E mafai ona ou 'ai ni peʻa ma le maʻisuka ituaiga 2?

Pears o se fua uiga ese lea o lona faasinomaga glycemic e matua laitiiti ma e tusa ma le 30 iunite. Ae le gata o lea ua faatagaina ai i latou mo le faʻaaogaina o le maʻisuka. O le aoga autu o le tele o vitamini ma isi vaega e faʻaleleia ai le tino, feagai ma faafitauli autu e tulai mai pe a feagai ma le maʻisuka. E tatau ona faamasani oe lava i le faʻamatalaga o le fua o fua o loʻo tuʻuina atu i auiliiliga, ina ia mafai ai ona aoga 100% ma e mafai ona 'ai ma le maʻisuka.

Faʻamanuiaga mo le maʻisuka

Muamua lava, e mafai ona faʻaaoga le pi ona e mafai ona faaleleia le metabolism. E le gata i lea, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le faʻaleleia o le motumotu o le fatu ma le faʻaleleia o pule faʻanofo. O isi uiga taua e aofia ai tagata atamamai:

  • o le tuʻuina atu o se aʻafiaga o le diuretic, lea e taua i le togafitiga o le maʻisuka ma faʻamaʻi ai faafitauli i totonu o fatugaʻo,
  • faaitiitia i le suka toto,
  • o le tuuina atu o aafiaga antibacterial i luga o le tino atoa,
  • le ono mafai ona oʻo mai aʻafiaga.

I le faaopoopo atu i ai, o le pi e le o se mea aoga tele e fesoasoani e taulimaina le mea sili. O lea, o fua o le a avea ma se faʻaopoopoga sili i le lisi. Ae peitai, ina ia mafai ona faamaonia lenei mea, e matua fautuaina lava oe e faamasani ia oe lava i uiga autu o lo latou faaaogaina. O le tulaga lenei o le a tupu mai le fetus i le lisi o igoa faatagaina.

E faapefea ona taulimaina le suka?

E tusa ai ma tagata atamamai, o le sili ona aoga o nisi o auala e mafai ona faʻaaogaina ai pears e maua ai se faʻaititia o le toto suka. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le sua suamalie fou, lea e faʻafefe i le vai i tutusa tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, 100 i le 100ml). E mafai ona 'ai faʻamaʻi pe a uma le 30 minute.

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

O le isi vai e talia mo le faʻaaogaina o se teuteuga o fualaau mamago. E gafatia lelei ma le fia inu, ma o se faʻasologa lelei foi o vailaʻau faʻapitoa, o le faʻaogaina o le faasinomaga e le taua. O nei mea uma e taua tele mo le maʻisuka o le ituaiga muamua ma le lua. E tatau foi ona manatuaina o le maʻisuka, e mafai ona faʻaaogaina ai le uʻamea o se vaega o teuteuga faapitoa. O lea meafaigaluega e matua faigofie lava ona saunia, mo le mea lenei e tatau ona e kukaina le tasi ipu tioata i le 500 ml o le vai mo le 15 minute.

Ona tuʻuina lea o le pear decoction mo le fa itula ma faʻamaʻaʻaina lelei. E fautuaina e faʻaaoga faʻafa i totonu o le 24 itula mo le 250 ml. E mafai ona e 'ai se isi ipu, e taʻua o le fuamini o le fualaʻau, lea e aoga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma mafai ona faʻaititia le toto suka. O le fua mo lana tapenapenaga e matua faigofie lava ma e pei ona taua i lalo:

  1. apu, pi ma le tasi anufe o loʻo faʻaaogaina (sili atu le tele ole laʻau),
  2. O ni beets e 'uʻu ma taʻe. E tutusa foi, saunia le 50 gr. apu ma le 100 gr. pears
  3. na tuʻuina atu mea e faʻapipiʻiina, tuʻufaʻatasia lelei. E talia le faʻaaogaina o sina masima masima, faʻapea foʻi le sua o le tipolo,
  4. e fautuaina le fufuluina o le salatisi i sina laititi o lanu, ma faʻaaoga le kulimi kulimi ma se mea e maualalo le gaʻo e pei o se laei.

O le ipu na tuʻuina atu e mafai ona 'aina e le maʻisuka i le muamua ma le lona lua o faʻamaʻi. Ae ui i lea, e le fautuaina e fai soo lenei mea-e tasi i le tolu i le fa aso o le a sili atu. E tatau foi ona manatuaina o le faasinomaga o le salalafa o lenei salatiga e faalagolago lava i le tele o fualaau faisua ma fualaau aina, o le mea lea, e le fautuaina e sili atu i ai. Ina ia faʻaleagaina le maʻisuka ma faʻaaogaina se pi, e taua tele le mafaufau i faʻaopoopoga faaopoopo.

O le a le mea e tatau ona manatuaina e le maʻisuka pe a 'ai le pears?

I le i ai o soʻo se faʻamaʻi e fesootaʻi ma le faʻaogaina o meaʻai, o le maʻisuka e le fautuaina e 'ai ni peʻa fou. E le gata i lea, o le latou aoga e aoga i le na o le 30 minute pe a uma le taumafataga. E moni lenei mea mo na mataupu pe a faʻaaoga mea e faaaoga i aano o manu ia e le maualuga maualuga le faasinomaga ole igoa.

O le isi pulega e tatau ona manatu o le le taliaina o le 'aina o fualaau aina i luga o se manava gaogao. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia e le gata i le vaivai i totonu o le manava, ae faʻapea foi i isi le itiiti ifo o le "malie" o faʻamaoniga. E le gata i lea, o le inu vai pe a uma ona 'ai se pi o le a matua sese lava.

O le tele o le faʻasaʻo

Muamua lava, o le maʻisuka i le matua e le fautuaina e 'ai le pears, ona e le lelei le faʻamaʻapeina, ma o nisi taimi e le oʻo lava i lalo. E tutusa foi le mea e faatatau i tagata gasegase ma faafitauli e fesootaʻi ma le koluma ma le maskloskeletal system. I le faʻaopoopoga, i faʻamaʻi pipisi o le tino, o loʻo i ai se isi faʻatagaina malosi i luga o fua o fua.

E le tatau ona galo ia i tatou le faʻaleagaina o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract: pe o gastritis, ulcer ma isi maʻi. E mafua ona o le i ai o fiva i totonu o le fetus, lea e faʻafefe ai le mucosa o le intestinal, ma o le mea lea e fesoasoani ai i le faateleina o peristalsis. E tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i suʻega e aofia ai le faʻaogaina o se pi, o le faʻamatalaga glycemic na faʻaalia muamua.

Pear recipes for diabetes

O se tasi o fua masani e sili ona masani ona faʻaaoga e tatau ona mafaufau o le paluga o le sipisi. Ina ia saunia, o le a talafeagai le matauina o le faasologa o gaoioiga nei:

  1. maeʻaeʻa 600 g. sina sisi gaʻo maualalo
  2. i le mea na mafua ai, faaopoopo ni fuamoa moa se lua, lua tbsp. l falaoamata araisa ma fefiloi,
  3. e le silia le 600 gr. o pears e vevela ma le ogatotonu, pe a maeʻa le afa o le lapisi i luga o se paʻu lapoa ma faʻasolosolo i totonu o le pusa,
  4. o le vaega o totoe o le a tipiina i totonu o ni nai vaʻa, lea e faʻaopoopoina i le kulimi siʻosiʻomaga ma se fuainumera maualalo maualalo,
  5. e tatau ona tuʻuina i le lumanaʻi le 30 minute, pe a maeʻa ona tuʻuina i se mamanu siliki.

O le puluvao lava ia e faʻafefiloi ma ni nai kulimi. l kirimigi suamalie, e 15% le gaʻo gaʻo. Suʻu le ipu mo le 45 minute i le vevela vevela. E le tatau ona masani ona faʻaaogaina lea ituaiga pusa - e tasi i le vaiaso o le a sili atu.

O le mea lea, o le 'aiina o le fualaau aina lava ia ma soʻo se ipu falaoa e matua talia lelei lava i le tulaga o le maʻisuka. Ae peitai, ina ia mafai ona sili atu ona aoga lenei mea, e taua tele le feutagai ma lau fomaʻi muamua. E le gata i lea, e oo lava i tagata e iai tulaga faʻalesoifua maloloina, e le tatau ona aveʻesea i le pears, aua e mafai ona afaina tele ai le faʻaogaina o meaʻai.

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

Tuua Lau Faamatalaga