o le taimi o le maʻitaga, o le gaioiga o le hypercogulation (toto toto, lea e fesootaʻi ma sauniuniga mo le fanauina) o le masani lea. O le mea lea, i le tele o tulaga, e le tatau i le tina o loʻo faʻamoemoe ona faʻaaoga soʻo faʻamalosi.

Mo tamaitai ei ai le maualuga o le thrombosis, ua fautuaina Clexane o se prophylaxis faatasi ai ma isi auala, talu ai e 50% le avanoa e maua ai le toto (e le gata i lea, i le 90% o mataupu, o faafitauli o le thromboembolic e tupu pe a uma le fanau mai). Aʻo faʻaaogaina vailaʻau mo faamoemoega faʻasolosolo, e leai se uiga o le faateleina o foliga o le toto.

O faʻamaoniga autu mo le tofiaina o Clexane ao maʻitaga:

  • vailaʻau vavalalata loloto,
  • o le atinaʻeina o le hypercoagulable syndrome (faʻapupulaina le toto toto),
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • loto vaivai
  • predisposition i le thrombosis.

Mo se fafine maʻitaga, o le vailaau faʻasaina ua naʻo totonu o le II ma le III vaega faʻatau. E le i suʻesuʻeina pe faʻafefea ona aʻafia le vailaʻau i le atinaʻeina o le pepe, o le mea lea, i le 12 vaiaso muamua, pe a tuʻuina totoga ma pepe o le pepe, e le o faʻamaonia.

O le US Food and Drug Administration ua faʻavasegaina Clexane e pei o le Vaega B. O lona uiga o faʻataʻitaʻiga manu e leʻi faʻaalia se aafiaga le lelei i le fetus. Ae ui i lea, o suʻesuʻega atoatoa ma atoatoa e uiga i fafine maʻitaga e leʻi faʻatautaia. O le mea lea, e mafai e le fomai ona faatonuina na o le fualaau faasaina pe afai ei ai se manaoga moni mo lona faaaogaina.

Tulafono mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaʻau ma le umi o le togafitiga ua fuafuaina e fuafua i le faigata o le maʻi, o le matua o le maʻitaga ma lona mamafa. O le fualaau faasaina ua naʻo le mea ua faatonuina e le fomaʻi ma lalo o lana vaavaaiga malosi. O le togafitiga e mafai ona 2-10 aso, pe afai e manaʻomia, faʻaauauina.

O le fualaau faasaina Kleksan ua faʻamaonia faʻatasi ma faʻamalama ampoules-syringes

Folasaga amata

Injections e faʻaaogaina i lalo ifo i totonu o le manava.

  1. Aʻo lei faia le taotoga, o loʻo taoto le fafine i luga o le moega.
  2. Ua faia se tui i le itu tauagavale po o le taumatau o le pute.
  3. I se nofoaga ua filifilia, o le paʻu e aoina i le lafu ma o se tuila ua faʻapipiʻiina i totonu o le tino e tutusa lelei ma le loloto atoa.
  4. A maeʻa faʻalauiloaina le sooupu, e faʻamalolo le paʻu paʻu.

E tatau ona manatua i le mafaufau e faʻasaina le faʻafaigofie ma fufulu le nofoaga o tui.

O fafine ua maʻitaga latou te mauaina ni inisiua a Clexane mai tausimai matutua i le falemaʻi

Inisictions ua matua faasaina ona ulufale i totonu o le intramuscularly. Faʻatasi ma le fualaau faasaina Kleksan, o le fomaʻi, e pei o se tulafono, faʻasalaina le vevesi Curantil poʻo le Dipyridamole (faʻaleleia atili le toto o le toto, faʻamaonia le vevela o le toto, ma faʻamaloloina foi le hypoxia fetal).

Faʻasalaga taofi le faʻataʻitaʻiina e le fautuaina. Fomaʻi fautuaina e faʻaitiitia le toesea o le fualaau faasaina ma taofi le tuʻuina atu o le iniseti 2-3 aso aʻo le i fanau mai (aʻo le i faʻamaonia le vaega - i le aso). Ua faia lenei mea ina ia leai ni faafitauli i le faamaligi toto. A maeʻa ona tuʻuina atu, toe faʻafouina le injections i le pito i lalo ifo o le suiga e puipuia ai pupuni toto.

Analogues o fualaau faasaina

O le Clexane e maua i le vaega o le heparin mole maualalo o le mamafa, o lea e leai se mea atoatoa e tutusa ma le fofo. O fualaau uma e eseese i le mamafa o le mole, fua ma aafiaga i le tino o se fafine maʻitaga.

O le suia o Clexane ma se isi fualaau faasaina e mafai i le tulaga o aʻafiaga itu poʻo isi faʻaaliga e le manaʻomia.

Laulau - Fualaau faasaina mo le puipuia o le thrombosis ua faatagaina e fafine ua maitaga

UlutalaGaioiga galueFaiga faʻapolopoloFaailogaContraindicationsToto
FraxiparinNadroparin calciumFofo o tui
  • Puipuiga ma togafitiga o le thrombosis,
  • e le faʻavaivai le faʻalelei,
  • Faʻalavelave faʻapitoa i le myocardial e aunoa ma le U.
  • Faʻasalaga i vaega o le vailaʻau,
  • totoga ma le lamatiaga o lo latou tupuga,
  • manava o le manava
  • ogaoga faaletonu
  • endocarditis i totonu o le vaega laititi.
O suʻesuʻega a manu e leʻi faʻaalia ai le aʻafiaga o le nadroparin calcium i luga o le fetus, peitai, i le taimi nei ua na o ni faʻamaumauga itiiti e uiga i le uluina o se mea mai le placenta i totonu o tagata. O le mea lea, o le tofiaina o le fualaau faasaina Fraxiparin i le taimi o le maitaga e le fautuaina, seivagana ua sili atu le aoga i le tina nai lo le lamatiaga o le pepe.
Heparin sodiumHeparin sodiumFaʻamatalaga mo le faʻaogaina o mea faʻapitoa ma le vevela
  • Puipuiga ma togafitiga o le thrombosis,
  • faʻaleagaina o le myocardial, angina pectoris, arrhythmia,
  • solia o le toto o le toto.
  • O le gasegase i vaega,
  • totoga
  • faʻamaʻi o le fatu, ate, gastrointestinal tract,
  • taufaamatau faʻaleagaina.
Faʻaaoga i le taimi o le maitaga e mafai ona faia i lalo o faʻamaoniga manino ma i lalo o le vaavaaiga a le falemaʻi.
NovoparinEnoxoparin sodiumFofo o tui
  • Thrombosis
  • thromboembolism (vaʻaia o toto toto e se thrombus),
  • faʻaleagaina o le myocardial
  • e le faʻavaivai angina pectoris.
  • Tulaga lamatia o le tafe toto
  • eseʻese totoga, e aofia ai ma le manava o le tino ma le maʻi ulutala,
  • hypersensitivity i vaega.
E leai se faʻamaoniga o le enoxaparin sodium e sopoia le pa puipui. Ae peitai, e tatau ona faʻaaogaina i le taimi o le fananau mai naʻo le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, pe a sili atu le tele o le faʻamanuiaina o le tinā i le tina i le tulaga lamatia o le pepe. E le fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i fafine maʻitaga ma ni paʻu fatu.
Gemapaxan
FragminSodium DalteparinTali mo tui
  • Flammation o puipui o toto toto
  • fueina o ario pulmonary,
  • puipuiga o le faʻaopoopoga o le toto.
  • O le gasegase, faʻafitauli o le toto,
  • thrombocytopenia
  • septic endocarditis,
  • taotoga talu ai nei i le ogatotonu o le tino, faʻalogo poʻo le vaʻaia,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.
A faʻaaogaina i tamaitai i le tulaga, e leai se faʻaleagaga i le gaioiga o le maitaga, faʻapea foi ma le soifua maloloina o le tamaititi, o lona uiga o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei i le fetus ua fuafuaina e maualalo. Ae ona o le lamatiaga e le mafai ona vavae ese, Fragmin ua naʻo le faʻamaonia e tusa ai ma faʻamaoniga manino, pe afai e sili atu le manuia o le tina mo le tulaga lamatia.
Heparin o suauu
  • Heparin sodium,
  • benzocaine
  • benzyl nicotinate.
Uu manogi
  • O le gasegase o vae
  • otaota
  • vailaʻau vaʻaia,
  • hematomas
  • phlebitis (lanu mumu) pe a uma ona tui.
  • Vaʻavaʻavega
  • maʻi pipisi i totonu o le nofoaga ua afaina,
  • solia le faamaoni o le paʻu.
O le faʻaaogaina o le kulimi o le heparin i le taimi o le maitaga e mafai ona na o le faʻamaonia lava. Aua nei faʻaaogaina ma Clexane.

E tasi le tui, e faalagolago i le suʻega: 10000 anti-Ha ME, 2000 anti-Ha ME, 8000 anti-Ha ME, 4000 anti-Ha ME poo 6000 anti-ha ME enoxaparin sodium.

Faʻaaoga faʻatasi ma isi fualaau

E faʻasaina le faʻaaogaina o Clexane faatasi ai ma isi fualaau e aʻafia ai gaioiga toto, faʻataʻitaʻiga, ma Curantil poʻo Dipyridamole. Faʻataʻitaʻiga, o nisi vailaʻau faʻataʻitaʻi, faʻataʻitaʻiga, fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory, faʻatalanoaga (e puipuia ai le toto) ma faʻamalosi (faʻasaʻo toto), E le faʻaogaina le Clexane ina ia le faʻafefe ai le toto.

O a nei analogues ma isi filifiliga mo le suia o Clexane

E i ai isi vailaʻau e faʻalagolago i le enoxaparin sodium i luga o le maketi o falemaʻi, o lea e mafai ai e tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ona ofoina atu se sui. O analogues atoa o Xexan o:

Afai, o se taunuuga o togafitiga ma Clexane, ua iloa ai e se fafine ni mea le lelei pe ua solia ai le aoga, o le a filifilia e le fomaʻi se isi fualaau faasaina. O aʻafiaga faʻapitoa e aʻafia ai:

  • Fraxiparin o se mea aoga malosi i togafitiga ma le puipuia o pupuni toto,
  • Warfarin - o loʻo maua i foliga o lanu lanumoana ma e faʻaaogaina i le taimi o le faʻamoemoe o se tamaititi i na o le lua ma le tolu piliona,
  • Fragmin - o le fofo mo le iniseti e iai sona aʻafiaga antithrombotic.

Faʻamatalaga: Fraxiparin, Warfarin, Gemapaxan ma isi vailaau faʻaaoga e togafitia ai le thrombosis

Fragmin ua faatonuina mo fafine maʻitaga e togafitia le thrombosis
O le Warfarin e faʻasaina i le uluaʻi masina muamua o le maitaga. O loʻo avanoa Fraxiparin o se tui.

E maua le anfibra i le tele o metotia. E faʻaaogaina le Gemapaxan e faʻafefe ai le toto ma tau ai le toto.

Laulau: uiga o fualaau faasaina e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo fafine maʻitaga e sui ai Clexane

UlutalaFaiga faʻapolopoloGaioiga galueContraindicationsFaaaoga i le taimi o le maitaga
fofo fofodalteparin sodium
  • puipuia le thrombocytopenia
  • vevesi poʻo le taotoga i le ogatotonu o le tino, mata poʻo taliga,
  • mamafa toto
  • afaina i vaega o le fualaau faasaina,
  • ogaoga maualuga
  • afaina o fatuga ma le ate.
E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o maitaga, o le aʻafiaga o faʻafitauli mo le fetus e itiiti lava. E ui i lea, o loʻo i ai pea, o lea e tatau ai ona faʻasoloina le vailaʻau i luga o le fautuaga a se fomaʻi.
pillswarfarin sodium
  • o le uluaʻi masina o le maʻitaga ma le 4 vaiaso mulimuli o le gaioiga,
  • faʻaalia o le maualuga o le mataʻituina i vaega o le vailaʻau poʻo masalosaloga o le faʻalauteleina o le lagona,
  • gasegase toto
  • ogaoga maʻi ma faʻamaʻi fatu,
  • aute DIC
  • thrombocytopenia
  • leai o aʻafia C ma S,
  • vailaau vevela o le vaega o meaʻai,
  • faʻanofo anerysm,
  • faateleina le aʻafiaga o le tafe toto, e aofia ai faʻafitauli o le gasegase,
  • ulutala duodenal,
  • manuʻa ogaoga, e aofia ai mea faʻasolosolo,
  • lumber puncture
  • siama siama,
  • osofaʻi leaga,
  • vailaʻau faʻamaʻi,
  • afaina o le tino.
O le vailaau e vave ona sopoia le placenta ma mafua ai le afaina o pepe i le 6-12 vaiaso o le gaioiga.
I le vaitau o le fanauina o le pepe ma ao fanau mai, e mafai ona faʻafefe ai le toto.
O Warfarin e le o faʻamaonia i le uluaʻi masina muamua, faʻapea foi i le 4 vaiaso mulimuli ao leʻi fanau mai le tamaititi. I isi taimi, faʻaaoga pe a talafeagai.
tui tuinadroparin calcium
  • gasegase poʻo ona aʻafiaga faʻalavelave e fesootaʻi ma le hemostasis faʻaleagaina,
  • thrombocytopenia ma le faʻaaogaina muamua o le nadroparin,
  • afaina o le okeni ma se lamatiaga o le tafe toto,
  • ogaoga faaletonu
  • vailaʻau faʻamaʻi,
  • manuʻa poʻo gaioiga i luga o le taula ma le faiʻai po o luga o mata,
  • gasegase afaina o le endocarditis,
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.
O suʻega a manu e leʻi faʻaalia ai le leaga o le nadroparin calcium i luga o le fetus, peitai, i le 12 vaiaso muamua o le maitaga, e sili ai le aloese mai le pulea o Fraxiparin i se togafitiga puipuia ma i le faiga o togafitiga.
I le taimi o le II ma le III, e mafai ona faʻaaogaina e tusa ai ma fautuaga a le fomaʻi mo le puipuia o le gasegase vevela (pe a faʻatusatusa ia manuia mo le tina i le lamatiaga o le fetus). E le faʻaaoga togafitiga aʻoga i lenei vaitau.

Mumlife - talosaga mo tina o aso nei

Tulei mo le iPhone, Android

Tina e manaʻomia fautuaga, o le a sili atu Kleksan poo Fraksiparin?
Na faatonuina e le fomai le Fraxiparin ia te aʻu, ae sa ou faalogoina e sili atu le aafiaga mai ia te ia nai lo Clexane.

Tatala i le talosaga

I le tusi talosaga, e mafai ona e matamata i ata uma o lenei pou, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga ma faitau i isi pou a le tusitala

I le talosaga Mumlife -
vave ma sili atu ona faigofie

Faʻamatalaga

Kleksan Och faʻasalaga tiga! Ma o Fraxiparin e le

Ma o lea e lelei uma

Sa faatonuina aʻu e Doctor Kleksan. O le tuiina e matua leai lava se tiga (e ui lava o loʻo i ai se faʻasologa o le vevela faateleina ma ou te fefe tele i le tiga). Le lagona lava

Afai ou te ave le heparin e vevela le toto

Na faatonuina aʻu Clexane

- @ marika7051 heparin i le maitaga? e le mafai ona naʻo se faʻailoga poʻo se mea leaga

Ua ou toso Kleksan i le taimi nei, e tiga!

O le maitaga na afaina ai palu

E leai se itu na aʻafia, pe na ia fesoasoani ia te oe? @ 1978koty

Ou te le iloa pe faʻafefea ona vaʻaia saʻo lava Oe teine ​​taʻu mai please please

Sa faatonuina au i le heparin e pei o le fraseparin i le talo

Ma o platelets e masani lava

- @ marika7051 Ou te ave muamua. taoto i le uluai aai, i le fesuiaiga, o iina na latou taʻu mai ia te aʻu o le heparin sa i ai sona itu leaga matautia, e lei afaina lava o ia. ma pe toafia e leʻi taoto i totonu o falemaʻi na o ni paʻu poʻo ni kesi na sasaina

- @ elena51577 ttt, leai, o loʻo lelei lelei teineiti. Sa ou tilotilo i le YouTube pe faapefea ona tu saʻo. i le taimi muamua sa taufaamatau, ma e pei ona faamoemoeina e aunoa ma le fefe

Na taʻu mai e le fomai ia i matou Kleksan le sili ona saogalemu

Prick i le vaega o le umbilical i se auala faʻafuaseʻi. Ou te fiafia i se vaega o tagata gasegase: i luga o le manava, o le faleteuoloa na ave se mea ma se ulu. Sa latou fai mai e le afaina, e le o se mea e le fiafia ai. ma atonu ei ai ni manua e siomia ai pute.

Fai mai le fomai e mafai oe ma Kleksan.

I le taimi muamua, e le o le 0.3 mo se taimi umi, ona oʻo mai ai lea o se allergy i le auiliiliga, ou te le iloa e uiga i ai poo se isi lava mea, ae na latou siitia au i le clexane 0.4, ae leai au mea, ua ou faateleina i le 0.6 , o le a tatou tilotilo. O lona uiga, e tatau ona e taumafai e filifili po oa galuega. Ma e leai soʻu aʻafiaga i luga o fusi)

Kolya fraksiparin uma ma maitaga, leai ni aʻafiaga! Fai mai le fomai e tutusa lava! Ae o Clexane e leai se metotia e 0.3, ma ou te manaʻomia naʻo se mea faapena, o le mea lea na latou faʻatatauina ai!

I le 1b, na tui le fraxeparin. sa leai ni aʻafiaga i itu. E uiga i Kleksan e leʻi faalogoina.

E i ai a latou faʻatonuga. Clexane, mo se faʻataʻitaʻiga, e le fesoasoani ia te aʻu, e na o le d-dimer na tupu. e leai se itu na aafia ai i le fraxiparin

- @polimishik, tutusa mo nisi mafuaaga, o le d-dimer ua na o le tuputupu aʻe. Ua uma ona faaluaina le fualaau. 0.6 + 0.6 i le aso

Suiga i le fraxiparin, atonu o le clexane e le talafeagai mo oe. 0.6 + 0.6 e tele!

Aoina siaki mai Kleksan, ona mafai lea ona e toe faafoi atu le 13% o le tupe na totogi. Sa ou faʻatau uma loʻu maitaga atoa ma toe foʻi mai 8,000 rubles. E mafai ona e faitau atili i le PM po o laʻu vaega https://m.vk.com/vernindfl2015

- @sesefona-85, ae na faapefea ona e fesuiaʻi mai le tasi fualaau faʻamaʻi i le isi? O le aso na sosoo ai na latou sasaina ai le isi? Pe na latou malolo mo se aso pe lua?

- @marmelade vave lava i le aso na sosoo ai na togiina le isi.

- @ pesefona-85, faafetai tele lava!) ou te fia alu taeao) ma e leai se tasi e taliina laʻu fesili i totonu o le vaitafe. popole

E tasi le tui, e faalagolago i le suʻega: 10000 anti-Ha ME, 2000 anti-Ha ME, 8000 anti-Ha ME, 4000 anti-Ha ME poo 6000 anti-ha ME enoxaparin sodium.

Tuua Lau Faamatalaga