O le a le eseesega i le va o Lozap ma Lozap faʻatasi ai: se faʻatusatusaga o le tuufaatasiga, o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma le faʻailoga

O le elemene galue i Lozap o le potassium losartan. O lenei vailaau e gaosia i le ituaiga o laupepa i le 3 doses: 12.5, 50 ma le 100 mg. O lenei mea e mafai ai e le tagata maʻi ona filifili le filifiliga sili.

Lozap Plus o se meafaigaluega e lua-vaega sili atu ona maualuga. O loʻo i ai mea taua e lua - o le losartan potassium (50 mg) ma le hydrochlorothiazide (12.5 mg).

Gaoioiga o fualaau faasaina

O le togafitiga o nei fualaau oona o le faʻaitiitia o le toto, ma faʻaitiitia ai le avega i luga o le fatu. O lenei aafiaga ua saunia e losartan, o se inhibitor ACE. E taofia ai le fausiaina o angiotensin II, lea e mafua ai le vasospasm ma faateleina ai le toto.. Ona o lenei mea, ua faateleina ai vaa ma ua toe foi atu o latou puipui i le masani masani, aʻo faaitiitia le toto. O vaʻa faʻapitoa foi e maua ai le toomaga mai le fatu. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le faʻaleleia atili o le faʻapalepaleina o le mafaufau ma le faʻafitauli faaletino i tagata gasegase e togafitiga ma lenei vailaʻau.

O le aʻafiaga pe'ā maeʻa ona tago i le vailaʻau e mataituina pe a uma le 1-2 itula ma tumau mo se aso. Peitai, mo le faatumauina o le taofiofi tumau i totonu o tapulaa masani, e tatau ona ave le fualaau faasaina mo le 3-4 vaiaso.

O aʻafiaga lelei uma o le aveina o losartan e faʻaleleia i le faaopoopoina o le hydrochlorothiazide i Lozapa Plus. Ole hydrochlorothiazide o se vailaʻau e aveesea ai le tele o le vai mai le tino, faʻaititia le aoga o le inhibitor ACE. O le mea lea, o lenei vailaʻau o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga faʻaleagaina faʻapitoa ona o le i ai o mea ola e lua.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Lozap o loʻo i lalo faʻamatalaga mo le taliaina:

  • maualuga maualuga i tagata matutua ma tamaiti mai le 6 tausaga,
  • maʻisuka nephropathy,
  • o le gasegase o le fatu tumau, aemaise lava i tagata matutua, faapea foi i na gasegase e le fetaui mo isi atitiata ACE ona o aʻafiaga matuia,
  • faʻaitiitia i le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular ma le faʻaitiitia o le soifua maloloina i tagata mamaʻi i le maualuga.

O le fualaau faasaina ma le hydrochlorothiazide i le tuufaatasiga e mafai ona faaaoga e togafitia ai:

  • ogaoga maualuga i tagata mamaʻi o loʻo faʻaalia togafitiga faʻapitoa,
  • pe afai e tatau ai, faʻaititia le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi cardiovascular ma faʻaitiitia le soifua maloloina o tagata mamaʻi.

Auala e faʻaaogaina ai fualaau faasaina

O nei vailaʻau e mafai ona amataina pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi. A uma mea uma, e pei o vailaʻau uma, o latou i ai a latou faʻatauiga, aʻafiaga itu ma foliga o le faʻaogaina. O le mea lea, o le faʻamalositino e mafai ona afaina ma e lamatia ai foi le ola.

O fualaau faatonuina o le fualaau faasaina e faʻaaoga i le aso, sili ona lelei i le afiafi. O pusa e le mafai ona nutimomoia pe paʻu. E tatau ona tofatumoana atoa, fufuluina i se aofaiga o vai mama. O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, i le amanaia le lelei o togafitiga ma le maʻi o le maʻi.

E naʻo se fomaʻi e mafai ona fautuaina se tasi o ituaiga e 2 o Lozap e sili ona lelei i tulaga taitasi. E mafai ona na o le faʻaaogaina faʻapitoa o le papa o Lozap Plus, ma faʻafaigofie ona faʻaaogaina. O le mea moni, i le tulaga o le tofiaina o togafitiga faʻapitoa, e le tatau ona e inuina se vailaʻau faʻaopopo, aua ua uma ona iai i totonu o le vailaʻau.

Faamatalaga Lautele

O loʻo taua i lalo:

O le papapi lanu paepae, biconvex. O se atigipusa pepa e aofia ai le 30, 60 poʻo le 90 capsules

O le foliga lautele o se moli samasama samasama ma se paʻu felafoaʻi. O le pusa e aofia ai 10, 20, 30 poʻo 90 pills

I totonu o le fatu o faʻamatalaga faʻamaʻi o loʻo i ai se tasi o mea aoga - losartan. O le tuufaatasiga o le "Lozapa Plus" ua faaopoopoina i le hydrochlorothiazide, lea e faatumulia ma faaleleia ai le aafiaga o le muamua.

O le mea autu e fesoasoani i le faʻaitiitia o le toto i le masani, puipuia le loto mai le atuatuvale. O se vaega faʻaopoopo e iai sona aʻafiaga faʻateleina e faʻaleleia ai le aoga o le mea autu. "Lozap faaopoopo" e tu i fafo aua o loʻo i ai sona malosi malosi.

O a faʻamaʻi latou te faia?

O fualaau faʻamatalaina e tatau ona faia i:

  • toto maualuga
  • maʻisuka nephropathy,
  • loto vaivai tumau.

Ma faʻapea foi ina ia faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe faʻamaʻi cardiovascular ma faʻaitiitia ai le soifua maloloina i tagata e maua ai le hypertrophy ma le maualuga o le ventricular.

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga ua faʻamatalaina, ua fautuaina Lozapa Plus i tulaga e manaʻomia ai togafitiga faafomaʻi faaopoopo. O fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina e tagata matutua. I se tulaga e le o mai ai isi le au ACE, e mafai foi ona faʻatulagaina Lozap faaopoopo.

Mea faʻaleagaina

Faailoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Lozap" e eseese. O le fualaau faasaina o le a faatagaina:

  1. Faʻaitiitia le toto maualuga ma tausia masani.
  2. Faaitiitia le avega i luga o le fatu.
  3. Faʻaititia le aofaʻi o aldosterone ma le adrenaline i totonu o le toto.
  4. Faʻateleina le faʻapalepaleina o faʻafitauli faaletino ma faalelagona i tagata e maua i maʻi fatu.
  5. Faʻaleleia le tafe toto o le fatu ma le malosi o le tafe toto.

E mafai foʻi ona maua se aʻafiaga diuretic lelei mai le tagofia o fualaau faasaina.

A maeʻa ni nai itula, e mafai ona e vaʻai i le mea muamua lelei lelei mai le ave o le capsule. O le a tumau pea i le aso atoa. Mo le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le mamafa, e tatau ona 1 le masina le togafitiga.

Ole aoga lelei o le vailaʻau o loʻo vaaia i le togafitiga o i latou o loʻo maua i le maualuga o le toto maualuga.

"Lozap faaopoopo", i le faaopoopo atu i le faamatalaina o mea tau togafitiga, ua faaopoopo atili ai:

  1. Fesoasoani e faʻaitiitia le faʻamaʻi o le potassium i le toto.
  2. Faʻatinoina le gaosiga o le hormonone renin.
  3. Faʻaititia le faʻasalaga o le uric acid ma faʻavaveina lona faasee.

O vailaau oona o vailaau e lelei ona iloa e le tino ma vave ona ulu atu i le toto mai le vaega o meaʻai.

Uiga o sauniuniga Lozap ma Lozap faʻatasi

O le Lozap o se vailaʻau faʻamalosi faʻamalosi e aʻafia ai le kulupu o le angiotensin II (A-II). Maua i ata vali ata. Faʻaaogaina o mea tau vailaʻau faasaina o vailaau faʻasaina ua saunia e losartan, o loʻo i ai iinei i foliga o le masima potassium i le aofaiga o le 12.5 mg, 50 mg poʻo le 100 mg. O se tuufaatasiga faaopoopo o le laulau papaa ua tuuina mai:

  • microcellulose
  • crospovidone
  • sosolo silica e le o le suavai,
  • mannitol (E421),
  • magnesium stearate,
  • talipi pipi.

O le ufiufi o ata e aofia ai le macrogol 6000, macrogol stearate 2000, hypromelilose, microcrystalline cellulose ma le dioxide.

O le vailaau faʻasaina e faʻailoa mai ai meatotino e le faʻaleagaina, e maua ai le faʻasolosolo ma le faʻaogaina o le tino. O lona vaega o loʻo galue e avea o se tagata e faʻaaogaina AT1 faʻamaumauga o le angiotensin II - o le hormone lea e faʻaosofia ai le tuputupu ae o le maso o le muscle, e faʻaolaina ai le faʻamalolo o le aldosterone, ADH, norepinephrine i totonu o le toto ma mafua ai le afaina o le toto, lea e oʻo ai i le faateleina o le toto ma le taofiga o le sodium i le tino.

I le filifiliga filifiliga, e le punitia ai e le losartan ia laina eletise, e le taofia ai le ACE, e le faʻaitiitia ai le maualuga o le bradykinin, ma e le avea o se tagata tetee o faʻasalaga faʻasalaga e ese mai le A-II.

Lozap Plus o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea ei ai lona aʻafiaga ma le faʻamalosi. Faʻasalaga faʻapitoa - pepa faʻapipiʻi. O lo latou faavae o le masima masi o losartan, o meatotino e le o faʻamalosia i latou e faʻaleleia e ala i le faʻaofiina o le hydrochlorothiazide, o se vai-malosi diuretic mai le vaega o le thiszide, i le sauniuniga.

  • losartan potassium - 50 mg,
  • hydrochlorothiazide - 12.5 mg.

Faʻapipiʻi faaopoopo o papa maʻalaʻau o loʻo faʻatusalia e microcellulose, mannitol, povidone, calscarmellose sodium ma magnesium stearate. O le ata vali e faia i le hypromelilose, emulsified simethicone, macrogol, talc faamama, dioxide dio (dioxide) ma vai inu (E104, E124).

O vaega taua o loʻo faʻaalia ai le felagolagomaʻi, lea e mafai ai e oe ona taofiofi le toto i luga o gasegase maualuga i totonu o tulaga talafeagai e aunoa ma ni togafitiga faaopoopo. E le gata i lea, o lenei tuufaatasiga o vaega e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiae se tele o aʻafiaga o aʻafiaga o hydrochlorothiazide. O lenei tuufaatasiga e faʻaleleia ai le urination, lea e mafua ai le leiloa o le potassium, o se faʻaopoopoga o mea o loʻo i ai le A-II ma le aldosterone. Ae peitai, losartan poloka le gaioiga a angiotensin II, inhibits activity aldosterone, ma taofia ai le tele o le excretion o ions oona.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O vailaau faʻasoifua maloloina e tutusa lona aʻafiaga, ae ia i ai ni numera iloga. O a latou faʻatusatusaga o le a mafai ai e oe ona filifili le meafaigaluega saʻo, ma le amanaʻiaina o uiga patino o le tagata maʻi.

I vailaʻau uma, o le losartan o loʻo i ai o se mea galue malosi. O lenei gaosiga gaosia e fusifusia i le AT1 tagata na talia le fatu, toto toto, ate, faiʻai, fatugaʻo ma gutu o le eleele, poloka le vasoconstriction ma isi aafiaga o le angiotensin II. E faʻateleina le faʻaopopoina o mea o le renin ma le A-II, ae e le faʻaitiitia ai le malosi o le vailaʻau. O lona falemaʻi faʻatino:

  • faaitiitia le toto toto ma le diastolic ma le mamafa o pulmonary,
  • faaititia le tulaga atoa o le vaʻaia o vaa,
  • fesoasoani e faʻaitiitia le tele o le vai ma le konatela,
  • faaitiitia le maualuga o le aldosterone,
  • faaitiitia le avega i le fatu, faateleina le faatinoga faaletino i le faaletonu o le fatu.

O Losartan e le o faʻaalia ni mea e faʻaleagaina ai le tino ma le tino, e le aʻafia ai le fausiaina ma le gaioiga o galuega. O le malosi e le afaina ai le siakiina ua maeʻa le 1 le itula talu ona maeʻa le pulega, o taunuʻuga tumau e ausia pe a uma le 3-6 vaiaso o le faʻaaoga masani.

Mai le gastrointestinal tract, o le kulupu o loʻo faʻaleleia lelei, ae o loʻo aʻafia le aafiaga o le uluaʻi fuaitau, o le mea lea o lona bioavailability e le sili atu i le 35%. O le maualuga maualuga o le plasma concentration e fuafuaina pe a uma le 1 le itula. E le afaina ai le fua faatatau ma le tele o le absorption i le inumaga. Fesootaiga ma faʻamaʻi toto - e silia ma le 99%.

I totonu o le ate, o le losartan ua toetoe lava atoa le tuufaatasiga o le tuufaatasiga o le tele o mea tuufaatasia, o le tasi o ia mea e sefulu taimi (e oo atu i le 40) sili atu ona malosi nai lo le amataina o le tino, ma o le vaega o totoe e leai se aafiaga o le falemaʻi. O le oloa gaosi EXP-3174 e tusa ma le 14% o le avega. O lona maualuga maualuga o le toto ua fuafuaina 3.5 itula pe a uma ona faʻaaogaina.

O le losartan lava ia poo le EXP-3174 e toetoe lava a ulu atu i le vaʻaia o le vaomalo, aua le faʻapipiʻi i totonu o masini ma le faʻafoeina o fualaau faasaina, ma e le aveeseina i le taimi o le maʻi. O le afa-ola e 2 itula ma le 7 itula, i le faasologa. I le tulaga o le gase o le ate, o le maualuga o le plasma e faʻatupulaia, lea e manaʻomia ai le faʻasaʻoina o faʻasologa masani. O le faʻamalologa e auala mai i le faʻasaʻo ma le urinary tract.

O nei vailaʻau e gaosia i na o le faʻafofoga tautala i foliga o fualaau oona. Ua mamanuina ina ia pulea lelei le toto i le maualuga o le maualuga o le toto. O lo latou faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe pathosi fatu cardiovascular, e aofia ai le afaina ma le faʻaleagaina o le myocardial, ma faʻaitiitia ai le soifua maloloina o tagata gasegase ma gasegase i le hypertrophy.

E tele a latou faʻamatalaga masani:

  • hypersensitivity
  • maualalo maualalo
  • ogaoga faʻamaʻi o le hepatic,
  • faʻamaʻi
  • faʻapipiʻi faʻatasi ma le meaʻai mo le maʻisuka poʻo le faʻalavelave faʻaleagaina ma le faʻamaonia o le ACE mo le nephropathy o le maʻisuka,
  • maʻitaga ma lactation
  • tamaiti ma talavou.

O pusa e ave e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Inu i latou i se tulaga faifai pea, e tusa lava po o le a le meaʻai. Ole fua maualuga ole dose o losartan mo tagata matutua o le 100 mg. O vailaau nofofua o fualaau faasaina ua fuafuaina taitoatasi. E manaʻomia lou faʻaaogaina o vailaʻau i se faʻaauau pea. I le tulaga o se faʻalavelave, e fautuaina le togafiti ma togafitiga faʻasologa.

O mea faʻalavelave faʻalavelave tutusa faapena:

  • manatu faʻapitoa
  • angina pectoris
  • faateleina i le fatu fatu,
  • suia i le tuufaatasiga o le toto,
  • hypermalemia
  • o se faaitiitia i le maualuga o ionisini,
  • pa'ū suka
  • maualuga maualuga o urea ma le creatinine,
  • migraines
  • susu, susu,
  • moe i le moe, atuatuvale,
  • popolega
  • gagging, dyspepsia,
  • tiga o le tino
  • pancreatitis
  • o le ate ma le gaioiga galue,
  • gaogao, paʻuʻese,
  • musika ma tiga faʻatasi
  • fulafula
  • faʻanoanoa o tino, sosogi,
  • anaphylaxis.

O le aʻafiaga o le faʻasalaga faʻapitoa e tupu mai i le tuufaatasiga o vailaau faʻasaina ma le vaʻaia o le ACE.

O a eseesega?

O lozap tablets o loʻo i ai se paʻeʻeʻe paʻepaʻe, o loʻo tuʻuina i totonu o pusa tioata e 10 pe 15 pi. Lozap Plus e mama lanu samasama i le lanu, e mafai ona aofia ai le 10, 14 poʻo le 15 papa.

Lozap e lautele lona lautele. O lea, e mafai ona faʻamaonia e faʻaitiitia le proteinuria ma le hypercreatininemia, e pei o se tagata e gasegase i le nephropathy o le maʻisuka, ma i le le tumau o le fatu o le fatu e fai ma sui i le inisiua ACE.

O le Lozap Plus o se soʻo faʻatasi e faʻamalosia ai le faʻamalosia o le ola ma le malosi. I le faaopoopo atu i faʻasaʻoga lautele, e le mafai ona ave faʻatasi ma le hypercalcemia, pailani poʻo le suauu ua le atoatoa, ogaoga o le tino, gao, cholestasis, gout, ma le maʻisuka le pulea lelei. E mataituina le faʻaeteete i le tulaga o le faaleagaina o mea faʻaleleia. Ona o le i ai o le hydrochlorothiazide i le tuufaatasiga o fualaau faasaina, hypokalemia ma se faaitiitia o le malosi e masani ona matauina i taimi o togafitiga.

O le soifua maloloina o Lozap e 2 tausaga. O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga e le faʻaumatia ana meatotino i totonu o le 3 tausaga mai le aso o le gaosiga.

O le fea e sili atu - Lozap poʻo Lozap faʻatasi?

E le mafai ona finauina o soʻo se vailaau e sili atu ona lelei. E faia e le fomaʻi se filifiliga i le va oi latou, ma mafaufau i uiga o togafitiga ma le tali a le tagata maʻi i togafitiga. O le sui soʻotaga o loʻo i ai se faʻamatalaga e sili atu ona leaga, e le talafeagai mo tagata uma e maualalo le maualuga o le maualuga. Peitai, o lona malosi e le lava e tetee atu ai i le maualuga o le tikeri III. E sili atu le faigofie o le lozap, ae e itiiti ifo faʻamaʻiloga ma aʻafiaga, ona e na o le tasi le vaega galue o loʻo i ai i lona tuufaatasiga.

E mafai ona suia Lozap i Lozap plus?

Afai e le maua e le Lozap le aʻafiaga e manaʻomia, e mafai ona faʻatulagaina ni vailaʻau tuʻufaʻatasia. O le faaiuga e sui e tatau ona faia e le fomaʻi. E mafai lenei mea pe afai o le tagata maʻi e le faʻavaivai i le hydrochlorothiazide poʻo isi sulfonamides. E le gata i lea, o Lozap Plus, ona o lona sili atu ona faigata, e le o faaaogaina mo nisi o ituaiga o suka suka, faalavelaveina o le biliary tract ma le tele o isi maʻi.

Le manatu o fomaʻi

Alesana, 44 tausaga, cardiologist, Samara

Lozap o se meafaigaluega lelei mo le puleaina o le toto. E lelei le faʻafefe, e le pei o le ACE e le faʻaosoosoina le tale. Lozap faaopoopo e faʻamalosia ma se diuretic, o lea e faʻaitiitia ai le toto maualuga ma sili atu ona lelei. Afai e le lava le gaioiga o le pilini i le taeao, i le afiafi e tatau ona e inu Lozap e aunoa ma se faʻaopoopoga diuretic.

Yuri, 39 tausaga, lōia, Perm

O tapenaga o Losartan e sili atu ona lelei nai lo sui o le ACE inhibitor group ma e masani ona faʻaaoga e sui ai. Lozap i le tele o tulaga vaivai ma e le talafeagai i taimi uma mo le monotherapy o le maualuga.O le vailaʻau tuʻufaʻatasiga e maua ai le malosi sili atu, ae faʻateleina le kulukose, lea e mafua mai i le hypoglycemia ma o nisi taimi e taʻitaʻia ai i le anorexia.

O le a le eseesega mai Lozap?

I le va o vailaʻau Lozap ma Lozap Plus o loʻo i ai se eseesega i se isi vaega faaopoopo.

Mafaufau i le eseesega i le va o Lozap ma Lozap Plus. O le gaioiga malosi i le vailaau muamua o le potassium losartan, e maua i le tele o vailaau. O vailaau lona lua, lua-vaega e aofia ai le losartan potassium (50 mg) ma le hydrochlorothiazide (12.5 mg).

Potassium losartan, o le vaega o le vaega o vailaʻau faʻatemika o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le toilalo o le fatu, faʻaititia le toto maualuga. O lenei vailaau fesoasoani e fesoasoani i le tagata gasegase e faʻapalepale manuia ai faʻafitauli faaletino ma mafaufau-lagona. Ausia le maualuga o le faʻaititia o le faʻaitiitia ma le faʻamautuina o le mamafa e tumau mo le tolu i le fa vaiaso.

O le tali i le fesili autu o tagata gasegase - o le mea e sili atu, Lozap Plus poʻo Lozap, e galue i le toto maualuga - e tatau ona tuʻuina atu e se fomaʻi taitoatasi. Faafetai i le diuretic hydrochlorothiazide, o le vaega lona lua o le tuufaatasiga, o le aafiaga o le vaega muamua e faaleleia. Ae peitai, o se vailaau e lua-vaega e sili atu ona faalumaina ma o le a sili atu ona afaina ai aʻafiaga, o le mea e masani ona masani ai o le vavalo ma le bradycardia.

Faailoga mo togafitiga

O le faʻaaogaina o le Lozap Plus o loʻo faʻasalalau e ala i faʻamaumauga masani:

  • afaina maualuga (atonu o se vaega o le faʻasologa o togafitiga),
  • faaitiitia o tulaga lamatia o le olaga ma faafitauli i tagata mamaʻi ma gasegase o le cardiovascular (faaitiitia o le aafia o le infadction myocardial and stroke).

O lenei vailaʻau e faʻamalosi ai e fesoasoani e faʻaitiitia ma faʻasaʻo ai le maualuga o le maualuga o le toto ma le faʻamalosaga togafitiga.

O le a se uunaiga e tatau ona ou faia?

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Lozap Plus e leʻo faʻaalia pe o le a le mamafa o le vai e tatau ona amataina. O le amataga o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. O le maualuga o le toto maualuga e maualuga le maualuga (i luga o le 140/90 mm Hg).

Afai e te inuina le vailaʻau faʻatasi, o le a iai lona malosi ile ono itula. A maeʻa lena mea, i le gasologa o le aso o le a faasolosolo malie ona faʻaitiitia. Ina ia lagona le malosi atoatoa o le afaina, e tatau i le tagata maʻi ona ave le vailaau faʻaauau mo le lua i le fa vaiaso. A maeʻa lenei mea, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaaogaina o pepa, e tatau ona ausia le tau o le toto maualuga.

Afai o le toto toto mo se taimi puupuu e sili atu ona sili atu i le mea faigaluega, lea e masani ona faʻaalia i le ogaoga o le faʻalavelave, ona faʻaaogaina lea o isi vailaʻau e faʻaitiitia ai le mamafa o le toto.

Faatonuga mo le faʻaaogāina o laʻau mo le maualuga o le toto maualuga

O faʻamatalaga auʻiliʻili mo Lozap Plus o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai uma mo le saʻo ma le faʻaaogaina o le metotia pe a ave.

O le vailaʻau e faʻaalu i lea aso ma lea aso, ma faʻamalu i le vai. E mafai ona e ave fualaau e tusa lava pe o le a le taimi o le taumafataga mulimuli. Talu ai ona o vailaau e mafua ai se aafiaga o le diuretic, ua fautuaina e ave i le taeao. O le umi o le fualaau ma le fuataga e fuafuaina e le fomaʻi e fuafua i le ogaoga o le maʻi, ona foliga ma faailoga, e mafua ai le faateleina o le toto. Afai e talafeagai, mo se fualaau ua faatonuina e se fomaʻi, o le siʻitia e oo atu i le 2 pulu i le aso e mafai (i lona aotelega, e suia: 100 mg i le aso o losartan ma le 25 mg o le hydrochlorothiazide).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Lozap Plus ma iloiloga o cardiologists e faʻatagaina oe e maua se ata manino o le metotia, taimi o le taliaina ma le faʻailoga.

O nei vailaʻau e amata ona ave e na tagata na maua muamua losartan ma hydrochlorothiazide i laumei eseese, o lona uiga, ua uma ona faia le fuataga o le vailaau e le fomai. Afai e le o le tulaga lena, ona tatau lea ona amata togafitiga i ni laulau eseese se lua. O le fua amata o Lozap o le 50 mg ma le hydrochlorothiazide 12.5 mg.

Afai a maeʻa le tolu vaiaso o le faʻaaogaina o le Lozap Plus 50 i aso uma ma a maeʻa ona suʻeina le taunuʻuga a le fomaʻi, e leai se aoga i togafitiga, ona mafai lea ona faʻaauau togafitiga i auala e lua:

  1. Faʻaopopo se vailaʻau faaopoopo ma faaauau togafitiga.
  2. Faʻateleina le fualaau o Lozap Plus - 100 mg o losartan i le aso ma faʻaauau togafitiga.

O le a le umi e mafai ona ou ave e aunoa ma se malologa?

O le sini autu o togafitiga o le faʻaitiitia ma faʻamautuina le toto toto. O faatonuga mo le faʻaaogaina o Lozap Plus e leʻo faʻaalia i le a le mamafa o le fualaau oona: o le aia tatau lea a le cardiologist. E leʻo faʻamatalaina foi le umi e mafai ai ona e aveina Lozap Plus e aunoa ma se malologa. E tusa ai ma iloiloga o maʻi ma fautuaga a fomaʻi, e tatau ona faia i taimi uma. I Lozap Plus, o aʻafiaga aʻafiaga faʻatasi ma le umi faʻaaogaina e seasea.

Faʻaiʻuga

I nisi o tagata gasegase, o loʻo aʻafia ai aʻafiaga ona o le tino o le tino. Ae i le faagasologa o tofotofoga i le falemaʻi, na foliga mai e le o se mea e tupu ai i le gasegase. O faatonuga mo le vailaau faasaina se lisi umi o le faʻasaʻoina ma aʻafiaga i itu. O aʻafiaga leaga e tupu tutusa lava ma le ave o le losartan potassium poʻo le hydrochlorothiazide. Mo tagata mamaʻi o loʻo maua i le maʻisuka, gout, tagata gasegase ma le faʻamaʻi pipisi, o tagata mamaʻi ma le maʻisuka, o lenei vailaʻau e tatau ona faʻatonuina e fomaʻi ma le faʻaeteete tele.

Lozap faaopoopo ma Lozap: o le a le eseesega?

O nei sooupu e toetoe lava a tutusa le aafiaga ma ua faailoaina mo le faaaogaina i tulaga lava e tasi. E ese i latou i lena Lozap e na o le tasi le vaega galue, ma le PL ei ai lua. O le vaega autu autu i totonu o ia mea e tutusa, ma o le mea lona lua i le Lozapus Plus o se faʻaopoopoga, faʻaleleia le aafiaga o le muamua.

Pills Lozap Plus

O vailaau faʻainisinia o loʻo maua i se tasi o vailaau faʻasolosolo - fualaau oona. O le mea aoga autu o loʻo i totonu o la latou fatuga o le losartan. LP e aofia ai foi le hydrochlorothiazide.

O Losartan e faʻaitiitia le toto maualuga ma faʻaitiitia ai le avega i luga o le fatu, ma o le hydrochlorothiazide ei ai sona aafiaga diuretic, ma faʻaleleia atili ai le malosi o le mea muamua. O le eseesega tele lea i le va o fualaau faasaina mai le tasi ma le isi.

Eseesega i va o vailaau i mea tau vailaau

Lozap o loʻo i ai mea e faʻamalolo ai:

  • faʻaitiitia le faʻaogaina o le aldosterone ma le adrenaline i totonu o le toto,
  • faʻaitiitia ai le mamafa i le liʻo pulmonary o le toto toto.

Ona o le i ai o le hydrochlorothiazide i le tuufaatasiga o le vailaau faasaina, o loo i ai isi meatotino faaopoopo:

  • faʻaitiitia le faʻaogaina o le palukala i le toto,
  • faʻaosoina le gaosiga o le uila - o le hormone e nafa ma le saoasaoa o le tafe toto,
  • faʻateleina le faateleina o le maualuga o le uric acid i le tino.

Auala e faʻaaogaina ai vailaʻau: fuataga, ituaiga o faʻamalolo

O laulau e faʻaalu i le aso, sili i le taeao. E le mafai ona nutimomoia pe nutimomoia ma e tatau ona foloina atoatoa, fufuluina i se aofaiga o vai mama.

O le togafitiga e faʻataʻitaʻiina e le fomaʻi, i le amanaia le lelei o togafitiga ma le maʻi o le maʻi.

I le maualuga, ave se vailaʻau o le 50 mg i le aso. Ina ia ausia se faʻaaliga sili atu, o le fualaau o le a faateleina i nisi taimi i le 100 mg. I le faaletonu o le fatu, ave le vailaʻau 12.5 mg i le aso.

E faasolosolo lava, o le fualaau o fualaau faasaina. Afai e ave e se tagata ni tui maualuga o togafitiga tutusa, e tatau ona faaitiitia le fua ole aso ole LP i le 25 mg.

E tatau foi ona maitauina i le va o Lozap ma Lozap faʻatasi ai ma le eseʻesega o le ituaiga faʻamalolo. O le muamua ei ai se fua o le 50 pe 12.5 miligrams, ma le lua o loʻo maua i le tasi le pepa: hydrochlorothiazide e 12.5 mg, ma le potassium losartan i lenei sauniuniga e 50 mg. O le foliga o Lozap tablets o le lio, ma le LP e maualuga, faatasi ai ma le aʻafiaga o mea.

Contraindications

E le o fautuaina uma fualaau faasaina mo tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga.

O togafitiga faʻatasi ai ma nei vailaau faʻasaina ua faʻasaina mo tina maitaga ma aʻo faagasolo le lactation.

Afai e maua le gasegase i vaega faapitoa o fualaau faasaina, e tatau ona suia i se vailaau faapena.

O se faʻaopoopoga faʻaleagaina i le aveina o Lozap faaopoopo o se faʻamaʻi e pei o le vaʻaia o le tino o le tino.

Vaega o fegalegaleaiga ma isi fualaau

O nei fualaau oona e fegalegaleai lelei ma isi vailaʻau o loʻo i ai se aafiaga faʻapitoa i le tino.

Pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma le tigaalofa ma le beta-blockers, latou te faʻaleleia o latou aʻafiaga.

O vailaau uma e lua e tutusa ma isi fualaau mo le togafitiga o le maualuga o le toto ma le faaletonu o le fatu. Afai e te ave laupepa LP faatasi ai ma togafitiga faʻatoʻa togafitiga o le potassium, e mafai loa ona tupu le hyperkalemia.

Fautuaina doso, foliga

O le a le eseesega i le va o "Lozap" ma le "Lozap faaopoopo", e le o tagata uma e iloa. Faʻamatala togafitiga i aso taʻitasi i le taimi e tasi, sili i le taeao. E le tatau ona nutimomoia pe paʻu le laupapa. E tatau ona foloina atoa ma fufulu ile afa afa vai. O le aveina o capsules e le fesootai ma le 'ai.

O le umi o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi, ma mafaufau i se numera o faʻasologa: tulaga o le maʻi ma le aoga o togafitiga. I le avea ai o se tulafono, ua ave le vailaʻau mo se taimi umi, e oʻo atu i ni nai tausaga.

Mafaufau i le eseesega i le va o le "Lozap" ma le "Lozap plus", e aoga le aumaia o laasaga fautuaina mo le muamua:

  1. Faateleina le maualuga o le toto: 50 mg i le aso mo se taimi umi. Afai e manatu le fomai e tatau ai, ona faʻateleina lea o le dose i le 100 mg. O laulau e ave faʻatasi i le aso, pe vaevaeina i ni 2 atumaga.
  2. Faʻailoga faaletonu taimi: 12.5 mg i le aso, vasega 7 aso. E faasolosolo lava, e faaluaina lenei fualaau ma inu i le isi vaiaso. Iloilo le aoga o fualaau faasaina. Afai e leʻi ausia le aoga aoga, ona oʻo lea i le 50 mg. Atonu o le fomai o le a faateleina le fua i le 100 mg. E sili atu ona le taliaina le soona fai o mea na faailoaina. Afai o le fua aupito maualuga e leʻi maua ai le aoga talafeagai, ona filifilia lea o se isi vailaʻau.
  3. O le maʻisuka ma le toto maualuga: 50 mg i le aso. A maeʻa le 1-2 vaiaso, ona faʻaopopo lea o le dose i le 100 mg i le aso.
  4. Puipuiga o le maʻi cardiovascular ma le ola faaletino: 50 mg. A maeʻa le 2-3 vaiaso, o le a faʻamaonia le lelei o togafitiga. Afai e foliga mai e le lava, ona tatau lea ona e faʻaauau le 50 mg o le vailaʻau mo se taimi umi.
  5. Faʻafeiloaʻi o tagata tui i mea maualuga i le taimi lava e tasi ma le vailaʻau: aso uma o le 25 mg.

O tagata matutua foi o loʻo pipii i vailaau na tuʻuina atu e aunoa ma le faaitiitia. O i latou e matutua atu i le 75 tausaga le matutua ma e maua le maʻi ate ma fatu fatu e 25 mg i le aso. Mo i latou, o le maualuga o le 50 mg e faatagaina i le taimi.

Faatonuga mo le "Lozap Plus":

  1. Faateleina le maualuga o le toto: 1 piliki i le aso. I le mavae ai o le 21-35 aso, o le togafitiga e iloiloina. Afai e toe foʻi mai le toto i le masani, ona faʻaauau pea lea o le metotia. Afai e leai, ona faateleina lea o numera o laupepa i le taimi i le 2 iunite.
  2. Puipuiga o le olaga faitino ma le atinaʻeina o fatu ma vascular diseases: 1 papalama i le aso. Afai a maeʻa le 3-5 vaiaso mai le togafitiga e le maua le taunuʻuga talafeagai, ona ave lea o le 2 capsules.

Ole fua maualuga ole aso ole Lozapa Plus ole papa e lua.

List of contraindications

O le a le eseesega i le va o le "Lozap" ma le "Lozap faaopoopo", e faigata mo se tagata masani ona fai mai. O vailaʻau o loo fesiligia e le o faamoemoe mo tamaiti. I le avea ai o se tulafono, o loʻo faʻasinoina atu ia i latou e silia ma le 18 tausaga. O tamaitai o loʻo tauaveina se tamaititi, ma i latou o susu fananau pepe, o loʻo solia. Faatasi ai ma le le faapalepale tagata taitoatasi i mea autu o fualaau faasaina, o le latou mea e fai e solia.

Faʻaavanoa "Lozapa plus" ua faʻasaina mo le faʻasalaga o le faʻalauteleina o le tino. Anuria, hypovolemia foi e aofia i na tulaga e le manaomia ai le puleaina o fualaau faasaina.

Faʻatasi ma isi fualaau

O le mafutaga ma isi vailaau o le aʻafiaga o le aʻafiaga e mafua ai le faateleina o le togafitiga. "Lozap" ma le "Lozap faaopoopo" e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau mo le togafitiga o le maualuga o le toto ma le fatu o le fatu.

Faʻasalalauga "Lozapa plus" faʻatasi ai ma togafitiga faʻamalolo o le gasegase e le manaomia, talu mai le foliga mai o le hyperlinks e mafai.

E le o tagata uma e iloa le eseesega i le va o Lozap ma Lozap Plus. O fualaau uma e lua ua faʻamaonia e faasaina e faʻafefiloi ma le ava malosi, talu ai o sea faʻasigaga e ono mafua ai le faʻaitiitia o le toto. I lenei tulaga, o le a maua e se tagata le gasea, vomiting, faʻavevela, afaina o le tino, le faʻamaopoopoina le faʻatasia o gaioiga. E mafai ona ia lagona se malaise masani.

Afai o le tuufaatasiga o Lozapa Plus e faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o le ava malosi, e mafai ona maitauina se faʻaitiitia o le togafitiga o le vailaʻau. O loʻo i ai se vaega o le diuretic i totonu. A faʻapipiʻiina ma le ava malosi, o le faʻateleina o le urination, faʻaopoopoina, o le faʻasalaga o le mea galue malosi e faʻaititia.

Afai o le tagata gasegase sa i ai muamua Quincke's edema, ona oʻo lea i le taimi atoa o le togafitiga faʻatasi ai ma faʻamatalaga ua faʻamatalaina, o le mataʻituina o togafitiga, e tatau ona faia, ona o le toe faʻafoʻiina o se faʻafitauli matuia matautia.

Afai e maua le tagata maʻi i le hypovolemia poo le hyponatremia e mafua mai i le tele o itu, ona oʻo lea i le taimi e mafai ona atiaʻe ai le "Lozap" ma le "Lozap faaopoopo". I le iai o nei faaletonu, aʻo leʻi amataina le togafitiga ma faʻamatalaga faʻamalosi, e tatau ona faʻaitiitia le faʻalavelave i le paleni vai-electrolyte ma pe tatau ona faʻaaoga uma fualaau faʻasaina i le pito i lalo o laasaga.

Faʻatau ma faʻasoa

O le fea e sili atu - "Lozap" poʻo le "Lozap faaopoopo" e faigata ona fuafua. O tagata ua uma ona faatonuina nei fomaʻi ua latou maitauina latou te faʻaitiitia le toto maualuga. O se tasi "Lozap Plus" sili atu ona lelei le fesoasoani, ona e faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa.

O faʻamanuiaga a Lozapa ma Lozapa Plus, e tusa ai ma cardiologists, o loʻo taua i lalo:

  1. O le tagofiaina o fualaau faasaina e na o le faatasi i le aso ona faia, ae leai se fesootaʻiga ma mea taumafa.
  2. "Lozap" ma le "Lozap faaopoopo" e le taitai atu i allergies.
  3. I le faamutaina o togafitiga ma fualaau faasaina e leai se mea e taʻua o le tataina o maʻi.
  4. Pe a ave Lozapa Plus, e te le manaʻomia ona e faia ni togafitiga faaopoopo.

Mea le lelei: tau. Talu ai Lozapa Plus e lua vaega, e 2 taimi sili atu nai Lozapa ile tau.

Faaiuga

"Lozap" ma le "Lozap faaopoopo" o fualaau lelei ia e iai ni eseesega. E na o se fomaʻi e mafai ona fuafua pe o le a le fualaau e tatau ona ave, ma faʻatulaga saʻo le metotia.

E le fautuaina le puleaina o oe lava ia, talu ai ona o le fomaʻi e faavae ai le filifiliga e le gata i faitioga a le tagata maʻi, ae faapea foi i luga o taunuuga o le suʻega. O le mea lea, e le mafai ona filifili po o fea e sili atu - "Lozap" poʻo "Lozap Plus" e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi.

Uiga o Lozap

O le vaega malosi o Lozap o le losartan potassium. E faʻaitiitia ai le mamafa, e fesoasoani e sili atu le faʻafefeina o gaioiga faaletino. E oʻo ile 2-3 itula pe'ā uma le pulega ma oʻo ile maualuga ile ono itula.

O le vailaʻau e faia i foliga o biconvex ma papa maʻa papaʻe. 1 le pusa e mafai ona aofia ai 90, 60 poʻo le 30 pcs.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o Lozap:

  • toto maualuga
  • ogaoga o le fatu (faatasi ai ma isi auala, faatasi ai ma le le atoatoa po o le le faapalepale o le au ACE)
  • maʻisuka nephropathy ma le proteinuria ma le hypercreatininemia i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le maualuga maualuga,
  • hypertrophy o le augavale tauagavale i tua o le maualuga o le toto maualuga (e faaitiitia ai le lamatiaga o le fatu cardiovascular (e aofia ai le afaina) ma le oti).

O laulau e ave 1 taimi i le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai. O le vailaʻau o le vailaʻau e filifilia e le fomaʻi, e amata mai i uiga patino o le tagata maʻi ma le siama. O tagata maʻi e maua i fatugaʻo ma tagata matutua (sei vagana ai tagata e sili atu i le 75) latou te le manaʻomia le fetuunaiga o fualaau.

Contraindications i le faʻaaogaina o fualaau faasaina:

  • maʻitaga
  • hypersensitivity i mea galue malosi poʻo vaega o ausilali,
  • susu
  • talavou ma le tamaitiiti.

O faʻamaoniga i le faʻaaogaina o Lozap o le maʻitaga, vaʻaia o le gaioiga i mea aoga poʻo vaega fesoasoani.

Lozap e faʻaaogaina ma le faʻaeteete pe a fai o le tagata maʻi e maua mai le faʻaogaina o le vaʻaia, vai faʻavaivai-paleni eletise, faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo le le atoatoa, faʻaititia le BCC, faʻamaʻi o le tino (le na o le tasi le mea e galue ai), faʻasolosolo faʻasalaga faʻavae.

Faatinoga Lozapa Plus

O le vailaau faʻasaina e lua vaega taua: hydrochlorothiazide ma potassium losartan. O le i ai o le muamua e tuʻuina atu i le vailaʻau mea faaopoopo: o le gafatia e faʻaitiitia le mea o le potassium i totonu o le toto, faʻateleina le faʻateleina o le uric acid, faʻamalosia le gaosia o le hormone renin. O le vai o le hydrochlorothiazide e maua ai le malosi o le diuretic ma faateleina ai le malosi o le potassium o le losartan. E fesoasoani e faʻaititia ai le maualuga o le felafolafoaʻi toto, lea e mafua ai ona paʻu le toto.

O le ituaiga o fualaau faasaina o paʻepaʻe paʻepaʻe.

E leai se vailaʻau e faʻamaonia i mataupu nei:

  • hypokalemia toe faafou poʻo hypercalcemia,
  • faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi,
  • o le hyperuricemia symptomatic poʻo le gout,
  • toa
  • cholestasis
  • ogaoga faʻaleagaina o le ate po o le gaioiga galue,
  • afaina o le hyponatremia,
  • maʻitaga
  • Faʻaoga tutusa o vailaʻau e aofia ai meaʻai i le maʻisuka, tagata o loʻo aʻafia ma le faʻaleagaina o le tino,
  • susu
  • togafitiga faʻatasi ma ACE inhibitors i le i ai o le nephropathy o le maʻisuka,
  • tasi le le faapalepale i vaega o le Lozap Plus poʻo le sulfonamide,
  • tausaga ei lalo o le 18 tausaga.

O faʻasagaga faʻapitoa e aofia ai: hyponatremia, foma (e aofia ai ma mea ua uma ona matauina), o se vailaau i faʻamaʻi o le tino, faʻasolosolo faʻasalaga o le tino, tulaga o le hypovolemic, faʻamaʻi o le toto o le toe naʻo le fatuga, gaʻo le galue, le faʻaoga o le hypochloremic, maʻi pipisi fesoʻotaʻi, pathologies alualu i luma ate, hypomagnesemia, maʻisuka malosi.

E le fautuaina foi e faaaoga le fualaau faasaina i tulaga nei: togafitiga o NSAID, faaletonu o le fatu i le i ai o le faaletonu ogaoga, maʻi o le cerebrovascular, osofaʻiga mataʻutia o le gutu-tapuni le glaucoma po o le myopia, mitral ma le stortosis, hyperkalemia, ogaoga le tumau o le fatu fatu IV, CHD, taimi mulimuli ane i le fatu fatu fatu, cardiac le lava lelei ma le ola faʻataʻavalevale o le arrhythmia, taʻavale o le ninii, faʻasoesa o le cardiomyopathy, sili atu ma le 75 tausaga le matua, hyperaldosteronism muamua.

E le fautuaina le Lozap Plus mo le faʻaaogaina i le fatu o le fatu, maʻi o le cerebrovascular, mitral ma le vevela.

O le masani ma taimi ole faʻaaogaina e faʻamoemoeina e le fomaʻi.

O le a le eseesega?

O vaega iloga o fualaau faasaina o:

  1. Faʻavae. Lozap Plus o loʻo aofia ai se mea galue malosi - hydrochlorothiazide. O le lisi o vaega fesoasoani e ese foi.
  2. Le aʻafiaga o le tino. O le tuufaatasiga o le Lozap Plus e aofia ai se diuretic. O le vailaau faʻasaina ei ai se aafiaga o le diuretic ma faʻaitiitia ai le mamafa o le toto.
  3. Aafiaga ma faʻaleagaina. Lozap o loʻo i ai le 1 elemene galue, o lea e itiiti ai faʻamaʻiloga ma e sili atu ona faʻafefe. O lenei vailaʻau e mafai ona ave e le maʻisuka, e ese mai i le analogue, lea e faʻaaoga ma le faʻaeteete i faʻafitauli o le endocrinological.

E mafai ona ou suia Lozap ma Lozap Plus?

Sui le fualaau faʻasaina i se tasi naʻo le faʻatagaga a se fomaʻi. E ui lava i le mea moni o vailaʻau ua manatu e tutusa lelei, e eseese a latou faʻailoga ma e faʻaaogaina i mataupu eseese.

Aʻo leʻi faʻatuina se vailaʻau faʻapitoa, e tatau i le fomaʻi ona faia se suʻesuʻega ma ia mautinoa o le togafitiga o le a saogalemu ma aoga.

O le fea e sili atu - Lozap poʻo Lozap Plus?

O fualaau uma e aoga, o lea e tatau ai i le fomaʻi ona filifili e filifili se tasi. O le lelei o le vailaʻau tuʻufaʻatasiga e aofia ai le faʻaaogaina o le malosi ma le faigofie o le faʻaaoga. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le hydrochlorothiazide, o lea e le manaomia ai se isi mea faaopoopo a se diuretic.

Afai o le tagata maʻi e le o iai le faʻavalevalea po o le gasegase ogaoga e mataituina, e sili atu le filifilia o se vaifofo se tasi. E tutusa foi le mea e faatatau i tagata o loʻo i ai le malosi, ogaoga le afaina.

Tagavai

O aʻafiaga masani masani e masani ona i ai le vevela, maʻi tiga.

O aʻafiaga talafeagai e tupu mai o se taunuuga o le gaioiga a mea taitasi o se vaega o le vailaʻau Lozap Plus. Faʻamatalaga e uiga i tagata gasegase e tago i fualaau faasaina, talanoa i aʻafiaga i le taimi e ave ai, e seasea lava.

Tali leaga mai losartan:

  • afaina aʻafiaga
  • le mautonu po o le moe,
  • vaivai,
  • tiga o le manava
  • cerebrovascular accident,
  • E mafai ona maua le hepatitis, e seasea lava - gaioiga o le ate,
  • musele maso
  • anaemia
  • respiratory system: tale,
  • Tala faʻasolopito: itching, urticaria.

Faʻaiʻuga o le hydrochlorothiazide:

  • faʻaauau faifaipea
  • manava, vomia, taoto,
  • leai se manaʻo
  • tiga o le ulu
  • lauulu lauulu.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O tagata maʻi e maua i le maʻisuka e fautuaina e faʻaaoga Lozap. O nisi taimi ole togafitiga e le maua ai taunuuga: faʻamaʻi toto o le toto, faateleina le faʻaleleia. I ia tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e toe iloilo le togafitiga ma sui Lozap i se faʻasologa faʻatasi. O le maʻisuka e ave faʻatau fualaau lua e tatau ona i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Suʻega a tagata maʻi e uiga i Lozap ma Lozap Plus

Elizaveta, 45, Kirov: "O le faateleina o le mamafa o uunaiga na mafua ai ona ou vaai i se fomai. Na maua e le fomaʻi le maualuga o le maualuga ma faatonuina le Lozap. I le taimi muamua, na maitauina ai aʻafiaga i le itu (le mautonu, vevela, vaivai), ae na vave ona pasia. Ua toe foi mai le malosi i le masani, ae o loo ou aveina pea le vailaau. "

Victor, 58 tausaga, Volgograd: "Na ou aveina Lozap mo le le atoatoa o loʻu fatu. Togafitiga na amata i le 12.5 mg, ona faasolosolo malie lea ona faateleina le dose i le 50 mg. Sa vave ona fesoasoani le vailaʻau, ma e leai ni uiga leaga. O le mea autu o le faia e tusa ai ma faatonuga. "

Marina, 55 tausaga, Omsk: "I le 50, na tupu mai ai le ulu tiga. Ina ua amata ona ou fuaina le mamafa, na iu ina ou faateleina i taimi uma. Na ou alu i le fomaʻi togafitiga o le na faatonuina Lozap Plus. O le vailaʻau e aveesea ai le tele o le vai, faʻasaʻo le mamafa. Faatasi ai ma ni faaletonu, e mafai ona ou matauina le maualuga ma le tele o malaga i le faletaele. A leai, o mea uma lava ua faatulagaina. "

Ava malosi

E le tatau ona ave faʻamalosi fualaau lua i le ava malosi. O lenei mea e mafai ona mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto, ma faʻapea foi ona aliali mai:

  • taʻavale
  • vili
  • vavao
  • aoao malaise
  • ua le atoatoa le tuufaatasia o gaoioiga,
  • faamafanafanaina pito i luga ma pito i lalo.

Ae o le taumafa tutusa o le ava malosi ma le LP o le a faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o togafitiga o fualaau faasaina. Ole fualaau faasaina, e le pei Lozap, e aofia ai le diuretic. I lalo o le malosi o le ava malosi, o le urination e matua faʻaleleia, ma o se taunuuga o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le mea autu autu i le tino.

Fualaau faasaina

O ia maʻi e fai mai e umi se taimi umi ma e faʻaitiitia ai le mamafa vave. O le tele o tagata gasegase e faʻamaonia le mea moni e mafai ona faʻaaoga uma vailaʻau e tusa lava po o le a le mea e 'ai, ma e inu faʻatasi foi i le vailaʻau i le na o le tasi i le aso.

Faatasi ai ma le lelei o fualaau faasaina e faapea latou te le mafua ai ni gasegase o le tino. Ae o tagata gasegase e faʻatau fualaau aua latou te le manaʻomia ni togafitiga faaopoopo. O manatu le lelei e mafua ona o le mea moni o Lozap Plus e tusa ma le lua taimi sili atu ona taugata nai lo fualaau masani. I le taimi lava e tasi, ua maitauina e sili atu le aoga e faʻatau ai afifi tetele o fualaau faasaina.

O le tau o vailaau e matua ese lava. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o Lozap faaopoopo o loʻo i ai se vaega galue malosi, o lea e taugofie ai. E faʻatatau i le numera o laupepa i totonu o le afifi, o le tau e eseese mai le 239 i le 956 ru.

Vitio faʻatalanoa

E uiga i foliga o le togafitiga o le toto maualuga e Lozap i le vitio:

O le tagata maʻi e tatau ona filifili po o fea o ituaiga e 2 o Lozap e sili ona lelei, i tulaga taitasi, o le a fesoasoani le fomai. O le eseesega tele i le va o vailaʻau o le sili atu lea o le faʻamalosia o le aʻafiaga o Lozapus faʻatasi ai ma laupepa. E toʻatele e manatu e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga, aua i le tulaga o le tofiaina o togafitiga, e le tatau ona e inuina se vailaʻau faʻapitoa.

Ua uma ona i ai i totonu o le fualaau faasaina. O le tau o fualaau faasaina e ese foi: Lozap tau 2 taimi e itiiti ifo nai Lozap faaopoopo. E ui i le mea moni e faapea o vailaʻau uma o loʻo i ai i le vaega o fualaau oona ma e tutusa lava le aafiaga, e le tatau i se tasi ona suia se tasi o fualaau faasaina ma le isi i latou lava.

  • Faʻaitiitia mafuaaga o le faʻalavelave mamafa
  • Faʻateleina le mamafa i totonu o le 10 minute i le maea ai o le pulega

Faatasi ai ma le faaumiumi o le faaaogaina

Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o loʻo i ai se laʻititi laʻititi o aʻafiaga e aʻafia ai i le natura:

  • afaina o le gasegase
  • tiga o le tino, maso gutu,
  • faʻaauau faifaipea
  • vaivai le tumau, faʻalavelave le moe, moevaʻa, vevela.

Faʻatasi ma le ava malosi

Aveina o vailaʻau ma meainu malolosi, o se tagata e ono lamatia ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto, e oʻo lava i le faʻavaivaia. Fai mai tagata maʻi e faʻapea, o le faʻatasiina o le Lozap Plus ma le ava malosi e mafai, pe a le o aso uma, ona o isi aso uma lava. Ae tatau ona manatua i le mafaufau e faapea, ina ia mafai ona ausia se togafitiga, e tatau ona faia pea le vailaʻau, e aunoa ma le faalavelaveina.

E iloa e tagata uma o le ava malosi e afaina ai toto toto, faʻalauteleina, ma afai o loʻo i ai se mea i totonu o le toto o loʻo gaoioi foi, ona televave le faʻalauteleina o vaʻa toto, o le faʻaitiitia o latou leo, o se pa'ū taua i le toto. O le faʻaitiitia o le paʻu o le toto e mafua mai i aʻafiaga:

  • faʻafuaseʻi vaivai
  • vavao
  • taʻavale
  • ua le atoatoa le tuufaatasia o gaoioiga,
  • faaitiitia le vevela o lala.

O mafuaʻaga taatele o le maualuga o le maualuga

Faʻamatalaga e uiga i cardiologists ma tagata gasegase o loʻo tagofia fualaau

O le tele o cardiologists ma gasegase latou te tuua ni iloiloga lelei e uiga i Lozap Plus.

O maʻi latou te matauina mea lelei nei o le tagofia o fualaau:

  • e matua faʻaitiitia ai le toto maualuga,
  • tausia le toto maualuga i se tulaga talafeagai mo i latou,
  • leai se mea na tupu na matauina
  • mo tagata mamaʻi, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faigofie, e pei ona fuafuaina mo se mea e tasi i le aso,

E i ai nai iloiloga le lelei mai maʻi. E fesoʻotaʻi ma le faʻaalia o aʻafiaga i le itu e faigata ona faʻafeiloaʻia e gasegase ma faʻamalosia i latou e lafoai le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona suia, o le fea e sili?

O le suia o se uluai taugata ma se faʻalautele taugofie o le Lozap Plus e le o taimi uma e uiga ai le faʻaitiitia o le lelei o togafitiga. E i ai ni analog i le maketi a Rusia, o lea ei ai se mea e sui ai Lozap Plus ma, ma o le a sili atu, o le a fautuaina e le cardiologist poʻo le fomaʻi.

Lorista N o le Rusia o le vailaʻau o loʻo fesiligia. E faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le toto maualuga. O se taunuuga o le meaʻai, o le aʻafiaga o le tupu ma le atinaʻeina o le stroke ma le faʻasolosolo o le hypertrophy o le ventricular ua faʻaitiitia.

Pe a filifilia le sili atu, Lozap Plus poʻo Lorista N, e tatau ona e gauai atu i le tuufaatasiga. O Lorista N o loʻo i ai tutusa mea taua e tasi e pei o le uluai vailaʻau. O le aʻafiaga o vailaau faʻasaina i le tino e talitutusa foi.

O le eseesega i le tuufaatasiga ua naʻo totonu o mea e aofia ai mea e fesoasoani ai mo le fausia o ni meaʻai: masini sosoʻo faʻamalolo, suāsusu, suka. Lorista N e le o aofia ai le mannitol ma le crospovidone, ia o loʻo aofia i le vailaau muamua. Afai o le tagata gasegase e afaina i le uluai mafuaʻaga ona o vaega o fesoasoani, ona aoga lea ona gauai atu ia Lorista.

Valz - e patino i le vasega o tagata. O le faavae o lona tuufaatasiga o le valsartan, o se tagata e poloka faapitoa ai le AT1 angiotensin II receptors. O le faavae o Lozap o losartan, lea e tutusa lelei ma fualaau oona. Ina ia iloa po o le fea e sili atu, Valz poʻo Lozap Plus, e faʻaitiitia ai le toto, e tatau ona e iloa pe faapefea ona faatino a latou vaega autu: valsartan ma losartan.

Valsartan ua faʻaaogaina mo togafitiga mo le silia ma le 15 tausaga ma ua avea o se fualaau lelei i le va o sartans.

Faʻalagolago i le i ai o se metabolite malosi, o vaevaega e vaevaeina i meaola, lea e aofia ai le losartan, ma fualaau faʻamalosi, lea e aofia ai valsartan. Valsartan e le manaʻomia se metabolism. Ona o le mea, faatasi ai ma maʻi o le ate, o le iai o suiga tetele i le faʻasalaga ma le faʻamaonia o le mea galue malosi e taua i le faʻaaogaina o le losartan, lea e manaʻomia ai le faʻaitiitia o le tui. Pe a faʻaaoga le valsartan correction e le manaʻomia.

O le malosi e tetee atu i aʻafiaga e tusa ai ma taunuuga o faʻataʻotoga-tolu i valsartan i se fualaau o le 160 mg e sili atu i le losartan i se fualaau o le 100 mg. Ua faaalia i suʻesuʻega e mafai e le valsartan ona faatumauina le tafe toto i le lotolotoi o se faʻaitiitia o le toto. E le gata i lea, o valsartan e aoga i le puipuiga muamua o le moliaga o le atrial ma i le faaitiitia ai o le tutupu o ni vaega fou.

Prestarium

E tofu tagata maʻi ma ona lava uiga. Le aoga o soo se vailaʻau i totonu o se mataupu faapitoa e le mafaamatalaina. E talitonuina o le aʻafiaga o fualaau oona i totonu o le vasega lava lea e tutusa.

Ina ia mafai ona e malamalama i le mea e sili atu, Lozap Plus poʻo Prestarium, e tatau ona suʻesuʻe le aʻafiaga o vailaʻau e avea ma faavae o le fualaau faasaina.

O Losartan o se angiotensin (sartana) e poloka ai le AT1 tagata talia. O Prestarium o se atiata ACE. O vailaau faafomai o le vaega muamua e maualalo le maualalo o aʻafiaga o le itu, e ui lava latou te le maualalo i le aoga i isi vasega o fualaau faasaina. Pe a faʻaaogaina, o le amataina o le mago vaivai e toetoe lava a le maitauina, o le uiga e faʻaaoga pe a faʻaaoga le inisiua ACE, lea o foliga mai o le tale ma le faʻavela angioneurotic o aʻafiaga ia.

Pe a faʻafefiloi fualaau mai i le vasega o fualaau faʻasaina mai le isi vaega (faʻaaogaina masani i togafitiga, mo se faʻataʻitaʻiga, hydrochlorothiazide), o lona aoga e faateleina mai le 56-70% i le 80-85%.

Afai e aliali mai se maʻi vaivai mai Prestarium, e mafai ona suia i le losartan i le fua faatatau o le 1:10. Prestarium 5 mg e tutusa ma le 50 mg o losartan. O Prestarium e aofia ai le perindopril arginine o se mea malosi, lea e faʻavaivai ai vaʻa, e faʻaitiitia ai lo latou tetee ma faateleina ai le tafe toto. O le iʻuga, o le faʻaititia o le toto maualuga ua faʻaititia.

Faʻalogo analogues

Analogs e lua vaega: losartan (50 mg) ma le hydrochlorothiazide (12.5 mg). O le tele o analogues taugofie o Lozap Plus o loʻo maua uma mai kamupani gaosi oloa mai fafo ma kamupanī Rusia. I luga o le teritori o Rusia, o faʻatauga nei o loʻo faʻatau atu, lea e manumalo ai i le tau:

  • Blocktran GT,
  • Vazotens H
  • Lozarel Plus,
  • Peresitene H,
  • Lorista N.

Tuua Lau Faamatalaga