Faʻatauga: faʻamatalaga tutusa o fualaau faasaina ma o latou tau, faʻatusatusa ma le Thioctacid

O le fualaau oona e fesoasoani e pulea ai le maʻi pipisi i le maʻisuka, e aafia ai metabolic processes i totonu o potu taitasi. E tusa ai ma le masini o le gaioiga, o le thioctic acid, o le mea o loʻo galue malosi i vailaʻau, e tutusa ma vitamini B.

Folasaga faʻapitoa - papaʻitusi pe faʻalautele i ampoules mo fofo.

O le gaioio o le lipoic po o le alpha lipoic e maualalo ai le kulukose o le toto ma e fesoasoani foi e faʻapipiʻi le glycogen i le hepatocytes. Faatasi ai ma isi galuega aoga o le faʻatonutonuina o le lipid ma le carbohydrate metabolism, tausia le paleni o le cholesterol, ma le faaleleia o le gaio.

O tau o fualaau oona o loo i totonu o le faapaologa o le 600-1000 rubles.

Analogs o le gaosiga Rusia

Le igoa o le fualaau faasainaLe tau masani i rupuFeʻau
Lipoic acid35–70O le tau pito sili ona taugofie o le faʻaupuina o le faʻasao a Rusia. Faʻasalaga pepa - laulau.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le polyneuropathy o le maʻisuka. I le taimi o le maʻitaga ma le susu, ua solia le fualaau faasaina.

Oktolipen325–680E mafai ona faʻatauina le meafaigaluega i foliga o capsules, otaota, faʻamoemoe mo le faʻafugaina.

O le fualaau faasaina e faavae i luga o le gaioiosi, lea e faia ai se hypolipailatic, sepatoprotective, hypocholesterolemic ma le hypoglycemic function.

Tiolepta380–1100Alpha-lipoic or thioctic acid e aofia ai i le metabolic process, faia se antitoxic galuega.

O fualaau o loʻo i ai faʻamaoniga ma faʻamaʻiloga e tutusa ma le faʻaulu.

Ukrainian sui

E iai faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi e pei o le tuʻuina i totonu o Ukrainian-made medicines. Tagata maʻitaga filifilia mea e suitulaga ai le fofo ma e mafai ona fesoasoani i fualaau taugofie mai le lisi oi lalo.

  • Neuro lipone. O vailaʻau o loʻo maua i foliga o laupepa ma ampoules. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o le thioctic. O faʻamatalaga mo le faʻaaoga e tutusa ma le lautele o le sooupu o loʻo fesiligia. O le vailaʻau e faʻamatalaina o se taugofie a le Iunaite Setete. O le tau masani e 220-280 rubles.
  • Alpha lipon. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le alpha lipoic acid, lea e taua o vailaʻau oona. O le fualaau faasaina ua faailoa mai mo le paʻu o le polyneuropathy o le maʻisuka. O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i le pepa o piliki. O le tau masani e 255-285 rubles.
  • Telefoni. O se vailaʻau faʻatasi ma se elemene malosi e tutusa lelei ma le fausiaina o loʻo i ai le tele o faʻailoga: o le ava malosi, maʻitaga, tamaitiiti, le taimi ole faʻaipoipo, fatuga ma le faʻanofo ile manava. O le tau masani e 320-400 rubles.

Faatonuga mo le faaaogaina Berlition, fua

O ata ma capsule o loʻo faʻataʻitaʻiina i totonu, e le fautuaina i latou e faʻatau pe olo i le taimi e faʻaaoga ai. Ole fua ole aso e faʻaalu i le aso, pe a ma le afa itula ao lei faia le taeao.

I le avea ai o se tulafono, o le umi o togafitiga e umi. O le taimi tonu o le faʻatagaina e faʻamoemoeina taitoatasi e le fomaʻi. Faʻatauga o vailaʻau:

  • Mo le polyneuropathy o le maʻisuka - 1 capsule Seminale 600 i le aso,
  • Mo maʻi o le ate - 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso (1-2 capsules).

I tulaga ogaoga, e fautuaina e faatonu le tagata maʻi Patilisi i se ituaiga o fofo mo le afaina.

O le suʻesuʻega i le tulaga o se faʻamoemoega mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻafuina o loʻo faʻaaogaina mo le puleaina o le tino. I le avea ai o se solvent, na o le 0.9% sodium chloride e tatau ona faʻaaogaina, 250 ml o le vaifofo saunia mo le afa itula. Faʻatauga o vailaʻau:

  • I se faʻalavelave ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka - 300-600 mg (1-2 papaʻu Berlition 300),
  • I faʻamaʻi ogaoga o le ate - 600-1200 mg o le thioctic acid i le aso.

Mo le faʻaleagaina o le pule (injections)

I le amataga o togafitiga, o le Berlition 600 o loʻo faʻatulagaina i se tulaga le talafeagai i se aso o le 600 mg (1 ampoule).

Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i le 1 ampoule (24 ml) e faʻavaivai i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution ma faʻaaogaina faʻamalosi, lemu, mo le 30 minute. Ona o le pueina o le gaioiga o le mea galue, o le fofo o le fofo ua saunia vave aʻo le i faaaogaina. O le fofo sauniuni e tatau ona puipuia mai le faʻaalia i le malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o pepa alumini.

O le togafitiga e 2 i le 4 vaiaso. I le faʻaleleia mulimuli ane o le togafitiga, o le thioctic acid e faʻaaogaina i le tautala i se aso ole aso ole 300-600 mg.

Faʻaiʻuga

O le faʻatulagaga o le Faʻaiʻuga e mafai ona tuʻuina mai faatasi ma aʻafiaga pito i lalo:

  • Faʻaleagaina o le mea oona: afaina o le gasea, vomiting, tulaga o le sulu, dyspepsia, suia i le tofo,
  • Faʻasalaga o galuega a le tino ma le vaʻaia o le tino: o se lagona o le vaivai i le ulu, faalua faʻamatalaga i mata (diplopia), faʻapea foi ma faʻamafanafanaga,
  • Faʻaleagaina o galuega o le cardiovascular system: hypremia o le paʻu o foliga, tachycardia, lagona o le mausali o le pusa,
  • Faʻatonuga o le Allergic: faʻafefe, paʻu o le paʻu, urticaria, eczema. Faʻasagaga o le faʻalauiloaina o se mea maualuga, i nisi tulaga e mafai ona atiaʻe ai faʻamaʻi anaphylactic,
  • Isi faʻalavelave: faʻaleagaina o faʻamaoniga o le hypoglycemia ma, aemaise lava, faʻapupulaina le sosolo, faʻalautele le ulu, faʻaletonu le mafaufau ma le vevela. O nisi taimi e faigata ai i maʻi ona manava, ma faailoga o le thrombocytopenia ma le purpura.
  • I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le pulea o fualaau faasaina e mafai ona faatupuina ai le faateleina o le paresthesia, faatasi ai ma se lagona o le tafe i luga o le paʻu.

Afai o le vaifofo e tui vave, e mafai ona e lagonaina se lagona o le vaivai i le ulu, le mautonu ma le faaluaina vaaiga. O nei faailoga e mou atu ia i latou lava ma e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le faauigaga ua solia i mataupu nei:

  • Soʻo se matāʻupu o le maʻitaga,
  • Ole gasegase o tagata gasegase ile vasega ole vaega ole vaega,
  • Lactation period
  • Faʻaaoga faʻatasi ma le solution Dextrose,
  • Faʻaaogā i tagata maʻi tamaiti,
  • Faʻaaoga faʻatasi i le tali a le sui,
  • Faʻasalaga taʻitoʻatasi i le suʻesuʻega poʻo ona vaega.

O le vafealoai o vailaʻau o le thioctic acid o loo matauina e faatatau i complexes metal complexes, o le mea lea, o le aoga o sauniuniga e aofia ai, mo se faataitaiga, Cisplatin, ua faaitiitia. Mo le mafuaaga lava e tasi, pe a uma ona le fautuaina e ave vailaau oloʻo iai le magnesium, calcium, uʻamea. A le o lea, o le a latou faʻaitiitia.

E sili ona lelei le suʻega i le taeao, ma sauniuniga ma ni uʻamea - pe a uma le aoauli po o le afiafi. O le mea lava e tasi e faia i oloa gaosi susu o loʻo i ai le tele o le calcium. Isi fegalegaleaiga:

  • o le concentrate e le ogatasi ma fofo o Ringer, dextrose, glucose, fructose ona o le fausiaina o le suka e leai ni suauu suamalie ma i latou,
  • e le faʻaaogaina i ni fofo e fegalegaleai ai ma alavai vaʻavaʻaʻi poʻo le faʻavae-vaega,
  • alpha-lipoic acids e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini ma vailaʻau o le hypoglycemic, o le mafuaʻaga lea e tatau ona faʻaitiitia ai a latou gaʻo.

Faʻasalaga

I le tulaga o le faʻalavelave maualuga, maʻi tiga, ita, ma le vomia e mafai ona tupu.

I tulaga ogaoga (pe a ave le thioctic acid i se fualaau e sili atu ma le 80 mg / kg), e mafai ona faia mea nei: faʻalavelave matuia i le paleni o le acid-base, lesesese acidosis, le mautonu po o le psychomotor agitation, faasalalauina le syndrome coagulation, musika skeletal muscle necrosis, geneticised seizures, hemolysis, , taofiofia o gaʻo o le ponaivi, hypoglycemia (e oʻo i le atinaʻe o coma).

Afai e te masalomia le soona inu, e fautuaina le falemaʻi faʻafuaseʻi. Muamua, latou te faia le auala lautele e tatau ai mo le faʻamaʻi faʻafuasei: latou te mafua ai le vomiting, fufulu le manava, faʻamalosia o le malala, ma isi.

Togafitiga o le lactic acidosis, faʻataunuʻuina lautele ma isi aʻafiaga e lamatia ai le ola o le inupia, o se faailoga lea, na faia e tusa ai ma mataupu faavae o tausiga ogaoga faʻaonapo nei.

E leai se vaifofo faapitoa. O metotia o le filiga faʻatasi ai ma le faʻamalosia o le faʻamaʻapeina o le gaioiolosi, o le hemoperfusion ma le hemodialysis e le aoga.

Analogs of Berlition, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e suia le Suʻega faʻatasi ma se faʻamatalaga mo mea e gaosia - o fualaau ia:

  1. Alpha lipon,
  2. Telefoni
  3. Thioctodar,
  4. Lipotioxone
  5. Tiogamma
  6. Otioketo 600,
  7. La lipon lipine
  8. Lipoic acid
  9. O le tolu
  10. Tiolepta.

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o le Berlition 600 300, o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Tau i falemaʻi i Moscou: Fualaau pipi 300 mg 30 pcs. - 724 rubles, Berlition 300 conc.d / inf. 25 mg / ml 12 ml - 565 rubles.

O le ola ola mo papaa e 2 tausaga, ma mo le faʻatonu - 3 tausaga, i le ea vevela e leai se maualuga e sili atu i le 25C. E mafai ona teu le vailaʻau i totonu o le pusaaisa, aloese mai le faʻamaisa.

Faʻataʻitaʻiga

O le suʻesuʻega e aʻafia ai le vaega o le antioxidant ma le hepatoprotective. O fualaau faasaina ua maua ai le eleele o le hypoglycemic and lipid, o lona aafiaga e faavae i luga o le faaitiitia o le glucose concentration, faapea foi ma le aveesea o le maualuga o le lipids i le toto o le tagata.

O le elemene aoga autu o le Berlition o le thioctic acid, o loo i ai i le toetoe lava o totoga uma. Ae ui i lea, o lona sili sili ona i totonu o le fatu, gaʻo ma le ate.

O le thioctic acid o se antioxidant malosi lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai aafiaga faʻaleagaina o le tele o toxins, faapea foi ma isi mea oona ma gaʻo mamafa. O ana meatotino lelei e le muta iina, e mafai ona ia puipuia le ate mai tulaga le lelei mai fafo, ma fesoasoani foi i le faʻaleleia o lana gaioiga.

Lipoic acid ei ai sona aafiaga lelei i le gaʻo ma le lipid metabolic processes, faʻamaoniaina, ma fesoasoani foi e faʻaititia le mamafa atoa ma faʻaititia le suka o le toto. Ua iloa o le aafiaga o meaola o le thioctic acid e toetoe lava o se tutusa o vitamini B.

O le faʻatusatusaga o le thioctic acid ma vitamini B e fesoʻotaʻi ma le mea moni o loʻo ia te ia mea taua nei:

  • faʻaosofia le metabolism o le cholesterol,
  • faʻaleleia le resorption, faʻapea foi ma le aveese faʻamalosi o pusa atherosclerotic mai le tino, ma mafai ona taofia lo latou atinaʻeina.

O Oktolipen o se sui gasegase o se vioxidant.

O le gaioiga autu o le vailaau faasaina ua manatu o le fusifusia lea o radical free, ma o le mea autu autu o le gaioio o le thioctic acid. E le gata i lea, e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, e fesoasoani e foʻia le faʻamalosia o le insulin ma faateleina ai le glycogen maualuga i le ate. O le Lipoid acid e faʻamautuina ai le carbohydrate ma le lipid metabolism, ma faʻamalosia foi le metabolism o le cholesterol.

Oktolipen ei ai aʻafiaga nei:

  • hypocholesterolemic,
  • hypoglycemic,
  • lipid-faaitiitia,
  • faʻasalaga.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

O le suʻesuʻega e tatau ona tautalagia faʻafofoga i se vailaʻau e masani lava mai le 300 i le 600 milligrams 1-2 taimi i le aso.

I le tele o le polyneuropathy, e 300-600 milligrams o loʻo faʻaaogaina i le amataga o togafitiga, e tusa ma le 12-24 mililita i le aso.

O ia injections e tatau ona faaauau mo le 15-30 aso. I le lumanaʻi, faasolosolo lemu i togafitiga faʻaleleia, togafitiga faʻatasi ai ma le faʻamalosiina o loʻo faʻatulagaina i le tulaga o le tuʻuina atu o le laupepa e 300 milligrams i le aso.

Faatasi ai ma le pulega i totonu o le intramuscular, o le fuataga ua solia e sili atu nai lo le 2 mililiters.

Ina ia mafai ona saunia se fofo e afaina ai, e tatau ona faʻaalu le 1-2 ampoules o le Berlition 300 U ma le 250 mililiters o le 0.9% sodium chloride solution, mulimuli ane e tatau ona faʻatonuina le sooupu mo le 30 minute.

E tatau ona manatuaina o le gaioiga malosi o lenei vailaau o fualaau, o le mea lea e tatau ai ona vave saunia le vaifofo ao le i faaaogaina, ma o lona ola e tatau ona le sili atu i le 6 itula, ae o lenei mea e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa.

O faʻapogai autu o le maualuga o le fualaau faasaina Berlition o faailoga nei:

  • taʻavale
  • ogaoga tiga
  • vili
  • mafaufau le lelei
  • mafaufauga mafaufau,
  • tele o gaioiga lautele,
  • le atinaʻeina o le lactic acidosis.

E taua le aua le inu ava malosi pe a ave se maualuga o le doses (mai le 10 i le 40 kalama) o le thioctic acid, aua i lenei tulaga e ono tulai mai le gasegase o le tino, ma o se taunuuga o se taunuuga matautia.

Talu ai ona o le 'ona oona, o aʻafiaga nei e tupu:

  • faateia
  • hypoglycemia,
  • ICE toto
  • rhabdomyolysis,
  • tele-organ failure,
  • ponaivi o le ponaivi.

Afai e te masalomia le inisua, o le falemaʻi lata mai e tatau ona faia ai faiga masani, e aofia ai le: gasegase, gaʻo o le gaʻo faʻafesoʻotaʻi, faʻaogaina o le faʻaogaina o le vomiting.

O le Igolipen e masani ona tautalagia i luga o se manava gaogao, e faia lenei 30 minute ao le i faia se taumafataga. E le mafai ona faʻaumatia le amio saʻo o le laulau i soo se auala, e tatau ona fufulu i lalo i se lava vai inu.

O le fua, e pei o le tulafono, e 600 miligrams i se tasi o fualaau. O le tapulaa maualuga o le aoga e 3 masina. E mafai e tagata taʻitoʻatasi ona faʻaauau le togafitiga.

I tulaga ogaoga, o se fofo mo le iniseti o le tui ua faatonuina i le amataga o togafitiga. A maeʻa le 2-4 vaiaso, ona tuʻuina atu lea o le tagata gasegase i sui failauga.

I le tulaga o le sili atu o le Oktopilen, o faʻamaoniga nei e aliali mai:

E leai se vailaau faʻapitoa mo le faʻalavelave. O togafitiga faʻatauvaʻa ma fesoasoani faʻasolosolo e faʻaaogaina mo togafitiga.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O loʻo maua le suʻesuʻega e pei o se fofo faʻasolo ma i totonu o laulau. O le faʻamoemoe o loʻo i totonu o le ampoule. Fualaau 600 - 24 ml, Fualaau 300 - 12ml. O le tuufaatasiga o se tasi afifi e aofia ai le 5, 10 poo le 20 ampoules.

O le tuufaatasiga o le fofo fofo 300ml ma le 600ml:

  • Salt o le thioctic acid - 600 mg po o le 300 mg.
  • Elemene o le faasologa o ausilali: vai mo le tui, propylene glycol, ethylenediamine.

O fualaau pipi e faapipii i paʻu (pusa telefoni) e 10 papa. E tasi le pusa e mafai ona aofia ai 3, 6 ma le 10 paʻu.

O le sauniuniga o le thioctic acid Berlition ua faatonuina:

  1. Faʻatasi ai ma le osteochondrosis o soʻo se faʻafanua.
  2. Faʻatasi ma le polyneuropathy o le maʻisuka.
  3. Faʻatasi uma ituaiga o maʻi o le ate (o le ate o le ate, le hepatitis, le cirrhosis).
  4. Atherosclerotic faʻapipiʻi i totonu o mea e faʻaaogaina ai siama.
  5. Faʻamataʻu faʻauʻu i masima mamafa o metale mamafa ma isi toxins.

Tausaga 300 ma le 600

O le faʻasolosolo fofo o loʻo tuʻuina e tusa ai ma le tulaga patino. O le faaiuga i luga o le fualaau manaomia e faia e le fomaʻi, i tulaga taitasi, e tuʻuina atu taitoatasi.

O le tele o taimi, o le faʻasalaga ma le siakiina o loʻo faʻamaonia mo liona o neuropathic, diabetic poʻo le ava malosi. Talu ai ona o le soona inu o le tagata gasegase e le mafai ona na o ia fualaau oona, o injections o le Berlition 300 (1 ampoule i le aso) e sau e laveai.

Ina ia faʻatūina le tino, e faʻafefeteina le amipoule o le Berlition i le saline (250 ml). O le fofo o le a saunia i le taimi lava lea ao leʻi oʻo i le faʻafefeteina, a leai o le a vave ona le toe aoga lona togafiti. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona pa'ū le la i luga o le fofo ua uma ona fofola, o lona uiga, o le fagu o loʻo i ai le vailaʻau e tele lava ina afifiina i pepa alumini poʻo pepa vaʻaiga.

O nisi taimi e tulaʻi mai tulaga e i ai se manaoga faʻanatinati mo le faʻafoeina vave o le fualaau faasaina, ae leai se vaifofo i le taimi nei. I ia tulaga, o le faʻaofiina o le faʻamoemoega i se vailaau faʻapitoa po o se mea e faʻaaogaina e faatagaina.

Fegalegaleaiga ma isi mea

  • Faʻaaoga faʻatasi ma le alcohol ethyl ole mea e le taliaina.
  • Faʻaiʻuga ma togafitiga faʻapitoa i fualaau e faʻaitiitia ai le kulūkose, faʻaleleia ai o latou aʻafiaga. O le mea lea, o gasegase e maua i le maʻisuka pe a faʻaaogaina Berlition e tatau ona mataʻituina le maualuga o le suka i totonu o le toto, faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, le taʻavale o le glucometer Circuit TC.
  • A faʻapipiʻiina ma le cisplatin (o vailaʻau faʻasaina tele), e faʻaitiitia ai lona aʻafiaga.
  • Talu ai ona o le gaioio o le thioctic reacts i le calcium, magnesium ma le uʻamea, meaʻai susu ma fualaau faʻatasi ma vaega tutusa e mafai ona faʻaaogaina pe a uma le 7-8 itula i le maeʻa ai o le Berlition.

Rusia ma fafo atu analogues

O analogs thiogamma e gaosia e kamupani faʻapitoa i falemaʻi i nisi o atunuu. Matou te lisi mea masani i la matou maketi.

  • Korilip
  • Corilip Neo
  • Lipoic acid
  • Lipotioxone
  • Oktolipen
  • Tiolepta.

  • Palota 300 (Siamani),
  • Faʻauʻuga 600 (Siamani),
  • Neyrolipon (Ukraine),
  • O le vaʻaia 600 T (Siamani),
  • Thioctacid BV (Siamani),
  • Espa lipon (Siamani).

O le a se mea e mafai ona suia ai le Suʻega: faʻasologa o le fualaau faasaina mo le vailaau malosi ma le togafiti

Ole suʻesuʻega ole vailaau faʻasaina e faʻavae i le thioctic acid e pulea ai le metabolism carbohydrate-lipid ma faʻaleleia ai le ate.

O loʻo faia e le kamupani Siamani Berlin Pharmi. E pei lava o soʻo se vailaʻau faʻaulufaleina mai, e maualuga lona tau - mai le 600 i le 960 ruuga.

Afai e te manaʻomia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i falemaʻi, e mafai ona e mauaina faʻamaoniga e ono taugofie ma faʻatusatusaga o Berlition na faia e kamupanī Rusia ma fafo atu kamupani faʻamalosi faʻamalosi e tutusa lelei le malosi ma le tutusa o le faʻasaʻolotoina, o le faʻaogaina o le mea galue malosi.

Belarusian generics

Alpha-lipoic acid, o se mea malosi, o loʻo i ai nisi o Pelarusian generics of berlition i lona tuufaatasiga.

Le igoa o le fualaau faasainaLe tau masani i rupuFeʻau
Thiocon750–810O se vaifofo ma le gaioiosi acid e faʻaaogaina e togafitia ai le gasegase-tele-polyneuropathy.

O le ulufale atu i tamaiti, fafine maʻitaga ma tina tausimai e le fautuaina.

Thiocta800–870O le sili atu o le Belarusian e faʻavae i le alpha lipoic acid. O le taʻiala o le gaioiga o fualaau faasaina e talitutusa ma le masini o le galue o vitamin B.

O togafitiga o vailaʻau e fesoasoani i le faaleleia o le gaioiga o le nerve i le polyneuropathy o le maʻisuka.

Thiogamma poʻo le Thioctacid?

O le thioctacid o se vailaʻau faapena e faʻavae i luga o le mea lava e tasi.

O le fusi o le talosaga a Thioctacid e talafeagai:

  • togafitiga o neuropathy,
  • maʻi ate
  • gaʻo gaʻo gasegase gaʻo,
  • atherosclerosis,
  • inupia,
  • gasegase gasegase.

A maeʻa ona suʻeina le tagata maʻi ma faʻamautu se faʻamatalaga maʻoti, ona fai lea e le fomai se fuafuaga mo le tagofia o fualaau faasaina. I le avea ai ma tulafono, o togafitiga e amata i le puleaina o ampoules o le vailaʻau faʻasaina o le Thioctacid 600 T i le 1600 mg mo le 14 aso, sosoo ai ma le faʻafofoga tautala o Thioctacid BV, 1 le papa i aso taitasi aʻo leʻi 'ai.

O le foliga o le BV (faʻavavevave vave) e mafai ona suitulaga i iniseti oona, talu ai e mafai ai ona faʻateleina le digesti o le vaega galue. O le umi o togafitiga e umi, ona e manaʻomia e le tino ona maua le gaioiga galue i taimi uma, ia mautinoa le atoatoa o le galue.

Paʻu o mea faʻamaʻi

Pe a faʻafoʻosaʻoina, o le fua o le faʻatagaina o fualaau faasaina i totonu o le tino e taua. E tasi le faʻamalama e faʻamanuiaina i le 12 minute, talu ai le fua faʻatatau o le pulega o fualaau faasaina e 2 ml i le minute. O le gaioio o le Thioctic e tali mai i le malamalama, o lea e aveesea ai le ampoule mai le afifi naʻo leʻi faʻaaogaina.

Mo le faʻaleleia lelei, o le Thioctacid e mafai ona faʻaaogaina i foliga faʻapitoa. Mo lenei mea, o le moli o le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i le 200 ml o le saline o le physiology, puipuia le fagu mai le la ma sasaina i le toto mo le 30 minute. Aʻo taofia le puipuiga lelei mai le la, o le Thioctacid ua faʻamaonia e teuina mo le 6 itula.

O le maualuga e vaaia i le maualuga o fua o le fualaau faasaina, e mafua ai le inupia. E molimauina i le nausea, vomiting, maʻi tiga, maʻi pipisi o le okeni, maʻi o le thrombohemorrhagic, le siama ma le faateia.

O le inuina o le ava malosi i le laasaga o togafitiga ua solia, aua e mafua ai le oona, o le faʻamaʻavaleina, faʻavaivaia, ma se mea e ono tupu.

Afai e maua nei faailoga, e manaʻomia le taimi e tatau ai ile falemaʻi ma galuega ile falemaʻi e manaʻomia ile fufulu.

Pe a faʻatupu le fua o le Thioctacid 600 T, aʻafiaga aʻafiaga e tutupu pe a faʻafoe vave le vailaʻau.

E mafai ona tupu felafolafoaiga, masalo o le faateleina o le mamafa o le intracranial, apnea. Afai o le tagata gasegase ua i ai se tagata le faapalepale i le fualaau faasaina, o lona uiga o foliga vaaia o mea e afaina ai le tino, mo se faataitaiga, o le paʻu o le paʻu, o le tuai, anaphylaxis, o le Quincke's edema, e le maalofia. O loʻo i ai se mea e ono le mafai ona faʻaaogaina le plateti, o le foliga mai o le totoʻa faʻafuaseʻi, le afaina o le paʻu i luga o le paʻu.

Pe a ave ipu o le Thioctacid B, o nisi taimi e faʻalavelaveina tagata gasegase e ala i le gasegase o le tino: leu, vomiting, gastralgia, le lelei o le manava. Ona o le meatotino a Thioctacid, o le uʻamea ma elemene taʻitasi e fusia faatasi ma le uʻamea, calcium, magnesium poʻo le vitamin-mineral complex complexes ua faʻasaina.

O tagata o loʻo suʻeina le inisalini poʻo le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻaitiitia ai le suka toto e tatau ona manatuaina o le thioctic acid e faʻapupulaina ai le fua o le kulukose, o lea e tatau ai ona e suʻesuʻe ma le totoa le maualuga o le suka ma fetuunai le fua o mea e gaʻo ai le suka.

Ona o le tupuga o siama faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina, o le Thioctacid e le faʻafefiloi ma fofo a Ringer, monosaccharides ma fofo o vaega o sulfide.

E faʻatusatusa i le Tiogamma, o le Thioctacid e itiiti lava le faʻamaʻiina, e aofia ai naʻo le maitaga, susu fananau mai, laʻititi ma le le faʻamaoni i vaega o le vailaʻau.

Isi analogues mai fafo

O se lisi o loʻo aofia ai faʻamatalaga o faʻamatalaga lata mai o le vailaʻau o loʻo fesiligia o le a faʻapisia ai le lisi o vailaau faʻasaina na faia i Rusia ma o le a faia le filifiliga silisili.

    Tiogamma. Afai e te manaʻomia se mea lelei e sui ai se fomaʻi taufaʻatau taugofie mo fafo, e tatau ona e mafaufau i le thiogamma. O se sui gasegase e faʻafoeina ai le gaioiga o le gataifale, cholesterol, galuega o le ate, lea ei ai sona aafiaga faʻaleagaina.

Atunuu na afua mai - Siamani. O le tau masani e 210-1900 rubles. Toa. O le lautele o le vailaʻau o le maʻisuka ma le polyneuropathy ava. O le auupega o loʻo i ai se tuufaatasiga ma ni mea e teteʻe ai e tutusa ma le faʻatulagaga.

O le faʻamaʻi o le hepatoprotector, ma le hypocholesterolemic ma le hypoglycemic function. O fualaau faasaina ua gaosia i Suitiselani, Siamani. O le tau masani e 1500-2590 rubles.

  • La lipon lipine. O le fualaau faasaina e pulea ai le metabolism o gaʻo ma gaʻo lipine, o se tagata e faʻaleleia le faʻaleleia. E tasi le pulufana ma le fualaau faasaina ua na o 85 rubles. O le meafaigaluega e mafai ona taʻua o se faʻaliliuga mai fafo mai le taugofie. Atunuu na afua mai - Siamani. O le tau masani e 85-700 rubles.
  • O le suʻesuʻega ma ona uiga tutusa e maua ai le faʻamaʻiloga o le hepatoprotective, hypocholesterolemic, hypoglycemic and hypolipidemic effects. O aʻafiaga matuia e mafai ona aofia ai le gasea, le muʻamuʻu, hypoglycemia, po o le urticaria, ae seasea lava. E le faatagaina ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga, lactation, ao laʻititi.

    Thiogamma poʻo le Faʻailoga?

    O le kamupani analog ua resitaraina i Siamani, o le a gaosia le vailaau galue i Saina. O loʻo i ai se manatu sese e faapea, o le suʻesuʻega sili atu ona lelei tupe, ae e le saʻo lenei mea.

    Faʻamatalaga ampoules

    O le ituaiga o faʻamalolo o le ampoules ma fuamoa ma se fua o le 300 mg, o le numera o laupepa i totonu o le pusa e laʻititi lava, o lona uiga e tatau ona e faʻaogaina se fua faʻasologa e lua ina ia maua ai le fualaau o le alpha lipoic. O lona uiga, o le tau o le kosi e faateleina.

    Gaoioiga galue malosi (INN)

    O le vaega malosi o se vailaʻau faʻatasi ma se togafitiga faʻaleagaina o le thioctic acid, e taʻua foi o le lipoic poʻo le α-lipoic acid.

    O le gaioio o le thioctic o se vioxidant faʻalavelave faʻapitoa ma meatotino coenzyme, e mafai ona:

    • Faʻatoʻilalo le faʻamalosia o le inisalini e ala i le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le glycogen i totonu o le ate ma faʻaitiitia le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto,
    • faaleleia atili le toto toto,
    • ia faʻamalosia le amio o aʻafiaga o le nasu, faʻavaivaia uiga o le faaletonu o le neurological i le polyneuropathy,
    • faʻamaonia le ate.

    I mea e uiga i mea o meaola o meaola, o meaola o le gaioio o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea e tutusa ma le aʻafiaga o vitamini o le vaega B i le tino. E aʻafia ai i le faiga o gasegase, e aʻafia ai le gaʻo ma le lipid Metabolism, e aofia ai le cholesterol.

    O le vaega malosi o le fualaau faasaina Berlition e maua mai ai le hypoglycemic, hypolipidemic, hypocholesterolemic ma le hepatoprotective effects.

    Faʻamatala se vailaʻau e togafitia ai le polyneuropathy. O se taunuuga o lona faʻaogaina, ua mafai ona toe faʻaleleia le gafatia o gaioiga lautele.

    Faʻasologa o kulupu

    O le thioctacid o se sui lelei tele lea mo le suʻesuʻega, e ui lava e tau tele atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ampoules e tusa ma le 1600 rupu mo le 5 vaega, ma le 30 papa (600 mg o le eletise gaosi i totonu) taʻitasi e tusa ma le 2000 rubles. O le gaosi oloa o Pharma GmbH ma Co.KG Switzerland.

    O le elemene malosi o le lipoic acid. O se vai e sili ona manaia ma le suāsusu. E i ai le anti-inflammatory, hepatoprotective, hypoglycemic, aafiaga choleretic.

    Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o le Thioctacid:

    1. Neuropathy, e aofia ai le maʻisuka ma le ava malosi.
    2. Liona o le suauʻu fesoʻotaʻiga poʻo le uaua mata.
    3. Faʻaleagaina o le Cerebral, maʻi o Parkinson.
    4. Ava vaka mataga.
    5. O le maʻisuka retinopathy, diabetic macular edema.
    6. Glaucoma
    7. Faʻavalea o le ate.
    8. Cirrhosis.
    9. Tuai cholocystitis e le faʻaalia.

    E tatau ona suʻe faʻamaʻi papaʻi 20-30 minute ao leʻi oʻo i taumafataga. O le togi sili ona lelei e 1 le laulau i le aso. O le umi o togafitiga e 2-5 vaiaso, o nisi taimi o le vasega e faia i ni vaega. O le vaifofo o loʻo faʻaaogaina i se auala vavalalata, ua lava lea e faʻatonu ai le 1 amipoule i le aso. Muamua-fefiloi ma le sodium chloride 0.9%.

    O le gasegase e faʻasalaina i le tulaga o le vaʻaia o le tino i gaioiga galue, maʻitaga, lactation, faʻapea foi tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga. O aʻafiaga: faʻasologa o le hypersensitivity, o le edema i le inisiua nofoaga, faʻalavelave faʻamaʻi, hypoglycemia, faʻalavelave anaphylactic.

    O le telefoni feaveaʻi o se faʻatusatusaga sili ona lelei o le vasega i totonu o maʻa. O lenei fualaau faasaina e taugofie tele - e tusa ma le 350-400 rubles i le 30 capsules (300 mg o le eletise gaosi i totonu). O le gaosiga o le sui o le Farmak kamupani (Ukraine).

    O le gaioiga malosi o le Dialipon e iai sona aʻafiaga e faʻaleagaina ai, faʻamautuina le gaosiga o le gaʻo, faʻaitiitia le suka o le toto, faʻamaonia le faʻaaogaina o le lipid, faʻasolosolo manuia le fibrosis ate, e puipuia ai le atinaʻe o le ate ma le gase.

    E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga, o le Dialipon e faʻaaogaina i le togafitiga o le ava malosi ma le neuropathy o le maʻisuka. Ae e tusa ai ma fomaʻi, e mafai foʻi ona faʻamaonia le vailaau mo le faʻamaʻi pipisi o le fiva samasama, faʻaleagaina o le ate, mea o le gase, ma le atherosclerosis, psoriasis, eczema.

    E tatau ona ave capsules i le 10-20 minute ao lei faia se taumafataga. I se tasi aso, ua lava lea e ave ai le 2 capsules, o lona uiga, tasi ao lei faia le taeao, le lua - aʻo leʻi faia le 'aiga o le afiafi. O le umi o togafitiga e filifilia taitoatasi. I le averesi, o le Ukrainian tutusa o Berlition e faʻaaogaina mo le 3-4 vaiaso, pe a ma le 5-7 vaiaso.

    O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

    1. Vaʻaia le eletise i le alpha lipoic acid.
    2. Toto
    3. Le vaitaimi o le lactation.
    4. Toʻititi tausaga.
    5. Aveina o fualaau e aofia ai le uʻamea po o le magnesium.

    O aʻafiaga o le telefoni feaveaʻi e seasea lava. O faʻasesega mataupu e lauiloa a, aʻo ave capsules, o faitotoʻa na faitioina le manava ma le tiga o le manava. I tagata o loʻo iai le faʻamaʻapeʻapeʻa i le lipoic acid, e mafai ona faʻaalia anaphylactic ma allergic responses.

    O le thiogamma foi o se sui lelei mo le vasega. O vailaʻau faʻapitoa na faia i Siamani e Verwag Pharm. O le tau masani o pusa o le 900 rubles i le 30 fasi (600 mg). Ae mo le fofo mo le afu, e tau e tusa ma le 1650-1700 ruuga mo fagu 10 (50 ml).

    O le vaega malosi o Thiogamma e iai sona aafiaga lelei i le faiga o le hepatobiliary. Alpha-lipoic acid e maualalo ai le toto suka, faʻamaonia le metabolism o le cholesterol, toe faʻaleleia le amio saʻo o hepatocytes, fusifusia faʻamalosi saoloto, e aʻafia ai le gaioiga o le gallbladder.

    Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o Thiogamma o:

    • Polyneuropathy o le maʻisuka.
    • Vailaʻau vailaʻau / faʻamaʻi pipisi.
    • Cirrhosis o le ate.
    • Faʻaogaina o le Cerebral.
    • Paʻi Parkinson.
    • Faʻavalea o le ate.

    O le metotia mo Tiogamma o le tulaga masani - 1 capsule i le aso, ave mo le 3-5 vaiaso. O le fofo o loʻo faʻafoʻiina e ala i se paluga, o lona uiga, e le o se mea faʻafefe. 1 le fagu e faʻaaoga i le aso. O le vasega e mai i le 2 i le 4 vaiaso, o nisi taimi 5-6 vaiaso.

    O le Thiogamma e faʻasalaina mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, tamaiti, tagata e iai le vailaau oona i lona vaega galue. Faatasi ai ma aʻafiaga o le itu, o mea e faʻaleleia ai le hypersensitivity ma maʻi fomaʻi ua iloga, o loʻo faʻamautuina i latou lava pe a uma le faʻalavelaveina o le vasega.

    Telefoni phospholipids

    Afai o vailaau tutusa e maua mai i le lipoic acid e le fetaui, ona mafai lea ona faʻaaogaina isi hepatoprotectors. I le togafitia o maʻi o le ate, o le mea e taua o le phospholipids (EFL) e faʻaaogaina lautele.

    O le a lenei mea O nei vailaau e faavae i se mea faapitoa. I le avea ai o se tulafono, o phospholipids e maua mai le soya, e faʻaaogaina e avea ma mea e gaosia ai. O ia mea tuufaatasia e aofia ai le tele o le alpha-tocopherol.

    1. Faʻafoisia le amio saʻo o hepatocytes.
    2. Faʻamaʻosaʻo le faʻafefe o le lipid, faʻaitiitia le lipoproteins maualuga, faʻaleleia le faʻaaogaina o le cholesterol i le lautele.
    3. Faʻaauau le toto i totonu o ipu o le ate.
    4. Latou te taofi faiga le lelei, tau fibrosis ma cirrhosis.
    5. Puipuia le atinaʻe o le gaʻo susu.
    6. Latou te faʻaitiitia le lithogenicity o bile ma faʻasalalau ona mea faʻapitoa i le tino.
    7. E i ai a latou aʻafiaga o le antioxidants ma le membrane.
    8. Aveese toxins ma toxins mai le tino.

    O faʻapitoa phospholipids e maua i foliga o capsules ma fofo fofo. O le aveina o capsules / tablets poʻo injections e tatau ona faʻatinoina mo le 1-2 masina, a le o lea o le a faʻapitoa le aʻafiaga.

    E lelei le 'au EFL ona o loʻo i ai se numera itiiti o faʻailoga. I le avea ai o se tulafono, e le o faʻamaonia mai mo le antiphospholipide syndrome poʻo le faʻaleleia o le tino i vaega o loʻo galue malosi. E mafai ona e faʻaaogaina le FFL mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, faʻapea foi ma tamaiti e silia i le 12 tausaga.

    O faʻamatalaga mo lo latou faʻaaogaina o faʻamaʻi e pei o le cirrhosis, fibrosis, le ate gaʻo, atherosclerosis, psoriasis, eczema, chronic hepatitis chronic or hightis of any etiology, diagnosis disease.O fualaau o le phospholipids e tatau ona faʻaaogaina i le tulaga o soʻo se mea inu, ona o vaega faʻamalosi o vailaau faʻasaʻo le faʻamalosia o le galuega o le ate.

    O sui sili o le EFL e iloiloina i le laulau.

    Igoa.Tau
    Essentiale Forte N.600-680 rubles i 30 capsules.
    Rezalyut Pro.400 rubles mo le 30 capsules.
    Phosphoncial. O se tauvaga taugofie a Rusia.300-420 rubles i 30 capsules.
    Chepagard Asset.560-800 rubles i le 30 capsules.
    Essentiale N.960-1100 rubles mo le 5 sikola.

    E mafai ona tuʻuina faʻatasi faʻatasi ma le lipoic preparations ma soʻo se isi lava o le hepatoprotectors, e aofia ai mea faʻalaʻau taumafa, amino acids, UDCA ma fualaau o meaola.

    Ursodeoxycholic acid

    O meaʻai o le pati o se vasega e ese mai o le hepatoprotectors. O vailaau faafomai i lenei vaega o se mea lelei lea i le lipoic acid. O le vaega malosi o le kulimi pati o le ursodeoxycholic acid (UDCA).

    O loʻo i ai i le UDCA ni meatotino maualuga. E masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o faʻamaʻi o le gallbladder. Ua faʻamaonia e faʻamaoni atoatoa le malosi o le suauu i le gallbladder, faʻamaonia le faʻapitoa ma le auala o le talo, fesoasoani e faʻaitiitia le faʻafefeteina o paluga i le cholesterol ma puipuia ai le fausiaina o maʻa i le vevela.

    Faʻapitoa foi le ursodeoxycholic acid:

    • Faateleina le tetee o le tino i faʻamaʻi pipisi. O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina lautele ai aids i le togafitiga faʻapitoa o le faʻamaʻi pipisi.
    • E le faʻasaʻoina ai aʻafiaga saoloto.
    • Faʻateleina faiga faʻafouina i le ate.
    • Faʻavasega le lipid ma le protein metabolism.
    • E faʻatuai ai le alualu i luma o fibrosis faasaga i le talaaga o le steastohepatitis, veinsose veins o le esophagus, cystic fibrosis, biliary cirrhosis.

    O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le acids pursodeoxycholic o le cholelithiasis, o le hepatitis tumau (viral, autoimmune, drug, toxic), biliary cirrhosis i le leai o se taufaasesega, arthresia ole gataifale, cholestasis, ole dyskinesia, gastric reflux cholecystitis, , o se foliga masani o le opisthorchiasis.

    E mafai ona maua ni meaʻai i le papa i le ituaiga o laupepa mo le faʻafofoga tautala. O mea sili ona lelei i lenei vaega o:

    O loʻo iai i lalo ole vaega o le Pasefika i luga o le faʻamaonia i le tulaga o le faʻamaʻapeʻaina i le UDCA, faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi o le gallbladder ma le talo, le cirrhosis i le tulaga o le tauvaga, soliga ogaoga i gaʻo poʻo le pancreas, le i ai o maʻa tetele i le gallbladder. E le gata i lea, o fualaau oona i lenei vaega e le o faʻamatalaina i le taimi o le maitaga ma le lactation, faʻapea foi tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

    Aidsethionine-based amino acids

    O le tele o iloiloga lelei o loʻo tuua e uiga ile amino acids e faavae i luga o le ademetionin.

    O nei fualaau oona e aafia i le tuufaatasia o phospholipids ma vailaau o meaola. E sili atu le taugata nai lo le FFL, UDCA, ma le lipoic acid.

    Amino acids e sili ona aoga mo le ava malosi, mea vevela, ma faʻamaʻi vailaau o le hepatobiliary system, talu ai o le ademetionine vave faʻatulagaina le galuega o le detoxification o le ate.

    Faʻapitoa foʻi lenei mea:

    • E i ai sona aʻafiaga faʻapipiʻi.
    • E taofia ai le mumu i le ate ma le gall vladder.
    • Faʻateleina faiga faʻafouina o le toe faʻafouina.
    • E faʻavasegaina ai le lipeta metabolism ma faʻamalosia lelei ai le gase fatosis.
    • Faʻamālōlōina faʻamalologa.
    • O loʻo i ai se aʻafiaga o le antioxidant ma le neuroprotective.
    • E taofia ai le atinaʻe o fibrosis.

    I le taimi nei, e lua vailaʻau e faʻavae i le ademetionine e faʻaaoga - Heptral ma Heptor. O faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le ate, o le hepatitis tumau, faʻaleagaina o le ate ma le faʻasaina o le ate, o le vailaʻau faʻamaʻi vaka vailaʻau, cholecystitis, le cholangitis, cirrhosis, encephalopathy, cholestasis intrahepatic i totonu o fafine maitaga, faʻafitauli faʻafitauli.

    Aʻo leʻi faʻaogaina o le hepatoprotectors, e tatau ona e mafaufau e le lelei le tuʻufaʻatasia ma vailaau faʻasaina ma le toʻa.

    O faʻamaoniga e faʻaaogaina o le gasegase o le tino e aʻafia ai le uʻamea o le methionine, e mafua ai le homocystinuria poʻo hyperhomocysteinemia, o le laʻititi o le matua, o le hypersensitivity to ademetionin. O aʻafiaga: faʻalavelave faʻamaʻi, faʻaleagaina CCC galuega, faʻasolosolo, asthenia, faʻavauvau, faʻamaʻi o le tino, siama o le urinary tract, faʻafitauli o le neurogenic.

    Thiogamma poʻo Oktolipen?

    O se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga a Rusia i se taugofie mo le afifiina. Ae pe a faʻatusatusa le tau o le kosi, e manino lava o le tau o togafitiga o loʻo i le tulaga o tau sili atu taugata.

    O le lautele o Oktolipen e laʻititi tele, talu ai e na o le lua lava faʻamatalaga mo le faʻamaoniaina-o le maʻisuka ma le polyneuropathy.

    E faʻatatau i vailaʻau o le vaega B.

    Alpha lipon

    E maua i le ituaiga pepa, o le mea o loʻo aʻafia ai o le vailaʻau o le thioctic acid faatasi ai ma le faʻatonuina o le 300 mg. O laulau taʻitasi e ufiufi i se atigi puipui ina ia faʻaumatia le vailaʻau i totonu o le vevela, ae le o le manava. O lenei mea e aloese ai le afaina o le membrane mucous maaleale o le manava. O le vailaʻau o le thioctic e aafia ai le metabolism intracellular, faʻaleleia ai le gasegase o le cerebral.

    Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

    Alpha-lipon ua faʻaalia mo le faʻaaogaina i tagata mamaʻi e mafatia i le polyneuropathy. O le tele o taimi, e faʻaaogaina le vailaʻau mo togafitiga faʻapitoa o faʻafitauli o le maʻisuka pe a faʻalavelave tele le kulūkose i totonu o le toto e faʻalavelave ai le gaioiga o faʻamavae. E mafai ona faʻaaoga e toe faʻafoisia ai le tino mai le inupia malosi, togafitiga mo le ate o le ate ma le toilalo o lenei okeni.

    Faatasi ai ma le solia o le fualaau faasaina, e na o le tasi lava le tapulaa i le faaaogaina o fualaau. O se tasi lenei o le le faapalepale i le gaioiga galue o laumei, lea o loʻo faʻaalia i se tali atu. E le faʻaaogaina e togafitia ai tamaiti, fafine maʻitaga, faʻapea foi ma tamaitai o loʻo fafagaina pepe. 2 laulau e ave i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. O le umi o le umi o togafitiga e 10-20 aso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻalautele le togafitiga i le mausali a le fomaʻi.

    O se vailaʻau e faʻavae i mea masani. O le mea aoga o Apilak papa o fualaʻau tautupu, lea e gaosia e le fusi o le taloina o pi e fafaga ai ulupo. O loʻo manatu o se mea malosi e faʻaleleia ai le ola o le fatu cardiovascular ma le popole. E maua i foliga o pale samasama samasama.

    O faailoga nei mo le faʻaaogaina o Apilak e iloga:

    • coronary atherosclerosis,
    • solia o le gaioiga o le cerebral, lea e tau atu ai i le faaitiitia o lona faatinoga, po o le foliga mai o le tele o mea leaga,
    • afaina o le tino o le tino e mafua mai i le faʻaogaina o siama i totonu o le tino o le pancreas (aemaise lava le aoga mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le pancreatitis),
    • polyneuropathy ma isi faaletonu o le neurological.

    O se vaega o Apilak o le fale faʻamalositino o le mea galue malosi e faʻaosofia ai le tino o le tino, faʻaleleia atili le amio o aʻafiaga o le neura mai i nofoaga autu o le faiʻai i fiva maso. O le vailaau faʻasaina ua faʻasalaina mo tagata e masani i allergies i oloa o le tausiga o le beekeeping, faapea foi i latou na mafatia i le faʻamaʻi o Addison. Ave 1 le laupapa 3 taimi i le aso. O le vailaʻau e tuʻuina i lalo o le laulaufaiva ma faʻamavaeina seia oʻo ina faʻamavae atoa. O tamaiti ma talavou ua faatonuina le afa o piliki. O le umi o togafitiga e 10-15 aso.

    Vitagren Balm

    O le paʻu o le paʻu enaena enaena i le lanu, o loʻo i ai se manogi manogi. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e matua natura lava, e maua mai ona o le aveesea o le ava mai mea aoga mai laau ma oloa ua taua i lalo:

    1. Laʻau mamago.
    2. Fugalaau Olive.
    3. Bee propolis, fufulu muamua mai mea leaga.
    4. Silkworm Grena.

    O nei vailaʻau faʻamaʻi ma isi mea masani e faʻaaogaina i le alcohol alcohol i le faʻamasinoga o le 40%. E ave le tautala ile 15 ml. 1-2 taimi i le aso 30 minute aʻo leʻi 'aʻai. E fautuaina e inu le paluga Vitagren i le taeao, ona o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga e faaosofia ai le tino o le tino ma lona faamaeaina i le tino atoa. Afai e te tago i le fualaau faasaina i le afiafi, ona sili atu lea o le lagona o le mafaufau-faalelagona, le mautonu, o le a mafai ona fai ni suiga i le loto.

    E tusa ai ma ona fale faʻamalositino, o le balm Vitargen o se faʻatusatusaga o fualaau faʻamalo. O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau o loʻo i lalo:

    Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

    • inishalopathy, e i ai i le 1st stage o lona atinaʻe,
    • maʻi faʻasolosolo o le vaega o meaʻai, lea e mafua mai i faʻafitauli o le tino,
    • luga o le tino na mafua ona o le ogaoga o mafaufauga ma faʻafitauli faaletino,
    • afaina o le tino tutotonu,
    • le lelei le faʻamalosia o aʻafiaga o le tino i luga o aʻafiaga o le namu.

    O le fualaau faasaina ua faailoaina mo le togafitiga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka polyneuropathy, pe a oʻo mai se maʻi mai le neurology e fesootaʻi ma le tele o tioata suka. O le umi o togafitiga e 20-30 aso. E le fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i le i ai o mea nei:

    • i le faʻapitoa poʻo le mauaina o le le faapalepale i le ava malosi ma vailaʻau na gaosia i luga o le faavae ole ava malosi,
    • afaina o le fatu fatu, poʻo le faʻaulufaleina muamua o le myocardial infarction,
    • ogaoga maualuga
    • o maʻi faʻapitoa o gaʻo ma ate ate,
    • vaisu i vaisu ava malosi,
    • tulaga o le maʻitaga poʻo le susu fananau mai o se pepe fou,
    • Avetaavalevale ma masini e manaʻomia ai le gauai atili.
    • tausaga o tamaiti.

    O le le lelei o lenei mea o le Berlition o le faia o le pamu i luga o le faavae o le alcohol alcohol. O lenei mafuaʻaga e mafua ai le tele o faʻamaʻi faʻasomaʻi i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i togafitiga faʻapitoa o le tele o tagata mamaʻi.

    Le manatu o fomaʻi

    O le tele o fomaʻi e faʻapitoa i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le cerebral, faʻalavelave faʻalavelave o le tino, talitonu o Actovegin tablets o le mea aupito sili lea ona lelei o le vasega.

    E talafeagai uma mo le togafitiga faʻapitoa o maʻi fatu fatu ma le neurology, ma e mafai ona faʻaaogaina o se auala o togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi o le faʻamaʻi.

    O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

    Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

    Faʻaaogaina o mea tau vailaau faasaina

    Talu ai o fualaau oona e tutusa lelei, latou te aofia ai le mea autu autu - alpha lipoic acid (isi igoa - vitamini N poo le thioctic acid). E i ai ni meatotino faʻaleaga.

    E tatau ona matauina o le alpha-lipoic acid e talitutusa lava i le aafiaga o meaola i luga o vitamini o le vaega B. E faatino ai galuega taua:

    1. Alpha-lipoic acids e puipuia ai le fausaga o le suauu mai le faaleagaina o le peroxide, e faaitiitia ai avanoa o le atinaʻeina o patho tuga e ala i le fusia o tuusao saoloto, ma e masani ona taofia ai le matua o le tino.
    2. O le Alpha lipoic acid e taua o se tagata e galue i le faagasologa o le mitochondrial metabolism.
    3. O le gaioiga o le thioctic acid e faʻamoemoe e faʻaitiitia le kulukose o le toto, faʻateleina le glycogen i le ate ma faʻatoʻilaloina le faʻamalosia o insulin.
    4. Alpha lipoic acid e faatonutonu ai le metabolism o gaʻo, lipids, ma le cholesterol.
    5. O le vaega malosi e aafia ai neura o le gataifale, faʻaleleia atili o latou tulaga faʻatino.
    6. O le vailaʻau o le thioctic e faʻaleleia ai le ate, puipuia le tino mai aafiaga o mea i totonu ma fafo, aemaise lava le ava malosi.

    I le faʻaopoopoga i le thioctic acid, o loʻo aofia ai le tele o mea faaopoopo: lactose, magnesium stearate, sodium croscarmellose, microcrystalline cellulose, povidone ma le silica dioxide.

    O le vailaau faasaina o le Thioctacid, i le faaopoopo atu i le vaega galue, e aofia ai se vaega itiiti o le hydroxypropyl cellulose, hydroxypropyl cellulose, hypromelilose, magnesium stearate, macrogol 6000, titanium dioxide, quinoline samasama, indigo carmine ma talc.

    Totoga o fualaau faasaina

    Sugar levelManWomanA faʻamatalaina lau suka pe filifili se itupa mo fautuagaLevel0.58 E le maua le suʻesuʻegaAlaʻi le tausaga o le tagataAge45 SuʻesuʻegaTa mauaA faʻamalamalama le tausaga o le fafineAge45 SuʻesuʻeTa maua

    Muamua lava, e tatau ona maitauina o le faʻaaogaina tutoatasi o fualaau faasaina e matua faasaina. E mafai ona e faʻatau togafitiga e tusa ai ma le faʻasologa o loʻo faatonuina e le fomaʻi pe a uma le faʻatalanoaga.

    O le atunuu o gaosia o fualaau faasaina Berlition o Siamani. O lenei vailaʻau o loʻo avanoa i le 24 ml ampoules poʻo le 300 ma le 600 mg pepa.

    O pusa e fai faʻafofoga, latou te le manaʻomia ona ulaina. O le muamua fualaau e 600 mg i lea aso ma lea aso, ae sili le meaʻai i luga o se manava gaogao. Afai o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka e pagatia mai le gase o le ate, o loʻo faʻamatalaina mai le 600 i le 1200 mg o le vailaʻau. Afai o se vailaau e faʻaaogaina i se tulaga le talafeagai i le tulaga o se vaifofo, e faʻamaʻi muamua i le 0.9% sodium chloride. O faʻamaumauga e tuʻuina atu e mafai ona maua ile auiliiliga faʻatasi ma tulafono o le faʻaaogaina matua o le fualaau faasaina. E tatau ona manatua o le togafitiga e le mafai ona faʻalauteleina mo le silia ma le fa vaiaso.

    O le vailaau faasaina o le Thioctacid e gaosia e le kamupani Suetena Suetena Meda Pharmaceuticals. E maua mai ai le vailaʻau i ni mea se lua - otaota o le 600 mg ma se vaifofo mo le tuiina i ampoules o le 24 ml.

    O faatonuga e taʻu mai ai o le sao saʻo e mafai ona fuafuaina e le tagata tomai faapitoa e auai. Ole fua muamua o le dose ole 600 mg poʻo le 1 ampoule o se vaifofo lea e faʻaaogaina ile vavave. I tulaga ogaoga, 1200 mg e mafai ona faʻatulagaina pe 2 moli. I lenei tulaga, o le togafitiga e mai i le lua i le fa vaiaso.

    Afai e manaʻomia, pe a maeʻa se togafitiga, ona faia lea o se taʻi masina, ona faʻagasolo lea o le tagata maʻi i togafitiga faʻafofo, lea o le dose ole aso e 600 mg.

    O fea e sili: Berlition poʻo Thioctacid?

    O vailaau Faʻauʻau (mai Berlin-Chemie) ma Thioctacid (gaosiga o Pliva) ei ai le mea masani - o le gaioio gaioiolosi - ma e tutusa lava ma le malosi o le togafiti.

    E le sili atu le taua o le tasi i le tasi i le lelei, talu ai ona o mea uma e lua e maua mai i mea lauiloa faʻapomaʻi. O le tele o eseesega o fualaau faasaina o loʻo i totonu o le faʻaogaina o le mea galue malosi, o le mea e aofia ai vaega faaopoopo ma tau.

    Thioctacid 600 Pepa o tagata faigaluega

    O le siakiina i ampoules e maua i le 300 ma le 600 iunite, o le ampoules o le Thioctacide mo iv administration o loʻo maua i concentrations o le 100 ma le 600 iunite. ma tauave le pisinisi faapisinisi Thioctacid 600 T.

    Mo le faʻaaogaina o iv infusions ma le thioctic acid i lalo ifo o doses, o le faʻaaogaina o le thioctacide o le a sili ona lelei. O le laupepa o le Berlition e aofia ai le 300 mg o le thioctic acid, o fualaau o Thiactocide - 600 mg, o lo o taʻua o le Thioctacid BV. Afai e faatonuina e le fomaʻi se fualaau oona maualalo, o le a sili atu ona lelei le filifilia o le suega.

    Afai o vailaau uma e lua e talafeagai mo le tele o le mea galue malosi, ona fautuaina lea e filifili le mea e sili atu ona toleniina e le maʻi.

    E le o le matafaioi mulimuli i le filifilia o vailaau o lo latou tau.Talu ai ona o tau o Berlition e tusa ma le afa o le tau o Thioctacid, e tusa ai ma lea, o tagata ei ai se tapulaa faatapulaaina o le a filifilia ai.

    Mai le vaaiga o togafitiga faafomaʻi, o vailaʻau uma e tutusa. O le fea o le a sili atu ona lelei i se tulaga patino e na o le taumafai e taumafai uma.

    Vitio faʻatalanoa

    E uiga i aoga o le thioctic acid mo le maʻisuka i le vitio:

    O le suʻesuʻega o se vailaʻau lelei lea e faʻaaogaina i le togafitiga o le neuropathy, lea e ese lona tupuaga. O lona tulaga le lelei tele o le tau maualuga ona o le faaulufaleina mai fafo.

    I le tulaga o le tofiaina o le Feagaiga, e mafai ona suia i se tau e sili atu ona taugata, ae e le maualalo le aoga, vailaʻau e faavae i luga o le gaioiokawa, na gaosia e kamupani ile falemaʻi poo tagata mai fafo.

    Iloiloga 600 - faatonuga mo le faaaogaina, tau, iloiloga ma analogues

    O le vasega 600 o se vailaau faasaina na faia e le kamupani telefoni feaveaʻi Berlin Chemie AG (Siamani) mo le togafitiga o faamai na mafua pe faigata ona o maʻi le gasegase.

    A16AX01 (Thioctic acid).

    Folasaga faʻasalalau ma fatuga

    Faʻaavanoa i ni pepa faʻafomaʻi e lua:

    1. O le falalaʻau lautele e faia i le gelatin piniki. O totonu o loʻo aofia ai se paʻu lanu samasama e aofia ai le thioctic acid (600 mg) ma le gaʻo mamafa, o loʻo faʻatusalia mai i filifili uumi triglycerides.
    2. O le metotia mo se vaifofo mo le pata ma le vevela o le pulega o loʻo afifiina i ampoules tioata uamea, lea e faʻaaogaina ai fasi lanu lanumeamata ma samasama ma le paʻepaʻe i le nofoaga o le malologa. O le amipoule o loʻo i ai se mea e manino lelei ma sina lanu lanumeamata. O le tuufaatasiga e aofia ai le thioctic acid - 600 mg, ma o nisi mea faaopoopo - solvents: ethylenediamine - 0.155 mg, vai faʻafefe - e oo i le 24 mg.

    Fomu o mea e fai mo se vaifofo mo droppers ma le puleaina o mea inu, ua afifiina i ampoules mata tioata.

    Palama pepa e aofia ai le 5 fasi ampoules i totonu o se fata palasitika.

    Pharmacokinetics

    Pe a faʻaaoga se capsule poʻo se laupepa o le Berlition 600, o le gaioio o le gaioio e vave ona ulu atu i totonu o puipui o le inumaga. O le taumafa tutusa o fualaau faasaina ma meaai e faʻaitiitia ai lona faʻaaogaina. O le aofaʻiga pito i luga o le vailaau i le plasma toto e matauina pe a uma le 0.5-1 itula pe a maeʻa le pulega.

    O loʻo i ai se maualuga maualuga o le bioavailability (30-60%) pe a ave capsules, ona o le eleʻele (faatasi ai ma le uluaʻi fua o le ate) biotransformation.

    Pe a tuiina le fualaau faasaina, o lenei fuainumera e maualalo. I totonu o sela o se okeni, o le gaioio o le thioctic e faʻaumatia. O le taunuuga o metabolites i le 90% o loʻo faʻaaogaina e ala i fatugaʻo. A maeʻa le 20-50 minute naʻo le lua ½ voluma o le mea e iloa ai.

    O le taumafa tutusa o fualaau faasaina ma meaai e faʻaitiitia ai lona faʻaaogaina.

    I le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi malosi, o le maualuga o le biotransformation e faʻalagolago i le tulaga o le gastrointestinal tract ma le aofaiga o le vai lea ua faʻamalu ai le vailaʻau.

    Faailoga mo le faʻaaogaina

    O togafitiga o le thioctic acid ua faatonuina mo:

    • atherosclerosis,
    • afaina
    • HIV
    • Alzheimer maʻi
    • vailaʻau e le o le ava malosi, steatohepatitis,
    • polyneuropathy ona o le maʻisuka ma le ava ava malosi,
    • gasegase gasegase, fibrosis ma le cirrhosis o le ate,
    • vailaʻau vailaʻau ma parasitic faaleagaina,
    • hyperlipidemia,
    • mea inu i le ava malosi, pale toadstool, salts of metals mamafa.

    Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻamaonia mo le vaʻavaʻaveʻa ile alpha lipoic acid ma vaega o le vailaʻau. Faatonuga mo le faʻaaogaina o faʻatagaga mo le faʻatagaina mo vaega nei o tagata gasegase:

    • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
    • maʻitaga ma fafine lacting.

    O fafine maʻitaga ma faʻamalosi fafine e le fautuaina e ave le fualaau faasaina.

    O vailaʻau faʻamalosi e aofia ai le sorbitol, o le mea lea e le faʻaaogaina ai le vailaʻau mo se faʻamaʻi faʻamaʻi - malabsorption (inosia i le dextrose ma le fructose).

    E faʻapefea ona fai le Faʻauʻuga 600?

    O le faʻatulagaga ma fuataga o faʻatulagaga e faʻalagolago i togafitiga, o uiga taʻitasi o le tino o le tagata maʻi, maʻi faʻatoʻateleina ma le mamafa o maʻi faʻaleaga.

    O le vailaau faʻasaina e faʻafofoga tautala i tagata matutua i aso taitasi o le 1 capsule (600 mg / aso).

    E tusa ai ma faʻamatalaga, ua faateleina le aofaiga, talepe le fualaau i le 2 atopa, - tasi le capsule 2 taimi i le aso e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o aʻafiaga.

    Na maua ai o se togafitiga faʻaleagaina i luga o le tino o le tino o loʻo i ai se pulega e tasi o le 600 mg o le vailaʻau. Togafitiga e tumau i le 1-3 masina. I totonu, o le fualaau faasaina e faʻaalu i le afa itula ao leʻi oʻo i taumafataga, fufulu ile vai.

    O le fualaau faasaina e faia i le tautala, afa afa ao le i faia taumafataga, fufulu ile vai.

    Pe a faatonuina se vailaau faafomai i foliga o infusions (pata), o le a faasolosolo malie i le amataga o le togafitiga faafomaʻi. Ole fua ole aso e 1 le ampoule. Aʻo leʻi faʻaaogaina, o mea o loʻo i totonu e faʻaitiitia 1:10 i le 0.9% saline (NaCl). O le kululu e faʻatulagaina lemu (30 minu.) Faʻasaʻo le tuʻuina atu o vailaʻau. O le togafitiga e 0.5-1 le masina. Afai e tatau ai, o togafitiga lagolago o loʻo faʻamaonia i totonu ole 0.5-1 capsule.

    O le tofiga o Berlition i le 600 tamaiti

    O le faʻatonuga e le fautuaina le togafitiga faʻatasi ma le faʻamalosiaga pe afai o gasegase o tamaiti ma talavou. Ae faʻatasi ai ma le faʻavave ma le ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka, o le vailaʻau e faʻaaoga e pei ona faatonuina e le fomaʻi. I le laasaga muamua o le togafitiga, e faia ma le le mafaufau i le fua fautuaina mo le 10-20 aso.

    O le faʻatonuga e le fautuaina le togafitiga faʻatasi ma le faʻamalosiaga pe afai o gasegase o tamaiti ma talavou.

    A maeʻa le faʻamautuina o le maʻi o le maʻi, e tuʻuina atu i latou ile faʻafofoga tautala. O se taunuuga o le tele o suʻesuʻega, e leai se aʻafiaga leaga na maua i le tino le lelei ma le tuputupu ae. O vailaʻau faʻasolosolo e faʻasolosolo i faʻagasologa faifaipea i taimi taʻitasi i le tausaga I le avea ai ma se puipuiga, o le fualaau faasaina mo se taimi umi.

    Togafiti

    I le togafitiga o togafitiga o le maʻisuka ma ona faʻafitauli, ma o le sili ona ogaoga o le polyneuropathy o le maʻisuka, o togafitiga sili ona lelei o vailaau faʻasaina i le alpha-lipoic acid. O vailaau faʻaalia o loʻo faʻaalia ai se taunuuga lelei vave i le afaina i le fua o le tagata matutua ua fautuaina, ma o le faʻaogaina o capsules e faʻaaoga e faʻamalosia ai le aafiaga.

    Talu ai Talu ai ona o le vailaʻau e aʻafia ai le metabolism o le kulukose, o lona manaʻoga e manaomia ai le siakiina masani o le maualuga o le suka.

    Talu ai Talu ai ona o le fualaau faasaina e aafia ai le metabolism o le glucose ma faʻaleleia ai auala faʻamaonia intracellular, aemaise lava, inisalini ma le malosi faaniukilia, o lona manaʻoga e manaomia ai le siakiina masani o le maualuga o le suka, ma e manaʻomia foi le faʻaititia o le inisalini poʻo vailaʻau o le hypoglycemic.

    Faʻaiʻuga

    Faatasi ai ma le lagona taitoatasi i vaega o le vailaau faasaina, o itu taua mai totoga eseese ma faiga e matauina.

    E seasea lava o se fualaau faasaina ei ai sona aafiaga le lelei i le faiga o le hematopoiesis, ua faaalia i le tulaga o:

    • pepe laiti (purpura),
    • vailaʻau vaʻaia,
    • thrombocytopathy.

    E seasea lava o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga le lelei i le tino o le hematopoiesis, o loo faaalia i le tulaga o le thrombosis vascular.

    Ogatotonu o le tino

    E seasea ona i ai se tali le lelei i le fualaau faasaina mai le ogatotonu o le tino. Afai e tupu, e foliga mai i le pepa:

    • musele maso
    • masalosalo o mea faitino vaaia (diplopia),
    • faʻasesega o faʻamatalaga faʻapitoa.

    Mai le itu o le togafiti autu, o le fualaau faasaina e ono i ai se tali le lelei i le tino o le maso.

    Mai le polokalame puipuia

    E faʻaalia mai ia lava i foliga o faʻamaoniga nei:

    • afaina i le lotoifale i luga o le paʻu,
    • mumu
    • lagona o le sasaina
    • faʻamatalaga.

    O le gasegase o se tasi lea o aʻafiaga o le ave o fualaau.

    Inisictions e mafai ona tuʻuina atu ma le mumu ma le faʻavauvau i le vaega o le pulega.

    Faatonuga faapitoa

    O vaifofo ua saunia e maua mai i le mafaufau, o lea e tatau ai ona vave saunia i luma o le pulega pe puipuia foi i se laupepa e faia i mea opa. I le maʻisuka, o le siaki faifai pea o le toto o loʻo faailoaina.

    O le ava malosi i le taimi o le togafitiga ma lenei vailaʻau e afaina ai le saoasaoa o faiga faʻavaomalo ma faʻaitiitia ai le lelei o le fualaau faasaina. O le tagata maʻi e tatau ona vavaeeseina atoatoa le faʻaaogaina o le alcohol ethyl mo le umi o togafitiga.

    O le tagata maʻi e tatau ona vavaeeseina atoatoa le faʻaaogaina o le alcohol ethyl mo le umi o togafitiga.

    Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

    E leai ni suʻesuʻega faʻamaonia e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e ala i le placenta o le fetus ma mafai ai ona felauai i le susu o le Berlition 600, o le mea lea e le fautuaina e faʻaaogaina i le taimi o le gaioiga ma le taimi o le lactation. Afai e tatau ai, o le togafitiga o se fomaʻi ua maitaga e tatau ona iloilo mea lamatia ma le tikeri o le tauamiotonuina mo le tofiga. I le taimi o le susu, e tatau ona tuʻuina le pepe i le faʻafefiloi.

    Pe a aveina le tamaʻi, e le fautuaina e faʻaaoga le fualaau.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le Fualaʻau 600, e le fautuaina e faʻamaonia fualaau faʻasaina o loʻo i ai metals (platinum, auro, uʻamea). Ole suʻeina masani ole suʻega ole vailaau e manaʻomia. Ole vailaʻau e le ogatasi ma le solution a Ringer, o isi fofo e faʻaleagaina ai mole mole mole.

    O lona uiga o:

    Tialepta o se tasi lea o analogues o fualaau faasaina.

    E silia ma le 50 analogues o vailaau ma vailaʻau.

    O le vailaau faʻasaina ua tuʻuina atu i se faʻamaumauga.

    Faʻamatalaga e uiga i le Berlition 600

    Boris Sergeevich, Moscow: "O se vailaau lelei na faia e Siamani. O le falemaʻi e faʻaauau pea ona faia le vasega Berlition 600 i togafitiga faʻapitoa o polyneuropathies e tusa ai ma le polokalame ua fautuaina, faʻatasi ai ma vitamini, vailaʻau faʻasolosolo ma le mafaufau. E vave lava ona oʻo mai le aafiaga o le faʻafeiloaʻiga. O aʻafiaga mo le faʻatinoga atoa e le o matauina. "

    Sergey Alexandrovich, Kiev: "I totonu o le matou falemai, o le Berlition 600 ua masani ona faaaoga mo togafitiga o le polyneuropathy ma le retinopathy o le maʻisuka. I le togafitiga faʻapitoa, o le vailaʻau e maua ai le lelei. Pau lava le mea e tatau ona puipuia ai le maʻi mai le ava malosi, a leai o le a leai se taunuuga lelei o togafitiga. "

    Piaskledin, Berlition, Imoferase ma le scleroderma. Ouga ma suauʻu mo le vevela

    Fomaʻi Faʻatonu. Faʻaaogāina o le alpha lipoic acid.

    Olga, 40 tausaga, Saratov: "O loʻu toalua e umi lona talafaasolopito o le maʻisuka. O le numera na aliali mai i tamatamailima, ma na faasolosolo malie ai le vaai. Na fautua mai e le fomai ni meaʻai ma le vasega Berilition 600. Ina ua mavae le 2 vaiaso, sa i ai se lagona o goosebumps, na lagona le lagona. O le a togafitia i matou i vasega mo le puipuiga. "

    Gennady, 62 tausaga, Odessa: "Mo se taimi umi ua ou maʻi i le maʻisuka ua faigata tele i le polyneuropathy. Sa mafatia tele o ia, ma e leai se mea e toe foi mai i le masani. Na faatonuina e le fomai se auala o le pata o le Berlition 600. Na amata ona faigofie, ma ina ua amata ona ia ave capsules pe a uma ona aveese, sa ia lagona le sili atu ona lelei. E masani lava ona ou alu e foai atu le toto mo le suka. "

    Marina, 23 tausaga, Vladivostok: "Ua ou maʻi i le maʻisuka talu mai loʻu laitiiti. O le taimi nei, o loʻo faʻataʻitaʻiina i le falemaʻi, o loʻo faʻataʻitaʻiina i le falemai. Na pa'ū le suka mai le 22 i le 11, e ui lava na fai mai le fomaʻi o le itu lenei o le itu, ae e fiafia. "

    300 mg tablets ma injections i le Paleni 600 ampoules: faatonuga mo le faaaogaina, tau ma iloiloga

    I lenei tusiga faafomaʻi, e mafai ona e mauaina le fualaau oona. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le a faʻamatalaina po o fea mataupu e mafai ona e faia injections po o papamaʻa, o mea e fesoasoani i ai vailaʻau, o a faʻamaoniga o loʻo i ai mo le faʻaogaina, faʻasaina ma aʻafiaga. O le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai ai le fomu o le vailaʻau ma lona fatuga.

    I totonu o le tusiga, o fomaʻi ma tagata faʻatau e mafai ona tuu naʻo ni iloiloga moni e uiga i le suʻesuʻega, lea e mafai ai ona e iloa pe o le vailaau na fesoasoani i le togafitia o le hepatitis, cirrhosis, ava malosi ma le maʻisuka polyneuropathy i tagata matutua ma tamaiti, lea o loʻo faʻatulagaina pea. O faatonuga e lisiina ai mea e faatatau i le suʻesuʻega, o tau o le fualaau faasaina i falemaʻi, faʻapea foʻi ma lona faʻaaogaina i le taimi o le maitaga.

    Contraindications

    O fualaau 300 pepa, ona o le i ai o le laogatia i lenei ituaiga o mea, ua solia i le gasegase ma soʻo se gasegase faaseseina.

    O le suʻesuʻega e solia i tagata gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga le matua, o gasegase e maua ai le gasegase patino i le gaioiolosi (thioctic acid) poʻo soʻo se mea e fesoasoani ai i le togafitiga o le vailaau faʻamaʻi, faʻapea foʻi ma le lapatating ma fafine maʻitaga.

    Faʻaiʻuga

    O le faʻaaogaina o le suʻesuʻega e mafai ona mafua ai itu nei:

    • Tali a le Allergic: ova, paʻu paʻu, urticaria, eczema.
    • Mai le gastrointestinal tract: faʻafitauli o le mafaufau, leu, vomiting, suia i le tofo, tulaga o le sulu.
    • Mai le itu o le fatugalemu o le tino: o se lagona o le vaivai i le ulu, diplopia, faʻavevesi (pe a maeʻa le faʻaosoosoina o pulega).
    • Mai le CCC: tachycardia (pe a uma le faʻaosoosoina o le vevela), le mimia o foliga ma le tino o le tino, tiga ma se lagona o le mausali i totonu o le pusa.
    • I se tulaga e le masani ai, e ono tulai mai le teteʻe anaphylactic.

    O faʻamaoniga o le hypoglycemia, maʻi vevela, soona inu, vevela, ma le faʻavasegaina o le vaai e mafai foi ona tupu. O le le lava o le manava, purpura, ma le thrombocytopenia o nisi taimi e matauina ai. I le amataga o togafitiga i tagata gasegase e maua ai le polyneuropathy, o le paʻu i lalo ma le lagona o fetolofi fetolofi e mafai ona faʻateleina.

    Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

    Faʻatasi le faʻaaogaina:

    • o le aʻafiaga o fualaau faʻasaina oona e faʻateleina,
    • o le togafitiga o le cisplastine ua faaitiitia,
    • Faʻatasi ai ma metala, e aofia ai le magnesium, uʻamea, ma le calcium, o le alpha-lipoic acid e fusifusia i mea faʻapitoa, o le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau oona o loʻo i ai nei elemene, faʻapitoa foi ma le faʻaaogaina o meaʻai susu, e na o le 6-8 itula pe a uma ona tago i fualaau.

    Analogs o le fualaau faasaina

    O le fausaga e fuafua ai analogues:

    1. Lipotioxone.
    2. Acoa thioctic.
    3. O le totoa 600.
    4. Lipoic acid.
    5. Neuroleipone.
    6. Tiolepta.
    7. Lipamide
    8. Oktolipen.
    9. O le tolu.
    10. Alpha Lipoic Acid
    11. Tiogamma.
    12. Espa lipon.

    I le vaega ole hepatoprotectors e aofia ai mea tutusa:

    1. Antraliv.
    2. Silymarin.
    3. Ursor Rompharm.
    4. Ursodex.
    5. Telefoni phospholipids.
    6. Heptral.
    7. Silymar.
    8. Tykveol.
    9. Bongjigar.
    10. Acoa thioctic.
    11. Hepapos.
    12. Gepabene.
    13. Palota 300.
    14. Erbisol.
    15. Faʻailoa.
    16. Sibektan.
    17. Essential Forte N.
    18. Ornicketil.
    19. Progepar.
    20. Milu vao.
    21. Liv 52.
    22. Urso 100.
    23. Ursosan.
    24. Gepa Merz.
    25. Urdox.
    26. Rezalyut Pro.
    27. Choludexan.
    28. O le tolu.
    29. Metrop.
    30. Eslidine.
    31. Ursofalk.
    32. Thiotriazolinum.
    33. Phosphogliv.
    34. Sileka.
    35. Fuataga 600.
    36. Essentiale N.
    37. Phosphoncial.
    38. Silibinin.
    39. Sirepar.
    40. Cavehol.
    41. Ursodeoxycholic acid.
    42. Ursoliv.
    43. Brentsiale malosi.
    44. Livodex.
    45. Ursodez.
    46. Methionine.
    47. Legalon.
    48. Karsil.
    49. Vitanorm.

    Taimi malologa ma tau

    O le tau o Berlition (300 mg tablets Numera 30) i Moscow o le 800 rubles. Ampoules 600 mg 24 pcs. tau 916 rubles. Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

    O laulau e teu i potu malulu i le vevela o le 15-25 C. Ola ile ola - 2 tausaga. Faʻapipiʻi tuʻuina i se mea matutu, pogisa i le vevela e le sili atu i le 30 C. O le ola o le pililisi Berlition e 300 - 3 tausaga, ma capsules 600 - 2.5 tausaga.

    I le mulimuli i sootaga, e mafai ona e iloa po o le a le mea e faʻaaogaina e togafiti ai faʻamaʻi: ava malosi, polyneuropathy ava malosi, faʻamaʻi pipitaka, faʻamalolo, polyneuropathy maʻisuka, maʻi o le ate, gaʻo, mea inu, polyneuropathy, hepatitis tumau, cirrhosis

    Fuataga 600: faatonuga mo le faaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

    Vailaʻau faʻamaualuga a German faʻatasi ai ma meatotino faʻasao.

    E mafai ona faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le metabolism o gaʻo ma lipids, lea e taʻitaʻia ai le faʻamautuina o le malosi o le gataifale ma le toe faʻaleleia o le fausaga o siama.

    E faʻaaogaina e togafitia ai faʻamalositino ma le faʻavaeina o siama nerve. E ui lava ile aoga o mea aoga, e le talafeagai mo le fualaau oona ma e na o le fomaʻi e faatonuina.

    Faʻasologa o foliga

    O le numera 600 e maua i ni pepa se lua. O le muamua o ampoules o loʻo i ai se mataʻitusi lanumeamata lanumeamata-samasama. O se vaifofo mo le faʻapipiʻiina o le pulega e saunia mai ai. O le maualuga o le ampoule e 24 ml, e faia i le tioata pogisa. O le afifi e aofia ai le 5 vaega.

    O loʻo i ai foi se fomu mo le faʻafofoga tautala - Berlition 600 capsules. O le pusa e aofia ai le 30 capsules.

    Faamatalaga ma le tuufaatasiga

    O le autu ma e na o le galue malosi i ituaiga uma o le Berlition 600 o le gaioio gaʻo. I le 1 ml o le mafaufau, o lona dosiga e 25 mg. I le tasi capsule mo le faʻafofoga tautala - 600 mg.

    O le thioctic acid o se antioxidant lea e mafai ona fusifusia ai faʻasalaga saoloto. O lo latou faateleina o le tino i le tino e mafai ona tupu i le tele o togafitiga faʻaleaga. O le tulaga lamatia o le tele o tuusaʻo saoloto e tau atu i le matua o sela, solia o latou fausaga ma le mafai gaioiga.

    O le isi igoa mo le thioctic acid o le α-lipoic. O lenei vailaʻau e faʻapitoa i le tino o le tagata i taimi o nisi faʻasologa o meaola. A maeʻa lena, e auai o ia i ni mea taua e pei o:

    1. Faʻasologa o le decarboxylation.
    2. Metabolism o le glucose ma le glycogen.
    3. Faatonutonuina o le lipid ma le cholesterol metabolism ma isi.

    O le vailaʻau o le thioctic e faʻaitiitia ai le faʻaoʻoina o le kulukose i le toto ma fesoasoani e foia le faʻamalosia o insulin.

    Ona o lona aʻafiaga o aʻafiaga, o lenei vailaau e puipuia ai sela mai mea leaga na mafua mai i mea leaga o fualaau oona poʻo mea mai fafo.

    I le taimi o togafitiga, o loʻo i ai se faʻaititia o le faʻaputuina o metabolites ma le faʻaitiitia i le edema o le tino atuatuvale. O le faateleina o le biosynthesis o phospholipids, o le gaioiosi gaʻo e toe faʻafoisia ai le fausaga o membranes cell ma le faʻasalaga o aʻafiaga o le nasu.

    O le aʻafiaga o aʻafiaga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le leaga o le ava malosi i luga o le tino, hypoxia ma siama. O lenei mea e mafua ai le vaivai o faʻaaliga o le polyneuropathy, e le o lagona lelei, lagona mu, afaina ma tiga.

    O le mea lea, o le thioctic acid o loʻo i ai mea nei:

    1. Hepatoprotective.
    2. Hypocholesterolemic.
    3. Vaʻalele.
    4. Ava.
    5. Antioxidants.
    6. Antitoxic.
    7. Faʻailoa.
    8. Neurotrophic.

    Mo tagata matutua

    O le mataupu 600 e faʻaaogaina e togafiti ai:

    O fualaau faasaina ua na o le togafitiga o tagata matutua.

    Mo le maʻitaga ma le lactating

    E leai se poto masani i lenei vaega o tagata gasegase, o le mea lea, vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation ua manatu o se faʻalavelave i le faʻaaogaina o le Berilition.

    Contraindications

    O le vailaau faasaina ua solia i mataupu nei:

    1. O le gasegase i le autu poʻo le ausilali.
    2. O le matua o le maʻi e oʻo i le 18 tausaga.
    3. Le vaitaimi o le maʻitaga ma le lactation.

    Tosiga ma le Pulega

    Mo tagata matutua

    O se vaifofo e saunia mai le mea o loʻo i totonu o le moli. Mo lenei mea, o mea o loʻo i totonu o le ampoule e faʻamaluluina i le 250 ml o le saline. O le vailaau e maua ai le faʻasolosolo, faʻagasolosolo, mo le itiiti ifo i le 30 minute.

    A maeʻa ona faʻaogaina le mafaufau, e tatau ona faʻaaoga vave le fofo, talu ai i lalo o le malosi o le malamalama e sui ai ona fale faʻapitoa. O le togafitiga e mafai ona tumau mai le 2 i le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, faʻaauau le togafitiga faʻatasi ma le faʻataʻitaʻiga i le gagana tautala.

    O le aofaʻi o le taimi e fuafuaina e le fomaʻi taʻitasi mo maʻi taʻitasi.

    I le ituaiga o capsules, o le Berlition 600 e faʻaalu i le aso 30 minute ao lei faia se taumafataga, aua o meaʻai e faʻagesegeseina ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. E le mafai ona kopiina le pusa ma e tatau ona fufulu ile vai. O faʻasologa masani o le faʻamaʻi e amata ile togafitiga ma se fusi fua.

    Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

    O le mataupu 600 e le tatau ona faʻatulagaina faʻatasi i sauniuniga uʻamea, talu ai o le mea galue malosi e mafai ona fausia ai ni mea maʻaleʻale maʻaleʻale ma metala. E le fautuaina foi le faʻaaogaina o mea faʻatasi ma oloa gaosi susu.

    O le fualaau faasaina e faaitiitia ai le aoga o le cisplatin.

    O le faʻalauteleina o le mafaufau e le ogatasi ma fofo o le fructose, dextrose, glucose, le suavai a Ringer.

    O le thioctic acid e faʻaleleia ai le gaioiga o le inisalini ma isi masini hypoglycemic.

    Pe a tago i le ava malosi poo vailaau oona o loo i ai le ethanol, o le faʻaititia o togafitiga faʻapitoa o Berlition ua faʻaitiitia.

    Tulaga o le teuina

    E tatau ona teuina le fualaau faasaina i se nofoaga pogisa. Ole maualuga o le vevela faatagaina e oʻo ile 25 tikeri.

    I luga o le faavae o le gaioiokawa, o isi vailaau faʻasaina ua maua foi e faʻaalia ai se togafitiga faʻapitoa e pei o le Feagaiga:

    1. Alpha lipon. Avanoa i le pepa o loʻo faʻalanu. O le fua o le mea galue i le tasi papafa e mafai ona 300 pe 600 mg. Faʻasalaga faʻapitoa o le failaina o le Feagaiga a le Iunaite Setete.
    2. Telefoni. I le gagana tuusaʻo, e na o le 300 mg e maua ai, o le mea lea, e lua capsules e ave vave. Faʻatau - Ukraine. O loʻo i ai foi se fusi fua.
    3. Dialipon Turbo. O se vaifofo mo le afaina ma se faaitiitia o le maualuga o le mea galue malosi i le 1 ml. Avanoa i totonu o le 50 ml fagu. E le manaʻomia le faʻamavae. E i ai se pisi o le ola.
    4. Lipoic acid. E maua i le ituaiga o se fofo mo le iniseti, lea e faʻatonuina i le intramuscularly ma ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le faiga o tamaiti. I le faaopoopo atu i le polyneuropathy, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o faʻamaʻi ate, o le atherosclerosis, o le inu oona. O le pusa e aofia ai le 10 ampoules.
    5. Tiogamma. O loʻo maua i le ituaiga o laʻau i se vailaau e 600 mg ma se fofo faʻafefete. Aotelega o le manogi - 20 ml. faʻamaoniga ma faʻamatalaga faʻamalositino e fetaui ma le faʻauʻuga.
    6. Tiogamma Turbo. Avanoa i totonu o le 50 ml fagu. Ua saunia le fofo mo le faʻaaogaina ma e le manaʻomia ai le faʻaopoopoga o se mea faʻaalu.
    7. Toa. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o laupepa ma faʻamausali matua. O le vaifofo e mafai ona faia i le vavalalata (e aunoa ma le soli) ma le afu (faatasi ai ma le sodium chloride). O fualaau oona o le thioctacid e maua ai le maualuga o le faʻasaʻolotoina ma le faʻaaogaina o le mea galue. Ole fua ole aso e 1 le papa.
    8. Thioctodar. E maua i le ituaiga o se vaifofo mo le iniseti, lea e faia i se vavalalata ma e manaʻomia ai le faamamaina ole masini soda. O le pusa e mafai ona 1, 5 poʻo 10 fagu.
    9. Espa lipon. E maua i le pepa o le 200 ma le 600 mg, faʻapea foi ma se vai fofo. E tasi le pulufana e ono aofia ai le 300 poʻo le 600 mg o le gaioiga gaosi. O se tasi o vaega o ausilali o papamaa o le lactose, lea e tatau ona mafaufauina mo tagata ei ai maʻi le atoatoa o lenei vailaau.

    O le tau o le Berlition 600 o se averesi e 797 ru. O tau e mai le 704 i le 948 ru.

    Fualaʻau 300 pusa ma mea e faʻaoga

    O le tasi laupepa o le pipiʻi e aofia ai le 300 mg o le mea autu autu o le thioctic acid ma vaega fesoasoani:

    • Lactose Monohydrate,
    • Croscarmellose sodium,
    • Silicon dioxide colloidal,
    • Microcrystalline cellulose,
    • Povidone
    • Magnesium stearate.

    O le 300 pusa e gaosia i ata-ata, lapotopoto biconvex, samasama samasama, ma se lamatiaga i le tasi itu. O le vaega o le koluse ei ai le laumua o le lanu samasama lanu. O le fualaau faasaina e mai i le vaega o le pharmacotherapeutic o gasegase metabolic.

    I totonu o falemaʻi, e mafai ona e faʻatau faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina i totonu o maʻa:

    • Espa lipon (Esparma, Siamani),
    • Lipoic acid (Marbiopharm, Rusia),
    • Thiolipon (Biosynthesis, Rusia),
    • Thioctacid 600 (t Meda Pharma GmbH ma Co.KG, Siamani).

    Neurologists faatonuina i gasegase 2 pusa (600 mg) o le fualaau faasaina Berlition 300 po o analogues i le aso. Ole fua ole aso e 600 mg. E maua e tagata maʻi fualaau i luga o se manava gaogao, e tusa o le afa itula ao leʻi 'ai, e aunoa ma le' ai, inu tele vai. O le umi o le vasega o togafitiga ma le ono mafai ona toe faia e le fomai.

    Fuaina 600 ma mea tutusa

    O le mataupu 600 o se faʻamoemoega mo le sauniuniga o se fofo mo le faʻasusu. O nisi taimi e faatonuina ai e fomaʻi ni mea taugofie i tagata maʻi: lipoic acid, octolipen, neuroleipon, thiolepta, thiogamma. I le amataga o togafitiga, o le faapaleʻaleʻa e faʻaaogaina i se mea e masani ai i se aso masani o le 600 mg (tasi le ampoule). Aʻo leʻi faʻaogaina, o mea o loʻo i le 1 ampoule o le vailaʻau (24 ml) e faʻavaivai i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution. O tamaiti tausi fomaʻi e faʻapipiʻi lemu, mo le itiiti ifo ma le 30 minute. O le mea autu autu o le faʻapipiʻiina e malamalama i aʻafiaga o uila. Mo lenei mafuaaga, ua saunia vave se fofo i le taimi nei aʻo leʻi faʻaaogaina. O le fofo sauniuni e puipuia mai le faʻaalia i le faʻaaogaina o le alumini pepa ma teuina mo le silia ma le 6 itula.

    O le gaosiga autu autu o le siaki 600 - thioctic acid o se antioxidant oona o gaoioiga tuusao ma le le tuusao, o le coenzyme o le decarboxylation o le alpha-keto acids. O le fualaau faasaina ei ai le itu nei:

    • E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i le plasma o le toto ma faʻalauteleina ai le faʻamasinoga o le glycogen i le ate,
    • Faʻaitiitia le faʻamalosia o le inisalini,
    • Faia se vaega i le tulafono faatonutonu o le gaʻo ma le lipid metabolism,
    • Faʻasolosolo ai le metabolism cholesterol.

    O le aafiaga antioxidant o le lipoic acid o loo faaalia i le puipuia o suauu mai le faaleagaina e ala i le faaleagaina o oloa, faaitiitia ai le fausia o oloa faaiu o le faasolosolo malie o le puipuiga i totonu o siama namu i le gasegase, ma le faaleleia o le microcirculation ma le toto mulimuli, ma le faateleina o le suesuega o le antioathidant glutathione. O le faʻaaogaina o le Berlition 600 i le ituaiga o masini ethylenediamine e mafai ona faʻaititia ai le matuia o aʻafiaga o aʻafiaga

    Ona o le mea moni e faapea o le gaioiga malosi o le Berlition 600 ma mea tutusa (lipoic acid) e mafai ona fausia ai faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi ma metala, o fomaʻi i le falemaʻi o Yusupov e le o faʻatauina se fualaau mo le faʻapena faʻatasi ma sauniuniga uʻamea. O le faʻaaogaina faʻapitoa o le Berlition 600 ma le cisplatin faʻaititia le aoga o le mulimuli. Ole fualaau e le fetaui ma le kulukose, dextrose, fructose solutions ma le solution a Ringer.

    Tuua Lau Faamatalaga